an online Instagram web viewer

#rawatkulit medias

Photos

.
.
Haa topic ni igt nak share semalam tapi tak sempat. .
.
.
InshaAllah malam ni pukol 8.30pm saya akan share kan berapa banyak sunblock yg kita patut gunakan/sapu untuk dapatkan perlindungan yang maksima seperti yang dicadangkan oleh pakar kulit terkenal. .
.
.
Siapa nak join angkat tangan? 🙋🙋
.
.
. . Haa topic ni igt nak share semalam tapi tak sempat. . . . InshaAllah malam ni pukol 8.30pm saya akan share kan berapa banyak sunblock yg kita patut gunakan/sapu untuk dapatkan perlindungan yang maksima seperti yang dicadangkan oleh pakar kulit terkenal. . . . Siapa nak join angkat tangan? 🙋🙋 . .
xSay2
Nak wajah cantik bersih glowing COMBO SET kan ada, u ollss jangan duk pikir banyak2 dah corfirm2 karisma cosmetic ni memang terbaikk kebabomm.
.
.
Testimoni setiap saat ada u ollss boleh tengok sendri!!! kalau tak, tak de la ramai yang duk repeat orderkan.
.
Bahan-bahan pun bebas merkury memang dijamin selamat la untuk  u ollss guna.
.
.
set combo lengkap merawat skin dengan pantas dan berkesan.
👑full set 5 in 1
👑Richserum
👑Kgf
.
Pasti chantikk sangattt!!!!!!!
.
Berminat??
Wasap akak 018-949 0344 @ Nak lagi senang Klik link wasap Pada Bio untuk order.
.
.
#nakflawless #mukaflawless #rawatkulit #parutpudar #poribesar #johor #masai #permasjaya #johorjaya #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #nakbebel #bazaarpaknilmurah #bazarmalaysia #igshopmurahmalaysia #igshop #goshop #karismacosmetic #jeragat #glowing #igonlineshop #jerawat #kgf #scrub #jeragatkronik #richserum #ajimaura #terapiinstagram
Nak wajah cantik bersih glowing COMBO SET kan ada, u ollss jangan duk pikir banyak2 dah corfirm2 karisma cosmetic ni memang terbaikk kebabomm. . . Testimoni setiap saat ada u ollss boleh tengok sendri!!! kalau tak, tak de la ramai yang duk repeat orderkan. . Bahan-bahan pun bebas merkury memang dijamin selamat la untuk u ollss guna. . . set combo lengkap merawat skin dengan pantas dan berkesan. 👑full set 5 in 1 👑Richserum 👑Kgf . Pasti chantikk sangattt!!!!!!! . Berminat?? Wasap akak 018-949 0344 @ Nak lagi senang Klik link wasap Pada Bio untuk order. . . #nakflawless  #mukaflawless  #rawatkulit  #parutpudar  #poribesar  #johor  #masai  #permasjaya  #johorjaya  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualonline  #nakbebel  #bazaarpaknilmurah  #bazarmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #igshop  #goshop  #karismacosmetic  #jeragat  #glowing  #igonlineshop  #jerawat  #kgf  #scrub  #jeragatkronik  #richserum  #ajimaura  #terapiinstagram 
🌸 C-SHINE SET SKINCARE🌸
.
Skincare PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yg hanya menggunakan sabun, serum dan serbuk vitamin C!
.
Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yg melekit. Yg penting,  C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical.
.
.
FUNGSI C-SHINE SERUM :
⭐Kesan pemutihan 3x ganda
⭐Melambatkan penuaan kulit
⭐Menghilangkan kedutan
⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit
⭐Mengembalikan keremajaan kulit
⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam
⭐Membuang jeragat
⭐Menyingkirkan parut jerawat
⭐Memberikan kelembapan pada kulit
.
🌿C-SHINE C BOOSTER adalah serbuk vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best,  rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai,  memang jerawat,  jeragat,  whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang!  Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak.😍😍
.
.
FUNGSI C-SHINE C BOOSTER
✔Menyegar dan melembapkan kulit
✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah
✔Menyejukkan kulit muka
✔Anti kedutan dan anti penuaan
✔Menghalang radikal bebas
✔Membasmi jerawat
✔Menghapuskan parut jerawat
✔Mengurangkan kesan sunburn
✔Kulit lebih glowing dan gebu
✔Mengecilkan liang pori di muka
.
.
.
Nak cuba? .
📲Whatsapp 017-398 0067
📲Whatsapp 017-398 0067
📲Whatsapp 017-398 0067
🌸 C-SHINE SET SKINCARE🌸 . Skincare PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yg hanya menggunakan sabun, serum dan serbuk vitamin C! . Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yg melekit. Yg penting, C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical. . . FUNGSI C-SHINE SERUM : ⭐Kesan pemutihan 3x ganda ⭐Melambatkan penuaan kulit ⭐Menghilangkan kedutan ⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit ⭐Mengembalikan keremajaan kulit ⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam ⭐Membuang jeragat ⭐Menyingkirkan parut jerawat ⭐Memberikan kelembapan pada kulit . 🌿C-SHINE C BOOSTER adalah serbuk vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai, memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang! Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak.😍😍 . . FUNGSI C-SHINE C BOOSTER ✔Menyegar dan melembapkan kulit ✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah ✔Menyejukkan kulit muka ✔Anti kedutan dan anti penuaan ✔Menghalang radikal bebas ✔Membasmi jerawat ✔Menghapuskan parut jerawat ✔Mengurangkan kesan sunburn ✔Kulit lebih glowing dan gebu ✔Mengecilkan liang pori di muka . . . Nak cuba? . 📲Whatsapp 017-398 0067 📲Whatsapp 017-398 0067 📲Whatsapp 017-398 0067
🌸 C-SHINE SET SKINCARE🌸
.
Skincare PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yg hanya menggunakan sabun, serum dan serbuk vitamin C!
.
Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yg melekit. Yg penting,  C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical.
.
.
FUNGSI C-SHINE SERUM :
⭐Kesan pemutihan 3x ganda
⭐Melambatkan penuaan kulit
⭐Menghilangkan kedutan
⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit
⭐Mengembalikan keremajaan kulit
⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam
⭐Membuang jeragat
⭐Menyingkirkan parut jerawat
⭐Memberikan kelembapan pada kulit
.
🌿C-SHINE C BOOSTER adalah serbuk vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best,  rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai,  memang jerawat,  jeragat,  whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang!  Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak.😍😍
.
.
FUNGSI C-SHINE C BOOSTER
✔Menyegar dan melembapkan kulit
✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah
✔Menyejukkan kulit muka
✔Anti kedutan dan anti penuaan
✔Menghalang radikal bebas
✔Membasmi jerawat
✔Menghapuskan parut jerawat
✔Mengurangkan kesan sunburn
✔Kulit lebih glowing dan gebu
✔Mengecilkan liang pori di muka
.
.
.
Nak cuba? .
📲Whatsapp 017-398 0067
📲Whatsapp 017-398 0067
📲Whatsapp 017-398 0067
🌸 C-SHINE SET SKINCARE🌸 . Skincare PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yg hanya menggunakan sabun, serum dan serbuk vitamin C! . Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yg melekit. Yg penting, C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical. . . FUNGSI C-SHINE SERUM : ⭐Kesan pemutihan 3x ganda ⭐Melambatkan penuaan kulit ⭐Menghilangkan kedutan ⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit ⭐Mengembalikan keremajaan kulit ⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam ⭐Membuang jeragat ⭐Menyingkirkan parut jerawat ⭐Memberikan kelembapan pada kulit . 🌿C-SHINE C BOOSTER adalah serbuk vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai, memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang! Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak.😍😍 . . FUNGSI C-SHINE C BOOSTER ✔Menyegar dan melembapkan kulit ✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah ✔Menyejukkan kulit muka ✔Anti kedutan dan anti penuaan ✔Menghalang radikal bebas ✔Membasmi jerawat ✔Menghapuskan parut jerawat ✔Mengurangkan kesan sunburn ✔Kulit lebih glowing dan gebu ✔Mengecilkan liang pori di muka . . . Nak cuba? . 📲Whatsapp 017-398 0067 📲Whatsapp 017-398 0067 📲Whatsapp 017-398 0067
🌸 C-SHINE SET SKINCARE🌸
.
Skincare PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yg hanya menggunakan sabun, serum dan serbuk vitamin C!
.
Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yg melekit. Yg penting,  C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical.
.
.
FUNGSI C-SHINE SERUM :
⭐Kesan pemutihan 3x ganda
⭐Melambatkan penuaan kulit
⭐Menghilangkan kedutan
⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit
⭐Mengembalikan keremajaan kulit
⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam
⭐Membuang jeragat
⭐Menyingkirkan parut jerawat
⭐Memberikan kelembapan pada kulit
.
🌿C-SHINE C BOOSTER adalah serbuk vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best,  rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai,  memang jerawat,  jeragat,  whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang!  Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak.😍😍
.
.
FUNGSI C-SHINE C BOOSTER
✔Menyegar dan melembapkan kulit
✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah
✔Menyejukkan kulit muka
✔Anti kedutan dan anti penuaan
✔Menghalang radikal bebas
✔Membasmi jerawat
✔Menghapuskan parut jerawat
✔Mengurangkan kesan sunburn
✔Kulit lebih glowing dan gebu
✔Mengecilkan liang pori di muka
.
.
.
Nak cuba? .
📲Whatsapp 017-398 0067
📲Whatsapp 017-398 0067
📲Whatsapp 017-398 0067
🌸 C-SHINE SET SKINCARE🌸 . Skincare PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yg hanya menggunakan sabun, serum dan serbuk vitamin C! . Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. No more night cream or day cream yg melekit. Yg penting, C-Shine Skincare 100% bebas dari chemical. . . FUNGSI C-SHINE SERUM : ⭐Kesan pemutihan 3x ganda ⭐Melambatkan penuaan kulit ⭐Menghilangkan kedutan ⭐Mencerah dan menyekatakan tona kulit ⭐Mengembalikan keremajaan kulit ⭐Menghilangkan tompok-tompok hitam ⭐Membuang jeragat ⭐Menyingkirkan parut jerawat ⭐Memberikan kelembapan pada kulit . 🌿C-SHINE C BOOSTER adalah serbuk vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar menjadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai, memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yg singgah dekat muka hilang! Patutlah tengok skin awek Korea licin gebus, open pores pon takde awak.😍😍 . . FUNGSI C-SHINE C BOOSTER ✔Menyegar dan melembapkan kulit ✔Menjadikan tekstur kulit beransur cerah ✔Menyejukkan kulit muka ✔Anti kedutan dan anti penuaan ✔Menghalang radikal bebas ✔Membasmi jerawat ✔Menghapuskan parut jerawat ✔Mengurangkan kesan sunburn ✔Kulit lebih glowing dan gebu ✔Mengecilkan liang pori di muka . . . Nak cuba? . 📲Whatsapp 017-398 0067 📲Whatsapp 017-398 0067 📲Whatsapp 017-398 0067
RAHSIA KANDUNGAN MOCHA HAZEL UTK KULIT GEBU, MULUS & PLOLES 💋
.
🌼 Kurma - Energy and beauty booster. Memberikan tenaga, mencerahkan kulit wajah dan mencegah tanda penuaan. 🌼 Hazelnut - Melembut dan melembapkan kulit, merawat rambut kering dan rosak. 🌼 Olive leaf - Bersifat anti-oksida dan membuatkan wajah kelihatan awet muda. 🌼 Vit C - Melindungi kulit dr radikal bebas dan mencegah risiko kanser kulit. 🌼 Rice bran - Rahsia kecantikan wanita Asia terutama di Jepun. Bertindak mencerah, menganjal dan menaikkan seri wajah. 🌼 Applephenon - Bertindak seperti stemcell utk kulit, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit dan anti-penuaan.

Yang bestnya TANPA BAHAN KIMIA sesuai seisi keluarga (2thun keatas)

Memang bestkan sebab harga pun mampu milik 
Hanya RM2.30 per/secet , 
RM46 per/pack(20secet)

Lebih Jimat jika buat belian package😍
Jom flawless, gebu kulit bersama Mocha Hazel🤩

Wasap: www.wasap.my/60127545203

#mochahazel
#milkbooster
#flawless #kulitgebu
#ikhtiarHamil #barangkesihatan #kesihatan 
#rawatkulit #kulitcerahberseri 
#barangibuanak
RAHSIA KANDUNGAN MOCHA HAZEL UTK KULIT GEBU, MULUS & PLOLES 💋 . 🌼 Kurma - Energy and beauty booster. Memberikan tenaga, mencerahkan kulit wajah dan mencegah tanda penuaan. 🌼 Hazelnut - Melembut dan melembapkan kulit, merawat rambut kering dan rosak. 🌼 Olive leaf - Bersifat anti-oksida dan membuatkan wajah kelihatan awet muda. 🌼 Vit C - Melindungi kulit dr radikal bebas dan mencegah risiko kanser kulit. 🌼 Rice bran - Rahsia kecantikan wanita Asia terutama di Jepun. Bertindak mencerah, menganjal dan menaikkan seri wajah. 🌼 Applephenon - Bertindak seperti stemcell utk kulit, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit dan anti-penuaan. Yang bestnya TANPA BAHAN KIMIA sesuai seisi keluarga (2thun keatas) Memang bestkan sebab harga pun mampu milik Hanya RM2.30 per/secet , RM46 per/pack(20secet) Lebih Jimat jika buat belian package😍 Jom flawless, gebu kulit bersama Mocha Hazel🤩 Wasap: www.wasap.my/60127545203 #mochahazel  #milkbooster  #flawless  #kulitgebu  #ikhtiarHamil  #barangkesihatan  #kesihatan  #rawatkulit  #kulitcerahberseri  #barangibuanak 
...T E R A P I K U L I T...rehatkan kulit manjakan kulit...Homemade masker👻 #cikkittyterapimuka #cikkittymasker #cikkittycantik #rawatkulit
NEW SHADES LIPGLOSS mary kay® nourishine plus®
=========================
Lip Gloss ini tidak merosakkan bibir, tidak hitamkan bibir malah ia melembabkan bibir sepanjang hari, kolagen yang terdapat dalamnya juga dapat mengurangkan garis halus dan kedutan di bibir anda tauu.
.
💝WARNA BAHARU!!! 😍 .
👉Warna-warna yang sesuai untuk rutin kecantikan anda. .
👉Membuat bibir anda lebih bersinar dan  merangsang kelembapan dengan segera.
.
👉Memelihara bibir untuk kekal sihat dan berseri. .
👉Melembutkan , melindungi dan merapikan bibir.
.
👉Dalam pelbagai kemasan - .
👉Rekaan botol berpadanan dengan Mary Kay® Compact .
👉Dilengkapkan dengan ramuan yang baik untuk anda seperti:
.
💝Vitamin E utk merapikan dan melegakan bibir
💝 Derivatif Vitamin C yang bertindak untuk
merangsang pengeluaran kolagen untuk membantu mengurangkan garis halus pasa bibir. 💝Aloe Leaf Extract utk menenangkan dan melembutkan bibir. 💝Pomegranate Sterol utk meningkatkan penghidratan dan menguatkan kulit. .
. 
0142942950 JIHA 
BEAUTY CONSULTANT 
#marykay #malaysia #maryk #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #skincare #kulitputih #shawlmurah #Rawatkulit #bazarpaknil #bazarpaknilonline #sabah #sarawak #tawau #makeupmurah #barangmurah #ariani #salesMalaysia #kulitputihgebu #laraalana #jubahmurah #foundationMalaysia #makeupmurahMalaysia #shawlmurah
NEW SHADES LIPGLOSS mary kay® nourishine plus® ========================= Lip Gloss ini tidak merosakkan bibir, tidak hitamkan bibir malah ia melembabkan bibir sepanjang hari, kolagen yang terdapat dalamnya juga dapat mengurangkan garis halus dan kedutan di bibir anda tauu. . 💝WARNA BAHARU!!! 😍 . 👉Warna-warna yang sesuai untuk rutin kecantikan anda. . 👉Membuat bibir anda lebih bersinar dan merangsang kelembapan dengan segera. . 👉Memelihara bibir untuk kekal sihat dan berseri. . 👉Melembutkan , melindungi dan merapikan bibir. . 👉Dalam pelbagai kemasan - . 👉Rekaan botol berpadanan dengan Mary Kay® Compact . 👉Dilengkapkan dengan ramuan yang baik untuk anda seperti: . 💝Vitamin E utk merapikan dan melegakan bibir 💝 Derivatif Vitamin C yang bertindak untuk merangsang pengeluaran kolagen untuk membantu mengurangkan garis halus pasa bibir. 💝Aloe Leaf Extract utk menenangkan dan melembutkan bibir. 💝Pomegranate Sterol utk meningkatkan penghidratan dan menguatkan kulit. . . 0142942950 JIHA BEAUTY CONSULTANT #marykay  #malaysia  #maryk  #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykaypahang  #marykaysabah  #marykaysarawak  #skincare  #kulitputih  #shawlmurah  #Rawatkulit  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #sabah  #sarawak  #tawau  #makeupmurah  #barangmurah  #ariani  #salesMalaysia  #kulitputihgebu  #laraalana  #jubahmurah  #foundationMalaysia  #makeupmurahMalaysia  #shawlmurah 
Testimoni customers pengunaan set Detox..
. 
Rawat skin dan buang semua chemical mercury yang bahaya.. Skin dh bersih.. Baru dirawat supaya lebih cantik dari segala cela pada wajah.. Set Detox mempunyai 3 Jnis kulit mengikut kesesuaian
1. Kering
2. Normal
3. Berminyak
. 
skin anda bagaimana?
Jom jiha bantu 💟💟
.
0142942950 JIHA
BEAUTY CONSULTANT MK
#marykay #malaysia #maryk #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #skincare #kulitputih #shawlmurah #Rawatkulit #bazarpaknil #bazarpaknilonline #sabah #sarawak #tawau
Testimoni customers pengunaan set Detox.. . Rawat skin dan buang semua chemical mercury yang bahaya.. Skin dh bersih.. Baru dirawat supaya lebih cantik dari segala cela pada wajah.. Set Detox mempunyai 3 Jnis kulit mengikut kesesuaian 1. Kering 2. Normal 3. Berminyak . skin anda bagaimana? Jom jiha bantu 💟💟 . 0142942950 JIHA BEAUTY CONSULTANT MK #marykay  #malaysia  #maryk  #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykaypahang  #marykaysabah  #marykaysarawak  #skincare  #kulitputih  #shawlmurah  #Rawatkulit  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #sabah  #sarawak  #tawau 
Testimoni customers mengunakan lipstick semi matte Mary kay.. Pilihan colour rich truffle.. Nmpk moden dan gojes kan.. Colour pilihan Nude mem cantik. cantik.. Kenapa kena ade collection semi matte ni?
.
Semi-matte is the Best listick In the World 👍🏼👍🏼
Sape-sape belum pernah pakai wajib pakai.. Agar anda kelihatan lebih angun dan cantik sentiasa ..
.
Lipstick ini dirumus  khas agar bibir anda : .
🌸Tidak kering
🌸Bibir tak hitam dan tak  kusam
🌸lipstik tahan lama..
🌸ringan
🌸Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. Ohsemm 👏👏😍😍😍
.
0142942950 JIHA
BEAUTY CONSULTANT MK
#marykay #malaysia #maryk #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #skincare #kulitputih #shawlmurah #Rawatkulit #bazarpaknil #bazarpaknilonline #sabah #sarawak #tawau #makeupmurah #barangmurah #ariani #salesMalaysia
Testimoni customers mengunakan lipstick semi matte Mary kay.. Pilihan colour rich truffle.. Nmpk moden dan gojes kan.. Colour pilihan Nude mem cantik. cantik.. Kenapa kena ade collection semi matte ni? . Semi-matte is the Best listick In the World 👍🏼👍🏼 Sape-sape belum pernah pakai wajib pakai.. Agar anda kelihatan lebih angun dan cantik sentiasa .. . Lipstick ini dirumus khas agar bibir anda : . 🌸Tidak kering 🌸Bibir tak hitam dan tak kusam 🌸lipstik tahan lama.. 🌸ringan 🌸Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. Ohsemm 👏👏😍😍😍 . 0142942950 JIHA BEAUTY CONSULTANT MK #marykay  #malaysia  #maryk  #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykaykuantan  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykaypahang  #marykaysabah  #marykaysarawak  #skincare  #kulitputih  #shawlmurah  #Rawatkulit  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #sabah  #sarawak  #tawau  #makeupmurah  #barangmurah  #ariani  #salesMalaysia 
.🌸 Snow White Secret Beauty Tablet 🌸
.
VOLUSI KECANTIKAN MASA KINI
Whitening 🌷Slimming 🌷Detox
.
💋 Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
🎀 Kurma
🎀 Lemon
🎀 Delima
🎀 Astaxanthine
🎀 L-cysteine
🎀 Vitamin C
🎀 Lutein
.
✔Sesuai untuk semua wanita 15 tahun ke atas
✔Sesuai untuk ibu mengandung
✔Sesuai untuk ibu menyusu juga
.🌸 Snow White Secret Beauty Tablet 🌸 . VOLUSI KECANTIKAN MASA KINI Whitening 🌷Slimming 🌷Detox . 💋 Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu : 🎀 Kurma 🎀 Lemon 🎀 Delima 🎀 Astaxanthine 🎀 L-cysteine 🎀 Vitamin C 🎀 Lutein . ✔Sesuai untuk semua wanita 15 tahun ke atas ✔Sesuai untuk ibu mengandung ✔Sesuai untuk ibu menyusu juga
💯 MOCHA HAZEL BERWAJAH BARU😍😘 Minum 1 hingga 2x sehari dlm masa 3 hari pun da rasa perubahan pada kulit🤩

Berfungsi utk menjadikan kulit anda :
🌻Moist
🌻Melambatkan penuaan
🌻Mencerahkan 🌻Menyegarkan 👍Kali ini dalam bentuk sachet jadi mudah mak², kakak² nak bawa pergi pejabat. ✅25g/sachet.
✅Rasanya yg pekat dan lazat. Tidak pahit langsung ✅Sesedap rasa di lidah hingga melekat di ingatan

Mocha Hazel juga bole diminum sebagai MILK BOOSTER Dan IKHTIAR HAMIL..ohsem sungguh🤩

Hanya RM2.30 per/secet , 
RM46 per/pack(20secet)

Lebih Jimat jika buat belian package😍

Wasap: www.wasap.my/60127545203

#mochahazel
#milkbooster
#flawless #kulitgebu
#ikhtiarHamil #barangkesihatan #kesihatan 
#rawatkulit #kulitcerahberseri 
#barangibuanak
💯 MOCHA HAZEL BERWAJAH BARU😍😘 Minum 1 hingga 2x sehari dlm masa 3 hari pun da rasa perubahan pada kulit🤩 Berfungsi utk menjadikan kulit anda : 🌻Moist 🌻Melambatkan penuaan 🌻Mencerahkan 🌻Menyegarkan 👍Kali ini dalam bentuk sachet jadi mudah mak², kakak² nak bawa pergi pejabat. ✅25g/sachet. ✅Rasanya yg pekat dan lazat. Tidak pahit langsung ✅Sesedap rasa di lidah hingga melekat di ingatan Mocha Hazel juga bole diminum sebagai MILK BOOSTER Dan IKHTIAR HAMIL..ohsem sungguh🤩 Hanya RM2.30 per/secet , RM46 per/pack(20secet) Lebih Jimat jika buat belian package😍 Wasap: www.wasap.my/60127545203 #mochahazel  #milkbooster  #flawless  #kulitgebu  #ikhtiarHamil  #barangkesihatan  #kesihatan  #rawatkulit  #kulitcerahberseri  #barangibuanak 
Lelaki pun boleh pakai pdv dan awbw tau uolls. muka dah tak gatal ? minyak kt muka pun dah kurang ? jerawat kt dahi pun dah kecut ? kulit pun dah lembut ? 😱 pakai apa ni !? haaa.. sini sis nk bagitahu, pakai awbw dan pdv jelahh 🤗 tk perlu dah bazirkan duit yg byk dan susah2 pergi spa nk buat rawatan muka bagai. pakai ni pun dah cukup, tk prcaya lagi tengok #feedbackawbw #feedbackpdv and cepat Ws sis 01133600419 kalau nk tnya masalah kulit korang, sis sedia membantu ! 😊 #facemist #facemistmurah #facespray #facespraymurah #spraymuka #spraymuka #spraymakeup #rawatmuka #rawatkulit #rawatjerawat #rahsiakecantikan #skincare #sayajualfacemist #sayajualskincare #murah #nakcantik
Lelaki pun boleh pakai pdv dan awbw tau uolls. muka dah tak gatal ? minyak kt muka pun dah kurang ? jerawat kt dahi pun dah kecut ? kulit pun dah lembut ? 😱 pakai apa ni !? haaa.. sini sis nk bagitahu, pakai awbw dan pdv jelahh 🤗 tk perlu dah bazirkan duit yg byk dan susah2 pergi spa nk buat rawatan muka bagai. pakai ni pun dah cukup, tk prcaya lagi tengok #feedbackawbw  #feedbackpdv  and cepat Ws sis 01133600419 kalau nk tnya masalah kulit korang, sis sedia membantu ! 😊 #facemist  #facemistmurah  #facespray  #facespraymurah  #spraymuka  #spraymuka  #spraymakeup  #rawatmuka  #rawatkulit  #rawatjerawat  #rahsiakecantikan  #skincare  #sayajualfacemist  #sayajualskincare  #murah  #nakcantik 
Forever diamond... Memg best.. Adik manis ni dah repeat kali kedua tau.. Mengancam tak...
.
Bulan ni ada prmosi meletop tau untuk perfume ni.. Jom grab..
.
Nk thu diskaun byk mna boleh dpt meh sini kita kasi runding smpai jadi 😍😍
.
0142942950 JIHA
BEAUTY CONSULTANT MK
#marykay #malaysia #maryk #marykaymalaysia #bajubaby #shawlmurah #Rawatkulit #bazarpaknil #bazarpaknilonline#sabah
Awak2 yg ada mslh mcm 👆nie..Jom rawat dgn #moisturizegelbyulfaabeauty
.
Dahla harga MURAH gilerr..BERKESAN plak tu👍😘
.
Bole tgk feedback dr customer2 kami di 👇👇👇
.
#testimonibymoisturizergelorganik #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty
.
Dah rmai yg repeat order..awak bila lg nak order??Jom rasa sdri penangan HEBAT si kecik itam MG nie😀
.
Nak HARGA SPECIAL???meh lekaihh wasup kakliya..memang JIMAT BERRRR GANDA2🤑
.
.
#moisturizergelorganik #Moisturizergelorganikmurah #pelembapmukamurah #pelembapmurah #pelembapkulitmurah #skincaremalaysia #rawatkulit #rawatjeragat #rawatjerawat #rawateczema #bazaarpaknilmurah #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty #mekapartismurah #lipstickmurah #moisturizergel #foundationmurah #serummurah #testimonibymoisturizergelorganik #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty #makeupartist #feedbackmoisturizergel #barangmekapmurah #foundationmurah #muamalaysia #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #produkorganikmurah #pelembabmurah #tutorialmakeup
Awak2 yg ada mslh mcm 👆nie..Jom rawat dgn #moisturizegelbyulfaabeauty  . Dahla harga MURAH gilerr..BERKESAN plak tu👍😘 . Bole tgk feedback dr customer2 kami di 👇👇👇 . #testimonibymoisturizergelorganik  #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty  . Dah rmai yg repeat order..awak bila lg nak order??Jom rasa sdri penangan HEBAT si kecik itam MG nie😀 . Nak HARGA SPECIAL???meh lekaihh wasup kakliya..memang JIMAT BERRRR GANDA2🤑 . . #moisturizergelorganik  #Moisturizergelorganikmurah  #pelembapmukamurah  #pelembapmurah  #pelembapkulitmurah  #skincaremalaysia  #rawatkulit  #rawatjeragat  #rawatjerawat  #rawateczema  #bazaarpaknilmurah  #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty  #mekapartismurah  #lipstickmurah  #moisturizergel  #foundationmurah  #serummurah  #testimonibymoisturizergelorganik  #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty  #makeupartist  #feedbackmoisturizergel  #barangmekapmurah  #foundationmurah  #muamalaysia  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #produkorganikmurah  #pelembabmurah  #tutorialmakeup 
HASIL KONSISTEN 4 BOTOL!!!
.
Dah x GASTRIK walaupun skip makan malam😱😱😱
.
Terpaksa REPEAT order untuk 2 bulan terus💃
.
Sape kat sini yang ada masalah yang sama macam cust ni, boleh la cuba #snowwhitesecret ni
.
Belum cuba belum tahu, dah cuba mesti susah nak stop
.
Untuk order dan pertanyaan whatsapp SEKARANG!!!
.
Www.wasap.my/60179180081
HASIL KONSISTEN 4 BOTOL!!! . Dah x GASTRIK walaupun skip makan malam😱😱😱 . Terpaksa REPEAT order untuk 2 bulan terus💃 . Sape kat sini yang ada masalah yang sama macam cust ni, boleh la cuba #snowwhitesecret  ni . Belum cuba belum tahu, dah cuba mesti susah nak stop . Untuk order dan pertanyaan whatsapp SEKARANG!!! . Www.wasap.my/60179180081
Again..testimoni baru MG😍
.
.
Awak2 yg slalu aktif men sukan ke,kje luar ke..panas2 nie kompem muka xslesa kan..ngan sunburn nya lagi..
.
.
So,pe kate sblom kua mna2..pakai dlu MG nie..n aftr blik..dh cuci2 muka,pakai lagi MG nie..kompem rs nk tdo je..muka rs sjuk😘
.
.
#moisturizergelorganik #Moisturizergelorganikmurah #pelembapmukamurah #pelembapmurah #pelembapkulitmurah #skincaremalaysia #rawatkulit #rawatjeragat #rawatjerawat #rawateczema #bazaarpaknilmurah #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty #mekapartismurah #lipstickmurah #moisturizergel #foundationmurah #serummurah #testimonibymoisturizergelorganik #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty #makeupartist #feedbackmoisturizergel #barangmekapmurah #foundationmurah #muamalaysia #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #produkorganikmurah #pelembabmurah #tutorialmakeup
Again..testimoni baru MG😍 . . Awak2 yg slalu aktif men sukan ke,kje luar ke..panas2 nie kompem muka xslesa kan..ngan sunburn nya lagi.. . . So,pe kate sblom kua mna2..pakai dlu MG nie..n aftr blik..dh cuci2 muka,pakai lagi MG nie..kompem rs nk tdo je..muka rs sjuk😘 . . #moisturizergelorganik  #Moisturizergelorganikmurah  #pelembapmukamurah  #pelembapmurah  #pelembapkulitmurah  #skincaremalaysia  #rawatkulit  #rawatjeragat  #rawatjerawat  #rawateczema  #bazaarpaknilmurah  #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty  #mekapartismurah  #lipstickmurah  #moisturizergel  #foundationmurah  #serummurah  #testimonibymoisturizergelorganik  #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty  #makeupartist  #feedbackmoisturizergel  #barangmekapmurah  #foundationmurah  #muamalaysia  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #produkorganikmurah  #pelembabmurah  #tutorialmakeup 
COLLAGEN SOAP DARI BAHAN-BAHAN SEMULAJADI :- 💗 1 herba = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu 💗 2 minyak zaitun = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam 💗 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit 💗 4 alovera = melembabkan kulit wajah 💗 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati.
.
#ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #dropshipnurraysa #collagen #powder #masalahkulit #shopping #shoppingonline #syukurselalu #rawatkulit #kusam #jerawat #kering #jeragat #jagabadan #seriwajah #wanita #pemutihbadan #skincare #produkkesihatan #herb #makeup #wangian #melaka #ukm #malaysia
COLLAGEN SOAP DARI BAHAN-BAHAN SEMULAJADI :- 💗 1 herba = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu 💗 2 minyak zaitun = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam 💗 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit 💗 4 alovera = melembabkan kulit wajah 💗 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati. . #ApaSa  #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia  #ProdukMesraWuduk  #KosmetikMudahDitanggalkan  #UsahawanJutawan  #dropshipnurraysa  #collagen  #powder  #masalahkulit  #shopping  #shoppingonline  #syukurselalu  #rawatkulit  #kusam  #jerawat  #kering  #jeragat  #jagabadan  #seriwajah  #wanita  #pemutihbadan  #skincare  #produkkesihatan  #herb  #makeup  #wangian  #melaka  #ukm  #malaysia 
Alhamdulillah. Senang hati kita dapat bantu menyelesaikan masalah ruam lagi2 anak yang masih kecil. Tengok dia gelisah tu kita yg tak senang dudukkan.
. . .
Collagen soap sesuai utk kanak-kanak hingga dewasa. Tidak perlu ragu kerana collagen soap mempunyai kelulusan KKM.
.
#ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #dropshipnurraysa #collagen #powder #masalahkulit #shopping #shoppingonline #syukurselalu #rawatkulit #kusam #jerawat #kering #jeragat #jagabadan #seriwajah #wanita #pemutihbadan #skincare #produkkesihatan #herb #makeup #wangian #melaka #ukm #malaysia
Alhamdulillah. Senang hati kita dapat bantu menyelesaikan masalah ruam lagi2 anak yang masih kecil. Tengok dia gelisah tu kita yg tak senang dudukkan. . . . Collagen soap sesuai utk kanak-kanak hingga dewasa. Tidak perlu ragu kerana collagen soap mempunyai kelulusan KKM. . #ApaSa  #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia  #ProdukMesraWuduk  #KosmetikMudahDitanggalkan  #UsahawanJutawan  #dropshipnurraysa  #collagen  #powder  #masalahkulit  #shopping  #shoppingonline  #syukurselalu  #rawatkulit  #kusam  #jerawat  #kering  #jeragat  #jagabadan  #seriwajah  #wanita  #pemutihbadan  #skincare  #produkkesihatan  #herb  #makeup  #wangian  #melaka  #ukm  #malaysia 
Assalamualaikum 🤗 Selamat pagi sis cantik sekalian😇

Kita nak kasi diskaun RM41.10 untuk #CUTESET Nurraysa.😍 Berminat? Pm min ya. Nak risik set lain pon ada. Dari basic hingga fullset make up.
.
#ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #dropshipnurraysa #collagen #powder #masalahkulit #shopping #shoppingonline #syukurselalu #rawatkulit #kusam #jerawat #kering #jeragat #jagabadan #seriwajah #wanita #pemutihbadan #skincare #produkkesihatan #herb #makeup #wangian #melaka #ukm #malaysia
Assalamualaikum 🤗 Selamat pagi sis cantik sekalian😇 Kita nak kasi diskaun RM41.10 untuk #CUTESET  Nurraysa.😍 Berminat? Pm min ya. Nak risik set lain pon ada. Dari basic hingga fullset make up. . #ApaSa  #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia  #ProdukMesraWuduk  #KosmetikMudahDitanggalkan  #UsahawanJutawan  #dropshipnurraysa  #collagen  #powder  #masalahkulit  #shopping  #shoppingonline  #syukurselalu  #rawatkulit  #kusam  #jerawat  #kering  #jeragat  #jagabadan  #seriwajah  #wanita  #pemutihbadan  #skincare  #produkkesihatan  #herb  #makeup  #wangian  #melaka  #ukm  #malaysia 
Expectation vs Reality 😂.
Tag rakan-rakan korang yang make up macam ni .
.
Terus kan order bersama magic jelly dan lovera complete cleanser.
.
Produk; Basic set
Harga: RM110
Exclude postage
.
Whatsapp: 011 31790712
.
#Magic#Jelly#Alovera#KulitKering#NakKulitLembap#MasalahMuka#HilangParut#JagaKulit#KecutJerawat#PanjangBuluMata#RawatKulit#NakCantik#SunBurn#TeamFarahLovera#BibirKering#BasicKrim#PakaiSeblumMakeup#SikuGelap#HilangDaki#KulitBerminyak#ScrubMandian#ProdukOriginal#KulitKusam#KelulusanKKM#NaturalSkinCare#UbatHilangParut#UbatHilangJerawat#AloveraGel#ProdukBuatanMalaysia
Expectation vs Reality 😂. Tag rakan-rakan korang yang make up macam ni . . Terus kan order bersama magic jelly dan lovera complete cleanser. . Produk; Basic set Harga: RM110 Exclude postage . Whatsapp: 011 31790712 . #Magic #Jelly #Alovera #KulitKering #NakKulitLembap #MasalahMuka #HilangParut #JagaKulit #KecutJerawat #PanjangBuluMata #RawatKulit #NakCantik #SunBurn #TeamFarahLovera #BibirKering #BasicKrim #PakaiSeblumMakeup #SikuGelap #HilangDaki #KulitBerminyak #ScrubMandian #ProdukOriginal #KulitKusam #KelulusanKKM #NaturalSkinCare #UbatHilangParut #UbatHilangJerawat #AloveraGel #ProdukBuatanMalaysia 
Ini pika bagi kebaikan buah untuk kesihatan dan kecantikan pada semua orang. Jadi rugi tau siapa tak suka makan buah 🤷‍♀️.
.
Sama jugak dengan pika. Pika tak berapa suka dengan masam-masam ni. Macam lemon 😅. Jadi pika tergolong dalam ' yang tak suka makan buah'?
.
#Magic#Jelly#Alovera#KulitKering#NakKulitLembap#MasalahMuka#HilangParut#JagaKulit#KecutJerawat#PanjangBuluMata#RawatKulit#NakCantik#SunBurn#TeamFarahLovera#BibirKering#BasicKrim#PakaiSeblumMakeup#SikuGelap#HilangDaki#KulitBerminyak#ScrubMandian#ProdukOriginal#KulitKusam#KelulusanKKM#NaturalSkinCare#UbatHilangParut#UbatHilangJerawat#AloveraGel#ProdukBuatanMalaysia
Ini pika bagi kebaikan buah untuk kesihatan dan kecantikan pada semua orang. Jadi rugi tau siapa tak suka makan buah 🤷‍♀️. . Sama jugak dengan pika. Pika tak berapa suka dengan masam-masam ni. Macam lemon 😅. Jadi pika tergolong dalam ' yang tak suka makan buah'? . #Magic #Jelly #Alovera #KulitKering #NakKulitLembap #MasalahMuka #HilangParut #JagaKulit #KecutJerawat #PanjangBuluMata #RawatKulit #NakCantik #SunBurn #TeamFarahLovera #BibirKering #BasicKrim #PakaiSeblumMakeup #SikuGelap #HilangDaki #KulitBerminyak #ScrubMandian #ProdukOriginal #KulitKusam #KelulusanKKM #NaturalSkinCare #UbatHilangParut #UbatHilangJerawat #AloveraGel #ProdukBuatanMalaysia 
APA MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY nie?pencuci muka ke apa??😅
.
.
Dok aihh..MG bukan pencuci muka..tapii PELEMBAP..Bole pakai kat sluruh bdn😁
.
.
💖gel berwarna jernih
💖sejuk dan lembap
💖bau timun
💖diasaskan dari ekstrak timun 95%
💖sesuai utk semua jenis Kulit termasuk alergik
💖digunakan utk semua peringkat umur
.
.
Antara KEBAIKKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY nie👇👇
.
.
✅Melembapkan Kulit
✅Mengawal Kulit berminyak
✅base makeup agar kelihatan lebih lembap, moist dan tahan lama
✅sesuai utk Kulit Dan bibir mengelupas
✅merawat ruam/melecet dikulit bayi
✅mengandungi agen pencerah
✅Mengecutkan jerawat dan menyamarkan parut
✅melindungi kulit dari "sunburn"
✅mengatasi masalah Kulit kering
✅Boleh digunakan bersama produk kecantikkan yg lain
.
.
Jom rawat masalah kulit dgn #moisturizegelbyulfaabeauty skrang!!!🤗
.
.
Nak order??meh wasup kakliya lekaihh..sementara PROMOSI JIMAT BERRRRGANDA2 still lg on nie🤑
.
.
#moisturizergelorganik #Moisturizergelorganikmurah #pelembapmukamurah #pelembapmurah #pelembapkulitmurah #skincaremalaysia #rawatkulit #rawatjeragat #rawatjerawat #rawateczema #bazaarpaknilmurah #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty #mekapartismurah #lipstickmurah #moisturizergel #foundationmurah #serummurah #testimonibymoisturizergelorganik #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty #makeupartist #feedbackmoisturizergel #barangmekapmurah #foundationmurah #muamalaysia #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #produkorganikmurah #pelembabmurah #tutorialmakeup
APA MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY nie?pencuci muka ke apa??😅 . . Dok aihh..MG bukan pencuci muka..tapii PELEMBAP..Bole pakai kat sluruh bdn😁 . . 💖gel berwarna jernih 💖sejuk dan lembap 💖bau timun 💖diasaskan dari ekstrak timun 95% 💖sesuai utk semua jenis Kulit termasuk alergik 💖digunakan utk semua peringkat umur . . Antara KEBAIKKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY nie👇👇 . . ✅Melembapkan Kulit ✅Mengawal Kulit berminyak ✅base makeup agar kelihatan lebih lembap, moist dan tahan lama ✅sesuai utk Kulit Dan bibir mengelupas ✅merawat ruam/melecet dikulit bayi ✅mengandungi agen pencerah ✅Mengecutkan jerawat dan menyamarkan parut ✅melindungi kulit dari "sunburn" ✅mengatasi masalah Kulit kering ✅Boleh digunakan bersama produk kecantikkan yg lain . . Jom rawat masalah kulit dgn #moisturizegelbyulfaabeauty  skrang!!!🤗 . . Nak order??meh wasup kakliya lekaihh..sementara PROMOSI JIMAT BERRRRGANDA2 still lg on nie🤑 . . #moisturizergelorganik  #Moisturizergelorganikmurah  #pelembapmukamurah  #pelembapmurah  #pelembapkulitmurah  #skincaremalaysia  #rawatkulit  #rawatjeragat  #rawatjerawat  #rawateczema  #bazaarpaknilmurah  #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty  #mekapartismurah  #lipstickmurah  #moisturizergel  #foundationmurah  #serummurah  #testimonibymoisturizergelorganik  #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty  #makeupartist  #feedbackmoisturizergel  #barangmekapmurah  #foundationmurah  #muamalaysia  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #produkorganikmurah  #pelembabmurah  #tutorialmakeup 
Awak2 yg ada masalah kulit berminyak/kering/sensitif/bjerawat/berjeragat/sunburn terok/eyebag/eczema dll.. Jom rawat dgn PELEMBAP ORGANIK a.k.a MOISTURIZERGEL BY ULFAA BEAUTY nie💕
.
.
100% BEBAS KIMIA dan kaya dgn 95% MENTIMUN..bgos sangat3 tuk kulit👍
.
.
Nak harga KASIH SAYANG???meh wasup kami lekaihhh..klikk2 aje no fon kat link tu yer..
Www.wasap.my/+60194653934
.
.
Kompem dpt harga BERGANDA2 LEBIH JIMAT🤗
.
.
#moisturizergelorganik #Moisturizergelorganikmurah #pelembapmukamurah #pelembapmurah #pelembapkulitmurah  #rawatkulit #rawatjeragat #rawatjerawat #rawateczema  #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty #mekapartismurah #lipstickmurah #moisturizergel #foundationmurah #teamceklin #testimonibymoisturizergelorganik #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty
Awak2 yg ada masalah kulit berminyak/kering/sensitif/bjerawat/berjeragat/sunburn terok/eyebag/eczema dll.. Jom rawat dgn PELEMBAP ORGANIK a.k.a MOISTURIZERGEL BY ULFAA BEAUTY nie💕 . . 100% BEBAS KIMIA dan kaya dgn 95% MENTIMUN..bgos sangat3 tuk kulit👍 . . Nak harga KASIH SAYANG???meh wasup kami lekaihhh..klikk2 aje no fon kat link tu yer.. Www.wasap.my/+60194653934 . . Kompem dpt harga BERGANDA2 LEBIH JIMAT🤗 . . #moisturizergelorganik  #Moisturizergelorganikmurah  #pelembapmukamurah  #pelembapmurah  #pelembapkulitmurah  #rawatkulit  #rawatjeragat  #rawatjerawat  #rawateczema  #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty  #mekapartismurah  #lipstickmurah  #moisturizergel  #foundationmurah  #teamceklin  #testimonibymoisturizergelorganik  #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty 
FUYOOOO!!! 2 ITEMS HOT BY HER INSPIRE
.
Greentea Bubble Mask terbukti sebagai masker ajaib yg mencuci kotoran kotoran kt muka awk, menyedut kotoran di liang pori pori korang sekaligus menghalang pori pori tersumbat dan so bila lubang pori clear tak terjadi lah jeragat dimuka awk tu dan kulit pon makin tegang dan gebu gebass gitu.
.
Greentea Mint Face Scrub iaitu skrub sejuk no satu yg merawat kulit muka breakouttt, efek sejuk dari pappermint tu yg mempercepatkan masa dua kali ganda untuk mempercepatkan proses mengecutkan jerawat, beribu ribu testimoni dah kami dpt daripada customer, dan kami sudah ada customer tetap selama setahun skrub ni dipasaran.
.
.
WhatsApp 0126897002😊
FUYOOOO!!! 2 ITEMS HOT BY HER INSPIRE . Greentea Bubble Mask terbukti sebagai masker ajaib yg mencuci kotoran kotoran kt muka awk, menyedut kotoran di liang pori pori korang sekaligus menghalang pori pori tersumbat dan so bila lubang pori clear tak terjadi lah jeragat dimuka awk tu dan kulit pon makin tegang dan gebu gebass gitu. . Greentea Mint Face Scrub iaitu skrub sejuk no satu yg merawat kulit muka breakouttt, efek sejuk dari pappermint tu yg mempercepatkan masa dua kali ganda untuk mempercepatkan proses mengecutkan jerawat, beribu ribu testimoni dah kami dpt daripada customer, dan kami sudah ada customer tetap selama setahun skrub ni dipasaran. . . WhatsApp 0126897002😊
FUYOOOO!!! 2 ITEMS HOT BY HER INSPIRE
.
Greentea Bubble Mask terbukti sebagai masker ajaib yg mencuci kotoran kotoran kt muka awk, menyedut kotoran di liang pori pori korang sekaligus menghalang pori pori tersumbat dan so bila lubang pori clear tak terjadi lah jeragat dimuka awk tu dan kulit pon makin tegang dan gebu gebass gitu.
.
Greentea Mint Face Scrub iaitu skrub sejuk no satu yg merawat kulit muka breakouttt, efek sejuk dari pappermint tu yg mempercepatkan masa dua kali ganda untuk mempercepatkan proses mengecutkan jerawat, beribu ribu testimoni dah kami dpt daripada customer, dan kami sudah ada customer tetap selama setahun skrub ni dipasaran.
.
.
WhatsApp 0126897002😊
FUYOOOO!!! 2 ITEMS HOT BY HER INSPIRE . Greentea Bubble Mask terbukti sebagai masker ajaib yg mencuci kotoran kotoran kt muka awk, menyedut kotoran di liang pori pori korang sekaligus menghalang pori pori tersumbat dan so bila lubang pori clear tak terjadi lah jeragat dimuka awk tu dan kulit pon makin tegang dan gebu gebass gitu. . Greentea Mint Face Scrub iaitu skrub sejuk no satu yg merawat kulit muka breakouttt, efek sejuk dari pappermint tu yg mempercepatkan masa dua kali ganda untuk mempercepatkan proses mengecutkan jerawat, beribu ribu testimoni dah kami dpt daripada customer, dan kami sudah ada customer tetap selama setahun skrub ni dipasaran. . . WhatsApp 0126897002😊
FUYOOOO!!! 2 ITEMS HOT BY HER INSPIRE
.
Greentea Bubble Mask terbukti sebagai masker ajaib yg mencuci kotoran kotoran kt muka awk, menyedut kotoran di liang pori pori korang sekaligus menghalang pori pori tersumbat dan so bila lubang pori clear tak terjadi lah jeragat dimuka awk tu dan kulit pon makin tegang dan gebu gebass gitu.
.
Greentea Mint Face Scrub iaitu skrub sejuk no satu yg merawat kulit muka breakouttt, efek sejuk dari pappermint tu yg mempercepatkan masa dua kali ganda untuk mempercepatkan proses mengecutkan jerawat, beribu ribu testimoni dah kami dpt daripada customer, dan kami sudah ada customer tetap selama setahun skrub ni dipasaran.
.
.
WhatsApp 0126897002😊
FUYOOOO!!! 2 ITEMS HOT BY HER INSPIRE . Greentea Bubble Mask terbukti sebagai masker ajaib yg mencuci kotoran kotoran kt muka awk, menyedut kotoran di liang pori pori korang sekaligus menghalang pori pori tersumbat dan so bila lubang pori clear tak terjadi lah jeragat dimuka awk tu dan kulit pon makin tegang dan gebu gebass gitu. . Greentea Mint Face Scrub iaitu skrub sejuk no satu yg merawat kulit muka breakouttt, efek sejuk dari pappermint tu yg mempercepatkan masa dua kali ganda untuk mempercepatkan proses mengecutkan jerawat, beribu ribu testimoni dah kami dpt daripada customer, dan kami sudah ada customer tetap selama setahun skrub ni dipasaran. . . WhatsApp 0126897002😊
SERUM TOINK TOINK NI MEMANG BERSAKA, JANGAN BACA APA YG AII TEPEK KAT BAWAH NI DI KHUATIRI AWAK AKAN TER-BELI NANTI 😜

Serum MGB serum paling 'rare'. Kesan dia 100 kali ganda lagi best & selamat berbanding krim timbang kilo. 
Tanpa kehadiran walaupun sezarah bahan kimia berbahaya, anda boleh rasai dan nampak perubahan pada kulit dan keupayaannya mengatasi masalah2 kulit yang berbangkit. 
Serum memang langsung tak panas, tak berminyak, tak melekit. 
Daya serapan sepantas kete ferrari.
Ada spf 30 lindungi kulit dari terik matahari
Paling best dia bagi efek tegang sejurus selepas apply kat muka. 
Layan dulu perkongsian pengguna² serum toink toink kat ni yer

Zasssss

#testimoniserumtoinktoink 
#serumseram 
#rawatkulit #serikankulitkusam
SERUM TOINK TOINK NI MEMANG BERSAKA, JANGAN BACA APA YG AII TEPEK KAT BAWAH NI DI KHUATIRI AWAK AKAN TER-BELI NANTI 😜 Serum MGB serum paling 'rare'. Kesan dia 100 kali ganda lagi best & selamat berbanding krim timbang kilo. Tanpa kehadiran walaupun sezarah bahan kimia berbahaya, anda boleh rasai dan nampak perubahan pada kulit dan keupayaannya mengatasi masalah2 kulit yang berbangkit. Serum memang langsung tak panas, tak berminyak, tak melekit. Daya serapan sepantas kete ferrari. Ada spf 30 lindungi kulit dari terik matahari Paling best dia bagi efek tegang sejurus selepas apply kat muka. Layan dulu perkongsian pengguna² serum toink toink kat ni yer Zasssss #testimoniserumtoinktoink  #serumseram  #rawatkulit  #serikankulitkusam 
SERUM TOINK TOINK NI MEMANG BERSAKA, JANGAN BACA APA YG AII TEPEK KAT BAWAH NI DI KHUATIRI AWAK AKAN TER-BELI NANTI 😜

Serum MGB serum paling 'rare'. Kesan dia 100 kali ganda lagi best & selamat berbanding krim timbang kilo. 
Tanpa kehadiran walaupun sezarah bahan kimia berbahaya, anda boleh rasai dan nampak perubahan pada kulit dan keupayaannya mengatasi masalah2 kulit yang berbangkit. 
Serum memang langsung tak panas, tak berminyak, tak melekit. 
Daya serapan sepantas kete ferrari.
Ada spf 30 lindungi kulit dari terik matahari
Paling best dia bagi efek tegang sejurus selepas apply kat muka. 
Layan dulu perkongsian pengguna² serum toink toink kat ni yer

Zasssss

#testimoniserumtoinktoink 
#serumseram 
#rawatkulit #berminyak
SERUM TOINK TOINK NI MEMANG BERSAKA, JANGAN BACA APA YG AII TEPEK KAT BAWAH NI DI KHUATIRI AWAK AKAN TER-BELI NANTI 😜 Serum MGB serum paling 'rare'. Kesan dia 100 kali ganda lagi best & selamat berbanding krim timbang kilo. Tanpa kehadiran walaupun sezarah bahan kimia berbahaya, anda boleh rasai dan nampak perubahan pada kulit dan keupayaannya mengatasi masalah2 kulit yang berbangkit. Serum memang langsung tak panas, tak berminyak, tak melekit. Daya serapan sepantas kete ferrari. Ada spf 30 lindungi kulit dari terik matahari Paling best dia bagi efek tegang sejurus selepas apply kat muka. Layan dulu perkongsian pengguna² serum toink toink kat ni yer Zasssss #testimoniserumtoinktoink  #serumseram  #rawatkulit  #berminyak 
SERUM TOINK TOINK NI MEMANG BERSAKA, JANGAN BACA APA YG AII TEPEK KAT BAWAH NI DI KHUATIRI AWAK AKAN TER-BELI NANTI 😜

Serum MGB serum paling 'rare'. Kesan dia 100 kali ganda lagi best & selamat berbanding krim timbang kilo. 
Tanpa kehadiran walaupun sezarah bahan kimia berbahaya, anda boleh rasai dan nampak perubahan pada kulit dan keupayaannya mengatasi masalah2 kulit yang berbangkit. 
Serum memang langsung tak panas, tak berminyak, tak melekit. 
Daya serapan sepantas kete ferrari.
Ada spf 30 lindungi kulit dari terik matahari
Paling best dia bagi efek tegang sejurus selepas apply kat muka. 
Layan dulu perkongsian pengguna² serum toink toink kat ni yer

Zasssss

#testimoniserumtoinktoink 
#serumseram 
#rawatkulit #berminyak
SERUM TOINK TOINK NI MEMANG BERSAKA, JANGAN BACA APA YG AII TEPEK KAT BAWAH NI DI KHUATIRI AWAK AKAN TER-BELI NANTI 😜 Serum MGB serum paling 'rare'. Kesan dia 100 kali ganda lagi best & selamat berbanding krim timbang kilo. Tanpa kehadiran walaupun sezarah bahan kimia berbahaya, anda boleh rasai dan nampak perubahan pada kulit dan keupayaannya mengatasi masalah2 kulit yang berbangkit. Serum memang langsung tak panas, tak berminyak, tak melekit. Daya serapan sepantas kete ferrari. Ada spf 30 lindungi kulit dari terik matahari Paling best dia bagi efek tegang sejurus selepas apply kat muka. Layan dulu perkongsian pengguna² serum toink toink kat ni yer Zasssss #testimoniserumtoinktoink  #serumseram  #rawatkulit  #berminyak 
[Rawat Dari Dalam]
Sesapa yg ad msalah jerawat, Tapi tak tau nk pakai skincare ape..(Takut pun ada)..jom kita rawat dgn #magandaglow
.
Bukan sekadar merawat, Tapi cerahkan kulit sekali..👍🏻Formula dari DOKTER PAKAR KULIT..Bukan main2 punya Formula..sebab tu Kesan pantas dn MEMUASKAN 👍🏻
.
Cara nya cukup mudah..
1- Ambil satu Sachet Maganda Glow dan terus Kemam.
2- Untuk hasil yg memuaskan, digalakn anda Minum segelas Susu Formula untuk MEMPERCEPATKN PROSES.
( tak kisah susu ape- ape pun dutchlady ke, Fernleaf ke)
.
Nak mudah U try je susu Fernleaf...Mmg menakjubkan..Macam tak percaya bila dah dapat kulit idaman 🤗🤗
.
#magandaglow#magandafamily#kulitcantik#rawatkulit#magandaglowlotion#rawatjerawat#jomcantik#kesanpantas#
[Rawat Dari Dalam] Sesapa yg ad msalah jerawat, Tapi tak tau nk pakai skincare ape..(Takut pun ada)..jom kita rawat dgn #magandaglow  . Bukan sekadar merawat, Tapi cerahkan kulit sekali..👍🏻Formula dari DOKTER PAKAR KULIT..Bukan main2 punya Formula..sebab tu Kesan pantas dn MEMUASKAN 👍🏻 . Cara nya cukup mudah.. 1- Ambil satu Sachet Maganda Glow dan terus Kemam. 2- Untuk hasil yg memuaskan, digalakn anda Minum segelas Susu Formula untuk MEMPERCEPATKN PROSES. ( tak kisah susu ape- ape pun dutchlady ke, Fernleaf ke) . Nak mudah U try je susu Fernleaf...Mmg menakjubkan..Macam tak percaya bila dah dapat kulit idaman 🤗🤗 . #magandaglow #magandafamily #kulitcantik #rawatkulit #magandaglowlotion #rawatjerawat #jomcantik #kesanpantas #
💢 PROMO CHINESE 💢
Bermula 7/2 - 28/2
.
🌸SET MIX🌸
Herraz Glow Serum 
Feelta MLP 
Percuma HADIAH MISTERI
Price rm68
[semua harga tak termasuk pos]
.
🌸SET DOUBLE🌸
Herraz Glow Serum 2xBOX
Percuma HADIAH MISTERI
Price rm78
[semua harga tak termasuk pos]
.
🌸SET EXTRA🌸
Herraz Glow Serum
Herraz skincare
Percuma DOUBLE HADIAH MISTERI
RM118
[semua harga tak termasuk pos]
.
📌Berminat cepat wasap kaksue -> 0145333836

#Teamfeelta #Feeltabeauty #HerrazSkincare #HerrazGlowSerum #MineralLoosePowder #BedakSejukBerhantu #pencucimuka #serum #kulitputih #glow #flawless #gebu #rawatkulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #skincaremalaysia #produkhalal #putih #mulus #kulitcerah #kulitbersih
💢 PROMO CHINESE 💢 Bermula 7/2 - 28/2 . 🌸SET MIX🌸 Herraz Glow Serum Feelta MLP Percuma HADIAH MISTERI Price rm68 [semua harga tak termasuk pos] . 🌸SET DOUBLE🌸 Herraz Glow Serum 2xBOX Percuma HADIAH MISTERI Price rm78 [semua harga tak termasuk pos] . 🌸SET EXTRA🌸 Herraz Glow Serum Herraz skincare Percuma DOUBLE HADIAH MISTERI RM118 [semua harga tak termasuk pos] . 📌Berminat cepat wasap kaksue -> 0145333836 #Teamfeelta  #Feeltabeauty  #HerrazSkincare  #HerrazGlowSerum  #MineralLoosePowder  #BedakSejukBerhantu  #pencucimuka  #serum  #kulitputih  #glow  #flawless  #gebu  #rawatkulit  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitberminyak  #skincaremalaysia  #produkhalal  #putih  #mulus  #kulitcerah  #kulitbersih 
Sekarang bukan perempuan je laki pun taknak kalah tau. .
Nak tampil dengan kulit sihat dan bersih. Baru confident up sikit. .
Jangan risau #HerrazGlowSerum laki perempuan boleh pakai.
.
Lagipun serum nie water based pakai pun rasa macam tak pakai apa2.
Tak bertepek dan tak bercapuk. Tapi dalam masa yang sama boleh merawat kulit. .
Jom miliki kulit yang sihat dan bersih macam kulit ustaz nie. .
Berminat cepat2 wasap kaksue
0145333836

#Teamfeelta #Feeltabeauty #HerrazSkincare #serumwajah #pencucimuka #rawatkulit #Jeragat #jerawat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #gebu #glow #kulitlembab #pencucimuka #KulitLicin #putih #kulitsihat #jomcantik #skincareproducts #produkmalaysia
Sekarang bukan perempuan je laki pun taknak kalah tau. . Nak tampil dengan kulit sihat dan bersih. Baru confident up sikit. . Jangan risau #HerrazGlowSerum  laki perempuan boleh pakai. . Lagipun serum nie water based pakai pun rasa macam tak pakai apa2. Tak bertepek dan tak bercapuk. Tapi dalam masa yang sama boleh merawat kulit. . Jom miliki kulit yang sihat dan bersih macam kulit ustaz nie. . Berminat cepat2 wasap kaksue 0145333836 #Teamfeelta  #Feeltabeauty  #HerrazSkincare  #serumwajah  #pencucimuka  #rawatkulit  #Jeragat  #jerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #gebu  #glow  #kulitlembab  #pencucimuka  #KulitLicin  #putih  #kulitsihat  #jomcantik  #skincareproducts  #produkmalaysia 
💢 PROMO CHINESE 💢
Bermula 7/2 - 28/2
.
🌸SET MIX🌸
Herraz Glow Serum 
Feelta MLP 
Percuma HADIAH MISTERI
Price rm68
[semua harga tak termasuk pos]
.
🌸SET DOUBLE🌸
Herraz Glow Serum 2xBOX
Percuma HADIAH MISTERI
Price rm78
[semua harga tak termasuk pos]
.
🌸SET EXTRA🌸
Herraz Glow Serum
Herraz skincare
Percuma DOUBLE HADIAH MISTERI
RM118
[semua harga tak termasuk pos]
.
📌Berminat cepat -> 0145333836

#Teamfeelta #Feeltabeauty #HerrazSkincare #HerrazGlowSerum #MineralLoosePowder #BedakSejukBerhantu #pencucimuka #serum #kulitputih #glow #flawless #gebu #rawatkulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #skincaremalaysia #produkhalal #putih #mulus #kulitcerah #kulitbersih
💢 PROMO CHINESE 💢 Bermula 7/2 - 28/2 . 🌸SET MIX🌸 Herraz Glow Serum Feelta MLP Percuma HADIAH MISTERI Price rm68 [semua harga tak termasuk pos] . 🌸SET DOUBLE🌸 Herraz Glow Serum 2xBOX Percuma HADIAH MISTERI Price rm78 [semua harga tak termasuk pos] . 🌸SET EXTRA🌸 Herraz Glow Serum Herraz skincare Percuma DOUBLE HADIAH MISTERI RM118 [semua harga tak termasuk pos] . 📌Berminat cepat -> 0145333836 #Teamfeelta  #Feeltabeauty  #HerrazSkincare  #HerrazGlowSerum  #MineralLoosePowder  #BedakSejukBerhantu  #pencucimuka  #serum  #kulitputih  #glow  #flawless  #gebu  #rawatkulit  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitberminyak  #skincaremalaysia  #produkhalal  #putih  #mulus  #kulitcerah  #kulitbersih 
[Rawat Dari Dalam]
Sesapa yg ad msalah jerawat, Tapi tak tau nk pakai skincare ape..(Takut pun ada)..jom kita rawat dgn #magandaglow
.
Bukan sekadar merawat, Tapi cerahkan kulit sekali..👍🏻Formula dari DOKTER PAKAR KULIT..Bukan main2 punya Formula..sebab tu Kesan pantas dn MEMUASKAN 👍🏻
.
Cara nya cukup mudah..
1- Ambil satu Sachet Maganda Glow dan terus Kemam.
2- Untuk hasil yg memuaskan, digalakn anda Minum segelas Susu Formula untuk MEMPERCEPATKN PROSES.
( tak kisah susu ape- ape pun dutchlady ke, Fernleaf ke)
.
Nak mudah U try je susu Fernleaf...Mmg menakjubkan..Macam tak percaya bila dah dapat kulit idaman 🤗🤗
.
#magandaglow#magandafamily#kulitcantik#rawatkulit#magandaglowlotion#rawatjerawat#jomcantik#kesanpantas#
[Rawat Dari Dalam] Sesapa yg ad msalah jerawat, Tapi tak tau nk pakai skincare ape..(Takut pun ada)..jom kita rawat dgn #magandaglow  . Bukan sekadar merawat, Tapi cerahkan kulit sekali..👍🏻Formula dari DOKTER PAKAR KULIT..Bukan main2 punya Formula..sebab tu Kesan pantas dn MEMUASKAN 👍🏻 . Cara nya cukup mudah.. 1- Ambil satu Sachet Maganda Glow dan terus Kemam. 2- Untuk hasil yg memuaskan, digalakn anda Minum segelas Susu Formula untuk MEMPERCEPATKN PROSES. ( tak kisah susu ape- ape pun dutchlady ke, Fernleaf ke) . Nak mudah U try je susu Fernleaf...Mmg menakjubkan..Macam tak percaya bila dah dapat kulit idaman 🤗🤗 . #magandaglow #magandafamily #kulitcantik #rawatkulit #magandaglowlotion #rawatjerawat #jomcantik #kesanpantas #
Eiii stressnya sis!! Sis malu muke sis penuh dgn jerawat dan paling tak syok bile dtg bulan jeeawat tu mkin syok pulak naik sane sini😥.
.
Sis pening😇 sebab kwn2 sis smue tegur what happened dgn muke sis? Ade allergik atau alahan mknan ke?.
.
Sis malu sbb bulan depan kwn baik sis buat kenduri kawin! tapi sis malu nk pegi sbb sis muke tgh breakout mesti smue yg dtg akan pandang sis sebelah mata😰
.
Sis nak juga ade partner for life. Sis nak jugak ade boyfriend yg boleh lindung sis dan jadi imam sis satu hari nanti😍
.
Nak tak kalau sheda bantu u olls utk dptkan wajah yg berseri2 seperti testimoni2 yg sis dah share sblm ni?
.
Yuk dm sheda atau ☎ 017 3710250
Eiii stressnya sis!! Sis malu muke sis penuh dgn jerawat dan paling tak syok bile dtg bulan jeeawat tu mkin syok pulak naik sane sini😥. . Sis pening😇 sebab kwn2 sis smue tegur what happened dgn muke sis? Ade allergik atau alahan mknan ke?. . Sis malu sbb bulan depan kwn baik sis buat kenduri kawin! tapi sis malu nk pegi sbb sis muke tgh breakout mesti smue yg dtg akan pandang sis sebelah mata😰 . Sis nak juga ade partner for life. Sis nak jugak ade boyfriend yg boleh lindung sis dan jadi imam sis satu hari nanti😍 . Nak tak kalau sheda bantu u olls utk dptkan wajah yg berseri2 seperti testimoni2 yg sis dah share sblm ni? . Yuk dm sheda atau ☎ 017 3710250
🌸Susu Maaez banyak membantu dalam penjagaan kulit.
.

Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni.
.

Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda.
.

Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan.
.
.
.
Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez?
.
.

Whatsapp  0182773237 .

#susumaez #susu #ibuhamil #ibumengandung #kulitcantik #kulitputih #kulitgebu #panau #kurap  #kulitkering #kulitbersisik #ekzema #rawatkulit #sisik #zura_prettyshop #jerawatbadan #jerawatbatu #kutilminyak #tumitkakipecah #sunburn #0182773237
🌸Susu Maaez banyak membantu dalam penjagaan kulit. . Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni. . Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda. . Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan. . . . Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez? . . Whatsapp 0182773237 . #susumaez  #susu  #ibuhamil  #ibumengandung  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitgebu  #panau  #kurap  #kulitkering  #kulitbersisik  #ekzema  #rawatkulit  #sisik  #zura_prettyshop  #jerawatbadan  #jerawatbatu  #kutilminyak  #tumitkakipecah  #sunburn  #0182773237 
🌸Susu Maaez banyak membantu dalam penjagaan kulit.
.

Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni.
.

Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda.
.

Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan.
.
.
.
Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez?
.
.

Whatsapp  0182773237 .

#susumaez #susu #ibuhamil #ibumengandung #kulitcantik #kulitputih #kulitgebu #panau #kurap  #kulitkering #kulitbersisik #ekzema #rawatkulit #sisik #zura_prettyshop #jerawatbadan #jerawatbatu #kutilminyak #tumitkakipecah #sunburn #0182773237
🌸Susu Maaez banyak membantu dalam penjagaan kulit. . Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni. . Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda. . Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan. . . . Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez? . . Whatsapp 0182773237 . #susumaez  #susu  #ibuhamil  #ibumengandung  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitgebu  #panau  #kurap  #kulitkering  #kulitbersisik  #ekzema  #rawatkulit  #sisik  #zura_prettyshop  #jerawatbadan  #jerawatbatu  #kutilminyak  #tumitkakipecah  #sunburn  #0182773237 
.
Selepas cuci muka dan pakai penyegar..saya pakai vit E cream Cosmoderm dan baru lah apply pelembab. Best use at night..
.
Kulit rasa segar dan lembut. Baru seminggu pakai.. jadi belum nampak perubahan lagi for parut2. Tp the tekstur saya sangat suka😍😍😍
.
Sis tak jual..saje share menda yang baik🤗🤗
.
@cosmoderm.my  @cosmoderm 
#rawatkulit 
#vitaminforskin 
#nourishskin #antiscar
. Selepas cuci muka dan pakai penyegar..saya pakai vit E cream Cosmoderm dan baru lah apply pelembab. Best use at night.. . Kulit rasa segar dan lembut. Baru seminggu pakai.. jadi belum nampak perubahan lagi for parut2. Tp the tekstur saya sangat suka😍😍😍 . Sis tak jual..saje share menda yang baik🤗🤗 . @cosmoderm.my @cosmoderm #rawatkulit  #vitaminforskin  #nourishskin  #antiscar