an online Instagram web viewer
  • ginchu.my
    Faraa Lip Butter
    @ginchu.my

Images by ginchu.my

Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Benefits faraalipbutter 🌸
.
💄Untuk cantikkan bibir
💄Boleh merawat bibir/ Bibir bermasalah
💄Menghindari syndrome bibir hitam
💄Melembabkan bibir
💄Tahan lama
💄Tak melekit
💄Warna ikut temperature badan/darah
💄Natural pinkish
💄In caramel mint flavour
💄Natural look
.
Berapa harga faraa lip butter ni?
RM55 sahaja exclude postage 😘
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Benefits faraalipbutter 🌸 . 💄Untuk cantikkan bibir 💄Boleh merawat bibir/ Bibir bermasalah 💄Menghindari syndrome bibir hitam 💄Melembabkan bibir 💄Tahan lama 💄Tak melekit 💄Warna ikut temperature badan/darah 💄Natural pinkish 💄In caramel mint flavour 💄Natural look . Berapa harga faraa lip butter ni? RM55 sahaja exclude postage 😘 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Benefits faraalipbutter 🌸
.
💄Untuk cantikkan bibir
💄Boleh merawat bibir/ Bibir bermasalah
💄Menghindari syndrome bibir hitam
💄Melembabkan bibir
💄Tahan lama
💄Tak melekit
💄Warna ikut temperature badan/darah
💄Natural pinkish
💄In caramel mint flavour
💄Natural look
.
Berapa harga faraa lip butter ni?
RM55 sahaja exclude postage 😘
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Benefits faraalipbutter 🌸 . 💄Untuk cantikkan bibir 💄Boleh merawat bibir/ Bibir bermasalah 💄Menghindari syndrome bibir hitam 💄Melembabkan bibir 💄Tahan lama 💄Tak melekit 💄Warna ikut temperature badan/darah 💄Natural pinkish 💄In caramel mint flavour 💄Natural look . Berapa harga faraa lip butter ni? RM55 sahaja exclude postage 😘 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Benefits faraalipbutter 🌸
.
💄Untuk cantikkan bibir
💄Boleh merawat bibir/ Bibir bermasalah
💄Menghindari syndrome bibir hitam
💄Melembabkan bibir
💄Tahan lama
💄Tak melekit
💄Warna ikut temperature badan/darah
💄Natural pinkish
💄In caramel mint flavour
💄Natural look
.
Berapa harga faraa lip butter ni?
RM55 sahaja exclude postage 😘
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Benefits faraalipbutter 🌸 . 💄Untuk cantikkan bibir 💄Boleh merawat bibir/ Bibir bermasalah 💄Menghindari syndrome bibir hitam 💄Melembabkan bibir 💄Tahan lama 💄Tak melekit 💄Warna ikut temperature badan/darah 💄Natural pinkish 💄In caramel mint flavour 💄Natural look . Berapa harga faraa lip butter ni? RM55 sahaja exclude postage 😘 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
" Kalau keluar, lepas makan je mesti cari toilet " 
Sape macam ni angkat tangan?!🙋
Pergi toilet of coz nak touch up balik make up kan, especially lipstick. Confirm hilang bila dah sedap makan tu😂
.
Tapi dengan Faraa Lip Butter jangan risau lagi. Warna tahan dari pagi sampai petang taw. Dah la warna pink pink cantik, fresh pulak tu bila pakai. Selain tu dapat protect bibir supaya kekal cantik dan sihat 💋💋
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
" Kalau keluar, lepas makan je mesti cari toilet " Sape macam ni angkat tangan?!🙋 Pergi toilet of coz nak touch up balik make up kan, especially lipstick. Confirm hilang bila dah sedap makan tu😂 . Tapi dengan Faraa Lip Butter jangan risau lagi. Warna tahan dari pagi sampai petang taw. Dah la warna pink pink cantik, fresh pulak tu bila pakai. Selain tu dapat protect bibir supaya kekal cantik dan sihat 💋💋 . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
" Kalau keluar, lepas makan je mesti cari toilet " 
Sape macam ni angkat tangan?!🙋
Pergi toilet of coz nak touch up balik make up kan, especially lipstick. Confirm hilang bila dah sedap makan tu😂
.
Tapi dengan Faraa Lip Butter jangan risau lagi. Warna tahan dari pagi sampai petang taw. Dah la warna pink pink cantik, fresh pulak tu bila pakai. Selain tu dapat protect bibir supaya kekal cantik dan sihat 💋💋
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
" Kalau keluar, lepas makan je mesti cari toilet " Sape macam ni angkat tangan?!🙋 Pergi toilet of coz nak touch up balik make up kan, especially lipstick. Confirm hilang bila dah sedap makan tu😂 . Tapi dengan Faraa Lip Butter jangan risau lagi. Warna tahan dari pagi sampai petang taw. Dah la warna pink pink cantik, fresh pulak tu bila pakai. Selain tu dapat protect bibir supaya kekal cantik dan sihat 💋💋 . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
" Kalau keluar, lepas makan je mesti cari toilet " 
Sape macam ni angkat tangan?!🙋
Pergi toilet of coz nak touch up balik make up kan, especially lipstick. Confirm hilang bila dah sedap makan tu😂
.
Tapi dengan Faraa Lip Butter jangan risau lagi. Warna tahan dari pagi sampai petang taw. Dah la warna pink pink cantik, fresh pulak tu bila pakai. Selain tu dapat protect bibir supaya kekal cantik dan sihat 💋💋
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
" Kalau keluar, lepas makan je mesti cari toilet " Sape macam ni angkat tangan?!🙋 Pergi toilet of coz nak touch up balik make up kan, especially lipstick. Confirm hilang bila dah sedap makan tu😂 . Tapi dengan Faraa Lip Butter jangan risau lagi. Warna tahan dari pagi sampai petang taw. Dah la warna pink pink cantik, fresh pulak tu bila pakai. Selain tu dapat protect bibir supaya kekal cantik dan sihat 💋💋 . . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Gadis gadis yang suka travel nak tampil ringkas dan cepat tapi nampak cun melecun kann..mesti WAJIB beli Faraalipbutter ni!!
.
Pakailah Faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan bibir malah boleh juga merawat, menjaga dan menyegarkan bibir kita secara langsung. Jadi tak ada alasan tak nak jaga bibir korang tu.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Gadis gadis yang suka travel nak tampil ringkas dan cepat tapi nampak cun melecun kann..mesti WAJIB beli Faraalipbutter ni!! . Pakailah Faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan bibir malah boleh juga merawat, menjaga dan menyegarkan bibir kita secara langsung. Jadi tak ada alasan tak nak jaga bibir korang tu. . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Gadis gadis yang suka travel nak tampil ringkas dan cepat tapi nampak cun melecun kann..mesti WAJIB beli Faraalipbutter ni!!
.
Pakailah Faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan bibir malah boleh juga merawat, menjaga dan menyegarkan bibir kita secara langsung. Jadi tak ada alasan tak nak jaga bibir korang tu.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Gadis gadis yang suka travel nak tampil ringkas dan cepat tapi nampak cun melecun kann..mesti WAJIB beli Faraalipbutter ni!! . Pakailah Faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan bibir malah boleh juga merawat, menjaga dan menyegarkan bibir kita secara langsung. Jadi tak ada alasan tak nak jaga bibir korang tu. . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Gadis gadis yang suka travel nak tampil ringkas dan cepat tapi nampak cun melecun kann..mesti WAJIB beli Faraalipbutter ni!!
.
Pakailah Faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan bibir malah boleh juga merawat, menjaga dan menyegarkan bibir kita secara langsung. Jadi tak ada alasan tak nak jaga bibir korang tu.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Gadis gadis yang suka travel nak tampil ringkas dan cepat tapi nampak cun melecun kann..mesti WAJIB beli Faraalipbutter ni!! . Pakailah Faraalipbutter yang bukan sahaja mencantikkan bibir malah boleh juga merawat, menjaga dan menyegarkan bibir kita secara langsung. Jadi tak ada alasan tak nak jaga bibir korang tu. . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy 
Benefits faraalipbutter 🌸
.
💄Untuk cantikkan bibir
💄Boleh merawat bibir/ Bibir bermasalah
💄Menghindari syndrome bibir hitam
💄Melembabkan bibir
💄Tahan lama
💄Tak melekit
💄Warna ikut temperature badan/darah
💄Natural pinkish
💄In caramel mint flavour
💄Natural look
.
Berapa harga faraa lip butter ni?
RM55 sahaja exclude postage 😘
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#lipbutter #antioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkualaselangor #farahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #bibircantik #bibirkering #bibirhitam #bibirsihat #ginchu #lipbalm #sayajuallipstick #sayagunasayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras #nakcantikcarisaya #jomcantiksamasama #kedaionline #lokalahmy
Benefits faraalipbutter 🌸 . 💄Untuk cantikkan bibir 💄Boleh merawat bibir/ Bibir bermasalah 💄Menghindari syndrome bibir hitam 💄Melembabkan bibir 💄Tahan lama 💄Tak melekit 💄Warna ikut temperature badan/darah 💄Natural pinkish 💄In caramel mint flavour 💄Natural look . Berapa harga faraa lip butter ni? RM55 sahaja exclude postage 😘 . WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #lipbutter  #antioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkualaselangor  #farahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #bibircantik  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirsihat  #ginchu  #lipbalm  #sayajuallipstick  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #terlajaklaris  #lakukeras  #nakcantikcarisaya  #jomcantiksamasama  #kedaionline  #lokalahmy