an online Instagram web viewer
  • nisha_hanis
    A & H โœจ
    @nisha_hanis

Images by nisha_hanis

Aromatherapy Inhaler ๐Ÿ’›
.
RM10 / pcs
+ Postage :
RM6 SM
RM10 SARAWAK
RM12.50 SABAH
.
Berminat boleh pm ๐Ÿ˜˜
.
Nak buat jualan project MKT/ENT pon boleh ๐Ÿ’ฎ
.
Borong 60pcs harga postage masih sama ๐Ÿ˜
.
Open dropship ๐Ÿ€
.
#bintangbersamabintang
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dropship 
#dropshipper
#ajl
#ajl32
#uitm
#musically
#mkt
#ent
#jualan
#jualanmurah
#ubat
#ubatpandai
#ubatfokus 
#ubatkuatingatan 
#parodicendol
#parodimanja
#aromatherapyinhaler
#aromatherapy
#studentincome
#incomestudent
#pendapatansampingan
#ubatresdung
#ubatselesema
#ubatdemam
#ubatbersin
#ubatpening
Aromatherapy Inhaler ๐Ÿ’› . RM10 / pcs + Postage : RM6 SM RM10 SARAWAK RM12.50 SABAH . Berminat boleh pm ๐Ÿ˜˜ . Nak buat jualan project MKT/ENT pon boleh ๐Ÿ’ฎ . Borong 60pcs harga postage masih sama ๐Ÿ˜ . Open dropship ๐Ÿ€ . #bintangbersamabintang  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropship  #dropshipper  #ajl  #ajl32  #uitm  #musically  #mkt  #ent  #jualan  #jualanmurah  #ubat  #ubatpandai  #ubatfokus  #ubatkuatingatan  #parodicendol  #parodimanja  #aromatherapyinhaler  #aromatherapy  #studentincome  #incomestudent  #pendapatansampingan  #ubatresdung  #ubatselesema  #ubatdemam  #ubatbersin  #ubatpening 
Aromatherapy Inhaler ๐Ÿ’›
.
RM10 / pcs
+ Postage :
RM6 SM
RM10 SARAWAK
RM12.50 SABAH
.
Berminat boleh pm ๐Ÿ˜˜
.
Nak buat jualan project MKT/ENT pon boleh ๐Ÿ’ฎ
.
Borong 60pcs harga postage masih sama ๐Ÿ˜
.
Open dropship ๐Ÿ€
.
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dropship 
#dropshipper
#ajl
#ajl32
#uitm
#musically
#mkt
#ent
#jualan
#jualanmurah
#ubat
#ubatpandai
#ubatfokus 
#ubatkuatingatan 
#parodicendol
#parodimanja 
#meletop
#sale
*Berikut adalah sedikit manual untuk penggunaan inhalers.*
.
๐Ÿ“ฃ *CARA GUNA* .
โ˜‘๏ธ Untuk maintenance kesihatan atau prevention:
sedut *DALAM-DALAM* at least 6 kali sehari, sekali sedut 3 atau 4 kali
(kecuali No Smoking dan Craving Free kena hidu setiap kali bila ada rasa merokok dan nak mengunyah)
.
โ˜‘๏ธ Jika waktu sakit (demam, batuk, flu, migraine, dll), *sekerap yang boleh* . Bila dah rasa okay, baru jarakkan macam penggunaan biasa.
.
๐Ÿ“ฃ *CARA SEDUT DALAMยฒ*
tutup lubang hidung kanan, dan sedut dalamยฒ inhaler tersebut dengan lubang hidung kiri. Tukarยฒ. Buat 3 ke 4 kali satu set๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– .
โ€ผ๏ธ *Jarakkan sesi 30 minit sekali* โ€ผ๏ธ
Jika anda purchase DUA inhalers berbeza,
dan anda mahu bertukar-tukar inhaler
.
โœด *Healing crisis* โœด๏ธ
Contoh; tekak kering, pening, lesu2 badan, demam dsbg (lain orang lain reaction, ada yg okay); What to do?! *minum banyak air*
.
๐Ÿšซ *WARNING* ๐Ÿšซ
 Jika anda ada *EPILEPSI* atau *SAWAN* dan *G6PD* (ataupun punya history), anda *DILARANG* sama sekali menggunakan inhalers ini *Menthol dlm Peppermint tu dikhuatiri memberi effect pening, degupan jantung yang laju dan sukar bernafas (utk G6PD) dan minyak pati seperti Rosemary, Eucalyptus serta Peppermint boleh cetuskan sawan kepada sesetengah orang (epilepsi) walaupun kandungan minyak pati diatas dlm inhaler tu sgt2 mild.* .
.
โš  *HATI-HATI* โš ๏ธ
Penghidap ATHMA, *BOLEH GUNA* inhalers BIRU cuma untuk waktu NORMAL sahaja. *DILARANG SAMA SEKALI* guna inhalers sewaktu SERANGAN athma. *Boleh hidu tetapi TIDAK semasa serangan asma (asthma attack) sbbnya masa serangan asma, ketika itu pengidap kesukaran bernafas krn paru2 sempit. Dikhuatiri minyak pati seperti peppermint akan menyesakkan lagi pernafasan semasa serangan tersebut.*
.
SAFE FOR :
๐Ÿ‘‰โ˜‘ Pregnant / breastfeeding women
๐Ÿ‘‰โ˜‘ Babies (just lalukan sahaja depan hidung, jangan stay lama)
๐Ÿ‘‰โ˜‘ Small kids
๐Ÿ‘‰โ˜‘ Elderly
.
๐Ÿ’ธ RM10 per pieces
๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah

PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ .

#goodmorning
#morning
#selamatpagi
#ajl
#natural
#naturalbeauty 
#inhaler 
#inhale
#aromatherapy
#aromatherapist 
#aromatherapyinhaler 
#gritz
#gritzaromatherapy 
#tv3
#nasilemak 
#breakfast 
#sarapanpagi
#sarapan
#tv1
#tv2
#astro
#gapoever
*Berikut adalah sedikit manual untuk penggunaan inhalers.* . ๐Ÿ“ฃ *CARA GUNA* . โ˜‘๏ธ Untuk maintenance kesihatan atau prevention: sedut *DALAM-DALAM* at least 6 kali sehari, sekali sedut 3 atau 4 kali (kecuali No Smoking dan Craving Free kena hidu setiap kali bila ada rasa merokok dan nak mengunyah) . โ˜‘๏ธ Jika waktu sakit (demam, batuk, flu, migraine, dll), *sekerap yang boleh* . Bila dah rasa okay, baru jarakkan macam penggunaan biasa. . ๐Ÿ“ฃ *CARA SEDUT DALAMยฒ* tutup lubang hidung kanan, dan sedut dalamยฒ inhaler tersebut dengan lubang hidung kiri. Tukarยฒ. Buat 3 ke 4 kali satu set๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . โ€ผ๏ธ *Jarakkan sesi 30 minit sekali* โ€ผ๏ธ Jika anda purchase DUA inhalers berbeza, dan anda mahu bertukar-tukar inhaler . โœด *Healing crisis* โœด๏ธ Contoh; tekak kering, pening, lesu2 badan, demam dsbg (lain orang lain reaction, ada yg okay); What to do?! *minum banyak air* . ๐Ÿšซ *WARNING* ๐Ÿšซ Jika anda ada *EPILEPSI* atau *SAWAN* dan *G6PD* (ataupun punya history), anda *DILARANG* sama sekali menggunakan inhalers ini *Menthol dlm Peppermint tu dikhuatiri memberi effect pening, degupan jantung yang laju dan sukar bernafas (utk G6PD) dan minyak pati seperti Rosemary, Eucalyptus serta Peppermint boleh cetuskan sawan kepada sesetengah orang (epilepsi) walaupun kandungan minyak pati diatas dlm inhaler tu sgt2 mild.* . . โš  *HATI-HATI* โš ๏ธ Penghidap ATHMA, *BOLEH GUNA* inhalers BIRU cuma untuk waktu NORMAL sahaja. *DILARANG SAMA SEKALI* guna inhalers sewaktu SERANGAN athma. *Boleh hidu tetapi TIDAK semasa serangan asma (asthma attack) sbbnya masa serangan asma, ketika itu pengidap kesukaran bernafas krn paru2 sempit. Dikhuatiri minyak pati seperti peppermint akan menyesakkan lagi pernafasan semasa serangan tersebut.* . SAFE FOR : ๐Ÿ‘‰โ˜‘ Pregnant / breastfeeding women ๐Ÿ‘‰โ˜‘ Babies (just lalukan sahaja depan hidung, jangan stay lama) ๐Ÿ‘‰โ˜‘ Small kids ๐Ÿ‘‰โ˜‘ Elderly . ๐Ÿ’ธ RM10 per pieces ๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ . #goodmorning  #morning  #selamatpagi  #ajl  #natural  #naturalbeauty  #inhaler  #inhale  #aromatherapy  #aromatherapist  #aromatherapyinhaler  #gritz  #gritzaromatherapy  #tv3  #nasilemak  #breakfast  #sarapanpagi  #sarapan  #tv1  #tv2  #astro  #gapoever 
SEDUT-SEDUT JER... .
.
{{ Gritz Aromatherapy Inhaler }} Inhaler aromaterapi ini adalah satu cara paling mudah untuk penggunaan minyak pati bersama anda di mana sahaja berada dan alternatif terbaik kepada diffuser.

Pengunaan kejap inhaler aromaterapi ini sebagai sebahagian dari rutin hidup anda akan membantu tubuh dan juga masalah kesihatan yang dihidapi dimana minyak pati mengandungi molekul-molekul halus yang mampu menyerap ke dalam aliran darah dan seterusnya dihantar ke seluruh badan dan ke otak sekiranya diperlukan seterusnya bertindak mengikut keperluan masalah yang dihadapi.

Satu keperluan kerana inhaler ini โ†ฉโ†ฉโ†ฉ
โœ…Mudah alih โ€“ Sangat ringan, kecil, mudah dibawa kemana sahaja dan disimpan samada dalam poket, beg, laci meja atau kereta dan tidak akan tumpah.
โœ…Efektif โ€“ Penyedutan adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk mendapatkan manfaat terapeutik dari minyak pati.
โœ…Ekonomikal โ€“ Murah tetapi mampu bertahan selama sebulan atau lebih.
โœ…Privasi โ€“ Aroma yang peribadi dan tidak akan mengganggu orang sekeliling.
โœ…100% minyak pati gred terapeutik dan tiada bahan kimia
โœ…Sesuai dan selamat untuk semua peringkat umur โœ…Diformulasikan oleh Aromaterapis Bertauliah

Terdapat 6 jenis inhaler yang setiap satu darinya mengandungi beberapa minyak pati gred terpilih untuk memberi kesan terapeutik kepada fizikal, emosi dan mental. .
. ๐Ÿ’ธ RM10 per pieces
๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah

PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ .

#goodmorning
#morning
#selamatpagi
#ajl
#natural
#naturalbeauty 
#inhaler 
#inhale
#aromatherapy
#aromatherapist 
#aromatherapyinhaler 
#gritz
#gritzaromatherapy 
#tv3
#nasilemak 
#breakfast 
#sarapanpagi
#sarapan
#tv1
#tv2
#astro
SEDUT-SEDUT JER... . . {{ Gritz Aromatherapy Inhaler }} Inhaler aromaterapi ini adalah satu cara paling mudah untuk penggunaan minyak pati bersama anda di mana sahaja berada dan alternatif terbaik kepada diffuser. Pengunaan kejap inhaler aromaterapi ini sebagai sebahagian dari rutin hidup anda akan membantu tubuh dan juga masalah kesihatan yang dihidapi dimana minyak pati mengandungi molekul-molekul halus yang mampu menyerap ke dalam aliran darah dan seterusnya dihantar ke seluruh badan dan ke otak sekiranya diperlukan seterusnya bertindak mengikut keperluan masalah yang dihadapi. Satu keperluan kerana inhaler ini โ†ฉโ†ฉโ†ฉ โœ…Mudah alih โ€“ Sangat ringan, kecil, mudah dibawa kemana sahaja dan disimpan samada dalam poket, beg, laci meja atau kereta dan tidak akan tumpah. โœ…Efektif โ€“ Penyedutan adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk mendapatkan manfaat terapeutik dari minyak pati. โœ…Ekonomikal โ€“ Murah tetapi mampu bertahan selama sebulan atau lebih. โœ…Privasi โ€“ Aroma yang peribadi dan tidak akan mengganggu orang sekeliling. โœ…100% minyak pati gred terapeutik dan tiada bahan kimia โœ…Sesuai dan selamat untuk semua peringkat umur โœ…Diformulasikan oleh Aromaterapis Bertauliah Terdapat 6 jenis inhaler yang setiap satu darinya mengandungi beberapa minyak pati gred terpilih untuk memberi kesan terapeutik kepada fizikal, emosi dan mental. . . ๐Ÿ’ธ RM10 per pieces ๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ . #goodmorning  #morning  #selamatpagi  #ajl  #natural  #naturalbeauty  #inhaler  #inhale  #aromatherapy  #aromatherapist  #aromatherapyinhaler  #gritz  #gritzaromatherapy  #tv3  #nasilemak  #breakfast  #sarapanpagi  #sarapan  #tv1  #tv2  #astro 
๐Ÿƒ Bau Aromatherapy Inhaler ๐Ÿƒ

Stress relief - Green
๐Ÿ’š Clary Sage, Geranium, Lavender

No smoking - Black
๐Ÿ–ค Clove, Grapefruit, Peppermint

Memory/Focus - Yellow
๐Ÿ’› Rosemary, Lemon, Basil

Breathe Easy/Sinusitis - Blue
๐Ÿ’™ Eucalpytus, Thyme, Peppermint

Craving Free - Pink
๐Ÿ’– Grapefruit, Rosemary, Peppermint

Strong immune - Purple
๐Ÿ’œ Lemon, Clove, Tea Tree .
.
๐Ÿ’ธ RM10 per pieces
๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah

PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ .

#goodmorning
#morning
#selamatpagi
#ajl
#natural
#naturalbeauty 
#inhaler 
#inhale
#aromatherapy
#aromatherapist 
#aromatherapyinhaler 
#gritz
#gritzaromatherapy 
#tv3
#nasilemak 
#breakfast 
#sarapanpagi
#sarapan
#tv1
#tv2
#astro
#gapoever
๐Ÿƒ Bau Aromatherapy Inhaler ๐Ÿƒ Stress relief - Green ๐Ÿ’š Clary Sage, Geranium, Lavender No smoking - Black ๐Ÿ–ค Clove, Grapefruit, Peppermint Memory/Focus - Yellow ๐Ÿ’› Rosemary, Lemon, Basil Breathe Easy/Sinusitis - Blue ๐Ÿ’™ Eucalpytus, Thyme, Peppermint Craving Free - Pink ๐Ÿ’– Grapefruit, Rosemary, Peppermint Strong immune - Purple ๐Ÿ’œ Lemon, Clove, Tea Tree . . ๐Ÿ’ธ RM10 per pieces ๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ . #goodmorning  #morning  #selamatpagi  #ajl  #natural  #naturalbeauty  #inhaler  #inhale  #aromatherapy  #aromatherapist  #aromatherapyinhaler  #gritz  #gritzaromatherapy  #tv3  #nasilemak  #breakfast  #sarapanpagi  #sarapan  #tv1  #tv2  #astro  #gapoever 
*๐Ÿƒ Aromatherapy Inhaler๐Ÿƒ* .
.
6 Warna & Fungsi yang berbeza : .
.
๐Ÿ’š *Stress Relief (hijau)* . - Membantu memberikan ketenangan & relaksasi .
- Melegakan kebimbangan & serangan panik . ๐Ÿ–ค .
.
*No Smoking (hitam)*
- Kurangkan nafsu merokok
- Bantu tenangkn saraf
- Menyegarkan .
.
๐Ÿ’› *Memory/Focus (kuning)*
- Meningkatkan daya ingatan
- Bantu fokus dalam pelajaran
- Kurangkan rasa mengantuk .
.
๐Ÿ’™ *Breath Easy/Sinusitis (biru)*
- Kurangkan sesak nafas
- Kurangkan hidung tersumbat
- Kurangkan sakit kepala
- Kurangkan gejala sinusitis .
.
๐Ÿ’– *Craving Free (pink)*
- Membantu mengurangkan selera makan
- Body detoks
- Mengurangkan tekanan .
.
๐Ÿ’œ *Strong Immune (ungu)* .
- Menyokong sistem immune tubuh .
.
๐Ÿ’ธ RM10 per pieces
๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah

PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ .

#goodmorning
#morning
#selamatpagi
#ajl
#natural
#naturalbeauty 
#inhaler 
#inhale
#aromatherapy
#aromatherapist 
#aromatherapyinhaler 
#gritz
#gritzaromatherapy 
#tv3
#nasilemak 
#breakfast 
#sarapanpagi
#sarapan
#tv1
#tv2
#astro
#budaksekolah
#stress
#ubatresdung 
#ubatselesema 
#ubatseleramakan 
#ubatrokok 
#ubatkurus 
#ubatantradisional 
#ubatantibodi
*๐Ÿƒ Aromatherapy Inhaler๐Ÿƒ* . . 6 Warna & Fungsi yang berbeza : . . ๐Ÿ’š *Stress Relief (hijau)* . - Membantu memberikan ketenangan & relaksasi . - Melegakan kebimbangan & serangan panik . ๐Ÿ–ค . . *No Smoking (hitam)* - Kurangkan nafsu merokok - Bantu tenangkn saraf - Menyegarkan . . ๐Ÿ’› *Memory/Focus (kuning)* - Meningkatkan daya ingatan - Bantu fokus dalam pelajaran - Kurangkan rasa mengantuk . . ๐Ÿ’™ *Breath Easy/Sinusitis (biru)* - Kurangkan sesak nafas - Kurangkan hidung tersumbat - Kurangkan sakit kepala - Kurangkan gejala sinusitis . . ๐Ÿ’– *Craving Free (pink)* - Membantu mengurangkan selera makan - Body detoks - Mengurangkan tekanan . . ๐Ÿ’œ *Strong Immune (ungu)* . - Menyokong sistem immune tubuh . . ๐Ÿ’ธ RM10 per pieces ๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ . #goodmorning  #morning  #selamatpagi  #ajl  #natural  #naturalbeauty  #inhaler  #inhale  #aromatherapy  #aromatherapist  #aromatherapyinhaler  #gritz  #gritzaromatherapy  #tv3  #nasilemak  #breakfast  #sarapanpagi  #sarapan  #tv1  #tv2  #astro  #budaksekolah  #stress  #ubatresdung  #ubatselesema  #ubatseleramakan  #ubatrokok  #ubatkurus  #ubatantradisional  #ubatantibodi 
*๐ŸƒAROMATHERAPY INHALER๐Ÿƒ* .
.
Kalau korang rase aromatherapy inhaler ni bermanfaat ... Boleh lah korang share produk ni and tag kawan-kawan atau ahli keluarga korang yang perlukan aromatherapy inhaler ni ... โฌ‡โฌ‡โฌ‡ .
.
Inhaler ni memang sesuai sangatlah kepada : .
.
๐Ÿ”ฅ Perokok tegar yang tiap tahun azam baru ada niat nak benti merokok tapi masih on/off , kalau x da niat nak benti haa x yah tengok sia-sia kau .๐Ÿšญ Non-smoking . .
.
๐Ÿป Yang rasa diri dia tu gemuk sangat dah macam-macam cara diet try tapi nafsu makan still membuak-buak lagi-lagi perempuan haaa ... mana x nya tiap kali period mengidam macam orang mengandung semua benda nak ngaappp ๐Ÿ” Craving free . .
.
๐Ÿ’€Pekerja awam/swasta/sendiri yang stress sampai tahap depression tiap minggu minyak naik , rasa menyesal plak beli kereta memahal tiap hari tempuh jem, tetiba rasa nak beli motor jimat sikit haa boleh try ๐ŸŠ Stress relief . .
.
๐Ÿ“š Pelajar sekolah rendah/menengah/kolej yang struggle belajar tapi result sama jugak x setanding yang belajar sekejap, dah baca itu ini menghafal sampai lewat malam tapi kesudahan result yang x memuaskan โœ Memory/focus inhaler . .
.
๐Ÿ’งYang tiap bulan demam, selesema, resdung datang dah macam rutin kena hadap tiap pagi bersin sampai boleh jadi jam loceng kejut satu rumah bangun ๐ŸŒ‡ Strong immune & Breath easy/sinusits ...
.
. ๐Ÿ’ธ RM10 per pieces
๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah
*Harga borong per pieces dan postage adalah tetap*

PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ .
.
*Jum follow page A & H di Facebook untuk info yang lebih detail ๐Ÿ“ฒ* .
.
https://www.facebook.com/AandHofficial/

#strongimmune
#breatheasy
#cravingfree
#memory
#focus
#nonsmoking
#stressrelief
#studentproblem
#workersproblem
#smokerproblem
#fatproblem
#gritz
#inhaler
#aromatherapyinhaler
#gritzaromatherapyinhaler
#goodmorning
#morning
#selamatpagi
#ajl
#inhaler 
#inhale
#aromatherapy
#aromatherapist 
#gritzaromatherapy 
#tv3
#nasilemak 
#breakfast 
#sarapanpagi
#sarapan
#gapoever
*๐ŸƒAROMATHERAPY INHALER๐Ÿƒ* . . Kalau korang rase aromatherapy inhaler ni bermanfaat ... Boleh lah korang share produk ni and tag kawan-kawan atau ahli keluarga korang yang perlukan aromatherapy inhaler ni ... โฌ‡โฌ‡โฌ‡ . . Inhaler ni memang sesuai sangatlah kepada : . . ๐Ÿ”ฅ Perokok tegar yang tiap tahun azam baru ada niat nak benti merokok tapi masih on/off , kalau x da niat nak benti haa x yah tengok sia-sia kau .๐Ÿšญ Non-smoking . . . ๐Ÿป Yang rasa diri dia tu gemuk sangat dah macam-macam cara diet try tapi nafsu makan still membuak-buak lagi-lagi perempuan haaa ... mana x nya tiap kali period mengidam macam orang mengandung semua benda nak ngaappp ๐Ÿ” Craving free . . . ๐Ÿ’€Pekerja awam/swasta/sendiri yang stress sampai tahap depression tiap minggu minyak naik , rasa menyesal plak beli kereta memahal tiap hari tempuh jem, tetiba rasa nak beli motor jimat sikit haa boleh try ๐ŸŠ Stress relief . . . ๐Ÿ“š Pelajar sekolah rendah/menengah/kolej yang struggle belajar tapi result sama jugak x setanding yang belajar sekejap, dah baca itu ini menghafal sampai lewat malam tapi kesudahan result yang x memuaskan โœ Memory/focus inhaler . . . ๐Ÿ’งYang tiap bulan demam, selesema, resdung datang dah macam rutin kena hadap tiap pagi bersin sampai boleh jadi jam loceng kejut satu rumah bangun ๐ŸŒ‡ Strong immune & Breath easy/sinusits ... . . ๐Ÿ’ธ RM10 per pieces ๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah *Harga borong per pieces dan postage adalah tetap* PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ . . *Jum follow page A & H di Facebook untuk info yang lebih detail ๐Ÿ“ฒ* . . https://www.facebook.com/AandHofficial/ #strongimmune  #breatheasy  #cravingfree  #memory  #focus  #nonsmoking  #stressrelief  #studentproblem  #workersproblem  #smokerproblem  #fatproblem  #gritz  #inhaler  #aromatherapyinhaler  #gritzaromatherapyinhaler  #goodmorning  #morning  #selamatpagi  #ajl  #inhaler  #inhale  #aromatherapy  #aromatherapist  #gritzaromatherapy  #tv3  #nasilemak  #breakfast  #sarapanpagi  #sarapan  #gapoever 
*๐Ÿƒ Aromatherapy Inhaler๐Ÿƒ* .
.
6 Warna & Fungsi yang berbeza : .
.
๐Ÿ’š *Stress Relief (hijau)* .
.- Membantu memberikan ketenangan & relaksasi .
- Melegakan kebimbangan & serangan panik . ๐Ÿ–ค .
.
*No Smoking (hitam)*
- Kurangkan nafsu merokok
- Bantu tenangkn saraf
- Menyegarkan .
.
๐Ÿ’› *Memory/Focus (kuning)*
- Meningkatkan daya ingatan
- Bantu fokus dalam pelajaran
- Kurangkan rasa mengantuk .
.
๐Ÿ’™ *Breath Easy/Sinusitis (biru)*
- Kurangkan sesak nafas
- Kurangkan hidung tersumbat
- Kurangkan sakit kepala
- Kurangkan gejala sinusitis .
.
๐Ÿ’– *Craving Free (pink)*
- Membantu mengurangkan selera makan
- Body detoks
- Mengurangkan tekanan .
.
๐Ÿ’œ *Strong Immune (ungu)* .
- Menyokong sistem immune tubuh .
.
๐Ÿ’ธ RM10 per pieces
๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah

PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ .

#goodmorning
#morning
#selamatpagi
#ajl
#natural
#naturalbeauty 
#inhaler 
#inhale
#aromatherapy
#aromatherapist 
#aromatherapyinhaler 
#gritz
#gritzaromatherapy 
#tv3
#nasilemak 
#breakfast 
#sarapanpagi
#sarapan
#tv1
#tv2
#astro
#gapoever
*๐Ÿƒ Aromatherapy Inhaler๐Ÿƒ* . . 6 Warna & Fungsi yang berbeza : . . ๐Ÿ’š *Stress Relief (hijau)* . .- Membantu memberikan ketenangan & relaksasi . - Melegakan kebimbangan & serangan panik . ๐Ÿ–ค . . *No Smoking (hitam)* - Kurangkan nafsu merokok - Bantu tenangkn saraf - Menyegarkan . . ๐Ÿ’› *Memory/Focus (kuning)* - Meningkatkan daya ingatan - Bantu fokus dalam pelajaran - Kurangkan rasa mengantuk . . ๐Ÿ’™ *Breath Easy/Sinusitis (biru)* - Kurangkan sesak nafas - Kurangkan hidung tersumbat - Kurangkan sakit kepala - Kurangkan gejala sinusitis . . ๐Ÿ’– *Craving Free (pink)* - Membantu mengurangkan selera makan - Body detoks - Mengurangkan tekanan . . ๐Ÿ’œ *Strong Immune (ungu)* . - Menyokong sistem immune tubuh . . ๐Ÿ’ธ RM10 per pieces ๐Ÿ“ฆ Postage RM6 SM / RM 10 Sarawak / RM12 Sabah PM whatsapp di link bio ๐Ÿ“ฒ . #goodmorning  #morning  #selamatpagi  #ajl  #natural  #naturalbeauty  #inhaler  #inhale  #aromatherapy  #aromatherapist  #aromatherapyinhaler  #gritz  #gritzaromatherapy  #tv3  #nasilemak  #breakfast  #sarapanpagi  #sarapan  #tv1  #tv2  #astro  #gapoever 
Mari kita baling ke belakang ๐Ÿ‘‹

#photooftheday 
#campakbalik 
#campakbelakang 
#balingbelakang 
#balingkebelakang
Masih bertatih dalam perjalanan hidup anda ?
.
Mengenal jejak langkah yang patut diimbangi...
.
Walaupun jatuh banyak kali tetapi tidak pernah pasrah malah tetap bangkit semula berulang kali ...
.
Capture by : @miizaaa_
Masih bertatih dalam perjalanan hidup anda ? . Mengenal jejak langkah yang patut diimbangi... . Walaupun jatuh banyak kali tetapi tidak pernah pasrah malah tetap bangkit semula berulang kali ... . Capture by : @miizaaa_
It's better to walk alone than with a crowd going in the wrong direction .

Capture by : @miizaaa_

#alone
#finalsweek 
#finalxhabislagi
I'm sorry I still can't move on ... The nature are so beauty ...
.
.
 Marilah pergi lagi ๐Ÿ˜
@piqasalim
@hajar_aishah_romli 
@nor_atikah9005 .
.
Capture by : Acer Phone Liquid Z630s

#instapassport #thecreative #artofvisuals #aroundtheworldpix #ig_masterpiece #theprettycities #flashesofdelight #travelog #mytinyatlas #visualmobs #theglobewanderer #forahappymoment #exploringtheglobe #travelon #awesome_earthpix #campinassp #visualoflife #awesome_naturepix #roamtheplanet #unlimitedparadise
I'm sorry I still can't move on ... The nature are so beauty ... . . Marilah pergi lagi ๐Ÿ˜ @piqasalim @hajar_aishah_romli @nor_atikah9005 . . Capture by : Acer Phone Liquid Z630s #instapassport  #thecreative  #artofvisuals  #aroundtheworldpix  #ig_masterpiece  #theprettycities  #flashesofdelight  #travelog  #mytinyatlas  #visualmobs  #theglobewanderer  #forahappymoment  #exploringtheglobe  #travelon  #awesome_earthpix  #campinassp  #visualoflife  #awesome_naturepix  #roamtheplanet  #unlimitedparadise