an online Instagram web viewer
  • lotion_secretcorrea2017
    KURUS🌻CANTIK🌻LANGSING
    @lotion_secretcorrea2017

Images by lotion_secretcorrea2017

Happy Saturday uolls🌈 Hujung minggu ni buat apa tu, jangan lupe Sapu lotion SC sebelum keluar jalan jalan tu, balik nanti tengok da bepeluh tau tapi tak rasa panas pon sejukkk je.  Rasa berangin and sangat sesuai untuk sapa yg nak body fit , perut kempis, slim uolls❤️
Happy Saturday uolls🌈 Hujung minggu ni buat apa tu, jangan lupe Sapu lotion SC sebelum keluar jalan jalan tu, balik nanti tengok da bepeluh tau tapi tak rasa panas pon sejukkk je. Rasa berangin and sangat sesuai untuk sapa yg nak body fit , perut kempis, slim uolls❤️
xSay2
[SC OH SC ] 'SAKA LEMAK' DEGIL HILANG PERGI MANA...?🤔🤔
.
Pasti sis kita teruja bila HILANG 10KG dalam 10 HARI 😱😱. Biar gambar berbicara.👇🏻.Losyen Secret Correa memang gila-gila BAKAR LEMAK !!!
.
Kau rasa......🤓🤓🤓
👇🏻👇🏻👇🏻Takkan nak tengok jer..😱😱 .
Teruja tak bila tgk sis berjaya BAKAR LEMAK DENGAN JAYANYA??? ‼️‼️
.
.
Klik Link.⬇⬇
www.wasap.my/60137481106/Sc

www.wasap.my/0137481106 💻Website: www.secretcorrea.com.my

#losyenkurussejuk
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat 
#ubatkurus #ubatkurusmurah 
#nakkurus 
#setkurus 
#langsing #kurusselepasbersalin 
#kurustanpasenaman 
#kurustanpaberlapar #jk1m 
#kevinzahri #mycoffeeprince 
#kurussebelumkahwin 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkurusmalaysia 
#terapiinstagram 
#aurainsta 
#ajimaura 
#secretcorrea 
#fattzura 
#likeforlike 
#like4like 
#shakleemurah 
#toneexcel 
#azizanosman 
#powergold
[SC OH SC ] 'SAKA LEMAK' DEGIL HILANG PERGI MANA...?🤔🤔 . Pasti sis kita teruja bila HILANG 10KG dalam 10 HARI 😱😱. Biar gambar berbicara.👇🏻.Losyen Secret Correa memang gila-gila BAKAR LEMAK !!! . Kau rasa......🤓🤓🤓 👇🏻👇🏻👇🏻Takkan nak tengok jer..😱😱 . Teruja tak bila tgk sis berjaya BAKAR LEMAK DENGAN JAYANYA??? ‼️‼️ . . Klik Link.⬇⬇ www.wasap.my/60137481106/Sc www.wasap.my/0137481106 💻Website: www.secretcorrea.com.my #losyenkurussejuk  #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #nakkurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #mycoffeeprince  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fattzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
KESAN NYA APABILA KONSISTEN!!!
.
Meh sy nak g tips pd yg nak slim fit ...jgn niat tinggal niat... pastu salahkan produk yg diambil.... sedangkan ada org lain yg guna produk yg sama tp HASILLLLL NYAAA MELETOP2!! SAMPAI KENE REPEAT SETIAP BULAN!!SEBAB APA KENE REPEAT??? .
SBB DIA BETUL2 FOKUS!!! 1ST TIUB FOKUSS 2 TEMPAT!!! DAH DPT APA YG DIHAJATI!! BARU FOKUS NEXT SPOT AREA!!! BARU LA X MEMBAZIR!!
.
Whatsapp 📲0137481106  segera utk harga promosi
. 
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #redvelvetdrama #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
KESAN NYA APABILA KONSISTEN!!! . Meh sy nak g tips pd yg nak slim fit ...jgn niat tinggal niat... pastu salahkan produk yg diambil.... sedangkan ada org lain yg guna produk yg sama tp HASILLLLL NYAAA MELETOP2!! SAMPAI KENE REPEAT SETIAP BULAN!!SEBAB APA KENE REPEAT??? . SBB DIA BETUL2 FOKUS!!! 1ST TIUB FOKUSS 2 TEMPAT!!! DAH DPT APA YG DIHAJATI!! BARU FOKUS NEXT SPOT AREA!!! BARU LA X MEMBAZIR!! . Whatsapp 📲0137481106 segera utk harga promosi . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #redvelvetdrama  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
PROMOSI YEAR END SALE🌈 lagi 10 hari nak habis da promosi ramai da serbu sis stella ni tanya ade lagi tak lotion SC . yes betol promosi memang sampai hujung tahun ni je.  nak KURUS badan FIT , PERUT KEMPIS secara efektif dan cepat tak perlu modal besar pergi spa ke beautician consultant tapi hanya dengan SAPU, SAPU dan SAPU je tawwww . Tipsnye konsisten sapu jeee ⭐️⭐️⭐️⭐️ #assalamualaikum
#promosikawkaw 
#lotionkurusejuk
PROMOSI YEAR END SALE🌈 lagi 10 hari nak habis da promosi ramai da serbu sis stella ni tanya ade lagi tak lotion SC . yes betol promosi memang sampai hujung tahun ni je. nak KURUS badan FIT , PERUT KEMPIS secara efektif dan cepat tak perlu modal besar pergi spa ke beautician consultant tapi hanya dengan SAPU, SAPU dan SAPU je tawwww . Tipsnye konsisten sapu jeee ⭐️⭐️⭐️⭐️ #assalamualaikum  #promosikawkaw  #lotionkurusejuk 
Buat apa - apa sehari - harian pun niat kena elok dan baik.

Ustaz masa sekolah dulu ada bagi takzirah. Niat tak menghalalkan cara. Macam mana tu?😆 Contohnya, niat nak study group (ok perbuatan yang baik), tapi buat study group tu dengan pakwe / makwe.😂 Jadi, caranya tu salah okk walaupun niatnya baik. Masuk mode ustajah plak, padahal nak promote bisnes😂

Ok, betulkan niat ye.

Sahaja aku nak kurus sebab nak sihat, bukan nak melawa pakai ketat ketat.

MakCik customers kat bawah ni sapu LosyenSC, nak bagi perut kempis.

Senang nak solat, tak lah termengah - mengah.✅ Boleh la hadiah kat mak ayah. InshaaAllah boleh kempis perut mak, dan hilang lenguh kaki ayah.

Selesa dorang pergi masjid nanti. 
#SecretCorrea
#IdeaHadiahUntukMakAyah
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat 
#ubatkurus #ubatkurusmurah 
#nakkurus 
#setkurus 
#langsing #kurusselepasbersalin 
#kurustanpasenaman 
#kurustanpaberlapar #jk1m 
#kevinzahri #mycoffeeprince 
#kurussebelumkahwin 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkurusmalaysia 
#terapiinstagram 
#aurainsta 
#ajimaura 
#fattzura 
#likeforlike 
#like4like 
#shakleemurah 
#toneexcel 
#azizanosman 
#powergold
Buat apa - apa sehari - harian pun niat kena elok dan baik. Ustaz masa sekolah dulu ada bagi takzirah. Niat tak menghalalkan cara. Macam mana tu?😆 Contohnya, niat nak study group (ok perbuatan yang baik), tapi buat study group tu dengan pakwe / makwe.😂 Jadi, caranya tu salah okk walaupun niatnya baik. Masuk mode ustajah plak, padahal nak promote bisnes😂 Ok, betulkan niat ye. Sahaja aku nak kurus sebab nak sihat, bukan nak melawa pakai ketat ketat. MakCik customers kat bawah ni sapu LosyenSC, nak bagi perut kempis. Senang nak solat, tak lah termengah - mengah.✅ Boleh la hadiah kat mak ayah. InshaaAllah boleh kempis perut mak, dan hilang lenguh kaki ayah. Selesa dorang pergi masjid nanti. #SecretCorrea  #IdeaHadiahUntukMakAyah  #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #nakkurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #mycoffeeprince  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #fattzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
[ TURUN 11KG DLM MASA 2 BULAN SAHAJA!!!!!! ] ============================
AKAK NI TAK DIET PUN BOLEH TURUN 😱😱😱😱
============================ ------------
Mana ada masa nak workout kan? Sibuk kerja, anak2 lagi, tapi suami pula nanti cakap makin tembam sini sana 😒😒😒 .......
JANGAN RISAU, SAPU JE LOSYEN NI.......... Dia boleh bakar lemak kita diam diam tau. Tak faham? Ws Saya, Saya akan citer from A-Z sampai anda hadam! .........
Tak percaya? Tengoklah testimoni dlm gambar ni. Akak ni mmg pengguna secret correa yee. Saya takde masa nak tipu korang okay. ...................
Boleh WHATSAPP SAYA DI : 📲 013-7481106 .
SEMUA DAH GAJI KAN? APA LAGI!!! MARI BORONG LOSYEN KITA! TAKKAN MENYESAL! Harga mampu miliki even you are a student. Awok rase? Haaa murah sgt la maksudnya meh tanya saya!
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat 
#ubatkurus #ubatkurusmurah 
#nakkurus 
#setkurus 
#langsing #kurusselepasbersalin 
#kurustanpasenaman 
#kurustanpaberlapar #jk1m 
#kevinzahri #mycoffeeprince 
#kurussebelumkahwin 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkurusmalaysia 
#terapiinstagram 
#aurainsta 
#ajimaura 
#secretcorrea 
#fattzura 
#likeforlike 
#like4like 
#shakleemurah 
#toneexcel 
#azizanosman 
#powergold
[ TURUN 11KG DLM MASA 2 BULAN SAHAJA!!!!!! ] ============================ AKAK NI TAK DIET PUN BOLEH TURUN 😱😱😱😱 ============================ ------------ Mana ada masa nak workout kan? Sibuk kerja, anak2 lagi, tapi suami pula nanti cakap makin tembam sini sana 😒😒😒 ....... JANGAN RISAU, SAPU JE LOSYEN NI.......... Dia boleh bakar lemak kita diam diam tau. Tak faham? Ws Saya, Saya akan citer from A-Z sampai anda hadam! ......... Tak percaya? Tengoklah testimoni dlm gambar ni. Akak ni mmg pengguna secret correa yee. Saya takde masa nak tipu korang okay. ................... Boleh WHATSAPP SAYA DI : 📲 013-7481106 . SEMUA DAH GAJI KAN? APA LAGI!!! MARI BORONG LOSYEN KITA! TAKKAN MENYESAL! Harga mampu miliki even you are a student. Awok rase? Haaa murah sgt la maksudnya meh tanya saya! . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #nakkurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #mycoffeeprince  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fattzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Lotion kurus sejuk pilihan no 1 selebrity malaysia 🇲🇾 alhamdulillah memang ramai yang dah berjaya kuruskan badan/ dagu runcing / weightloss sume nye hanya dengan sapuan tau.yang penting konsisten je. sis will guide you until bejaya uolls .muah💋 
PROMOSI PROMOSI YEAR END SALE !! Enquiry 🤳0137481106 atau direct call untuk whatsapp terus
Lotion kurus sejuk pilihan no 1 selebrity malaysia 🇲🇾 alhamdulillah memang ramai yang dah berjaya kuruskan badan/ dagu runcing / weightloss sume nye hanya dengan sapuan tau.yang penting konsisten je. sis will guide you until bejaya uolls .muah💋 PROMOSI PROMOSI YEAR END SALE !! Enquiry 🤳0137481106 atau direct call untuk whatsapp terus
Tidak pernah terfikir badan mampu mengecil semula
Tahun sebelum-sebelum diet sama sahaja
.
Diperkenalkan dengan #SecretCorrea
Saja2 cuba
.
Akhirnya ini jadinya
badan berisi 
Kini Tiada
.
Selamat kau lemak durjana
Dikikis #sisejuk senang sahaja
Hanya #SapuSapu sahaja
.
Ini hanya cerita
Rugi simpan kemas-kemas tanpa berkongsi cerita
Dah tahu apa lagi jomlah cuba
.
Mana tau jadi sepertinya🤩
.
#IMLegacy141117 
#TeamNanieBeela
#TeamIedaMizan 
#JomSihatCergas
Tidak pernah terfikir badan mampu mengecil semula Tahun sebelum-sebelum diet sama sahaja . Diperkenalkan dengan #SecretCorrea  Saja2 cuba . Akhirnya ini jadinya badan berisi Kini Tiada . Selamat kau lemak durjana Dikikis #sisejuk  senang sahaja Hanya #SapuSapu  sahaja . Ini hanya cerita Rugi simpan kemas-kemas tanpa berkongsi cerita Dah tahu apa lagi jomlah cuba . Mana tau jadi sepertinya🤩 . #IMLegacy141117  #TeamNanieBeela  #TeamIedaMizan  #JomSihatCergas 
Siapa kata orang yang dari kecil gemuk tidak mampu menguruskan badan
.
Secret Correa tidak berikan alasan
Sapu-Sapu sehingga meresap ke dalam
.
Mengikis lemak tanpa halangan
Halangan cuma tiada Secret Correa ditangan
.
#IMLegacy141117 
#TeamNanieBeela
#TeamIedaMizan 
#JomSihatCergas
Lotion Secret Correa adalah lotion pilihan no 1 Selebriti Malaysia. Mengandungi bahan bahan qualiti yang terbaik di samping memecahkan dan menganjalkan kulit dari dalam. Yang bestnye sejuk je tak panas pon ❤️korang bila lagi nak try  Enquiry whatsapp 0137481106
Lotion Secret Correa adalah lotion pilihan no 1 Selebriti Malaysia. Mengandungi bahan bahan qualiti yang terbaik di samping memecahkan dan menganjalkan kulit dari dalam. Yang bestnye sejuk je tak panas pon ❤️korang bila lagi nak try Enquiry whatsapp 0137481106
Alhamdulillah ni dia testimoni pengguna setia lotion Secret correa  yang da berjaya capai target uolls. Yang penting kena konsisten sapu ye memang akan nampak kesanyanya cepat dan efektif ✨ 
Enquiry whatsapp sis 0137481106 
#kuruscepatselamat 
#fitnessmotivation 
#sispakaisisjual 
#perutkempis
#kurusbooster 
#takperludiet 
#daguruncing 
#lotionkecantikan
#kolagenhalal 
#lotionkurussejuk
Eqin mawi pon guna secret correa lotion kurus sejuk ni taww sebab best, cepat bekesan dan sejuk je ! ❤️korang bila lagi. Enquiry whatsapp sis atau click "call" di profile untuk terus whatsapp 
#secretcorrea
#ajimaura
#losyenkurus
#losyensejuk
#losyenkurussejuk
#losyenmultifungsi
#reshape
#vshape
#slimraya
#slimminggel
#nakkurus
#nakslim
#kuruscepat
#kurusmudah
#kurusselamat
#ig_sokongan 
#terapiinstagram
#bazaarpaknil
#secretcorrealovers
#pilihanselebriti
Eqin mawi pon guna secret correa lotion kurus sejuk ni taww sebab best, cepat bekesan dan sejuk je ! ❤️korang bila lagi. Enquiry whatsapp sis atau click "call" di profile untuk terus whatsapp #secretcorrea  #ajimaura  #losyenkurus  #losyensejuk  #losyenkurussejuk  #losyenmultifungsi  #reshape  #vshape  #slimraya  #slimminggel  #nakkurus  #nakslim  #kuruscepat  #kurusmudah  #kurusselamat  #ig_sokongan  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #secretcorrealovers  #pilihanselebriti 
Masalah LEMAK diPERUT,diPEHA,diLENGAN, diDAGU.
Dah cuba macam2 produk tapi tak berjaya..Jom cuba produk sayani.
Sapu-sapu je.
❌panas,❌pijar,❌melekit.3-7 hari dah ada kesan.
Tinggalkan No Phone anda Saya akan wasap Anda SEGERA

#Lotionkurusejuk
#fitnessmotivation
Masalah LEMAK diPERUT,diPEHA,diLENGAN, diDAGU. Dah cuba macam2 produk tapi tak berjaya..Jom cuba produk sayani. Sapu-sapu je. ❌panas,❌pijar,❌melekit.3-7 hari dah ada kesan. Tinggalkan No Phone anda Saya akan wasap Anda SEGERA #Lotionkurusejuk  #fitnessmotivation 
Tak mau cakap banyak.
Biar customer yang berbicara.

Bila mana setiap customer yang guna losyen kurus sejuk Secret Correa mula jatuh cinta dan mendapat manfaat dengan losyen awesome ni😍😍👍👍 #secretcorrea
#losyenmultifungsi 
#dijaminhalal💯 
#kuruscepatselamat
♥️Secret Correa♥️ Produk ini,
Losyen multifunction 
Sesuai untuk semua peringkat Umur dari bayi sehingga warga emas

Bayi/Anak kecil :
👉 Melegakan batuk/selesema
👉 Rashes / ruam
👉 Luka/parut
👉 Demam

Wanita :
👉 Mengempiskan perut
👉 Mencairkan lemak peha, lengan, punggung
👉 Melancarkan period tak teratur
👉 Melegakan sengugut
👉 Mengecutkan jerawat 👉 Memudarkan jeragat 👉 Melicinkan kulit Muka
👉 Memudarkan & menghilangkan stretchmark 
Lelaki :
👉 Sembelit
👉 Angin dalam badan
👉 Lemak perut 👉 Luka eksident 👉 Berat berlebihan 👉 Eczema

Warga emas :
👉 Angin dalam badan 👉 Sengal sendi saraf
👉 Angin ahmar
👉 Sembelit

Pelbagai fungsi dalam 1 botol secret correa
.
Berminat utk mencuba?
Dapatkan segera selagi stok masih ada.
📲013-7481106
.
Losyen sejuk no 1 di malaysia
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #bisikpadalangit #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
♥️Secret Correa♥️ Produk ini, Losyen multifunction Sesuai untuk semua peringkat Umur dari bayi sehingga warga emas Bayi/Anak kecil : 👉 Melegakan batuk/selesema 👉 Rashes / ruam 👉 Luka/parut 👉 Demam Wanita : 👉 Mengempiskan perut 👉 Mencairkan lemak peha, lengan, punggung 👉 Melancarkan period tak teratur 👉 Melegakan sengugut 👉 Mengecutkan jerawat 👉 Memudarkan jeragat 👉 Melicinkan kulit Muka 👉 Memudarkan & menghilangkan stretchmark Lelaki : 👉 Sembelit 👉 Angin dalam badan 👉 Lemak perut 👉 Luka eksident 👉 Berat berlebihan 👉 Eczema Warga emas : 👉 Angin dalam badan 👉 Sengal sendi saraf 👉 Angin ahmar 👉 Sembelit Pelbagai fungsi dalam 1 botol secret correa . Berminat utk mencuba? Dapatkan segera selagi stok masih ada. 📲013-7481106 . Losyen sejuk no 1 di malaysia . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #bisikpadalangit  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Lotion Kurus Sejuk Pilihan No 1 Selebriti Malaysia. Bukan senang nak kurus tapi ade caranya. Yang penting kena KONSISTEN sapu untuk nampak kesan lebih cepat dan efektif.  Ternyata lotion secret correa dapat membantu ramai yang inginkan berat badan yang ideal. Lotion sc ni bertindak sebagai BOOSTER pencair lemak melalui proses lipolysis iaitu memecahkan sel lemak dari dalam ❤️ For fast respond click call untuk direct whatsapp
Enquiry whatsapp 0137481106
Lotion Kurus Sejuk Pilihan No 1 Selebriti Malaysia. Bukan senang nak kurus tapi ade caranya. Yang penting kena KONSISTEN sapu untuk nampak kesan lebih cepat dan efektif. Ternyata lotion secret correa dapat membantu ramai yang inginkan berat badan yang ideal. Lotion sc ni bertindak sebagai BOOSTER pencair lemak melalui proses lipolysis iaitu memecahkan sel lemak dari dalam ❤️ For fast respond click call untuk direct whatsapp Enquiry whatsapp 0137481106
Jom lihat 3 Bahan Utama losyen kurus sejuk Secret Correa :
🌈Sunflower Seed Oil (Kolagen Bunga Matahari)
🌈Guarana Seed
🌈Hedera Helix (Daun Ivy) 🌵Hanya sapu losyen pada bahagian yang bermasalah/berlemak 2 kali sehari mengikut teknik yang betul, inshaaAllah berkesan seawal 3 hari penggunaan.
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #bisikpadalangit #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
Jom lihat 3 Bahan Utama losyen kurus sejuk Secret Correa : 🌈Sunflower Seed Oil (Kolagen Bunga Matahari) 🌈Guarana Seed 🌈Hedera Helix (Daun Ivy) 🌵Hanya sapu losyen pada bahagian yang bermasalah/berlemak 2 kali sehari mengikut teknik yang betul, inshaaAllah berkesan seawal 3 hari penggunaan. . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #bisikpadalangit  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
BARU LEPAS BERSALIN??
____________________ 👪Lepas bersalin perut jadi kendur
👪Kulit perut pula jadi pecah2
👪Tambahan pula ada kesan2 hitam 💙Itu dulu... kini sudah tiada lagi
💙Saya sapu losyen pelbagai guna
💙Losyen ni tak panas..tak melekit..dan selesa di pakai 😍Yang pastinya tiada pareben
😍Ada kolegen biji bunga matahari
😍Halal dan selamat untuk ibu yang menyusukan bayi. 👗Anda wajib cuba!
👗Jika nakkan perut anda licin dan firm semula 
Whatsap ☎+60137481106

#losyenkurussejuk
#secretcorrea
#hilangkanstretchmark 
#buangangindalambadan
#losyenpelbagaimanfaaat
#KecantikanMilikAnda
BARU LEPAS BERSALIN?? ____________________ 👪Lepas bersalin perut jadi kendur 👪Kulit perut pula jadi pecah2 👪Tambahan pula ada kesan2 hitam 💙Itu dulu... kini sudah tiada lagi 💙Saya sapu losyen pelbagai guna 💙Losyen ni tak panas..tak melekit..dan selesa di pakai 😍Yang pastinya tiada pareben 😍Ada kolegen biji bunga matahari 😍Halal dan selamat untuk ibu yang menyusukan bayi. 👗Anda wajib cuba! 👗Jika nakkan perut anda licin dan firm semula Whatsap ☎+60137481106 #losyenkurussejuk  #secretcorrea  #hilangkanstretchmark  #buangangindalambadan  #losyenpelbagaimanfaaat  #KecantikanMilikAnda