an online Instagram web viewer

#saupor medias

Photos

Uolls mesti tahu yang orange ni tinggi vitamin c. Dalam scrub oren ada essential oil oren.
.
Minyak pati oren asli dimasukkan dalam ni supaya dapat cegah masalah kulit.
.
Selain tu dengan penggunaan berterusan, celahan badan yang gelap tu boleh dicerahkan semula.
.
Jom kembalikan kejelitaan dengan body scrub ni.😊
.
HARGA ASAL RM38 (EXC.POSTAGE)
.
HARGA PROMOSI RM25 (EXC.POSTAGE)
.
📲Whatsapp 013-6545109
.
.
#bodyscrubbysaupor
#saupor
#sauporkotatinggi
Uolls mesti tahu yang orange ni tinggi vitamin c. Dalam scrub oren ada essential oil oren. . Minyak pati oren asli dimasukkan dalam ni supaya dapat cegah masalah kulit. . Selain tu dengan penggunaan berterusan, celahan badan yang gelap tu boleh dicerahkan semula. . Jom kembalikan kejelitaan dengan body scrub ni.😊 . HARGA ASAL RM38 (EXC.POSTAGE) . HARGA PROMOSI RM25 (EXC.POSTAGE) . 📲Whatsapp 013-6545109 . . #bodyscrubbysaupor  #saupor  #sauporkotatinggi 
xSay2
LIPS BALM BY SAUPOR.
.
Lip balm bau COKLAT dengan cocoa butter.
.
Jom rawat bibir kusam, gelap dan kering. Maniskan senyuman dengan bahan natural seperti beeswax, olive oil dan cocoa butter.
.
Sesuai untuk kanak-kanak sebab tanpa pewangi dan pewarna tiruan.
.
.
#lipsbalm #teamsaupor #nhmartt #ciknurul #saupor
LIPS BALM BY SAUPOR. . Lip balm bau COKLAT dengan cocoa butter. . Jom rawat bibir kusam, gelap dan kering. Maniskan senyuman dengan bahan natural seperti beeswax, olive oil dan cocoa butter. . Sesuai untuk kanak-kanak sebab tanpa pewangi dan pewarna tiruan. . . #lipsbalm  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurul  #saupor 
Selamat pagi dan happy weekend semua. .
.
.
Pagi ni cuci muka dgn apa tu?
Dah cuba guna sabun cute kayu manis dari saupor?
.
.
Letakkan air sedikit dan gosok sabun dipermukaan tangan, buih memang tak banyak. Sapu dimuka dan urut2 muka menggunakan teknik memutar. Bilas dengan air.
.
.
Yeay, lembutnyaaaa kulit muka dan best! Dah tersenyum2 depan cermin seorang diri. 😍😎😍
. 
#bebasjerawat #saupor #sabuncute #kayumanis #nhmartt #ciknurrul
Selamat pagi dan happy weekend semua. . . . Pagi ni cuci muka dgn apa tu? Dah cuba guna sabun cute kayu manis dari saupor? . . Letakkan air sedikit dan gosok sabun dipermukaan tangan, buih memang tak banyak. Sapu dimuka dan urut2 muka menggunakan teknik memutar. Bilas dengan air. . . Yeay, lembutnyaaaa kulit muka dan best! Dah tersenyum2 depan cermin seorang diri. 😍😎😍 . #bebasjerawat  #saupor  #sabuncute  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
PUNCA BIBIR GELAP
.
1.kesan pancaran matahari belebihan.
.
2.reaksi terhadap alahan tertentu.
.
3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti.
.
4.kesan merokok.
.
5.pengambilan kafein keterlaluan.
.
6.ketidakseimbangan hormon.
.
.
Jom rawat bibir dengan #lipsbalm dari #saupor. Selamat menggunakan bahan alami. ❤❤❤
.
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute
PUNCA BIBIR GELAP . 1.kesan pancaran matahari belebihan. . 2.reaksi terhadap alahan tertentu. . 3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti. . 4.kesan merokok. . 5.pengambilan kafein keterlaluan. . 6.ketidakseimbangan hormon. . . Jom rawat bibir dengan #lipsbalm  dari #saupor . Selamat menggunakan bahan alami. ❤❤❤ . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute 
KEMBALI ❤
.
.
Alhamdulillah, semakin baik. 
Macam2 try bahan alami untuk setelkan #breakout yg teruk masa 2015 dulu.Nak tengok teruk yer camne?? Nnti kalau ada kekentalan NH sharekan ya..👀
.
.
.
Ada lah dalam 2 3 4 produk guna. Sejak akhir #2016 jumpa #sabuncute sampai sekarang pakai. .😎😊
.

Tak nak curang. 
Serasi sudah dgn 6 ketul cute tu.💖
.
.
.
 #nofilters #sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkayumanis #sabunmuka #saupor
Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
Senyum itu satu sedekah dan dengan senyuman juga mampu menyembunyikan kesedihan dihati.
.
Jangan give up dalam memberikan senyuman kerana senyuman itu adalah penawar walaupin kita tak melihatnya.
😍😍😍
.
.
.
Happy weekends gaisss!!!
#nhmartt #saupor #sabuncute
Assalamualaikum dan selamat pagi. . Senyum itu satu sedekah dan dengan senyuman juga mampu menyembunyikan kesedihan dihati. . Jangan give up dalam memberikan senyuman kerana senyuman itu adalah penawar walaupin kita tak melihatnya. 😍😍😍 . . . Happy weekends gaisss!!! #nhmartt  #saupor  #sabuncute 
Meyy...pilih perbagai SABUN CUTE...ada😊
♡ SABUN DELIMA
♡ SABUN OAT
♡ SABUN TOMATO
♡ SABUN KOPI
♡ SABUN MADU
♡ SABUN KULIT KAYU MANIS
Tapi kita suka pakai SABUN KOPI.. bestt cuci muka n cuci badan dgn sabun ni...hilang segala daki n bau badan yg melekat di celah badan kita
Kulit p0w sentiasa segar . halus n semakin cerah.😍 #SAUPORSABUNMERAWATKULITANDAAGARKELIHATANCANTIKNMENAWAN
#JOMCANTIKDGNSABUNCUTE

#hargammpumilik ♡ RM 2 PCS 😊

Berminat pm..
01112561593
Ezza
#agentsabuncute
#saupor

#teamsaupor
Meyy...pilih perbagai SABUN CUTE...ada😊 ♡ SABUN DELIMA ♡ SABUN OAT ♡ SABUN TOMATO ♡ SABUN KOPI ♡ SABUN MADU ♡ SABUN KULIT KAYU MANIS Tapi kita suka pakai SABUN KOPI.. bestt cuci muka n cuci badan dgn sabun ni...hilang segala daki n bau badan yg melekat di celah badan kita Kulit p0w sentiasa segar . halus n semakin cerah.😍 #SAUPORSABUNMERAWATKULITANDAAGARKELIHATANCANTIKNMENAWAN  #JOMCANTIKDGNSABUNCUTE  #hargammpumilik  ♡ RM 2 PCS 😊 Berminat pm.. 01112561593 Ezza #agentsabuncute  #saupor  #teamsaupor 
Untuk kulit berminyak, guna sabun tomato, untuk jenis kulit kering guna sabun madu manakala kulit kombinasi guna sabun kayu manis.
.
3 jenis sabun ni mesti pakai setiap hari.
.
Manakala untuk merawat masalah kulit, macam blackhead, guna sabun oat selang sehari sebagai skrub, kayu manis untuk merawat jerawat, delima untuk cerahkan kulit.
.
Jika kulit anda sensitif, tidak boleh guna sabun delima, kopi dan tomato kerana 3 sabun ini ada bahan pewarna dan pewangi.
.
#saupor #sabuncutebysaupor #sauporkotatinggi
Untuk kulit berminyak, guna sabun tomato, untuk jenis kulit kering guna sabun madu manakala kulit kombinasi guna sabun kayu manis. . 3 jenis sabun ni mesti pakai setiap hari. . Manakala untuk merawat masalah kulit, macam blackhead, guna sabun oat selang sehari sebagai skrub, kayu manis untuk merawat jerawat, delima untuk cerahkan kulit. . Jika kulit anda sensitif, tidak boleh guna sabun delima, kopi dan tomato kerana 3 sabun ini ada bahan pewarna dan pewangi. . #saupor  #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Beli lip balm percuma sabun
.
Wow. Best sangat tu. Sabun ni boleh guna untuk badan. Bau wangi sangat. Nak simpan untuk wangikan almari pun boleh. ❤❤
.
Best ke best?
.
Cepat wasap
📲013-6545109
.
.
#lipbalm #produknatural #tiadabahankimia #merawatbibirkering #merawatbibirmenggelupas #melembutkanbibir #kecantikan #saupor #sauporkotatinggi
Apa itu cocoa butter?
.
Ia sejenis minyak semulajadi sama seperti minyak kelapa. Dan sangat bermanfaat untuk bibir dan kulit.
.
Cocoa butter dapat melembapkan bibir sekaligus merawat masalah bibir kering, mengelupas.
.
Boleh pakai setiap hari. Boleh juga pakai sebelum tidur untuk dapatkan bibir yang lembut dan lembap keesokan hari.
.
.
#lipbalm #produknatural #merawatbibir #merawatbibirkering #tiadabahankimia #natural #kecantikan #saupor #sauporkotatinggi
Natural colour lip balm. For moisturizing and lip treatment.
.
Diperbuat dari Cocoa butter, natural beeswax dan olive oil.
.
Khas untuk make up base bagi yang suka pakai lipstick. Elakkan bibir kering dengan sapu lip balm dulu.
.
Rm15
.
.
📲Whatsapp 013-6545109
.
#lipbalm #produknatural #selamat #tiadabahankimia #saupor #sauporkotatinggi #kecantikan #merawatbibir #merawatbibirkering
Kesian tak tengok anak tergaru-garu bila digigit nyamuk?
.
Mesti tak sampai hati kan. Boleh stanby body scrub lavender ni.
.
Boleh guna 1 family. Kalau digigit nyamuk . Sapu dan gosok sikit.
.
Lavender boleh kurangkan rasa gatal. Bila dah bilas tu , in shaa Allah dah tak tergaru-garu lagi.
.
Selamat digunakan termasuk kanak-kanak setahun ke atas. Bayi ikut keadaan kulit. Tak perlu la beri pada bayi. Kan melecet sebab ada gula tu😉
.
#saupor
#sauporkotatinggi
Kesian tak tengok anak tergaru-garu bila digigit nyamuk? . Mesti tak sampai hati kan. Boleh stanby body scrub lavender ni. . Boleh guna 1 family. Kalau digigit nyamuk . Sapu dan gosok sikit. . Lavender boleh kurangkan rasa gatal. Bila dah bilas tu , in shaa Allah dah tak tergaru-garu lagi. . Selamat digunakan termasuk kanak-kanak setahun ke atas. Bayi ikut keadaan kulit. Tak perlu la beri pada bayi. Kan melecet sebab ada gula tu😉 . #saupor  #sauporkotatinggi 
Taraaaa, 
inilah baby baru dari produk #Saupor. Body scrub yang halus macam "cool blog", eh tapi tak boleh makan tau. Haruman semulajadi dari Lavender.  Boleh pakai dekat muka. Ramuanya adalah; gula, olive oil, almond oil, lavender essential oil.

Fuhhhh badan makin wangi, dan kulit sentiasa lembap. Haruman lavender membuat kann diri ini tenang bagai menikmati ais kacang 😋😉😉. Ai is teruja dan tak saborrr sangat dah niiiie. Cik adik dan mommies yang tengah bersantai tu boleh beraromaterapi dengan #ScrubLavender keluaran saupor.

Sekarang ni kita bagi #freePostage je tau sampai hujung bulan september sempena Hari Lahir Kak Hani 😉

#BodyScrubBySaupor
Taraaaa, inilah baby baru dari produk #Saupor . Body scrub yang halus macam "cool blog", eh tapi tak boleh makan tau. Haruman semulajadi dari Lavender. Boleh pakai dekat muka. Ramuanya adalah; gula, olive oil, almond oil, lavender essential oil. Fuhhhh badan makin wangi, dan kulit sentiasa lembap. Haruman lavender membuat kann diri ini tenang bagai menikmati ais kacang 😋😉😉. Ai is teruja dan tak saborrr sangat dah niiiie. Cik adik dan mommies yang tengah bersantai tu boleh beraromaterapi dengan #ScrubLavender  keluaran saupor. Sekarang ni kita bagi #freePostage  je tau sampai hujung bulan september sempena Hari Lahir Kak Hani 😉 #BodyScrubBySaupor 
Yummy-yummy... Ada serupa dengan cool blog tak? Opps jangan makan taw, ini scrub badan yang dapat memberi ketenangan & kelegaan mood kita apabila kita apply ke badan kita. ⚜️
⚜️
⚜️
#teamsaupor #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #scrubBodyLavender
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor. 
Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat.

Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah.

Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor . Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat. Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah. Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute oat ialah: 
1. Basahkan sabun dengan air.
2. Basahkan muka. 
3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar.
4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka.
5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 
6. Bilas hingga bersih 
Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan.  Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.
. . 
#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute  oat ialah: 1. Basahkan sabun dengan air. 2. Basahkan muka. 3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar. 4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka. 5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 6. Bilas hingga bersih Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan. Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak. . . #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute tomato ni.

Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute  tomato ni. Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Boleh cuba tips ni untuk merawat kulit kering.

Ambil 1 sudu minyak kelapa. Campurkan dengan 2 sudu madu. Oleskan ke wajah. 
Buat urutan wajah secara memutar selama ini 15 minit. Kemudian bilas hingga bersih.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊

#sabuncute
#saupor
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊 #sabuncute  #saupor 
Sabun cute by SAUPOR ni ada 6 jenis. Tapi jangan confius nak pakai yang mana dulu.

Jom saya cerita sikit. Contohnya Arifah (bukan nama sebenar) ada masalah kulit kering, jerawat, whitehead. 
Sabun mana yang Arifah kena pakai dulu?
Jawapannya sabun madu terlebih dahulu. Pakai sabun madu ni boleh lembapka kulit dan rawat kulit mengelupas. 
Selepas tu Arifah boleh pakai sabun delima/kayu manis. Tapi saya lebih cadangkan sabun delima. Sebab kulit kering mesti sensitif. Kayu manis agak pedih.

Kemudian baru boleh skrub muka bila kulit dah tak kering. Cara nak pakai skrub selang sehari bukan hari-hari.

Sabun ni pakai satu jenis je kasi habis. Bila habis baru tukar. Kecuali sabun oat. Oat boleh sekalikan dengan mana mana sabun.

Memang nampak rumit. Tapi kalau biasa calit krim itu ini sekarang pakai sabun cute ni tak payah susah susah. Guna sabun pun boleh #FLAWLESS. 😊

#SabunCuteBySaupor #homemade 
#teamsaupor #saupor #syukriyahya 
#sauporNatural #AgenMelaka #kuimmelaka #uiagombak #bazaarpaknil #minisoap #uitmmelaka #jasinmelaka
#codbemban
Sabun cute by SAUPOR ni ada 6 jenis. Tapi jangan confius nak pakai yang mana dulu. Jom saya cerita sikit. Contohnya Arifah (bukan nama sebenar) ada masalah kulit kering, jerawat, whitehead. Sabun mana yang Arifah kena pakai dulu? Jawapannya sabun madu terlebih dahulu. Pakai sabun madu ni boleh lembapka kulit dan rawat kulit mengelupas. Selepas tu Arifah boleh pakai sabun delima/kayu manis. Tapi saya lebih cadangkan sabun delima. Sebab kulit kering mesti sensitif. Kayu manis agak pedih. Kemudian baru boleh skrub muka bila kulit dah tak kering. Cara nak pakai skrub selang sehari bukan hari-hari. Sabun ni pakai satu jenis je kasi habis. Bila habis baru tukar. Kecuali sabun oat. Oat boleh sekalikan dengan mana mana sabun. Memang nampak rumit. Tapi kalau biasa calit krim itu ini sekarang pakai sabun cute ni tak payah susah susah. Guna sabun pun boleh #FLAWLESS . 😊 #SabunCuteBySaupor  #homemade  #teamsaupor  #saupor  #syukriyahya  #sauporNatural  #AgenMelaka  #kuimmelaka  #uiagombak  #bazaarpaknil  #minisoap  #uitmmelaka  #jasinmelaka  #codbemban 
Kulit berminyak ni BAGUS. 
Sebab untuk kekalkan kelembapan kulit kita. Dan boleh dikatakan kalau ada minyak semulajadi tu muka lambat nampak tua. Awet muda.

Tapi.. jeng3x.. Kalau terlampau banyakk minyak mengundang masalah. Antaranya masalah jerawat. Sebab minyak boleh memerangkap habuk dan debu. 
Mengundang masalah pori tersumbat. Maka terhasillah JERAWAT. 
Jadi sebab tu minyak di wajah ada baik dan buruknya bergantung pada banyak atau sikit minyak tu.

So , kena kenal pasti jenis kulit memasing tu. Uolls jenis macam mana? 
Bagi jenis berminyak yang banyak ni sangat digalakkan guna produk bebas petroleum. Supaya dapat kurangkan masalah tu.

Selain tu pilih sabun yang tak menghakis kulit. Bila pakai tak rasa kesat sangat.

Cadangannya cucilah muka setiap kali bangun tidur dan sebelum tidur. Guna sabun tomato.  Sebab tomato dapat mengatasi masalah muka berminyak .

Di samping tak akan buat kulit jadi kering atau rosak. 
Muka dah tak berminyak akan buat kita mudah nak pilih make up. Dan tak mudah tumbuh jerawat. 
Best kan? Jom order sabun tomato harini. Ada HARGA KASIH SAYANG. 
#SabunCutebySaupor #uiagombak
#AgenMelaka #kuimmelaka
#bazaarpaknil #sabuntomato
#teamsaupor #saupor #syukriyahya
#sauporNatural #homemade #kupukupu #kktmjasin #readystock
#trustedseller
Kulit berminyak ni BAGUS. Sebab untuk kekalkan kelembapan kulit kita. Dan boleh dikatakan kalau ada minyak semulajadi tu muka lambat nampak tua. Awet muda. Tapi.. jeng3x.. Kalau terlampau banyakk minyak mengundang masalah. Antaranya masalah jerawat. Sebab minyak boleh memerangkap habuk dan debu. Mengundang masalah pori tersumbat. Maka terhasillah JERAWAT. Jadi sebab tu minyak di wajah ada baik dan buruknya bergantung pada banyak atau sikit minyak tu. So , kena kenal pasti jenis kulit memasing tu. Uolls jenis macam mana? Bagi jenis berminyak yang banyak ni sangat digalakkan guna produk bebas petroleum. Supaya dapat kurangkan masalah tu. Selain tu pilih sabun yang tak menghakis kulit. Bila pakai tak rasa kesat sangat. Cadangannya cucilah muka setiap kali bangun tidur dan sebelum tidur. Guna sabun tomato. Sebab tomato dapat mengatasi masalah muka berminyak . Di samping tak akan buat kulit jadi kering atau rosak. Muka dah tak berminyak akan buat kita mudah nak pilih make up. Dan tak mudah tumbuh jerawat. Best kan? Jom order sabun tomato harini. Ada HARGA KASIH SAYANG. #SabunCutebySaupor  #uiagombak  #AgenMelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #sabuntomato  #teamsaupor  #saupor  #syukriyahya  #sauporNatural  #homemade  #kupukupu  #kktmjasin  #readystock  #trustedseller 
Bila musim raya ni kita banyak keluar rumah, jalan jalan raya. Jadi kulit tu mudah terdedah pada cahaya matahari dengan habuk. Kadang pakai make up lama lama pun boleh buat kulit nampak kusam.
.
So, jangan lupakan rutin bersihkan muka dan pakailah masker homemade. Untuk hilangkan kulit kusam boleh cuba masker susu dengan madu.
.
Campur je susu dan madu dan sapu di muka. Bila kering baru bilas. In shaa Allah berseri kulit nanti.
.
Tapi kalau untuk setiap hari, boleh guna sabun delima #sabunCute. In shaa Allah dah tak kusam malah berseri seri nanti.
.
Jom order😍
📲whatsapp 013-6545109
.
.
#Saupor
#BahanSemulajadi 
#bebasMerkuri
#sauporkotatinggi
Bila musim raya ni kita banyak keluar rumah, jalan jalan raya. Jadi kulit tu mudah terdedah pada cahaya matahari dengan habuk. Kadang pakai make up lama lama pun boleh buat kulit nampak kusam. . So, jangan lupakan rutin bersihkan muka dan pakailah masker homemade. Untuk hilangkan kulit kusam boleh cuba masker susu dengan madu. . Campur je susu dan madu dan sapu di muka. Bila kering baru bilas. In shaa Allah berseri kulit nanti. . Tapi kalau untuk setiap hari, boleh guna sabun delima #sabunCute . In shaa Allah dah tak kusam malah berseri seri nanti. . Jom order😍 📲whatsapp 013-6545109 . . #Saupor  #BahanSemulajadi  #bebasMerkuri  #sauporkotatinggi 
Stock baru je sampai.. Mana yang nak order boleh pm terus ke 010-2337937 *Pn.Lela. 😉

#SabunHomeMade #sabuncute #saupor #agenmelaka #codjasinmuar  #bazaarpaknil #syukriyahya #utmb #uitmmelaka #utmmelaka #kktm #puteribalqish #uitmshahalam
.
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? .
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
#saupor 
#TeamSaupor 
#sabuncute
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#jombeli
#naturalsoap 
#natural
. Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . #saupor  #TeamSaupor  #sabuncute  #sayajualsabuncute  #sayajualsabun  #jombeli  #naturalsoap  #natural 
.
Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂
.
Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari
.
kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit
.
caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍
.
*Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead
.
#saupor
#teamsaupor
#sabun 
#sabuncute
#sayajualsabun 
#sayajualmurah
#RM2 
#jombeli
#facialsoap 
#naturalsoap 
#natural
. Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂 . Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari . kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit . caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍 . *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead . #saupor  #teamsaupor  #sabun  #sabuncute  #sayajualsabun  #sayajualmurah  #RM2  #jombeli  #facialsoap  #naturalsoap  #natural 
Nampak tak muka kita sebelum tu berminyak sebab dari pagi buat keje macam2 jemur baju, masak, kemas rumah & banyak lagi. .
Uolls tengok gambar after 20 minit saya pakai sabun oat sebagai scrub. .
Muka nampak lebih segar, tidak berminyak & blackheads&whiteheads pun lari taw.😍😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni?
.
.
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda.
.
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun.
.
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
.
#teamsaupor #saupor #sabuncute #sauporkotatinggi #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda. . . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun. . . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . . #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead 
.
Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari. 
kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit.
.
caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi. *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #naturalbased #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer #emmamaembong
. Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari. kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit. . caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi. *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunoat  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #naturalbased  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer  #emmamaembong 
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock.

Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi.

Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock. Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi. Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍 #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari.

Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub.

Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. 
Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari. Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub. Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung.

Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau.

Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung.

Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je.. #agentsaupor
Ezza
#saupor
01112561593
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung. Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau. Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung. Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je.. #agentsaupor  Ezza #saupor  01112561593
[Masker sabun madu]

Sabun pun boleh buat masker. Caranya

1. Cuci muka dengan air bersih. 
2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah.
3. Kemudian bilas hingga bersih.
4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air.
5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering
6. Kemudian baru dibilas.

Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Masker sabun madu] Sabun pun boleh buat masker. Caranya 1. Cuci muka dengan air bersih. 2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah. 3. Kemudian bilas hingga bersih. 4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air. 5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering 6. Kemudian baru dibilas. Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunmadu  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Free gift dengan pembelian 20gram serbuk manjakani. 😍😍😍
Siapa nak?? .
JOM grab sementara masih ada free gift.
Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
#serbukmanjakani #saupor #nhmartt #sabuncute
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau.

just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan?

Hasil yg sama jugak nanti😊

#saupor
#teamsaupor
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau. just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan? Hasil yg sama jugak nanti😊 #saupor  #teamsaupor 
.
[Sabun cute mesra travel]
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
.
Jadi anda boleh bawa untuk travel😉
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#SabunCute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Sabun cute mesra travel] . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. . Jadi anda boleh bawa untuk travel😉 . #SAUPOR  #teamsaupor  #SabunCute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
.
[Masalah jerawat selalunya berpunca dari salah memilih produk. ]
.
Sesetengah orang hanya sesuai dengan produk yang bebas bahan kimia. Langsung tiada pewarna dan pewangi. Jadi kalau nak kulit cepat sembuh cari produk bebas pewarna dan pewangi.
.
Sabun cute kayu manis bebas pewarna dan pewangi. 😉😉
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#SabunCuteKayuManis
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Masalah jerawat selalunya berpunca dari salah memilih produk. ] . Sesetengah orang hanya sesuai dengan produk yang bebas bahan kimia. Langsung tiada pewarna dan pewangi. Jadi kalau nak kulit cepat sembuh cari produk bebas pewarna dan pewangi. . Sabun cute kayu manis bebas pewarna dan pewangi. 😉😉 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #SabunCuteKayuManis  #nr23_sabun_cute_saupor 
Assalamualaikum semua😊
.
Nak tanya siapa mahu cantik??
.
[Sesiapa pun mahu Cantik kan?😉]
.
Mungkin definisi cantik berbeza. Tapi kalau bagi kulit wajah, bila muka kurang berminyak itu sangat bagus kan?
.
Elakkan pakai foundation oil based jika kulit kita jenis berminyak. Dan selalu cuci muka min 3 kali sehari.
.
Jom cuba sabun cute. Muka bersih bebas minyak berlebihan😊
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#SabunCute
#nr23_sabun_cute_saupor
Assalamualaikum semua😊 . Nak tanya siapa mahu cantik?? . [Sesiapa pun mahu Cantik kan?😉] . Mungkin definisi cantik berbeza. Tapi kalau bagi kulit wajah, bila muka kurang berminyak itu sangat bagus kan? . Elakkan pakai foundation oil based jika kulit kita jenis berminyak. Dan selalu cuci muka min 3 kali sehari. . Jom cuba sabun cute. Muka bersih bebas minyak berlebihan😊 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #SabunCute  #nr23_sabun_cute_saupor 
Korang masih mencari pencuci muka yang sesuai??? Saya cadangkan sabun cute kami ini.. pasti tak cari lain..😘😘
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjersey
Sabun cute ini tidak akan mencantikkan anda serta merta tapi ia akan merawat secara perlahan2 kulit muka sehingga anda akan mendapatkan kulit muka yang anda inginkan..😍😍😍
.
.
Jom cantik dengan sabun homemade bebas bahan kimia.😉
.
.
#agenmelaka #uiagombak #saupor #sabuncute #sabundelima #ctdk #borongpunboleh #retailspunboleh #emmamaembong #murahjer #uitmshahalam #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan
.
LIPBALM
.
√Kandungan
*lipbalm* : olive oil, madu,lilin lebah
.
√Manfaat
1. Merawat kulit keribg
2. Melembabkan bibir
.
√Price
RM15/pcs 
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #lipbalm #uitmshahalam #kktm #strawberrys #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
SABUN CUTE SAUPOR.
.
Sabun yang SELAMAT dan mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit.
.
Antara manfaatnya, dapat merawat:
.
• Jerawat (semua jenis sabun)
• Jeragat (kayu manis)
• Kulit Berminyak (oat dan tomato)
• Menyingkirkan Bintik Hitam (oat)
• Menghaluskan Kulit Kasar (madu)
• Membuang Sel Kulit Mati ( oat)
• Gatal & Ruam baby (madu)
• Kulit Kusam ( delima)
• Kulit Kering (madu)
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#sabuncute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
SABUN CUTE SAUPOR. . Sabun yang SELAMAT dan mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit. . Antara manfaatnya, dapat merawat: . • Jerawat (semua jenis sabun) • Jeragat (kayu manis) • Kulit Berminyak (oat dan tomato) • Menyingkirkan Bintik Hitam (oat) • Menghaluskan Kulit Kasar (madu) • Membuang Sel Kulit Mati ( oat) • Gatal & Ruam baby (madu) • Kulit Kusam ( delima) • Kulit Kering (madu) . #SAUPOR  #teamsaupor  #sabuncute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
Lipbalm dibuat secara homemade.. kombinasi minyak zaitun,madu & lilin lebah.. Berperisa strawberry taw.. Jom dapatkan, memang puas ati.😉
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
Hah.. awak2 semua.. jangan tak tahu ye.. saupor pun ada keluarkan lipbalm taw.. RM15 JER SATU..😋😋😋
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
.
SABUN KOPI
.
√Kandungan
*sabun kopi* : glycerin, kopi,pewangi
.
√Manfaat
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
.
*Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut
. *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt
. *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor)
. **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #tipskecantikkan #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
. *Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut . *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt . *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor) . **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . . #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #sabuncute  #uiagombak  #utmb  #tipskecantikkan  #kktm  #bazaarpaknil  #kecil2cilipadi  #uitmshahalam  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan 
Kulit muka jadi lembab selepas cuci muka, serta merta menanggalkan make up..kata customer yang dah guna sabun cute ini..😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #bazaarpaknil #uiagombak #sayajualmurah #uitmshahalam #testimonikopi #kktm #utmb #murahsangat #emmamaembong
#sayajualprodukkecantikan #loffattah
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
.
SABUN DELIMA
.
√Kandungan
*Sabun delima* : pati delima, glycerin, pewarna, pewangi
.
√Manfaat
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabundelima #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Sebenarnya dalam buah delima ada asid folat. ]

Walaupun namanya asid tapi ia bagus sebab Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi .

Sebab dapat membuang toksin pada kulit dan mencantikkan kulit secara semula jadi.
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #tipskecantikan  #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
.
SABUN KAYU MANIS
.
√Kandungan
*sabun kayu manis* : glycerin, kayu manis, madu
.
√Manfaat
1. Merawat jerawat,jeragat
2. Memudarkan parut
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkayumanis #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Buih sabun cute ni halus sangat dan creamy. ]
.
Kalau korang biasa pakai pencuci muka berbentuk cream putih tu kan, macam tu jugalah buih sabun cute ni.
.
Bukan macam buih sabun basuh yang besar besar tu. Sebab kita tak letak sles dalam sabun. Jadi lebih selemat dan tak buat kulit jadi kering.
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sabuntomato #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #emmamaembong #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #utmb #sayajualprodukkecantikan
[Buih sabun cute ni halus sangat dan creamy. ] . Kalau korang biasa pakai pencuci muka berbentuk cream putih tu kan, macam tu jugalah buih sabun cute ni. . Bukan macam buih sabun basuh yang besar besar tu. Sebab kita tak letak sles dalam sabun. Jadi lebih selemat dan tak buat kulit jadi kering. . . #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #ctdk  #sabuntomato  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #uiagombak  #uitmshahalam  #loffattah  #utmb  #sayajualprodukkecantikan 
Sekarang dah hampir lengkap set penjagaan wajah awak. Sebab dah ada sabun dan masker.
.
Awak tak tahu ke, saupor keluarkan satu Face masker yang selamat digunakan oleh wanita walaupun ibu mengandung tau.
.
Sebab masker ni tanpa bahan kimia. Serasi sangatlah kalau pakai sekali dengan sabun cute yang takde merkuri, paraben dan sles tu.
.
Kenapa bahaya sangat merkuri? Untuk info, merkuri tu boleh menyebabkan kecatatan pada bayi 😭. Takot tak? Jaga-jaga tau.
.
#SAUPOR
#nr23_sabun_cute_saupor
Sekarang dah hampir lengkap set penjagaan wajah awak. Sebab dah ada sabun dan masker. . Awak tak tahu ke, saupor keluarkan satu Face masker yang selamat digunakan oleh wanita walaupun ibu mengandung tau. . Sebab masker ni tanpa bahan kimia. Serasi sangatlah kalau pakai sekali dengan sabun cute yang takde merkuri, paraben dan sles tu. . Kenapa bahaya sangat merkuri? Untuk info, merkuri tu boleh menyebabkan kecatatan pada bayi 😭. Takot tak? Jaga-jaga tau. . #SAUPOR  #nr23_sabun_cute_saupor 
Muka jadi lebih teruk selepas menggunakan satu produk dari korea yang mencecah beratusan.. Tapi dengan menggunakan sabun cute kayu manis, Alhamdulillah.. sudah beransur pulih.. .😉
.
Anda cantik kami gembira.😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #bazaarpaknil #uiagombak #sayajualmurah #uitmshahalam #testimonikayumanis #kktm #utmb #murahsangat #emmamaembong
#sayajualprodukkecantikan #loffattah
.
SABUN MADU
.
√Kandungan
*Sabun madu*: madu, glycerin
.
√Manfaat
1. Melembapkan kulit
2. Merawat jerawat
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
.
[Sabun cute mesra travel]
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
.
Jadi anda boleh bawa untuk travel😉
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #testimonisabuntomato #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
Sebelum pakai sabun madu, kulit kering.. Selepa seminggu menggunakannya,alhamdulillah ada perubahan..
.
Kalau guna berterusan agak2 makin elok tak muka dye.. Nak tahu kehebatannya kena laa cuba sendiri.😘😍😘😍😘
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor
#sabuncute #sayajualmurah #kktm #ctdk #uiagombak #bazaarpaknil #emmamaembong #uitmshahalam 
#sayajualprodukkecantikan #utmb
.
SABUN TOMATO
.
√Kandungan
*Sabun tomato*: sari buah tomato, glycerin,pewarna , pewangi
.
√Manfaat
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabuntomato #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah

1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 
2 . Faktor genetik

3. Faktor umur

4. Sebab banyak sangat minyak.

Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute. .
Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. .
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sabuntomato #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #emmamaembong #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #utmb #sayajualprodukkecantikan
Kulit anda berminyak?? Boleh try pakai sabun tomato ini.. Minyak kat muka dah berkurang.. Dengan konsisten pakai sabun cute tomato ni je.😉
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #testimonisabuntomato #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
.
SABUN OAT .
√Kandungan
*Sabun oat*: glycerin, oat .
√Manfaat
1. Boleh dijadikan skrub
2. Masker untuk kecilkan pori .
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sebenarnya sabun Oat ni sesuai bagi kulit Normal, Kering dan Berminyak. Jadi semua jenis kulit boleh pakai sabun oat ni. 
Tak kisahla jenis kulit berminyak, kering atau normal. So, anda boleh cuba sabun oat. Khasiat oat memang terkenal sejak dulu lagi bukan je untuk kesihatan tapi untuk kulit juga

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #kelebihanoat #ctdk #sayajualmurah #bazaarpaknil #uiagombak #uitmshahalam #sayajualprodukkecantikan #kktm #murahtapiqualitybaik