an online Instagram web viewer

#vendorkemaman medias

Photos

New Arrival!!
Inner magic Naelofar

RM10
#IzzieVendors 
#VendorKemaman 
#VendorBoutique
Imaan Suci Family Wipes

KEGUNAAN IMAAN FAMILY WIPES
- Menjaga kebersihan seisi keluarga
- Kegunaan semasa anak-anak makan, menyusu, menukar lampin, muntah dan lain-lain.
- Kegunaan aktiviti keluarga di luar rumah (travel)
- Membersihkan dan menyegarkan kulit (peluh,daki)
- Menghilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant)
- Membersihkan peralatan mainan kanak-kanak, perabot dan lain-lain
Kegunaan orang sakit, orang kurang upaya
- Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan

RM6
#IzzieVendors 
#VendorKemaman 
#VendorBoutique
Imaan Suci Family Wipes KEGUNAAN IMAAN FAMILY WIPES - Menjaga kebersihan seisi keluarga - Kegunaan semasa anak-anak makan, menyusu, menukar lampin, muntah dan lain-lain. - Kegunaan aktiviti keluarga di luar rumah (travel) - Membersihkan dan menyegarkan kulit (peluh,daki) - Menghilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant) - Membersihkan peralatan mainan kanak-kanak, perabot dan lain-lain Kegunaan orang sakit, orang kurang upaya - Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan RM6 #IzzieVendors  #VendorKemaman  #VendorBoutique 
Imaan Suci Feminine wipes

Kelebihan dan kebaikan
- Solat tanpa was-was
- Tiada bau dan keputihan
- Aman ketika haid
- Segar dan yakin
- PH seimbang
- Tiada masalah gatal
- Mudahkan travel

RM6
#IzzieVendors 
#VendorKemaman 
#VendorBoutique
Imaan Suci Feminine wipes Kelebihan dan kebaikan - Solat tanpa was-was - Tiada bau dan keputihan - Aman ketika haid - Segar dan yakin - PH seimbang - Tiada masalah gatal - Mudahkan travel RM6 #IzzieVendors  #VendorKemaman  #VendorBoutique 
Imaan Premium Wet Tissue

Kelebihan dan kebaikan
- Fungsi pembersih solekan (deep cleansing)
- Tambahan Formula Minyak Argan
- Membersih dan melembap
- Sangat sesuai untuk kulit kering & sensitif

RM8

#IzzieVendors 
#VendorKemaman 
#VendorBoutique
Imaan Premium Wet Tissue Kelebihan dan kebaikan - Fungsi pembersih solekan (deep cleansing) - Tambahan Formula Minyak Argan - Membersih dan melembap - Sangat sesuai untuk kulit kering & sensitif RM8 #IzzieVendors  #VendorKemaman  #VendorBoutique 
Imaan Suci Facial Wipes

Kelebihan dan kebaikan
- Fungsi pembersih wajah
- Formula Aloe Vera & Vitamin E
- Membersih dan menyegar
- Sangat sesuai untuk kulit
- berminyak dan berjerawat

RM6
#IzzieVendors 
#VendorKemaman 
#VendorBoutique
Imaan Suci Facial Wipes Kelebihan dan kebaikan - Fungsi pembersih wajah - Formula Aloe Vera & Vitamin E - Membersih dan menyegar - Sangat sesuai untuk kulit - berminyak dan berjerawat RM6 #IzzieVendors  #VendorKemaman  #VendorBoutique 
New Arrival!

Abyad Collagen

RM50
#IzzieVendors 
#VendorKemaman
WeheBeauty
2 in 1 Aloevera Powder

RM10
#IzzieVendors 
#VendorKemaman
Plastik Dispenser

RM10

#VendorKemaman
Tshirt simple&nice 2layer ni available dkt butik tau. Free size s to l. Kain selesa tak ikut body. Yg penting takyah iron pun hmmm. Rm30 shj. .
.
.
. Pm pm
Tshirt simple&nice 2layer ni available dkt butik tau. Free size s to l. Kain selesa tak ikut body. Yg penting takyah iron pun hmmm. Rm30 shj. . . . . Pm pm
Tshirt simple&nice 2layer ni available dkt butik tau. Free size s to l. Kain selesa tak ikut body. Yg penting takyah iron pun hmmm. Rm30 shj. .
.
.
. Pm pm
Tshirt simple&nice 2layer ni available dkt butik tau. Free size s to l. Kain selesa tak ikut body. Yg penting takyah iron pun hmmm. Rm30 shj. . . . . Pm pm
Tshirt simple&nice ni available dkt butik tau. Free size s to l. Kain selesa tak ikut body. Yg penting takyah iron pun hmmm. Rm29 shj. .
.
.
. Pm pm
Tshirt simple&nice ni available dkt butik tau. Free size s to l. Kain selesa tak ikut body. Yg penting takyah iron pun hmmm. Rm29 shj. . . . . Pm pm
Tshirt simple&nice ni available dkt butik tau. Free size s to l. Kain selesa tak ikut body. Yg penting takyah iron pun hmmm. Rm29 shj. .
.
.
. Pm pm
Tshirt simple&nice ni available dkt butik tau. Free size s to l. Kain selesa tak ikut body. Yg penting takyah iron pun hmmm. Rm29 shj. . . . . Pm pm
Harini nak upload blouse plus size lah. Ramai sngt request cepat je licin. Yg free cuti cuti tu meh la singgah butik. Blouse plus size l to xxl available dkt butik. Rm45 je tau. .
.pm pm
Harini nak upload blouse plus size lah. Ramai sngt request cepat je licin. Yg free cuti cuti tu meh la singgah butik. Blouse plus size l to xxl available dkt butik. Rm45 je tau. . .pm pm
Harini nak upload blouse plus size lah. Ramai sngt request cepat je licin. Yg free cuti cuti tu meh la singgah butik. Blouse plus size l to xxl available dkt butik. Rm45 je tau. .
.pm pm
Harini nak upload blouse plus size lah. Ramai sngt request cepat je licin. Yg free cuti cuti tu meh la singgah butik. Blouse plus size l to xxl available dkt butik. Rm45 je tau. . .pm pm
Jom sape2 nak dengar lagi lagu JAMPI dari juara AJL32 @haelhusaini ..boleh datang ke Vfest di Dewan Seri Amar, Kemaman pada hari jumaat ini..jam 9 malam ye😙
.
Selain dari itu, boleh turut bersama keluarga datang shopping sempena cuti tahun baru cina !! Jualan kaw kaw punyeee
.
#haelhusaini #ajl32 #tv3 #jampi #juaraajl32 #terengganu #kemaman #dungun #kertih #paka #chukai #kemasik  #mesramall #dewanseriamar #kuantan #pahang #vendorkemaman #vendormalaysia #bazarpaknill #moodrepublik #event #jualanmurah #kosmetik #pakaian #makanan #
Jom sape2 nak dengar lagi lagu JAMPI dari juara AJL32 @haelhusaini ..boleh datang ke Vfest di Dewan Seri Amar, Kemaman pada hari jumaat ini..jam 9 malam ye😙 . Selain dari itu, boleh turut bersama keluarga datang shopping sempena cuti tahun baru cina !! Jualan kaw kaw punyeee . #haelhusaini  #ajl32  #tv3  #jampi  #juaraajl32  #terengganu  #kemaman  #dungun  #kertih  #paka  #chukai  #kemasik  #mesramall  #dewanseriamar  #kuantan  #pahang  #vendorkemaman  #vendormalaysia  #bazarpaknill  #moodrepublik  #event  #jualanmurah  #kosmetik  #pakaian  #makanan  #
ITEM LAKU KERAS & HARGA MURAH GILE !!!
YG PASTI 100% ORIGINAL 
TAMAT PADA 28 FEB .
.
Gg 4in1 RM35 
Bee venom skincare RM40 
Dnars set RM35
Deeja skincare baru RM48 
Deeja Loose Powder RM30 
Deeja Vitamin C RM50
.
Susu maaez 3perisa RM33
Syma white coffee RM15 
Syma green coffee RM15
Iflawless argan oil RM50 
Yarra moisturizer RM22 
Argania oil RM40
.
Ridzskin lipmatte RM38 
Fame lipmatte RM25 
Dyxy basic spray baru RM120 .
Iminit miracle mascara RM40 
Sutrabella fd RM25
Suikone blusher RM30
.
CPG compact powder RM45
CPG eyebrow RM27
CPG foundation RM65
Pearl white j.jelita RM25 
True detox RM25 
Hi goat RM17
.
Jamu nenek 3 - RM60
Herbs VCO 2 - RM50 
Maajun anggun bestari 3-RM55
Riffa lip scrub RM32
Riffa losyen RM40 
Riffa concealer RM45
.
Milo foundation RM65
Hbv moisturizer RM60
Mylea freckles serum RM60 
Aurawhite berry RM80
Moeder Milk booster RM80 
Minyak asma original RM25 .

Nona roguy Set Bersalin RM230 
Enai red chili RM8 
JL lens by glow glowing RM25
Women love mamadil RM130
Tati foundation RM35 
AZN body cream 2 RM50 .
.
Syma skincare 4in1 RM45 
Cek lawa krim RM18 
Turbo carbon white teeth RM25 .

NEW ARRIVAL & HOT ITEM 
Alha Alfa Royal Propolis Foundation 
Alha Alfa Loose Powder 
Alha Alfa Stay All Day Foundation 
Annona Vitamin C Series 
Int3tree
Inner duchess CPG .
.
dan mcm2 lagiiii..lebih 500jnis barang kami sediakan... brang2 makeup baru pn bnyakkk masukk.
pasti rambang mata juling mata tgk harga barang !!!
Semestinya di Iza Beauty Shop kedai kosmetik pilihan no1 😍

www.wasap.my/60145212558/izabeautyshop
ITEM LAKU KERAS & HARGA MURAH GILE !!! YG PASTI 100% ORIGINAL TAMAT PADA 28 FEB . . Gg 4in1 RM35 Bee venom skincare RM40 Dnars set RM35 Deeja skincare baru RM48 Deeja Loose Powder RM30 Deeja Vitamin C RM50 . Susu maaez 3perisa RM33 Syma white coffee RM15 Syma green coffee RM15 Iflawless argan oil RM50 Yarra moisturizer RM22 Argania oil RM40 . Ridzskin lipmatte RM38 Fame lipmatte RM25 Dyxy basic spray baru RM120 . Iminit miracle mascara RM40 Sutrabella fd RM25 Suikone blusher RM30 . CPG compact powder RM45 CPG eyebrow RM27 CPG foundation RM65 Pearl white j.jelita RM25 True detox RM25 Hi goat RM17 . Jamu nenek 3 - RM60 Herbs VCO 2 - RM50 Maajun anggun bestari 3-RM55 Riffa lip scrub RM32 Riffa losyen RM40 Riffa concealer RM45 . Milo foundation RM65 Hbv moisturizer RM60 Mylea freckles serum RM60 Aurawhite berry RM80 Moeder Milk booster RM80 Minyak asma original RM25 . Nona roguy Set Bersalin RM230 Enai red chili RM8 JL lens by glow glowing RM25 Women love mamadil RM130 Tati foundation RM35 AZN body cream 2 RM50 . . Syma skincare 4in1 RM45 Cek lawa krim RM18 Turbo carbon white teeth RM25 . NEW ARRIVAL & HOT ITEM Alha Alfa Royal Propolis Foundation Alha Alfa Loose Powder Alha Alfa Stay All Day Foundation Annona Vitamin C Series Int3tree Inner duchess CPG . . dan mcm2 lagiiii..lebih 500jnis barang kami sediakan... brang2 makeup baru pn bnyakkk masukk. pasti rambang mata juling mata tgk harga barang !!! Semestinya di Iza Beauty Shop kedai kosmetik pilihan no1 😍 www.wasap.my/60145212558/izabeautyshop
Assalammualaikum.
Selamat Pagi & Selamat Bercuti.
#IzzieVendors bercuti 3 hari & akan beroperasi seperti biasa hari Isnin (19 Feb 2018).
#VendorKemaman
Assalammualaikum. Selamat Pagi & Selamat Bercuti. #IzzieVendors  bercuti 3 hari & akan beroperasi seperti biasa hari Isnin (19 Feb 2018). #VendorKemaman 
Melky Ice Cream Pudding
Regular & Premium

RM3.50 sebotol

#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Ada apa dalam chiller petang ni?
Walk in ke #IzzieVendors  buka sampai jam 7petang 😍
#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #igshopmalaysia #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #igshopmalaysia  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Jeruk pelam asam boi auni available di #IzzieVendors 
RM5 (kecik)
RM10 (besar)

#VendorKemaman 
#VendorBoutique
Preloved sale akan extend sampai hari khamis ye!!
So ada lagi 2 hari nak shopping.
Palazo/jeans, blouse, jubah, dress, kasut, baju kanak-kanak semua dari RM5- RM15 jeeee

#VendorKemaman 
#VendorBoutique
Preloved sale akan extend sampai hari khamis ye!! So ada lagi 2 hari nak shopping. Palazo/jeans, blouse, jubah, dress, kasut, baju kanak-kanak semua dari RM5- RM15 jeeee #VendorKemaman  #VendorBoutique 
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #igersmalaysia #igshopmalaysia #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Produk Hai-O available di #IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Preloved Sale di #IzzieVendors  tinggal 2 hari lagi.
T-shirt si comel original
Size : umur 1-2 tahun

#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Bawal Aidijuma available di #IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Thank you for coming today!!!
#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Congratulations @haelhusaini !!!
.
Jom sape2 nak dengar lagi lagu JAMPI daru juara AJL32 ..boleh datang ke Vfest di Dewan Seri Amar, Kemaman pada hari jumaat ini..jam 9 malam ye😙
.
Selain dari itu, boleh turut bersama keluarga datang shopping sempena cuti tahun baru cina !! Jualan kaw kaw punyeee
.
#haelhusaini #ajl32 #tv3 #jampi #juaraajl32 #terengganu #kemaman #dungun #kertih #paka #chukai #kemasik  #mesramall #dewanseriamar #kuantan #pahang #vendorkemaman #vendormalaysia #bazarpaknill #moodrepublik #event #jualanmurah #kosmetik #pakaian #makanan #
Congratulations @haelhusaini !!! . Jom sape2 nak dengar lagi lagu JAMPI daru juara AJL32 ..boleh datang ke Vfest di Dewan Seri Amar, Kemaman pada hari jumaat ini..jam 9 malam ye😙 . Selain dari itu, boleh turut bersama keluarga datang shopping sempena cuti tahun baru cina !! Jualan kaw kaw punyeee . #haelhusaini  #ajl32  #tv3  #jampi  #juaraajl32  #terengganu  #kemaman  #dungun  #kertih  #paka  #chukai  #kemasik  #mesramall  #dewanseriamar  #kuantan  #pahang  #vendorkemaman  #vendormalaysia  #bazarpaknill  #moodrepublik  #event  #jualanmurah  #kosmetik  #pakaian  #makanan  #
Congratulations @haelhusaini !!!
.
Jom sape2 nak dengar lagi lagu JAMPI daru juara AJL32 ..boleh datang ke Vfest di Dewan Seri Amar, Kemaman pada hari jumaat ini..jam 9 malam ye😙
.
Selain dari itu, boleh turut bersama keluarga datang shopping sempena cuti tahun baru cina !! Jualan kaw kaw punyeee
.
#haelhusaini #ajl32 #tv3 #jampi #juaraajl32 #terengganu #kemaman #dungun #kertih #paka #chukai #kemasik  #mesramall #dewanseriamar #kuantan #pahang #vendorkemaman #vendormalaysia #bazarpaknill #moodrepublik #event #jualanmurah #kosmetik #pakaian #makanan #
Congratulations @haelhusaini !!! . Jom sape2 nak dengar lagi lagu JAMPI daru juara AJL32 ..boleh datang ke Vfest di Dewan Seri Amar, Kemaman pada hari jumaat ini..jam 9 malam ye😙 . Selain dari itu, boleh turut bersama keluarga datang shopping sempena cuti tahun baru cina !! Jualan kaw kaw punyeee . #haelhusaini  #ajl32  #tv3  #jampi  #juaraajl32  #terengganu  #kemaman  #dungun  #kertih  #paka  #chukai  #kemasik  #mesramall  #dewanseriamar  #kuantan  #pahang  #vendorkemaman  #vendormalaysia  #bazarpaknill  #moodrepublik  #event  #jualanmurah  #kosmetik  #pakaian  #makanan  #
Congratulations @haelhusaini !!!
.
Jom sape2 nak dengar lagi lagu JAMPI daru juara AJL32 ..boleh datang ke Vfest di Dewan Seri Amar, Kemaman pada hari jumaat ini..jam 9 malam ye😙
.
Selain dari itu, boleh turut bersama keluarga datang shopping sempena cuti tahun baru cina !! Jualan kaw kaw punyeee
.
#haelhusaini #ajl32 #tv3 #jampi #juaraajl32 #terengganu #kemaman #dungun #kertih #paka #chukai #kemasik  #mesramall #dewanseriamar #kuantan #pahang #vendorkemaman #vendormalaysia #bazarpaknill #moodrepublik #event #jualanmurah #kosmetik #pakaian #makanan #
Congratulations @haelhusaini !!! . Jom sape2 nak dengar lagi lagu JAMPI daru juara AJL32 ..boleh datang ke Vfest di Dewan Seri Amar, Kemaman pada hari jumaat ini..jam 9 malam ye😙 . Selain dari itu, boleh turut bersama keluarga datang shopping sempena cuti tahun baru cina !! Jualan kaw kaw punyeee . #haelhusaini  #ajl32  #tv3  #jampi  #juaraajl32  #terengganu  #kemaman  #dungun  #kertih  #paka  #chukai  #kemasik  #mesramall  #dewanseriamar  #kuantan  #pahang  #vendorkemaman  #vendormalaysia  #bazarpaknill  #moodrepublik  #event  #jualanmurah  #kosmetik  #pakaian  #makanan  #
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Assalammualaikum
Jemput singgah harini
Buka dari jam 10-7petang
#IzzieVendors 
#VendorKemaman 
#VendorBoutique
#IzzieVendors PRELOVED SALE
11 - 14 February 2018

Item bermula dari harga RM1 sehingga RM25 
Barangan branded : RM85 ke bawah

#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Jom yang mane belom sempat jenguk preloved sale di #IzzieVendors harini. 
Rugi tak grab items mostly masih baru dan ada yang dengan tag harga lagi. 
Buka smpai 7petang ye
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Assalammualaikum.
Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : 
Saturday - Thursday : 10am -7pm
Friday : 3pm - 7pm
Saturday : CLOSED

Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam)

Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact:
http://www.wasap.my/60168805213

#IzzieVendors
#VendorBoutique
#VendorKemaman
#VendorButik
#ButikVendor
Assalammualaikum. Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : Saturday - Thursday : 10am -7pm Friday : 3pm - 7pm Saturday : CLOSED Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam) Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact: http://www.wasap.my/60168805213 #IzzieVendors  #VendorBoutique  #VendorKemaman  #VendorButik  #ButikVendor 
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
New Arrival

Ice cream Pudding!! Regular : RM3.50
Premium : RM4

#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Alhamdulillah untuk rezeki harini.
Jumpa lagi esok!!
#IzzieVendors 
#VendorKemaman 
#VendorBoutique
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Ada apa dalam chiller #IzzieVendors  harini?
Walk in ye kami buka sampai jam 7petang
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual   #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby   #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Ruam Bayi Powder.
- Sesuai dari baby sampai dewasa utk semua jenis pyakit kulit tmasuk psoriasis , ekzema, panau, kayap, kurap, chicken pox, kudis buta, ruam bayi, jerawat dll.
- Bebas bahan kimia, selamat jika termakan
- 100% tanah liat berkualiti tinggi & air galian yg selamat jika terminum.
- Cara guna : Sapu di bahagian kulit yg sakit anytime terutama mlm sebelum tidur. - Kandungan yg PEKAT sehingga boleh di tambah air berkali-kali, jika air dlm bekas da habis, campur dgn air yg boleh diminum @ bertapis, yg tbaik air zam2. JGN air paip sbb ada klorin yg tak elok utk kulit

RM36
#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Ruam Bayi Powder. - Sesuai dari baby sampai dewasa utk semua jenis pyakit kulit tmasuk psoriasis , ekzema, panau, kayap, kurap, chicken pox, kudis buta, ruam bayi, jerawat dll. - Bebas bahan kimia, selamat jika termakan - 100% tanah liat berkualiti tinggi & air galian yg selamat jika terminum. - Cara guna : Sapu di bahagian kulit yg sakit anytime terutama mlm sebelum tidur. - Kandungan yg PEKAT sehingga boleh di tambah air berkali-kali, jika air dlm bekas da habis, campur dgn air yg boleh diminum @ bertapis, yg tbaik air zam2. JGN air paip sbb ada klorin yg tak elok utk kulit RM36 #IzzieVendors  #VendorBoutique  #VendorKemaman 
Whitening Body Scrub ✨ 🌷 Menanggalkan sel kulit mati pada kulit badan 🌷 Mencerahkan kulit serta merta 🌷Menghaluskan kulit yang kasar 🌷Dihasilkan daripada "garam mineral semulajadi" 🌷 Terdapat tiga jenis flavour iaitu Mixed Fruits, Yogurt & Milk dan Tomato

RM20
#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Whitening Body Scrub ✨ 🌷 Menanggalkan sel kulit mati pada kulit badan 🌷 Mencerahkan kulit serta merta 🌷Menghaluskan kulit yang kasar 🌷Dihasilkan daripada "garam mineral semulajadi" 🌷 Terdapat tiga jenis flavour iaitu Mixed Fruits, Yogurt & Milk dan Tomato RM20 #IzzieVendors  #VendorBoutique  #VendorKemaman 
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual  #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsabah 
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual  #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Assalammualaikum.
WE ARE OPEN NOW!
Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : 
Saturday - Thursday : 10am -7pm
Friday : 3pm - 7pm
Saturday : CLOSED

Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam)

Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact:
http://www.wasap.my/60168805213

#IzzieVendors
#VendorBoutique
#VendorKemaman
#VendorButik
#ButikVendor
Assalammualaikum. WE ARE OPEN NOW! Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : Saturday - Thursday : 10am -7pm Friday : 3pm - 7pm Saturday : CLOSED Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam) Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact: http://www.wasap.my/60168805213 #IzzieVendors  #VendorBoutique  #VendorKemaman  #VendorButik  #ButikVendor 
#IzzieVendors PRELOVED SALE KEMBALI bermula 11 - 14 Februari 2018 (ahad - rabu)

Yang berminat nak join as vendor, boleh klik link wasap 👇🏻
http://www.wasap.my/60168805213

Limited slot!!! #IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Lelong Lipstick/Eyebrow & Lip pencil/sabun greentea, sabun kopi

RM1 jeeee

#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Assalammualaikum.
WE ARE OPEN NOW!
Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : 
Saturday - Thursday : 10am -7pm
Friday : 3pm - 7pm
Saturday : CLOSED

Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam)

Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact:
http://www.wasap.my/60168805213

#IzzieVendors
#VendorBoutique
#VendorKemaman
#VendorButik
#ButikVendor
Assalammualaikum. WE ARE OPEN NOW! Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : Saturday - Thursday : 10am -7pm Friday : 3pm - 7pm Saturday : CLOSED Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam) Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact: http://www.wasap.my/60168805213 #IzzieVendors  #VendorBoutique  #VendorKemaman  #VendorButik  #ButikVendor 
Ada apa dalam chiller #IzzieVendors  petang ni?
Walk in sampai jam 7petang
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Plastik Dispenser.

Ringan, mudah nak bawa. Takde alasan nak buang sampah merata .

RM10 (ada free satu refill)

#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Kami buka seperti biasa esok!
See you
#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Nars & Huda Cream Foundation 
RM10
#IzzieVendors 
#VendorBoutique 
#VendorKemaman
Neeya blouse plus size m to xl dear. Rm39 jer ni. Material selesa sejuk tau. Tak grab skrg rugi 😭😭
Neeya blouse plus size m to xl dear. Rm39 jer ni. Material selesa sejuk tau. Tak grab skrg rugi 😭😭
X blouse RM39
Knitted cotton
Sesuaila pakai time nk g tgk midnight movie ke
Nk g travel ke sbb material wool cotton yg tahan sejuk. 
Postage RM8
Dm atau click wasap di bio.
X blouse RM39 Knitted cotton Sesuaila pakai time nk g tgk midnight movie ke Nk g travel ke sbb material wool cotton yg tahan sejuk. Postage RM8 Dm atau click wasap di bio.
Assalammualaikum.
WE ARE OPEN NOW!
Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : 
Saturday - Thursday : 10am -7pm
Friday : 3pm - 7pm
Saturday : CLOSED

Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam)

Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact:
http://www.wasap.my/60168805213

#IzzieVendors
#VendorBoutique
#VendorKemaman
#VendorButik
#ButikVendor
Assalammualaikum. WE ARE OPEN NOW! Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : Saturday - Thursday : 10am -7pm Friday : 3pm - 7pm Saturday : CLOSED Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam) Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact: http://www.wasap.my/60168805213 #IzzieVendors  #VendorBoutique  #VendorKemaman  #VendorButik  #ButikVendor 
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual  #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual  #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
SALE! SALE GEGAR GAJI 😍😍 . 
Rm39 buy 1 free 1 free size s to l
SALE! SALE GEGAR GAJI 😍😍 . Rm39 buy 1 free 1 free size s to l
Ada apa dalam chiller?
#IzzieVendors 
#VendorKemaman
Thank you yang datang shopping di #IzzieVendors  harini. 
Jumpa lagi esok!!
#VendorKemaman 
#VendorBoutique
.
Yang dah lama berniaga, yang baru nak start berniaga memang sesuai sangat join. Kenapa?
.
✅ Lokasi event sangat strategik.
✅ Date cun sangat time orang dah GAJI.
✅ KERTEH tempat ‘ORANG MINYAK’.
✅ Syarikat gergasi minyak dapat BONUS time tu.
✅ Hanya 1 mall di Kerteh.
✅ Artis jemputan memang terbaek.
✅ Promosi berjalan seawal 3 bulan. .
.
Come on vendors join us.
.
For booking and inquiry.
www.wasap.my/60133366541 .
.
.
#vendor #vendors #vendorswanted #vendorkemaman #vendorkualaterengganu #vendordungun #onlineshopping #onlineboutique #kualaterengganu #kerteh #mesramall #paka #kemaman
. Yang dah lama berniaga, yang baru nak start berniaga memang sesuai sangat join. Kenapa? . ✅ Lokasi event sangat strategik. ✅ Date cun sangat time orang dah GAJI. ✅ KERTEH tempat ‘ORANG MINYAK’. ✅ Syarikat gergasi minyak dapat BONUS time tu. ✅ Hanya 1 mall di Kerteh. ✅ Artis jemputan memang terbaek. ✅ Promosi berjalan seawal 3 bulan. . . Come on vendors join us. . For booking and inquiry. www.wasap.my/60133366541 . . . #vendor  #vendors  #vendorswanted  #vendorkemaman  #vendorkualaterengganu  #vendordungun  #onlineshopping  #onlineboutique  #kualaterengganu  #kerteh  #mesramall  #paka  #kemaman 
Yang mencari Grey Chevron.. Ade lagi ye uolls...tp stocks running low.. 🐥BARUT BABY COTTON🐥
Barut dua lapis yang tahan lama.
Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam.

Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami)

#barutbabycotton #barutbabycomel #barutbaby #barutbabymoden #sayajual  #barutbabymurah #kedaibaby #bazaronline #momtobe #vendorkualaterengganu #baruttali #barutvelcro #kualaterengganu #gongbadak #sayajualmurah #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn #tungkubaby #tungkuherbababy #tuambaby #kelabibumengandung #makbuyung #sayajualbarutbaby #vendorkelantan #vendorkemaman #vendoripoh #vendorsarawak #vendorsabah
Yang mencari Grey Chevron.. Ade lagi ye uolls...tp stocks running low.. 🐥BARUT BABY COTTON🐥 Barut dua lapis yang tahan lama. Kain High Quality cotton bercorak di bahagian depan, cotton flannel di bahagian dalam. Sebarang pertanyaan / order sila WhatsAPP kami. (Klik link di profile Ig kami) #barutbabycotton  #barutbabycomel  #barutbaby  #barutbabymoden  #sayajual  #barutbabymurah  #kedaibaby  #bazaronline  #momtobe  #vendorkualaterengganu  #baruttali  #barutvelcro  #kualaterengganu  #gongbadak  #sayajualmurah  #sayajualbarangbaby  #kelengkapannewborn  #tungkubaby  #tungkuherbababy  #tuambaby  #kelabibumengandung  #makbuyung  #sayajualbarutbaby  #vendorkelantan  #vendorkemaman  #vendoripoh  #vendorsarawak  #vendorsabah 
Dahlia scallop bawal
Chiffon power..
Sedap sgt menjadi sgt..
RM20 sahaj
Beli 3pcs ke atas RM18/pc 
Walk in @tieaqinaleboutique 
Online order :DM atau wasap kami clixk link di bio
Dahlia scallop bawal Chiffon power.. Sedap sgt menjadi sgt.. RM20 sahaj Beli 3pcs ke atas RM18/pc Walk in @tieaqinaleboutique Online order :DM atau wasap kami clixk link di bio
Dahlia scallop bawal
Chiffon power..
Sedap sgt menjadi sgt..
RM20 sahaj
Beli 3pcs ke atas RM18/pc 
Walk in @tieaqinaleboutique 
Online order :DM atau wasap kami clixk link di bio
Dahlia scallop bawal Chiffon power.. Sedap sgt menjadi sgt.. RM20 sahaj Beli 3pcs ke atas RM18/pc Walk in @tieaqinaleboutique Online order :DM atau wasap kami clixk link di bio
Dahlia scallop bawal
Chiffon power..
Sedap sgt menjadi sgt..
RM20 sahaj
Beli 3pcs ke atas RM18/pc 
Walk in @tieaqinaleboutique 
Online order :DM atau wasap kami clixk link di bio
Dahlia scallop bawal Chiffon power.. Sedap sgt menjadi sgt.. RM20 sahaj Beli 3pcs ke atas RM18/pc Walk in @tieaqinaleboutique Online order :DM atau wasap kami clixk link di bio
blouse labuh available dkt butik. Plus size L to XL 😍 siapa nak? Pm tau, atau dm atau click je link whassap dkt bio, lagi senang & cepat. Rm45
blouse labuh available dkt butik. Plus size L to XL 😍 siapa nak? Pm tau, atau dm atau click je link whassap dkt bio, lagi senang & cepat. Rm45
Assalammualaikum.
WE ARE OPEN NOW!
Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : 
Saturday - Thursday : 10am -7pm
Friday : 3pm - 7pm
Saturday : CLOSED

Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam)

Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact:
http://www.wasap.my/60168805213

#IzzieVendors
#VendorBoutique
#VendorKemaman
#VendorButik
#ButikVendor
Assalammualaikum. WE ARE OPEN NOW! Jom singgah shopping ke IzzieVendors Boutique & Cafe harini!! Operating hours : Saturday - Thursday : 10am -7pm Friday : 3pm - 7pm Saturday : CLOSED Location : Banggol Indah Paya Berenjut (Landmark KKTM/SMK Banggol/Tapak Pasar Malam) Untuk pertanyaan vendor & lain-lain, boleh contact: http://www.wasap.my/60168805213 #IzzieVendors  #VendorBoutique  #VendorKemaman  #VendorButik  #ButikVendor 
Menutup dada.
Simple..
Selesa
Chiffon gorged yg power...
Menutup dada. Simple.. Selesa Chiffon gorged yg power...