an online Instagram web viewer
  • seri_waniz.abdrahim
    🧕🏻TOP AGENT SERIGROUP
    @seri_waniz.abdrahim

Images by seri_waniz.abdrahim

MCMANA SERIFT BOLEH BERKESAN??? 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️
.
.
SeriFT ni mempunyai bahan2 yg mempercepatkan proses pembakaran lemak spt fucoxanthin disamping bahan2 lain yg meningkatkan kadar metabolisme kita spt nenas, aloe vera, dan African mango, dan brown seaweed.✨
.
Korang jalan2 je pun, dah boleh rasa celah2 pelipat yg berlemak2 tu panas2 dan berpeluh. Haa, jadi mmg bagus sangat utk org yg jarang bersenam. Kalau korg bersenam, lagi lah meletop effect dia 🔥🔥
.
.
#serigroup #serift 
#seriempirenerry
#fatbunnerjelly
#misikurus2018
#kurussihat 
#kurusselamat 
#kuruscepat 
#kuruscantik 
#topagent #trustedseller
MCMANA SERIFT BOLEH BERKESAN??? 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️ . . SeriFT ni mempunyai bahan2 yg mempercepatkan proses pembakaran lemak spt fucoxanthin disamping bahan2 lain yg meningkatkan kadar metabolisme kita spt nenas, aloe vera, dan African mango, dan brown seaweed.✨ . Korang jalan2 je pun, dah boleh rasa celah2 pelipat yg berlemak2 tu panas2 dan berpeluh. Haa, jadi mmg bagus sangat utk org yg jarang bersenam. Kalau korg bersenam, lagi lah meletop effect dia 🔥🔥 . . #serigroup  #serift  #seriempirenerry  #fatbunnerjelly  #misikurus2018  #kurussihat  #kurusselamat  #kuruscepat  #kuruscantik  #topagent  #trustedseller 
xSay2
Hi 👋kenapa tu?👀
Tak mau la stress2, kan hari ni hari Sabtu..chill laa, tak payah nak stress sangat, nanti cepat tua taw..😉😄
.
.
#onlineshop 
#serigroupproduct 
#serisoap
#seritoks 
#seribella 
#serift 
#seriummi 
#coffeescrub
#seritoksfeedbacks ✨
.
Swap ⬅️
.
1️⃣ Takde seritoks macam tak best je.🔥
.
2️⃣ Badan rasa ringan, rasa macam takde makanan dalam perut.😍
.
3️⃣ Memang ok seritoks sebab lawas😍
.
4️⃣ Berat badan turun 3kg dalam 
seminggu, terbaikk👍🏻👍🏻
.
.
#seritoks #seritokstestimoni 
#realfeedback #realcustomers 
#seritokspower #lakukeras 
#onlineshop #topagent 
#seriempirenerry #trustedseller
Apa itu Sembelit?
.
Sembelit ialah apabila kekerapan untuk membuang air besar berkurangan dan kesukaran untuk membuang najis. .
.
Pergerakan usus mungkin kecil, keras atau kering. Sembelit merupakan satu gejala, bukannya satu penyakit. Jumlah untuk seseorang membuang air besar dalam sehari adalah berbeza. Mungkin 2-3 kali sehari atau sekali dalam 2-3 hari. .
.
Seseorang dikatakan mengalami sembelit jika ia membuang air besar hanya 2 kali atau kurang daripada itu dalam seminggu dan ia dikaitkan dengan peneranan ketika membuang air besar. .
.
Setiap orang pernah mengalami sembelit dalam kehidupan mereka dan selalunya ia disebabkan oleh amalan pemakanan yang tidak baik. Sembelit adalah lebih biasa di kalangan wanita.
.
.
#info #sembelit 
#susahmembuang
#ususkotor 
#ususkecil 
#seritoks #supplement 
#detox #detoxusus 
#seriempirenerry #klangonline 
#onlineshop #trustedseller
Apa itu Sembelit? . Sembelit ialah apabila kekerapan untuk membuang air besar berkurangan dan kesukaran untuk membuang najis. . . Pergerakan usus mungkin kecil, keras atau kering. Sembelit merupakan satu gejala, bukannya satu penyakit. Jumlah untuk seseorang membuang air besar dalam sehari adalah berbeza. Mungkin 2-3 kali sehari atau sekali dalam 2-3 hari. . . Seseorang dikatakan mengalami sembelit jika ia membuang air besar hanya 2 kali atau kurang daripada itu dalam seminggu dan ia dikaitkan dengan peneranan ketika membuang air besar. . . Setiap orang pernah mengalami sembelit dalam kehidupan mereka dan selalunya ia disebabkan oleh amalan pemakanan yang tidak baik. Sembelit adalah lebih biasa di kalangan wanita. . . #info  #sembelit  #susahmembuang  #ususkotor  #ususkecil  #seritoks  #supplement  #detox  #detoxusus  #seriempirenerry  #klangonline  #onlineshop  #trustedseller 
Sebenarnya saya nak bagitahu, baru-baru ni kawan saya ada masalah besar.
.
Kawan saya si Zarul, dia ada masalah sembelit. Dia selalu duduk berjam2 kat toilet dan dia pernah citer sampai kena buasir😭😭
.
Dan yang paling teruk, dia sampai kena ambil cuti tanpa gaji😰 kesian Zarul dah la kena tolak gaji pastu sakit pulak, mana nak bayar bil klinik lagi! .
So saya recommend dia cuba produk #Seritoks
.
Dia ragu2 masa saya recommend. Tapi saya cakap anggap beli dan pakai produk ini sebagai ikhtiar. Yang sembuhkan itu bukan kuasa kita.
.
Dia pun cuba. Tak silap saya lebih kurang 3 minggu. Hari ini dapat Whatsapp panjang lebar. Dia cakap:
.
“Thanks wei recommend aku produk #Seritoks Aku tak sempat nak mesej kau lepas pakai sebab memang nampak hasil.
.
Bulan lepas wife aku pun terkejut bila aku bagitau dia yang sembelit aku dah settle. Memang senang gila nak keluar. Tak pernah seumur hidup aku tiap kali buang air besar rasa puas.
.
Aku tak pernah rasa best melepak dalam bilik air berjam2. Haha.”
.
Saya bukannya recommend apa pun. Just tolong dia pakai produk #seritoks je..
.
Masalah besar sekarang, stok dalam tangan saya ada 10 kotak je lagi.
.
Kalau ramai orang order, mau stres saya nak kena restock cepat-cepat. So kalau siapa yang nak order produk seritoks, cepat-cepat bagitau saya k..
.
Dm📩/📲0196770025
.
#seritoks #supplementdetox 
#mencuciusus #membuangtoksin 
#melawaskanpembuangan 
#detoxpower #detoksviral 
#detoxmurah #takcubataktahu 
#cnysale #cnypromotion 
#onlineshopklang #klang 
#topagent #trustedseller 
#seriempirenerry
Sebenarnya saya nak bagitahu, baru-baru ni kawan saya ada masalah besar. . Kawan saya si Zarul, dia ada masalah sembelit. Dia selalu duduk berjam2 kat toilet dan dia pernah citer sampai kena buasir😭😭 . Dan yang paling teruk, dia sampai kena ambil cuti tanpa gaji😰 kesian Zarul dah la kena tolak gaji pastu sakit pulak, mana nak bayar bil klinik lagi! . So saya recommend dia cuba produk #Seritoks  . Dia ragu2 masa saya recommend. Tapi saya cakap anggap beli dan pakai produk ini sebagai ikhtiar. Yang sembuhkan itu bukan kuasa kita. . Dia pun cuba. Tak silap saya lebih kurang 3 minggu. Hari ini dapat Whatsapp panjang lebar. Dia cakap: . “Thanks wei recommend aku produk #Seritoks  Aku tak sempat nak mesej kau lepas pakai sebab memang nampak hasil. . Bulan lepas wife aku pun terkejut bila aku bagitau dia yang sembelit aku dah settle. Memang senang gila nak keluar. Tak pernah seumur hidup aku tiap kali buang air besar rasa puas. . Aku tak pernah rasa best melepak dalam bilik air berjam2. Haha.” . Saya bukannya recommend apa pun. Just tolong dia pakai produk #seritoks  je.. . Masalah besar sekarang, stok dalam tangan saya ada 10 kotak je lagi. . Kalau ramai orang order, mau stres saya nak kena restock cepat-cepat. So kalau siapa yang nak order produk seritoks, cepat-cepat bagitau saya k.. . Dm📩/📲0196770025 . #seritoks  #supplementdetox  #mencuciusus  #membuangtoksin  #melawaskanpembuangan  #detoxpower  #detoksviral  #detoxmurah  #takcubataktahu  #cnysale  #cnypromotion  #onlineshopklang  #klang  #topagent  #trustedseller  #seriempirenerry 
Tinggal lagi beberapa hari saja lagi CNY Rush Promo nak tamat❗️
.
Cepat2 dapatkan #serisoap dengan harga Rm27 sahaja😍
.
Dm📩 / 📲 0196770025
🚗 Cod kapar,bukit kapar,meru,setia alam
.
#serigroup #cny2018 
#cnysale #cnypromotion 
#allitems #jomshopping 
#jomserbu #onlineshop 
#onlineshopping #seriempirenerry 
#trustedagent #trustedseller
🍅🍯Serisoap sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki atau perempuan, dan yang lagi best, sabun ni sangat2 bagus untuk kulit yang jenis berminyak dan berjerawat.
.
.
Dm📩/📲 0196770025
.
.
#lycopene #honey #chiaseeds 
#sabuntomato #beautysoap #kulitberminyak #kulitglowing #kulitsihat #kulitcantik #sabunmukamurah #cnysale 
#cnypromotion #seriempirenerry 
#onlineshop #klang
#topagent #trustedseller
🚗 Cod petang tadi..✌🏻
.
Tq @farhafawcett repeat order #seritoks lagi 😍😍. Kali ni dia ambil #seritoks + #serift plak..😃🔥👍🏻
.
.
#cod #customerrepeatorder 
#seritoks #serift
#cnysale #cnypromotion 
#healthylifestyle 
#healthysupplements 
#onlineshop #klang 
#topagent #trustedseller 
#seriempirenerry
7 Kelebihan Coffee Scrub SB X SG✨
.
.
1️⃣ MENCERAHKAN KULIT
- Dengan kebaikan coffee scrub yang tidak mengandungi bahan kimia, biji kopi yang dah dihancurkan boleh mencerahkan kulit yang kusam dan tidak bermaya.
.
2️⃣ MENANGGAL SEL KULIT MATI
- Pengumpulan sel kulit mati boleh menyebabkan pori tersumbat dan membuatkan kulit lebih berminyak. Dengan melakukan coffee scrub, ia mempunyai butiran tekstur yang kasar dimana ia boleh menanggalkan sel mati yang wujud di kulit wajah.
.
3️⃣ MENEGANGKAN KULIT
-Salah satu fungsi coffee scrub ialah menegangkan kulit wajah dan mampu mengembalikan kulit yang berkedut kepada kulit yang sihat dan tegang.
.
4️⃣ MENGHITAMKAN RAMBUT
- Lumurkan coffee scrub pada rambut dan let it do it’s work. Coffee scrub bukan sahaja boleh menghitamkan rambut tapi boleh melebatkan rambut pada waktu yang sama.
.
5️⃣ KURANGKAN MASALAH EYE-BAG
- Dengan coffee scrub, yang mengandungi caffeine, ia boleh mengecutkan saluran darah dan sekaligus mengurangkan bengkak bawah mata. Lumurkan sedikit dibawah mata dan amalkan selalu untuk dapat kesan efektif
.
6️⃣ HILANGKAN BAU BADAN
- Kopi memang terkenal dengan meneutralkan bau jenis ini. Jadi, gunakan coffee scrub ni dan gosok di bahagian yang berbau itu. Habis tanggal lah nanti bau dan daki-daki yang melekat tu.
.
7️⃣ HILANGKAN SELULIT
- Coffee scrub yang mempunyai kandungan caffeine bleh membantu melancarkan peredaran darah sekaligus menstimulasikan lapisan kulit dan meratak lemak dalam kulit.
.
.
#coffeescrub #serigroup #seriempirenerry #virgincoconutoil #oliveoil #coffee #brownsugar
#lakukeras #trending #honey #cerahkankulit #hilangselulit #hilangkanbaubadan #rawateyebag #hitamkanrambut #tangalselkulitmati #hotitem 
#agent #trustedseller
7 Kelebihan Coffee Scrub SB X SG✨ . . 1️⃣ MENCERAHKAN KULIT - Dengan kebaikan coffee scrub yang tidak mengandungi bahan kimia, biji kopi yang dah dihancurkan boleh mencerahkan kulit yang kusam dan tidak bermaya. . 2️⃣ MENANGGAL SEL KULIT MATI - Pengumpulan sel kulit mati boleh menyebabkan pori tersumbat dan membuatkan kulit lebih berminyak. Dengan melakukan coffee scrub, ia mempunyai butiran tekstur yang kasar dimana ia boleh menanggalkan sel mati yang wujud di kulit wajah. . 3️⃣ MENEGANGKAN KULIT -Salah satu fungsi coffee scrub ialah menegangkan kulit wajah dan mampu mengembalikan kulit yang berkedut kepada kulit yang sihat dan tegang. . 4️⃣ MENGHITAMKAN RAMBUT - Lumurkan coffee scrub pada rambut dan let it do it’s work. Coffee scrub bukan sahaja boleh menghitamkan rambut tapi boleh melebatkan rambut pada waktu yang sama. . 5️⃣ KURANGKAN MASALAH EYE-BAG - Dengan coffee scrub, yang mengandungi caffeine, ia boleh mengecutkan saluran darah dan sekaligus mengurangkan bengkak bawah mata. Lumurkan sedikit dibawah mata dan amalkan selalu untuk dapat kesan efektif . 6️⃣ HILANGKAN BAU BADAN - Kopi memang terkenal dengan meneutralkan bau jenis ini. Jadi, gunakan coffee scrub ni dan gosok di bahagian yang berbau itu. Habis tanggal lah nanti bau dan daki-daki yang melekat tu. . 7️⃣ HILANGKAN SELULIT - Coffee scrub yang mempunyai kandungan caffeine bleh membantu melancarkan peredaran darah sekaligus menstimulasikan lapisan kulit dan meratak lemak dalam kulit. . . #coffeescrub  #serigroup  #seriempirenerry  #virgincoconutoil  #oliveoil  #coffee  #brownsugar  #lakukeras  #trending  #honey  #cerahkankulit  #hilangselulit  #hilangkanbaubadan  #rawateyebag  #hitamkanrambut  #tangalselkulitmati  #hotitem  #agent  #trustedseller 
#tipscantiksiseri ✨😍
.
Salah satu kelebihan coffee scrub #sbxsg ialah menanggalkan sel-sel kulit mati. Sel kulit akan menjana semakin kita melangkau usia dan oleh itu semakin lambat kulit baru untuk dijana. Sel kulit yang mati tidak dapat mengelupas dan digantikan mnyebabkan kulit wajah nampak lebih kusam dan tidak sihat. Selain itu, pengumpulan sel kulit mati boleh menyebabkan pori tersumbat dan membuatkan kulit lebih berminyak. Coffee scrub #sbxsg, mempunyai butiran tekstur yang kasar dimana ia boleh menanggalkan sel mati yang wujud di kulit wajah.
.
.
#coffeescrub #online #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #trending  #coffeescrubs #onlineshop #coffeescrublover #coffeescrubterbaik #coffeescrubklang #produklakukeras 
#seriempirenerry #topagent 
#trustedseller
#tipscantiksiseri  ✨😍 . Salah satu kelebihan coffee scrub #sbxsg  ialah menanggalkan sel-sel kulit mati. Sel kulit akan menjana semakin kita melangkau usia dan oleh itu semakin lambat kulit baru untuk dijana. Sel kulit yang mati tidak dapat mengelupas dan digantikan mnyebabkan kulit wajah nampak lebih kusam dan tidak sihat. Selain itu, pengumpulan sel kulit mati boleh menyebabkan pori tersumbat dan membuatkan kulit lebih berminyak. Coffee scrub #sbxsg , mempunyai butiran tekstur yang kasar dimana ia boleh menanggalkan sel mati yang wujud di kulit wajah. . . #coffeescrub  #online  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #trending  #coffeescrubs  #onlineshop  #coffeescrublover  #coffeescrubterbaik  #coffeescrubklang  #produklakukeras  #seriempirenerry  #topagent  #trustedseller 
Assalamualaikum, Selamat Pagi..
.
 #seribellalovers jangan lupa ambik 2biji #seribella sebelum breakfast ye😉💞
.
Hari ni sis nak share tips untuk Kesan Efektif✨ .
.
#seribella 
#tipsseribella 
#seribellalovers 
#supplementdalaman 
#supplementkulit 
#cnysale #cnypromotion 
#onlineshopklang 
#seriempirenerry 
#topagent #trustedseller 
#klang
Cara Pengambilan SeriBella🍓
.
👉🏻 Ambil 1 hingga 2 biji sebelum/selepas makan.
👉🏻 Digalakkan untuk meminum air putih/kosong secukupnya.
👉🏻 Kesan boleh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon seseorang.
.
.
Dm📩 / 📲 0196770025
🚗 Cod kapar,bukit kapar,meru,setia alam
.
#serigroup #cny2018 
#cnysale #cnypromotion 
#allitems #jomshopping 
#jomserbu #onlineshop 
#onlineshopping #seriempirenerry 
#trustedagent #trustedseller
Masih lagi dalam CNY Rush Promo guys❗️
.
Jom dapatkan #seribella dengan harga Rm58 sahaja😍
.
Dm📩 / 📲 0196770025
🚗 Cod kapar,bukit kapar,meru,setia alam
.
#serigroup #cny2018 
#cnysale #cnypromotion 
#allitems #jomshopping 
#jomserbu #onlineshop 
#onlineshopping #seriempirenerry 
#trustedagent #trustedseller
Selamat Pagi..🤗
.
Pagi ni yang sudah ber#serisoap jangan lupa #seribella pulak sebelum memulakan rutin harian okey😉
.
.
#tuesday 
#tuesdaymorning 
#tuesdaymotivation
#tuesdaymood 
#200218 
#seribella 
#cnysale 
#cnypromotion 
#seriempirenerry 
#trustedagent 
#trustedseller
#klang 
#onlineshop