an online Instagram web viewer
  • the_gegadis
    🔰SoBella #S006 ❤️Wongi Lotion
    @the_gegadis

Images by the_gegadis

Say Cheeseeeeeee 🧀😍
Say Cheeseeeeeee 🧀😍
Teh Tarik mix Sweet Pink 💖 -
Eyeshadow code Cranberry 💜
Teh Tarik mix Sweet Pink 💖 - Eyeshadow code Cranberry 💜
Sweet Pink mix Dusty Orchid 💖💜
Sweet Pink mix Dusty Orchid 💖💜
SWEET PINK mix DUSTY ORCHID ❤️ #sobellacosmetics #sobella4.0
NEELOFA LOOK WITH SOBELLA DUSTY ORCHID ❤️ -
Eyeshadow code CRANBERRY mix ROSEGOLD ❤️
-
#sobellacosmetics #sobella4.0 #majestickmermaideyeshadow #motd
NEELOFA LOOK WITH SOBELLA DUSTY ORCHID ❤️ #sobellacosmetics #sobella4.0
Selain dipakai sendiri, boleh juga dijadikan hadiah buat yang tersayang 😍😍
-
So sweet kalau dapat hadiah macam ni kan? 💖
-
#sobellacosmetics #buy3freepostage
Selain dipakai sendiri, boleh juga dijadikan hadiah buat yang tersayang 😍😍 - So sweet kalau dapat hadiah macam ni kan? 💖 - #sobellacosmetics  #buy3freepostage 
Selain dipakai sendiri, boleh juga dijadikan hadiah buat yang tersayang 😍😍
-
So sweet kalau dapat hadiah macam ni kan? 💖
-
#sobellacosmetics #buy3freepostage
Selain dipakai sendiri, boleh juga dijadikan hadiah buat yang tersayang 😍😍 - So sweet kalau dapat hadiah macam ni kan? 💖 - #sobellacosmetics  #buy3freepostage 
Selain dipakai sendiri, boleh juga dijadikan hadiah buat yang tersayang 😍😍
-
So sweet kalau dapat hadiah macam ni kan? 💖
-
#sobellacosmetics #buy3freepostage
Selain dipakai sendiri, boleh juga dijadikan hadiah buat yang tersayang 😍😍 - So sweet kalau dapat hadiah macam ni kan? 💖 - #sobellacosmetics  #buy3freepostage 
Cantik sangat bila mix Sweet Pink dan Dusty Orchid. Effect makeup mahal dan sophisticated kan? 😍 -
#sobellacosmetics #boldmakeup #tipsthegegadis #tipsikhlasmommyaisha #stokissobellapuchong #sobellapuchong #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobellaserikembangan
Ini pula bila mix Sweet Pink dan Earthbrown. Hah dua color ni sangat sesuai dengan gadis berkulit hitam manis atau sawo matang tau. 😍
-
#sobellacosmetics #naturalmakeup #tipsthegegadis #tipsikhlasmommyaisha #stokissobellapuchong #sobellapuchong #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobellaserikembangan
ANEY! TEH TARIK IKAT TEPI SATU! 😁
-
Haa siapa kata Teh Tarik ni tak cantik? -
Wei ni warna classy tau, natural yang sesuai for any occasion, warna yang seakan warna kulit. -
Tengok kakak manis ni bagi tips sikit kalau nak pakai Teh Tarik, buh blusher light light kat pipi. Memang umphhh! 😍
-
#sobellacosmetics #sobella4.0 #sobellahoneylipmatte #sobellapuchong #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobellaserikembangan
Cak! Haa sampai teleng kepala nak usha gambar adik manis ni. -
Aduh teleng kepala pun takpela, yang penting di bibir tu cantik sangat mix mix code Say Cheese dan Sweet Pink 😍
-
#sobellacosmetics #naturalmakeup #tipsthegegadis #tipsikhlasmommyaisha #stokissobellapuchong #sobellapuchong #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobellaserikembangan
Cantiknya bila mix SoBella code Teh Tarik dan Sweet Pink ni 😍
-
Kreatif betul sis ni jadikan code Sweet Pink sebagai lip liner, base color di tengah pula code Teh Tarik 😍
-
Hah siapa kata Teh Tarik ni tak cantik? Ini Teh Tarik kaw kaw punya! -

#sobellacosmetics #naturalmakeup #tipsthegegadis #tipsikhlasmommyaisha #stokissobellapuchong #sobellapuchong #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobellaserikembangan
Cantiknya bila mix SoBella code Teh Tarik dan Sweet Pink ni 😍
-
Eyeshadow pulak code Rosegold ❤️
-
Memang trend 2018 ni pesen makeup light light natural je kan 😊
-
Yang pasti dengan SoBella, anak dara ke mak dara ke semua boleh melawa dengan pantas tau. Tak bergaduh la dengan anak atau suami hihiks 😂😁
-
#sobellacosmetics #naturalmakeup #tipsthegegadis #tipsikhlasmommyaisha #stokissobellapuchong #sobellapuchong #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya #sobellaserikembangan
Cantiknya bila mix SoBella code Teh Tarik dan Sweet Pink ni 😍 - Eyeshadow pulak code Rosegold ❤️ - Memang trend 2018 ni pesen makeup light light natural je kan 😊 - Yang pasti dengan SoBella, anak dara ke mak dara ke semua boleh melawa dengan pantas tau. Tak bergaduh la dengan anak atau suami hihiks 😂😁 - #sobellacosmetics  #naturalmakeup  #tipsthegegadis  #tipsikhlasmommyaisha  #stokissobellapuchong  #sobellapuchong  #sobellaputrajaya  #sobellacyberjaya  #sobellaserikembangan 
INGAT MADU ASLI, INGAT SOBELLA! 😍
-
Tekstur terbaik - Ringan, tak melekit, tak bergetah, tak berketul di bibir ✅
-
Love Stick - sekali sapu terus rata di bibir. Jimat masa dan jimat penggunaan! ✅
-
Ekstrak madu sangat bagus untuk bibir kering, dan argan oil berfungsi untuk lembutkan bibir ✅
-

Uish tobat rasa rugi kalau korang tak buat koleksi tau. BEST LIPMATTE EVER! ❤️
-
#sobellacosmetics #tutorial #tipsthegegadis #tipsikhlasmommyaisha #sobella4.0 #sobellapuchong #sobellaputrajaya #sobellacyberjaya
INGAT MADU ASLI, INGAT SOBELLA! 😍 - Tekstur terbaik - Ringan, tak melekit, tak bergetah, tak berketul di bibir ✅ - Love Stick - sekali sapu terus rata di bibir. Jimat masa dan jimat penggunaan! ✅ - Ekstrak madu sangat bagus untuk bibir kering, dan argan oil berfungsi untuk lembutkan bibir ✅ - Uish tobat rasa rugi kalau korang tak buat koleksi tau. BEST LIPMATTE EVER! ❤️ - #sobellacosmetics  #tutorial  #tipsthegegadis  #tipsikhlasmommyaisha  #sobella4 .0 #sobellapuchong  #sobellaputrajaya  #sobellacyberjaya