an online Instagram web viewer

#mayacollection medias

Photos

🎀 Maya Collection 🎀
.
Material : Satin
Bidang : 45"
Harga : RM20 exclude postage
Warna : Pls refer admin
.
#mayacollection #qisamnihijab hanya online booking & postage shj.. Walk in #kedaiairterjundurianperangin xda stock lagi.. mgkn coming soon
.
Whats App 014 6920832
xSay2
Nouvelle collection des magnifiques bougies Maya avec de nouvelles attentions #stickers #mayacollection #candles #bougie #blanc #noir#senteur #parfum #disponible chez 7interieur #7interieur😏
The new Maya collection is inspired by Mexico during the twenties. The contradiction between the commitments to the communism and the colourful Mexico. 
#mexico#mayacollection#maya#fridakahlo#tinamodotti #diegorivera#communism#luisbarragan#twenties
Corn field photographed by Tina Modotti. #inspiration#mayacollection#tinamodotti
EVR — Launch Party — Maya Collection — The third of March — 20:00 - 00:00 — DE Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerp — Drop by, have a look, fit and enjoy. #evr #elinevanree #mayacollection #fashion #antwerp #ikkoopbelgisch
EVR — Launch Party — The Maya Collection — The third of March — 20:00 - 00:00 — DE Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerp — Drop by, have a look, fit and enjoy.
@oumaymaboumeshouli for EVR
#cornprint #mexico #elinevanree #fashiondesigner #mayacollection #inspiration #shadeoforange #ikkoopbelgisch #thisisbelgium #belgianfashion
EVR — Launch Party — Maya Collection — The third of March — 20:00 - 00:00 — DE Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerp — Drop by, have a look, fit and enjoy. 
#evr #mayacollection #ikkoopbelgisch #inspiration #luisbarragan
New unstitched suits in blissful colours 🌸🌸 DESCRIPTION🌸🌸
JC 039

Top: Pure Georgette self printed fabric with very beautiful kundan and moti work on the neckline. Semi stiched up to 52.

Bottom: santoon

Dupatta: Pure chiffon dupatta with 4 side lace.

Price: Rs. 1999 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸#onlineboutique #mayacollection #shopnowonline #unstitchedsuits #partywear #onlineshopping
New unstitched suits in blissful colours 🌸🌸 DESCRIPTION🌸🌸 JC 039 Top: Pure Georgette self printed fabric with very beautiful kundan and moti work on the neckline. Semi stiched up to 52. Bottom: santoon Dupatta: Pure chiffon dupatta with 4 side lace. Price: Rs. 1999 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸#onlineboutique  #mayacollection  #shopnowonline  #unstitchedsuits  #partywear  #onlineshopping 
Excited! Official release will be the third of March. More information coming very soon. #evr #mayacollection #release  #ikkoopbelgisch #fashion #designer #antwerp
Excited! Official release of the Maya Collection will be the third of March. More information coming very soon. #evr #mayacollection #release  #ikkoopbelgisch #fashion #designer #antwerp
Excited! Official release will be the third of March. More information coming very soon. #evr #mayacollection #release  #ikkoopbelgisch #fashion #designer #antwerp
Come and visit one of our O'Hare locations to see the beautiful Maya collection! We have a variety of earrings, bangles, rings, and necklaces. #erwinpearl #Teamohare #Mayacollection #fashion #beautiful #stylish #jewlery
Check out these first sketches for the new Maya Collection that will be launched saturday the third of March in Antwerp. More information coming soon!  #evr #elinevanree #mayacollection #release #fashion #fashiondesigner #fashionsketch #designedinantwerp #madeinbarcelona #ikkoopbelgisch
Check out these first sketches for the new Maya Collection that will be launched saturday the third of March in Antwerp. More information coming soon!  #evr #elinevanree #mayacollection #release #fashion #fashiondesigner #fashionsketch #designedinantwerp #madeinbarcelona #ikkoopbelgisch
Check out these first sketches for the new Maya Collection that will be launched saturday the third of March in Antwerp. More information coming soon!  #evr #elinevanree #mayacollection #release #fashion #fashiondesigner #fashionsketch #designedinantwerp #madeinbarcelona #ikkoopbelgisch
SILVER #botteguccia#mayacollection.
. •
🛍 SHOPPING online: 
www.botteguccia.eu
•
💌 CONTATTI: 
info@botteguccia.eu
•
⚠️ se  avete un NEGOZIO e volete diventare rivenditori ufficiali BOTTEGUCCIA inviate una mail a: ➡️info@botteguccia.eu⬅️ .
•
📸 LE VOSTRE FOTO :
indossate i vostri gioielli #Botteguccia e fatevi un selfie 📲 Le foto più belle saranno ripostate sulla nostra pagina ufficiale, nelle nostre stories ❣.
•
#BottegucciaJewels 💍
#LikeAStar 🌟
#BottegucciaPerfectGift 🎁
#ArtigianatoDiLusso 💎
#MadeInSouthItaly ☀️🇮🇹 .
•
#jewels#jewelry#earrings#necklace#bracialets#rings#madeinitaly#bottegucciatheoriginal#love#passion#fashion#shoponline#glamour#naples
SILVER #botteguccia #mayacollection . . • 🛍 SHOPPING online: www.botteguccia.eu • 💌 CONTATTI: info@botteguccia.eu • ⚠️ se avete un NEGOZIO e volete diventare rivenditori ufficiali BOTTEGUCCIA inviate una mail a: ➡️info@botteguccia.eu⬅️ . • 📸 LE VOSTRE FOTO : indossate i vostri gioielli #Botteguccia  e fatevi un selfie 📲 Le foto più belle saranno ripostate sulla nostra pagina ufficiale, nelle nostre stories ❣. • #BottegucciaJewels  💍 #LikeAStar  🌟 #BottegucciaPerfectGift  🎁 #ArtigianatoDiLusso  💎 #MadeInSouthItaly  ☀️🇮🇹 . • #jewels #jewelry #earrings #necklace #bracialets #rings #madeinitaly #bottegucciatheoriginal #love #passion #fashion #shoponline #glamour #naples 
Kalau Kak Ina buat contest #AmalhadieyOOTD, #AmalSisters suka tak? InsyaAllah esok Kak Ina maklumkan details contest ya. Tungguuu… - Kak Ina.
Kalau Kak Ina buat contest #AmalhadieyOOTD , #AmalSisters  suka tak? InsyaAllah esok Kak Ina maklumkan details contest ya. Tungguuu… - Kak Ina.
#mayacollection #maya #occasionaltables #designstefanobigi #rochebobois @rochebobois @rocheboboisrussia @rocheboboismx
#mayacollection #maya #occasionaltables #designstefanobigi #rochebobois @rochebobois @rocheboboisrussia @rocheboboismx
#mayacollection #maya #occasionaltables #designstefanobigi #rochebobois @rochebobois @rocheboboisrussia @rocheboboismx
#mayacollection #maya #occasionaltables #designstefanobigi #rochebobois @rochebobois @rocheboboisrussia @rocheboboismx
#mayacollection #maya #occasionaltables #designstefanobigi #rochebobois @rochebobois @rocheboboisrussia @rocheboboismx
Jarang Kak Ina share gambar sisi belakang kurung Amalhadiey kan? Kali ni Kak Ina tunjukkan sisi belakang pula ya. .
.
.

Salah satu kelebihan memakai outfit loose cutting ini ialah #AmalSisters boleh selesa berjalan tanpa risau baju kurung kita melekat di belakang. - Kak Ina.
Jarang Kak Ina share gambar sisi belakang kurung Amalhadiey kan? Kali ni Kak Ina tunjukkan sisi belakang pula ya. . . . Salah satu kelebihan memakai outfit loose cutting ini ialah #AmalSisters  boleh selesa berjalan tanpa risau baju kurung kita melekat di belakang. - Kak Ina.
Warna ceria dengan gabungan corak floral sederhana besar pada Old Rose ini akan beri efek elegan jika #AmalSisters padankan dengan hijab plain warna pekat macam Ajwa gayakan ni. Nak cuba untuk ke office esok? Boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. - Kak Ina.
Warna ceria dengan gabungan corak floral sederhana besar pada Old Rose ini akan beri efek elegan jika #AmalSisters  padankan dengan hijab plain warna pekat macam Ajwa gayakan ni. Nak cuba untuk ke office esok? Boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. - Kak Ina.
Kalau sederhana tu boleh diterjemah dalam bentuk warna pakaian, Kak Ina pilih Basil Green ni! The kind of outfit you know will stay in your wardrobe for long. - Kak Ina.
Kalau sederhana tu boleh diterjemah dalam bentuk warna pakaian, Kak Ina pilih Basil Green ni! The kind of outfit you know will stay in your wardrobe for long. - Kak Ina.
Untuk hari-hari yang anda ingin ringkas ke pejabat, apa kata sarungkan Raven White ini? Because monochrome is timeless and beautiful, #AmalSisters. - Kak Ina.
Untuk hari-hari yang anda ingin ringkas ke pejabat, apa kata sarungkan Raven White ini? Because monochrome is timeless and beautiful, #AmalSisters . - Kak Ina.
Corak paisley ni jarang nak jumpa yang prints cantik pada fabrik cotton. Selalunya paisley cantik pada fabrik silk.
.
.
Tapi kalau terjumpa yang cantik pada fabrik cotton, Kak Ina memang tak akan lepaskan peluang buat baju kurung.
.
.
A must in your wardrobe ladies, trust me! Untuk koleksi baru nanti, insyaAllah Kak Ina masih kekalkan satu corak paisley.
.
.
Tapi kali ini berlainan sedikit daripada paisley sedia ada. Tunggu ya #AmalSisters. Eh, bila ya #TeamAmalhadiey nak release new collection tu? 🤔 - Kak Ina.
Corak paisley ni jarang nak jumpa yang prints cantik pada fabrik cotton. Selalunya paisley cantik pada fabrik silk. . . Tapi kalau terjumpa yang cantik pada fabrik cotton, Kak Ina memang tak akan lepaskan peluang buat baju kurung. . . A must in your wardrobe ladies, trust me! Untuk koleksi baru nanti, insyaAllah Kak Ina masih kekalkan satu corak paisley. . . Tapi kali ini berlainan sedikit daripada paisley sedia ada. Tunggu ya #AmalSisters . Eh, bila ya #TeamAmalhadiey  nak release new collection tu? 🤔 - Kak Ina.
JAKET BOLAK BALIK
-Bahan taslan JN parasut
-Daleman fleece
-P 68cm x LD 110cm
-Saku ada resleting
-Logo tag kulitUkuran M fit L
-Hoodie bisa lepas pasang
-Bisa dipakai cewe / cowo (UNISEX)

#jaket #jaketfashion #style #collection #mayacollection #mayaolshopcollection
Siapa suka baju kurung dengan corak bunga sederhana besar? #MayaPresidentialBlue ini mungkin untuk anda. #AmalSisters boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 untuk dapatkan baju anda ya. – Kak Ina.
Siapa suka baju kurung dengan corak bunga sederhana besar? #MayaPresidentialBlue  ini mungkin untuk anda. #AmalSisters  boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 untuk dapatkan baju anda ya. – Kak Ina.
Sekejap, Kak Ina confuse. Warna mana sesuai untuk pergi kerja esok? #AmalSisters nak vote warna mana untuk tolong Kak Ina ni? – Kak Ina.
Sekejap, Kak Ina confuse. Warna mana sesuai untuk pergi kerja esok? #AmalSisters  nak vote warna mana untuk tolong Kak Ina ni? – Kak Ina.
Sesekali tampil dengan busana ceria ke kerja apa salahnya kan #AmalSisters? Buat teman semangat pada hari-hari penting yang anda mungkin perlu berjumpa klien, ada presentation penting, ada meeting penting. .
.
.
Kurung Amalhadiey sedia menemani hari anda. – Kak Ina.
Sesekali tampil dengan busana ceria ke kerja apa salahnya kan #AmalSisters ? Buat teman semangat pada hari-hari penting yang anda mungkin perlu berjumpa klien, ada presentation penting, ada meeting penting. . . . Kurung Amalhadiey sedia menemani hari anda. – Kak Ina.
Masih di pejabat #AmalSisters? Kalau khusyuk merenung laptop sejak pagi, take five sekejap, bangun dan stretching sikit. Kemudian baru sambung semula kerja. .
.
.
Atau kalau ada kawan sebelah cubicle kita tu yang kita perasan dia tak angkat-angkat kepala sejak pagi merenung laptop, tolong ingatkan dia take five. .
.
.
Kadang-kadang kita sendiri pun tak sedar, kawan boleh tolong ingatkan. Tidaklah bila sampai balik rumah, selalu kita lenguh bahu dan sakit kepala lagi kan? – Kak Ina.
Masih di pejabat #AmalSisters ? Kalau khusyuk merenung laptop sejak pagi, take five sekejap, bangun dan stretching sikit. Kemudian baru sambung semula kerja. . . . Atau kalau ada kawan sebelah cubicle kita tu yang kita perasan dia tak angkat-angkat kepala sejak pagi merenung laptop, tolong ingatkan dia take five. . . . Kadang-kadang kita sendiri pun tak sedar, kawan boleh tolong ingatkan. Tidaklah bila sampai balik rumah, selalu kita lenguh bahu dan sakit kepala lagi kan? – Kak Ina.
Kombinasi pastel dan gaya sederhana pada #MayaBasilGreen ini untuk temankan #AmalSisters melangkah pergi kerja dengan yakin selesa. Say yes to cotton as your outfit fabric, ladies. – Kak Ina.
Kombinasi pastel dan gaya sederhana pada #MayaBasilGreen  ini untuk temankan #AmalSisters  melangkah pergi kerja dengan yakin selesa. Say yes to cotton as your outfit fabric, ladies. – Kak Ina.
Morning #AmalSisters. – Kak Ina.
Chiffon Rose ini antara yang ramai berkenan, tapi kebanyakan saiz sudah sold out. Saiz yang masih ada ialah:

XXL

Kalau anda berhasrat dapatkan Chiffon Rose ini, boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. – Kak Ina.
Chiffon Rose ini antara yang ramai berkenan, tapi kebanyakan saiz sudah sold out. Saiz yang masih ada ialah: XXL Kalau anda berhasrat dapatkan Chiffon Rose ini, boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. – Kak Ina.
CARA MENGGAYAKAN CORAK PAISLEY: PANDUAN UNTUK WANITA MODEN
.
.
Ini bacaan yang Kak Ina ambil daripada Huffington Post, jom tengok panduan menggayakan corak paisley pada pakaian:
.
.

1. Memadankan top yang bercorak paisley dengan seluar panjang plain memberi sentuhan kasual pada gaya anda.
.
.
2. Untuk lebih menyerlah, gayakan fabrik bercorak paisley sebagai outfit penuh (contohnya, seperti dibuat baju kurung atau dress rasmi ke kerja). .
.
3. Bila dipakai dengan padanan outfit tambahan plain lain (kalau contoh #AmalSisters bertudung, padankan dengan plain coloured hijab) akan memberi sentuhan gaya sofistikated. Sesuai untuk acara rasmi seperti ke kerja. .
.
Selamat bereksperimen dengan paisley ya #AmalSisters. – Kak Ina.
CARA MENGGAYAKAN CORAK PAISLEY: PANDUAN UNTUK WANITA MODEN . . Ini bacaan yang Kak Ina ambil daripada Huffington Post, jom tengok panduan menggayakan corak paisley pada pakaian: . . 1. Memadankan top yang bercorak paisley dengan seluar panjang plain memberi sentuhan kasual pada gaya anda. . . 2. Untuk lebih menyerlah, gayakan fabrik bercorak paisley sebagai outfit penuh (contohnya, seperti dibuat baju kurung atau dress rasmi ke kerja). . . 3. Bila dipakai dengan padanan outfit tambahan plain lain (kalau contoh #AmalSisters  bertudung, padankan dengan plain coloured hijab) akan memberi sentuhan gaya sofistikated. Sesuai untuk acara rasmi seperti ke kerja. . . Selamat bereksperimen dengan paisley ya #AmalSisters . – Kak Ina.
Navy Blue ini adalah daripada koleksi terawal Amalhadiey. Maryam Collection. Anda yang mengikuti Amalhadiey sejak dulu mesti perasan warna ni kan? Ada sesetengah #AmalSisters namakan Navy Blue ini ‘the legendary colour’ sebab masih ramai yang tanya walaupun selepas hampir setahun kita hasilkan. .
.

Terima kasih Farah @farahfakhira_ sudi gayakan Navy Blue ini. Kadang-kadang Kak Ina pun rindu juga dengan warna-warna gelap macam ni? Kalau kita buat comeback agak-agaknya masih ramai yang berminat tak? – Kak Ina.
Navy Blue ini adalah daripada koleksi terawal Amalhadiey. Maryam Collection. Anda yang mengikuti Amalhadiey sejak dulu mesti perasan warna ni kan? Ada sesetengah #AmalSisters  namakan Navy Blue ini ‘the legendary colour’ sebab masih ramai yang tanya walaupun selepas hampir setahun kita hasilkan. . . Terima kasih Farah @farahfakhira_ sudi gayakan Navy Blue ini. Kadang-kadang Kak Ina pun rindu juga dengan warna-warna gelap macam ni? Kalau kita buat comeback agak-agaknya masih ramai yang berminat tak? – Kak Ina.
Ramai yang bertanya, “Kain baju kurung Amalhadiey ni macam mana, Kak Ina?” Jadi hari ni, Kak Ina kongsikan close up kain baju kurung iaitu jenis susun tepi. Kenapa dibuat susun tepi?
.
.
.
Sebab rata-rata #AmalSisters ialah wanita berkerjaya. .
.
.
Bagi #TeamAmalhadiey, jika dengan memakai baju kurung kami, anda boleh selesa luas melangkah seharian di pejabat, kami gembira dan berbesar hati menyokong sebahagian rutin harian anda. – Kak Ina.
Ramai yang bertanya, “Kain baju kurung Amalhadiey ni macam mana, Kak Ina?” Jadi hari ni, Kak Ina kongsikan close up kain baju kurung iaitu jenis susun tepi. Kenapa dibuat susun tepi? . . . Sebab rata-rata #AmalSisters  ialah wanita berkerjaya. . . . Bagi #TeamAmalhadiey , jika dengan memakai baju kurung kami, anda boleh selesa luas melangkah seharian di pejabat, kami gembira dan berbesar hati menyokong sebahagian rutin harian anda. – Kak Ina.
Padanan Old Rose dengan hijab maroon pekat untuk ke kerja esok ini pilihan Ajwa. #AmalSisters bagaimana? – Kak Ina.
Padanan Old Rose dengan hijab maroon pekat untuk ke kerja esok ini pilihan Ajwa. #AmalSisters  bagaimana? – Kak Ina.
MAYA COLLECTION ... #coffee #maya #mayacollection #cigar
Petang-petang macam ni, #AmalSisters cuba tengok pakaian yang kita pakai sejak pagi tadi ke pejabat, masih terasa selesa tak di badan? Kalau ya, maksudnya anda memilih fabrik yang betul. .
.
.

Kalau petang-petang begini sudah terasa rimas atau berpeluh-peluh dengan outfit anda, mungkin masanya untuk kita revise pemilihan fabrik baju ke pejabat. – Kak Ina.
Petang-petang macam ni, #AmalSisters  cuba tengok pakaian yang kita pakai sejak pagi tadi ke pejabat, masih terasa selesa tak di badan? Kalau ya, maksudnya anda memilih fabrik yang betul. . . . Kalau petang-petang begini sudah terasa rimas atau berpeluh-peluh dengan outfit anda, mungkin masanya untuk kita revise pemilihan fabrik baju ke pejabat. – Kak Ina.
Hari ni masuk saja pejabat, cuba buat perkara-perkara ini:

1. Letak kalendar tahun baru 2018 atas meja kerja. .
.
2. Tandakan tarikh-tarikh penting sepanjang tahun atas kalendar supaya kita tak lupa.
.
.
3. Adakan sebuah planner peribadi untuk rujukan rancangan kerja harian kita. 
Selamat mencuba #AmalSisters, semoga 2018 beri kejayaan pada kita. – Kak Ina.
Hari ni masuk saja pejabat, cuba buat perkara-perkara ini: 1. Letak kalendar tahun baru 2018 atas meja kerja. . . 2. Tandakan tarikh-tarikh penting sepanjang tahun atas kalendar supaya kita tak lupa. . . 3. Adakan sebuah planner peribadi untuk rujukan rancangan kerja harian kita. Selamat mencuba #AmalSisters , semoga 2018 beri kejayaan pada kita. – Kak Ina.
Tahun baru ni kalau pakai baju kurung baru ke pejabat, feel dia lain sikit kan #AmalSisters? – Kak Ina.
Tahun baru ni kalau pakai baju kurung baru ke pejabat, feel dia lain sikit kan #AmalSisters ? – Kak Ina.
Kak Ina susah nak move onlah tengok @fyra18 padankan tudung purple pekat dengan #AdlaOrchidPurple ni. Matching sangat! Terima kasih Fyra sudi pakai kurung Amalhadiey. – Kak Ina.
Kak Ina susah nak move onlah tengok @fyra18 padankan tudung purple pekat dengan #AdlaOrchidPurple  ni. Matching sangat! Terima kasih Fyra sudi pakai kurung Amalhadiey. – Kak Ina.
Eh, dah mood weekend ke Kak Ina cara susun flat lay tu? Hihi. Sebenarnya nak bagitahu #AmalSisters yang corak paisley #MayaTuscanBlue ini masih berbaki beberapa saiz dalam kuantiti limited. .
.
.
Kalau #AmalSisters berhajat dapatkan, boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. – Kak Ina.
Eh, dah mood weekend ke Kak Ina cara susun flat lay tu? Hihi. Sebenarnya nak bagitahu #AmalSisters  yang corak paisley #MayaTuscanBlue  ini masih berbaki beberapa saiz dalam kuantiti limited. . . . Kalau #AmalSisters  berhajat dapatkan, boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. – Kak Ina.
“Kak Ina boleh tak suggest warna-warna lembut macam pastel shades untuk baju kurung saya ke pejabat? Tak nak meriah sangat, sebab nak buat pakai ke kerja ni.”
.
.
.
Haaa…#AmalSisters ada yang tercari-cari kurung pastel shades ke pejabat juga ke? Apa kata anda cuba #AdlaPistachioGreen ini? Bunganya kecil-kecil, warna tanahnya lembut buat anda tampak manis dan sederhana. – Kak Ina.
“Kak Ina boleh tak suggest warna-warna lembut macam pastel shades untuk baju kurung saya ke pejabat? Tak nak meriah sangat, sebab nak buat pakai ke kerja ni.” . . . Haaa…#AmalSisters  ada yang tercari-cari kurung pastel shades ke pejabat juga ke? Apa kata anda cuba #AdlaPistachioGreen  ini? Bunganya kecil-kecil, warna tanahnya lembut buat anda tampak manis dan sederhana. – Kak Ina.
#MayaBasilGreen ini masih available dalam saiz M, L, XL dan XXL ya #AmalSisters. Boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 untuk dapatkan baju anda. - Kak Ina.
#MayaBasilGreen  ini masih available dalam saiz M, L, XL dan XXL ya #AmalSisters . Boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 untuk dapatkan baju anda. - Kak Ina.
#MayaCharcoalGrey ini sudah tinggal tipis-tipis stoknya. #AmalSisters yang berhajat nak grab sebelum kehabisan boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. – Kak Ina.
#MayaCharcoalGrey  ini sudah tinggal tipis-tipis stoknya. #AmalSisters  yang berhajat nak grab sebelum kehabisan boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. – Kak Ina.
Petang-petang ni Kak Ina mood nak throwback #MayaCollection. – Kak Ina.
Petang-petang ni Kak Ina mood nak throwback #MayaCollection . – Kak Ina.
Dah siap nak ke kenduri ke tu #AmalSisters? Aktiviti wajib kalau cuti hujung-hujung tahun ni kan? Jom share anda ada berapa rumah kenduri kena attend hari ni? – Kak Ina.
Dah siap nak ke kenduri ke tu #AmalSisters ? Aktiviti wajib kalau cuti hujung-hujung tahun ni kan? Jom share anda ada berapa rumah kenduri kena attend hari ni? – Kak Ina.
Siapa suka kalau pakaian dia ada gabungan earth tone yang beri efek klasik? Earth tone ni selalu ramai suka sebab pastel shades yang lembut kan? Tapi berbeza sikit dengan #MayaCadetCanary ini, sebab warna tanahnya beri efek klasik pada gaya. Sederhana yang paling penting! – Kak Ina.
Siapa suka kalau pakaian dia ada gabungan earth tone yang beri efek klasik? Earth tone ni selalu ramai suka sebab pastel shades yang lembut kan? Tapi berbeza sikit dengan #MayaCadetCanary  ini, sebab warna tanahnya beri efek klasik pada gaya. Sederhana yang paling penting! – Kak Ina.
Agak-agak anda boleh teka tak warna apa yang Min pakai di sebalik jubah convo beliau tu? ☺ – Kak Ina.
Agak-agak anda boleh teka tak warna apa yang Min pakai di sebalik jubah convo beliau tu? ☺ – Kak Ina.
✨⭐️ 2018 ✨💫 Concours Instagram 👈🏼 Pour terminer cette année en surprise, nous vous proposons de remporter le sac cadeau @operlesdesanges. Le sac comprends, un bon d’une valeur de 50€ ( hors soldes), un parfum de la marque mademoiselle Wood d’une valeur de 75€ et sans oublier votre incontournable bougie @collectionmayahome stickers d’une valeur de 49,90€. 💝 
Pour tentez votre chance 😁 • Abonnez vous aux comptes suivant @operlesdesanges @collectionmayahome @morineverps • Likez cette photo et taguez deux ami.e.s. 🍀Bonus chance si vous repostez la photo avec le hashtagg #operlesdesanges 
Votre nom sera mis une deuxième fois dans le tirage. 
Le tirage au sort avec une vidéo en direct aura lieu ce 31 décembre vers 11:00 ! 
La gagnante sera annoncée en commentaire sur cette photo. 
Toutes à vos portables les filles ! 📲

On vous réserve que des surprises pour 2018 !💝💝 Bonne fêtes à tous! @operlesdesanges 
@collectionmayahome @morineverps 🎄✨🎁 #Christmas #Christamsmarket #Newyear #Concours #Giftsbag #Gift #Box #Candles #Parfum #operlesdesanges #Mayacollection #Happynewyear2018
✨⭐️ 2018 ✨💫 Concours Instagram 👈🏼 Pour terminer cette année en surprise, nous vous proposons de remporter le sac cadeau @operlesdesanges. Le sac comprends, un bon d’une valeur de 50€ ( hors soldes), un parfum de la marque mademoiselle Wood d’une valeur de 75€ et sans oublier votre incontournable bougie @collectionmayahome stickers d’une valeur de 49,90€. 💝 Pour tentez votre chance 😁 • Abonnez vous aux comptes suivant @operlesdesanges @collectionmayahome @morineverps • Likez cette photo et taguez deux ami.e.s. 🍀Bonus chance si vous repostez la photo avec le hashtagg #operlesdesanges  Votre nom sera mis une deuxième fois dans le tirage. Le tirage au sort avec une vidéo en direct aura lieu ce 31 décembre vers 11:00 ! La gagnante sera annoncée en commentaire sur cette photo. Toutes à vos portables les filles ! 📲 On vous réserve que des surprises pour 2018 !💝💝 Bonne fêtes à tous! @operlesdesanges @collectionmayahome @morineverps 🎄✨🎁 #Christmas  #Christamsmarket  #Newyear  #Concours  #Giftsbag  #Gift  #Box  #Candles  #Parfum  #operlesdesanges  #Mayacollection  #Happynewyear2018 
Happiness is the smell of scented candles 🔥
#presenttime#perfectchristmasgift #candles #mayacollection #sibo#fashion#multibrandstore #visitbrugge 🛍
Kak Ina dulu masa kecil sempat ada hobi suka kumpul sticker. Terutamanya kalau yang sticker gambar puteri-puteri dengan baju-baju pink. Suka sungguh, merata pelekat! Tak sangka dah tua-tua ni bila buat flat lay untuk Amalhadiey akan guna semula sticker-sticker comel ni. .
.
.
Ps: Oh, #ZaraGarnetRed sebelah kiri tu dah SOLD OUT ya #AmalSisters, tapi #MayaPigeonGrey tu masih ada in limited pieces. – Kak Ina.
Kak Ina dulu masa kecil sempat ada hobi suka kumpul sticker. Terutamanya kalau yang sticker gambar puteri-puteri dengan baju-baju pink. Suka sungguh, merata pelekat! Tak sangka dah tua-tua ni bila buat flat lay untuk Amalhadiey akan guna semula sticker-sticker comel ni. . . . Ps: Oh, #ZaraGarnetRed  sebelah kiri tu dah SOLD OUT ya #AmalSisters , tapi #MayaPigeonGrey  tu masih ada in limited pieces. – Kak Ina.
Having fun creating these beauties🎄🎄🎄#mayacollection  #fun jewelry #pearls  #precious stones #christmasfun🎄
Setiap pasang baju kurung Amalhadiey ni ada kenangan tersendiri bagi Kak Ina. Ada sesetengahnya jadi asbab Kak Ina terjumpa semula sahabat-sahabat lama sejak zaman sekolah.
.
.
.
#MayaOldRose ini pula buatkan Kak Ina teringat Ramadhan yang lepas semasa buka booth di Stylelista Festival. Terkejut sangat Kak Ina pada masa tu @fashasandha singgah membeli Old Rose ini di booth. .
.
.
#AmalSisters yang follow Amalhadiey sejak awal mesti perasan kan kisah ni?

Untuk peniaga kecil macam Kak Ina, peristiwa-peristiwa kecil macam ni sangat bermakna. Terasa Allah kirim semangat untuk kita. .
.
.
Kak Ina harap Allah bagi kita peluang untuk hargai sekecil-kecil perkara dalam hidup dan mampu bahagia dengan sekecil-kecil nikmat. .
.
.
Bukan semua orang Allah beri peluang merasa cukup dengan apa yang ada dalam hidup kan #AmalSisters? – Kak Ina.
Setiap pasang baju kurung Amalhadiey ni ada kenangan tersendiri bagi Kak Ina. Ada sesetengahnya jadi asbab Kak Ina terjumpa semula sahabat-sahabat lama sejak zaman sekolah. . . . #MayaOldRose  ini pula buatkan Kak Ina teringat Ramadhan yang lepas semasa buka booth di Stylelista Festival. Terkejut sangat Kak Ina pada masa tu @fashasandha singgah membeli Old Rose ini di booth. . . . #AmalSisters  yang follow Amalhadiey sejak awal mesti perasan kan kisah ni? Untuk peniaga kecil macam Kak Ina, peristiwa-peristiwa kecil macam ni sangat bermakna. Terasa Allah kirim semangat untuk kita. . . . Kak Ina harap Allah bagi kita peluang untuk hargai sekecil-kecil perkara dalam hidup dan mampu bahagia dengan sekecil-kecil nikmat. . . . Bukan semua orang Allah beri peluang merasa cukup dengan apa yang ada dalam hidup kan #AmalSisters ? – Kak Ina.
Bersederhana itu macam angin, tak kelihatan pada mata kasar, tapi sejuk dan nyamannya terasa. – Kak Ina.
Bersederhana itu macam angin, tak kelihatan pada mata kasar, tapi sejuk dan nyamannya terasa. – Kak Ina.
Winter outfit 😱💜💣🔝 #fashionista Mėta 🍭 #instakids #fashionskids #black #lithuaniakids #fashion #girlclothes #stylishkids #handmadelithuania #fur ➡️ @amilehomedesign #mayacollection
Black 🖤 clothes #mayacollection ➡️ @amilehomedesign #fashionkids #black #style #instakids #vaikumada
Teringat Kak Ina minggu lepas, ada seorang #AmalSisters yang membeli 12 helai kurung Amalhadiey sekaligus! Bila masukkan dalam parcel, nampak cantik beralun campuran warna semua kurung ni kan. Terima kasih @fyra18 atas sokongan. Kak Ina dan #TeamAmalhadiey terharu sangat. Moga Allah murahkan rezeki Fyra, kawan-kawan dan keluarga. – Kak Ina.
Teringat Kak Ina minggu lepas, ada seorang #AmalSisters  yang membeli 12 helai kurung Amalhadiey sekaligus! Bila masukkan dalam parcel, nampak cantik beralun campuran warna semua kurung ni kan. Terima kasih @fyra18 atas sokongan. Kak Ina dan #TeamAmalhadiey  terharu sangat. Moga Allah murahkan rezeki Fyra, kawan-kawan dan keluarga. – Kak Ina.
Terima kasih Abby sudi gayakan #MayaBasilGreen ini. Siapa yang berhajat dapatkan Basil Green macam Abby pakai ni, boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. – Kak Ina.
Terima kasih Abby sudi gayakan #MayaBasilGreen  ini. Siapa yang berhajat dapatkan Basil Green macam Abby pakai ni, boleh Whatsapp Kak Ina di 016 663 1985 ya. – Kak Ina.
@two_makes_six models 🖤💣🔝 #twins girls #metalic leggings #red #gold & boys leather #shorts #black this clothes search ➡️ @amilehomedesign #mayacollection
MENGAPA OUTFIT BERCORAK PERLU MATCH DENGAN TUDUNG PLAIN?

1. Mengelakkan gaya anda kelihatan terlalu sarat.

2. Mengelakkan outfit anda kelihatan kurang sesuai untuk majlis formal seperti ke kerja, meeting atau presentation.

3. Memberi keseimbangan pada pakaian anda, menonjolkan warna-warna utama pada outfit anda lalu menampakkan kekemasan dalam bergaya. .
.
.
- Kak Ina.
MENGAPA OUTFIT BERCORAK PERLU MATCH DENGAN TUDUNG PLAIN? 1. Mengelakkan gaya anda kelihatan terlalu sarat. 2. Mengelakkan outfit anda kelihatan kurang sesuai untuk majlis formal seperti ke kerja, meeting atau presentation. 3. Memberi keseimbangan pada pakaian anda, menonjolkan warna-warna utama pada outfit anda lalu menampakkan kekemasan dalam bergaya. . . . - Kak Ina.