an online Instagram web viewer

#seberangperai medias

Photos

Eeee tak pahit ke tuuuu @helizahelmioriginal 😝 pahit tu pepak macam tu ja. .

Okey dearies tudung yang Heliza pakai ni code Ash Blue Fleur okey, so tadi ada yang tanya kan code dia, nih admin post kan terus 🌸😍
. .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD #antipekak
Buat muka macam tu pun still nice lah sistur. Hahahhaa suka pulak admin tengok keletah @helizahelmioriginal ni kan. .

Comel okey still comel tambah² bergaya pulak dengan bawal AM #ashbluefleurbyam kan 😝🙊 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD #antipekak
#NASIB ADA DUA BENDA NI ! BUAT ALIAH TETAP GLOW GLOWING 😘
.
Harini banyak betul majlis kahwin rakan, jiran lama dan macam-macam lagi. Alhamdulillah Foundation dan #ArganiaWonderOil tetap setia mencantikkan dan menutup "Miss J" Aliah.
.
Sebenarnya, teringin nak bermakeup macam #MUA selalu buatkan untuk pelanggan diorang. No worries , one day nak join class makeup area Penang! .
Yeayh #ArganiaWonderOil dah bantu Aliah harini ! Jom dapatkan dengan @arganiapenang !
.
#arganiapenangByAliah #arganiaWonderOil #arganiapenang #permatangpauh #butterworth  #georgetown #bayanlepas #bayanbaru #seberangjaya #seberangperai #muapenang #mua #makeupbase #makeuppenang #pulaupinang #agentwanted #dropshipwanted #bazarpaknilprodukkecantikkan
#NASIB  ADA DUA BENDA NI ! BUAT ALIAH TETAP GLOW GLOWING 😘 . Harini banyak betul majlis kahwin rakan, jiran lama dan macam-macam lagi. Alhamdulillah Foundation dan #ArganiaWonderOil  tetap setia mencantikkan dan menutup "Miss J" Aliah. . Sebenarnya, teringin nak bermakeup macam #MUA  selalu buatkan untuk pelanggan diorang. No worries , one day nak join class makeup area Penang! . Yeayh #ArganiaWonderOil  dah bantu Aliah harini ! Jom dapatkan dengan @arganiapenang ! . #arganiapenangByAliah  #arganiaWonderOil  #arganiapenang  #permatangpauh  #butterworth  #georgetown  #bayanlepas  #bayanbaru  #seberangjaya  #seberangperai  #muapenang  #mua  #makeupbase  #makeuppenang  #pulaupinang  #agentwanted  #dropshipwanted  #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#NASIB ADA DUA BENDA NI ! BUAT ALIAH TETAP GLOW GLOWING 😘
.
Harini banyak betul majlis kahwin rakan, jiran lama dan macam-macam lagi. Alhamdulillah Foundation dan #ArganiaWonderOil tetap setia mencantikkan dan menutup "Miss J" Aliah.
.
Sebenarnya, teringin nak bermakeup macam #MUA selalu buatkan untuk pelanggan diorang. No worries , one day nak join class makeup area Penang! .
Yeayh #ArganiaWonderOil dah bantu Aliah harini ! Jom dapatkan dengan @arganiapenang !
.
#arganiapenangByAliah #arganiaWonderOil #arganiapenang #permatangpauh #butterworth  #georgetown #bayanlepas #bayanbaru #seberangjaya #seberangperai #muapenang #mua #makeupbase #makeuppenang #pulaupinang #agentwanted #dropshipwanted #bazarpaknilprodukkecantikkan
#NASIB  ADA DUA BENDA NI ! BUAT ALIAH TETAP GLOW GLOWING 😘 . Harini banyak betul majlis kahwin rakan, jiran lama dan macam-macam lagi. Alhamdulillah Foundation dan #ArganiaWonderOil  tetap setia mencantikkan dan menutup "Miss J" Aliah. . Sebenarnya, teringin nak bermakeup macam #MUA  selalu buatkan untuk pelanggan diorang. No worries , one day nak join class makeup area Penang! . Yeayh #ArganiaWonderOil  dah bantu Aliah harini ! Jom dapatkan dengan @arganiapenang ! . #arganiapenangByAliah  #arganiaWonderOil  #arganiapenang  #permatangpauh  #butterworth  #georgetown  #bayanlepas  #bayanbaru  #seberangjaya  #seberangperai  #muapenang  #mua  #makeupbase  #makeuppenang  #pulaupinang  #agentwanted  #dropshipwanted  #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#NASIB ADA DUA BENDA NI ! BUAT ALIAH TETAP GLOW GLOWING 😘
.
Harini banyak betul majlis kahwin rakan, jiran lama dan macam-macam lagi. Alhamdulillah Foundation dan #ArganiaWonderOil tetap setia mencantikkan dan menutup "Miss J" Aliah.
.
Sebenarnya, teringin nak bermakeup macam #MUA selalu buatkan untuk pelanggan diorang. No worries , one day nak join class makeup area Penang! .
Yeayh #ArganiaWonderOil dah bantu Aliah harini ! Jom dapatkan dengan @arganiapenang !
.
#arganiapenangByAliah #arganiaWonderOil #arganiapenang #permatangpauh #butterworth  #georgetown #bayanlepas #bayanbaru #seberangjaya #seberangperai #muapenang #mua #makeupbase #makeuppenang #pulaupinang #agentwanted #dropshipwanted #bazarpaknilprodukkecantikkan
#NASIB  ADA DUA BENDA NI ! BUAT ALIAH TETAP GLOW GLOWING 😘 . Harini banyak betul majlis kahwin rakan, jiran lama dan macam-macam lagi. Alhamdulillah Foundation dan #ArganiaWonderOil  tetap setia mencantikkan dan menutup "Miss J" Aliah. . Sebenarnya, teringin nak bermakeup macam #MUA  selalu buatkan untuk pelanggan diorang. No worries , one day nak join class makeup area Penang! . Yeayh #ArganiaWonderOil  dah bantu Aliah harini ! Jom dapatkan dengan @arganiapenang ! . #arganiapenangByAliah  #arganiaWonderOil  #arganiapenang  #permatangpauh  #butterworth  #georgetown  #bayanlepas  #bayanbaru  #seberangjaya  #seberangperai  #muapenang  #mua  #makeupbase  #makeuppenang  #pulaupinang  #agentwanted  #dropshipwanted  #bazarpaknilprodukkecantikkan 
Haaaaa siapa nampak tudung apa yang heliza pakai tu? .

Siapa boleh teka code apa bawal AM yang @helizahelmioriginal pakai haaaaa haaaa 😝🙊 .

Cepat teka cepat 😏 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD #antipekak
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos & videos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday series:

Kek Lok Si firework 2018. 📷 credit: @__yzs__

Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday for more.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ilovepenang #untuknegerikita #festival #chinesenewyear #cny #celebration #cny2018 #wish #wishing #praying #georgetown #penangisland #seberangperai #penang #pulaupinang #槟城 #malaysia #liondance #dragondance #firework #fireworks #firecracker #firecrackers #temple #新年 #农历新年 #新春
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos & videos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday  series: Kek Lok Si firework 2018. 📷 credit: @__yzs__ Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday  for more. . . . . . . . . . #ilovepenang  #untuknegerikita  #festival  #chinesenewyear  #cny  #celebration  #cny2018  #wish  #wishing  #praying  #georgetown  #penangisland  #seberangperai  #penang  #pulaupinang  #槟城  #malaysia  #liondance  #dragondance  #firework  #fireworks  #firecracker  #firecrackers  #temple  #新年  #农历新年  #新春 
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos & videos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday series:

Kek Lok Si lighting Up Ceremony 2018. 📷 credit: @gohthaihong

Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday for more.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ilovepenang #untuknegerikita #festival #chinesenewyear #cny #celebration #cny2018 #wish #wishing #praying #georgetown #penangisland #seberangperai #penang #pulaupinang #槟城 #malaysia #liondance #dragondance #firework #fireworks #firecracker #firecrackers #temple #新年 #农历新年 #新春
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos & videos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday  series: Kek Lok Si lighting Up Ceremony 2018. 📷 credit: @gohthaihong Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday  for more. . . . . . . . . . #ilovepenang  #untuknegerikita  #festival  #chinesenewyear  #cny  #celebration  #cny2018  #wish  #wishing  #praying  #georgetown  #penangisland  #seberangperai  #penang  #pulaupinang  #槟城  #malaysia  #liondance  #dragondance  #firework  #fireworks  #firecracker  #firecrackers  #temple  #新年  #农历新年  #新春 
Malam ni nak makan apaaa ye? Siapa ada masalah sama, susahnya nak pikir nak makan ap kannn 😑 .

Cer bagi idea sikit hampa makan apa? 🤔 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD #antipekak
Eh letops tau cikgu pun. Haaa lah ofkos kena letops, ingat anak murid ja ka letops 🙊😝 .

Kemas ja, selesa dan senang tak payah gosok teruk² dah terletak elok ja. Haaaa sapa nak? 🙋🏻 . .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD #antipekak
Alahai manisnyew senyuman #amgorges kitew nih. Ayu je sistur kitew ni gayakan AM code Classic Black 🙈💞 .

Selesa, tak perlu iron teruk² sebab metarial senang bentuk, dan paling penting anti-pekak 🤣 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD #antipekak
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday series:

2018.02.16
除夕夜: 尋廟大團拜。
Chinese New Year Eve Midnight.
📷 credit: @boon.keat

Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday for more.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ilovepenang #untuknegerikita  #festival #chinesenewyear #cny #celebration #cny2018 #wish #wishing #praying #georgetown #penangisland #seberangperai #penang #pulaupinang #槟城 #malaysia #liondance #dragondance #firework #fireworks #firecracker #firecrackers #temple #新年 #农历新年 #新春
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday  series: 2018.02.16 除夕夜: 尋廟大團拜。 Chinese New Year Eve Midnight. 📷 credit: @boon.keat Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday  for more. . . . . . . . . . #ilovepenang  #untuknegerikita  #festival  #chinesenewyear  #cny  #celebration  #cny2018  #wish  #wishing  #praying  #georgetown  #penangisland  #seberangperai  #penang  #pulaupinang  #槟城  #malaysia  #liondance  #dragondance  #firework  #fireworks  #firecracker  #firecrackers  #temple  #新年  #农历新年  #新春 
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
☎ whatsapp : +601151534689
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL
ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂

#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ☎ whatsapp : +601151534689 📲 Wechat : STOKIS_HERBAL ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂 #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames 
Seronoknya bercuti dekat Sabah, macam dekat NZ je admin tengok ermmm 🤔 .

Bila kakmin boleh pi sabah ni kan 🤣💃🏻 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD
Ish laaa bersemut lah admin tgok,  sweet sangat 🍬🐜🐜🐜 .

Pakai macam tu pun dah cantik tau, bukan biasa² tudung aleynamiranda nih. .

Dengar kata dah ramai tak shabar tunggu design baru untuk bulan mac ni, acane nih 🙈🙊ups, dah terbagitau ni nak letak teaser sikit dah eh 🤔🤣 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD
Ish laaa bersemut lah admin tgok, sweet sangat 🍬🐜🐜🐜 . Pakai macam tu pun dah cantik tau, bukan biasa² tudung aleynamiranda nih. . Dengar kata dah ramai tak shabar tunggu design baru untuk bulan mac ni, acane nih 🙈🙊ups, dah terbagitau ni nak letak teaser sikit dah eh 🤔🤣 . #bawal  #bawalaleynaamiranda  #bawalcotton  #murah  #kulim  #tamanselasih  #kulimhitech  #lunas  #kelanglama  #padangserai  #terap  #seberangperai  #bukitmertajam  #penang  #bukitbendera  #sungaipetani  #COD 
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos & videos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday series:

新年快乐!
20年来第一次亲身体验回家过年的感觉。 📷 credit: @mercilessjun

Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday for more.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ilovepenang #untuknegerikita #festival #chinesenewyear #cny #celebration #cny2018 #wish #wishing #praying #georgetown #penangisland #seberangperai #penang #pulaupinang #槟城 #malaysia #liondance #dragondance #firework #fireworks #firecracker #firecrackers #temple #新年 #农历新年 #新春
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos & videos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday  series: 新年快乐! 20年来第一次亲身体验回家过年的感觉。 📷 credit: @mercilessjun Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday  for more. . . . . . . . . . #ilovepenang  #untuknegerikita  #festival  #chinesenewyear  #cny  #celebration  #cny2018  #wish  #wishing  #praying  #georgetown  #penangisland  #seberangperai  #penang  #pulaupinang  #槟城  #malaysia  #liondance  #dragondance  #firework  #fireworks  #firecracker  #firecrackers  #temple  #新年  #农历新年  #新春 
Alolo so ceweeeet lah @lilykhay nih kan, nyanyi² sambil bercuti. Seronok lah dpt pi bercuti. .

#amgorges yang lain sini sapa suka pi bercuti, klw nak bercuti, agak² kat mana best yeee 🤔 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD #travel
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos & videos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday series:

Agile lion dance on poles @ Penang Chief Minister CNY open House. 📷 credit: @keeleekooloo

Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday for more.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ilovepenang #untuknegerikita #festival #chinesenewyear #cny #celebration #cny2018 #wish #wishing #praying #georgetown #penangisland #seberangperai #penang #pulaupinang #槟城 #malaysia #liondance #dragondance #firework #fireworks #firecracker #firecrackers #temple #新年 #农历新年 #新春
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos & videos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday  series: Agile lion dance on poles @ Penang Chief Minister CNY open House. 📷 credit: @keeleekooloo Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday  for more. . . . . . . . . . #ilovepenang  #untuknegerikita  #festival  #chinesenewyear  #cny  #celebration  #cny2018  #wish  #wishing  #praying  #georgetown  #penangisland  #seberangperai  #penang  #pulaupinang  #槟城  #malaysia  #liondance  #dragondance  #firework  #fireworks  #firecracker  #firecrackers  #temple  #新年  #农历新年  #新春 
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday series:

Kek Lok Si Temple Lights Up! 📷 credit: @kywin_photography

Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday for more.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ilovepenang #untuknegerikita  #festival #chinesenewyear #cny #celebration #wish #wishing #praying #georgetown #penangisland #seberangperai #penang #pulaupinang #槟城 #malaysia #liondance #dragondance #firework #fireworks #firecracker #firecrackers #temple #新年 #农历新年 #新春 #untuknegerikita
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday  series: Kek Lok Si Temple Lights Up! 📷 credit: @kywin_photography Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday  for more. . . . . . . . . . #ilovepenang  #untuknegerikita  #festival  #chinesenewyear  #cny  #celebration  #wish  #wishing  #praying  #georgetown  #penangisland  #seberangperai  #penang  #pulaupinang  #槟城  #malaysia  #liondance  #dragondance  #firework  #fireworks  #firecracker  #firecrackers  #temple  #新年  #农历新年  #新春  #untuknegerikita 
Assalamualaikum dearies....kami still buka oder lagi naihhh...sapa yang nak oder tu boleh oder lagi....ada lagi bekas kosong yang boleh grab....sapa yg mintak postage tu pon boleh oder jugak....😊 cod lagi la boleh😂 mai grab naihhh😁😁😁😁
#sayajual #khaizerchocobar #kedah #lunas #kulim #hitech #padangserai #sgkob #junjung #penang #seberangperai #bayanlepas #telukkumbar #balikpulau
Masih bercuti ke tu #amgorges sekalian .

Sambil² cuti tu, sapa area Kulim yang nak admin COD kan tudung aleynamiranda ni cepat² pm tau, admin skrg ada di Penang delivery area sini dulu nih, .

Petang sikit kita cover area Kulim balik k lovelies 💓 .
#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD
Selamat  pagi, .
Sapu sikit ja GS pergh glowing  sampai  malam  duk  kulit  lincin bersih  lembap, bila pegang pipi lembut aum aum, sampa lupa ni  pipi ka kuih pau . . 
Nak glowing  lincin  bersih  jugak😘 ok boleh aih murah ja, 
Ws 0135898420 segera atau uolls boleh klik di bio ig .
. 
#serumglowing 
#sapujaseghak
#balingkedah 
#seberangperai
#serumrm28
#serumglowingtakpernahlupa 
#serumglowingbutterworth
Eh tengok siapa tu bergaya dengan bawal aleynamiranda? Siapa kenal, cer komen sikit kat bawah... Hehehe 🙊 .

Cantik ja, gambaq cantik orgnya apatah lagi kan 🌸 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD
Lavender paling laku keras.. Semua yg guna Lavender rata2 suka dan jatuh cinta pd Lavender.
.
Macam2 kelebihan Lavender.. Paling suka kalau diffuse.. Bau lembut dan tenang sahaja. Boleh buat tidur nyenyak sepanjang malam.
.
Ada masalah kulit, boleh cuba guna Lavender. Sama ada sapu atau buat mandian. Patut cuba tau.
.

keep calm & love nature

http://yleosoraya.wasap.my

http://yleosoraya.wasap.my

LoveSO
yleosoraya
017-3061571
ID: 11874999

#iloveyoungliving 
#yleosoraya 
#diybysoraya 
#feedback 
#iloveessentialoils 
#ylpenang 
#younglivingdistributor 
#youngliving
#free 
#seberangperai 
#penang 
#yleo 
#younglivingmalaysia 
#sayapakaisayajual 
#distributoryleo 
#younglivingkuantan #younglivingessentialmalaysia
#younglivingpenang
#penggunayangliving
#dolcerynaoilers
#ilovenature
Lavender paling laku keras.. Semua yg guna Lavender rata2 suka dan jatuh cinta pd Lavender. . Macam2 kelebihan Lavender.. Paling suka kalau diffuse.. Bau lembut dan tenang sahaja. Boleh buat tidur nyenyak sepanjang malam. . Ada masalah kulit, boleh cuba guna Lavender. Sama ada sapu atau buat mandian. Patut cuba tau. . keep calm & love nature http://yleosoraya.wasap.my http://yleosoraya.wasap.my LoveSO yleosoraya 017-3061571 ID: 11874999 #iloveyoungliving  #yleosoraya  #diybysoraya  #feedback  #iloveessentialoils  #ylpenang  #younglivingdistributor  #youngliving  #free  #seberangperai  #penang  #yleo  #younglivingmalaysia  #sayapakaisayajual  #distributoryleo  #younglivingkuantan  #younglivingessentialmalaysia  #younglivingpenang  #penggunayangliving  #dolcerynaoilers  #ilovenature 
.
YOUTH TESTIMONIAL
.
NAK KULIT CERAH
NAK GLOWING
NAK FLAWLESS
.
Tapi masih ragu-ragu
.
Takut nak guna
.
Jangan risau,YOUTH SKINCARE SHAKLEE selamat digunakan dan bebas daripada bahan terlarang
.
Setiap item dalam satu set mempunyai ekstrak semulajadi tersendiri
.
Nak glowing nak cantik nak flawless kena la berani mencuba baru bole rasai sendiri
.
Jangan malu untuk consult dengan beauty consultant kami superstarzfamily
.
Mai cepat hubungi saya team superstarzfamily
.
Semuanya adalah pilihan dan pilihan adalah di tangan kita sendiri
.
Anda pasti mampu mengubahnya
.
Pastikan anda mendapat produk shaklee dari kami #Superstarzfamily yang berpengalaman 21 tahun dalam shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan nutritionist.Jom terjah kami untuk consultation
.
#shakleeseberangjaya
www.wasap.my/60125699326
.
#instarz7
#Superstarzfamily
. YOUTH TESTIMONIAL . NAK KULIT CERAH NAK GLOWING NAK FLAWLESS . Tapi masih ragu-ragu . Takut nak guna . Jangan risau,YOUTH SKINCARE SHAKLEE selamat digunakan dan bebas daripada bahan terlarang . Setiap item dalam satu set mempunyai ekstrak semulajadi tersendiri . Nak glowing nak cantik nak flawless kena la berani mencuba baru bole rasai sendiri . Jangan malu untuk consult dengan beauty consultant kami superstarzfamily . Mai cepat hubungi saya team superstarzfamily . Semuanya adalah pilihan dan pilihan adalah di tangan kita sendiri . Anda pasti mampu mengubahnya . Pastikan anda mendapat produk shaklee dari kami #Superstarzfamily  yang berpengalaman 21 tahun dalam shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan nutritionist.Jom terjah kami untuk consultation . #shakleeseberangjaya  www.wasap.my/60125699326 . #instarz7  #Superstarzfamily 
Eh, keluar pagi² nak pi mana tu cik kak? Pergi ke hati awak lahhhh, sampai ke pickup line admin? 🙈🙊 .

Thanks dear @ieda_meyda wearing debaboom aleynamiranda in code Army Black. Love teroks tengok gambaq nih cun melecun admin tau 🌻🐝 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday series:

Good Morning guys !
过年了。。。新年快乐
Wishing you and your family a Happy & Prosperous Chinese New Year, Gong Xi Fa Cai!
Happy Holidays too ~
📷 credit: @jetevois

Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday for more.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ilovepenang #untuknegerikita  #festival #chinesenewyear #cny #celebration #wish #wishing #praying #georgetown #penangisland #seberangperai #penang #pulaupinang #槟城 #malaysia #liondance #dragondance #firework #fireworks #firecracker #firecrackers #temple #新年 #农历新年 #新春 #untuknegerikita
It's Chinese New Year! So today we are featuring photos of Chinese New Year celebration in our #FeaturedSunday  series: Good Morning guys ! 过年了。。。新年快乐 Wishing you and your family a Happy & Prosperous Chinese New Year, Gong Xi Fa Cai! Happy Holidays too ~ 📷 credit: @jetevois Every Sunday we will feature photos/videos taken in Penang. Please feel free to tag our Instagram account 👉 @i.love.penang 👈 in your photo/video so we can feature it. Follow our account and hashtag #featuredsunday  for more. . . . . . . . . . #ilovepenang  #untuknegerikita Â  #festival  #chinesenewyear  #cny  #celebration  #wish  #wishing  #praying  #georgetown  #penangisland  #seberangperai  #penang  #pulaupinang  #槟城  #malaysia  #liondance  #dragondance  #firework  #fireworks  #firecracker  #firecrackers  #temple  #新年  #农历新年  #新春  #untuknegerikita 
Nose cleaner By mommyhana. Now 50% discount!! Grab it while stock last
_
Ready stock dan boleh poslaju ke seluruh Malaysia 😀
_
Berminat untuk dapatkan nose cleaner ini? 
_ 📲WhatsApp 0136351458
📲WhatsApp 0136351458
📲WhatsApp 0136351458

#nosecleaner #nasalaspirator #mommyhana #kulim #seberangperai #seberangjaya #sayajualonline #selsema #batuk #ubatselsema #hingus
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi
ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂

#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂 #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames 
Haduii abam2,, adek2 n hakak2..
.
no worries..
.
Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi

Yg benar,
.Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki
. Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS.
☎ Whatsapp : +60 16-503 0860
📲 Wechat : HERBAL_NO1

#sellerluarmalaysia #malaysianwedding #malaysianonlineshop
#terbesardimalaysia #tiensmalaysia 
#exploremalaysia #cuticutimalaysia #melaccan #melaccacity #melakatengah #selangor #johor #pulaupunang #seberangperai #terlajakgol #aff18 #malaysiateam #bukitmertajam #nibongtebal #PERAK #batangpadang
Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. ☎ Whatsapp : +60 16-503 0860 📲 Wechat : HERBAL_NO1 #sellerluarmalaysia  #malaysianwedding  #malaysianonlineshop  #terbesardimalaysia  #tiensmalaysia  #exploremalaysia  #cuticutimalaysia  #melaccan  #melaccacity  #melakatengah  #selangor  #johor  #pulaupunang  #seberangperai  #terlajakgol  #aff18  #malaysiateam  #bukitmertajam  #nibongtebal  #PERAK  #batangpadang 
Welcome!

We're excited to bring you many favourite #Halal frozen foods, right to your door!

Connect with Hedy H Frozen Foods on FB to order.

#dimsum #mochi #durianmochi  #premiumdimsum #quality #pau #halalicecream #butterscotchICEcream #musangKINGicecream #GMP #HACCP #exportquality #sungaipetani #seberangperai  #sungaibuloh #rawang #kotadamansara #malaysianmade #buatanMalaysia
Ada hat pakai pi kenduri, tak kurang jugak pakai pi reja, ni haa sistur kita pakai jalan² depan rumah pun pakai aleynamiranda tau. .

Sebab apa? Sebab cantik sangat hampa, tak tahan. Kalau boleh nak pakai hari² aleynamirandaaa ja 🙊💞 .

Jgnkan sistur #amgorges rasa macam tu, admin pun rasa camtu hampa 🤣🙈 order stock, stock sampai, admin sapu dulu hahahaha. Jgn habaq kat orang len, rahsia kita ja nih, hehehe 🙈🙈🙈 . .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD
Ada hat pakai pi kenduri, tak kurang jugak pakai pi reja, ni haa sistur kita pakai jalan² depan rumah pun pakai aleynamiranda tau. . Sebab apa? Sebab cantik sangat hampa, tak tahan. Kalau boleh nak pakai hari² aleynamirandaaa ja 🙊💞 . Jgnkan sistur #amgorges  rasa macam tu, admin pun rasa camtu hampa 🤣🙈 order stock, stock sampai, admin sapu dulu hahahaha. Jgn habaq kat orang len, rahsia kita ja nih, hehehe 🙈🙈🙈 . . #bawal  #bawalaleynaamiranda  #bawalcotton  #murah  #kulim  #tamanselasih  #kulimhitech  #lunas  #kelanglama  #padangserai  #terap  #seberangperai  #bukitmertajam  #penang  #bukitbendera  #sungaipetani  #COD 
Manisss je si anak dara senyum sebelah. Manis² ni tertambat pulak hati si teruna... Eh 🙊 .

@chearh_farah wearing bawal aleynamiranda code : Ash Blue Fleur .

Thanks #amgorges semua cantik² pakat dok hantaq selfie pi kenduri aih. Meh hantaq lagi sapa lagi nih 🤔 .

#bawal #bawalaleynaamiranda #bawalcotton #murah #kulim #tamanselasih #kulimhitech #lunas #kelanglama #padangserai #terap #seberangperai #bukitmertajam #penang #bukitbendera #sungaipetani #COD
Manisss je si anak dara senyum sebelah. Manis² ni tertambat pulak hati si teruna... Eh 🙊 . @chearh_farah wearing bawal aleynamiranda code : Ash Blue Fleur . Thanks #amgorges  semua cantik² pakat dok hantaq selfie pi kenduri aih. Meh hantaq lagi sapa lagi nih 🤔 . #bawal  #bawalaleynaamiranda  #bawalcotton  #murah  #kulim  #tamanselasih  #kulimhitech  #lunas  #kelanglama  #padangserai  #terap  #seberangperai  #bukitmertajam  #penang  #bukitbendera  #sungaipetani  #COD 
Ada kahak? Dorado Azul ada. 
Mcm mana nak guna? Meh pm, so ajar cara sapu dekat mana 😊
.

keep calm & love nature

http://yleosoraya.wasap.my

http://yleosoraya.wasap.my

LoveSO
yleosoraya
017-3061571
ID: 11874999

#iloveyoungliving 
#yleosoraya 
#diybysoraya 
#feedback 
#iloveessentialoils 
#ylpenang 
#younglivingdistributor 
#youngliving
#free 
#seberangperai 
#penang 
#yleo 
#younglivingmalaysia 
#sayapakaisayajual 
#distributoryleo 
#younglivingkuantan #younglivingessentialmalaysia
#younglivingpenang
#penggunayangliving
#dolcerynaoilers
#ilovenature
#doradoazul
Ada kahak? Dorado Azul ada. Mcm mana nak guna? Meh pm, so ajar cara sapu dekat mana 😊 . keep calm & love nature http://yleosoraya.wasap.my http://yleosoraya.wasap.my LoveSO yleosoraya 017-3061571 ID: 11874999 #iloveyoungliving  #yleosoraya  #diybysoraya  #feedback  #iloveessentialoils  #ylpenang  #younglivingdistributor  #youngliving  #free  #seberangperai  #penang  #yleo  #younglivingmalaysia  #sayapakaisayajual  #distributoryleo  #younglivingkuantan  #younglivingessentialmalaysia  #younglivingpenang  #penggunayangliving  #dolcerynaoilers  #ilovenature  #doradoazul