an online Instagram web viewer

#sayanakkurus medias

Photos

5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR
-
Hai korang 😇 Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍.
-
Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je?
Cepat komen NAK kat bawah ni.
-
Nanti #TeamDemica akan guide korang sampai kurus -
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR - Hai korang 😇 Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍. - Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je? Cepat komen NAK kat bawah ni. - Nanti #TeamDemica  akan guide korang sampai kurus - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
3 HARI TURUN 2KG
.
Wowwww hebatnya penangan guide dari #TeamDemica . Mmg kitorang akan guide dear sampai capai target berat idaman!💙 Adik ni lose 2KG lepas consume 6sachet je. Berat turun dari 74KG-72KG in 3days only 😱.
.
Tahniah dear sbb betul2 ikut tips #TeamDemica bagi. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita.
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact admin 019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
3 HARI TURUN 2KG . Wowwww hebatnya penangan guide dari #TeamDemica  . Mmg kitorang akan guide dear sampai capai target berat idaman!💙 Adik ni lose 2KG lepas consume 6sachet je. Berat turun dari 74KG-72KG in 3days only 😱. . Tahniah dear sbb betul2 ikut tips #TeamDemica  bagi. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita. . Korang yg nak kurus dengan #Demica  jugak cepat2 contact admin 019-2268033 . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
3 HARI TURUN 2KG
.
Wowwww hebatnya penangan guide dari #TeamDemica . Mmg kitorang akan guide dear sampai capai target berat idaman!💙 Adik ni lose 2KG lepas consume 6sachet je. Berat turun dari 74KG-72KG in 3days only 😱.
.
Tahniah dear sbb betul2 ikut tips #TeamDemica bagi. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita.
.
Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact admin 019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
3 HARI TURUN 2KG . Wowwww hebatnya penangan guide dari #TeamDemica  . Mmg kitorang akan guide dear sampai capai target berat idaman!💙 Adik ni lose 2KG lepas consume 6sachet je. Berat turun dari 74KG-72KG in 3days only 😱. . Tahniah dear sbb betul2 ikut tips #TeamDemica  bagi. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita. . Korang yg nak kurus dengan #Demica  jugak cepat2 contact admin 019-2268033 . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 013-3574002
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Whatsapp 013-3574002 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
ON ❌ ON? 
CNY SALE STILL ON 🔥🔥🔥
.
Wowwww hebat betul produk #Demica ni, dia punya permintaan betul betul diluar jangkaan! Tak ku sangka tak ku duga ramai yang berjaya kurus dengan Demica 👍🏻
.
.
Pssstttt, untuk sales letops sila jadikan setiap ejekan, cacian, makian itu semua hanyalah hasutan negatif yang perlu diabaikan, teruskan hidup dengan pemikiran positif baru la sales masyukkkk non stop 💃🏻 .
.
Sape nak kurus & cantik??
Whatsapp 017-9220117
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
ON ❌ ON? CNY SALE STILL ON 🔥🔥🔥 . Wowwww hebat betul produk #Demica  ni, dia punya permintaan betul betul diluar jangkaan! Tak ku sangka tak ku duga ramai yang berjaya kurus dengan Demica 👍🏻 . . Pssstttt, untuk sales letops sila jadikan setiap ejekan, cacian, makian itu semua hanyalah hasutan negatif yang perlu diabaikan, teruskan hidup dengan pemikiran positif baru la sales masyukkkk non stop 💃🏻 . . Sape nak kurus & cantik?? Whatsapp 017-9220117 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Hi korang selamat tengah hari 🌻 Dah consume 1 sachet #Demica ke belum??
.
#Demica ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
.
KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
P/s: Sekarang ada PROMOSI CNY tau, promosi tamat 1 MAC 2018.
.
NAK KURUS KAN????
Jom Whatsapp 013-4917714 NOW 💙.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicapenang
Hi korang selamat tengah hari 🌻 Dah consume 1 sachet #Demica  ke belum?? . #Demica  ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . KELEBIHAN DEMICA ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . P/s: Sekarang ada PROMOSI CNY tau, promosi tamat 1 MAC 2018. . NAK KURUS KAN???? Jom Whatsapp 013-4917714 NOW 💙. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #demicapenang 
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER
.
Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau.
.
Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇.
.
Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss.
.
📲Whatsapp 013-4917714 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicapenang
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER . Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau. . Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica  pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇. . Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss. . 📲Whatsapp 013-4917714 now! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #demicapenang 
DONE POST ✅
.
Wowww penangan CNY SALE‼️
.
Alhamdulillah rezeki. Ramai sangat2 nak kurus dengan #Demica lagi-lagi sekarang tengah musim kenduri kan. Mestilah kena control nafsu makan. Kalau tak, tak sampai seminggu silap2 naik 2-3kg 🤣😅😩.
.
#TeamDemica nak bagi 7 BONUS FREE utk setiap pembelian #Demica .
.
Berminat??
Whatsapp 019-2268033
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
DONE POST ✅ . Wowww penangan CNY SALE‼️ . Alhamdulillah rezeki. Ramai sangat2 nak kurus dengan #Demica  lagi-lagi sekarang tengah musim kenduri kan. Mestilah kena control nafsu makan. Kalau tak, tak sampai seminggu silap2 naik 2-3kg 🤣😅😩. . #TeamDemica  nak bagi 7 BONUS FREE utk setiap pembelian #Demica  . . Berminat?? Whatsapp 019-2268033 . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Nak kurus di hari Raya mula sekarang. So waktu bulan Ramadhan nanti boleh focus ibadat betul-betul. 😍
.
Ready to transform & JOIN US! ================================== KEMPEN KURUS SEBELUM RAMADHAN 🌙 🌟 Turun 5-15kg & Shapeloss!
🌟 Kelas Kurus Online KHAS KEMPEN KURUS RAMADHAN
🌟 Starter Pack Khas Edisi Kempen ✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Pelbagai Kelas Online ✔️ Food Diary Checking
✔️ 100% ONLINE & BERKESAN ‼️DAFTAR SEKARANG‼️ 🌸 Herbalife Coach: PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱 Coach Fatin 0193709753
🔵BLOG: fatinibrahim.blogspot.my
#TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Nak kurus di hari Raya mula sekarang. So waktu bulan Ramadhan nanti boleh focus ibadat betul-betul. 😍 . Ready to transform & JOIN US! ================================== KEMPEN KURUS SEBELUM RAMADHAN 🌙 🌟 Turun 5-15kg & Shapeloss! 🌟 Kelas Kurus Online KHAS KEMPEN KURUS RAMADHAN 🌟 Starter Pack Khas Edisi Kempen ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang supportive ✔️ Pelbagai Kelas Online ✔️ Food Diary Checking ✔️ 100% ONLINE & BERKESAN ‼️DAFTAR SEKARANG‼️ 🌸 Herbalife Coach: PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT 📱 Coach Fatin 0193709753 🔵BLOG: fatinibrahim.blogspot.my #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
LEMONEX ADVANCE dapat membantu;
🔥Mengempiskan perut
🔥Membakar lemak dari dalam
🔥Detox badan anda
🔥Keluarkan toksin melalui peluh
🔥Mencuci usus
🔥Melawaskan pembuangan air besar
🔥Memutihkan kulit
🔥Mencerahkan satu badan

Tudiaaa. ALL IN ONE! Taksuka lagi ka? 😦
.
.
Whatsapp 0192316645

#lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #selfie #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #teamkakaklemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia
LEMONEX ADVANCE dapat membantu; 🔥Mengempiskan perut 🔥Membakar lemak dari dalam 🔥Detox badan anda 🔥Keluarkan toksin melalui peluh 🔥Mencuci usus 🔥Melawaskan pembuangan air besar 🔥Memutihkan kulit 🔥Mencerahkan satu badan Tudiaaa. ALL IN ONE! Taksuka lagi ka? 😦 . . Whatsapp 0192316645 #lemonex  #lemonexadvance  #visitmyig  #sayajual  #terkurustanpasengaja  #kurus  #diet  #supplementkurus  #kuruscarasihat  #villagepeople  #bazaarpaknil  #produkkurus  #supplementgym  #selfie  #produkgym  #visitmyig  #sayanakkurus  #ubatkurus  #minumankurus  #detoxkurus  #teamkakaklemonex  #fatburner  #bakarlemak  #sedutlemak  #kevinzahritips  #jomkurus  #zumbamalaysia 
DONE POST ✅
.
Wowww penangan CNY SALE‼️
.
Alhamdulillah rezeki. Ramai sangat2 nak kurus dengan #Demica lagi-lagi sekarang tengah musim kenduri kan. Mestilah kena control nafsu makan. Kalau tak, tak sampai seminggu silap2 naik 2-3kg 🤣😅😩.
.
#TeamDemica nak bagi 7 BONUS FREE utk setiap pembelian #Demica .
.
Berminat??
Whatsapp 019-2268033
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
DONE POST ✅ . Wowww penangan CNY SALE‼️ . Alhamdulillah rezeki. Ramai sangat2 nak kurus dengan #Demica  lagi-lagi sekarang tengah musim kenduri kan. Mestilah kena control nafsu makan. Kalau tak, tak sampai seminggu silap2 naik 2-3kg 🤣😅😩. . #TeamDemica  nak bagi 7 BONUS FREE utk setiap pembelian #Demica  . . Berminat?? Whatsapp 019-2268033 . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
ON ❌ ON? 
CNY SALE STILL ON 🔥🔥🔥
.
Wowwww hebat betul produk #Demica ni, dia punya permintaan betul betul diluar jangkaan! Tak ku sangka tak ku duga ramai yang berjaya kurus dengan Demica 👍🏻
.
.
Pssstttt, untuk sales letops sila jadikan setiap ejekan, cacian, makian itu semua hanyalah hasutan negatif yang perlu diabaikan, teruskan hidup dengan pemikiran positif baru la sales masyukkkk non stop 💃🏻 .
.
Sape nak kurus & cantik??
Whatsapp 017-9220117
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
ON ❌ ON? CNY SALE STILL ON 🔥🔥🔥 . Wowwww hebat betul produk #Demica  ni, dia punya permintaan betul betul diluar jangkaan! Tak ku sangka tak ku duga ramai yang berjaya kurus dengan Demica 👍🏻 . . Pssstttt, untuk sales letops sila jadikan setiap ejekan, cacian, makian itu semua hanyalah hasutan negatif yang perlu diabaikan, teruskan hidup dengan pemikiran positif baru la sales masyukkkk non stop 💃🏻 . . Sape nak kurus & cantik?? Whatsapp 017-9220117 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Keep yourself hydrated if you wanna loss weight‼️
.
Senang je nak minum air 4-8liter ni💧
1-tahu keupayaan diri dulu..dan target dari sikit2 ke banyak..
2-isi air dalam botol besar dan minum air hanya dari botol itu sahaja.
3-keluar duit sikit untuk diri sendiri juga..beli botol air yang ada straw bagi mudah dan cepat.
4-guna apps water tracker untuk tahu berapa banyak kita minum sehari.
.
usaha dari sikit2 hingga menjadi kebiasaan..dalam 21hari badan akan bentuk habit baru ini inshaallah✅
#sihatdanbonusnyakurus
#teamnickhinhussien
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali#obesity
#perutbesar#lenganbesar #kulitgebu#sizebesar
#celcom#spidermanhomecoming
#tudungbawal#jubahabaya
#astrowarna#peroduamyvi
#jomkurus1malaysia
#celcom#turunberatonline
#lowcarbdiet
#youtuber#lazada 
#alhamdulillah#sayanakkurus
#atkinsdiet#bazaarpaknill
#pehabesar 
#sunway#kedah
#malaysiawedding#viralpost 
#meletop
Keep yourself hydrated if you wanna loss weight‼️ . Senang je nak minum air 4-8liter ni💧 1-tahu keupayaan diri dulu..dan target dari sikit2 ke banyak.. 2-isi air dalam botol besar dan minum air hanya dari botol itu sahaja. 3-keluar duit sikit untuk diri sendiri juga..beli botol air yang ada straw bagi mudah dan cepat. 4-guna apps water tracker untuk tahu berapa banyak kita minum sehari. . usaha dari sikit2 hingga menjadi kebiasaan..dalam 21hari badan akan bentuk habit baru ini inshaallah✅ #sihatdanbonusnyakurus  #teamnickhinhussien  Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali #obesity  #perutbesar #lenganbesar  #kulitgebu #sizebesar  #celcom #spidermanhomecoming  #tudungbawal #jubahabaya  #astrowarna #peroduamyvi  #jomkurus1malaysia  #celcom #turunberatonline  #lowcarbdiet  #youtuber #lazada  #alhamdulillah #sayanakkurus  #atkinsdiet #bazaarpaknill  #pehabesar  #sunway #kedah  #malaysiawedding #viralpost  #meletop 
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER
.
Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau.
.
Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇.
.
Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss.
.
📲Whatsapp 0183015632 now!
.
#DS0022 #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER . Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau. . Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica  pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇. . Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss. . 📲Whatsapp 0183015632 now! . #DS0022  #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Jom sape nk kurus dengan RM 40 Je dengan set combo. Testimoni sgt2 gempak..ade extra 2 uncang lg kte bg free..jom join postage esok..setiap pembelian set combo sha akan bg tips lg ntok awk. Ary nie beli..esk lusa dh boleh start kurus dh. 
Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
Jom sape nk kurus dengan RM 40 Je dengan set combo. Testimoni sgt2 gempak..ade extra 2 uncang lg kte bg free..jom join postage esok..setiap pembelian set combo sha akan bg tips lg ntok awk. Ary nie beli..esk lusa dh boleh start kurus dh. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #sayajualdetoxtea  #slimmingherbal  #detoxtea  #slimingtea  #detoxmurah  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #slimmingproducts  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 
Anda pernah detox? Detox tu proses cuci usus, bersihkan kerak-kerak lemak dan toksin yang masih melekat setelah makan macam-macam selama ni. .
.
Untuk detox ni sebenarnya kita tak perlu buat setiap hari pun.  Setiap bulan hanya seminggu sahaja kita detox. .
.
Nak cuba sekotak? Budget BAWAH RM50 je, termasuk postage ke Semenanjung Malaysia. Mana tahu, serasi. Boleh lawas sambil lose weight. .
.
WhatsApp saya di 📲 0192557314 sejurus anda baca mesej ni. Cepat detox, lebih senang lah nak kurus bila usus dah clear kan? 😊
Anda pernah detox? Detox tu proses cuci usus, bersihkan kerak-kerak lemak dan toksin yang masih melekat setelah makan macam-macam selama ni. . . Untuk detox ni sebenarnya kita tak perlu buat setiap hari pun. Setiap bulan hanya seminggu sahaja kita detox. . . Nak cuba sekotak? Budget BAWAH RM50 je, termasuk postage ke Semenanjung Malaysia. Mana tahu, serasi. Boleh lawas sambil lose weight. . . WhatsApp saya di 📲 0192557314 sejurus anda baca mesej ni. Cepat detox, lebih senang lah nak kurus bila usus dah clear kan? 😊
Senang je kan? Masukkan dalam segelas air suam, kacau, buat 👍 kemudian minum terus. .
.
Q: Sis, rasa GCT tu macam mana? .
.
Rasa macam asam boi pun ada. Very mild coffee taste.
.
Tiada masalah jika anda nak bancuh segelas kecil atau gelas besar asalkan minum sampai habis. .
.
Nak cuba dan alami proses detox yang paling memuaskan hati dan usus? WhatsApp saya di 📲 0192557314 sekarang, saya ada offer harga PENJIMATAN istimewa untuk sis. 👍
Senang je kan? Masukkan dalam segelas air suam, kacau, buat 👍 kemudian minum terus. . . Q: Sis, rasa GCT tu macam mana? . . Rasa macam asam boi pun ada. Very mild coffee taste. . Tiada masalah jika anda nak bancuh segelas kecil atau gelas besar asalkan minum sampai habis. . . Nak cuba dan alami proses detox yang paling memuaskan hati dan usus? WhatsApp saya di 📲 0192557314 sekarang, saya ada offer harga PENJIMATAN istimewa untuk sis. 👍
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER
.
Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau.
.
Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇.
.
Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss.
.
📲Whatsapp 019-9711321 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER . Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau. . Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica  pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇. . Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss. . 📲Whatsapp 019-9711321 now! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #AG0002 
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER
.
Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau.
.
Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇.
.
Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss.
.
📲Whatsapp 019-9711321 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER . Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau. . Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica  pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇. . Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss. . 📲Whatsapp 019-9711321 now! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #AG0002 
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER
.
Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau.
.
Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇.
.
Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss.
.
📲Whatsapp 019-9711321 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER . Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau. . Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica  pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇. . Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss. . 📲Whatsapp 019-9711321 now! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #AG0002 
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 018-3015632 .
.
#DS0022 #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Whatsapp 018-3015632 . . #DS0022  #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Hi korang selamat tengah hari 🌻 Dah consume 1 sachet #Demica ke belum??
.
#Demica ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
.
KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
P/s: Sekarang ada PROMOSI CNY tau, promosi tamat 1 MAC 2018.
.
NAK KURUS KAN????
Jom Whatsapp 013-9068007 NOW 💙.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hi korang selamat tengah hari 🌻 Dah consume 1 sachet #Demica  ke belum?? . #Demica  ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . KELEBIHAN DEMICA ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . P/s: Sekarang ada PROMOSI CNY tau, promosi tamat 1 MAC 2018. . NAK KURUS KAN???? Jom Whatsapp 013-9068007 NOW 💙. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
kategori BMI dari healthy to obesity...
.
BMI(body mass index) adalah perhitungan dasar untuk mengetahui kategori anda.
Mungkin kita terlihat gemuk tapi tetap g jelas dalam kategori apa .. jadi coba ambil rumus hitungan BMI di google dan kenali Anda di kategori mana.
.
Jika berada di kategori sehat ya syukur, tinggal menjaga agar tetap fit, jika kelebihan berat badan maka tdk ada pilihan lain, anda hrus segera diet, segera NOW seblm terlambat dan kedahuluan yg tdk di inginkan...
.
Nah kalo sdh tahu kan alasanya kenapa,
.
 Follow and like 👉@bayu.p.wicaksono
📲Wa 085702331731
Dm for join our program 21day healthy diet, Gampang dan simpel 😍😍😍
.
#coachbayu #coacharum 
#sizexxl #healthydiet
#tipsdiet #makanansunnah 
#hijabista #makeupreview
#astroria #kebarung
#healthydiet
#kerjadarirumah #lazada 
#sihatdancantik #sayanakkurus
#dietatkins#bazaarpaknilmurah 
#perutbuncit 
#kfc#midvalley
#instafitness #tudungmurah
#kuihmuih
kategori BMI dari healthy to obesity... . BMI(body mass index) adalah perhitungan dasar untuk mengetahui kategori anda. Mungkin kita terlihat gemuk tapi tetap g jelas dalam kategori apa .. jadi coba ambil rumus hitungan BMI di google dan kenali Anda di kategori mana. . Jika berada di kategori sehat ya syukur, tinggal menjaga agar tetap fit, jika kelebihan berat badan maka tdk ada pilihan lain, anda hrus segera diet, segera NOW seblm terlambat dan kedahuluan yg tdk di inginkan... . Nah kalo sdh tahu kan alasanya kenapa, . Follow and like 👉@bayu.p.wicaksono 📲Wa 085702331731 Dm for join our program 21day healthy diet, Gampang dan simpel 😍😍😍 . #coachbayu  #coacharum  #sizexxl  #healthydiet  #tipsdiet  #makanansunnah  #hijabista  #makeupreview  #astroria  #kebarung  #healthydiet  #kerjadarirumah  #lazada  #sihatdancantik  #sayanakkurus  #dietatkins #bazaarpaknilmurah  #perutbuncit  #kfc #midvalley  #instafitness  #tudungmurah  #kuihmuih 
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER
.
Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau.
.
Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇.
.
Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss.
.
📲Whatsapp 017-9422108 now!
.
#sayajual #demica #DS0025 #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER . Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau. . Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica  pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇. . Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss. . 📲Whatsapp 017-9422108 now! . #sayajual  #demica  #DS0025  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
#Repost @bylizteas_ (@get_repost)
・・・
Adakah Anda Mengalami Masalah Berat Badan?
.
.
Berat badan makin hari makin naik, dah macam-macam diet dibuat tapi semuanya tidak berhasil…
.
.
Jom tengok testimony yang telah berjaya lebih dari 6000 😍 yang dah minum detox  dan berjaya menurunkan berat badan secara sihat 👇👇👇👇👇👇
whatsapp 019-4222214
.
LIKE , TAG & REPOST NOW !! Siapa yang teringin pakai iphone tu boleh la join giveaway ni ya. Sis akan umumkan pemenang bila FOLLOWER DAH CECAH 20K di @bylizshoes_ tapi korang jangan main tipu ya kena follow tiga tiga sbb sis akan tengok pemenang follow ke tidak tiga igshop ni😘
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #sayajual #sayajualmurah #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #lofattah #neelofa #fattzura #coffeeprincemy
#Repost  @bylizteas_ (@get_repost) ・・・ Adakah Anda Mengalami Masalah Berat Badan? . . Berat badan makin hari makin naik, dah macam-macam diet dibuat tapi semuanya tidak berhasil… . . Jom tengok testimony yang telah berjaya lebih dari 6000 😍 yang dah minum detox dan berjaya menurunkan berat badan secara sihat 👇👇👇👇👇👇 whatsapp 019-4222214 . LIKE , TAG & REPOST NOW !! Siapa yang teringin pakai iphone tu boleh la join giveaway ni ya. Sis akan umumkan pemenang bila FOLLOWER DAH CECAH 20K di @bylizshoes_ tapi korang jangan main tipu ya kena follow tiga tiga sbb sis akan tengok pemenang follow ke tidak tiga igshop ni😘 . #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #sayajual  #sayajualmurah  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu  #lofattah  #neelofa  #fattzura  #coffeeprincemy 
#Repost @bylizteas_ (@get_repost)
・・・
Adakah Anda Mengalami Masalah Berat Badan?
.
.
Berat badan makin hari makin naik, dah macam-macam diet dibuat tapi semuanya tidak berhasil…
.
.
Jom tengok testimony yang telah berjaya lebih dari 6000 😍 yang dah minum detox  dan berjaya menurunkan berat badan secara sihat 👇👇👇👇👇👇
whatsapp 019-4222214
.
LIKE , TAG & REPOST NOW !! Siapa yang teringin pakai iphone tu boleh la join giveaway ni ya. Sis akan umumkan pemenang bila FOLLOWER DAH CECAH 20K di @bylizshoes_ tapi korang jangan main tipu ya kena follow tiga tiga sbb sis akan tengok pemenang follow ke tidak tiga igshop ni😘
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #sayajual #sayajualmurah #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #lofattah #neelofa #fattzura #coffeeprincemy
#Repost  @bylizteas_ (@get_repost) ・・・ Adakah Anda Mengalami Masalah Berat Badan? . . Berat badan makin hari makin naik, dah macam-macam diet dibuat tapi semuanya tidak berhasil… . . Jom tengok testimony yang telah berjaya lebih dari 6000 😍 yang dah minum detox dan berjaya menurunkan berat badan secara sihat 👇👇👇👇👇👇 whatsapp 019-4222214 . LIKE , TAG & REPOST NOW !! Siapa yang teringin pakai iphone tu boleh la join giveaway ni ya. Sis akan umumkan pemenang bila FOLLOWER DAH CECAH 20K di @bylizshoes_ tapi korang jangan main tipu ya kena follow tiga tiga sbb sis akan tengok pemenang follow ke tidak tiga igshop ni😘 . #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #sayajual  #sayajualmurah  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu  #lofattah  #neelofa  #fattzura  #coffeeprincemy 
#Repost @bylizteas_ (@get_repost)
・・・
Adakah Anda Mengalami Masalah Berat Badan?
.
.
Berat badan makin hari makin naik, dah macam-macam diet dibuat tapi semuanya tidak berhasil…
.
.
Jom tengok testimony yang telah berjaya lebih dari 6000 😍 yang dah minum detox  dan berjaya menurunkan berat badan secara sihat 👇👇👇👇👇👇
whatsapp 019-4222214
.
LIKE , TAG & REPOST NOW !! Siapa yang teringin pakai iphone tu boleh la join giveaway ni ya. Sis akan umumkan pemenang bila FOLLOWER DAH CECAH 20K di @bylizshoes_ tapi korang jangan main tipu ya kena follow tiga tiga sbb sis akan tengok pemenang follow ke tidak tiga igshop ni😘
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #sayajual #sayajualmurah #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #lofattah #neelofa #fattzura #coffeeprincemy👈
#Repost  @bylizteas_ (@get_repost) ・・・ Adakah Anda Mengalami Masalah Berat Badan? . . Berat badan makin hari makin naik, dah macam-macam diet dibuat tapi semuanya tidak berhasil… . . Jom tengok testimony yang telah berjaya lebih dari 6000 😍 yang dah minum detox dan berjaya menurunkan berat badan secara sihat 👇👇👇👇👇👇 whatsapp 019-4222214 . LIKE , TAG & REPOST NOW !! Siapa yang teringin pakai iphone tu boleh la join giveaway ni ya. Sis akan umumkan pemenang bila FOLLOWER DAH CECAH 20K di @bylizshoes_ tapi korang jangan main tipu ya kena follow tiga tiga sbb sis akan tengok pemenang follow ke tidak tiga igshop ni😘 . #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #sayajual  #sayajualmurah  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu  #lofattah  #neelofa  #fattzura  #coffeeprincemy 👈
Belanja uolls feedback sikit. Jangan teragak2 nak turunkan berat badan. Nie haa penangan hebat set combo yg mampu bantu korang utk capai berat badan ideal. Jom try set combo nie. Hanya RM40 saje bukan dapat 1 tau tp 2 pack tea ! Amacam murah x?

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
Belanja uolls feedback sikit. Jangan teragak2 nak turunkan berat badan. Nie haa penangan hebat set combo yg mampu bantu korang utk capai berat badan ideal. Jom try set combo nie. Hanya RM40 saje bukan dapat 1 tau tp 2 pack tea ! Amacam murah x? Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual  #kurussihat  #kurusselamat  #skinnyteamalaysia  #detoxmurah  #plussizemalaysia  #kuruscepat  #sayajualdetoxtea  #slimmingherbal  #detoxtea  #slimingtea  #detoxmurah  #nakkuruscepat  #produkkurus  #produkkurus  #jomkurus  #slimmingproducts  #sayanakkurus  #detoxslim  #sayajualdetoxtea  #skinnytea  #fatburner  #detoxteamalaysia  #kempisperut  #jomdetox  #jomkurus  #tehhijau  #langsingcepat  #losyenkurus  #sayanakkurus  #ubatkurus  #kurustanpadiet 
Hai koranggg selamat petang.  Hari ni sis nak tunjuk cara consume #Demica .
.
Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Demica utk dapatkan bentuk badan idaman dengan cepat 💃🏻.
.
Ada sape2 yang perlukan bantuan #TeamDemica untuk kurus dalam masa 2 minggu??
.
.
Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 📲016-6807526
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hai koranggg selamat petang. Hari ni sis nak tunjuk cara consume #Demica  . . Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Demica utk dapatkan bentuk badan idaman dengan cepat 💃🏻. . Ada sape2 yang perlukan bantuan #TeamDemica  untuk kurus dalam masa 2 minggu?? . . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 📲016-6807526 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Ada tak azam 2017 nak kurus tapi tak tercapai? Haaaaaa...jangan risau mulakan balik azam utk kurus tu pada tahun 2018!
-
Demica kalini 2X lebih berkesan utk perangkap lemak2 pada badan korang. Sangat sesuai utk yang mempunyai masalah seperti di bawah👇🏻
-
1)Perut buncit/menggelebeh
2)Double chin
3)Paha besar
4)Lengan besar
5)Berat badan susah nak turun
-
Rasa mixberry yg sangat menyelerakan akan buat korang addicted utk selalu minum 😀🍇. Kalau tak sempat bancuh & nak jimat masa boleh je terus kemam.
-
Ada yg nak dapatkan FREE 6 PERKARA tak dari HQ??
-
Cepat komen NAK,
Atau whatsapp sis 010-4315051, kita sembang2 sambil bincang tips kurus!❤️
-
#AG0007
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Ada tak azam 2017 nak kurus tapi tak tercapai? Haaaaaa...jangan risau mulakan balik azam utk kurus tu pada tahun 2018! - Demica kalini 2X lebih berkesan utk perangkap lemak2 pada badan korang. Sangat sesuai utk yang mempunyai masalah seperti di bawah👇🏻 - 1)Perut buncit/menggelebeh 2)Double chin 3)Paha besar 4)Lengan besar 5)Berat badan susah nak turun - Rasa mixberry yg sangat menyelerakan akan buat korang addicted utk selalu minum 😀🍇. Kalau tak sempat bancuh & nak jimat masa boleh je terus kemam. - Ada yg nak dapatkan FREE 6 PERKARA tak dari HQ?? - Cepat komen NAK, Atau whatsapp sis 010-4315051, kita sembang2 sambil bincang tips kurus!❤️ - #AG0007  #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Tips mengelak perut buncit dan boroi

1. Makan Dengan Perlahan
. 
Elakkan makan secara berdiri dan cuba kunyah dengan perlahan kerana makanan yang tidak di hadam sempurna akan menimbulkan banyak gas. Ketika anda menelan terlalu gelojoh, udara tertahan dalam usus dan membentuk gas yang dapat mengakibatkan penggelembungan perut. Oleh yang demikian duduklah ketika makan dan kunyahlah (dan telan) makanan secara perlahan-lahan.

2. Kurangkan Pengambilan Garam
. 
Terlalu banyak garam hanya menambahkan lagi sodium dalam badan dan melambatkan pengeluaran air keluar dari sel. Akibatnya perut akan terasa penuh dan buncit.

3. Minum Banyak Air
. 
Jika perut penuh di sebabkan oleh air, anda sebenarnya dapat mengurangi masalah ini dengan minum lebih banyak air. Ini akan mencairkan konsentrasi sodium dalam tubuh sekaligus meningkatkan jumlah air yang di keluarkan dari sistem tubuh. Jangan kurangkan pengambilan air ketika berdiet, kerana banyak bahan yang sukar di cernakan hanya akan menyebabkan perut menggelembung jika kekurangan air.

4. Hindari Sembelit, ambil lebih serat
. 
Sembelit, atau bahasa pasarnya ‘penyakit susah nak berak’ hanya akan membuatkan stok tahi berkumpul-kumpul dalam usus. Akibatnya perut terasa bertambah besar. Untuk merangsang isi perut, tingkatkan pengambilan serat dari buah-buahan dan sayuran, amalkan secara berterusan untuk menghindari fermentasi dan pengeluaran gas yang berlebihan.

5. Bersenam
. 
Bersenam membantu menggerakkan cairan (fluid) dalam perut, di samping meningkatkan lagi kecekapan sistem pencernaan. Fokus kepada senaman berorientasikan aerobik (kardio) dan weight training.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan MAC, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora
Tips mengelak perut buncit dan boroi 1. Makan Dengan Perlahan . Elakkan makan secara berdiri dan cuba kunyah dengan perlahan kerana makanan yang tidak di hadam sempurna akan menimbulkan banyak gas. Ketika anda menelan terlalu gelojoh, udara tertahan dalam usus dan membentuk gas yang dapat mengakibatkan penggelembungan perut. Oleh yang demikian duduklah ketika makan dan kunyahlah (dan telan) makanan secara perlahan-lahan. 2. Kurangkan Pengambilan Garam . Terlalu banyak garam hanya menambahkan lagi sodium dalam badan dan melambatkan pengeluaran air keluar dari sel. Akibatnya perut akan terasa penuh dan buncit. 3. Minum Banyak Air . Jika perut penuh di sebabkan oleh air, anda sebenarnya dapat mengurangi masalah ini dengan minum lebih banyak air. Ini akan mencairkan konsentrasi sodium dalam tubuh sekaligus meningkatkan jumlah air yang di keluarkan dari sistem tubuh. Jangan kurangkan pengambilan air ketika berdiet, kerana banyak bahan yang sukar di cernakan hanya akan menyebabkan perut menggelembung jika kekurangan air. 4. Hindari Sembelit, ambil lebih serat . Sembelit, atau bahasa pasarnya ‘penyakit susah nak berak’ hanya akan membuatkan stok tahi berkumpul-kumpul dalam usus. Akibatnya perut terasa bertambah besar. Untuk merangsang isi perut, tingkatkan pengambilan serat dari buah-buahan dan sayuran, amalkan secara berterusan untuk menghindari fermentasi dan pengeluaran gas yang berlebihan. 5. Bersenam . Bersenam membantu menggerakkan cairan (fluid) dalam perut, di samping meningkatkan lagi kecekapan sistem pencernaan. Fokus kepada senaman berorientasikan aerobik (kardio) dan weight training. . Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan MAC, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Coach Fridajeb 012 4157571 . #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #turunlemak  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turunberat  #sizebesar  #tudunglabuh  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora 
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 0135353129
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Whatsapp 0135353129 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
PENTINGNYA MEREKOD MAKANAN

Kita perlu sedar akan pentingnya merekod ‘diet’ untuk tujuan ‘memantau progress’ dan memastikan apa yang kita lakukan itu berada pada landasan yang betul.

Sememangnya lebih mudah untuk ‘mendapatkan hasil’ sekiranya perlakuan itu di catat atau di rekodkan.

Antara lain kepentingan merekod “log” makanan (dan senaman) adalah:

1. Ia memudahkan kita memantau progress andaikata ada sesuatu yang tidak kena sepanjang perjalanan program. Dari situ, analisa dan “pembetulan” boleh di laksanakan dengan mudah.

2. Ia memastikan kita berada pada landasan yang betul, kita akan benar-benar yakin untuk mengambil satu-satu makan dan tidak perlu risau sama ada terlebih makan atau terlalu kurang makan dalam satu hari. Ini kerana dalam minda sudah terbentuk ‘mind set‘ bahawa kita ada goal (nilai kalori tertentu) yang perlu di capai dalam sehari.

3. Mereka yang merekod diet juga akan lebih berhati-hati dalam memilih jenis makanan dan kuantitinya secara automatik. Dalam minda mereka, mereka tahu berapa jumlah kalori yang sepatutnya di ambil dalam sehari, dan kuota kalori yang ada itu seharusnya di agihkan sebaik-baiknya.

4. Kadang-kadang kesian melihat ada yang ‘ikat perut’ tak mahu makan, berlapar bagai nak rak, kemudian ‘crave‘ pada sesuatu yang manis dan berkalori tinggi pada hujung minggu dan akhirnya diet untuk menurunkan berat badan terbabas begitu sahaja. Mereka yang merekod makanan tidak perlu melalui pengalaman buruk ini.

5. Mereka yang mempunyai rekod “log” (diari) yang baik majoritinya tak pernah takut mengambil nasi. Nasi pasti tertulis dalam “log” (diari) mereka. Tak percaya? Tanyalah yang mengamalkan habit ini.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan MAC, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora
PENTINGNYA MEREKOD MAKANAN Kita perlu sedar akan pentingnya merekod ‘diet’ untuk tujuan ‘memantau progress’ dan memastikan apa yang kita lakukan itu berada pada landasan yang betul. Sememangnya lebih mudah untuk ‘mendapatkan hasil’ sekiranya perlakuan itu di catat atau di rekodkan. Antara lain kepentingan merekod “log” makanan (dan senaman) adalah: 1. Ia memudahkan kita memantau progress andaikata ada sesuatu yang tidak kena sepanjang perjalanan program. Dari situ, analisa dan “pembetulan” boleh di laksanakan dengan mudah. 2. Ia memastikan kita berada pada landasan yang betul, kita akan benar-benar yakin untuk mengambil satu-satu makan dan tidak perlu risau sama ada terlebih makan atau terlalu kurang makan dalam satu hari. Ini kerana dalam minda sudah terbentuk ‘mind set‘ bahawa kita ada goal (nilai kalori tertentu) yang perlu di capai dalam sehari. 3. Mereka yang merekod diet juga akan lebih berhati-hati dalam memilih jenis makanan dan kuantitinya secara automatik. Dalam minda mereka, mereka tahu berapa jumlah kalori yang sepatutnya di ambil dalam sehari, dan kuota kalori yang ada itu seharusnya di agihkan sebaik-baiknya. 4. Kadang-kadang kesian melihat ada yang ‘ikat perut’ tak mahu makan, berlapar bagai nak rak, kemudian ‘crave‘ pada sesuatu yang manis dan berkalori tinggi pada hujung minggu dan akhirnya diet untuk menurunkan berat badan terbabas begitu sahaja. Mereka yang merekod makanan tidak perlu melalui pengalaman buruk ini. 5. Mereka yang mempunyai rekod “log” (diari) yang baik majoritinya tak pernah takut mengambil nasi. Nasi pasti tertulis dalam “log” (diari) mereka. Tak percaya? Tanyalah yang mengamalkan habit ini. . Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan MAC, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Coach Fridajeb 012 4157571 . #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #turunlemak  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turunberat  #sizebesar  #tudunglabuh  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #bakarlemak  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora 
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER
.
Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau.
.
Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇.
.
Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss.
.
📲Whatsapp 019-9711321 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER . Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau. . Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica  pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇. . Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss. . 📲Whatsapp 019-9711321 now! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #AG0002 
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER
.
Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau.
.
Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇.
.
Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss.
.
📲Whatsapp 019-9711321 now!
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002
2 BOX LOSE 8KG, NAK REPEAT ORDER . Morning korang 😇 Jom baca testimoni adik ni. Lepas consume 2 box terus hilang 8KG tauu berat sblm ni 60KG skrg 52KG 😍👏🏻. Well done dear! Lepas repeat order ni kena konsisten tau. . Adik ni dah boleh pakai baju dulu2 tau. Rasa #Demica  pn sgt sedap & menyelerakan mcm minum air ribena je 🍇. . Sekarang ada Promosi CNY tau. Jom lah grab time tengah murah ni uolss. . 📲Whatsapp 019-9711321 now! . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #AG0002 
DULU SIZE XL, SEKARANG SIZE M
-
Dulu lain, sekarang lain. Haaa best sgt macam ni kan? Mesti korang semangat bila tengok lemak2 kat seluruh badan adik ni menghilang. So korang nilai lah sendiri produk #Demica ni berkesan ke tak.
-
Ada yg tanya, kena diet ke klu consume #Demica? Helloooo makan la produk apa2 pon tetap kena kawal pemakanan. Klu asyik mkn nasi 3 pinggan sehari, minum ais serta makanan & minuman manis memang tak turun laa berat korang.
-
Nak cepat kurus kena control nafsu mkn supaya #Demica boleh berfungsi dgn baik utk sedut & perangkap lemak yg tepu kat usus korang 😯.
-
Whatsapp 017-9646075 utk info lanjut.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
DULU SIZE XL, SEKARANG SIZE M - Dulu lain, sekarang lain. Haaa best sgt macam ni kan? Mesti korang semangat bila tengok lemak2 kat seluruh badan adik ni menghilang. So korang nilai lah sendiri produk #Demica  ni berkesan ke tak. - Ada yg tanya, kena diet ke klu consume #Demica ? Helloooo makan la produk apa2 pon tetap kena kawal pemakanan. Klu asyik mkn nasi 3 pinggan sehari, minum ais serta makanan & minuman manis memang tak turun laa berat korang. - Nak cepat kurus kena control nafsu mkn supaya #Demica  boleh berfungsi dgn baik utk sedut & perangkap lemak yg tepu kat usus korang 😯. - Whatsapp 017-9646075 utk info lanjut. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
DONE POST ✅
-
Fenomena #Demica di luar jangkaan. Laju betul order masuk sampai sekarang tiap2 minggu orang kilang kena hantar stock 🔥.
-
Terima kasih yg percayakan produk sis. Sesiapa yg masih belum cuba lagi, jom cepat2 Whatsapp sis. Sis nak bagi free coaching sampai kurus tau!💯
-
Jom lah kita kurus sama2!🌹😉
-
-
For more details kindly Whatsapp 017-9646075.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
DONE POST ✅ - Fenomena #Demica  di luar jangkaan. Laju betul order masuk sampai sekarang tiap2 minggu orang kilang kena hantar stock 🔥. - Terima kasih yg percayakan produk sis. Sesiapa yg masih belum cuba lagi, jom cepat2 Whatsapp sis. Sis nak bagi free coaching sampai kurus tau!💯 - Jom lah kita kurus sama2!🌹😉 - - For more details kindly Whatsapp 017-9646075. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
2 KOTAK LOSE 11 KG
-
Hai korang..okay jom kita baca feedback ikhlas adik yg tekad nak cantik langsing ni. Haaa sekotak pertama dia consume dah dapat turun 7KG tau. Terus repeat box ke2, dapat turun lagi 4KG tu pn sebab jarang2 consume..busy katanya.
-
Alhamdulillah adik ni mintak tips lagi utk percepatkan lagi proses pembakaran lemak dlm badan dia. Macam ni la sis nak, ikut semua tips sis bagi..follow pantang sis jamin akan nampak kesan😍💯👍🏻.
-
Korang nak tengok je eh orang lain dapat kurus bergaya?
-
Cepat PM admin 017-9646075 kalau nak sis guide sampai kurus!
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 KOTAK LOSE 11 KG - Hai korang..okay jom kita baca feedback ikhlas adik yg tekad nak cantik langsing ni. Haaa sekotak pertama dia consume dah dapat turun 7KG tau. Terus repeat box ke2, dapat turun lagi 4KG tu pn sebab jarang2 consume..busy katanya. - Alhamdulillah adik ni mintak tips lagi utk percepatkan lagi proses pembakaran lemak dlm badan dia. Macam ni la sis nak, ikut semua tips sis bagi..follow pantang sis jamin akan nampak kesan😍💯👍🏻. - Korang nak tengok je eh orang lain dapat kurus bergaya? - Cepat PM admin 017-9646075 kalau nak sis guide sampai kurus! - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Bila niat kita betul.. nak kurus utk mudahkan lagi solat.. alhamdulillah.. Allah permudahkan kita turun berat dengan baik. MasyaAllah tabarakallah..
.
Kdg-kdg kita zalim pada diri sendiri dan yg paling sedih.. kita tak sedar pun pasal tu.. paksa badan utk telan mcm2 makanan yg tak sihat dan akan bg effect yg tak baik pada badan.. dari segi emosi mungkin kita rasa seronok dan puas boleh makan semua tu.. tapi tak lama pun semua ni.. one day, kita akan rasa menyesal sgt2.. 😔
.
Hargailah tubuh badan yg Allah kurniakan pada kita dari skrg. 💪🏼🔥
.
.
Coach @dilla.nur_ +6017 7877 640
Klik link wasap di bio ig utk details program.
.
.
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #coachdiet #ootd #turunberatonline #jakel #tipssihat #zalora #viralmalaysia #testimonikurus #lunchboxkl #jomsihat #muladiet #tipsdiet #dietatkins #dietseimbang #dietkalori #fitmama #jubahbesar #lazada #sayanakkurus #coachkurus #eatclean #eathealthy #tipskurus #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
Bila niat kita betul.. nak kurus utk mudahkan lagi solat.. alhamdulillah.. Allah permudahkan kita turun berat dengan baik. MasyaAllah tabarakallah.. . Kdg-kdg kita zalim pada diri sendiri dan yg paling sedih.. kita tak sedar pun pasal tu.. paksa badan utk telan mcm2 makanan yg tak sihat dan akan bg effect yg tak baik pada badan.. dari segi emosi mungkin kita rasa seronok dan puas boleh makan semua tu.. tapi tak lama pun semua ni.. one day, kita akan rasa menyesal sgt2.. 😔 . Hargailah tubuh badan yg Allah kurniakan pada kita dari skrg. 💪🏼🔥 . . Coach @dilla.nur_ +6017 7877 640 Klik link wasap di bio ig utk details program. . . #nakkurus  #coachonline  #dietseimbang  #coachdiet  #ootd  #turunberatonline  #jakel  #tipssihat  #zalora  #viralmalaysia  #testimonikurus  #lunchboxkl  #jomsihat  #muladiet  #tipsdiet  #dietatkins  #dietseimbang  #dietkalori  #fitmama  #jubahbesar  #lazada  #sayanakkurus  #coachkurus  #eatclean  #eathealthy  #tipskurus  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome 
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 016-9379516
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Whatsapp 016-9379516 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Perghhhhhh tengoklah cikgu sally kita ni......kemain dia tau.

2017 jadi cikgu beso
2018 turun pangkat jadi cikgu kecik plak

Tula penahannya join #teamsurikurus  ni tau.

Jom sesape nak jd cikgu kecik roger ek😉

Coach Mazni 012-4524843

#programkurusterbaik #onlinecoachingmalaysia #kurusdarirumah
Anda tak teringin jadi macam ni?? Semua testimoni adalah original... alhamdulillah setakat ni feedback dr semua adalah positif😊👍wasap 0162504147 skrang jika nak kurus😊
.
.
.
#teamilafazila#tipskurus#easyfull#tipsdiet#produkdiet#jomkurus#losyenbakarlemak#produkbakarlemak#losyenmustajab#detox#teabymedinadesire#losyenmaryam#sayanakkurus#jomkurus
"HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Klik link di bio 
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus" (via #InstaRepost @AppsKottage)
"HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Klik link di bio #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus " (via #InstaRepost  @AppsKottage)
Alhamdulillah done postage untuk hari ni.
.
Salam kasih melayang untuk sisturr yang meminang @betheglamorousdrink 😘.
.
Sistur yang mau tapi malu boleh terus whatsapp Nadia jer, .
📞019-968-1322
.
Nadia tunggu ok👌🏻.
.
.
fb.me/bedrinktrg
.
.
#produkkecantikan #produkhalal #igshopmalaysia #UsahawanBTGD #beautyaddict #trustedsellermalaysia #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #igshopmalaysia #malaysia #betheglamorousdrink #nadiaannuar #btgdtrg #sayajual #sayajualprodukkecantikan #detox #sayanakkurus #tipsdiet #tipskurus #tipscantik #kurus #kurusselamat #fattzura #nakkurus #nakcantik #kurusputih #produkkurus #halaljakim
Alhamdulillah done postage untuk hari ni. . Salam kasih melayang untuk sisturr yang meminang @betheglamorousdrink 😘. . Sistur yang mau tapi malu boleh terus whatsapp Nadia jer, . 📞019-968-1322 . Nadia tunggu ok👌🏻. . . fb.me/bedrinktrg . . #produkkecantikan  #produkhalal  #igshopmalaysia  #UsahawanBTGD  #beautyaddict  #trustedsellermalaysia  #behealthybeslimbebeautiful  #Bedrink  #makinkurusmakinputihmakinmuda  #BeHealthyBeSlimBeBeautiful  #igshopmalaysia  #malaysia  #betheglamorousdrink  #nadiaannuar  #btgdtrg  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #detox  #sayanakkurus  #tipsdiet  #tipskurus  #tipscantik  #kurus  #kurusselamat  #fattzura  #nakkurus  #nakcantik  #kurusputih  #produkkurus  #halaljakim 
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan?
✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras?
✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak?
✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah?
✅ Teringin nak buat duit lebih?

Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! 
#sapusapukurus #sapusapusettle  #kuruscepat #sapusapuje #kurussihat #aznempire #krimajaib #setakurusbajet #kurus  #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #zumba #bersalinczer #bersalin #kecutrahim #ibuberpantang #pantangbersalin #agentwantedmalaysia #janaincomedarirumah #surirumahbergaji
#kurus #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #nakkurus #kuruskanbadan #sayanakkurus #kurung #kurusmurah #kurusselepasbersalin #kurussihat
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan? ✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras? ✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak? ✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah? ✅ Teringin nak buat duit lebih? Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! #sapusapukurus  #sapusapusettle  #kuruscepat  #sapusapuje  #kurussihat  #aznempire  #krimajaib  #setakurusbajet  #kurus  #kurustanpaubat  #kurustanpasenaman  #zumba  #bersalinczer  #bersalin  #kecutrahim  #ibuberpantang  #pantangbersalin  #agentwantedmalaysia  #janaincomedarirumah  #surirumahbergaji  #kurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #nakkurus  #kuruskanbadan  #sayanakkurus  #kurung  #kurusmurah  #kurusselepasbersalin  #kurussihat 
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 013-9044954.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Whatsapp 013-9044954. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 013-9044954.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Whatsapp 013-9044954. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan?
✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras?
✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak?
✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah?
✅ Teringin nak buat duit lebih?

Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! 
#sapusapukurus #sapusapusettle  #kuruscepat #sapusapuje #kurussihat #aznempire #krimajaib #setakurusbajet #kurus  #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #zumba #bersalinczer #bersalin #kecutrahim #ibuberpantang #pantangbersalin #agentwantedmalaysia #janaincomedarirumah #surirumahbergaji
#kurus #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #nakkurus #kuruskanbadan #sayanakkurus #kurung #kurusmurah #kurusselepasbersalin #kurussihat
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan? ✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras? ✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak? ✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah? ✅ Teringin nak buat duit lebih? Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! #sapusapukurus  #sapusapusettle  #kuruscepat  #sapusapuje  #kurussihat  #aznempire  #krimajaib  #setakurusbajet  #kurus  #kurustanpaubat  #kurustanpasenaman  #zumba  #bersalinczer  #bersalin  #kecutrahim  #ibuberpantang  #pantangbersalin  #agentwantedmalaysia  #janaincomedarirumah  #surirumahbergaji  #kurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #nakkurus  #kuruskanbadan  #sayanakkurus  #kurung  #kurusmurah  #kurusselepasbersalin  #kurussihat 
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 019-8770044 .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Whatsapp 019-8770044 . . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan?
✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras?
✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak?
✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah?
✅ Teringin nak buat duit lebih?

Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! 
#sapusapukurus #sapusapusettle  #kuruscepat #sapusapuje #kurussihat #aznempire #krimajaib #setakurusbajet #kurus  #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #zumba #bersalinczer #bersalin #kecutrahim #ibuberpantang #pantangbersalin #agentwantedmalaysia #janaincomedarirumah #surirumahbergaji
#kurus #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #nakkurus #kuruskanbadan #sayanakkurus #kurung #kurusmurah #kurusselepasbersalin #kurussihat
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan? ✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras? ✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak? ✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah? ✅ Teringin nak buat duit lebih? Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! #sapusapukurus  #sapusapusettle  #kuruscepat  #sapusapuje  #kurussihat  #aznempire  #krimajaib  #setakurusbajet  #kurus  #kurustanpaubat  #kurustanpasenaman  #zumba  #bersalinczer  #bersalin  #kecutrahim  #ibuberpantang  #pantangbersalin  #agentwantedmalaysia  #janaincomedarirumah  #surirumahbergaji  #kurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #nakkurus  #kuruskanbadan  #sayanakkurus  #kurung  #kurusmurah  #kurusselepasbersalin  #kurussihat 
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica sementara tengah Promosi CNY ni.
.
P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 019-8770044 .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX . Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica  . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau. . Dah makin slim kan? Haaa boleh la ajak kawan skali dapatkan #Demica  sementara tengah Promosi CNY ni. . P/s: PROMOSI TAMAT 1 MAC 2018. . Sape nak kurus mcm adik ni?? 📲Whatsapp 019-8770044 . . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan?
✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras?
✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak?
✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah?
✅ Teringin nak buat duit lebih?

Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! 
#sapusapukurus #sapusapusettle  #kuruscepat #sapusapuje #kurussihat #aznempire #krimajaib #setakurusbajet #kurus  #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #zumba #bersalinczer #bersalin #kecutrahim #ibuberpantang #pantangbersalin #agentwantedmalaysia #janaincomedarirumah #surirumahbergaji
#kurus #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #nakkurus #kuruskanbadan #sayanakkurus #kurung #kurusmurah #kurusselepasbersalin #kurussihat
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan? ✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras? ✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak? ✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah? ✅ Teringin nak buat duit lebih? Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! #sapusapukurus  #sapusapusettle  #kuruscepat  #sapusapuje  #kurussihat  #aznempire  #krimajaib  #setakurusbajet  #kurus  #kurustanpaubat  #kurustanpasenaman  #zumba  #bersalinczer  #bersalin  #kecutrahim  #ibuberpantang  #pantangbersalin  #agentwantedmalaysia  #janaincomedarirumah  #surirumahbergaji  #kurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #nakkurus  #kuruskanbadan  #sayanakkurus  #kurung  #kurusmurah  #kurusselepasbersalin  #kurussihat 
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan?
✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras?
✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak?
✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah?
✅ Teringin nak buat duit lebih?

Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! 
#sapusapukurus #sapusapusettle  #kuruscepat #sapusapuje #kurussihat #aznempire #krimajaib #setakurusbajet #kurus  #kurustanpaubat #kurustanpasenaman #zumba #bersalinczer #bersalin #kecutrahim #ibuberpantang #pantangbersalin #agentwantedmalaysia #janaincomedarirumah #surirumahbergaji
#kurus #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #nakkurus #kuruskanbadan #sayanakkurus #kurung #kurusmurah #kurusselepasbersalin #kurussihat
Tengah tengah bulan takdelah KERING sangat nanti ✅ Gaji kerja hakiki cukup cukup makan? ✅ Tengah bulan selalu pinjam duit jiran sebab nak beli beras? ✅ Installment kereta dah 2 bulan tertunggak? ✅ Komitmen & hutang makin lama makin bertambah? ✅ Teringin nak buat duit lebih? Nak buat SIDE INCOME macam akak ni? Jom sertai team kami. Modal permulaan yang sangat rendah. Keuntungan mencecah 3 hingga 4 angka. Peluang masih terbuka. Klik link di bio! #sapusapukurus  #sapusapusettle  #kuruscepat  #sapusapuje  #kurussihat  #aznempire  #krimajaib  #setakurusbajet  #kurus  #kurustanpaubat  #kurustanpasenaman  #zumba  #bersalinczer  #bersalin  #kecutrahim  #ibuberpantang  #pantangbersalin  #agentwantedmalaysia  #janaincomedarirumah  #surirumahbergaji  #kurus  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #nakkurus  #kuruskanbadan  #sayanakkurus  #kurung  #kurusmurah  #kurusselepasbersalin  #kurussihat 
Ingin bagi badan anda "shape"👗...cubalah kakicantiq tea dan slimming detox tea ni...mmg hebat kesannya!! SUPERB💥💥wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#tipskurus#easyfull#tipsdiet#produkdiet#jomkurus#losyenbakarlemak#produkbakarlemak#losyenmustajab#detox#teabymedinadesire#losyenmaryam#sayanakkurus#jomkurus
"2 KOTAK LOSE 12KG
.
Wahhhh betul2 puas hati kalau macam ni. Lemak pada pipi & bawah dagu dah berkurang! Sebelum ni nak tengok leher kena selak2 lemak dulu, sekarang dah takde leher berlipat 😍. Alhamdulillah sis tumpang happy utk awk. Congrats!👍🏻💥
.
Sape nak #TeamDemica guide dari size XL kepada size XS??
.
Cepat komen NAK
atau
Klik link di bio .
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus" (via #InstaRepost @AppsKottage)
"2 KOTAK LOSE 12KG . Wahhhh betul2 puas hati kalau macam ni. Lemak pada pipi & bawah dagu dah berkurang! Sebelum ni nak tengok leher kena selak2 lemak dulu, sekarang dah takde leher berlipat 😍. Alhamdulillah sis tumpang happy utk awk. Congrats!👍🏻💥 . Sape nak #TeamDemica  guide dari size XL kepada size XS?? . Cepat komen NAK atau Klik link di bio . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus " (via #InstaRepost  @AppsKottage)
"LEPAS HABIS 2 BOX, LOSE 8KG
.
Hello2 morning korang..jangan lupa minum 1 sachet #Demica sblm breakfast. Jom baca testimoni adik ni. Dah habis 2 box berat turun dari 85KG sekarang jd 77KG uolsss sikit je lagi nak capai target ❤️. Baju lama pon dah boleh pakai macam zaman selim melim dulu! Untungnyaaa.. Tak susah pn nak dapatkan size S atau XS. Hanya perlu minum #Demica & ikut tips yg sis bg dekat korang.
.
Sape nak sis bantu sampai kurus?? Klik link di bio
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus" (via #InstaRepost @AppsKottage)
"LEPAS HABIS 2 BOX, LOSE 8KG . Hello2 morning korang..jangan lupa minum 1 sachet #Demica  sblm breakfast. Jom baca testimoni adik ni. Dah habis 2 box berat turun dari 85KG sekarang jd 77KG uolsss sikit je lagi nak capai target ❤️. Baju lama pon dah boleh pakai macam zaman selim melim dulu! Untungnyaaa.. Tak susah pn nak dapatkan size S atau XS. Hanya perlu minum #Demica  & ikut tips yg sis bg dekat korang. . Sape nak sis bantu sampai kurus?? Klik link di bio . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus " (via #InstaRepost  @AppsKottage)