an online Instagram web viewer

#thankyouforreading medias

Photos

xSay2
me. . .
.
.
me. . . . .
#ReHash my first time really performing Shea ( @glam__mob ) was my go-to and Gawd Mama Fiya ( @fiyamediamogul ) was the coordinator ... no lie I was hella nervous being a West Coast artist on a southern platform, but it was all love and they welcomed me with open arms ... I made 50 dollars that day ‘cause Fiya said she admired my initiative to network with the other artist, so I ended up performing for free that night and made the money back I spent on getting to the show .... I drove from Louisiana to Texas for a 5 minute set ... I say all of this as a reminder to myself when I’m not sure of who I am or the crazy things I’ve done for the sake of my music .... this is an open diary, just some intimacy with you all #ThankYouForReading
#ReHash  my first time really performing Shea ( @glam__mob ) was my go-to and Gawd Mama Fiya ( @fiyamediamogul ) was the coordinator ... no lie I was hella nervous being a West Coast artist on a southern platform, but it was all love and they welcomed me with open arms ... I made 50 dollars that day ‘cause Fiya said she admired my initiative to network with the other artist, so I ended up performing for free that night and made the money back I spent on getting to the show .... I drove from Louisiana to Texas for a 5 minute set ... I say all of this as a reminder to myself when I’m not sure of who I am or the crazy things I’ve done for the sake of my music .... this is an open diary, just some intimacy with you all #ThankYouForReading 
"Abbozo di una concezione della vita (seguito da) Il genio" - Trattato di #filozofia, scritto nel 1955 nella prigione di #Burrel #Albania.
Kështu, në italisht, u shkrua nga Arshi Pipa fillimisht "Skicë e një konceptimi mbi jetën (plotësuar me) Mbi gjeniun". Teksti u përkthye nga motra e tij, Nedret Kalakulla, e cila e përshkruan si më tej historinë e krijimit dhe të ruajtjes së dorëshkrimit:
"...u shkrua ndenjur mbi një dyshek të shtruar mbi çimenton e një dhome të burgut të Burrelit,...nën trysninë e rreptë të kontrolleve të gardianëve...në një fletore të vogël të maskuar me një kopertinë me portretin e Stalinit. Arshiu e ruajti fletoren deri kur u lirua, pas një viti, më 1956. Dorëshkrimi...doli i fshehur në një dyshek të vjetër, që gardianët nuk kishin marrë mundimin ta kontrollonin, meqënëse ishte tepër i ronitur dhe i ndotur. Para arratisjes së tij nga #Shqipëria më 1957, Arshiu ia besoi dorëshkrimin, tezën e laurës në Universitetin e Firences dhe një bllok shumë të vogël me përkthime nga Lirika Europiane, mikut të tij #shkodran Ruzhdi Çoba. Vite më vonë,...Ruzhdiu...m'i dorëzoi këto vepra të Arshiut. Unë i ruajta me kujdes dhe ato më ndoqën në internim e, pas lirimit, sërish në #Shkodër, deri ditën që u bë e mundur t'i shkonin në dorë Arshiut, mbas vitit 1991. Në njërën nga vizitat e mia në Washington, mbas vdekjes së Arshiut, fillova ta lexoj Konceptimin...Dhe, meqë "Konceptimi" bashkë me tezën e laurës, përcaktoheshin si vepra të pabotuara nga Arshiu, mendova se duheshin përkthyer dhe botuar..."
Tekstin e dorëshkrimit e transliteroi dhe e pajisi me një aparat kritik në italisht Merita Sauku Bruci. Të dy tekstet, italisht dhe shqip, botuesi #MyftarGjana i përmblodhi në një libër të vetëm. Libri u redaktua dhe u pajis me një hyrje nga Ardian Marashi. Dizajn @buzi_irena, format 14x21cm, fq.468, çmimi: 1000 lekë. Për më tepër ndiq #follow ➡@botimetprinci.
.
.
.
.
.
- #closedbox & #openedbox : #ArshiPipa #amid #ThomasCarlyle  #TheModernLibrary #HenryDavidThoreau @barnesandnoble #BertrandRussell #Routledge #ThomasHardy @penguinukbooks #RalphWaldoEmerson #TELawrence #personalbook #thankyouforreading
.
.
.
.
.
#botimetPrinci #Shqiperi #Tirana #book #libratqëdua
"Abbozo di una concezione della vita (seguito da) Il genio" - Trattato di #filozofia , scritto nel 1955 nella prigione di #Burrel  #Albania . Kështu, në italisht, u shkrua nga Arshi Pipa fillimisht "Skicë e një konceptimi mbi jetën (plotësuar me) Mbi gjeniun". Teksti u përkthye nga motra e tij, Nedret Kalakulla, e cila e përshkruan si më tej historinë e krijimit dhe të ruajtjes së dorëshkrimit: "...u shkrua ndenjur mbi një dyshek të shtruar mbi çimenton e një dhome të burgut të Burrelit,...nën trysninë e rreptë të kontrolleve të gardianëve...në një fletore të vogël të maskuar me një kopertinë me portretin e Stalinit. Arshiu e ruajti fletoren deri kur u lirua, pas një viti, më 1956. Dorëshkrimi...doli i fshehur në një dyshek të vjetër, që gardianët nuk kishin marrë mundimin ta kontrollonin, meqënëse ishte tepër i ronitur dhe i ndotur. Para arratisjes së tij nga #Shqipëria  më 1957, Arshiu ia besoi dorëshkrimin, tezën e laurës në Universitetin e Firences dhe një bllok shumë të vogël me përkthime nga Lirika Europiane, mikut të tij #shkodran  Ruzhdi Çoba. Vite më vonë,...Ruzhdiu...m'i dorëzoi këto vepra të Arshiut. Unë i ruajta me kujdes dhe ato më ndoqën në internim e, pas lirimit, sërish në #Shkodër , deri ditën që u bë e mundur t'i shkonin në dorë Arshiut, mbas vitit 1991. Në njërën nga vizitat e mia në Washington, mbas vdekjes së Arshiut, fillova ta lexoj Konceptimin...Dhe, meqë "Konceptimi" bashkë me tezën e laurës, përcaktoheshin si vepra të pabotuara nga Arshiu, mendova se duheshin përkthyer dhe botuar..." Tekstin e dorëshkrimit e transliteroi dhe e pajisi me një aparat kritik në italisht Merita Sauku Bruci. Të dy tekstet, italisht dhe shqip, botuesi #MyftarGjana  i përmblodhi në një libër të vetëm. Libri u redaktua dhe u pajis me një hyrje nga Ardian Marashi. Dizajn @buzi_irena, format 14x21cm, fq.468, çmimi: 1000 lekë. Për më tepër ndiq #follow  ➡@botimetprinci. . . . . . - #closedbox  & #openedbox  : #ArshiPipa  #amid  #ThomasCarlyle  #TheModernLibrary  #HenryDavidThoreau  @barnesandnoble #BertrandRussell  #Routledge  #ThomasHardy  @penguinukbooks #RalphWaldoEmerson  #TELawrence  #personalbook  #thankyouforreading  . . . . . #botimetPrinci  #Shqiperi  #Tirana  #book  #libratqëdua 
⚠️ WARNING ⚠️ This Saga Will SCAR Your Soul. >>TheBloodRiftSaga.com<< Book 1 Available Now!  The Question Is,  How Far Into The Saga  Will You be Able To Go?

#ROTBW is on fire! #SOEXCITING! 📚

After more than a year of conceptualizing, re-writing, and proofreading Book 2, #SFTR WILL be here VERY SOON! ❤️ #MoreToCome2018 #WeLoveOurReaders 💚📚 THE BLOOD RIFT SAGA is about to #graphically #portray centuries of Satan’s #epic #War, through the first-hand experiences of Julia Vales A.K.A. Vales the Vampire.
A woman with a #PerfectLife and a #PureHeart , who becomes the Blood Witch’s unwilling vampire-slave. 
It’s not pretty folks! 😈
With more #action-packed #drama that’ll leave you #speechless, and introducing a #TheBloodRiftSaga ‘s main love interest. ❤️ #hubbahubba 💕  #STAYTUNED #RIFTORS!  #MoreComingSoon #ThankYouForReading
⚠️ WARNING ⚠️ This Saga Will SCAR Your Soul. >>TheBloodRiftSaga.com<< Book 1 Available Now! The Question Is, How Far Into The Saga Will You be Able To Go? #ROTBW  is on fire! #SOEXCITING ! 📚 After more than a year of conceptualizing, re-writing, and proofreading Book 2, #SFTR  WILL be here VERY SOON! ❤️ #MoreToCome2018  #WeLoveOurReaders  💚📚 THE BLOOD RIFT SAGA is about to #graphically  #portray  centuries of Satan’s #epic  #War , through the first-hand experiences of Julia Vales A.K.A. Vales the Vampire. A woman with a #PerfectLife  and a #PureHeart  , who becomes the Blood Witch’s unwilling vampire-slave. It’s not pretty folks! 😈 With more #action -packed #drama  that’ll leave you #speechless , and introducing a #TheBloodRiftSaga  ‘s main love interest. ❤️ #hubbahubba  💕 #STAYTUNED  #RIFTORS ! #MoreComingSoon  #ThankYouForReading 
My husband and I have had a lot of time to reflect this week on the life threatening occurrence of the ectopic pregnancy. There have been a lot of “what if” moments and heart struggles to overcome. Everything happen very quickly. We found out there was a pregnancy that was 2 months along and the next day it was gone. I should stay away from the internet right now because the videos, photos and articles on a two month ectopic are really bumming me out! I’m really struggling with the thoughts that my body is wrecked, deformed, broken. I mean why did this have to happen twice?!? Two lives lost, two lives that I will never know, two babies that needed a nurturing environment to grow and succeed and through me they didn’t have that! It’s just an unfortunate event that I have to overcome, emotionally and physically. When I’m at the doctors office I have to say I’ve been pregnant 4 times but I only hold two of those lives (which mean the world to me!) I just feel so empty and broken having lost two of these lives. Coping with loss is hard and recovering from such an emotionally painful surgery is even harder. #ectopicpregnancy #ectopicsupport #recoverymode #ectopicawareness #ectopicpregnancysurvivor #fallopiantuberemoval #abdominalsurgery #rawemotion #healing #everydayisagift #everydayisablessing #lovemyfamily #lovemybabies #everydayisanewbeginning #strongereveryday #prayerswelcome #thankyouforreading #thankyouforcaring #thankyouforpraying 💞💗🤗
My husband and I have had a lot of time to reflect this week on the life threatening occurrence of the ectopic pregnancy. There have been a lot of “what if” moments and heart struggles to overcome. Everything happen very quickly. We found out there was a pregnancy that was 2 months along and the next day it was gone. I should stay away from the internet right now because the videos, photos and articles on a two month ectopic are really bumming me out! I’m really struggling with the thoughts that my body is wrecked, deformed, broken. I mean why did this have to happen twice?!? Two lives lost, two lives that I will never know, two babies that needed a nurturing environment to grow and succeed and through me they didn’t have that! It’s just an unfortunate event that I have to overcome, emotionally and physically. When I’m at the doctors office I have to say I’ve been pregnant 4 times but I only hold two of those lives (which mean the world to me!) I just feel so empty and broken having lost two of these lives. Coping with loss is hard and recovering from such an emotionally painful surgery is even harder. #ectopicpregnancy  #ectopicsupport  #recoverymode  #ectopicawareness  #ectopicpregnancysurvivor  #fallopiantuberemoval  #abdominalsurgery  #rawemotion  #healing  #everydayisagift  #everydayisablessing  #lovemyfamily  #lovemybabies  #everydayisanewbeginning  #strongereveryday  #prayerswelcome  #thankyouforreading  #thankyouforcaring  #thankyouforpraying  💞💗🤗
“You’re the life force to the world”  #30SecondReads #ThankYouForReading 
#PoetryInMotion
#FoodForTheSoul
Your new blogporn ‘soul seeker’ is online!✨
Thank you for reading me: blogporn.blog♥️
All artwork by @artbypuck 🙏🏼
#zieleroerselen #kijkenindeziel #soulseeker #soulsearching #vulnerable #honest #liefde #openyourheart #writersofinstagram #thankyouforreading #blogporn #♥️
Can I?. . .
.
.
Can I?. . . . .
When you wake up in the middle of the night, after a long day at work, your eyes don‘t want to listen to you when you look what time is it, but then you see something and you have to sit,  your eyes are fully open your brain doesn't work and you want to cry, because you see new pics of Kat from her wedding and she is so fucking gorgeous and  she is happy and that's exactly what you want for her because she deserves that so much and suddenly you feel that you need to express your feelings but you don't know which pic to use because you don't want to use her wedding photos since it just feels wrong, she should be the only one posting them and we should be happy she shares so much with us and then you find this picture and you think that's the one because it's how you feel - laughing at yourself because you are sitting in bed for 30 minutes now, writing this and you are not sure you want to post it because it‘s long, who is going to read this ? And then you smile again and say that there is a reason why those words came to your mind so you just post it an go back to sleep. But just before that you look at those beautiful pictures again because wow, Kat was the most beautiful bride ever ❤ #KatBarrell #ThankYouForReading
When you wake up in the middle of the night, after a long day at work, your eyes don‘t want to listen to you when you look what time is it, but then you see something and you have to sit, your eyes are fully open your brain doesn't work and you want to cry, because you see new pics of Kat from her wedding and she is so fucking gorgeous and she is happy and that's exactly what you want for her because she deserves that so much and suddenly you feel that you need to express your feelings but you don't know which pic to use because you don't want to use her wedding photos since it just feels wrong, she should be the only one posting them and we should be happy she shares so much with us and then you find this picture and you think that's the one because it's how you feel - laughing at yourself because you are sitting in bed for 30 minutes now, writing this and you are not sure you want to post it because it‘s long, who is going to read this ? And then you smile again and say that there is a reason why those words came to your mind so you just post it an go back to sleep. But just before that you look at those beautiful pictures again because wow, Kat was the most beautiful bride ever ❤ #KatBarrell  #ThankYouForReading 
Had lunch with Steve Forbes today. 😉 "A promise made should be a promise kept." -Steve Forbes 
#steveforbes #forbes #lunch #amazing #smart #interesting #funny #powerful #opportunity #lucky #me #FAU #celebrity #ThankYouForReading #promotions #unification #conversation #innovation
.
The pajama that painted dogs is so cuuute❤︎.
I wanna present for my older sister!
#cottonon #newzealand #nz #🇳🇿 #mysis #pajamas #dog #dogstagram #dogs #imissmydog #imissmyfamily #homesick #homestay #dogstagram #f4f #fff #mydiary #thankyouforreading .
add...I'm studying English. But my English is bad😢. So could you tell me how to study English, please??
Gallery.  Here is a clearer version of what I posted earlier. #gallery #blacksuit #art #artgallery #curiosity #poem #poetry #words #thankyou #thankyouforreading
Your new blogporn♥️ is a soul seeker adventure. I dared to be vulnerable this time. Hope you’ll EnJoY reading (me).
#kijkenindeziel #soulseeker #vulnerable #honest #openyourheart #blogporn #♥️ #thankyouforreading
Your new blogporn♥️ is a soul seeker adventure. I dared to be vulnerable this time. Hope you’ll EnJoY reading (me).
#kijkenindeziel #soulseeker #vulnerable #honest #openyourheart #blogporn #♥️ #writersofinstagram #thankyouforreading
Hello again ollie. It's me, ollie. Just wanted to say look at this photo, this was a great day. If you ever have days where you are honestly trying to do work and you accidentally come into the opportunities of many positive things that make you feel good and fulfilled, fkn go for it m8. #letgoodshithappen #goodshitisgoodshit #notetoself #thankyouforreading #ithinkthisisthebeginningofabeautifulfriendship #livemusicals #elevatemodernmusical #meetinglovelystrangers #giddy
If you had a whole day dedicated to spending time with yourself, what would you do?
.
Knowing me, I would generate a laundry list of things to do like:
"blah blah work, 
blah blah school,
blah blah chores."
Because to me, there's alwayssss something I could be working on.
.
I'm assuming some of you would say Netflix, Pinterest, or even doing absolutely nothing would be a dream day, which I agree with! It definitely can be.
.
But for myself, technology isn't something I do leisurely anymore. I've almost developed the mindset of when I'm online I could be working on projects or responding to emails/posts (scary, I know. Living that digital industry lyfe).
.
SO THATS WHY IM ASKING HOW TO ENJOY A DAY OFF FROM EVERYTHING CUZ I LEGIT DONT KNOW HOW 😅😅 plus I just wanna know other perspectives 🙏🏻 #help #feelfreetocomment #ordm #thankyouforreading #lolololol
If you had a whole day dedicated to spending time with yourself, what would you do? . Knowing me, I would generate a laundry list of things to do like: "blah blah work, blah blah school, blah blah chores." Because to me, there's alwayssss something I could be working on. . I'm assuming some of you would say Netflix, Pinterest, or even doing absolutely nothing would be a dream day, which I agree with! It definitely can be. . But for myself, technology isn't something I do leisurely anymore. I've almost developed the mindset of when I'm online I could be working on projects or responding to emails/posts (scary, I know. Living that digital industry lyfe). . SO THATS WHY IM ASKING HOW TO ENJOY A DAY OFF FROM EVERYTHING CUZ I LEGIT DONT KNOW HOW 😅😅 plus I just wanna know other perspectives 🙏🏻 #help  #feelfreetocomment  #ordm  #thankyouforreading  #lolololol