an online Instagram web viewer
  • go4social
    GO4SOCIAL
    @go4social

Images by go4social

Wereldwijd problemen met #Facebook en #Instagram. Hierdoor een kleine piek in gebruik van #Twitter. 
Heb jij er ook last van gehad?

#facebooktips #storing #insta #socialmed #socialmediatips
Maak een einde aan ruzies en geschillen! Het is 'Kiss and make up day!

Ook via social media kan je een mooi gebaar maken! Met wie heb jij iets goed te maken?

#kiss #makeUp #kissAndMakeUp #kissAndMakeUpDay #goedmaken #kussen #zoenen #socialmediatips #socialmed #facebooktips #inhaker
Voor alle ondernemers en ondernemende mensen! 'Werelddag van de ondernemer'! Om wereldwijd aandacht te vragen voor ondernemen, #innovatie en #leiderschap. 
Welke ondernemer moet weten dat het vandaag zijn dag is?

#werelddagVanDeOndernemer #dagVanDeOndernemer #ondernemer #ondernemen #socialmediatips #facebooktips #socialmed #inhaker
Niet een dag waar we met z'n allen om zullen staan te springen. 'Werelddag van de mug' is er ter ere van Ronald Ross. Hij ontdekte in 1897  dat #muggen de ziekte #malaria over kunnen dragen.

De gezondheidszorg zou deze dag kunnen gebruiken om in te haken op social media met dit weetje.

#socialmediatips #facebooktips #mug ##wereldDagVanDeMug #inhaker #socialmed #contentmarketing
Vandaag staat in het teken van de fotografie. Er is voor deze dag gekozen omdat op deze dag in 1839 in Frankrijk patent werd verleend voor het eerste praktische fotoproces.

Ben je fotograaf? Dan heb jij een goede reden om jezelf te promoten op social media vandaag!

#fotografie #foto #photo #socialmediatips #facebooktip #inhaken
Vandaag staat in het teken van de fotografie. Er is voor deze dag gekozen omdat op deze dag in 1839 in Frankrijk patent werd verleend voor het eerste praktische fotoproces. Ben je fotograaf? Dan heb jij een goede reden om jezelf te promoten op social media vandaag! #fotografie  #foto  #photo  #socialmediatips  #facebooktip  #inhaken 
Het is 'Dag van de romantische muziek'. Tijd om de radio op de zaak naar Sky Radio Non-stop Lovesongs of Candlelight Radio over te schakelen. Ben je online dan kan dit heel makkelijk via bijvoorbeeld nederland.fm!
#romantisch #dagVanDeRomantischeMuziek #muziek #music ##socialmediatips #facebooktips #socialmedia #socialmed #inhaken
'Dag van de honingbij'. In het leven geroepen door imkers waarbij educatie en promotie voor de bijenindustrie centraal staat.

Wist je dat 8 bijen hun hele leven nodig hebben om 1 theelepel honing te maken?

Op social media inhaken? Heb je ZOOM of BIJ in je bedrijfsnaam of product? Dit is jouw dag! Verkoop je honing of honingproducten? Tja... dan wist je waarschijnlijk wel dat deze dag eraan zat te komen!

#dagVanDeHoningbij #socialmediatips #facebooktips #socialmedia #honing #honey #bij #zoom #bijen
'Dag van de honingbij'. In het leven geroepen door imkers waarbij educatie en promotie voor de bijenindustrie centraal staat. Wist je dat 8 bijen hun hele leven nodig hebben om 1 theelepel honing te maken? Op social media inhaken? Heb je ZOOM of BIJ in je bedrijfsnaam of product? Dit is jouw dag! Verkoop je honing of honingproducten? Tja... dan wist je waarschijnlijk wel dat deze dag eraan zat te komen! #dagVanDeHoningbij  #socialmediatips  #facebooktips  #socialmedia  #honing  #honey  #bij  #zoom  #bijen 
Lachen, gieren en brullen vandaag! Het is 'Vertel een grap dag'! Nou komtie;

Dochter: "Pap, ik ben verliefd op een jongen die ik heb leren kennen op een dating site, we werden vrienden op Facebook, en we hebben al veel gekletst via What's app. Hij heeft me een aanzoek gedaan via Skype en we hebben erover gebeld via Viber. Geef jij ons je zegen over ons huwelijk?"
Vader: "Wauw fantastisch, ik zou zeggen: Geef je ja-woord via Twitter, beleef je huwelijksnacht via de webcam, bestel kinderen met Ideal. En als je genoeg hebt van je man; verkoop hem dan op Marktplaats!" Zet jouw grap als opmerking onder dit bericht! Lachuh!

#mop #vertelEenGrapDag #lachen #gieren #brullen #lol #lolbroek #grap #socialmediatips #socialmedia #facebooktips #content #online
Lachen, gieren en brullen vandaag! Het is 'Vertel een grap dag'! Nou komtie; Dochter: "Pap, ik ben verliefd op een jongen die ik heb leren kennen op een dating site, we werden vrienden op Facebook, en we hebben al veel gekletst via What's app. Hij heeft me een aanzoek gedaan via Skype en we hebben erover gebeld via Viber. Geef jij ons je zegen over ons huwelijk?" Vader: "Wauw fantastisch, ik zou zeggen: Geef je ja-woord via Twitter, beleef je huwelijksnacht via de webcam, bestel kinderen met Ideal. En als je genoeg hebt van je man; verkoop hem dan op Marktplaats!" Zet jouw grap als opmerking onder dit bericht! Lachuh! #mop  #vertelEenGrapDag  #lachen  #gieren  #brullen  #lol  #lolbroek  #grap  #socialmediatips  #socialmedia  #facebooktips  #content  #online 
Is jouw werk een ware #rollercoaster of ben je gewoon gek op achtbanen? Vandaag is het jouw dag! Het is namelijk #Achtbanendag!

#socialmediatips #socialmedia #inhaakkalender #inhaker #Facebooktips #achtbaan
Vandaag is Relaxation day! Een dag die in het teken staat van relaxen en niks doen. 
Met social media schep je een bepaald beeld van jezelf, merk of bedrijf. Post jij elke dag een foto dat je hard werkt, dan wek je het beeld dat je altijd aan het werk bent. In dat geval is het  tijd een foto te delen waarop je een keer aan het relaxen bent!

#RelaxationDay #relaxen #relax #uitrusten #socialmediatips #socialmedia #facebooktips #niksdoen
Vandaag is Relaxation day! Een dag die in het teken staat van relaxen en niks doen. Met social media schep je een bepaald beeld van jezelf, merk of bedrijf. Post jij elke dag een foto dat je hard werkt, dan wek je het beeld dat je altijd aan het werk bent. In dat geval is het tijd een foto te delen waarop je een keer aan het relaxen bent! #RelaxationDay  #relaxen  #relax  #uitrusten  #socialmediatips  #socialmedia  #facebooktips  #niksdoen 
De dag dat alle linkshandigen verenigen! Het is #linkshandigendag! Of zoals sommigen het noemen linksonhandig, want lang niet alles is afgestemd op de linker hand. 
Tag de grootste linksonhandige die je kent om deze dag met hem of haar te vieren! 
#linkshandig #links #lefthand #lefthanded #socialmediatip #socialmedia #facebooktips #lefthandersday
Groot nieuws. Roodharigen krijgen eigen #emoji. #socialMediatip #rood #emojicon #smiley
Het is vandaag 'Wereld Kattendag'. De dierenarts, dierenspeciaalzaak, het asiel of de kattenopvang kan hier op social media gebruik van maken. 
Gezegdes die je kan toepassen als je niks met katten hebt: 'Maak dat de kat wijs'
'De kat uit de boom kijken'
'Kat in de zak kopen'
'Dat is geen kattepis'

#Katten #WereldKattendag #kattendag #poes #socials #socialtips socialmediatips #facebooktips ##socialmedia #dieren #animals #worldcatday
Vandaag is het 'Dag van de frisse adem'. Ben je #tandarts, #tandtechnicus of producent van #tandpasta, #kauwgom of #tandenborstels? Dit is jullie dag!
Uiteraard kan je als ZZP-er ook even een selfie maken met jouw eigen frisse stralende lach!

#frisseAdem #fris #dagvandefrisseadem #socialmediatip #social #socialmediatips #socialmedia #facebook #facebooktip #instatips #inhaakdagen
#Zussendag! Heb je een bedrijf met je #zus, een zusteronderneming of misschien wel een product dat perfect zou zijn voor zussen. Maak er vandaag gebruik van op social media door er op in te haken! #inhaakdagen #inhaken #socialmedia #socialmediatip #sisters #6augustus #zzp #ondernemen ondernemer #facebooktips
Het is Mosterddag! Het is geel, pittig, een saus en komt uit verschillende streken. Hoe kan jij hier gebruik van maken op social media met jouw werkzaamheden of diensten?

#socialmedia #tip #social #socialmediatip #mosterddag #mosterd #inhaakdagen #geel #pittig #kalender
Jaaaa! Het weekend staat voor de deur, en dat op Internationale Bier Dag! Post vanavond een proostfoto voor je vrienden, collega's en familie! 
Wil je het linken aan je bedrijf? Wens dan die ene leuke klant een fijn weekend!

#bier #beer #interbationalbeerday #beerday #proost #socialmedia #socialmediatip #4augustus #internationaleBierDag
Nationale #watermeloendag! Hoe kan je hier op inspelen met jouw bedrijf! Pak een mesje en knutsel een jurkje voor je collega. Deze zomer was dit een grote hit op social media. 
Maak jij er één? gebruik dan ook de hashtag #watermelondress #watermeloen #socialmediatip #socialmedia