an online Instagram web viewer

#setslimming medias

Photos

KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
KURUS SAMBIL DETOX! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan) 🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik 🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan 🐤 Meningkatkan metabolisme 🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga 🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan) 🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut 🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan 🐤 Membantu proses detox 🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul 🐤 Membersihkan usus, hati dan darah ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan) 🐤 Bebas kolestrol 🐤 Tiada asid uric 🐤 Mudah diserap dalam badan 🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan 🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama 🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh) 🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
KURUS SAMBIL DETOX! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan) 🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik 🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan 🐤 Meningkatkan metabolisme 🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga 🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan) 🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut 🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan 🐤 Membantu proses detox 🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul 🐤 Membersihkan usus, hati dan darah ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan) 🐤 Bebas kolestrol 🐤 Tiada asid uric 🐤 Mudah diserap dalam badan 🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan 🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama 🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh) 🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Ramai customer yg tanya Farah supplement apa yg sesuai untuk turunkan berat badan. And jawapan Farah mesti lah SET SLIMMING SHAKLEE 😍
.
▪Ada yg jenis susah kawal selera makan.
▪Ada plak yg dah diet tapi badan still maintain tak susut.
▪And ada yg jenis tak lawas susah membuang.
Jadi SET SLIMMING SHAKLEE ni boleh membantu selesaikan masalah awak ni. Jom kita tengok apa yg ada dalam SET SLIMMING SHAKLEE.
.
✔ESP
- kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
- sentiasa kenyang
- badan lebih fit dan tak 'menggelebeh'
- elakkan kencing manis
- menyokong sistem imunisasi badan
- mengandungi protein yang lengkap
.
✔Omega Guard
- mencegah salur darah dari tersumbat
- merendahkan kolestrol
- mengawal masalah obesiti
- memberi rasa kurang lapar
- membakar lemak dengan cepat
- meningkatkan metabolisma
.
Untuk yg ada masalah susah "membuang" dan selalu sembelit Farah akan suggest add on HERBLAX ni ❤
.
✔HERBLAX
- Bantu buang toksin dalam badan
- Mencuci usus daripada toksin yg terkumpul
- Mengatasi masalah sembelit
- Melembutkan najis, lebih lawas
.
.
Setiap pembelian akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE dari kakak 😍 So apa tunggu lagi?
.
Order & pertanyaan
FARAH 📲 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #setkurus #setkurusshaklee #setslimming #setslimmingshaklee #nakkurus #setkurusmurah #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #shakleekemaman #shakleeterengganu
Ramai customer yg tanya Farah supplement apa yg sesuai untuk turunkan berat badan. And jawapan Farah mesti lah SET SLIMMING SHAKLEE 😍 . ▪Ada yg jenis susah kawal selera makan. ▪Ada plak yg dah diet tapi badan still maintain tak susut. ▪And ada yg jenis tak lawas susah membuang. Jadi SET SLIMMING SHAKLEE ni boleh membantu selesaikan masalah awak ni. Jom kita tengok apa yg ada dalam SET SLIMMING SHAKLEE. . ✔ESP - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang - sentiasa kenyang - badan lebih fit dan tak 'menggelebeh' - elakkan kencing manis - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap . ✔Omega Guard - mencegah salur darah dari tersumbat - merendahkan kolestrol - mengawal masalah obesiti - memberi rasa kurang lapar - membakar lemak dengan cepat - meningkatkan metabolisma . Untuk yg ada masalah susah "membuang" dan selalu sembelit Farah akan suggest add on HERBLAX ni ❤ . ✔HERBLAX - Bantu buang toksin dalam badan - Mencuci usus daripada toksin yg terkumpul - Mengatasi masalah sembelit - Melembutkan najis, lebih lawas . . Setiap pembelian akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE dari kakak 😍 So apa tunggu lagi? . Order & pertanyaan FARAH 📲 014 533 9557 Trusted Shaklee Distributor . . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekualalumpur  #setkurus  #setkurusshaklee  #setslimming  #setslimmingshaklee  #nakkurus  #setkurusmurah  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #shakleekemaman  #shakleeterengganu 
Untuk sesiapa yg ingin turunkan berat badan amatlah sesuai consume FULL SET SLIMMING ❤
. 
Kerana konsepnya BINA + BAKAR + BUANG yg cukup lengkap dalam 3 items ini akan bantu awak singkirkan lemak berlebihan tu.
.
Kalau dah cuba pasti tak menyesal 😎
.
FULL SET SLIMMING SHAKLEE 👇
✔ESP
- kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
- sentiasa kenyang
- badan lebih fit dan tak 'menggelebeh'
- elakkan kencing manis
- menyokong sistem imunisasi badan
- mengandungi protein yang lengkap
.
✔Omega Guard
- mencegah salur darah dari tersumbat
- merendahkan kolestrol
- mengawal masalah obesiti
- memberi rasa kurang lapar
- membakar lemak dengan cepat
- meningkatkan metabolisma
.
✔HERBLAX
- Bantu buang toksin dalam badan
- Mencuci usus daripada toksin yg terkumpul
- Mengatasi masalah sembelit
- Melembutkan najis, lebih lawas
.
Setiap pembelian FULL SET SLIMMING akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE 😍 .
Order & pertanyaan 
FARAH 📲 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #setkurus #setkurusshaklee #setslimming #setslimmingshaklee #nakkurus #setkurusmurah #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #shakleekemaman #shakleeterengganu
Untuk sesiapa yg ingin turunkan berat badan amatlah sesuai consume FULL SET SLIMMING ❤ . Kerana konsepnya BINA + BAKAR + BUANG yg cukup lengkap dalam 3 items ini akan bantu awak singkirkan lemak berlebihan tu. . Kalau dah cuba pasti tak menyesal 😎 . FULL SET SLIMMING SHAKLEE 👇 ✔ESP - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang - sentiasa kenyang - badan lebih fit dan tak 'menggelebeh' - elakkan kencing manis - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap . ✔Omega Guard - mencegah salur darah dari tersumbat - merendahkan kolestrol - mengawal masalah obesiti - memberi rasa kurang lapar - membakar lemak dengan cepat - meningkatkan metabolisma . ✔HERBLAX - Bantu buang toksin dalam badan - Mencuci usus daripada toksin yg terkumpul - Mengatasi masalah sembelit - Melembutkan najis, lebih lawas . Setiap pembelian FULL SET SLIMMING akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE 😍 . Order & pertanyaan FARAH 📲 014 533 9557 Trusted Shaklee Distributor . . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekualalumpur  #setkurus  #setkurusshaklee  #setslimming  #setslimmingshaklee  #nakkurus  #setkurusmurah  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #shakleekemaman  #shakleeterengganu 
Parut jerawat hilang selepas hanya 2 minggu amalkan Collagen Shaklee😱😱😱
..
Kalau nak fikir antara banyak2 collagen yg saya amalkan, memang Collagen Shaklee yang paling cepat berkesan.
..
Seawal 1 minggu dah boleh nampak kesan.
..
Rupanya kerana kualiti collagen Shaklee ni adalah top premium berbanding jenama lain.
..
Diperbuat dari pure sisik ikan merah sebanyak 4000 mg plus 7 ingredients tambahan yg sgt hebat:
..
Camelia Japonica seed extract✔️
Vitamin C✔️
Vitamin B2 ✔️
Vitamin B6✔️
Pfaffia extract✔️
Shellfish extract✔️
Lactobacillus acidophilus✔️
..
Satu ramuan yang sangat sempurna untuk wanita dan lelaki yang ingin kulit gebu, cerah dan tanpa cela.
..
Sempena bulan istimewa ni, ada promosi untuk collagen.
..
Anda boleh hadiahkan kpd org tersayang.
.
 Wawa | 012-6878687
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajual #sayajualshaklee #setshaklee #setkecantikan #setslimming #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setkesuburanshaklee #setkehamilanshaklee #setberpantangshaklee #kulitcantik #kulitputih #collagenshaklee #shakleekajang #collagenpowdershaklee #collagenpowdershakleemurah
Parut jerawat hilang selepas hanya 2 minggu amalkan Collagen Shaklee😱😱😱 .. Kalau nak fikir antara banyak2 collagen yg saya amalkan, memang Collagen Shaklee yang paling cepat berkesan. .. Seawal 1 minggu dah boleh nampak kesan. .. Rupanya kerana kualiti collagen Shaklee ni adalah top premium berbanding jenama lain. .. Diperbuat dari pure sisik ikan merah sebanyak 4000 mg plus 7 ingredients tambahan yg sgt hebat: .. Camelia Japonica seed extract✔️ Vitamin C✔️ Vitamin B2 ✔️ Vitamin B6✔️ Pfaffia extract✔️ Shellfish extract✔️ Lactobacillus acidophilus✔️ .. Satu ramuan yang sangat sempurna untuk wanita dan lelaki yang ingin kulit gebu, cerah dan tanpa cela. .. Sempena bulan istimewa ni, ada promosi untuk collagen. .. Anda boleh hadiahkan kpd org tersayang. .  Wawa | 012-6878687 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #sayajual  #sayajualshaklee  #setshaklee  #setkecantikan  #setslimming  #setkesuburan  #setkehamilan  #setberpantang  #setkecantikanshaklee  #setslimmingshaklee  #setkesuburanshaklee  #setkehamilanshaklee  #setberpantangshaklee  #kulitcantik  #kulitputih  #collagenshaklee  #shakleekajang  #collagenpowdershaklee  #collagenpowdershakleemurah 
Parut jerawat hilang selepas hanya 2 minggu amalkan Collagen Shaklee😱😱😱
..
Kalau nak fikir antara banyak2 collagen yg saya amalkan, memang Collagen Shaklee yang paling cepat berkesan.
..
Seawal 1 minggu dah boleh nampak kesan.
..
Rupanya kerana kualiti collagen Shaklee ni adalah top premium berbanding jenama lain.
..
Diperbuat dari pure sisik ikan merah sebanyak 4000 mg plus 7 ingredients tambahan yg sgt hebat:
..
Camelia Japonica seed extract✔️
Vitamin C✔️
Vitamin B2 ✔️
Vitamin B6✔️
Pfaffia extract✔️
Shellfish extract✔️
Lactobacillus acidophilus✔️
..
Satu ramuan yang sangat sempurna untuk wanita dan lelaki yang ingin kulit gebu, cerah dan tanpa cela.
..
Sempena bulan istimewa ni, ada promosi untuk collagen.
..
Anda boleh hadiahkan kpd org tersayang.
.
 Wawa | 012-6878687
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajual #sayajualshaklee #setshaklee #setkecantikan #setslimming #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setkesuburanshaklee #setkehamilanshaklee #setberpantangshaklee #kulitcantik #kulitputih #collagenshaklee #shakleekajang #collagenpowdershaklee #collagenpowdershakleemurah
Parut jerawat hilang selepas hanya 2 minggu amalkan Collagen Shaklee😱😱😱 .. Kalau nak fikir antara banyak2 collagen yg saya amalkan, memang Collagen Shaklee yang paling cepat berkesan. .. Seawal 1 minggu dah boleh nampak kesan. .. Rupanya kerana kualiti collagen Shaklee ni adalah top premium berbanding jenama lain. .. Diperbuat dari pure sisik ikan merah sebanyak 4000 mg plus 7 ingredients tambahan yg sgt hebat: .. Camelia Japonica seed extract✔️ Vitamin C✔️ Vitamin B2 ✔️ Vitamin B6✔️ Pfaffia extract✔️ Shellfish extract✔️ Lactobacillus acidophilus✔️ .. Satu ramuan yang sangat sempurna untuk wanita dan lelaki yang ingin kulit gebu, cerah dan tanpa cela. .. Sempena bulan istimewa ni, ada promosi untuk collagen. .. Anda boleh hadiahkan kpd org tersayang. .  Wawa | 012-6878687 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #sayajual  #sayajualshaklee  #setshaklee  #setkecantikan  #setslimming  #setkesuburan  #setkehamilan  #setberpantang  #setkecantikanshaklee  #setslimmingshaklee  #setkesuburanshaklee  #setkehamilanshaklee  #setberpantangshaklee  #kulitcantik  #kulitputih  #collagenshaklee  #shakleekajang  #collagenpowdershaklee  #collagenpowdershakleemurah 
AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE❤️
.
EFFECT SEPERTI ROKET !!! 🚀🚀🚀
Serious talk!
.
Hari ni nak share sket dengan korang salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesan nya sepantas rocket iaitu COLLAGEN POWDER, THE QUEEN OF BEAUTY!
.
Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut yang hidup dipermukaan dasar laut. Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda.
.
Antara kebaikan dan kelebihan COLLAGEN POWDER ni ialah:
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf
.
Wawa
012-6878687
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajual #sayajualshaklee #setshaklee #setkecantikan #setslimming #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setkesuburanshaklee #setkehamilanshaklee #setberpantangshaklee #kulitcantik #kulitputih #collagenshaklee #shakleekajang
AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE❤️ . EFFECT SEPERTI ROKET !!! 🚀🚀🚀 Serious talk! . Hari ni nak share sket dengan korang salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesan nya sepantas rocket iaitu COLLAGEN POWDER, THE QUEEN OF BEAUTY! . Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut yang hidup dipermukaan dasar laut. Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda. . Antara kebaikan dan kelebihan COLLAGEN POWDER ni ialah: . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Mengurangkan penyakit saraf . Wawa 012-6878687 . . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #sayajual  #sayajualshaklee  #setshaklee  #setkecantikan  #setslimming  #setkesuburan  #setkehamilan  #setberpantang  #setkecantikanshaklee  #setslimmingshaklee  #setkesuburanshaklee  #setkehamilanshaklee  #setberpantangshaklee  #kulitcantik  #kulitputih  #collagenshaklee  #shakleekajang 
AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE❤️
.
EFFECT SEPERTI ROKET !!! 🚀🚀🚀
Serious talk!
.
Hari ni nak share sket dengan korang salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesan nya sepantas rocket iaitu COLLAGEN POWDER, THE QUEEN OF BEAUTY!
.
Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut yang hidup dipermukaan dasar laut. Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda.
.
Antara kebaikan dan kelebihan COLLAGEN POWDER ni ialah:
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf
.
Wawa
012-6878687
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajual #sayajualshaklee #setshaklee #setkecantikan #setslimming #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setkesuburanshaklee #setkehamilanshaklee #setberpantangshaklee #kulitcantik #kulitputih #collagenshaklee #shakleekajang
AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE❤️ . EFFECT SEPERTI ROKET !!! 🚀🚀🚀 Serious talk! . Hari ni nak share sket dengan korang salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesan nya sepantas rocket iaitu COLLAGEN POWDER, THE QUEEN OF BEAUTY! . Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut yang hidup dipermukaan dasar laut. Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda. . Antara kebaikan dan kelebihan COLLAGEN POWDER ni ialah: . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Mengurangkan penyakit saraf . Wawa 012-6878687 . . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #sayajual  #sayajualshaklee  #setshaklee  #setkecantikan  #setslimming  #setkesuburan  #setkehamilan  #setberpantang  #setkecantikanshaklee  #setslimmingshaklee  #setkesuburanshaklee  #setkehamilanshaklee  #setberpantangshaklee  #kulitcantik  #kulitputih  #collagenshaklee  #shakleekajang 
AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE❤️
.
EFFECT SEPERTI ROKET !!! 🚀🚀🚀
Serious talk!
.
Hari ni nak share sket dengan korang salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesan nya sepantas rocket iaitu COLLAGEN POWDER, THE QUEEN OF BEAUTY!
.
Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut yang hidup dipermukaan dasar laut. Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda.
.
Antara kebaikan dan kelebihan COLLAGEN POWDER ni ialah:
.
🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌸 Memelihara kelembapan kulit
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸 Menguatkan otot dan tulang
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut
🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi
🌸 Memelihara kelenturan sendi
🌸 Mengurangkan keradangan
🌸 Mengatasi masalah sukar tidur
🌸 Mengurangkan penyakit saraf
.
Wawa
012-6878687
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajual #sayajualshaklee #setshaklee #setkecantikan #setslimming #setkesuburan #setkehamilan #setberpantang #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #setkesuburanshaklee #setkehamilanshaklee #setberpantangshaklee #kulitcantik #kulitputih #collagenshaklee #shakleekajang
AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE❤️ . EFFECT SEPERTI ROKET !!! 🚀🚀🚀 Serious talk! . Hari ni nak share sket dengan korang salah satu supplement Shaklee untuk kulit cantik yang kesan nya sepantas rocket iaitu COLLAGEN POWDER, THE QUEEN OF BEAUTY! . Collagen Powder ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut yang hidup dipermukaan dasar laut. Tekstur nya yang sangat halus mudah diserap oleh tubuh badan kita untuk kekal cantik dan awet muda. . Antara kebaikan dan kelebihan COLLAGEN POWDER ni ialah: . 🌸 Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 🌸 Memelihara kelembapan kulit 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan jeragat 🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang 🌸 Menguatkan otot dan tulang 🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut 🌸 Membantu hati dalam proses detoksifikasi 🌸 Memelihara kelenturan sendi 🌸 Mengurangkan keradangan 🌸 Mengatasi masalah sukar tidur 🌸 Mengurangkan penyakit saraf . Wawa 012-6878687 . . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #sayajual  #sayajualshaklee  #setshaklee  #setkecantikan  #setslimming  #setkesuburan  #setkehamilan  #setberpantang  #setkecantikanshaklee  #setslimmingshaklee  #setkesuburanshaklee  #setkehamilanshaklee  #setberpantangshaklee  #kulitcantik  #kulitputih  #collagenshaklee  #shakleekajang 
Reposting @shaklee_mummyezz_cantiksihat: ⠀
...⠀
"shaklee_mummyezz_cantiksihat . ⠀
Haii ptg semua⠀
Collagen powder tidak asing lagi pada yg gemarkannya⠀
Dalam masa 2minggu segala masalah dapat diatasi⠀
. 
Tinggal lagi 8 hari lebih kurang promosi COLLAGEN POWDER bakal meninggalkan kita
Jom grab laju²
. ⠀
kebaikan collagen shaklee ♥ Anti-aging (pastinya) ♥ Kecantikan kulit ♥ Kurangkan jeragat dan jerawat ♥ Anjalkan kulit & payudara ♥ Untuk sokong kesihatan sendi ♥ Kelembapan kulit⠀
. ⠀
Nak cuba roger kak ezz 0123717215. ⠀

#shakleemalaysia⠀
#shakleeseremban⠀
#shaklees2⠀
#shakleemurah⠀
#shakleemampumilik⠀
#shakleesyjual⠀
#setibuhamil⠀
#setberpantang⠀
#setjerawat⠀
#setjeragat⠀
#setgout⠀
#setprostat⠀
#setsubur⠀
#setslimming⠀
#postagemalaysia⠀
#setsakittulang⠀
#setsakitbadan⠀
#setrabunjauh⠀
#carotomax⠀
#vitchebat⠀
#glaterbaik⠀
#espbagus⠀
#omegakawalkolestrol⠀
#shakleepromosi⠀
#shakleepalingmurah⠀
#shakleelover⠀
#syjualshaklee⠀
#setcantik⠀
#setmudaremaja⠀
#symknsyjual"
Reposting @shaklee_mummyezz_cantiksihat: ⠀ ...⠀ "shaklee_mummyezz_cantiksihat . ⠀ Haii ptg semua⠀ Collagen powder tidak asing lagi pada yg gemarkannya⠀ Dalam masa 2minggu segala masalah dapat diatasi⠀ . Tinggal lagi 8 hari lebih kurang promosi COLLAGEN POWDER bakal meninggalkan kita Jom grab laju² . ⠀ kebaikan collagen shaklee ♥ Anti-aging (pastinya) ♥ Kecantikan kulit ♥ Kurangkan jeragat dan jerawat ♥ Anjalkan kulit & payudara ♥ Untuk sokong kesihatan sendi ♥ Kelembapan kulit⠀ . ⠀ Nak cuba roger kak ezz 0123717215. ⠀ #shakleemalaysia ⠀ #shakleeseremban ⠀ #shaklees2 ⠀ #shakleemurah ⠀ #shakleemampumilik ⠀ #shakleesyjual ⠀ #setibuhamil ⠀ #setberpantang ⠀ #setjerawat ⠀ #setjeragat ⠀ #setgout ⠀ #setprostat ⠀ #setsubur ⠀ #setslimming ⠀ #postagemalaysia ⠀ #setsakittulang ⠀ #setsakitbadan ⠀ #setrabunjauh ⠀ #carotomax ⠀ #vitchebat ⠀ #glaterbaik ⠀ #espbagus ⠀ #omegakawalkolestrol ⠀ #shakleepromosi ⠀ #shakleepalingmurah ⠀ #shakleelover ⠀ #syjualshaklee ⠀ #setcantik ⠀ #setmudaremaja ⠀ #symknsyjual "
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA 
_
👍🏻Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di dunia 👍🏻Mempunyai satu rangkaian penuh 7 jenis Asid lemak OMEGA 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain- lain lagi..
_
👉🏻EPA menyihatkan jantung dan sendi
👉🏻DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak
_
💕 Omega Guard Shaklee Boleh diamalkan untuk seisi keluarga
_
1 RUMAH 1 OMEGA GUARD SHAKLEE 
WAJIB TAU!!
_ 
Omega Guard Shaklee adalah ULTRAPURE dibuat begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat Asid Lemak pada masa sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti MERKURI dan PLUMBUM yang terdapat dalam ikan
_
Omega Guard dibuat dari IKAN,  bukan HATI IKAN yang Boleh memberi kesan toksik
_
@zeelaSaid
Your Lovely SID
Whatsapp | 013-2432747 
@zeelashaklee.dist 
_
#ShakleeMalaysia 
#Omegaguardpromo
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setberpantang
#sethamil
#setkecantikkan
#setslimming 
#shkleepromo
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA _ 👍🏻Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di dunia 👍🏻Mempunyai satu rangkaian penuh 7 jenis Asid lemak OMEGA 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain- lain lagi.. _ 👉🏻EPA menyihatkan jantung dan sendi 👉🏻DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak _ 💕 Omega Guard Shaklee Boleh diamalkan untuk seisi keluarga _ 1 RUMAH 1 OMEGA GUARD SHAKLEE WAJIB TAU!! _ Omega Guard Shaklee adalah ULTRAPURE dibuat begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat Asid Lemak pada masa sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti MERKURI dan PLUMBUM yang terdapat dalam ikan _ Omega Guard dibuat dari IKAN, bukan HATI IKAN yang Boleh memberi kesan toksik _ @zeelaSaid Your Lovely SID Whatsapp | 013-2432747 @zeelashaklee.dist _ #ShakleeMalaysia  #Omegaguardpromo  #shakleesubangbestari  #shakleekotadamansara  #setberpantang  #sethamil  #setkecantikkan  #setslimming  #shkleepromo 
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA 
_
👍🏻Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di dunia 👍🏻Mempunyai satu rangkaian penuh 7 jenis Asid lemak OMEGA 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain- lain lagi..
_
👉🏻EPA menyihatkan jantung dan sendi
👉🏻DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak
_
💕 Omega Guard Shaklee Boleh diamalkan untuk seisi keluarga
_
1 RUMAH 1 OMEGA GUARD SHAKLEE 
WAJIB TAU!!
_ 
Omega Guard Shaklee adalah ULTRAPURE dibuat begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat Asid Lemak pada masa sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti MERKURI dan PLUMBUM yang terdapat dalam ikan
_
Omega Guard dibuat dari IKAN,  bukan HATI IKAN yang Boleh memberi kesan toksik
_
@zeelaSaid
Your Lovely SID
Whatsapp | 013-2432747 
@zeelashaklee.dist 
_
#ShakleeMalaysia 
#Omegaguardpromo
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setberpantang
#sethamil
#setkecantikkan
#setslimming 
#shkleepromo
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA _ 👍🏻Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di dunia 👍🏻Mempunyai satu rangkaian penuh 7 jenis Asid lemak OMEGA 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain- lain lagi.. _ 👉🏻EPA menyihatkan jantung dan sendi 👉🏻DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak _ 💕 Omega Guard Shaklee Boleh diamalkan untuk seisi keluarga _ 1 RUMAH 1 OMEGA GUARD SHAKLEE WAJIB TAU!! _ Omega Guard Shaklee adalah ULTRAPURE dibuat begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat Asid Lemak pada masa sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti MERKURI dan PLUMBUM yang terdapat dalam ikan _ Omega Guard dibuat dari IKAN, bukan HATI IKAN yang Boleh memberi kesan toksik _ @zeelaSaid Your Lovely SID Whatsapp | 013-2432747 @zeelashaklee.dist _ #ShakleeMalaysia  #Omegaguardpromo  #shakleesubangbestari  #shakleekotadamansara  #setberpantang  #sethamil  #setkecantikkan  #setslimming  #shkleepromo 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut,contact je nani nanti nani akan berikan the best consultation ❤️
.
Nani
Founder of TFT Academy
📲017-9551130
.
Shaklee Beauty Consultant
-
#shakleeshahalam #shakleeselangor  #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleeshahalam 
#shahalam #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleeunisel #vitaminmurah #shakleeuitmshahalam #shakleeklang  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming #shakleecoduitmshaham #codshahalam  #collagenshakleemurah #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleebynani
#shakleeupm #shakleejerantut
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nani nanti nani akan berikan the best consultation ❤️ . Nani Founder of TFT Academy 📲017-9551130 . Shaklee Beauty Consultant - #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleeshahalam  #shahalam  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleeunisel  #vitaminmurah  #shakleeuitmshahalam  #shakleeklang  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #shakleecoduitmshaham  #codshahalam  #collagenshakleemurah  #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleebynani  #shakleeupm  #shakleejerantut 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut,contact je nani nanti nani akan berikan the best consultation ❤️
.
Nani
Founder of TFT Academy
📲017-9551130
.
Shaklee Beauty Consultant
-
#shakleeshahalam #shakleeselangor  #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleeshahalam 
#shahalam #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleeunisel #vitaminmurah #shakleeuitmshahalam #shakleeklang  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming #shakleecoduitmshaham #codshahalam  #collagenshakleemurah #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleebynani
#shakleeupm #shakleejerantut
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nani nanti nani akan berikan the best consultation ❤️ . Nani Founder of TFT Academy 📲017-9551130 . Shaklee Beauty Consultant - #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleeshahalam  #shahalam  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleeunisel  #vitaminmurah  #shakleeuitmshahalam  #shakleeklang  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #shakleecoduitmshaham  #codshahalam  #collagenshakleemurah  #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleebynani  #shakleeupm  #shakleejerantut 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut,contact je nanie nanti nani akan berikan the best consultation ❤️
.
Nani
Founder of TFT Academy
📲017-9551130
.
Shaklee Beauty Consultant
-
#shakleeshahalam #shakleeselangor  #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleeshahalam 
#shahalam #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleeunisel #vitaminmurah #shakleeuitmshahalam #shakleeklang  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming #shakleecoduitmshaham #codshahalam  #collagenshakleemurah #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleebynani
#shakleeupm #shakleejerantut
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nanie nanti nani akan berikan the best consultation ❤️ . Nani Founder of TFT Academy 📲017-9551130 . Shaklee Beauty Consultant - #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleeshahalam  #shahalam  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleeunisel  #vitaminmurah  #shakleeuitmshahalam  #shakleeklang  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #shakleecoduitmshaham  #codshahalam  #collagenshakleemurah  #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleebynani  #shakleeupm  #shakleejerantut 
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
⠀⠀⠀⠀
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit
🙅🏻 no fast food
🙅🏻 kurangkan makan manis
🙅🏻 air masak wajib!
🙅🏻 jiwa kena kental
🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator
🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat
🙅🏻 banyakkan sayur dan buah
🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
⠀⠀⠀⠀
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
⠀⠀⠀⠀
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
⠀⠀⠀⠀
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
⠀⠀⠀⠀
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
⠀⠀⠀⠀
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
⠀⠀⠀⠀
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
⠀⠀⠀⠀
Khas untuk customer kaknis je 😘
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊 ⠀⠀⠀⠀ Tips nak kurus yang perlu awak tahu: 🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit 🙅🏻 no fast food 🙅🏻 kurangkan makan manis 🙅🏻 air masak wajib! 🙅🏻 jiwa kena kental 🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator 🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat 🙅🏻 banyakkan sayur dan buah 🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘 ⠀⠀⠀⠀ Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: ⠀⠀⠀⠀ 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak ⠀⠀⠀⠀ 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang ⠀⠀⠀⠀ Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? ⠀⠀⠀⠀ Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! ⠀⠀⠀⠀ Khas untuk customer kaknis je 😘 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
⠀⠀⠀⠀
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit
🙅🏻 no fast food
🙅🏻 kurangkan makan manis
🙅🏻 air masak wajib!
🙅🏻 jiwa kena kental
🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator
🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat
🙅🏻 banyakkan sayur dan buah
🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
⠀⠀⠀⠀
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
⠀⠀⠀⠀
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
⠀⠀⠀⠀
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
⠀⠀⠀⠀
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
⠀⠀⠀⠀
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
⠀⠀⠀⠀
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
⠀⠀⠀⠀
Khas untuk customer kaknis je 😘
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊 ⠀⠀⠀⠀ Tips nak kurus yang perlu awak tahu: 🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit 🙅🏻 no fast food 🙅🏻 kurangkan makan manis 🙅🏻 air masak wajib! 🙅🏻 jiwa kena kental 🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator 🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat 🙅🏻 banyakkan sayur dan buah 🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘 ⠀⠀⠀⠀ Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: ⠀⠀⠀⠀ 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak ⠀⠀⠀⠀ 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang ⠀⠀⠀⠀ Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? ⠀⠀⠀⠀ Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! ⠀⠀⠀⠀ Khas untuk customer kaknis je 😘 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
⠀⠀⠀⠀
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit
🙅🏻 no fast food
🙅🏻 kurangkan makan manis
🙅🏻 air masak wajib!
🙅🏻 jiwa kena kental
🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator
🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat
🙅🏻 banyakkan sayur dan buah
🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
⠀⠀⠀⠀
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
⠀⠀⠀⠀
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
⠀⠀⠀⠀
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
⠀⠀⠀⠀
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
⠀⠀⠀⠀
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
⠀⠀⠀⠀
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
⠀⠀⠀⠀
Khas untuk customer kaknis je 😘
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊 ⠀⠀⠀⠀ Tips nak kurus yang perlu awak tahu: 🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit 🙅🏻 no fast food 🙅🏻 kurangkan makan manis 🙅🏻 air masak wajib! 🙅🏻 jiwa kena kental 🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator 🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat 🙅🏻 banyakkan sayur dan buah 🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘 ⠀⠀⠀⠀ Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: ⠀⠀⠀⠀ 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak ⠀⠀⠀⠀ 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang ⠀⠀⠀⠀ Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? ⠀⠀⠀⠀ Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! ⠀⠀⠀⠀ Khas untuk customer kaknis je 😘 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
KURUS SAMBIL DETOX! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan) 🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik 🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan 🐤 Meningkatkan metabolisme 🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga 🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan) 🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut 🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan 🐤 Membantu proses detox 🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul 🐤 Membersihkan usus, hati dan darah ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan) 🐤 Bebas kolestrol 🐤 Tiada asid uric 🐤 Mudah diserap dalam badan 🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan 🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama 🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh) 🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
KURUS SAMBIL DETOX! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan) 🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik 🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan 🐤 Meningkatkan metabolisme 🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga 🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan) 🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut 🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan 🐤 Membantu proses detox 🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul 🐤 Membersihkan usus, hati dan darah ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan) 🐤 Bebas kolestrol 🐤 Tiada asid uric 🐤 Mudah diserap dalam badan 🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan 🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama 🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh) 🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
KURUS SAMBIL DETOX! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan) 🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik 🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan 🐤 Meningkatkan metabolisme 🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga 🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan) 🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut 🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan 🐤 Membantu proses detox 🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul 🐤 Membersihkan usus, hati dan darah ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan) 🐤 Bebas kolestrol 🐤 Tiada asid uric 🐤 Mudah diserap dalam badan 🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan 🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama 🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh) 🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉
.
. 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat.
.
FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT.
.
Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊
.
Your trusted SID | Seha
0176746568
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #espshaklee #omegaguard #herblax #shaklee #shakleeshahalam #shakleebtp #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleerawang #shakleesgbuloh
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉 . . 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu. . 🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus. . 🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat. . FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT. . Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊 . Your trusted SID | Seha 0176746568 #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #shaklee  #shakleeshahalam  #shakleebtp  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleerawang  #shakleesgbuloh 
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉
.
. 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat.
.
FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT.
.
Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊
.
Your trusted SID | Seha
0176746568
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #espshaklee #omegaguard #herblax #shaklee #shakleeshahalam #shakleebtp #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleerawang #shakleesgbuloh
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉 . . 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu. . 🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus. . 🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat. . FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT. . Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊 . Your trusted SID | Seha 0176746568 #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #shaklee  #shakleeshahalam  #shakleebtp  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleerawang  #shakleesgbuloh 
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA 
_
👍🏻Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di dunia 👍🏻Mempunyai satu rangkaian penuh 7 jenis Asid lemak OMEGA 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain- lain lagi..
_
👉🏻EPA menyihatkan jantung dan sendi
👉🏻DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak
_
💕 Omega Guard Shaklee Boleh diamalkan untuk seisi keluarga
_
1 RUMAH 1 OMEGA GUARD SHAKLEE 
WAJIB TAU!!
_ 
Omega Guard Shaklee adalah ULTRAPURE dibuat begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat Asid Lemak pada masa sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti MERKURI dan PLUMBUM yang terdapat dalam ikan
_
Omega Guard dibuat dari IKAN,  bukan HATI IKAN yang Boleh memberi kesan toksik
_
@zeelaSaid
Your Lovely SID
Whatsapp | 013-2432747 
@zeelashaklee.dist 
_
#ShakleeMalaysia 
#Omegaguardpromo
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setberpantang
#sethamil
#setkecantikkan
#setslimming 
#shkleepromo
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA _ 👍🏻Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di dunia 👍🏻Mempunyai satu rangkaian penuh 7 jenis Asid lemak OMEGA 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain- lain lagi.. _ 👉🏻EPA menyihatkan jantung dan sendi 👉🏻DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak _ 💕 Omega Guard Shaklee Boleh diamalkan untuk seisi keluarga _ 1 RUMAH 1 OMEGA GUARD SHAKLEE WAJIB TAU!! _ Omega Guard Shaklee adalah ULTRAPURE dibuat begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat Asid Lemak pada masa sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti MERKURI dan PLUMBUM yang terdapat dalam ikan _ Omega Guard dibuat dari IKAN, bukan HATI IKAN yang Boleh memberi kesan toksik _ @zeelaSaid Your Lovely SID Whatsapp | 013-2432747 @zeelashaklee.dist _ #ShakleeMalaysia  #Omegaguardpromo  #shakleesubangbestari  #shakleekotadamansara  #setberpantang  #sethamil  #setkecantikkan  #setslimming  #shkleepromo 
SUSTAINED RELEASE VITA C

Assalamualaikum wbt. Ni dia 😍

Vitamin C yg menjadi kegemaran seluruh rakyat Malaysia 😍😍😍 Pernah kehabisan stok satu Malaysia penangan demam Vita C Shaklee nih tauuu! Jangan main2 haa ☝

Jom baca antara kelebihan Vita C Shaklee utk korang : ✔ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
✔ Untuk merangsang pembentukan collagen
✔ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
✔ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
✔ Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang
✔ Untuk membantu meningkatkan imunisasi badan
✔ Sangat bagus untuk kesihatan kulit
✔ Membantu mengurangkan kulit kusam dan berjerawat.

Dan banyakkk lagiii.

@aidaa.vitamins | 0146614693

#shakleemalaysia 
#sayajualshaklee 
#sethamil 
#sethamilshaklee 
#setcantik 
#setcantikshaklee 
#setslimming 
#setslimmingshaklee 
#shakleerantaupanjang 
#shakleepasirmas 
#shakleekotabharu 
#shakleekelantan 
#shakleejohor 
#shakleemersing 
#supplementsshaklee 
#setberpantang 
#setberpantangshaklee 
#setmenyusu 
#setmenyusushaklee 
#setuntukhamilshaklee 
#setkesuburanshaklee 
#setjerawat 
#setjeragat 
#setkesihatan 
#breastfeedingjourney 
#bfmom 
#pregnancyjourney
SUSTAINED RELEASE VITA C Assalamualaikum wbt. Ni dia 😍 Vitamin C yg menjadi kegemaran seluruh rakyat Malaysia 😍😍😍 Pernah kehabisan stok satu Malaysia penangan demam Vita C Shaklee nih tauuu! Jangan main2 haa ☝ Jom baca antara kelebihan Vita C Shaklee utk korang : ✔ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat ✔ Untuk merangsang pembentukan collagen ✔ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat ✔ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah ✔ Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang ✔ Untuk membantu meningkatkan imunisasi badan ✔ Sangat bagus untuk kesihatan kulit ✔ Membantu mengurangkan kulit kusam dan berjerawat. Dan banyakkk lagiii. @aidaa.vitamins | 0146614693 #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #sethamil  #sethamilshaklee  #setcantik  #setcantikshaklee  #setslimming  #setslimmingshaklee  #shakleerantaupanjang  #shakleepasirmas  #shakleekotabharu  #shakleekelantan  #shakleejohor  #shakleemersing  #supplementsshaklee  #setberpantang  #setberpantangshaklee  #setmenyusu  #setmenyusushaklee  #setuntukhamilshaklee  #setkesuburanshaklee  #setjerawat  #setjeragat  #setkesihatan  #breastfeedingjourney  #bfmom  #pregnancyjourney 
SUSTAINED RELEASE VITA C

Assalamualaikum wbt. Ni dia 😍

Vitamin C yg menjadi kegemaran seluruh rakyat Malaysia 😍😍😍 Pernah kehabisan stok satu Malaysia penangan demam Vita C Shaklee nih tauuu! Jangan main2 haa ☝

Jom baca antara kelebihan Vita C Shaklee utk korang : ✔ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
✔ Untuk merangsang pembentukan collagen
✔ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
✔ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
✔ Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang
✔ Untuk membantu meningkatkan imunisasi badan
✔ Sangat bagus untuk kesihatan kulit
✔ Membantu mengurangkan kulit kusam dan berjerawat.

Dan banyakkk lagiii.

@aidaa.vitamins | 0146614693

#shakleemalaysia 
#sayajualshaklee 
#sethamil 
#sethamilshaklee 
#setcantik 
#setcantikshaklee 
#setslimming 
#setslimmingshaklee 
#shakleerantaupanjang 
#shakleepasirmas 
#shakleekotabharu 
#shakleekelantan 
#shakleejohor 
#shakleemersing 
#supplementsshaklee 
#setberpantang 
#setberpantangshaklee 
#setmenyusu 
#setmenyusushaklee 
#setuntukhamilshaklee 
#setkesuburanshaklee 
#setjerawat 
#setjeragat 
#setkesihatan 
#breastfeedingjourney 
#bfmom 
#pregnancyjourney
SUSTAINED RELEASE VITA C Assalamualaikum wbt. Ni dia 😍 Vitamin C yg menjadi kegemaran seluruh rakyat Malaysia 😍😍😍 Pernah kehabisan stok satu Malaysia penangan demam Vita C Shaklee nih tauuu! Jangan main2 haa ☝ Jom baca antara kelebihan Vita C Shaklee utk korang : ✔ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat ✔ Untuk merangsang pembentukan collagen ✔ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat ✔ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah ✔ Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang ✔ Untuk membantu meningkatkan imunisasi badan ✔ Sangat bagus untuk kesihatan kulit ✔ Membantu mengurangkan kulit kusam dan berjerawat. Dan banyakkk lagiii. @aidaa.vitamins | 0146614693 #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #sethamil  #sethamilshaklee  #setcantik  #setcantikshaklee  #setslimming  #setslimmingshaklee  #shakleerantaupanjang  #shakleepasirmas  #shakleekotabharu  #shakleekelantan  #shakleejohor  #shakleemersing  #supplementsshaklee  #setberpantang  #setberpantangshaklee  #setmenyusu  #setmenyusushaklee  #setuntukhamilshaklee  #setkesuburanshaklee  #setjerawat  #setjeragat  #setkesihatan  #breastfeedingjourney  #bfmom  #pregnancyjourney 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
⠀⠀⠀⠀
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit
🙅🏻 no fast food
🙅🏻 kurangkan makan manis
🙅🏻 air masak wajib!
🙅🏻 jiwa kena kental
🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator
🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat
🙅🏻 banyakkan sayur dan buah
🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
⠀⠀⠀⠀
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
⠀⠀⠀⠀
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
⠀⠀⠀⠀
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
⠀⠀⠀⠀
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
⠀⠀⠀⠀
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
⠀⠀⠀⠀
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
⠀⠀⠀⠀
Khas untuk customer kaknis je 😘
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊 ⠀⠀⠀⠀ Tips nak kurus yang perlu awak tahu: 🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit 🙅🏻 no fast food 🙅🏻 kurangkan makan manis 🙅🏻 air masak wajib! 🙅🏻 jiwa kena kental 🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator 🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat 🙅🏻 banyakkan sayur dan buah 🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘 ⠀⠀⠀⠀ Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: ⠀⠀⠀⠀ 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak ⠀⠀⠀⠀ 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang ⠀⠀⠀⠀ Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? ⠀⠀⠀⠀ Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! ⠀⠀⠀⠀ Khas untuk customer kaknis je 😘 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
⠀⠀⠀⠀
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit
🙅🏻 no fast food
🙅🏻 kurangkan makan manis
🙅🏻 air masak wajib!
🙅🏻 jiwa kena kental
🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator
🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat
🙅🏻 banyakkan sayur dan buah
🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
⠀⠀⠀⠀
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
⠀⠀⠀⠀
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
⠀⠀⠀⠀
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
⠀⠀⠀⠀
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
⠀⠀⠀⠀
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
⠀⠀⠀⠀
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
⠀⠀⠀⠀
Khas untuk customer kaknis je 😘
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊 ⠀⠀⠀⠀ Tips nak kurus yang perlu awak tahu: 🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit 🙅🏻 no fast food 🙅🏻 kurangkan makan manis 🙅🏻 air masak wajib! 🙅🏻 jiwa kena kental 🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator 🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat 🙅🏻 banyakkan sayur dan buah 🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘 ⠀⠀⠀⠀ Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: ⠀⠀⠀⠀ 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak ⠀⠀⠀⠀ 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang ⠀⠀⠀⠀ Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? ⠀⠀⠀⠀ Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! ⠀⠀⠀⠀ Khas untuk customer kaknis je 😘 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
⠀⠀⠀⠀
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit
🙅🏻 no fast food
🙅🏻 kurangkan makan manis
🙅🏻 air masak wajib!
🙅🏻 jiwa kena kental
🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator
🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat
🙅🏻 banyakkan sayur dan buah
🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
⠀⠀⠀⠀
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
⠀⠀⠀⠀
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
⠀⠀⠀⠀
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
⠀⠀⠀⠀
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
⠀⠀⠀⠀
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
⠀⠀⠀⠀
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
⠀⠀⠀⠀
Khas untuk customer kaknis je 😘
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊 ⠀⠀⠀⠀ Tips nak kurus yang perlu awak tahu: 🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit 🙅🏻 no fast food 🙅🏻 kurangkan makan manis 🙅🏻 air masak wajib! 🙅🏻 jiwa kena kental 🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator 🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat 🙅🏻 banyakkan sayur dan buah 🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘 ⠀⠀⠀⠀ Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: ⠀⠀⠀⠀ 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak ⠀⠀⠀⠀ 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang ⠀⠀⠀⠀ Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? ⠀⠀⠀⠀ Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! ⠀⠀⠀⠀ Khas untuk customer kaknis je 😘 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut blh contact SaL❤️
.
📲019.9298389
.
Shaklee Beauty 
#shakleeshahalam #shakleeselangor  #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal
#shakleeusimnilai #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleeunisel #vitaminmurah #shakleekelantan #shakleeklang  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming  #collagenshakleemurah  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleebysal 
#shakleeupm #shakleekotaharu
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut blh contact SaL❤️ . 📲019.9298389 . Shaklee Beauty #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleeusimnilai  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleeunisel  #vitaminmurah  #shakleekelantan  #shakleeklang  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #collagenshakleemurah  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleebysal  #shakleeupm  #shakleekotaharu 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut blh contact SaL❤️
.
📲019.9298389
.
Shaklee Beauty 
#shakleeshahalam #shakleeselangor  #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal
#shakleeusimnilai #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleeunisel #vitaminmurah #shakleekelantan #shakleeklang  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming  #collagenshakleemurah  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleebysal 
#shakleeupm #shakleekotaharu
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut blh contact SaL❤️ . 📲019.9298389 . Shaklee Beauty #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleeusimnilai  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleeunisel  #vitaminmurah  #shakleekelantan  #shakleeklang  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #collagenshakleemurah  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleebysal  #shakleeupm  #shakleekotaharu 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut blh contact SaL❤️
.
📲019.9298389
.
Shaklee Beauty 
#shakleeshahalam #shakleeselangor  #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal
#shakleeusimnilai #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleeunisel #vitaminmurah #shakleekelantan #shakleeklang  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming  #collagenshakleemurah  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleebysal 
#shakleeupm #shakleekotaharu
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut blh contact SaL❤️ . 📲019.9298389 . Shaklee Beauty #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleeusimnilai  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleeunisel  #vitaminmurah  #shakleekelantan  #shakleeklang  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #collagenshakleemurah  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleebysal  #shakleeupm  #shakleekotaharu 
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉
.
. 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat.
.
FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT.
.
Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊
.
Your trusted SID | Seha
0176746568
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #espshaklee #omegaguard #herblax #shaklee #shakleeshahalam #shakleebtp #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleerawang #shakleesgbuloh
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉 . . 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu. . 🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus. . 🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat. . FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT. . Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊 . Your trusted SID | Seha 0176746568 #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #shaklee  #shakleeshahalam  #shakleebtp  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleerawang  #shakleesgbuloh 
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉
.
. 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat.
.
FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT.
.
Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊
.
Your trusted SID | Seha
0176746568
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #espshaklee #omegaguard #herblax #shaklee #shakleeshahalam #shakleebtp #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleerawang #shakleesgbuloh
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉 . . 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu. . 🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus. . 🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat. . FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT. . Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊 . Your trusted SID | Seha 0176746568 #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #shaklee  #shakleeshahalam  #shakleebtp  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleerawang  #shakleesgbuloh 
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉
.
. 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat.
.
FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT.
.
Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊
.
Your trusted SID | Seha
0176746568
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #espshaklee #omegaguard #herblax #shaklee #shakleeshahalam #shakleebtp #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleerawang #shakleesgbuloh
SIAPA ADA MASALAH BERAT SUSAH TURUN DAN KUAT MAKAN? KENA BACA NI😘 SEBAB BULAN NI ADA PROMO SET KURUS SIHAT SHAKLEE!🎉🎉🎉 . . 🌸 Bakar➡️ Omega Guard/Lecithin🔥Nak kurus, jd sgt pntg la kan utk bakar lemak? Minyak ikan ni mampu bakar lemak sehingga lapisan paling dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin membantu mencairkan lemak sebelum menjadi tepu. . 🌸 Buang➡️ Herblax/ Alfalfa💩Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus. . 🌸 Bina➡️ ESP/Cinch💪🏼Kenapa kene bina otot? Kesilapan besar kite kalau nk kurus, nk buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesan nya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kte dh buat. . FYI, protein dalam ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. Cinch bagus utk yg betul2 nk kurus dan diet seimbang dan jadikan Cinch sbgi MEAL REPLACEMENT. . Jangan lupa dapatkan consultation sebelum dan lepas beli dari saya ye😊 . Your trusted SID | Seha 0176746568 #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #shaklee  #shakleeshahalam  #shakleebtp  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleerawang  #shakleesgbuloh 
Hai & Assalamualaikum ❤ .
ALHAMDULILLAH. Harini kita nak share testimoni hebat dari kawan kita yg dah berjaya turunkan berat badan beliau asbab mengamalkan SET SLIMMING dari Shaklee ❤ .
Selera makan tak terkawal ❌
Perut buncit ❌
Kulit kusam ❌
Lengan besar ❌
Berat badan berlebihan ❌
.
Alhamdulillah dah dapat capai berat ideal dan paling best dah boleh pakai balik baju² lama yg tak muat 😍 best ke tak best?! .
FULL SET SLIMMING SHAKLEE :
✔ESP
- kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
- sentiasa kenyang
- badan lebih fit dan tak 'menggelebeh'
- elakkan kencing manis
- menyokong sistem imunisasi badan
- mengandungi protein yang lengkap
.
✔Omega Guard
- mencegah salur darah dari tersumbat
- merendahkan kolestrol
- mengawal masalah obesiti
- memberi rasa kurang lapar
- membakar lemak dengan cepat
- meningkatkan metabolisma
.
✔HERBLAX
- Membuang toksin dalam badan
- Mencuci usus daripada toksin yg terkumpul
- Mengatasi masalah sembelit
- Melembutkan najis, lebih lawas
.
Order & pertanyaan 
FARAH 📲 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor
.
#shaklee #shakleemalaysia #setkurus #setkurusshaklee #setslimming #setslimmingshaklee #nakkurus #setkurusmurah #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #shakleekemaman #shakleeterengganu
Hai & Assalamualaikum ❤ . ALHAMDULILLAH. Harini kita nak share testimoni hebat dari kawan kita yg dah berjaya turunkan berat badan beliau asbab mengamalkan SET SLIMMING dari Shaklee ❤ . Selera makan tak terkawal ❌ Perut buncit ❌ Kulit kusam ❌ Lengan besar ❌ Berat badan berlebihan ❌ . Alhamdulillah dah dapat capai berat ideal dan paling best dah boleh pakai balik baju² lama yg tak muat 😍 best ke tak best?! . FULL SET SLIMMING SHAKLEE : ✔ESP - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang - sentiasa kenyang - badan lebih fit dan tak 'menggelebeh' - elakkan kencing manis - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap . ✔Omega Guard - mencegah salur darah dari tersumbat - merendahkan kolestrol - mengawal masalah obesiti - memberi rasa kurang lapar - membakar lemak dengan cepat - meningkatkan metabolisma . ✔HERBLAX - Membuang toksin dalam badan - Mencuci usus daripada toksin yg terkumpul - Mengatasi masalah sembelit - Melembutkan najis, lebih lawas . Order & pertanyaan FARAH 📲 014 533 9557 Trusted Shaklee Distributor . #shaklee  #shakleemalaysia  #setkurus  #setkurusshaklee  #setslimming  #setslimmingshaklee  #nakkurus  #setkurusmurah  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #shakleekemaman  #shakleeterengganu 
Reposting @shaklee_mummyezz_cantiksihat: ⠀
...⠀
"shaklee_mummyezz_cantiksihat . ⠀
Haii morning uolss⠀
Semua nak cantik dan sihat kan... Ada ke yg tak nak cantik??? 🌝🌝⠀
. ⠀
Set kecantikan ni melengkapi keinginan seseorang untuk cantik⠀
Terdiri daripada Esp, Vit c dan vita E ⠀
Kenapa kita perlu semua vitamin ni⠀
. ⠀
Esp ialah sumber protein yg yg asli tanpa bahan campuran dan tiruan.. Esp dapat menganjalkan kulit wajah dan memperbaiki sel yg lama kepada sel baru, memutih kulit tubuh badan⠀
⠀
Vit c plus Collagen merawat segala pigmentasi di kulit wajah seperti jerawat, jeragat, kulit kusam.. Vita e complex merawat segala parut di wajah dan menghilangkan parut d tubuh badan.. Juga melembabkan kulit wajah⠀
Palin best ketiga-tiga vitamin ni boleh buat masker, sgt untung.. . ⠀
Berminat pm kak EZZ 0123717215 untuk harga SPECEL dan info selanjutnya⠀
. ⠀
#shakleemalaysia⠀
#shakleeseremban⠀
#shaklees2⠀
#shakleemurah⠀
#shakleemampumilik⠀
#shakleesyjual⠀
#setibuhamil⠀
#setberpantang⠀
#setjerawat⠀
#setjeragat⠀
#setgout⠀
#setprostat⠀
#setsubur⠀
#setslimming⠀
#postagemalaysia⠀
#setsakittulang⠀
#setsakitbadan⠀
#setrabunjauh⠀
#carotomax⠀
#vitchebat⠀
#glaterbaik⠀
#sethamil⠀
#omegakawalkolestrol⠀
#setkecantikan⠀
#shakleepalingmurah⠀
#shakleelover⠀
#syjualshaklee ⠀
#setcantik⠀
#setmudaremaja⠀
#symknsyjual"
Reposting @shaklee_mummyezz_cantiksihat: ⠀ ...⠀ "shaklee_mummyezz_cantiksihat . ⠀ Haii morning uolss⠀ Semua nak cantik dan sihat kan... Ada ke yg tak nak cantik??? 🌝🌝⠀ . ⠀ Set kecantikan ni melengkapi keinginan seseorang untuk cantik⠀ Terdiri daripada Esp, Vit c dan vita E ⠀ Kenapa kita perlu semua vitamin ni⠀ . ⠀ Esp ialah sumber protein yg yg asli tanpa bahan campuran dan tiruan.. Esp dapat menganjalkan kulit wajah dan memperbaiki sel yg lama kepada sel baru, memutih kulit tubuh badan⠀ ⠀ Vit c plus Collagen merawat segala pigmentasi di kulit wajah seperti jerawat, jeragat, kulit kusam.. Vita e complex merawat segala parut di wajah dan menghilangkan parut d tubuh badan.. Juga melembabkan kulit wajah⠀ Palin best ketiga-tiga vitamin ni boleh buat masker, sgt untung.. . ⠀ Berminat pm kak EZZ 0123717215 untuk harga SPECEL dan info selanjutnya⠀ . ⠀ #shakleemalaysia ⠀ #shakleeseremban ⠀ #shaklees2 ⠀ #shakleemurah ⠀ #shakleemampumilik ⠀ #shakleesyjual ⠀ #setibuhamil ⠀ #setberpantang ⠀ #setjerawat ⠀ #setjeragat ⠀ #setgout ⠀ #setprostat ⠀ #setsubur ⠀ #setslimming ⠀ #postagemalaysia ⠀ #setsakittulang ⠀ #setsakitbadan ⠀ #setrabunjauh ⠀ #carotomax ⠀ #vitchebat ⠀ #glaterbaik ⠀ #sethamil ⠀ #omegakawalkolestrol ⠀ #setkecantikan ⠀ #shakleepalingmurah ⠀ #shakleelover ⠀ #syjualshaklee  ⠀ #setcantik ⠀ #setmudaremaja ⠀ #symknsyjual "
KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
KURUS SAMBIL DETOX! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan) 🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik 🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan 🐤 Meningkatkan metabolisme 🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga 🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan) 🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut 🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan 🐤 Membantu proses detox 🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul 🐤 Membersihkan usus, hati dan darah ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan) 🐤 Bebas kolestrol 🐤 Tiada asid uric 🐤 Mudah diserap dalam badan 🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan 🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama 🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh) 🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
KURUS SAMBIL DETOX! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan) 🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik 🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan 🐤 Meningkatkan metabolisme 🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga 🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan) 🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut 🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan 🐤 Membantu proses detox 🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul 🐤 Membersihkan usus, hati dan darah ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan) 🐤 Bebas kolestrol 🐤 Tiada asid uric 🐤 Mudah diserap dalam badan 🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan 🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama 🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh) 🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎 ⠀⠀⠀⠀ SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri ⠀⠀⠀⠀ Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘 ⠀⠀⠀⠀ KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍 ⠀⠀⠀⠀ 🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan. ⠀⠀⠀⠀ 💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan ⠀⠀⠀⠀ 💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber ⠀⠀⠀⠀ Simple kan konsep ni? 😊 ⠀⠀⠀⠀ Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘 ⠀⠀⠀⠀ Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak! ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #kurus  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #sayajualshaklee  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #omegaguard  #herblax  #bakarlemak  #kurus  #lawas  #detox  #perutbuncit  #shakleemalaysia  #slim  #langsing  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut,contact je nurmie nanti alia akan berikan the best consultation ❤️
.
Alia
📲011-12908198
.
Shaklee Beauty Consultant
-
#shakleeshahalam #shakleeselangor  #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleeshahalam 
#shahalam #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleeunisel #vitaminmurah #shakleeuitmshahalam #shakleeklang  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming #shakleecoduitmshaham #codshahalam  #collagenshakleemurah #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleebyaliaa
#shakleeupm #shakleejerantut
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nurmie nanti alia akan berikan the best consultation ❤️ . Alia 📲011-12908198 . Shaklee Beauty Consultant - #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleeshahalam  #shahalam  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleeunisel  #vitaminmurah  #shakleeuitmshahalam  #shakleeklang  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #shakleecoduitmshaham  #codshahalam  #collagenshakleemurah  #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleebyaliaa  #shakleeupm  #shakleejerantut 
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA 
_
👍🏻Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di dunia 👍🏻Mempunyai satu rangkaian penuh 7 jenis Asid lemak OMEGA 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain- lain lagi..
_
👉🏻EPA menyihatkan jantung dan sendi
👉🏻DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak
_
💕 Omega Guard Shaklee Boleh diamalkan untuk seisi keluarga
_
1 RUMAH 1 OMEGA GUARD SHAKLEE 
WAJIB TAU!!
_ 
Omega Guard Shaklee adalah ULTRAPURE dibuat begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat Asid Lemak pada masa sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti MERKURI dan PLUMBUM yang terdapat dalam ikan
_
Omega Guard dibuat dari IKAN,  bukan HATI IKAN yang Boleh memberi kesan toksik
_
@zeelaSaid
Your Lovely SID
Whatsapp | 013-2432747 
@zeelashaklee.dist 
_
#ShakleeMalaysia 
#Omegaguardpromo
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setberpantang
#sethamil
#setkecantikkan
#setslimming 
#shkleepromo
MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA _ 👍🏻Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di dunia 👍🏻Mempunyai satu rangkaian penuh 7 jenis Asid lemak OMEGA 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain- lain lagi.. _ 👉🏻EPA menyihatkan jantung dan sendi 👉🏻DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak _ 💕 Omega Guard Shaklee Boleh diamalkan untuk seisi keluarga _ 1 RUMAH 1 OMEGA GUARD SHAKLEE WAJIB TAU!! _ Omega Guard Shaklee adalah ULTRAPURE dibuat begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semulajadi memberi manfaat Asid Lemak pada masa sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti MERKURI dan PLUMBUM yang terdapat dalam ikan _ Omega Guard dibuat dari IKAN, bukan HATI IKAN yang Boleh memberi kesan toksik _ @zeelaSaid Your Lovely SID Whatsapp | 013-2432747 @zeelashaklee.dist _ #ShakleeMalaysia  #Omegaguardpromo  #shakleesubangbestari  #shakleekotadamansara  #setberpantang  #sethamil  #setkecantikkan  #setslimming  #shkleepromo 
.
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat sesuai untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawan Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut,contact je nanti Sis Qilah akan berikan the best consultation ❤️
.
Sis Qilah
Founder of Dream Comes True
📲www.wasap.my/60134598459
.
Shaklee Beauty Consultant
-
#shaklee #shakleebesut #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleepasirputeh
#kelantan #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleemachang #vitaminmurah #shakleeuitm #shakleebangi  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming #shakleekuis #collagenshakleemurah #shakleeupm  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleeipg
#shakleeupm #shakleeupnm
. SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat sesuai untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawan Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nanti Sis Qilah akan berikan the best consultation ❤️ . Sis Qilah Founder of Dream Comes True 📲www.wasap.my/60134598459 . Shaklee Beauty Consultant - #shaklee  #shakleebesut  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleepasirputeh  #kelantan  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleemachang  #vitaminmurah  #shakleeuitm  #shakleebangi  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #shakleekuis  #collagenshakleemurah  #shakleeupm  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleeipg  #shakleeupm  #shakleeupnm 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat sesuai untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawan Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut,contact je nanti Sis Qilah akan berikan the best consultation ❤️
.
Sis Qilah
Founder of Dream Comes True
📲www.wasap.my/60134598459
.
Shaklee Beauty Consultant
-
#shaklee #shakleebesut #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleepasirputeh
#kelantan #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleemachang #vitaminmurah #shakleeuitm #shakleebangi  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming #shakleekuis #collagenshakleemurah #shakleeupm  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleeipg
#shakleeupm #shakleeupnm
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat sesuai untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawan Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nanti Sis Qilah akan berikan the best consultation ❤️ . Sis Qilah Founder of Dream Comes True 📲www.wasap.my/60134598459 . Shaklee Beauty Consultant - #shaklee  #shakleebesut  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleepasirputeh  #kelantan  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleemachang  #vitaminmurah  #shakleeuitm  #shakleebangi  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #shakleekuis  #collagenshakleemurah  #shakleeupm  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleeipg  #shakleeupm  #shakleeupnm 
SET BASIC JERAWAT
.
.

Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni .
.
.
FUNGSI VITAMIN C
🌼Mencantikkan kulit
🌼Menstabilkan hormon
🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan
🌼Menentang virus jahat dalam badan
🌼Memberikan tenaga
🌼Menghilangkan selsema, demam
🌼Mengurangkan allergic
🌼Merawat luka
🌼Menghalang jangkitan penyakit
.
.
Fungsi Alfalfa:
.
✅Mencuci hati, darah, usus
✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap
✅Merawat Allergic
✅Merawat Resdung
✅Merawat Fungi dalam tubuh
✅Membantu memperbanykkan susu ibu
✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol
✅Melawan tumor
✅Melegakan keletihan
✅Mencegah/merawat arthritis
✅Agen detoks yang baik
✅Merawat Keputihan
✅Sebagai perapat wanita
✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah
.
.
Untuk info lanjut,contact je nurmie nanti mira akan berikan the best consultation ❤️
.
Mira
Founder of D2D Team
📲011-26971800
.
Shaklee Beauty Consultant
-
#shakleeshahalam #shakleeselangor  #setnutriwhite #setskincareshaklee
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleeshahalam 
#shahalam #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleeunisel #vitaminmurah #shakleeuitmshahalam #shakleeklang  #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee  #setslimming #shakleecoduitmshaham #codshahalam  #collagenshakleemurah #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleebymira
#shakleeupm #shakleejerantut
SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat mencadangkan awak untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawab Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nurmie nanti mira akan berikan the best consultation ❤️ . Mira Founder of D2D Team 📲011-26971800 . Shaklee Beauty Consultant - #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #setnutriwhite  #setskincareshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurahmalaysia  #shakleeoriginal  #shakleeshahalam  #shahalam  #flawlessskin  #vivixmurah  #shaklee  #shakleeunisel  #vitaminmurah  #shakleeuitmshahalam  #shakleeklang  #vitamincshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #slimmingshaklee  #setslimming  #shakleecoduitmshaham  #codshahalam  #collagenshakleemurah  #uitmshahalam  #vitaminmurahshaklee  #espshakleemurah  #espmurah  #setkurusshaklee  #shakleebymira  #shakleeupm  #shakleejerantut 
Vita-lea terbaik untuk ibu-ibu 👍
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
Manfaat utama Vita-Lea Iron Formula ialah:
❤memberi tenaga, mencergaskan tubuh badan dan memberi kekuatan mental dalam membantu sistem memori dan fokus yang penting dalam proses belajar dan juga aktiviti harian.
❤membantu melengkapkan nutrisi penting yang terkurang akibat daripada amalan diet yang tidak seimbang seperti vegetarian dan penghidap anemia.
❤meningkat keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja.
❤membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan.
❤membantu kesihatan rambut, kulit, kuku, otot dan hormon.
❤menjaga kesihatan tiroid
❤melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. ➡➡➡Vita-Lea Iron Formula telah dipilih oleh Centre for Science di USA sebagai the best multi-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga runcit: RM93.75 sebotol.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang!
📲📲 Whatsapp 010-2904863
📲📲 Whatsapp 010-2904863  #shakleemalaysia 
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement #setslimming #healthsupplement #vitamine #shakleetamanmelati #settambahberat
#tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #kulitsihat 
#flawlessskin #terapiinstagram
#healthyskin #setkurusbudget 
#multivitamin #tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5 #tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8 #lecithinshaklee
#mealshakes #pengedarsahshakleemalaysia 
#bcomplex #alfalfacomplex  #garliccomplex #peppermintgingerplus #vitaleaironformula
Vita-lea terbaik untuk ibu-ibu 👍 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 Manfaat utama Vita-Lea Iron Formula ialah: ❤memberi tenaga, mencergaskan tubuh badan dan memberi kekuatan mental dalam membantu sistem memori dan fokus yang penting dalam proses belajar dan juga aktiviti harian. ❤membantu melengkapkan nutrisi penting yang terkurang akibat daripada amalan diet yang tidak seimbang seperti vegetarian dan penghidap anemia. ❤meningkat keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja. ❤membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan. ❤membantu kesihatan rambut, kulit, kuku, otot dan hormon. ❤menjaga kesihatan tiroid ❤melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. ➡➡➡Vita-Lea Iron Formula telah dipilih oleh Centre for Science di USA sebagai the best multi-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Harga runcit: RM93.75 sebotol. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang! 📲📲 Whatsapp 010-2904863 📲📲 Whatsapp 010-2904863  #shakleemalaysia  #shakleevitaminsihat  #shakleesupplement  #setslimming  #healthsupplement  #vitamine  #shakleetamanmelati  #settambahberat  #tamanmelati  #shakleeomegaguard  #kulitcantik  #kulitsihat  #flawlessskin  #terapiinstagram  #healthyskin  #setkurusbudget  #multivitamin  #tamanmelatipv3  #tamanmelatipv5  #tamanmelatipv6  #tamanmelatipv8  #lecithinshaklee  #mealshakes  #pengedarsahshakleemalaysia  #bcomplex  #alfalfacomplex  #garliccomplex  #peppermintgingerplus  #vitaleaironformula 
Vita-lea bantu naikkan selera makan 👍
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
Manfaat utama Vita-Lea Iron Formula ialah:
❤memberi tenaga, mencergaskan tubuh badan dan memberi kekuatan mental dalam membantu sistem memori dan fokus yang penting dalam proses belajar dan juga aktiviti harian.
❤membantu melengkapkan nutrisi penting yang terkurang akibat daripada amalan diet yang tidak seimbang seperti vegetarian dan penghidap anemia.
❤meningkat keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja.
❤membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan.
❤membantu kesihatan rambut, kulit, kuku, otot dan hormon.
❤menjaga kesihatan tiroid
❤melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. ➡➡➡Vita-Lea Iron Formula telah dipilih oleh Centre for Science di USA sebagai the best multi-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga runcit: RM93.75 sebotol.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang!
📲📲 Whatsapp 010-2904863
📲📲 Whatsapp 010-2904863  #shakleemalaysia 
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement #setslimming #healthsupplement #vitamine #shakleetamanmelati #settambahberat
#tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #kulitsihat 
#flawlessskin #terapiinstagram
#healthyskin #setkurusbudget 
#multivitamin #tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5 #tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8 #lecithinshaklee
#mealshakes #pengedarsahshakleemalaysia 
#bcomplex #alfalfacomplex  #garliccomplex #peppermintgingerplus #vitaleaironformula
Vita-lea bantu naikkan selera makan 👍 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 Manfaat utama Vita-Lea Iron Formula ialah: ❤memberi tenaga, mencergaskan tubuh badan dan memberi kekuatan mental dalam membantu sistem memori dan fokus yang penting dalam proses belajar dan juga aktiviti harian. ❤membantu melengkapkan nutrisi penting yang terkurang akibat daripada amalan diet yang tidak seimbang seperti vegetarian dan penghidap anemia. ❤meningkat keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja. ❤membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan. ❤membantu kesihatan rambut, kulit, kuku, otot dan hormon. ❤menjaga kesihatan tiroid ❤melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. ➡➡➡Vita-Lea Iron Formula telah dipilih oleh Centre for Science di USA sebagai the best multi-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Harga runcit: RM93.75 sebotol. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang! 📲📲 Whatsapp 010-2904863 📲📲 Whatsapp 010-2904863  #shakleemalaysia  #shakleevitaminsihat  #shakleesupplement  #setslimming  #healthsupplement  #vitamine  #shakleetamanmelati  #settambahberat  #tamanmelati  #shakleeomegaguard  #kulitcantik  #kulitsihat  #flawlessskin  #terapiinstagram  #healthyskin  #setkurusbudget  #multivitamin  #tamanmelatipv3  #tamanmelatipv5  #tamanmelatipv6  #tamanmelatipv8  #lecithinshaklee  #mealshakes  #pengedarsahshakleemalaysia  #bcomplex  #alfalfacomplex  #garliccomplex  #peppermintgingerplus  #vitaleaironformula 
Glowing dengan moisturizer Youth

Wow! Wow! Wow!! Korangggg! Tengokkk niii! 😍😍😍 Excited sangatttt! Baru je sapu kat tangann dah nampak beza wehhhhh! Kalau sapu kat muka nantiii Allahhhhh glowing mowing la iolss 😍😍😍 Dahla boleh pakai as makeup base tauu! Sumpahh #youthskincare ni the bestttttt eveerrhhh

Korang takkan nak tengokk je jomlaa order sekalii hehe bolehh pre-order dari sekarang tauu 😘

@aidaa.vitamins | 0146614693

#youthskincare
#youthshaklee 
#shakleemalaysia 
#sayajualshaklee 
#sethamil 
#sethamilshaklee 
#setcantik 
#setcantikshaklee 
#setslimming 
#setslimmingshaklee 
#shakleerantaupanjang 
#shakleepasirmas 
#shakleekotabharu 
#shakleekelantan 
#shakleejohor 
#shakleemersing 
#supplementsshaklee 
#setberpantang 
#setberpantangshaklee 
#setmenyusu 
#setmenyusushaklee 
#setuntukhamilshaklee 
#setkesuburanshaklee 
#setjerawat 
#setjeragat 
#setkesihatan 
#breastfeedingjourney 
#bfmom 
#pregnancyjourney
Glowing dengan moisturizer Youth Wow! Wow! Wow!! Korangggg! Tengokkk niii! 😍😍😍 Excited sangatttt! Baru je sapu kat tangann dah nampak beza wehhhhh! Kalau sapu kat muka nantiii Allahhhhh glowing mowing la iolss 😍😍😍 Dahla boleh pakai as makeup base tauu! Sumpahh #youthskincare  ni the bestttttt eveerrhhh Korang takkan nak tengokk je jomlaa order sekalii hehe bolehh pre-order dari sekarang tauu 😘 @aidaa.vitamins | 0146614693 #youthskincare  #youthshaklee  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #sethamil  #sethamilshaklee  #setcantik  #setcantikshaklee  #setslimming  #setslimmingshaklee  #shakleerantaupanjang  #shakleepasirmas  #shakleekotabharu  #shakleekelantan  #shakleejohor  #shakleemersing  #supplementsshaklee  #setberpantang  #setberpantangshaklee  #setmenyusu  #setmenyusushaklee  #setuntukhamilshaklee  #setkesuburanshaklee  #setjerawat  #setjeragat  #setkesihatan  #breastfeedingjourney  #bfmom  #pregnancyjourney 
ESP SHAKLEE UNTUK IBU BERPANTANG
_
PROTEIN nie binaan SEL
*mase proses kelahiran banyak sel kita rosak,so kita perlukan protein yg cukup untuk renew balik sel- sel kita
_
ESP SHAKLEE ialah Soy Protein yang terbaik untuk penghasilan susu yang banyak serta tinggi kandungan antibodi.
_
✅Protein lengkap membantu RENEW sel kulit dengan lebih cepat & effektif & sangat sangat membantu proses menyembuhkan luka bersalin.
_
✅Ibu Berpantang dan Ibu Menyusu digalakkan mengambil ESP untuk MILKBOOSTER.
_
✅Membantu menambahkan penghasilan susu ibu dan MEMEKATKAN susu badan
_
✅ESP sangat membantu dalam pemulihan luka luaran dan dalaman bersalin.
_
✅Membekalkan tenaga dan kecergasan badan.
_
✅Mencantikkan kulit.
_
✅Membantu dalam penurunan berat badan
_ 
Zeela Said 
Your Lovely SID 
Whatsapp | 013-2432747
Zeelashaklee.dis 
_
#ShakleeMalaysia 
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#sethamil #setslimming
#setpantang #setkecantikkan
#shakleepromo
ESP SHAKLEE UNTUK IBU BERPANTANG _ PROTEIN nie binaan SEL *mase proses kelahiran banyak sel kita rosak,so kita perlukan protein yg cukup untuk renew balik sel- sel kita _ ESP SHAKLEE ialah Soy Protein yang terbaik untuk penghasilan susu yang banyak serta tinggi kandungan antibodi. _ ✅Protein lengkap membantu RENEW sel kulit dengan lebih cepat & effektif & sangat sangat membantu proses menyembuhkan luka bersalin. _ ✅Ibu Berpantang dan Ibu Menyusu digalakkan mengambil ESP untuk MILKBOOSTER. _ ✅Membantu menambahkan penghasilan susu ibu dan MEMEKATKAN susu badan _ ✅ESP sangat membantu dalam pemulihan luka luaran dan dalaman bersalin. _ ✅Membekalkan tenaga dan kecergasan badan. _ ✅Mencantikkan kulit. _ ✅Membantu dalam penurunan berat badan _ Zeela Said Your Lovely SID Whatsapp | 013-2432747 Zeelashaklee.dis _ #ShakleeMalaysia  #shakleesubangbestari  #shakleekotadamansara  #sethamil  #setslimming  #setpantang  #setkecantikkan  #shakleepromo 
"Jadi ibu berkerjaya memang begini lah. Perlu supplement tambahan agar sentiasa cergas dan sihat untuk lakukan kerja di pejabat dan di rumah. Kalau tak, siapa yang nak tolong buat kerja2 ni? Nak mengurus rumah dan anak2 lagi. Saya memang tak ada orang gaji di rumah. Sayalah ibu, sayalah pekerja, sayalah guru, sayalah yang bisnes, sayalah orang gaji dan sayalah isteri." Hahh!! Nampak tak?? Oleh itu, Vita-Lea adalah keperluan khas bagi ibu.Vita-Lea lengkap dengan vitamin2 yang diperlukan oleh badan. Ianya selamat dan organik.

Manfaat utama Vita-Lea Iron Formula ialah:
❤memberi tenaga, mencergaskan tubuh badan dan memberi kekuatan mental dalam membantu sistem memori dan fokus yang penting dalam proses belajar dan juga aktiviti harian.
❤membantu melengkapkan nutrisi penting yang terkurang akibat daripada amalan diet yang tidak seimbang seperti vegetarian dan penghidap anemia.
❤meningkat keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja.
❤membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan.
❤membantu kesihatan rambut, kulit, kuku, otot dan hormon.
❤menjaga kesihatan tiroid
❤melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga runcit RM93.75 sebotol
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang!
📲📲 Whatsapp 010-2904863
#shakleemalaysia 
#shakleevitamins
#shakleesupplement #setslimming #healthsupplement #vitamine #shakleetamanmelati #kolesterol 
#tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #kulitsihat 
#flawlessskin #terapiinstagram
#healthyskin #setkurusbudget 
#mselegacy #tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5 #tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8 #lecithinshaklee
#mealshakes #pengedarsahshakleemalaysia 
#bcomplex #alfalfacomplex  #garliccomplex #peppermintgingerplus #vitalea
"Jadi ibu berkerjaya memang begini lah. Perlu supplement tambahan agar sentiasa cergas dan sihat untuk lakukan kerja di pejabat dan di rumah. Kalau tak, siapa yang nak tolong buat kerja2 ni? Nak mengurus rumah dan anak2 lagi. Saya memang tak ada orang gaji di rumah. Sayalah ibu, sayalah pekerja, sayalah guru, sayalah yang bisnes, sayalah orang gaji dan sayalah isteri." Hahh!! Nampak tak?? Oleh itu, Vita-Lea adalah keperluan khas bagi ibu.Vita-Lea lengkap dengan vitamin2 yang diperlukan oleh badan. Ianya selamat dan organik. Manfaat utama Vita-Lea Iron Formula ialah: ❤memberi tenaga, mencergaskan tubuh badan dan memberi kekuatan mental dalam membantu sistem memori dan fokus yang penting dalam proses belajar dan juga aktiviti harian. ❤membantu melengkapkan nutrisi penting yang terkurang akibat daripada amalan diet yang tidak seimbang seperti vegetarian dan penghidap anemia. ❤meningkat keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja. ❤membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan. ❤membantu kesihatan rambut, kulit, kuku, otot dan hormon. ❤menjaga kesihatan tiroid ❤melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Harga runcit RM93.75 sebotol ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang! 📲📲 Whatsapp 010-2904863 #shakleemalaysia  #shakleevitamins  #shakleesupplement  #setslimming  #healthsupplement  #vitamine  #shakleetamanmelati  #kolesterol  #tamanmelati  #shakleeomegaguard  #kulitcantik  #kulitsihat  #flawlessskin  #terapiinstagram  #healthyskin  #setkurusbudget  #mselegacy  #tamanmelatipv3  #tamanmelatipv5  #tamanmelatipv6  #tamanmelatipv8  #lecithinshaklee  #mealshakes  #pengedarsahshakleemalaysia  #bcomplex  #alfalfacomplex  #garliccomplex  #peppermintgingerplus  #vitalea 
Manfaat utama Vita-Lea Iron Formula ialah:
❤memberi tenaga, mencergaskan tubuh badan dan memberi kekuatan mental dalam membantu sistem memori dan fokus yang penting dalam proses belajar dan juga aktiviti harian.
❤membantu melengkapkan nutrisi penting yang terkurang akibat daripada amalan diet yang tidak seimbang seperti vegetarian dan penghidap anemia.
❤meningkat keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja.
❤membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan.
❤membantu kesihatan rambut, kulit, kuku, otot dan hormon.
❤menjaga kesihatan tiroid
❤melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. 
Vita-Lea Iron Formula telah dipilih oleh Centre for Science di USA sebagai the best multi-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga runcit: RM93.75 sebotol.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang!
📲📲 Whatsapp 010-2904863
📲📲 Whatsapp 010-2904863  #shakleemalaysia 
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement #setslimming #healthsupplement #vitamine #shakleetamanmelati #settambahberat
#tamanmelati
#shakleeomegaguard
#kulitcantik #kulitsihat 
#flawlessskin #terapiinstagram
#healthyskin #setkurusbudget 
#multivitamin #tamanmelatipv3 #tamanmelatipv5 #tamanmelatipv6 #tamanmelatipv8 #lecithinshaklee
#mealshakes #pengedarsahshakleemalaysia 
#bcomplex #alfalfacomplex  #garliccomplex #peppermintgingerplus #vitaleaironformula
Manfaat utama Vita-Lea Iron Formula ialah: ❤memberi tenaga, mencergaskan tubuh badan dan memberi kekuatan mental dalam membantu sistem memori dan fokus yang penting dalam proses belajar dan juga aktiviti harian. ❤membantu melengkapkan nutrisi penting yang terkurang akibat daripada amalan diet yang tidak seimbang seperti vegetarian dan penghidap anemia. ❤meningkat keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja. ❤membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan. ❤membantu kesihatan rambut, kulit, kuku, otot dan hormon. ❤menjaga kesihatan tiroid ❤melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. Vita-Lea Iron Formula telah dipilih oleh Centre for Science di USA sebagai the best multi-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Harga runcit: RM93.75 sebotol. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Whatsapp@sms 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang! 📲📲 Whatsapp 010-2904863 📲📲 Whatsapp 010-2904863  #shakleemalaysia  #shakleevitaminsihat  #shakleesupplement  #setslimming  #healthsupplement  #vitamine  #shakleetamanmelati  #settambahberat  #tamanmelati  #shakleeomegaguard  #kulitcantik  #kulitsihat  #flawlessskin  #terapiinstagram  #healthyskin  #setkurusbudget  #multivitamin  #tamanmelatipv3  #tamanmelatipv5  #tamanmelatipv6  #tamanmelatipv8  #lecithinshaklee  #mealshakes  #pengedarsahshakleemalaysia  #bcomplex  #alfalfacomplex  #garliccomplex  #peppermintgingerplus  #vitaleaironformula 
◾Vita-Lea Shaklee adalah multi vitamin dan multi mineral yang pertama dibangunkan oleh Dr. Forrest C Shaklee. Pada asalnya ia dikenali dengan nama Vitalized Minerals.
◾Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya daripada cecair pada tahun 1915 kepada tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea sekarang.
◾Tablet Vita-Lea disalut dengan serbuk nutrisi, Spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi kompleks yang disebut sebagai "explo-tab".
◾Vita-Lea merupakan tablet multi vitamin yang paling pantas terlarut dalam air dan tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalam Vita-Lea mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.
◾Vita-Lea Iron Formula adalah supplemen seimbang dan paling komprehensif dalam sains Shaklee! Ia diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting untuk orang dewasa. ◾Iron sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Kelancaran perjalanan darah membantu menyebarkan nutrien ke seluruh badan dengan lebih berkesan.
◾Vita-Lea Iron Formula telah dipilih oleh Centre for Science di USA sebagai the best multi-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga runcit RM93.75
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📲📲 Whatsapp 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang!
📲📲 Whatsapp 010-2904863
📲📲 Whatsapp 010-2904863

#ostematrix #shakleemalaysia 
#shakleevitaminsihat
#shakleesupplement #setslimming #healthsupplement #vitamine #shakleetamanmelati #espshaklee
#vitaleaironformula #multivitamin #sustainedreleasevitacplus #bcomplexshaklee #vivix #lecithinshaklee #alfalfacomplex #tamanmelatipv6 #tamanmelatipv5 #tamanmelatipv8 #tamanmelatipv3 #vitaleaforchildren #mealshakes #omegaguard #carotomax #herbalblendshaklee #basichshaklee #herblax #phytocolstshaklee #terapiinstagram
◾Vita-Lea Shaklee adalah multi vitamin dan multi mineral yang pertama dibangunkan oleh Dr. Forrest C Shaklee. Pada asalnya ia dikenali dengan nama Vitalized Minerals. ◾Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya daripada cecair pada tahun 1915 kepada tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea sekarang. ◾Tablet Vita-Lea disalut dengan serbuk nutrisi, Spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi kompleks yang disebut sebagai "explo-tab". ◾Vita-Lea merupakan tablet multi vitamin yang paling pantas terlarut dalam air dan tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalam Vita-Lea mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil. ◾Vita-Lea Iron Formula adalah supplemen seimbang dan paling komprehensif dalam sains Shaklee! Ia diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting untuk orang dewasa. ◾Iron sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Kelancaran perjalanan darah membantu menyebarkan nutrien ke seluruh badan dengan lebih berkesan. ◾Vita-Lea Iron Formula telah dipilih oleh Centre for Science di USA sebagai the best multi-vitamin di dalam Public Interest pada tahun 2000. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Harga runcit RM93.75 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲📲 Whatsapp 010-2904863 untuk beli-cuba sekarang! 📲📲 Whatsapp 010-2904863 📲📲 Whatsapp 010-2904863 #ostematrix  #shakleemalaysia  #shakleevitaminsihat  #shakleesupplement  #setslimming  #healthsupplement  #vitamine  #shakleetamanmelati  #espshaklee  #vitaleaironformula  #multivitamin  #sustainedreleasevitacplus  #bcomplexshaklee  #vivix  #lecithinshaklee  #alfalfacomplex  #tamanmelatipv6  #tamanmelatipv5  #tamanmelatipv8  #tamanmelatipv3  #vitaleaforchildren  #mealshakes  #omegaguard  #carotomax  #herbalblendshaklee  #basichshaklee  #herblax  #phytocolstshaklee  #terapiinstagram 
SAPA NAK KURUS TAPI TAK RAJIN SENAM?
NAK DIET TAPI TERPAKSA BERTANGGUH SEBAB MAKANAN LAIN SEDAP SANGAT?
NAK BERAT BADAN TURUN TAPI BUDGET TAK BANYAK?

Korang jangan risau, korang pm je Hanis, nanti Hanis akan bantu korang dapatkan supplemen yang bukan sahaja SESUAI dengan ketahanan badan korang, malah HARGA BERBALOI serta TAHAN LAMA.

SET SLIMMING SHAKLEE terdiri daripada
-----------------------------------------------
🎀BAKAR - LECITHIN / OMEGA GUARD
🎀BUANG - ALFALFA / HERBLAX
🎀BINA - ESP / CINCH SHAKE

Nak consume semua pun boleh, nak consume by set pun ok, nak consume asing2 pun ok.. Hanis akan suggest mengikut budget dan keperluan tubuh korang. 😉 Hanis
01139668894

#trustedsid #sid #shaklee #shakleemalaysia #nakkurus #kurus #kuruscarasihat #produkkesihatan #produkkesihatanmurah #setslimming #setslimmingmurah #setslimmingmalaysia #malaysia #penang #pulaupinang #shakleepulaupinang #usm #shakleeusm #saujana #restu #tekun #rst #usminduk #usmpenang #usmpulaupinang #pulaumutiara
SAPA NAK KURUS TAPI TAK RAJIN SENAM? NAK DIET TAPI TERPAKSA BERTANGGUH SEBAB MAKANAN LAIN SEDAP SANGAT? NAK BERAT BADAN TURUN TAPI BUDGET TAK BANYAK? Korang jangan risau, korang pm je Hanis, nanti Hanis akan bantu korang dapatkan supplemen yang bukan sahaja SESUAI dengan ketahanan badan korang, malah HARGA BERBALOI serta TAHAN LAMA. SET SLIMMING SHAKLEE terdiri daripada ----------------------------------------------- 🎀BAKAR - LECITHIN / OMEGA GUARD 🎀BUANG - ALFALFA / HERBLAX 🎀BINA - ESP / CINCH SHAKE Nak consume semua pun boleh, nak consume by set pun ok, nak consume asing2 pun ok.. Hanis akan suggest mengikut budget dan keperluan tubuh korang. 😉 Hanis 01139668894 #trustedsid  #sid  #shaklee  #shakleemalaysia  #nakkurus  #kurus  #kuruscarasihat  #produkkesihatan  #produkkesihatanmurah  #setslimming  #setslimmingmurah  #setslimmingmalaysia  #malaysia  #penang  #pulaupinang  #shakleepulaupinang  #usm  #shakleeusm  #saujana  #restu  #tekun  #rst  #usminduk  #usmpenang  #usmpulaupinang  #pulaumutiara 
SAPA NAK KURUS TAPI TAK RAJIN SENAM?
NAK DIET TAPI TERPAKSA BERTANGGUH SEBAB MAKANAN LAIN SEDAP SANGAT?
NAK BERAT BADAN TURUN TAPI BUDGET TAK BANYAK?

Korang jangan risau, korang pm je Hanis, nanti Hanis akan bantu korang dapatkan supplemen yang bukan sahaja SESUAI dengan ketahanan badan korang, malah HARGA BERBALOI serta TAHAN LAMA.. SET SLIMMING SHAKLEE terdiri daripada :
🎀BAKAR - LECITHIN / OMEGA GUARD
🎀BUANG - ALFALFA / HERBLAX
🎀BINA - ESP / CINCH SHAKE

Nak consume semua pun boleh, nak consume by set pun ok, nak consume asing2 pun ok.. Hanis akan suggest mengikut budget dan keperluan tubuh korang.😉 Hanis
01139668894

#trustedsid #sid #shaklee #shakleemalaysia #nakkurus #kurus #kuruscarasihat #produkkesihatan #produkkesihatanmurah #setslimming #setslimmingmurah #setslimmingmalaysia #malaysia #penang #pulaupinang #shakleepulaupinang #usm #shakleeusm #saujana #restu #tekun #rst #usminduk #usmpenang #usmpulaupinang #pulaumutiara
SAPA NAK KURUS TAPI TAK RAJIN SENAM? NAK DIET TAPI TERPAKSA BERTANGGUH SEBAB MAKANAN LAIN SEDAP SANGAT? NAK BERAT BADAN TURUN TAPI BUDGET TAK BANYAK? Korang jangan risau, korang pm je Hanis, nanti Hanis akan bantu korang dapatkan supplemen yang bukan sahaja SESUAI dengan ketahanan badan korang, malah HARGA BERBALOI serta TAHAN LAMA.. SET SLIMMING SHAKLEE terdiri daripada : 🎀BAKAR - LECITHIN / OMEGA GUARD 🎀BUANG - ALFALFA / HERBLAX 🎀BINA - ESP / CINCH SHAKE Nak consume semua pun boleh, nak consume by set pun ok, nak consume asing2 pun ok.. Hanis akan suggest mengikut budget dan keperluan tubuh korang.😉 Hanis 01139668894 #trustedsid  #sid  #shaklee  #shakleemalaysia  #nakkurus  #kurus  #kuruscarasihat  #produkkesihatan  #produkkesihatanmurah  #setslimming  #setslimmingmurah  #setslimmingmalaysia  #malaysia  #penang  #pulaupinang  #shakleepulaupinang  #usm  #shakleeusm  #saujana  #restu  #tekun  #rst  #usminduk  #usmpenang  #usmpulaupinang  #pulaumutiara 
SAPA NAK KURUS TAPI TAK RAJIN SENAM?
NAK DIET TAPI TERPAKSA BERTANGGUH SEBAB MAKANAN LAIN SEDAP SANGAT?
NAK BERAT BADAN TURUN TAPI BUDGET TAK BANYAK?

Korang jangan risau, korang pm je Hanis, nanti Hanis akan bantu korang dapatkan supplemen yang bukan sahaja SESUAI dengan ketahanan badan korang, malah HARGA BERBALOI serta TAHAN LAMA.. SET SLIMMING SHAKLEE terdiri daripada :
🎀BAKAR - LECITHIN / OMEGA GUARD
🎀BUANG - ALFALFA / HERBLAX
🎀BINA - ESP / CINCH SHAKE

Nak consume semua pun boleh, nak consume by set pun ok, nak consume asing2 pun ok.. Hanis akan suggest mengikut budget dan keperluan tubuh korang. 😉 
Hanis
01139668894

#trustedsid #sid #shaklee #shakleemalaysia #nakkurus #kurus #kuruscarasihat #produkkesihatan #produkkesihatanmurah #setslimming #setslimmingmurah #setslimmingmalaysia #malaysia #penang #pulaupinang #shakleepulaupinang #usm #shakleeusm #saujana #restu #tekun #rst #usminduk #usmpenang #usmpulaupinang #pulaumutiara
SAPA NAK KURUS TAPI TAK RAJIN SENAM? NAK DIET TAPI TERPAKSA BERTANGGUH SEBAB MAKANAN LAIN SEDAP SANGAT? NAK BERAT BADAN TURUN TAPI BUDGET TAK BANYAK? Korang jangan risau, korang pm je Hanis, nanti Hanis akan bantu korang dapatkan supplemen yang bukan sahaja SESUAI dengan ketahanan badan korang, malah HARGA BERBALOI serta TAHAN LAMA.. SET SLIMMING SHAKLEE terdiri daripada : 🎀BAKAR - LECITHIN / OMEGA GUARD 🎀BUANG - ALFALFA / HERBLAX 🎀BINA - ESP / CINCH SHAKE Nak consume semua pun boleh, nak consume by set pun ok, nak consume asing2 pun ok.. Hanis akan suggest mengikut budget dan keperluan tubuh korang. 😉 Hanis 01139668894 #trustedsid  #sid  #shaklee  #shakleemalaysia  #nakkurus  #kurus  #kuruscarasihat  #produkkesihatan  #produkkesihatanmurah  #setslimming  #setslimmingmurah  #setslimmingmalaysia  #malaysia  #penang  #pulaupinang  #shakleepulaupinang  #usm  #shakleeusm  #saujana  #restu  #tekun  #rst  #usminduk  #usmpenang  #usmpulaupinang  #pulaumutiara 
ESP SHAKLEE UNTUK IBU BERPANTANG
_
PROTEIN nie binaan SEL
*mase proses kelahiran banyak sel kita rosak,so kita perlukan protein yg cukup untuk renew balik sel- sel kita
_
ESP SHAKLEE ialah Soy Protein yang terbaik untuk penghasilan susu yang banyak serta tinggi kandungan antibodi.
_
✅Protein lengkap membantu RENEW sel kulit dengan lebih cepat & effektif & sangat sangat membantu proses menyembuhkan luka bersalin.
_
✅Ibu Berpantang dan Ibu Menyusu digalakkan mengambil ESP untuk MILKBOOSTER.
_
✅Membantu menambahkan penghasilan susu ibu dan MEMEKATKAN susu badan
_
✅ESP sangat membantu dalam pemulihan luka luaran dan dalaman bersalin.
_
✅Membekalkan tenaga dan kecergasan badan.
_
✅Mencantikkan kulit.
_
✅Membantu dalam penurunan berat badan
_ 
Zeela Said 
Your Lovely SID 
Whatsapp | 013-2432747
Zeelashaklee.dis 
_
#ShakleeMalaysia 
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#sethamil #setslimming
#setpantang #setkecantikkan
#shakleepromo
ESP SHAKLEE UNTUK IBU BERPANTANG _ PROTEIN nie binaan SEL *mase proses kelahiran banyak sel kita rosak,so kita perlukan protein yg cukup untuk renew balik sel- sel kita _ ESP SHAKLEE ialah Soy Protein yang terbaik untuk penghasilan susu yang banyak serta tinggi kandungan antibodi. _ ✅Protein lengkap membantu RENEW sel kulit dengan lebih cepat & effektif & sangat sangat membantu proses menyembuhkan luka bersalin. _ ✅Ibu Berpantang dan Ibu Menyusu digalakkan mengambil ESP untuk MILKBOOSTER. _ ✅Membantu menambahkan penghasilan susu ibu dan MEMEKATKAN susu badan _ ✅ESP sangat membantu dalam pemulihan luka luaran dan dalaman bersalin. _ ✅Membekalkan tenaga dan kecergasan badan. _ ✅Mencantikkan kulit. _ ✅Membantu dalam penurunan berat badan _ Zeela Said Your Lovely SID Whatsapp | 013-2432747 Zeelashaklee.dis _ #ShakleeMalaysia  #shakleesubangbestari  #shakleekotadamansara  #sethamil  #setslimming  #setpantang  #setkecantikkan  #shakleepromo