an online Instagram web viewer

#minyakwangimurah medias

Photos

Miracle by Lancome for women
.
.
๐ŸHARGA๐Ÿ
RM50 TERMASUK POSTAGE !
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE๐Ÿ“ฎ
SEMENANJUNG : FREE POSTAGE 
SABAH/SARAWAK : ADD RM5
.
.
Click link di bio untuk terus ke whatsapp kak ily ๐ŸŒธ

#sayajual #bazarpaknil
#ruangrezekihanania #malaysiamarket #minyakwangimurah #kedaimalaysia #kedaionlinemurah2 #onlineboutique #vsmalaysia #vsmurah #victoriasecretlover #vslotion #vsbodymist #victoriasecretmurah  #malaysiashop#igshopmalaysia #igshoponlinemalaysia #anasismchanglun #anasismjitra #anasismkedah #iwearanas #shoppingonline #malaysiamarket #makeuporiginal #malaysiabrand #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipsticklover #aboutimage
Miracle by Lancome for women . . ๐ŸHARGA๐Ÿ RM50 TERMASUK POSTAGE ! . . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE๐Ÿ“ฎ SEMENANJUNG : FREE POSTAGE SABAH/SARAWAK : ADD RM5 . . Click link di bio untuk terus ke whatsapp kak ily ๐ŸŒธ #sayajual  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania  #malaysiamarket  #minyakwangimurah  #kedaimalaysia  #kedaionlinemurah2  #onlineboutique  #vsmalaysia  #vsmurah  #victoriasecretlover  #vslotion  #vsbodymist  #victoriasecretmurah  #malaysiashop #igshopmalaysia  #igshoponlinemalaysia  #anasismchanglun  #anasismjitra  #anasismkedah  #iwearanas  #shoppingonline  #malaysiamarket  #makeuporiginal  #malaysiabrand  #makeupmalaysia  #lipstickmalaysia  #lipsticklover  #aboutimage 
Ralph by Ralph Lauren for women
.
.
๐ŸHARGA๐Ÿ
RM50 TERMASUK POSTAGE !
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE๐Ÿ“ฎ
SEMENANJUNG : FREE POSTAGE 
SABAH/SARAWAK : ADD RM5
.
.
Click link di bio untuk terus ke whatsapp kak ily ๐ŸŒธ

#sayajual #bazarpaknil
#ruangrezekihanania #malaysiamarket #minyakwangimurah #kedaimalaysia #kedaionlinemurah2 #onlineboutique #vsmalaysia #vsmurah #victoriasecretlover #vslotion #vsbodymist #victoriasecretmurah  #malaysiashop#igshopmalaysia #igshoponlinemalaysia #anasismchanglun #anasismjitra #anasismkedah #iwearanas #shoppingonline #malaysiamarket #makeuporiginal #malaysiabrand #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipsticklover #aboutimage
Ralph by Ralph Lauren for women . . ๐ŸHARGA๐Ÿ RM50 TERMASUK POSTAGE ! . . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE๐Ÿ“ฎ SEMENANJUNG : FREE POSTAGE SABAH/SARAWAK : ADD RM5 . . Click link di bio untuk terus ke whatsapp kak ily ๐ŸŒธ #sayajual  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania  #malaysiamarket  #minyakwangimurah  #kedaimalaysia  #kedaionlinemurah2  #onlineboutique  #vsmalaysia  #vsmurah  #victoriasecretlover  #vslotion  #vsbodymist  #victoriasecretmurah  #malaysiashop #igshopmalaysia  #igshoponlinemalaysia  #anasismchanglun  #anasismjitra  #anasismkedah  #iwearanas  #shoppingonline  #malaysiamarket  #makeuporiginal  #malaysiabrand  #makeupmalaysia  #lipstickmalaysia  #lipsticklover  #aboutimage 
Hi semua ๐Ÿ˜‰
.
.
Kak ily akan start masukkan perfume full bottle ya. Ada lebih 100++ jenama dan jenis bau yang akan kak ily jual. Jadi peminat perfume boleh buat collection atau hantaran atau gift set. Best kan? ๐Ÿ˜Š
.
.
Kak ily akan masukkan juga pocket perfume yang kecil 20ml tau. Yang ni sebagai tester utk mereka yang nak try dulu sebelum beli full bottle. .
.
Yang bestnya, kak ily akan buat set full bottle dan pocket perfume ni (secara set) utk mereka yang nak buat hantaran ke, surprise birthday ke, atau utk diri sendiri yang suka travel ๐Ÿ˜‰
.
.
Starting harga, mestilah harga promosi dulu kan. Apa yang promosi? Okay kita buat free postage! Diulangi, FREE POSTAGE! ๐Ÿ˜‰
.
.
Kat sini kak ily nak terangkan jenis perfume yang kak ily nak masukkan ya.
๐ŸžDUBAI GRED 5A: botol dan packaging SAMA seperti yang original, bezanya adalah pati didalam perfume itu sedikit berbeza dari segi quantiti
๐Ÿžtahan sehingga 6 hingga 8 jam (indoor), 4 hingga 6 jam (outdoor) , bergantung kepada individu ya
๐Ÿžbau semestinya sama, perfume yang kak ily jual ini adalah untuk mereka yang suka buat collection
๐Ÿžkak ily cuba penuhi permintaan mereka yang suka buat collection, tapi dalam pada masa yang sama tak suka membazir sebab bau adalah sama dengan original harga RM200++ ๐Ÿ˜‰
.
.
Kalau ada apa2 pertanyaan, boleh whatsapp kak ily terus dengan click link kat bio atas tu ๐Ÿ˜Š

#sayajual #bazarpaknil
#ruangrezekihanania #malaysiamarket #minyakwangimurah #kedaimalaysia #kedaionlinemurah2 #onlineboutique #vsmalaysia #vsmurah #victoriasecretlover #vslotion #vsbodymist #victoriasecretmurah  #malaysiashop#igshopmalaysia #igshoponlinemalaysia #anasismchanglun #anasismjitra #anasismkedah #iwearanas #shoppingonline #malaysiamarket #makeuporiginal #malaysiabrand #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipsticklover #aboutimage
Hi semua ๐Ÿ˜‰ . . Kak ily akan start masukkan perfume full bottle ya. Ada lebih 100++ jenama dan jenis bau yang akan kak ily jual. Jadi peminat perfume boleh buat collection atau hantaran atau gift set. Best kan? ๐Ÿ˜Š . . Kak ily akan masukkan juga pocket perfume yang kecil 20ml tau. Yang ni sebagai tester utk mereka yang nak try dulu sebelum beli full bottle. . . Yang bestnya, kak ily akan buat set full bottle dan pocket perfume ni (secara set) utk mereka yang nak buat hantaran ke, surprise birthday ke, atau utk diri sendiri yang suka travel ๐Ÿ˜‰ . . Starting harga, mestilah harga promosi dulu kan. Apa yang promosi? Okay kita buat free postage! Diulangi, FREE POSTAGE! ๐Ÿ˜‰ . . Kat sini kak ily nak terangkan jenis perfume yang kak ily nak masukkan ya. ๐ŸžDUBAI GRED 5A: botol dan packaging SAMA seperti yang original, bezanya adalah pati didalam perfume itu sedikit berbeza dari segi quantiti ๐Ÿžtahan sehingga 6 hingga 8 jam (indoor), 4 hingga 6 jam (outdoor) , bergantung kepada individu ya ๐Ÿžbau semestinya sama, perfume yang kak ily jual ini adalah untuk mereka yang suka buat collection ๐Ÿžkak ily cuba penuhi permintaan mereka yang suka buat collection, tapi dalam pada masa yang sama tak suka membazir sebab bau adalah sama dengan original harga RM200++ ๐Ÿ˜‰ . . Kalau ada apa2 pertanyaan, boleh whatsapp kak ily terus dengan click link kat bio atas tu ๐Ÿ˜Š #sayajual  #bazarpaknil  #ruangrezekihanania  #malaysiamarket  #minyakwangimurah  #kedaimalaysia  #kedaionlinemurah2  #onlineboutique  #vsmalaysia  #vsmurah  #victoriasecretlover  #vslotion  #vsbodymist  #victoriasecretmurah  #malaysiashop #igshopmalaysia  #igshoponlinemalaysia  #anasismchanglun  #anasismjitra  #anasismkedah  #iwearanas  #shoppingonline  #malaysiamarket  #makeuporiginal  #malaysiabrand  #makeupmalaysia  #lipstickmalaysia  #lipsticklover  #aboutimage 
Haa, meh usha testimoni utk Grace-Elegant ๐Ÿ‘‡
Siapa ckp Dexandra Perfume xberkualiti??! Kecik-kecik cili padi tauu!! Da laa murah, long lasting (eu de parfum) dan semestinya HALAL (boleh digunakan tanpa ragu-ragu) ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
๐Ÿ’rm75 sebotol
๐Ÿ‡beli banyak boleh bagi murah

Berminat nak merisik?๐Ÿ klik link dibawah โฌ
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601156931794/dexandra
 atau
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601156931794/dexandra
atau
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601156931794/dexandra
Haa, meh usha testimoni utk Grace-Elegant ๐Ÿ‘‡ Siapa ckp Dexandra Perfume xberkualiti??! Kecik-kecik cili padi tauu!! Da laa murah, long lasting (eu de parfum) dan semestinya HALAL (boleh digunakan tanpa ragu-ragu) ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ’rm75 sebotol ๐Ÿ‡beli banyak boleh bagi murah Berminat nak merisik?๐Ÿ klik link dibawah โฌ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601156931794/dexandra atau ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601156931794/dexandra atau ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601156931794/dexandra
Menyesal sesangat cuba WONGI PERFUMED LOTION.
.
Menyesal sebab tak cuba lagi awal ๐Ÿ˜‚.
.
โœ…Perfume yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa dalam bentuk lotion
.
โœ…Tidak melekit (Water-based)
.
โœ…Cepat menyerap ke dalam kulit
.
โœ…Halal dan mesra solat
.
โœ…Lebih lembapan dengan KOREAN PINK FLOWER Extract
.
โœ…Dengan Vitamin C dan Vitamin E untuk mencerahkan kulit
.
โœ…Mampu bertindak sebagai Deodorant.
.
โœ…Mengandungi SPF 25 untuk perlindungan daripada sinar UV
.
โœ…Mencegah gigitan serangga
.
โœ…Boleh dipakai seisi keluarga .
.
.
CARA GUNA:
.
Pam sedikit ke tapak tangan, gosok dan sapu pada keseluruhan tangan, leher, ketiak dan anggota badan yang lain.
.
Menyesal sesangat cuba WONGI PERFUMED LOTION. . Menyesal sebab tak cuba lagi awal ๐Ÿ˜‚. . โœ…Perfume yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa dalam bentuk lotion . โœ…Tidak melekit (Water-based) . โœ…Cepat menyerap ke dalam kulit . โœ…Halal dan mesra solat . โœ…Lebih lembapan dengan KOREAN PINK FLOWER Extract . โœ…Dengan Vitamin C dan Vitamin E untuk mencerahkan kulit . โœ…Mampu bertindak sebagai Deodorant. . โœ…Mengandungi SPF 25 untuk perlindungan daripada sinar UV . โœ…Mencegah gigitan serangga . โœ…Boleh dipakai seisi keluarga . . . CARA GUNA: . Pam sedikit ke tapak tangan, gosok dan sapu pada keseluruhan tangan, leher, ketiak dan anggota badan yang lain. .
Wangi nyeeee?
.
๐ŸƒAwak pakai perfume apa?
.
๐Ÿ‚Kita pakai perfumed lotion wakk. Pakai lepas mandi masa kulit tengah moist. So wangi dia tahan lama.
.
๐ŸƒPerfumed lotion? Acaner tu?
.
๐Ÿ‚Perfume dalam bentuk losyen la wakkk. Perfume yang best sesangat sebab boleh jadi:
.
๐Ÿ‘‰Perfume
๐Ÿ‘‰Losyen / moisturiser
๐Ÿ‘‰Deodorant
๐Ÿ‘‰Sunblock SPF 25
.
Special kan bila perfume tu jenis losyen.
.
Jimat duit sebab serba guna.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐHarga RM 39 SM/RM 45 SS je wakkk.
Wangi nyeeee? . ๐ŸƒAwak pakai perfume apa? . ๐Ÿ‚Kita pakai perfumed lotion wakk. Pakai lepas mandi masa kulit tengah moist. So wangi dia tahan lama. . ๐ŸƒPerfumed lotion? Acaner tu? . ๐Ÿ‚Perfume dalam bentuk losyen la wakkk. Perfume yang best sesangat sebab boleh jadi: . ๐Ÿ‘‰Perfume ๐Ÿ‘‰Losyen / moisturiser ๐Ÿ‘‰Deodorant ๐Ÿ‘‰Sunblock SPF 25 . Special kan bila perfume tu jenis losyen. . Jimat duit sebab serba guna. . ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐHarga RM 39 SM/RM 45 SS je wakkk.
๐ŸŒธ SET R SERIES ๐ŸŒธ
โœ… 5 dalam 1
โœ…Sesuai untuk hantaran, hadiah dan kegunaan sendiri
โœ…Satu set tahan lebih sebulan (bergantung kpd penggunaan)
โœ…Selamat digunakan lelaki & perempuan
โœ…Murah, jimat, tahan lama
โœ…Original dari Cosway
โœ…Berminat? Whatsapp 011-10661605 segera ๐Ÿ“ฒ .
.

#perfumecosway #hantaran #hantaranmurah #minyakwangimurah #setperfume #setminyakwangi #setrseries #cosway #coswayoriginal #coswaymalaysia
BOMSHELL LIMITED EDITION! โค
.
.
Hot brand bomshell kini berwajah baru.patinya lebih pekat dan baunya lebih tahan lama. Jatuh cinta betul dengan si bomshell new edition ni.
.
RM75 /1 botol
RM140 / 2 botol ๐ŸŒฟFreegift dexandra botol kecik ๐ŸŒฟ
.
.
Whatsapp admin laju2 ๐Ÿ“ฑ01156502630
.
@
.
Tekan link wassap di bio profile ig admin ๐Ÿค—

#dexandra #minyakwangi #minyakwangimurah #murahmeriah #minyakwangimalaysia #perfumemalaysia #bazarpaknil #fattzura #yusufdance #viral #murmur #dexandrasandakan #dexandrasabah #sabah #sarawak #freepostage #freecod #terbaik #wangi #sayajual #sayapakai #sayajualmurah
BOMSHELL LIMITED EDITION! โค . . Hot brand bomshell kini berwajah baru.patinya lebih pekat dan baunya lebih tahan lama. Jatuh cinta betul dengan si bomshell new edition ni. . RM75 /1 botol RM140 / 2 botol ๐ŸŒฟFreegift dexandra botol kecik ๐ŸŒฟ . . Whatsapp admin laju2 ๐Ÿ“ฑ01156502630 . @ . Tekan link wassap di bio profile ig admin ๐Ÿค— #dexandra  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #murahmeriah  #minyakwangimalaysia  #perfumemalaysia  #bazarpaknil  #fattzura  #yusufdance  #viral  #murmur  #dexandrasandakan  #dexandrasabah  #sabah  #sarawak  #freepostage  #freecod  #terbaik  #wangi  #sayajual  #sayapakai  #sayajualmurah 
๐Ÿ’–HADIAH UNTUK YANG TERISTIMEWA๐Ÿ’–

Assalamualaikum semua!. Ni mia nak beritahu... ๏ธ #TheLabParfum sedang mengadakan #FebruaryinMemory best deals. Apa yang best tentang February In Memory ni? -

Buat yang sedang mencari set hadiah untuk diberikan kepada yang tersayang..,inilah peluang yang anda perlu rebut! ๐Ÿ˜€

Dalam setiap Box Hadiah ini terdapat: ๐Ÿ’ 1 botol perfume TLP 30ml.
๐Ÿ’ 2 botol perfumed shower gel (Limited Edition) 250ml.
๐Ÿ’ 1 keping Wish Card dan ribbon yang cantik.
๐Ÿ’ Perfume : 
Utk wangian available untuk set For Her: 
Boombshell, Signorina dan Wonderstuck sahaja. 
Anda tak perlu lagi nak fikir2 bab nak wrap hadiah bagai. Semuanya kami akan wrap dan terus poskan ke alamat yang anda berikan.
.
.
Harga:
๐Ÿ’ฐFor Him Set = RM89 (exc.postage) ๐Ÿ’ฐFor Her Set = RM79 (exc.postage) ๐Ÿ“ฆ Postage : RM10(SM) /RM12(SS)

Anda berminat nak order? Kami akn bantu anda utk pilih wangian yg terbaimk!
Jom cepat2 pm atau wasap kami ya!

STOK TERHAD KEPADA 200 SET SAHAJA TAUโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601112330062

#nurTLP #nurTHELABPARFUM #perfumemurah #mesrasolat #halal #original #inspire #hadiahanniversary #kedaionline #inspiration #malaysia #igersmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #victoriasecrets #gucci #lancomemalaysia #sayajualminyakwangi #sayajualmurah #nurthelabparfum_catalog #parfummurah #minyakwangimurah #sethantaran #sethadiah
๐Ÿ’–HADIAH UNTUK YANG TERISTIMEWA๐Ÿ’– Assalamualaikum semua!. Ni mia nak beritahu... ๏ธ #TheLabParfum  sedang mengadakan #FebruaryinMemory  best deals. Apa yang best tentang February In Memory ni? - Buat yang sedang mencari set hadiah untuk diberikan kepada yang tersayang..,inilah peluang yang anda perlu rebut! ๐Ÿ˜€ Dalam setiap Box Hadiah ini terdapat: ๐Ÿ’ 1 botol perfume TLP 30ml. ๐Ÿ’ 2 botol perfumed shower gel (Limited Edition) 250ml. ๐Ÿ’ 1 keping Wish Card dan ribbon yang cantik. ๐Ÿ’ Perfume : Utk wangian available untuk set For Her: Boombshell, Signorina dan Wonderstuck sahaja. Anda tak perlu lagi nak fikir2 bab nak wrap hadiah bagai. Semuanya kami akan wrap dan terus poskan ke alamat yang anda berikan. . . Harga: ๐Ÿ’ฐFor Him Set = RM89 (exc.postage) ๐Ÿ’ฐFor Her Set = RM79 (exc.postage) ๐Ÿ“ฆ Postage : RM10(SM) /RM12(SS) Anda berminat nak order? Kami akn bantu anda utk pilih wangian yg terbaimk! Jom cepat2 pm atau wasap kami ya! STOK TERHAD KEPADA 200 SET SAHAJA TAUโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601112330062 #nurTLP  #nurTHELABPARFUM  #perfumemurah  #mesrasolat  #halal  #original  #inspire  #hadiahanniversary  #kedaionline  #inspiration  #malaysia  #igersmalaysia  #bazaarpaknil  #sayajual  #victoriasecrets  #gucci  #lancomemalaysia  #sayajualminyakwangi  #sayajualmurah  #nurthelabparfum_catalog  #parfummurah  #minyakwangimurah  #sethantaran  #sethadiah 
Jangan main HANDPHONE ketika memandu.. Jangan berada di tengah jalan (lane tengah) ketika trafic light merah...
Hati-hati penunggang MOTOSIKAL...!
.
https://www.lazada.com.my/mi-fragrance-perfume-for-men-and-women-178860509.html?spm=a2o4k.searchlist.list.70.1221b778dPL69b

#2018
#FiatMoney
#ForSale
#nomiddleman
#NoFiatMoney
#cryptocurrency 
#bitcoin
#lazada
#lazadamalaysia #lazadasingapore #lazadaph
.
.

Tips pilihan perfume yg terbaik di Malaysia.
Antaranya; ๏ฟฝ Ketahanan bau lebih dari 5 jam (EDP)
๏ฟฝ Pati original & alkohol berkualiti ๏ฟฝ Bersih di pakai ketika solat
๏ฟฝ Mudah di bawa kemana-mana
๏ฟฝ Produk bumiputra tempatan (Local)
๏ฟฝ Perfume berjenama antarabangsa asas inspirasi wangian
๏ฟฝ Citarasa wangian yang menjadi inspirasi setiap orang

Paling penting HARGA yg sgt Marhean: 
dgn kepaduan 30ml;  HANYA RM35.00 sebotol. **PM/DM untuk HARGA KASEH SAYANG.. so;
Whatsapp je terus: 
www.wasap.my/60127766370

Pilih semua perfume di bawah.. KAMI AKAN BAGI DISCOUNT...!! (PM kami sekarang)

Wanita;
1. Coco Mademoiselle by Chanel 
2. Bright Crystal by Versace
3. DKNY Be Delicious By Donna Karan
4. Flora Garden Gracious by Gucci 
5. Sexy Gravity by Escada

Lelaki;
1. Eternity by Calvin Klein
2. Dunhill Red by Alfred Dunhill
3. Guilty by Gucci
4. One Million by Paco Rabanne
5. Starwalker by Mont Blanc

www.wasap.my/60127766370
www.wasap.my/60127766370
www.wasap.my/60127766370

Ini IG saya (wajib FOLLOW);
https://www.instagram.com/mifragrance/

#MiFragrance #perfume #fragrance #Inspirasi #wangian
#minyakwangimurah #minyakwangi #local
#parfum #EDT
Jangan main HANDPHONE ketika memandu.. Jangan berada di tengah jalan (lane tengah) ketika trafic light merah... Hati-hati penunggang MOTOSIKAL...! . https://www.lazada.com.my/mi-fragrance-perfume-for-men-and-women-178860509.html?spm=a2o4k.searchlist.list.70.1221b778dPL69b #2018  #FiatMoney  #ForSale  #nomiddleman  #NoFiatMoney  #cryptocurrency  #bitcoin  #lazada  #lazadamalaysia  #lazadasingapore  #lazadaph  . . Tips pilihan perfume yg terbaik di Malaysia. Antaranya; ๏ฟฝ Ketahanan bau lebih dari 5 jam (EDP) ๏ฟฝ Pati original & alkohol berkualiti ๏ฟฝ Bersih di pakai ketika solat ๏ฟฝ Mudah di bawa kemana-mana ๏ฟฝ Produk bumiputra tempatan (Local) ๏ฟฝ Perfume berjenama antarabangsa asas inspirasi wangian ๏ฟฝ Citarasa wangian yang menjadi inspirasi setiap orang Paling penting HARGA yg sgt Marhean: dgn kepaduan 30ml; HANYA RM35.00 sebotol. **PM/DM untuk HARGA KASEH SAYANG.. so; Whatsapp je terus: www.wasap.my/60127766370 Pilih semua perfume di bawah.. KAMI AKAN BAGI DISCOUNT...!! (PM kami sekarang) Wanita; 1. Coco Mademoiselle by Chanel 2. Bright Crystal by Versace 3. DKNY Be Delicious By Donna Karan 4. Flora Garden Gracious by Gucci 5. Sexy Gravity by Escada Lelaki; 1. Eternity by Calvin Klein 2. Dunhill Red by Alfred Dunhill 3. Guilty by Gucci 4. One Million by Paco Rabanne 5. Starwalker by Mont Blanc www.wasap.my/60127766370 www.wasap.my/60127766370 www.wasap.my/60127766370 Ini IG saya (wajib FOLLOW); https://www.instagram.com/mifragrance/ #MiFragrance  #perfume  #fragrance  #Inspirasi  #wangian  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #local  #parfum  #EDT 
GROSIR REFILL PARFUM....
KESINI AJA... TRUSTED SELLER... GROSIR REFILL PARFUM TERPERCAYA

GUDANG NYA PARFUM REFILL YA DI SINI..... Wewangian dari dahulu sudah menjadi bagian dari semua orang...
Bahkan banyak orang menjadikan wewangian adalah suatu keharusan yang wajib di pakai dalam keseharian....
Wewangian yang saat ini kita kenal adalah parfum-parfum branded dari eropa yang harganya RELATIF MAHAL... Karna itulah banyak orang saat ini menjadikan parfum refill menjadi salah satu solusi untuk mendapatkan PARFUM lebih EKONOMIS namun tetap BERKWALITAS

karna itulah minat usaha TOKO PARFUM REFILL banyak di lirik orang karna di anggap merupakan PELUANG USAHA yang PROSPEKTIF... silahkan hubungi kami AGEN REFILL PARFUM yang sdh exist sejak tahun 2010 dan kami menyediakan hampir 600 aroma BIBIT/BIANG PARFUM berkwalitas  #grosir
#grosirrefillparfum #grosirminyakwangimurah #grosirbibitparfum #grosirbiangparfum #agenparfumrefill #agenminyakwangi #agenbibitparfum #agenbiangparfum #refillparfume #refillparfumbandung #refillparfum #bibitparfumrefill #biangparfumrefill #bibitminyakwangi #bibitparfum #peluangusaha #peluangbisnis #barangmurah #aromatic #wewangian #perfumery #parfumbandung #parfum #minyakwangi #minyakwangimurah #parfumlaundrymurah #parfumlaundry #bibitparfumlaundry #parfumrefill
GROSIR REFILL PARFUM.... KESINI AJA... TRUSTED SELLER... GROSIR REFILL PARFUM TERPERCAYA GUDANG NYA PARFUM REFILL YA DI SINI..... Wewangian dari dahulu sudah menjadi bagian dari semua orang... Bahkan banyak orang menjadikan wewangian adalah suatu keharusan yang wajib di pakai dalam keseharian.... Wewangian yang saat ini kita kenal adalah parfum-parfum branded dari eropa yang harganya RELATIF MAHAL... Karna itulah banyak orang saat ini menjadikan parfum refill menjadi salah satu solusi untuk mendapatkan PARFUM lebih EKONOMIS namun tetap BERKWALITAS karna itulah minat usaha TOKO PARFUM REFILL banyak di lirik orang karna di anggap merupakan PELUANG USAHA yang PROSPEKTIF... silahkan hubungi kami AGEN REFILL PARFUM yang sdh exist sejak tahun 2010 dan kami menyediakan hampir 600 aroma BIBIT/BIANG PARFUM berkwalitas #grosir  #grosirrefillparfum  #grosirminyakwangimurah  #grosirbibitparfum  #grosirbiangparfum  #agenparfumrefill  #agenminyakwangi  #agenbibitparfum  #agenbiangparfum  #refillparfume  #refillparfumbandung  #refillparfum  #bibitparfumrefill  #biangparfumrefill  #bibitminyakwangi  #bibitparfum  #peluangusaha  #peluangbisnis  #barangmurah  #aromatic  #wewangian  #perfumery  #parfumbandung  #parfum  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #parfumlaundrymurah  #parfumlaundry  #bibitparfumlaundry  #parfumrefill 
GROSIR REFILL PARFUM....
KESINI AJA... TRUSTED SELLER... GROSIR REFILL PARFUM TERPERCAYA

GUDANG NYA PARFUM REFILL YA DI SINI..... Wewangian dari dahulu sudah menjadi bagian dari semua orang...
Bahkan banyak orang menjadikan wewangian adalah suatu keharusan yang wajib di pakai dalam keseharian....
Wewangian yang saat ini kita kenal adalah parfum-parfum branded dari eropa yang harganya RELATIF MAHAL... Karna itulah banyak orang saat ini menjadikan parfum refill menjadi salah satu solusi untuk mendapatkan PARFUM lebih EKONOMIS namun tetap BERKWALITAS

karna itulah minat usaha TOKO PARFUM REFILL banyak di lirik orang karna di anggap merupakan PELUANG USAHA yang PROSPEKTIF... silahkan hubungi kami AGEN REFILL PARFUM yang sdh exist sejak tahun 2010 dan kami menyediakan hampir 600 aroma BIBIT/BIANG PARFUM berkwalitas  #grosir
#grosirrefillparfum #grosirminyakwangimurah #grosirbibitparfum #grosirbiangparfum #agenparfumrefill #agenminyakwangi #agenbibitparfum #agenbiangparfum #refillparfume #refillparfumbandung #refillparfum #bibitparfumrefill #biangparfumrefill #bibitminyakwangi #bibitparfum #peluangusaha #peluangbisnis #barangmurah #aromatic #wewangian #perfumery #parfumbandung #parfum #minyakwangi #minyakwangimurah #parfumlaundrymurah #parfumlaundry #bibitparfumlaundry #parfumrefill
GROSIR REFILL PARFUM.... KESINI AJA... TRUSTED SELLER... GROSIR REFILL PARFUM TERPERCAYA GUDANG NYA PARFUM REFILL YA DI SINI..... Wewangian dari dahulu sudah menjadi bagian dari semua orang... Bahkan banyak orang menjadikan wewangian adalah suatu keharusan yang wajib di pakai dalam keseharian.... Wewangian yang saat ini kita kenal adalah parfum-parfum branded dari eropa yang harganya RELATIF MAHAL... Karna itulah banyak orang saat ini menjadikan parfum refill menjadi salah satu solusi untuk mendapatkan PARFUM lebih EKONOMIS namun tetap BERKWALITAS karna itulah minat usaha TOKO PARFUM REFILL banyak di lirik orang karna di anggap merupakan PELUANG USAHA yang PROSPEKTIF... silahkan hubungi kami AGEN REFILL PARFUM yang sdh exist sejak tahun 2010 dan kami menyediakan hampir 600 aroma BIBIT/BIANG PARFUM berkwalitas #grosir  #grosirrefillparfum  #grosirminyakwangimurah  #grosirbibitparfum  #grosirbiangparfum  #agenparfumrefill  #agenminyakwangi  #agenbibitparfum  #agenbiangparfum  #refillparfume  #refillparfumbandung  #refillparfum  #bibitparfumrefill  #biangparfumrefill  #bibitminyakwangi  #bibitparfum  #peluangusaha  #peluangbisnis  #barangmurah  #aromatic  #wewangian  #perfumery  #parfumbandung  #parfum  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #parfumlaundrymurah  #parfumlaundry  #bibitparfumlaundry  #parfumrefill 
Tomford White Patchouli

Idr 400.000

100mlJARANG ADA ๐Ÿ“ฑ Order dan info ๐Ÿ‘‡:
Wa : 082146441171
IG : warungparfumbali ๐Ÿ’ฏ% ORI
NO KW / NO SUNTIKAN / NO ORI SINGAPORE / unboxing

#perfume #minyakwangi #minyakwangioriginal #minyakwangimurah #fragrance #parfum #parfumori #parfummurah #parfummurmer #hargaparfum #jualparfumori #jualparfum #jualparfumoriginal #dagangparfum #cheapperfume #beliparfum #parfumcewek
#parfumwanita #parfumunbox #minyakwangionline
#parfum #parfumori #parfumoriginal #parfummurah #parfumimpor #parfumimpormurah #parfumpromo #parfumsale #parfumoriimpor #parfumoriimport #bali #parfumbali
Tomford White Patchouli Idr 400.000 100mlJARANG ADA ๐Ÿ“ฑ Order dan info ๐Ÿ‘‡: Wa : 082146441171 IG : warungparfumbali ๐Ÿ’ฏ% ORI NO KW / NO SUNTIKAN / NO ORI SINGAPORE / unboxing #perfume  #minyakwangi  #minyakwangioriginal  #minyakwangimurah  #fragrance  #parfum  #parfumori  #parfummurah  #parfummurmer  #hargaparfum  #jualparfumori  #jualparfum  #jualparfumoriginal  #dagangparfum  #cheapperfume  #beliparfum  #parfumcewek  #parfumwanita  #parfumunbox  #minyakwangionline  #parfum  #parfumori  #parfumoriginal  #parfummurah  #parfumimpor  #parfumimpormurah  #parfumpromo  #parfumsale  #parfumoriimpor  #parfumoriimport  #bali  #parfumbali 
COMBO SET

VICTORIA SECRET PERFUME (250ML)
๐ŸŒธSECRET ESCAPE & PURE SEDUCTION๐ŸŒธ

RM50 INCLUDE POSTAGE TO SM
TO SS : ADD RM12 
Berminat boleh pm 013-6617760

Variatons :
๐Ÿ’„ Strawberries and Champagne
๐Ÿ’„ Moonlight Dream
๐Ÿ’„ Amber Romance
๐Ÿ’„ Total Attraction
๐Ÿ’„ Pure Seduction
๐Ÿ’„ Lost In Fantasy
๐Ÿ’„ Passion Struck
๐Ÿ’„ Secret Escape
๐Ÿ’„ Midnight Dare
๐Ÿ’„ Secret Charm
๐Ÿ’„ Vanilla Lace
๐Ÿ’„ Love Spell
๐Ÿ’„ Aqua Kiss

#petakperfumeshop #thepetakshop
#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecrets #perfume #perfumes #perfumemurah #bazaarpaknil #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajual #fragrance #puchong #shahalam #kajang #promosi #promosicutisekolah #hadiah #secretescape #hadiahharijadi #hariibu #hariguru #gift
COMBO SET VICTORIA SECRET PERFUME (250ML) ๐ŸŒธSECRET ESCAPE & PURE SEDUCTION๐ŸŒธ RM50 INCLUDE POSTAGE TO SM TO SS : ADD RM12 Berminat boleh pm 013-6617760 Variatons : ๐Ÿ’„ Strawberries and Champagne ๐Ÿ’„ Moonlight Dream ๐Ÿ’„ Amber Romance ๐Ÿ’„ Total Attraction ๐Ÿ’„ Pure Seduction ๐Ÿ’„ Lost In Fantasy ๐Ÿ’„ Passion Struck ๐Ÿ’„ Secret Escape ๐Ÿ’„ Midnight Dare ๐Ÿ’„ Secret Charm ๐Ÿ’„ Vanilla Lace ๐Ÿ’„ Love Spell ๐Ÿ’„ Aqua Kiss #petakperfumeshop  #thepetakshop  #victoriasecretmurahmalaysia  #victoriasecretmurah  #victoriasecrets  #perfume  #perfumes  #perfumemurah  #bazaarpaknil  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #sayajual  #fragrance  #puchong  #shahalam  #kajang  #promosi  #promosicutisekolah  #hadiah  #secretescape  #hadiahharijadi  #hariibu  #hariguru  #gift 
โš READYSTOCK & LIMITED ITEMSโš 

DUNHILL (DESIRE RED) .

Kini Inspires Perfume kami setanding bau perfume ORIGINAL

RM35 shj sebotol (exclude postage)
๐ŸŽˆ35ML
๐ŸŽˆBau tahan sehingga 12jam
๐ŸŽˆBotol kecik, comel giteww
๐ŸŽˆJimat terukkk. Sprayy sikit, confirm wangi.

WhatsApps : 0136617760 (Sis Iffah)

#petakperfumeshop #thepetakshop #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecrets #perfume #perfumes #perfumemurah #bazaarpaknil #minyakwangi #dunhill #desirered #minyakwangimurah #graduate #pacorabanne #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajual #fragrance #puchong #shahalam #kajang #promosi #promosicutisekolah #hadiah #hadiahharijadi #hariibu #hariguru #gift #inspiredperfume
โš READYSTOCK & LIMITED ITEMSโš  DUNHILL (DESIRE RED) . Kini Inspires Perfume kami setanding bau perfume ORIGINAL RM35 shj sebotol (exclude postage) ๐ŸŽˆ35ML ๐ŸŽˆBau tahan sehingga 12jam ๐ŸŽˆBotol kecik, comel giteww ๐ŸŽˆJimat terukkk. Sprayy sikit, confirm wangi. WhatsApps : 0136617760 (Sis Iffah) #petakperfumeshop  #thepetakshop  #victoriasecretmurahmalaysia  #victoriasecretmurah  #victoriasecrets  #perfume  #perfumes  #perfumemurah  #bazaarpaknil  #minyakwangi  #dunhill  #desirered  #minyakwangimurah  #graduate  #pacorabanne  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #sayajual  #fragrance  #puchong  #shahalam  #kajang  #promosi  #promosicutisekolah  #hadiah  #hadiahharijadi  #hariibu  #hariguru  #gift  #inspiredperfume 
โš READYSTOCK & LIMITED ITEMSโš 

PACO RABANNE (INVICTUS) .

Kini Inspires Perfume kami setanding bau perfume ORIGINAL

RM35 shj sebotol (exclude postage)
๐ŸŽˆ35ML
๐ŸŽˆBau tahan sehingga 12jam
๐ŸŽˆBotol kecik, comel giteww
๐ŸŽˆJimat terukkk. Sprayy sikit, confirm wangi.

WhatsApps : 0136617760 (Sis Iffah)

#petakperfumeshop #thepetakshop #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecrets #perfume #perfumes #perfumemurah #bazaarpaknil #minyakwangi #invictus  #minyakwangimurah #graduate #pacorabanne #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajual #fragrance #puchong #shahalam #kajang #promosi #promosicutisekolah #hadiah #hadiahharijadi #hariibu #hariguru #gift #inspiredperfume
โš READYSTOCK & LIMITED ITEMSโš  PACO RABANNE (INVICTUS) . Kini Inspires Perfume kami setanding bau perfume ORIGINAL RM35 shj sebotol (exclude postage) ๐ŸŽˆ35ML ๐ŸŽˆBau tahan sehingga 12jam ๐ŸŽˆBotol kecik, comel giteww ๐ŸŽˆJimat terukkk. Sprayy sikit, confirm wangi. WhatsApps : 0136617760 (Sis Iffah) #petakperfumeshop  #thepetakshop  #victoriasecretmurahmalaysia  #victoriasecretmurah  #victoriasecrets  #perfume  #perfumes  #perfumemurah  #bazaarpaknil  #minyakwangi  #invictus  #minyakwangimurah  #graduate  #pacorabanne  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #sayajual  #fragrance  #puchong  #shahalam  #kajang  #promosi  #promosicutisekolah  #hadiah  #hadiahharijadi  #hariibu  #hariguru  #gift  #inspiredperfume 
"ESHAL PERFUME MEMANG MEMUASKAN HATI CUSTOMER.  SAPA PERNAH CUBA MESTI NAK REPEAT ORDER LAGI"
..
Inginkan kesegaran sepanjang hari dengan kekuasaan ESHAL PERFUME yang likat dan pekat dan baunya lekat dan melekat hanya serendah RM15 sahaja
..
Whatsapp 01128070778 untuk dapatkan harga diskaun
..
More feedback: @feedback_eshalperfume
..
BELANJA CERMAT, POKET SELAMAT, TAPI BAU MEMIKAT ๐Ÿ˜Ž
..
#perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera #agenwanted #agendiperlukan #agenselangor #stokiswanted #stokisselangor #eshalperfume #eshal #shoppingonline #wangiantahanlama #perfumemurah #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumewanitamurah
"ESHAL PERFUME MEMANG MEMUASKAN HATI CUSTOMER. SAPA PERNAH CUBA MESTI NAK REPEAT ORDER LAGI" .. Inginkan kesegaran sepanjang hari dengan kekuasaan ESHAL PERFUME yang likat dan pekat dan baunya lekat dan melekat hanya serendah RM15 sahaja .. Whatsapp 01128070778 untuk dapatkan harga diskaun .. More feedback: @feedback_eshalperfume .. BELANJA CERMAT, POKET SELAMAT, TAPI BAU MEMIKAT ๐Ÿ˜Ž .. #perfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukansegera  #agenwanted  #agendiperlukan  #agenselangor  #stokiswanted  #stokisselangor  #eshalperfume  #eshal  #shoppingonline  #wangiantahanlama  #perfumemurah  #perfumelelaki  #perfumeperempuan  #perfumewanitamurah 
.
OK FIX cuma 80rb.
.
.
BEGITU CERIA, begitu mempesona..
.
Mist Charming adalah body mist karismatik yang menyempurnakan Mood Anda..
Dengan Floral Gardenia, membuat aromanya semakin Feminin, modern, dan Ceria..
.
Jadi ceritanya kan Istri suka keluar rumah, hangout hangout berdua ama Anak.. Tapi kalau selalu pakai parfume terlalu mewah juga, jadi buat selingan pake Body Mist ini aja solusinya.. murah meriah, segar, ceria..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio.
. OK FIX cuma 80rb. . . BEGITU CERIA, begitu mempesona.. . Mist Charming adalah body mist karismatik yang menyempurnakan Mood Anda.. Dengan Floral Gardenia, membuat aromanya semakin Feminin, modern, dan Ceria.. . Jadi ceritanya kan Istri suka keluar rumah, hangout hangout berdua ama Anak.. Tapi kalau selalu pakai parfume terlalu mewah juga, jadi buat selingan pake Body Mist ini aja solusinya.. murah meriah, segar, ceria.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio.
.
OK FIX cuma 80rb.
.
.
BEGITU CERIA, begitu mempesona..
.
Mist Charming adalah body mist karismatik yang menyempurnakan Mood Anda..
Dengan Floral Gardenia, membuat aromanya semakin Feminin, modern, dan Ceria..
.
Jadi ceritanya kan Istri suka keluar rumah, hangout hangout berdua ama Anak.. Tapi kalau selalu pakai parfume terlalu mewah juga, jadi buat selingan pake Body Mist ini aja solusinya.. murah meriah, segar, ceria..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
>> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
. OK FIX cuma 80rb. . . BEGITU CERIA, begitu mempesona.. . Mist Charming adalah body mist karismatik yang menyempurnakan Mood Anda.. Dengan Floral Gardenia, membuat aromanya semakin Feminin, modern, dan Ceria.. . Jadi ceritanya kan Istri suka keluar rumah, hangout hangout berdua ama Anak.. Tapi kalau selalu pakai parfume terlalu mewah juga, jadi buat selingan pake Body Mist ini aja solusinya.. murah meriah, segar, ceria.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“ >> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
.
1 Bulan pertama di 2018 sudah terlewati..
.
Waktu tidak akan menunggu meski kita menunda..
.
Februari, bulan penuh cinta?
Tidak, bagi saya semua bulan penuh dengan cinta..
.
Semenjak saya beralih ke Oriflame, banyak dari dalam diri saya lebih mengenal cinta, cinta kepada keluarga, dan cinta apa yang saya kerjakan..
.
Saya cinta mengerjakan Oriflame, karena sejauh ini cuma oriflame yg bisa kasih saya lebih.. Kasih saya jalan untuk wujudkan impian..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
>> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
. 1 Bulan pertama di 2018 sudah terlewati.. . Waktu tidak akan menunggu meski kita menunda.. . Februari, bulan penuh cinta? Tidak, bagi saya semua bulan penuh dengan cinta.. . Semenjak saya beralih ke Oriflame, banyak dari dalam diri saya lebih mengenal cinta, cinta kepada keluarga, dan cinta apa yang saya kerjakan.. . Saya cinta mengerjakan Oriflame, karena sejauh ini cuma oriflame yg bisa kasih saya lebih.. Kasih saya jalan untuk wujudkan impian.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“ >> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Pati Minyak Wangi..
Ada wangian
๐Ÿ‘‰paris hilton
๐Ÿ‘‰bombshell
๐Ÿ‘‰forbidden rose
๐Ÿ‘‰siren
๐Ÿ‘‰honeydew
๐Ÿ‘‰versace bright crystal
๐Ÿ‘‰midnightfantasy
๐Ÿ‘‰apple blossom
๐Ÿ‘‰fantasy
๐Ÿ‘‰gucci flora
๐Ÿ‘‰gucci flora envy me
๐Ÿ‘‰kasturi kijang
๐Ÿ‘‰kasturi putih
๐Ÿ‘‰malaikat subuh
๐Ÿ‘‰dunhill red&blue
๐Ÿ‘‰invictus
Banyak lagi haruman yg ada.. bau tahan lama
boleh dibawa solat
tiada campuran
haruman inspirasi minyak wangi berjenama
100%pati minyak wangi
harga mengikut saiz botol
harga dari serendah rm 10 dan keatas
boleh dibuat sebagai hantaran,doorgift,cenderahati dan sebagainya(boleh pilih
botol)
boleh beli secara borong
berminat whatsapp or sms sahaja
tq๐Ÿ˜Š#sayajual#sayajualminyakwangi
#patiminyakwangi#minyakwangi
#minyakwangimurah#minyakwangionline#aromaterapi#freshcare#sayajual#malaysia#melaka
Pati Minyak Wangi.. Ada wangian ๐Ÿ‘‰paris hilton ๐Ÿ‘‰bombshell ๐Ÿ‘‰forbidden rose ๐Ÿ‘‰siren ๐Ÿ‘‰honeydew ๐Ÿ‘‰versace bright crystal ๐Ÿ‘‰midnightfantasy ๐Ÿ‘‰apple blossom ๐Ÿ‘‰fantasy ๐Ÿ‘‰gucci flora ๐Ÿ‘‰gucci flora envy me ๐Ÿ‘‰kasturi kijang ๐Ÿ‘‰kasturi putih ๐Ÿ‘‰malaikat subuh ๐Ÿ‘‰dunhill red&blue ๐Ÿ‘‰invictus Banyak lagi haruman yg ada.. bau tahan lama boleh dibawa solat tiada campuran haruman inspirasi minyak wangi berjenama 100%pati minyak wangi harga mengikut saiz botol harga dari serendah rm 10 dan keatas boleh dibuat sebagai hantaran,doorgift,cenderahati dan sebagainya(boleh pilih botol) boleh beli secara borong berminat whatsapp or sms sahaja tq๐Ÿ˜Š#sayajual #sayajualminyakwangi  #patiminyakwangi #minyakwangi  #minyakwangimurah #minyakwangionline #aromaterapi #freshcare #sayajual #malaysia #melaka 
.
All new miniature for men 2017 release!
.
Givenchy Gentlemen 6ml - RM33
S.Ferragamo Uomo Casual Life 5ml - RM33
Dior Homme Sport 10ml - RM38
.
.
These 3 colognes is not quite similar. For men out there who like to wear different kind of smell everyday, we suggest these 3 amazing colognes. .
.
Special combo. Take all for RM93 only!
.
.
DM or whatsapp to purchase
. All new miniature for men 2017 release! . Givenchy Gentlemen 6ml - RM33 S.Ferragamo Uomo Casual Life 5ml - RM33 Dior Homme Sport 10ml - RM38 . . These 3 colognes is not quite similar. For men out there who like to wear different kind of smell everyday, we suggest these 3 amazing colognes. . . Special combo. Take all for RM93 only! . . DM or whatsapp to purchase
.
Kerjanya ngeluuuuh mulu..!
.
Gw ga ada modaaaaall!! Jadi ga bisa nalangiin..!!
.
Udah coba ke org terdekat? saudara? udah semua? yakin? udah edukasi bagaimana belanja Online?
.
gw ga ada waktu.. gw sibukk!!
.
Tapi... rajin posting, rajin amat haha hihi ama temen, masih sempet maem ML di hape..
.
gw sibuk urus kerjaan rumah.. anak ribet klo pagi.. mandiin, bikin sarapan, anter sekolah, cuci baju, setrika..
.
Tapi... Masih sempet nonton sinetron, masih sempet ngeGossip, masih sempet ikut2an tidur siang ma Anak..
.
HUFFFHT!
.
Kadang orang tau klo dia melakukan hal hal yang ga faedah, kadang orang suka cari pengaminan untuk alasannya, kadang enggan melakukan solusi..
.
Punya Impian? PUNYA.. ๐Ÿ˜Ž
.
Udah lakukan apa yang bisa wujudin impian km? BELOM! ๐Ÿ˜“
.
Ayok berubah,,!! mumpung masih muda!! mumpung bisa melakukan sesuatu!! .
Kalau bukan kita sendiri yang merubah nasib kita, siapa lagi? kita yang berhak memantaskan diri kita sendiri untuk menerima apa yang PANTAS kita terima..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
>> kunjungi : @baim_reaves โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
. Kerjanya ngeluuuuh mulu..! . Gw ga ada modaaaaall!! Jadi ga bisa nalangiin..!! . Udah coba ke org terdekat? saudara? udah semua? yakin? udah edukasi bagaimana belanja Online? . gw ga ada waktu.. gw sibukk!! . Tapi... rajin posting, rajin amat haha hihi ama temen, masih sempet maem ML di hape.. . gw sibuk urus kerjaan rumah.. anak ribet klo pagi.. mandiin, bikin sarapan, anter sekolah, cuci baju, setrika.. . Tapi... Masih sempet nonton sinetron, masih sempet ngeGossip, masih sempet ikut2an tidur siang ma Anak.. . HUFFFHT! . Kadang orang tau klo dia melakukan hal hal yang ga faedah, kadang orang suka cari pengaminan untuk alasannya, kadang enggan melakukan solusi.. . Punya Impian? PUNYA.. ๐Ÿ˜Ž . Udah lakukan apa yang bisa wujudin impian km? BELOM! ๐Ÿ˜“ . Ayok berubah,,!! mumpung masih muda!! mumpung bisa melakukan sesuatu!! . Kalau bukan kita sendiri yang merubah nasib kita, siapa lagi? kita yang berhak memantaskan diri kita sendiri untuk menerima apa yang PANTAS kita terima.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“ >> kunjungi : @baim_reaves โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
"HUISHH SEDAP BAU DIA. NIE ESOK P MENIAGA RAMAI LA CUSTOMER SEBAB BAU DIA MEMIKAT SANGAT"
..
Inginkan kesegaran sepanjang hari dengan kekuasaan ESHAL PERFUME yang likat dan pekat dan baunya lekat dan melekat hanya serendah RM15 sahaja
..
Whatsapp 01128070778 untuk dapatkan harga diskaun
..
More feedback: @feedback_eshalperfume
..
BELANJA CERMAT, POKET SELAMAT, TAPI BAU MEMIKAT ๐Ÿ˜Ž
..
#perfume #minyakwangi #minyakwangimurah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera #agenwanted #agendiperlukan #agenselangor #stokiswanted #stokisselangor #eshalperfume #eshal #shoppingonline #wangiantahanlama #perfumemurah #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumewanitamurah
"HUISHH SEDAP BAU DIA. NIE ESOK P MENIAGA RAMAI LA CUSTOMER SEBAB BAU DIA MEMIKAT SANGAT" .. Inginkan kesegaran sepanjang hari dengan kekuasaan ESHAL PERFUME yang likat dan pekat dan baunya lekat dan melekat hanya serendah RM15 sahaja .. Whatsapp 01128070778 untuk dapatkan harga diskaun .. More feedback: @feedback_eshalperfume .. BELANJA CERMAT, POKET SELAMAT, TAPI BAU MEMIKAT ๐Ÿ˜Ž .. #perfume  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukansegera  #agenwanted  #agendiperlukan  #agenselangor  #stokiswanted  #stokisselangor  #eshalperfume  #eshal  #shoppingonline  #wangiantahanlama  #perfumemurah  #perfumelelaki  #perfumeperempuan  #perfumewanitamurah 
MAJLIS KAHWIN DAH DEKAT, TAPI BARANG HANTARAN MASIH TAK CUKUP?๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
.
Buat bakal pengantin yang belum jumpa barang hantaran, nahh nak bagi idea sikit ni. Cuba tengok, lawa ke lawa sangat bila produk dianz di susun macam ni?
.
Menarik kan. Gubahan bunga yang simple, buatkan mata terus fokus ke produk dianz ni?
Boleh teka berapa nilai hantaran begini? Kurang dari RM300  je uols
.
.
WHATSAPP terus ye๐Ÿ˜Š
.
Jom cantik dan sihat๐Ÿ’ช
๐Ÿ“ฒDM/PM/Tele +60134034058
LINK WHATSAPP DI BIO
.
#cantikdanflawless 
#cantikdansihat 
#dianz #dianzvitc #dianzvitamin #dianzvitaminc #vitaminmurah #vitaminkecantikan
#sihatdancantik 
#resdung #eczema
#jerawathilang #hilangkanjerawat
#jomcantik
#dianzperfume #dianzproduk #dianzperfumes #minyakwangimurah #vitamilk #susuibu
MAJLIS KAHWIN DAH DEKAT, TAPI BARANG HANTARAN MASIH TAK CUKUP?๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ . Buat bakal pengantin yang belum jumpa barang hantaran, nahh nak bagi idea sikit ni. Cuba tengok, lawa ke lawa sangat bila produk dianz di susun macam ni? . Menarik kan. Gubahan bunga yang simple, buatkan mata terus fokus ke produk dianz ni? Boleh teka berapa nilai hantaran begini? Kurang dari RM300 je uols . . WHATSAPP terus ye๐Ÿ˜Š . Jom cantik dan sihat๐Ÿ’ช ๐Ÿ“ฒDM/PM/Tele +60134034058 LINK WHATSAPP DI BIO . #cantikdanflawless  #cantikdansihat  #dianz  #dianzvitc  #dianzvitamin  #dianzvitaminc  #vitaminmurah  #vitaminkecantikan  #sihatdancantik  #resdung  #eczema  #jerawathilang  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #dianzperfume  #dianzproduk  #dianzperfumes  #minyakwangimurah  #vitamilk  #susuibu 
.
1 Bulan pertama di 2018 sudah terlewati..
.
Waktu tidak akan menunggu meski kita menunda..
.
Februari, bulan penuh cinta?
Tidak, bagi saya semua bulan penuh dengan cinta..
.
Semenjak saya beralih ke Oriflame, banyak dari dalam diri saya lebih mengenal cinta, cinta kepada keluarga, dan cinta apa yang saya kerjakan..
.
Saya cinta mengerjakan Oriflame, karena sejauh ini cuma oriflame yg bisa kasih saya lebih.. Kasih saya jalan untuk wujudkan impian..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
>> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
. 1 Bulan pertama di 2018 sudah terlewati.. . Waktu tidak akan menunggu meski kita menunda.. . Februari, bulan penuh cinta? Tidak, bagi saya semua bulan penuh dengan cinta.. . Semenjak saya beralih ke Oriflame, banyak dari dalam diri saya lebih mengenal cinta, cinta kepada keluarga, dan cinta apa yang saya kerjakan.. . Saya cinta mengerjakan Oriflame, karena sejauh ini cuma oriflame yg bisa kasih saya lebih.. Kasih saya jalan untuk wujudkan impian.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“ >> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
MashaAllah harum wangi Hajar Aswad dan Kain Kiswah ini ga hilang dan ga luntur walaupun kena terik matahari, kena hujan, dicium, diusap, dielus-elus oleh jutaan jamaah.
.
Alhamdulillah mau CLBK-an dan kangen dengan harum keduanya kini udah bisa terobati oleh parfum dari @baqalah.samama .
Parfum Hajar Aswad dan Wangi Kiswah yang mudah-mudahan jadi wasilah kita untuk menjadi tamu Allah kelak. Aamiin
.
Mari mencium harumnya batu surga dan kain penutup ka'bah dahulu sebelum kita berangkat kesana, Aamiin Allahuma Aamiin. ๐Ÿ•‹๐Ÿ•‹๐Ÿ•‹๐Ÿ•‹๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
.
#parfumasli #parfumarab #parfumarabmurah #minyakwangiarabsaudi #minyakwangiarab #minyakwangimurah
MashaAllah harum wangi Hajar Aswad dan Kain Kiswah ini ga hilang dan ga luntur walaupun kena terik matahari, kena hujan, dicium, diusap, dielus-elus oleh jutaan jamaah. . Alhamdulillah mau CLBK-an dan kangen dengan harum keduanya kini udah bisa terobati oleh parfum dari @baqalah.samama . Parfum Hajar Aswad dan Wangi Kiswah yang mudah-mudahan jadi wasilah kita untuk menjadi tamu Allah kelak. Aamiin . Mari mencium harumnya batu surga dan kain penutup ka'bah dahulu sebelum kita berangkat kesana, Aamiin Allahuma Aamiin. ๐Ÿ•‹๐Ÿ•‹๐Ÿ•‹๐Ÿ•‹๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ . #parfumasli  #parfumarab  #parfumarabmurah  #minyakwangiarabsaudi  #minyakwangiarab  #minyakwangimurah 
.
Kerjanya ngeluuuuh mulu..!
.
Gw ga ada modaaaaall!! Jadi ga bisa nalangiin..!!
.
Udah coba ke org terdekat? saudara? udah semua? yakin? udah edukasi bagaimana belanja Online?
.
gw ga ada waktu.. gw sibukk!!
.
Tapi... rajin posting, rajin amat haha hihi ama temen, masih sempet maem ML di hape..
.
gw sibuk urus kerjaan rumah.. anak ribet klo pagi.. mandiin, bikin sarapan, anter sekolah, cuci baju, setrika..
.
Tapi... Masih sempet nonton sinetron, masih sempet ngeGossip, masih sempet ikut2an tidur siang ma Anak..
.
HUFFFHT!
.
Kadang orang tau klo dia melakukan hal hal yang ga faedah, kadang orang suka cari pengaminan untuk alasannya, kadang enggan melakukan solusi..
.
Punya Impian? PUNYA.. ๐Ÿ˜Ž
.
Udah lakukan apa yang bisa wujudin impian km? BELOM! ๐Ÿ˜“
.
Ayok berubah,,!! mumpung masih muda!! mumpung bisa melakukan sesuatu!! .
Kalau bukan kita sendiri yang merubah nasib kita, siapa lagi? kita yang berhak memantaskan diri kita sendiri untuk menerima apa yang PANTAS kita terima..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
>> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
. Kerjanya ngeluuuuh mulu..! . Gw ga ada modaaaaall!! Jadi ga bisa nalangiin..!! . Udah coba ke org terdekat? saudara? udah semua? yakin? udah edukasi bagaimana belanja Online? . gw ga ada waktu.. gw sibukk!! . Tapi... rajin posting, rajin amat haha hihi ama temen, masih sempet maem ML di hape.. . gw sibuk urus kerjaan rumah.. anak ribet klo pagi.. mandiin, bikin sarapan, anter sekolah, cuci baju, setrika.. . Tapi... Masih sempet nonton sinetron, masih sempet ngeGossip, masih sempet ikut2an tidur siang ma Anak.. . HUFFFHT! . Kadang orang tau klo dia melakukan hal hal yang ga faedah, kadang orang suka cari pengaminan untuk alasannya, kadang enggan melakukan solusi.. . Punya Impian? PUNYA.. ๐Ÿ˜Ž . Udah lakukan apa yang bisa wujudin impian km? BELOM! ๐Ÿ˜“ . Ayok berubah,,!! mumpung masih muda!! mumpung bisa melakukan sesuatu!! . Kalau bukan kita sendiri yang merubah nasib kita, siapa lagi? kita yang berhak memantaskan diri kita sendiri untuk menerima apa yang PANTAS kita terima.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“ >> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Pernah tak dah pakai makeup nak keluar tapi lupa gosok gigi? Euww. Sendiri pun rasa tak selesa apatah lagi orang sekeliling kita kan?
.
.

Sama juga dengan perfume. Dah ready dengan favourite handbag & pink stiletto tapi tak spray perfume. Rasa macam ada tak kena kan? .
.
.
Jadi cepat2 spray tau. Untuk suggestion try la perfume GRACE. Kena sangat dengan pink stiletto ๐Ÿ˜.
.
.
.
#dexandra 
#dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan
#perfumeshop #dexandraclassyandfabulous
Pernah tak dah pakai makeup nak keluar tapi lupa gosok gigi? Euww. Sendiri pun rasa tak selesa apatah lagi orang sekeliling kita kan? . . Sama juga dengan perfume. Dah ready dengan favourite handbag & pink stiletto tapi tak spray perfume. Rasa macam ada tak kena kan? . . . Jadi cepat2 spray tau. Untuk suggestion try la perfume GRACE. Kena sangat dengan pink stiletto ๐Ÿ˜. . . . #dexandra  #dexandraluckydraw  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualsayapakai  #dexandraperfume  #perfumecollection  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumelover  #perfumemalaysia  #dexandralover  #dexandrashahalam  #dexandramalaysia  #wangiankehidupan  #perfumeshop  #dexandraclassyandfabulous 
.
1 Bulan pertama di 2018 sudah terlewati..
.
Waktu tidak akan menunggu meski kita menunda..
.
Februari, bulan penuh cinta?
Tidak, bagi saya semua bulan penuh dengan cinta..
.
Semenjak saya beralih ke Oriflame, banyak dari dalam diri saya lebih mengenal cinta, cinta kepada keluarga, dan cinta apa yang saya kerjakan..
.
Saya cinta mengerjakan Oriflame, karena sejauh ini cuma oriflame yg bisa kasih saya lebih.. Kasih saya jalan untuk wujudkan impian..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
>> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
. 1 Bulan pertama di 2018 sudah terlewati.. . Waktu tidak akan menunggu meski kita menunda.. . Februari, bulan penuh cinta? Tidak, bagi saya semua bulan penuh dengan cinta.. . Semenjak saya beralih ke Oriflame, banyak dari dalam diri saya lebih mengenal cinta, cinta kepada keluarga, dan cinta apa yang saya kerjakan.. . Saya cinta mengerjakan Oriflame, karena sejauh ini cuma oriflame yg bisa kasih saya lebih.. Kasih saya jalan untuk wujudkan impian.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“ >> kunjungi : @tentang.adjie.dan.oriflame โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ™›โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Morning monday ... Have a nice Day ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
-
-
The Best pack 6 in 1 #parfume  with @nk.exclusive_stokis_kapar .
.
1) wangian tahan lama 24jam
2) mesra solat
3) 100% pati minyak wangi
4) tidak mengandungi alkohol
.
.
CoD : kapar / Bukit kapar / meru / setia alam / puncak alam / klang
-
-
019-6066338
-
-
#nkexclusiveparfum #patiminyakwangi #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangionline #minyakwangisolat #selangor #malaysia #klang #kapar #bukitkapar #shahalam #setiaalam #kapar #kualaselangor #puncakalam #meru
Morning monday ... Have a nice Day ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . - - The Best pack 6 in 1 #parfume  with @nk.exclusive_stokis_kapar . . 1) wangian tahan lama 24jam 2) mesra solat 3) 100% pati minyak wangi 4) tidak mengandungi alkohol . . CoD : kapar / Bukit kapar / meru / setia alam / puncak alam / klang - - 019-6066338 - - #nkexclusiveparfum  #patiminyakwangi  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangionline  #minyakwangisolat  #selangor  #malaysia  #klang  #kapar  #bukitkapar  #shahalam  #setiaalam  #kapar  #kualaselangor  #puncakalam  #meru 
PROMOSI MINYAK WANGI ! ====================================== ๐Ÿ’ธ Retail Price = RM350+++โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ’ต Our Price = RM120 (Free 20ml Random Pocket Perfume) ====================================== ๐Ÿ˜ BAYAR MURAH UNTUK MINYAK WANGI BERJENAMA DAN TAHAN LAMA !! ============================================================================
๐ŸŒธ Wangian tahan lama sehingga 8-12 jam.
๐ŸŒธ 100% Original
๐ŸŒธ Kotak dibungkus plastik.
๐ŸŒธ Pembungkusan rapi sebelum dipos.
๐ŸŒธ Bayaran termasuk pos.
๐ŸŒธ Apa yang anda nampak di kaunter butik, itu yang anda akan dapat daripada kami.
๐ŸŒธ Tak dapat minyak wangi yang dicari? Hantar gambar kepada kami melalui Whatsapp kerana kami mempunyai lebih dari 500++ jenama minyak wangi. ============================================================================
๐Ÿ“ฒ WhatsApp sekarang

010 420 9317
010 420 9317
010 420 9317 ============================================================================ #PerfumeMurah #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMalaysia #PerfumeOriMalaysia #PerfumeOri #PerfumeOriMurah #MinyakWangiMurah #MinyakWangiMalaysia #MinyakWangiOri #MinyakWangi
PROMOSI MINYAK WANGI ! ====================================== ๐Ÿ’ธ Retail Price = RM350+++โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ’ต Our Price = RM120 (Free 20ml Random Pocket Perfume) ====================================== ๐Ÿ˜ BAYAR MURAH UNTUK MINYAK WANGI BERJENAMA DAN TAHAN LAMA !! ============================================================================ ๐ŸŒธ Wangian tahan lama sehingga 8-12 jam. ๐ŸŒธ 100% Original ๐ŸŒธ Kotak dibungkus plastik. ๐ŸŒธ Pembungkusan rapi sebelum dipos. ๐ŸŒธ Bayaran termasuk pos. ๐ŸŒธ Apa yang anda nampak di kaunter butik, itu yang anda akan dapat daripada kami. ๐ŸŒธ Tak dapat minyak wangi yang dicari? Hantar gambar kepada kami melalui Whatsapp kerana kami mempunyai lebih dari 500++ jenama minyak wangi. ============================================================================ ๐Ÿ“ฒ WhatsApp sekarang 010 420 9317 010 420 9317 010 420 9317 ============================================================================ #PerfumeMurah  #PerfumeMurahMalaysia  #PerfumeMalaysia  #PerfumeOriMalaysia  #PerfumeOri  #PerfumeOriMurah  #MinyakWangiMurah  #MinyakWangiMalaysia  #MinyakWangiOri  #MinyakWangi