an online Instagram web viewer
  • _.biblioteka
    The house of the book.07.10.13
    @_.biblioteka

Images by _.biblioteka

xSay2
Sepse është pranvera....
E bën dimrin të tërhiqet dhe ti ulet në gjunj..
E bën diellin të buzëqeshë dhe të  lëshojë rrezet duke gudulisur tokën qe të ndihet në turp dhe të vishet me të gjitha ngjyrat e ylberit... ▶ #books #book #InstaTags4Likes #read #reading #reader #page #pages #paper #instagood #kindle #nook #library #author #bestoftheday #bookworm #readinglist #love #photooftheday #imagine #plot #climax #story #literature #literate #stories #words #text
Sepse është pranvera.... E bën dimrin të tërhiqet dhe ti ulet në gjunj.. E bën diellin të buzëqeshë dhe të lëshojë rrezet duke gudulisur tokën qe të ndihet në turp dhe të vishet me të gjitha ngjyrat e ylberit... ▶ #books  #book  #InstaTags4Likes  #read  #reading  #reader  #page  #pages  #paper  #instagood  #kindle  #nook  #library  #author  #bestoftheday  #bookworm  #readinglist  #love  #photooftheday  #imagine  #plot  #climax  #story  #literature  #literate  #stories  #words  #text 
Nga "Ibrasad Gjeka"
Një varg i fuqishëm që e bën natyrën pjesë të qënies... ▶ #books #book #InstaTags4Likes #read #reading #reader #page #pages #paper #instagood #kindle #nook #library #author #bestoftheday #bookworm #readinglist #love #photooftheday #imagine #plot #climax #story #literature #literate #stories #words #text
Dhe kur shiu i ëmbël përzjehet me lotët e kripur krijojnë gjurmë.pa fund.., ▶ #books #book #InstaTags4Likes #read #reading #reader #page #pages #paper #instagood #kindle #nook #library #author #bestoftheday #bookworm #readinglist #love #photooftheday #imagine #plot #climax #story #literature #literate #stories #words #text
"Poezi dashurie" nga NAZIM HIKMET
Një libër i mrekullueshëm plot me vargje lirike dhe poezi të mrekullueshmë për dashurinë,për këtë ndjenjë të pastër që rrjedh në damarët e gjithsecilit...
Por që shprehet në forma të ndryshme ▶ #books #book #InstaTags4Likes #read #reading #reader #page #pages #paper #instagood #kindle #nook #library #author #bestoftheday #bookworm #readinglist #love #photooftheday #imagine #plot #climax #story #literature #literate #stories #words #text
"Poezi dashurie" nga NAZIM HIKMET Një libër i mrekullueshëm plot me vargje lirike dhe poezi të mrekullueshmë për dashurinë,për këtë ndjenjë të pastër që rrjedh në damarët e gjithsecilit... Por që shprehet në forma të ndryshme ▶ #books  #book  #InstaTags4Likes  #read  #reading  #reader  #page  #pages  #paper  #instagood  #kindle  #nook  #library  #author  #bestoftheday  #bookworm  #readinglist  #love  #photooftheday  #imagine  #plot  #climax  #story  #literature  #literate  #stories  #words  #text 
Faleminderit @anxhelamatohiti 
Një përkthim i bukur i PABLO NERUDA. ▶ #books #book #InstaTags4Likes #read #reading #reader #page #pages #paper #instagood #kindle #nook #library #author #bestoftheday #bookworm #readinglist #love #photooftheday #imagine #plot #climax #story #literature #literate #stories #words #text