an online Instagram web viewer
  • bestfoodjkt
    FOODIES IN JKT HUNTING FOOD πŸ’«
    @bestfoodjkt

Images by bestfoodjkt

BEST FOOD WEEKLY FINDING πŸ‘€πŸ”
β€’
Best one so far Japanese BBQ AYCE very juicy meat and no time limit only at @yakinikuya πŸ‘πŸ»
We ordered SPECIAL YAKINIKU and all the meat listed under 'special' is gewd πŸ˜‹ highlight:
β˜†BEEF ENOKIβ˜† (in frame)
β˜†WAGYU SAIKOROβ˜†
β˜†KURIMIβ˜†
--
PS: must book in advance 😊
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #Yakinikuya #DharmawangsaSquare
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodstyling
BEST FOOD WEEKLY FINDING πŸ‘€πŸ” β€’ Best one so far Japanese BBQ AYCE very juicy meat and no time limit only at @yakinikuya πŸ‘πŸ» We ordered SPECIAL YAKINIKU and all the meat listed under 'special' is gewd πŸ˜‹ highlight: β˜†BEEF ENOKIβ˜† (in frame) β˜†WAGYU SAIKOROβ˜† β˜†KURIMIβ˜† -- PS: must book in advance 😊 β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #Yakinikuya  #DharmawangsaSquare  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #foodstyling 
xSay2
SUNDAY, wajib banget makan dimsum. Bentuknya unik banget πŸ‘€ ini talas goreng, depannya crispy dalemnya ada parutan talas jg πŸ˜‹
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #paradisedynasty #Dimsum
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodstyling
SUNDAY, wajib banget makan dimsum. Bentuknya unik banget πŸ‘€ ini talas goreng, depannya crispy dalemnya ada parutan talas jg πŸ˜‹ β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #paradisedynasty  #Dimsum  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #foodstyling 
First time trying @heavenlyblushyogurt GREEK honey, it's still too sweet for my palate even though I only pour half of the honey 🍯 Might try the other flavor soon πŸ‘€
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #heavenlyblush #yogurtarian
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #foodstyling
First time trying @heavenlyblushyogurt GREEK honey, it's still too sweet for my palate even though I only pour half of the honey 🍯 Might try the other flavor soon πŸ‘€ β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #heavenlyblush  #yogurtarian  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #foodstyling 
Suddenly craving for GRILLED LEMON GRASS CHICKEN πŸ€”
How many chicken you need? πŸ™ŒπŸ»
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Grilled Lemon Grass Chicken (105k)
πŸ“: Seribu Rasa, Multiple Outlet
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #SeribuRasa #GandariaCity #JakartaSelatan
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays
Suddenly craving for GRILLED LEMON GRASS CHICKEN πŸ€” How many chicken you need? πŸ™ŒπŸ» β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Grilled Lemon Grass Chicken (105k) πŸ“: Seribu Rasa, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #SeribuRasa  #GandariaCity  #JakartaSelatan  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays 
I LOVE BURGER SHE LOVE SUSHI πŸ‘«
β€’
Yah namanya juga manusia seleranya beda, eh tapi ada loh menu barunya @burgushi.id burger rasa sushi 😲 Bentuknya BURGER dengan nasi sebagai pengganti bun, isinya kesukaan dia banget SALMON MENTAI, berasa kayak makan sushi ada CRABSTICK dan TIMUN jg karena sushi ga lupa dong ada NORIπŸ‘πŸ»
β€’
Congratulations untuk outlet barunya di PANGPOL @burgushi.id πŸŽ‰
Mereka ada soft opening PROMO loh jd jangan lupa cek instagram mereka biar kamu tau πŸ‘πŸ»
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Burgushi Salmon Mentai (45k)
πŸ“: Burgushi, Panglima Polim (sebelah kopi sana)
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #Burgushi #PanglimaPolim #JakartaSelatan
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays
I LOVE BURGER SHE LOVE SUSHI πŸ‘« β€’ Yah namanya juga manusia seleranya beda, eh tapi ada loh menu barunya @burgushi.id burger rasa sushi 😲 Bentuknya BURGER dengan nasi sebagai pengganti bun, isinya kesukaan dia banget SALMON MENTAI, berasa kayak makan sushi ada CRABSTICK dan TIMUN jg karena sushi ga lupa dong ada NORIπŸ‘πŸ» β€’ Congratulations untuk outlet barunya di PANGPOL @burgushi.id πŸŽ‰ Mereka ada soft opening PROMO loh jd jangan lupa cek instagram mereka biar kamu tau πŸ‘πŸ» β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Burgushi Salmon Mentai (45k) πŸ“: Burgushi, Panglima Polim (sebelah kopi sana) Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #Burgushi  #PanglimaPolim  #JakartaSelatan  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays 
Last weekend to try the first Margarita Festival by @josecuervo.id #startwithmargarita 🍸
β€’
One of the participating mixologist @publikmarkette creates FROZITA 🍸 Don't forget to check out this one πŸ˜‰
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #publikmarkette #GrandIndonesia
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast
Last weekend to try the first Margarita Festival by @josecuervo.id #startwithmargarita  🍸 β€’ One of the participating mixologist @publikmarkette creates FROZITA 🍸 Don't forget to check out this one πŸ˜‰ β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #publikmarkette  #GrandIndonesia  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast 
Setiap bangun kesiangan pasti skip sarapan, dan diomelin papa karena ga sarapan πŸ˜₯ Nah kemarin ini aku baru aja dikirimin produk @gowellsereal, yang berasa banget gandumnya dan bikin kenyang lebih lama! GoWell itu mengandung ExtraVit atau 11 Vitamin & mineral juga!
Buat yang ga suka panas GoWell juga bisa disajikan dingin πŸ˜‰ Cocok banget kan buat semua yang hobi bangun kesiangan πŸ™ˆ
Jangan lupa cobain #gowellserealsusu ya, sudah dapat kalian temukan di Indomaret, Alfamart dan warung terdekat!
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #GoWellSereal
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays
Setiap bangun kesiangan pasti skip sarapan, dan diomelin papa karena ga sarapan πŸ˜₯ Nah kemarin ini aku baru aja dikirimin produk @gowellsereal, yang berasa banget gandumnya dan bikin kenyang lebih lama! GoWell itu mengandung ExtraVit atau 11 Vitamin & mineral juga! Buat yang ga suka panas GoWell juga bisa disajikan dingin πŸ˜‰ Cocok banget kan buat semua yang hobi bangun kesiangan πŸ™ˆ Jangan lupa cobain #gowellserealsusu  ya, sudah dapat kalian temukan di Indomaret, Alfamart dan warung terdekat! β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #GoWellSereal  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays 
Happy 61th Anniversary to @goodlifebca πŸŽ‰ 61% OFF kind of day πŸ™ŒπŸ»
β€’
Yay to 61% off for this ABURI SALMON ROLL at @ootoya_id 😊 Simple guilty pleasure salmon,cucumber and tobikko, oh it's roasted salmon πŸ˜‹
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Aburi Salmon Roll (79k πŸ‘‰πŸ» 30,8k)
πŸ“: Ootoya, Multiple Outlet
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #Ootoya #japanesefood
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays #foodpornshare
Happy 61th Anniversary to @goodlifebca πŸŽ‰ 61% OFF kind of day πŸ™ŒπŸ» β€’ Yay to 61% off for this ABURI SALMON ROLL at @ootoya_id 😊 Simple guilty pleasure salmon,cucumber and tobikko, oh it's roasted salmon πŸ˜‹ β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Aburi Salmon Roll (79k πŸ‘‰πŸ» 30,8k) πŸ“: Ootoya, Multiple Outlet Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #Ootoya  #japanesefood  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays  #foodpornshare 
Late lunch with protein intake πŸ– STRIPLOIN & TRUFFLE it come with rice but I asked for fries instead 😊
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Striploin Truffle (135k)
πŸ“: The East, Kuningan
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #rockpaperscissors #kuningan
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays #foodpornshare
Late lunch with protein intake πŸ– STRIPLOIN & TRUFFLE it come with rice but I asked for fries instead 😊 β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Striploin Truffle (135k) πŸ“: The East, Kuningan Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #rockpaperscissors  #kuningan  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays  #foodpornshare 
[FREE CHEESE PIZZA]
β€’
Biar kamu tidur nyenyak dan mimpi indah. Buat yang main ke TANJUNG DUREN JANGAN LUPA SAMA FREE PIZZA!*
Biar kalian mimpiin pizza @mastercheesepizza dengan topping cheese nah yg ini aku pesennya pake black pepper sauce, dimakan tanpa saus aja udah bikin merem melek gitu 😍
*free dengan pembelian
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Cheese Pizza with black pepper sauce (26k)
πŸ“: Master Cheese Pizza, Tanjung Duren sebelah Fujifilm
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #mastercheesepizza #tanjungduren
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays #foodpornshare
[FREE CHEESE PIZZA] β€’ Biar kamu tidur nyenyak dan mimpi indah. Buat yang main ke TANJUNG DUREN JANGAN LUPA SAMA FREE PIZZA!* Biar kalian mimpiin pizza @mastercheesepizza dengan topping cheese nah yg ini aku pesennya pake black pepper sauce, dimakan tanpa saus aja udah bikin merem melek gitu 😍 *free dengan pembelian β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Cheese Pizza with black pepper sauce (26k) πŸ“: Master Cheese Pizza, Tanjung Duren sebelah Fujifilm Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #mastercheesepizza  #tanjungduren  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays  #foodpornshare 
Thai food calling for TOM YUM, I never knew I would like it πŸ˜‚ Abit spicy but @chinchinjkt TOM YUM is in my top list πŸ˜‹
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Creamy Tom Yum Seafood soup (95k)
πŸ“: Chin Chin, PIK Avenue
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #Chinchin #PIKAvenue
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays #foodpornshare
Thai food calling for TOM YUM, I never knew I would like it πŸ˜‚ Abit spicy but @chinchinjkt TOM YUM is in my top list πŸ˜‹ β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Creamy Tom Yum Seafood soup (95k) πŸ“: Chin Chin, PIK Avenue Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #Chinchin  #PIKAvenue  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays  #foodpornshare 
A perfect snack in the gloomy day, GLUTINOUS BLACK RICE ROLL CAKE πŸ€— How many pcs do you need? πŸ™ŒπŸ»
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #roritania #endorsement
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays #foodpornshare
A perfect snack in the gloomy day, GLUTINOUS BLACK RICE ROLL CAKE πŸ€— How many pcs do you need? πŸ™ŒπŸ» β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #roritania  #endorsement  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays  #foodpornshare 
LISTEN TO YOUR MONSTER, it's hungry for OINK IN THE BUN πŸ˜‰
Slow cook BBQ boneless pork ribs, coleslaw, milk bun, hand cut fries and galbi BBQ sauce only at @listentoyourmonster πŸ™ŒπŸ»
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Oink in The Bun (135k)
πŸ“: Mother Monster, Plaza Indonesia
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #MotherMonster #PlazaIndonesia
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays #foodpornshare
LISTEN TO YOUR MONSTER, it's hungry for OINK IN THE BUN πŸ˜‰ Slow cook BBQ boneless pork ribs, coleslaw, milk bun, hand cut fries and galbi BBQ sauce only at @listentoyourmonster πŸ™ŒπŸ» β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Oink in The Bun (135k) πŸ“: Mother Monster, Plaza Indonesia Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #MotherMonster  #PlazaIndonesia  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays  #foodpornshare 
[NEW]
From @cgv.id at @centralparkmall WARUNG KOPI, they partner up with @raysbottleofjoe πŸ™ŒπŸ»
They ENAU LATTE is BOMB!
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #raysbottleofjoe #CGVblitz #butfirstcoffee
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays
[NEW] From @cgv.id at @centralparkmall WARUNG KOPI, they partner up with @raysbottleofjoe πŸ™ŒπŸ» They ENAU LATTE is BOMB! β–ͺβ–ͺβ–ͺ Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #raysbottleofjoe  #CGVblitz  #butfirstcoffee  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays 
Breakfast like I mean it with PAN FRIED DORY with mashed potato and seasonal veggies πŸ€™
TAG YOUR FRIEND!
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Pan Fried Dory (58k)
πŸ“: Saka Bistro, Bandung
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodBDG #Bandung #SakaBistro #brunchtime
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays
Breakfast like I mean it with PAN FRIED DORY with mashed potato and seasonal veggies πŸ€™ TAG YOUR FRIEND! β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Pan Fried Dory (58k) πŸ“: Saka Bistro, Bandung Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodBDG  #Bandung  #SakaBistro  #brunchtime  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays 
Ready to have some GRILL tonight ? I'm going for medium / medium well πŸ–
What's your desired degree doneness?
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
πŸ“: Table8, Hotel Mulia
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #Steak #Table8 #HotelMulia
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays
Ready to have some GRILL tonight ? I'm going for medium / medium well πŸ– What's your desired degree doneness? β–ͺβ–ͺβ–ͺ πŸ“: Table8, Hotel Mulia Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #Steak  #Table8  #HotelMulia  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays 
Akhirnya nyobain @banban.tea πŸ€™ Tea sih tp aku pesennya kopi πŸ˜‚
Menurut aku service mereka lama, walaupun ga antri kasirnya tp ttp minumannya antri keluarnya πŸ˜…
β€’
Untuk rasa kopinya sendiri ga terlalu strong cm agak kurang berasa kopi ya πŸ˜… kalo cheesenya sendiri padet dan creamy. Aku lumayan suka kalo dicampur antara cheese dan kopinya, kadi kayak hazelnut gt πŸ˜‰
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Koffie Chizu (33k)
πŸ“: Ban Ban, Lippo Mall
 Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #BanBan #CheeseTea #LippoMallPuri
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays
Akhirnya nyobain @banban.tea πŸ€™ Tea sih tp aku pesennya kopi πŸ˜‚ Menurut aku service mereka lama, walaupun ga antri kasirnya tp ttp minumannya antri keluarnya πŸ˜… β€’ Untuk rasa kopinya sendiri ga terlalu strong cm agak kurang berasa kopi ya πŸ˜… kalo cheesenya sendiri padet dan creamy. Aku lumayan suka kalo dicampur antara cheese dan kopinya, kadi kayak hazelnut gt πŸ˜‰ β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Koffie Chizu (33k) πŸ“: Ban Ban, Lippo Mall Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #BanBan  #CheeseTea  #LippoMallPuri  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays 
Penghangat hati dan perut, musim hujan gini paling cocok makan yang berkuah atau yang ada cabenya 🌢
β€’
Nah buat yg doyan pedes, skrng ayam bakar legendaris @ayampedos udah buka cabang PEDOS BITES di TJ Duren loh. Ga perlu jauh jauh ke BSD lagi πŸ™ˆ
β–ͺβ–ͺβ–ͺ
🍴: Cajo Bites + nasi (25k)
πŸ“: Pedos Bites, TJ Duren
Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰
#BestFoodJKT #AyamPedos #Tanjungduren
β€’
#devourpower #buzzfeedfood #darlingweekend #myfab5 #cheatmeal #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #f52grams #foodnetwork #foodislife #beautifulcuisines #foodislove #foodoftheday #buzzfeast #huffposttaste #spoonfeed #infatuation #vscofood #forkyeah #eatfamous #thekitchn #dailyfoodfeed #foodbeast #flatlays #eeeeeats
Penghangat hati dan perut, musim hujan gini paling cocok makan yang berkuah atau yang ada cabenya 🌢 β€’ Nah buat yg doyan pedes, skrng ayam bakar legendaris @ayampedos udah buka cabang PEDOS BITES di TJ Duren loh. Ga perlu jauh jauh ke BSD lagi πŸ™ˆ β–ͺβ–ͺβ–ͺ 🍴: Cajo Bites + nasi (25k) πŸ“: Pedos Bites, TJ Duren Follow @BestFoodJKT for more food updates & turn on post notification to get the latest update from us πŸ˜‰ #BestFoodJKT  #AyamPedos  #Tanjungduren  β€’ #devourpower  #buzzfeedfood  #darlingweekend  #myfab5  #cheatmeal  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #f52grams  #foodnetwork  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodislove  #foodoftheday  #buzzfeast  #huffposttaste  #spoonfeed  #infatuation  #vscofood  #forkyeah  #eatfamous  #thekitchn  #dailyfoodfeed  #foodbeast  #flatlays  #eeeeeats