an online Instagram web viewer

#kulitgatal medias

Photos

Close Up dari gambar sebelah tadi. Boleh baca full convention pretty cust.
_
KULIT KUSAM DAH JADI PUTIH!
_
Atoooiiii💆 feedback kita tumpang lalu. Apa punya penangan laaaaaaa Belleza Collagen new advance ni😱 Sampai adik ni junjut tau.
_
Terkejut tasha dapat feedback dari adik irah ni. Happynya adik irah ini sampai dia sendiri tak sangka kulit dia ada masalah kulit kusam dan gelap😂 Tapi kan lepas consume 11sachet Belleza Collagen je dia dah terasa nampak perubahan cualssss😘
_
Dah laa kulit muka jadi makin putih. Adoii, Siapa laa yang tak happy, baru 11 sachet kot. Alhamdulillah⚘Belleza Collagen memang terbaik! Dah la sedap😋 kemam-kemam jurrr. Aishh Ketagih tau, sampai tasha kadang-kadang terlebih kemam🙈 Tak sedar dah makan 2 sachet sebab sedap sangat macam gula2, hehe😅
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
Close Up dari gambar sebelah tadi. Boleh baca full convention pretty cust. _ KULIT KUSAM DAH JADI PUTIH! _ Atoooiiii💆 feedback kita tumpang lalu. Apa punya penangan laaaaaaa Belleza Collagen new advance ni😱 Sampai adik ni junjut tau. _ Terkejut tasha dapat feedback dari adik irah ni. Happynya adik irah ini sampai dia sendiri tak sangka kulit dia ada masalah kulit kusam dan gelap😂 Tapi kan lepas consume 11sachet Belleza Collagen je dia dah terasa nampak perubahan cualssss😘 _ Dah laa kulit muka jadi makin putih. Adoii, Siapa laa yang tak happy, baru 11 sachet kot. Alhamdulillah⚘Belleza Collagen memang terbaik! Dah la sedap😋 kemam-kemam jurrr. Aishh Ketagih tau, sampai tasha kadang-kadang terlebih kemam🙈 Tak sedar dah makan 2 sachet sebab sedap sangat macam gula2, hehe😅 _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
xSay2
KULIT KUSAM DAH JADI PUTIH!
_
Atoooiiii💆 feedback kita tumpang lalu. Apa punya penangan laaaaaaa Belleza Collagen new advance ni😱 Sampai adik ni junjut tau.
_
Terkejut tasha dapat feedback dari adik irah ni. Happynya adik irah ini sampai dia sendiri tak sangka kulit dia ada masalah kulit kusam dan gelap😂 Tapi kan lepas consume 11sachet Belleza Collagen je dia dah terasa nampak perubahan cualssss😘
_
Dah laa kulit muka jadi makin putih. Adoii, Siapa laa yang tak happy, baru 11 sachet kot. Alhamdulillah⚘Belleza Collagen memang terbaik! Dah la sedap😋 kemam-kemam jurrr. Aishh Ketagih tau, sampai tasha kadang-kadang terlebih kemam🙈 Tak sedar dah makan 2 sachet sebab sedap sangat macam gula2, hehe😅
_
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
KULIT KUSAM DAH JADI PUTIH! _ Atoooiiii💆 feedback kita tumpang lalu. Apa punya penangan laaaaaaa Belleza Collagen new advance ni😱 Sampai adik ni junjut tau. _ Terkejut tasha dapat feedback dari adik irah ni. Happynya adik irah ini sampai dia sendiri tak sangka kulit dia ada masalah kulit kusam dan gelap😂 Tapi kan lepas consume 11sachet Belleza Collagen je dia dah terasa nampak perubahan cualssss😘 _ Dah laa kulit muka jadi makin putih. Adoii, Siapa laa yang tak happy, baru 11 sachet kot. Alhamdulillah⚘Belleza Collagen memang terbaik! Dah la sedap😋 kemam-kemam jurrr. Aishh Ketagih tau, sampai tasha kadang-kadang terlebih kemam🙈 Tak sedar dah makan 2 sachet sebab sedap sangat macam gula2, hehe😅 _ _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
BELLEZA ADVANCE DETAIL :
_
☘ Membantu menjadikan kulit lebih pink-pinkish
☘ Membantu kulit menjadi lebih lembut
☘ Membantu melembut, Menegangkan & Menganjalkan struktur kulit.
☘ Membantu memgatasi masalah kulit kusam & tidak berseri.
☘ Membantu mengecilkan liang roma.
☘ Memvantu memcerahkan kulit satu badan & Menyekataka  tona kulit.
☘ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan.
☘ Membantu merawat masalah jerawar dalam & memudarkab parut jerawat.
☘ Membantu menjadikan rambut lebih sihat, beralun & hitam berkilat.
☘ Membantu menguatkan kuku & merawat masalah tumit kaki merekah.
_
Doll, Ramai sangat gilee dengan produk ni.Mana taknya, Dia orang ni seronok 💃 bila melihat kulut berubah jadi putih sihat cantik dalam masa yang singat dicampur pulak dengan special tips 💖
_
Simple & easy time kerja pun boleh consume produk ini dengan hanya perlu koyak sachet terus kemam tanpa perlu dibancuh, ade yg suka bancuh dgn air masak sebagai minuman harian😍
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
BELLEZA ADVANCE DETAIL : _ ☘ Membantu menjadikan kulit lebih pink-pinkish ☘ Membantu kulit menjadi lebih lembut ☘ Membantu melembut, Menegangkan & Menganjalkan struktur kulit. ☘ Membantu memgatasi masalah kulit kusam & tidak berseri. ☘ Membantu mengecilkan liang roma. ☘ Memvantu memcerahkan kulit satu badan & Menyekataka tona kulit. ☘ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan. ☘ Membantu merawat masalah jerawar dalam & memudarkab parut jerawat. ☘ Membantu menjadikan rambut lebih sihat, beralun & hitam berkilat. ☘ Membantu menguatkan kuku & merawat masalah tumit kaki merekah. _ Doll, Ramai sangat gilee dengan produk ni.Mana taknya, Dia orang ni seronok 💃 bila melihat kulut berubah jadi putih sihat cantik dalam masa yang singat dicampur pulak dengan special tips 💖 _ Simple & easy time kerja pun boleh consume produk ini dengan hanya perlu koyak sachet terus kemam tanpa perlu dibancuh, ade yg suka bancuh dgn air masak sebagai minuman harian😍 _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
#alhamdulillah testimoni dari pengguna #ozpure #ozpure_skintreatment 
Tangan dah nampak perubahan seawal set pertama. Set ni ada cream & sabun tau, dengan harga RM90 (tak termasuk poslaju) memang menjimatkan! 
Wasap kami untuk sebarang pembelian 0125183329

Boleh cod sekitar #bandarbarubangi #sungaipetani
#putrajaya 
#ozpureskintreatment #ozpuremurah #ozpurekrim #sabuneczema #eczemagatal #eczemaproblems #eczemasucks #eczema #eczemarelief #eczemababy #gatalkulit #gatal2 #gadiscendol #psioriasis #masalahkulit #kulitgatal
#alhamdulillah  testimoni dari pengguna #ozpure  #ozpure_skintreatment  Tangan dah nampak perubahan seawal set pertama. Set ni ada cream & sabun tau, dengan harga RM90 (tak termasuk poslaju) memang menjimatkan! Wasap kami untuk sebarang pembelian 0125183329 Boleh cod sekitar #bandarbarubangi  #sungaipetani  #putrajaya  #ozpureskintreatment  #ozpuremurah  #ozpurekrim  #sabuneczema  #eczemagatal  #eczemaproblems  #eczemasucks  #eczema  #eczemarelief  #eczemababy  #gatalkulit  #gatal2  #gadiscendol  #psioriasis  #masalahkulit  #kulitgatal 
Close Up dari gambar sebelah tadi. Boleh baca full convetion dengan lovely cust💞
_
BARU CONSUME 3 HARI BELLEZA DAH NAMPAK KESAN 😱
_
Aummmm sangat feeback customer dari team kami ni. Baruu 3 HARI cuolsss☺ Belum habis sekotak lagi. Tak tahu la nak kata apa lagi. Terujaa tasha pun, hahaha💃
_
Cusromer ni sendiri dengan rela hati share feedback. Sebab dia nampak dan rasa kesan tu sendiri. Maksudnya dia yakin lah belleza ni berkesan cepat dengan dia. Tak percaya ? Takpe tasba up gambar besar untuk senang korang zoom dekat sebelah🔍
_
Belleza new edition ni memang kesan 2x ganda lebih cepat dari yang lama🙉 Yang pasti bahan-bahan semua selamat dan ada kkm tau. No worries 🤗
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
Close Up dari gambar sebelah tadi. Boleh baca full convetion dengan lovely cust💞 _ BARU CONSUME 3 HARI BELLEZA DAH NAMPAK KESAN 😱 _ Aummmm sangat feeback customer dari team kami ni. Baruu 3 HARI cuolsss☺ Belum habis sekotak lagi. Tak tahu la nak kata apa lagi. Terujaa tasha pun, hahaha💃 _ Cusromer ni sendiri dengan rela hati share feedback. Sebab dia nampak dan rasa kesan tu sendiri. Maksudnya dia yakin lah belleza ni berkesan cepat dengan dia. Tak percaya ? Takpe tasba up gambar besar untuk senang korang zoom dekat sebelah🔍 _ Belleza new edition ni memang kesan 2x ganda lebih cepat dari yang lama🙉 Yang pasti bahan-bahan semua selamat dan ada kkm tau. No worries 🤗 _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
BARU CONSUME 3 HARI BELLEZA DAH NAMPAK KESAN 😱
_
Aummmm sangat feeback customer dari team kami ni. Baruu 3 HARI cuolsss☺ Belum habis sekotak lagi. Tak tahu la nak kata apa lagi. Terujaa tasha pun, hahaha💃
_
Cusromer ni sendiri dengan rela hati share feedback. Sebab dia nampak dan rasa kesan tu sendiri. Maksudnya dia yakin lah belleza ni berkesan cepat dengan dia. Tak percaya ? Takpe tasba up gambar besar untuk senang korang zoom dekat sebelah🔍
_
Belleza new edition ni memang kesan 2x ganda lebih cepat dari yang lama🙉 Yang pasti bahan-bahan semua selamat dan ada kkm tau. No worries 🤗
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
BARU CONSUME 3 HARI BELLEZA DAH NAMPAK KESAN 😱 _ Aummmm sangat feeback customer dari team kami ni. Baruu 3 HARI cuolsss☺ Belum habis sekotak lagi. Tak tahu la nak kata apa lagi. Terujaa tasha pun, hahaha💃 _ Cusromer ni sendiri dengan rela hati share feedback. Sebab dia nampak dan rasa kesan tu sendiri. Maksudnya dia yakin lah belleza ni berkesan cepat dengan dia. Tak percaya ? Takpe tasba up gambar besar untuk senang korang zoom dekat sebelah🔍 _ Belleza new edition ni memang kesan 2x ganda lebih cepat dari yang lama🙉 Yang pasti bahan-bahan semua selamat dan ada kkm tau. No worries 🤗 _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
One or two part tasha nak share untuk followe yang kadang rasa macam confuse🤔 Ye laa, Collagen ni banyak jenis. For those yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair untuk diminum ke? Sejenis pil ke? Sejenis tablet ke? atau sejenis injection?😴
_
Arcelly, Belleza Collagen ni sejenis collagen berbentuk serbuk. Siapa penah cuba susu maaez? Hampir sama😄 Very easy nak makan pon senang, just koyak sachet tu, tuang serbuk dalam mulut. Kalo rasa tak boleh nk kemam bancuh je dlm gelas. Most important very travel style sebab mudah untuk dibawa tau😍
_
Bagaimana dengan rasa? Sama seperti susu maaez? Rasa Vanila-vanila gituwww ke?🤔 Tak laa dear, rasa masam-masam manis. Macam makan gula-gula lot 100 manggo tu. Tak tahu? Cuba pergi beli gula-gula dulu. Tak ada jual pulak?💆Cuba google laa, kalau keluar dekat skrin tu jilat jurrrr🙊
_
Mai laa whatspp untuk lebih detail buat mana yang tak paham tu, borak-borak share apa masalah insya Allah tasha akan guide. Bukan borak-borak lepas tu korek tipsss ye☝ Tips only for my cust😃
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
One or two part tasha nak share untuk followe yang kadang rasa macam confuse🤔 Ye laa, Collagen ni banyak jenis. For those yang tanya belleza collagen ni mcm mana bentuk dia? Cecair untuk diminum ke? Sejenis pil ke? Sejenis tablet ke? atau sejenis injection?😴 _ Arcelly, Belleza Collagen ni sejenis collagen berbentuk serbuk. Siapa penah cuba susu maaez? Hampir sama😄 Very easy nak makan pon senang, just koyak sachet tu, tuang serbuk dalam mulut. Kalo rasa tak boleh nk kemam bancuh je dlm gelas. Most important very travel style sebab mudah untuk dibawa tau😍 _ Bagaimana dengan rasa? Sama seperti susu maaez? Rasa Vanila-vanila gituwww ke?🤔 Tak laa dear, rasa masam-masam manis. Macam makan gula-gula lot 100 manggo tu. Tak tahu? Cuba pergi beli gula-gula dulu. Tak ada jual pulak?💆Cuba google laa, kalau keluar dekat skrin tu jilat jurrrr🙊 _ Mai laa whatspp untuk lebih detail buat mana yang tak paham tu, borak-borak share apa masalah insya Allah tasha akan guide. Bukan borak-borak lepas tu korek tipsss ye☝ Tips only for my cust😃 _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
Kenali kulit awak sebelum pilih pencuci, masker dan scrub 😊
Kenali kulit awak sebelum pilih pencuci, masker dan scrub 😊
Cod area
💋 Bp Mall
💋 Parit Raja 💋 Tesco Taman U
💋 Kfc Air hitam
Cod area 💋 Bp Mall 💋 Parit Raja 💋 Tesco Taman U 💋 Kfc Air hitam
Muka licin lepas pakai Tomato mask Cleanser 💋
Muka licin lepas pakai Tomato mask Cleanser 💋
BELLEZA MEMANG PENIPU!!
_
Kesian cust, sakit hati dengan bslleza collagen sampai terkejut jantung baca feedback customer ni🤗 Rupa rupanyaaaaaaa..
_
Sebab nampak secepat 3 hari Aduhhh! 😂 ingatkan apa la. hehehe, Hari tu katakan kesan seawal 7 HARI? Kan? Tapi apa yang customer ni dapat kesan seawal 3 HARI😱
_
Feedback ni memang dari customer sendiri ye. Takde edit2 tau. 
_
Nak cuba letuww. Tak payah save no terus tekan blue link dah boleh whatsapp

#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
BELLEZA MEMANG PENIPU!! _ Kesian cust, sakit hati dengan bslleza collagen sampai terkejut jantung baca feedback customer ni🤗 Rupa rupanyaaaaaaa.. _ Sebab nampak secepat 3 hari Aduhhh! 😂 ingatkan apa la. hehehe, Hari tu katakan kesan seawal 7 HARI? Kan? Tapi apa yang customer ni dapat kesan seawal 3 HARI😱 _ Feedback ni memang dari customer sendiri ye. Takde edit2 tau. _ Nak cuba letuww. Tak payah save no terus tekan blue link dah boleh whatsapp #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
"PIMPLE HILANG"
.
.
Magic Jelly pilihan ramai kerana :
.
.
✔Ada kelulusan KKM
✔ Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
✔HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
✔TIADA bahan kimia terlarang
✔TIADA paraben
✔TIADA pewarna tiruan
✔ TIADA mercury
✔TIADA steroid
✔TIdak menghakis kulit
✔ TIADA kesan sampingan
✔ TIADA BAHAN MENCURIGAKAN SEPERTI PLASTIK ATAUPUN BENDASING LAIN
✔ RIBUAN testimonial di MagicJellyTestimonials
✔ BOTOL KALIS CAHAYA MATAHARI yg melindungi kandungan gel di dalam supaya composisi kimia tidak berubah apabila terkena haba dan akan memberi efek kepada pemakai
✔500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
.
.
Magic Jelly berkesan merawat :
.
1. Jerawat
2. Jeragat
3. kulit berminyak
4. kulit kering 
5. Eczema
6. Allergic
7. Kulit mengelupas
8. Kudis
9. Kulit kusam
10. Buasir
11. Bisul
12. Sunburn
13. Ruam lampin/susu
14. Puting luka akibat menyusu
15. Rambut kelumumur & gugur
16. Kulit kasar 
17. cracked heels
18. Radang kulip
19. Panau/kayap
20. bibir kering
21. Melecur
22. Mengecilkan pori
23. Memlembutkan kulit .
.
Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
.
1. face moisturizer
2. mengecutkan jerawat
3. serum rambut 
4. melebatkan & memanjangkan bulu mata
5. pelembab bibir
6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
7. after shave gel
8. menghilangkan parut2
9. penyegar wajah
10. sunburn gel
11. ruam2 pade bdn bayi
12. lotion badan
13. Makeup remover .
.
Jimat & SERBAGUNA
.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.
.
Nak risik2 produk lovera? Meh lelaju whatsapp Shu.
📲+6019-6877220
"PIMPLE HILANG" . . Magic Jelly pilihan ramai kerana : . . ✔Ada kelulusan KKM ✔ Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa ✔HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan ✔TIADA bahan kimia terlarang ✔TIADA paraben ✔TIADA pewarna tiruan ✔ TIADA mercury ✔TIADA steroid ✔TIdak menghakis kulit ✔ TIADA kesan sampingan ✔ TIADA BAHAN MENCURIGAKAN SEPERTI PLASTIK ATAUPUN BENDASING LAIN ✔ RIBUAN testimonial di MagicJellyTestimonials ✔ BOTOL KALIS CAHAYA MATAHARI yg melindungi kandungan gel di dalam supaya composisi kimia tidak berubah apabila terkena haba dan akan memberi efek kepada pemakai ✔500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan . . Magic Jelly berkesan merawat : . 1. Jerawat 2. Jeragat 3. kulit berminyak 4. kulit kering 5. Eczema 6. Allergic 7. Kulit mengelupas 8. Kudis 9. Kulit kusam 10. Buasir 11. Bisul 12. Sunburn 13. Ruam lampin/susu 14. Puting luka akibat menyusu 15. Rambut kelumumur & gugur 16. Kulit kasar 17. cracked heels 18. Radang kulip 19. Panau/kayap 20. bibir kering 21. Melecur 22. Mengecilkan pori 23. Memlembutkan kulit . . Magic Jelly boleh digunakan sebagai : . 1. face moisturizer 2. mengecutkan jerawat 3. serum rambut 4. melebatkan & memanjangkan bulu mata 5. pelembab bibir 6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing 7. after shave gel 8. menghilangkan parut2 9. penyegar wajah 10. sunburn gel 11. ruam2 pade bdn bayi 12. lotion badan 13. Makeup remover . . Jimat & SERBAGUNA . . Harga : RM 70 Size : 60gm (Without postage) . . Nak risik2 produk lovera? Meh lelaju whatsapp Shu. 📲+6019-6877220
Chemicals, artificial colors, and fillers in skin care products and makeup can cause redness, irritation, and breakouts. .
.
Many people are even allergic to chemicals commonly found in conventionally produced products. .
.
Natural makeup, skin care products, and body products work with your skin instead of against it.
.
.
Opt for Oleh Elona's natural products 😃
www.olehelonamalaysia.com
#olehelona #eczema #ekzema #eczemamalaysia #ekzemamalaysia #eczemababy #eczemasalve #handeczema #madeinmalaysia #naturalremedies #naturalingredients #olehelonatestimoni #noparaben #nosteroid #gatal #ruampanas #sheabutter #beautybalm #chestrub #batukselsema #strechmarks #pregnancy #kulitgatal #nochemicals #teamolehelona #organic #jitra #kedaibabymalaysia
Chemicals, artificial colors, and fillers in skin care products and makeup can cause redness, irritation, and breakouts. . . Many people are even allergic to chemicals commonly found in conventionally produced products. . . Natural makeup, skin care products, and body products work with your skin instead of against it. . . Opt for Oleh Elona's natural products 😃 www.olehelonamalaysia.com #olehelona  #eczema  #ekzema  #eczemamalaysia  #ekzemamalaysia  #eczemababy  #eczemasalve  #handeczema  #madeinmalaysia  #naturalremedies  #naturalingredients  #olehelonatestimoni  #noparaben  #nosteroid  #gatal  #ruampanas  #sheabutter  #beautybalm  #chestrub  #batukselsema  #strechmarks  #pregnancy  #kulitgatal  #nochemicals  #teamolehelona  #organic  #jitra  #kedaibabymalaysia 
sample untuk #breatheeasy balm dan #aromatic balm dah siap!!!
.
khas buat dropship dan agent yang inginkan sample, boleh collect atau diposkan esok ok! .
#samplebalm #terapibatuk #kulitsihat #kulitbersih #kulitgatal #kulitruam #tumitpecah #tumitmerekah #tumitlicin #urutanbayi #terapiselsema #ubatbatuk #produknatural #sheabutter #beeswax
Mungkin ada yang kurang tahu tentang Lovera Complete Cleanser ni.  Takpe, Liyana akan terangkan kebaikan LCC kepada anda.
.
.
KEBAIKAN 5 dalam 1
1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarkannya  kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembapkan kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)
. . . 
Nak tahu berkesan atau tak? #siscubadulu. Hubungi Liyana di no +60124809946 😊😊
. . . 
#naturalskincare #magicjellylovera #cleanserterbaik #moisturizer #jerawathilang #paruthilang #tonasekata #kulitcantik #ubatjerawat #ubatgatal #kulitgatal #kulitkusam #jerawat #jerawatpasir #poritersumbat
Mungkin ada yang kurang tahu tentang Lovera Complete Cleanser ni. Takpe, Liyana akan terangkan kebaikan LCC kepada anda. . . KEBAIKAN 5 dalam 1 1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES) 2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES) 3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarkannya kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN) 4. Melembapkan kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION) 5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT) . . . Nak tahu berkesan atau tak? #siscubadulu . Hubungi Liyana di no +60124809946 😊😊 . . . #naturalskincare  #magicjellylovera  #cleanserterbaik  #moisturizer  #jerawathilang  #paruthilang  #tonasekata  #kulitcantik  #ubatjerawat  #ubatgatal  #kulitgatal  #kulitkusam  #jerawat  #jerawatpasir  #poritersumbat 
PARUT MAKIN PUDAR 😍
_
Allahamdulillah lagi feedback berjaya hilangkan parut dengan sabun carmela. Sabun carmela ni multifunction ye, LAGI-LAGI SABUN NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT🙉
_
Semua tempat yang HITAM boleh pakai
❤️Muka
❤️TANGAN
❤️KAKI
❤TENGKUK
❤️KETIAK
❤️PERUT LEPAS BERSALIN
❤️EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai?
_
mesti la boleh sayangku 
pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw
_
SAPA YANG SESUAI PAKAI NI??
❤️MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT
❤️ IBU LEPAS BERSALIN
❤️ORG YG KULIT SENSITIF
❤️ ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA..
❤️ ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI
❤️ MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA.
_
Nak tanya sabun carmela ni ada KKM ke? Sure ada dear, Dont worry dear 💖
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
PARUT MAKIN PUDAR 😍 _ Allahamdulillah lagi feedback berjaya hilangkan parut dengan sabun carmela. Sabun carmela ni multifunction ye, LAGI-LAGI SABUN NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT🙉 _ Semua tempat yang HITAM boleh pakai ❤️Muka ❤️TANGAN ❤️KAKI ❤TENGKUK ❤️KETIAK ❤️PERUT LEPAS BERSALIN ❤️EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai? _ mesti la boleh sayangku pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw _ SAPA YANG SESUAI PAKAI NI?? ❤️MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT ❤️ IBU LEPAS BERSALIN ❤️ORG YG KULIT SENSITIF ❤️ ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA.. ❤️ ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI ❤️ MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA. _ Nak tanya sabun carmela ni ada KKM ke? Sure ada dear, Dont worry dear 💖 _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
BEKAS JERAWAT DEGIL HILANG❌
_
Siapa ada masalah parut jerawat bertahun tak hilang dekat muka tu ? Jangan lah di biar gitu je. Nampak comot dah muka tu. Ikhtiar sikit. Guna sabun carmela ni ha🤗
_
Macam feedback adik ni, parut degil mula pudar lepas guna sabun carmela. Alhamdulillah, happy betul dia. Kulit pun makin cerah😍
_
Paling best muka rasa segar je lepas cuci. Terus jadi rajin nak cuci muka setiap hari 😂 bau pun wangi carmela ni tau. Lembut pada skin💝
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
BEKAS JERAWAT DEGIL HILANG❌ _ Siapa ada masalah parut jerawat bertahun tak hilang dekat muka tu ? Jangan lah di biar gitu je. Nampak comot dah muka tu. Ikhtiar sikit. Guna sabun carmela ni ha🤗 _ Macam feedback adik ni, parut degil mula pudar lepas guna sabun carmela. Alhamdulillah, happy betul dia. Kulit pun makin cerah😍 _ Paling best muka rasa segar je lepas cuci. Terus jadi rajin nak cuci muka setiap hari 😂 bau pun wangi carmela ni tau. Lembut pada skin💝 _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
🔥 SABUN NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT😱 Lagi best dekat tempat yang HITAM, Sangat digalakkan.
_
Antaranya adalah :
✌Muka
✌TANGAN
✌KAKI
✌TENGKUK
✌KETIAK
✌PERUT LEPAS BERSALIN
✌EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" pu boleh dipakai tau, sebab apa ia boleh? Sebab Carmela mengunakan bahan yang powet sampai daki pun takut nak membiak😴
_
🔥 SAPA YANG SESUAI PAKAI NI?
_
👉MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT
👉 IBU LEPAS BERSALIN
👉ORG YG KULIT SENSITIF
👉 ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA..
👉 ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI
👉 MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA...
👉 ADA KKM Tu
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
🔥 SABUN NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT😱 Lagi best dekat tempat yang HITAM, Sangat digalakkan. _ Antaranya adalah : ✌Muka ✌TANGAN ✌KAKI ✌TENGKUK ✌KETIAK ✌PERUT LEPAS BERSALIN ✌EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" pu boleh dipakai tau, sebab apa ia boleh? Sebab Carmela mengunakan bahan yang powet sampai daki pun takut nak membiak😴 _ 🔥 SAPA YANG SESUAI PAKAI NI? _ 👉MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT 👉 IBU LEPAS BERSALIN 👉ORG YG KULIT SENSITIF 👉 ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA.. 👉 ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI 👉 MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA... 👉 ADA KKM Tu _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
Close up dari gambar sebelah.
_
KULIT BERTUKAR WARNA😍
_
Best sangat guna carmela ni. Baru je 5 hari guna dah nampak perbezaan ketara. OMG 😱 5 hari je. Kalau habis 1 buku sabun tu agak agak macam mana la kan ?
_
Sabun carmela boleh dipakai di seluruh badan tau, bukan muka je. Takde la muka je putih, badan hitam 😂 tempat2 yang gelap tu, celah celah bedah tu sental je hari2, insyaAllah memang boleh nampak perbezaan. Kene rajin je, hehe.
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
Close up dari gambar sebelah. _ KULIT BERTUKAR WARNA😍 _ Best sangat guna carmela ni. Baru je 5 hari guna dah nampak perbezaan ketara. OMG 😱 5 hari je. Kalau habis 1 buku sabun tu agak agak macam mana la kan ? _ Sabun carmela boleh dipakai di seluruh badan tau, bukan muka je. Takde la muka je putih, badan hitam 😂 tempat2 yang gelap tu, celah celah bedah tu sental je hari2, insyaAllah memang boleh nampak perbezaan. Kene rajin je, hehe. _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
KULIT BERTUKAR WARNA😍
_
Best sangat guna carmela ni. Baru je 5 hari guna dah nampak perbezaan ketara. OMG 😱 5 hari je. Kalau habis 1 buku sabun tu agak agak macam mana la kan ?
_
Sabun carmela boleh dipakai di seluruh badan tau, bukan muka je. Takde la muka je putih, badan hitam 😂 tempat2 yang gelap tu, celah celah bedah tu sental je hari2, insyaAllah memang boleh nampak perbezaan. Kene rajin je, hehe.
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
KULIT BERTUKAR WARNA😍 _ Best sangat guna carmela ni. Baru je 5 hari guna dah nampak perbezaan ketara. OMG 😱 5 hari je. Kalau habis 1 buku sabun tu agak agak macam mana la kan ? _ Sabun carmela boleh dipakai di seluruh badan tau, bukan muka je. Takde la muka je putih, badan hitam 😂 tempat2 yang gelap tu, celah celah bedah tu sental je hari2, insyaAllah memang boleh nampak perbezaan. Kene rajin je, hehe. _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
OUR BEST SOAP, CARMELA WHITENING SOAP💖
_
Jom semua cantik dengan sabun Carmela🤗 Sape-sape yang ada parut jerawat jeragat boleh cuba sabun carmela. Nak hilangkan daki kat badan pon boleyy tau😊 Banyak kegunaan sabun carmela ni, yang bestnya boleh digunakan di muka dan juga seluruh badan😋
_
Special price untuk pembelian sabun carmela. Lagi banyak beli lagi banyak diskaun kita bagi kat awak.  Siap ada free gift lagi 😘😘
_
🦁 CHINESE NEW YEARS
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
🚗 Cod puchong
📸 @susumaaezlovers
_
Whatsapp tasha +6018-2445570
👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#puchong#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
OUR BEST SOAP, CARMELA WHITENING SOAP💖 _ Jom semua cantik dengan sabun Carmela🤗 Sape-sape yang ada parut jerawat jeragat boleh cuba sabun carmela. Nak hilangkan daki kat badan pon boleyy tau😊 Banyak kegunaan sabun carmela ni, yang bestnya boleh digunakan di muka dan juga seluruh badan😋 _ Special price untuk pembelian sabun carmela. Lagi banyak beli lagi banyak diskaun kita bagi kat awak. Siap ada free gift lagi 😘😘 _ 🦁 CHINESE NEW YEARS 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 🚗 Cod puchong 📸 @susumaaezlovers _ Whatsapp tasha +6018-2445570 👉 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #puchong #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela 
Kenali jenis kulit awak sebelum beli skincare 😊
Kenali jenis kulit awak sebelum beli skincare 😊
Happy customer. Cod Batu Pahat on 💋
Happy customer. Cod Batu Pahat on 💋
Feedback = kulit makin cerah lepas consistent pakai Tomato ni.
Coming soon akan ada pelembap untuk kulit awak.
Feedback = kulit makin cerah lepas consistent pakai Tomato ni. Coming soon akan ada pelembap untuk kulit awak.
KENALI JENIS KULIT ANDA 😍
KENALI JENIS KULIT ANDA 😍
Happy customer 💋
Happy customer 💋
Feedback : Parut dah pudar.
Feedback : Parut dah pudar.
TQ customer yg sudi mencuba produk Shu jual. Moga akan dapat feedback yg positif dan kulit bertambah sihat dengan produk natural. 😍
.

Berminat nak cuba Temyracle atau Lovera? Whatsapp Shu lelaju. 019-6877220.
TQ customer yg sudi mencuba produk Shu jual. Moga akan dapat feedback yg positif dan kulit bertambah sihat dengan produk natural. 😍 . Berminat nak cuba Temyracle atau Lovera? Whatsapp Shu lelaju. 019-6877220.
.
.
Pelanggan bertambah?

Haaaaa! Jangan salah konsep. Mandi untuk aura diri sendiri. Ubah perangai negatif diri sendiri. Bila perangai dah berubah, aura pun berubah. Insyallah sekeliling kita boleh berubah menjadi lebih baik😄 .
.
Macam hidup hakak dedulu jugakla korang. Hakak survive atas kesilapan diri. Sampai naik stress. Buat bisnes tak berjaya-jaya.rosak teruk aura hakak kot .
.
Mula mandi april 2015.sekarang dah 2018😆 hakak dah ade 3 bisnes .
.
SPECIAL!
- -
✔Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan .
✔Mengembalikan tenaga yang hilang .
✔Membantu merawat dan menangani migrain dan sakit kepala .
✔Melindungi kulit daripada kering,merawat masalah kulit kudis .
✔Mengimbangi tekanan darah .
✔meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh .
✔Membantu penyembuhan penyakit .
✔Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI .
✔Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus
✔Menaikkan SERI WAJAH .
✔Membantu memulihkan semangat yang telah luntur .
✔Membantu merapatkan hubungan 
kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja ✔Membantu sebagai 'PELARIS SEMULAJADI' untuk perniagaan /Kerjaya.
✔Membantu menunaikan hajat/niat yang khusus .
✔Menggunakan menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri .
✔Membantu serlahkan Potensi Diri .
✔Membantu meningkatkan keyakinan diri

Best kan?

Team kami ade ribuan testimoni dear

Harga garam bukit

Premium: RM55SM/RM60SS .
Harga garam bukit aura rezeki:
 RM40SM/RM45SS
.
#garamaurarezeki
#aurarezekimalaysia
#garambukit
#herbalife
#jiwaiauramu
#garam
#aura
#sihir
#gangguan
#masalahkulit
#kulitgatal
#kulitkering
. . Pelanggan bertambah? Haaaaa! Jangan salah konsep. Mandi untuk aura diri sendiri. Ubah perangai negatif diri sendiri. Bila perangai dah berubah, aura pun berubah. Insyallah sekeliling kita boleh berubah menjadi lebih baik😄 . . Macam hidup hakak dedulu jugakla korang. Hakak survive atas kesilapan diri. Sampai naik stress. Buat bisnes tak berjaya-jaya.rosak teruk aura hakak kot . . Mula mandi april 2015.sekarang dah 2018😆 hakak dah ade 3 bisnes . . SPECIAL! - - ✔Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan . ✔Mengembalikan tenaga yang hilang . ✔Membantu merawat dan menangani migrain dan sakit kepala . ✔Melindungi kulit daripada kering,merawat masalah kulit kudis . ✔Mengimbangi tekanan darah . ✔meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh . ✔Membantu penyembuhan penyakit . ✔Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI . ✔Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus ✔Menaikkan SERI WAJAH . ✔Membantu memulihkan semangat yang telah luntur . ✔Membantu merapatkan hubungan kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja ✔Membantu sebagai 'PELARIS SEMULAJADI' untuk perniagaan /Kerjaya. ✔Membantu menunaikan hajat/niat yang khusus . ✔Menggunakan menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri . ✔Membantu serlahkan Potensi Diri . ✔Membantu meningkatkan keyakinan diri Best kan? Team kami ade ribuan testimoni dear Harga garam bukit Premium: RM55SM/RM60SS . Harga garam bukit aura rezeki: RM40SM/RM45SS . #garamaurarezeki  #aurarezekimalaysia  #garambukit  #herbalife  #jiwaiauramu  #garam  #aura  #sihir  #gangguan  #masalahkulit  #kulitgatal  #kulitkering 
Tomato Mask Cleanser
Tomato Mask Cleanser
Feedback TOMATO MASK CLEANSER.
Feedback TOMATO MASK CLEANSER.
DILEMA DENGAN RUAM & KEGATALAN PADA BABY? MASIH TAK DAPAT JALAN PENYELESAIAN?
.
Tentu ibu-ibu dilema dengan masalah ruam pada baby. Terutama sekali ruam merah-merah, ruam susu, ruam pampers, ruam dicelah leher & ketiak. Alahai. .
Almaklumlah, kulit baby kan FRAGILE! .
Sensitif bila kena ruam.
Sensitif bila kena susu.
Sensitif bila kena panas.
Sensitif bila kena gigitan nyamuk .
HERBAL BLEND lah jalan penyelesaiannya! .
Alhamdulillah, hanya dengan satu krim MULTIFUNTION ni lah yang menjawab semuaaaaa persoalan ibu-ibu yang ada baby. Insya ALLAH, ianya selamat digunakan oleh baby seawal dari selepas dilahirkan.
.
Apa yang SPECIAL dengan HERBAL BLEND ni ya?
.
🌸 MERAWAT ECZEMA DAN GATAL-GATAL AKIBAT GIGITAN SERANGGA
➡Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat.
.
🌸 MELEMBUTKAN TUMIT DAN MERAWAT TUMIT PECAH
➡Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍
.
🌸 UBAT LUKA ATAU MELECUR
➡Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
.
🌸 LUKA PADA PUTING IBU-IBU YANG MENYUSU
➡Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
.
🌸 MENGHILANGKAN PARUT
➡Kalau ada parut akibat jerawat atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana.
.
🌸 RUAM PADA BAYI
➡Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.
.
🌸 LOSYEN HARIAN
➡Herbal Blend boleh digunakan sebagai losyen harian supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit baby NEWBORN 😊
.
RM39 sahaja!
.
📲011 12162146
DILEMA DENGAN RUAM & KEGATALAN PADA BABY? MASIH TAK DAPAT JALAN PENYELESAIAN? . Tentu ibu-ibu dilema dengan masalah ruam pada baby. Terutama sekali ruam merah-merah, ruam susu, ruam pampers, ruam dicelah leher & ketiak. Alahai. . Almaklumlah, kulit baby kan FRAGILE! . Sensitif bila kena ruam. Sensitif bila kena susu. Sensitif bila kena panas. Sensitif bila kena gigitan nyamuk . HERBAL BLEND lah jalan penyelesaiannya! . Alhamdulillah, hanya dengan satu krim MULTIFUNTION ni lah yang menjawab semuaaaaa persoalan ibu-ibu yang ada baby. Insya ALLAH, ianya selamat digunakan oleh baby seawal dari selepas dilahirkan. . Apa yang SPECIAL dengan HERBAL BLEND ni ya? . 🌸 MERAWAT ECZEMA DAN GATAL-GATAL AKIBAT GIGITAN SERANGGA ➡Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat. . 🌸 MELEMBUTKAN TUMIT DAN MERAWAT TUMIT PECAH ➡Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍 . 🌸 UBAT LUKA ATAU MELECUR ➡Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. . 🌸 LUKA PADA PUTING IBU-IBU YANG MENYUSU ➡Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. . 🌸 MENGHILANGKAN PARUT ➡Kalau ada parut akibat jerawat atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana. . 🌸 RUAM PADA BAYI ➡Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut. . 🌸 LOSYEN HARIAN ➡Herbal Blend boleh digunakan sebagai losyen harian supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit baby NEWBORN 😊 . RM39 sahaja! . 📲011 12162146
Shu nak share resepi mudah buang blackhead guna tomato, madu dan lemon.
.
.
Korang campur kan 1 sudu madu dan ½ sudu lemon. Kemudian sapukan diatas permukaan tomato yang dipotong. Gosok bahagian hidung, dagu dan dahi dengan tomato secara perlahan. Jangan lupa bilas muka sehingga bersih.
.
.
Lepas tu boleh la tepek Magic Jelly Lovera untuk halang blackheads dekat muka.
.
.
Senang je kan resepi Shu?
.
.
Harga :
Lovera Magic Jelly = RM70
(Without Postage)
.
.
Nak risik2 produk lovera? Meh lelaju whatsapp Shu.
📲+6019-6877220
Shu nak share resepi mudah buang blackhead guna tomato, madu dan lemon. . . Korang campur kan 1 sudu madu dan ½ sudu lemon. Kemudian sapukan diatas permukaan tomato yang dipotong. Gosok bahagian hidung, dagu dan dahi dengan tomato secara perlahan. Jangan lupa bilas muka sehingga bersih. . . Lepas tu boleh la tepek Magic Jelly Lovera untuk halang blackheads dekat muka. . . Senang je kan resepi Shu? . . Harga : Lovera Magic Jelly = RM70 (Without Postage) . . Nak risik2 produk lovera? Meh lelaju whatsapp Shu. 📲+6019-6877220
Chew n glow telah ‼️BUKTIKAN‼️bahawa dapat membantu masalah kulit anda! Feedback dari customer yang happy kerana jeragat sudah berkurang dan kulit semakin lembut dan glowing😱😱😱😱 jadi jika anda ingin mengubah nasib kulit anda boleh order sekarang !! #produklokal#Chewnglow#chewnglowhq
#youchewyouglow#neelofa#roadtoneelofa
#jerawat#jeragat#eczema#parutpudar
#kulitcantik#masalahjeragat#masalahkulit
#kulitkering #kulitkusam#kulitsensitif
#bintikhitam#bintikputih#kulitgatal#kulitgelap
#parutluka#parutjerawat#parutjahitan
#parutkemalangan#parutmelecur
Chew n glow telah ‼️BUKTIKAN‼️bahawa dapat membantu masalah kulit anda! Feedback dari customer yang happy kerana jeragat sudah berkurang dan kulit semakin lembut dan glowing😱😱😱😱 jadi jika anda ingin mengubah nasib kulit anda boleh order sekarang !! #produklokal #Chewnglow #chewnglowhq  #youchewyouglow #neelofa #roadtoneelofa  #jerawat #jeragat #eczema #parutpudar  #kulitcantik #masalahjeragat #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkusam #kulitsensitif  #bintikhitam #bintikputih #kulitgatal #kulitgelap  #parutluka #parutjerawat #parutjahitan  #parutkemalangan #parutmelecur 
Manfaat Yang Bakal Anda Dapat Selepas Mengamalkan CHEW n GLOW
.
.
. - Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum
- Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
- Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus
. Meratakan warna kulit
- Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
- Mengurangkan minyak dimuka
- Mengatasi masalah kulit kusam
- Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV
- Menghindari pembentukan jerawat dan merawat jerawat sedia ada
- Memudarkan parut jerawat dan jeragat
- Merawat masalah jeragat
- Membantu masalah eczema dan psiorisis
- Merawat luka pada Kulit
- Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
- Mencegah kulit menjadi terlalu kering
- 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
- Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar.
- Menghilangkan tompok/bintik hitam
- Mempercepat penyembuhan luka
- Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
- Membantu Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit - Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
- Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
- Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
- Meningkatkan daya tahan tubuh
.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp 📲016-8829990
.
. 🚗 FREE Cod Area Kuching Samarahan Dan Yg Berdekatan
.
📭 Postage Setiap Hari 😉
.
.
#Chewnglow #youchewyouglow
#neelofa #roadtoneelofa #jerawat #jeragat #eczema #parutpudar #kulitcantik #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif  #bintikhitam #bintikputih #kulitgatal #kulitgelap #parutluka #parutjerawat #parutjahitan #parutkemalangan #parutmelecur
Manfaat Yang Bakal Anda Dapat Selepas Mengamalkan CHEW n GLOW . . . - Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum - Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan - Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus . Meratakan warna kulit - Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit - Mengurangkan minyak dimuka - Mengatasi masalah kulit kusam - Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV - Menghindari pembentukan jerawat dan merawat jerawat sedia ada - Memudarkan parut jerawat dan jeragat - Merawat masalah jeragat - Membantu masalah eczema dan psiorisis - Merawat luka pada Kulit - Memperbaiki rupa dan tekstur kulit - Mencegah kulit menjadi terlalu kering - 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan - Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar. - Menghilangkan tompok/bintik hitam - Mempercepat penyembuhan luka - Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam. - Membantu Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit - Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar - Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit - Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku - Meningkatkan daya tahan tubuh . . BERMINAT? Pm Or Whatsapp 📲016-8829990 . . 🚗 FREE Cod Area Kuching Samarahan Dan Yg Berdekatan . 📭 Postage Setiap Hari 😉 . . #Chewnglow  #youchewyouglow  #neelofa  #roadtoneelofa  #jerawat  #jeragat  #eczema  #parutpudar  #kulitcantik  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #bintikhitam  #bintikputih  #kulitgatal  #kulitgelap  #parutluka  #parutjerawat  #parutjahitan  #parutkemalangan  #parutmelecur 
Manfaat Yang Bakal Anda Dapat Selepas Mengamalkan CHEW n GLOW
.
.
. - Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum
- Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
- Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus
. Meratakan warna kulit
- Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
- Mengurangkan minyak dimuka
- Mengatasi masalah kulit kusam
- Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV
- Menghindari pembentukan jerawat dan merawat jerawat sedia ada
- Memudarkan parut jerawat dan jeragat
- Merawat masalah jeragat
- Membantu masalah eczema dan psiorisis
- Merawat luka pada Kulit
- Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
- Mencegah kulit menjadi terlalu kering
- 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
- Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar.
- Menghilangkan tompok/bintik hitam
- Mempercepat penyembuhan luka
- Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
- Membantu Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit - Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
- Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
- Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
- Meningkatkan daya tahan tubuh
.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp 📲😚016-8829990
.
. 🚗 FREE Cod Area Kuching Samarahan Dan Yg Berdekatan
.
📭 Postage Setiap Hari 😉
.
.
#Chewnglow#youchewyouglow
#neelofa #roadtoneelofa #jerawat #jeragat #eczema #parutpudar #kulitcantik #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif  #bintikhitam #bintikputih #kulitgatal #kulitgelap #parutluka #parutjerawat #parutjahitan #parutkemalangan #parutmelecur
Manfaat Yang Bakal Anda Dapat Selepas Mengamalkan CHEW n GLOW . . . - Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum - Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan - Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus . Meratakan warna kulit - Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit - Mengurangkan minyak dimuka - Mengatasi masalah kulit kusam - Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV - Menghindari pembentukan jerawat dan merawat jerawat sedia ada - Memudarkan parut jerawat dan jeragat - Merawat masalah jeragat - Membantu masalah eczema dan psiorisis - Merawat luka pada Kulit - Memperbaiki rupa dan tekstur kulit - Mencegah kulit menjadi terlalu kering - 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan - Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar. - Menghilangkan tompok/bintik hitam - Mempercepat penyembuhan luka - Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam. - Membantu Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit - Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar - Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit - Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku - Meningkatkan daya tahan tubuh . . BERMINAT? Pm Or Whatsapp 📲😚016-8829990 . . 🚗 FREE Cod Area Kuching Samarahan Dan Yg Berdekatan . 📭 Postage Setiap Hari 😉 . . #Chewnglow #youchewyouglow  #neelofa  #roadtoneelofa  #jerawat  #jeragat  #eczema  #parutpudar  #kulitcantik  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #bintikhitam  #bintikputih  #kulitgatal  #kulitgelap  #parutluka  #parutjerawat  #parutjahitan  #parutkemalangan  #parutmelecur 
Manfaat Yang Bakal Anda Dapat Selepas Mengamalkan CHEW n GLOW
.
.
. - Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum
- Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
- Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus
. Meratakan warna kulit
- Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
- Mengurangkan minyak dimuka
- Mengatasi masalah kulit kusam
- Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV
- Menghindari pembentukan jerawat dan merawat jerawat sedia ada
- Memudarkan parut jerawat dan jeragat
- Merawat masalah jeragat
- Membantu masalah eczema dan psiorisis
- Merawat luka pada Kulit
- Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
- Mencegah kulit menjadi terlalu kering
- 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
- Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar.
- Menghilangkan tompok/bintik hitam
- Mempercepat penyembuhan luka
- Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
- Membantu Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit - Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
- Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
- Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
- Meningkatkan daya tahan tubuh
.
.
BERMINAT?
Pm Or WhatsApp
📲.016-8829990
.
. 🚗 FREE Cod Area Kuching Samarahan Dan Yg Berdekatan
.
📭 Postage Setiap Hari 😉
.
. #youchewyouglow#youchewyouglow
#neelofa #roadtoneelofa #jerawat #jeragat #eczema #parutpudar #kulitcantik #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif  #bintikhitam #bintikputih #kulitgatal #kulitgelap #parutluka #parutjerawat #parutjahitan #parutkemalangan #parutmelecur
Manfaat Yang Bakal Anda Dapat Selepas Mengamalkan CHEW n GLOW . . . - Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum - Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan - Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus . Meratakan warna kulit - Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit - Mengurangkan minyak dimuka - Mengatasi masalah kulit kusam - Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV - Menghindari pembentukan jerawat dan merawat jerawat sedia ada - Memudarkan parut jerawat dan jeragat - Merawat masalah jeragat - Membantu masalah eczema dan psiorisis - Merawat luka pada Kulit - Memperbaiki rupa dan tekstur kulit - Mencegah kulit menjadi terlalu kering - 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan - Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar. - Menghilangkan tompok/bintik hitam - Mempercepat penyembuhan luka - Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam. - Membantu Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit - Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar - Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit - Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku - Meningkatkan daya tahan tubuh . . BERMINAT? Pm Or WhatsApp 📲.016-8829990 . . 🚗 FREE Cod Area Kuching Samarahan Dan Yg Berdekatan . 📭 Postage Setiap Hari 😉 . . #youchewyouglow #youchewyouglow  #neelofa  #roadtoneelofa  #jerawat  #jeragat  #eczema  #parutpudar  #kulitcantik  #masalahjeragat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsensitif  #bintikhitam  #bintikputih  #kulitgatal  #kulitgelap  #parutluka  #parutjerawat  #parutjahitan  #parutkemalangan  #parutmelecur 
"😖Ermm stressnya...naik jerawat pulak dah muka ni 😭  nak beli lagi skincare fsl😩....
Nanti repeat order yer☺☺" 😅😅😅 Haha... 😅😅😅
.....
Dapatkan set merawat & mendetox kulit wajah dgn skincare drpd Fabulous Skincare Luxury, jika akak² adik² & abang² sekalian ada masalah kulit wajah sprti::
~ jerawat
~ jerawat nanah
~ jeragat pigmentasi
~ kulit kusam
~ kulit kering / berminyak
~ pori terbuka
~ sunburn (tona kulit xskata)
~ kulit sensitif
~ bintik hitam
~ whitehead
~ parut jerawat
~ kulit muka breakout 💯 water-based organic product.
👍 halal & bebas drpd bahan kimia terlarang.
💆 sesuai utk semua jenis kulit.
👥 lelaki & prmpuan bleh pkai. 📌 SET TRIAL 3 IN 1
📌 SET NORMAL 3 IN 1
📌 SET FLAWLESS 4 IN 1 
jika berminat bolehlah pm atau whatsapp sis ke http://wasap.my/601115848328/pmfsl (klik pada link di bio) (Preoder smpai 4/3/2018)
💥 free FACE SRCUB FSL dgn set pembelian ; set normal & set flawless.

Rawati kulit wajah jika anda sayangi wajah anda 😇😘 all the best! Sis guide sampai jadi (kpd mereka yg ada masalah kulit wajah yg teruk)

FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#TipKecantikkanFSL #FSLlovers
#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore
"😖Ermm stressnya...naik jerawat pulak dah muka ni 😭 nak beli lagi skincare fsl😩.... Nanti repeat order yer☺☺" 😅😅😅 Haha... 😅😅😅 ..... Dapatkan set merawat & mendetox kulit wajah dgn skincare drpd Fabulous Skincare Luxury, jika akak² adik² & abang² sekalian ada masalah kulit wajah sprti:: ~ jerawat ~ jerawat nanah ~ jeragat pigmentasi ~ kulit kusam ~ kulit kering / berminyak ~ pori terbuka ~ sunburn (tona kulit xskata) ~ kulit sensitif ~ bintik hitam ~ whitehead ~ parut jerawat ~ kulit muka breakout 💯 water-based organic product. 👍 halal & bebas drpd bahan kimia terlarang. 💆 sesuai utk semua jenis kulit. 👥 lelaki & prmpuan bleh pkai. 📌 SET TRIAL 3 IN 1 📌 SET NORMAL 3 IN 1 📌 SET FLAWLESS 4 IN 1 jika berminat bolehlah pm atau whatsapp sis ke http://wasap.my/601115848328/pmfsl (klik pada link di bio) (Preoder smpai 4/3/2018) 💥 free FACE SRCUB FSL dgn set pembelian ; set normal & set flawless. Rawati kulit wajah jika anda sayangi wajah anda 😇😘 all the best! Sis guide sampai jadi (kpd mereka yg ada masalah kulit wajah yg teruk) FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa . FSL Anti Mercury Product, #TipKecantikkanFSL  #FSLlovers  #fslmalaysia  #fsltestimoni  #jerawat  #jerawatkronik  #jerawatnanah  #jerawatmerkuri  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #poriterbuka  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #sunburn  #gelap  #flawless  #kusam  #panau  #ekzima  #kulitgatal  #kulitelegic  #organic  #serum  #organikskincare  #merkuri  #skincarebrunei  #skincareindonesia  #skincaresingapore 
TOMATO MASK CLEANSER
.
Mengandungi plant complex active yang bertindak untuk mengurangkan jerawat serta mengawal penghasilan sebum .
.
Selain itu, TMC juga mengandungi formula Jojoba Esters yang membantu melembutkan wajah .
.
Aktif Pachyrrhizus Erosus Root Extract (Sengkuang) befungsi untuk mencerahkan kulit dan anti oksidan .
.
Hydrolyzed Jojoba Esters (Jojoba) juga membantu untuk mengecilkan liang pori dan mengekalkan kesihatan kulit .
.
Solanum Lycopersium (Tomato) Fruit Extract pula membantu melindungi kulit daripada sinaran UV serta mengandungi vitamin A, C dan E .
.
Rm 50 / Rm 55 (SS) - inc postage, 60g untuk penggunaan dua bulan .
.
Berminat? Whatsapp Kak Cun +6012 380 4536
TOMATO MASK CLEANSER . Mengandungi plant complex active yang bertindak untuk mengurangkan jerawat serta mengawal penghasilan sebum . . Selain itu, TMC juga mengandungi formula Jojoba Esters yang membantu melembutkan wajah . . Aktif Pachyrrhizus Erosus Root Extract (Sengkuang) befungsi untuk mencerahkan kulit dan anti oksidan . . Hydrolyzed Jojoba Esters (Jojoba) juga membantu untuk mengecilkan liang pori dan mengekalkan kesihatan kulit . . Solanum Lycopersium (Tomato) Fruit Extract pula membantu melindungi kulit daripada sinaran UV serta mengandungi vitamin A, C dan E . . Rm 50 / Rm 55 (SS) - inc postage, 60g untuk penggunaan dua bulan . . Berminat? Whatsapp Kak Cun +6012 380 4536
Siapa belum ada TMC lagi? Alah! Rugi lah awak sebab TMC ni sangat sangat jimat tauu
.
3 in 1 - Cleanser, Mask dan Scrub dalam satu tiub. Ha, iya. Boleh jadi mask sekali tauu
.
Cer awak kira balik, kalau product lain kena beli asing asing kan? TMC tak sayang oii
.
Semua dalam satu tiub. Gituu
.
Berminat? Whatsapp Kak Cun +6012 380 4536
Siapa belum ada TMC lagi? Alah! Rugi lah awak sebab TMC ni sangat sangat jimat tauu . 3 in 1 - Cleanser, Mask dan Scrub dalam satu tiub. Ha, iya. Boleh jadi mask sekali tauu . Cer awak kira balik, kalau product lain kena beli asing asing kan? TMC tak sayang oii . Semua dalam satu tiub. Gituu . Berminat? Whatsapp Kak Cun +6012 380 4536
Shu nak share satu diy mask detox yang paling best dan berkesan. Fungsi ask detox untuk bersihkan kulit dari skincare lama yang kita pernah pakai. Lebih2 lagi kalau korang pernah pakai skincare yang tinggi bahan kimia.
.
.
Apa yang korang perlukan adalah 3 capsule arang, beberapa titik essential oil dan minyak kelapa. Campurkan ke semua bahan tadi dan sapu rata ke seluruh muka sebagai mask. Kemudian biarkan seketika dan basuh sehingga bersih.
.
.
Selepas cuci muka, jangan lupa tepek Magic Jelly Lovera.
.
.
Nak risik2 produk lovera? Meh lelaju whatsapp Shu.
📲+6019-6877220
Shu nak share satu diy mask detox yang paling best dan berkesan. Fungsi ask detox untuk bersihkan kulit dari skincare lama yang kita pernah pakai. Lebih2 lagi kalau korang pernah pakai skincare yang tinggi bahan kimia. . . Apa yang korang perlukan adalah 3 capsule arang, beberapa titik essential oil dan minyak kelapa. Campurkan ke semua bahan tadi dan sapu rata ke seluruh muka sebagai mask. Kemudian biarkan seketika dan basuh sehingga bersih. . . Selepas cuci muka, jangan lupa tepek Magic Jelly Lovera. . . Nak risik2 produk lovera? Meh lelaju whatsapp Shu. 📲+6019-6877220
NGERI BETUL JERAWAT TUMBUH NON STOP DI WAJAH,NI SEMUA GARA2 SALAH PAKAI PRODUK! 
jerawat merkuri akan naik nonstop dia juga akan meninggalkan parut hitam taw!

ALHAMDULILLAH syukur sangat nampak iklan FSL hari tu, perbezaan luar biasa setelah konsisten pakai 2 minggu . now skin saya dah semakin pulih,

awak2  ada masalah sama mcm ni? Jerawat besar & berdenyut2? Tunggu apa lgi?

FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore
NGERI BETUL JERAWAT TUMBUH NON STOP DI WAJAH,NI SEMUA GARA2 SALAH PAKAI PRODUK! jerawat merkuri akan naik nonstop dia juga akan meninggalkan parut hitam taw! ALHAMDULILLAH syukur sangat nampak iklan FSL hari tu, perbezaan luar biasa setelah konsisten pakai 2 minggu . now skin saya dah semakin pulih, awak2 ada masalah sama mcm ni? Jerawat besar & berdenyut2? Tunggu apa lgi? FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5x keberkesanan dari skincare biasa . FSL Anti Mercury Product, #fslmalaysia  #fsltestimoni  #jerawat  #jerawatkronik  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatmerkuri  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #poriterbuka  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #sunburn  #gelap  #flawless  #kulitkusam  #kusam  #panau  #ekzima  #kulitgatal  #kulitelegic  #organic  #serum  #organikskincare  #merkuri  #skincarebrunei  #skincareindonesia  #skincaresingapore 
Argan Oil boleh guna sebagai:
1. Moisturiser sepanjang hari
2. Repair cream sepanjang malam
3. Primer sebelum makeup
4. Blend + foundation untuk effect glowing
5. Conditioner rambut
6. Pelembap bibir
7. Losyen untuk bahagian kering dan kehitaman. 
RM25 sahaja. Harga promo sehingga 28feb.

DM kami untuk dapatkan😘
Argan Oil boleh guna sebagai: 1. Moisturiser sepanjang hari 2. Repair cream sepanjang malam 3. Primer sebelum makeup 4. Blend + foundation untuk effect glowing 5. Conditioner rambut 6. Pelembap bibir 7. Losyen untuk bahagian kering dan kehitaman. RM25 sahaja. Harga promo sehingga 28feb. DM kami untuk dapatkan😘
*Kabar Gembira untuk Anda yang Sedang Kurang Fit atau Ingin Makin Fit*

Salah satu propolis terbaik dunia kini hadir di Indonesia. Ya, British Propolis adalah premium product dari Bridlington, East Yorkshire, Inggris (Britain). Selama ini kita mengenal Burberry, Ted Baker, Mark & Spencer, Jaguar, Rolls Royce, Range Rover, Mini Cooper, Virgin, Shell, British Petroleum, Dove, Magnum, Unilever, BBC, dan Daily Mail, sebagai global brand asal Inggris yang identik dengan mutu yang tinggi dan harga yang tidak murah. 
British Propolis pun hadir, menjanjikan mutu dan banyak manfaat. Sebelum Anda memutuskan untuk konsumsi, ada baiknya tahu dulu manfaat-manfaat British Propolis.

Membantu meningkatkan:
- stamina, - kekebalan tubuh (immun),
- pemulihan kesehatan serta pasca sakit

Membantu mengatasi:
- masalah diabetes, - masalah asam urat, - masalah paru-paru, - kolesterol,
- nyeri PMS,
- amandel,
- maag

Hebatnya lagi, British Propolis sangat aman dikonsumsi oleh semua level usia, bahkan aman untuk ibu hamil dan bayi.

Kami yakin, Anda pun semakin tertarik untuk konsumsi begitu tahu bahwa British Propolis ini tanpa efek samping.

Dapatkan berbagai manfaat British Propolis . 
Untuk mendapatkan manfaatnya, Anda cukup hubungi kami di:
SMS/Telp/WA
082133276075
atau klik
https://tinyurl.com/infobp75

#belajaronline #onlinemarketing #digitalmarketing #usaha #pengusaha #olshop #olshopmurah #jakarta #bandung #entrepreneur #semangatpagi #komunitas #iburumahtangga
#SelamatPagi 
#semangatbaru
#hikmah
#semangat
#waktu
#inspirasi
#sukses
#bisnispro #Britishpropolis #britishpropolisforkid #ipphosantosa #ippho #sakittenggorokan #gatal #kulitgatal #testomoni #bindeng
*Kabar Gembira untuk Anda yang Sedang Kurang Fit atau Ingin Makin Fit* Salah satu propolis terbaik dunia kini hadir di Indonesia. Ya, British Propolis adalah premium product dari Bridlington, East Yorkshire, Inggris (Britain). Selama ini kita mengenal Burberry, Ted Baker, Mark & Spencer, Jaguar, Rolls Royce, Range Rover, Mini Cooper, Virgin, Shell, British Petroleum, Dove, Magnum, Unilever, BBC, dan Daily Mail, sebagai global brand asal Inggris yang identik dengan mutu yang tinggi dan harga yang tidak murah. British Propolis pun hadir, menjanjikan mutu dan banyak manfaat. Sebelum Anda memutuskan untuk konsumsi, ada baiknya tahu dulu manfaat-manfaat British Propolis. Membantu meningkatkan: - stamina, - kekebalan tubuh (immun), - pemulihan kesehatan serta pasca sakit Membantu mengatasi: - masalah diabetes, - masalah asam urat, - masalah paru-paru, - kolesterol, - nyeri PMS, - amandel, - maag Hebatnya lagi, British Propolis sangat aman dikonsumsi oleh semua level usia, bahkan aman untuk ibu hamil dan bayi. Kami yakin, Anda pun semakin tertarik untuk konsumsi begitu tahu bahwa British Propolis ini tanpa efek samping. Dapatkan berbagai manfaat British Propolis . Untuk mendapatkan manfaatnya, Anda cukup hubungi kami di: SMS/Telp/WA 082133276075 atau klik https://tinyurl.com/infobp75 #belajaronline  #onlinemarketing  #digitalmarketing  #usaha  #pengusaha  #olshop  #olshopmurah  #jakarta  #bandung  #entrepreneur  #semangatpagi  #komunitas  #iburumahtangga  #SelamatPagi  #semangatbaru  #hikmah  #semangat  #waktu  #inspirasi  #sukses  #bisnispro  #Britishpropolis  #britishpropolisforkid  #ipphosantosa  #ippho  #sakittenggorokan  #gatal  #kulitgatal  #testomoni  #bindeng 
BAHAYA CAMPHOR KEPADA BAYI 😱
.
.
Dulu tak tahu kan. Jadi bila nak nyambut anak nak lahir, minyak dan vicks pun bonda siapkan. Tapi selepas terbaca artikel seorang doktor, memang bonda tak guna dah sejak yang sulung setahun
.
.
Rupanya, ada kajian menulis vicks dan ubat berangin yang seangkatan dengannya yang ada CAMPHOR, MENTHOL berlebihan adalah tak digalakkan untuk anak berumur BAWAH 2 tahun. Ada tertulis juga dibotolnya tapi bonda idok perasan 😣
.
.
KESANNYA? 😱
Sangat bahaya. Walaupun macam remeh, kecil kecil je kan cerita dia, tapi kita mesti mahu yang terbaik untuk anak. Ni bonda kongsikan sedikit infonya. Sebagai alternatif, untuk anak kecil, kita gunalah minyak atau balm yang tiada menthol, paraben, camphor. Vicks yang tutup pink tu pun boleh. Untuk bayi. Cuba yang semula jadi juga lebih baik seperti balm Tasneem alhamdulillah
.
BAHAYA VICKS VAPORUB (tutup hijau) KEPADA BAYI ======
Rujuk:
[1] Camphorated oil: Endangered canadian Children. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1337979/?page=1
[2] Kes sawan. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19403490
[3] keracunan muntah dan hiperaktif. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20693855
[4] Saranan dari pihak farmasi. https://twitter.com/UbatOhUbat/status/744547896377253888
.
.
Kredit : Nisa' Jauhar
#olehelona #eczema #ekzema #eczemamalaysia #ekzemamalaysia #eczemababy #eczemasalve #handeczema #madeinmalaysia #naturalremedies #naturalingredients #olehelonatestimoni #noparaben #nosteroid #gatal #ruampanas #sheabutter #beautybalm #chestrub #batukselsema #strechmarks #pregnancy #kulitgatal #nochemicals #teamolehelona #organic #jitra #kedaibabymalaysia
BAHAYA CAMPHOR KEPADA BAYI 😱 . . Dulu tak tahu kan. Jadi bila nak nyambut anak nak lahir, minyak dan vicks pun bonda siapkan. Tapi selepas terbaca artikel seorang doktor, memang bonda tak guna dah sejak yang sulung setahun . . Rupanya, ada kajian menulis vicks dan ubat berangin yang seangkatan dengannya yang ada CAMPHOR, MENTHOL berlebihan adalah tak digalakkan untuk anak berumur BAWAH 2 tahun. Ada tertulis juga dibotolnya tapi bonda idok perasan 😣 . . KESANNYA? 😱 Sangat bahaya. Walaupun macam remeh, kecil kecil je kan cerita dia, tapi kita mesti mahu yang terbaik untuk anak. Ni bonda kongsikan sedikit infonya. Sebagai alternatif, untuk anak kecil, kita gunalah minyak atau balm yang tiada menthol, paraben, camphor. Vicks yang tutup pink tu pun boleh. Untuk bayi. Cuba yang semula jadi juga lebih baik seperti balm Tasneem alhamdulillah . BAHAYA VICKS VAPORUB (tutup hijau) KEPADA BAYI ====== Rujuk: [1] Camphorated oil: Endangered canadian Children. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1337979/?page=1 [2] Kes sawan. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19403490 [3] keracunan muntah dan hiperaktif. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20693855 [4] Saranan dari pihak farmasi. https://twitter.com/UbatOhUbat/status/744547896377253888 . . Kredit : Nisa' Jauhar #olehelona  #eczema  #ekzema  #eczemamalaysia  #ekzemamalaysia  #eczemababy  #eczemasalve  #handeczema  #madeinmalaysia  #naturalremedies  #naturalingredients  #olehelonatestimoni  #noparaben  #nosteroid  #gatal  #ruampanas  #sheabutter  #beautybalm  #chestrub  #batukselsema  #strechmarks  #pregnancy  #kulitgatal  #nochemicals  #teamolehelona  #organic  #jitra  #kedaibabymalaysia 
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.

Kami ialah #vEminent Family Pengedar #shakleeampang #shakleetamankosas #shakleebukitindah #shakleeampangjaya 
#shakleedamansaradamai
terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
ready-stock available.
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
📲 http://www.vitaminkita.net
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. .
#ajimaura #terapiinstagram #shoppingonlinemalaysia
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox  #hfmd  #demamcampak  Paling penting #parabenfree  👍🏻 . Kami ialah #vEminent  Family Pengedar #shakleeampang  #shakleetamankosas  #shakleebukitindah  #shakleeampangjaya  #shakleedamansaradamai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . ready-stock available. . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 📲 http://www.vitaminkita.net Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . #ajimaura  #terapiinstagram  #shoppingonlinemalaysia 
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.

Kami ialah #vEminent Family Pengedar #shakleeampang #shakleetamankosas #shakleebukitindah #shakleeampangjaya 
#shakleedamansaradamai
terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
ready-stock available.
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
📲 http://www.vitaminkita.net
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. .
#ajimaura #terapiinstagram #shoppingonlinemalaysia
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox  #hfmd  #demamcampak  Paling penting #parabenfree  👍🏻 . Kami ialah #vEminent  Family Pengedar #shakleeampang  #shakleetamankosas  #shakleebukitindah  #shakleeampangjaya  #shakleedamansaradamai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . ready-stock available. . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 📲 http://www.vitaminkita.net Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . #ajimaura  #terapiinstagram  #shoppingonlinemalaysia 
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.

Kami ialah #vEminent Family Pengedar #shakleeampang #shakleetamankosas #shakleebukitindah #shakleeampangjaya 
#shakleedamansaradamai
terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
ready-stock available.
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
📲 http://www.vitaminkita.net
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. .
#ajimaura #terapiinstagram #shoppingonlinemalaysia
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox  #hfmd  #demamcampak  Paling penting #parabenfree  👍🏻 . Kami ialah #vEminent  Family Pengedar #shakleeampang  #shakleetamankosas  #shakleebukitindah  #shakleeampangjaya  #shakleedamansaradamai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . ready-stock available. . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 📲 http://www.vitaminkita.net Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . #ajimaura  #terapiinstagram  #shoppingonlinemalaysia 
Alhamdulillah ! Gatal2 allergic semakin berkurang hasil pengambilan chew n glow hehe. Feedback yang baik2 dari customer kita. Dapatkan chew n glow anda sekarang ! #produklokal#Chewnglow#chewnglowhq
#youchewyouglow#neelofa#roadtoneelofa
#jerawat#jeragat#eczema#parutpudar
#kulitcantik#masalahjeragat#masalahkulit
#kulitkering #kulitkusam#kulitsensitif
#bintikhitam#bintikputih#kulitgatal#kulitgelap
#parutluka#parutjerawat#parutjahitan
#parutkemalangan#parutmelecur
Alhamdulillah ! Gatal2 allergic semakin berkurang hasil pengambilan chew n glow hehe. Feedback yang baik2 dari customer kita. Dapatkan chew n glow anda sekarang ! #produklokal #Chewnglow #chewnglowhq  #youchewyouglow #neelofa #roadtoneelofa  #jerawat #jeragat #eczema #parutpudar  #kulitcantik #masalahjeragat #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkusam #kulitsensitif  #bintikhitam #bintikputih #kulitgatal #kulitgelap  #parutluka #parutjerawat #parutjahitan  #parutkemalangan #parutmelecur 
" BAGUS SUNGGUH KHASIAT SUSU MAAEZ, RUGI SIAPA TAK CUBA "
_
Tengok tu, pengguna Susu Maaez sendiri yang bagi feedback tau. Happy dia bila kulit makin cerah, cantik, gatal dah hilang, ruam kat tangan pun dah kering dan yang paling penting parut pun boleh pudar tau! 😍😘
_
Ada orang dia takde masalah kulit sangat, tapi nak jugak consume Susu Maaez ni. Sebab apa? Mestilah sebab nak jaga kulit. Nak kasi kulit maintain cantik dan glowing gitchewww😍
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2018#milkbooster#makanansunnahno1#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulit
" BAGUS SUNGGUH KHASIAT SUSU MAAEZ, RUGI SIAPA TAK CUBA " _ Tengok tu, pengguna Susu Maaez sendiri yang bagi feedback tau. Happy dia bila kulit makin cerah, cantik, gatal dah hilang, ruam kat tangan pun dah kering dan yang paling penting parut pun boleh pudar tau! 😍😘 _ Ada orang dia takde masalah kulit sangat, tapi nak jugak consume Susu Maaez ni. Sebab apa? Mestilah sebab nak jaga kulit. Nak kasi kulit maintain cantik dan glowing gitchewww😍 _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2018 #milkbooster #makanansunnahno1 #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulit 
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.

Kami ialah #vEminent Family Pengedar #shakleeampang #shakleetamankosas #shakleebukitindah #shakleeampangjaya 
#shakleedamansaradamai
terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
ready-stock available.
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
📲 http://www.vitaminkita.net
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. .
#ajimaura #terapiinstagram #shoppingonlinemalaysia
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox  #hfmd  #demamcampak  Paling penting #parabenfree  👍🏻 . Kami ialah #vEminent  Family Pengedar #shakleeampang  #shakleetamankosas  #shakleebukitindah  #shakleeampangjaya  #shakleedamansaradamai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . ready-stock available. . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 📲 http://www.vitaminkita.net Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . #ajimaura  #terapiinstagram  #shoppingonlinemalaysia 
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.

Kami ialah #vEminent Family Pengedar #shakleeampang #shakleetamankosas #shakleebukitindah #shakleeampangjaya 
#shakleedamansaradamai
terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
ready-stock available.
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
📲 http://www.vitaminkita.net
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. .
#ajimaura #terapiinstagram #shoppingonlinemalaysia
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox  #hfmd  #demamcampak  Paling penting #parabenfree  👍🏻 . Kami ialah #vEminent  Family Pengedar #shakleeampang  #shakleetamankosas  #shakleebukitindah  #shakleeampangjaya  #shakleedamansaradamai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . ready-stock available. . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 📲 http://www.vitaminkita.net Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . #ajimaura  #terapiinstagram  #shoppingonlinemalaysia 
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.

Kami ialah #vEminent Family Pengedar #shakleeampang #shakleetamankosas #shakleebukitindah #shakleeampangjaya 
#shakleedamansaradamai
terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
ready-stock available.
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
📲 http://www.vitaminkita.net
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. .
#ajimaura #terapiinstagram #shoppingonlinemalaysia
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox  #hfmd  #demamcampak  Paling penting #parabenfree  👍🏻 . Kami ialah #vEminent  Family Pengedar #shakleeampang  #shakleetamankosas  #shakleebukitindah  #shakleeampangjaya  #shakleedamansaradamai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . ready-stock available. . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 📲 http://www.vitaminkita.net Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . #ajimaura  #terapiinstagram  #shoppingonlinemalaysia 
“FUHHHHH! MACAM DILAHIRKAN SEMULA . KULIT MAKIN LICIN.”
.
Wahhhh! Terkejut betul dapat feedback kalini uoalls! Alhamdulilah, ramai yang macam tak percaya dapat kulit cantik selepas konsisten FSL , ada yang cakap kenapa laa FSL ni dilahirkan lambat . hehe . takpa, HERO memang keluar last

anda ada masalah kulit wajah yang ingin kami bantu ?

JANGAN PIKIR LAMA2, JANGAN SEKSA KULIT .. FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore
“FUHHHHH! MACAM DILAHIRKAN SEMULA . KULIT MAKIN LICIN.” . Wahhhh! Terkejut betul dapat feedback kalini uoalls! Alhamdulilah, ramai yang macam tak percaya dapat kulit cantik selepas konsisten FSL , ada yang cakap kenapa laa FSL ni dilahirkan lambat . hehe . takpa, HERO memang keluar last anda ada masalah kulit wajah yang ingin kami bantu ? JANGAN PIKIR LAMA2, JANGAN SEKSA KULIT .. FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5x keberkesanan dari skincare biasa . FSL Anti Mercury Product, #fslmalaysia  #fsltestimoni  #jerawat  #jerawatkronik  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatmerkuri  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #poriterbuka  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #sunburn  #gelap  #flawless  #kulitkusam  #kusam  #panau  #ekzima  #kulitgatal  #kulitelegic  #organic  #serum  #organikskincare  #merkuri  #skincarebrunei  #skincareindonesia  #skincaresingapore 
Pernah pakai produk lalu kulitmu langsung jadi merah, bengkak, gatal, atau perih? Kulit tipis dan mudah berubah menjadi kemerahan? Berarti kulitmu sensitif! Harus hati-hati dalam memilih skincare. Karena kalau salah pilih produk nanti bisa muncul reaksi alergi di atas.
Nah jafra punya rangkaian khusus untuk kulit sensitif nih! Bisa menenangkan kulitmu yang mudah bereaksi
Kandungannya adalah:
🍃 Avena sativa kernel (oat)
🍃Butyrospermum parkii butter (shea butter)
🍃Hydrogenated avocado oil 🍃Hemidesmus indicus (sarsaparilla india)
🍃Chondrus crispus (lumut irlandia)
🍃Cistus incanus (mawar karang)
•

Fungsinya untuk menenangkan kulit, mengurangi kemerahan dan iritasi, mengurangi peradangan dan gatal.
•
•
Yuk konsultasi untuk mengetahui jenis kulitmu!
WA : 085226462810

#kulitsensitif  #jerawat #kulitsehat #bumilfriendly #busuifriendly #skincareaman #skincarealami #jafraindonesia #jafrajogja #jaframagelang #jafrawates #jafrapurworejo #jafrakulonprogo #jafratemanggung #jafrasemarang #jafrajateng #magelang  #advanceddynamicsjafra #advanceddynamicsoothing #infomagelang #exploremagelang #skincaremagelang #magelanghitz #olshopmagelang  #skincaremagelang #kulitgatal #kulitmerah #kulitbengkak #kulitperih
Pernah pakai produk lalu kulitmu langsung jadi merah, bengkak, gatal, atau perih? Kulit tipis dan mudah berubah menjadi kemerahan? Berarti kulitmu sensitif! Harus hati-hati dalam memilih skincare. Karena kalau salah pilih produk nanti bisa muncul reaksi alergi di atas. Nah jafra punya rangkaian khusus untuk kulit sensitif nih! Bisa menenangkan kulitmu yang mudah bereaksi Kandungannya adalah: 🍃 Avena sativa kernel (oat) 🍃Butyrospermum parkii butter (shea butter) 🍃Hydrogenated avocado oil 🍃Hemidesmus indicus (sarsaparilla india) 🍃Chondrus crispus (lumut irlandia) 🍃Cistus incanus (mawar karang) • Fungsinya untuk menenangkan kulit, mengurangi kemerahan dan iritasi, mengurangi peradangan dan gatal. • • Yuk konsultasi untuk mengetahui jenis kulitmu! WA : 085226462810 #kulitsensitif  #jerawat  #kulitsehat  #bumilfriendly  #busuifriendly  #skincareaman  #skincarealami  #jafraindonesia  #jafrajogja  #jaframagelang  #jafrawates  #jafrapurworejo  #jafrakulonprogo  #jafratemanggung  #jafrasemarang  #jafrajateng  #magelang  #advanceddynamicsjafra  #advanceddynamicsoothing  #infomagelang  #exploremagelang  #skincaremagelang  #magelanghitz  #olshopmagelang  #skincaremagelang  #kulitgatal  #kulitmerah  #kulitbengkak  #kulitperih 
Here the weekend comes. Happy Friday everyone ! 😃 .
.
Handcrafted natural products..made with love...only at www.olehelonamalaysia.com
.
#olehelona #eczema #ekzema #eczemamalaysia #ekzemamalaysia #eczemababy #eczemasalve #handeczema #madeinmalaysia #naturalremedies #naturalingredients #olehelonatestimoni #noparaben #nosteroid #gatal #ruampanas #sheabutter #beautybalm #chestrub #batukselsema #strechmarks #pregnancy #kulitgatal #nochemicals #teamolehelona #organic #jitra #kedaibabymalaysia
Here the weekend comes. Happy Friday everyone ! 😃 . . Handcrafted natural products..made with love...only at www.olehelonamalaysia.com . #olehelona  #eczema  #ekzema  #eczemamalaysia  #ekzemamalaysia  #eczemababy  #eczemasalve  #handeczema  #madeinmalaysia  #naturalremedies  #naturalingredients  #olehelonatestimoni  #noparaben  #nosteroid  #gatal  #ruampanas  #sheabutter  #beautybalm  #chestrub  #batukselsema  #strechmarks  #pregnancy  #kulitgatal  #nochemicals  #teamolehelona  #organic  #jitra  #kedaibabymalaysia 
Kandungan Susu Maaez;
.
👉Sarang Burung
👉Susu Kambing
👉Habbatus Sauda
👉Buah Tin
👉Kismis
👉Kurma
👉Delima
👉Biji Aprikot
👉Madu
👉Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu.
.
Whatsapp shela 011-11404604 ⭐FAST RESPONSE⭐FREE TIPS⭐FREE GUIDE
.
Malas save number? tekan je link kat bio👆

#susumaaez #susuviral #susukulit #kulitcantik #susuuntukdalaman #sususarapan #kulitbersih #susubanyakmanfaat #susukambing #makanansunnah #trustedseller #penawarmasalahkulit #kulitcerah #kulitgebu #kulitcantik #ekzema #panau #teamellyyaney #kulitjerawat #testimoniori #originalhq #susuajaib #susukurma #susuibuanak #kulitgatal #kulitkering #susuibuhamil #susumaaezmurah #susuterbaik
Kandungan Susu Maaez; . 👉Sarang Burung 👉Susu Kambing 👉Habbatus Sauda 👉Buah Tin 👉Kismis 👉Kurma 👉Delima 👉Biji Aprikot 👉Madu 👉Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu. . Whatsapp shela 011-11404604 ⭐FAST RESPONSE⭐FREE TIPS⭐FREE GUIDE . Malas save number? tekan je link kat bio👆 #susumaaez  #susuviral  #susukulit  #kulitcantik  #susuuntukdalaman  #sususarapan  #kulitbersih  #susubanyakmanfaat  #susukambing  #makanansunnah  #trustedseller  #penawarmasalahkulit  #kulitcerah  #kulitgebu  #kulitcantik  #ekzema  #panau  #teamellyyaney  #kulitjerawat  #testimoniori  #originalhq  #susuajaib  #susukurma  #susuibuanak  #kulitgatal  #kulitkering  #susuibuhamil  #susumaaezmurah  #susuterbaik 
SUSU MAAEZ

Hi! Saya ada jual susu Maaez. Kat sini saya share kelebihan susu Maaez ni. .
.
Apa Kelebihan Susu Maaez ;
.
✔️Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
✔️Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
✔️Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
✔️Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
✔️Mengurangkan garis halus dan kedutan wajah
✔️Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan
✔️Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
✔️Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
✔️Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
✔️Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
✔️Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
✔️Mengurangkan masalah keguguran rambut
.
.
So tunggu apa lagi tuh? Jom beli Susu Maaez dgn Ein 🌸 whatsapp me 📲 +6014-6279575
.
📮 Postage Everday
💯% Orginal From Hq
📸 @susumaaez.co
_
_
#susumaaez#susumaaezborong#susumaaezmalaysia#susuuntukkulit#susukambingkurma#susuviral2017#milkbooster#makanansunnahno1#bellezacollagen#bellezacollagenoriginal#bellezacollagenborong#bellezacollagenadvancemurah#bellezacollagenmurahoriginal#bellezacollagenadvancedmurah#bellezacollagennewedition#bellezacollagenori#kulitkering#ekzima#alergikseafood#cerahkankulit#kulitgatal#caraputihkulit#putihgebugebas#putihgebu#kulitputih_artis#kulitcantikgebu#kulitcantikflawless#kulitcantiktanpacela
-
Click the link on my bio for detail 📲
SUSU MAAEZ Hi! Saya ada jual susu Maaez. Kat sini saya share kelebihan susu Maaez ni. . . Apa Kelebihan Susu Maaez ; . ✔️Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ ✔️Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit ✔️Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit ✔️Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar ✔️Mengurangkan garis halus dan kedutan wajah ✔️Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan ✔️Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan ✔️Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan ✔️Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi ✔️Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu ✔️Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin ✔️Mengurangkan masalah keguguran rambut . . So tunggu apa lagi tuh? Jom beli Susu Maaez dgn Ein 🌸 whatsapp me 📲 +6014-6279575 . 📮 Postage Everday 💯% Orginal From Hq 📸 @susumaaez.co _ _ #susumaaez #susumaaezborong #susumaaezmalaysia #susuuntukkulit #susukambingkurma #susuviral2017 #milkbooster #makanansunnahno1 #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #bellezacollagenborong #bellezacollagenadvancemurah #bellezacollagenmurahoriginal #bellezacollagenadvancedmurah #bellezacollagennewedition #bellezacollagenori #kulitkering #ekzima #alergikseafood #cerahkankulit #kulitgatal #caraputihkulit #putihgebugebas #putihgebu #kulitputih_artis #kulitcantikgebu #kulitcantikflawless #kulitcantiktanpacela  - Click the link on my bio for detail 📲
Assalamualaikum morning guys! Semoga sentiasa ceria dan happy selalu! .
FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore
Assalamualaikum morning guys! Semoga sentiasa ceria dan happy selalu! . FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa . FSL Anti Mercury Product, #fslmalaysia  #fsltestimoni  #jerawat  #jerawatkronik  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatmerkuri  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #poriterbuka  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #sunburn  #gelap  #flawless  #kulitkusam  #kusam  #panau  #ekzima  #kulitgatal  #kulitelegic  #organic  #serum  #organikskincare  #merkuri  #skincarebrunei  #skincareindonesia  #skincaresingapore 
*Kabar Gembira untuk Anda yang Sedang Kurang Fit atau Ingin Makin Fit*

Salah satu propolis terbaik dunia kini hadir di Indonesia. Ya, British Propolis adalah premium product dari Bridlington, East Yorkshire, Inggris (Britain). Selama ini kita mengenal Burberry, Ted Baker, Mark & Spencer, Jaguar, Rolls Royce, Range Rover, Mini Cooper, Virgin, Shell, British Petroleum, Dove, Magnum, Unilever, BBC, dan Daily Mail, sebagai global brand asal Inggris yang identik dengan mutu yang tinggi dan harga yang tidak murah. 
British Propolis pun hadir, menjanjikan mutu dan banyak manfaat. Sebelum Anda memutuskan untuk konsumsi, ada baiknya tahu dulu manfaat-manfaat British Propolis.

Membantu meningkatkan:
- stamina, - kekebalan tubuh (immun),
- pemulihan kesehatan serta pasca sakit

Membantu mengatasi:
- masalah diabetes, - masalah asam urat, - masalah paru-paru, - kolesterol,
- nyeri PMS,
- amandel,
- maag

Hebatnya lagi, British Propolis sangat aman dikonsumsi oleh semua level usia, bahkan aman untuk ibu hamil dan bayi.

Kami yakin, Anda pun semakin tertarik untuk konsumsi begitu tahu bahwa British Propolis ini tanpa efek samping.

Dapatkan berbagai manfaat British Propolis hanya dengan Rp. 250.000/btl isi 6 ml. 
Untuk mendapatkan manfaatnya, Anda cukup hubungi kami di:
SMS/Telp/WA
081226280818 (Bpk. Trisno)
atau klik
https://tinyurl.com/infobp75

#belajaronline #onlinemarketing #digitalmarketing #usaha #pengusaha #olshop #olshopmurah #jakarta #bandung #entrepreneur #semangatpagi #komunitas #iburumahtangga
#SelamatPagi 
#semangatbaru
#hikmah
#semangat
#waktu
#inspirasi
#sukses
#bisnispro #Britishpropolis #britishpropolisforkid #ipphosantosa #ippho #sakittenggorokan #gatal #kulitgatal #testomoni #bindeng
*Kabar Gembira untuk Anda yang Sedang Kurang Fit atau Ingin Makin Fit* Salah satu propolis terbaik dunia kini hadir di Indonesia. Ya, British Propolis adalah premium product dari Bridlington, East Yorkshire, Inggris (Britain). Selama ini kita mengenal Burberry, Ted Baker, Mark & Spencer, Jaguar, Rolls Royce, Range Rover, Mini Cooper, Virgin, Shell, British Petroleum, Dove, Magnum, Unilever, BBC, dan Daily Mail, sebagai global brand asal Inggris yang identik dengan mutu yang tinggi dan harga yang tidak murah. British Propolis pun hadir, menjanjikan mutu dan banyak manfaat. Sebelum Anda memutuskan untuk konsumsi, ada baiknya tahu dulu manfaat-manfaat British Propolis. Membantu meningkatkan: - stamina, - kekebalan tubuh (immun), - pemulihan kesehatan serta pasca sakit Membantu mengatasi: - masalah diabetes, - masalah asam urat, - masalah paru-paru, - kolesterol, - nyeri PMS, - amandel, - maag Hebatnya lagi, British Propolis sangat aman dikonsumsi oleh semua level usia, bahkan aman untuk ibu hamil dan bayi. Kami yakin, Anda pun semakin tertarik untuk konsumsi begitu tahu bahwa British Propolis ini tanpa efek samping. Dapatkan berbagai manfaat British Propolis hanya dengan Rp. 250.000/btl isi 6 ml. Untuk mendapatkan manfaatnya, Anda cukup hubungi kami di: SMS/Telp/WA 081226280818 (Bpk. Trisno) atau klik https://tinyurl.com/infobp75 #belajaronline  #onlinemarketing  #digitalmarketing  #usaha  #pengusaha  #olshop  #olshopmurah  #jakarta  #bandung  #entrepreneur  #semangatpagi  #komunitas  #iburumahtangga  #SelamatPagi  #semangatbaru  #hikmah  #semangat  #waktu  #inspirasi  #sukses  #bisnispro  #Britishpropolis  #britishpropolisforkid  #ipphosantosa  #ippho  #sakittenggorokan  #gatal  #kulitgatal  #testomoni  #bindeng 
Pernah pakai produk lalu kulitmu langsung jadi merah, bengkak, gatal, atau perih? Kulit tipis dan mudah berubah menjadi kemerahan? Berarti kulitmu sensitif! Harus hati-hati dalam memilih skincare. Karena kalau salah pilih produk nanti bisa muncul reaksi alergi di atas.
Nah jafra punya rangkaian khusus untuk kulit sensitif nih! Bisa menenangkan kulitmu yang mudah bereaksi
Kandungannya adalah:
🍃 Avena sativa kernel (oat)
🍃Butyrospermum parkii butter (shea butter)
🍃Hydrogenated avocado oil 🍃Hemidesmus indicus (sarsaparilla india)
🍃Chondrus crispus (lumut irlandia)
🍃Cistus incanus (mawar karang)
•

Fungsinya untuk menenangkan kulit, mengurangi kemerahan dan iritasi, mengurangi peradangan dan gatal.
•
•
Yuk konsultasi untuk mengetahui jenis kulitmu!
WA : 085226462810

#kulitsensitif  #jerawat #kulitsehat #bumilfriendly #busuifriendly #skincareaman #skincarealami #jafraindonesia #jafrajogja #jaframagelang #jafrawates #jafrapurworejo #jafrakulonprogo #jafratemanggung #jafrasemarang #jafrajateng #magelang  #advanceddynamicsjafra #advanceddynamicsoothing #infomagelang #exploremagelang #skincaremagelang #magelanghitz #olshopmagelang  #skincaremagelang #kulitgatal #kulitmerah #kulitbengkak #kulitperih
Pernah pakai produk lalu kulitmu langsung jadi merah, bengkak, gatal, atau perih? Kulit tipis dan mudah berubah menjadi kemerahan? Berarti kulitmu sensitif! Harus hati-hati dalam memilih skincare. Karena kalau salah pilih produk nanti bisa muncul reaksi alergi di atas. Nah jafra punya rangkaian khusus untuk kulit sensitif nih! Bisa menenangkan kulitmu yang mudah bereaksi Kandungannya adalah: 🍃 Avena sativa kernel (oat) 🍃Butyrospermum parkii butter (shea butter) 🍃Hydrogenated avocado oil 🍃Hemidesmus indicus (sarsaparilla india) 🍃Chondrus crispus (lumut irlandia) 🍃Cistus incanus (mawar karang) • Fungsinya untuk menenangkan kulit, mengurangi kemerahan dan iritasi, mengurangi peradangan dan gatal. • • Yuk konsultasi untuk mengetahui jenis kulitmu! WA : 085226462810 #kulitsensitif  #jerawat  #kulitsehat  #bumilfriendly  #busuifriendly  #skincareaman  #skincarealami  #jafraindonesia  #jafrajogja  #jaframagelang  #jafrawates  #jafrapurworejo  #jafrakulonprogo  #jafratemanggung  #jafrasemarang  #jafrajateng  #magelang  #advanceddynamicsjafra  #advanceddynamicsoothing  #infomagelang  #exploremagelang  #skincaremagelang  #magelanghitz  #olshopmagelang  #skincaremagelang  #kulitgatal  #kulitmerah  #kulitbengkak  #kulitperih 
Sebelum tidur nak cerita kisah sorang kastemer allergik aloe vera. .
.
Alkisahnya sis ujie ni duk risik2 set fsl. Nak cuba pakai sebab tengah teruk alahan tak leh nak pakai apa. .
.
Sekali bila kak iena bagi tahu fsl ada aloe vera, terus dia reject dengan alasan allergik. Kengkonon kalau pakai yang ada bahan aloe vera mesti gatal2.
.
.
Kak iena pernah dengar seller satu team cerita jumpa kes macam ni. Tapi kastemer tu ckp allergik aloe vera sebab seller produk lama yang cakap. Padahal seller tu nak cover produk ada merkuri. Kesian kastemer percaya.
.
.
Dah kak iena jawab macam tu berapa hari kemudian dia wassup semula cakap nak cuba set trial. Sekali dah cuba takde pun allergik nya. Molek je takde gatal2 pun. .
.
Pastu dah yakin dengan fsl tak sampai seminggu repeat set flawless pulak. Woah kan senang cerita camni. Dah pakai baru tau allergik aloe vera ke apa sebenarnya😏 .
.
Yang allergik aloe vera meh cuba fsl. Produk organik tak kan la ada side effect. Memang la sapu aloe vera direct kat kulit akan rasa gatal untuk skin yang sensitif.
.
.
Tapi tapi produk fsl dah masuk lab wat uji kaji semua so dah takde la gatal2 tu. Kami nak bantu uolls bukannya nak bagi mudarat so mesti la kami dah test dulu fsl ni😂
.
.
FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#TipKecantikkanFSL #FSLlovers
#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore
Sebelum tidur nak cerita kisah sorang kastemer allergik aloe vera. . . Alkisahnya sis ujie ni duk risik2 set fsl. Nak cuba pakai sebab tengah teruk alahan tak leh nak pakai apa. . . Sekali bila kak iena bagi tahu fsl ada aloe vera, terus dia reject dengan alasan allergik. Kengkonon kalau pakai yang ada bahan aloe vera mesti gatal2. . . Kak iena pernah dengar seller satu team cerita jumpa kes macam ni. Tapi kastemer tu ckp allergik aloe vera sebab seller produk lama yang cakap. Padahal seller tu nak cover produk ada merkuri. Kesian kastemer percaya. . . Dah kak iena jawab macam tu berapa hari kemudian dia wassup semula cakap nak cuba set trial. Sekali dah cuba takde pun allergik nya. Molek je takde gatal2 pun. . . Pastu dah yakin dengan fsl tak sampai seminggu repeat set flawless pulak. Woah kan senang cerita camni. Dah pakai baru tau allergik aloe vera ke apa sebenarnya😏 . . Yang allergik aloe vera meh cuba fsl. Produk organik tak kan la ada side effect. Memang la sapu aloe vera direct kat kulit akan rasa gatal untuk skin yang sensitif. . . Tapi tapi produk fsl dah masuk lab wat uji kaji semua so dah takde la gatal2 tu. Kami nak bantu uolls bukannya nak bagi mudarat so mesti la kami dah test dulu fsl ni😂 . . FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa . FSL Anti Mercury Product, #TipKecantikkanFSL  #FSLlovers  #fslmalaysia  #fsltestimoni  #jerawat  #jerawatkronik  #jerawatnanah  #jerawatmerkuri  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #poriterbuka  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #sunburn  #gelap  #flawless  #kusam  #panau  #ekzima  #kulitgatal  #kulitelegic  #organic  #serum  #organikskincare  #merkuri  #skincarebrunei  #skincareindonesia  #skincaresingapore 
🌸 MELECUR , EKZEMA , TUMIT PECAH 🌸
.
✔ Merawat eczema dan gatal gatal gigitan serangga
✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
✔ Ubat luka / melecur & kesan calar pada kulit
✔ Menghilangkan parut (chicken pox , jerawat )
✔ Ruam pada bayi (melegakan rasa pedih )
✔ Losyen harian ( kulit sentiasa lembut )
✔ Baik untuk demam ( sapu seluruh badan dan akan berpeluh bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan )
.
.
Mereka yang SESUAI menggunakan Herbal Blend
🌿 Bayi
🌿 Warga emas
🌿 Lelaki & Wanita
🌿 Penyakit Eczema
🌿 Bakal ibu
🌿 Kempiskan perut buncit dan berlemak
🌿 Mahukan kulit cantik & lembut
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118 
www.wasap.my/60139150118

#krimkulit 
#shakleemiri 
#sayajual 
#sayajualshaklee 
#shakleebrunei 
#shakleeborneo 
#beautyskin 
#cantiksihat 
#ekzema 
#ruambayi 
#kulitgatal 
#losyenbadan 
#herbalblend 
#ibuhamil 
#kulitkering 
#alergik 
#melecur 
#parutpudar 
#koreanskincare 
#awetmuda
🌸 MELECUR , EKZEMA , TUMIT PECAH 🌸 . ✔ Merawat eczema dan gatal gatal gigitan serangga ✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah ✔ Ubat luka / melecur & kesan calar pada kulit ✔ Menghilangkan parut (chicken pox , jerawat ) ✔ Ruam pada bayi (melegakan rasa pedih ) ✔ Losyen harian ( kulit sentiasa lembut ) ✔ Baik untuk demam ( sapu seluruh badan dan akan berpeluh bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan ) . . Mereka yang SESUAI menggunakan Herbal Blend 🌿 Bayi 🌿 Warga emas 🌿 Lelaki & Wanita 🌿 Penyakit Eczema 🌿 Bakal ibu 🌿 Kempiskan perut buncit dan berlemak 🌿 Mahukan kulit cantik & lembut . . ORDER & INQUIRY, 📲013-915-0118 www.wasap.my/60139150118 #krimkulit  #shakleemiri  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleebrunei  #shakleeborneo  #beautyskin  #cantiksihat  #ekzema  #ruambayi  #kulitgatal  #losyenbadan  #herbalblend  #ibuhamil  #kulitkering  #alergik  #melecur  #parutpudar  #koreanskincare  #awetmuda 
🌸 MELECUR , EKZEMA , TUMIT PECAH 🌸
.
✔ Merawat eczema dan gatal gatal gigitan serangga
✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
✔ Ubat luka / melecur & kesan calar pada kulit
✔ Menghilangkan parut (chicken pox , jerawat )
✔ Ruam pada bayi (melegakan rasa pedih )
✔ Losyen harian ( kulit sentiasa lembut )
✔ Baik untuk demam ( sapu seluruh badan dan akan berpeluh bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan )
.
.
Mereka yang SESUAI menggunakan Herbal Blend
🌿 Bayi
🌿 Warga emas
🌿 Lelaki & Wanita
🌿 Penyakit Eczema
🌿 Bakal ibu
🌿 Kempiskan perut buncit dan berlemak
🌿 Mahukan kulit cantik & lembut
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118 
www.wasap.my/60139150118

#krimkulit 
#shakleemiri 
#sayajual 
#sayajualshaklee 
#shakleebrunei 
#shakleeborneo 
#beautyskin 
#cantiksihat 
#ekzema 
#ruambayi 
#kulitgatal 
#losyenbadan 
#herbalblend 
#ibuhamil 
#kulitkering 
#alergik 
#melecur 
#parutpudar 
#koreanskincare 
#awetmuda
🌸 MELECUR , EKZEMA , TUMIT PECAH 🌸 . ✔ Merawat eczema dan gatal gatal gigitan serangga ✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah ✔ Ubat luka / melecur & kesan calar pada kulit ✔ Menghilangkan parut (chicken pox , jerawat ) ✔ Ruam pada bayi (melegakan rasa pedih ) ✔ Losyen harian ( kulit sentiasa lembut ) ✔ Baik untuk demam ( sapu seluruh badan dan akan berpeluh bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan ) . . Mereka yang SESUAI menggunakan Herbal Blend 🌿 Bayi 🌿 Warga emas 🌿 Lelaki & Wanita 🌿 Penyakit Eczema 🌿 Bakal ibu 🌿 Kempiskan perut buncit dan berlemak 🌿 Mahukan kulit cantik & lembut . . ORDER & INQUIRY, 📲013-915-0118 www.wasap.my/60139150118 #krimkulit  #shakleemiri  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleebrunei  #shakleeborneo  #beautyskin  #cantiksihat  #ekzema  #ruambayi  #kulitgatal  #losyenbadan  #herbalblend  #ibuhamil  #kulitkering  #alergik  #melecur  #parutpudar  #koreanskincare  #awetmuda 
🌸 MELECUR , EKZEMA , TUMIT PECAH 🌸
.
✔ Merawat eczema dan gatal gatal gigitan serangga
✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
✔ Ubat luka / melecur & kesan calar pada kulit
✔ Menghilangkan parut (chicken pox , jerawat )
✔ Ruam pada bayi (melegakan rasa pedih )
✔ Losyen harian ( kulit sentiasa lembut )
✔ Baik untuk demam ( sapu seluruh badan dan akan berpeluh bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan )
.
.
Mereka yang SESUAI menggunakan Herbal Blend
🌿 Bayi
🌿 Warga emas
🌿 Lelaki & Wanita
🌿 Penyakit Eczema
🌿 Bakal ibu
🌿 Kempiskan perut buncit dan berlemak
🌿 Mahukan kulit cantik & lembut
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118 
www.wasap.my/60139150118

#krimkulit #shakleemiri #sayajual #sayajualshaklee #shakleebrunei #shakleeborneo #beautyskin #cantiksihat #ekzema #ruambayi #kulitgatal #losyenbadan #herbalblend #ibuhamil #kulitkering #alergik #melecur #parutpudar #koreanskincare #awetmuda
🌸 MELECUR , EKZEMA , TUMIT PECAH 🌸 . ✔ Merawat eczema dan gatal gatal gigitan serangga ✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah ✔ Ubat luka / melecur & kesan calar pada kulit ✔ Menghilangkan parut (chicken pox , jerawat ) ✔ Ruam pada bayi (melegakan rasa pedih ) ✔ Losyen harian ( kulit sentiasa lembut ) ✔ Baik untuk demam ( sapu seluruh badan dan akan berpeluh bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan ) . . Mereka yang SESUAI menggunakan Herbal Blend 🌿 Bayi 🌿 Warga emas 🌿 Lelaki & Wanita 🌿 Penyakit Eczema 🌿 Bakal ibu 🌿 Kempiskan perut buncit dan berlemak 🌿 Mahukan kulit cantik & lembut . . ORDER & INQUIRY, 📲013-915-0118 www.wasap.my/60139150118 #krimkulit  #shakleemiri  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleebrunei  #shakleeborneo  #beautyskin  #cantiksihat  #ekzema  #ruambayi  #kulitgatal  #losyenbadan  #herbalblend  #ibuhamil  #kulitkering  #alergik  #melecur  #parutpudar  #koreanskincare  #awetmuda 
Feedback - jerawat cepat kering!
Feedback - jerawat cepat kering!
❇️KEBAIKKAN TOMATO MASK CLEANSER❇️
.
.
. ✳️Mencerahkan kulit.
✳️ Mengecutkan jerawat
✳️ Mengecilkan liang pori
✳️ Menghilangkan jeragat
✳️ Menyegarkan kulit muka
✳️ Memudarkan bintik hitam
✳️ Mengurangkan parut jerawat
✳️Mengawal pengeluaran sebum kulit
✳️Membersihkan make up tanpa perlu menggunakan wipe tissue
❇️KEBAIKKAN TOMATO MASK CLEANSER❇️ . . . ✳️Mencerahkan kulit. ✳️ Mengecutkan jerawat ✳️ Mengecilkan liang pori ✳️ Menghilangkan jeragat ✳️ Menyegarkan kulit muka ✳️ Memudarkan bintik hitam ✳️ Mengurangkan parut jerawat ✳️Mengawal pengeluaran sebum kulit ✳️Membersihkan make up tanpa perlu menggunakan wipe tissue
Feedback - muka burn dah kurang.
Feedback - muka burn dah kurang.
Selamat malam lovelies😘
.
Sebelum tidur jangan lupa sapu2 KS pada si manja ye. Moga lena tidur si manja.
Selamat malam lovelies😘 . Sebelum tidur jangan lupa sapu2 KS pada si manja ye. Moga lena tidur si manja.
Feedback - JERAGAT lagiii 😀😀😀😀
Feedback - JERAGAT lagiii 😀😀😀😀
❇️KEBAIKKAN TOMATO MASK CLEANSER❇️
.
.
. ✳️Mencerahkan kulit.
✳️ Mengecutkan jerawat
✳️ Mengecilkan liang pori
✳️ Menghilangkan jeragat
✳️ Menyegarkan kulit muka
✳️ Memudarkan bintik hitam
✳️ Mengurangkan parut jerawat
✳️Mengawal pengeluaran sebum kulit
✳️Membersihkan make up tanpa perlu menggunakan wipe tissue
❇️KEBAIKKAN TOMATO MASK CLEANSER❇️ . . . ✳️Mencerahkan kulit. ✳️ Mengecutkan jerawat ✳️ Mengecilkan liang pori ✳️ Menghilangkan jeragat ✳️ Menyegarkan kulit muka ✳️ Memudarkan bintik hitam ✳️ Mengurangkan parut jerawat ✳️Mengawal pengeluaran sebum kulit ✳️Membersihkan make up tanpa perlu menggunakan wipe tissue
FEEDBACK = KETARA nampak JERAGAT berkurang tu.
.
.

WhatsApp 019-769 2369
FEEDBACK = KETARA nampak JERAGAT berkurang tu. . . WhatsApp 019-769 2369
*FREE GIFTS OF THE WEEK : CLEANSER SAMPLE & BB JELLY SAMPLE*
.
POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
.
👍 BASIC SET : 1MJ+1LCC = RM110
👍 TWIN SET : 2MJ = RM135
👍 TRIPLE SET : 3MJ = RM200
👍 ACNE SET : 1MJ+1LCC+1LDC = RM150
👍 GLOWING SET : 1MJ+1LCC+1LGM = RM150
👍 SCAR-FREE SET : 1MJ+1LGM+1LDC = RM150
👍 FLAWLESS SET : 1MJ+1LCC+1BBJ+1LGM = RM190
👍 DRY-SKIN SET : 1MJ+1LCC+1LGM+1LDC = RM190
👍 WHITENING SET : 1MJ+1LCC+1LDC+1BBJ = RM190
.
.
👍 BABIES SET :
2 MJ BABY = RM135
*WITH FREE POSTAGE*
.
👍 MOM & BABY SET :
1 MJ + 1 MJ BABY = RM134
*WITH FREE POSTAGE*
.
.
🎁 FREE RM10 VOUCHER
🎁 FREE 2 SAMPLES FOR PURCHASE RM160 & ABOVE
🎁 FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE
🎁 FREE FRIDGE MAGNET FOR EVERY PURCHASE
.
.
Nak risik2 produk lovera? Meh lelaju whatsapp Shu.
📲+6019-6877220
*FREE GIFTS OF THE WEEK : CLEANSER SAMPLE & BB JELLY SAMPLE* . POSTAGE RM8 SM / RM11 SS . . 👍 BASIC SET : 1MJ+1LCC = RM110 👍 TWIN SET : 2MJ = RM135 👍 TRIPLE SET : 3MJ = RM200 👍 ACNE SET : 1MJ+1LCC+1LDC = RM150 👍 GLOWING SET : 1MJ+1LCC+1LGM = RM150 👍 SCAR-FREE SET : 1MJ+1LGM+1LDC = RM150 👍 FLAWLESS SET : 1MJ+1LCC+1BBJ+1LGM = RM190 👍 DRY-SKIN SET : 1MJ+1LCC+1LGM+1LDC = RM190 👍 WHITENING SET : 1MJ+1LCC+1LDC+1BBJ = RM190 . . 👍 BABIES SET : 2 MJ BABY = RM135 *WITH FREE POSTAGE* . 👍 MOM & BABY SET : 1 MJ + 1 MJ BABY = RM134 *WITH FREE POSTAGE* . . 🎁 FREE RM10 VOUCHER 🎁 FREE 2 SAMPLES FOR PURCHASE RM160 & ABOVE 🎁 FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE 🎁 FREE FRIDGE MAGNET FOR EVERY PURCHASE . . Nak risik2 produk lovera? Meh lelaju whatsapp Shu. 📲+6019-6877220