an online Instagram web viewer

#seriummi medias

Photos

Seribella answers all the questions out there ๐Ÿ˜˜
.
#seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #sugarbelleintanalylia #bakiniswimwearintan
xSay2
Three perfect match! Jom dapatkan time CNY RUSH PROMO ni . 7 hari sahaja lagi๐ŸŒน
.
.
Seribella RM58 / Seritoks RM27 / Serisoap RM27 / Seriummi RM45 / Serift RM75
.
.
For more details : 0135076183 (click link on bio direct terus dengan kakcot)
.
.
Free COD : klang, aeon bukit tinggi, tesco setia alam, padang jawa, section 7, tanjung malim, slim river, sungkai dan kawasan sekitarnya.
.
.
#seritopqueen #serisoap #seribella #seritoks #seriummi #serift #ehberserinyadia
Three perfect match! Jom dapatkan time CNY RUSH PROMO ni . 7 hari sahaja lagi๐ŸŒน . . Seribella RM58 / Seritoks RM27 / Serisoap RM27 / Seriummi RM45 / Serift RM75 . . For more details : 0135076183 (click link on bio direct terus dengan kakcot) . . Free COD : klang, aeon bukit tinggi, tesco setia alam, padang jawa, section 7, tanjung malim, slim river, sungkai dan kawasan sekitarnya. . . #seritopqueen  #serisoap  #seribella  #seritoks  #seriummi  #serift  #ehberserinyadia 
"Tak manis sangat, bila minum rasa bertenaga!" Whoahh ini yang Sis Seri jadi rindu dengan Seriummi ni ๐Ÿ˜‹ Kesemua produk from Serigroup memang yang terbaik sahaja sebab tu best! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Ada yang nak bunga daripada Sis Seri tak? Kalau nak, rajin-rajinkanlah share feedback u olls dengan Sis Seri! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ #serigroup #seriummi #susuibumengandung #susucoklat #susuberkhasiat
"Tak manis sangat, bila minum rasa bertenaga!" Whoahh ini yang Sis Seri jadi rindu dengan Seriummi ni ๐Ÿ˜‹ Kesemua produk from Serigroup memang yang terbaik sahaja sebab tu best! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Ada yang nak bunga daripada Sis Seri tak? Kalau nak, rajin-rajinkanlah share feedback u olls dengan Sis Seri! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ #serigroup  #seriummi  #susuibumengandung  #susucoklat  #susuberkhasiat 
Panas panas ni dapat berendam dalam kolam renang sambil pakai #bakini seronoknyaaa ๐Ÿ˜
.
#bakini #bakiniswimwearintan #bajurenang #swimmingsuit #sugarbelle #serift #seritoks #serisoap #seriummi #seribella #sugarbelleintanalylia
Consume two tablets a day will make your body full of energy ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
#seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #sugarbelle #sugarbelleintanalylia #bakiniswimwearintan
#CNYRushPromo #Serigroup โค
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MORE INFO!
WHATSAPP OR DM 0126215021
.
CEPAT2 DM OKAY BOLEH JOIN POSTAGE HARI NI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#dropshipserigroup #seribella #seritoks #serisoap #serift #seriummi #promo #sale #beautybooster #detoxtablet #susuibumengandung #fitnessdrink #facecleanser #johorbharu #muar #pagoh #bukitpasir #tangkak #melaka #negerisembilan #seremban #rembau
#CNYRushPromo #Serigroup โค
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MORE INFO!
WHATSAPP OR DM 0126215021
.
CEPAT2 DM OKAY BOLEH JOIN POSTAGE HARI NI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#dropshipserigroup #seribella #seritoks #serisoap #serift #seriummi #promo #sale #beautybooster #detoxtablet #susuibumengandung #fitnessdrink #facecleanser #johorbharu #muar #pagoh #bukitpasir #tangkak #melaka #negerisembilan #seremban #rembau
Morning, guys!
.
Kat atas ni antara tips penting untuk any supplement pon
.
Kalau kita keluarkan toksin dari badan dengan cara detox, lagi senang supplement lain untuk diserap ke dalam tubuh badan
.
Hasilnya, dapatlah kita kulit yang flawless seperti diidamkan
.
Untuk detox, Seritoks adalah cara yang sangat mudah
.
Boleh ambil pada waktu malam dan esok paginya, boleh ambil Seribella pula
.
CNY promo masih berjalan jadi jom rebut peluang ni nak cantik dengan harga yang berbaloi
.
Hanya RM 58 sahaja!!!
.
CLICK LINK DI BIO๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
.
WASAP 0196373732!!!!!
WASAP 0196373732!!!!!
WASAP 0196373732!!!!!
#seribella #serigroup #serigorgeous #seritoks #serift #seriummi #serisoap #seribellaselangor
#taksangkalakusangat #tomatolipscrub #serigrouplipscrub #lipscrub #macamgorengpisangpanas #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan  #TabletDetoks
#KurusDalamMasaSeminggu #JomKurus #cnypromo #sales #cny
Morning, guys! . Kat atas ni antara tips penting untuk any supplement pon . Kalau kita keluarkan toksin dari badan dengan cara detox, lagi senang supplement lain untuk diserap ke dalam tubuh badan . Hasilnya, dapatlah kita kulit yang flawless seperti diidamkan . Untuk detox, Seritoks adalah cara yang sangat mudah . Boleh ambil pada waktu malam dan esok paginya, boleh ambil Seribella pula . CNY promo masih berjalan jadi jom rebut peluang ni nak cantik dengan harga yang berbaloi . Hanya RM 58 sahaja!!! . CLICK LINK DI BIO๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ . WASAP 0196373732!!!!! WASAP 0196373732!!!!! WASAP 0196373732!!!!! #seribella  #serigroup  #serigorgeous  #seritoks  #serift  #seriummi  #serisoap  #seribellaselangor  #taksangkalakusangat  #tomatolipscrub  #serigrouplipscrub  #lipscrub  #macamgorengpisangpanas  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #TabletDetoks  #KurusDalamMasaSeminggu  #JomKurus  #cnypromo  #sales  #cny 
Siapa yg nk cantik Nerry akan bg free consultation dan yg nk kaya Nerry akan guide mcm mne utk jana pendapatan secara online๐Ÿ’Ÿ dm atau โ˜Ž 016-2560908

#seribella 
#seribellabeautรจ 
#serisoap 
#seritoks 
#serift 
#seriummi 
#dropshipper 
#ejen 
#agents 
#buatduit 
#businessonlineentrepreneur
CHINESE NEW YEAR PROMO ๐Ÿ”ฅ

SERIFT (FAT BURNER) 'HANYA KOYAK, SEDUT'

RM 75 exclude postage
+RM 8 SM
+RM 10 SS

Please consume seri FT :
1) 20-30 minit sebelum bersenam

2) Apabila ada lakukan aktiviti fizikal sahaja. 
Contoh : Hari tersebut memerlukan anda banyak berjalan & bergerak.

Fat burner akan lajukan kadar degupan jantung. Jadi kalau masa relax, better jangan ambil ya.. #serift #serigroup #bellayahya #bellaammaralovers #carlsamsudin #cantik #sihatdancantik #serisoap #seriummi #seritoks
CHINESE NEW YEAR PROMO ๐Ÿ”ฅ SERIFT (FAT BURNER) 'HANYA KOYAK, SEDUT' RM 75 exclude postage +RM 8 SM +RM 10 SS Please consume seri FT : 1) 20-30 minit sebelum bersenam 2) Apabila ada lakukan aktiviti fizikal sahaja. Contoh : Hari tersebut memerlukan anda banyak berjalan & bergerak. Fat burner akan lajukan kadar degupan jantung. Jadi kalau masa relax, better jangan ambil ya.. #serift  #serigroup  #bellayahya  #bellaammaralovers  #carlsamsudin  #cantik  #sihatdancantik  #serisoap  #seriummi  #seritoks 
cepat sebelum promo CNY tamat ! 
WA sekarang ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 01126949913

#seriummi #seribella #serift #serigroup
Done Restock #Seriummi pulak!!!!!
Habis licin sudah...
.
PROMO ๐Ÿ—ฃ
PROMO ๐Ÿ—ฃ
PROMO ๐Ÿ—ฃ
.
Promo #CNYRUSH berlangsung sampai 28 Feb.
Jom grab NOW!
.
Bila lagi nak cuba produkยฒ yg berasaskan bahan organik ni??
Sekarang le masanya!
.
Baik cepat sebelum harga jadi normal balik!
.
๐Ÿ… ALL READY STOCK ๐Ÿ… .
#SeriGroup
#SeriGorgeous
#Seribella
#Seritoks
#Serisoap
#TomatoLipscrub
#HoneyCoffeeScrub
#Seriummi
#Serift
#Sugarbelle
#BellaAmmara
#Bellabooo
Done Restock #Seriummi  pulak!!!!! Habis licin sudah... . PROMO ๐Ÿ—ฃ PROMO ๐Ÿ—ฃ PROMO ๐Ÿ—ฃ . Promo #CNYRUSH  berlangsung sampai 28 Feb. Jom grab NOW! . Bila lagi nak cuba produkยฒ yg berasaskan bahan organik ni?? Sekarang le masanya! . Baik cepat sebelum harga jadi normal balik! . ๐Ÿ… ALL READY STOCK ๐Ÿ… . #SeriGroup  #SeriGorgeous  #Seribella  #Seritoks  #Serisoap  #TomatoLipscrub  #HoneyCoffeeScrub  #Seriummi  #Serift  #Sugarbelle  #BellaAmmara  #Bellabooo 
Rm128 jee?? Ish biar betul ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” mcm tak percaya jee..
.
.
Yess mmng btul beli baju ngn shawl dngn hanya rm128!! Wow sngat!! Baju bella ammara plakk material dah best sngat kain selesa gilaaa!!! Rugi tak grab!!
.
.
Sapa2 berminat boleh wsapp cik T ๐Ÿ˜‰
Whatsapp +60126954497
#galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik
Morning ๐Ÿ˜ minum susu coklat #seriummi from @fabulouskidsmoms
Morning ๐Ÿ˜ minum susu coklat #seriummi  from @fabulouskidsmoms
Sale combo msih ada lagi tauu!!
.
.
Korang cepat2 grab order ngn cik T๐Ÿ˜‰
Whatsapp +60126954497
#galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik
Selamat pagi semua ๐Ÿ’ž Pagi ni jangan lupa minum Seriummi dulu baru bertenaga nak buat kerja. Tak rasa letih pun seharian hehe.
Selamat pagi semua ๐Ÿ’ž Pagi ni jangan lupa minum Seriummi dulu baru bertenaga nak buat kerja. Tak rasa letih pun seharian hehe.
Ibu... Ibu... Engkaulah ratu hatikuu.. .
.
Hehe ade ke yang menyanyi dekat sini bila baca caption Sis Seri ni? ๐Ÿ™Š Rindulah dekat mak kita dekat kampung tu.. Harap2 dia pon rindukan kita ๐Ÿ™ˆ
.
.
Ada tak yang senasib macam Sis Seri dekat sini? Berjauhan dengan mak sebab kerja. Balik kampung ni Sis Seri nak bagi hadiah la dekat dia supaya lebih sihat & bertenaga. Jom u olls belikan Seriummi untuk Ratu Hati kita ๐Ÿ‘ธ #serigroup #seriummi #susuibumengandung #susuuntuksihat
Ibu... Ibu... Engkaulah ratu hatikuu.. . . Hehe ade ke yang menyanyi dekat sini bila baca caption Sis Seri ni? ๐Ÿ™Š Rindulah dekat mak kita dekat kampung tu.. Harap2 dia pon rindukan kita ๐Ÿ™ˆ . . Ada tak yang senasib macam Sis Seri dekat sini? Berjauhan dengan mak sebab kerja. Balik kampung ni Sis Seri nak bagi hadiah la dekat dia supaya lebih sihat & bertenaga. Jom u olls belikan Seriummi untuk Ratu Hati kita ๐Ÿ‘ธ #serigroup  #seriummi  #susuibumengandung  #susuuntuksihat 
#seriummi still on CNY PROMO !! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Cptยฒ grab okayyyy before 28 February โค
#seriummi  still on CNY PROMO !! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cptยฒ grab okayyyy before 28 February โค
Hai awak. Dah makan Seribella ke hari ni? Kalau belum makan, jangan lupa makan okay.
.
Seribella membantu menyelesaikan masalah kulit. InsyaAllah hasil boleh dilihat dengan penggunaan yang konsisten dan ikut consultation yang diberikan.
.
Khasiat dari buah tomato, madu, olive oil dan juga strawberry ni memang baik untuk kulit. Rasa pun sedap
.
Sebotol Seribella hanya RM58 (exc postage). Sebotol mengandungi 30biji tablets. Adira bagi gift lagi kalau beli dengan Adira ๐Ÿ˜Š
.
Jom berseri dengan Seribella ๐Ÿ˜ Dapatkan dengan Adira, trusted agent #SeribellaSelangor.
.
DM atau Whatsapp ke 017-2693490 atau klik link di bio untuk order.
.
#seribella #serigroup #tomato #produkkecantikan #whiteningproduct #boosterwhitening #whiteningsupplement #radiantwhiteningskinbooster #beautyproducts #shahalam #selangor #seribellacodshahalam #seribellacodselangor #seribellacodkotakemuning #seribellacodpetalingjaya #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unisel #politeknik #universitimalaya #bazarpaknil #lokal #malaysia #seritoks #serisoap #lipscrub #coffeescrub #seriummi #serift
Hai awak. Dah makan Seribella ke hari ni? Kalau belum makan, jangan lupa makan okay. . Seribella membantu menyelesaikan masalah kulit. InsyaAllah hasil boleh dilihat dengan penggunaan yang konsisten dan ikut consultation yang diberikan. . Khasiat dari buah tomato, madu, olive oil dan juga strawberry ni memang baik untuk kulit. Rasa pun sedap . Sebotol Seribella hanya RM58 (exc postage). Sebotol mengandungi 30biji tablets. Adira bagi gift lagi kalau beli dengan Adira ๐Ÿ˜Š . Jom berseri dengan Seribella ๐Ÿ˜ Dapatkan dengan Adira, trusted agent #SeribellaSelangor . . DM atau Whatsapp ke 017-2693490 atau klik link di bio untuk order. . #seribella  #serigroup  #tomato  #produkkecantikan  #whiteningproduct  #boosterwhitening  #whiteningsupplement  #radiantwhiteningskinbooster  #beautyproducts  #shahalam  #selangor  #seribellacodshahalam  #seribellacodselangor  #seribellacodkotakemuning  #seribellacodpetalingjaya  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #unisel  #politeknik  #universitimalaya  #bazarpaknil  #lokal  #malaysia  #seritoks  #serisoap  #lipscrub  #coffeescrub  #seriummi  #serift 
โ€ข โ€ข โ€ข
@Regranned from @bellealyahya -  My secret to all-day energy ๐Ÿ’ช susu seri ummi โค @serigroup - .
.
.
.
Harga tgh sale skrg .
.
Tekan link kat bio tau .

#regrann ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #serigroup #seriummi #susuibumengandung #susuuntukibu
โ€ข โ€ข โ€ข @Regranned from @bellealyahya - My secret to all-day energy ๐Ÿ’ช susu seri ummi โค @serigroup - . . . . Harga tgh sale skrg . . Tekan link kat bio tau . #regrann  ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #serigroup  #seriummi  #susuibumengandung  #susuuntukibu 
CNY RUSH PROMO MASIH ONZZ ๐ŸŽ‰
.
.
Susu seriummi yg lazat. Sesuai utk yg sedang mengandung, menyusu bayi, dan sedang ikhtiar utk mengandung. .
.
Harga tgh sale lagi ni. Rugi tak cuba.
.
.
Tekan je link kat bio tau ๐Ÿ˜‰ 
#serigroup #seriummi #sususedap
CNY RUSH PROMO MASIH ONZZ ๐ŸŽ‰ . . Susu seriummi yg lazat. Sesuai utk yg sedang mengandung, menyusu bayi, dan sedang ikhtiar utk mengandung. . . Harga tgh sale lagi ni. Rugi tak cuba. . . Tekan je link kat bio tau ๐Ÿ˜‰ #serigroup  #seriummi  #sususedap 
Selain dari air masak uolls boleh amalkan minum seriummi. Bukan shj baik utk ibu hamil tapi utk wanita dewasa yg menjaga kesihatan luaran dan juga dalaman๐Ÿ˜Š one and only in the market yg mengandungi safron, labu, tomato, air kelapa dan barli๐Ÿ˜ณ so jimaat coz semua bahan dlm satu minuman shj๐Ÿ˜.
.

#seriummi #susuperisacoklat
#seriummifeedback #susu #susukurma #susuuntuktulang #susuuntuktenaga #beritenaga #kurma #saffron #labu #tomato #airkelapa #susudha #asidfolik #tinggiprebiotik #rendahlemak #azamtahunbaru #tulangkuat #tenagasepanjanghari #online #wanitacantik #wanitabekerjaya #seriempirenerry #sihatdalaman #broadcast #facebookpost
#video #trendingnow
Selain dari air masak uolls boleh amalkan minum seriummi. Bukan shj baik utk ibu hamil tapi utk wanita dewasa yg menjaga kesihatan luaran dan juga dalaman๐Ÿ˜Š one and only in the market yg mengandungi safron, labu, tomato, air kelapa dan barli๐Ÿ˜ณ so jimaat coz semua bahan dlm satu minuman shj๐Ÿ˜. . #seriummi  #susuperisacoklat  #seriummifeedback  #susu  #susukurma  #susuuntuktulang  #susuuntuktenaga  #beritenaga  #kurma  #saffron  #labu  #tomato  #airkelapa  #susudha  #asidfolik  #tinggiprebiotik  #rendahlemak  #azamtahunbaru  #tulangkuat  #tenagasepanjanghari  #online  #wanitacantik  #wanitabekerjaya  #seriempirenerry  #sihatdalaman  #broadcast  #facebookpost  #video  #trendingnow 
Morning!!! "Senang hati bila keluar dah tak payah pakai makeup dah. Ini semua gara-gara SeriBella"

#seribella #cny2018 #serigroup #serisoap #seritoks #serift #seriummi
KALAU SIAPA TAKTAU KHASIAT TOMATO DAN TAK MAKAN TOMATO MMG RUGI!!! APA?! TAK SUKA TOMATO?? ๐Ÿ…๐Ÿ˜–
.
.
.
.
.
Lycopene didalam tomato sgt bagus utk kecantikan dan kesihatan kulit. Kalau korang tak suka makan tomato, takpe... Tomato adalah bahan utama didalam #Seribella. Juga dibantu dgn madu, buah zaitun, strawberi, vitamin dan kolagen yg boleh :- .
.
.
๐Ÿฏ Melembapkan kulit
๐Ÿฏ Mencerahkan kulit
๐Ÿฏ Mengurangkan jerawwat
๐Ÿฏ Mengurangkan jeraggat
๐Ÿฏ Mengurangkan parut
๐Ÿฏ Mengecilkan pori
๐Ÿฏ Menganjalkan & menegangkan kulit
๐Ÿฏ Menghapuskan minyak di wajah
.
.
Jom check feedback dan testimoni di hashtag ni !๐Ÿ‘‰๐Ÿป #seribellafeedback #seribellatestimoni
.
.
PM atau klik link at my bio โ€ผ๏ธ
.
.
.
#serigroup #seribella #seritopqueen #seriselamanya #serigrouphq #serigroupagent #seritoks #seriummi #seriummi
KALAU SIAPA TAKTAU KHASIAT TOMATO DAN TAK MAKAN TOMATO MMG RUGI!!! APA?! TAK SUKA TOMATO?? ๐Ÿ…๐Ÿ˜– . . . . . Lycopene didalam tomato sgt bagus utk kecantikan dan kesihatan kulit. Kalau korang tak suka makan tomato, takpe... Tomato adalah bahan utama didalam #Seribella . Juga dibantu dgn madu, buah zaitun, strawberi, vitamin dan kolagen yg boleh :- . . . ๐Ÿฏ Melembapkan kulit ๐Ÿฏ Mencerahkan kulit ๐Ÿฏ Mengurangkan jerawwat ๐Ÿฏ Mengurangkan jeraggat ๐Ÿฏ Mengurangkan parut ๐Ÿฏ Mengecilkan pori ๐Ÿฏ Menganjalkan & menegangkan kulit ๐Ÿฏ Menghapuskan minyak di wajah . . Jom check feedback dan testimoni di hashtag ni !๐Ÿ‘‰๐Ÿป #seribellafeedback  #seribellatestimoni  . . PM atau klik link at my bio โ€ผ๏ธ . . . #serigroup  #seribella  #seritopqueen  #seriselamanya  #serigrouphq  #serigroupagent  #seritoks  #seriummi  #seriummi 
Assalamualaikum Ummi2 dah minum SeriUmmi pagi ni?? ๐Ÿ˜
#serigroup  #seribella #seribellabeauty  #seribellakemaman  #seribellakl  #seriummi
Good morning semua
Sebelum pegi kerja basuh muka dgn SERISOAP ๐Ÿ˜
SALAM MAGHRIB SEMUA ๐Ÿ™‹  #serift #serigroup #bellayahya #bellaammaralovers #carlsamsudin #cantik #sihatdancantik #serisoap #seriummi #seritoks #serogroupsan
Harga salam semua bakal-bakal ibu ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ
Selamat pagi!

Ibu-ibu setiap pagi elok mengambil susu... memberi tenaga  ibu dan perkembangan yang sihat untuk bayi dalam perut.

Seriummi dihasilkan sememangnya untuk ibu dan bayi. Diperbuat dari bahan semulajadi yang pasti mampu diminum oleh ibu-ibu yang hamil, menyusukan baby dan ibu yang merancang untuk hamil.
.
Harga RM49 sahaja โค
.
Antara manfaat seriummi adalah:

1. membantu mencantikkan serta menyihatkan kulit ibu dan bayi.
2. Membekalkan tenaga buat ibu sepanjang mengandung.
3. Mencegahkan rasa mual.
4. Mengawal paras gula dalam darah ibu.
5. Membantu memperbanyakkan susu badan ibu.
.
Jom cuba #Seriummi !.
.
Sebarang pertanyaan, bole pm ataupon WhatsApp terus ke โฌ‡โฌ‡โฌ‡
www.wasap.my/60109022290
www.wasap.my/60109022290
www.wasap.my/60109022290

#SeriUmmi #SeriUmmiMalaysia #SeriUmmiSelangor #MommyCantikBabySihat #SeriUmmiSusuCoklat #SeriUmmiIbuhamil #SeriUmmiIbumenyusu #SeriUmmiWanitaNakHamil #SeriUmmiMommyCantikAnakSihat #SeriUmmiFeedback #SeriGroup #SeriBeauty #Seribella #Seritoks #Serisoap #SeribellaHq #SeribellaMalaysia #SeribellaSelangor #Ibuhamil #IbuMengandung #Ibumenyusu #8weeksPregnant #12weeksPregnant #20weeksPregnant #24weeksPregnant #30weeksPregnant #40weeksPregnant
Harga salam semua bakal-bakal ibu ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ Selamat pagi! Ibu-ibu setiap pagi elok mengambil susu... memberi tenaga ibu dan perkembangan yang sihat untuk bayi dalam perut. Seriummi dihasilkan sememangnya untuk ibu dan bayi. Diperbuat dari bahan semulajadi yang pasti mampu diminum oleh ibu-ibu yang hamil, menyusukan baby dan ibu yang merancang untuk hamil. . Harga RM49 sahaja โค . Antara manfaat seriummi adalah: 1. membantu mencantikkan serta menyihatkan kulit ibu dan bayi. 2. Membekalkan tenaga buat ibu sepanjang mengandung. 3. Mencegahkan rasa mual. 4. Mengawal paras gula dalam darah ibu. 5. Membantu memperbanyakkan susu badan ibu. . Jom cuba #Seriummi  !. . Sebarang pertanyaan, bole pm ataupon WhatsApp terus ke โฌ‡โฌ‡โฌ‡ www.wasap.my/60109022290 www.wasap.my/60109022290 www.wasap.my/60109022290 #SeriUmmi  #SeriUmmiMalaysia  #SeriUmmiSelangor  #MommyCantikBabySihat  #SeriUmmiSusuCoklat  #SeriUmmiIbuhamil  #SeriUmmiIbumenyusu  #SeriUmmiWanitaNakHamil  #SeriUmmiMommyCantikAnakSihat  #SeriUmmiFeedback  #SeriGroup  #SeriBeauty  #Seribella  #Seritoks  #Serisoap  #SeribellaHq  #SeribellaMalaysia  #SeribellaSelangor  #Ibuhamil  #IbuMengandung  #Ibumenyusu  #8weeksPregnant  #12weeksPregnant  #20weeksPregnant  #24weeksPregnant  #30weeksPregnant  #40weeksPregnant 
Hargai masa terluang bersamaโค

Ibu ibu jangan lupa #seriummi ni tau!

#serigroup.seriummi
.
#CNY RUSH PROMO!!!๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ -
.
Promotion ni LIMITED TIME ONLY tau... Sayang kalau lepaskan โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ sehingga 28/2/2018
.
Harga asal:
RM49 sekotak
exc postage
.
Harga promo๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
RM45 sekotak
.
Sila PM/Whatsapp terus 
0109022290
.
.
#serigroup #promo #promocny #cny2018 #seribella #seritoks #serisoap #Seriummi #serift #SetKOMBO #ComboSet #seribeauty #YLSbeautyConcept #YLSbeauty #GulaGulaPutihGebu #GulaGulaKunyahGebu #Olicandyhq #OlicandyPromo #SerigroupPromo
Hargai masa terluang bersamaโค Ibu ibu jangan lupa #seriummi  ni tau! #serigroup .seriummi . #CNY  RUSH PROMO!!!๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ - . Promotion ni LIMITED TIME ONLY tau... Sayang kalau lepaskan โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ sehingga 28/2/2018 . Harga asal: RM49 sekotak exc postage . Harga promo๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ RM45 sekotak . Sila PM/Whatsapp terus 0109022290 . . #serigroup  #promo  #promocny  #cny2018  #seribella  #seritoks  #serisoap  #Seriummi  #serift  #SetKOMBO  #ComboSet  #seribeauty  #YLSbeautyConcept  #YLSbeauty  #GulaGulaPutihGebu  #GulaGulaKunyahGebu  #Olicandyhq  #OlicandyPromo  #SerigroupPromo 
Morning!!! Reveal you inner shine with Serigroup! โœจโœจโœจ
.
.
#Seribella - beauty, radiance and energy
#Serisoap - beauty and radiance
#Seritoks - improve digestion
#SeriFT - fat burner .
.
.
#seribella #seritoks #serisoap #seriummi #seriFT #seritopqueen #serigrouphq #seribellaagent #seriselamanya #serigorupagent #dropshipqanted #agentwanted
Alahai.. Sama cantik sama padan kan boss @serigroup ni? Nak tahu apa rahsia @bellealyahya & @carlsamsudin dalam penjagaan kesihatan & kecantikan? Kenalah tengok video ni sampai habis! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
Jom cantik dan sihat dgn seribella & seritoks โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Alahai.. Sama cantik sama padan kan boss @serigroup ni? Nak tahu apa rahsia @bellealyahya & @carlsamsudin dalam penjagaan kesihatan & kecantikan? Kenalah tengok video ni sampai habis! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . Jom cantik dan sihat dgn seribella & seritoks โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
#serift hebat dalam menurunkan berat badan, bakar lemak tau. Bila ambil serift, badan confirm rasa ringan. Berpeluh2 je nanti
.
Siapa ada azam nak kurus? Boleh cuba
.
Confirm tak menyesal. Whatsapp 0199667440
.
#seribellakuantan #seribellapekan #seribellajengka #serifitkuantan #serifitjengka #serifitpekan #serisoapkuantan #serisoappekan #serisoapjengka #seriummipekan #seriummikuantan #seriummijengka #seritokskuantan #seritoksjengka #seritokspekan #seribella #serift #serisoap #seriummi #seritoks
#serift  hebat dalam menurunkan berat badan, bakar lemak tau. Bila ambil serift, badan confirm rasa ringan. Berpeluh2 je nanti . Siapa ada azam nak kurus? Boleh cuba . Confirm tak menyesal. Whatsapp 0199667440 . #seribellakuantan  #seribellapekan  #seribellajengka  #serifitkuantan  #serifitjengka  #serifitpekan  #serisoapkuantan  #serisoappekan  #serisoapjengka  #seriummipekan  #seriummikuantan  #seriummijengka  #seritokskuantan  #seritoksjengka  #seritokspekan  #seribella  #serift  #serisoap  #seriummi  #seritoks 
TIPS BILA CUCI MUKA

1)jangan biar lama sabun kat muka. Takut mengeringkan muka
2)Gosok dari bawah ke atas supaya muka tak cepat kedut
3)Jangan guna hot water shower cuci muka. Sila guna air sinki
4)Lap muka guna tuala khas untuk muka saja / guna tisu pakai buang ja.

Ini basic rules cuci muka ๐Ÿ˜Š
#serift #serigroup #bellayahya #bellaammaralovers #carlsamsudin #cantik #sihatdancantik #serisoap #seriummi #seritoks #serigroupsan
Korang nak COD? #seritopqueen , inshaAllah team kami boleh COD kawasan korang atau click link kat bio kakcot tau! 
Goodnight muah muah uols!
#seritopqueen #serisoap #seritoks #seribella #seriummi #serift #ehberserinyadia
Untuk Smexy Red Collection ni ada dua warna tau. .
โ€ขMahsuri โ€ขHang Li Po
.
Best tak nama tu? Hihi best lagi kalau pakai dia tau ๐Ÿ˜
.
#sugarbelle #smexyred #newedition #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #sugarbelleintanalylia #bakiniswimwearintan
SALAM MAGHRIB SEMUA ๐Ÿ™‹

KEPENTINGAN SERISOAP;
1: Kulit rasa kering sangat / muka cekang lepas pakai sabun
- selepas pakai sabun, digalakkan untuk pakai toner & moisturizer (tak kisah apa2 jenama).
2: Kulit berjerawat
- gunakan buih untuk basuh muka. Sebab sabun ni ada chia seed. Jadi akan rasa macam scrub sikit
3: sekiranya muka tiada masalah?
- hanya gunakan sabun untuk cuci muka. Kita make up / tak make up, muka mesti dibersihkan setiap hari. Bila terus pakai, akan nampak muka lebih cerah
4:ada kawasan yang jadi gatal2.
- boleh sental sabun ni dekat tempat yang gatal. Sabun ni boleh pakai muka & badan  #serift #serigroup #bellayahya #bellaammaralovers #carlsamsudin #cantik #sihatdancantik #serisoap #seriummi #seritoks #serogroupsan
SALAM MAGHRIB SEMUA ๐Ÿ™‹ KEPENTINGAN SERISOAP; 1: Kulit rasa kering sangat / muka cekang lepas pakai sabun - selepas pakai sabun, digalakkan untuk pakai toner & moisturizer (tak kisah apa2 jenama). 2: Kulit berjerawat - gunakan buih untuk basuh muka. Sebab sabun ni ada chia seed. Jadi akan rasa macam scrub sikit 3: sekiranya muka tiada masalah? - hanya gunakan sabun untuk cuci muka. Kita make up / tak make up, muka mesti dibersihkan setiap hari. Bila terus pakai, akan nampak muka lebih cerah 4:ada kawasan yang jadi gatal2. - boleh sental sabun ni dekat tempat yang gatal. Sabun ni boleh pakai muka & badan #serift  #serigroup  #bellayahya  #bellaammaralovers  #carlsamsudin  #cantik  #sihatdancantik  #serisoap  #seriummi  #seritoks  #serogroupsan 
"Dulu lepas cuci muka kena tonyoh2 muka nak keluarkan bekas2 bedak yg tersumbat dalam pori2."
.
.
Tapi.....lepas amalkan Serisoap & Seritoks tak payah nak menyental dah! .
.

Bestnyaaaa kan? Iyelah kulit pon makin sihat & ada improvement siapa tak happy kan? Seritoks buang segala toksin2 dalam badan,  Serisoap pulak buang segala kotoran2 dekat permukaan kulit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Siapa sini love Serisoap?
.
.
Whatsapp +6011-24242817 or DM 
#seribella
#seritoks
#serisoap
#seriummi
"Dulu lepas cuci muka kena tonyoh2 muka nak keluarkan bekas2 bedak yg tersumbat dalam pori2." . . Tapi.....lepas amalkan Serisoap & Seritoks tak payah nak menyental dah! . . Bestnyaaaa kan? Iyelah kulit pon makin sihat & ada improvement siapa tak happy kan? Seritoks buang segala toksin2 dalam badan, Serisoap pulak buang segala kotoran2 dekat permukaan kulit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Siapa sini love Serisoap? . . Whatsapp +6011-24242817 or DM #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi 
๐Ÿš— FREE COD ( KL AREA )
.
.
โœ”๏ธ SETAPAK .
โœ”๏ธ SENTUL .
โœ”๏ธ GIANT BATU CAVES .
โœ”๏ธ WANGSA MAJU / LRT WANGSA MAJU .
โœ”๏ธ LRT SRI RAMPAI .
โœ”๏ธ SUNWAY PUTRA MALL .
โœ”๏ธ QUILL CITY MALL .
โœ”๏ธ KL SOGO .
โœ”๏ธ KL SENTRAL / NU SENTRAL .
โœ”๏ธ KG BARU .
โœ”๏ธ LRT BANGSAR .
โœ”๏ธ JALAN TUN RAZAK .
.
.
.
.
๐Ÿ“ฑDM / WS : 010-9481545 .
๐Ÿ“ฑDM / WS : 010-9481545 .
๐Ÿ“ฑDM / WS : 010-9481545 .
.
.
.
#malaysiashop#instashopmalaysia#jerawat#kulitcerah#detox#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#sayajualmurah#bazaar#bazaaronline#bazaarpaknil#hdcreamfoundation#alhamdulillah#syukurselalu#seribella#seritoks#serisoap#coffeescrub#seriummi#serift#serihariiniseriselamanya#kulitkering#kulitberminyak#nakcantik#murah#cantik#baju#tudung#kasut.
๐Ÿš— FREE COD ( KL AREA ) . . โœ”๏ธ SETAPAK . โœ”๏ธ SENTUL . โœ”๏ธ GIANT BATU CAVES . โœ”๏ธ WANGSA MAJU / LRT WANGSA MAJU . โœ”๏ธ LRT SRI RAMPAI . โœ”๏ธ SUNWAY PUTRA MALL . โœ”๏ธ QUILL CITY MALL . โœ”๏ธ KL SOGO . โœ”๏ธ KL SENTRAL / NU SENTRAL . โœ”๏ธ KG BARU . โœ”๏ธ LRT BANGSAR . โœ”๏ธ JALAN TUN RAZAK . . . . . ๐Ÿ“ฑDM / WS : 010-9481545 . ๐Ÿ“ฑDM / WS : 010-9481545 . ๐Ÿ“ฑDM / WS : 010-9481545 . . . . #malaysiashop #instashopmalaysia #jerawat #kulitcerah #detox #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #hdcreamfoundation #alhamdulillah #syukurselalu #seribella #seritoks #serisoap #coffeescrub #seriummi #serift #serihariiniseriselamanya #kulitkering #kulitberminyak #nakcantik #murah #cantik #baju #tudung #kasut .
Who loves this mahsuri lipmatte raise up your hand? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
#sugarbelle #neweditiom #smexyred #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #bellaammara #sugarbelleintanalylia #bakiniswimwearintan
Bestnya sekali grab #serisoap sampai 2 ketul! ๐Ÿ˜
.
Kalian taknak cuba? Confirm tak menyesal ๐Ÿ˜‹
.
Serisoap ni sabun organik tau diperbuat daripada tomato
.
Nak order? Whatsapp 0199667440
.
#seribellakuantan #seribellapekan #seribellajengka #serifitkuantan #serifitjengka #serifitpekan #serisoapkuantan #serisoappekan #serisoapjengka #seriummipekan #seriummikuantan #seriummijengka #seritokskuantan #seritoksjengka #seritokspekan #seribella #serift #serisoap #seriummi #seritoks
Bestnya sekali grab #serisoap  sampai 2 ketul! ๐Ÿ˜ . Kalian taknak cuba? Confirm tak menyesal ๐Ÿ˜‹ . Serisoap ni sabun organik tau diperbuat daripada tomato . Nak order? Whatsapp 0199667440 . #seribellakuantan  #seribellapekan  #seribellajengka  #serifitkuantan  #serifitjengka  #serifitpekan  #serisoapkuantan  #serisoappekan  #serisoapjengka  #seriummipekan  #seriummikuantan  #seriummijengka  #seritokskuantan  #seritoksjengka  #seritokspekan  #seribella  #serift  #serisoap  #seriummi  #seritoks 
.
READY STOCK untuk:
๐ŸŒธ SERIBELLA
๐ŸŒธ MINI SERIBELLA
๐ŸŒธ SERITOKS
๐ŸŒธ SERISOAP
๐ŸŒธ SERIUMMI
๐ŸŒธ SERIFT
๐ŸŒธ GOLD MASK
๐ŸŒธ LIP SCRUB
๐ŸŒธ COFFEE SCRUB .
๐Ÿš€POS SELURUH MALAYSIA. COD: AMPANG/KG.PANDAN/SG.BULOH
.
๐ŸŽFREE GIFT FOR EVERY ITEM๐ŸŽ ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ญ OPEN FOR AGENT. MODAL SERENDAH RM200 SAHAJA. .
โ€ผ๏ธSALES BULANAN BOLEH MENCECAH RM5000!โ€ผ๏ธ
.
โœ”๏ธMARKETING KIT DISEDIAKAN. ALL DONE FOR YOU ๐Ÿ˜˜
.
โ™ฅ๏ธMONTHLY CHALLENGE AND REWARD UTK TOP AGENT
.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP KAKNAD 0126791985 @ KLIK LINK DI BIO โœจโœจโœจ #serisuperstar #seriElite
. READY STOCK untuk: ๐ŸŒธ SERIBELLA ๐ŸŒธ MINI SERIBELLA ๐ŸŒธ SERITOKS ๐ŸŒธ SERISOAP ๐ŸŒธ SERIUMMI ๐ŸŒธ SERIFT ๐ŸŒธ GOLD MASK ๐ŸŒธ LIP SCRUB ๐ŸŒธ COFFEE SCRUB . ๐Ÿš€POS SELURUH MALAYSIA. COD: AMPANG/KG.PANDAN/SG.BULOH . ๐ŸŽFREE GIFT FOR EVERY ITEM๐ŸŽ ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ญ OPEN FOR AGENT. MODAL SERENDAH RM200 SAHAJA. . โ€ผ๏ธSALES BULANAN BOLEH MENCECAH RM5000!โ€ผ๏ธ . โœ”๏ธMARKETING KIT DISEDIAKAN. ALL DONE FOR YOU ๐Ÿ˜˜ . โ™ฅ๏ธMONTHLY CHALLENGE AND REWARD UTK TOP AGENT . ๐Ÿ“ฑWHATSAPP KAKNAD 0126791985 @ KLIK LINK DI BIO โœจโœจโœจ #serisuperstar  #seriElite 
Seriummi
๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
โ˜• Tomato
โ˜• Labu
โ˜• Air kelapa
โ˜• Saffron
โ˜• Barli
โ˜• Kurma

Boleh diambil oleh;
๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil
๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi
๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
๐Ÿ… Mencegah rasa mual
๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu
๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban
๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil
Seriummi ๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi. Bahan utama: โ˜• Tomato โ˜• Labu โ˜• Air kelapa โ˜• Saffron โ˜• Barli โ˜• Kurma Boleh diambil oleh; ๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil ๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi ๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil Benefits: ๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi ๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan ๐Ÿ… Mencegah rasa mual ๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu ๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu ๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban ๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi ๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung Harga: RM49 Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜ #seriummi  #seriummifeedback  #serigroup  #susubadan  #susuibu  #susu  #susuibususuterbaikdidunia  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #barley  #safron  #kurma  #labu  #airkelapa  #nakmengandung  #nakbaby  #nakbabylagi  #naktambahsusu  #merancanghamil  #rezekianak  #usahahamil 
Seriummi
๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
โ˜• Tomato
โ˜• Labu
โ˜• Air kelapa
โ˜• Saffron
โ˜• Barli
โ˜• Kurma

Boleh diambil oleh;
๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil
๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi
๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
๐Ÿ… Mencegah rasa mual
๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu
๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban
๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil
Seriummi ๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi. Bahan utama: โ˜• Tomato โ˜• Labu โ˜• Air kelapa โ˜• Saffron โ˜• Barli โ˜• Kurma Boleh diambil oleh; ๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil ๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi ๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil Benefits: ๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi ๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan ๐Ÿ… Mencegah rasa mual ๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu ๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu ๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban ๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi ๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung Harga: RM49 Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜ #seriummi  #seriummifeedback  #serigroup  #susubadan  #susuibu  #susu  #susuibususuterbaikdidunia  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #barley  #safron  #kurma  #labu  #airkelapa  #nakmengandung  #nakbaby  #nakbabylagi  #naktambahsusu  #merancanghamil  #rezekianak  #usahahamil 
Seriummi
๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
โ˜• Tomato
โ˜• Labu
โ˜• Air kelapa
โ˜• Saffron
โ˜• Barli
โ˜• Kurma

Boleh diambil oleh;
๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil
๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi
๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
๐Ÿ… Mencegah rasa mual
๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu
๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban
๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil
Seriummi ๐Ÿซ Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi. Bahan utama: โ˜• Tomato โ˜• Labu โ˜• Air kelapa โ˜• Saffron โ˜• Barli โ˜• Kurma Boleh diambil oleh; ๐Ÿ‘ฉ Ibu hamil ๐Ÿ‘ฉ Ibu yang menyusukan bayi ๐Ÿ‘ฉ Wanita yang merancang ingin hamil Benefits: ๐Ÿ… Mencantikkan kulit ibu & bayi ๐Ÿ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan ๐Ÿ… Mencegah rasa mual ๐Ÿ… Mengawal paras gula dalam darah ibu ๐Ÿ… Merangsang pengeluaran susu ibu ๐Ÿ… Membaiki kualiti air ketuban ๐Ÿ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi ๐Ÿ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung Harga: RM49 Leave your comment or click link in my bio to order now ๐Ÿ˜˜ #seriummi  #seriummifeedback  #serigroup  #susubadan  #susuibu  #susu  #susuibususuterbaikdidunia  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #barley  #safron  #kurma  #labu  #airkelapa  #nakmengandung  #nakbaby  #nakbabylagi  #naktambahsusu  #merancanghamil  #rezekianak  #usahahamil 
CHINESE NEW YEAR PROMO

SERIBELLA

KUNYAHยฒ JE CANTIK

RM  58 exclude postage
+RM 8 SM
+RM 10 SS

Kepentingan SERIBELLA;

1.Mencerahkan kulit
2.Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat
3.Melembabkan dan menaikkan seri kulit
4.Anti penuaan dan atasi masalah jeragat
5.Membekalkan tenaga

#serift #serigroup #bellayahya #bellaammaralovers #carlsamsudin #cantik #sihatdancantik #serisoap #seriummi #seritoks #serogroupsan
seriummi boleh ambil bila2 masa siang atau malam , sebaiknya 2x sehari.
.
Za share kelebihan seriummi buat ibu yang sedang HAMIL :
โค๏ธkulit ibu semakin cerah berseri , dan bayi dalam kandungan lahir kulit bersih .
โค๏ธ Ibu hamil kekal bertenaga
โค๏ธ mengurangkan mual , mabuk di awal kehamilan .
โค๏ธ menstabilkan bp ibu hamil
โค๏ธ bayi dlm kandungan membesar dgn sihat
โค๏ธ memudahkan proses kelahiran bayi
.
bagus sgt #seriummi ni selain dari rasa yg sgt sedap lemak2 coklat yumss. .

#seriummi #kelebihanseriummi #susuibumengandung #untukikhtiarhamil #milkboostermurah
seriummi boleh ambil bila2 masa siang atau malam , sebaiknya 2x sehari. . Za share kelebihan seriummi buat ibu yang sedang HAMIL : โค๏ธkulit ibu semakin cerah berseri , dan bayi dalam kandungan lahir kulit bersih . โค๏ธ Ibu hamil kekal bertenaga โค๏ธ mengurangkan mual , mabuk di awal kehamilan . โค๏ธ menstabilkan bp ibu hamil โค๏ธ bayi dlm kandungan membesar dgn sihat โค๏ธ memudahkan proses kelahiran bayi . bagus sgt #seriummi  ni selain dari rasa yg sgt sedap lemak2 coklat yumss. . #seriummi  #kelebihanseriummi  #susuibumengandung  #untukikhtiarhamil  #milkboostermurah 
#seriummifeedback .
Alhamdulillah byk manfaat dari #seriummi .
๐Ÿคฐ๐Ÿป wanita mengandung ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿผ wanita yang sedang menyusukan bayi ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป wanita yang inginkan zuriat
. 
Jom dapatkan seriummi dari mama humaira ๐Ÿ˜˜ 
Haaa mudah je ๐Ÿ“ฒKlik link di bio atau whatsapp 0193750093 untuk order.
.
#seriummiseremban #seriummiampangan
#seriummifeedback  . Alhamdulillah byk manfaat dari #seriummi  . ๐Ÿคฐ๐Ÿป wanita mengandung ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿผ wanita yang sedang menyusukan bayi ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป wanita yang inginkan zuriat . Jom dapatkan seriummi dari mama humaira ๐Ÿ˜˜ Haaa mudah je ๐Ÿ“ฒKlik link di bio atau whatsapp 0193750093 untuk order. . #seriummiseremban  #seriummiampangan 
Repeat lagi 2 kotak #seriummi sebab kenyang. Best ke best?
.
Dapatkan seriummi berharga RM45 (exclude postage) sempena CNY promo.
.
.
#seriummifeedback #susu #susukurma #susuuntuktulang #susuuntuktenaga #beritenaga #kurma #saffron #labu #tomato #airkelapa #susudha #tinggiprebiotik #rendahlemak #azamtahunbaru #tulangkuat #tenagasepanjanghari #wanitacantik #wanitabekerjaya #seriempirenerry #online #broadcast #whatsapp_โ˜Ž๏ธ0173710250
CARA PENYEDIAAN SUSU #seriummi 
Hanya perlukan 2 scoop #seriummi  untuk 150ml air suam. Kacau hingga sebati..siap. Sedia untuk diminum. Scoop diberikan secara percuma dan yang lagi best ada zip lock.
.
Dapatkan seriummi berharga RM45 sempena promo CNY (exclude postage).
.
Whatsapp ke 0173710250 sekarang..
.
#seriummifeedback #susu #susukurma #susuuntuktulang #susuuntuktenaga #beritenaga #kurma #saffron #labu #tomato #airkelapa #susudha #tinggiprebiotik #rendahlemak #azamtahunbaru #tulangkuat #tenagasepanjanghari #wanitacantik #wanitabekerjaya #seriempirenerry #online #broadcast #whatsapp_โ˜Ž๏ธ0173710250
CARA PENYEDIAAN SUSU #seriummi  Hanya perlukan 2 scoop #seriummi  untuk 150ml air suam. Kacau hingga sebati..siap. Sedia untuk diminum. Scoop diberikan secara percuma dan yang lagi best ada zip lock. . Dapatkan seriummi berharga RM45 sempena promo CNY (exclude postage). . Whatsapp ke 0173710250 sekarang.. . #seriummifeedback  #susu  #susukurma  #susuuntuktulang  #susuuntuktenaga  #beritenaga  #kurma  #saffron  #labu  #tomato  #airkelapa  #susudha  #tinggiprebiotik  #rendahlemak  #azamtahunbaru  #tulangkuat  #tenagasepanjanghari  #wanitacantik  #wanitabekerjaya  #seriempirenerry  #online  #broadcast  #whatsapp_ โ˜Ž๏ธ0173710250
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA
.
MUA : BEE RAMZA
CODE : Rosy Zainab , Red Aminah
.
Price RM69 (exclude postage)
.
.
Ingredients that can helps to protect/treat your lips -coconut oil ๐Ÿˆ
-sunflower oil ๐ŸŒป
-olive oil
-Marine collagen
-vitamin E
.
.
TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty
.
Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ
.
Seri kembangan,Selangor
.
.
#agentamouracosmetics #amouracosmetics #StokisElysian #StokisSugarbelle #Elysiancosmetics #sugarbellecosmetics #pipipinkblusher  #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #AmouraaSerikembangn #SugarbelleSerikembangan #ElysianSerikembangan
#SerigroupSerikembangan
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA . MUA : BEE RAMZA CODE : Rosy Zainab , Red Aminah . Price RM69 (exclude postage) . . Ingredients that can helps to protect/treat your lips -coconut oil ๐Ÿˆ -sunflower oil ๐ŸŒป -olive oil -Marine collagen -vitamin E . . TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty . Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ . Seri kembangan,Selangor . . #agentamouracosmetics  #amouracosmetics  #StokisElysian  #StokisSugarbelle  #Elysiancosmetics  #sugarbellecosmetics  #pipipinkblusher  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #serift  #AmouraaSerikembangn  #SugarbelleSerikembangan  #ElysianSerikembangan  #SerigroupSerikembangan 
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA
.
MUA : NVDISM
CODE : Needed me , Wild thoughts
.
Price RM69 (exclude postage)
.
.
Ingredients that can helps to protect/treat your lips -coconut oil ๐Ÿˆ
-sunflower oil ๐ŸŒป
-olive oil
-Marine collagen
-vitamin E
.
.
TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty
.
Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ
.
Seri kembangan,Selangor
.
.
#agentamouracosmetics #amouracosmetics #StokisElysian #StokisSugarbelle #Elysiancosmetics #sugarbellecosmetics #pipipinkblusher  #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #AmouraaSerikembangn #SugarbelleSerikembangan #ElysianSerikembangan
#SerigroupSerikembangan
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA . MUA : NVDISM CODE : Needed me , Wild thoughts . Price RM69 (exclude postage) . . Ingredients that can helps to protect/treat your lips -coconut oil ๐Ÿˆ -sunflower oil ๐ŸŒป -olive oil -Marine collagen -vitamin E . . TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty . Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ . Seri kembangan,Selangor . . #agentamouracosmetics  #amouracosmetics  #StokisElysian  #StokisSugarbelle  #Elysiancosmetics  #sugarbellecosmetics  #pipipinkblusher  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #serift  #AmouraaSerikembangn  #SugarbelleSerikembangan  #ElysianSerikembangan  #SerigroupSerikembangan 
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA
.
MUA : NORIANA
CODE : Pucci , Gucci
.
Price RM69 (exclude postage)
.
.
Ingredients that can helps to protect/treat your lips -coconut oil ๐Ÿˆ
-sunflower oil ๐ŸŒป
-olive oil
-Marine collagen
-vitamin E
.
.
TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty
.
Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ
.
Seri kembangan,Selangor
.
.
#agentamouracosmetics #amouracosmetics #StokisElysian #StokisSugarbelle #Elysiancosmetics #sugarbellecosmetics #pipipinkblusher  #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #AmouraaSerikembangn #SugarbelleSerikembangan #ElysianSerikembangan
#SerigroupSerikembangan
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA . MUA : NORIANA CODE : Pucci , Gucci . Price RM69 (exclude postage) . . Ingredients that can helps to protect/treat your lips -coconut oil ๐Ÿˆ -sunflower oil ๐ŸŒป -olive oil -Marine collagen -vitamin E . . TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty . Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ . Seri kembangan,Selangor . . #agentamouracosmetics  #amouracosmetics  #StokisElysian  #StokisSugarbelle  #Elysiancosmetics  #sugarbellecosmetics  #pipipinkblusher  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #serift  #AmouraaSerikembangn  #SugarbelleSerikembangan  #ElysianSerikembangan  #SerigroupSerikembangan 
Mana yang belum berkenalan lagi dengan produk baru #seriummi ni, boleh kenal kenal dengan kandungan2 utama produk ni. 
Paling penting, semua memberikan khasiat2 yang utama untuk kandungan dan expecting mother ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 013-3148897 utk order
.
#seribella #serigroup #belle #seritoks #serisoap #seriummi #serift
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA.
.
MUA : ERIN LEOLA
CODE : cherish,passion
.
Price: RM69 (exclude postage)
.
.
Ingredient that can helps to protect/treat your lips
-coconut oil ๐Ÿˆ
-sunflower oil ๐ŸŒป
-olive oil
-Marine collagen
-Vitamin E
.
.
TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty
.
Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ
.
Seri kembangan,Selangor
.
.
#agentamouracosmetics #amouracosmetics #StokisElysian #StokisSugarbelle #Elysiancosmetics #sugarbellecosmetics #pipipinkblusher  #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #AmouraaSerikembangn #SugarbelleSerikembangan #ElysianSerikembangan
#SerigroupSerikembangan
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA. . MUA : ERIN LEOLA CODE : cherish,passion . Price: RM69 (exclude postage) . . Ingredient that can helps to protect/treat your lips -coconut oil ๐Ÿˆ -sunflower oil ๐ŸŒป -olive oil -Marine collagen -Vitamin E . . TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty . Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ . Seri kembangan,Selangor . . #agentamouracosmetics  #amouracosmetics  #StokisElysian  #StokisSugarbelle  #Elysiancosmetics  #sugarbellecosmetics  #pipipinkblusher  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #serift  #AmouraaSerikembangn  #SugarbelleSerikembangan  #ElysianSerikembangan  #SerigroupSerikembangan 
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA.
.
MUA : TIAR ZAINAL
CODE : sugar plum , milk tea
.
.
Price RM69 (exclude postage)
.
Ingredients that can helps to protect/ treat your lips -coconut oil๐Ÿˆ
-sunflower oil ๐ŸŒป -Olive oil
-marine collagen
-vitamin E
.
.
TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty
.
Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ
.
Seri kembangan,Selangor
.
.
#agentamouracosmetics #amouracosmetics #StokisElysian #StokisSugarbelle #Elysiancosmetics #sugarbellecosmetics #pipipinkblusher  #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #AmouraaSerikembangn #SugarbelleSerikembangan #ElysianSerikembangan
#SerigroupSerikembangan
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA. . MUA : TIAR ZAINAL CODE : sugar plum , milk tea . . Price RM69 (exclude postage) . Ingredients that can helps to protect/ treat your lips -coconut oil๐Ÿˆ -sunflower oil ๐ŸŒป -Olive oil -marine collagen -vitamin E . . TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty . Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ . Seri kembangan,Selangor . . #agentamouracosmetics  #amouracosmetics  #StokisElysian  #StokisSugarbelle  #Elysiancosmetics  #sugarbellecosmetics  #pipipinkblusher  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #serift  #AmouraaSerikembangn  #SugarbelleSerikembangan  #ElysianSerikembangan  #SerigroupSerikembangan 
Rasa rasa yang mana nak try kelebihan kat atas tu, nak test kat badan sendiri rasa wowwww dia tu macam mana, mana expecting mother yang dah tau mengandung tu, cepat2 la try produk ni. .
Kesian baby kat perut tu, perlukan khasiat, ibu pulak boleh elakkan loya dan bekalkan tenaga berpanjangan jugak. Sedap pun sedap ๐Ÿ˜‹ saje je #seriqilakl letak banyak2 sudu susu dalam cawan tu hehe sedap aihhhhh
.
Whatsapp 013-3148897 utk order
.
#seribella #serigroup #belle #seritoks #serisoap #seriummi #serift
Rasa rasa yang mana nak try kelebihan kat atas tu, nak test kat badan sendiri rasa wowwww dia tu macam mana, mana expecting mother yang dah tau mengandung tu, cepat2 la try produk ni. . Kesian baby kat perut tu, perlukan khasiat, ibu pulak boleh elakkan loya dan bekalkan tenaga berpanjangan jugak. Sedap pun sedap ๐Ÿ˜‹ saje je #seriqilakl  letak banyak2 sudu susu dalam cawan tu hehe sedap aihhhhh . Whatsapp 013-3148897 utk order . #seribella  #serigroup  #belle  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #serift 
Agak agak la kan, ada tak yang berminat tentang produk makanan kesihatan ni? Terutamanya ibu ibu kat luar sana tu ๐Ÿ˜‰
.
#seriqilakl ada nak share secret ni rahsia makanan untuk kekal cergas pada ibu ibu yg baru nak start dan yang dah start
.
Excited keee nak tahu lebih lanjut tentang produk baru nii ๐Ÿค—.. scrollll
.
Whatsapp 013-3148897 utk order
.
#seribella #serigroup #belle #seritoks #serisoap #seriummi #serift
Agak agak la kan, ada tak yang berminat tentang produk makanan kesihatan ni? Terutamanya ibu ibu kat luar sana tu ๐Ÿ˜‰ . #seriqilakl  ada nak share secret ni rahsia makanan untuk kekal cergas pada ibu ibu yg baru nak start dan yang dah start . Excited keee nak tahu lebih lanjut tentang produk baru nii ๐Ÿค—.. scrollll . Whatsapp 013-3148897 utk order . #seribella  #serigroup  #belle  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #serift 
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA.
.
๐Ÿ’‹In collabration with Malaysia's Top Model Artist for Sugarbelle Cosmetics.
๐Ÿ’‹This matte lip cream moisturizes and protects the lips to achieve a kissable put without fail.
๐Ÿ’‹Contain ๐Ÿˆcoconut oil,๐ŸŒปsunflower oil,Olive oil,Vitamin E & Marine collagen that acts to soften and nourish your lovelyโค lips.
.
๐Ÿ’„With just one swipe,you will definitly be swooned.
.
. 
Price RM69 ( exclude postage)
.
.
TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty
.
Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ
.
Seri kembangan,Selangor
.
.
#agentamouracosmetics #amouracosmetics #StokisElysian #StokisSugarbelle #Elysiancosmetics #sugarbellecosmetics #pipipinkblusher  #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serift #AmouraaSerikembangn #SugarbelleSerikembangan #ElysianSerikembangan
#SerigroupSerikembangan
Mattenifique Lipcream Sugarbelle x MUA. . ๐Ÿ’‹In collabration with Malaysia's Top Model Artist for Sugarbelle Cosmetics. ๐Ÿ’‹This matte lip cream moisturizes and protects the lips to achieve a kissable put without fail. ๐Ÿ’‹Contain ๐Ÿˆcoconut oil,๐ŸŒปsunflower oil,Olive oil,Vitamin E & Marine collagen that acts to soften and nourish your lovelyโค lips. . ๐Ÿ’„With just one swipe,you will definitly be swooned. . . Price RM69 ( exclude postage) . . TO get more info visit my ig @zulleyshopper_pretty . Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60172593324 / DM ๐Ÿ’Œ . Seri kembangan,Selangor . . #agentamouracosmetics  #amouracosmetics  #StokisElysian  #StokisSugarbelle  #Elysiancosmetics  #sugarbellecosmetics  #pipipinkblusher  #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #serift  #AmouraaSerikembangn  #SugarbelleSerikembangan  #ElysianSerikembangan  #SerigroupSerikembangan 
Alhamdulilah โ˜บ๏ธ CNY SALE still On โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.

Jom grab sekarang .

Nak lebih detail meh whatsap
. .
Kindly whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ www.whatsapp.my/60169260835
๐Ÿ“ฒ www.whatsapp.my/60169260835#

#Seristar #Sugarbelle #CNYSALE #Seeibella #Serisoap #Seritoks #Serifit #Seriummi #CosmeticProduct #Foundation #Lipcream #GoldMask #MagicLiquidCleanser #CompactPowder #Perfume #AgentWanted
Alhamdulilah โ˜บ๏ธ CNY SALE still On โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . Jom grab sekarang . Nak lebih detail meh whatsap . . Kindly whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ www.whatsapp.my/60169260835 ๐Ÿ“ฒ www.whatsapp.my/60169260835# #Seristar  #Sugarbelle  #CNYSALE  #Seeibella  #Serisoap  #Seritoks  #Serifit  #Seriummi  #CosmeticProduct  #Foundation  #Lipcream  #GoldMask  #MagicLiquidCleanser  #CompactPowder  #Perfume  #AgentWanted 
CHINESE NEW YEAR PROMO ๐Ÿ”ฅ

SET COMBO

SERIBELLA + SERITOKS = RM 82
(SAVE RM7)

SERIBELLA+SERISOAP = RM 82
(SAVE RM7)

SERIBELLA+SERITOKS+SERISOAP = RM 110 (SAVE RM7)

SERIFT+SERITOKS = RM 100
(SAVE RM8)
 #serift #serigroup #bellayahya #bellaammaralovers #carlsamsudin #cantik #sihatdancantik #serisoap #seriummi #seritoks
Bestnya pakai #serisoap ni sebab segala kotoran dekat muka semua keluar, tak perlu sental2 muka. Pori pun makin kecik sekarang
.
Siapa ada masalah pori tersumbat atau pori besar? Boleh whatsapp 0199667440
.
#seribellakuantan #seribellapekan #seribellajengka #serifitkuantan #serifitjengka #serifitpekan #serisoapkuantan #serisoappekan #serisoapjengka #seriummipekan #seriummikuantan #seriummijengka #seritokskuantan #seritoksjengka #seritokspekan #seribella #serift #serisoap #seriummi #seritoks
Bestnya pakai #serisoap  ni sebab segala kotoran dekat muka semua keluar, tak perlu sental2 muka. Pori pun makin kecik sekarang . Siapa ada masalah pori tersumbat atau pori besar? Boleh whatsapp 0199667440 . #seribellakuantan  #seribellapekan  #seribellajengka  #serifitkuantan  #serifitjengka  #serifitpekan  #serisoapkuantan  #serisoappekan  #serisoapjengka  #seriummipekan  #seriummikuantan  #seriummijengka  #seritokskuantan  #seritoksjengka  #seritokspekan  #seribella  #serift  #serisoap  #seriummi  #seritoks 
Kali ni kita nak biarkan gambar berbicara pulak ๐Ÿ˜‰
Macam mana, enjoy tak ๐Ÿค—
.
Whatsapp 013-3148897 utk order
.
#seribella #serigroup #belle #seritoks #serisoap #seriummi #serift
Lagi information tentang #seritoks ni.
Tak cuba lagi tak tahu ya kesan dia, hati hati. Sebab dah cuba nanti taknak stop ๐Ÿ˜… .
Kali ni kita nak biarkan gambar berbicara pulak ๐Ÿ˜‰
Macam mana, enjoy tak ๐Ÿค—
.
Whatsapp 013-3148897 utk order
.
#seribella #serigroup #belle #seritoks #serisoap #seriummi #serift
Kali ni kita nak biarkan gambar berbicara pulak ๐Ÿ˜‰
Macam mana, enjoy tak ๐Ÿค—
.
Whatsapp 013-3148897 utk order
.
#seribella #serigroup #belle #seritoks #serisoap #seriummi #serift
Stok panaihhhh!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Mai lekaiihh whatsapp kaknad. Serigroup products tengah SALES ni..
.
Kalau selama ni korang dok intai2 je Seribella, Seritoks, Seriummi dan yang lain2 tu..sekarang la masanya nak sambar produk2 ni..
.
Tgh promo tau! .
GOLD MASK JE TAK PROMO..SORRY..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Stok panaihhhh!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Mai lekaiihh whatsapp kaknad. Serigroup products tengah SALES ni.. . Kalau selama ni korang dok intai2 je Seribella, Seritoks, Seriummi dan yang lain2 tu..sekarang la masanya nak sambar produk2 ni.. . Tgh promo tau! . GOLD MASK JE TAK PROMO..SORRY..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Mommy yang bekerja mesti susah hati kan kalau stok susu makin berkurangan.
.
Mana nak kerja lagi, jaga baby, kemas rumah..haihh..sian Mommy.
.
Mommy jgn risau tau! Seriummi kan ada. Dalam Seriummi ada ekstrak BARLI, KURMA dan HALBA tau! Haaa..TRIPLE ACTION utk banyakkan susu Mommy.
.
Cepat order SERIUMMI dengan kaknad. Toksah sedih2 susu kurang dah. Act now!!
Mommy yang bekerja mesti susah hati kan kalau stok susu makin berkurangan. . Mana nak kerja lagi, jaga baby, kemas rumah..haihh..sian Mommy. . Mommy jgn risau tau! Seriummi kan ada. Dalam Seriummi ada ekstrak BARLI, KURMA dan HALBA tau! Haaa..TRIPLE ACTION utk banyakkan susu Mommy. . Cepat order SERIUMMI dengan kaknad. Toksah sedih2 susu kurang dah. Act now!!
โ™ฅ๏ธ
โ™ฅ๏ธ
Jom SERIUMMI! โ™ฅ๏ธ
.
My favourite drink every morning.
Jom SERIUMMI! โ™ฅ๏ธ . My favourite drink every morning.
Good morning mommy โ™ฅ๏ธ
.
Mommy dah minum susu pagi ni? Penting tau minum susu. Especially kalau kita pregnant atau sedang breastfeed baby.
.
Satu sebab nak bagi tenaga kpd Mommy. Satu lagi sebab Mommy perlukan LEBIH KALSIUM ketika sedang pregnant dan menyusu.
.
Kalau tak nnt, mulalah rasa lenguh2 badan, sakit pinggang dan takde tenaga sepanjang hari.
.
Jom cuba SERIUMMI ๐Ÿ˜Š.
.
SERIUMMI mempunyai kandungan Kalsium yang tinggi daripada LABU. Haaa..menarik kan? Sebenarnya labu mempunyai kandungan kalsium yg tinggi yang cukup untuk Mommy dan baby.
.
Now tengah PROMO tau! RM 45 je sekotak. Nak lagi jimat ambil 2 KOTAK, kaknad bagi FREE SHAKER. .
NAK? WHATSAPP KAKNAD OK..๐Ÿ˜Š
Good morning mommy โ™ฅ๏ธ . Mommy dah minum susu pagi ni? Penting tau minum susu. Especially kalau kita pregnant atau sedang breastfeed baby. . Satu sebab nak bagi tenaga kpd Mommy. Satu lagi sebab Mommy perlukan LEBIH KALSIUM ketika sedang pregnant dan menyusu. . Kalau tak nnt, mulalah rasa lenguh2 badan, sakit pinggang dan takde tenaga sepanjang hari. . Jom cuba SERIUMMI ๐Ÿ˜Š. . SERIUMMI mempunyai kandungan Kalsium yang tinggi daripada LABU. Haaa..menarik kan? Sebenarnya labu mempunyai kandungan kalsium yg tinggi yang cukup untuk Mommy dan baby. . Now tengah PROMO tau! RM 45 je sekotak. Nak lagi jimat ambil 2 KOTAK, kaknad bagi FREE SHAKER. . NAK? WHATSAPP KAKNAD OK..๐Ÿ˜Š
Hanya mommies yang masih menyusukan baby akan faham perasaan kalau susu dah start merudum kan?
.
Anak malam2 nangis nak menyusu. Tapi susu mommy tak cukup. Baby minum tak puas! .
Aduiii..sedihnya..! Pastu kita sendiri dah penat sgt seharian bekerja, pastu mlm baby plak terjaga2 tidur sbb lapar tak cukup susu.
.
Mujur ada SERIUMMI. Bahan2 yang terkandung dlm Seriummi dah cukup untuk baby and mommy.
.
๐Ÿ…Susu Seriummi ada TOMATO tau! Haa..jangan taktau..sbb tu ramai yg suka sbb bila minum seriummi  kulit mommy and baby jadi cantik!
.
๐ŸŠAda LABU tau! Yess! Labu! Kalau mommy nak tau, kandungan KALSIUM dalam labu sgt tinggi! Sgt sesuai utk mommy yg menyusu. Ye lah..bila menyusu kita perlukan EKSTRA KALSIUM untuk tulang kita. Barulah badan tak lenguh2..sakit pinggang..sakit lutut. Ye dak?
.
๐Ÿˆ Seriummi ada ekstrak BARLI, KURMA dan HALBA..3 bahan ni lah yg membantu penghasilan susu ibu yang banyak dan yang penting berkualiti tinggi. Mommy boleh perasan susu jadi lebih banyak dlm masa 48jam. Seronok kan?? Nak tahu tentang SERIUMMI dan PROMO yang kaknad nak bg kat korang ni? Whatsapp kaknad tau! Klik link kat bio tu.. ๐Ÿ˜„
Hanya mommies yang masih menyusukan baby akan faham perasaan kalau susu dah start merudum kan? . Anak malam2 nangis nak menyusu. Tapi susu mommy tak cukup. Baby minum tak puas! . Aduiii..sedihnya..! Pastu kita sendiri dah penat sgt seharian bekerja, pastu mlm baby plak terjaga2 tidur sbb lapar tak cukup susu. . Mujur ada SERIUMMI. Bahan2 yang terkandung dlm Seriummi dah cukup untuk baby and mommy. . ๐Ÿ…Susu Seriummi ada TOMATO tau! Haa..jangan taktau..sbb tu ramai yg suka sbb bila minum seriummi kulit mommy and baby jadi cantik! . ๐ŸŠAda LABU tau! Yess! Labu! Kalau mommy nak tau, kandungan KALSIUM dalam labu sgt tinggi! Sgt sesuai utk mommy yg menyusu. Ye lah..bila menyusu kita perlukan EKSTRA KALSIUM untuk tulang kita. Barulah badan tak lenguh2..sakit pinggang..sakit lutut. Ye dak? . ๐Ÿˆ Seriummi ada ekstrak BARLI, KURMA dan HALBA..3 bahan ni lah yg membantu penghasilan susu ibu yang banyak dan yang penting berkualiti tinggi. Mommy boleh perasan susu jadi lebih banyak dlm masa 48jam. Seronok kan?? Nak tahu tentang SERIUMMI dan PROMO yang kaknad nak bg kat korang ni? Whatsapp kaknad tau! Klik link kat bio tu.. ๐Ÿ˜„
Why wait? Start NOW!
.
CNY RUSH PROMO
SeriFT RM75 only (n.p rm79)
.
Best result when combine with SERITOKS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Why wait? Start NOW! . CNY RUSH PROMO SeriFT RM75 only (n.p rm79) . Best result when combine with SERITOKS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BEST DEAL EVER! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
SeriFT ni antara produk yg paaaaling laju time PROMO ni tau!
.
Ye lah kann..bila lagi nak dptkan harga yang super JIMAT mcm ni kan?
.
Kata nak kurus sebelum raya. Kenalah mula sekarang. Betul tak?
.
Haruslah GRAB SeriFT ni banyak2..
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰BEST DEAL EVER! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . SeriFT ni antara produk yg paaaaling laju time PROMO ni tau! . Ye lah kann..bila lagi nak dptkan harga yang super JIMAT mcm ni kan? . Kata nak kurus sebelum raya. Kenalah mula sekarang. Betul tak? . Haruslah GRAB SeriFT ni banyak2..
Husband and wife pun sama2 boleh guna Serisoap. Haaa...kan jimat sgt tu..โ™ฅ๏ธ
Husband and wife pun sama2 boleh guna Serisoap. Haaa...kan jimat sgt tu..โ™ฅ๏ธ