an online Instagram web viewer

#oblongayam medias

Photos

Mkn tgah mlm burger  ayam tpi sos sendiri,sbb sos die xsedap tpi burger memang sedap
#oblongayam
#sayurlebeh
#blacckpaperlebeh
#mayolebeh
#mntaklebehkurangpakcik
xSay2
Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas lagi.. Terima kasih sis Norazimah Ahmad n the geng. Order utk hari ni.  Chezzy chicken meat ball, 
roti gemok, 
oblong, 
double love bun 
dan menu baru kita 
chezzy spiral with chicken meatball.

Jumpa lagi hari selasa depan k.

Mana yang berdekatan tu agak teringin nak cuba, boleh lah selit order utk minggu depan ye. Cuma ada pada hari selasa dan khamis sahaja. Hari lain takde sebab bz masak utk tadika. Insha Allah semua sedap dan berbaloi.

#aar
#rotigemokayam
#rotigemokdaging
#oblongayam
#oblongdaging
#doublelovebun
#chezzychickenmeatball
#chezzymeatball
#chezzyspiral
#takcubataktahu
#soezdotmy
Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas lagi.. Terima kasih sis Norazimah Ahmad n the geng. Order utk hari ni. Chezzy chicken meat ball, roti gemok, oblong, double love bun dan menu baru kita chezzy spiral with chicken meatball. Jumpa lagi hari selasa depan k. Mana yang berdekatan tu agak teringin nak cuba, boleh lah selit order utk minggu depan ye. Cuma ada pada hari selasa dan khamis sahaja. Hari lain takde sebab bz masak utk tadika. Insha Allah semua sedap dan berbaloi. #aar  #rotigemokayam  #rotigemokdaging  #oblongayam  #oblongdaging  #doublelovebun  #chezzychickenmeatball  #chezzymeatball  #chezzyspiral  #takcubataktahu  #soezdotmy 
bismillahirrahmanirrahim

EMPAYAR BRADER BOB
Buka Seperti Biasa Malam ini
5.30pm - 1.30am

#CawanganBangiNo1 #CawanganSeriKembanganNo2
#ROTIJOHNAYAM #ROTIJOHNDAGING #BURGERAYAM #BURGERDAGING #JUMBOSOSEJ #OBLONGAYAM #OBLONGDAGING #OBLONGKAMBING
@empirebraderbob
Asharo cafe burger

Set Oblong Ayam with fan fries 
Follow 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻...........👍👍👍 🍟🍟 @asharocafe 
@asharocafe 
@asharocafe 
Open 3:30am - 3:30pm

#Ashrocafe #AshroHookah #TeamAsharo #AsharoShop #AsharoFc
#OblongAyam #BurgerLover #Burger #burgertime #westernfood 
#DagingSalaiMasakLemakCiliApi #dagingsalaimasaklemakciliapinogori 
#BawalGorengPanas #SetBawalGoreng #SetBawalGorengPanas #SetAyamGorengPanas #SetIkanKeliGorengPanas
#bertamperdana #bertamputra #bertam #kepalabatas #penang #pulaupinang
Asharo cafe burger Set Oblong Ayam with fan fries Follow 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻...........👍👍👍 🍟🍟 @asharocafe @asharocafe @asharocafe Open 3:30am - 3:30pm #Ashrocafe  #AshroHookah  #TeamAsharo  #AsharoShop  #AsharoFc  #OblongAyam  #BurgerLover  #Burger  #burgertime  #westernfood  #DagingSalaiMasakLemakCiliApi  #dagingsalaimasaklemakciliapinogori  #BawalGorengPanas  #SetBawalGoreng  #SetBawalGorengPanas  #SetAyamGorengPanas  #SetIkanKeliGorengPanas  #bertamperdana  #bertamputra  #bertam  #kepalabatas  #penang  #pulaupinang 
Oblong ayam...sbb panjang sgt kena potong 2 😂😂
#oblongayam #dinner #momandkid
~~~jom kRupp kRupp~~~
.
Yash Burger
Belakang siblingskitchen
Gerai MPK Taman Maznah
Klang
.
#yashburger #burgerklang #tamanmaznah #desalatania #sentosa #andalasklang #kgjawa #burgeroblong #burgeroblongklang #burgerspecialklang #oblong #oblongayam #oblongdaging
Customer request nk mix kn oblong dging & daging burger🍔
.
.
Yash Burger
Belakang siblingskitchen
Gerai MPK Taman Maznah
Klang
.
#yashburger #burgerklang #tamanmaznah #desalatania #sentosa #andalasklang #kgjawa #burgeroblong #burgeroblongklang #burgerspecialklang #oblong #oblongayam #oblongdaging
Oblong Ayam😘
.
.
Yash Burger
Belakang siblingskitchen
Gerai MPK Taman Maznah
Klang
.
#yashburger #burgerklang #tamanmaznah #desalatania #sentosa #andalasklang #kgjawa #burgeroblong #burgeroblongklang #burgerspecialklang #oblong #oblongayam
GILER KE APE?? Ye bang, RM4.50 je oblong kite bang.
Tulah, orang sibuk2 sanggup tunggu musim nak makan "prospereti mekdi" , 
Dengan #hotburger, tak payah tunggu musim, hari - hari ade.

SINGGAH KARNIVAL USAHAWAN.. JGN LUPA SINGGAH STALL KAMI
BERHADAPAN MAYBANK KUALA KLAWANG 
#oblongdaging
#oblongayam
#oblongkambing
#squareburger
#SEMUAADA
GILER KE APE?? Ye bang, RM4.50 je oblong kite bang. Tulah, orang sibuk2 sanggup tunggu musim nak makan "prospereti mekdi" , Dengan #hotburger , tak payah tunggu musim, hari - hari ade. SINGGAH KARNIVAL USAHAWAN.. JGN LUPA SINGGAH STALL KAMI BERHADAPAN MAYBANK KUALA KLAWANG #oblongdaging  #oblongayam  #oblongkambing  #squareburger  #SEMUAADA 
Pantun 2 kerat :
Makan lwt mlam,
Sambil tonton movie tgh2 mlm..
#undisputedBoykaIsBack
#rotijohn
#oblongdaging
#oblongayam
Here guys 🙋mari la dtg ke food track kami ANS STATION di lokasi kami ☺ kami ade pelbagai jenis oblong n burger yg enak & neyelerakn utk anda 😉x rugi beli kerana harga yg kami tawarkn di food track kmi amat berpatutan 😌 jgn malu jgn segan ☺ any tempahan or ap sile dm or call kmi 😉kmi swdia menerima sebarang tmpahan 😊
#tapakurbanstreetdining #perbadananputrajaya #foodtrack #foodtruckmalaysia #komplekpknsbangi #ansstationfoodtrack #oblongkambing #oblongayam #oblong #oblongdaging #burgerayam #burger #burgerdaging #westernfoodtruck
Here guys 🙋mari la dtg ke food track kami ANS STATION di lokasi kami ☺ kami ade pelbagai jenis oblong n burger yg enak & neyelerakn utk anda 😉x rugi beli kerana harga yg kami tawarkn di food track kmi amat berpatutan 😌 jgn malu jgn segan ☺ any tempahan or ap sile dm or call kmi 😉kmi swdia menerima sebarang tmpahan 😊 #tapakurbanstreetdining  #perbadananputrajaya  #foodtrack  #foodtruckmalaysia  #komplekpknsbangi  #ansstationfoodtrack  #oblongkambing  #oblongayam  #oblong  #oblongdaging  #burgerayam  #burger  #burgerdaging  #westernfoodtruck 
Hye guys😘 sape² yg nk rase terigin nk merase keenakn mknn western 🌯🌮🌭di food track kmi ramai² .😬🙊 jgn risau harge mknn western kami berpatutan😱mari reramai ke lokasi yg tertera pde mase n place yg terlah ditetapkn:
🍴Tapak urban street dining:
👉Saturday till Tuesday 👉at 5 p.m till 12 a.m
🍴komplek pkns bangi:
👉wednesday till friday
👉at 5 p.m till 12 a.m
#pknsbangift #westernfoodtruck #spaghetti #spaghetticarbonara #spaghettiolio #spaghettibolognese #spaghettimeatball #chikennugget #oblongkambing #oblongdaging #oblongayam #burgerdaging #burgerayam #chikenchop#lambchop#beafstick#omellatte#funfries#grillsausage#foodtruckmalaysia#foodtruck#ansstationfoodtruck
Hye guys😘 sape² yg nk rase terigin nk merase keenakn mknn western 🌯🌮🌭di food track kmi ramai² .😬🙊 jgn risau harge mknn western kami berpatutan😱mari reramai ke lokasi yg tertera pde mase n place yg terlah ditetapkn: 🍴Tapak urban street dining: 👉Saturday till Tuesday 👉at 5 p.m till 12 a.m 🍴komplek pkns bangi: 👉wednesday till friday 👉at 5 p.m till 12 a.m #pknsbangift  #westernfoodtruck  #spaghetti  #spaghetticarbonara  #spaghettiolio  #spaghettibolognese  #spaghettimeatball  #chikennugget  #oblongkambing  #oblongdaging  #oblongayam  #burgerdaging  #burgerayam  #chikenchop #lambchop #beafstick #omellatte #funfries #grillsausage #foodtruckmalaysia #foodtruck #ansstationfoodtruck 
Simple utk dinner mlm ini....
#OBLONGAYAM#
#CHOKEEAIS#
在我所认识的马来人里,比P.Ramlee更有成就的,是Ramly #OblongAyam
在我所认识的马来人里,比P.Ramlee更有成就的,是Ramly #OblongAyam 
Atas cdgn Pn. @saffa_rs, so ari ni aku mncuba oblong dri Qalam Burger Sempoi. Dan ini mknan berat yg terakhir sblum memulakan target 10kg b4 2017... Hahaaa.. (aku gelak dlu sblum org lain gelak) #ceritaMakanRohaida #oblongAyam #QalamBurgerSempoi #ceritaCoffeeRohaida #cappucinoFlavor #ohsemmCoffee #UPSI #TanjungMalim #tgMalim
Penat mendaki Broga 😥
Kite makan bagi isi perut yg da kosong 😊😋
#NescafeAis #AisKosong #RotiCorazon #OblongAyam #CorazonSalonKicthen #CorazonSK #MakanMakan
Alhamdulillah rezeki utk malam ni..
#oblongdaging #oblongayam #oblongkambing
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum/Salam Sejahtera.
Delivery on area BANDAR SERI ALAM
Call/Msg : Faiz 012-7443693
Masa : 7.30 PM - 12.30 AM
#burger #therealburger #burgerstreet  #foodhunter #fastfood #yourtasteourpriority #jalanlembah20 #bandarserialam #pasirgudang #johordarultakzim #uitmpg #uitmpasirgudang #uniklpg #uniklpasirgudang #uniklmitec
Assalamu'alaikum muslimin & muslimah...
#SELAMATDATANG ke kedai #27frozenfoods & Cafe, seksyen 9, Bandar Baru Bangi 😃
#produkfrozen27FF
#produkhalalantoyyiban27FF
#produkhalalantoyyiban27frozen
#produkhalalantoyyibah
#produkbumiputera27frozen
#pelbagaiprodukfrozen27FF
#oblongayam #oblonglembu
#oblongkambing #burgerayam
#burgerlembu #burgerkambing  Business hour: 9.00am - 9.30pm
😃03-89208020
😃#freeCook. 😃#freeDelivery
Assalamu'alaikum wbt muslimin, muslimat... #SELAMATDATANG ke kedai 27frozenfoods & Cafe, seksyen 9, Bandar Baru Bangi 😃
#produkfrozen
#produkhalalantoyyiban #produkhalalantoyyibah 
#produkbumiputera
#pelbagaiprodukfrozen 
#oblongayam #oblonglembu
#oblongkambing #burgerayam
#burgerlembu #burgerkambing  Business hour: 9.00am - 9.30pm
😃03-89208020
😃#freeCook. 😃#freeDelivery
Alhamdulillah syukur rezeki malam ini..terima kasih kepada pelangan "ZiZi Stall"..minta maaf kalau ade terkurang & terlebih..Hot🔥 & New menu Lamb🐐Wrap🌮 & burger🍔 & "Krabby Patty"🍔🦀 @padey7 .. #krabbypatty #lambWrap #BeefWrap #ChixWrap #OblongDaging #OblongAyam #OblongKambing #BurgerDaging #BurgerAyam #BurgerKambing #BurgerIkan #BurgerUdang #BurgerKetam #F_fries #NuggetChessy #ChessyWedges #Meatball
#ProdukHalalanToyyiban27Frozen
#oblongayam #oblonglembu
#oblongkambing

#27FROZENFOODS 
SEKSYEN 9, BANDAR BARU BANGI
Business hour: 9.00am - 9.30pm
Call 03-89208020 😃(free delivery: rm50 & above)
Makannn lu
#oblongayam
Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Batin Dari Asharo CAFE.... Hari ni Kedai dah beroperasi seperti biasa... Sapa Yg lapaq nasik lapaq chicken chop kaaa main lekaih... Last Oder pukul 3:30pagi... #Ashrocafe #AshroHookah #TeamAsharo #AsharoShop #AsharoFc
#OblongAyam #BurgerLover #Burger #burgertime #westernfood 
#DagingSalaiMasakLemakCiliApi #dagingsalaimasaklemakciliapinogori 
#BawalGorengPanas #SetBawalGoreng #SetBawalGorengPanas #SetAyamGorengPanas #SetIkanKeliGorengPanas
#shellmeout
Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Batin Dari Asharo CAFE.... Hari ni Kedai dah beroperasi seperti biasa... Sapa Yg lapaq nasik lapaq chicken chop kaaa main lekaih... Last Oder pukul 3:30pagi... #Ashrocafe  #AshroHookah  #TeamAsharo  #AsharoShop  #AsharoFc  #OblongAyam  #BurgerLover  #Burger  #burgertime  #westernfood  #DagingSalaiMasakLemakCiliApi  #dagingsalaimasaklemakciliapinogori  #BawalGorengPanas  #SetBawalGoreng  #SetBawalGorengPanas  #SetAyamGorengPanas  #SetIkanKeliGorengPanas  #shellmeout 
SHELL ME OUT At asharo cafe

SHELL - ME - OUT
new menu at asharo cafe

asharo cafe

asharo cafe
Open Now 3.30pm - 3.30am 
@asharocafe 
@asharocafe 
@asharocafe 
Open 3:30am - 3:30pm

#Ashrocafe #AshroHookah #TeamAsharo #AsharoShop #AsharoFc
#OblongAyam #BurgerLover #Burger #burgertime #westernfood 
#DagingSalaiMasakLemakCiliApi #dagingsalaimasaklemakciliapinogori 
#BawalGorengPanas #SetBawalGoreng #SetBawalGorengPanas #SetAyamGorengPanas #SetIkanKeliGorengPanas
#bertamperdana #bertamputra #bertam #kepalabatas #penang #pulaupinang
SHELL ME OUT At asharo cafe SHELL - ME - OUT new menu at asharo cafe asharo cafe asharo cafe Open Now 3.30pm - 3.30am @asharocafe @asharocafe @asharocafe Open 3:30am - 3:30pm #Ashrocafe  #AshroHookah  #TeamAsharo  #AsharoShop  #AsharoFc  #OblongAyam  #BurgerLover  #Burger  #burgertime  #westernfood  #DagingSalaiMasakLemakCiliApi  #dagingsalaimasaklemakciliapinogori  #BawalGorengPanas  #SetBawalGoreng  #SetBawalGorengPanas  #SetAyamGorengPanas  #SetIkanKeliGorengPanas  #bertamperdana  #bertamputra  #bertam  #kepalabatas  #penang  #pulaupinang