an online Instagram web viewer

#selebinsta medias

Photos

xSay2
Flawless nya make up dengan Furaiha. Senang nak apply, selamat, dan pastinya halal. 
Founder Furaiha memang tak pernah main-main keluarkan produk. Cantik cantik sekaligus merawat kulit. Dengan kandungan certified organic marula oil. Kaya akan anti oksidan. Patut la geng Furaiha semakin gebu gebas sekarang,  ahaks 😘

Nak berFuraiha? Sila dm atau whatsapp Emma di +60182042084. Pastinya Free Postage dan dapat Free Gift lagi. 
#EmmaFuraiha #SelebInsta #ReviewFuraiha #FuraihaPortKlang #FuraihaSkincareAndCosmetics #neelofa #noradanish #FuraihaHQ
Flawless nya make up dengan Furaiha. Senang nak apply, selamat, dan pastinya halal. Founder Furaiha memang tak pernah main-main keluarkan produk. Cantik cantik sekaligus merawat kulit. Dengan kandungan certified organic marula oil. Kaya akan anti oksidan. Patut la geng Furaiha semakin gebu gebas sekarang, ahaks 😘 Nak berFuraiha? Sila dm atau whatsapp Emma di +60182042084. Pastinya Free Postage dan dapat Free Gift lagi. #EmmaFuraiha  #SelebInsta  #ReviewFuraiha  #FuraihaPortKlang  #FuraihaSkincareAndCosmetics  #neelofa  #noradanish  #FuraihaHQ 
Cukup la angpow kumpul thn tok.. ne tauk tok thn last dpt angpow,thn dpn sikda gik ohh..amin🤣🤣
#chinesenewyear #newyear2018 #selebgram #selebinsta #instagram #insta #angpow #like #love
Ada saatnya untuk pergi dari Dunia ini.
Ada saatnya aku untuk pamit kepadamu.
Dan ada saatnya aku untuk melupakanmu.
#selebinsta #selebgramindo #world #puitis
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE .

Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ .
Buat assignment sampai terlajak tidur
Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja.
.

Let’s try
.
.

1. Pilih asas solekan yang ringan
Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation.
.
.

2. Pakai maskara 
Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata
.
.

3. Pakai pemerah pipi (Blush on)
Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww.
.
.

4. Pilih lipstik berwarna natural
Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas.
.
.

Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau.
.
.

Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka.
.
.
#ericdaeyda
#wdpenang
#bgmpenang
#bihangirlymakeup
#ctdk
#migdrama
#kitaok
#cute
#tipsmakeup
#muamalaysia
#peloles
#jampi
#insta
#selebinsta
#lakumall
#bazzarpaknil
#nealofa
#stacy .
.
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE . Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share  . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ . Buat assignment sampai terlajak tidur Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja. . Let’s try . . 1. Pilih asas solekan yang ringan Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation. . . 2. Pakai maskara Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata . . 3. Pakai pemerah pipi (Blush on) Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww. . . 4. Pilih lipstik berwarna natural Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas. . . Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau. . . Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka. . . #ericdaeyda  #wdpenang  #bgmpenang  #bihangirlymakeup  #ctdk  #migdrama  #kitaok  #cute  #tipsmakeup  #muamalaysia  #peloles  #jampi  #insta  #selebinsta  #lakumall  #bazzarpaknil  #nealofa  #stacy  . .
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE .

Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ .
Buat assignment sampai terlajak tidur
Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja.
.

Let’s try
.
.

1. Pilih asas solekan yang ringan
Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation.
.
.

2. Pakai maskara 
Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata
.
.

3. Pakai pemerah pipi (Blush on)
Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww.
.
.

4. Pilih lipstik berwarna natural
Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas.
.
.

Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau.
.
.

Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka.
.
.
#ericdaeyda
#wdpenang
#bgmpenang
#bihangirlymakeup
#ctdk
#migdrama
#kitaok
#cute
#tipsmakeup
#muamalaysia
#peloles
#jampi
#insta
#selebinsta
#lakumall
#bazzarpaknil
#nealofa
#stacy .
.
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE . Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share  . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ . Buat assignment sampai terlajak tidur Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja. . Let’s try . . 1. Pilih asas solekan yang ringan Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation. . . 2. Pakai maskara Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata . . 3. Pakai pemerah pipi (Blush on) Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww. . . 4. Pilih lipstik berwarna natural Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas. . . Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau. . . Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka. . . #ericdaeyda  #wdpenang  #bgmpenang  #bihangirlymakeup  #ctdk  #migdrama  #kitaok  #cute  #tipsmakeup  #muamalaysia  #peloles  #jampi  #insta  #selebinsta  #lakumall  #bazzarpaknil  #nealofa  #stacy  . .
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE .

Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ .
Buat assignment sampai terlajak tidur
Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja.
.

Let’s try
.
.

1. Pilih asas solekan yang ringan
Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation.
.
.

2. Pakai maskara 
Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata
.
.

3. Pakai pemerah pipi (Blush on)
Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww.
.
.

4. Pilih lipstik berwarna natural
Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas.
.
.

Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau.
.
.

Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka.
.
.
#ericdaeyda
#wdpenang
#bgmpenang
#bihangirlymakeup
#ctdk
#migdrama
#kitaok
#cute
#tipsmakeup
#muamalaysia
#peloles
#jampi
#insta
#selebinsta
#lakumall
#bazzarpaknil
#nealofa
#stacy .
.
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE . Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share  . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ . Buat assignment sampai terlajak tidur Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja. . Let’s try . . 1. Pilih asas solekan yang ringan Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation. . . 2. Pakai maskara Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata . . 3. Pakai pemerah pipi (Blush on) Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww. . . 4. Pilih lipstik berwarna natural Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas. . . Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau. . . Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka. . . #ericdaeyda  #wdpenang  #bgmpenang  #bihangirlymakeup  #ctdk  #migdrama  #kitaok  #cute  #tipsmakeup  #muamalaysia  #peloles  #jampi  #insta  #selebinsta  #lakumall  #bazzarpaknil  #nealofa  #stacy  . .
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE .

Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ .
Buat assignment sampai terlajak tidur
Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja.
.

Let’s try
.
.

1. Pilih asas solekan yang ringan
Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation.
.
.

2. Pakai maskara 
Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata
.
.

3. Pakai pemerah pipi (Blush on)
Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww.
.
.

4. Pilih lipstik berwarna natural
Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas.
.
.

Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau.
.
.

Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka.
.
.
#ericdaeyda
#wdpenang
#bgmpenang
#bihangirlymakeup
#ctdk
#migdrama
#kitaok
#cute
#tipsmakeup
#muamalaysia
#peloles
#jampi
#insta
#selebinsta
#lakumall
#bazzarpaknil
#nealofa
#stacy .
.
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE . Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share  . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ . Buat assignment sampai terlajak tidur Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja. . Let’s try . . 1. Pilih asas solekan yang ringan Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation. . . 2. Pakai maskara Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata . . 3. Pakai pemerah pipi (Blush on) Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww. . . 4. Pilih lipstik berwarna natural Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas. . . Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau. . . Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka. . . #ericdaeyda  #wdpenang  #bgmpenang  #bihangirlymakeup  #ctdk  #migdrama  #kitaok  #cute  #tipsmakeup  #muamalaysia  #peloles  #jampi  #insta  #selebinsta  #lakumall  #bazzarpaknil  #nealofa  #stacy  . .
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE .

Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ .
Buat assignment sampai terlajak tidur
Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja.
.

Let’s try
.
.

1. Pilih asas solekan yang ringan
Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation.
.
.

2. Pakai maskara 
Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata
.
.

3. Pakai pemerah pipi (Blush on)
Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww.
.
.

4. Pilih lipstik berwarna natural
Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas.
.
.

Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau.
.
.

Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka.
.
.
#ericdaeyda
#wdpenang
#bgmpenang
#bihangirlymakeup
#ctdk
#migdrama
#kitaok
#cute
#tipsmakeup
#muamalaysia
#peloles
#jampi
#insta
#selebinsta
#lakumall
#bazzarpaknil
#nealofa
#stacy .
.
TIPS MAKEUP SIMPLE SIMPLE . Pada yang tak pandai MAKEUP @ suka makeup SIMPLE ,Ok mehh Eyda #Share  . Buatt korang nampakk cantikk menarikkk gitteww ❤️ . Buat assignment sampai terlajak tidur Tak ada masa nak makeup sebab terkejar kejar nak pergi kelas dan kerja. . Let’s try . . 1. Pilih asas solekan yang ringan Seperti BB cream, tak kesah lah jenama apa pun janji selain daripada foundation. Sebab BB cream ni juga boleh dijadikan alas bedak yang sangat ringan berbanding foundation. . . 2. Pakai maskara Kalau yang bulu mata dah panjang dan lentik tu, kira bonus lah. Sebab tak perlu nak pakai maskara. Bagi yang bulu mata pendek, korang boleh gunakan maskara bagi mencantikkan mata . . 3. Pakai pemerah pipi (Blush on) Sikit pun tak apa, bagi tampak lebih fresh dan manis. Pilih yang sesuai dengan jenis kulit seperti pink, peach, lagi lagi yang jenis kulit putih melati tu. Look beauty gitewww. . . 4. Pilih lipstik berwarna natural Kalau boleh elakkan dari pilih warna gelap, sebab ia akan buat tampak lebih tua. Cuba gayakan dengan lip balm atau lip gloss yang sangat mudah dan sesuai untuk pergi kelas. . . Dengan 4 Tips makeup di atas korang boleh tampak cantik walaupun tak cukup masa. Make up yang simple pon boleh nampak cantik tau. . . Yang mana WD_Lover tu, jangan lupa calit WD ye. Biar masalah jerawat ke jeragat ke tak singgah kat muka. . . #ericdaeyda  #wdpenang  #bgmpenang  #bihangirlymakeup  #ctdk  #migdrama  #kitaok  #cute  #tipsmakeup  #muamalaysia  #peloles  #jampi  #insta  #selebinsta  #lakumall  #bazzarpaknil  #nealofa  #stacy  . .
Hallo My dear
Yg mau order sup kepala ikan asam pedas’ harga paket 28rb + nasi
Ayam ambruk melingser 20rb+ nasi level 1-10
Kami juga menyediakan menu SERBU
Serba Tujuh ribu
1. Tahu melintir level 1-10
2. Tempe merem melek level 1-10
3. Terong cabe cabean level 1-10
Order bisa bay gojek’ atau mau delevery dri kami’ kami kenakan cast 10rb yg dekat free😻😻 WARUNG MELELEH MAK TIKA buka dri jam 10.00-22.00 siang.... Soon Kita jg akan ada menu KHAS SULAWESI 😍😍😍😍
THANKFUL MY DEAR🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘 GBU
Alamat Jl.By Pass Ngurarai No.250 dpn Billabong samping Grahadi/sesudah Mall Bali Galeria #come #to #try #Warungmelelehmaktika #bali #indonesia #good #food #indonesiafood #jakarta #instagram #instafood #cool #sosialitabali #sosialita #hits #selebgram #selebinsta #insta
Hallo My dear Yg mau order sup kepala ikan asam pedas’ harga paket 28rb + nasi Ayam ambruk melingser 20rb+ nasi level 1-10 Kami juga menyediakan menu SERBU Serba Tujuh ribu 1. Tahu melintir level 1-10 2. Tempe merem melek level 1-10 3. Terong cabe cabean level 1-10 Order bisa bay gojek’ atau mau delevery dri kami’ kami kenakan cast 10rb yg dekat free😻😻 WARUNG MELELEH MAK TIKA buka dri jam 10.00-22.00 siang.... Soon Kita jg akan ada menu KHAS SULAWESI 😍😍😍😍 THANKFUL MY DEAR🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘 GBU Alamat Jl.By Pass Ngurarai No.250 dpn Billabong samping Grahadi/sesudah Mall Bali Galeria #come  #to  #try  #Warungmelelehmaktika  #bali  #indonesia  #good  #food  #indonesiafood  #jakarta  #instagram  #instafood  #cool  #sosialitabali  #sosialita  #hits  #selebgram  #selebinsta  #insta 
Yauda sii:(
.
.
.
#dontjudgechallenge #dontjudgemechallenge #terkeren #musically #tiktok #tiktoksea #muserID #muserindonesia #tiktokindo #tiktokindo #tiktokers #tiktokersid #tiktokers_i #tiktokers.i #tiktokerszona  #selebgram #selebinsta #selebtiktok @tiktokofficialid @tiktok.indo @tiktok.indonesia @tiktok_sea @tiktokgeneration @tiktokcrowned @tiktokupdates @tiktok.offiicial @tiktok_remaja @tiktok.hitsindo @video.tiktok @tiktokanakindonesia @tiktok_viral @tiktok_japan @tiktokseleb @tiktok.mood @tiktokers_i
Yauda sii:( . . . #dontjudgechallenge  #dontjudgemechallenge  #terkeren  #musically  #tiktok  #tiktoksea  #muserID  #muserindonesia  #tiktokindo  #tiktokindo  #tiktokers  #tiktokersid  #tiktokers_i  #tiktokers .i #tiktokerszona  #selebgram  #selebinsta  #selebtiktok  @tiktokofficialid @tiktok.indo @tiktok.indonesia @tiktok_sea @tiktokgeneration @tiktokcrowned @tiktokupdates @tiktok.offiicial @tiktok_remaja @tiktok.hitsindo @video.tiktok @tiktokanakindonesia @tiktok_viral @tiktok_japan @tiktokseleb @tiktok.mood @tiktokers_i
Mau ngehits seperti kaka satu ini . Follow kami tag dan hastag kami @kalimantan_hitsss follow dulu baru repost #Repost @diaaudia__
• • •
Balikan tapi gak mau sama-sama belajar dari kesalahan,
Endingnya juga bakalan sama!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#selebgram #selegram #selebgram_kalsel #selebgramsukses #selebgram #selebgra #selebgramhits #selebgramindo #selebgramhitsabis #selebgramrantau #selegramhunting #selebgramhitskalsel #selebgramkalsel #selegramhits #selegramanak #selegrammasakini #selegramindo #selegram2k18 #selebgram2k18 #selegramhitskekinians #selebgramkekinianindonesia #selebgramkece #selebgramkids #selebgramkalsel #selebgramhitz #selebgramhitzindo #selebgramhitslampung #selegramhitss #selebgramanaksma #selebinsta #nampangselebgram
Mau ngehits seperti kaka satu ini . Follow kami tag dan hastag kami @kalimantan_hitsss follow dulu baru repost #Repost  @diaaudia__ • • • Balikan tapi gak mau sama-sama belajar dari kesalahan, Endingnya juga bakalan sama! . . . . . . . . . . #selebgram  #selegram  #selebgram_kalsel  #selebgramsukses  #selebgram  #selebgra  #selebgramhits  #selebgramindo  #selebgramhitsabis  #selebgramrantau  #selegramhunting  #selebgramhitskalsel  #selebgramkalsel  #selegramhits  #selegramanak  #selegrammasakini  #selegramindo  #selegram2k18  #selebgram2k18  #selegramhitskekinians  #selebgramkekinianindonesia  #selebgramkece  #selebgramkids  #selebgramkalsel  #selebgramhitz  #selebgramhitzindo  #selebgramhitslampung  #selegramhitss  #selebgramanaksma  #selebinsta  #nampangselebgram 
Lipsmatte BGM💄💄
RM30/1 piece💕
.
6 kod warna
💄Dreamy coral💄
💄Cutie baby💄
💄Gossip girl💄
💄Fantasy💄
💄Sexy red💄
💄Romantic💄

Utk order blh dm/ws 013 7884249💕

#selebinsta
#missfazura 
#migdrama 
#fattzura
#bgmpenang
#ctdk
#kekasihpaksarela
#noradanish
#nealofa
#cute
#kitaok
#lakumall