an online Instagram web viewer

#umt medias

Photos

xSay2
NEW ARRIVAL‼️TERKINI&TERBARU ‼️KOLEKSI TERBARU 2⃣0⃣1⃣8⃣  DILA KURUNG (Kurung modern)

Kurung Moden yg cantik dan selesa corak yg Up to Date Sesuai utk Koleksi anda 😉 ======================== 🛍Fabric Royal Moist Silk
🛍Material  High  quality 💯
🛍Material Kain yg lembut dan tidak jarang(tak melekap Di badan)
🛍Corak Printed terkini 🛍Design kurung  modern
🛍Potongan Baju yg labuh melepasi punggung 🛍Lose cutting ,tak fit dan terletak
Di badan 🛍Berdutt di belakang 🛍Zip Di belakang  Baju 🛍hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu 📌Kain duyung 📌skirt zip  ditepi 📌Bergetah kiri  dan  kanan .  EXCLUSIVE ✔kualiti jahitan  kemas  oleh tailor kami  yg berpengalaman ✔mudah iron ✔warna2  exclusive ✔5 warna  hot utk direbut ✔size XS  S  M L XL XXL
✔Free Postage
✔READY STOK 🌹jangan ketinggalan ya utk miliki DILA KURUNG terkini utk koleksi anda 📌sila ukur dahulu sebelum buat pembelian
📌Ada perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor pencahayaan

RM105SM/RM110SS
Free pos .

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
NEW ARRIVAL‼️TERKINI&TERBARU ‼️KOLEKSI TERBARU 2⃣0⃣1⃣8⃣ DILA KURUNG (Kurung modern) Kurung Moden yg cantik dan selesa corak yg Up to Date Sesuai utk Koleksi anda 😉 ======================== 🛍Fabric Royal Moist Silk 🛍Material High quality 💯 🛍Material Kain yg lembut dan tidak jarang(tak melekap Di badan) 🛍Corak Printed terkini 🛍Design kurung modern 🛍Potongan Baju yg labuh melepasi punggung 🛍Lose cutting ,tak fit dan terletak Di badan 🛍Berdutt di belakang 🛍Zip Di belakang Baju 🛍hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu 📌Kain duyung 📌skirt zip ditepi 📌Bergetah kiri dan kanan . EXCLUSIVE ✔kualiti jahitan kemas oleh tailor kami yg berpengalaman ✔mudah iron ✔warna2 exclusive ✔5 warna hot utk direbut ✔size XS S M L XL XXL ✔Free Postage ✔READY STOK 🌹jangan ketinggalan ya utk miliki DILA KURUNG terkini utk koleksi anda 📌sila ukur dahulu sebelum buat pembelian 📌Ada perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor pencahayaan RM105SM/RM110SS Free pos . Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon 
Morning 😘
..
jom ke pulau untuk menikmati keindahanya
..
Whatsapp 017-9036997 @ DM ig 🙂
____________________________________________________▪️Daytrip Pulau PERHENTIAN •RM75•RM95•RM170
▪️Daytrip Pulau KAPAS •RM40•RM55•RM60•RM75
▪️2D1N P.Kapas RM98/pax (4pax)

#KapasIsland #perhentian #vacation #cuticuti #terengganu #malaysia #beach #snokeling #ganukita #igersganu #visitterengganu #visitmalaysia #travel #beautiful #umt #unisza #uitmkt #sekmung #theqtravel #package #beautiful #travel #Cutisekolah #vacay #pakejbajet #bluesky #island #politeknik #student #longbeach #qtravel&holiday
Morning 😘 .. jom ke pulau untuk menikmati keindahanya .. Whatsapp 017-9036997 @ DM ig 🙂 ____________________________________________________▪️Daytrip Pulau PERHENTIAN •RM75•RM95•RM170 ▪️Daytrip Pulau KAPAS •RM40•RM55•RM60•RM75 ▪️2D1N P.Kapas RM98/pax (4pax) #KapasIsland  #perhentian  #vacation  #cuticuti  #terengganu  #malaysia  #beach  #snokeling  #ganukita  #igersganu  #visitterengganu  #visitmalaysia  #travel  #beautiful  #umt  #unisza  #uitmkt  #sekmung  #theqtravel  #package  #beautiful  #travel  #Cutisekolah  #vacay  #pakejbajet  #bluesky  #island  #politeknik  #student  #longbeach  #qtravel &holiday
Madonna classic exc by SCE

RM140 sm / RM145 ss

Material : french lace (top) + Batik Cotton (Skirt) 🦋 Terdapat 2 size (refer sizing chart)
🦋 Zip Bah. Depan (friendly bfeed)
🦋 Zip Bah. Lengan (friendly wudhu’)
🦋 Padding Bahu
🦋 Pinggang kain full getah

Start post slasa 28/2/18

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
Madonna classic exc by SCE RM140 sm / RM145 ss Material : french lace (top) + Batik Cotton (Skirt) 🦋 Terdapat 2 size (refer sizing chart) 🦋 Zip Bah. Depan (friendly bfeed) 🦋 Zip Bah. Lengan (friendly wudhu’) 🦋 Padding Bahu 🦋 Pinggang kain full getah Start post slasa 28/2/18 Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon 
! ALHAMDULILLAH.SYUKUR Pada Allah. SAYA JUAL DENGAN HARGA TERSEBUT ye semua. harap2 ubat ni mampu jadi ubat yang mujarab. hhehe😬🤝ubat xde apa2 kehebatan, Kecuali dengan Izin Allah
.
👇🏻
#apeceritafaizyaakob @sirrfaiz 
#apeceritanikamirulazim
#apeceritaniknurfatin
#apeceritafirdaus .
.
nanti jangan lupa share feedback, bagus ke tak bagus share k 😬😬
.
————————————————
nak order? nak try? nk wasap tp segan tak jadi beli?no worry, tau2 masalah n ubat pon dh ok. klik bio atau wasap 0179344740. kami bukan kejar sales .tp yang penting awak baik resdung. .😊
.
#ubatresdungvnkery 
#ubatresdungvnkeryfeedback 
#sayajualubatjerawat 
#sayacariubatresdung 
#sayajualubatresdung
#bangkitbersama
#tanyalahustaz 
#codputrajaya
#codsetiu
#codshahalam
#uitmshahalam
#uitmraub
#codpenang
#pulaupinang
#cameronhighlands
#herbatrasdisional
#meeudangpaknikramzi 
#unisza
#umt
#ukm
#ipg
#pmlive
#motifviral 
#nasidagangatastol
! ALHAMDULILLAH.SYUKUR Pada Allah. SAYA JUAL DENGAN HARGA TERSEBUT ye semua. harap2 ubat ni mampu jadi ubat yang mujarab. hhehe😬🤝ubat xde apa2 kehebatan, Kecuali dengan Izin Allah . 👇🏻 #apeceritafaizyaakob  @sirrfaiz #apeceritanikamirulazim  #apeceritaniknurfatin  #apeceritafirdaus  . . nanti jangan lupa share feedback, bagus ke tak bagus share k 😬😬 . ———————————————— nak order? nak try? nk wasap tp segan tak jadi beli?no worry, tau2 masalah n ubat pon dh ok. klik bio atau wasap 0179344740. kami bukan kejar sales .tp yang penting awak baik resdung. .😊 . #ubatresdungvnkery  #ubatresdungvnkeryfeedback  #sayajualubatjerawat  #sayacariubatresdung  #sayajualubatresdung  #bangkitbersama  #tanyalahustaz  #codputrajaya  #codsetiu  #codshahalam  #uitmshahalam  #uitmraub  #codpenang  #pulaupinang  #cameronhighlands  #herbatrasdisional  #meeudangpaknikramzi  #unisza  #umt  #ukm  #ipg  #pmlive  #motifviral  #nasidagangatastol 
Assalamualaikuk gais,  esok dah postage,  sapa sapa yg nak join utk postage esok boleh pm sis skrg 😊😊😊
Handsock Khawlah
👉kain moss crepe berkualiti tinggi
👉panjang 16 inci
👉panjang lilitan 6 inci
👉muat dari saiz s hingga xl (saiz besar tambah rm1)
👉jahitan yang sangat cantik
👉harga serendah rm7 
www.wasap.com/60139133129

#handsockmurah #handsockrufflemurah 
#umt #unisza #upm #usim #handsockmurahgila #mosscrepe #handsockcute #rm7 #uthm #uitm #iphone #aurat #muslimah #niqabis #purdah #menutupaurat #umk #upsi #utem #khawlahhandsock #uum #handsockmurahmalaysia #handsockmalaysia #sarungtanganmurah #sarungtangan #handsockborong #peminathandsock #handsockcute
Assalamualaikuk gais, esok dah postage, sapa sapa yg nak join utk postage esok boleh pm sis skrg 😊😊😊 Handsock Khawlah 👉kain moss crepe berkualiti tinggi 👉panjang 16 inci 👉panjang lilitan 6 inci 👉muat dari saiz s hingga xl (saiz besar tambah rm1) 👉jahitan yang sangat cantik 👉harga serendah rm7 www.wasap.com/60139133129 #handsockmurah  #handsockrufflemurah  #umt  #unisza  #upm  #usim  #handsockmurahgila  #mosscrepe  #handsockcute  #rm7  #uthm  #uitm  #iphone  #aurat  #muslimah  #niqabis  #purdah  #menutupaurat  #umk  #upsi  #utem  #khawlahhandsock  #uum  #handsockmurahmalaysia  #handsockmalaysia  #sarungtanganmurah  #sarungtangan  #handsockborong  #peminathandsock  #handsockcute 
ALESSANDRA BLOUSE (+)vintage concept -  alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 layer tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain.. (+) luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti  dan bersepah2 testimoni terbaik yang kami terima. (+) Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggan .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan dalam pocket korang .. hehe.. best kan boleh pakai 2 cara… (+)hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, bukan 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe (+) bf and wudhu friendly – mcm biasa design dari bynurhafizah , amat penting bf and wuhdu friendly untulk mommy2 yg nak comel dgn tunic bynurhafizah.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susu kan baby or nak solat .. Release 26/2/2018✅ (Pukul 9 malam release)

promosi (3 hari)😍
26hb-28hb

Promosi rm75 (Free postage)

Selepas dari 3 hari normal price

Rm79 (Free postage)

Start postages 28hb-1hb .
Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
ALESSANDRA BLOUSE (+)vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 layer tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain.. (+) luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan bersepah2 testimoni terbaik yang kami terima. (+) Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggan .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan dalam pocket korang .. hehe.. best kan boleh pakai 2 cara… (+)hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, bukan 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe (+) bf and wudhu friendly – mcm biasa design dari bynurhafizah , amat penting bf and wuhdu friendly untulk mommy2 yg nak comel dgn tunic bynurhafizah.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susu kan baby or nak solat .. Release 26/2/2018✅ (Pukul 9 malam release) promosi (3 hari)😍 26hb-28hb Promosi rm75 (Free postage) Selepas dari 3 hari normal price Rm79 (Free postage) Start postages 28hb-1hb . Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon 
9Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' .

Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉

Anda pasti berpuas hati.. 😃 .

Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 .

1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) .

Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- . . .

#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
9Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' . Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉 Anda pasti berpuas hati.. 😃 . Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 . 1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #surihatimrpilot  #fattahamin  #neelofa  #sayajual  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #ukm  #upm  #ump  #umt  #kulitkusam  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur 
KES•190
.
“Husbd mkn ok.. xsmpt hbs pon..2 hari kn dh kuar lendir2 byk ngat..Skrg nie dh xbesin dh.. lendir pom xde dh kuar.Ok la..👍🏻👍🏻”- Norruaina ( Puchong )
.
.
#apeceritanorruaina .
.
———————————————
nak order? nak try? nk wasap tp segan tak jadi beli?no worry, tau2 masalah n ubat pon dh ok. klik bio atau wasap 0179344740. yang penting awak baik resdung. .
.
#ubatresdungvnkery 
#ubatresdungvnkeryfeedback 
#sayajualubatjerawat 
#sayacariubatresdung 
#payday
#sayajualubatresdung
#bangkitbersama
#tanyalahustaz 
#codputrajaya
#codsetiu
#codshahalam
#uitmshahalam
#uitmraub
#codpenang
#pulaupinang
#cameronhighlands
#herbatrasdisional
#paknikramzitomyam
#unisza
#umt
#ukm
#ipg
#pmlive
#motifviral
#mycoffeeprince
#nasidagangatastol
#ceodesa
KES•190 . “Husbd mkn ok.. xsmpt hbs pon..2 hari kn dh kuar lendir2 byk ngat..Skrg nie dh xbesin dh.. lendir pom xde dh kuar.Ok la..👍🏻👍🏻”- Norruaina ( Puchong ) . . #apeceritanorruaina  . . ——————————————— nak order? nak try? nk wasap tp segan tak jadi beli?no worry, tau2 masalah n ubat pon dh ok. klik bio atau wasap 0179344740. yang penting awak baik resdung. . . #ubatresdungvnkery  #ubatresdungvnkeryfeedback  #sayajualubatjerawat  #sayacariubatresdung  #payday  #sayajualubatresdung  #bangkitbersama  #tanyalahustaz  #codputrajaya  #codsetiu  #codshahalam  #uitmshahalam  #uitmraub  #codpenang  #pulaupinang  #cameronhighlands  #herbatrasdisional  #paknikramzitomyam  #unisza  #umt  #ukm  #ipg  #pmlive  #motifviral  #mycoffeeprince  #nasidagangatastol  #ceodesa 
Good morning #tophijablovelies 🤗
Nak bagitau ni yang stock bawalshawl tinggal beberapa helai je lagi. Boleh whatsapp kakak lekaih, habis kang nangis 😅

___
#bawalletops 
#basicbawal 
#bawallovers
#bawalplain 
#bawalchiffon
#squarescarf 
#tiaratrouvaille 
#terengganu 
#dataranaustin
#uitm
#unisza
#umt
#politeknik
#pbsquare
#stokistophijab
#tophijabterengganu
#stokisTH
#bawalshawl
#longshawl
#shawl
#laurashawl
! ALHAMDULILLAH.SYUKUR Pada Allah. SAYA JUAL DENGAN HARGA TERSEBUT ye semua. harap2 ubat ni mampu jadi ubat yang mujarab. hhehe😬🤝ubat xde apa2 kehebatan, Kecuali dengan Izin Allah
.
👇🏻 customer tegar 😍
#apeceritanurulsyahirah 
#apeceritacikazie 
#apeceritazaiton 
#apeceritaadamaffandi 
#apeceritanorizzati @qasehkyra172 .
.
nanti jangan lupa share feedback, bagus ke tak bagus share k 😬😬
.
————————————————
nak order? nak try? nk wasap tp segan tak jadi beli?no worry, tau2 masalah n ubat pon dh ok. klik bio atau wasap 0179344740. kami bukan kejar sales .tp yang penting awak baik resdung. .😊
.
#ubatresdungvnkery 
#ubatresdungvnkeryfeedback 
#sayajualubatjerawat 
#sayacariubatresdung 
#sayajualubatresdung
#bangkitbersama
#tanyalahustaz 
#codputrajaya
#codsetiu
#codshahalam
#uitmshahalam
#uitmraub
#codpenang
#pulaupinang
#cameronhighlands
#herbatrasdisional
#meeudangpaknikramzi 
#unisza
#umt
#ukm
#ipg
#pmlive
#motifviral 
#nasidagangatastol
! ALHAMDULILLAH.SYUKUR Pada Allah. SAYA JUAL DENGAN HARGA TERSEBUT ye semua. harap2 ubat ni mampu jadi ubat yang mujarab. hhehe😬🤝ubat xde apa2 kehebatan, Kecuali dengan Izin Allah . 👇🏻 customer tegar 😍 #apeceritanurulsyahirah  #apeceritacikazie  #apeceritazaiton  #apeceritaadamaffandi  #apeceritanorizzati  @qasehkyra172 . . nanti jangan lupa share feedback, bagus ke tak bagus share k 😬😬 . ———————————————— nak order? nak try? nk wasap tp segan tak jadi beli?no worry, tau2 masalah n ubat pon dh ok. klik bio atau wasap 0179344740. kami bukan kejar sales .tp yang penting awak baik resdung. .😊 . #ubatresdungvnkery  #ubatresdungvnkeryfeedback  #sayajualubatjerawat  #sayacariubatresdung  #sayajualubatresdung  #bangkitbersama  #tanyalahustaz  #codputrajaya  #codsetiu  #codshahalam  #uitmshahalam  #uitmraub  #codpenang  #pulaupinang  #cameronhighlands  #herbatrasdisional  #meeudangpaknikramzi  #unisza  #umt  #ukm  #ipg  #pmlive  #motifviral  #nasidagangatastol 
Iphone 6s📱
KOTAK 🌸🌸
.
Nak dapatkan pricelist boleh ws zwa ditalian 0179517362 atau tekan link di bio 😉😉
.
POS / COD / WALK-IN
.
#ipmurah #iphonemurah #feedback #staytuned #promosi #turnonnotification #hargamurah #hargapromo #zwa.ip #zwafeedback #iphonex #iphone6 #iphone6splus #iphone8plus #iphone7 #iphone7plus #iphone #iphone5 #iphonese #comingsoon #politeknik #uitmshahalam #uitm #unisza #umt
Kenangan, pengalaman, pembelajaran dan pengabdian yang tidak akan didapat dalam sebuah buku karna bukan hanya sebuah teori tapi sebuah aksi😊 "proker lingkungan hidup" #umt #kkn #kknumt2018  #kknumt2018periukjaya #lingkunganhidup
‼️‼️‼️EKSPO TERENGGANU 2018‼️‼️
.
Meh datang yunk🐢🐢
.
Yang datang jauh nak cari homestay jomm tempah homestay dharmony dekat sahaja tempat eskpo ini.
.
25/2/18-3/3/18 kosong lagi mehh cepat booking yunk❤️
.
Tempahan hanya tekan link di bawah ni ye
.
Pn anis: www.wasap.my/60134190052
.
#homestaykualaterengganu #masjidkristal #pasarpayang #umt #unisza #seberangtakir #stadiumtertutupkualaterengganu
*READYSTOCK 24/02*
Emerald Green, Bidang 45

Material Chiffon

Whatsapp 0176946246

#dropshipdiperlukan #bawalribbon #bawalriben #tudungviral #sayajualtudung #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #selamatpagi
*READYSTOCK 24/02*
Hitam, Bidang 45

Material Chiffon

Whatsapp 0176946246

#dropshipdiperlukan #bawalribbon #bawalriben #tudungviral #sayajualtudung #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #selamatpagi
Alhamdulillah done cod malam tadi 🌈🌈🌈🌈🌈 thanks awak, harap Ainaa Serum boleh bantu masalah awak
.
.
Yang guna whitening product harap stop dulu eh before guna mana mana organic product. Nanti mixed up antara organic dgn chemicals akan bagi kesan kat muka korang 🌚
.
.
Anyone yg nak cod area UMT, UNISZA, GONG BADAK boleh ws saya ye 🌟🌟🌟🌟🙆🏻🙆🏻🙆🏻
.
.
#nsabeautyteamunni
#nsateamunni 
#nsabeau
#nsabeautyterengganu
#umt #unisza
Alhamdulillah done cod malam tadi 🌈🌈🌈🌈🌈 thanks awak, harap Ainaa Serum boleh bantu masalah awak . . Yang guna whitening product harap stop dulu eh before guna mana mana organic product. Nanti mixed up antara organic dgn chemicals akan bagi kesan kat muka korang 🌚 . . Anyone yg nak cod area UMT, UNISZA, GONG BADAK boleh ws saya ye 🌟🌟🌟🌟🙆🏻🙆🏻🙆🏻 . . #nsabeautyteamunni  #nsateamunni  #nsabeau  #nsabeautyterengganu  #umt  #unisza 
*Readystock 24/02/2018*
.
Kek Coklat Berhantu, RM5 sebekas !!!
.
Whatsapp 0176946245 atau tekan link kat bio
.
#kekcoklatberhantu #kekcoklat #kekcheese #umt #unisza #codmakanan #kualanerus #kualaterengganu #dataranaustin #kekterengganu #kekbajetterengganu #gongbadak
PROMOSI! Harga Asal RM150

Sekarang hanya Rm130 satu set...
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML 
3.SERUM 30ML
4. TONIC 45ML
5. HAIR TREATMENT 50ML
.
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur,  rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, menggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n  biarkan 4-5.minit  then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut...
Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... HANYA 
RM130 FREE POS SM
Whatsapp +60111 5416561
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah  #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty  #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare
PROMOSI! Harga Asal RM150 Sekarang hanya Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, menggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni Cara guna Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas... Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas... Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut... Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... HANYA RM130 FREE POS SM Whatsapp +60111 5416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #karmart  #cathydollsale  #magickrim  #malaysiaSale  #karmart  #malaysiashop  #mahadcamu  #gluta  #serum  #instabeauty  #instashop  #onlineShop  #sayajualbarangkecantikan  #sayajualmakeup  #onlineshoppingmalaysia  #murah  #UMT  #unisza  #uitm  #kualaTerengganu  #ccCream  #gluta  #nuramnibeauty  #krimputih  #bbkrim  #bazaarpaknil  #mascara  #malaysiaSale  #malaysiashop  #originalkarmart  #originalcathydoll  #labourseparishaircare 
UMT Night Mode 😍😍... Libraray nd Engineering Building's 
#MYUMT #UMT #HumansofUMt #FollowUs 😊😊
.
.
TIMEWISE MOISTURE RENEWING SOFTENER
.
Mary Kay tiada toner! Sebab toner mengandungi alkohol yg tinggi dan softener Timewise adalah FREE ALCOHOL! Kalau nak tahu alkohol ni lah yg buatkan muka pedihhh kalau pakai toner tu taw. No no jangan pakai alkohol lagi kat muka lepas ni okeh...
.
Tapi. Fungsi softener adalah sama dan lebih baik daripada toner. Apa tu? Meh baca ni:
.
💕Softener membuang kotoran lebihan yg tak dapat dibuang dgn pencuci muka. .
💕Softener menutup semula liang2 pori yg terbuka semasa mencuci wajah dan ada customer kata pori2 makin mengecil lepas pakai softener ni. Best kan?
.
💕Dan yg paling best, softener Mary Kay adalah bebas alkohol, bebas minyak dan bebas perfume. Kerana Mary Kay sgt2 mementingkan kesihatan kulit jangka masa panjang dalam masa yg sama sangat2 berkesan.
.
.
Berminat? .
Whatsapp Cik Mala okay
.
Much Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#iiumgombak #iiumkuantan #ipgkb #umt #ump #uum #unimap #foundationmalaysia #gadiscantik #letscantik #janganmengata #janganmengataskincare #pencucimuka #melawatimall #melawati #mekapmurah #kosmetikviral #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #bisnesonlinemalaysia #igbiz #skincaremurah #skincareterbaik #kulitbermasalah #serumbotox #jerawatkronik #sayajualserum #serumflawless #serummalaysia #sayajual
. . TIMEWISE MOISTURE RENEWING SOFTENER . Mary Kay tiada toner! Sebab toner mengandungi alkohol yg tinggi dan softener Timewise adalah FREE ALCOHOL! Kalau nak tahu alkohol ni lah yg buatkan muka pedihhh kalau pakai toner tu taw. No no jangan pakai alkohol lagi kat muka lepas ni okeh... . Tapi. Fungsi softener adalah sama dan lebih baik daripada toner. Apa tu? Meh baca ni: . 💕Softener membuang kotoran lebihan yg tak dapat dibuang dgn pencuci muka. . 💕Softener menutup semula liang2 pori yg terbuka semasa mencuci wajah dan ada customer kata pori2 makin mengecil lepas pakai softener ni. Best kan? . 💕Dan yg paling best, softener Mary Kay adalah bebas alkohol, bebas minyak dan bebas perfume. Kerana Mary Kay sgt2 mementingkan kesihatan kulit jangka masa panjang dalam masa yg sama sangat2 berkesan. . . Berminat? . Whatsapp Cik Mala okay . Much Love Cik Lismala 60126317930 or click link on bio ☝🏻 Beauty Consultant Mary Kay . . #iiumgombak  #iiumkuantan  #ipgkb  #umt  #ump  #uum  #unimap  #foundationmalaysia  #gadiscantik  #letscantik  #janganmengata  #janganmengataskincare  #pencucimuka  #melawatimall  #melawati  #mekapmurah  #kosmetikviral  #makeupmurahmalaysia  #muamalaysia  #bisnesonlinemalaysia  #igbiz  #skincaremurah  #skincareterbaik  #kulitbermasalah  #serumbotox  #jerawatkronik  #sayajualserum  #serumflawless  #serummalaysia  #sayajual 
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang
.
❗Harga SALE
❗RM59 sepasang .
RM 7 sm
RM 10 ss

Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang . ❗Harga SALE ❗RM59 sepasang . RM 7 sm RM 10 ss Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang
.
❗Harga SALE
❗RM59 sepasang .
RM 7 sm
RM 10 ss

Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang . ❗Harga SALE ❗RM59 sepasang . RM 7 sm RM 10 ss Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang
.
❗Harga SALE
❗RM59 sepasang .
RM 7 sm
RM 10 ss

Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang . ❗Harga SALE ❗RM59 sepasang . RM 7 sm RM 10 ss Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang
.
❗Harga SALE
❗RM59 sepasang .
RM 7 sm
RM 10 ss

Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang . ❗Harga SALE ❗RM59 sepasang . RM 7 sm RM 10 ss Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang
.
❗Harga SALE
❗RM59 sepasang .
RM 7 sm
RM 10 ss

Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang . ❗Harga SALE ❗RM59 sepasang . RM 7 sm RM 10 ss Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang
.
❗Harga SALE
❗RM59 sepasang .
RM 7 sm
RM 10 ss

Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
MEGA SALE! MEGA SALE! 🎉🎉🎉 MEGA SALE sedang berlangsung sekarang 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang . ❗Harga SALE ❗RM59 sepasang . RM 7 sm RM 10 ss Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
Teman, Sahabat tapi Rasa Keluarga 💕💕💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(8)
#kknumt2018 #kuliahkerjanyata #kelurahanbatusari #latepost✌ #keluargabaru #umt #umthits #kelurahanbatusari #hobahh
Asikinn ajaa gaessss 😅😅😅
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(7)
#kknumt2018 #kuliahkerjanyata #kelurahanbatusari #latepost✌ #keluargabaru #umt #umthits #kelurahanbatusari #hobahh #eeaaaa
Ini bukanlah sebuah perpisahan, tapi ini adalah awal dari kekeluargaan 🤗💗💗
@umt.indonesia @umt_tangerang
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(6)
#kknumt2018 #kuliahkerjanyata #kelurahanbatusari #latepost✌ #keluargabaru #umt #umthits #kelurahanbatusari #hobahh #eeeaaaa
Teman, Sahabat tapi Rasa Keluarga 💕💕💕
@umt.indonesia @umt_tangerang @kelurahanbatusari
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(4)
#kknumt2018 #kuliahkerjanyata #kelurahanbatusari #latepost✌ #keluargabaru #umt #umthits #kelurahanbatusari
Teman, Sahabat tapi Rasa Keluarga 💕💕💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(3)
#kknumt2018 #kuliahkerjanyata #kelurahanbatusari #latepost✌ #keluargabaru #umt #umthits #kelurahanbatusari
BAJU KURUNG PAHANG - 💐JENIS KAIN : Susun tepi (Sebelah kiri-FULL GETAH)💐 -

MATERIAL : English cotton ✅Saiz XS-XXL
✅Cutting Loose(bukan potongan ketat)
✅ Kain 100% English Cotton.
✅ Kain lembut dan sejuk.
✅ Kain senang di iron.
✅ Kain yang tidak 
mengecut.
✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun
✅ Kain cotton yg mudah dijaga
✅ Dijamin berkualiti -
RM77 SM
RM80 SS (PRICE INCLUDE POSTAGE) -
Whatsapp +60197332798
#bajukurung #bajukurungpahang #bajukurungkedah #bajukurungstudent #bajukurungterkini #bajukurungcantik #bajukurungcotton #bajukurungplain #bajukurungmalaysia #bajukurungpahangmurah #bajukurungsiap #bajukurung2018 #bazarpaknil #sayajual #bajukurungraya #bajukurungkuliah #codkedah #codperlis #codkualalumpur #coduitm #unisza #kmk #umt #uia #unimas #polimas #politeknik
BAJU KURUNG PAHANG - 💐JENIS KAIN : Susun tepi (Sebelah kiri-FULL GETAH)💐 - MATERIAL : English cotton ✅Saiz XS-XXL ✅Cutting Loose(bukan potongan ketat) ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti - RM77 SM RM80 SS (PRICE INCLUDE POSTAGE) - Whatsapp +60197332798 #bajukurung  #bajukurungpahang  #bajukurungkedah  #bajukurungstudent  #bajukurungterkini  #bajukurungcantik  #bajukurungcotton  #bajukurungplain  #bajukurungmalaysia  #bajukurungpahangmurah  #bajukurungsiap  #bajukurung2018  #bazarpaknil  #sayajual  #bajukurungraya  #bajukurungkuliah  #codkedah  #codperlis  #codkualalumpur  #coduitm  #unisza  #kmk  #umt  #uia  #unimas  #polimas  #politeknik 
Teman, Sahabat tapi Rasa Keluarga 💕💕💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(2)
#kknumt2018 #kuliahkerjanyata #kelurahanbatusari #latepost✌ #keluargabaru #umt #umthits #kelurahanbatusari
Teman, Sahabat tapi Rasa Keluarga 💕💕💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(1)
#kknumt2018 #kuliahkerjanyata #kelurahanbatusari #latepost✌ #keluargabaru #umt #umthits #kelurahanbatusari
Cantik betul teh tarik mix dengan dear mumtaz!
-
Natural look gittuwwww!
Stock bakal landing soon sebab first order dah sold out in few days gaiis!
-
Serious rugi kalau tak grab sekarang sebab nanti uolls pasti nak repeat order lagi🙈
-
Whatsapp | 0108148569 (farah)
-
#sobellamajesticmermaid #eyeshadow2minit #sobellasolawa #sobellaterengganu #muaterengganu #muasetiu #sobellasetiu #umt #unisza #terengganu #terengganumolekdoh #ekspoterengganu2018 #sekmung #sekpenyu #sekkitojangepecoh #codsetiu #codkualaterengganu
Cantik betul teh tarik mix dengan dear mumtaz! - Natural look gittuwwww! Stock bakal landing soon sebab first order dah sold out in few days gaiis! - Serious rugi kalau tak grab sekarang sebab nanti uolls pasti nak repeat order lagi🙈 - Whatsapp | 0108148569 (farah) - #sobellamajesticmermaid  #eyeshadow2minit  #sobellasolawa  #sobellaterengganu  #muaterengganu  #muasetiu  #sobellasetiu  #umt  #unisza  #terengganu  #terengganumolekdoh  #ekspoterengganu2018  #sekmung  #sekpenyu  #sekkitojangepecoh  #codsetiu  #codkualaterengganu 
Majestic Eyeshadow 2 MINIT!😍😍
-
2 minit kee? Haaa tak sampai 2 minit pun weyyy.
Calit calit calit! Pastu blend pakai jari.
Dah siap!
-
5 colours yang begitu PIGMENTED & HOT gittuwww!
-
Rugi kalau tak grab sebab this eyeshadow memang laku keras macam pisang goreng.
-
READY STOCK!
COD AVAILABLE!
-
🌸Goldiva
🌸Cranberry
🌸Coconut
🌸Haahbrown
🌸Rosegold
-
Whatsapp | 0108148569 (farah)
Postage RM8(SM) | RM12(SS)
-
#sobellamajesticmermaid #eyeshadow2minit #sobellasolawa #sobellaterengganu #muaterengganu #muasetiu #sobellasetiu #umt #unisza #terengganu #terengganumolekdoh #ekspoterengganu2018 #sekmung #sekpenyu #sekkitojangepecoh #codsetiu #codkualaterengganu
Majestic Eyeshadow 2 MINIT!😍😍 - 2 minit kee? Haaa tak sampai 2 minit pun weyyy. Calit calit calit! Pastu blend pakai jari. Dah siap! - 5 colours yang begitu PIGMENTED & HOT gittuwww! - Rugi kalau tak grab sebab this eyeshadow memang laku keras macam pisang goreng. - READY STOCK! COD AVAILABLE! - 🌸Goldiva 🌸Cranberry 🌸Coconut 🌸Haahbrown 🌸Rosegold - Whatsapp | 0108148569 (farah) Postage RM8(SM) | RM12(SS) - #sobellamajesticmermaid  #eyeshadow2minit  #sobellasolawa  #sobellaterengganu  #muaterengganu  #muasetiu  #sobellasetiu  #umt  #unisza  #terengganu  #terengganumolekdoh  #ekspoterengganu2018  #sekmung  #sekpenyu  #sekkitojangepecoh  #codsetiu  #codkualaterengganu 
Majestic Eyeshadow 2 MINIT!😍😍
-
2 minit kee? Haaa tak sampai 2 minit pun weyyy.
Calit calit calit! Pastu blend pakai jari.
Dah siap!
-
5 colours yang begitu PIGMENTED & HOT gittuwww!
-
Rugi kalau tak grab sebab this eyeshadow memang laku keras macam pisang goreng.
-
READY STOCK!
COD AVAILABLE!
-
🌸Goldiva
🌸Cranberry
🌸Coconut
🌸Haahbrown
🌸Rosegold
-
Whatsapp | 0108148569 (farah)
Postage RM8(SM) | RM12(SS)
-
#sobellamajesticmermaid #eyeshadow2minit #sobellasolawa #sobellaterengganu #muaterengganu #muasetiu #sobellasetiu #umt #unisza #terengganu #terengganumolekdoh #ekspoterengganu2018 #sekmung #sekpenyu #sekkitojangepecoh #codsetiu #codkualaterengganu
Majestic Eyeshadow 2 MINIT!😍😍 - 2 minit kee? Haaa tak sampai 2 minit pun weyyy. Calit calit calit! Pastu blend pakai jari. Dah siap! - 5 colours yang begitu PIGMENTED & HOT gittuwww! - Rugi kalau tak grab sebab this eyeshadow memang laku keras macam pisang goreng. - READY STOCK! COD AVAILABLE! - 🌸Goldiva 🌸Cranberry 🌸Coconut 🌸Haahbrown 🌸Rosegold - Whatsapp | 0108148569 (farah) Postage RM8(SM) | RM12(SS) - #sobellamajesticmermaid  #eyeshadow2minit  #sobellasolawa  #sobellaterengganu  #muaterengganu  #muasetiu  #sobellasetiu  #umt  #unisza  #terengganu  #terengganumolekdoh  #ekspoterengganu2018  #sekmung  #sekpenyu  #sekkitojangepecoh  #codsetiu  #codkualaterengganu 
JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ============================ . . 💖💖 pewiit skincare 5in1 💖💖 PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata.

Kebaikan PEWIIT 5IN1 :- ☆ OIL CONTROL ☆ Memudarkan kesan parut.
☆ Kulit lebih halus
☆ Mencerahkan kulit ☆ Menghapuskan bintik hitam dan jeragat. .

1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) .
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage
✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) .
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ============================ . . 💖💖 pewiit skincare 5in1 💖💖 PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata. Kebaikan PEWIIT 5IN1 :- ☆ OIL CONTROL ☆ Memudarkan kesan parut. ☆ Kulit lebih halus ☆ Mencerahkan kulit ☆ Menghapuskan bintik hitam dan jeragat. . 1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #surihatimrpilot  #fattahamin  #neelofa  #sayajual  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #ukm  #upm  #ump  #umt  #kulitkusam  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur 
9Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' .

Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉

Anda pasti berpuas hati.. 😃 .

Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 .

1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) .

Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- . . .

#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
9Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' . Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉 Anda pasti berpuas hati.. 😃 . Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 . 1 set mengandungi: 👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) 👉 Day Cream (uv protection SPF50) 👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit) 👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) 👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #surihatimrpilot  #fattahamin  #neelofa  #sayajual  #sayajualmurah  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #ukm  #upm  #ump  #umt  #kulitkusam  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur 
NEW ARRIVAL‼️TERKINI&TERBARU ‼️KOLEKSI TERBARU 2⃣0⃣1⃣8⃣

La La La La La🎶🎶💃🏻💃🏻 Fuhhh!!! sis yaya dh jatuh cinta dgn Nuha😍😍😍
sbb cantik sangat 🤣🤣😂😂 Alhamdulillah baju baru lagi untuk Custmer yaya tersayang ....NUHA Mini kurung yang sangat cantik sangat gojes dan selesa design simple tapi mmg cantik dan sesuai untuk raya 2018 ni 💃🏻💃🏻 🌹NUHA MINI KURUNG 🌹 🎈Material pearl skin High qualit 💯
🎈Material Kain yg lembut dan tidak jarang(tak melekap Di badan)
🎈Design mini kurung
🎈Potongan Baju yg labuh melepasi punggung 🎈Lose cutting ,tak fit dan terletak
Di badan 🎈Berdutt di belakang 🎈Zip Di belakang  Baju 🎈hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu 📌Kain duyung 📌skirt zip  ditepi 📌Bergetah kiri  dan  kanan .  EXCLUSIVE 🍁kualiti jahitan  kemas  oleh tailor kami  yg berpengalaman 🍁mudah iron 🍁warna2  exclusive 🍁8 warna  hot utk direbut 🍁size XS  S  M L XL XXL
🍁Free Postage
🍁READY STOK 
jangan ketinggalan ya utk miliki NUHA terkini utk koleksi anda 📌sila ukur dahulu sebelum buat pembelian
📌Ada sedikit perbezaan warna 5% atas faktor pencahayaan

RM 120 SM/125 SS
Free pos

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
NEW ARRIVAL‼️TERKINI&TERBARU ‼️KOLEKSI TERBARU 2⃣0⃣1⃣8⃣ La La La La La🎶🎶💃🏻💃🏻 Fuhhh!!! sis yaya dh jatuh cinta dgn Nuha😍😍😍 sbb cantik sangat 🤣🤣😂😂 Alhamdulillah baju baru lagi untuk Custmer yaya tersayang ....NUHA Mini kurung yang sangat cantik sangat gojes dan selesa design simple tapi mmg cantik dan sesuai untuk raya 2018 ni 💃🏻💃🏻 🌹NUHA MINI KURUNG 🌹 🎈Material pearl skin High qualit 💯 🎈Material Kain yg lembut dan tidak jarang(tak melekap Di badan) 🎈Design mini kurung 🎈Potongan Baju yg labuh melepasi punggung 🎈Lose cutting ,tak fit dan terletak Di badan 🎈Berdutt di belakang 🎈Zip Di belakang Baju 🎈hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu 📌Kain duyung 📌skirt zip ditepi 📌Bergetah kiri dan kanan . EXCLUSIVE 🍁kualiti jahitan kemas oleh tailor kami yg berpengalaman 🍁mudah iron 🍁warna2 exclusive 🍁8 warna hot utk direbut 🍁size XS S M L XL XXL 🍁Free Postage 🍁READY STOK jangan ketinggalan ya utk miliki NUHA terkini utk koleksi anda 📌sila ukur dahulu sebelum buat pembelian 📌Ada sedikit perbezaan warna 5% atas faktor pencahayaan RM 120 SM/125 SS Free pos Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon 
NEW Collection

Hot 🔥Hot🔥Hot🔥Hot🔥Lagi Lagi Lagi‼️‼️‼️‼️Baju baru so cantik sagat 😍😍 Kebaya Moden yg cantik dan Selesa
Corak yg Up to Date.Sesuai utk Koleksi anda ☺

jom shopping baju baru 😉 🛒 🛒🛍🛍 🌻LAILA BATIK 🌻 (Kebaya moden) •Fabric Royal Moist Silk
•Material  High  quality  100%
•Material Kain yg lembut dan tidak jarang(tak melekap Di badan)
•Corak Printed terkini •Design kurung  modern
•Potongan Baju yg labuh melepasi punggung •Lose cutting ,tak fit dan terletak
Di badan •Berdutt di belakang •Zip Di belakang  Baju •hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu •Kain duyung •skirt zip  ditepi •Bergetah kiri  dan  kanan .  EXCLUSIVE 👍🏻kualiti jahitan  kemas  oleh tailor kami  yg berpengalaman 🌟mudah iron 🌟warna2  exclusive 🌟5 warna  hot utk direbut 🌟size XS  S  M L XL XXL
🌟Free Postage
🌟READY STOK 🌹jangan ketinggalan ya utk miliki Kebaya Laila Batik terkini utk koleksi anda 📌sila ukur dahulu sebelum buat pembelian
📌Ada perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor

Rm110sm Rm115ss
Free pos

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
NEW Collection Hot 🔥Hot🔥Hot🔥Hot🔥Lagi Lagi Lagi‼️‼️‼️‼️Baju baru so cantik sagat 😍😍 Kebaya Moden yg cantik dan Selesa Corak yg Up to Date.Sesuai utk Koleksi anda ☺ jom shopping baju baru 😉 🛒 🛒🛍🛍 🌻LAILA BATIK 🌻 (Kebaya moden) •Fabric Royal Moist Silk •Material High quality 100% •Material Kain yg lembut dan tidak jarang(tak melekap Di badan) •Corak Printed terkini •Design kurung modern •Potongan Baju yg labuh melepasi punggung •Lose cutting ,tak fit dan terletak Di badan •Berdutt di belakang •Zip Di belakang Baju •hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu •Kain duyung •skirt zip ditepi •Bergetah kiri dan kanan . EXCLUSIVE 👍🏻kualiti jahitan kemas oleh tailor kami yg berpengalaman 🌟mudah iron 🌟warna2 exclusive 🌟5 warna hot utk direbut 🌟size XS S M L XL XXL 🌟Free Postage 🌟READY STOK 🌹jangan ketinggalan ya utk miliki Kebaya Laila Batik terkini utk koleksi anda 📌sila ukur dahulu sebelum buat pembelian 📌Ada perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor Rm110sm Rm115ss Free pos Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon 
NEW ARRIVAL‼️NEW ARRIVAL‼️ 🌹KEBAYA SONGKET PALOMA V.2🌹 🌸Design Kebaya moden 🌸Baju Material S.B LINE
🌸Bf friendly
🌸Kain Material PEARL SKIN PLATINUM
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️ Full payment only

RM115sm RM120ss

FREE POSTAGE📮

PROSES POSTAGE 2 hgga 3 hari

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
NEW ARRIVAL‼️NEW ARRIVAL‼️ 🌹KEBAYA SONGKET PALOMA V.2🌹 🌸Design Kebaya moden 🌸Baju Material S.B LINE 🌸Bf friendly 🌸Kain Material PEARL SKIN PLATINUM 🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz XS S M L XL XXL 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple READY STOCK❗️ READY STOCK❗️ Full payment only RM115sm RM120ss FREE POSTAGE📮 PROSES POSTAGE 2 hgga 3 hari Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon 
Assalamualaikum semua, setelah sekian lama madukasihsayang menyepi atas sebab tertentu..
utk pengetahuan semua  @madukasihsayangofficial_ ini adalah akaun baru , akaun  @madukasihsayang_official  telah di hack 😭😭😭 harap korang masih support MADUKASIHSAYANG !!!!
.
.
KEPUASAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI

#madukasihsayang #makanansunnah #bisnessonline #shoppingonline #maduasli #madutualang #usim#kuim#usimians#uitm#umt#ump#umk #upm #upmians #nilai #serdang #bangi#melaka#batupahat#peniagaonline #peniagaonlinemalaysia#jdt#johor#sayajual#batupahat#kesihatan#kecantikan#maduaslimurah#madutualangmurah#madukelulutmurah
Assalamualaikum semua, setelah sekian lama madukasihsayang menyepi atas sebab tertentu.. utk pengetahuan semua @madukasihsayangofficial_ ini adalah akaun baru , akaun @madukasihsayang_official telah di hack 😭😭😭 harap korang masih support MADUKASIHSAYANG !!!! . . KEPUASAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI #madukasihsayang  #makanansunnah  #bisnessonline  #shoppingonline  #maduasli  #madutualang  #usim #kuim #usimians #uitm #umt #ump #umk  #upm  #upmians  #nilai  #serdang  #bangi #melaka #batupahat #peniagaonline  #peniagaonlinemalaysia #jdt #johor #sayajual #batupahat #kesihatan #kecantikan #maduaslimurah #madutualangmurah #madukelulutmurah 
SALIHAH KURUNG V.2 ✅ Material PEARL SKIN PLATINUM
✅ Design kurung moden dan bcutting loose. ✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Lipat batik, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian😊

Rm95sm Rm100ss 
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan.

FREE POSTAGE 📮 FREE POSTAGE📮

Proses pengeposan 2 hgga 3 hari

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
SALIHAH KURUNG V.2 ✅ Material PEARL SKIN PLATINUM ✅ Design kurung moden dan bcutting loose. ✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai ✅ Kain Lipat batik, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. ✅ Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. ✅ Saiz XS S M L XL XXL ✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian😊 Rm95sm Rm100ss Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. FREE POSTAGE 📮 FREE POSTAGE📮 Proses pengeposan 2 hgga 3 hari Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon 
Innisfree Green Tea Seed Serum Sample 1ml (10pcs) 
Price : RM 30 including postage
DM / Whatsapp 012-7936875 for info
(These serum packs suitable for those who never use this serum but want to try it first)
.
#greenteaserummalaysia #innisfreegreenteaserum #innisfreemalaysia #innisfreeserummurah #innisfreeoriginal #sayajualinnisfreemalaysia #sayajualinnisfree #sayajualinnisfreeserum #seruminnisfreemalaysia  #bazarpaknil #sayajual #kelantan #terengganu #pulaupinang #kedah #pahang #utp #ump #umt #msu
Innisfree Green Tea Seed Serum Sample 1ml (10pcs) Price : RM 30 including postage DM / Whatsapp 012-7936875 for info (These serum packs suitable for those who never use this serum but want to try it first) . #greenteaserummalaysia  #innisfreegreenteaserum  #innisfreemalaysia  #innisfreeserummurah  #innisfreeoriginal  #sayajualinnisfreemalaysia  #sayajualinnisfree  #sayajualinnisfreeserum  #seruminnisfreemalaysia  #bazarpaknil  #sayajual  #kelantan  #terengganu  #pulaupinang  #kedah  #pahang  #utp  #ump  #umt  #msu 
PROFIX - VITAMIN MUKA - MUKA PECAH DAN BERLUBANG
- SIMPTOM RESDUNG
- HORMON TAK STABIL
- BERMINYAK
- LIANG PORI TERBUKA
- MENCERAHKAN
- SUNBURN
- MELEMBAPKAN KULIT
- TONA TIDAK SEKATA
- JERAWAT PASIR/BATU
- JERAGAT
- BLACKHEAD/WHITEHEAD
- CHIKEN POP
- PARUT KUDIS

HARGA SEBENAR.
1 unit RM69 exc post.

HARGA PROMOSI.
1 unit RM49 exc post. 
2 unit / set (profix + qalish) RM100 inc post.

Postage sm RM8 ss RM12.

#profix#qalishbeautycare#qalishkosmo#profixmurah#ayubyteam#dtxfit#testimoniprofix#cintahatibatu#qalishcleansinggel#kekasihpaksarela#malaysia#tiadaarahjodohkita#unisza#umt#profixganu#uniszapastitahu#terengganu#profixterengganu#jerawat#jeragat#fattzura#dhia#gongbadak#kualaterengganu#profixgongbadak#lafazkankalimahcintamu#cintahatibatu#ayubyzone#jgnbagimukasisbreakout#papanakmenantu
PROFIX - VITAMIN MUKA - MUKA PECAH DAN BERLUBANG - SIMPTOM RESDUNG - HORMON TAK STABIL - BERMINYAK - LIANG PORI TERBUKA - MENCERAHKAN - SUNBURN - MELEMBAPKAN KULIT - TONA TIDAK SEKATA - JERAWAT PASIR/BATU - JERAGAT - BLACKHEAD/WHITEHEAD - CHIKEN POP - PARUT KUDIS HARGA SEBENAR. 1 unit RM69 exc post. HARGA PROMOSI. 1 unit RM49 exc post. 2 unit / set (profix + qalish) RM100 inc post. Postage sm RM8 ss RM12. #profix #qalishbeautycare #qalishkosmo #profixmurah #ayubyteam #dtxfit #testimoniprofix #cintahatibatu #qalishcleansinggel #kekasihpaksarela #malaysia #tiadaarahjodohkita #unisza #umt #profixganu #uniszapastitahu #terengganu #profixterengganu #jerawat #jeragat #fattzura #dhia #gongbadak #kualaterengganu #profixgongbadak #lafazkankalimahcintamu #cintahatibatu #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #papanakmenantu 
🌷MINI KURUNG KEBAYA🌷
👉KOD NR881👈 
RM 55
(All price not included postage)
Pos rm8 rm13 -color and stock available base on picture

DETAIL BAJU & SKIRT:-
****************
-Material baju & skirt mosscrepe
-Senang di gosok dan tidak mudah berkedut
-Design baju kebaya labuh
-Fabrik dari material yang selesa dan berkualiti
-Skirt design duyung dan pinggang bergetah penuh
-Free size XS fit to l

UKURAN BAJU (inci):-
**************
Bahu 17"
Dada 40"
Pinggang 37.5"
Punggung 42"
Labuh 29"
Lengan 23.5"
Lilit lengan 14"
Lilit ketiak 18"

UKURAN SKIRT (inci):-
***************
Pinggang 21"-37"
Punggung 36"
Labuh 40"

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
🌷MINI KURUNG KEBAYA🌷 👉KOD NR881👈 RM 55 (All price not included postage) Pos rm8 rm13 -color and stock available base on picture DETAIL BAJU & SKIRT:- **************** -Material baju & skirt mosscrepe -Senang di gosok dan tidak mudah berkedut -Design baju kebaya labuh -Fabrik dari material yang selesa dan berkualiti -Skirt design duyung dan pinggang bergetah penuh -Free size XS fit to l UKURAN BAJU (inci):- ************** Bahu 17" Dada 40" Pinggang 37.5" Punggung 42" Labuh 29" Lengan 23.5" Lilit lengan 14" Lilit ketiak 18" UKURAN SKIRT (inci):- *************** Pinggang 21"-37" Punggung 36" Labuh 40" Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon 
lama dah rasanya xupdate psl testimoni letopss letopsss Allura kan. nah ira payung ni haaa. best tgk parut org dh pudar. hepi rasa😁😁hepi sbb dpt bantu org😍ampa klau nk hilangkan jerawat/parut/jeragat bole cuba vitC Allura yg mmg hottt selling ni😉
.
nak try vitC? Wassap ira ok 👌
.
www.wasap.my/+601117850627
.
#allurrapurevitc
lama dah rasanya xupdate psl testimoni letopss letopsss Allura kan. nah ira payung ni haaa. best tgk parut org dh pudar. hepi rasa😁😁hepi sbb dpt bantu org😍ampa klau nk hilangkan jerawat/parut/jeragat bole cuba vitC Allura yg mmg hottt selling ni😉 . nak try vitC? Wassap ira ok 👌 . www.wasap.my/+601117850627 . #allurrapurevitc 
Assalamualaikum,

Halimah Kurung. 👗material soft como crepe. dimana ia lembut, sejuk dipakai, mudah diurus dan less iron 👗nursing friendly dengan zip di tengah. mudahkan smua bf mommies bergaya walaupun bf 👶🏻 👗wudhu friendly, longgar pada lubang pergelangan tangan, boleh disinsing 👗tampil menawan dengan kurung tapi tampak seperti jubah. 👗potongan kain longgar dan kembang.getah separuh. 👗terdapat 7 warna baru yang menawan hati. anda pasti ingin memiliki semua warna. 👗terdapat saiz XS hingga 2XL 
harga asal RM149 tetapi kalini kita nak bagi harga kasih sayang menyayang 👇

RM109 sahaja termasuk postage ke seluruh Malaysia * ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda. * model saiz S (kepit belakang baju), tinggi 160 cm heels 4inci

Www.wasap.my/60104242162
@
https://t.me/kfaad

#bajumurah#bajumurahonline#bajukurung#bajukurungmurahmalaysia#bajukurungmodenmurah#peplum#peplummurahonline#kurungmodenglanmurah#kebayamurah#bazarpaknil#bridesmaidstyle#cikgusekolah#bajukuliah#bajukampus#bajukonvo#bajumuslimahonline#mara#politeknik#ipta#ipts#ukm#uitm#utm#usm#umt#unisza#muslimahwear#surirumah#preggymommy#sedondon
Assalamualaikum, Halimah Kurung. 👗material soft como crepe. dimana ia lembut, sejuk dipakai, mudah diurus dan less iron 👗nursing friendly dengan zip di tengah. mudahkan smua bf mommies bergaya walaupun bf 👶🏻 👗wudhu friendly, longgar pada lubang pergelangan tangan, boleh disinsing 👗tampil menawan dengan kurung tapi tampak seperti jubah. 👗potongan kain longgar dan kembang.getah separuh. 👗terdapat 7 warna baru yang menawan hati. anda pasti ingin memiliki semua warna. 👗terdapat saiz XS hingga 2XL harga asal RM149 tetapi kalini kita nak bagi harga kasih sayang menyayang 👇 RM109 sahaja termasuk postage ke seluruh Malaysia * ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda. * model saiz S (kepit belakang baju), tinggi 160 cm heels 4inci Www.wasap.my/60104242162 @ https://t.me/kfaad #bajumurah #bajumurahonline #bajukurung #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmodenmurah #peplum #peplummurahonline #kurungmodenglanmurah #kebayamurah #bazarpaknil #bridesmaidstyle #cikgusekolah #bajukuliah #bajukampus #bajukonvo #bajumuslimahonline #mara #politeknik #ipta #ipts #ukm #uitm #utm #usm #umt #unisza #muslimahwear #surirumah #preggymommy #sedondon