an online Instagram web viewer

#tontoki medias

Photos

xSay2
Aaahhh cheeseeeeeeee ❤

Regrann from @boomakan -  Makan siang apa ya nanti?
Kebetulan aku pengen ny yg porky porky nih dan deket kantor ada @tontoki.id 😋😋
-
Ak pesan yg crispy cheesey pork.
Oh my god i’m drooling to the max! 🤤🤤🤤🤤
-
📌: Crispy Cheesey Pork
📍: @tontoki.id 
@midplazaholding -
-
-
-
#tontoki #midplaza
Aaahhh cheeseeeeeeee ❤ Regrann from @boomakan - Makan siang apa ya nanti? Kebetulan aku pengen ny yg porky porky nih dan deket kantor ada @tontoki.id 😋😋 - Ak pesan yg crispy cheesey pork. Oh my god i’m drooling to the max! 🤤🤤🤤🤤 - 📌: Crispy Cheesey Pork 📍: @tontoki.id @midplazaholding - - - - #tontoki  #midplaza 
Makan siang apa ya nanti?
Kebetulan aku pengen ny yg porky porky nih dan deket kantor ada @tontoki.id 😋😋
-
Ak pesan yg crispy cheesey pork.
Oh my god i’m drooling to the max! 🤤🤤🤤🤤
-
📌: Crispy Cheesey Pork
📍: @tontoki.id 
@midplazaholding -
-
-
-
#boomakan #tontoki #crispy #pork #cheese #melted #lunch #japanesefood #jepang #midplaza #ide #nonhalal #foodporn #foodgasm #eeeeeats #f52grams #bitesbymarc #mytastemylife #audeatingout #jktfoodbang #jktfooddestination
Makan siang apa ya nanti? Kebetulan aku pengen ny yg porky porky nih dan deket kantor ada @tontoki.id 😋😋 - Ak pesan yg crispy cheesey pork. Oh my god i’m drooling to the max! 🤤🤤🤤🤤 - 📌: Crispy Cheesey Pork 📍: @tontoki.id @midplazaholding - - - - #boomakan  #tontoki  #crispy  #pork  #cheese  #melted  #lunch  #japanesefood  #jepang  #midplaza  #ide  #nonhalal  #foodporn  #foodgasm  #eeeeeats  #f52grams  #bitesbymarc  #mytastemylife  #audeatingout  #jktfoodbang  #jktfooddestination 
Segerombolan pork lovers sangat antusias, waaah senangnyaaaa terimakasih 😍❤
•
•
•
•
#pork #tontoki #midplaza #ayanahotel #jakarta
Smoke Bacon Ginger Sauce.
Nikmati Gincer Sauce di setiap gigitannya 😍
•
•
•
Ginger#lunch#pork#jakartafood#japanestyle#foodie#foodblogger#foodpork#pork#food#drink#foodgasm#jajan#yakult#oishii#tontoki#kawano#midplaza
Hello februari di tanggal tua, semoga isi dompet selalu seperti tanggal muda 😊
•
•
•
•
Foodie#foodjakarta#foodpork#food#pork#drink#japanesestyle#japanesefood#lunch#tontoki#yakult#kawano#midplaza
Kesempatan tidak datang 2x...go for it bro @denny_s.k Selamat Belajar yaaa...
Have a great time last night. 
#tontoki 
#porksquat 
akhirnya ktmua ya @andi_golo Wkwkwkw
Kesempatan tidak datang 2x...go for it bro @denny_s.k Selamat Belajar yaaa... Have a great time last night. #tontoki  #porksquat  akhirnya ktmua ya @andi_golo Wkwkwkw
Winda bdae treat.. #birthday #pork #tontoki #aatummystory
Kali ini ke Tontoki kita pesan Iberico Fillet katsu yang seharusnya tenderloin black pig dari Spanyol, tapi kok dagingnya seperti daging cincang yang di bikin seperti fillet ya. So not worth it.  Malah yang lebih enak katsu daging babi lokal yang berisi cheese. #tontoki #tontokikuningan #ibericopork #ibericopig #tontokidon 
#foodgasm #foodgram #foodporn #foodstagram #foodies #instafood #eeeeats #food #foodsnap #foodpost #foodlover #delicious #tasty #tastyfood #yummy #musttry #wisatakuliner #kuliner  #ieatirate  #kulinerjakarta #purwantojkt
Kali ini ke Tontoki kita pesan Iberico Fillet katsu yang seharusnya tenderloin black pig dari Spanyol, tapi kok dagingnya seperti daging cincang yang di bikin seperti fillet ya. So not worth it. Malah yang lebih enak katsu daging babi lokal yang berisi cheese. #tontoki  #tontokikuningan  #ibericopork  #ibericopig  #tontokidon  #foodgasm  #foodgram  #foodporn  #foodstagram  #foodies  #instafood  #eeeeats  #food  #foodsnap  #foodpost  #foodlover  #delicious  #tasty  #tastyfood  #yummy  #musttry  #wisatakuliner  #kuliner  #ieatirate  #kulinerjakarta  #purwantojkt 
#Repost from @kullik_kulinercilik with @regram.app ... Hello! Kali ini aku makan di restoran Jepang, namanya @sakana.kun & @tontoki.kun . Mereka ada 2 cabang, di menara BTPN di Lingkar Mega Kuningan n 1 lagi ada di Mid Plaza (@sakana.midplaza & @tontoki.id ). Beberapa bulan yang lalu aku pernah makan yang di Mid Plaza, fotonya nanti aku share di posting berikutnya yah. Kali ini aku makan yang di Menara BTPN. Aku suka gyutandon nya, gyutan nya empuk banget, rasanya asin gurih. Pork katsunya juga enak dan crispy 😊 #tontoki #sakana #menarabtpn #japanesefood #porkkatsu #gyutandon # #kullik #kulinercilik #food #foodporn #foodgasm #foodtravelling #makanenak #feedthetummy #kulinerjakarta #sukajajan #makanterus #anakjajan #manualjakarta #eatandtreats #jktfoodbang
#Repost  from @kullik_kulinercilik with @regram.app ... Hello! Kali ini aku makan di restoran Jepang, namanya @sakana.kun & @tontoki.kun . Mereka ada 2 cabang, di menara BTPN di Lingkar Mega Kuningan n 1 lagi ada di Mid Plaza (@sakana.midplaza & @tontoki.id ). Beberapa bulan yang lalu aku pernah makan yang di Mid Plaza, fotonya nanti aku share di posting berikutnya yah. Kali ini aku makan yang di Menara BTPN. Aku suka gyutandon nya, gyutan nya empuk banget, rasanya asin gurih. Pork katsunya juga enak dan crispy 😊 #tontoki  #sakana  #menarabtpn  #japanesefood  #porkkatsu  #gyutandon  # #kullik  #kulinercilik  #food  #foodporn  #foodgasm  #foodtravelling  #makanenak  #feedthetummy  #kulinerjakarta  #sukajajan  #makanterus  #anakjajan  #manualjakarta  #eatandtreats  #jktfoodbang 
Selamat pagi 😍
Tontoki staff mau ngucapin makasih buat Mr Takaaki Fujioka dan kawan kawan sudah percaya untuk booking di Tontoki dengan bapak bapak ibu ibu yang gemas ini, ada yang pusing pegang kepala, ada yang haus, ada yang sedang menjelaskan betapa bagusnya Indonesia dan dari beberapa tamu ini hanya Fujioka san saja yang sadar kamera 😃
Terimakasih, di tunggu bookingan selanjutnya yah bapak bapak dan ibu ibu gemass 😊
•
•
•
Booking#tontoki#food#drink#hangout#meeting#japanese#japanesefood#japanesestyle#pork#ocha#photoghrap#terimakasih#jajan#foodie#foodblogger#foodgasm#jakartafood#midplaza#kawano
Selamat pagi 😍 Tontoki staff mau ngucapin makasih buat Mr Takaaki Fujioka dan kawan kawan sudah percaya untuk booking di Tontoki dengan bapak bapak ibu ibu yang gemas ini, ada yang pusing pegang kepala, ada yang haus, ada yang sedang menjelaskan betapa bagusnya Indonesia dan dari beberapa tamu ini hanya Fujioka san saja yang sadar kamera 😃 Terimakasih, di tunggu bookingan selanjutnya yah bapak bapak dan ibu ibu gemass 😊 • • • Booking#tontoki #food #drink #hangout #meeting #japanese #japanesefood #japanesestyle #pork #ocha #photoghrap #terimakasih #jajan #foodie #foodblogger #foodgasm #jakartafood #midplaza #kawano 
Aku berdoa atas kebahagiaanku, kesehatannku, kebahagiaanku 🙏😊
@Regranned from @kullik_kulinercilik -  Hello! Jangan lupa berdoa sebelum makan yah 😊 #tontoki #sakana #midplaza #japanesefood #japaneserestaurant #porkkatsu # #kullik #kulinercilik #food #foodporn #foodgasm #foodtravelling #makanenak #feedthetummy #kulinerjakarta #sukajajan #makanterus #anakjajan #manualjakarta #eatandtreats #jktfoodbang #dubidam  #dubidamrtv #jktfoodies #jktfoodhunting #jktfoodlover #jktfooddestination #jakartafoodie #littleblogger #littlefoodblogger
Aku berdoa atas kebahagiaanku, kesehatannku, kebahagiaanku 🙏😊 @Regranned from @kullik_kulinercilik - Hello! Jangan lupa berdoa sebelum makan yah 😊 #tontoki  #sakana  #midplaza  #japanesefood  #japaneserestaurant  #porkkatsu  # #kullik  #kulinercilik  #food  #foodporn  #foodgasm  #foodtravelling  #makanenak  #feedthetummy  #kulinerjakarta  #sukajajan  #makanterus  #anakjajan  #manualjakarta  #eatandtreats  #jktfoodbang  #dubidam  #dubidamrtv  #jktfoodies  #jktfoodhunting  #jktfoodlover  #jktfooddestination  #jakartafoodie  #littleblogger  #littlefoodblogger 
Nah ini waktu aku makan di Tontoki yang di Mid Plaza, tempatnya lebih kecil, tapi makanannya tetap enak... Aku cobain senmai katsu cheese yang crispy n kejunya meleleh n tontoki don yang dagingnya empuk n ada topping bawang putih goreng. Oh iya kalo pesen set menu disini udah termasuk soup, salad n yakult 😉#tontoki #sakana #midplaza #japanesefood #japaneserestaurant #porkkatsu #gyutandon # #kullik #kulinercilik #food #foodporn #foodgasm #foodtravelling #makanenak #feedthetummy #kulinerjakarta #sukajajan #makanterus #anakjajan #manualjakarta #eatandtreats #jktfoodbang
Nah ini waktu aku makan di Tontoki yang di Mid Plaza, tempatnya lebih kecil, tapi makanannya tetap enak... Aku cobain senmai katsu cheese yang crispy n kejunya meleleh n tontoki don yang dagingnya empuk n ada topping bawang putih goreng. Oh iya kalo pesen set menu disini udah termasuk soup, salad n yakult 😉#tontoki  #sakana  #midplaza  #japanesefood  #japaneserestaurant  #porkkatsu  #gyutandon  # #kullik  #kulinercilik  #food  #foodporn  #foodgasm  #foodtravelling  #makanenak  #feedthetummy  #kulinerjakarta  #sukajajan  #makanterus  #anakjajan  #manualjakarta  #eatandtreats  #jktfoodbang 
Hello! Kali ini aku makan di restoran Jepang, namanya Tontoki. Tontoki ini ada 2 cabang, di menara BTPN di Lingkar Mega Kuningan n 1 lagi ada di Mid Plaza. Beberapa bulan yang lalu aku pernah makan yang di Mid Plaza, fotonya nanti aku share di posting berikutnya yah. Kali ini aku makan yang di Menara BTPN. Aku suka gyutandon nya, gyutan nya empuk banget, rasanya asin gurih. Pork katsunya juga enak dan crispy 😊 #tontoki #sakana #menarabtpn #japanesefood #porkkatsu #gyutandon # #kullik #kulinercilik #food #foodporn #foodgasm #foodtravelling #makanenak #feedthetummy #kulinerjakarta #sukajajan #makanterus #anakjajan #manualjakarta #eatandtreats #jktfoodbang
Hello! Kali ini aku makan di restoran Jepang, namanya Tontoki. Tontoki ini ada 2 cabang, di menara BTPN di Lingkar Mega Kuningan n 1 lagi ada di Mid Plaza. Beberapa bulan yang lalu aku pernah makan yang di Mid Plaza, fotonya nanti aku share di posting berikutnya yah. Kali ini aku makan yang di Menara BTPN. Aku suka gyutandon nya, gyutan nya empuk banget, rasanya asin gurih. Pork katsunya juga enak dan crispy 😊 #tontoki  #sakana  #menarabtpn  #japanesefood  #porkkatsu  #gyutandon  # #kullik  #kulinercilik  #food  #foodporn  #foodgasm  #foodtravelling  #makanenak  #feedthetummy  #kulinerjakarta  #sukajajan  #makanterus  #anakjajan  #manualjakarta  #eatandtreats  #jktfoodbang 
Hi Tontoki Lovers
Ada Pork Fillet Steak di febuari ini. 
Harga dan rasa di jamin ga bikin nyesel 😍

Ork#tontoki#food#drink#fillet#steak#gohan#salad#tonjiru#japanesestyle#japanesefood#foodie#foodblogger#foodgasm#midplaza#kawano
Stamina Cha
.
Japanese style dish that consists of stir fried pork meat with onions topped with scallions and garlic chips served with a bowl of white rice, a jar of hot Japanese green tea and pickles as condiment.
.
This Stamina Cha is amazing and unique!! The stir fried pork was obviously flavorful!! The combination of white rice and green tea was refreshing!!
.
They were created perfect harmony of flavors between savory pork and fresh green tea flavors!!
.
Heavenly delicious!!
🌿🌿🌿🌿🌿
Stamina Cha . Japanese style dish that consists of stir fried pork meat with onions topped with scallions and garlic chips served with a bowl of white rice, a jar of hot Japanese green tea and pickles as condiment. . This Stamina Cha is amazing and unique!! The stir fried pork was obviously flavorful!! The combination of white rice and green tea was refreshing!! . They were created perfect harmony of flavors between savory pork and fresh green tea flavors!! . Heavenly delicious!! 🌿🌿🌿🌿🌿
Tontoki Don 🍚🐷 #tontoki #midplaza #jakarta
Hi Tontoki Lovers Pork Hamburg set siap untuk lunch hari ini 😊

Pork#hamburg#food#drink#foodie#jajan#japanesestyle#japanesefood#foodgasm#tontoki#kawano#midplaza
本当に美味しかった千枚カツ
また食べたい!!
#ジャカルタ #屯登木 #midplazaAYANA #tontoki #katsudon #enak #japanesefood #jakarta
Banana cypher

so kapan lagi?
eat some pork belly at tontoki
laughing in the velvet over marvels or dc
i know its too old for me
but i miss you even worse
i swear to god never my intention at first
it start creepin inside me damn just like a curse

i know its so juvenile please stay for awhile
finish this tanqueray so ill be starring at your smile
you were so perfect damn so versatile

You wont believe it, its too f* up to be true
first thing in the morning all i think about is you
you play safe dont wanna fall yeah understood me too

love is s* in general but doesn't mean we cant improve
1 shot is all i need, promise i will show you
its like a bet i can tell, but trust me we will win it through
it wont be bad, we'll do well, we dont need to paint it blue
Banana cypher so kapan lagi? eat some pork belly at tontoki laughing in the velvet over marvels or dc i know its too old for me but i miss you even worse i swear to god never my intention at first it start creepin inside me damn just like a curse i know its so juvenile please stay for awhile finish this tanqueray so ill be starring at your smile you were so perfect damn so versatile You wont believe it, its too f* up to be true first thing in the morning all i think about is you you play safe dont wanna fall yeah understood me too love is s* in general but doesn't mean we cant improve 1 shot is all i need, promise i will show you its like a bet i can tell, but trust me we will win it through it wont be bad, we'll do well, we dont need to paint it blue
Waaaa oishii 😍😍😍 @Regranned from @synthiatjipto -  Thinking about that Senmai Katsu Cheese Don (deep fried pork cutlets with mozzarella cheese) from @tontoki.id, oh so divine!

#syndru #tontoki #senmaikatsucheese #tonkatsu #katsudon #cheesekatsu #jktfoodbang #jktfooddestination - #regrann
The Stamina Don at @tontoki.id is pretty yummy!

Makanan disini agak pricy tapi worth it untuk porsinya yg gede dan dagingnya berkualitas.

#tontoki #tontokiid #nonhalal #menarabtpn #eatineraryid #pork #japanese
Ada yang baru dari iberico, untuk hari ini Iberico Pork Steak Bbq/Pepper set 😋
Ada yang baru dari iberico, untuk hari ini Iberico Pork Steak Bbq/Pepper set 😋
TerimaKasih untuk kak @oct_harris 😊

@Regranned from @oct_harris -  Things to do after a day's work: Eat!!
•
•
•
•
•
#vsco #vscocam #dailylife #visualoflife #journal #reco_ig #fujifilm #xt1 #xf35wr #fujifeed #picoftheday #japanesefood #thatfoodcray #munchies #makandimananih #foodyid #thingstoeat #foodporn #handinframe #tontoki #ishootwhatieat #foodism #jktfoodies - #regrann
Eating tonkatsu (deep fried pork) for the 1st time.
Of course it's delicous 😋 
The yaki gyoza (pork) is delicous too, maybe the best that I ever ate.
Senmai katsu cheese + yaki gyoza.
#tonkatsu #tonkatsucheese #gyoza #yakigyoza #japanesefood #japanesefoods #porkcutlet #katsu #tontoki
My yummy donburi
.
.
.
#themostbeautifulgirlintheworld #playwithcallysta #alwayshappy #happygirl #tontoki #myfavouritedonburi #lunchwith🐖🐽 #Repost @callystajlim with @insta.save.repost • • •
Bagi kamu pecinta B2, bakal puas kalau ke @tontoki.id & @tontoki.kun karena smua menu disini 🐷🐽🙊 Come to Tontoki for authentic Japanese pork dishes. 
If you would like for non pork dishes, you can also visit the sister resto @udonku.id or @sakana.kuningan next door.

#tontoki #tontokiid #nonhalal #menarabtpn #eatineraryid #pork #japanese #shotonmyiphone #kuliner #babi #porklover
#Repost from @eatineraryid with @regram.app
Abis diare kita harus masuki asupan makanan bergizi 😂
My food my adventure 😘 #japanese #japanesefood #tontoki #midplaza #foodlovers #foodlover
Super Duper Yumeeehh!!🍱 #tontoki #vsco #vscocam #food #foodporn
Tonkatsu set in a hidden little gem in the heart of the capital city!

#tontoki
#foodie 
#foodpron
#8eton
#japanesecuisine
Deep fried pork tonkotsu 🐷🐷 @tontoki.id 
#godzillatummy #tontoki #midplaza #porktonkatsu #tonkatsu
Suddenly craving for this 😍
#food #foodies #foodporn #foodie #foodism #tontoki #pork
So excited to kick off weekend with a bowl of tontoki don! 🎏It has the classic taste that ever lasts with juicy pork belly slices mixed with sweet and crunchy cabbages on top of Japanese rice 🍚 -----------------------------
💰 @IDR 97,000.- (excluding VAT)
🐷 Tontoki Don
📍 @tontoki.id 
#jktgo #jktfoodies #jktsociety #pergikuliner #culinary #foodiediary #tontoki #kawanogroup #porklover #pork #porkbelly #japanesepasta #lasagna #staminadon #kulinerjakarta #japanesefood #cemilan  #nibbleapp #makananenak #lunch #dinner #jktfoodbank #jktfoodbang #kekinian
So excited to kick off weekend with a bowl of tontoki don! 🎏It has the classic taste that ever lasts with juicy pork belly slices mixed with sweet and crunchy cabbages on top of Japanese rice 🍚 ----------------------------- 💰 @IDR 97,000.- (excluding VAT) 🐷 Tontoki Don 📍 @tontoki.id #jktgo  #jktfoodies  #jktsociety  #pergikuliner  #culinary  #foodiediary  #tontoki  #kawanogroup  #porklover  #pork  #porkbelly  #japanesepasta  #lasagna  #staminadon  #kulinerjakarta  #japanesefood  #cemilan  #nibbleapp  #makananenak  #lunch  #dinner  #jktfoodbank  #jktfoodbang  #kekinian 
Selalu kangen ini ga bisa nolak kalo diajak makan ini!!! 🙄🙄
.
#staminadon
#tahangodaan
#latepost
#tontoki
Kenyang mampus! Kalap mode: ON // 飽炸了!我失控了!

Assorted Yakitori & Oden fiesta 🤣

#foodporn #food #foodie #foodstagram #japanesefood #jakartaculinary #kuliner #kulinerjkt #foodblogger #foodblog #tontoki
Favorite place😊😊😍😍
📷📷📷
@tontoki.kun 😊😊
.
.
.
.
#place #japanessrestaurant #japanessefood #jakartafood #jakartaresto #megakuningan #menarabtpn #tontoki #photoshoot #porkbelly #porkylovers
Spesial set menu for your good day 😊
Spesial set menu for your good day 😊
Senyum semangat di hari jumat setelah makan makanan yang sehat 😃
•
•
•
Happy#smile#fun#teman#hangout#tontoki#pork#midplaza#kawano#birthday#drink#japanesefood#japanesestyle#jajan#sehat#foodie#foodblooger#fotograph
Dear friends,

Thank you for supporting U-maku Eisa Shinka Indonesia in Worldwide Eisa Festival 2017. There are many things that we could learn and develop through this event. 
From the total 19 eisa groups who participated in this Grand Prix, only 6 groups were chosen to the final round. U-maku Eisa didn't make it to the final round. There are many Eisa groups that improve in the technique or in the concept.

But U-maku Eisa will not give up. We will learn more to improve our quality. Therefore, we have plan to participate in the next Worldwide Eisa Festival 2018.

If you want to be part of the team, you're very welcome. 
Donation and sponsorship will be opened in December 2017. 
Special thanks to our beloved Sponsors in Worldwide Eisa Festival 2017:
.
PT. KOBA Mirai Japan
Sababay Winery
Udonku & Tontoki
Yayasan Ennichisai
PT. Krama Yudha Ratu Motor
Japan Airlines
Blok M Plaza
HEVEA kingdom
.
Many thanks also send to our donaturs.
.
.
#umakueisa #worldwideeisafestival #worldwide #eisa #festival #okinawa #japan #culture #thankyou #otsukaresamadeshita #sponsorship #KOBAMiraiJapan #sababaywine #udonku #tontoki #PTKramaYudhaMotor #ennichisai #JapanAirlines #BlokMPlaza #Heveakingdom#donation #csr #event
Dear friends, Thank you for supporting U-maku Eisa Shinka Indonesia in Worldwide Eisa Festival 2017. There are many things that we could learn and develop through this event. From the total 19 eisa groups who participated in this Grand Prix, only 6 groups were chosen to the final round. U-maku Eisa didn't make it to the final round. There are many Eisa groups that improve in the technique or in the concept. But U-maku Eisa will not give up. We will learn more to improve our quality. Therefore, we have plan to participate in the next Worldwide Eisa Festival 2018. If you want to be part of the team, you're very welcome. Donation and sponsorship will be opened in December 2017. Special thanks to our beloved Sponsors in Worldwide Eisa Festival 2017: . PT. KOBA Mirai Japan Sababay Winery Udonku & Tontoki Yayasan Ennichisai PT. Krama Yudha Ratu Motor Japan Airlines Blok M Plaza HEVEA kingdom . Many thanks also send to our donaturs. . . #umakueisa  #worldwideeisafestival  #worldwide  #eisa  #festival  #okinawa  #japan  #culture  #thankyou  #otsukaresamadeshita  #sponsorship  #KOBAMiraiJapan  #sababaywine  #udonku  #tontoki  #PTKramaYudhaMotor  #ennichisai  #JapanAirlines  #BlokMPlaza  #Heveakingdom #donation  #csr  #event 
You know you had a good food when you automatically smile on the first bite, and this Tontoki Don and Senmai Cheese Katsu are one of these kind of food
•
•
•
#latepost #fridaynightdinner #Tontoki #japanesefood #foodie #foodstagram  #jktfood #culinarydiaryofwie
Rosu Katsu (Deep Fried Pork Sirloin Cutlet) & Shio Stamina Don Tare (Sliced Pork Belly) at Tontoki.
All are served with Rice, Salad and Miso Soup.
I love the foods so much. Will definitely come back here for sure!
📍Tontoki
Mid Plaza 1, Jakarta
#imfattytummy #tontoki #rosukatsu #porksirloincutlet #katsu #jktfoodbang #qraved
All You Can Eat Iberico Buta Super Belly 💕 @tontoki.id 
For you all Tontoki Lovers you need to try This especially for Sukiyaki & Shabu-Shabu Lovers!!! EAT a lot & Enjoy it!!🥘🍜 Choice Your Favourite:
🥘Sukiyaki
🍜Shabu-Shabu
FREE Gyoza and Gohan/Udon

#tontokiid#tontoki#tontokimidplaza#midplaza#ibericobuta#ibericobutabelly#belly#porkbelly#butabelly#sukiyaki#shabushabu#sweet#savoury#gyoza#gohan#udon#ibericobutasuperbelly#pork#porklover #japan#japaneserestaurant #porksukiyaki#healthy#yum#yummy##delicious#oishi#postwithloveandcreative
All You Can Eat Iberico Buta Super Belly 💕 @tontoki.id For you all Tontoki Lovers you need to try This especially for Sukiyaki & Shabu-Shabu Lovers!!! EAT a lot & Enjoy it!!🥘🍜 Choice Your Favourite: 🥘Sukiyaki 🍜Shabu-Shabu FREE Gyoza and Gohan/Udon #tontokiid #tontoki #tontokimidplaza #midplaza #ibericobuta #ibericobutabelly #belly #porkbelly #butabelly #sukiyaki #shabushabu #sweet #savoury #gyoza #gohan #udon #ibericobutasuperbelly #pork #porklover  #japan #japaneserestaurant  #porksukiyaki #healthy #yum #yummy ##delicious #oishi #postwithloveandcreative 
Bored with ramen? Time to try their pork bowl, wont fail your tummy.
.
.
.
.
#pork #ricebowl #porkbelly #tontoki #japanesefood #indonesia #jakarta
Senmai Katsu Cheese #tontoki #midplaza #jakarta
You won't regret to had this for your dinner. Pork rice bowl.
.
.
.
.
.
#pork #ricebowl #tontoki #japanesefood #japanese #thailand #bangkok
@Regranned from @eatineraryid -  Senmai Katsu Cheese at @tontoki.id.

Deep fried pork cutlet with melting Mozarell Cheese filling inside.

Don’t miss also their weekday lunch set menu!

#tontoki #tontokiid #nonhalal #menarabtpn #eatineraryid #pork #japanese #shotonmyiphone - #regrann