an online Instagram web viewer

#rasasekalipastinklagi medias

Photos

Salam semua...dah lama tak bersiaran kat sini, busy dgn order yg x putus2, ramai yg nak try #tauhubegedilkekwa ni ye..tq so much kpd semua new customers & yg repeat byk2 kali tak jemu makan #tauhubegedilkekwa ni!Cheesekut pon taknak kalah, ade je order yg msuk saing2 dgn tauhu begedil juge.mmg dua2 sedappp baq ang!hihi.so arini ade extra, jom wa cecepat sebelum kehabisan!

Whatsap 0126639660

Tauhu begedil πŸ‘‰ RM5(2 pcs)  RM12(5pcs)
Cheesekut Nestum/Milo/Oreo πŸ‘‰ RM5.50(kecil) RM10.50 (medium)
Cheesekut Nutella πŸ‘‰ RM6.50(kecil) RM12.50(medium)
Cheesekut Mix Topping πŸ‘‰ RM12.50

Self pick up atau cod area Puchong (limited) dgn minimum order 2 pax

#tauhubegedil#tauhubegedilsedap#sayajual#tauhubegedilpuchong#tauhubegedilputrajaya#sosspecial#bukansoskicap#rasasekalipastinklagi
Salam semua...dah lama tak bersiaran kat sini, busy dgn order yg x putus2, ramai yg nak try #tauhubegedilkekwa  ni ye..tq so much kpd semua new customers & yg repeat byk2 kali tak jemu makan #tauhubegedilkekwa  ni!Cheesekut pon taknak kalah, ade je order yg msuk saing2 dgn tauhu begedil juge.mmg dua2 sedappp baq ang!hihi.so arini ade extra, jom wa cecepat sebelum kehabisan! Whatsap 0126639660 Tauhu begedil πŸ‘‰ RM5(2 pcs) RM12(5pcs) Cheesekut Nestum/Milo/Oreo πŸ‘‰ RM5.50(kecil) RM10.50 (medium) Cheesekut Nutella πŸ‘‰ RM6.50(kecil) RM12.50(medium) Cheesekut Mix Topping πŸ‘‰ RM12.50 Self pick up atau cod area Puchong (limited) dgn minimum order 2 pax #tauhubegedil #tauhubegedilsedap #sayajual #tauhubegedilpuchong #tauhubegedilputrajaya #sosspecial #bukansoskicap #rasasekalipastinklagi 
Terimakasih pd kwn yg sudi order dgn saya😊 kuih bakar @bahulu kemboja
#warisanturuntemurun
#rasasekalipastinklagi
BUAT APA TU ? BOSAN ? JOMLAH MAKN πŸ˜‚
*
*
Jom jom order banh mi , ada dua jenis bahan iaitu aym dan daging βœ”πŸ˜ beserta sos rahsia πŸ’• . Sos dia mmg perghhhhh tip top gitu ! πŸ‘ apa tunggu lagi tu , jomlah order laju laju *
*
*
 ws 016 7040610(nazirul)πŸ“ž .
*
*
*
 Bole delivery smpai depn pintu rumah korg tau !!πŸŒΌπŸ‘πŸŒš area bndr pnwr adlah PERCUMA weh πŸŽ‰πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . Harga ? Alaaa hrga mmpu milik je , daging atau ayam cuma rm 7 . Berbaloi sgt ni . Puas kalau makn sorg πŸ‘βœ”πŸ˜ , rasa sekali mesti nk lagi punya lah πŸ™†
#deliverydesaru #deliverykotatinggi
#johor
#visitjohor
#kafedviet
#makananvietnam
#rasasekalipastinklagi
BUAT APA TU ? BOSAN ? JOMLAH MAKN πŸ˜‚ * * Jom jom order banh mi , ada dua jenis bahan iaitu aym dan daging βœ”πŸ˜ beserta sos rahsia πŸ’• . Sos dia mmg perghhhhh tip top gitu ! πŸ‘ apa tunggu lagi tu , jomlah order laju laju * * * ws 016 7040610(nazirul)πŸ“ž . * * * Bole delivery smpai depn pintu rumah korg tau !!πŸŒΌπŸ‘πŸŒš area bndr pnwr adlah PERCUMA weh πŸŽ‰πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . Harga ? Alaaa hrga mmpu milik je , daging atau ayam cuma rm 7 . Berbaloi sgt ni . Puas kalau makn sorg πŸ‘βœ”πŸ˜ , rasa sekali mesti nk lagi punya lah πŸ™† #deliverydesaru  #deliverykotatinggi  #johor  #visitjohor  #kafedviet  #makananvietnam  #rasasekalipastinklagi 
SAMPRIT EXTRA
🌼ORI - RM10
🌼KOKOCHIP - RM11 βœ”πŸ’―%HOMEMADE
#Rasasekalipastinklagi πŸš—πŸ’¨πŸ’¨16/9/17 COD Lumutbase, manjung & Pantai Remis (sabtu)

READYSTOK @ Che Ton Bakery (depan gate Giant Manjung) πŸ“²Pertanyaan/order Click je link bawah ni
www.wasap.my/601111906171
SAMPRIT EXTRA 🌼ORI - RM10 🌼KOKOCHIP - RM11 βœ”πŸ’―%HOMEMADE #Rasasekalipastinklagi  πŸš—πŸ’¨πŸ’¨16/9/17 COD Lumutbase, manjung & Pantai Remis (sabtu) READYSTOK @ Che Ton Bakery (depan gate Giant Manjung) πŸ“²Pertanyaan/order Click je link bawah ni www.wasap.my/601111906171
πŸ“πŸ“OPEN ORDER SAMPRITπŸ“πŸ“ 🌼ORI - RM10
🌼KOKOCHIP - RM11 βœ”πŸ’―%HOMEMADE
#Rasasekalipastinklagi πŸš—πŸ’¨πŸ’¨COD Lumutbase & manjung
πŸš—πŸ’¨πŸ’¨COD Pantai Remis 16/9/17 (sabtu) πŸ“²Ingin order???meh wasap kak Na
Click je link bawah ni
www.wasap.my/601111906171
πŸ“πŸ“OPEN ORDER SAMPRITπŸ“πŸ“ 🌼ORI - RM10 🌼KOKOCHIP - RM11 βœ”πŸ’―%HOMEMADE #Rasasekalipastinklagi  πŸš—πŸ’¨πŸ’¨COD Lumutbase & manjung πŸš—πŸ’¨πŸ’¨COD Pantai Remis 16/9/17 (sabtu) πŸ“²Ingin order???meh wasap kak Na Click je link bawah ni www.wasap.my/601111906171
πŸ“πŸ“OPEN ORDER SAMPRITπŸ“πŸ“ 🌼ORI - RM10
🌼KOKOCHIP - RM11 βœ”πŸ’―%HOMEMADE
#Rasasekalipastinklagi πŸš—πŸ’¨πŸ’¨COD Lumutbase & manjung
πŸš—πŸ’¨πŸ’¨COD Pantai Remis 16/9/17 (sabtu) πŸ“²Ingin order???meh wasap kak Na
Click je link bawah ni
www.wasap.my/601111906171
πŸ“πŸ“OPEN ORDER SAMPRITπŸ“πŸ“ 🌼ORI - RM10 🌼KOKOCHIP - RM11 βœ”πŸ’―%HOMEMADE #Rasasekalipastinklagi  πŸš—πŸ’¨πŸ’¨COD Lumutbase & manjung πŸš—πŸ’¨πŸ’¨COD Pantai Remis 16/9/17 (sabtu) πŸ“²Ingin order???meh wasap kak Na Click je link bawah ni www.wasap.my/601111906171
Katenya lame dh mngidam air yogurt sepower of dream nie..lps tngok kt ig ade jual yogurt trus dtg ke gerai..ape pun t.kaseh bro..jmput dtg lgi..
.
.
.

#yogurtwakafbharu #rasasekalipastinklagi #hokalohsedapsengoti
#fullcream #iloveyogurt #sayajual
#yogurtstrawberry
T.kaseh @ahmadanas02 a.k.a kacak asal brsama abg sado k.krai..jauh mari nk mnum air yogurt..siap bukuh wk blk kok re tuo lgi..baguh dio.

#yogurtwakafbharu #rasasekalipastinklagi #hokalohsedapsengoti
#fullcream #iloveyogurt #sayajual
*PERHATIAN*πŸ“’
❗Assalamualaikum kepada penggemar yogurt wakaf bharu, kami sekarang berada di Kota Bharu. ❗Jemput singgah ke gerai kami.❗Tunggu apa lagi pakak mari blakow deh awok2..panas2 nie sedap pekene air yogurt.. ❗Pelanggan didahulukan kebersihan diutamakan.. "Ore tino come2 ore jate semak2"  Takbir!!!
#yogurtwakafbharu #rasasekalipastinklagi #hokalohsedapsengoti
#fullcream
#iloveyogurt
#sayajual
.
.
. ⏰ Masa :: 11.30 a.m - 6.00 p.m ( Ahad - khamis )
πŸ“ŒLokasi :: Jalan Doto Lundang Cabang 4, Lundang ( depe masjid as-saadah )
*PERHATIAN*πŸ“’ ❗Assalamualaikum kepada penggemar yogurt wakaf bharu, kami sekarang berada di Kota Bharu. ❗Jemput singgah ke gerai kami.❗Tunggu apa lagi pakak mari blakow deh awok2..panas2 nie sedap pekene air yogurt.. ❗Pelanggan didahulukan kebersihan diutamakan.. "Ore tino come2 ore jate semak2" Takbir!!! #yogurtwakafbharu  #rasasekalipastinklagi  #hokalohsedapsengoti  #fullcream  #iloveyogurt  #sayajual  . . . ⏰ Masa :: 11.30 a.m - 6.00 p.m ( Ahad - khamis ) πŸ“ŒLokasi :: Jalan Doto Lundang Cabang 4, Lundang ( depe masjid as-saadah )
minggu ni yg mn nk buat rumah terbuka di office or di rumah bleh la buat tempahan lemang budin tempahan..utk tempahan  01123060062#lemangbudin#rendangayamrendangdaging#belumcubabelumtahu#rasasekalipastinklagi#jgnlupebgtahupadakawan2yanglain
#Repost @budinapul (@get_repost)
・・・
esok(khamis) lemang budin dh mula operasi mbakor..sape2 yg nk buat tempahan bleh hubungi budin 01123060062
#lemangbudin#kualalumpur#timerayakl#rasasekalipastinklagi#belumcubabelumtahu#untuktempahan01123060062
esok(khamis) lemang budin dh mula operasi mbakor..sape2 yg nk buat tempahan bleh hubungi budin 01123060062
#lemangbudin#kualalumpur#timerayakl#rasasekalipastinklagi#belumcubabelumtahu#untuktempahan01123060062
Selamat datang ke insta kami ! Kami ada menjual sambal original dari melaka ! Untuk sebarang tempahan boleh hubungi kami atau dm kami ! prosess ! #malayfoodtradisional #malayawesome #originalmelaka #homemadebyorgmelaka #usahawanmuda
#jualanmurah
#rasasekalipastinklagi
#bukanbiasabiasa
#menjilatjari
#jualanmurah
#yakinihalal
#enakdimakanbergitusaja #malaysiafood #sambaltiptop #thebestsambal #foodfestival
Mari beli sambal original kami yg di perbuat dari melaka ! Original melaka ! Sedap sehingga menjilat ! Rm10 sebotol. Untuk sebarang order boleh contact kami atau dm ! Terima kasihh ! #malayfoodtradisional #malayawesome #originalmelaka #homemadebyorgmelaka #usahawanmuda
#jualanmurah
#rasasekalipastinklagi
#bukanbiasabiasa
#menjilatjari
#jualanmurah
#yakinihalal
#enakdimakanbergitusaja
#ikmjohorbahru #sambaltersedap #malaysiafood
Semperit lg.terima kasih yg sudi order dr sharida homemade.#semperitcairdimulut#rasasekalipastinklagi
Assalamualaikum pada pelangan yang di hormati 😊hari ni kami berada di "Menara 238 Jalan Tun Razak" pada 27/2 - 1/3/2017 dan pada 2/3 - 3/3/2017 kami berada di "Dewan Melati Pebadanan Putrajaya Prrsint 3" mari ramai2 ke booth kami.. dan di "jalan jadi klang" dan "sungai udang klang" kami buka seperti biasa.. isnin - ahad 😊 terima kasih pada pelangan tetap kami.. dan terima kasih juga pada pelangan kami yang baru mencuba.. 😊 jangan lupa tag kami di instagram atau pon facebook.. @razzbuburpower  hastag jangan lupa ye hehe😁 #razzbuburpower #rasasekalipastinklagi
Assalamualaikum pada pelangan yang di hormati 😊hari ni kami berada di "Menara 238 Jalan Tun Razak" pada 27/2 - 1/3/2017 dan pada 2/3 - 3/3/2017 kami berada di "Dewan Melati Pebadanan Putrajaya Prrsint 3" mari ramai2 ke booth kami.. dan di "jalan jadi klang" dan "sungai udang klang" kami buka seperti biasa.. isnin - ahad 😊 terima kasih pada pelangan tetap kami.. dan terima kasih juga pada pelangan kami yang baru mencuba.. 😊 jangan lupa tag kami di instagram atau pon facebook.. @razzbuburpower hastag jangan lupa ye hehe😁 #razzbuburpower  #rasasekalipastinklagi 
Lokasi taman sg. besi indah...🚚🚚🚚
berlepaking start dari 3.00pm-12.00am...
jom ramai singgah.... πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ’πŸ’
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab
assalammualaikum.... Rini kami berlepaking di sg. besi indah bersebelahn shell.. 🚚🚚
jagan lupa kawanΒ² drg n share ke foodtruck kami... #rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab
assalammualaikum.. Hari ini berlepaking bersama rakanΒ² foodtruck di masjid tanah... jom ramaiΒ² dtg lepak bersama. 
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab
my lovely heroin.... 😘😘😘😘
nk gi sekolah... jgn menagis meraung sudah.... #annajfoodtruck 
#rasasekalipastinklagi 
#melawatikebab
selamat tahun baru.... bersama kamj di pantai klebang... jagan lupa rakan di melaka singgah di foodtruck kami melawati kebab di pantan klebang... #rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab 
#selamattahunbaru2017
Assalamualikum.Harini kami di Pasar malam Taman Universiti,bt.Pahat 😊
kami disini dri pkul 3pm hingga 8pm... haaaa pkat marii deh klu bulih biar serbu hbis 😁 Jgn lupa follow Fb kmi tau : Popia Power Kluang πŸ“² utk tempahan sila PM at whatsApp: 0177705427(ISA) @ 0193776510(IDA)

#popiaPowerKluang 
#popiaBasah 
#rasasekalipastinklagi 
#no1dikluang 
#johor
#joho
#jdt 
#kluang 
#ayerhitam 
#yongpeng 
#batupahat
#paritraja
#simpangrenggam
#kulai
#muar
#segamat
#mersing
#endau
#kulai
#kotatinggi
#pasirgudang
#ulutiram
#johorbharu
#jb
Assalamualikum.Harini kami di Pasar malam Taman Universiti,bt.Pahat 😊 kami disini dri pkul 3pm hingga 8pm... haaaa pkat marii deh klu bulih biar serbu hbis 😁 Jgn lupa follow Fb kmi tau : Popia Power Kluang πŸ“² utk tempahan sila PM at whatsApp: 0177705427(ISA) @ 0193776510(IDA) #popiaPowerKluang  #popiaBasah  #rasasekalipastinklagi  #no1dikluang  #johor  #joho  #jdt  #kluang  #ayerhitam  #yongpeng  #batupahat  #paritraja  #simpangrenggam  #kulai  #muar  #segamat  #mersing  #endau  #kulai  #kotatinggi  #pasirgudang  #ulutiram  #johorbharu  #jb 
Assalam dn selamatt pgii 🌞. hrini kmi di Pasar tani Tapak Pesta Batu Pahat... 😊 kami disni drpd pkul 7am until 11am πŸ˜„ Jgn lupa follow official IG kmi @Popiapowerkluang . see u there πŸ˜ƒ
#popiapowerkluang
#popiabasah
#no1dikluang
#rasasekalipastinklagi
#johor
#joho
#jdt
#kluang
#ayerhitam
#batupahat
#segamat
#muar
#endau
#yongpeng
#mersing
#kotatinggi
#pasirgudang
#ulutiram
#johorbharu
#paritraja
#Kulai
#UTHM
Assalam dn selamatt pgii 🌞. hrini kmi di Pasar tani Pt.Raja 😊 yg mne nk prgii batu pahat,segamat or anyplace πŸš— lalu kt Pt.Raja tu yg mne nk merasa . bolehlah singgah di pasar tani Pt.Raja .. klu x jumpa jgak mne tmpt kami bolelah waze ke, mapp ke? haaa jumpalh @popiapowerkluang nii ! klu boleh cptΒ² lh serbu sbb cuti krismas ni rmaii orgg tau .. kami disni drpd pkul 7am until 11am πŸ˜„ Jgn lupa follow official FB kmi Popia Power Kluang . see u theree πŸ˜ƒ
#popiapowerkluang
#popiabasah
#no1dikluang
#rasasekalipastinklagi
#johor
#joho
#jdt
#kluang
#ayerhitam
#batupahat
#segamat
#muar
#endau
#yongpeng
#mersing
#kotatinggi
#pasirgudang
#ulutiram
#johorbharu
#paritraja
Assalam dn selamatt pgii 🌞. hrini kmi di Pasar tani Pt.Raja 😊 yg mne nk prgii batu pahat,segamat or anyplace πŸš— lalu kt Pt.Raja tu yg mne nk merasa . bolehlah singgah di pasar tani Pt.Raja .. klu x jumpa jgak mne tmpt kami bolelah waze ke, mapp ke? haaa jumpalh @popiapowerkluang nii ! klu boleh cptΒ² lh serbu sbb cuti krismas ni rmaii orgg tau .. kami disni drpd pkul 7am until 11am πŸ˜„ Jgn lupa follow official FB kmi Popia Power Kluang . see u theree πŸ˜ƒ #popiapowerkluang  #popiabasah  #no1dikluang  #rasasekalipastinklagi  #johor  #joho  #jdt  #kluang  #ayerhitam  #batupahat  #segamat  #muar  #endau  #yongpeng  #mersing  #kotatinggi  #pasirgudang  #ulutiram  #johorbharu  #paritraja 
Bersama geng foodtruck sempena sambut MERRY CHRISTMAS & HAPPY  NEW YEAR.... #rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab 
#sunwaypyramid
Hari ini kami bersama rakanΒ² foodtruck di wisma minlon.... temui kami disini bersama yg lein... #rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab
Bersama pengarah mara melaka n the geng foodtruck hang tuah melaka...
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab 
#arked mara
Bersama rakan foodtruck catering di rumah Dato Mohamad Azri..
#rasasekalipastinklagi
#annajfoodtruck 
#melawatikebab
Terbaik bosss....πŸ‘πŸ‘πŸ˜‡πŸ˜‡
boss pon bz meyiapkn makanan utnk cstmer yg dikasihi...πŸŽ‡πŸŽ‡πŸŽŠ
jgn lupe hari ini kami masih berada di sg.besi indah...🚚🚚..
pakat singgah ramai di foodtruck kami..
esok kami berada di MORIB pula....
Org2 banting nantikkn kemunculan kami... #rasasekalipastinklagi
#melawatikebab
#annajfoodtruck
#foodtruckmalaysiaofficial 
#foodtruckvalley 
#klccfoodtruckvalley
Bersama Nabil di MAEPS SERDANG...😎😎
tq for support kami...πŸ˜πŸ˜πŸ˜‰
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab 
#MAHA 2016
Bersama rakan2 foodtruck di wisma minlon...
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#sales brngan letrik
Assalammualaikum semua..😎😎
Hari ini kami masih beroperasi lagi di sg.besi indah....πŸ“’πŸ“’πŸ˜±πŸ˜±
perjalan balik yang agak sibuk,
jgn lupa singgah dulu nikmati makanan kami yg awesome....πŸ”πŸ—πŸŸπŸŽŠ
yg pasti yer membuatkan anda semua termimpi2...πŸ˜‹πŸ˜˜πŸ˜˜πŸššπŸ˜
#rasasekalipastinklagi
#annajfoodtruck
#melawatikebab 
#foodtruckvalley 
#klccfoodtruckvalley 
#foodtruckmalaysiaofficial
Woooow.... 😱😱😱
sedap yerrrr....
cheese meleleh2 tu....
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab
Bersama rakan2 foodtruck di taman melati.
karnival jom mudah.my.
#rasasekalipastinklagi
#annajfoodtruck
#kebabmelawati
#jom karnival mudah.my
#foodtruckvalley
Bersama Rakan2 di padang merbok ,akademi seni budaya dan warisan...
#rasasekalipastinklagi
#annajfoodtruck 
#kebabmelawati
#klccfoodtruckvalley
Bersama rakan rakan foodtruck valley di maeps... #jagan cakap akk x payung
#rasasekalipastinklagi 
#foodtruckvalley 
#annajfoodtruck
assalammualaikum.......... Rini kami berada di MOA putrajaya bersama rakan2....
meh rakan2 dtg join program agropuner ushawan... #rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab 
#foodtruckalley 
#foodtruckmalaysiaofficial
Haiiii.... ade sesiapa nk minum air 🌽🌽n air πŸ‹πŸ‹....
bole singgah diteratak kawan kami. 
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#bukitbelimbing
tora tora kembali lagi.... πŸ’πŸ’
hari ini kami ade buka di sg. besi indah.. πŸš›πŸš›
nk delivery pon bole... πŸš›πŸš›
bole call kami πŸ“žπŸ“ž
012-2143721 & 017-3379531
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#foodtruckalley
#KFTM
Assalammualaikum... Hari ini kami masih di ONE SOUTH SERI KEMBANGAN ....
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#melawatikebab
Ade yg tertanya2 mana nk dpt mini kek berhantu & kek creamy...
Lazat & kek nie memang memikat cita rasa semua...
Meh sape nk join cod bole grab kek yg lazat nie...
Pm utk lbh detail.. #agentdiperlukan
#rasasekalipastinklagi
#homemadebakery
Selamat pagi, semua.... πŸ‘‹πŸ™‹πŸ™‹
salam 1 malaysia..... πŸŽ€πŸŽ€πŸ’–πŸ’–
Hari ni kami, berada di SACC MALL... Org shah alam jgn lupe singgah..πŸ˜€πŸ˜Š
ade menu special rini.. β–ΆCHICKEN CHOP FRIESβ—€
β–ΆCHICKEN CHEEZYβ—€
β–ΆKEBAB AWESOMEβ—€
β–ΆMEATBALL CHEEZYβ—€
#rasasekalipastinklagi
#annajfoodtruck
#saccmall
#shahalam
Selamat pagi, semua.... πŸ‘‹πŸ™‹πŸ™‹ salam 1 malaysia..... πŸŽ€πŸŽ€πŸ’–πŸ’– Hari ni kami, berada di SACC MALL... Org shah alam jgn lupe singgah..πŸ˜€πŸ˜Š ade menu special rini.. β–ΆCHICKEN CHOP FRIESβ—€ β–ΆCHICKEN CHEEZYβ—€ β–ΆKEBAB AWESOMEβ—€ β–ΆMEATBALL CHEEZYβ—€ #rasasekalipastinklagi  #annajfoodtruck  #saccmall  #shahalam 
Assalammualaikum semua..... Hai ari ini kami buka seperti biase di Sg. Besi Indah..... πŸššπŸššπŸššπŸš›πŸš›β™¨β™¨πŸŽ‰πŸŽ‰
Ade pelbagai menu yg menarik yg pasti ye membuat anda terliuh.... 😍😍😘...
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck 
#balakongmyhometown
Assalammualaikum semua..... Hai ari ini kami buka seperti biase di Sg. Besi Indah..... πŸššπŸššπŸššπŸš›πŸš›β™¨β™¨πŸŽ‰πŸŽ‰ Ade pelbagai menu yg menarik yg pasti ye membuat anda terliuh.... 😍😍😘... #rasasekalipastinklagi  #annajfoodtruck  #balakongmyhometown 
Salam semua....πŸ˜†πŸ˜†
Hari ini kami beroperasi sprti biase di SG.BESI INDAH..πŸš™πŸš™πŸš›πŸš›
Special kebab lon kami ade...
βœ”Nk delivery pon bole....πŸš›πŸš›
Area bukit belimbing,taming jaya,sg.beai indah,impian ehsan...
β–ΆSemuayer FREE DELIVERY!!!βœ”βœ” #Rasasekalipastinklagi
#annajfoodtruck
#sg.besiindah
Salam semua....πŸ˜†πŸ˜† Hari ini kami beroperasi sprti biase di SG.BESI INDAH..πŸš™πŸš™πŸš›πŸš› Special kebab lon kami ade... βœ”Nk delivery pon bole....πŸš›πŸš› Area bukit belimbing,taming jaya,sg.beai indah,impian ehsan... β–ΆSemuayer FREE DELIVERY!!!βœ”βœ” #Rasasekalipastinklagi  #annajfoodtruck  #sg .besiindah
Kami boleh meyelesaikan masalah kelaparan anda.......
Ade pelbagai jenis kebab yg pasti semuayer
AWESOMEEEEE.....
β–ΆTortilla awesome...
β–ΆKebab cheese leleh..
β–ΆRoti john cheese letop...
β–ΆMeatball n fries...
β–ΆCheese sosej n fries..
β–ΆMeatball cheezy..
β–ΆRoti kebab love...
β–ΆBread cheese sosej jumbo....
#rasasekalipastinklagi
#annajfoodtruck
#balakongmyhometown
Kami boleh meyelesaikan masalah kelaparan anda....... Ade pelbagai jenis kebab yg pasti semuayer AWESOMEEEEE..... β–ΆTortilla awesome... β–ΆKebab cheese leleh.. β–ΆRoti john cheese letop... β–ΆMeatball n fries... β–ΆCheese sosej n fries.. β–ΆMeatball cheezy.. β–ΆRoti kebab love... β–ΆBread cheese sosej jumbo.... #rasasekalipastinklagi  #annajfoodtruck  #balakongmyhometown 
selamat pagi semua....bertemu kembali kita....
hari ini kami ade lagi di sacc mall shah jomm2 ramai dtg di sacc mall..
ade pelbagai foodtruck dan makanan...
#sacc mall
#annajfoodtruck 
#rasasekalipastinklagi 
#komunitifoodtruckmalaysia 
#foodtruckmalaysiaofficial
assalamualaikum org SHAH ALAM..
hari ini sampai hari ahad kami buka di SACC MALL....
org2 shah alam jagan lupe singgh disini...ade pelbagai makanan dan juga pelbagai foodtruck..
#rasasekalipastinklagi 
#annajfoodtruck
#komunitifoodtruckmalaysia
#foodtruckmalaysiaofficial
hai guysss.... esok kami ade di sacc mall
org s.alam nantikn kemunculan kami di sana.. #sacc mall
#annajfoodtruckawesome 
#kftm
#ftmo
#rasasekalipastinklagi
Nampak x ape tu...πŸ™‡πŸ™‡
Bau je menusuk ke kalbuπŸ˜‹πŸ˜‹..itulah die daging lembuπŸ˜™πŸ˜™.....kalau makan pasti nak lagi....spe belum cube pasti rugi....😭😭....
#rasasekalipastinklagi
#annajfoodtruckawesome 
#
Nampak x ape tu...πŸ™‡πŸ™‡ Bau je menusuk ke kalbuπŸ˜‹πŸ˜‹..itulah die daging lembuπŸ˜™πŸ˜™.....kalau makan pasti nak lagi....spe belum cube pasti rugi....😭😭.... #rasasekalipastinklagi  #annajfoodtruckawesome  #
Assalammualaikum....hai semua
Dapatkan produk bumiputera halal kami
KUIH KAPIT dari kami

PERISA KUIH KAPIT
πŸ‘‰πŸ‘‰ COKLAT
πŸ‘‰πŸ‘‰ PEANUT BUTTER
πŸ‘‰πŸ‘‰ STRAWBERI
πŸ‘‰πŸ‘‰ ORIGINAL

#kuihkapitmabeles
#kuihkapit
#sedap
#rasasekalipastinklagi

KUIH KAPIT sesuai dijadikan kudapan 
Untuk tempahan pm 013 2753721
Assalammualaikum....hai semua Dapatkan produk bumiputera halal kami KUIH KAPIT dari kami PERISA KUIH KAPIT πŸ‘‰πŸ‘‰ COKLAT πŸ‘‰πŸ‘‰ PEANUT BUTTER πŸ‘‰πŸ‘‰ STRAWBERI πŸ‘‰πŸ‘‰ ORIGINAL #kuihkapitmabeles  #kuihkapit  #sedap  #rasasekalipastinklagi  KUIH KAPIT sesuai dijadikan kudapan Untuk tempahan pm 013 2753721