an online Instagram web viewer

#nursajat02 medias

Photos

Eee geram tgk shimmer bomshell ni, Cantik betul glitter dia , Pekat + wangi .. sekarang ada harga offer tau  ampa😍  Harga butik rm120
Kami jual sebotol
Rm65..!!
Rm65 jer tau..!! Exclude postage ye..
Jimat giler ampa oii. 
wasap kita terus
.
www.wasap.com/60142700819
.
#victoriasecretmurah #victoriasecretori #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #vsmurah #victoriasecretmurah #bodymistvictoriasecret #pemborongmurah #titiancinta #dendamaurora #zulariffin #fawaa #perfumemurah #melodi #jln2carimakan #ask2017 #mawarafnikah #schawalara #nursajat02 #fattzuraonly
Eee geram tgk shimmer bomshell ni, Cantik betul glitter dia , Pekat + wangi .. sekarang ada harga offer tau ampa😍 Harga butik rm120 Kami jual sebotol Rm65..!! Rm65 jer tau..!! Exclude postage ye.. Jimat giler ampa oii. wasap kita terus . www.wasap.com/60142700819 . #victoriasecretmurah  #victoriasecretori  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #vsmurah  #victoriasecretmurah  #bodymistvictoriasecret  #pemborongmurah  #titiancinta  #dendamaurora  #zulariffin  #fawaa  #perfumemurah  #melodi  #jln2carimakan  #ask2017  #mawarafnikah  #schawalara  #nursajat02  #fattzuraonly 
PAKAI LETS BENGKUNG GOLD @nursajat02 ni DARI BAJU SAIZ L DAH BOLEH PAKAI SAIZ S UOLSSS!!!!!
.
.
Feedback dah merata pasal bengkung ni, tinggal nak beli atau tak je. Tak payah dah nak explain mcm2, tengok testimoni je terus grab satu! Sangat recommended untuk semua peringkat umur LELAKI & perempuan. Anak dara, ibu bersalin, janda, duda semualah boleh pakai.
.
.
For order whatsapp 📲012.3665927 (Noora)💋/ KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM. Harga 👉🏻 RM110 exclude postage .
.
.
#selangor
#kedah
#kelantan
#kllmu
#upm
#uitm
#Bengkung
#shahalam
#Letsbengkong
#bajuraya2018
#pengantin
#portklang
#nursajat02
#Letsbengkung
#uniten
PAKAI LETS BENGKUNG GOLD @nursajat02 ni DARI BAJU SAIZ L DAH BOLEH PAKAI SAIZ S UOLSSS!!!!! . . Feedback dah merata pasal bengkung ni, tinggal nak beli atau tak je. Tak payah dah nak explain mcm2, tengok testimoni je terus grab satu! Sangat recommended untuk semua peringkat umur LELAKI & perempuan. Anak dara, ibu bersalin, janda, duda semualah boleh pakai. . . For order whatsapp 📲012.3665927 (Noora)💋/ KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM. Harga 👉🏻 RM110 exclude postage . . . #selangor  #kedah  #kelantan  #kllmu  #upm  #uitm  #Bengkung  #shahalam  #Letsbengkong  #bajuraya2018  #pengantin  #portklang  #nursajat02  #Letsbengkung  #uniten 
[ AZAM KURUS 2018 !! 💥💥]
.
Dah cuba DTox @sendayu.tinggi.my ? Tak semestinya uti kurus. Bagus amalkn utk bersihkan usus juga tau. Bila dalaman bersih kulit pun jadi licin dan bebas dari jerawat. Siapa yg mmg ada jerawat bagus amlkan sekali bersama Clear Tablet
.
DTox Natural
.
Wassap kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋
📞017-5626-783 @ click link di bio @sendayu.tinggi.my
.
#sendayutinggi #dtox #bestseller #review #yanareview #sendayutinggimurah #bajuraya2018 #kurussebelumraya #ubatkurus #nursajat02 #rippedfreak #ubatkurusmenjadi #ubatinggimurah #putihseawal3hari #putihseawal7hari #demicaubatkurus #demica
[ AZAM KURUS 2018 !! 💥💥] . Dah cuba DTox @sendayu.tinggi.my ? Tak semestinya uti kurus. Bagus amalkn utk bersihkan usus juga tau. Bila dalaman bersih kulit pun jadi licin dan bebas dari jerawat. Siapa yg mmg ada jerawat bagus amlkan sekali bersama Clear Tablet . DTox Natural . Wassap kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋 📞017-5626-783 @ click link di bio @sendayu.tinggi.my . #sendayutinggi  #dtox  #bestseller  #review  #yanareview  #sendayutinggimurah  #bajuraya2018  #kurussebelumraya  #ubatkurus  #nursajat02  #rippedfreak  #ubatkurusmenjadi  #ubatinggimurah  #putihseawal3hari  #putihseawal7hari  #demicaubatkurus  #demica 
LET’S GIRDLE by NURSAJAT
.
FUNGSI & KELEBIHAN :
🌿 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!!
🌿 Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh
🌿 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang.
🌿 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh memdapatkan body idaman setiap wanita!!!!
🌿 Tidak melecet
🌿 Boleh di pakai lebih 8 jam
...
🚛 Pos Worldwide 📲 whatsapp 👇| ❌call

www.wasap.my/0193786385

#gitew #feedbackpositive #nursajat02 #janganmengataskincare #serumjanganmengata #krimmalam #janganmengataserumsajat #sajatserum #serumjangammengata #serumsajat #janganmengataserumkl #serumkl #elrayyan #adeaqkesah #preorder #makanan #food #adeaqkisah #kawanmakankawan #travel #trip
LET’S GIRDLE by NURSAJAT . FUNGSI & KELEBIHAN : 🌿 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!! 🌿 Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh 🌿 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang. 🌿 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh memdapatkan body idaman setiap wanita!!!! 🌿 Tidak melecet 🌿 Boleh di pakai lebih 8 jam ... 🚛 Pos Worldwide 📲 whatsapp 👇| ❌call www.wasap.my/0193786385 #gitew  #feedbackpositive  #nursajat02  #janganmengataskincare  #serumjanganmengata  #krimmalam  #janganmengataserumsajat  #sajatserum  #serumjangammengata  #serumsajat  #janganmengataserumkl  #serumkl  #elrayyan  #adeaqkesah  #preorder  #makanan  #food  #adeaqkisah  #kawanmakankawan  #travel  #trip 
Menurut kajian, rahsia mereka mendapatkan pinggang ramping hanyalah dengan memakai corset!!!😱 Tiada pembedahan apa pun dilakukan.
.
.
Mana2 yg berangan nak pinggang mcm @kimkardashian tu bolehla start pakai bengkung dr sekarang. Nak pakai ni kena rajin, bukan ikut mood je. Atleast 5 jam sehari, lagi lama lagi bagus. Nak pakai masa tidur pun digalakkan.
.
.
#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
Menurut kajian, rahsia mereka mendapatkan pinggang ramping hanyalah dengan memakai corset!!!😱 Tiada pembedahan apa pun dilakukan. . . Mana2 yg berangan nak pinggang mcm @kimkardashian tu bolehla start pakai bengkung dr sekarang. Nak pakai ni kena rajin, bukan ikut mood je. Atleast 5 jam sehari, lagi lama lagi bagus. Nak pakai masa tidur pun digalakkan. . . #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
Menurut kajian, rahsia mereka mendapatkan pinggang ramping hanyalah dengan memakai corset!!!😱 Tiada pembedahan apa pun dilakukan.
.
.
Mana2 yg berangan nak pinggang mcm @kimkardashian tu bolehla start pakai bengkung dr sekarang. Nak pakai ni kena rajin, bukan ikut mood je. Atleast 5 jam sehari, lagi lama lagi bagus. Nak pakai masa tidur pun digalakkan.
.
.
#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
Menurut kajian, rahsia mereka mendapatkan pinggang ramping hanyalah dengan memakai corset!!!😱 Tiada pembedahan apa pun dilakukan. . . Mana2 yg berangan nak pinggang mcm @kimkardashian tu bolehla start pakai bengkung dr sekarang. Nak pakai ni kena rajin, bukan ikut mood je. Atleast 5 jam sehari, lagi lama lagi bagus. Nak pakai masa tidur pun digalakkan. . . #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
#Repost @noura_nursajatpkl with @get_repost
・・・
Ready stock!!!cpt2 jgn tunggu lam2..nanti abiss..cpt!!!!stok msih byk.... So Siapa2 Yg Berminat Boleh Wassap Kita Yer Untk Fast Respon. Contact & Whatapps us !!!! Apa tunggu lagiii!! Dptkan produk viral lagi hot..hot!!🔥🔥 ni sekarang!! Let's Bengkung Gold by @nursajat02
Mmng VASS!!! GRAB NOW!! NOWW!!! 📲01136061978  Harga RM110
Postage | RM10 sm | RM15ss
.
#selangor
#kedah
#kelantan
#klang
#upm
#uitm
#Bengkung
#shahalam
#Letsbengkong
#bajuraya2018
#pengantin
#portklang
#nursajat02
#Letsbengkung
#uniten
#Repost  @noura_nursajatpkl with @get_repost ・・・ Ready stock!!!cpt2 jgn tunggu lam2..nanti abiss..cpt!!!!stok msih byk.... So Siapa2 Yg Berminat Boleh Wassap Kita Yer Untk Fast Respon. Contact & Whatapps us !!!! Apa tunggu lagiii!! Dptkan produk viral lagi hot..hot!!🔥🔥 ni sekarang!! Let's Bengkung Gold by @nursajat02 Mmng VASS!!! GRAB NOW!! NOWW!!! 📲01136061978 Harga RM110 Postage | RM10 sm | RM15ss . #selangor  #kedah  #kelantan  #klang  #upm  #uitm  #Bengkung  #shahalam  #Letsbengkong  #bajuraya2018  #pengantin  #portklang  #nursajat02  #Letsbengkung  #uniten 
KEHEBATAN BENGKUNG GOLD BY #nursajat02
.
#letsbengkungGOLDbynursajat

Yang mana kelebihan bengkung ini : 🖤Mempercepatkan perut terasa lapar.
🌼Memulihkan & membentukkan pinggul, vagina & tulang pelvik.
🖤Menguatkan struktur otot2 perut.
🌼Menjaga postur badan yg betul & melegakan sakit belakang.
🖤Bakar lemak berlebihan pada perut.
🌼Kecutkan saluran peranakan & lancarkan peredaran darah bagi ibu lepas bersalin.
🖤Membuang angin berlebihan dalam badan.
🌼Mengeluarkan toksin dalam badan melalui peluh.
.

Wasap 
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .
#letsbengkung #letsbengkunggold #letsgirdle
KEHEBATAN BENGKUNG GOLD BY #nursajat02  . #letsbengkungGOLDbynursajat  Yang mana kelebihan bengkung ini : 🖤Mempercepatkan perut terasa lapar. 🌼Memulihkan & membentukkan pinggul, vagina & tulang pelvik. 🖤Menguatkan struktur otot2 perut. 🌼Menjaga postur badan yg betul & melegakan sakit belakang. 🖤Bakar lemak berlebihan pada perut. 🌼Kecutkan saluran peranakan & lancarkan peredaran darah bagi ibu lepas bersalin. 🖤Membuang angin berlebihan dalam badan. 🌼Mengeluarkan toksin dalam badan melalui peluh. . Wasap 016-3155.554 . Or call 03-3382.0181 . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsgirdle 
.
Alhamdulillah #letsbengkunggold dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik yang order dari kami @drayhanah_babyshoppe ❤️❤️❤️
.
.
Ramai dah tak sabaq nak berbengkung kerengga nii😍😍😍
.
.
Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG LETS CANTIK NURSAJAT👍
.
Memang superb best pakai!😊👍 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost..
.
Pinggang kerengga sajat menjadi idaman.
.
Lemak mengelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG GOLD by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan.
.
Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍
.
Jomm #LetsBengkung sebelum RAYA💃💃💃 lets cantik ramai2😘
.
.
Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD :
.
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong)
.
🌹material kain yang sangat bermutu tinggi
.
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
.
🌹bagus untuk support tulang belakang
.
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda
.
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
.
🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour
.
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
.
🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL
.
.
🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
#terbaik #gitew #perempuanfuhh #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #nursajat02 #letsbengkungbynursajat #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #weeding #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition #postagesetiaphari #postageletsbengkunggold #postageseluruhmalaysia #alh
. Alhamdulillah #letsbengkunggold  dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik yang order dari kami @drayhanah_babyshoppe ❤️❤️❤️ . . Ramai dah tak sabaq nak berbengkung kerengga nii😍😍😍 . . Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG LETS CANTIK NURSAJAT👍 . Memang superb best pakai!😊👍 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost.. . Pinggang kerengga sajat menjadi idaman. . Lemak mengelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG GOLD by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan. . Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍 . Jomm #LetsBengkung  sebelum RAYA💃💃💃 lets cantik ramai2😘 . . Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD : . 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) . 🌹material kain yang sangat bermutu tinggi . 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita . 🌹bagus untuk support tulang belakang . 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda . 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga . 🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour . 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold . 🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL . . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #terbaik  #gitew  #perempuanfuhh  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #nursajat02  #letsbengkungbynursajat  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #weeding  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition  #postagesetiaphari  #postageletsbengkunggold  #postageseluruhmalaysia  #alh 
.
Alhamdulillah #letsbengkunggold dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik yang order dari kami @drayhanah_babyshoppe ❤️❤️❤️
.
.
Ramai dah tak sabaq nak berbengkung kerengga nii😍😍😍
.
.
Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG LETS CANTIK NURSAJAT👍
.
Memang superb best pakai!😊👍 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost..
.
Pinggang kerengga sajat menjadi idaman.
.
Lemak mengelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG GOLD by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan.
.
Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍
.
Jomm #LetsBengkung sebelum RAYA💃💃💃 lets cantik ramai2😘
.
.
Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD :
.
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong)
.
🌹material kain yang sangat bermutu tinggi
.
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
.
🌹bagus untuk support tulang belakang
.
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda
.
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
.
🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour
.
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
.
🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL
.
.
🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
#terbaik #gitew #perempuanfuhh #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #nursajat02 #letsbengkungbynursajat #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #weeding #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition #postagesetiaphari #postageletsbengkunggold #postageseluruhmalaysia #alh
. Alhamdulillah #letsbengkunggold  dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik yang order dari kami @drayhanah_babyshoppe ❤️❤️❤️ . . Ramai dah tak sabaq nak berbengkung kerengga nii😍😍😍 . . Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG LETS CANTIK NURSAJAT👍 . Memang superb best pakai!😊👍 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost.. . Pinggang kerengga sajat menjadi idaman. . Lemak mengelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG GOLD by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan. . Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍 . Jomm #LetsBengkung  sebelum RAYA💃💃💃 lets cantik ramai2😘 . . Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD : . 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) . 🌹material kain yang sangat bermutu tinggi . 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita . 🌹bagus untuk support tulang belakang . 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda . 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga . 🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour . 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold . 🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL . . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #terbaik  #gitew  #perempuanfuhh  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #nursajat02  #letsbengkungbynursajat  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #weeding  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition  #postagesetiaphari  #postageletsbengkunggold  #postageseluruhmalaysia  #alh 
.
Alhamdulillah #letsbengkunggold dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik yang order dari kami @drayhanah_beautyshop ❤️❤️❤️
.
.
Ramai dah tak sabaq nak berbengkung kerengga nii😍😍😍
.
.
Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG LETS CANTIK NURSAJAT👍
.
Memang superb best pakai!😊👍 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost..
.
Pinggang kerengga sajat menjadi idaman.
.
Lemak mengelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG GOLD by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan.
.
Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍
.
Jomm #LetsBengkung sebelum RAYA💃💃💃 lets cantik ramai2😘
.
.
Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD :
.
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong)
.
🌹material kain yang sangat bermutu tinggi
.
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
.
🌹bagus untuk support tulang belakang
.
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda
.
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
.
🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour
.
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
.
🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL
.
.
🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
#terbaik #gitew #perempuanfuhh #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #nursajat02 #letsbengkungbynursajat #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #weeding #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition #postagesetiaphari #postageletsbengkunggold #postageseluruhmalaysia #alh
. Alhamdulillah #letsbengkunggold  dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik yang order dari kami @drayhanah_beautyshop ❤️❤️❤️ . . Ramai dah tak sabaq nak berbengkung kerengga nii😍😍😍 . . Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG LETS CANTIK NURSAJAT👍 . Memang superb best pakai!😊👍 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost.. . Pinggang kerengga sajat menjadi idaman. . Lemak mengelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG GOLD by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan. . Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍 . Jomm #LetsBengkung  sebelum RAYA💃💃💃 lets cantik ramai2😘 . . Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD : . 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) . 🌹material kain yang sangat bermutu tinggi . 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita . 🌹bagus untuk support tulang belakang . 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda . 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga . 🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour . 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold . 🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL . . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #terbaik  #gitew  #perempuanfuhh  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #nursajat02  #letsbengkungbynursajat  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #weeding  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition  #postagesetiaphari  #postageletsbengkunggold  #postageseluruhmalaysia  #alh 
💗💗💗Jangan Mengata Serum💋💋💋
KELEBIHAN & KEBAIKAN👇👇👇👇👇👇👇👇 ✅ Mengecilkan & Menutup liang pori. ✅ Mengurangkan & mencegah pigmentasi dikulit wajah. ✅ Menyegarkan, menganjalkan, melembabkan kulit wajah. ✅ Mengawal & menghalang pengeluaran minyan yg berlebihan diwajah. ✅ Mencerahkan kulit wajah tanpa pengelupasan. ✅ Menghalang & mengurangkan pertumbuhan jerawat dikulit wajah. ✅ Mengekalkan & mencantikkan solekan diwajah. ✅ Untuk kedutan bawah Mata, tona kulit tidak sekata & kulit kusam. ✅ Untuk menghilangkan jeragat. 🚛 Pos Worldwide 📲 whatsapp 👇| ❌call

www.wasap.my/0193786385

#gitew #feedbackpositive #nursajat02 #janganmengataskincare #serumjanganmengata #krimmalam #janganmengataserumsajat #sajatserum #serumjangammengata #serumsajat #janganmengataserumkl #serumkl #elrayyan #adeaqkesah #makanan #kawanmakankawan #adeaqkisah #family #travel #trip #paknilbazaar #onlineshopping
💗💗💗Jangan Mengata Serum💋💋💋 KELEBIHAN & KEBAIKAN👇👇👇👇👇👇👇👇 ✅ Mengecilkan & Menutup liang pori. ✅ Mengurangkan & mencegah pigmentasi dikulit wajah. ✅ Menyegarkan, menganjalkan, melembabkan kulit wajah. ✅ Mengawal & menghalang pengeluaran minyan yg berlebihan diwajah. ✅ Mencerahkan kulit wajah tanpa pengelupasan. ✅ Menghalang & mengurangkan pertumbuhan jerawat dikulit wajah. ✅ Mengekalkan & mencantikkan solekan diwajah. ✅ Untuk kedutan bawah Mata, tona kulit tidak sekata & kulit kusam. ✅ Untuk menghilangkan jeragat. 🚛 Pos Worldwide 📲 whatsapp 👇| ❌call www.wasap.my/0193786385 #gitew  #feedbackpositive  #nursajat02  #janganmengataskincare  #serumjanganmengata  #krimmalam  #janganmengataserumsajat  #sajatserum  #serumjangammengata  #serumsajat  #janganmengataserumkl  #serumkl  #elrayyan  #adeaqkesah  #makanan  #kawanmakankawan  #adeaqkisah  #family  #travel  #trip  #paknilbazaar  #onlineshopping 
.
Alhamdulillah #letsbengkunggold dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik yang order dari kami @drayhanah_beautyshop ❤️❤️❤️
.
.
Ramai dah tak sabaq nak berbengkung kerengga nii😍😍😍
.
.
Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG LETS CANTIK NURSAJAT👍
.
Memang superb best pakai!😊👍 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost..
.
Pinggang kerengga sajat menjadi idaman.
.
Lemak mengelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG GOLD by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan.
.
Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍
.
Jomm #LetsBengkung sebelum RAYA💃💃💃 lets cantik ramai2😘
.
.
Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD :
.
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong)
.
🌹material kain yang sangat bermutu tinggi
.
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
.
🌹bagus untuk support tulang belakang
.
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda
.
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
.
🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour
.
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
.
🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL
.
.
🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
#terbaik #gitew #perempuanfuhh #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #nursajat02 #letsbengkungbynursajat #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #weeding #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition #postagesetiaphari #postageletsbengkunggold #postageseluruhmalaysia #alhamdulillah
. Alhamdulillah #letsbengkunggold  dah sampai ke tangan customer tersayang😘😍 Thank you dear mommies cantik yang order dari kami @drayhanah_beautyshop ❤️❤️❤️ . . Ramai dah tak sabaq nak berbengkung kerengga nii😍😍😍 . . Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG LETS CANTIK NURSAJAT👍 . Memang superb best pakai!😊👍 boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost.. . Pinggang kerengga sajat menjadi idaman. . Lemak mengelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG GOLD by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan. . Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍 . Jomm #LetsBengkung  sebelum RAYA💃💃💃 lets cantik ramai2😘 . . Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD : . 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) . 🌹material kain yang sangat bermutu tinggi . 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita . 🌹bagus untuk support tulang belakang . 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam, ia tidak akan melecetkan kulit anda . 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga . 🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour . 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold . 🌹Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL . . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #terbaik  #gitew  #perempuanfuhh  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #nursajat02  #letsbengkungbynursajat  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #weeding  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition  #postagesetiaphari  #postageletsbengkunggold  #postageseluruhmalaysia  #alhamdulillah 
LETS BENGKUNG SAJAT 👇🏻👇🏻👇🏻
KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG.
.
.
‼️Membuang angin di dalam badan.
.
‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut.
.
‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh.
.
‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
.
‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’.
.
‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin.
.
‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh.
.
‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil.
.
‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin.
.
‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.
.
‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal.
.
‼️Memecahkan lemak dan selulit.
.
‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan.
.
‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan.
.
‼️Sembuhkan Sakit pinggang.

READY STOCK SIZE XL & XXL SAHAJA

XL : 54 - 60 INCH

XXL : 60 INCH KEATAS

HARGA : RM110
FREE POSTAGE SM & SS 
WHATSAPP
📲 016 847 4733
📲 016 847 4733
📲 016 847 4733 .
.
#letsbengkunggold #bengkung #bengkungsajat #letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
LETS BENGKUNG SAJAT 👇🏻👇🏻👇🏻 KELEBIHAN & FAEDAH MEMAKAI BENGKUNG. . . ‼️Membuang angin di dalam badan. . ‼️Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut. . ‼️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh. . ‼️Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. . ‼️Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’. . ‼️Mengecutkan rahim selepas bersalin. . ‼️Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh. . ‼️Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil. . ‼️Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin. . ‼️Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan. . ‼️Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal. . ‼️Memecahkan lemak dan selulit. . ‼️Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan. . ‼️Mencegah daripada makan yang berlebihan. . ‼️Sembuhkan Sakit pinggang. READY STOCK SIZE XL & XXL SAHAJA XL : 54 - 60 INCH XXL : 60 INCH KEATAS HARGA : RM110 FREE POSTAGE SM & SS WHATSAPP 📲 016 847 4733 📲 016 847 4733 📲 016 847 4733 . . #letsbengkunggold  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
Alhamdulilah settle COD jamu mzac bodyshape dekat adik manis ni. Aishah regular customer jamu tau. Dulu dia stop kejap sebab dia masuk wad dan sekarang dia sambung balik.
.
.
Apa sebenarnya jamu mzac bodyshape ni?
🍋 MAMPU MENGURANGKAN OBESITI
🍋 MAMPU MENAHAN NAFSU MAKAN
🍋 MAMPU MENGEKALKAN TENAGA
🍋 MENSTABILKAN HORMON BADAN
🍋 MENGHILANGKAN KEPUTIHAN
🍋 SESUAI UTK LELAKI/WANITA
🍋 TIDAK SESUAI UTK IBU MENGANDUNG DAN PESAKIT KRONIK
🍋 IBU MENYUSU BOLEH MENGAMALKANNYA APABILA BAYI ANDA BERUMUR 7BULAN KEATAS
🍋 TIDAK PERLU BERDIET BERSENAM
🍋 TIADA MASALAH CIRIT BIRIT
🍋 MENYAH TOKSIN DARI DALAM BADAN ANDA
🍋 MENGELUARKAN PELUH TANPA PERLU SENAMAN
🍋 MEMBUANG LEMAK MELALUI PELUH/AIR KECIL
🍋 HARUS MENGAMBIL AIR PUTIH 3liter air
.
.
#mzacbodyshape #bodymelentikss #kerengga #jamukurus #bodykerengga #dsv #terlajaklaris #nursajat02 #bazaarpaknil #jamu  #trustedseller #sliming #slimming #kurus #kerengga #buanglemak #perutbuncit #sayajual #sihat #kesihatan #teamayulegacy
Alhamdulilah settle COD jamu mzac bodyshape dekat adik manis ni. Aishah regular customer jamu tau. Dulu dia stop kejap sebab dia masuk wad dan sekarang dia sambung balik. . . Apa sebenarnya jamu mzac bodyshape ni? 🍋 MAMPU MENGURANGKAN OBESITI 🍋 MAMPU MENAHAN NAFSU MAKAN 🍋 MAMPU MENGEKALKAN TENAGA 🍋 MENSTABILKAN HORMON BADAN 🍋 MENGHILANGKAN KEPUTIHAN 🍋 SESUAI UTK LELAKI/WANITA 🍋 TIDAK SESUAI UTK IBU MENGANDUNG DAN PESAKIT KRONIK 🍋 IBU MENYUSU BOLEH MENGAMALKANNYA APABILA BAYI ANDA BERUMUR 7BULAN KEATAS 🍋 TIDAK PERLU BERDIET BERSENAM 🍋 TIADA MASALAH CIRIT BIRIT 🍋 MENYAH TOKSIN DARI DALAM BADAN ANDA 🍋 MENGELUARKAN PELUH TANPA PERLU SENAMAN 🍋 MEMBUANG LEMAK MELALUI PELUH/AIR KECIL 🍋 HARUS MENGAMBIL AIR PUTIH 3liter air . . #mzacbodyshape  #bodymelentikss  #kerengga  #jamukurus  #bodykerengga  #dsv  #terlajaklaris  #nursajat02  #bazaarpaknil  #jamu  #trustedseller  #sliming  #slimming  #kurus  #kerengga  #buanglemak  #perutbuncit  #sayajual  #sihat  #kesihatan  #teamayulegacy 
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 0168957300
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 0168957300 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
🔥🔥
.
TRIM LEMAK2 U OLLS DGN CARA MUDAH CEPAT & SELAMAT
💯 Tanpa cirit birit
💯 Tanpa perlu bersenam
💯 Tanpa pening kepala
💯 Sesuai utk lelaki & wanita
💯 Selamat utk ibu menyusu
💯 Halal
.
#halal 
#ctdk 
#dropshippermalaysia 
#onlinemalaysia 
#juicyraspberry 
#agentdropshipdiperlukan 
#bazaarpaknil 
#nakkurus 
#kurusdenganselamat 
#gengkunyit 
#tipskurus 
#jomkurus 
#pelaminmurah 
#jomnaikmrt 
#nursajat 
#sayajualmurah 
#instamalaysia 
#bazarmalaysia 
#pasarkarat
#nakcantikcarisaya 
#bengkungmoden 
#nursajat02
🔥🔥 . TRIM LEMAK2 U OLLS DGN CARA MUDAH CEPAT & SELAMAT 💯 Tanpa cirit birit 💯 Tanpa perlu bersenam 💯 Tanpa pening kepala 💯 Sesuai utk lelaki & wanita 💯 Selamat utk ibu menyusu 💯 Halal . #halal  #ctdk  #dropshippermalaysia  #onlinemalaysia  #juicyraspberry  #agentdropshipdiperlukan  #bazaarpaknil  #nakkurus  #kurusdenganselamat  #gengkunyit  #tipskurus  #jomkurus  #pelaminmurah  #jomnaikmrt  #nursajat  #sayajualmurah  #instamalaysia  #bazarmalaysia  #pasarkarat  #nakcantikcarisaya  #bengkungmoden  #nursajat02 
💥💥💥THE OFFICE LOOK - Design 3💥💥💥
Dapatkan sekarang Design TRERBARU !!!!!! RTW BY NURSAJAT🌹🌹🌹🌹🌹😘❤✨
-
@rtwbynursajat
@rtwbynursajat
@rtwbynursajat
-
#TERBAIK #rtwrayabynursajat2017 #rtwbynursajat #nursajat02
🌺Basic skin care routine step by step.🌺
.
Mulai dari sekarang, mari kita ikuti tip-tip yang diberi ini. Usah menghabiskan duit dengan berbelanja besar, tapi hanya guna produk yang terbaik.
.
.
Set penjagaan wajah dr JM BY NURSAJAT berharga RM105. 90(EXCLUDE POSTAGE) .HARGA YANG SANGAT MAMPU MILIK..
.
.
REBUT PELUANG TUK DAPATKAN HARGA PROMOSI TUK PRODUK KECANTIKKAN LET's CANTIK by NURSAJAT.
DGN POTONGAN PROMOSI 5% SETIAP ITEM PEMBELIAN HANYA PRODUK KECANTIKKAN SAHAJA.
JIKA NAK SKIN BERTAMBAH PUTIH,FLOWLES,HILANGKAN MASALAH PADA SKIN YG KUSAM,JERAWAT,JERAGAT,JANGAN SEGAN TUK MERASE PERUBAHAN DGN KEUNGGULAN PRODUK LETCANTIK JANGAN MENGATA..
.
.
Hubungi MISS LYZ untuk order
.
📲012.3060.575
.
📲012.3060.575 
#nursajat02
#nursajat_stokisselangor
#nursajatserikembangancheras
#teamsiti
#CANTIK DALAMAN ,CANTIK LUARAN BERSAMA let'scantik jangan mengata..fuhhh perempuan😘👍
.
.
🌺Basic skin care routine step by step.🌺 . Mulai dari sekarang, mari kita ikuti tip-tip yang diberi ini. Usah menghabiskan duit dengan berbelanja besar, tapi hanya guna produk yang terbaik. . . Set penjagaan wajah dr JM BY NURSAJAT berharga RM105. 90(EXCLUDE POSTAGE) .HARGA YANG SANGAT MAMPU MILIK.. . . REBUT PELUANG TUK DAPATKAN HARGA PROMOSI TUK PRODUK KECANTIKKAN LET's CANTIK by NURSAJAT. DGN POTONGAN PROMOSI 5% SETIAP ITEM PEMBELIAN HANYA PRODUK KECANTIKKAN SAHAJA. JIKA NAK SKIN BERTAMBAH PUTIH,FLOWLES,HILANGKAN MASALAH PADA SKIN YG KUSAM,JERAWAT,JERAGAT,JANGAN SEGAN TUK MERASE PERUBAHAN DGN KEUNGGULAN PRODUK LETCANTIK JANGAN MENGATA.. . . Hubungi MISS LYZ untuk order . 📲012.3060.575 . 📲012.3060.575 #nursajat02  #nursajat_stokisselangor  #nursajatserikembangancheras  #teamsiti  #CANTIK  DALAMAN ,CANTIK LUARAN BERSAMA let'scantik jangan mengata..fuhhh perempuan😘👍 . .
"YOUR PERFECT BIRTHDAY GIFT" ❤️
.
.
Uolls tgk ni sweet kan cust Iolls ni siap order utk sister día nk bg birthday gift.. jarang2 Ada org Mcm ni zaman skang. .
.
Bengkung Nursajat mmg sesuai utk djadikan hadiah utk sesiapa shj. Iolls bg hias free utk cust ni. Since Iolls rasa sweet dan it's ok utk sesekali sedekah and bg senang hati org kan. .
Siapa xsuka dpt hadiah?? Semua org suka kannn 🌷🌷
.
.
#AGENT #DROPSHIP WANTED!!!! #nursajat02 #janganmengataskincare#letsbengkonggoldsabah #letsgirdle #letsbengkonggold 
#nakkurus #mudah #murah  #slim #nakslim  #tehkurus #juicekurus #sihat #sayajualmurah  #onlinebizmalaysia #janganmengatamurah #letscantikmurah #kulitcantik #bazarpaknil #sayajualbengkongsajat #swag #teamian  #perempuanfuh #moodrepublik #fattzura
"YOUR PERFECT BIRTHDAY GIFT" ❤️ . . Uolls tgk ni sweet kan cust Iolls ni siap order utk sister día nk bg birthday gift.. jarang2 Ada org Mcm ni zaman skang. . . Bengkung Nursajat mmg sesuai utk djadikan hadiah utk sesiapa shj. Iolls bg hias free utk cust ni. Since Iolls rasa sweet dan it's ok utk sesekali sedekah and bg senang hati org kan. . Siapa xsuka dpt hadiah?? Semua org suka kannn 🌷🌷 . . #AGENT  #DROPSHIP  WANTED!!!! #nursajat02  #janganmengataskincare #letsbengkonggoldsabah  #letsgirdle  #letsbengkonggold  #nakkurus  #mudah  #murah  #slim  #nakslim  #tehkurus  #juicekurus  #sihat  #sayajualmurah  #onlinebizmalaysia  #janganmengatamurah  #letscantikmurah  #kulitcantik  #bazarpaknil  #sayajualbengkongsajat  #swag  #teamian  #perempuanfuh  #moodrepublik  #fattzura 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱

SERENDAH RM40 SAHAJA TAU

BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍

FREE LIPSTIK
FREE LIPLINER
FREE BOTOL AIR COMEL

BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG.

WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031

#bvrc 
#bvrcmurah #bvrcoriginal 
#bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #princessbvrc #princessbvrcoriginal #princessbvrcmurah #viral 
#suplemen 
#pemutih 
#jamu
#sufiansuhaimi
#bvrcollagenmurah
#neelofa
#baazarpaknil
#jannanick
#khaibahar
#faridkamil
#bazaronline
#nursajat02
#bazarpaknil
#putihpantas
#bvrcollagen
#bazaarpaknil
#elfiraloy
PUTIH DENGAN HARGA BAJET 😱 SERENDAH RM40 SAHAJA TAU BELI 3BOTOL RM100 SAHAJA FREE POS SM & FREEGIFT 3 ITEM !!! 😍 FREE LIPSTIK FREE LIPLINER FREE BOTOL AIR COMEL BVRC NEW ORIGINAL SUPLEMEN PEMUTIH BAJET DIJAMIN BERKESAN !!! DAH TRY PASTI JATUH HATI DAN REPEAT ORDER. JOM CEPAT DAPATKAN SEKARANG. WASSAP BVRC NEW BAJET KE 0169519031 #bvrc  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcnew  #bvrcnewmurah  #bvrcneworiginal  #bvrcadvanced  #bvrcadvancedmurah  #bvrcadvancedoriginal  #princessbvrc  #princessbvrcoriginal  #princessbvrcmurah  #viral  #suplemen  #pemutih  #jamu  #sufiansuhaimi  #bvrcollagenmurah  #neelofa  #baazarpaknil  #jannanick  #khaibahar  #faridkamil  #bazaronline  #nursajat02  #bazarpaknil  #putihpantas  #bvrcollagen  #bazaarpaknil  #elfiraloy 
Produk yang menjadi kegilaan wanita masa kini.

Mana tak nya, spray je dah cun melecun.

Tengah keje boleh spray, tengah drive boleh spray, anytime anywhere boleh spray.

Cantik setiap masa macam bidadari kayangan gituew uolls! .
Whatsapp kak ha 0104581510  #Jiorna
 #MBM
 #MiracleBeautyMist
 #SpraySprayGojez
 #JiornaAngels
 #bazarpaknil  #quputeh  #glow  #terlajaklaris  #dherb #janganmengata  #moodrepublic  #aurawhite #nursajat02  #putih  #kurus  #womendesire #agentwanted  #igreview  #swapreview  #glowing #skinny  #visitmyig
Produk yang menjadi kegilaan wanita masa kini. Mana tak nya, spray je dah cun melecun. Tengah keje boleh spray, tengah drive boleh spray, anytime anywhere boleh spray. Cantik setiap masa macam bidadari kayangan gituew uolls! . Whatsapp kak ha 0104581510 #Jiorna  #MBM  #MiracleBeautyMist  #SpraySprayGojez  #JiornaAngels  #bazarpaknil   #quputeh   #glow   #terlajaklaris   #dherb  #janganmengata   #moodrepublic   #aurawhite  #nursajat02   #putih   #kurus   #womendesire  #agentwanted   #igreview   #swapreview   #glowing  #skinny   #visitmyig 
Ada abam² pm tanya #miracle beauty mist ni laki boleh pakai x?

Abam² pakcik² awak pun boleh guna #mbm ni
Multifunction taw..
Contoh - rambut awak selalu guna pomade mesti keras 😂 rosak kan..so abam² boleh guna #mbm ni spray je untuk dpt balik rambut yg lembut.... Eh nak contoh lagi - abam² ni selalu ad yg xnk guna krim bnyk² kan malas lah senang cita..tp nk hilang parut jerawat abam² spray ja #mbm ni kan senang...bukan girl² ja boleh guna...😂😂
.
.
terus whatsapp 0104581510
.
 #Jiorna
 #MBM
 #MiracleBeautyMist
 #SpraySprayGojez
 #JiornaAngels
 #bazarpaknil #quputeh #glow #terlajaklaris #dherb #janganmengata #moodrepublic #aurawhite #nursajat02 #putih #kurus #womendesire #agentwanted #igreview #swapreview #glowing #skinny #visitmyig
Ada abam² pm tanya #miracle  beauty mist ni laki boleh pakai x? Abam² pakcik² awak pun boleh guna #mbm  ni Multifunction taw.. Contoh - rambut awak selalu guna pomade mesti keras 😂 rosak kan..so abam² boleh guna #mbm  ni spray je untuk dpt balik rambut yg lembut.... Eh nak contoh lagi - abam² ni selalu ad yg xnk guna krim bnyk² kan malas lah senang cita..tp nk hilang parut jerawat abam² spray ja #mbm  ni kan senang...bukan girl² ja boleh guna...😂😂 . . terus whatsapp 0104581510 . #Jiorna  #MBM  #MiracleBeautyMist  #SpraySprayGojez  #JiornaAngels  #bazarpaknil  #quputeh  #glow  #terlajaklaris  #dherb  #janganmengata  #moodrepublic  #aurawhite  #nursajat02  #putih  #kurus  #womendesire  #agentwanted  #igreview  #swapreview  #glowing  #skinny  #visitmyig 
Nursajat Gold Bengkung ♡

For fast results, wear it daily even to sleep & you can see the difference! 😍
.

Hurry for those who wanna order! Sizes are limited 🤗
.
PM or Whatsapp Lulu 💋
.

#cintabellezateam 
#nursajatgoldbengkung 
#slimming #bylululittlelulu
#jgnmengata
#jgnckpakaktkpayung 
#nursajat02
#slimming
#slim
#kurus
#bengkung
#postnatal
#pregnancy
#letsbengkunggold
#cintabellezateam
#pinggangkyliejenner
#hourglassbody
Nursajat Gold Bengkung ♡

MY OWN REVIEW.

Wear it daily without fail to see the drastic changes.

I am wearing it day & night without fail. 
I am now on my 2nd hook & yes the changes is amazingggg! 
I love how it doesn't roll when i sit & when opened, i don't feel the itch like how my girdles did to me. ♡
.

AND HOOORAAAAYYY! 
I AM ON MY 3RD HOOK NOW 😍
.

Hurry for those who wanna order! Sizes are limited 🤗
.
PM or Whatsapp Lulu 💋
.

#cintabellezateam 
#nursajatgoldbengkung 
#slimming #bylululittlelulu
#jgnmengata
#jgnckpakaktkpayung 
#nursajat02
#slimming
#slim
#kurus
#bengkung
#postnatal
#pregnancy
#letsbengkunggold
#cintabellezateam
#pinggangkyliejenner
#hourglassbody
Nursajat Gold Bengkung ♡ MY OWN REVIEW. Wear it daily without fail to see the drastic changes. I am wearing it day & night without fail. I am now on my 2nd hook & yes the changes is amazingggg! I love how it doesn't roll when i sit & when opened, i don't feel the itch like how my girdles did to me. ♡ . AND HOOORAAAAYYY! I AM ON MY 3RD HOOK NOW 😍 . Hurry for those who wanna order! Sizes are limited 🤗 . PM or Whatsapp Lulu 💋 . #cintabellezateam  #nursajatgoldbengkung  #slimming  #bylululittlelulu  #jgnmengata  #jgnckpakaktkpayung  #nursajat02  #slimming  #slim  #kurus  #bengkung  #postnatal  #pregnancy  #letsbengkunggold  #cintabellezateam  #pinggangkyliejenner  #hourglassbody 
Nursajat Gold Bengkung ♡

This Bengkung really helps alot on me. It helps to ease my backache as my 2nd born always want me to carry her after school. Yes my back hurts like hell! 😅

But with this bengkung it helps to ease the pain & sometimes i dont feel the ouch anymore!
.

Hurry for those who wanna order!
$45 each per set only!
Sizes are limited lovelies 🤗
.
PM or Whatsapp Lulu 💋
.

#cintabellezateam 
#nursajatgoldbengkung 
#slimming #bylululittlelulu
#jgnmengata
#jgnckpakaktkpayung 
#nursajat02
#slimming
#slim
#kurus
#bengkung
#postnatal
#pregnancy
#letsbengkunggold
#cintabellezateam
#pinggangkyliejenner
#hourglassbody
Nursajat Gold Bengkung ♡ This Bengkung really helps alot on me. It helps to ease my backache as my 2nd born always want me to carry her after school. Yes my back hurts like hell! 😅 But with this bengkung it helps to ease the pain & sometimes i dont feel the ouch anymore! . Hurry for those who wanna order! $45 each per set only! Sizes are limited lovelies 🤗 . PM or Whatsapp Lulu 💋 . #cintabellezateam  #nursajatgoldbengkung  #slimming  #bylululittlelulu  #jgnmengata  #jgnckpakaktkpayung  #nursajat02  #slimming  #slim  #kurus  #bengkung  #postnatal  #pregnancy  #letsbengkunggold  #cintabellezateam  #pinggangkyliejenner  #hourglassbody 
Anda bila Lg?? .
.
Alhamdulillah smlm before pegi class Facial smpat Lg jmpa sis ni. Daftar new agent bengkung Nursajat. Sis ni mmg org biasa bisnes tgk ni haa walau pun dah berumur masih tetap Rajin cari side income. Sis ni tau cari peluang nk tmbh pendapatan keluarga. .
.
Jom join team Sy. Xda penah Ada Yg rugí jual bengkung Nursajat ni. Syukur laku keras dan rezeki Mcm air slama ni. Yg penting usaha dan ikut jak sistem Mcm mana pasti berjaya. InshaAllah .
.
#AGENT #DROPSHIP WANTED!!!! #nursajat02 #janganmengataskincare#letsbengkonggoldsabah #letsgirdle #letsbengkonggold 
#nakkurus #mudah #murah  #slim #nakslim  #tehkurus #juicekurus #sihat #sayajualmurah  #onlinebizmalaysia #janganmengatamurah #letscantikmurah #kulitcantik #bazarpaknil #sayajualbengkongsajat #swag #teamian  #perempuanfuh #moodrepublik #fattzura
Anda bila Lg?? . . Alhamdulillah smlm before pegi class Facial smpat Lg jmpa sis ni. Daftar new agent bengkung Nursajat. Sis ni mmg org biasa bisnes tgk ni haa walau pun dah berumur masih tetap Rajin cari side income. Sis ni tau cari peluang nk tmbh pendapatan keluarga. . . Jom join team Sy. Xda penah Ada Yg rugí jual bengkung Nursajat ni. Syukur laku keras dan rezeki Mcm air slama ni. Yg penting usaha dan ikut jak sistem Mcm mana pasti berjaya. InshaAllah . . #AGENT  #DROPSHIP  WANTED!!!! #nursajat02  #janganmengataskincare #letsbengkonggoldsabah  #letsgirdle  #letsbengkonggold  #nakkurus  #mudah  #murah  #slim  #nakslim  #tehkurus  #juicekurus  #sihat  #sayajualmurah  #onlinebizmalaysia  #janganmengatamurah  #letscantikmurah  #kulitcantik  #bazarpaknil  #sayajualbengkongsajat  #swag  #teamian  #perempuanfuh  #moodrepublik  #fattzura 
ULTRA THIN UNISEX BENGKUNG by Qasrina Qas terlaris di 🇸🇬!!!!! SIZES:
S-5XL

COLOUR:
BLACK/NUDE 👍4 TETULANG INFRARED & Flexible
👍Material lembut & Tipis
👍Tidak mudah berlipat
👍Cepat bakar lemak
👍Back Support

Untuk keterangan lanjut click link dibawah 📲 http://www.wasap.my/6590371484

#sellingfast
#produkselamat #nursajat02 #letscantik #bengkungdiamondgold #limited #qasrina 
#unisexbengkung
Ini lah product GIRL GENERATION uols!!! CC CREAM!!! Bagus sangat!!! Pakai2 kulit jadi cantik dan meletop!!! Banyak kelebihan yang ada dalam cc cream ini.. sajat akan bagi free kat uols yang banyak like and share pic ini.. sajat akan dm mereka secara personal 😻😻😻😻😻 Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Hihihi jgn lupa Sya bos😄😄😍#nursajat02
Ini lah product GIRL GENERATION uols!!! CC CREAM!!! Bagus sangat!!! Pakai2 kulit jadi cantik dan meletop!!! Banyak kelebihan yang ada dalam cc cream ini.. sajat akan bagi free kat uols yang banyak like and share pic ini.. sajat akan dm mereka secara personal 😻😻😻😻😻 Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 Hihihi jgn lupa Sya bos😄😄😍#nursajat02 
Halllooo sayang semua..!!😘 berminat nak buat side income..? Seminggu bole mencecah RM1k-2k tau..!!Haaa..! Kelassss uolllsss, siapa nak bagi kan? Beriban2 dlm seminggu, apatah lagi kalo sebulan..!👏🏻👏🏻👏🏻 Oleh itu, KAMI  MENCARI AGENT 📢📢📢 untuk produk Nursajat di SELURUH MALAYSIA tak kira di mana jua sayang semua berada..💋💋💋 💗SABAH, SARAWAK,BRUNEI, THAILAND, SINGAPORE, INDONESIA DAN MALAYSIA JOM SERTAI KAMI SEKARANG.. !!!!! WA/CALL ☎️ 0111-61005202

INGAT BENGKUNG, INGAT RUBY OK😘😘😘 Pencarian bermula sekarang..! Sayang semua, muahhh muahhh 💋😘💋 #letsbengkunggold #letscantik #nursajat02
Halllooo sayang semua..!!😘 berminat nak buat side income..? Seminggu bole mencecah RM1k-2k tau..!!Haaa..! Kelassss uolllsss, siapa nak bagi kan? Beriban2 dlm seminggu, apatah lagi kalo sebulan..!👏🏻👏🏻👏🏻 Oleh itu, KAMI MENCARI AGENT 📢📢📢 untuk produk Nursajat di SELURUH MALAYSIA tak kira di mana jua sayang semua berada..💋💋💋 💗SABAH, SARAWAK,BRUNEI, THAILAND, SINGAPORE, INDONESIA DAN MALAYSIA JOM SERTAI KAMI SEKARANG.. !!!!! WA/CALL ☎️ 0111-61005202 INGAT BENGKUNG, INGAT RUBY OK😘😘😘 Pencarian bermula sekarang..! Sayang semua, muahhh muahhh 💋😘💋 #letsbengkunggold  #letscantik  #nursajat02 
Halllooo sayang semua..!!😘 berminat nak buat side income..? Seminggu bole mencecah RM1k-2k tau..!!Haaa..! Kelassss uolllsss, siapa nak bagi kan? Beriban2 dlm seminggu, apatah lagi kalo sebulan..!👏🏻👏🏻👏🏻 Oleh itu, KAMI  MENCARI AGENT 📢📢📢 untuk produk Nursajat di SELURUH MALAYSIA tak kira di mana jua sayang semua berada..💋💋💋 💗SABAH, SARAWAK,BRUNEI, THAILAND, SINGAPORE, INDONESIA DAN MALAYSIA JOM SERTAI KAMI SEKARANG.. !!!!! WA/CALL ☎️ 0111-61005202

INGAT BENGKUNG, INGAT RUBY OK😘😘😘 Pencarian bermula sekarang..! Sayang semua, muahhh muahhh 💋😘💋 #letsbengkunggold #letscantik #nursajat02
Halllooo sayang semua..!!😘 berminat nak buat side income..? Seminggu bole mencecah RM1k-2k tau..!!Haaa..! Kelassss uolllsss, siapa nak bagi kan? Beriban2 dlm seminggu, apatah lagi kalo sebulan..!👏🏻👏🏻👏🏻 Oleh itu, KAMI MENCARI AGENT 📢📢📢 untuk produk Nursajat di SELURUH MALAYSIA tak kira di mana jua sayang semua berada..💋💋💋 💗SABAH, SARAWAK,BRUNEI, THAILAND, SINGAPORE, INDONESIA DAN MALAYSIA JOM SERTAI KAMI SEKARANG.. !!!!! WA/CALL ☎️ 0111-61005202 INGAT BENGKUNG, INGAT RUBY OK😘😘😘 Pencarian bermula sekarang..! Sayang semua, muahhh muahhh 💋😘💋 #letsbengkunggold  #letscantik  #nursajat02 
Halllooo sayang semua..!!😘 berminat nak buat side income..? Seminggu bole mencecah RM1k-2k tau..!!Haaa..! Kelassss uolllsss, siapa nak bagi kan? Beriban2 dlm seminggu, apatah lagi kalo sebulan..!👏🏻👏🏻👏🏻 Oleh itu, KAMI  MENCARI AGENT 📢📢📢 untuk produk Nursajat di SELURUH MALAYSIA tak kira di mana jua sayang semua berada..💋💋💋 💗SABAH, SARAWAK,BRUNEI, THAILAND, SINGAPORE, INDONESIA DAN MALAYSIA JOM SERTAI KAMI SEKARANG.. !!!!! WA/CALL ☎️ 0111-61005202

INGAT BENGKUNG, INGAT RUBY OK😘😘😘 Pencarian bermula sekarang..! Sayang semua, muahhh muahhh 💋😘💋 #letsbengkunggold #letscantik #nursajat02
Halllooo sayang semua..!!😘 berminat nak buat side income..? Seminggu bole mencecah RM1k-2k tau..!!Haaa..! Kelassss uolllsss, siapa nak bagi kan? Beriban2 dlm seminggu, apatah lagi kalo sebulan..!👏🏻👏🏻👏🏻 Oleh itu, KAMI MENCARI AGENT 📢📢📢 untuk produk Nursajat di SELURUH MALAYSIA tak kira di mana jua sayang semua berada..💋💋💋 💗SABAH, SARAWAK,BRUNEI, THAILAND, SINGAPORE, INDONESIA DAN MALAYSIA JOM SERTAI KAMI SEKARANG.. !!!!! WA/CALL ☎️ 0111-61005202 INGAT BENGKUNG, INGAT RUBY OK😘😘😘 Pencarian bermula sekarang..! Sayang semua, muahhh muahhh 💋😘💋 #letsbengkunggold  #letscantik  #nursajat02 
Cincin 2 in 1 yg  wold boleh dtg ke kadai kami di nursajatgold 👍🏼👍🏼👍🏼 WISMA NUR SAJAT
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
@nursajatbeautician (johor bahru)
@nursajatbeautician (ampang)
@nursajatbeautician (HQ SHAH ALAM)

NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎️03-5523 3470
📲 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
🕙 10am - 6pm 🕕
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah
Cincin 2 in 1 yg wold boleh dtg ke kadai kami di nursajatgold 👍🏼👍🏼👍🏼 WISMA NUR SAJAT Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor @nursajatbeautician (johor bahru) @nursajatbeautician (ampang) @nursajatbeautician (HQ SHAH ALAM) NUR SAJAT GOLD Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor ☎️03-5523 3470 📲 011-1110 6243 Waktu operasi dari pukul 🕙 10am - 6pm 🕕 ( isnin - ahad ) Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨 @nursajatgold02 @nursajatgold02 @nursajatgold02 Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 #nursajatgold02  #nursajat02  #gelangwomenfuhh916  #newdesign  #916  #999  #seksyen16  #alamavenue  #janganmengata  #readytoangkut  #perempuanfuhh  #emasmurah 
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 0168957300
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 0168957300 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 0168957300
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 0168957300 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 0168957300
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 0168957300 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 01151117740
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 01151117740 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
.
Alhamdulillah setel packing LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT order mommies ready courier petang ni❤️
.
Mommies yg dah order n booking size #LetsBengkong harini kita post out laju2 ye!😍😍😍
.
Yang baru nk order sempat lagi nk join pos petang ni if payment b4 jam 3petang!😘
.
.
🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
🚚POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
#terbaik #gitew #perempuanfuhh #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #nursajat02 #letsbengkungbynursajat #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #weeding #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition #postagesetiaphari #postageletsbengkunggold #postageseluruhmalaysia #alhamdulillah
. Alhamdulillah setel packing LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT order mommies ready courier petang ni❤️ . Mommies yg dah order n booking size #LetsBengkong  harini kita post out laju2 ye!😍😍😍 . Yang baru nk order sempat lagi nk join pos petang ni if payment b4 jam 3petang!😘 . . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . 🚚POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #terbaik  #gitew  #perempuanfuhh  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #nursajat02  #letsbengkungbynursajat  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #weeding  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition  #postagesetiaphari  #postageletsbengkunggold  #postageseluruhmalaysia  #alhamdulillah 
Ready stock!!!cpt2 jgn tunggu lam2..nanti abiss..cpt!!!!stok msih byk.... So Siapa2 Yg Berminat Boleh Wassap Kita Yer Untk Fast Respon. Contact & Whatapps us !!!! Apa tunggu lagiii!! Dptkan produk viral lagi hot..hot!!🔥🔥 ni sekarang!! Let's Bengkung Gold by @nursajat02
Mmng VASS!!! GRAB NOW!! NOWW!!!
📲012.366 5927
📲012. 366 5927
📲012. 366 5927  Harga
RM110
Postage | RM10 sm | RM15ss
.
#selangor
#kedah
#kelantan
#klang
#upm
#uitm
#Bengkung
#shahalam
#Letsbengkong
#bajuraya2018
#pengantin
#portklang
#nursajat02
#Letsbengkung
#uniten
Ready stock!!!cpt2 jgn tunggu lam2..nanti abiss..cpt!!!!stok msih byk.... So Siapa2 Yg Berminat Boleh Wassap Kita Yer Untk Fast Respon. Contact & Whatapps us !!!! Apa tunggu lagiii!! Dptkan produk viral lagi hot..hot!!🔥🔥 ni sekarang!! Let's Bengkung Gold by @nursajat02 Mmng VASS!!! GRAB NOW!! NOWW!!! 📲012.366 5927 📲012. 366 5927 📲012. 366 5927 Harga RM110 Postage | RM10 sm | RM15ss . #selangor  #kedah  #kelantan  #klang  #upm  #uitm  #Bengkung  #shahalam  #Letsbengkong  #bajuraya2018  #pengantin  #portklang  #nursajat02  #Letsbengkung  #uniten 
.
Alhamdulillah setel packing LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT order mommies ready courier petang ni❤️
.
Mommies yg dah order n booking size #LetsBengkong harini kita post out laju2 ye!😍😍😍
.
Yang baru nk order sempat lagi nk join pos petang ni if payment b4 jam 3petang!😘
.
.
🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
#terbaik #gitew #perempuanfuhh #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #nursajat02 #letsbengkungbynursajat #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #weeding #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition #postagesetiaphari #postageletsbengkunggold #postageseluruhmalaysia #alhamdulillah
. Alhamdulillah setel packing LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT order mommies ready courier petang ni❤️ . Mommies yg dah order n booking size #LetsBengkong  harini kita post out laju2 ye!😍😍😍 . Yang baru nk order sempat lagi nk join pos petang ni if payment b4 jam 3petang!😘 . . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #terbaik  #gitew  #perempuanfuhh  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #nursajat02  #letsbengkungbynursajat  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #weeding  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition  #postagesetiaphari  #postageletsbengkunggold  #postageseluruhmalaysia  #alhamdulillah 
Dah sampai loket kat nursajatgold..varieaty design
WISMA NUR SAJAT
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
@nursajatbeautician (johor bahru)
@nursajatbeautician (ampang)
@nursajatbeautician (HQ SHAH ALAM)

NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎️03-5523 3470
📲 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
🕙 10am - 6pm 🕕
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah
Dah sampai loket kat nursajatgold..varieaty design WISMA NUR SAJAT Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor @nursajatbeautician (johor bahru) @nursajatbeautician (ampang) @nursajatbeautician (HQ SHAH ALAM) NUR SAJAT GOLD Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor ☎️03-5523 3470 📲 011-1110 6243 Waktu operasi dari pukul 🕙 10am - 6pm 🕕 ( isnin - ahad ) Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨 @nursajatgold02 @nursajatgold02 @nursajatgold02 Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 #nursajatgold02  #nursajat02  #gelangwomenfuhh916  #newdesign  #916  #999  #seksyen16  #alamavenue  #janganmengata  #readytoangkut  #perempuanfuhh  #emasmurah 
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 0168957300
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 0168957300 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
Hurry2 grab yours now! Only $45. Made in korea ye. Brg nursajat mesti ada standard mcm org nye. 😎
.
#cintabellezateam #nursajat02 #bengkunggoldbynursajat #makincantikwithcbt #makinlentikwithcbt #waisttrainer
Another testimoni from our cust that bought nursajat bengkung. .
Alhamdulillah. 
#cintabellezateam #nursajat02 #bengkunggoldbynursajat #bengkunggold #sajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #waisttrainer
Yay! Positive review for our lets cantik gold sajat. .
Every week, we will restock 30-40 sets! And it will be gone within a week, alhamdulillah! .
For those of you that is not aware, bengkung gold has 16 infrared bones which will not roll when you seat! The fabric is also of high quality which allows u to wear it 24hrs comfortably! .
We have not even 1 cust that complain about our bengkung gold as for now and we have sold more than 400 sets in just 3 months !
.
For those of u that doesnt believe in slimming supplement, u can try this baby! The older generation love this, so will u. .
#cintabellezateam #nursajat02 #bengkunggold #bengkunggoldbynursajat
Yay! Positive review for our lets cantik gold sajat. . Every week, we will restock 30-40 sets! And it will be gone within a week, alhamdulillah! . For those of you that is not aware, bengkung gold has 16 infrared bones which will not roll when you seat! The fabric is also of high quality which allows u to wear it 24hrs comfortably! . We have not even 1 cust that complain about our bengkung gold as for now and we have sold more than 400 sets in just 3 months ! . For those of u that doesnt believe in slimming supplement, u can try this baby! The older generation love this, so will u. . #cintabellezateam  #nursajat02  #bengkunggold  #bengkunggoldbynursajat 
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 01151117740
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 01151117740 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
EMAS MURAH 176 pergram
WISMA NUR SAJAT
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
@nursajatbeautician (johor bahru)
@nursajatbeautician (ampang)
@nursajatbeautician (HQ SHAH ALAM)

NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎️03-5523 3470
📲 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
🕙 10am - 6pm 🕕
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah
EMAS MURAH 176 pergram WISMA NUR SAJAT Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor @nursajatbeautician (johor bahru) @nursajatbeautician (ampang) @nursajatbeautician (HQ SHAH ALAM) NUR SAJAT GOLD Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor ☎️03-5523 3470 📲 011-1110 6243 Waktu operasi dari pukul 🕙 10am - 6pm 🕕 ( isnin - ahad ) Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀️💨💨💨💨💨 @nursajatgold02 @nursajatgold02 @nursajatgold02 Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 #nursajatgold02  #nursajat02  #gelangwomenfuhh916  #newdesign  #916  #999  #seksyen16  #alamavenue  #janganmengata  #readytoangkut  #perempuanfuhh  #emasmurah 
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 01151117740
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 01151117740 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
BILA MASA YANG SESUAI UTK BER #LETSBENGKUNG ?

1) SEMASA WORKOUT - Sangat sesuai dan membantu bagi sesiapa yang ingin mendapatkan perut yang flat kerana ianya sangat membantu 
2) SEMASA BUAT AKTIVITI HARIAN DI RUMAH - Bagi suri rumah boleh menggunakan #letsbengkunggold ketika memasak, mengemas rumah kerana ia akan memberi postur yang baik dan membantu mengempiskan perut dengan cepat 
3) SEMASA TIDUR - Boleh menggunakan semasa tidur juga untuk memberi kesan maksimum 
4) SEMASA MAKAN - Membantu mengawal makan supaya tidak makan secara berlebihan

5) SEMASA DI PEJABAT - Boleh digunakan kerana ianya sangat mudah digunakan dan dibuka. So sambil kerja sambil dapatkan perut flat. 
Ps : Guna bersama #krimpanas untuk kesan super duper maksimum 
#agennursajatkuantanpahang #nursajat02 #letsbengkunggoldkuantan #bengkungviral
#setiapwanitamestiadasatu
#letscantik #letsramping
#letskurus #letskerengga 
#bengkungmoden #bengkungmurah
#codbandarkuantan #posseluruhmalaysia

www.wasap.my/60132508525/nakorderbengkung
BILA MASA YANG SESUAI UTK BER #LETSBENGKUNG  ? 1) SEMASA WORKOUT - Sangat sesuai dan membantu bagi sesiapa yang ingin mendapatkan perut yang flat kerana ianya sangat membantu 2) SEMASA BUAT AKTIVITI HARIAN DI RUMAH - Bagi suri rumah boleh menggunakan #letsbengkunggold  ketika memasak, mengemas rumah kerana ia akan memberi postur yang baik dan membantu mengempiskan perut dengan cepat 3) SEMASA TIDUR - Boleh menggunakan semasa tidur juga untuk memberi kesan maksimum 4) SEMASA MAKAN - Membantu mengawal makan supaya tidak makan secara berlebihan 5) SEMASA DI PEJABAT - Boleh digunakan kerana ianya sangat mudah digunakan dan dibuka. So sambil kerja sambil dapatkan perut flat. Ps : Guna bersama #krimpanas  untuk kesan super duper maksimum #agennursajatkuantanpahang  #nursajat02  #letsbengkunggoldkuantan  #bengkungviral  #setiapwanitamestiadasatu  #letscantik  #letsramping  #letskurus  #letskerengga  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #codbandarkuantan  #posseluruhmalaysia  www.wasap.my/60132508525/nakorderbengkung
SELESA & 💯 TAK MENYAKITKAN!!!
.
.
Ramai cust yang datang beli dengan sis share masalah ni. Takut nak beli sebab dah cuba banyak bengkung lain, semua keras la, sakit, bergulung bila duduk. Tapiii alhamdulillah mostly feedback bengkung ni tak ada lagi yang complain, semua puas hati dan selesa sangat👍🏻
.
.
Whatsapp #0132008436 cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM. Harga 👉🏻 RM110 exclude postage.
.
.
#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
SELESA & 💯 TAK MENYAKITKAN!!! . . Ramai cust yang datang beli dengan sis share masalah ni. Takut nak beli sebab dah cuba banyak bengkung lain, semua keras la, sakit, bergulung bila duduk. Tapiii alhamdulillah mostly feedback bengkung ni tak ada lagi yang complain, semua puas hati dan selesa sangat👍🏻 . . Whatsapp #0132008436  cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM. Harga 👉🏻 RM110 exclude postage. . . #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
WHATSAPP NON-STOP MASUK!!!
.
.
Siapa yg dm atau whatsapp, Sory for late reply kadang2. Sis akan reply dr bawah🌸
.
.
#letsbengkung #letsgirdle #janganmengataskincare #janganmengatasabun #krimsiang #krimmalam #janganmengataserum #janganmengatabbcushionpinkpink #nursajatbeautician #nursajat02 #coachyin #wismanursajat
Daun mint merupakan salah satu dedaunan yang memiliki manfaat dan khasiat sangat berkarakter. Pasalnya aromanya yang menenangkan ini memiliki banyak sekali peminatnya. Khasiatnya selain untuk penambah aroma masakan, juga sebagai jenis pengobatan. Tak lupa beberapa alat kosmetik dan kecantikan juga memanfaatkan kebaikan daun mint ini sendiri.

Ini petua kecantikan palinggggg MUDAH palingggg SELAMAT untuk uolss. 
Bahan : 
Beberapa helai daun mint
1 sudu yogurt

Cara Membuat : 
1. Tumbuk daun mint hingga halus .
2. Tambahkan yogurt campurkan dan kacau hingga merata. 
3. Gosokkan di kulit wajah. 
4. Mask perlahan wajah dengan gerakan membulat untuk membuka pori-pori. 
5. Biarkan selama 20 minit.
6. Basuh dengan air bersih 🌹Tapi kalau nak senang + mudah lagi, guna jee JIORNA MIRACLE BEAUTY MIST yang sememangnya dah ada mint dan banyak lagi bahan2 semulajadi yang boleh cantikkan kulit. Semua dalam 1 botol. .
.

Whatsapp kak ha 0104581510
.
 #Jiorna
 #MBM
 #MiracleBeautyMist
 #SpraySprayGojez
 #JiornaAngels
 #bazarpaknil  #quputeh  #glow  #terlajaklaris  #dherb #janganmengata  #moodrepublic  #aurawhite #nursajat02  #putih  #kurus  #womendesire #agentwanted  #igreview  #swapreview  #glowing #skinny  #visitmyig
Daun mint merupakan salah satu dedaunan yang memiliki manfaat dan khasiat sangat berkarakter. Pasalnya aromanya yang menenangkan ini memiliki banyak sekali peminatnya. Khasiatnya selain untuk penambah aroma masakan, juga sebagai jenis pengobatan. Tak lupa beberapa alat kosmetik dan kecantikan juga memanfaatkan kebaikan daun mint ini sendiri. Ini petua kecantikan palinggggg MUDAH palingggg SELAMAT untuk uolss.  Bahan :  Beberapa helai daun mint 1 sudu yogurt Cara Membuat :  1. Tumbuk daun mint hingga halus . 2. Tambahkan yogurt campurkan dan kacau hingga merata.  3. Gosokkan di kulit wajah.  4. Mask perlahan wajah dengan gerakan membulat untuk membuka pori-pori.  5. Biarkan selama 20 minit. 6. Basuh dengan air bersih 🌹Tapi kalau nak senang + mudah lagi, guna jee JIORNA MIRACLE BEAUTY MIST yang sememangnya dah ada mint dan banyak lagi bahan2 semulajadi yang boleh cantikkan kulit. Semua dalam 1 botol. . . Whatsapp kak ha 0104581510 . #Jiorna  #MBM  #MiracleBeautyMist  #SpraySprayGojez  #JiornaAngels  #bazarpaknil   #quputeh   #glow   #terlajaklaris   #dherb  #janganmengata   #moodrepublic   #aurawhite  #nursajat02   #putih   #kurus   #womendesire  #agentwanted   #igreview   #swapreview   #glowing  #skinny   #visitmyig 
Wow jimat berganda² kalau uols grab promo CNY ni tauuuu
.
🎉 3 botol hanya RM80 🎉
🎉 3 botol hanya RM80 🎉
🎉 3 botol hanya RM80 🎉
.
Harga asal sebotol RM29.90

Valid sepanjang februari ni okeh
Tinggal lagi bape hari jeeee
Seminggu jee lagii tau dakk 😱
.

KELEBIHAN HANA ARGAN SHAMPOO
❤️ Memberikan vitamin yg rambut anda perlukan
❤️ Membantu melebatkan rambut
❤️ Menguatkan rambut
❤️ Melembutkan kulit kepala & rambut
❤️ Mengurangkan kelemumur & masalah kegatalan kulit kepala
❤️ Mengurangkan masalah keguguran rambut
❤️ Menggalakkan pertumbuhan sel² rambut baru
❤️ Membantu menyelesaikan masalah rambut bercabang dan keras
❤️Membantu dalam mencegah dan menghalang daripada radang (kulit kepala bengkak) yang boleh menyebabkan kelemumur yang banyak, kegatalan yang teruk dan pelbagai masalah kulit kepala

Apa tunggu lagi?
Saya dah guna, anda bila lagi? 😉
.

Dapatkan rambut sihat bermaya dengan rangkaian Hana Hair Experts 😘
Jom whatsapp Eira
📱011-16925369

Atau bleh klik link kat bio yaa utk direct whatsapp 😘😊
.
#SerumRambutLangkawi
#SerumRambut
#SerumBebasKimiaBahaya
#Hana
#cny
#cnysale
Wow jimat berganda² kalau uols grab promo CNY ni tauuuu . 🎉 3 botol hanya RM80 🎉 🎉 3 botol hanya RM80 🎉 🎉 3 botol hanya RM80 🎉 . Harga asal sebotol RM29.90 Valid sepanjang februari ni okeh Tinggal lagi bape hari jeeee Seminggu jee lagii tau dakk 😱 . KELEBIHAN HANA ARGAN SHAMPOO ❤️ Memberikan vitamin yg rambut anda perlukan ❤️ Membantu melebatkan rambut ❤️ Menguatkan rambut ❤️ Melembutkan kulit kepala & rambut ❤️ Mengurangkan kelemumur & masalah kegatalan kulit kepala ❤️ Mengurangkan masalah keguguran rambut ❤️ Menggalakkan pertumbuhan sel² rambut baru ❤️ Membantu menyelesaikan masalah rambut bercabang dan keras ❤️Membantu dalam mencegah dan menghalang daripada radang (kulit kepala bengkak) yang boleh menyebabkan kelemumur yang banyak, kegatalan yang teruk dan pelbagai masalah kulit kepala Apa tunggu lagi? Saya dah guna, anda bila lagi? 😉 . Dapatkan rambut sihat bermaya dengan rangkaian Hana Hair Experts 😘 Jom whatsapp Eira 📱011-16925369 Atau bleh klik link kat bio yaa utk direct whatsapp 😘😊 . #SerumRambutLangkawi  #SerumRambut  #SerumBebasKimiaBahaya  #Hana  #cny  #cnysale 
CIKGU SEKOLAH SEMAKIN CANTIK .
.
.
Sekarang nak tarik minat student datang sekolah , cikgu dulu kena cantik. Betul tak? Lagi satu nak jadi cikgu kena kuat mental dan fizikal. kalau badan sendiri pun lemah, asyik badmood sebab hormon ON OFF macam mana nak handle budak kan. Aura dalaman penting dan perlu jaga.
.
.
Dulu kenapa tak berseri? Salah satu jawapan adalah period tak stabil. That's why ayu syorkan dekat korang ambil jamu seawal umur 18tahun. Dulu tak terdedah dgn benda ni, tapi bila tahi faedah yang kita dapat ayu sangat sangat syorkan dekat korang.
.
.
Jamu dah kehabisan stock. Siap cepat dia dapat. Nak order whastapp ayu +60145164467😘 #mzacbodyshape #bodymelentikss #kerengga #jamukurus #bodykerengga #dsv #terlajaklaris #nursajat02 #bazaarpaknil #jamu  #trustedseller #sliming #slimming #kurus #kerengga #buanglemak #perutbuncit #sayajual #sihat #kesihatan #teamayulegacy
CIKGU SEKOLAH SEMAKIN CANTIK . . . Sekarang nak tarik minat student datang sekolah , cikgu dulu kena cantik. Betul tak? Lagi satu nak jadi cikgu kena kuat mental dan fizikal. kalau badan sendiri pun lemah, asyik badmood sebab hormon ON OFF macam mana nak handle budak kan. Aura dalaman penting dan perlu jaga. . . Dulu kenapa tak berseri? Salah satu jawapan adalah period tak stabil. That's why ayu syorkan dekat korang ambil jamu seawal umur 18tahun. Dulu tak terdedah dgn benda ni, tapi bila tahi faedah yang kita dapat ayu sangat sangat syorkan dekat korang. . . Jamu dah kehabisan stock. Siap cepat dia dapat. Nak order whastapp ayu +60145164467😘 #mzacbodyshape  #bodymelentikss  #kerengga  #jamukurus  #bodykerengga  #dsv  #terlajaklaris  #nursajat02  #bazaarpaknil  #jamu  #trustedseller  #sliming  #slimming  #kurus  #kerengga  #buanglemak  #perutbuncit  #sayajual  #sihat  #kesihatan  #teamayulegacy