an online Instagram web viewer
 • swimfastercn
  Swimfaster CN
  @swimfastercn

Images by swimfastercn

4artTrofeuMasterSwimfaster Salt-McDonald's 24 febrer 2018, 15:30

Piscina municipal de Salt, instal·lació de la UESports Salt, 25 metres.

Aquest Trofeu es la 7ª etapa del circuit Català de Trofeus MASTERS, organitzat per la Federació Catalana de Natació.

Han participat 175 nedadors (40participants mes que en 2017), de 31clubs participants: 
de la província de Girona han participat els clubs : C.N.Swimfaster Salt, Geieg i el C.N.Olot

de la provincia de Barcelona el C.N.Sabadell,Torrot C.N.Mataró, C.N.Rubí,C.N.Vilanova,C.N.Vilafranca, C.E. Mediterrani, C.N. Atlètic Barceloneta, C.N. Minorisa, C.N. PanteresGrogues, C.N.Prat, C.N. Cerdanyola, C.N Caldes, C.N. Premià,C.N. Sta Eulàlia, C.N.Terrassa, C.N. Nagi,C.N. Catalunya, C.N. Sant Andreu, C.N. Horta,C.N.Hospitalet, Fundació Claror, C.N. Torelló,l’Aquamasters

de la província de Lleida el C.N. Lleida i i de fora de Catalunya han participat el C.N.Vila-Swim de Vila-Real, el C.N.Castalia Castellón de la Plana, Sopela Igeriketa Swim del País Vasc, i el C.N.Jerez d’Andalusia.

La millor marca Masculina del Trofeu Absoluta ha estat pel nedador Daniel Morales del Aquamasters en 100 Estils i la millor marca Femenina per ha estat per Mireia Gomez del C.N.Sabadell en 400 Lliures.

Del equip Organitzador,el C.N. Swimfaster Salt, varen participar 15 nedadors:

El club amb mes participants ha estat el Geieg amb 25 nedadors.

El nedador amb mes edat de la competició des del C.N. Atlètic Barceloneta Jaume Cercos Moya del 1932 amb 86 anys, i la nedadoraambmes edat va ser per Francisca Esteban Banus del C.N. Atlètic Barceloneta del 1940 amb 78 anys.

Volem donar les gràcies a tots els que han fet possible aquest 4art Trofeu Master Swimfaster-McDonald’s : McDonald’s Figueres-Vilatenim, Ajuntament de Salt, McDonald’s Salt-Platja d’aro, Uesports Salt, Swico, Euses, Wala, l’Elegància del paladar, Fruites Ferrer, Moritz, Empordàlia, Espolla vins i Hotel Figueres Park, Fleca i Pastisseria Nèctar I Piscina mubicipal de Salt Ufec.
4artTrofeuMasterSwimfaster Salt-McDonald's 24 febrer 2018, 15:30 Piscina municipal de Salt, instal·lació de la UESports Salt, 25 metres. Aquest Trofeu es la 7ª etapa del circuit Català de Trofeus MASTERS, organitzat per la Federació Catalana de Natació. Han participat 175 nedadors (40participants mes que en 2017), de 31clubs participants: de la província de Girona han participat els clubs : C.N.Swimfaster Salt, Geieg i el C.N.Olot de la provincia de Barcelona el C.N.Sabadell,Torrot C.N.Mataró, C.N.Rubí,C.N.Vilanova,C.N.Vilafranca, C.E. Mediterrani, C.N. Atlètic Barceloneta, C.N. Minorisa, C.N. PanteresGrogues, C.N.Prat, C.N. Cerdanyola, C.N Caldes, C.N. Premià,C.N. Sta Eulàlia, C.N.Terrassa, C.N. Nagi,C.N. Catalunya, C.N. Sant Andreu, C.N. Horta,C.N.Hospitalet, Fundació Claror, C.N. Torelló,l’Aquamasters de la província de Lleida el C.N. Lleida i i de fora de Catalunya han participat el C.N.Vila-Swim de Vila-Real, el C.N.Castalia Castellón de la Plana, Sopela Igeriketa Swim del País Vasc, i el C.N.Jerez d’Andalusia. La millor marca Masculina del Trofeu Absoluta ha estat pel nedador Daniel Morales del Aquamasters en 100 Estils i la millor marca Femenina per ha estat per Mireia Gomez del C.N.Sabadell en 400 Lliures. Del equip Organitzador,el C.N. Swimfaster Salt, varen participar 15 nedadors: El club amb mes participants ha estat el Geieg amb 25 nedadors. El nedador amb mes edat de la competició des del C.N. Atlètic Barceloneta Jaume Cercos Moya del 1932 amb 86 anys, i la nedadoraambmes edat va ser per Francisca Esteban Banus del C.N. Atlètic Barceloneta del 1940 amb 78 anys. Volem donar les gràcies a tots els que han fet possible aquest 4art Trofeu Master Swimfaster-McDonald’s : McDonald’s Figueres-Vilatenim, Ajuntament de Salt, McDonald’s Salt-Platja d’aro, Uesports Salt, Swico, Euses, Wala, l’Elegància del paladar, Fruites Ferrer, Moritz, Empordàlia, Espolla vins i Hotel Figueres Park, Fleca i Pastisseria Nèctar I Piscina mubicipal de Salt Ufec.
xSay2
El Pica Pica de la Competició ve de la mà de l'Elegància del Paladar!!! Gran professional, exel.lent catering! Sense paraules!! Pastisseria Nèctar, ha posat la part dolça del postre!! Boniiiiisssssiiim!!!! I la voluntat de l'Equip, els millors #hamdmade de postres!! MOLTES GRACIES A TOTS PER FER UN FI DE FESTA EXQUISIT!!! #leleganciadelpaladar#pastisserianectar#swf18
El Pica Pica de la Competició ve de la mà de l'Elegància del Paladar!!! Gran professional, exel.lent catering! Sense paraules!! Pastisseria Nèctar, ha posat la part dolça del postre!! Boniiiiisssssiiim!!!! I la voluntat de l'Equip, els millors #hamdmade  de postres!! MOLTES GRACIES A TOTS PER FER UN FI DE FESTA EXQUISIT!!! #leleganciadelpaladar #pastisserianectar #swf18 
IV Trofeu Master Swimfaster Mc Donalds a la Piscina Ufec de Salt!!! Comencem!!! 3, 2, 1! 🏊🏆🍾
IV Trofeu Master Swimfaster Mc Donalds a la Piscina Ufec de Salt!!! Comencem!!! 3, 2, 1! 🏊🏆🍾
Trofeu Tresserres a Banyoles amb els nostres nedadors Swimfasters: Marta, Ferran, Eloi, Marina i Guillem!!!
Competint a bon nivell i aconseguint 3 millors marques personals!!!
Enhorabona als 5🏊🏼💪🏼😘!!!
Trofeu Tresserres a Banyoles amb els nostres nedadors Swimfasters: Marta, Ferran, Eloi, Marina i Guillem!!! Competint a bon nivell i aconseguint 3 millors marques personals!!! Enhorabona als 5🏊🏼💪🏼😘!!!
Swimfaster's al Trofeu Master del C.N.Catalunya, una competició mes al Sac i ara a per la propera que és la Nostra a Salt el 24 de Febrer!!!
Resultats:
- Albert Miguel: 2 millors marques personals amb 50 braça i 100 braça.
- Susana Barris: 2 millors marques personals amb 100 braça i 400 lliures (2a classificada).
- Sergi Aznar: 1er Classificat amb 50 lliures i 100 lliures!!
Swimfaster's al Trofeu Master del C.N.Catalunya, una competició mes al Sac i ara a per la propera que és la Nostra a Salt el 24 de Febrer!!! Resultats: - Albert Miguel: 2 millors marques personals amb 50 braça i 100 braça. - Susana Barris: 2 millors marques personals amb 100 braça i 400 lliures (2a classificada). - Sergi Aznar: 1er Classificat amb 50 lliures i 100 lliures!!
El Club Natació Swimfaster Salt ha participat al Campionat d'Espanya Master d'Hivern a Málaga, amb tres nedadors!! A Málaga hi han participat 1566 nedadors i mes de 200 clubs.

Resultats del club: -Albert Miguel: 5 millors marques personals i millor posició 18é amb 200 braça. - Etor Lacunza: 4 millors marques personals i millor posició 12é amb 100 papallona. - Sergi Aznar: 2 medalles d'Or (50 braça i 50 papallona), 2 medalles de Plata i 3 records de Catalunya de la Categoria!!! Resultat del club: 119é posició final!!! Ara a per la Següent!!!💪🏼🏊🏼😘
100% Swimfaster!!!
El Club Natació Swimfaster Salt ha participat al Campionat d'Espanya Master d'Hivern a Málaga, amb tres nedadors!! A Málaga hi han participat 1566 nedadors i mes de 200 clubs. Resultats del club: -Albert Miguel: 5 millors marques personals i millor posició 18é amb 200 braça. - Etor Lacunza: 4 millors marques personals i millor posició 12é amb 100 papallona. - Sergi Aznar: 2 medalles d'Or (50 braça i 50 papallona), 2 medalles de Plata i 3 records de Catalunya de la Categoria!!! Resultat del club: 119é posició final!!! Ara a per la Següent!!!💪🏼🏊🏼😘 100% Swimfaster!!!
ℹ Ja casi hi sóm!!! 🥇🥈🥉 El dia 24 de Febrer 4rt Trofeu Master de Swimfaster Mc Donald's a la Piscina Municipal de Salt, Ufec!! 🏊

Iscripcions a través de Isis, reglament a la pàgina de la Federació o bé a la nostre web www.swimfaster.es

Us hi esperem, a l'aigua o a la grada!!
ℹ Ja casi hi sóm!!! 🥇🥈🥉 El dia 24 de Febrer 4rt Trofeu Master de Swimfaster Mc Donald's a la Piscina Municipal de Salt, Ufec!! 🏊 Iscripcions a través de Isis, reglament a la pàgina de la Federació o bé a la nostre web www.swimfaster.es Us hi esperem, a l'aigua o a la grada!!
Swimfasters Masters al C.N. Tarraco: l'Alberto Miguel millor marca personal en 100 braça i en Sergi Aznar dos records de Catalunya de la categoria 50 i 100 braça !!!
Swimfasters Masters al C.N. Tarraco: l'Alberto Miguel millor marca personal en 100 braça i en Sergi Aznar dos records de Catalunya de la categoria 50 i 100 braça !!!
Millor marques swimfasters al Trofeu master a terrassa amb piscina de 50m:
Albert amb 50 lliures i 50braça, susana 50 braça i 100 lliures, i sergi amb 50 papallona i record de catalunya amb 100 braça categoria!!!!
Millor marques swimfasters al Trofeu master a terrassa amb piscina de 50m: Albert amb 50 lliures i 50braça, susana 50 braça i 100 lliures, i sergi amb 50 papallona i record de catalunya amb 100 braça categoria!!!!
Entrenament dijous estrenat!!!! Benvingut Marc i felicitats per l'entreno a totes!!
Entrenament dijous estrenat!!!! Benvingut Marc i felicitats per l'entreno a totes!!
A Swimfaster ja han passat els reis!!! 👑👑👑 Un NOU horari per aquest any i un NOU grup!!!! 🕢😉 Us hi esperem!!! 🏊

Inf: swimfaster@hotmail.es
A Swimfaster ja han passat els reis!!! 👑👑👑 Un NOU horari per aquest any i un NOU grup!!!! 🕢😉 Us hi esperem!!! 🏊 Inf: swimfaster@hotmail.es
Desde el club us volem desitjar una bona sortida d'any i una millor entrada! Que el pròxim 2018 es facin realitat tots els vostres desitjos! Salut i braçades!! 🥂🍾
Desde el club us volem desitjar una bona sortida d'any i una millor entrada! Que el pròxim 2018 es facin realitat tots els vostres desitjos! Salut i braçades!! 🥂🍾
🔝🏊2on Repte Solidari a l'Escala!! Swimfaster amb 23 nedadors i amb un recapte de + 30kg d'aliments pel banc d'aliments de l'Escala!!! Agraïr a la piscina municipal de l'Escala, Ajuntament de l'Escala, al Club natació l'Escala-Empúries, Bon preu i a tots els nedadors que han vingut a col.laborar i nedar en aquest repte!!!
🔝🏊2on Repte Solidari a l'Escala!! Swimfaster amb 23 nedadors i amb un recapte de + 30kg d'aliments pel banc d'aliments de l'Escala!!! Agraïr a la piscina municipal de l'Escala, Ajuntament de l'Escala, al Club natació l'Escala-Empúries, Bon preu i a tots els nedadors que han vingut a col.laborar i nedar en aquest repte!!!
⏰Aquest dissabte 30, us esperem a la segona edició dels 50×100 de la Piscina Municipal de l'Escala!! Només cal que porteu 1kg de menjar, ja que serà donatiu per el banc d'aliment!! Entrada minima 5,18eu. 
Us hi esperem!!! 🔝🏊
⏰Aquest dissabte 30, us esperem a la segona edició dels 50×100 de la Piscina Municipal de l'Escala!! Només cal que porteu 1kg de menjar, ja que serà donatiu per el banc d'aliment!! Entrada minima 5,18eu. Us hi esperem!!! 🔝🏊
Avui Felicitem a l'Albert, per el seu aniversari i per la seva prova al Trofeu Master de Vilanova el passat dissabte!! Ets un crack! Per molts anys! Salut i Braçades!
Avui Felicitem a l'Albert, per el seu aniversari i per la seva prova al Trofeu Master de Vilanova el passat dissabte!! Ets un crack! Per molts anys! Salut i Braçades!
Tot l'equip i nedadors del Club Natació Swimfaster, us desitja unes molt bones Festes de Nadal i Feliç 2018!! Petons i braçades per tothom!!
Tot l'equip i nedadors del Club Natació Swimfaster, us desitja unes molt bones Festes de Nadal i Feliç 2018!! Petons i braçades per tothom!!
La travessia Silvestre Swim Llançà, ha estat un èxit!! 51 nedadors s'han llançat a una aigua "fresqueta" i gracies a ells, hem pogut fer una aportació de 255 euros a la Marató de la TV3!! Moltes gràcies a tots per venir a gaudir del mar amb nosaltres i a l'ajuntament de Llançà, Llançà turisme i tots els patrocinadors que ho fan possible!!! #maratotv3
#silvestreswimllança
#swimfaster
La travessia Silvestre Swim Llançà, ha estat un èxit!! 51 nedadors s'han llançat a una aigua "fresqueta" i gracies a ells, hem pogut fer una aportació de 255 euros a la Marató de la TV3!! Moltes gràcies a tots per venir a gaudir del mar amb nosaltres i a l'ajuntament de Llançà, Llançà turisme i tots els patrocinadors que ho fan possible!!! #maratotv3  #silvestreswimllança  #swimfaster 
Bon dia!! Tot a punt!! Fins ara!! #maratotv3 #swimfastet #silvestreswim