an online Instagram web viewer

#terapiinstagram medias

Photos

.
.
Stress kalau tak dapatkan setiap warna yang ada ni..menggoda sangat kan warna bawal chiffon ni
.
Terbayang-bayang tudung ni melambai..ohhh cannott😐
.
Jom legakan stress tu sis dengan grab combo 6 pcs terus..confirm senyum sampai telinga😁
.
6 pcs rm100sm/rm160ss
.
Jom whatsapp kaklin 0105793945
.
#bawalchiffon #ajimaura #bawalcotton #bawalmurah #tutorialtudung #sayajualtudung #tudungbawal #bawalinstant #shawl #bawalantistarch #promosi #palazzocrepe #blouse #jeansmurah #palazzolaici #palazzobootcut #dungun #pelajar #uitm #ukm #upm #oum #uum #kelantan #selangor #terapiinstagram #terengganu #kedah #unisza
. . Stress kalau tak dapatkan setiap warna yang ada ni..menggoda sangat kan warna bawal chiffon ni . Terbayang-bayang tudung ni melambai..ohhh cannott😐 . Jom legakan stress tu sis dengan grab combo 6 pcs terus..confirm senyum sampai telinga😁 . 6 pcs rm100sm/rm160ss . Jom whatsapp kaklin 0105793945 . #bawalchiffon  #ajimaura  #bawalcotton  #bawalmurah  #tutorialtudung  #sayajualtudung  #tudungbawal  #bawalinstant  #shawl  #bawalantistarch  #promosi  #palazzocrepe  #blouse  #jeansmurah  #palazzolaici  #palazzobootcut  #dungun  #pelajar  #uitm  #ukm  #upm  #oum  #uum  #kelantan  #selangor  #terapiinstagram  #terengganu  #kedah  #unisza 
NEW LOOK MEERACLE SERUM
.
Mesti peminat serum no.1 kami tak nak lepaskan peluang untuk memiliki SERUM MEERACLE LIMITED EDITION nie..
.
Sebab apa..
.
Sebab dalam serum nie ada 2 ingredient yang lebih bagus..lebih efektif untuk membaik pulih dan merawat masalah kulit wajah uolls tu..
.
Salah satu nya adalah..
.
Verbascum Thapsus Flower..😍
.
www.wasap.my/60122482518
NEW LOOK MEERACLE SERUM . Mesti peminat serum no.1 kami tak nak lepaskan peluang untuk memiliki SERUM MEERACLE LIMITED EDITION nie.. . Sebab apa.. . Sebab dalam serum nie ada 2 ingredient yang lebih bagus..lebih efektif untuk membaik pulih dan merawat masalah kulit wajah uolls tu.. . Salah satu nya adalah.. . Verbascum Thapsus Flower..😍 . www.wasap.my/60122482518
🌸 LARAA RUFFLES KURUNG🌸
.
SANGAT-SANGAT LIMITED ‼
TERHAD 120 PASANG SAHAJA .
.
🌸Design Kurung Moden Di Hiasi Ropol Di lengan dan baju
🌸Material heavy moist Dubai Silk /Satin Silk Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION.
.
⚠️NO RETURN STOK⚠️
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple
.
READY STOCK❗
READY STOCK❗
.
⚠️FULL PAYMENT
⚠️NO BOOKING
.
HARGA:
RM115 SM / RM120 SS
FREE POSTAGE 🚚

Whatsapp 019-5966373

#putrajaya
#kualalumpur
#klcc
#cyberjaya 
#shahalam
#petalingjaya 
#bangi 
#kuantan 
#kualaterengganu 
#kotabharu 
#alorsetar 
#alorgajah
#ipoh
#johorbahru 
#seremban 
#pulaupinang 
#arau
#kuching 
#uitm
#politeknik
#uitmshahalam 
#ukm
#usm
#utm
#utem
#unikl 
#uum
#unimas 
#upsi
#terapiinstagram
🌸 LARAA RUFFLES KURUNG🌸 . SANGAT-SANGAT LIMITED ‼ TERHAD 120 PASANG SAHAJA . . 🌸Design Kurung Moden Di Hiasi Ropol Di lengan dan baju 🌸Material heavy moist Dubai Silk /Satin Silk Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan 🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz XS S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION. . ⚠️NO RETURN STOK⚠️ . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . READY STOCK❗ READY STOCK❗ . ⚠️FULL PAYMENT ⚠️NO BOOKING . HARGA: RM115 SM / RM120 SS FREE POSTAGE 🚚 Whatsapp 019-5966373 #putrajaya  #kualalumpur  #klcc  #cyberjaya  #shahalam  #petalingjaya  #bangi  #kuantan  #kualaterengganu  #kotabharu  #alorsetar  #alorgajah  #ipoh  #johorbahru  #seremban  #pulaupinang  #arau  #kuching  #uitm  #politeknik  #uitmshahalam  #ukm  #usm  #utm  #utem  #unikl  #uum  #unimas  #upsi  #terapiinstagram 
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
💕Flower Lace Shoe💕

Color : 
Pink
Purple
Peach
Yellow
Light Blue
White
Cream

Size Available :
💕 10cm (0-3m)
💕 11cm (3-6m)
💕 12cm (6-9m)
💕 13cm (9-12m)
#koleksibajubaby 
#gauncantik 
#koleksigaunbaby
#headbandbayi 
#flowershoes 
#anakibuayah
#fatehahbabydress 
#bajuraya2018 
#anakcantikmama 
#fattzura 
#neelofa 
#nelydiasenrose
#fashasanda 
#dianadanielle 
#mawarkarim 
#terapiinstagram 
#ajimaura 
#ajimaura100k 
#ajimaurabaru 
#jutawanmuda
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
Hi uollss, nak bagi HARGA MURAH ni utk korang! Syarat nye, kena beli 2 box dulu. 😂😛
.
Jangan risau, promosi masih berlangsung! Pm tepi, nanti sis bg HARGA SPECIAL 😘😘
.
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan:
⭐Membesarkan saiz payudara
⭐Menegangkan payudara dan lurah
⭐Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
⭐Menghapuskan stretch mark
⭐Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
⭐Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
⭐Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
WhatsApp 0146945682 sekrang!
.

#brunei #breastserum #masalahpayudarakendur #masalahputingtenggelam #masalahpunggung  #bustelle #beezmall #lovepotionbyhushhush #bconfidentselangor #terapiinstagram #pinkladybodyperfection #payudarakencang #originalfromhq #payudara #originaldanmurah #bcteammas #payudaramantap 
#ajimaura #shahalam #berrystoberryhq #bconfidentadvance #tahunbaru2018 #tahunbaru #stokiswanted #janapendapatan #bawalku #bawal #feedbackdianzvitamin #dianzvitamin
Hi uollss, nak bagi HARGA MURAH ni utk korang! Syarat nye, kena beli 2 box dulu. 😂😛 . Jangan risau, promosi masih berlangsung! Pm tepi, nanti sis bg HARGA SPECIAL 😘😘 . Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan: ⭐Membesarkan saiz payudara ⭐Menegangkan payudara dan lurah ⭐Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara ⭐Menghapuskan stretch mark ⭐Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara ⭐Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi ⭐Seimbangkan saiz kedua2 payudara . WhatsApp 0146945682 sekrang! . #brunei  #breastserum  #masalahpayudarakendur  #masalahputingtenggelam  #masalahpunggung  #bustelle  #beezmall  #lovepotionbyhushhush  #bconfidentselangor  #terapiinstagram  #pinkladybodyperfection  #payudarakencang  #originalfromhq  #payudara  #originaldanmurah  #bcteammas  #payudaramantap  #ajimaura  #shahalam  #berrystoberryhq  #bconfidentadvance  #tahunbaru2018  #tahunbaru  #stokiswanted  #janapendapatan  #bawalku  #bawal  #feedbackdianzvitamin  #dianzvitamin 
Terbaru dari squad kain ela
#casablancacrepe #pastel
OFFER: RM120SEM/RM125SS
.
READY STOCK
.
KG035/18 RIHANNA SET.

Material Cotton Denim  Strecthable 
Round Neck
Hidden Front Zipper 
Hidden Zipper at sleeves
Moden Kurung and elegant
Accessories with Lace embroidery
Skirt with Organza net and Layer Lace
.
🔰Label M (fit to XS till Small S)
Shoulder 14in
Bust 33-34in 
Waist 31in
Hips 33-34in
Armhole 16in
Sleeve Length 22.5in
Length 25.5in
.
Skirt 
Waist 22-32in (elastic waist)
Hips 36in
Length 43in
.
🔰Label XL (fit to M till L)
Shoulder 15in
Bust 36-38in 
Waist 36in
Hips 38-40in
Armhole 18in
Sleeve Length 23.5in
Length 25.5in
.
Skirt 
Waist 26-34in (elastic waist)
Hips 40in
Length 43in .
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
.
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
 CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER: RM120SEM/RM125SS . READY STOCK . KG035/18 RIHANNA SET. Material Cotton Denim Strecthable Round Neck Hidden Front Zipper Hidden Zipper at sleeves Moden Kurung and elegant Accessories with Lace embroidery Skirt with Organza net and Layer Lace . 🔰Label M (fit to XS till Small S) Shoulder 14in Bust 33-34in Waist 31in Hips 33-34in Armhole 16in Sleeve Length 22.5in Length 25.5in . Skirt Waist 22-32in (elastic waist) Hips 36in Length 43in . 🔰Label XL (fit to M till L) Shoulder 15in Bust 36-38in Waist 36in Hips 38-40in Armhole 18in Sleeve Length 23.5in Length 25.5in . Skirt Waist 26-34in (elastic waist) Hips 40in Length 43in . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
@hushhush.luscious -  DAH TRY BANYAK PRODUK TAPI TAKDE KESAN! LOVE POTION SERASI DAN TEGANGKAN PAYUDARA
.
Alhamdulillah testimoni positif dr customer. Terharu sangat dapat bantu pulihkan kembali hubungan suami isteri.
.
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
? 💋Menegangkan buah dada dan lurah
💋Memontokkan payudara kepada saiz idaman
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara .
.
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM
💘 Produk keluaran GMP
💘Dijamin HALAL & suci
💘Tidak mengandungi bahan terlarang
💘Tanpa sebarang side effect merbahaya
.
. 📲 klik link pada BIO

#hushhush #babyshopmalaysia #breastenlargement #breastpumpmalaysia #breastpumpmalaysia #kekasihpaksarela #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #ikatsuami #fattzura #produkbaru #airasiamalaysia #ajimaura #lovepotionbyhushhush #faridkamil #prelovedmalaysia #pelaminekslusif #singaporewedding #sarawakinstashop #terapiinstagram #hadiahwedding #anniversarygift #perempuaninspirasi #wanitamuslimah #kekasihpaksarela #breastfeedingmama #jomcantik #letscantik
@hushhush.luscious - DAH TRY BANYAK PRODUK TAPI TAKDE KESAN! LOVE POTION SERASI DAN TEGANGKAN PAYUDARA . Alhamdulillah testimoni positif dr customer. Terharu sangat dapat bantu pulihkan kembali hubungan suami isteri. . Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni ? 💋Menegangkan buah dada dan lurah 💋Memontokkan payudara kepada saiz idaman 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . . Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM 💘 Produk keluaran GMP 💘Dijamin HALAL & suci 💘Tidak mengandungi bahan terlarang 💘Tanpa sebarang side effect merbahaya . . 📲 klik link pada BIO #hushhush  #babyshopmalaysia  #breastenlargement  #breastpumpmalaysia  #breastpumpmalaysia  #kekasihpaksarela  #payudarabesar  #payudaramantap  #payudaramontok  #payudaraanjal  #projekikatsuami  #ikatsuami  #fattzura  #produkbaru  #airasiamalaysia  #ajimaura  #lovepotionbyhushhush  #faridkamil  #prelovedmalaysia  #pelaminekslusif  #singaporewedding  #sarawakinstashop  #terapiinstagram  #hadiahwedding  #anniversarygift  #perempuaninspirasi  #wanitamuslimah  #kekasihpaksarela  #breastfeedingmama  #jomcantik  #letscantik 
.
Reaksi org perempuan bila org ajak makan 😌 . Especially bila dia cakap nak belanja makan. Teruss sengih and nak joget !
.
Item : Rosalinda Ropol Blouse
Colour : Black
Price
💰1 pcs RM59 WITH POSTAGE
💰2 pcs RM100 WITH POSTAGE
.
For more details,  inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☺
.
___
#agentiyliamalek #terapiinstagram #ebook #eusahawan #erezeki #youcanduit #businessonline #igbiz #onlineshopping #igshop #palazzo #blouse #palazzopants #palazzomurah #palazzolawa #palazzomurah #palazzoqaisaraIM #palazzocrepeIM #palazzocrepelawa #palazzocrepemurah #palazzocrepeplain #palazzobootcut #palazzobootcutlawa #palazzomalaysiamurah #skirt #skirtlawa #skirtmurah #qaisaraskirtIM #blouselawa #blousemurah #blouseplain
. Reaksi org perempuan bila org ajak makan 😌 . Especially bila dia cakap nak belanja makan. Teruss sengih and nak joget ! . Item : Rosalinda Ropol Blouse Colour : Black Price 💰1 pcs RM59 WITH POSTAGE 💰2 pcs RM100 WITH POSTAGE . For more details, inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☺ . ___ #agentiyliamalek  #terapiinstagram  #ebook  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #businessonline  #igbiz  #onlineshopping  #igshop  #palazzo  #blouse  #palazzopants  #palazzomurah  #palazzolawa  #palazzomurah  #palazzoqaisaraIM  #palazzocrepeIM  #palazzocrepelawa  #palazzocrepemurah  #palazzocrepeplain  #palazzobootcut  #palazzobootcutlawa  #palazzomalaysiamurah  #skirt  #skirtlawa  #skirtmurah  #qaisaraskirtIM  #blouselawa  #blousemurah  #blouseplain 
Spesel sangat inner Snowcap Berhantu ni tau dah try mesti termimipi2 😘
Spesel sangat inner Snowcap Berhantu ni tau dah try mesti termimipi2 😘
Pretty sister menggayakan tudung bawal ruffle Maira warna pink hari ni 😁😁 .
—
Anda yang pakai tudung bawal, pakai warna apa hari ni? 😍 .
—
#BenangHijau #BHootd #MairaBenangHijau #tudungbawal #bawallovers
- macam sedap je kan😋😋😋lepas ni siapa yg bernafsu gajah waktu makan tu dah bole ubah jd nafsu semut😛
.
hebatnya new baby dr Allura ni dia mampu kurangkan nafsu serakah korg yg nak makan banyak2 tu😋😝bila korg dapat kawal pengambilan makanan, badan pun sihat slim uols!
.
Ni bukan ubat atau supplement ye. nk tau info lebih lanjut bole tekan link di bio kakmai kita cerita lagi detail😁
- macam sedap je kan😋😋😋lepas ni siapa yg bernafsu gajah waktu makan tu dah bole ubah jd nafsu semut😛 . hebatnya new baby dr Allura ni dia mampu kurangkan nafsu serakah korg yg nak makan banyak2 tu😋😝bila korg dapat kawal pengambilan makanan, badan pun sihat slim uols! . Ni bukan ubat atau supplement ye. nk tau info lebih lanjut bole tekan link di bio kakmai kita cerita lagi detail😁
ALHAMDULILLAH 😄

Sampai gak kat cust...punya la lama peram kat poslaju 😥

Aritu pos dari bangi pastu dah sampai ke JB padahal alamat kat kota tinggi...patah balik gi bangi pastu dah sampai ke poslaju kota tinggi boleh bantai peram kat sana sampai 5 hari pulak tu 😧

Kesian cust tertunggu barang dia tapi apapun selamat sampai kat cust 😚 
Yang sedihnya bulan ni  je promosi nak habis kalau korang lambat tak merasa la. Jom rembat sekotak sebelum promosi tamat hanya RM70 free post 😥

Bagitau kat member , jiran sebelah , adik abang kakak  janda yang rasa2 ada masalah kulit muka. Nak order tekan je link kat bio

#mysupershine
#sabunkuning
#supershinedrshahir
#supershinemalaysia
#sabunwajibbeli
#supershinelifestyle
#sabunbilikmandi
#merawatmasalahmuka
#merawatjerawat
#makakukata
#drshahirhensem
#sabun
#sabunkuning
#sabunkuningviral
#supershine
#supershinemalaysia 
#dropshipjuanpablobest
#terapiinstagram
#ajimaura 
#lokalah
#erezki
#usahawanmuda
ALHAMDULILLAH 😄 Sampai gak kat cust...punya la lama peram kat poslaju 😥 Aritu pos dari bangi pastu dah sampai ke JB padahal alamat kat kota tinggi...patah balik gi bangi pastu dah sampai ke poslaju kota tinggi boleh bantai peram kat sana sampai 5 hari pulak tu 😧 Kesian cust tertunggu barang dia tapi apapun selamat sampai kat cust 😚 Yang sedihnya bulan ni je promosi nak habis kalau korang lambat tak merasa la. Jom rembat sekotak sebelum promosi tamat hanya RM70 free post 😥 Bagitau kat member , jiran sebelah , adik abang kakak janda yang rasa2 ada masalah kulit muka. Nak order tekan je link kat bio #mysupershine  #sabunkuning  #supershinedrshahir  #supershinemalaysia  #sabunwajibbeli  #supershinelifestyle  #sabunbilikmandi  #merawatmasalahmuka  #merawatjerawat  #makakukata  #drshahirhensem  #sabun  #sabunkuning  #sabunkuningviral  #supershine  #supershinemalaysia  #dropshipjuanpablobest  #terapiinstagram  #ajimaura  #lokalah  #erezki  #usahawanmuda 
[ DE TOUR ; READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ]
.
Whatsapp 0173856259
.
Tiada yang istimewa tentang diriku. Aku cuma ingin memberi harapan kepada Amir Talhah untuk terus hidup. Kerana aku pernah gagal membantu seseorang. Dan aku tak mahu ia berulang.
– Raudhatul Hifza
.
.
📕 #RaudhahDeTour
💸 RM28
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU DETOUR" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
[ DE TOUR ; READY STOCK DI HQ SAHABAT AT TAQWA ] . Whatsapp 0173856259 . Tiada yang istimewa tentang diriku. Aku cuma ingin memberi harapan kepada Amir Talhah untuk terus hidup. Kerana aku pernah gagal membantu seseorang. Dan aku tak mahu ia berulang. – Raudhatul Hifza . . 📕 #RaudhahDeTour  💸 RM28 . . ⛔️CARA TEMPAHAN . Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR  atau . . Comment " SAYA NAK BUKU DETOUR" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah . . Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍 . . ♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
Selamat tengah hari ❤
.
ACID JEANS

Size S - XL : RM50

Size XXL - XXXL : RM55

Postage:
Free to SM
Add rm5 to SS

Size S - XXXL

S : 23 - 24 
M : 25 - 26
L : 27 - 28 
XL : 29 - 30 
XXL : 31 - 32
XXXL : 33 - 34
.
WhatsApp 017-5244269 atau tekan link di bio ❤
.
#plussizefashion #plussizemalaysia #plussize #jeans #jeansmurah #jeanstampal #jeanstampalmurah #murahmalaysia #moodrepublik #bajuplussize #seluarplussize #seluarmurah #bazarpaknil #bazaarbaju #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #youcanduit #youngmillionaire #usahawan #terapiinstagram
Selamat tengah hari ❤ . ACID JEANS Size S - XL : RM50 Size XXL - XXXL : RM55 Postage: Free to SM Add rm5 to SS Size S - XXXL S : 23 - 24 M : 25 - 26 L : 27 - 28 XL : 29 - 30 XXL : 31 - 32 XXXL : 33 - 34 . WhatsApp 017-5244269 atau tekan link di bio ❤ . #plussizefashion  #plussizemalaysia  #plussize  #jeans  #jeansmurah  #jeanstampal  #jeanstampalmurah  #murahmalaysia  #moodrepublik  #bajuplussize  #seluarplussize  #seluarmurah  #bazarpaknil  #bazaarbaju  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #youcanduit  #youngmillionaire  #usahawan  #terapiinstagram 
OFFER: RM120SEM/RM125SS
.
READY STOCK
.
KG035/18 RIHANNA SET.

Material Cotton Denim  Strecthable 
Round Neck
Hidden Front Zipper 
Hidden Zipper at sleeves
Moden Kurung and elegant
Accessories with Lace embroidery
Skirt with Organza net and Layer Lace
.
🔰Label M (fit to XS till Small S)
Shoulder 14in
Bust 33-34in 
Waist 31in
Hips 33-34in
Armhole 16in
Sleeve Length 22.5in
Length 25.5in
.
Skirt 
Waist 22-32in (elastic waist)
Hips 36in
Length 43in
.
🔰Label XL (fit to M till L)
Shoulder 15in
Bust 36-38in 
Waist 36in
Hips 38-40in
Armhole 18in
Sleeve Length 23.5in
Length 25.5in
.
Skirt 
Waist 26-34in (elastic waist)
Hips 40in
Length 43in .
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
.
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
 CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER: RM120SEM/RM125SS . READY STOCK . KG035/18 RIHANNA SET. Material Cotton Denim Strecthable Round Neck Hidden Front Zipper Hidden Zipper at sleeves Moden Kurung and elegant Accessories with Lace embroidery Skirt with Organza net and Layer Lace . 🔰Label M (fit to XS till Small S) Shoulder 14in Bust 33-34in Waist 31in Hips 33-34in Armhole 16in Sleeve Length 22.5in Length 25.5in . Skirt Waist 22-32in (elastic waist) Hips 36in Length 43in . 🔰Label XL (fit to M till L) Shoulder 15in Bust 36-38in Waist 36in Hips 38-40in Armhole 18in Sleeve Length 23.5in Length 25.5in . Skirt Waist 26-34in (elastic waist) Hips 40in Length 43in . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
*DAH BOLEH MASUK LIST UNTUK KOLESI BAJU RAYA 2018*
.
DANISHA KURUNG PLAIN BASIC
.
SEMESTINYA HARGA PUN BASIC2 JUGA... [**tu yg nak tahu sebelum baca details😜]
.
____________________
.
JENIS SUKA SIMPLE
.
.
SUKA BIASA2
.
.
walau simple walau biasa
tapi anda tampil luar biasa tau,sedap mata memandang..
.
ya ini yang anda cari kurung plain danisha menepati cita rasa anda..
.
.
💕meterial como crepe
.
💕tagan lepas mudah wuduk
.
💕zip untuk bf 11inch
.
💕getah keliling pinggan  kain..sgt selesa
.
💕kain potongan duyung 💕saiz xs hingga 5xl
.
.
*WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS DAN SCREEN HP MASING2*
.
💕
💕
💕harga untuk retail  RM80sm/RM85ss [FREE POSTAGE FOR SM]
.
❣❣❣❣❣❣❣❣
💕harga borong  min 6 helai sahaja
.
💕RM70sm/RM75ss [FREE POSTAGE FOR SM]
.
012-7107803
012-7107803
012-7107803
.
#sayajualjubah #sayajualbajucantik #sayajual #shahalam #fashionmuslimah #bajuraya2018 #bajukurung #bajukurungmoden #baju #igshoppingmalaysia #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #murah2 #freepostage #nursingfriendly #rezekiallah #johor #trending #terlajaklaris #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #neelofa #neelofarhijab #fattzura #ajl32 #terengganu
*DAH BOLEH MASUK LIST UNTUK KOLESI BAJU RAYA 2018* . DANISHA KURUNG PLAIN BASIC . SEMESTINYA HARGA PUN BASIC2 JUGA... [**tu yg nak tahu sebelum baca details😜] . ____________________ . JENIS SUKA SIMPLE . . SUKA BIASA2 . . walau simple walau biasa tapi anda tampil luar biasa tau,sedap mata memandang.. . ya ini yang anda cari kurung plain danisha menepati cita rasa anda.. . . 💕meterial como crepe . 💕tagan lepas mudah wuduk . 💕zip untuk bf 11inch . 💕getah keliling pinggan kain..sgt selesa . 💕kain potongan duyung 💕saiz xs hingga 5xl . . *WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS DAN SCREEN HP MASING2* . 💕 💕 💕harga untuk retail RM80sm/RM85ss [FREE POSTAGE FOR SM] . ❣❣❣❣❣❣❣❣ 💕harga borong min 6 helai sahaja . 💕RM70sm/RM75ss [FREE POSTAGE FOR SM] . 012-7107803 012-7107803 012-7107803 . #sayajualjubah  #sayajualbajucantik  #sayajual  #shahalam  #fashionmuslimah  #bajuraya2018  #bajukurung  #bajukurungmoden  #baju  #igshoppingmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #igshopmurah  #murah2  #freepostage  #nursingfriendly  #rezekiallah  #johor  #trending  #terlajaklaris  #terapiinstagram  #ajimaura  #aurainsta  #neelofa  #neelofarhijab  #fattzura  #ajl32  #terengganu 
OFFER: RM120SEM/RM125SS
.
READY STOCK
.
KG035/18 RIHANNA SET.

Material Cotton Denim  Strecthable 
Round Neck
Hidden Front Zipper 
Hidden Zipper at sleeves
Moden Kurung and elegant
Accessories with Lace embroidery
Skirt with Organza net and Layer Lace
.
🔰Label M (fit to XS till Small S)
Shoulder 14in
Bust 33-34in 
Waist 31in
Hips 33-34in
Armhole 16in
Sleeve Length 22.5in
Length 25.5in
.
Skirt 
Waist 22-32in (elastic waist)
Hips 36in
Length 43in
.
🔰Label XL (fit to M till L)
Shoulder 15in
Bust 36-38in 
Waist 36in
Hips 38-40in
Armhole 18in
Sleeve Length 23.5in
Length 25.5in
.
Skirt 
Waist 26-34in (elastic waist)
Hips 40in
Length 43in .
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
.
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
 CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER: RM120SEM/RM125SS . READY STOCK . KG035/18 RIHANNA SET. Material Cotton Denim Strecthable Round Neck Hidden Front Zipper Hidden Zipper at sleeves Moden Kurung and elegant Accessories with Lace embroidery Skirt with Organza net and Layer Lace . 🔰Label M (fit to XS till Small S) Shoulder 14in Bust 33-34in Waist 31in Hips 33-34in Armhole 16in Sleeve Length 22.5in Length 25.5in . Skirt Waist 22-32in (elastic waist) Hips 36in Length 43in . 🔰Label XL (fit to M till L) Shoulder 15in Bust 36-38in Waist 36in Hips 38-40in Armhole 18in Sleeve Length 23.5in Length 25.5in . Skirt Waist 26-34in (elastic waist) Hips 40in Length 43in . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
Beautiful view with beautiful caption 😍
.
Thanks dear for tagging @myhayahijab in your .
Sis yang lain kalau nak order boleh submit order sekarang, masih banyak color yang lelawaaa available tau, meh usha color yg sis boleh grab di @myhayahijab
.
Bawal chiffon paling senang bentuk dan best hanya RM15 sehelai lagi best sis boleh jimat bila beli 3pcs dengan hanya RM39 😍😍😍
.
Whatsapp sis sekarang di +60105872001 okay 😉
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers  #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya  #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram
Beautiful view with beautiful caption 😍 . Thanks dear for tagging @myhayahijab in your . Sis yang lain kalau nak order boleh submit order sekarang, masih banyak color yang lelawaaa available tau, meh usha color yg sis boleh grab di @myhayahijab . Bawal chiffon paling senang bentuk dan best hanya RM15 sehelai lagi best sis boleh jimat bila beli 3pcs dengan hanya RM39 😍😍😍 . Whatsapp sis sekarang di +60105872001 okay 😉 . #bawalchiffon  #bawalchiffonplain  #bawal  #tudungbawal  #bawalmurah  #bawallovers  #sayajualbawal  #bawalbidang45  #bawalplainmurah  #tudungcantik  #basicsquare  #tudungbawalmurah  #codcheras  #sayajualtudung  #bawalneelofa  #bawalmaniktabur  #innersnowcap  #bawallaudya  #shawlbawal  #shawlmurah  #bawalselangor  #cheras  #kualalumpur  #selangor  #bridesmaid  #tudungbridesmaidmurah  #tudungbridesmaid  #ajimaura #terapiinstagram 
*DAH BOLEH MASUK LIST UNTUK KOLESI BAJU RAYA 2018*
.
DANISHA KURUNG PLAIN BASIC
.
SEMESTINYA HARGA PUN BASIC2 JUGA... [**tu yg nak tahu sebelum baca details😜]
.
____________________
.
JENIS SUKA SIMPLE
.
.
SUKA BIASA2
.
.
walau simple walau biasa
tapi anda tampil luar biasa tau,sedap mata memandang..
.
ya ini yang anda cari kurung plain danisha menepati cita rasa anda..
.
.
💕meterial como crepe
.
💕tagan lepas mudah wuduk
.
💕zip untuk bf 11inch
.
💕getah keliling pinggan  kain..sgt selesa
.
💕kain potongan duyung 💕saiz xs hingga 5xl
.
.
*WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS DAN SCREEN HP MASING2*
.
💕
💕
💕harga untuk retail  RM80sm/RM85ss [FREE POSTAGE FOR SM]
.
❣❣❣❣❣❣❣❣
💕harga borong  min 6 helai sahaja
.
💕RM70sm/RM75ss [FREE POSTAGE FOR SM]
.
012-7107803
012-7107803
012-7107803
.
#sayajualjubah #sayajualbajucantik #sayajual #shahalam #fashionmuslimah #bajuraya2018 #bajukurung #bajukurungmoden #baju #igshoppingmalaysia #igshop #igshopmalaysia #igshopmurah #murah2 #freepostage #nursingfriendly #rezekiallah #johor #trending #terlajaklaris #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #neelofa #neelofarhijab #fattzura #ajl32 #terengganu
*DAH BOLEH MASUK LIST UNTUK KOLESI BAJU RAYA 2018* . DANISHA KURUNG PLAIN BASIC . SEMESTINYA HARGA PUN BASIC2 JUGA... [**tu yg nak tahu sebelum baca details😜] . ____________________ . JENIS SUKA SIMPLE . . SUKA BIASA2 . . walau simple walau biasa tapi anda tampil luar biasa tau,sedap mata memandang.. . ya ini yang anda cari kurung plain danisha menepati cita rasa anda.. . . 💕meterial como crepe . 💕tagan lepas mudah wuduk . 💕zip untuk bf 11inch . 💕getah keliling pinggan kain..sgt selesa . 💕kain potongan duyung 💕saiz xs hingga 5xl . . *WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS DAN SCREEN HP MASING2* . 💕 💕 💕harga untuk retail RM80sm/RM85ss [FREE POSTAGE FOR SM] . ❣❣❣❣❣❣❣❣ 💕harga borong min 6 helai sahaja . 💕RM70sm/RM75ss [FREE POSTAGE FOR SM] . 012-7107803 012-7107803 012-7107803 . #sayajualjubah  #sayajualbajucantik  #sayajual  #shahalam  #fashionmuslimah  #bajuraya2018  #bajukurung  #bajukurungmoden  #baju  #igshoppingmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #igshopmurah  #murah2  #freepostage  #nursingfriendly  #rezekiallah  #johor  #trending  #terlajaklaris  #terapiinstagram  #ajimaura  #aurainsta  #neelofa  #neelofarhijab  #fattzura  #ajl32  #terengganu 
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊.
.
Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal .
.
.
Delisha Tunic : RM 70 FREE POS .
.
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎.
.
.
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕.
.
Design Delisha  paling  versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN  dengan diserikan lagi potongan straight cut.  Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍.
.
.
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷.
.
Dengan effect  warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤.
.
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺.
.
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻.
.
bukan berfashion jee, design tunic delisha juga  tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni.
.
.
💞FRONT HIDDEN POCKET💞.
.
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘.
.
Jom cecepat whatsapp @0197614214.
.
#tunic #tuniclabuh #blouselabuh#blousecantik #blouse #blouseplain #blousecomel #bajumuslimah #uia #bajukelas #usim #bajupremium #tunicmurah #tunicplain #bajucantik #koleksibaju #bajutravel #bajujalanjalan #bffriendly #kemeja #bajuwanita #student #bajujumbo #blousebaru #newarrival #bajubaru #sale #bajumuslimah #ajimaura #terapiinstagram
Haii uolss . Kedai oline kita buka mcam biasa tau . Semua jenis baju ada 😊. . Dan kita nak bgtau awal harga PROMO DELISHA masih berlangsung tau . Sampai 20 FEB SHJA . Cepat2 kalau tak harga kembali normal . . . Delisha Tunic : RM 70 FREE POS . . 👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎. . . 💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕. . Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍. . . 🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷. . Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So uolss tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤. . 🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺. . fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai. . 🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻. . bukan berfashion jee, design tunic delisha juga tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni. . . 💞FRONT HIDDEN POCKET💞. . ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbeg😘. . Jom cecepat whatsapp @0197614214. . #tunic  #tuniclabuh  #blouselabuh #blousecantik  #blouse  #blouseplain  #blousecomel  #bajumuslimah  #uia  #bajukelas  #usim  #bajupremium  #tunicmurah  #tunicplain  #bajucantik  #koleksibaju  #bajutravel  #bajujalanjalan  #bffriendly  #kemeja  #bajuwanita  #student  #bajujumbo  #blousebaru  #newarrival  #bajubaru  #sale  #bajumuslimah  #ajimaura  #terapiinstagram 
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna ]
.
.
#BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini.
.
.
📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana
💸 RM25
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna  ] . . #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini. . . 📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  💸 RM25 . . ⛔️CARA TEMPAHAN . Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR  atau . . Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah . . Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍 . . ♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
.
[ AKU KAGUM BILA SETIAP CERITA YANG DIPERSEMBAHKAN MERUJUK KEPADA MAKSUD SETIAP AYAT SURAH FATEHAH #Fatehah ]
.
.
Buku ini bagus untuk rohani. Menyedarkan kita bahawa semua di dunia ini hanya pinjaman semata-mata dan bila-bila masa saja boleh ditarik balik. .
Aku rasa kagum bila setiap cerita yang dipersembahkan merujuk kepada maksud setiap ayat surah Fatehah itu sendiri. Nice~
.
Tapi macam biasalah, kalau namanya kisah-kisah pendek, pasti ada cerita yang tak terlalu menusuk, pengakhiran yang tak memuaskan hati atau apa pun. Sedangkan novel pun kita boleh mencarut bila dapat ending yang celaka, apatah lagi dengan cerita pendek macam ni. Jadi jangan expect lebih sangat~
.
Tiga penulis ini, aku boleh anggap Faris Nafiah sebagai hero ataupun starring Tamil sebab ceritanya lambat muncul tapi dia yang macam tulis lebih panjang. Tulisannya juga ada bau Hlovate sikit. Kemudian Arif sebagai sidekick dan Inspector Saahab just watak pelengkap atau mungkin sampingan jek. Kalau dia tak muncul pun, tak apa~ Bukan apa, aku tak bersahabat langsung dengan tulisan IS ni. Rasa macam nak bermusuh dengan aku jek. Mungkin kalau buku ni ditulis penuh oleh IS, aku terpaksa simpan dan tak habiskan kut. Maaf~
.
Kaver? Arif pernah bagi nampak dengan aku kaver buku ni untuk minta pendapat dan ya, aku suka kaver ni. Nampak lawa~
.
Apa-apa pun buku ni masih ok. Hakak-habang, boleh bagi anak-anak baca buku ni. .
Cubalah.
.
Peace!
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
0137960421
0137960421
.
Comment " SAYA NAK BUKU FATEHAH" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
. [ AKU KAGUM BILA SETIAP CERITA YANG DIPERSEMBAHKAN MERUJUK KEPADA MAKSUD SETIAP AYAT SURAH FATEHAH #Fatehah  ] . . Buku ini bagus untuk rohani. Menyedarkan kita bahawa semua di dunia ini hanya pinjaman semata-mata dan bila-bila masa saja boleh ditarik balik. . Aku rasa kagum bila setiap cerita yang dipersembahkan merujuk kepada maksud setiap ayat surah Fatehah itu sendiri. Nice~ . Tapi macam biasalah, kalau namanya kisah-kisah pendek, pasti ada cerita yang tak terlalu menusuk, pengakhiran yang tak memuaskan hati atau apa pun. Sedangkan novel pun kita boleh mencarut bila dapat ending yang celaka, apatah lagi dengan cerita pendek macam ni. Jadi jangan expect lebih sangat~ . Tiga penulis ini, aku boleh anggap Faris Nafiah sebagai hero ataupun starring Tamil sebab ceritanya lambat muncul tapi dia yang macam tulis lebih panjang. Tulisannya juga ada bau Hlovate sikit. Kemudian Arif sebagai sidekick dan Inspector Saahab just watak pelengkap atau mungkin sampingan jek. Kalau dia tak muncul pun, tak apa~ Bukan apa, aku tak bersahabat langsung dengan tulisan IS ni. Rasa macam nak bermusuh dengan aku jek. Mungkin kalau buku ni ditulis penuh oleh IS, aku terpaksa simpan dan tak habiskan kut. Maaf~ . Kaver? Arif pernah bagi nampak dengan aku kaver buku ni untuk minta pendapat dan ya, aku suka kaver ni. Nampak lawa~ . Apa-apa pun buku ni masih ok. Hakak-habang, boleh bagi anak-anak baca buku ni. . Cubalah. . Peace! . . ⛔️CARA TEMPAHAN . Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR  atau . 0137960421 0137960421 . Comment " SAYA NAK BUKU FATEHAH" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah . . Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍 . . ♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna ]
.
.
#BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini.
.
.
📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana
💸 RM25
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna  ] . . #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini. . . 📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  💸 RM25 . . ⛔️CARA TEMPAHAN . Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR  atau . . Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah . . Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍 . . ♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
Ehh ehh tetiba kaksha nak speaking korea sikit boleh 😉.
.
Kaksha windu dengan mommy kesayangan kaksha.
.
Sesaja nak bagitau kedai online kaksha ni tiap² hari bukak tau. Tak pernah tutup.
.
Sebab kaksha tau kerja sebagai mommy ni mana pernah ada masa cuti jadi sebab kaksha faham dengan tugas mommy ni la kaksha bukak kedai tiap hari melayan kunjungan mommy² yang nak berikhtiar dengan balm Tasneem Naturel ni ☺️
Ehh ehh tetiba kaksha nak speaking korea sikit boleh 😉. . Kaksha windu dengan mommy kesayangan kaksha. . Sesaja nak bagitau kedai online kaksha ni tiap² hari bukak tau. Tak pernah tutup. . Sebab kaksha tau kerja sebagai mommy ni mana pernah ada masa cuti jadi sebab kaksha faham dengan tugas mommy ni la kaksha bukak kedai tiap hari melayan kunjungan mommy² yang nak berikhtiar dengan balm Tasneem Naturel ni ☺️
.
Kasi closeup sikit biar sampai korang termimpi mimpi nanti. Ewah ropols dia tu , kemain mengancam ya 😏 .
.
💰1 pcs RM59 WITH POSTAGE
💰2 pcs RM100 WITH POSTAGE
.
For more details,  inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☺
.
___
#agentiyliamalek #terapiinstagram #ebook #eusahawan #erezeki #youcanduit #businessonline #igbiz #onlineshopping #igshop #palazzo #blouse #palazzopants #palazzomurah #palazzolawa #palazzomurah #palazzoqaisaraIM #palazzocrepeIM #palazzocrepelawa #palazzocrepemurah #palazzocrepeplain #palazzobootcut #palazzobootcutlawa #palazzomalaysiamurah #skirt #skirtlawa #skirtmurah #qaisaraskirtIM #blouselawa #blousemurah #blouseplain
. Kasi closeup sikit biar sampai korang termimpi mimpi nanti. Ewah ropols dia tu , kemain mengancam ya 😏 . . 💰1 pcs RM59 WITH POSTAGE 💰2 pcs RM100 WITH POSTAGE . For more details, inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☺ . ___ #agentiyliamalek  #terapiinstagram  #ebook  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #businessonline  #igbiz  #onlineshopping  #igshop  #palazzo  #blouse  #palazzopants  #palazzomurah  #palazzolawa  #palazzomurah  #palazzoqaisaraIM  #palazzocrepeIM  #palazzocrepelawa  #palazzocrepemurah  #palazzocrepeplain  #palazzobootcut  #palazzobootcutlawa  #palazzomalaysiamurah  #skirt  #skirtlawa  #skirtmurah  #qaisaraskirtIM  #blouselawa  #blousemurah  #blouseplain 
Yeahhh! Abg poslaju da kembali berkerja, order masa cuti cny till weekend dah pos pagi ini.
.
Mana yang takut-takut nak order masa cuti lepas boleh la sis submit order sekarang tanpa was2 barang lambat sampai, kami buat postage hari-hari sis, inn sha Allah barang sampai dalam masa sehari dua jeee 😍
.
Bawal Chiffon dan Bawal Elaina available in every color! Mari usha @myhayahijab sekarang!
.
Offer combo 3pcs sentiasa ada sis, mari shopping dengan happy, whatsapp sis untuk order okay😘
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers  #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #codcheras #sayajualtudung #bawalneelofa #bawalmaniktabur #innersnowcap #bawallaudya  #shawlbawal #shawlmurah #bawalselangor #cheras #kualalumpur #selangor #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram
Yeahhh! Abg poslaju da kembali berkerja, order masa cuti cny till weekend dah pos pagi ini. . Mana yang takut-takut nak order masa cuti lepas boleh la sis submit order sekarang tanpa was2 barang lambat sampai, kami buat postage hari-hari sis, inn sha Allah barang sampai dalam masa sehari dua jeee 😍 . Bawal Chiffon dan Bawal Elaina available in every color! Mari usha @myhayahijab sekarang! . Offer combo 3pcs sentiasa ada sis, mari shopping dengan happy, whatsapp sis untuk order okay😘 . #bawalchiffon  #bawalchiffonplain  #bawal  #tudungbawal  #bawalmurah  #bawallovers  #sayajualbawal  #bawalbidang45  #bawalplainmurah  #tudungcantik  #basicsquare  #tudungbawalmurah  #codcheras  #sayajualtudung  #bawalneelofa  #bawalmaniktabur  #innersnowcap  #bawallaudya  #shawlbawal  #shawlmurah  #bawalselangor  #cheras  #kualalumpur  #selangor  #bridesmaid  #tudungbridesmaidmurah  #tudungbridesmaid  #ajimaura #terapiinstagram 
Assalamualaikum 😊
.
Set viral ( lengan panjang )

Rm60 free pos SM
Add rm5 to SS

Free size xs fit m

Cotton memeri

Bahu 13
Dada 30
Lilit ketiak 14
Labuh lengan 22
Labuh baju 19

Palazzo
Pinggang 26
Pinggul 36
Labuh 41
.
Berminat wasap zatie 🌈 ⬇⬇⬇
WhatsApp +6017-5244269
.
#sayajualblouse #blousemurahmalaysia #blousemurah #blousemurahcantik #moodrepublik #ruangrezekihanania #noradanish #lisasurihani #sariyanti #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarbaju #bajuonline #bajumurahmalaysia #baggyshirt #palazzomurahmalaysia #dressmurahmalaysia #uitmshahalam #uitamdihatiku #terapiinstagram
Assalamualaikum 😊 . Set viral ( lengan panjang ) Rm60 free pos SM Add rm5 to SS Free size xs fit m Cotton memeri Bahu 13 Dada 30 Lilit ketiak 14 Labuh lengan 22 Labuh baju 19 Palazzo Pinggang 26 Pinggul 36 Labuh 41 . Berminat wasap zatie 🌈 ⬇⬇⬇ WhatsApp +6017-5244269 . #sayajualblouse  #blousemurahmalaysia  #blousemurah  #blousemurahcantik  #moodrepublik  #ruangrezekihanania  #noradanish  #lisasurihani  #sariyanti  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarbaju  #bajuonline  #bajumurahmalaysia  #baggyshirt  #palazzomurahmalaysia  #dressmurahmalaysia  #uitmshahalam  #uitamdihatiku  #terapiinstagram 
.
Adjust tudung satt , asyik terbang terbang ja ni . Tapi tetap on point dgn Bawal Diamond IM ni 😍 . Tambah pulak bila pakai dgn Rosalinda Blouse. Rasa mcm nak menari 😆
.
Item : Bawal Diamond IM + Rosalinda Blouse
Colour : Latte + Black
.
For more details,  inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☺
.
___
#agentiyliamalek #terapiinstagram #ebook #eusahawan #erezeki #youcanduit #businessonline #igbiz #onlineshopping #igshop #palazzo #blouse #palazzopants #palazzomurah #palazzolawa #palazzomurah #palazzoqaisaraIM #palazzocrepeIM #palazzocrepelawa #palazzocrepemurah #palazzocrepeplain #palazzobootcut #palazzobootcutlawa #palazzomalaysiamurah #skirt #skirtlawa #skirtmurah #qaisaraskirtIM #blouselawa #blousemurah #blouseplain
. Adjust tudung satt , asyik terbang terbang ja ni . Tapi tetap on point dgn Bawal Diamond IM ni 😍 . Tambah pulak bila pakai dgn Rosalinda Blouse. Rasa mcm nak menari 😆 . Item : Bawal Diamond IM + Rosalinda Blouse Colour : Latte + Black . For more details, inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☺ . ___ #agentiyliamalek  #terapiinstagram  #ebook  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #businessonline  #igbiz  #onlineshopping  #igshop  #palazzo  #blouse  #palazzopants  #palazzomurah  #palazzolawa  #palazzomurah  #palazzoqaisaraIM  #palazzocrepeIM  #palazzocrepelawa  #palazzocrepemurah  #palazzocrepeplain  #palazzobootcut  #palazzobootcutlawa  #palazzomalaysiamurah  #skirt  #skirtlawa  #skirtmurah  #qaisaraskirtIM  #blouselawa  #blousemurah  #blouseplain 
ANNIVERSARY SALE 🎆
—
Alhamdulillah bulan Februari tahun ni genap 2 tahun penubuhan byEzLina 🌈
—
Terima kasih kepada semua  yang masih bersama kami dari awal sehingga sekarang 😇
—
Sempena ulangtahun kedua ni, insyaAllah kita ada adakan Anniversary Sale bermula hari ini sehingga 1/3/2018 🤪
—
📣MARK DOWN PRICE + FREE POSTAGE
📣 LIMITED PCS AND COLOURS
—
Moh serbu link whatsapp di bio ramai-ramai ❤
ANNIVERSARY SALE 🎆 — Alhamdulillah bulan Februari tahun ni genap 2 tahun penubuhan byEzLina 🌈 — Terima kasih kepada semua yang masih bersama kami dari awal sehingga sekarang 😇 — Sempena ulangtahun kedua ni, insyaAllah kita ada adakan Anniversary Sale bermula hari ini sehingga 1/3/2018 🤪 — 📣MARK DOWN PRICE + FREE POSTAGE 📣 LIMITED PCS AND COLOURS — Moh serbu link whatsapp di bio ramai-ramai ❤
ANNIVERSARY SALE 🎆
—
Alhamdulillah bulan Februari tahun ni genap 2 tahun penubuhan byEzLina 🌈
—
Terima kasih kepada semua  yang masih bersama kami dari awal sehingga sekarang 😇
—
Sempena ulangtahun kedua ni, insyaAllah kita ada adakan Anniversary Sale bermula hari ini sehingga 1/3/2018 🤪
—
📣MARK DOWN PRICE + FREE POSTAGE
📣 LIMITED PCS AND COLOURS
—
Moh serbu link whatsapp di bio ramai-ramai ❤
ANNIVERSARY SALE 🎆 — Alhamdulillah bulan Februari tahun ni genap 2 tahun penubuhan byEzLina 🌈 — Terima kasih kepada semua yang masih bersama kami dari awal sehingga sekarang 😇 — Sempena ulangtahun kedua ni, insyaAllah kita ada adakan Anniversary Sale bermula hari ini sehingga 1/3/2018 🤪 — 📣MARK DOWN PRICE + FREE POSTAGE 📣 LIMITED PCS AND COLOURS — Moh serbu link whatsapp di bio ramai-ramai ❤
"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔?
.
SKMEI 1227 PEDOMETER 3D
High Quality Gred.. Pedometer Function..Bluetooth..Water resistant🏊
.
KELEBIHAN
✔Pedometer & Bluetooth Function
✔ Sleeping Monitor
✔Call remind
✔Stopwatch,Timer,World Time
✔Water Resistant🏊
.
Harga 1 unit : Rm100 sahaja
FREE POS📫
FREE TIN BESI SKMEI📦
.
✔Cash on Delivery area Sri Gombak
.
Berminat boleh wssp ke 011-28686784 atau tekan link wssp di bio☝
"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI" . Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔? . SKMEI 1227 PEDOMETER 3D High Quality Gred.. Pedometer Function..Bluetooth..Water resistant🏊 . KELEBIHAN ✔Pedometer & Bluetooth Function ✔ Sleeping Monitor ✔Call remind ✔Stopwatch,Timer,World Time ✔Water Resistant🏊 . Harga 1 unit : Rm100 sahaja FREE POS📫 FREE TIN BESI SKMEI📦 . ✔Cash on Delivery area Sri Gombak . Berminat boleh wssp ke 011-28686784 atau tekan link wssp di bio☝
"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔?
.
SKMEI 1227 PEDOMETER 3D
High Quality Gred.. Pedometer Function..Bluetooth..Water resistant🏊
.
KELEBIHAN
✔Pedometer & Bluetooth Function
✔ Sleeping Monitor
✔Call remind
✔Stopwatch,Timer,World Time
✔Water Resistant🏊
.
Harga 1 unit : Rm100 sahaja
FREE POS📫
FREE TIN BESI SKMEI📦
.
✔Cash on Delivery area Sri Gombak
.
Berminat boleh wssp ke 011-28686784 atau tekan link wssp di bio☝
"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI" . Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔? . SKMEI 1227 PEDOMETER 3D High Quality Gred.. Pedometer Function..Bluetooth..Water resistant🏊 . KELEBIHAN ✔Pedometer & Bluetooth Function ✔ Sleeping Monitor ✔Call remind ✔Stopwatch,Timer,World Time ✔Water Resistant🏊 . Harga 1 unit : Rm100 sahaja FREE POS📫 FREE TIN BESI SKMEI📦 . ✔Cash on Delivery area Sri Gombak . Berminat boleh wssp ke 011-28686784 atau tekan link wssp di bio☝
"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔?
.
SKMEI 1227 PEDOMETER 3D
High Quality Gred.. Pedometer Function..Bluetooth..Water resistant🏊
.
KELEBIHAN
✔Pedometer & Bluetooth Function
✔ Sleeping Monitor
✔Call remind
✔Stopwatch,Timer,World Time
✔Water Resistant🏊
.
Harga 1 unit : Rm100 sahaja
FREE POS📫
FREE TIN BESI SKMEI📦
.
✔Cash on Delivery area Sri Gombak
.
Berminat boleh wssp ke 011-28686784 atau tekan link wssp di bio☝
"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI" . Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔? . SKMEI 1227 PEDOMETER 3D High Quality Gred.. Pedometer Function..Bluetooth..Water resistant🏊 . KELEBIHAN ✔Pedometer & Bluetooth Function ✔ Sleeping Monitor ✔Call remind ✔Stopwatch,Timer,World Time ✔Water Resistant🏊 . Harga 1 unit : Rm100 sahaja FREE POS📫 FREE TIN BESI SKMEI📦 . ✔Cash on Delivery area Sri Gombak . Berminat boleh wssp ke 011-28686784 atau tekan link wssp di bio☝
Lace Embellished Top .

1 PCS RM45
2 PCS RM85
3 PCS RM120 .

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5 .

Material : Chiffon Mosscrepe .

Measurement :
✨Length 26"
✨Shoulder 15"
✨Sleeve 22"
✨Bust 38"
.
Nak order boleh whatsapp kami
.
👉60132126010
.
#blouseruffle
#blousecotton
#blouselace
#blousemurah
#blousesimple
#blousecantikmurah
#blousetrendy
#blousekembang
#blousecuttinga
#terapiinstagram
#ajimaura
HOT SELLING❗❗❗
.
KORANG YANG NAK ORDER, BOLE WHATSAPP ZARA SEKARANG

Cepat whatsapp seketul Zara tuk order atau sembang sembang pasal dyxy nie.. Mana tau bole dapat extra free gift kan 😜😜😜
.
.
📱0137225656
📱0137225656
📱0137225656 ✅COD PARIT SULONG
✅COD PARIT RAJA
✅COD UTHM
✅COD KAWASAN BATU PAHAT
✅COD SRI GADING
.
.
Postage setiap hari kecuali cuti am

#dyxyuthm #dyxybatupahat #dyxyparitsulong #dyxyparitraja #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyayerhitam #dyxyrengit #dyxykptm #bazaarpaknil #codbatupahat #dyxyparityaani #dyxysimpangrenggam #dyxycosmetics #dyxybydyana #dropshipdiperlukan #agentwanted #Stokisdyxybatupahat #agentdyxybatupahat #dyxymuar #muaampang #muabatupahat #muajohor #agentdyxyjohor #ajimaura #terapiinstagram
HOT SELLING❗❗❗ . KORANG YANG NAK ORDER, BOLE WHATSAPP ZARA SEKARANG Cepat whatsapp seketul Zara tuk order atau sembang sembang pasal dyxy nie.. Mana tau bole dapat extra free gift kan 😜😜😜 . . 📱0137225656 📱0137225656 📱0137225656 ✅COD PARIT SULONG ✅COD PARIT RAJA ✅COD UTHM ✅COD KAWASAN BATU PAHAT ✅COD SRI GADING . . Postage setiap hari kecuali cuti am #dyxyuthm  #dyxybatupahat  #dyxyparitsulong  #dyxyparitraja  #bccreamdyxy  #facemistgreentea  #dyxyayerhitam  #dyxyrengit  #dyxykptm  #bazaarpaknil  #codbatupahat  #dyxyparityaani  #dyxysimpangrenggam  #dyxycosmetics  #dyxybydyana  #dropshipdiperlukan  #agentwanted  #Stokisdyxybatupahat  #agentdyxybatupahat  #dyxymuar  #muaampang  #muabatupahat  #muajohor  #agentdyxyjohor  #ajimaura  #terapiinstagram 
TESTIMONI DARINA: "lembut je kulit"-pengguna darina

KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB:
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Ingin memiliki kulit yang cantik dan selembut bayi . Whatsapp hakak laju2 untuk dapatkan promosi  Whatsapp ke 019-3808833 #darinabandarseriputra
#kulitputih #kulitkusam #scrubs #terapiinstagram #bisnesonlinemalaysia #janaincome #kulitsunburn #kulitlembut #kulitcantik #daki #hilangdaki #dropshipdiperlukan
TESTIMONI DARINA: "lembut je kulit"-pengguna darina KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB: 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸mengurangkan parut 🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki 🌸 Menghilangkan bau badan 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati 💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c 💜 Cerahkan kulit 💜 Lembapkan kulit 💜 Bau wangi . Ingin memiliki kulit yang cantik dan selembut bayi . Whatsapp hakak laju2 untuk dapatkan promosi Whatsapp ke 019-3808833 #darinabandarseriputra  #kulitputih  #kulitkusam  #scrubs  #terapiinstagram  #bisnesonlinemalaysia  #janaincome  #kulitsunburn  #kulitlembut  #kulitcantik  #daki  #hilangdaki  #dropshipdiperlukan 
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna ]
.
.
#BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini.
.
.
📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana
💸 RM25
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna  ] . . #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini. . . 📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  💸 RM25 . . ⛔️CARA TEMPAHAN . Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR  atau . . Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah . . Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍 . . ♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
👈👈👈👍👍👍‌🇮‌🇳‌🇬‌🇮‌🇳 ‌🇨‌🇪‌🇵‌🇦‌🇹 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 DAN MEMILIKI MOMONGAN ?  INGIN DIET SEHAT DAN CEPAT ? ATAU PUNYA MASLAH PENYAKIT KRONIS SEPERTI :  SALURAN TUBA, MIOM, KISTA, KANKER SERVIKS, HAID TIDAK TERATUR, KEPUTIHAN, SPERMA BURUK, EKTOPIK, RETRO, DIABET, OBESITS, DLL, YUK LANGSUNG ADD KAMI KONSULTASI GRATISSSS👉👉👉BBM DB9E8157.Add WA 0856-4630-5614
👈👈👈👍👍👍‌🇮‌🇳‌🇬‌🇮‌🇳 ‌🇨‌🇪‌🇵‌🇦‌🇹 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 DAN MEMILIKI MOMONGAN ? INGIN DIET SEHAT DAN CEPAT ? ATAU PUNYA MASLAH PENYAKIT KRONIS SEPERTI : SALURAN TUBA, MIOM, KISTA, KANKER SERVIKS, HAID TIDAK TERATUR, KEPUTIHAN, SPERMA BURUK, EKTOPIK, RETRO, DIABET, OBESITS, DLL, YUK LANGSUNG ADD KAMI KONSULTASI GRATISSSS👉👉👉BBM DB9E8157.Add WA 0856-4630-5614
.
Colour putih tu ibarat colour idaman pilihan hati korang korang kan ? Senang nak matchy dgn apa pun colour tudung / pants. Confirm masuk !
.
💰1 pcs RM59 WITH POSTAGE
💰2 pcs RM100 WITH POSTAGE
.
For more details,  inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☺
.
___
#agentiyliamalek #terapiinstagram #ebook #eusahawan #erezeki #youcanduit #businessonline #igbiz #onlineshopping #igshop #palazzo #blouse #palazzopants #palazzomurah #palazzolawa #palazzomurah #palazzoqaisaraIM #palazzocrepeIM #palazzocrepelawa #palazzocrepemurah #palazzocrepeplain #palazzobootcut #palazzobootcutlawa #palazzomalaysiamurah #skirt #skirtlawa #skirtmurah #qaisaraskirtIM #blouselawa #blousemurah #blouseplain
. Colour putih tu ibarat colour idaman pilihan hati korang korang kan ? Senang nak matchy dgn apa pun colour tudung / pants. Confirm masuk ! . 💰1 pcs RM59 WITH POSTAGE 💰2 pcs RM100 WITH POSTAGE . For more details, inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☺ . ___ #agentiyliamalek  #terapiinstagram  #ebook  #eusahawan  #erezeki  #youcanduit  #businessonline  #igbiz  #onlineshopping  #igshop  #palazzo  #blouse  #palazzopants  #palazzomurah  #palazzolawa  #palazzomurah  #palazzoqaisaraIM  #palazzocrepeIM  #palazzocrepelawa  #palazzocrepemurah  #palazzocrepeplain  #palazzobootcut  #palazzobootcutlawa  #palazzomalaysiamurah  #skirt  #skirtlawa  #skirtmurah  #qaisaraskirtIM  #blouselawa  #blousemurah  #blouseplain 
Hebatkan matlamat anda untuk mencapai sesuatu yang lebih hebat.

#inspirasikejayaan
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna ]
.
.
#BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini.
.
.
📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana
💸 RM25
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna  ] . . #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini. . . 📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  💸 RM25 . . ⛔️CARA TEMPAHAN . Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR  atau . . Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah . . Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍 . . ♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
🔩READY STOCK🔩
.
💐 *RESTOCK*
.
CODE : BK
DR MARTEN HIGH CUT MAROON
READY STOCK 
SIZE :36-40
PRICE : RM 145 POSTAGE
SS ADD RM10
.
*** SILA BAGI CODE SEMASA MEMBUAT SEBARANG PERTANYAAN/ORDER... TQ ***
.
WHATSAPP ME FOR PURCHASE OR MORE DETAILS 013 7225656 💋

#kasutbola #kasutfutsal #kakibolakakifutsal #bazaarpaknil #ootd #kasutmurah #lokalah #kasutrunning #kasuthiking  #kasutjogging #aa #kasutcasual #kasutraya #uitm #uthm #msu #kzonsale #ajimaura #terapiinstagram #bangkitbersama #sneakersmurah #ukm #uitm #uthm #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipkasut #followers #paidreviewmalaysia #servicefollowers #paidreviewmurah #sneakersmurah #sayajualkasut
🔩READY STOCK🔩 . 💐 *RESTOCK* . CODE : BK DR MARTEN HIGH CUT MAROON READY STOCK SIZE :36-40 PRICE : RM 145 POSTAGE SS ADD RM10 . *** SILA BAGI CODE SEMASA MEMBUAT SEBARANG PERTANYAAN/ORDER... TQ *** . WHATSAPP ME FOR PURCHASE OR MORE DETAILS 013 7225656 💋 #kasutbola  #kasutfutsal  #kakibolakakifutsal  #bazaarpaknil  #ootd  #kasutmurah  #lokalah  #kasutrunning  #kasuthiking  #kasutjogging  #aa  #kasutcasual  #kasutraya  #uitm  #uthm  #msu  #kzonsale  #ajimaura  #terapiinstagram  #bangkitbersama  #sneakersmurah  #ukm  #uitm  #uthm  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipkasut  #followers  #paidreviewmalaysia  #servicefollowers  #paidreviewmurah  #sneakersmurah  #sayajualkasut 
My boss ni kan tido pon lawa.
Kalau adik bijak pandai ce teka koleksi dan warna apa hakak manis ni pakai?

Psstt tudung baru tu nanti dulu 🙈

#ConsultantMasyarabia
My boss ni kan tido pon lawa. Kalau adik bijak pandai ce teka koleksi dan warna apa hakak manis ni pakai? Psstt tudung baru tu nanti dulu 🙈 #ConsultantMasyarabia 
Hello Monday,

How's your weekend? Harap-harap ok la semuakan. Dapat spent time dgn family. So today we back to work. Yeah yeah.

Rayban Aviator clear lens ni tinggal frame silver dgn dark grey je tau.
Sebelum habis semua kaler mehhh cepat order 
RM23 tak termasuk pos .

Whatsapp sis 019-4164110 untuk order 😘

#raybanmalaysiamurah #raybanmalaysia #oakleysunglasses #oakley #terapiinstagram #sunglass #shades #dior #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia  #utemmoment #dropship #dropshiper #dropshipmalaysia #dropshipwanted #swapreviewmalaysia #igreview #paidreviewmalaysia #borong #wholesale #koreanfashion #koreanstyle #kpop #koreantop #giftreviewmalaysia #thecoffeeprince
Hello Monday, How's your weekend? Harap-harap ok la semuakan. Dapat spent time dgn family. So today we back to work. Yeah yeah. Rayban Aviator clear lens ni tinggal frame silver dgn dark grey je tau. Sebelum habis semua kaler mehhh cepat order RM23 tak termasuk pos . Whatsapp sis 019-4164110 untuk order 😘 #raybanmalaysiamurah  #raybanmalaysia  #oakleysunglasses  #oakley  #terapiinstagram  #sunglass  #shades  #dior  #shadesmalaysia  #shadesmurahmalaysia  #utemmoment  #dropship  #dropshiper  #dropshipmalaysia  #dropshipwanted  #swapreviewmalaysia  #igreview  #paidreviewmalaysia  #borong  #wholesale  #koreanfashion  #koreanstyle  #kpop  #koreantop  #giftreviewmalaysia  #thecoffeeprince 
#CNY2018
.
Anda rasa kakmur ada masa nak iron baju? 😁😁
.

We all busy ukur jalan, makan jem strawberi sikit, outing 12 jam kat MAPS 😄😄
.
Haruss takde masa ken? 
Yang penting Dak Ara kat semua gambar dia ada. Nampak sangat handbag kecik ibu 😂😂 .

#bfmom
#bfbaby
#packingfor4kidsplus2adultisserioustask 😂
#eldirabasic
#basuhgantungsauk
#schoolholiday
#ajimaura
#terapiinstagram
#jalanjalan
#jjcm
#kelabibumenyusu
#nursingmom
#NIP
#kids
#baby
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna ]
.
.
#BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini.
.
.
📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana
💸 RM25
.
.
⛔️CARA TEMPAHAN
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR atau
.
.
Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah
.
.
Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍
.
.
♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor
.
.
Powered by :
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
Whatsapp 013 279 5592 👉 [ MENGHAYATI MAKNA SEBENAR SEBUAH KEIKHLASAN #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSna  ] . . #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  adalah suatu usaha kecil, mengajak kita semua kembali menghayati betapa besarnya makna sebuah keikhlasan. Dan betapa manis dan lazatnya buah-buahan ranum yang tumbuh dari benih-benih keikhlasan ini. . . 📕 #BiarTakGlamorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana  💸 RM25 . . ⛔️CARA TEMPAHAN . Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR  atau . . Comment " SAYA NAK BUKU BIAR TAK" di ruangan comment nanti kami REPLY Insya Allah . . Jangan lupa REQUEST @SahabAtTaqwaKatalog. Banyak buku yang kami dah UPDATE 😍😍😍 . . ♥️ Self Pick Up 👉 Taman Kota Jaya Kota Tinggi Johor . . Powered by : @SahabatAtTaqwaKATALOG @SahabatAtTaqwaBUDDIES @SahabatAtTaqwaREVIEW @SahabatAtTaqwaQUOTE . . #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
Salam Isnin, sistur sekalian tau tak COMBO STELRA ‼️. Alamak combo apa tu ‘stelra’ tu?
-
Stella+ Haura la awak. Jangan tak tahu kombo ni boleh juga campur Bawal Haura dengan Shawl Stella instant tau. Best ke best 😁
.
2 HELAI RM100 jee. JIMAT RM8 tau
-
Tekan je klik kat link whatsapp di bio kak zie ye untuk order 😀
.
#instantshawllabuh #tudungbawalinstant #bawalplain #bawallabuh #tudungbawal #shawl2muka #instantshawl #hijabista #dsph #hijab #tudungbidang55 #wideshawl #ootd #mesrasolat #pinlesshijab #pinlessshawl #tudungsarung #nursingfriendly #tudunglabuh #bazarpaknil #muslimahfashion #tudungsale #tudungonline #terapiinstagram #ajimaura
Salam Isnin, sistur sekalian tau tak COMBO STELRA ‼️. Alamak combo apa tu ‘stelra’ tu? - Stella+ Haura la awak. Jangan tak tahu kombo ni boleh juga campur Bawal Haura dengan Shawl Stella instant tau. Best ke best 😁 . 2 HELAI RM100 jee. JIMAT RM8 tau - Tekan je klik kat link whatsapp di bio kak zie ye untuk order 😀 . #instantshawllabuh  #tudungbawalinstant  #bawalplain  #bawallabuh  #tudungbawal  #shawl2muka  #instantshawl  #hijabista  #dsph  #hijab  #tudungbidang55  #wideshawl  #ootd  #mesrasolat  #pinlesshijab  #pinlessshawl  #tudungsarung  #nursingfriendly  #tudunglabuh  #bazarpaknil  #muslimahfashion  #tudungsale  #tudungonline  #terapiinstagram  #ajimaura 
Hari hari pening nak pakai apa? .
Nah, kalau ada sampai 8 pilihan warna terbaru ni takkanlah masih pening lagi nak pakai yang mana 😆
.
Esok kita release warna-warna baru yang tergantung ni. Ada yang dah merisik khabar dengan warna baru ni 😍
.
#teambelloscarves #blousetakpayahgosok #blousewanita #blousenursing #blouseberpoket #loosepants #pants #palazzo #bootcut #seluarloose #seluarlonggar #pantslonggar #seluaronline #ajimaura #terapiinstagram #ti #cuticutimalaysia #pakaiterussarung #1helairm59 #2helairm100 #loosepants #lessironpants
Hari hari pening nak pakai apa? . Nah, kalau ada sampai 8 pilihan warna terbaru ni takkanlah masih pening lagi nak pakai yang mana 😆 . Esok kita release warna-warna baru yang tergantung ni. Ada yang dah merisik khabar dengan warna baru ni 😍 . #teambelloscarves  #blousetakpayahgosok  #blousewanita  #blousenursing  #blouseberpoket  #loosepants  #pants  #palazzo  #bootcut  #seluarloose  #seluarlonggar  #pantslonggar  #seluaronline  #ajimaura  #terapiinstagram  #ti  #cuticutimalaysia  #pakaiterussarung  #1helairm59  #2helairm100  #loosepants  #lessironpants 
BAWAL LUNA; BAWAL ANTI STARCH

Material : Chiffon Sakura

Available : 
1. Bidang 50 - 125cm x 125cm

2. Bidang 60 - 145cm x 145cm

CIRI-CIRI
✅ Material yang didesign khas untuk tudung bawal, 💯% mudah bentuk di bahagian muka
✅ Material kain yang ringan dan lembut
✅ Opacity 4/5
✅ Minimum Iron. ✅ 3 bucu bulat, 1 bucu tajam
.
.
lets shopping online @byezlina_azwarina
.
.
#byezlina_azwarina_0108416991
#dropship  wanted 
#sahabatsyurga 
#bidadarisolehah 
#allahduluallahlagiallahterus
#sayajual
#instantshawl 
#instantshawlmalaysia 
#instantshawllabuh 
#tudungonline 
#tudunglabuh 
#syariahcompliance 
#shawlinstant 
#shawllabuh 
#terapiinstagram 
#tudungcantik 
#tudungbawal 
#tudunglabuh 
#bawal 
#bawalcrepe 
#bawallabuh 
#bawallovers 
#bidang60 
#bawalinstant 
#bawalinstantlabuh 
#bestseller 
#tudungraya2018
BAWAL LUNA; BAWAL ANTI STARCH Material : Chiffon Sakura Available : 1. Bidang 50 - 125cm x 125cm 2. Bidang 60 - 145cm x 145cm CIRI-CIRI ✅ Material yang didesign khas untuk tudung bawal, 💯% mudah bentuk di bahagian muka ✅ Material kain yang ringan dan lembut ✅ Opacity 4/5 ✅ Minimum Iron. ✅ 3 bucu bulat, 1 bucu tajam . . lets shopping online @byezlina_azwarina . . #byezlina_azwarina_0108416991  #dropship  wanted #sahabatsyurga  #bidadarisolehah  #allahduluallahlagiallahterus  #sayajual  #instantshawl  #instantshawlmalaysia  #instantshawllabuh  #tudungonline  #tudunglabuh  #syariahcompliance  #shawlinstant  #shawllabuh  #terapiinstagram  #tudungcantik  #tudungbawal  #tudunglabuh  #bawal  #bawalcrepe  #bawallabuh  #bawallovers  #bidang60  #bawalinstant  #bawalinstantlabuh  #bestseller  #tudungraya2018 
GEL MANDIAN AZZAHRA mandian herba terbaik buat ibu berpantang. :
: ✓ Mudah, cepat, tak perlu rebus daun herba.
✓ Ia berbuih so boleh mandi seperti biasa kemudian bilas air.
✓ 100% ekstrak dari 13 herba terpilih.
✓  Menyegarkan badan ibu lepas bersalin, menghangatkan badan, mengembalikan tenaga, buang angin dlm badan,  mengurangkan stress selain mempunyai fungsi antiseptik.
✓ Seisi keluarga boleh pakai. Untuk ibu berpantang mandi dengan air suam. :
:
➡️RM60 sebotol
Postage RM7 sm/RM11 ss

#nawalherbalbeauty #setbersalin #setberpantang #bersalin #berpantang #mandiherba #gelmandian #assalamualaikum #gelmandianazzahra  #keperluanberpantang #berpantangsendiri #bengkung #sarungtungkuherba #gelparampilis#intensivetoninglotion #setbersalinnawal #femininewash #ibumengandung #urutbersalin #setbersalinlengkap #makbidan #ibuberpantang #setbersalinmurah #babyoil #confinementcare #terapiinstagram #bertungku
#nawalherbalbeauty #intensivetoninglotion #lotionkurus
GEL MANDIAN AZZAHRA mandian herba terbaik buat ibu berpantang. : : ✓ Mudah, cepat, tak perlu rebus daun herba. ✓ Ia berbuih so boleh mandi seperti biasa kemudian bilas air. ✓ 100% ekstrak dari 13 herba terpilih. ✓  Menyegarkan badan ibu lepas bersalin, menghangatkan badan, mengembalikan tenaga, buang angin dlm badan,  mengurangkan stress selain mempunyai fungsi antiseptik. ✓ Seisi keluarga boleh pakai. Untuk ibu berpantang mandi dengan air suam. : : ➡️RM60 sebotol Postage RM7 sm/RM11 ss #nawalherbalbeauty  #setbersalin  #setberpantang  #bersalin  #berpantang  #mandiherba  #gelmandian  #assalamualaikum  #gelmandianazzahra  #keperluanberpantang  #berpantangsendiri  #bengkung  #sarungtungkuherba  #gelparampilis #intensivetoninglotion  #setbersalinnawal  #femininewash  #ibumengandung  #urutbersalin  #setbersalinlengkap  #makbidan  #ibuberpantang  #setbersalinmurah  #babyoil  #confinementcare  #terapiinstagram  #bertungku  #nawalherbalbeauty  #intensivetoninglotion  #lotionkurus 
"Puas Hati ! ! Memang kesan terbaek la sis"
. "Baru 2 x penggunaan dah nampak perubahannya. "
.

Alhamdulillah sesuai dengan skin dan body saya .
.

Injection yang dulu tak bagi kesan cepat macam ni .
.

Nak cepat dan berkesan macam ni ? Meh wsp kak eima😊
. . 
more detail :  just click this link for easy whatsapp :
http://www.wasap.my/60129353779
. ❗Serious buyer only ❗
. 
#miraclewhite 
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih 
#cindella1200mg 
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#ibutunggal
#youcanduit
#ajimaura
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhiteadvance
"Puas Hati ! ! Memang kesan terbaek la sis" . "Baru 2 x penggunaan dah nampak perubahannya. " . Alhamdulillah sesuai dengan skin dan body saya . . Injection yang dulu tak bagi kesan cepat macam ni . . Nak cepat dan berkesan macam ni ? Meh wsp kak eima😊 . . more detail : just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60129353779 . ❗Serious buyer only ❗ . #miraclewhite  #beautyinjection  #whiteninginjection  #slimminginjection  #suntikputih  #cindella1200mg  #leveinesnailessence  #mesolipodic360  #lipolab  #hormoninjection  #cindelle3000  #evgenisregeneration  #aquaveniscy  #slimminginjection  #terapiinstagram  #erezeki  #ibutunggal  #youcanduit  #ajimaura  #bazzarpaknil  #29nexentury  #neutroskin  #esenseuwhiteadvance 
"Puas Hati ! ! Memang kesan terbaek la sis"
. "Baru 2 x penggunaan dah nampak perubahannya. "
.

Alhamdulillah sesuai dengan skin dan body saya .
.

Injection yang dulu tak bagi kesan cepat macam ni .
.

Nak cepat dan berkesan macam ni ? Meh wsp kak eima😊
. . 
more detail :  just click this link for easy whatsapp :
http://www.wasap.my/60129353779
. ❗Serious buyer only ❗
. 
#miraclewhite 
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih 
#cindella1200mg 
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#ibutunggal
#youcanduit
#ajimaura
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhiteadvance
"Puas Hati ! ! Memang kesan terbaek la sis" . "Baru 2 x penggunaan dah nampak perubahannya. " . Alhamdulillah sesuai dengan skin dan body saya . . Injection yang dulu tak bagi kesan cepat macam ni . . Nak cepat dan berkesan macam ni ? Meh wsp kak eima😊 . . more detail : just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60129353779 . ❗Serious buyer only ❗ . #miraclewhite  #beautyinjection  #whiteninginjection  #slimminginjection  #suntikputih  #cindella1200mg  #leveinesnailessence  #mesolipodic360  #lipolab  #hormoninjection  #cindelle3000  #evgenisregeneration  #aquaveniscy  #slimminginjection  #terapiinstagram  #erezeki  #ibutunggal  #youcanduit  #ajimaura  #bazzarpaknil  #29nexentury  #neutroskin  #esenseuwhiteadvance 
"Puas Hati ! ! Memang kesan terbaek la sis"
. "Baru 2 x penggunaan dah nampak perubahannya. "
.

Alhamdulillah sesuai dengan skin dan body saya .
.

Injection yang dulu tak bagi kesan cepat macam ni .
.

Nak cepat dan berkesan macam ni ? Meh wsp kak eima😊
. . 
more detail :  just click this link for easy whatsapp :
http://www.wasap.my/60129353779
. ❗Serious buyer only ❗
. 
#miraclewhite 
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih 
#cindella1200mg 
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#ibutunggal
#youcanduit
#ajimaura
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhiteadvance
"Puas Hati ! ! Memang kesan terbaek la sis" . "Baru 2 x penggunaan dah nampak perubahannya. " . Alhamdulillah sesuai dengan skin dan body saya . . Injection yang dulu tak bagi kesan cepat macam ni . . Nak cepat dan berkesan macam ni ? Meh wsp kak eima😊 . . more detail : just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60129353779 . ❗Serious buyer only ❗ . #miraclewhite  #beautyinjection  #whiteninginjection  #slimminginjection  #suntikputih  #cindella1200mg  #leveinesnailessence  #mesolipodic360  #lipolab  #hormoninjection  #cindelle3000  #evgenisregeneration  #aquaveniscy  #slimminginjection  #terapiinstagram  #erezeki  #ibutunggal  #youcanduit  #ajimaura  #bazzarpaknil  #29nexentury  #neutroskin  #esenseuwhiteadvance 
ANNIVERSARY SALE🎉

Bawal Luna

1 Helai - RM25 
4 Helai - RM100 FREE POSTAGE 
Untuk belian kombo 4 Helai, Sabah Sarawak perlu tambah RM5

PROMOSI HINGGA 1/3/2018 🌹🌹🌹🌹🌹
.
.
lets shopping online @byezlina_azwarina
.
.
#byezlina_azwarina_0108416991
#dropship  wanted 
#sahabatsyurga 
#bidadarisolehah 
#allahduluallahlagiallahterus
#sayajual
#instantshawl 
#instantshawlmalaysia 
#instantshawllabuh 
#tudungonline 
#tudunglabuh 
#syariahcompliance 
#shawlinstant 
#shawllabuh 
#terapiinstagram 
#tudungcantik 
#tudungbawal 
#tudunglabuh 
#bawal 
#bawalcrepe 
#bawallabuh 
#bawallovers 
#bidang60 
#bawalinstant 
#bawalinstantlabuh 
#bestseller 
#tudungraya2018
ANNIVERSARY SALE🎉 Bawal Luna 1 Helai - RM25 4 Helai - RM100 FREE POSTAGE Untuk belian kombo 4 Helai, Sabah Sarawak perlu tambah RM5 PROMOSI HINGGA 1/3/2018 🌹🌹🌹🌹🌹 . . lets shopping online @byezlina_azwarina . . #byezlina_azwarina_0108416991  #dropship  wanted #sahabatsyurga  #bidadarisolehah  #allahduluallahlagiallahterus  #sayajual  #instantshawl  #instantshawlmalaysia  #instantshawllabuh  #tudungonline  #tudunglabuh  #syariahcompliance  #shawlinstant  #shawllabuh  #terapiinstagram  #tudungcantik  #tudungbawal  #tudunglabuh  #bawal  #bawalcrepe  #bawallabuh  #bawallovers  #bidang60  #bawalinstant  #bawalinstantlabuh  #bestseller  #tudungraya2018 
#CNY2018
.
Anda rasa kakmur ada masa nak iron baju? 😁😁
.

We all busy ukur jalan, makan jem strawberi sikit, outing 12 jam kat MAPS 😄😄
.
Haruss takde masa ken? 
Yang penting Dak Ara kat semua gambar dia ada. Nampak sangat handbag kecik ibu 😂😂 .

#bfmom
#bfbaby
#packingfor4kidsplus2adultisserioustask 😂
#eldirabasic
#basuhgantungsauk
#schoolholiday
#ajimaura
#terapiinstagram
#jalanjalan
#jjcm
#kelabibumenyusu
#nursingmom
#NIP
#kids
#baby
#ipohmali
#CNY2018  . Anda rasa kakmur ada masa nak iron baju? 😁😁 . We all busy ukur jalan, makan jem strawberi sikit, outing 12 jam kat MAPS 😄😄 . Haruss takde masa ken? Yang penting Dak Ara kat semua gambar dia ada. Nampak sangat handbag kecik ibu 😂😂 . #bfmom  #bfbaby  #packingfor4kidsplus2adultisserioustask  😂 #eldirabasic  #basuhgantungsauk  #schoolholiday  #ajimaura  #terapiinstagram  #jalanjalan  #jjcm  #kelabibumenyusu  #nursingmom  #NIP  #kids  #baby  #ipohmali 
Yanko Skincare diperbuat dari Taiwan dan dah dipasaran sejak 1996 lagi tau! 
Pakai dengan sabar dan konsisten,  resultnya pasti ❤

Sejenis tak sabar? Dilarang sama sekali pakai 😆🙈 RESULTNYA? KULIT LEMBAB + HALUS + PORES MAKIN KECIK 💃
.
.
Nak order 
Whatsapp 📲 0125475797 .
Koleksi testimoni klik ⬇⬇
@beautyby.daya
.

Pertanyaan & tempahan :- 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Klik saja bio atau
Whatsapp 📲 0125475797 . 
#YankoSkincare
#YankoSkincareORIGINAL
#JutawanYanko
#VitCToner
#yankooriginal 
#yankomurah
#yankomalaysia
#merawatkulit
#ajimaura
#cspscs
#skincareroutine 
#skincareoriginal
#skincaremalaysia
#produkkecantikan
#yankoplatinium 
#yankoskincareplatinum
#yankobasic
#yankoskincarebasic
#yankohydra
#pelembapkulit
#hilangkanjerawat
#penawarkulitkering
#antipenuaan
#uitm #ukm
#uitm
#testimoniyanko
#terapiinstagram 
#merawatkulit
#dayaura
Yanko Skincare diperbuat dari Taiwan dan dah dipasaran sejak 1996 lagi tau! Pakai dengan sabar dan konsisten, resultnya pasti ❤ Sejenis tak sabar? Dilarang sama sekali pakai 😆🙈 RESULTNYA? KULIT LEMBAB + HALUS + PORES MAKIN KECIK 💃 . . Nak order Whatsapp 📲 0125475797 . Koleksi testimoni klik ⬇⬇ @beautyby.daya . Pertanyaan & tempahan :- 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Klik saja bio atau Whatsapp 📲 0125475797 . #YankoSkincare  #YankoSkincareORIGINAL  #JutawanYanko  #VitCToner  #yankooriginal  #yankomurah  #yankomalaysia  #merawatkulit  #ajimaura  #cspscs  #skincareroutine  #skincareoriginal  #skincaremalaysia  #produkkecantikan  #yankoplatinium  #yankoskincareplatinum  #yankobasic  #yankoskincarebasic  #yankohydra  #pelembapkulit  #hilangkanjerawat  #penawarkulitkering  #antipenuaan  #uitm  #ukm  #uitm  #testimoniyanko  #terapiinstagram  #merawatkulit  #dayaura 
SET DETOX SHAKLEE 🌹 DTX COMPLEX - detox toksin di hati
🌹 PEPPERMINT GINGER - detox angin seluruh badan
🌹 HERBLAX - detox usus dengan lawas
🌹 ALFALFA - detox toksin dalam darah

Kalau ada bajet lebih boleh tambah vivix untuk kesan yang lebih cepat.

Misi lebih sihat dari usia 😁💪🏻💃🏻 Hangpa dah grab set detox shaklee belum?

Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap aty ok.

Www.wasap.my/60134468437

#adzaempire #setshaklee #setmurah #cod #ampang #ukayperdana #wangsamaju #tamanmelawati #tamanpermata #bukitantarabangsa #kepong #setiawangsa #wangsamelati #gombak 
#terapiinstagram #shakleemurah #shakleekl #shakleemalaysia #shaklee #free
SET DETOX SHAKLEE 🌹 DTX COMPLEX - detox toksin di hati 🌹 PEPPERMINT GINGER - detox angin seluruh badan 🌹 HERBLAX - detox usus dengan lawas 🌹 ALFALFA - detox toksin dalam darah Kalau ada bajet lebih boleh tambah vivix untuk kesan yang lebih cepat. Misi lebih sihat dari usia 😁💪🏻💃🏻 Hangpa dah grab set detox shaklee belum? Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap aty ok. Www.wasap.my/60134468437 #adzaempire  #setshaklee  #setmurah  #cod  #ampang  #ukayperdana  #wangsamaju  #tamanmelawati  #tamanpermata  #bukitantarabangsa  #kepong  #setiawangsa  #wangsamelati  #gombak  #terapiinstagram  #shakleemurah  #shakleekl  #shakleemalaysia  #shaklee  #free 
#CNY2018
.
Anda rasa kakmur ada masa nak iron baju? 😁😁
.

We all busy ukur jalan, makan jem strawberi sikit, outing 12 jam kat MAPS 😄😄
.
Haruss takde masa ken? 
Yang penting Dak Ara kat semua gambar dia ada. Nampak sangat handbag kecik ibu 😂😂 .

#bfmom
#bfbaby
#packingfor4kidsplus2adultisserioustask 😂
#eldirabasic
#basuhgantungsauk
#schoolholiday
#ajimaura
#terapiinstagram
#jalanjalan
#jjcm
#kelabibumenyusu
#nursingmom
#NIP
#kids
#baby
Kulit sensitif tak tau nak pakai product ape. Semua dah try.  Tapi semua tak ok. Bila pakai je,  mula la jerawat naik. Terus saya stop. Takut da nak pakai. 😭😭😭
. 
MEERACLE GEMSTONE ni sesuai ke?  Boleh ke sis? Kenapa sis kata sesuai?
. 
Ok untuk pengetahuan semua,  Meeracle Gemstone ni sesuai untuk semua jenis kulit. 🌀 Kulit kering
🌀 Kulit berminyak
🌀 Kulit sensitif
🌀 Kulit normal
🌀 Kulit kusam
🌀 Kulit ber jerawat 
Belum Cuba belum tau..
Dah cuba baru tau 😘☺️
.
#meeraclegemstonebeauty 
#1stgemstoneinasia
#teammeeraclehanida 
#sayapakaisayajual
#ajimaura
#dukunsaka
#sifucilik
#terapiinstagram
#saka
#produkkecantikan
#produkjerawat
#produkjeragat
#produkhilangjeragat
#kulitkusam
#serum
#cleanser
#agent
#droshipwanted
#sitinurhaliza
#neolofa
#love
#like
#bella
#syukur
#senyum
#negerisembilan
#seremban
#tampin
#kualapilah
Kulit sensitif tak tau nak pakai product ape. Semua dah try. Tapi semua tak ok. Bila pakai je, mula la jerawat naik. Terus saya stop. Takut da nak pakai. 😭😭😭 . MEERACLE GEMSTONE ni sesuai ke? Boleh ke sis? Kenapa sis kata sesuai? . Ok untuk pengetahuan semua, Meeracle Gemstone ni sesuai untuk semua jenis kulit. 🌀 Kulit kering 🌀 Kulit berminyak 🌀 Kulit sensitif 🌀 Kulit normal 🌀 Kulit kusam 🌀 Kulit ber jerawat Belum Cuba belum tau.. Dah cuba baru tau 😘☺️ . #meeraclegemstonebeauty  #1stgemstoneinasia  #teammeeraclehanida  #sayapakaisayajual  #ajimaura  #dukunsaka  #sifucilik  #terapiinstagram  #saka  #produkkecantikan  #produkjerawat  #produkjeragat  #produkhilangjeragat  #kulitkusam  #serum  #cleanser  #agent  #droshipwanted  #sitinurhaliza  #neolofa  #love  #like  #bella  #syukur  #senyum  #negerisembilan  #seremban  #tampin  #kualapilah 
I love u too. Ehh 😍
I love u too. Ehh 😍
KURUNG ZENIA 💎 RM 90
.
❤Corak UP TO DATE
❤Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
❤Material: Royal silk
❤Cutting Kurung Moden
❤Tak Fit, Terletak Di Badan
❤ Cutting Kain Mermaid
❤ Zip Sebelah Kiri
❤ Pinggang Getah Kiri & Kanan

SIZE: S, M, L, XL, & XXL (rujuk jadual)
#zeniabytezladies

HARGA: 
RM 90 sem / RM 95 ss
.
🔴STOK TERHAD

ORDER: WSSAP/TELEGRAM
019-5006757
019-5006757
019-5006757
.
.
❣Ada  perbezaan 5% hingga 10% dari warna asal atas faktor pencahayaan

#dressmurah #jubahterbaru #kurungmodenterbaru #cikgusekolah #blouseterkini  #bajukenduri #terapiinstagram #kendurikahwin  #peplumkurung  #peplumlabuh #kebayalabuh #bajukurungmurah #ajimaura
#kebayasongket #kurungsongket #bajukurungonlinemurah #minikurungmurah #cikgu #kurungmodenmurah  #bajukurungcorakbunga #teacher #plussizebajukurung #bajukurungplussize  #jubahplussize #kurungplain
KURUNG ZENIA 💎 RM 90 . ❤Corak UP TO DATE ❤Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ❤Material: Royal silk ❤Cutting Kurung Moden ❤Tak Fit, Terletak Di Badan ❤ Cutting Kain Mermaid ❤ Zip Sebelah Kiri ❤ Pinggang Getah Kiri & Kanan SIZE: S, M, L, XL, & XXL (rujuk jadual) #zeniabytezladies  HARGA: RM 90 sem / RM 95 ss . 🔴STOK TERHAD ORDER: WSSAP/TELEGRAM 019-5006757 019-5006757 019-5006757 . . ❣Ada perbezaan 5% hingga 10% dari warna asal atas faktor pencahayaan #dressmurah  #jubahterbaru  #kurungmodenterbaru  #cikgusekolah  #blouseterkini  #bajukenduri  #terapiinstagram  #kendurikahwin  #peplumkurung  #peplumlabuh  #kebayalabuh  #bajukurungmurah  #ajimaura  #kebayasongket  #kurungsongket  #bajukurungonlinemurah  #minikurungmurah  #cikgu  #kurungmodenmurah  #bajukurungcorakbunga  #teacher  #plussizebajukurung  #bajukurungplussize  #jubahplussize  #kurungplain 
Morning and may all the positive vibe surround you.
.
#aztoxjuice @ezzy.slimmy.juicy #ajimaura #terapiinstagram