an online Instagram web viewer

#sabunmukadanbadan medias

Photos

🌼🌼 UPDATE NEW PRICE 🌼🌼
. .

GOSOK2 JE DAH PUTIH! Wow 😱 Terbaik #cattykissglutamilksoap 🔥👍👏. .
.
.
Introducing 
Sabun CattyKiss Gluta MilkSoap. 
Dirumus khas untuk :-
1) Memutihkan kulit yg gelap & kusam.
2) Campuran susu dan glutathione, melembutkan dan melembabkan kulit kering.
3) Boleh gunakan untuk muka dan badan.
4) Membantu mengurangkan jerawat dan pigmentasi.
5) Sesuai untuk kulit sensitif.
.
😍Sabun susu gred premium bahan-bahan yang diimport dari Australia
😍Sabun pemutih badan dalam 3minit.
😍Mengurangkan kedutan, jerawat, kulit kusam, tompok hitam, jeragat, melembabkan kulit dan antioksidan.
.
Cara Nk Guna Senang Je Dear👇🏻
💕Guna 2kali sehari sewaktu mandi(Pagi&petang)
💕Gosok wajah dan badan dengan sabun CattyKiss GlutaMilkSoap 💕Biarkan selama 3-5minutes untuk mengeluarkan sel kulit mati.
💕Kemudian bilas dengan air bersih.
.
.

NEW PRICE: RM20 ONLY ‼️
ORDER ?
DM/Whatsapp : 012-2581481 📲.
.
.

#cattykiss #cattykissmurah #cattykisspromo #testimonicattykiss #feedbackcattykiss #glutamilksoap #glutamilksoapmurah #glutamilksoapmalaysia #testimoniglutamilksoap #feedbackglutamilksoap #whiteningsoap #sabun2in1 #sabunmukadanbadan #sabunajaib #sabunputih #putihkekal
🌼🌼 UPDATE NEW PRICE 🌼🌼 . . GOSOK2 JE DAH PUTIH! Wow 😱 Terbaik #cattykissglutamilksoap  🔥👍👏. . . . Introducing Sabun CattyKiss Gluta MilkSoap. Dirumus khas untuk :- 1) Memutihkan kulit yg gelap & kusam. 2) Campuran susu dan glutathione, melembutkan dan melembabkan kulit kering. 3) Boleh gunakan untuk muka dan badan. 4) Membantu mengurangkan jerawat dan pigmentasi. 5) Sesuai untuk kulit sensitif. . 😍Sabun susu gred premium bahan-bahan yang diimport dari Australia 😍Sabun pemutih badan dalam 3minit. 😍Mengurangkan kedutan, jerawat, kulit kusam, tompok hitam, jeragat, melembabkan kulit dan antioksidan. . Cara Nk Guna Senang Je Dear👇🏻 💕Guna 2kali sehari sewaktu mandi(Pagi&petang) 💕Gosok wajah dan badan dengan sabun CattyKiss GlutaMilkSoap 💕Biarkan selama 3-5minutes untuk mengeluarkan sel kulit mati. 💕Kemudian bilas dengan air bersih. . . NEW PRICE: RM20 ONLY ‼️ ORDER ? DM/Whatsapp : 012-2581481 📲. . . #cattykiss  #cattykissmurah  #cattykisspromo  #testimonicattykiss  #feedbackcattykiss  #glutamilksoap  #glutamilksoapmurah  #glutamilksoapmalaysia  #testimoniglutamilksoap  #feedbackglutamilksoap  #whiteningsoap  #sabun2in1  #sabunmukadanbadan  #sabunajaib  #sabunputih  #putihkekal 
💋kelebihan CARMELA WHITENING SOAP : .
.
😘merencatkan black/white heads
😘Menjadikan kulit lembut
😘Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
😘Merawat parut dan jerawat
😘Membersihkan sel-sel kulit mati
😘Anti-aging
😘Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
CARMELA SOAP sesuai bagi :- .
❤lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
❤mereka yang bekerjaya
❤bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
❤mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
❤mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
❤suri rumah yang ingin menambat hati suami
❤sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.
.
.
Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :- ⚠100% tiada bahan kimia yang berbahaya
⚠100% tidak menggelupas
⚠100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
⚠100% tiada paraben
⚠100% natural & halal
⚠100% diuji didalam makmal
⚠100% mendapat kelulusan kkm

jom ws/dm sis untuk beli sekarang !💃🏻
www.wasap.my/60137614031

#carmela #carmelawhiteningsoap #carmelabeauty #sabuncarmela #sabunmukadanbadan #sabunkulit #sabuncerah #sabunjerawat #sabunputih #sabunhalal #sabunwangi #sabunwajah #sabunviral #parutpudar #masalahkulit  #kulitcantik #jomcantik #jomputih #parutmuka #parutluka #paruthitam #parutbadan #parutlama #exzemapulih #kulitcantik #cantik #kulitsihat  #kulitmuka #whitening #beauty
💋kelebihan CARMELA WHITENING SOAP : . . 😘merencatkan black/white heads 😘Menjadikan kulit lembut 😘Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi 😘Merawat parut dan jerawat 😘Membersihkan sel-sel kulit mati 😘Anti-aging 😘Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . CARMELA SOAP sesuai bagi :- . ❤lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ❤mereka yang bekerjaya ❤bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan ❤mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ❤mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi ❤suri rumah yang ingin menambat hati suami ❤sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari. . . Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :- ⚠100% tiada bahan kimia yang berbahaya ⚠100% tidak menggelupas ⚠100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam ⚠100% tiada paraben ⚠100% natural & halal ⚠100% diuji didalam makmal ⚠100% mendapat kelulusan kkm jom ws/dm sis untuk beli sekarang !💃🏻 www.wasap.my/60137614031 #carmela  #carmelawhiteningsoap  #carmelabeauty  #sabuncarmela  #sabunmukadanbadan  #sabunkulit  #sabuncerah  #sabunjerawat  #sabunputih  #sabunhalal  #sabunwangi  #sabunwajah  #sabunviral  #parutpudar  #masalahkulit  #kulitcantik  #jomcantik  #jomputih  #parutmuka  #parutluka  #paruthitam  #parutbadan  #parutlama  #exzemapulih  #kulitcantik  #cantik  #kulitsihat  #kulitmuka  #whitening  #beauty 
Siapa pun boleh mempunyai kulit yang cerah dengan CARMELA whitening Soap

Boleh pakai dari muka,leher,celah ketiak,celah kangkang,kaki..
Pendek kata,satu badan... 😚😚😚 Wangi pulak tu..
Dan boleh menghilangkan parut2x yg tinggl kat bdan kita tu.. 😄😄😄 www.wasap.my/60137614031

#carmela #carmelawhiteningsoap #carmelabeauty #sabuncarmela #sabunmukadanbadan #sabunkulit #sabuncerah #sabunjerawat #sabunputih #sabunhalal #sabunwangi #sabunwajah #sabunviral #parutpudar #masalahkulit  #kulitcantik #jomcantik #jomputih #parutmuka #parutluka #paruthitam #parutbadan #parutlama #exzemapulih #kulitcantik #cantik #kulitsihat  #kulitmuka #whitening #beauty
Siapa pun boleh mempunyai kulit yang cerah dengan CARMELA whitening Soap Boleh pakai dari muka,leher,celah ketiak,celah kangkang,kaki.. Pendek kata,satu badan... 😚😚😚 Wangi pulak tu.. Dan boleh menghilangkan parut2x yg tinggl kat bdan kita tu.. 😄😄😄 www.wasap.my/60137614031 #carmela  #carmelawhiteningsoap  #carmelabeauty  #sabuncarmela  #sabunmukadanbadan  #sabunkulit  #sabuncerah  #sabunjerawat  #sabunputih  #sabunhalal  #sabunwangi  #sabunwajah  #sabunviral  #parutpudar  #masalahkulit  #kulitcantik  #jomcantik  #jomputih  #parutmuka  #parutluka  #paruthitam  #parutbadan  #parutlama  #exzemapulih  #kulitcantik  #cantik  #kulitsihat  #kulitmuka  #whitening  #beauty 
.
.
. . . 🔥 TANDA-TANDA KENAPA CUSTOMER REPEAT ORDER SELALU 🔥.
.
.

1. Sebab sabun ni besstt sgt kesannya. Seawal 1x penggunaan dah nampak perbezaan sebelum & selepas👍🏻👍🏻
.

2. Sebab mesti member2 uolls nak beli jugak sebab insecure tengok uolls makin putih🙍🏻✨
.

3. Bukan je member2 uolls nak beli, mak kakak makcik kezen2 pun nak putih dgn glutamilksoap jugak😂
.

4. Sebab Glutamilksoap memang berkesan memutihkan kulit👍🏻👍🏻
.

5. Harga memang mampu milik. Xperlu beli produk kecantikkan yg mahal2 dah 🙅
.

6. Special price bagi uolls yg nak order borong 📦📦Woahh💃🏻💃🏻 .
Hehe tazzabar letew nak order😘.
. .
Siapa lagi yg nak join postage esok 🚗💨 boleh buat payment sebelum pkul 10 pagi esok ☀️
_
DM/Whatsapp 012-2581481  for fast response! ❤ .
.
#sayajual #cattykiss #cattykissmurah #cattykisssoap #cattykissmalaysia #cattykissglutamilksoap #glutamilksoap #glutamilksoapmurah #glutamilksoapmalaysia #glutamilksoaporiginal #feedbackcattykiss #feedbackglutamilksoap #testimonicattykiss #testimoniglutamilksoap #whiteningsoap #sabunmukadanbadan
. . . . . 🔥 TANDA-TANDA KENAPA CUSTOMER REPEAT ORDER SELALU 🔥. . . 1. Sebab sabun ni besstt sgt kesannya. Seawal 1x penggunaan dah nampak perbezaan sebelum & selepas👍🏻👍🏻 . 2. Sebab mesti member2 uolls nak beli jugak sebab insecure tengok uolls makin putih🙍🏻✨ . 3. Bukan je member2 uolls nak beli, mak kakak makcik kezen2 pun nak putih dgn glutamilksoap jugak😂 . 4. Sebab Glutamilksoap memang berkesan memutihkan kulit👍🏻👍🏻 . 5. Harga memang mampu milik. Xperlu beli produk kecantikkan yg mahal2 dah 🙅 . 6. Special price bagi uolls yg nak order borong 📦📦Woahh💃🏻💃🏻 . Hehe tazzabar letew nak order😘. . . Siapa lagi yg nak join postage esok 🚗💨 boleh buat payment sebelum pkul 10 pagi esok ☀️ _ DM/Whatsapp 012-2581481 for fast response! ❤ . . #sayajual  #cattykiss  #cattykissmurah  #cattykisssoap  #cattykissmalaysia  #cattykissglutamilksoap  #glutamilksoap  #glutamilksoapmurah  #glutamilksoapmalaysia  #glutamilksoaporiginal  #feedbackcattykiss  #feedbackglutamilksoap  #testimonicattykiss  #testimoniglutamilksoap  #whiteningsoap  #sabunmukadanbadan 
Kenapa Hakak  cakap Sabun dari Bahan Alami BAGUS???.... . . . 
KERANA..... ianya dibuat dari herba² yg semestinya baik utk kulit, membantu mencegah cela diwajah serta tiada Bahan kimia... Hanya HERBA... 🌿🌿
. . 
Hakak puas hati sangat... Sebab tu la Hakak nak ajak ramai² cuba produk CAMAR HARYAN ni... Rasailah HASILNYA sendiri..... ANDA PASTI TERUJA... 😉
. .01124408848
. Harga Promosi 
1⏩RM25 
2⏩RM48

#SabunBahanAlami 
#SabunMukaDanBadan
#SlowlyButSurely 
#SabunHandmade
Kenapa Hakak cakap Sabun dari Bahan Alami BAGUS???.... . . . KERANA..... ianya dibuat dari herba² yg semestinya baik utk kulit, membantu mencegah cela diwajah serta tiada Bahan kimia... Hanya HERBA... 🌿🌿 . . Hakak puas hati sangat... Sebab tu la Hakak nak ajak ramai² cuba produk CAMAR HARYAN ni... Rasailah HASILNYA sendiri..... ANDA PASTI TERUJA... 😉 . .01124408848 . Harga Promosi 1⏩RM25 2⏩RM48 #SabunBahanAlami  #SabunMukaDanBadan  #SlowlyButSurely  #SabunHandmade 
Kenapa akka cakap Sabun dari Bahan Alami BAGUS???.... . . . 
KERANA..... ianya dibuat dari herba² yg semestinya baik utk kulit, membantu mencegah cela diwajah serta tiada Bahan kimia... Hanya HERBA... 🌿🌿🌿🌿
. . 
Akka puas hati sangat... Sebab tu la akka nak ajak ramai² cuba produk CAMAR HARYAN ni... Rasailah HASILNYA sendiri..... ANDA PASTI TERUJA... 😉
. . 
#SabunBahanAlami 
#SabunMukaDanBadan
#SlowlyButSurely 
#SabunHandmade
#ministokislieZaifa

#LadyBossSuccessTeam 
#LegacyEmpirePuanSue 
AGENTWANTED
Kenapa akka cakap Sabun dari Bahan Alami BAGUS???.... . . . KERANA..... ianya dibuat dari herba² yg semestinya baik utk kulit, membantu mencegah cela diwajah serta tiada Bahan kimia... Hanya HERBA... 🌿🌿🌿🌿 . . Akka puas hati sangat... Sebab tu la akka nak ajak ramai² cuba produk CAMAR HARYAN ni... Rasailah HASILNYA sendiri..... ANDA PASTI TERUJA... 😉 . . #SabunBahanAlami  #SabunMukaDanBadan  #SlowlyButSurely  #SabunHandmade  #ministokislieZaifa  #LadyBossSuccessTeam  #LegacyEmpirePuanSue  AGENTWANTED
✨ R E A D Y ✨

Sabun Beras Thailand

Manfaat sabun beras thailand untuk kulit wajah:
1. Melembabkan dan membuat kulit wajah berseri-seri
2. Dengan pemakaian teratur membuat kulit muka Anda lebih cerah dan lembut dalam 2 minggu.
3. Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati.
4. Menghilangkan Bintik-bintik hitam
5. Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak.
6. Sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah.
7. Membuat tubuh menjadi putih bersih kenyal seperti bayi.
8. Sebagai sabun mandi biasa yang berkualitas dan kaya akan manfaat karena aman digunakan oleh semua jenis kulit.

Manfaat Sabun Beras Thailand untuk kulit tubuh:
1. Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dan sekitarnya.
3. mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
4. Memberi kesegaran sepanjang hari.
5. Menghilangkan bau badan.
6. Cocok digunakan untuk perawatan gangguan kulit. Mencerahkan Kulit

Cara Pemakaian :
1. Gunakan sabun beras seperti biasa ketika mandi.
2. Diamkan 3 menit agar bahan-bahan alami meresap dalam kulit.
3. Lalu bilas dengan air bersih

IDR : 15.000

#sabun #sabunmurah #sabunori #sabunoriginal #sabunmuka #sabunmukamurah #sabunmukaori #sabunmukaoriginal #sabunwajah #sabunwajahmurah #sabunwajahaman #sabunbadan #sabunbadanmurah #sabuntubuh #sabunmukadantubuh #sabunmukadanbadan #sabunberas #sabunberasmurah #sabunberasori #sabunberasoriginal #sabunberasthailand #sabunberasthailandmurah #sabunberasthailandori #sabunberasthailandoriginal #sabunberassusu #sabunberassusumurah #sabunberassusuoriginal #sabunberasmutiara #sabunberasmutiaramurah #sabuncoffe
✨ R E A D Y ✨ Sabun Beras Thailand Manfaat sabun beras thailand untuk kulit wajah: 1. Melembabkan dan membuat kulit wajah berseri-seri 2. Dengan pemakaian teratur membuat kulit muka Anda lebih cerah dan lembut dalam 2 minggu. 3. Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati. 4. Menghilangkan Bintik-bintik hitam 5. Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak. 6. Sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah. 7. Membuat tubuh menjadi putih bersih kenyal seperti bayi. 8. Sebagai sabun mandi biasa yang berkualitas dan kaya akan manfaat karena aman digunakan oleh semua jenis kulit. Manfaat Sabun Beras Thailand untuk kulit tubuh: 1. Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dan sekitarnya. 3. mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam 4. Memberi kesegaran sepanjang hari. 5. Menghilangkan bau badan. 6. Cocok digunakan untuk perawatan gangguan kulit. Mencerahkan Kulit Cara Pemakaian : 1. Gunakan sabun beras seperti biasa ketika mandi. 2. Diamkan 3 menit agar bahan-bahan alami meresap dalam kulit. 3. Lalu bilas dengan air bersih IDR : 15.000 #sabun  #sabunmurah  #sabunori  #sabunoriginal  #sabunmuka  #sabunmukamurah  #sabunmukaori  #sabunmukaoriginal  #sabunwajah  #sabunwajahmurah  #sabunwajahaman  #sabunbadan  #sabunbadanmurah  #sabuntubuh  #sabunmukadantubuh  #sabunmukadanbadan  #sabunberas  #sabunberasmurah  #sabunberasori  #sabunberasoriginal  #sabunberasthailand  #sabunberasthailandmurah  #sabunberasthailandori  #sabunberasthailandoriginal  #sabunberassusu  #sabunberassusumurah  #sabunberassusuoriginal  #sabunberasmutiara  #sabunberasmutiaramurah  #sabuncoffe