an online Instagram web viewer

#lipsspa medias

Photos

Ada banyak produk pelembap maupun pewarna bibir yang beredar di tengah masyarakat. Jenisnya pun bermacam-macam. Dulu mungkin kita cuma kenal lipstick, lip balm, dan lip gloss.

Sebagian besar lip product ini lebih difungsikan sebagai perona atau pewarna. Namun, beberapa lebih difokuskan sebagai pelembap dan digunakan untuk alasan kesehatan. Biasanya pelembap digunakan untuk mengatasi bibir yang kering dan pecah-pecah. Walaupun demikian, berbagai jenis pelembap bibir kebanyakan telah ditambahkan pewarna agar dapat digunakan sekaligus sebagai make-up.

Nah, salah satunya Lip Balm. 
Lip balm awalnya adalah sejenis salep yang bisa digunakan untuk mengatasi masalah bibir yang kering dan pecah-pecah. Tidak semuanya memiliki pewarna dan digunakan sebagai alat kecantikan. Kalau kamu ingin menggunakan lip balm hanya untuk meredakan masalah bibir pecah-pecah, kamu bisa menggunakan lip balmyang lebih tradisional dan tidak berwarna. Lip balm dalam bentuk stick disebut juga dengan chapstick.

Ini salah satu lip balm berbentuk stik seperti lipstik dr The One Lip Spa Care Lip Balm
Harga normal 105.000
Harga promo 72.900

Ini kebiasaan aku sebelum pakai lipstik wajib pakai lip balm ini biar tahan lama dan bibir ga kering.

Salah satu lipstik yg promo bulan ini The One Colour Unlimited Lipstik
Harga normal 129.000
Harga promo 89.900

Mau tambahan diskon 23%?
Cukup dengan KTP dan biaya member hanya 9.900

Wa : Rina 085810902002
#oriflame
#lipsspa
#lipstik
Ada banyak produk pelembap maupun pewarna bibir yang beredar di tengah masyarakat. Jenisnya pun bermacam-macam. Dulu mungkin kita cuma kenal lipstick, lip balm, dan lip gloss. Sebagian besar lip product ini lebih difungsikan sebagai perona atau pewarna. Namun, beberapa lebih difokuskan sebagai pelembap dan digunakan untuk alasan kesehatan. Biasanya pelembap digunakan untuk mengatasi bibir yang kering dan pecah-pecah. Walaupun demikian, berbagai jenis pelembap bibir kebanyakan telah ditambahkan pewarna agar dapat digunakan sekaligus sebagai make-up. Nah, salah satunya Lip Balm. Lip balm awalnya adalah sejenis salep yang bisa digunakan untuk mengatasi masalah bibir yang kering dan pecah-pecah. Tidak semuanya memiliki pewarna dan digunakan sebagai alat kecantikan. Kalau kamu ingin menggunakan lip balm hanya untuk meredakan masalah bibir pecah-pecah, kamu bisa menggunakan lip balmyang lebih tradisional dan tidak berwarna. Lip balm dalam bentuk stick disebut juga dengan chapstick. Ini salah satu lip balm berbentuk stik seperti lipstik dr The One Lip Spa Care Lip Balm Harga normal 105.000 Harga promo 72.900 Ini kebiasaan aku sebelum pakai lipstik wajib pakai lip balm ini biar tahan lama dan bibir ga kering. Salah satu lipstik yg promo bulan ini The One Colour Unlimited Lipstik Harga normal 129.000 Harga promo 89.900 Mau tambahan diskon 23%? Cukup dengan KTP dan biaya member hanya 9.900 Wa : Rina 085810902002 #oriflame  #lipsspa  #lipstik 
xSay2
Assalamualaikum..
Hai gorgeous!!! Risau dengan bibir yang makin lebam dan gelap disebabkan lipstik💄 ...
Don't worry girls.. 💋Uols boleh try satin lips shea sugar scrub & satin lips shea butter balm...penggunaan 2-2 ni akan mengurangkan sel² kulit mati yang terkumpul di bibir dan melembapkan bibir.. 💋hasilnya... bibir uols makin cerah..lembap dan permukaan bibir akan jadi berkilat...yuhuuu... Bestnya... Jadi bibir akan cantik dan sihat even x pkai lipstik.. Nak tau detail..nak try pakai dulu pun boleh..😘
Pm jom
www.wasap.my/60122921742
Nurul❤
Your mary kay beauty consultant

#mk #marykay #marykaymalaysia #marykayseremban #marykaysenawang #marykayselangor #marykayportdickson #skincare #skin #lipsspa #lipsscrub #bibirgelap #bibircantik #bibirmerah
Assalamualaikum.. Hai gorgeous!!! Risau dengan bibir yang makin lebam dan gelap disebabkan lipstik💄 ... Don't worry girls.. 💋Uols boleh try satin lips shea sugar scrub & satin lips shea butter balm...penggunaan 2-2 ni akan mengurangkan sel² kulit mati yang terkumpul di bibir dan melembapkan bibir.. 💋hasilnya... bibir uols makin cerah..lembap dan permukaan bibir akan jadi berkilat...yuhuuu... Bestnya... Jadi bibir akan cantik dan sihat even x pkai lipstik.. Nak tau detail..nak try pakai dulu pun boleh..😘 Pm jom www.wasap.my/60122921742 Nurul❤ Your mary kay beauty consultant #mk  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayseremban  #marykaysenawang  #marykayselangor  #marykayportdickson  #skincare  #skin  #lipsspa  #lipsscrub  #bibirgelap  #bibircantik  #bibirmerah 
BIBIR CANTIK LEMBAB💋💋
.
Nak tak dapatkan bibir yang bersih dan melembabkan?? Kami nak share apa kami pakai. Sebab apa share, sebab BEST!!!
.
💋 Lips Scrub yang mampu mengelupas bibirr secara lembut dengan menggunakan kristal gula semulajadi
💋 Mengandungi minyak bunga matahari dan antioksida Vitamin E yang kaya
💋 Dirumus dengan shea butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih dan citrus yang dapat memberi kelembapan
💋 Penggunaan yang boleh tahan dalam 3-4 bulan kalau guna 2-3x seminggu

Best kannn.. Rugi tau tak pakai. Sangat best. Tu belum lagi kalau pakai lip balm selepas pakai lips scrub .

Berminat?whatsapp👇👇 Www.wasap.my/60129853625
Beauty consultant mary kay

#bodycaremarykay #marykay #lipsspa #lipstreatment #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay
BIBIR CANTIK LEMBAB💋💋 . Nak tak dapatkan bibir yang bersih dan melembabkan?? Kami nak share apa kami pakai. Sebab apa share, sebab BEST!!! . 💋 Lips Scrub yang mampu mengelupas bibirr secara lembut dengan menggunakan kristal gula semulajadi 💋 Mengandungi minyak bunga matahari dan antioksida Vitamin E yang kaya 💋 Dirumus dengan shea butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih dan citrus yang dapat memberi kelembapan 💋 Penggunaan yang boleh tahan dalam 3-4 bulan kalau guna 2-3x seminggu Best kannn.. Rugi tau tak pakai. Sangat best. Tu belum lagi kalau pakai lip balm selepas pakai lips scrub . Berminat?whatsapp👇👇 Www.wasap.my/60129853625 Beauty consultant mary kay #bodycaremarykay  #marykay  #lipsspa  #lipstreatment  #marykaymalaysia  #beautyconsultantmarykay 
BIBIR CANTIK LEMBAB💋💋
.
Nak tak dapatkan bibir yang bersih dan melembabkan?? Kami nak share apa kami pakai. Sebab apa share, sebab BEST!!!
.
💋 Lips Scrub yang mampu mengelupas bibirr secara lembut dengan menggunakan kristal gula semulajadi
💋 Mengandungi minyak bunga matahari dan antioksida Vitamin E yang kaya
💋 Dirumus dengan shea butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih dan citrus yang dapat memberi kelembapan
💋 Penggunaan yang boleh tahan dalam 3-4 bulan kalau guna 2-3x seminggu

Best kannn.. Rugi tau tak pakai. Sangat best. Tu belum lagi kalau pakai lip balm selepas pakai lips scrub .

Berminat?whatsapp👇👇 Www.wasap.my/60199480327
Beauty consultant mary kay

#bodycaremarykay #marykay #lipsspa #lipstreatment #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay
BIBIR CANTIK LEMBAB💋💋 . Nak tak dapatkan bibir yang bersih dan melembabkan?? Kami nak share apa kami pakai. Sebab apa share, sebab BEST!!! . 💋 Lips Scrub yang mampu mengelupas bibirr secara lembut dengan menggunakan kristal gula semulajadi 💋 Mengandungi minyak bunga matahari dan antioksida Vitamin E yang kaya 💋 Dirumus dengan shea butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih dan citrus yang dapat memberi kelembapan 💋 Penggunaan yang boleh tahan dalam 3-4 bulan kalau guna 2-3x seminggu Best kannn.. Rugi tau tak pakai. Sangat best. Tu belum lagi kalau pakai lip balm selepas pakai lips scrub . Berminat?whatsapp👇👇 Www.wasap.my/60199480327 Beauty consultant mary kay #bodycaremarykay  #marykay  #lipsspa  #lipstreatment  #marykaymalaysia  #beautyconsultantmarykay 
.
#testimonicustomer #marykayuser #satinlips #satinscrub #lipbalm #lipsspa
.
🌹SATIN LIPS MARY KAY🌹
.
💗LIP SCRUB
.
2 fungsi:
🌟mask utk mnganjalkn bibir dan  memprbaiki tekstur bibir dan juga mngelakkan kedutan bibir
🌟Scrub yg akan menanggalkan sel2 kulit mati d bibir dgn manik2 halus yg ade dlm mask trsebut
.
💗LIP BALM
.
🌟Melndungi bibir dr kerosakn prsekitaran dan juga kering akibt panas mtahari dan faktor2 lain
🌟Tekstur lip balm ini ringan, tidak melekit, tidak kesat
.
.
.
Dapatkan consultation terbaik daripada Beauty Consultant dulu sebelum guna produk ni. Kalau anda dah ada beauty consultant, boleh refer pada mereka 😀
.
Kalau belum, boleh la contact saya 😉
.
⚘Asma | 0136493962
Mary Kay Beauty Consultant
.
===============================
.
❤Ingin membuat side income part time / full time?
❤Nak jadi ahli Mary Kay?
❤Nak selesaikan masalah kulit yg melanda diri sendiri skrg?
❤Nak free skincare class / makeup class?
.
Jom wasap asma😉
(Click link at bio okeh?)
#marykaybanting #marykayklang #marykaybangi #marykaykajang #marykayshahalam #marykaysepang #gelsemimatelipstickmarykay #timewisemiracle #clearproofacne #mkmen #melacepplus #botanicalevo #botanicaleffects
#skinvigoratebrushmarykay #charcoalmask
#kulitlembut #lelaki
#hilangwhiteheadblackhead
. #testimonicustomer  #marykayuser  #satinlips  #satinscrub  #lipbalm  #lipsspa  . 🌹SATIN LIPS MARY KAY🌹 . 💗LIP SCRUB . 2 fungsi: 🌟mask utk mnganjalkn bibir dan  memprbaiki tekstur bibir dan juga mngelakkan kedutan bibir 🌟Scrub yg akan menanggalkan sel2 kulit mati d bibir dgn manik2 halus yg ade dlm mask trsebut . 💗LIP BALM . 🌟Melndungi bibir dr kerosakn prsekitaran dan juga kering akibt panas mtahari dan faktor2 lain 🌟Tekstur lip balm ini ringan, tidak melekit, tidak kesat . . . Dapatkan consultation terbaik daripada Beauty Consultant dulu sebelum guna produk ni. Kalau anda dah ada beauty consultant, boleh refer pada mereka 😀 . Kalau belum, boleh la contact saya 😉 . ⚘Asma | 0136493962 Mary Kay Beauty Consultant . =============================== . ❤Ingin membuat side income part time / full time? ❤Nak jadi ahli Mary Kay? ❤Nak selesaikan masalah kulit yg melanda diri sendiri skrg? ❤Nak free skincare class / makeup class? . Jom wasap asma😉 (Click link at bio okeh?) #marykaybanting  #marykayklang  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykayshahalam  #marykaysepang  #gelsemimatelipstickmarykay  #timewisemiracle  #clearproofacne  #mkmen  #melacepplus  #botanicalevo  #botanicaleffects  #skinvigoratebrushmarykay  #charcoalmask  #kulitlembut  #lelaki  #hilangwhiteheadblackhead 
🌸MARY KAY SATIN LIPS
.
Diperbaharui dengan shea butter.Yang dirumus khas untuk; ✔memberi kelembapan pada bibir
✔merawat bibir yang bermasalah seperti ➡Bibir Kering ➡Bibir Hitam ➡Bibir Merekah ➡ Bibir Kusam
.
🌸Satin Lips Shea Sugar Scrub dirumus drpd gula kristal yg mengelupas sel kulit mati pd bibir secara lembut menjadikan bibir kelihatan berkilau semulajadi. Diperkuat dgn minyak bunga matahari memberikan Vit E sbg antioksida
.
🌸Satin Lips Shea Butter Balm mengekalkan lembapan secara mendalam, memberi keselesaan & melegakan bibir. Dipertingkatkan lg dgn jojoba butter yg mengandungi Vit A & E
.
Kombinasi yg cukup sempurna utk bibir tampil sihat & bersih semulajadi
.
So dgn cuaca yg tidak menentu skrng ni.. anda boleh mencuba.. satu family boleh gunakannya🤗
.
Asma 0134086502
.
#spabibir #lipsspa #bibirpecah #lipsbalm #marykaykedah
🌸MARY KAY SATIN LIPS . Diperbaharui dengan shea butter.Yang dirumus khas untuk; ✔memberi kelembapan pada bibir ✔merawat bibir yang bermasalah seperti ➡Bibir Kering ➡Bibir Hitam ➡Bibir Merekah ➡ Bibir Kusam . 🌸Satin Lips Shea Sugar Scrub dirumus drpd gula kristal yg mengelupas sel kulit mati pd bibir secara lembut menjadikan bibir kelihatan berkilau semulajadi. Diperkuat dgn minyak bunga matahari memberikan Vit E sbg antioksida . 🌸Satin Lips Shea Butter Balm mengekalkan lembapan secara mendalam, memberi keselesaan & melegakan bibir. Dipertingkatkan lg dgn jojoba butter yg mengandungi Vit A & E . Kombinasi yg cukup sempurna utk bibir tampil sihat & bersih semulajadi . So dgn cuaca yg tidak menentu skrng ni.. anda boleh mencuba.. satu family boleh gunakannya🤗 . Asma 0134086502 . #spabibir  #lipsspa  #bibirpecah  #lipsbalm  #marykaykedah 
.
Berminat untuk mempelajari langkah2/Teknik penjagaan muka yang betul @ mencuba produk Mary kay, boleh wasap sy, ye..
.
Semua #FREE je... (Tiada hidden Cost tau)
.
Apa yang anda boleh belajar dalam kelas ni? :
✅ #FacialCare
✅ #LipsSpa
✅ #HandSpa
✅ #EyeCare
✅ #BasicMakeUp
✅ #IndividualConsultation
.
#AllForFREE
.
Ada #Refeshment #gift untuk 10 terawal🎁 .
.
Pm/ws :📱wasap.my/60163808772/MKScc
👩🏻‍💼 Your #MaryKayBeautyConsultant
.
#MakeOver #BazarPakNil
#Rembau #Tampin #Senawang #Pedas #Seremban #Nilai #BatuPahat
#MakeUp #SkinCare #MaryKay 
#Cantik #AKuSuka #uitmdihatiku #uitm #fattzura
. Berminat untuk mempelajari langkah2/Teknik penjagaan muka yang betul @ mencuba produk Mary kay, boleh wasap sy, ye.. . Semua #FREE  je... (Tiada hidden Cost tau) . Apa yang anda boleh belajar dalam kelas ni? : ✅ #FacialCare  ✅ #LipsSpa  ✅ #HandSpa  ✅ #EyeCare  ✅ #BasicMakeUp  ✅ #IndividualConsultation  . #AllForFREE  . Ada #Refeshment  #gift  untuk 10 terawal🎁 . . Pm/ws :📱wasap.my/60163808772/MKScc 👩🏻‍💼 Your #MaryKayBeautyConsultant  . #MakeOver  #BazarPakNil  #Rembau  #Tampin  #Senawang  #Pedas  #Seremban  #Nilai  #BatuPahat  #MakeUp  #SkinCare  #MaryKay  #Cantik  #AKuSuka  #uitmdihatiku  #uitm  #fattzura 
🌸MARY KAY SATIN LIPS
.
Diperbaharui dengan shea butter.Yang dirumus khas untuk; ✔memberi kelembapan pada bibir
✔merawat bibir yang bermasalah seperti ➡Bibir Kering ➡Bibir Hitam ➡Bibir Merekah ➡ Bibir Kusam
.
🌸Satin Lips Shea Sugar Scrub dirumus drpd gula kristal yg mengelupas sel kulit mati pd bibir secara lembut menjadikan bibir kelihatan berkilau semulajadi. Diperkuat dgn minyak bunga matahari memberikan Vit E sbg antioksida
.
🌸Satin Lips Shea Butter Balm mengekalkan lembapan secara mendalam, memberi keselesaan & melegakan bibir. Dipertingkatkan lg dgn jojoba butter yg mengandungi Vit A & E
.
Kombinasi yg cukup sempurna utk bibir tampil sihat & bersih semulajadi
.
So dgn cuaca yg tidak menentu skrng ni.. anda boleh mencuba.. satu family boleh gunakannya🤗
.
Anis | 0145519334
.
#spabibir #lipsspa #bibirpecah #lipsbalm #marykayipoh
🌸MARY KAY SATIN LIPS . Diperbaharui dengan shea butter.Yang dirumus khas untuk; ✔memberi kelembapan pada bibir ✔merawat bibir yang bermasalah seperti ➡Bibir Kering ➡Bibir Hitam ➡Bibir Merekah ➡ Bibir Kusam . 🌸Satin Lips Shea Sugar Scrub dirumus drpd gula kristal yg mengelupas sel kulit mati pd bibir secara lembut menjadikan bibir kelihatan berkilau semulajadi. Diperkuat dgn minyak bunga matahari memberikan Vit E sbg antioksida . 🌸Satin Lips Shea Butter Balm mengekalkan lembapan secara mendalam, memberi keselesaan & melegakan bibir. Dipertingkatkan lg dgn jojoba butter yg mengandungi Vit A & E . Kombinasi yg cukup sempurna utk bibir tampil sihat & bersih semulajadi . So dgn cuaca yg tidak menentu skrng ni.. anda boleh mencuba.. satu family boleh gunakannya🤗 . Anis | 0145519334 . #spabibir  #lipsspa  #bibirpecah  #lipsbalm  #marykayipoh 
Bibir pun kena treatment tauuu 👄👄👄 Kena scrub 2 atau 3 kali seminggu.

Hilangkan kotoran/sel kulit mati/lembutkan bibir tuuu.😉 Lepastu, apply pelembap bibir setiap hari ok.

Supaya bibir tak kering, baru nampak natural pink😘

Nak bibir cantik, merah bak delima..?
Meh pakai Lips scrub dan Lips balm dari Mary Kay ni 😉

Your beauty consultant
0126176462

#marykaybeautyconsultant 
#marykay #scrubbibir #lipsspa #bibirkering #bibirlembap #bibirhitam
Bibir pun kena treatment tauuu 👄👄👄 Kena scrub 2 atau 3 kali seminggu. Hilangkan kotoran/sel kulit mati/lembutkan bibir tuuu.😉 Lepastu, apply pelembap bibir setiap hari ok. Supaya bibir tak kering, baru nampak natural pink😘 Nak bibir cantik, merah bak delima..? Meh pakai Lips scrub dan Lips balm dari Mary Kay ni 😉 Your beauty consultant 0126176462 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #scrubbibir  #lipsspa  #bibirkering  #bibirlembap  #bibirhitam 
Pernah dengar spa bibir? 
Pernah buat spa bibir? 
Kami ada jawapannya. 
MARY KAY SATIN LIPS SET

Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. Set yang terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
- Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
- Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.

Jiey (0102532619) 
#marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia #marykay #lipsspa #lipsbalm #lipscrub #marykaykelantan #Kelantan #kualakrai #lips
Pernah dengar spa bibir? Pernah buat spa bibir? Kami ada jawapannya. MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. Set yang terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB - Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Jiey (0102532619) #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia  #marykay  #lipsspa  #lipsbalm  #lipscrub  #marykaykelantan  #Kelantan  #kualakrai  #lips 
Falling in love dengan Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick mauve moment ni.warna yang tak chill² sweet2 gitew Semi matte MK ni memang terbaik dari lipstick matte yg ada di pasaran sekarang. Jika bibir anda cepat kering, berkuping, rajin2 rawat bibir tu dgn Satin Lips Spa nescaya anda boleh menyapu lipstick semi matte ni dengan jayanya! 
Shidah MK
www.wasap.my/60183836485

#semimatte #💄lipstick #mauvemoment #mattelipstick  #bibirmulus #bibircantik #bibirmenawan #lipsspa #lipsscrub #marykaymalaysia #marykayputrajaya #lovemarykay
Falling in love dengan Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick mauve moment ni.warna yang tak chill² sweet2 gitew Semi matte MK ni memang terbaik dari lipstick matte yg ada di pasaran sekarang. Jika bibir anda cepat kering, berkuping, rajin2 rawat bibir tu dgn Satin Lips Spa nescaya anda boleh menyapu lipstick semi matte ni dengan jayanya! Shidah MK www.wasap.my/60183836485 #semimatte  #💄lipstick #mauvemoment  #mattelipstick  #bibirmulus  #bibircantik  #bibirmenawan  #lipsspa  #lipsscrub  #marykaymalaysia  #marykayputrajaya  #lovemarykay 
.
Assalamualaikum. Selamat beristirehat.. Cuti 1 hari ni..
.
Buat apa semua..? Ada yg berminat santai2 di rumah sambil ber#facial? #hands_Spa, #LipsSpa? bljr basic #MakeUp?
.
Jom wasap sy, kite santai2 cantikkan diri.. #FREE je tau..
.
#FREE_Gift untuk yg bertuah
.
Orang #Rembau, #Senawang, #Seremban? 
Jom2.. .
Ms.AliaHjSakir
wasap.my/60163808772/MkScc
#MaryKayBeautyConsultant
.
#SkinCare #ctdk  #KelasPenjagaanMuka #MaryKayRembau #MaryKaySenawang #dnars #tatiskincare #KelasMakeUp #MaryKaySeremban #BazarPakNil #dyxy #Meeracle #Mamadil #LipScrub #LipsBalm
. Assalamualaikum. Selamat beristirehat.. Cuti 1 hari ni.. . Buat apa semua..? Ada yg berminat santai2 di rumah sambil ber#facial ? #hands_Spa , #LipsSpa ? bljr basic #MakeUp ? . Jom wasap sy, kite santai2 cantikkan diri.. #FREE  je tau.. . #FREE_Gift  untuk yg bertuah . Orang #Rembau , #Senawang , #Seremban ? Jom2.. . Ms.AliaHjSakir wasap.my/60163808772/MkScc #MaryKayBeautyConsultant  . #SkinCare  #ctdk  #KelasPenjagaanMuka  #MaryKayRembau  #MaryKaySenawang  #dnars  #tatiskincare  #KelasMakeUp  #MaryKaySeremban  #BazarPakNil  #dyxy  #Meeracle  #Mamadil  #LipScrub  #LipsBalm 
SPA BIBIR DARI RUMAH

Rawatan untuk bibir gelap , sensitif dan kering & mencantikkan bibir. * Sangat sesuai digunakan oleh mereka yg mempunyai masalah berikut:
● Bibir kering dan sering mengelupas
● Bibir gelap disebabkan kesan penggunaan lipstick lama & kesan merokok. * Lip Mask digunakan sekurang-kurangnya satu or tiga kali seminggu & diikuti dgn pemakaian Lip Balm. 
#bibirrosak #bibirlebam #bibirhitam #lipsspa #lipsscrub #lips #lipsbalm #flf #artismalaysia #ig #instagood #instagram #bibircantik #rawatbibir #fb #sport #fitness #rokok #perokok
SPA BIBIR DARI RUMAH Rawatan untuk bibir gelap , sensitif dan kering & mencantikkan bibir. * Sangat sesuai digunakan oleh mereka yg mempunyai masalah berikut: ● Bibir kering dan sering mengelupas ● Bibir gelap disebabkan kesan penggunaan lipstick lama & kesan merokok. * Lip Mask digunakan sekurang-kurangnya satu or tiga kali seminggu & diikuti dgn pemakaian Lip Balm. #bibirrosak  #bibirlebam  #bibirhitam  #lipsspa  #lipsscrub  #lips  #lipsbalm  #flf  #artismalaysia  #ig  #instagood  #instagram  #bibircantik  #rawatbibir  #fb  #sport  #fitness  #rokok  #perokok 
Falling in love dengan Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Always Apricot ni. Warna yang tak melampau over, sweet2 saja. Semi matte MK ni memang terbaik dari lipstick matte yg ada di pasaran sekarang. Jika anda sejenis manusia bibir cepat kering, berkuping, rajin2 rawat bibir tu dgn Satin Lips Spa nescaya anda boleh menyapu lipstick semi matte ni dengan jayanya! 
Cda Shahida
0194740520

#marykaylipstick #semimatte #lipstick #lipstickmalaysia #gelsemimattelipstick #mattelipstick #lipstickmatte #alwaysapricot #bibirmulus #bibircantik #bibirmenawan #lipsspa #lipsscrub #sungaipetani #marykaykedah #marykaysgpetani #marykaysungaipetani #marykayutara
Falling in love dengan Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Always Apricot ni. Warna yang tak melampau over, sweet2 saja. Semi matte MK ni memang terbaik dari lipstick matte yg ada di pasaran sekarang. Jika anda sejenis manusia bibir cepat kering, berkuping, rajin2 rawat bibir tu dgn Satin Lips Spa nescaya anda boleh menyapu lipstick semi matte ni dengan jayanya! Cda Shahida 0194740520 #marykaylipstick  #semimatte  #lipstick  #lipstickmalaysia  #gelsemimattelipstick  #mattelipstick  #lipstickmatte  #alwaysapricot  #bibirmulus  #bibircantik  #bibirmenawan  #lipsspa  #lipsscrub  #sungaipetani  #marykaykedah  #marykaysgpetani  #marykaysungaipetani  #marykayutara 
Hai gud morning.. Jom kita b’lip spa bibir dgn satin lips set ni.
👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄
====================
Shea sugar scrub mengandungi minyak bunga matahari yg kaya dgn Vitamin E. Diadun dgn shea yg mana bibir rasa lembut, licin dan berkhasiat. Ia juga ada kristal gula semulajadi utk kilatkan bibir. Scrub yg bantu bibir gelupas secara lembut utk lembut. .
.
Shea butter balm pula ada campuran shea & jojoba butter yg kaya dgn Vitamin A&E utk lembapkan bibir. Dirumus utk beri kelembutan dan kelembapan kepada bibir. Malah balm yg membantu melembapkan bibir secara mendalam dan bibir kekal sihat. Dijadikan juga sebagai perlindungan dari lipstick yg dipakai secara terus. .
.
Ind.Beauty Consultant 💕
Do wasap for order 📲 012-9422205
Pika_MK
.
.
#lipsspa
#sheabutterbalm
#sheasugarscrub
#merawatbibiranda
#misimencantikkanwanita
#misimemperkayakanwanita
#marykaymalaysia #marykaymelaka
#marykayseremban
#marykaykualalumpur #marykayjohor
Hai gud morning.. Jom kita b’lip spa bibir dgn satin lips set ni. 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 ==================== Shea sugar scrub mengandungi minyak bunga matahari yg kaya dgn Vitamin E. Diadun dgn shea yg mana bibir rasa lembut, licin dan berkhasiat. Ia juga ada kristal gula semulajadi utk kilatkan bibir. Scrub yg bantu bibir gelupas secara lembut utk lembut. . . Shea butter balm pula ada campuran shea & jojoba butter yg kaya dgn Vitamin A&E utk lembapkan bibir. Dirumus utk beri kelembutan dan kelembapan kepada bibir. Malah balm yg membantu melembapkan bibir secara mendalam dan bibir kekal sihat. Dijadikan juga sebagai perlindungan dari lipstick yg dipakai secara terus. . . Ind.Beauty Consultant 💕 Do wasap for order 📲 012-9422205 Pika_MK . . #lipsspa  #sheabutterbalm  #sheasugarscrub  #merawatbibiranda  #misimencantikkanwanita  #misimemperkayakanwanita  #marykaymalaysia  #marykaymelaka  #marykayseremban  #marykaykualalumpur  #marykayjohor 
Bye bye bibir kering !!
.
Siapa ada masalah bibir kering?? 🙋🙋 Jangan risau, saya bantu awak-awak semua mungilkan balik bibir tu..hikhik..
.
Di Mary Kay bukan setakat jaga kulit muka je tau, kulit bibir pun ada produk juga tau..saya dah try dua item ni, memang best..bila apply lipstik memang terus wow sebab bibir sihat kan..
.
Nak buat lips spa secara free?? Meh whatsapp saya, saya bagi cuba rasakan sendiri.. 😘😘
.
Syikin
Beauty Consultant
📲http://www.wasap.my/60127896907
#marykaymalaysia 
#marykaysatinlips 
#marykaybyasyikinisa
#lipsspa 
#marykaybeautyconsultant 
#marykayjb
#bibircantik
Bye bye bibir kering !! . Siapa ada masalah bibir kering?? 🙋🙋 Jangan risau, saya bantu awak-awak semua mungilkan balik bibir tu..hikhik.. . Di Mary Kay bukan setakat jaga kulit muka je tau, kulit bibir pun ada produk juga tau..saya dah try dua item ni, memang best..bila apply lipstik memang terus wow sebab bibir sihat kan.. . Nak buat lips spa secara free?? Meh whatsapp saya, saya bagi cuba rasakan sendiri.. 😘😘 . Syikin Beauty Consultant 📲http://www.wasap.my/60127896907 #marykaymalaysia  #marykaysatinlips  #marykaybyasyikinisa  #lipsspa  #marykaybeautyconsultant  #marykayjb  #bibircantik 
Siapa yang ada masalah bibir merekah, bibir hitam, bibir kering? .
.

Nah penyelesaiannya🌸
As simple as 123, problem awak pun selesai. Hiks. .
.
SHEA SUGAR SCRUB mampu untuk membuang segala kotoran & rekahan dibibir tau. Guna sikit je..gosok2..bilas! .
.

Lepas tu sapukan SHEA BUTTER BALM untuk melembapkan bibir & merawat bibir kita. .
.

Sesiapa yg ada masalah bibir hitam merekah semua, awak guna setiap hari. Selama seminggu. Awak akan nampak perubahan yg sgt ketara! U have my word! 😊
.

Utk bibir normal blh guna ke? Mestilah boleh! Kalau kita jrg scrub bibir, lama2 bibir akn rosak jugak tau. Nanti nk pkai lipstick x cantik dah😂
.

Nak try dlu? Meh jumpa mimie.. Nk try FREE je. 😁
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
#marykay #lipscrub #lipbalm #scrub #balm#lipscare #skincare #botanicskincare #marykay#marykaymysg #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #tati#marykaylife #tatiskincare #marykayskincare#marykayproducts #malaysia #beautyskin #skinvigoratebrush #skincaremalaysia#skincareoriginal #marykaylife #alorsetar #alorsetarkedah #marykaykedah#skincare #beautyskin #bridetobe #lipsspa#satinlips #lipbalmmarykay
Siapa yang ada masalah bibir merekah, bibir hitam, bibir kering? . . Nah penyelesaiannya🌸 As simple as 123, problem awak pun selesai. Hiks. . . SHEA SUGAR SCRUB mampu untuk membuang segala kotoran & rekahan dibibir tau. Guna sikit je..gosok2..bilas! . . Lepas tu sapukan SHEA BUTTER BALM untuk melembapkan bibir & merawat bibir kita. . . Sesiapa yg ada masalah bibir hitam merekah semua, awak guna setiap hari. Selama seminggu. Awak akan nampak perubahan yg sgt ketara! U have my word! 😊 . Utk bibir normal blh guna ke? Mestilah boleh! Kalau kita jrg scrub bibir, lama2 bibir akn rosak jugak tau. Nanti nk pkai lipstick x cantik dah😂 . Nak try dlu? Meh jumpa mimie.. Nk try FREE je. 😁 . Mimie maiza 016-6291326 Future Sales Director #marykay  #lipscrub  #lipbalm  #scrub  #balm #lipscare  #skincare  #botanicskincare  #marykay #marykaymysg  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #tati #marykaylife  #tatiskincare  #marykayskincare #marykayproducts  #malaysia  #beautyskin  #skinvigoratebrush  #skincaremalaysia #skincareoriginal  #marykaylife  #alorsetar  #alorsetarkedah  #marykaykedah #skincare  #beautyskin  #bridetobe  #lipsspa #satinlips  #lipbalmmarykay 
Jarangkan kita nak jaga bibir💋
Tak ramai yang ambil berat.. Walhal bibir la yang selalu kita gunakan untuk makan..
Hari2 makan benda2 berminyak dan macam2 sisa makanan melekat dibibir tu..
Kemudian hanya bersihkan dengan air sahaja kan.. Please take note uols.. 2 kali seminggu, srub lah bibir uols..jangan dibiarkan sisa2 makanan menjadi keping2 kulit mati dan last sekali bibir legam.. Jangan sampai bibir uols berdarah akibat sel2 kulit mati yang dah mengeras dan mengelupas terjadi.. Nak bibir sihat dan cantik, SCRUB lah bibir uols 
Tak de la uols pakai lipstick, merekah2.. Selepas scrub, lembapkan semula bibir dengan lip balm.. Bibir akan lembut bak sutera dan pinky semulajadi😍

#LipsSpa
Jarangkan kita nak jaga bibir💋 Tak ramai yang ambil berat.. Walhal bibir la yang selalu kita gunakan untuk makan.. Hari2 makan benda2 berminyak dan macam2 sisa makanan melekat dibibir tu.. Kemudian hanya bersihkan dengan air sahaja kan.. Please take note uols.. 2 kali seminggu, srub lah bibir uols..jangan dibiarkan sisa2 makanan menjadi keping2 kulit mati dan last sekali bibir legam.. Jangan sampai bibir uols berdarah akibat sel2 kulit mati yang dah mengeras dan mengelupas terjadi.. Nak bibir sihat dan cantik, SCRUB lah bibir uols Tak de la uols pakai lipstick, merekah2.. Selepas scrub, lembapkan semula bibir dengan lip balm.. Bibir akan lembut bak sutera dan pinky semulajadi😍 #LipsSpa 
.
Berminat untuk mempelajari langkah2/Teknik penjagaan muka yang betul @ mencuba produk Mary kay, boleh wasap sy, ye..
.
Semua #FREE je... (Tiada hidden Cost tau)
.
Apa yang anda boleh belajar dalam kelas ni? :
✅ #FacialCare
✅ #LipsSpa
✅ #HandSpa
✅ #EyeCare
✅ #BasicMakeUp
✅ #IndividualConsultation
.
#AllForFREE
.
Ada #Refeshment #gift untuk 10 terawal. 🎁 .
Pm/ws :📱wasap.my/60163808772/MKScc
.
👩🏻‍💼 Your #MaryKayBeautyConsultant
.
#MakeOver #BazarPakNil
#Rembau #Tampin #Senawang #Pedas #Seremban #Nilai #BatuPahat
#MakeUp #SkinCare #MaryKay 
#Cantik #MaryKayRembau #AKuSuka #JalanJalanCariMakan
. Berminat untuk mempelajari langkah2/Teknik penjagaan muka yang betul @ mencuba produk Mary kay, boleh wasap sy, ye.. . Semua #FREE  je... (Tiada hidden Cost tau) . Apa yang anda boleh belajar dalam kelas ni? : ✅ #FacialCare  ✅ #LipsSpa  ✅ #HandSpa  ✅ #EyeCare  ✅ #BasicMakeUp  ✅ #IndividualConsultation  . #AllForFREE  . Ada #Refeshment  #gift  untuk 10 terawal. 🎁 . Pm/ws :📱wasap.my/60163808772/MKScc . 👩🏻‍💼 Your #MaryKayBeautyConsultant  . #MakeOver  #BazarPakNil  #Rembau  #Tampin  #Senawang  #Pedas  #Seremban  #Nilai  #BatuPahat  #MakeUp  #SkinCare  #MaryKay  #Cantik  #MaryKayRembau  #AKuSuka  #JalanJalanCariMakan 
BYE-BYE BIBIR GELAP DAN KERING!

Satin Lips Spa ini palinglah mudah nak buat, tak sampai 5minit pakai secara konsisten nah bibir kembali lembap dan warna bibir kembali pada asal.

Diperkaya dengan jojoba butter, antioksidan Vitamin A dan Vitamin E.

Senang ke best ini buat Lips Spa sendiri ini? 
Kalau nak cuba terus whatsapp Deida ok😘

Love, Deida
Independent Beauty Consultant
0127958552

#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayjb #lipsspa #lipscare
BYE-BYE BIBIR GELAP DAN KERING! Satin Lips Spa ini palinglah mudah nak buat, tak sampai 5minit pakai secara konsisten nah bibir kembali lembap dan warna bibir kembali pada asal. Diperkaya dengan jojoba butter, antioksidan Vitamin A dan Vitamin E. Senang ke best ini buat Lips Spa sendiri ini? Kalau nak cuba terus whatsapp Deida ok😘 Love, Deida Independent Beauty Consultant 0127958552 #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykayjb  #lipsspa  #lipscare 
Pemilihan warna lipstick mempengaruhi penampilan kita.. Kenali tona kulit dan pilih warna lipstick yang bersesuaian dengan tona kulit anda!! Jika tak pasti..jom..saya nak share bagaimana nak pilih warna yang sesuai.. http://www.wasap.my/60182321081

Esok makeup party!! 24/1/18 @8pm
Di petaling jaya!! #lipsspa #lipstick #fashionwanita
Pemilihan warna lipstick mempengaruhi penampilan kita.. Kenali tona kulit dan pilih warna lipstick yang bersesuaian dengan tona kulit anda!! Jika tak pasti..jom..saya nak share bagaimana nak pilih warna yang sesuai.. http://www.wasap.my/60182321081 Esok makeup party!! 24/1/18 @8pm Di petaling jaya!! #lipsspa  #lipstick  #fashionwanita 
Assalamualaikum.. ❤️❤️💕 .
.
Pernah dengar spa bibir tak? 
Pernah buat spa bibir? .
Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 .
.
Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 . 
MARY KAY SATIN LIPS SET .
.
Satin Lips yang kaya dengan Shea Butter mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir .
.
.
Set ini terdiri daripada dua item iaitu : .
🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
- Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter .
.
🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
- Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, so that masa kulit tengah rehat, nutrien2 tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 .
.
Ok.. bibir dah cantik..baru la pakai 💄. Berminat nak cuba spa bibir Mary Kay? Jom whatsapp sis ya😘 .
.
📱0123001064 san
Mary Kay Beauty Consultant 💋 .
.
#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayipoh #marykaymalaysia #marykaylipstik #marykayproduct #marykaylovers #marykaylife #satinlipsset #lipsspa #jomkulitsihatcantik #spabibir #mobilespamalaysia #bibirgelap #bibirhitam
Assalamualaikum.. ❤️❤️💕 . . Pernah dengar spa bibir tak? Pernah buat spa bibir? . Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 . . Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 . MARY KAY SATIN LIPS SET . . Satin Lips yang kaya dengan Shea Butter mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir . . . Set ini terdiri daripada dua item iaitu : . 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB - Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, so that masa kulit tengah rehat, nutrien2 tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 . . Ok.. bibir dah cantik..baru la pakai 💄. Berminat nak cuba spa bibir Mary Kay? Jom whatsapp sis ya😘 . . 📱0123001064 san Mary Kay Beauty Consultant 💋 . . #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykayipoh  #marykaymalaysia  #marykaylipstik  #marykayproduct  #marykaylovers  #marykaylife  #satinlipsset  #lipsspa  #jomkulitsihatcantik  #spabibir  #mobilespamalaysia  #bibirgelap  #bibirhitam 
Awak kalau rasa lepas balik keje tu bosan bosan kan. Jom teman eyla ilangkan bosan tuu malam ni. Di Petaling Jaya. 
Ada ke kawan-kawan eyla ni org PJ ?? Sambil bekenalan kita enjoi cumi cumi cikeboom sambil kita dapat info pasal penjagaan kulit. 
Sharing kan is caring 😉

#kelas #kelasmakeup #kelaspenjagaankulit #penjagaankulit #penjagaantangan #penjagaanbibir #handspa #lipsspa #facial #facialspa
SHARING IS CARING 
Assalamualaikum & salam sejahtera semua Beauty Consultant MARYKAY serta rakan pembaca sekalian..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? 
Pernah buat spa bibir? 
Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍
Spa bibir dari rumah je.

Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 
MARY KAY SATIN LIPS SET

Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir.

Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
*Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
*Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 
Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? **Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm 💋 Your Beauty Consultant 💋 
Misschueda

#marykaybeautyconsultant
#marykaymakeup
#marykayterengganu
#marykayproduct 
#marykaylovers
#marykaylife 
#satinlipsset 
#lipsspa
#jomkulitsihatcantik 
#spabibir 
@ ILUSI PINK CENTRE Bkt Ubi Kuantanu
SHARING IS CARING Assalamualaikum & salam sejahtera semua Beauty Consultant MARYKAY serta rakan pembaca sekalian..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? Pernah buat spa bibir? Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 Spa bibir dari rumah je. Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir. Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB *Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM *Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? **Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm 💋 Your Beauty Consultant 💋 Misschueda #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykayterengganu  #marykayproduct  #marykaylovers  #marykaylife  #satinlipsset  #lipsspa  #jomkulitsihatcantik  #spabibir  @ ILUSI PINK CENTRE Bkt Ubi Kuantanu
SHARING IS CARING 
Assalamualaikum & salam sejahtera semua Beauty Consultant MARYKAY serta rakan pembaca sekalian..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? 
Pernah buat spa bibir? 
Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍
Spa bibir dari rumah je.

Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 
MARY KAY SATIN LIPS SET

Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir.

Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
*Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
*Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 
Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? **Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm 💋 Your Beauty Consultant 💋  YUSFARAIZ

#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykuantan #marykayproduct #marykaylovers #marykaylife #satinlipsset #lipsspa #jomkulitsihatcantik #spabibir 
@ ILUSI PINK CENTRE Bkt Ubi Kuantan
SHARING IS CARING Assalamualaikum & salam sejahtera semua Beauty Consultant MARYKAY serta rakan pembaca sekalian..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? Pernah buat spa bibir? Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 Spa bibir dari rumah je. Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir. Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB *Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM *Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? **Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm 💋 Your Beauty Consultant 💋 YUSFARAIZ #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykuantan  #marykayproduct  #marykaylovers  #marykaylife  #satinlipsset  #lipsspa  #jomkulitsihatcantik  #spabibir  @ ILUSI PINK CENTRE Bkt Ubi Kuantan
SHARING IS CARING 
Assalamualaikum & selamat pagi semua Beauty Consult ant MARYKAY serta semua warga FB..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? 
Pernah buat spa bibir? 
Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍
Spa bibir dari rumah je.

Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 
MARY KAY SATIN LIPS SET

Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir.

Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
*Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
*Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 
Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? *Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm* 💋 Your Beauty Consultant 💋  RAHAYU

#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykuantan #marykayproduct #marykaylovers #marykaylife #satinlipsset #lipsspa #jomkulitsihatcantik #spabibir @ ILUSI PINK CENTRE Bkt Ubi Kuantan
SHARING IS CARING Assalamualaikum & selamat pagi semua Beauty Consult ant MARYKAY serta semua warga FB..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? Pernah buat spa bibir? Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 Spa bibir dari rumah je. Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir. Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB *Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM *Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? *Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm* 💋 Your Beauty Consultant 💋 RAHAYU #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykuantan  #marykayproduct  #marykaylovers  #marykaylife  #satinlipsset  #lipsspa  #jomkulitsihatcantik  #spabibir  @ ILUSI PINK CENTRE Bkt Ubi Kuantan
SHARING IS CARING 
Assalamualaikum & selamat pagi semua Beauty Consult ant MARYKAY serta semua warga FB..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? 
Pernah buat spa bibir? 
Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍
Spa bibir dari rumah je.

Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 
MARY KAY SATIN LIPS SET

Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir.

Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
*Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
*Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 
Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? *Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm* 💋 Your Beauty Consultant 💋 
#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykuantan #marykayproduct #marykaylovers #marykaylife #satinlipsset #lipsspa #jomkulitsihatcantik #spabibir
SHARING IS CARING Assalamualaikum & selamat pagi semua Beauty Consult ant MARYKAY serta semua warga FB..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? Pernah buat spa bibir? Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 Spa bibir dari rumah je. Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir. Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB *Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM *Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? *Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm* 💋 Your Beauty Consultant 💋 #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykuantan  #marykayproduct  #marykaylovers  #marykaylife  #satinlipsset  #lipsspa  #jomkulitsihatcantik  #spabibir 
SHARING IS CARING 
Assalamualaikum & selamat pagi semua Beauty Consult	ant MARYKAY serta semua warga FB..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? 
Pernah buat spa bibir? 
Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍
Spa bibir dari rumah je.

Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 
MARY KAY SATIN LIPS SET

Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir.

Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
*Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
*Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 
Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? *Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm* 💋 Your Beauty Consultant 💋  ESSD LINDA

#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykuantan #marykayproduct #marykaylovers #marykaylife #satinlipsset #lipsspa #jomkulitsihatcantik #spabibir
SHARING IS CARING Assalamualaikum & selamat pagi semua Beauty Consult ant MARYKAY serta semua warga FB..Hari ini saya hendak kongsi serba sedikit mengenai bibir iaitu SPA BIBIR.. Pernah dengar spa bibir tak? Pernah buat spa bibir? Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 Spa bibir dari rumah je. Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 MARY KAY SATIN LIPS SET Satin Lips set ni mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.Merawat bibir gelap,sensitif & kering serta mencantikkan bibir. Set ini terdiri daripada dua item iaitu : 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB *Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM *Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, jadi masa kulit tengah rehat, nutrien-nutrien tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 Ok.. bibir dah cantik..mesti la makin cantik bila pakai💄 kan? *Lip scrub digunakan sekurang-kurangnya satu @ tiga kali seminggu & diikuti dengan lip balm* 💋 Your Beauty Consultant 💋 ESSD LINDA #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykuantan  #marykayproduct  #marykaylovers  #marykaylife  #satinlipsset  #lipsspa  #jomkulitsihatcantik  #spabibir 
Masalah bibir kering? 
Kusam? 
Tak bermaya? 
Gelap akibat penggunaan lipstick yang tinggi bahan kimia?

Miliki bibir menawan dan lembut, hanya dalam dua langkah sahaja!😄 Gunakan .
SATIN LIPS - LIP MASK hanya dua atau tiga kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian basahkan hujung jari dan gosong secara lembut sekitar bibir
.
Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari
.
Tips : Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena!😉 .
Say bye bye to bibir bermasalah sekarang!🤗🤗
.
Any details please Whatsapp me okay 😉
.
Mary Kay Beauty Consultant,Mira 💋
#lipscare #lipsspa #lipscrub #satinlipsset #marykaysekinchan #marykayklangvalley #marykaysabakbernam #freeconsultation #careeropportunity #iamyourbeautyconsultant #marykaysungaibesar #marykaykualaselangor #marykaysabakbernam #marykaylipbalm #lipbutter
Masalah bibir kering? Kusam? Tak bermaya? Gelap akibat penggunaan lipstick yang tinggi bahan kimia? Miliki bibir menawan dan lembut, hanya dalam dua langkah sahaja!😄 Gunakan . SATIN LIPS - LIP MASK hanya dua atau tiga kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian basahkan hujung jari dan gosong secara lembut sekitar bibir . Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari . Tips : Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena!😉 . Say bye bye to bibir bermasalah sekarang!🤗🤗 . Any details please Whatsapp me okay 😉 . Mary Kay Beauty Consultant,Mira 💋 #lipscare  #lipsspa  #lipscrub  #satinlipsset  #marykaysekinchan  #marykayklangvalley  #marykaysabakbernam  #freeconsultation  #careeropportunity  #iamyourbeautyconsultant  #marykaysungaibesar  #marykaykualaselangor  #marykaysabakbernam  #marykaylipbalm  #lipbutter 
Mary Kay Undereye Corrector 💕
.
🌸Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata
🌸Menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka
🌸Warna peachnya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata
🌸Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay perfecting concealer dan tampak semulajadi dan natural
🌸Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada  bahagian mata yang lembut
🌸Sesuai untuk pemakai kanta sentuh
.
Sebarang pertanyaan whatsapp sahaja sy 013-6456318 (click link on bio) 😊
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #amalinamk #botanicaleffectmk #love #best #skincare #cantik #makeup #skinvigoratemk #timewise #handspa #lipsspa #satinhand #scrub #loofahset #blusher #highlighter #maskermk #lotion #concealer #undereyecorrector #melacep #mkmen #lipstick #finishingspray #primer
Mary Kay Undereye Corrector 💕 . 🌸Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata 🌸Menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka 🌸Warna peachnya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata 🌸Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay perfecting concealer dan tampak semulajadi dan natural 🌸Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut 🌸Sesuai untuk pemakai kanta sentuh . Sebarang pertanyaan whatsapp sahaja sy 013-6456318 (click link on bio) 😊 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #amalinamk  #botanicaleffectmk  #love  #best  #skincare  #cantik  #makeup  #skinvigoratemk  #timewise  #handspa  #lipsspa  #satinhand  #scrub  #loofahset  #blusher  #highlighter  #maskermk  #lotion  #concealer  #undereyecorrector  #melacep  #mkmen  #lipstick  #finishingspray  #primer 
Hello ladies! Lama xbersiaran.busy ckit cari brg ank sekolah + excited apa xtaw

Ok,nak bgtaw mary kay ade pelbagai jenis mascara yang membantu mencantikkan bulu mata anda dalam masa sama melebatkan bulu mata anda.

The tick one is my favourite..xpenah xsuka!

LASH LOVE WATERPROOF MASCARA

Setiap purchase akan dapat
✅free facial
✅free makeup
✅free botanical effect evolution
✅free consultation for skin
✅free postage

To try baked cheek powder love edition and matte lipstick mary kay can walk in to @vendorsventure 
#mascara
#lashlove
#eyelashes
#skincare
#lipstick
#lipsspa
#pampered
#freefacial
#pemerahpipi
#modelswanted
#modelmuslimah
#gegarvaganza2017
#ajl32
#elyana
#fatahamin
#fazura
#fattzura
Hello ladies! Lama xbersiaran.busy ckit cari brg ank sekolah + excited apa xtaw Ok,nak bgtaw mary kay ade pelbagai jenis mascara yang membantu mencantikkan bulu mata anda dalam masa sama melebatkan bulu mata anda. The tick one is my favourite..xpenah xsuka! LASH LOVE WATERPROOF MASCARA Setiap purchase akan dapat ✅free facial ✅free makeup ✅free botanical effect evolution ✅free consultation for skin ✅free postage To try baked cheek powder love edition and matte lipstick mary kay can walk in to @vendorsventure #mascara  #lashlove  #eyelashes  #skincare  #lipstick  #lipsspa  #pampered  #freefacial  #pemerahpipi  #modelswanted  #modelmuslimah  #gegarvaganza2017  #ajl32  #elyana  #fatahamin  #fazura  #fattzura 
Lovely customer @hidayahdoye using Satin Lips Spa.

Mudah dan menjimatkan masa, pakai secara konsisten mampu menjadikan kulit bibir lembap secara sihat dan kembali pada warna asal bibir. 
Ada jojoba butter, Vitamin A dan E untuk melindungi kulit bibir tau!

Nak cuba? Laju-laju inbox / whatsapp Deida!😘 Deida, Profesional Beauty Consultant
0127958552

#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayjb #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaykl #marykayselangor #marykayperak #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysarawak #lipsspa #lipscare #marykaylipspa #fattfazura
Lovely customer @hidayahdoye using Satin Lips Spa. Mudah dan menjimatkan masa, pakai secara konsisten mampu menjadikan kulit bibir lembap secara sihat dan kembali pada warna asal bibir. Ada jojoba butter, Vitamin A dan E untuk melindungi kulit bibir tau! Nak cuba? Laju-laju inbox / whatsapp Deida!😘 Deida, Profesional Beauty Consultant 0127958552 #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykayjb  #marykaymelaka  #marykaynegerisembilan  #marykaykl  #marykayselangor  #marykayperak  #marykaykedah  #marykayperlis  #marykaypahang  #marykayterengganu  #marykaykelantan  #marykaysabah  #marykaysarawak  #lipsspa  #lipscare  #marykaylipspa  #fattfazura 
Set penjagaan untuk BIBIR(LIPS SPA) .
.
Nak bibir sihat, nak bibir menawan, kena la buat spa jugak untuk lips kita tu. .
Satin Lips® Shea Sugar Scrub & Shea Butter Balm by MARY KAY
.
💋Satin Lips® Shea Sugar Scrub -Mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. .
💋Satin Lips® Shea Butter Balm
- Melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya 
dengan rasa segar
.
✔Membantu untuk mengurangkan masalah bibir kering
✔Membantu untuk memgurangkan masalah bibir gelap akibat merokok atau salah penggunaan produk bibir..
.
😊 Mastura
🌸 Beauty Consultant Mary Kay
.
#lipsspa
#marykaymalaysia
#marykaykl
#marykayputrajaya
Set penjagaan untuk BIBIR(LIPS SPA) . . Nak bibir sihat, nak bibir menawan, kena la buat spa jugak untuk lips kita tu. . Satin Lips® Shea Sugar Scrub & Shea Butter Balm by MARY KAY . 💋Satin Lips® Shea Sugar Scrub -Mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. . 💋Satin Lips® Shea Butter Balm - Melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar . ✔Membantu untuk mengurangkan masalah bibir kering ✔Membantu untuk memgurangkan masalah bibir gelap akibat merokok atau salah penggunaan produk bibir.. . 😊 Mastura 🌸 Beauty Consultant Mary Kay . #lipsspa  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayputrajaya 
Jom SPA bibir 💋
💕 Bibir Kering + Gelap Dah Tiada Lagi.
💕 Bibir Sihat, Lembap & Mungil Je Yang Ada 😍

#DilahBeautyConsultant
#lipstick #lipsspa #virgo #viralata #viral 
#dendamaurora #mawarashid #fashasandha #lelakiitumilikhatiku #syurgayangkedua
Jom kita buat lips spa.. sempat ke? bukan lama pun ... tak percaya..? Lepas makan tengahari ni, sempat jer picit sikit #sheasugarscrubmarykay .
1️⃣sapu sikit Shea Sugar Scrub kat seluruh bibir💋

2️⃣guna jari telunjuk, buat pusingan membulat secara perlahan (terasa manis gula? memanglah... sugar kan 😋😋😋) petua orang dulu2 kalau nak bibir merah bak delima memang kena rajin scrub bibir.. tertelan, termakan? don't worry, tak bahaya pun. tapi janganlah sampai nak meratah pula 😂😂😂 3️⃣lepas dah scrub dalam seminit dua tu, bersihkan & keringkan. Ada beza kan? Terasa bibir lebih lembut, lembap & nampak sedikit kemerahan. syiok tak syiok?

4️⃣pastu, sapu sikit Shea Butter Balm.. terasa  bibir terasa macam mungil2 gitteww.. 🤗🤗🤗 Bulan ni ada promo best tau.. cepat grab.. dah habis nanti jangan nangis kat bucu katil tau 😉😉 Meh roger Ecah kita sembang2.. FREE consultation jer.. 😊😊 Ecah || 0195488373
📲www.wasap.my/60195488373 (Easy step for FREE Consultation, pergi ke profile & click link whatsapp dekat situ je " tak perlu save no" 🤗)
Jom kita buat lips spa.. sempat ke? bukan lama pun ... tak percaya..? Lepas makan tengahari ni, sempat jer picit sikit #sheasugarscrubmarykay  . 1️⃣sapu sikit Shea Sugar Scrub kat seluruh bibir💋 2️⃣guna jari telunjuk, buat pusingan membulat secara perlahan (terasa manis gula? memanglah... sugar kan 😋😋😋) petua orang dulu2 kalau nak bibir merah bak delima memang kena rajin scrub bibir.. tertelan, termakan? don't worry, tak bahaya pun. tapi janganlah sampai nak meratah pula 😂😂😂 3️⃣lepas dah scrub dalam seminit dua tu, bersihkan & keringkan. Ada beza kan? Terasa bibir lebih lembut, lembap & nampak sedikit kemerahan. syiok tak syiok? 4️⃣pastu, sapu sikit Shea Butter Balm.. terasa bibir terasa macam mungil2 gitteww.. 🤗🤗🤗 Bulan ni ada promo best tau.. cepat grab.. dah habis nanti jangan nangis kat bucu katil tau 😉😉 Meh roger Ecah kita sembang2.. FREE consultation jer.. 😊😊 Ecah || 0195488373 📲www.wasap.my/60195488373 (Easy step for FREE Consultation, pergi ke profile & click link whatsapp dekat situ je " tak perlu save no" 🤗)
Masa untuk lips spa! Seharian pakai lipstick macam-macam kan, malam ambik masa 2 minit je uolls.
. 
Baru pakai lipstick color pun cantikkkk. .
.
Bibir fink is sexy.
#lipsspa #lipsscrub #lipbalm #sheasugarscrub #sheabutterbalm #marykay #bibirsihat #bibircantik #kotabharu
Pernah dengar spa bibir tak? 
Pernah buat spa bibir? .
Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 .
.
Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 . 
MARY KAY SATIN LIPS SET .
.
Satin Lips yang kaya dengan Shea Butter mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir .
.
.
Set ini terdiri daripada dua item iaitu : .
🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
- Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter .
.
🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
- Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, so that masa kulit tengah rehat, nutrien2 tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 .
.
Ok.. bibir dah cantik..baru la pakai 💄. Berminat nak cuba spa bibir Mary Kay? 😘 .
Fatin
0125732274
Mary Kay Beauty Consultant 💋 .
.
#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayperak #marykaymalaysia #marykaylipstik #marykayproduct #marykaylovers #marykaylife #satinlipsset #lipsspa #jomkulitsihatcantik #spabibir #mobilespamalaysia #bibirgelap #bibirhitam
Pernah dengar spa bibir tak? Pernah buat spa bibir? . Kalau belum pernah anda memang wajib cuba!😍 . . Di Mary Kay kita buat spa bibir dgn menggunakan👇 . MARY KAY SATIN LIPS SET . . Satin Lips yang kaya dengan Shea Butter mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir . . . Set ini terdiri daripada dua item iaitu : . 🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB - Menanggalkan kulit mati secara lembut. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. Manis! Sebab dibuat dari gula & shea butter . . 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar. Pakai malam sebelum tidur, so that masa kulit tengah rehat, nutrien2 tu boleh bekerja merawat kulit bibir 👄 . . Ok.. bibir dah cantik..baru la pakai 💄. Berminat nak cuba spa bibir Mary Kay? 😘 . Fatin 0125732274 Mary Kay Beauty Consultant 💋 . . #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykayperak  #marykaymalaysia  #marykaylipstik  #marykayproduct  #marykaylovers  #marykaylife  #satinlipsset  #lipsspa  #jomkulitsihatcantik  #spabibir  #mobilespamalaysia  #bibirgelap  #bibirhitam 
Bosan hujung minggu tak buat apa2? Jum la kita spa2 facial2 muka ,tangan,mulut & dapat free gift 😍 bestkan..kelas adalah percuma 😄
 #homespa #handspa #handscrub #lipsspa #lipsscrub #facial #makeup #top5inworld #top2cosmetic  #marykaybeautyconsultant #skincareclass #freeclass #marykay
BELI 2 PERCUMA PUN 2.

Awak yang ada masalah bibir kering,hitam dan menggelupas jom mimie bantu dapatkan set jimat ni..bibir sihat cantik pun dapat.Uolls beli lipstik true dimentions dan scrub dapat kotak hadiah yang comel tu dan pelembab oke so tak payah pening2 dah nak cari hadiah.Just dapatkan pek istimewa ni😍

Love
Mimie.mirza
011-19992412

#lipsspa
#bibirkering
#bibirhitam
#marykay
#fattzura
BELI 2 PERCUMA PUN 2. Awak yang ada masalah bibir kering,hitam dan menggelupas jom mimie bantu dapatkan set jimat ni..bibir sihat cantik pun dapat.Uolls beli lipstik true dimentions dan scrub dapat kotak hadiah yang comel tu dan pelembab oke so tak payah pening2 dah nak cari hadiah.Just dapatkan pek istimewa ni😍 Love Mimie.mirza 011-19992412 #lipsspa  #bibirkering  #bibirhitam  #marykay  #fattzura 
Bibir gelap?
Bibir lebam?
Bibir kusam?
Bibir mengelupas?
Bibir merekah?
.
Set lip care satin lips Mary Kay .
MARY KAY SHEA BUTTER LIP MASK & LIP BALM!! 😍😍😍
..
Siapa yg ada masalah bibir kering, cepat megelupas , pakai lipstick pun crack tuu mai cepat2 roger Anim cepat2
.
👉New Satin Lips® Shea Sugar Scrub kali mengandungi gula kristal yg berfungsi utk menggelupas kan sel kulit mati pada bibir secara semula jadi untuk menggilap bibir secara perlahan-lahan dengan sempurna. .
.
👉New Satin Lips® Shea Butter Balm 
yang diadun dengan shea dan minyak jojoba utk melembapkan, memberi keselesaan dan melegakan bibir.
.
👉Also mengandungi bahan utama which is sunflower oil n minyak jojoba yg kita semua tau sgt kaya dgn antioxidant.

Mary Kay Satin Lips Set! 💋
Dua langkah mudah. 🤗
.
1. Satin Lips Shea Sugar Scrub - basahkan bibir dan sapu membulat ianya mengelupas  secara  lembut  untuk melembut,  menghalus  dan mengilatkan bibir. 
2. Satin Lips Shea Butter Balm - oleskan dan sapukan ke bibit untuk melembapkan bibir secara mendalam  dan meninggalkannya dengan rasa segar
.
Berminat??Meh DM /PM/WHATSUPP Anim..👇
.
Hanim
Beauty Consultant Mary Kay
👉FREE POSTAGE😱
👉FREE GIFT😱
👉FREE SAMPLE😱
📲 www.wasap.my/0123841240
.
#foundation #love #ladies #kulit #bellaamara #ladies #instalips #instalipstick #girls #lipstick #lipsspa #lip💋 #bibirkering #majalahpengantin #girlsstuff #makeuplover #girls #kosmetik #cosmetics #tudungbawal
Bibir gelap? Bibir lebam? Bibir kusam? Bibir mengelupas? Bibir merekah? . Set lip care satin lips Mary Kay . MARY KAY SHEA BUTTER LIP MASK & LIP BALM!! 😍😍😍 .. Siapa yg ada masalah bibir kering, cepat megelupas , pakai lipstick pun crack tuu mai cepat2 roger Anim cepat2 . 👉New Satin Lips® Shea Sugar Scrub kali mengandungi gula kristal yg berfungsi utk menggelupas kan sel kulit mati pada bibir secara semula jadi untuk menggilap bibir secara perlahan-lahan dengan sempurna. . . 👉New Satin Lips® Shea Butter Balm yang diadun dengan shea dan minyak jojoba utk melembapkan, memberi keselesaan dan melegakan bibir. . 👉Also mengandungi bahan utama which is sunflower oil n minyak jojoba yg kita semua tau sgt kaya dgn antioxidant. Mary Kay Satin Lips Set! 💋 Dua langkah mudah. 🤗 . 1. Satin Lips Shea Sugar Scrub - basahkan bibir dan sapu membulat ianya mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. 2. Satin Lips Shea Butter Balm - oleskan dan sapukan ke bibit untuk melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar . Berminat??Meh DM /PM/WHATSUPP Anim..👇 . Hanim Beauty Consultant Mary Kay 👉FREE POSTAGE😱 👉FREE GIFT😱 👉FREE SAMPLE😱 📲 www.wasap.my/0123841240 . #foundation  #love  #ladies  #kulit  #bellaamara  #ladies  #instalips  #instalipstick  #girls  #lipstick  #lipsspa  #lip 💋 #bibirkering  #majalahpengantin  #girlsstuff  #makeuplover  #girls  #kosmetik  #cosmetics  #tudungbawal 
Jom jaga bibir dengan satin lips Mary Kay.
Yg mana merekah, kasar, bibir hitam boleh lah cuba Mary Kay ni. Ni Ecah bg step nk guna treatment step ni... Berminat boleh roger yer..
.

www.wasap.my/60195488373/lipsatinmk .
*psstt : jgn gelak naaa tengok video ni. Hakak cubaaaa~
Jom jaga bibir dengan satin lips Mary Kay. Yg mana merekah, kasar, bibir hitam boleh lah cuba Mary Kay ni. Ni Ecah bg step nk guna treatment step ni... Berminat boleh roger yer.. . www.wasap.my/60195488373/lipsatinmk . *psstt : jgn gelak naaa tengok video ni. Hakak cubaaaa~