an online Instagram web viewer

#lipbutter medias

Photos

Dah dua tiga hari berjemur kt tepi pantai tapi bibior tak merekah pun! biasanya mesti bibir ni luka,menggelupas atau melepuh klau kena panas. 😂// #Upsi #Tanjongmalim #Behrang // #lipbutter #faraalipbutter #faraalipbutterperak #beautytips  #faraalipbuttertanjongmalim #faraalipbutterupsi #upsibest
xSay2
Keep your lips hydrated and beautifully protected with Faraa Lip Butter💋
.
Now you can choice your favourite flavour either,
FLB in Caramel Mint or
FLB in Orchid Vanilla
.
💰RM55 shj
**tak termasuk postage
Item READY STOCK ‼️
.
DM/WS 011-10060292 atau klik link di bio @prettymorecosmetics 😘
.
COD👇🏻
• Area Kota Bharu
• Pengkalan Chepa
• Kubang Kerian
.
.
#farahanimrazak
#FaraaLipButterStokisGathering #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterpahang #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterkotabahru #faraalipbutterkelantan #lipbutterkelantan #lipbutterkotabharu #lipbutterkotabahru #lipbutter #teamphia
Keep your lips hydrated and beautifully protected with Faraa Lip Butter💋 . Now you can choice your favourite flavour either, FLB in Caramel Mint or FLB in Orchid Vanilla . 💰RM55 shj **tak termasuk postage Item READY STOCK ‼️ . DM/WS 011-10060292 atau klik link di bio @prettymorecosmetics 😘 . COD👇🏻 • Area Kota Bharu • Pengkalan Chepa • Kubang Kerian . . #farahanimrazak  #FaraaLipButterStokisGathering  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #FaraaLipButterpahang  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutterkotabahru  #faraalipbutterkelantan  #lipbutterkelantan  #lipbutterkotabharu  #lipbutterkotabahru  #lipbutter  #teamphia 
Antara salah satu cara untuk kekalkan bibir sentiasa merah semulajadi, kita perlu melakukan rutin tertentu seperti .
Sapukan potongan keledek merah di bibir agar bibir sentiasa merah, lembut, dan cantik💋
.
Tapi awak tak perlu bersusah payah lagi untuk merahkan bibir seperti di atas kerana dengan Faraa Lip Butter bukan bibir merah je yang awak dapat tapi bibir kering, bibir kusam, bibir gelap semua terjamin dapat di atasi.
Warna merah/pink pink semulajadi FLB sangat tahan lama💄💋 Tak rugi cuba taw!😍
. 🎊🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎈
Nak order? Jom WA  0134807833 sekarang!!
COD Available 💋 ❤
.
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButter 
#faraalipbutterperlis
#faraalipbuttersquad
#lipbutter
Antara salah satu cara untuk kekalkan bibir sentiasa merah semulajadi, kita perlu melakukan rutin tertentu seperti . Sapukan potongan keledek merah di bibir agar bibir sentiasa merah, lembut, dan cantik💋 . Tapi awak tak perlu bersusah payah lagi untuk merahkan bibir seperti di atas kerana dengan Faraa Lip Butter bukan bibir merah je yang awak dapat tapi bibir kering, bibir kusam, bibir gelap semua terjamin dapat di atasi. Warna merah/pink pink semulajadi FLB sangat tahan lama💄💋 Tak rugi cuba taw!😍 . 🎊🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎈 Nak order? Jom WA 0134807833 sekarang!! COD Available 💋 ❤ . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #FaraaLipButter  #faraalipbutterperlis  #faraalipbuttersquad  #lipbutter 
FRESH LIPS TIPS: 😊
.
Take a break. It’s Sunday. Make it a “free lipstick/lipmatte” day. Give your lips a break. Apply lip butter/lip balm to your lips.
.

Have a wonderful Sunday everyone 🤗
.
FRESH LIPS TIPS: 😊 . Take a break. It’s Sunday. Make it a “free lipstick/lipmatte” day. Give your lips a break. Apply lip butter/lip balm to your lips. . Have a wonderful Sunday everyone 🤗 .
Dah lunch ke awak? Hmm, Dah lewat macam ni Mesti lah dah kan. Lepas makan tengok la bibir awak tu still pink pink effect pakai FLB in caramel mint pagi tadi. Betul tak? 💋
.
.
🎊🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎈
Nak order? Jom WA  0134807833 sekarang!!
COD Available 💋 ❤
.
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterperlis #faraalipbuttersquad
#lipbutter
💋 MINI LIP Butter 💋249din.
↪Predstavljam vam jedan od noviteta u katalogu za mart ❤ a to su medeni, slatki Lip Butteri Zero i Vanilla
↪Dodatak vitamina E i sirovine prirodnog porekla
↪Za one koji ne vole mirisne i za muškarce imamo Zero Lip Butter koji je bez parfema, boja i aroma
↪Za one koje vole mirisne i slatke tu je Vanilla s ukusom i mirisom vanile ❤
#farmasikozmetika #lipbutter #usne #lips #novo #mart #noviteti #vanila #osmimart🎁💓❤️ #narudzba #uclanjenje
💋 MINI LIP Butter 💋249din. ↪Predstavljam vam jedan od noviteta u katalogu za mart ❤ a to su medeni, slatki Lip Butteri Zero i Vanilla ↪Dodatak vitamina E i sirovine prirodnog porekla ↪Za one koji ne vole mirisne i za muškarce imamo Zero Lip Butter koji je bez parfema, boja i aroma ↪Za one koje vole mirisne i slatke tu je Vanilla s ukusom i mirisom vanile ❤ #farmasikozmetika  #lipbutter  #usne  #lips  #novo  #mart  #noviteti  #vanila  #osmimart 🎁💓❤️ #narudzba  #uclanjenje 
• BUTTER • keep them hydrated, keep them smooth — most importantly, keep them KISSABLE 💋 Our hand poured MBL {LIP BUTTERS} come in two incredibly nourishing flavours, each with their own healing properties 🙌🏽 read more about what our ORANGE + GRAPEFRUIT deliciousness can do for YOU ✨ www.mblbeauty.com
• BUTTER • keep them hydrated, keep them smooth — most importantly, keep them KISSABLE 💋 Our hand poured MBL {LIP BUTTERS} come in two incredibly nourishing flavours, each with their own healing properties 🙌🏽 read more about what our ORANGE + GRAPEFRUIT deliciousness can do for YOU ✨ www.mblbeauty.com
Hari weekend macam ni kalau malas keluar rumah, nak funday dengan keluarga & orang tersayang kan, lepas tu teringat ingat #faraalipbutter dari minggu lepas lagi nyaaa! Order saja dengan agent @faraalipbutteripoh_usim tau. Boleh COD sekitar Nilai. 😊
.
WA +60198819532🦋
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #lips #lipscare #viral #codavailable #lipbutter #nilai #sunwaypyramid # #masjidjamek #kgbaru #hkl #sentul #setapak #ampang #cheras #temerloh #bazarpaknil #kkmapproved #fashion #sayajual #testimonifaraalipbutter #testimonifaraalipbutterbangsar #faraalipbutternilai #Repost @faraalipbutteripoh_usim with @insta.save.repost • • •
Hari weekend macam ni kalau malas keluar rumah, nak funday dengan keluarga & orang tersayang kan, lepas tu teringat ingat #faraalipbutter  dari minggu lepas lagi nyaaa! Order saja dengan agent @faraalipbutteripoh_usim tau. Boleh COD sekitar Nilai. 😊 . WA +60198819532🦋 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #lips  #lipscare  #viral  #codavailable  #lipbutter  #nilai  #sunwaypyramid  # #masjidjamek  #kgbaru  #hkl  #sentul  #setapak  #ampang  #cheras  #temerloh  #bazarpaknil  #kkmapproved  #fashion  #sayajual  #testimonifaraalipbutter  #testimonifaraalipbutterbangsar  #faraalipbutternilai  #Repost  @faraalipbutteripoh_usim with @insta.save.repost • • •
Hari weekend macam ni kalau malas keluar rumah, nak funday dengan keluarga & orang tersayang kan, lepas tu teringat ingat #faraalipbutter dari minggu lepas lagi nyaaa! Order saja dengan agent @faraalipbutteripoh_usim tau. Boleh COD sekitar Nilai. 😊
.
WA +60198819532🦋
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #lips #lipscare #viral #codavailable #lipbutter #nilai #sunwaypyramid # #masjidjamek #kgbaru #hkl #sentul #setapak #ampang #cheras #temerloh #bazarpaknil #kkmapproved #fashion #sayajual #testimonifaraalipbutter #testimonifaraalipbutterbangsar #faraalipbutternilai
Hari weekend macam ni kalau malas keluar rumah, nak funday dengan keluarga & orang tersayang kan, lepas tu teringat ingat #faraalipbutter  dari minggu lepas lagi nyaaa! Order saja dengan agent @faraalipbutteripoh_usim tau. Boleh COD sekitar Nilai. 😊 . WA +60198819532🦋 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #lips  #lipscare  #viral  #codavailable  #lipbutter  #nilai  #sunwaypyramid  # #masjidjamek  #kgbaru  #hkl  #sentul  #setapak  #ampang  #cheras  #temerloh  #bazarpaknil  #kkmapproved  #fashion  #sayajual  #testimonifaraalipbutter  #testimonifaraalipbutterbangsar  #faraalipbutternilai 
Cuaca sekarang selalu panaskan?
.

Untuk elakkan bibir kering dan merekah, banyakkan minum air putih💦
.

Dan jangan lupa, pastikan bibir anda sentiasa lembap dan sihat dengan Faraa Antioxidant Lipbutter💋
.

DM/WS sekarang ke 📲+60199036218 untuk order💫🌸
.

#feedbackjujurfaraalipbutter 
#rawatbibirkering #rawatbibirhitam #bibirsihatdanlembut #bibirmenggelupas #bibirgelap #atasidengan #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter
" LELAKI PON BOLEH PAKAI KE MILK PUDDING NI? "

Of course boleh sayang! Lelaki pon nak tampil hensem bebas daripada daki2 di muka tu!😍 Mudah kan nak pakai milk pudding ni? Siapa yang konsisten pakai, mmg confirm nampak perbezaan taw! 😋 
Credit to agent Rowenna 🤗 .
.
.
#missbabyrepublicagent #agentmissbabyrepublic #agentmissbabyrepublicbanting #agentmissbabyselangor #missbabyrepublicselangor #milkpuddingfacewashbooster #scrubsusu #scrubsusumurah #scrubmuka #facescrub #scrubmukasusu #exfoliator #missbabyqueen #lipserum #liptintmalaysiamurah #liptintmurah #teamtacha #zulofa #fattzura #ajl32 #ainaaserum #lipbutter #scrubbadan #bodymask #lipmattemalaysia #makeupbrush #makeupmalaysia #duckscarves #duckcosmetics
" LELAKI PON BOLEH PAKAI KE MILK PUDDING NI? " Of course boleh sayang! Lelaki pon nak tampil hensem bebas daripada daki2 di muka tu!😍 Mudah kan nak pakai milk pudding ni? Siapa yang konsisten pakai, mmg confirm nampak perbezaan taw! 😋 Credit to agent Rowenna 🤗 . . . #missbabyrepublicagent  #agentmissbabyrepublic  #agentmissbabyrepublicbanting  #agentmissbabyselangor  #missbabyrepublicselangor  #milkpuddingfacewashbooster  #scrubsusu  #scrubsusumurah  #scrubmuka  #facescrub  #scrubmukasusu  #exfoliator  #missbabyqueen  #lipserum  #liptintmalaysiamurah  #liptintmurah  #teamtacha  #zulofa  #fattzura  #ajl32  #ainaaserum  #lipbutter  #scrubbadan  #bodymask  #lipmattemalaysia  #makeupbrush  #makeupmalaysia  #duckscarves  #duckcosmetics 
TAK RUGI BELI, TERUJA SANGAT!😃
.
Ni haaa customer kite, lepas je COD faraalipbutter kat dia, terus cuba. Kali pertama oles faraalipbutter terjatuh suka terus. Teruja dibuatnya 😀.
.
Yela mana tak terujanya, dengan effect colour natural pinknya. Seronok la kan. Uolls jangan risau, our faraalipbutter ni selamat. Takde bahan-bahan bahaya pun in-fact semuanya 💯% natural. Dapat lembapkan and protect bibir uolls ada la.
.
Uollss nak ikut rasa keterujaan faraalipbutter ni? Terus je whatsapp 013-3332749 OR click je link di bio👆🏻🤗
TAK RUGI BELI, TERUJA SANGAT!😃 . Ni haaa customer kite, lepas je COD faraalipbutter kat dia, terus cuba. Kali pertama oles faraalipbutter terjatuh suka terus. Teruja dibuatnya 😀. . Yela mana tak terujanya, dengan effect colour natural pinknya. Seronok la kan. Uolls jangan risau, our faraalipbutter ni selamat. Takde bahan-bahan bahaya pun in-fact semuanya 💯% natural. Dapat lembapkan and protect bibir uolls ada la. . Uollss nak ikut rasa keterujaan faraalipbutter ni? Terus je whatsapp 013-3332749 OR click je link di bio👆🏻🤗
Orchid Vanilla 💄💄 ‎. ‎.
🌸Argan Oil

nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan.
.
🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.

#readystock💋💋💄
#nakcantik #lips #lipcare #sayajual #murah #sayajualmurah #bibirletops #bibir #natural #arganoil #lipbalm #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #teamflbbangsar #uitm #student #naturalmakeup #muahciked #lipstickmurah #lipbutter #vitamine #orchid #beeswax #bibirmerah #bibirpink #ubatbibir #bibirkering #muahciked
Orchid Vanilla 💄💄 ‎. ‎. 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. #readystock 💋💋💄 #nakcantik  #lips  #lipcare  #sayajual  #murah  #sayajualmurah  #bibirletops  #bibir  #natural  #arganoil  #lipbalm  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraalipbutterbangsar  #teamflbbangsar  #uitm  #student  #naturalmakeup  #muahciked  #lipstickmurah  #lipbutter  #vitamine  #orchid  #beeswax  #bibirmerah  #bibirpink  #ubatbibir  #bibirkering  #muahciked 
Thanks so much to @fashionablyfrankmarketing for the amazing shout out!! Aahhh!! I love hearing feedback like this! 💖 
Repost: Just applying my all-time fave @oly.bella.love lip butter: Coco Loco! I literally can't live without it and still live my best life. Trust me. Go get one in her online shop STAT! They're just $4 a pop and smell good enough to eat. The best part? They're non-toxic and all natural. I promise: #notspon, I just love it so much! 📸: @stevierotellaphoto
Thanks so much to @fashionablyfrankmarketing for the amazing shout out!! Aahhh!! I love hearing feedback like this! 💖 Repost: Just applying my all-time fave @oly.bella.love lip butter: Coco Loco! I literally can't live without it and still live my best life. Trust me. Go get one in her online shop STAT! They're just $4 a pop and smell good enough to eat. The best part? They're non-toxic and all natural. I promise: #notspon , I just love it so much! 📸: @stevierotellaphoto
Best lip butter out there!! 😍😍 #korres #lipbutter #jasmine #wildrose #guava #chappedlips #coldseason
Happy weekend uolls 😍😍 jangan lupa sebelum keluar rumah oleskan cikit Faraa Lip Butter untuk kekalkan kelembapan pada bibir. Orang orang Perlis nak COD boleh contact sis ya💋
.
Nak order?
📲 WA 0134807833
COD Available
.
.
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter 
#faraalipbutterperlis
#faraalipbuttersquad
#faraalipbutter
#lipbutter 
#agentperlis
READ THIS! What FARAALIPBUTTER could offer to your lips 😉!
.
Kebaikan Faraalipbutter (Antioksidan Caramel Mint)
.
🌸Memberikan kelembapan kepada bibir.
.
🌸Bagus untuk bibir yang menggelupas dan juga merekah.
.
🌸Memberikan kesegaran kepada bibir. (Mint sensation)
.
🌸Memberikan warna merah/pinkish yang semulajadi mengikut warna darah/suhu badan.
.
🌸Dapat memberikan perlindungan kepada bibir daripada keadaan persekitaran (cuaca dan kotoran)
.
🌸Mengelakkan daripada kekusaman dan memberikan keserian kepada bibir.
.
🌸Bagus untuk bibir yang gelap/hitam.
.
🌸Mesra wuduk.
.
🌸Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
Stock sangat limited ye. Bole whatsapp terus 013-3332749 OR click link in bio 👆🏻😊
READ THIS! What FARAALIPBUTTER could offer to your lips 😉! . Kebaikan Faraalipbutter (Antioksidan Caramel Mint) . 🌸Memberikan kelembapan kepada bibir. . 🌸Bagus untuk bibir yang menggelupas dan juga merekah. . 🌸Memberikan kesegaran kepada bibir. (Mint sensation) . 🌸Memberikan warna merah/pinkish yang semulajadi mengikut warna darah/suhu badan. . 🌸Dapat memberikan perlindungan kepada bibir daripada keadaan persekitaran (cuaca dan kotoran) . 🌸Mengelakkan daripada kekusaman dan memberikan keserian kepada bibir. . 🌸Bagus untuk bibir yang gelap/hitam. . 🌸Mesra wuduk. . 🌸Sesuai untuk lelaki dan wanita. . Stock sangat limited ye. Bole whatsapp terus 013-3332749 OR click link in bio 👆🏻😊
Orchid Vanilla Lipbutter 💄
.
.
🌸Argan Oil

nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan.
.
🌸Shea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.
#nakcantik #lips #lipcare #sayajual #murah #sayajualmurah #bibirletops #bibir #natural #arganoil #lipbalm #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #teamflbbangsar #uitm #student #naturalmakeup #muahciked #lipstickmurah #lipbutter #vitamine #orchid #beeswax #bibirmerah #bibirpink #ubatbibir #bibirkering #muahciked
Orchid Vanilla Lipbutter 💄 . . 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. #nakcantik  #lips  #lipcare  #sayajual  #murah  #sayajualmurah  #bibirletops  #bibir  #natural  #arganoil  #lipbalm  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraalipbutterbangsar  #teamflbbangsar  #uitm  #student  #naturalmakeup  #muahciked  #lipstickmurah  #lipbutter  #vitamine  #orchid  #beeswax  #bibirmerah  #bibirpink  #ubatbibir  #bibirkering  #muahciked 
Memang honest review laa dari customer kalau mcm ni kan. Puas hati 💯 guna #faraalipbutter . Tak menyesal beli👍🏼👍🏼👍🏼 Dapat melembapkan bibir, merawat bibir kering & kusam. Jom cantik sama sama nak? Whatsapp yaa😘
.
WA +60199111791 🦋
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #lips #lipscare #viral #codavailable #lipbutter #bangsar #pantaidalam #sunwaypyramid #pj #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #kgbaru #hkl #sentul #setapak #ampang #cheras #temerloh #bazarpaknil #kkmapproved #fashion #sayajual #testimonifaraalipbutter #testimonifaraalipbutterbangsar
Memang honest review laa dari customer kalau mcm ni kan. Puas hati 💯 guna #faraalipbutter  . Tak menyesal beli👍🏼👍🏼👍🏼 Dapat melembapkan bibir, merawat bibir kering & kusam. Jom cantik sama sama nak? Whatsapp yaa😘 . WA +60199111791 🦋 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #lips  #lipscare  #viral  #codavailable  #lipbutter  #bangsar  #pantaidalam  #sunwaypyramid  #pj  #um  #midvalley  #klsentral  #masjidjamek  #kgbaru  #hkl  #sentul  #setapak  #ampang  #cheras  #temerloh  #bazarpaknil  #kkmapproved  #fashion  #sayajual  #testimonifaraalipbutter  #testimonifaraalipbutterbangsar 
It's been a crazy weekend around here and I haven't been this dolled up in days, but I wanted to show you guys a little of my new makeup! I think it's important to support awesome, non-toxic brands like W3ll People when they have things I love! (I'm always wearing their narcissist foundation, eyeliner, and mascara).
#beauty #makeup #w3llpeople #lipbutter #lips #eyes #nontoxic #parabenfree #organic #awesome
It's been a crazy weekend around here and I haven't been this dolled up in days, but I wanted to show you guys a little of my new makeup! I think it's important to support awesome, non-toxic brands like W3ll People when they have things I love! (I'm always wearing their narcissist foundation, eyeliner, and mascara). #beauty  #makeup  #w3llpeople  #lipbutter  #lips  #eyes  #nontoxic  #parabenfree  #organic  #awesome 
Penjagaan bibir juga amat penting tau, kalau kering merekah even pakai lipstick pun takleh cover. Sama dengan muka yg kering, bila pakai bedak mesti bercapuk and kena letak pelembap. Faraalipbutter mempunyai dua flavor, caramel mint dan vanilla orchid. Lipbutter ataupun pelembap bibir Faraalipbutter mengandungi bahan natural dari shea butter, argan oil, vitamin e, jojoba oil, orchid extract, beeswax dan sunflower seeds. Bahan bahan natural ni lah yg akan melembapkan bibir sepanjang masa, bila letak lipstick smooth je rasa dan sesuai dipakai ke mana mana even kelas pun sebab dy menampilkan warna bibir kita yang natural 💋💋💄
#nakcantik #lips #lipcare #sayajual #murah #sayajualmurah #bibirletops #bibir #natural #arganoil #lipbalm #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #teamflbbangsar #uitm #student #naturalmakeup #muahciked #lipstickmurah #lipbutter #vitamine #orchid #beeswax #bibirmerah #bibirpink #ubatbibir #bibirkering #muahciked
Penjagaan bibir juga amat penting tau, kalau kering merekah even pakai lipstick pun takleh cover. Sama dengan muka yg kering, bila pakai bedak mesti bercapuk and kena letak pelembap. Faraalipbutter mempunyai dua flavor, caramel mint dan vanilla orchid. Lipbutter ataupun pelembap bibir Faraalipbutter mengandungi bahan natural dari shea butter, argan oil, vitamin e, jojoba oil, orchid extract, beeswax dan sunflower seeds. Bahan bahan natural ni lah yg akan melembapkan bibir sepanjang masa, bila letak lipstick smooth je rasa dan sesuai dipakai ke mana mana even kelas pun sebab dy menampilkan warna bibir kita yang natural 💋💋💄 #nakcantik  #lips  #lipcare  #sayajual  #murah  #sayajualmurah  #bibirletops  #bibir  #natural  #arganoil  #lipbalm  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraalipbutterbangsar  #teamflbbangsar  #uitm  #student  #naturalmakeup  #muahciked  #lipstickmurah  #lipbutter  #vitamine  #orchid  #beeswax  #bibirmerah  #bibirpink  #ubatbibir  #bibirkering  #muahciked 
Hi @faraalipbutter_bangsar lovers. Dah breakfast ke tu? 🍽 Nak bagitahu ni ,kalau dah oleskan #faraalipbutter tu jangan risau lepas makan pun #faraalipbutter tetap lekat di bibir awak😊 Jimatkan oles hanya sekali! Tak nak try ke??
.
WA +60199111791 🌷
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #postage #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi #codavailable
Hi @faraalipbutter_bangsar lovers. Dah breakfast ke tu? 🍽 Nak bagitahu ni ,kalau dah oleskan #faraalipbutter  tu jangan risau lepas makan pun #faraalipbutter  tetap lekat di bibir awak😊 Jimatkan oles hanya sekali! Tak nak try ke?? . WA +60199111791 🌷 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #postage  #bangsar  #pantaidalam  #klgatewaymall  #pj  #midvalley  #um  #masjidjamek  #klsentral  #kl  #kgbaru  #hkl  #ampang  #cheras  #setapak  #sentul  #lips  #lipscare  #lipbutter  #kkmapproved  #sayajual  #organic  #bazarpaknil  #viral  #malaysianhijjabi  #codavailable 
Pleaseee jangan makan #faraalipbutter awak tu😅 Suka sangat dengan packaging yang comel ni kan. Dah beli jangan buang ye, simpan susun atas meja! 😆 Siapa lagi nak cuba? Whatsapp jom.
.
WA +60199111791 🦋
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #lips #lipscare #viral #codavailable #lipbutter #bangsar #pantaidalam #sunwaypyramid #pj #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #kgbaru #hkl #sentul #setapak #ampang #cheras #temerloh #bazarpaknil #kkmapproved #fashion #sayajual #testimonifaraalipbutter #testimonifaraalipbutterbangsar
Pleaseee jangan makan #faraalipbutter  awak tu😅 Suka sangat dengan packaging yang comel ni kan. Dah beli jangan buang ye, simpan susun atas meja! 😆 Siapa lagi nak cuba? Whatsapp jom. . WA +60199111791 🦋 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #lips  #lipscare  #viral  #codavailable  #lipbutter  #bangsar  #pantaidalam  #sunwaypyramid  #pj  #um  #midvalley  #klsentral  #masjidjamek  #kgbaru  #hkl  #sentul  #setapak  #ampang  #cheras  #temerloh  #bazarpaknil  #kkmapproved  #fashion  #sayajual  #testimonifaraalipbutter  #testimonifaraalipbutterbangsar 
happy sundayy👠
.
.
.
orchid vanilla dan caramel mint
Dah ready nak cuba?

#lipbutter #antioxidants #shahalam #paka #wudukfriendly #lips #fresh
#faraalipbutter in Orchid Vanilla! bau manis manis Vanilla dgn Orchid, boleh buat bibir merah semulajadi ikut suhu badan dan jenis darah tau! lembap je bibir sepanjang hari dan buat kan muka berseri 🌸
.
dah ready nak cuba ke?
.
WA +60199111791 🌷💜
📣📣OPEN ORDER READY STOCK ORCHID VANILLA📣📣
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #codavailable #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #sunwaypyramid #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi
#faraalipbutter  in Orchid Vanilla! bau manis manis Vanilla dgn Orchid, boleh buat bibir merah semulajadi ikut suhu badan dan jenis darah tau! lembap je bibir sepanjang hari dan buat kan muka berseri 🌸 . dah ready nak cuba ke? . WA +60199111791 🌷💜 📣📣OPEN ORDER READY STOCK ORCHID VANILLA📣📣 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #codavailable  #bangsar  #pantaidalam  #klgatewaymall  #pj  #midvalley  #um  #masjidjamek  #sunwaypyramid  #klsentral  #kl  #kgbaru  #hkl  #ampang  #cheras  #setapak  #sentul  #lips  #lipscare  #lipbutter  #kkmapproved  #sayajual  #organic  #bazarpaknil  #viral  #malaysianhijjabi 
Hari weekend macam ni kalau malas keluar rumah, nak funday dengan keluarga & orang tersayang kan, lepas tu teringat ingat #faraalipbutter dari minggu lepas lagi nyaaa! Order saja dgn stokist @faraalipbutter_bangsar tau.. boleh COD sekitar kL.. 😊
.
WA +60199111791 🦋
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #lips #lipscare #viral #codavailable #lipbutter #bangsar #pantaidalam #sunwaypyramid #pj #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #kgbaru #hkl #sentul #setapak #ampang #cheras #temerloh #bazarpaknil #kkmapproved #fashion #sayajual #testimonifaraalipbutter #testimonifaraalipbutterbangsar
Hari weekend macam ni kalau malas keluar rumah, nak funday dengan keluarga & orang tersayang kan, lepas tu teringat ingat #faraalipbutter  dari minggu lepas lagi nyaaa! Order saja dgn stokist @faraalipbutter_bangsar tau.. boleh COD sekitar kL.. 😊 . WA +60199111791 🦋 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #lips  #lipscare  #viral  #codavailable  #lipbutter  #bangsar  #pantaidalam  #sunwaypyramid  #pj  #um  #midvalley  #klsentral  #masjidjamek  #kgbaru  #hkl  #sentul  #setapak  #ampang  #cheras  #temerloh  #bazarpaknil  #kkmapproved  #fashion  #sayajual  #testimonifaraalipbutter  #testimonifaraalipbutterbangsar 
I want to thank Latina Vlogger @_masmasa for giving OlyBella Lip Butters a shout out at the end of her most recent vlog 😗 She talks about her nightly skin ritual and said she uses Mojito Lip Butter to make her lips soft and ready for the AM. Gracias, amiga!
I want to thank Latina Vlogger @_masmasa for giving OlyBella Lip Butters a shout out at the end of her most recent vlog 😗 She talks about her nightly skin ritual and said she uses Mojito Lip Butter to make her lips soft and ready for the AM. Gracias, amiga!
💋 MINI LIP Butter 💋249din.
↪Predstavljam vam jedan od noviteta u katalogu za mart ❤ a to su medeni, slatki Lip Butteri Zero i Vanilla
↪Dodatak vitamina E i sirovine prirodnog porekla
↪Za one koji ne vole mirisne i za muškarce imamo Zero Lip Butter koji je bez parfema, boja i aroma
↪Za one koje vole mirisne i slatke tu je Vanilla s ukusom i mirisom vanile ❤
#farmasikozmetika #lipbutter #usne #lips #novo #mart #noviteti #vanila #zero #narudzba #uclanjenje
💋 MINI LIP Butter 💋249din. ↪Predstavljam vam jedan od noviteta u katalogu za mart ❤ a to su medeni, slatki Lip Butteri Zero i Vanilla ↪Dodatak vitamina E i sirovine prirodnog porekla ↪Za one koji ne vole mirisne i za muškarce imamo Zero Lip Butter koji je bez parfema, boja i aroma ↪Za one koje vole mirisne i slatke tu je Vanilla s ukusom i mirisom vanile ❤ #farmasikozmetika  #lipbutter  #usne  #lips  #novo  #mart  #noviteti  #vanila  #zero  #narudzba  #uclanjenje 
Cutting beeswax is the best arms workout. I don’t get that sore even after pushups ;) #beeswax
Cutting beeswax is the best arms workout. I don’t get that sore even after pushups ;) #beeswax 
With the ever changing weather pick up our amazing lip scrub and lip butter! A light peppermint. #lipbutter #lipscrub #missdoylessoapery #westonmo
These cute little handmade lip butters are from @lucky.cloud, an Edinburgh based skin care company who use only high quality plant based ingredients 🌱They are packed full of nutrients in the form of cocoa and coconut butter, sweet almond, thistle oil and vitamin E oil to nourish and protect your lips and they smell good enough to eat 😋
These cute little handmade lip butters are from @lucky.cloud, an Edinburgh based skin care company who use only high quality plant based ingredients 🌱They are packed full of nutrients in the form of cocoa and coconut butter, sweet almond, thistle oil and vitamin E oil to nourish and protect your lips and they smell good enough to eat 😋
Hope you find something to laugh about today ❤️ After being together for 19 + years, my sweetie still has the ability to give me the best belly laughs.  #laughteristhebestmedicine ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸: @castandforgephoto
Hope you find something to laugh about today ❤️ After being together for 19 + years, my sweetie still has the ability to give me the best belly laughs. #laughteristhebestmedicine  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸: @castandforgephoto
💝มาแว๊ว ลิปบำรุงปากวาสลีนอันโด่งดังสินค้านำเข้าจากอเมริกามาแล้วจะยอดขายดีที่สุด!! 💝Vaseline Lip Therapy 7 g

มี ให้เลือก 3 สูตร 💐rosy กลิ่นหอมและมีสีชมพูอ่อนๆ
💐cocoa butter กลิ่น cocoa
💐creme byulee 💝ปิโตรเลียมเจลลี่ที่บริสุทธิ์ ให้ความอ่อนนุ่มทุกวันสำหรับริมฝีปากของคุณ ล็อคความชุ่มชื่นให้ริมฝีปาก ให้ริมฝีปากอมชมพูสุขภาพดี ไม่แห้งแตกเป็นขุ่ย มอบความเนียนนุ่มได้ในทุกทีทุกเวลา กับขนาดพกพากระทัดรัด ปิโตรเลียมเจลลี่มาพร้อมให้ความรู้สึกที่อ่อนนุ่ม ผ่อนคลายในทุกวัน 💄🌹🌹🌹เคทจัดมาให้ในราคาเพียงชิ้นละ #120บาทเท่านั้น
สั่งซื้อ Line: BeautifulGirlByKate 
CF no CC 
จองแล้วต้องโอนน้าาา
ไม่ขอส่งฟรีหรือต่อค่าจัดส่งสินค้านะคะ
ไม่รับเก็บเงินปลายทาง
#นับคิวจองcfทางไลน์นะคะ

#vaseline_beautifulgirlbykate #vaseline #vaselinethailand #vaselineliptherapy #lips #liptherapy #lipbalm #lipbutter #sbn #jeban #pantip #sbnthailand #siambrandname #วาสลีน #วาสลีนลิปเทอราพี #วาสลีนลิปเทอราพีลิปจิ๋วบำรุงริมฝีปาก #cosmetic #skincare #skincareproduct #ลิปบาล์ม #บำรุงริมฝีปากให้ชุ่มชื่นไม่แตกแห้ง #ราคาดี๊ดี #ทักแชตมาเลยค่ะ
💝มาแว๊ว ลิปบำรุงปากวาสลีนอันโด่งดังสินค้านำเข้าจากอเมริกามาแล้วจะยอดขายดีที่สุด!! 💝Vaseline Lip Therapy 7 g มี ให้เลือก 3 สูตร 💐rosy กลิ่นหอมและมีสีชมพูอ่อนๆ 💐cocoa butter กลิ่น cocoa 💐creme byulee 💝ปิโตรเลียมเจลลี่ที่บริสุทธิ์ ให้ความอ่อนนุ่มทุกวันสำหรับริมฝีปากของคุณ ล็อคความชุ่มชื่นให้ริมฝีปาก ให้ริมฝีปากอมชมพูสุขภาพดี ไม่แห้งแตกเป็นขุ่ย มอบความเนียนนุ่มได้ในทุกทีทุกเวลา กับขนาดพกพากระทัดรัด ปิโตรเลียมเจลลี่มาพร้อมให้ความรู้สึกที่อ่อนนุ่ม ผ่อนคลายในทุกวัน 💄🌹🌹🌹เคทจัดมาให้ในราคาเพียงชิ้นละ #120บาทเท ่านั้น สั่งซื้อ Line: BeautifulGirlByKate CF no CC จองแล้วต้องโอนน้าาา ไม่ขอส่งฟรีหรือต่อค่าจัดส่งสินค้านะคะ ไม่รับเก็บเงินปลายทาง #น ับคิวจองcfทางไลน์นะคะ #vaseline_beautifulgirlbykate  #vaseline  #vaselinethailand  #vaselineliptherapy  #lips  #liptherapy  #lipbalm  #lipbutter  #sbn  #jeban  #pantip  #sbnthailand  #siambrandname  #วาสล ีน #วาสล ีนลิปเทอราพี #วาสล ีนลิปเทอราพีลิปจิ๋วบำรุงริมฝีปาก #cosmetic  #skincare  #skincareproduct  #ล ิปบาล์ม #บำร ุงริมฝีปากให้ชุ่มชื่นไม่แตกแห้ง #ราคาด ี๊ดี #ท ักแชตมาเลยค่ะ
#sale‼️ จ้าาาา
Nivea Lip Butter มีเหลือ 3 กลิ่น
🚫caramel cream❌หมดจ้า 
นีเวียลิปบัตเตอร์ ลิปบำรุงริมฝีปาก 
#บำรุงริมฝีปากให้ชุ่มชื่นไม่แตกแห้ง ปากชุ่มชื่น 
ราคา #120บาทเท่านั้นจร้า
สั่งซื้อ Line: BeautifulGirlByKate 
CF no CC 
จองแล้วต้องโอนน้าาา
ไม่ขอส่งฟรีหรือต่อค่าจัดส่งสินค้านะคะ
ไม่รับเก็บเงินปลายทาง
#นับคิวจองcfทางไลน์นะคะ

#nivea_beautifulgirlbykate #nivea #nivealipbutter #niveathailand #lips #lipbutter #lipbalm #raspberryrosekiss #raspberry #vanillamaccadamia #smoothkiss #cosmetic #skincare #sbn #jeban #pantip #sbnthailand #siambrandname #นีเวีย #นีเวียลิปบัตเตอร์ #ลิปบัตเตอร์ #ลิปบาล์ม #ราคาดี๊ดี #ทักแชตมาเลยค่ะ
#sale ‼️ จ้าาาา Nivea Lip Butter มีเหลือ 3 กลิ่น 🚫caramel cream❌หมดจ้า นีเวียลิปบัตเตอร์ ลิปบำรุงริมฝีปาก #บำร ุงริมฝีปากให้ชุ่มชื่นไม่แตกแห้ง ปากชุ่มชื่น ราคา #120บาทเท ่านั้นจร้า สั่งซื้อ Line: BeautifulGirlByKate CF no CC จองแล้วต้องโอนน้าาา ไม่ขอส่งฟรีหรือต่อค่าจัดส่งสินค้านะคะ ไม่รับเก็บเงินปลายทาง #น ับคิวจองcfทางไลน์นะคะ #nivea_beautifulgirlbykate  #nivea  #nivealipbutter  #niveathailand  #lips  #lipbutter  #lipbalm  #raspberryrosekiss  #raspberry  #vanillamaccadamia  #smoothkiss  #cosmetic  #skincare  #sbn  #jeban  #pantip  #sbnthailand  #siambrandname  #น ีเวีย #น ีเวียลิปบัตเตอร์ #ล ิปบัตเตอร์ #ล ิปบาล์ม #ราคาด ี๊ดี #ท ักแชตมาเลยค่ะ
Meine Lieblings Lippenpflege😍👄 👍🏼👍🏼 @labello_de #lipbutter#lippenpflege#rasberry#labello#pflegend#schöne#weiche#lippen#gutriechend#musthave#product#girls#shoppas#shoppaholics#likeit#
Jersey girls 👯‍♀️ came for a visit yesterday! 💋✨@hebe_claremont 
SWIPE ◀️◀️◀️ FOR RESULTS!
This is 1 ml of Juvederm Ultra Plus! 💉
Keep in mind that the lips are a bit swollen immediately after. They will settle nicely in 2-3 days. 😉
.
.
.
.
.
#lips💋 #perfectlips #lipgoals #perfectpout #liplove #puckerup #poutylips #lipinjections #juvedermlips #restylane #lipfillers #lipfiller #fillers #injections #lipsonfleek #biglips #hudabeauty #culvercity #monrovia #pasadena #laderaranch #redlands #medspa #critique #beforeandafter #kissablelips #poutylips #lipbutter #lipgame #pucker
Jersey girls 👯‍♀️ came for a visit yesterday! 💋✨@hebe_claremont SWIPE ◀️◀️◀️ FOR RESULTS! This is 1 ml of Juvederm Ultra Plus! 💉 Keep in mind that the lips are a bit swollen immediately after. They will settle nicely in 2-3 days. 😉 . . . . . #lips 💋 #perfectlips  #lipgoals  #perfectpout  #liplove  #puckerup  #poutylips  #lipinjections  #juvedermlips  #restylane  #lipfillers  #lipfiller  #fillers  #injections  #lipsonfleek  #biglips  #hudabeauty  #culvercity  #monrovia  #pasadena  #laderaranch  #redlands  #medspa  #critique  #beforeandafter  #kissablelips  #poutylips  #lipbutter  #lipgame  #pucker 
NOVO!! #lipbutter sa ukusom #vanila i #zero neutralan!! Još jedan novitet medju proizvodima u Martu!! ✨✨ Promo cena ✨✨#new #cosmetic #farmasi #mart  #farmasimania #sabac
Sebelum tido, oles Faraa Antioxidant Lip Butter dulu tau. Takpe oles je setiap masa untuk penjagaan bibir awak 😍
.
Baru nampak berseri seri sentiasa.
Good night love 😘
.
.
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterperlis #faraalipbuttersquad #lipbutter #caramelmint #orchidvanilla #agentperlis
Kalau Bibir kering jangan dibiarkan nanti mengundang kepada komplikasi lain pada bibir tau. Dan elakkan guna lipstick/lip matte secara kerap atau gunakan FLB sebagai based untuk menjaga dan merawat bibir bermasalah.
.
Happiness is Having Natural Beauty 💋🌹 Faraa Antioxidant Lip Butter created by  @farahanimrazak 💄 100 % Natural & KKM Approved
.
.
Now we have two flavour, caramel mint & orchid vanilla ( new flavour ) 🎊🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎈
Interested? Lets WA  01734807833 now!!
COD Available 💋 ❤
.
#farahanimrazak
#faraantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterperlis #faraalipbuttersquad
#lipbutter
Kalau Bibir kering jangan dibiarkan nanti mengundang kepada komplikasi lain pada bibir tau. Dan elakkan guna lipstick/lip matte secara kerap atau gunakan FLB sebagai based untuk menjaga dan merawat bibir bermasalah. . Happiness is Having Natural Beauty 💋🌹 Faraa Antioxidant Lip Butter created by @farahanimrazak 💄 100 % Natural & KKM Approved . . Now we have two flavour, caramel mint & orchid vanilla ( new flavour ) 🎊🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎈 Interested? Lets WA 01734807833 now!! COD Available 💋 ❤ . #farahanimrazak  #faraantioxidantlipbutter 💄💄 #FaraaLipButterperlis  #faraalipbuttersquad  #lipbutter 
“LEPAS DAH OLES LIP BUTTER NI TERUS BIBIR KITE JADI BERSERI”
.
Katenye terus jatuh cinta bila pertama kali cuba. Customer kite ni ada masalah bibir pucat dah tu menggelupas lagi tau.
.
Lepas oles je faraalipbutter, kaler bibir jadi merah. Bibir pun rasa sejuk. Terus jatuh cinta 👄
.
Teringin? Boleh whatsapp terus 013-3332749 OR click link in bio👆🏻🤗
“LEPAS DAH OLES LIP BUTTER NI TERUS BIBIR KITE JADI BERSERI” . Katenye terus jatuh cinta bila pertama kali cuba. Customer kite ni ada masalah bibir pucat dah tu menggelupas lagi tau. . Lepas oles je faraalipbutter, kaler bibir jadi merah. Bibir pun rasa sejuk. Terus jatuh cinta 👄 . Teringin? Boleh whatsapp terus 013-3332749 OR click link in bio👆🏻🤗
Assalamualaikum semua! . 
Malam ni naa nak share pasal faraa lip butter ni 😍 Banyak keistimewaannya. Kalau nak tahu apa yg best guna faraa lip butter ni? Jum la cuba 😍 Sebab korang akan rasa takkan lepas utk gunakan faraa lip butter ni tau 😘
. 
Faraa lip butter ni ada 2 flavor :
💄caramel mint
💄orchid vanilla
. 
Jum order kalau berminat ok 😘 jgn lepaskan peluang ni 😘
. 
#faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuternilai #faraalipbutter #faraalipbutterusim #lipbutterkedah #lipbutter #cantik #lawa #bibirkering #bibirmengelupas #bibir lembab #bibircantik #bibirlawa
Assalamualaikum semua! . Malam ni naa nak share pasal faraa lip butter ni 😍 Banyak keistimewaannya. Kalau nak tahu apa yg best guna faraa lip butter ni? Jum la cuba 😍 Sebab korang akan rasa takkan lepas utk gunakan faraa lip butter ni tau 😘 . Faraa lip butter ni ada 2 flavor : 💄caramel mint 💄orchid vanilla . Jum order kalau berminat ok 😘 jgn lepaskan peluang ni 😘 . #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #faraalipbuternilai  #faraalipbutter  #faraalipbutterusim  #lipbutterkedah  #lipbutter  #cantik  #lawa  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bibir  lembab #bibircantik  #bibirlawa 
4 barang hanya dengan harga RM80 termasuk postage! 😱 .
Promosi jimat! Rugi kalau tak grab sekarang 👀
.
🌼 Coffee scrub
🌼 Coffee soap 🌼 Lip scrub 🌼 Lip balm .
Promosi akan berakhir tak lama lagi! Cepat whatsapp 012-4632250 sekarang! 
Atau click link di bio 💋 .
#coffeescrub #coffeescrubmalaysia #scrubbadan #scrubnatural #scrubkopi #sabunkopi #sabunkopimurah #naetislipscrub #naetiscoffeesoap #naetiscoffeescrub #promocny #lipbalmmalaysia #lipbutter #lipscrub
4 barang hanya dengan harga RM80 termasuk postage! 😱 . Promosi jimat! Rugi kalau tak grab sekarang 👀 . 🌼 Coffee scrub 🌼 Coffee soap 🌼 Lip scrub 🌼 Lip balm . Promosi akan berakhir tak lama lagi! Cepat whatsapp 012-4632250 sekarang! Atau click link di bio 💋 . #coffeescrub  #coffeescrubmalaysia  #scrubbadan  #scrubnatural  #scrubkopi  #sabunkopi  #sabunkopimurah  #naetislipscrub  #naetiscoffeesoap  #naetiscoffeescrub  #promocny  #lipbalmmalaysia  #lipbutter  #lipscrub 
.
ramai yg tanya apa kandungan rahsia yg ada dalam faraalipbutter sampai terlampau ramai yg repeat order. okay ni sis share di bawah :
.
Olive oil
🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
.
WA +60199111791 💋
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #postage #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi
. ramai yg tanya apa kandungan rahsia yg ada dalam faraalipbutter sampai terlampau ramai yg repeat order. okay ni sis share di bawah : . Olive oil 🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan. . Jojoba oil 🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman. . Beeswax 🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas. . Sunflower seeds 🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut. . WA +60199111791 💋 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #postage  #bangsar  #pantaidalam  #klgatewaymall  #pj  #midvalley  #um  #masjidjamek  #klsentral  #kl  #kgbaru  #hkl  #ampang  #cheras  #setapak  #sentul  #lips  #lipscare  #lipbutter  #kkmapproved  #sayajual  #organic  #bazarpaknil  #viral  #malaysianhijjabi 
Siapa belum ada Faraa Lip Butter ? Haa rugi tauuu sebab Faraa Lip Butter bukan sahaja menyegarkan bibir tetapi juga merawat bibir supaya jadi lebih sihat dan lembab 💄 Nak order? Boleh whatsapp atau dm kami yaa. Kalau nak COD SEKITAR KL boleh contact stokis kami @faraalipbutter_bangsar 😘
.
WA +60199111791 💚
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #lipscare #lips #lipbutter #lipstick #lipbalm #makeup #codavailable #bangsar #pantaidalam #um #pj #midvalley #klsentral #kl #masjidjamek #kgbaru #hkl #setapak #sentul #ampang #cheras #kkmapproved #viral #bazarpaknil #instafamous #fattzura
Siapa belum ada Faraa Lip Butter ? Haa rugi tauuu sebab Faraa Lip Butter bukan sahaja menyegarkan bibir tetapi juga merawat bibir supaya jadi lebih sihat dan lembab 💄 Nak order? Boleh whatsapp atau dm kami yaa. Kalau nak COD SEKITAR KL boleh contact stokis kami @faraalipbutter_bangsar 😘 . WA +60199111791 💚 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #lipscare  #lips  #lipbutter  #lipstick  #lipbalm  #makeup  #codavailable  #bangsar  #pantaidalam  #um  #pj  #midvalley  #klsentral  #kl  #masjidjamek  #kgbaru  #hkl  #setapak  #sentul  #ampang  #cheras  #kkmapproved  #viral  #bazarpaknil  #instafamous  #fattzura 
.
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax..semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. 💋
.
Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! ❤️
.
WA +60199111791 💜 @faraalipbutter_bangsar 💚
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #lips #lipscare #codavailable #bangsar #pantaidalam #um #sunway #midvalley #klsentral #masjidjamek #hkl #kgbaru #sentul #setapak #ampang #cheras #makeup #makeupartist #lipbutter #kkmapproved #testimonifaraalipbutter #testimonifaraalipbutterbangsar #alhamdulillahsyukur #sayajual #bazarpaknil #viral
. Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax..semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. 💋 . Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! ❤️ . WA +60199111791 💜 @faraalipbutter_bangsar 💚 . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #lips  #lipscare  #codavailable  #bangsar  #pantaidalam  #um  #sunway  #midvalley  #klsentral  #masjidjamek  #hkl  #kgbaru  #sentul  #setapak  #ampang  #cheras  #makeup  #makeupartist  #lipbutter  #kkmapproved  #testimonifaraalipbutter  #testimonifaraalipbutterbangsar  #alhamdulillahsyukur  #sayajual  #bazarpaknil  #viral 
Cozy mornings > everything else 😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
What are your plans for the weekend?👇🌺
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📸 : @_andreann.c
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lipbalm #lipcare #lipbutter #skincaretips #mtlblog #nontoxicbeauty #organicbeauty #greenbeautylover #greenbeautyblogger #greenbeautyproducts #greenskincare #naturalskincareproducts #healthyskincare #cleanskincare #nottestedonanimals #vegancosmetics #crueltyfreebeauty #crueltyfreecosmetics #madeinquebec #madeinmtl #madeinmontreal #faitauquebec #achatlocal #faitamontreal #baummtl #cozymorning #lazymornings
Cozy mornings > everything else 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ What are your plans for the weekend?👇🌺 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 : @_andreann.c ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lipbalm  #lipcare  #lipbutter  #skincaretips  #mtlblog  #nontoxicbeauty  #organicbeauty  #greenbeautylover  #greenbeautyblogger  #greenbeautyproducts  #greenskincare  #naturalskincareproducts  #healthyskincare  #cleanskincare  #nottestedonanimals  #vegancosmetics  #crueltyfreebeauty  #crueltyfreecosmetics  #madeinquebec  #madeinmtl  #madeinmontreal  #faitauquebec  #achatlocal  #faitamontreal  #baummtl  #cozymorning  #lazymornings 
As usual our ladyboss always beautiful😘😘 bibir cantik baru confident nak senyum lebar lebar kan😄
Nak bibir sihat, cantik, natural, cari lah FaraaLipButter dari Kak Anem kite nii 😉
.
.
🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎈
Jom WA  0134807833 sekarang!!💋 ❤
.
.
#farahanimrazak
#faraalipbutterperlis #faraantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterperlis #faraalipbuttersquad 
#lipbutter
#agentperlis
PROMOSI FREE POSTAGE + FREE GIFT FOR COMBO💄 .
Regrann from @faraalipbutter -  Ya Allah best sangat sangat pakai @faraalipbutter ni! 24 jam memang nak oles je dekat bibir. WAJIB CUBA SATU DULU PASTI HATI TERPAKU!
.
Berminat utk mencuba #faraalipbutter atau buat dropship? Blh pos dan COD area Seberang Jaya,  Bukit Mertajam dan Sungai Dua💄 
Kindly dm/WA sy, Akilah at 01126390233 
#faraalipbuttersungaidua
#faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbuttersungaipetani #faraalipbutterusmpenang #faraalipbutterusm #uitmpenang #faraalipbutteruitmpenang #faraalipbutterpoliteknik #faraalipbutterpermatangpauh
#trusteddropshipper  #flbdropship #fastreply #trustedagenfaraalipbutter #lipbutter #lipprimer #bibirlembap #lipbalmmesrasolat #lipbalmhalal #lipbalmmuslim #lipbalm 
#prettysyndicatesquad #challlenge
PROMOSI FREE POSTAGE + FREE GIFT FOR COMBO💄 . Regrann from @faraalipbutter - Ya Allah best sangat sangat pakai @faraalipbutter ni! 24 jam memang nak oles je dekat bibir. WAJIB CUBA SATU DULU PASTI HATI TERPAKU! . Berminat utk mencuba #faraalipbutter  atau buat dropship? Blh pos dan COD area Seberang Jaya, Bukit Mertajam dan Sungai Dua💄 Kindly dm/WA sy, Akilah at 01126390233 #faraalipbuttersungaidua  #faraalipbutterseberangjaya  #faraalipbutterbukitmertajam  #faraalipbuttersungaipetani  #faraalipbutterusmpenang  #faraalipbutterusm  #uitmpenang  #faraalipbutteruitmpenang  #faraalipbutterpoliteknik  #faraalipbutterpermatangpauh  #trusteddropshipper  #flbdropship  #fastreply  #trustedagenfaraalipbutter  #lipbutter  #lipprimer  #bibirlembap  #lipbalmmesrasolat  #lipbalmhalal  #lipbalmmuslim  #lipbalm  #prettysyndicatesquad  #challlenge 
💕Bila dah jatuh cinta dgn produk @faraalipbutter, mesti lah nak jana income pula kan? 😊
.
Berminat utk mencuba #faraalipbutter atau buat dropship? Blh pos dan COD area Seberang Jaya,  Bukit Mertajam dan Sungai Dua💄 
Kindly dm/WA sy, Akilah at 01126390233 
#faraalipbuttersungaidua
#faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbuttersungaipetani #faraalipbutterusmpenang #faraalipbutterusm #uitmpenang #faraalipbutteruitmpenang #faraalipbutterpoliteknik #faraalipbutterpermatangpauh
#trusteddropshipper  #flbdropship #fastreply #trustedagenfaraalipbutter #lipbutter #lipprimer #bibirlembap #lipbalmmesrasolat #lipbalmhalal #lipbalmmuslim #lipbalm 
#prettysyndicatesquad #challlenge
#regrann
💕Bila dah jatuh cinta dgn produk @faraalipbutter, mesti lah nak jana income pula kan? 😊 . Berminat utk mencuba #faraalipbutter  atau buat dropship? Blh pos dan COD area Seberang Jaya, Bukit Mertajam dan Sungai Dua💄 Kindly dm/WA sy, Akilah at 01126390233 #faraalipbuttersungaidua  #faraalipbutterseberangjaya  #faraalipbutterbukitmertajam  #faraalipbuttersungaipetani  #faraalipbutterusmpenang  #faraalipbutterusm  #uitmpenang  #faraalipbutteruitmpenang  #faraalipbutterpoliteknik  #faraalipbutterpermatangpauh  #trusteddropshipper  #flbdropship  #fastreply  #trustedagenfaraalipbutter  #lipbutter  #lipprimer  #bibirlembap  #lipbalmmesrasolat  #lipbalmhalal  #lipbalmmuslim  #lipbalm  #prettysyndicatesquad  #challlenge  #regrann 
🎉FREE POSTAGE + FREE GIFT FOR COMBO💄
.
Alhamdulillah 😄... selalu dapat positive feedback dari pengguna @faraalipbutter 😊 terima kasih semuaaa 😍 Alhamdullilah dapat memberi manfaat! produk yg berkualiti InshaAllah akan dapat kepercayaan dan keberkatan..
.
Berminat utk mencuba #faraalipbutter atau buat dropship? Blh pos dan COD area Seberang Jaya,  Bukit Mertajam dan Sungai Dua💄 
Kindly dm/WA sy, Akilah at 01126390233 
#faraalipbuttersungaidua
#faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbuttersungaipetani #faraalipbutterusmpenang #faraalipbutterusm #uitmpenang #faraalipbutteruitmpenang #faraalipbutterpoliteknik #faraalipbutterpermatangpauh
#trusteddropshipper  #flbdropship #fastreply #trustedagenfaraalipbutter #lipbutter #lipprimer #bibirlembap #lipbalmmesrasolat #lipbalmhalal #lipbalmmuslim #lipbalm 
#prettysyndicatesquad #challlenge
#flbdropship #faraalipbutterpenang #faraalipbutterseberangjaya #trustedagenfaraalipbutter #prettysyndicatesquad #challenge
🎉FREE POSTAGE + FREE GIFT FOR COMBO💄 . Alhamdulillah 😄... selalu dapat positive feedback dari pengguna @faraalipbutter 😊 terima kasih semuaaa 😍 Alhamdullilah dapat memberi manfaat! produk yg berkualiti InshaAllah akan dapat kepercayaan dan keberkatan.. . Berminat utk mencuba #faraalipbutter  atau buat dropship? Blh pos dan COD area Seberang Jaya, Bukit Mertajam dan Sungai Dua💄 Kindly dm/WA sy, Akilah at 01126390233 #faraalipbuttersungaidua  #faraalipbutterseberangjaya  #faraalipbutterbukitmertajam  #faraalipbuttersungaipetani  #faraalipbutterusmpenang  #faraalipbutterusm  #uitmpenang  #faraalipbutteruitmpenang  #faraalipbutterpoliteknik  #faraalipbutterpermatangpauh  #trusteddropshipper  #flbdropship  #fastreply  #trustedagenfaraalipbutter  #lipbutter  #lipprimer  #bibirlembap  #lipbalmmesrasolat  #lipbalmhalal  #lipbalmmuslim  #lipbalm  #prettysyndicatesquad  #challlenge  #flbdropship  #faraalipbutterpenang  #faraalipbutterseberangjaya  #trustedagenfaraalipbutter  #prettysyndicatesquad  #challenge 
FREE POSTAGE & FREE GIFTS FOR COMBO💄💄.
Hi ladies! Get ready for the day with @faraalipbutter!
.
Our delicious Faraa Antioxidant Lip Butter, all-natural 100% organic packed with nourishing jojoba oil, olive oil, sunflower seeds & beeswax leaves your lips softly smooth and beautifully pink protected.
.
Hi 😍Berminat nak beli atau jadi DS #faraalipbutter? Jom whatsapp saya,Akilah, di www.wasap.my/+601126390233 utk TNC, saya agen sah #faraalipbutter . Boleh pos dan COD  #faraalipbuttersungaidua #faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbuttersungaipetani
#prettysyndicatedsquad
#challenge #regrann
#faraalipbuttersungaidua
#faraalipbutterseberangjaya #faraalipbutterbukitmertajam #faraalipbuttersungaipetani #faraalipbutterusmpenang #faraalipbutterusm #uitmpenang #faraalipbutteruitmpenang #faraalipbutterpoliteknik #faraalipbutterpermatangpauh
#trusteddropshipper  #flbdropship #fastreply #trustedagenfaraalipbutter #lipbutter #lipprimer #bibirlembap #lipbalmmesrasolat #lipbalmhalal #lipbalmmuslim #lipbalm 
#prettysyndicatesquad #challlenge
FREE POSTAGE & FREE GIFTS FOR COMBO💄💄. Hi ladies! Get ready for the day with @faraalipbutter! . Our delicious Faraa Antioxidant Lip Butter, all-natural 100% organic packed with nourishing jojoba oil, olive oil, sunflower seeds & beeswax leaves your lips softly smooth and beautifully pink protected. . Hi 😍Berminat nak beli atau jadi DS #faraalipbutter ? Jom whatsapp saya,Akilah, di www.wasap.my/+601126390233 utk TNC, saya agen sah #faraalipbutter  . Boleh pos dan COD #faraalipbuttersungaidua  #faraalipbutterseberangjaya  #faraalipbutterbukitmertajam  #faraalipbuttersungaipetani  #prettysyndicatedsquad  #challenge  #regrann  #faraalipbuttersungaidua  #faraalipbutterseberangjaya  #faraalipbutterbukitmertajam  #faraalipbuttersungaipetani  #faraalipbutterusmpenang  #faraalipbutterusm  #uitmpenang  #faraalipbutteruitmpenang  #faraalipbutterpoliteknik  #faraalipbutterpermatangpauh  #trusteddropshipper  #flbdropship  #fastreply  #trustedagenfaraalipbutter  #lipbutter  #lipprimer  #bibirlembap  #lipbalmmesrasolat  #lipbalmhalal  #lipbalmmuslim  #lipbalm  #prettysyndicatesquad  #challlenge 
Nešto novo od ožujka 💖 njeguj svoje usne s #Farmasi#LipButter 😍 biraj obični ili vanilija 💖
Nešto novo od ožujka 💖 njeguj svoje usne s #Farmasi #LipButter  😍 biraj obični ili vanilija 💖
🤗💫 Farmasi novitet u martu 💫🤗
💋💝 Balzam za negu usana 💝💋 #Repost @farmasirs (@get_repost)
・・・
↪ #ComingSoon 😍 #LipButter 👌 #Farmasi #farmasicosmetics #makeup #beauty #love #lifestyle #skincare #lipcare #lipbutters #instalips #farmasiadriatic #farmasirs