an online Instagram web viewer

#kulitcerah medias

Photos

Halo selamat pagi 😊

Jangan lupa sebelum beraktivitas, bersihkan wajah anda dengan Nu Amoorea ya 😊

Segudang manfaat hanya dengan sebatang berbentuk sabun 😊

Yang pasti aman untuk ibu hamil dan menyusui 😊

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
Halo selamat pagi 😊 Jangan lupa sebelum beraktivitas, bersihkan wajah anda dengan Nu Amoorea ya 😊 Segudang manfaat hanya dengan sebatang berbentuk sabun 😊 Yang pasti aman untuk ibu hamil dan menyusui 😊 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
FORMULA KULIT FLAWLESS & GLOWING HERRAZ GLOW SERUM
.
Rusing dengan masalah kulit yang berpanjangan?
.
Perbagai produk telah cuba? 
Tapi hasil? Hrumm sama je?
.
Pergi office selalu kena tegur dengan masalah kulit?
.
Sampai malu dan confident diri hilang?
.
Tunggu dulu jangan putus asa.
.
Beri peluang kepada diri korang sekali lagi untuk tampil flawless cantik dan glowing.
.
Try Herraz Glow Serum selama 1-3 bulan secara konsisten dan rasa sendiri kelainan kulit wajah korang korang yang semakin sihat glow dan membuatkan hari korang lebih ceria.
.
Ramai customer kami yang memberi feedback positive selepas konsisten selama 1-3bulan dan akhirnya setia.
.
Antara testimony yang kami dapat. •Kulit moist dan glow sepanjang hari.
•Segala parut hilang dan pudar.
•Jerawat semakin susah nak tumbuh selepas amalkan.
•Jeragat pudar.
•Liang pori semakin mengecil.
•Makeup lebih kekal dan cantik.
.
Jom try korang pasti teruja dengan hasilnya. .
Sempena Chinese new year HQ berbesar hati nak bagi misteri gift kepada customer yang grab 2 box Herraz Glow Serum.
.
Dengan Harga
.
RM78 Sahaja
RM78 Sahaja
RM78 Sahaja
.
Promo ni akan tamat 28/2 tau. So jangan terlambat order ye nanti terlepasss.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps 💋0163145062💋
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
FORMULA KULIT FLAWLESS & GLOWING HERRAZ GLOW SERUM . Rusing dengan masalah kulit yang berpanjangan? . Perbagai produk telah cuba? Tapi hasil? Hrumm sama je? . Pergi office selalu kena tegur dengan masalah kulit? . Sampai malu dan confident diri hilang? . Tunggu dulu jangan putus asa. . Beri peluang kepada diri korang sekali lagi untuk tampil flawless cantik dan glowing. . Try Herraz Glow Serum selama 1-3 bulan secara konsisten dan rasa sendiri kelainan kulit wajah korang korang yang semakin sihat glow dan membuatkan hari korang lebih ceria. . Ramai customer kami yang memberi feedback positive selepas konsisten selama 1-3bulan dan akhirnya setia. . Antara testimony yang kami dapat. •Kulit moist dan glow sepanjang hari. •Segala parut hilang dan pudar. •Jerawat semakin susah nak tumbuh selepas amalkan. •Jeragat pudar. •Liang pori semakin mengecil. •Makeup lebih kekal dan cantik. . Jom try korang pasti teruja dengan hasilnya. . Sempena Chinese new year HQ berbesar hati nak bagi misteri gift kepada customer yang grab 2 box Herraz Glow Serum. . Dengan Harga . RM78 Sahaja RM78 Sahaja RM78 Sahaja . Promo ni akan tamat 28/2 tau. So jangan terlambat order ye nanti terlepasss. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps 💋0163145062💋 - #feeltaherrazglowserum  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
Alhamdulilah... makin ramai yang yakin degan produk pewiit 5in1 dan paling best foundation bb cream ramai yg dh cube...RM5 JE TAW !! nk thu ?? direct di whtsap sy...
.
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
#kencingmanis
#nakkurus
#kusam
#jeragat
#kulitkering
#uia
#kulitberminyak
#kulitputih
#kecantikan
#bebasjerawat
#kulitcerah
#kulitsensitif
#kulitbersih
#gebu
#putihgebu
#kulitkusam
#kulitcantik
#jerawathilang
#parutjerawat
#tradisional
#poslaju
Alhamdulilah... makin ramai yang yakin degan produk pewiit 5in1 dan paling best foundation bb cream ramai yg dh cube...RM5 JE TAW !! nk thu ?? direct di whtsap sy... . Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad. . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) ✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41) ✔ FREE 4 Masker shiseido . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 . . #kencingmanis  #nakkurus  #kusam  #jeragat  #kulitkering  #uia  #kulitberminyak  #kulitputih  #kecantikan  #bebasjerawat  #kulitcerah  #kulitsensitif  #kulitbersih  #gebu  #putihgebu  #kulitkusam  #kulitcantik  #jerawathilang  #parutjerawat  #tradisional  #poslaju 
Timewise Miracle Set Mary Kay💕 sis sooo in love dengan ni!
.
Age fighting produk yang sangat best😍
.
Ada 4 item dalam set ni
.
1️⃣ Cleanser
2️⃣ Age Fighting Moisturiser 
3️⃣ Day Solution SPF 35
4️⃣ Noght Solution .
.
Best kan? Lengkap lah rutin seharian sis .
Nak tahu more details each of the products? Sure darling, jom wassup sis💋
.
.
Sharing with 💖,
ieka 013-246 6083
.
.
#marykay #skincareterbaik #kulitkusam #kulitkedut #kulitcerah #kulitflawless #agefightingproducts #antiaging #antiagingproducts #marykayskincare #marykaymalaysia
Timewise Miracle Set Mary Kay💕 sis sooo in love dengan ni! . Age fighting produk yang sangat best😍 . Ada 4 item dalam set ni . 1️⃣ Cleanser 2️⃣ Age Fighting Moisturiser 3️⃣ Day Solution SPF 35 4️⃣ Noght Solution . . Best kan? Lengkap lah rutin seharian sis . Nak tahu more details each of the products? Sure darling, jom wassup sis💋 . . Sharing with 💖, ieka 013-246 6083 . . #marykay  #skincareterbaik  #kulitkusam  #kulitkedut  #kulitcerah  #kulitflawless  #agefightingproducts  #antiaging  #antiagingproducts  #marykayskincare  #marykaymalaysia 
Wajah kusam nggak sempat perawatan...???
Cerahkan dengan COLLASKIN SKIN CARE NASA...
.
Sibuk karena Si kecil aktif...???
.
Atau kerjaan lembur terus...???
.
Perawatan yang simple di rumah aja yuk dengan COLLASKIN SKIN CARE NASA
.
Simple sekali karena 1 box isi 2 pcs collagen soap dan 30 pcs collagen drink
.
Untuk perawatan wajah + badan luar dalam
Simple apa simple banget...??? .
Murah lagi...dibanding perawatan ke salon...???
.
● kulit glowing putih cerah alami
● bebas jerawat, bekas jerawat memudar
● flek hitam & kerutan halus memudar
● strechmark memudar
● cowok cewek boleh khok pake produk ini.
●Sangat Aman Dan Baik untuk Bumil dan Menyusui
●Memperkuat kuku agar tidak mudah rapuh

Tersedia Collaskin Facial Cleanser berbentuk cair, Collaskin Drink rasa Lemon dan Collaskin Hand Body Lotion

#collaskin #kulitcerah #cantik #alami #herbal #muslimah #wanita #wanitaindonesia #kesehatan #sehat
Wajah kusam nggak sempat perawatan...??? Cerahkan dengan COLLASKIN SKIN CARE NASA... . Sibuk karena Si kecil aktif...??? . Atau kerjaan lembur terus...??? . Perawatan yang simple di rumah aja yuk dengan COLLASKIN SKIN CARE NASA . Simple sekali karena 1 box isi 2 pcs collagen soap dan 30 pcs collagen drink . Untuk perawatan wajah + badan luar dalam Simple apa simple banget...??? . Murah lagi...dibanding perawatan ke salon...??? . ● kulit glowing putih cerah alami ● bebas jerawat, bekas jerawat memudar ● flek hitam & kerutan halus memudar ● strechmark memudar ● cowok cewek boleh khok pake produk ini. ●Sangat Aman Dan Baik untuk Bumil dan Menyusui ●Memperkuat kuku agar tidak mudah rapuh Tersedia Collaskin Facial Cleanser berbentuk cair, Collaskin Drink rasa Lemon dan Collaskin Hand Body Lotion #collaskin  #kulitcerah  #cantik  #alami  #herbal  #muslimah  #wanita  #wanitaindonesia  #kesehatan  #sehat 
® Happy Chinese New Year ‼
_
CNY SALES !
CNY SALES !
CNY SALES !
.
Sempena tahun baru cina ni, pihak HQ Nshha´zBeauty dengan berbesar hati membuat promosi "CNY Sales” buat pengguna setia produk Nshha´zBeauty 💞
.
DAN kepada yang belum cuba atau berminat nak cuba, jom cepat2 risik harga promosi yang
Confirm harga GILER KENTANGGGG punya🔥🔥
.
_
_
Tudiaa, Booster Whitening Premium :
~ Harga Asal RM85
~ Promosi Hanya RM65 !!!
_
_
♥ Promosi Sah dari (12 Feb - 21 Feb) sahaja .
STOCK TERHAD TAU !!! 😱
.
Untuk info lebih lanjut, jom whatsapp 📲 0124714536
_
_
_
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #CnySale #suplimentpalingmujarab #kulitcerah #beautysecretshalicious #magandaglow #kosmetikmurah #Cnysales #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #cnysales2018 #putihgebu #jerawat #putihglowing #jeragat #krimkunyit #injectionmurah #whiteninginjection #kosmetikmurah #ajl32 #CNY2018 #serummurahmalaysia #nshhabeauty #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boosterwhiteningpremium
® Happy Chinese New Year ‼ _ CNY SALES ! CNY SALES ! CNY SALES ! . Sempena tahun baru cina ni, pihak HQ Nshha´zBeauty dengan berbesar hati membuat promosi "CNY Sales” buat pengguna setia produk Nshha´zBeauty 💞 . DAN kepada yang belum cuba atau berminat nak cuba, jom cepat2 risik harga promosi yang Confirm harga GILER KENTANGGGG punya🔥🔥 . _ _ Tudiaa, Booster Whitening Premium : ~ Harga Asal RM85 ~ Promosi Hanya RM65 !!! _ _ ♥ Promosi Sah dari (12 Feb - 21 Feb) sahaja . STOCK TERHAD TAU !!! 😱 . Untuk info lebih lanjut, jom whatsapp 📲 0124714536 _ _ _ #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #CnySale  #suplimentpalingmujarab  #kulitcerah  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #Cnysales  #feedbackbooster  #kulitputih  #tatiskincare  #cnysales2018  #putihgebu  #jerawat  #putihglowing  #jeragat  #krimkunyit  #injectionmurah  #whiteninginjection  #kosmetikmurah  #ajl32  #CNY2018  #serummurahmalaysia  #nshhabeauty  #kapsulmutiara  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningmurahoriginal  #bwpremium  #boosterwhiteningpremium 
® Happy Chinese New Year ‼
_
CNY SALES !
CNY SALES !
CNY SALES !
.
Sempena tahun baru cina ni, pihak HQ Nshha´zBeauty dengan berbesar hati membuat promosi "CNY Sales” buat pengguna setia produk Nshha´zBeauty 💞
.
DAN kepada yang belum cuba atau berminat nak cuba, jom cepat2 risik harga promosi yang
Confirm harga GILER KENTANGGGG punya🔥🔥
.
♥ Promosi Sah dari (12 Feb - 21 Feb) sahaja .
STOCK TERHAD TAU !!! 😱
.
Untuk info lebih lanjut, jom whatsapp 📲 0124714536
_
_
_
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #CnySale #suplimentpalingmujarab #kulitcerah #beautysecretshalicious #magandaglow #kosmetikmurah #Cnysales #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #cnysales2018 #putihgebu #jerawat #putihglowing #jeragat #krimkunyit #injectionmurah #whiteninginjection #kosmetikmurah #ajl32 #CNY2018 #serummurahmalaysia #nshhabeauty #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boosterwhiteningpremium
® Happy Chinese New Year ‼ _ CNY SALES ! CNY SALES ! CNY SALES ! . Sempena tahun baru cina ni, pihak HQ Nshha´zBeauty dengan berbesar hati membuat promosi "CNY Sales” buat pengguna setia produk Nshha´zBeauty 💞 . DAN kepada yang belum cuba atau berminat nak cuba, jom cepat2 risik harga promosi yang Confirm harga GILER KENTANGGGG punya🔥🔥 . ♥ Promosi Sah dari (12 Feb - 21 Feb) sahaja . STOCK TERHAD TAU !!! 😱 . Untuk info lebih lanjut, jom whatsapp 📲 0124714536 _ _ _ #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #CnySale  #suplimentpalingmujarab  #kulitcerah  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #Cnysales  #feedbackbooster  #kulitputih  #tatiskincare  #cnysales2018  #putihgebu  #jerawat  #putihglowing  #jeragat  #krimkunyit  #injectionmurah  #whiteninginjection  #kosmetikmurah  #ajl32  #CNY2018  #serummurahmalaysia  #nshhabeauty  #kapsulmutiara  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningmurahoriginal  #bwpremium  #boosterwhiteningpremium 
® Happy Chinese New Year ‼
_
CNY SALES !
CNY SALES !
CNY SALES !
.
Sempena tahun baru cina ni, pihak HQ Nshha´zBeauty dengan berbesar hati membuat promosi "CNY Sales” buat pengguna setia produk Nshha´zBeauty 💞
.
DAN kepada yang belum cuba atau berminat nak cuba, jom cepat2 risik harga promosi yang
Confirm harga GILER KENTANGGGG punya🔥🔥
.
_
_
Tudiaa, Booster Whitening :
~ Harga Asal RM80
~ Promosi Hanya RM55 !!!
_
_
♥ Promosi Sah dari (12 Feb - 21 Feb) sahaja .
STOCK TERHAD TAU !!! 😱
.
Untuk info lebih lanjut, jom whatsapp 📲 0124714536
_
_
_
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #CnySale #suplimentpalingmujarab #kulitcerah #beautysecretshalicious #magandaglow #kosmetikmurah #Cnysales #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #cnysales2018 #putihgebu #jerawat #putihglowing #jeragat #krimkunyit #injectionmurah #whiteninginjection #kosmetikmurah #ajl32 #CNY2018 #serummurahmalaysia #nshhabeauty #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #bwpremium #boosterwhiteningpremium
® Happy Chinese New Year ‼ _ CNY SALES ! CNY SALES ! CNY SALES ! . Sempena tahun baru cina ni, pihak HQ Nshha´zBeauty dengan berbesar hati membuat promosi "CNY Sales” buat pengguna setia produk Nshha´zBeauty 💞 . DAN kepada yang belum cuba atau berminat nak cuba, jom cepat2 risik harga promosi yang Confirm harga GILER KENTANGGGG punya🔥🔥 . _ _ Tudiaa, Booster Whitening : ~ Harga Asal RM80 ~ Promosi Hanya RM55 !!! _ _ ♥ Promosi Sah dari (12 Feb - 21 Feb) sahaja . STOCK TERHAD TAU !!! 😱 . Untuk info lebih lanjut, jom whatsapp 📲 0124714536 _ _ _ #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #CnySale  #suplimentpalingmujarab  #kulitcerah  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #Cnysales  #feedbackbooster  #kulitputih  #tatiskincare  #cnysales2018  #putihgebu  #jerawat  #putihglowing  #jeragat  #krimkunyit  #injectionmurah  #whiteninginjection  #kosmetikmurah  #ajl32  #CNY2018  #serummurahmalaysia  #nshhabeauty  #kapsulmutiara  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningmurahoriginal  #bwpremium  #boosterwhiteningpremium 
Tahu kah Kamu saat kamu awalny pake cream2 untuk menuntaskan masalah kulitmu,
yg ada flek kamu nambah tebel,
jerawat tak kunjung pergi ,
itu artinya muka kamu ngak ada reaksi lg karna trlalu banyak racun dimuka makanya...
Kmu bingung kan pake Apa Biar kulit muka kembali normal sehat cantik Alami?
Back to natural...NU Amoorea Solusinya... MORE INFO cuss chat or inbox WA 0822 5131 1311

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaunguptdep #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
Tahu kah Kamu saat kamu awalny pake cream2 untuk menuntaskan masalah kulitmu, yg ada flek kamu nambah tebel, jerawat tak kunjung pergi , itu artinya muka kamu ngak ada reaksi lg karna trlalu banyak racun dimuka makanya... Kmu bingung kan pake Apa Biar kulit muka kembali normal sehat cantik Alami? Back to natural...NU Amoorea Solusinya... MORE INFO cuss chat or inbox WA 0822 5131 1311 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaunguptdep  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
...
Hallooooo semua☺️☺️☺️☺️
.
Nih aku ada kabar baik buat kamu2 yang Hobby Perawatan😊😊
👉Yg Hobby Pake Cream
👉yg Mukanya Kusem
👉Kumel
👉Dekil
👉Jerawatan
👉Berlubang-lubang
👉Kulitnya Kering or Luka Ga sembuh2 ???
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
Kamu galau blm nemu solusi buat masalah kulit mu ??
Atau bahkan mungkin kamu korban keganasan Krim2 berbahaya yg banyak mengandung Merkuri, Serbuk kaca,dkk..🙈🙈🙈🙈🙈
.
Tenang, Tenang, Santai, Woless 😎😎😎
Saya Punya...
.
-Glutathion
-Colagen
-Steamcell apple
-Vit C
-Asam Hyaluronat
.
Yg uda di Mix jadi satu dalam 1 kemasan.. yg mampu bangeeeettt
atasi semua masalaah kulitmu, bahkan masalah ketergantunganmu ama Krim2 berbahaya..🤗🤗
.
GLUCELLA adalah minuman rasa Apple yang diformulasikan dari bahan terbaik serta bahan2 Pilihan.. Yang mampu mengubah Hitam, Gelap kulitmu, jadi Terang benderang..😅😅😅😅
.
Stok terbatas yaa.. Kalo kehabisan inden dulu☺️☺️
.
larisssss miniissssss...
maaf ini Bukan BEST Seller yaa..
tapi AMAZZZZZIING BEST Seller ya..
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 087749760662

MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK! --- OPEN RESELLER --- 📦 Bergaransi barang sampai di tempat, dijamin ASLI, awas produk palsu banyak beredar.
📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri.
📦 Reseller welcome 😍 Profit 35rb-200rb/hari.
#hwi #joinhwi #hwipekanbaru #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #obatjerawat #jerawat  #bekasjerawat #flek #pemutih #pemutihwajah
... Hallooooo semua☺️☺️☺️☺️ . Nih aku ada kabar baik buat kamu2 yang Hobby Perawatan😊😊 👉Yg Hobby Pake Cream 👉yg Mukanya Kusem 👉Kumel 👉Dekil 👉Jerawatan 👉Berlubang-lubang 👉Kulitnya Kering or Luka Ga sembuh2 ??? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . Kamu galau blm nemu solusi buat masalah kulit mu ?? Atau bahkan mungkin kamu korban keganasan Krim2 berbahaya yg banyak mengandung Merkuri, Serbuk kaca,dkk..🙈🙈🙈🙈🙈 . Tenang, Tenang, Santai, Woless 😎😎😎 Saya Punya... . -Glutathion -Colagen -Steamcell apple -Vit C -Asam Hyaluronat . Yg uda di Mix jadi satu dalam 1 kemasan.. yg mampu bangeeeettt atasi semua masalaah kulitmu, bahkan masalah ketergantunganmu ama Krim2 berbahaya..🤗🤗 . GLUCELLA adalah minuman rasa Apple yang diformulasikan dari bahan terbaik serta bahan2 Pilihan.. Yang mampu mengubah Hitam, Gelap kulitmu, jadi Terang benderang..😅😅😅😅 . Stok terbatas yaa.. Kalo kehabisan inden dulu☺️☺️ . larisssss miniissssss... maaf ini Bukan BEST Seller yaa.. tapi AMAZZZZZIING BEST Seller ya.. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . Info Partner Bisnis/Produk 📲 WA: 087749760662 MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK! --- OPEN RESELLER --- 📦 Bergaransi barang sampai di tempat, dijamin ASLI, awas produk palsu banyak beredar. 📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri. 📦 Reseller welcome 😍 Profit 35rb-200rb/hari. #hwi  #joinhwi  #hwipekanbaru  #hwijakarta  #jualfrutablend  #jualwmp  #jualglucella  #jualdtozym  #wmp  #wmpmurah  #frutablend  #frutablendmurah  #dtozym  #dtozymmurah  #cmp  #cmpmurah  #glucella  #calseabone  #mrpro  #nesv  #kulitputih  #kulithalus  #kulitcerah  #obatjerawat  #jerawat  #bekasjerawat  #flek  #pemutih  #pemutihwajah 
...
Hallooooo semua☺️☺️☺️☺️
.
Nih aku ada kabar baik buat kamu2 yang Hobby Perawatan😊😊
👉Yg Hobby Pake Cream
👉yg Mukanya Kusem
👉Kumel
👉Dekil
👉Jerawatan
👉Berlubang-lubang
👉Kulitnya Kering or Luka Ga sembuh2 ???
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
Kamu galau blm nemu solusi buat masalah kulit mu ??
Atau bahkan mungkin kamu korban keganasan Krim2 berbahaya yg banyak mengandung Merkuri, Serbuk kaca,dkk..🙈🙈🙈🙈🙈
.
Tenang, Tenang, Santai, Woless 😎😎😎
Saya Punya...
.
-Glutathion
-Colagen
-Steamcell apple
-Vit C
-Asam Hyaluronat
.
Yg uda di Mix jadi satu dalam 1 kemasan.. yg mampu bangeeeettt
atasi semua masalaah kulitmu, bahkan masalah ketergantunganmu ama Krim2 berbahaya..🤗🤗
.
GLUCELLA adalah minuman rasa Apple yang diformulasikan dari bahan terbaik serta bahan2 Pilihan.. Yang mampu mengubah Hitam, Gelap kulitmu, jadi Terang benderang..😅😅😅😅
.
Stok terbatas yaa.. Kalo kehabisan inden dulu☺️☺️
.
larisssss miniissssss...
maaf ini Bukan BEST Seller yaa..
tapi AMAZZZZZIING BEST Seller ya..
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 087749760662

MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK! --- OPEN RESELLER --- 📦 Bergaransi barang sampai di tempat, dijamin ASLI, awas produk palsu banyak beredar.
📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri.
📦 Reseller welcome 😍 Profit 35rb-200rb/hari.
#hwi #joinhwi #hwipekanbaru #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #obatjerawat #jerawat  #bekasjerawat #flek #pemutih #pemutihwajah
... Hallooooo semua☺️☺️☺️☺️ . Nih aku ada kabar baik buat kamu2 yang Hobby Perawatan😊😊 👉Yg Hobby Pake Cream 👉yg Mukanya Kusem 👉Kumel 👉Dekil 👉Jerawatan 👉Berlubang-lubang 👉Kulitnya Kering or Luka Ga sembuh2 ??? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . Kamu galau blm nemu solusi buat masalah kulit mu ?? Atau bahkan mungkin kamu korban keganasan Krim2 berbahaya yg banyak mengandung Merkuri, Serbuk kaca,dkk..🙈🙈🙈🙈🙈 . Tenang, Tenang, Santai, Woless 😎😎😎 Saya Punya... . -Glutathion -Colagen -Steamcell apple -Vit C -Asam Hyaluronat . Yg uda di Mix jadi satu dalam 1 kemasan.. yg mampu bangeeeettt atasi semua masalaah kulitmu, bahkan masalah ketergantunganmu ama Krim2 berbahaya..🤗🤗 . GLUCELLA adalah minuman rasa Apple yang diformulasikan dari bahan terbaik serta bahan2 Pilihan.. Yang mampu mengubah Hitam, Gelap kulitmu, jadi Terang benderang..😅😅😅😅 . Stok terbatas yaa.. Kalo kehabisan inden dulu☺️☺️ . larisssss miniissssss... maaf ini Bukan BEST Seller yaa.. tapi AMAZZZZZIING BEST Seller ya.. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . Info Partner Bisnis/Produk 📲 WA: 087749760662 MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK! --- OPEN RESELLER --- 📦 Bergaransi barang sampai di tempat, dijamin ASLI, awas produk palsu banyak beredar. 📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri. 📦 Reseller welcome 😍 Profit 35rb-200rb/hari. #hwi  #joinhwi  #hwipekanbaru  #hwijakarta  #jualfrutablend  #jualwmp  #jualglucella  #jualdtozym  #wmp  #wmpmurah  #frutablend  #frutablendmurah  #dtozym  #dtozymmurah  #cmp  #cmpmurah  #glucella  #calseabone  #mrpro  #nesv  #kulitputih  #kulithalus  #kulitcerah  #obatjerawat  #jerawat  #bekasjerawat  #flek  #pemutih  #pemutihwajah 
...
Hallooooo semua☺️☺️☺️☺️
.
Nih aku ada kabar baik buat kamu2 yang Hobby Perawatan😊😊
👉Yg Hobby Pake Cream
👉yg Mukanya Kusem
👉Kumel
👉Dekil
👉Jerawatan
👉Berlubang-lubang
👉Kulitnya Kering or Luka Ga sembuh2 ???
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
Kamu galau blm nemu solusi buat masalah kulit mu ??
Atau bahkan mungkin kamu korban keganasan Krim2 berbahaya yg banyak mengandung Merkuri, Serbuk kaca,dkk..🙈🙈🙈🙈🙈
.
Tenang, Tenang, Santai, Woless 😎😎😎
Saya Punya...
.
-Glutathion
-Colagen
-Steamcell apple
-Vit C
-Asam Hyaluronat
.
Yg uda di Mix jadi satu dalam 1 kemasan.. yg mampu bangeeeettt
atasi semua masalaah kulitmu, bahkan masalah ketergantunganmu ama Krim2 berbahaya..🤗🤗
.
GLUCELLA adalah minuman rasa Apple yang diformulasikan dari bahan terbaik serta bahan2 Pilihan.. Yang mampu mengubah Hitam, Gelap kulitmu, jadi Terang benderang..😅😅😅😅
.
Stok terbatas yaa.. Kalo kehabisan inden dulu☺️☺️
.
larisssss miniissssss...
maaf ini Bukan BEST Seller yaa..
tapi AMAZZZZZIING BEST Seller ya..
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 087749760662

MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK! --- OPEN RESELLER --- 📦 Bergaransi barang sampai di tempat, dijamin ASLI, awas produk palsu banyak beredar.
📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri.
📦 Reseller welcome 😍 Profit 35rb-200rb/hari.
#hwi #joinhwi #hwipekanbaru #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #obatjerawat #jerawat  #bekasjerawat #flek #pemutih #pemutihwajah
... Hallooooo semua☺️☺️☺️☺️ . Nih aku ada kabar baik buat kamu2 yang Hobby Perawatan😊😊 👉Yg Hobby Pake Cream 👉yg Mukanya Kusem 👉Kumel 👉Dekil 👉Jerawatan 👉Berlubang-lubang 👉Kulitnya Kering or Luka Ga sembuh2 ??? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . Kamu galau blm nemu solusi buat masalah kulit mu ?? Atau bahkan mungkin kamu korban keganasan Krim2 berbahaya yg banyak mengandung Merkuri, Serbuk kaca,dkk..🙈🙈🙈🙈🙈 . Tenang, Tenang, Santai, Woless 😎😎😎 Saya Punya... . -Glutathion -Colagen -Steamcell apple -Vit C -Asam Hyaluronat . Yg uda di Mix jadi satu dalam 1 kemasan.. yg mampu bangeeeettt atasi semua masalaah kulitmu, bahkan masalah ketergantunganmu ama Krim2 berbahaya..🤗🤗 . GLUCELLA adalah minuman rasa Apple yang diformulasikan dari bahan terbaik serta bahan2 Pilihan.. Yang mampu mengubah Hitam, Gelap kulitmu, jadi Terang benderang..😅😅😅😅 . Stok terbatas yaa.. Kalo kehabisan inden dulu☺️☺️ . larisssss miniissssss... maaf ini Bukan BEST Seller yaa.. tapi AMAZZZZZIING BEST Seller ya.. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . Info Partner Bisnis/Produk 📲 WA: 087749760662 MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK! --- OPEN RESELLER --- 📦 Bergaransi barang sampai di tempat, dijamin ASLI, awas produk palsu banyak beredar. 📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri. 📦 Reseller welcome 😍 Profit 35rb-200rb/hari. #hwi  #joinhwi  #hwipekanbaru  #hwijakarta  #jualfrutablend  #jualwmp  #jualglucella  #jualdtozym  #wmp  #wmpmurah  #frutablend  #frutablendmurah  #dtozym  #dtozymmurah  #cmp  #cmpmurah  #glucella  #calseabone  #mrpro  #nesv  #kulitputih  #kulithalus  #kulitcerah  #obatjerawat  #jerawat  #bekasjerawat  #flek  #pemutih  #pemutihwajah 
Beauty Set To Grab Now!!! .
🐹Yang berkulit gelap - dah cerah
🐹Yang berjerawat - dah licin
🐹Yang berparut - dah pudar
🐹Yang berjeragat - dah hilang
🐹Yang berkulit cerah - MAKIN GEBU 🐹Ibu menyusu - susu makin banyak
🐹Ibu menyusu bayi - bayi cerah . 
SEMUA INI GARA-GARA RANGKAIAN PRODUK HEBAT MIMY BEAUTY LAAA.  PAKAR KULIT ANDA. 
Xkira lapisan masyarakat, semua boleh ambil #MimyBeautyPakarKulitAnda. 
Yang pasti Sis jual produk original dari HQ, bukan yang timbang kilo yg xde kelulusan KKM, bahaya tauu .
Nak cuba x? Pm sis untuk order k 0109181493
.
.
Beauty Set To Grab Now!!! . 🐹Yang berkulit gelap - dah cerah 🐹Yang berjerawat - dah licin 🐹Yang berparut - dah pudar 🐹Yang berjeragat - dah hilang 🐹Yang berkulit cerah - MAKIN GEBU 🐹Ibu menyusu - susu makin banyak 🐹Ibu menyusu bayi - bayi cerah . SEMUA INI GARA-GARA RANGKAIAN PRODUK HEBAT MIMY BEAUTY LAAA. PAKAR KULIT ANDA. Xkira lapisan masyarakat, semua boleh ambil #MimyBeautyPakarKulitAnda . Yang pasti Sis jual produk original dari HQ, bukan yang timbang kilo yg xde kelulusan KKM, bahaya tauu . Nak cuba x? Pm sis untuk order k 0109181493 . .
Beauty Set To Grab Now!!! .
🐹Yang berkulit gelap - dah cerah
🐹Yang berjerawat - dah licin
🐹Yang berparut - dah pudar
🐹Yang berjeragat - dah hilang
🐹Yang berkulit cerah - MAKIN GEBU 🐹Ibu menyusu - susu makin banyak
🐹Ibu menyusu bayi - bayi cerah . 
SEMUA INI GARA-GARA RANGKAIAN PRODUK HEBAT MIMY BEAUTY LAAA.  PAKAR KULIT ANDA. 
Xkira lapisan masyarakat, semua boleh ambil #MimyBeautyPakarKulitAnda. 
Yang pasti Sis jual produk original dari HQ, bukan yang timbang kilo yg xde kelulusan KKM, bahaya tauu .
Nak cuba x? Pm sis untuk order k 0109181493
.
.
Beauty Set To Grab Now!!! . 🐹Yang berkulit gelap - dah cerah 🐹Yang berjerawat - dah licin 🐹Yang berparut - dah pudar 🐹Yang berjeragat - dah hilang 🐹Yang berkulit cerah - MAKIN GEBU 🐹Ibu menyusu - susu makin banyak 🐹Ibu menyusu bayi - bayi cerah . SEMUA INI GARA-GARA RANGKAIAN PRODUK HEBAT MIMY BEAUTY LAAA. PAKAR KULIT ANDA. Xkira lapisan masyarakat, semua boleh ambil #MimyBeautyPakarKulitAnda . Yang pasti Sis jual produk original dari HQ, bukan yang timbang kilo yg xde kelulusan KKM, bahaya tauu . Nak cuba x? Pm sis untuk order k 0109181493 . .
"MAGIC!!.. MAGIC!!.. MAGIC!!.. 🐯🐻
:
:
Supplement ni sangat MAGIC 💊💝
:
Natural je pon kesan meletop!!. Letopp!! 💣💣
:
Siapa ada masalah parut degil yg tak hilang boleh mkan #superwhitening sekali taw
:
Memang cepat hilang 💪🏻💪🏻
:
Kulit kusam terus jadi gebu 😍😍 berminat cepat text me ok 0109181493
.
.
"MAGIC!!.. MAGIC!!.. MAGIC!!.. 🐯🐻 : : Supplement ni sangat MAGIC 💊💝 : Natural je pon kesan meletop!!. Letopp!! 💣💣 : Siapa ada masalah parut degil yg tak hilang boleh mkan #superwhitening  sekali taw : Memang cepat hilang 💪🏻💪🏻 : Kulit kusam terus jadi gebu 😍😍 berminat cepat text me ok 0109181493 . .
"MAGIC!!.. MAGIC!!.. MAGIC!!.. 🐯🐻
:
:
Supplement ni sangat MAGIC 💊💝
:
Natural je pon kesan meletop!!. Letopp!! 💣💣
:
Siapa ada masalah parut degil yg tak hilang boleh mkan #superwhitening sekali taw
:
Memang cepat hilang 💪🏻💪🏻
:
Kulit kusam terus jadi gebu 😍😍 berminat cepat text me ok 0109181493
.
.
"MAGIC!!.. MAGIC!!.. MAGIC!!.. 🐯🐻 : : Supplement ni sangat MAGIC 💊💝 : Natural je pon kesan meletop!!. Letopp!! 💣💣 : Siapa ada masalah parut degil yg tak hilang boleh mkan #superwhitening  sekali taw : Memang cepat hilang 💪🏻💪🏻 : Kulit kusam terus jadi gebu 😍😍 berminat cepat text me ok 0109181493 . .
"MAGIC!!.. MAGIC!!.. MAGIC!!.. 🐯🐻
:
:
Supplement ni sangat MAGIC 💊💝
:
Natural je pon kesan meletop!!. Letopp!! 💣💣
:
Siapa ada masalah parut degil yg tak hilang boleh mkan #superwhitening sekali taw
:
Memang cepat hilang 💪🏻💪🏻
:
Kulit kusam terus jadi gebu 😍😍 berminat cepat text me ok 0109181493
.
.
"MAGIC!!.. MAGIC!!.. MAGIC!!.. 🐯🐻 : : Supplement ni sangat MAGIC 💊💝 : Natural je pon kesan meletop!!. Letopp!! 💣💣 : Siapa ada masalah parut degil yg tak hilang boleh mkan #superwhitening  sekali taw : Memang cepat hilang 💪🏻💪🏻 : Kulit kusam terus jadi gebu 😍😍 berminat cepat text me ok 0109181493 . .
"MAGIC!!.. MAGIC!!.. MAGIC!!.. 🐯🐻
:
:
Supplement ni sangat MAGIC 💊💝
:
Natural je pon kesan meletop!!. Letopp!! 💣💣
:
Siapa ada masalah parut degil yg tak hilang boleh mkan #superwhitening sekali taw
:
Memang cepat hilang 💪🏻💪🏻
:
Kulit kusam terus jadi gebu 😍😍 berminat cepat text me ok 0109181493
.
.
"MAGIC!!.. MAGIC!!.. MAGIC!!.. 🐯🐻 : : Supplement ni sangat MAGIC 💊💝 : Natural je pon kesan meletop!!. Letopp!! 💣💣 : Siapa ada masalah parut degil yg tak hilang boleh mkan #superwhitening  sekali taw : Memang cepat hilang 💪🏻💪🏻 : Kulit kusam terus jadi gebu 😍😍 berminat cepat text me ok 0109181493 . .
Supplement and skincare wajib ada tau utk penjagaan kulit supaya kekal sihat. 
Tgk founder gebu gebas, sure dari grab satu bertambah grab 3-4 item tak tahan jeles tgk bukti snow white depan mata 😍😍
.
Mimy beauty pakar kulit anda.  Produk lengkap head to toe ,dari supplement untk dalaman dan juga untuk luaran sperti mandian, losyen, scrub, serum & spray.
Lulus KKM tau trbukti berkesan. Mampu milik
.
Tgk jelah testimoni hari2 sume cenggini 👍👍👍👍 haaa. Siap repeat order. 
Okla Whatsapp sis untuk  0109181493 for more details .
.
Supplement and skincare wajib ada tau utk penjagaan kulit supaya kekal sihat. Tgk founder gebu gebas, sure dari grab satu bertambah grab 3-4 item tak tahan jeles tgk bukti snow white depan mata 😍😍 . Mimy beauty pakar kulit anda. Produk lengkap head to toe ,dari supplement untk dalaman dan juga untuk luaran sperti mandian, losyen, scrub, serum & spray. Lulus KKM tau trbukti berkesan. Mampu milik . Tgk jelah testimoni hari2 sume cenggini 👍👍👍👍 haaa. Siap repeat order. Okla Whatsapp sis untuk 0109181493 for more details . .
DULU MAKEUP BERIA CANTIKNYAA TAK JUGAKKKKK !!!!! .
Makeup berejam kemain jerawat berbenjol2 jugakk. Paling menyampah dah makeup putih cerah bercapuk pulak.. Sekarang keluar tak yah pakai apa2 .
Lipstik je pun dah okay.
.
 Rasa2? Korang yg mana? Keluar makeup beria tapi tak cantik2 jugak or tak make up tp still menawan?  Nak tahu jawapan jujur pergi tengok depan cermin kulit korang rupa apa?
DULU MAKEUP BERIA CANTIKNYAA TAK JUGAKKKKK !!!!! . Makeup berejam kemain jerawat berbenjol2 jugakk. Paling menyampah dah makeup putih cerah bercapuk pulak.. Sekarang keluar tak yah pakai apa2 . Lipstik je pun dah okay. . Rasa2? Korang yg mana? Keluar makeup beria tapi tak cantik2 jugak or tak make up tp still menawan? Nak tahu jawapan jujur pergi tengok depan cermin kulit korang rupa apa?
Masker korea by @cantiksehat_indo
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) Info pemesanan : 
Wa : +62 823 1158 2110
Line: @wku3192q
Ig :@cantiksehat_indo

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#
Masker korea by @cantiksehat_indo . Komposisi: Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.) Pertanyaan yang sering diajukan: Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu? Jawabannya: Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana. Aturan pakai: Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) Info pemesanan : Wa : +62 823 1158 2110 Line: @wku3192q Ig :@cantiksehat_indo #maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #
Masker korea by @cantiksehat_indo
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) Info pemesanan : 
Wa : +62 823 1158 2110
Line: @wku3192q
Ig :@cantiksehat_indo

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#
Masker korea by @cantiksehat_indo . Komposisi: Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.) Pertanyaan yang sering diajukan: Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu? Jawabannya: Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana. Aturan pakai: Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) Info pemesanan : Wa : +62 823 1158 2110 Line: @wku3192q Ig :@cantiksehat_indo #maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #
Masker korea by @cantiksehat_indo
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) Info pemesanan : 
Wa : +62 823 1158 2110
Line: @wku3192q
Ig :@cantiksehat_indo

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#
Masker korea by @cantiksehat_indo . Komposisi: Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.) Pertanyaan yang sering diajukan: Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu? Jawabannya: Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana. Aturan pakai: Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) Info pemesanan : Wa : +62 823 1158 2110 Line: @wku3192q Ig :@cantiksehat_indo #maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #
Kasih Sayang Seorang Ayah kepada Anaknya Sangatlah Luar biasa😊

Kalau berbicara tentang kasih sayang orang tua, kita biasanya akan lebih membahas kasih sayang Ibu daripada kasih sayang Ayah. Memang kasih sayang Ibu tak tertandingi. Bagaimana dengan kasih sayang Ayah? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)
. . 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
Kasih Sayang Seorang Ayah kepada Anaknya Sangatlah Luar biasa😊 Kalau berbicara tentang kasih sayang orang tua, kita biasanya akan lebih membahas kasih sayang Ibu daripada kasih sayang Ayah. Memang kasih sayang Ibu tak tertandingi. Bagaimana dengan kasih sayang Ayah? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga) . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
Bisa memiliki Keturunan dan si buah hati yang sehat dan lucu adalah dambaan dan impian setiap keluarga, karna memang untuk itulah tujuan sebenarnya kenapa kita berkeluarga... namun tidak semua dari kita yang bisa dengan mudah beruntung mendapatkannya seiring dengan perkembangan zaman , pola dan gaya hidup yang membuat banyak dari kita menemukan kesulitan untuk bisa hamil dengan berbagai macam masalah dan hambatannya seperti :
Kista, Miom, PCOS, Tuba palopi, Keputihan, Infertil, Toxo, Rubella, Polip, Azosper, Terathos, Olighos, Varikokel dan faktor faktor penghambat kehamilan lainnya
Banyak dari kita yang seringkali terjebak dengan hanya menunggu keajaiban hingga bertahun tahun lamanya, padahal keajaiban itu sendiri datang melalui doa kuat dan dengan usaha yang tepat .. tidak ada satupun penyakit yang tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengerti penyebabnya, tahu solusi jalan keluarnya dan meyakini proses penyembuhannya .. sebab hidup hanya sekali jika bukan anak keturunan kita yang akan tetap membuat nama kita selalu ada meskipun ketika kita sudah tiada , lalu siapa lagi ?
Temukan Solusi cepat hamil apapun penghambatnya bersama Bio EntropyEnergy

Bbm: DE2D6A7E
Whatsapp: 085748661465
Bisa memiliki Keturunan dan si buah hati yang sehat dan lucu adalah dambaan dan impian setiap keluarga, karna memang untuk itulah tujuan sebenarnya kenapa kita berkeluarga... namun tidak semua dari kita yang bisa dengan mudah beruntung mendapatkannya seiring dengan perkembangan zaman , pola dan gaya hidup yang membuat banyak dari kita menemukan kesulitan untuk bisa hamil dengan berbagai macam masalah dan hambatannya seperti : Kista, Miom, PCOS, Tuba palopi, Keputihan, Infertil, Toxo, Rubella, Polip, Azosper, Terathos, Olighos, Varikokel dan faktor faktor penghambat kehamilan lainnya Banyak dari kita yang seringkali terjebak dengan hanya menunggu keajaiban hingga bertahun tahun lamanya, padahal keajaiban itu sendiri datang melalui doa kuat dan dengan usaha yang tepat .. tidak ada satupun penyakit yang tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengerti penyebabnya, tahu solusi jalan keluarnya dan meyakini proses penyembuhannya .. sebab hidup hanya sekali jika bukan anak keturunan kita yang akan tetap membuat nama kita selalu ada meskipun ketika kita sudah tiada , lalu siapa lagi ? Temukan Solusi cepat hamil apapun penghambatnya bersama Bio EntropyEnergy Bbm: DE2D6A7E Whatsapp: 085748661465
PROMO COMBO CINDELLE BOOSTER !!
TOP SELLING
FAST SELLING !! CINDELLE BOOSTER .
FUNGSI
✔ Boost skin untuk cepat cerah
✔ Bertindak sebagai booster
✔ Boleh mix dengan any injection pun
========== RM230
FREE POSTAGE
+
FREE GIFT
Sekotak Leveine mask serum
( NP: RM120 )!!!
#LEVEINE : Snails Essence whitening Tube Mask
========
Gabungan Mask + Serum Pertama di Malaysia
Merupakan No.1 Di KOREA ========
Kalau nak beli CINDELLE BOOSTER sahaja RM200. ============
Mix #cindellebooster dengan mana2 produk whitening injection lain untuk boost skin cepat cerah putih gebussss!! Whatsapp +60175005707

#cindellebooster
#cindelle
#nakputih
#cepatputih
#kulitcerah
#whiteningbooster
#booster
#boosterinjection
#whiteninginjection
#boostskin
#cindelleboosterori
#boostercindelle
#kuwait
#malaysia
#usa
#dubai
#kenya
#france
#africa
#nigeria
#philipines
#brunei
PROMO COMBO CINDELLE BOOSTER !! TOP SELLING FAST SELLING !! CINDELLE BOOSTER . FUNGSI ✔ Boost skin untuk cepat cerah ✔ Bertindak sebagai booster ✔ Boleh mix dengan any injection pun ========== RM230 FREE POSTAGE + FREE GIFT Sekotak Leveine mask serum ( NP: RM120 )!!! #LEVEINE  : Snails Essence whitening Tube Mask ======== Gabungan Mask + Serum Pertama di Malaysia Merupakan No.1 Di KOREA ======== Kalau nak beli CINDELLE BOOSTER sahaja RM200. ============ Mix #cindellebooster  dengan mana2 produk whitening injection lain untuk boost skin cepat cerah putih gebussss!! Whatsapp +60175005707 #cindellebooster  #cindelle  #nakputih  #cepatputih  #kulitcerah  #whiteningbooster  #booster  #boosterinjection  #whiteninginjection  #boostskin  #cindelleboosterori  #boostercindelle  #kuwait  #malaysia  #usa  #dubai  #kenya  #france  #africa  #nigeria  #philipines  #brunei 
#GLUTAX2000GS RECOMBINED WHITE
RM230 • #Memutihkan dan memberi nutrisi kepada kulit
• Membuat kulit TEGANG dan anjal
• Mengurangkan bintik-bintik gelap
• Memperbaiki penuaan dan juga melindungi dari #jerawat
• Melembutkan kulit
• Mengurangkan #eyebag di bawah mata
• Membuat kulit fleksibel , halus , sihat dan bercahaya
• #Antipenuaan dan anti - kedut
• Mencegah jerawat dan menghilangkan cela
• Meningkatkan penyembuhan luka
• Memperbaiki sel #kulitrosak
• Mampu mempertahankan KOLAGEN yang ada dalam tubuh dan
supaya kulit menjadi lebih anjal

Not recommended for :
Pregnant women and breast-feeding
During menstrual periods of women
Allergy to vitamins of any kind
Patients with cardiovascular problems

1 box contains:
10 gluta vials
10 ampoules (5 ml)
10 ampoules (2ml)

Method : 
intravenously (IV)

One injection session every week for 1 or 2 months depending on your body
metabolism. So 1 box will last about 10 weeks. Then can reduce the dosage to 1 session every 2 or 3 weeks for maintenance.

Cara pemakaian whitening injection 
GLUTAX 2000GS RECOMBINED WHITE: • Campurkan satu set 1 set di campur jadi 1 dalam 1 Spuit
• Di suntikan Intra Vena ( IV) / Intra Muscular ( IM)
• Hasil terbaik lakukan sesi selama 1x dalam seminggu
• Lakukan penyuntikan secara rutin agar mempercepat proses pemutihan untuk mendapatkan hasil kulit putih yang cerah, halus dengan hasil terbaik
• Dinasihatkan perlu makan sebelum melakukan suntikan
• Perbanyakkan minum air masak kerana sifatnya larut dalam air dan dapat membantu proses memutihan dan melembabkan kulit ========
========
✅💯 Original Guaranteed

#glutax2000gsoriginal
#glutax2000gsmalaysia
#glutax2000
#glutax
#whiteninginjection
#injectionputih
#kulitcerah
#glowing
#flawless
#cucukputih
#nakputih
#injectionartis
#injectputih
#malaysia
#german
#kuwait
#bahrain
#oman
#france

Whatsapp +60175005707
#GLUTAX2000GS  RECOMBINED WHITE RM230 • #Memutihkan  dan memberi nutrisi kepada kulit • Membuat kulit TEGANG dan anjal • Mengurangkan bintik-bintik gelap • Memperbaiki penuaan dan juga melindungi dari #jerawat  • Melembutkan kulit • Mengurangkan #eyebag  di bawah mata • Membuat kulit fleksibel , halus , sihat dan bercahaya • #Antipenuaan  dan anti - kedut • Mencegah jerawat dan menghilangkan cela • Meningkatkan penyembuhan luka • Memperbaiki sel #kulitrosak  • Mampu mempertahankan KOLAGEN yang ada dalam tubuh dan supaya kulit menjadi lebih anjal Not recommended for : Pregnant women and breast-feeding During menstrual periods of women Allergy to vitamins of any kind Patients with cardiovascular problems 1 box contains: 10 gluta vials 10 ampoules (5 ml) 10 ampoules (2ml) Method :  intravenously (IV) One injection session every week for 1 or 2 months depending on your body metabolism. So 1 box will last about 10 weeks. Then can reduce the dosage to 1 session every 2 or 3 weeks for maintenance. Cara pemakaian whitening injection  GLUTAX 2000GS RECOMBINED WHITE: • Campurkan satu set 1 set di campur jadi 1 dalam 1 Spuit • Di suntikan Intra Vena ( IV) / Intra Muscular ( IM) • Hasil terbaik lakukan sesi selama 1x dalam seminggu • Lakukan penyuntikan secara rutin agar mempercepat proses pemutihan untuk mendapatkan hasil kulit putih yang cerah, halus dengan hasil terbaik • Dinasihatkan perlu makan sebelum melakukan suntikan • Perbanyakkan minum air masak kerana sifatnya larut dalam air dan dapat membantu proses memutihan dan melembabkan kulit ======== ======== ✅💯 Original Guaranteed #glutax2000gsoriginal  #glutax2000gsmalaysia  #glutax2000  #glutax  #whiteninginjection  #injectionputih  #kulitcerah  #glowing  #flawless  #cucukputih  #nakputih  #injectionartis  #injectputih  #malaysia  #german  #kuwait  #bahrain  #oman  #france  Whatsapp +60175005707
HOT SELLING📢📢📢📢
COMBO Vitamin C Rosehip 1000mg + Whitening Booster Original UK
RM110
FREE POSTAGE

nak beli loose pon boleh.
HARGA :
VITAMIN C ROSEHIP 1500mg RM50/botol
WHITENING BOOSTER RM80/botol
**qty : 30biji/botol
**whatsapp +60175005707

Vitamin C yang mencukupi akan membantu pembentukan kolagen. Kolagen ini akan menjaga kekenyalan dan keanjalan kulit dengan bantuan vitamin C. 
Ketika vitamin C diberikan kepada sel kulit, maka ianya akan mengurangi kerutan dan meningkatkan kehalusan permukaan kulit. 
Dalam penjagaan kulit, vitamin c dapat merawat jerawat , mencerahkan kulit, melicinkan kulit dan juga melembapkan kulit. 📌KELEBIHAN VITAMIN C ROSEHIPS 1500MG📌
Menghilangkan parut jerawat 
Melicinkan kulit
Mengecutkan jerawat
Kulit tampak glowing
Mencerahkan kulit
Mengatasi masalah kulit kering
Mengatasi masalah kulit
Melembapkan kulit
Menegangkan Kulit
Anti penuaan
Membuang toksin dalam badan 📌WHITENING BOOSTER📌
PUTIH SAHAJA TIDAK CUKUP
Whitening Booster juga bertindak melembabkan dan memaksimakan pencerahan kulit supaya kulit anda tidak kusam dan kering , malah nampak flawless.

ANTARA FUNGSI WHITENING BOOSTER :
♦merawat kulit kusam ♦membantu kulit yang lambat cerah
♦Mengecilkan liang-liang roma wajah
♦Melembabkan kulit dan anti penuaan
♦Merawat masalah kulit kusam,
kering, gelap, parut dan jerawat
♦Wajah tampak lebih berseri-seri ========
✅💯 Original Guaranteed

#Vitamincmurah
#Whiteningbooster
#VitamincRosehipOriginalUk
#pemborongvitaminc 
#combowhiteningrm110
#vitamincrosehiporiginalukmurah
#whiteningboostercombo
#combovitamincrosehip
#rosehipuk
#combowhitening
#vitamincrosehipuk
#rosehipuk1000mg
#vitamincrosehip
#vitamincrosehiporiginaluk
#nakputih
#whiteningsupplement
#supplementputih
#vitaminc
#kulitcerah
#putihmelepak
#nakputih
#nakgebu
#sweden
#oman
#malaysia
#uk
#dubai
#brunei
#france

Whatsapp +60175005707
HOT SELLING📢📢📢📢 COMBO Vitamin C Rosehip 1000mg + Whitening Booster Original UK RM110 FREE POSTAGE nak beli loose pon boleh. HARGA : VITAMIN C ROSEHIP 1500mg RM50/botol WHITENING BOOSTER RM80/botol **qty : 30biji/botol **whatsapp +60175005707 Vitamin C yang mencukupi akan membantu pembentukan kolagen. Kolagen ini akan menjaga kekenyalan dan keanjalan kulit dengan bantuan vitamin C. Ketika vitamin C diberikan kepada sel kulit, maka ianya akan mengurangi kerutan dan meningkatkan kehalusan permukaan kulit. Dalam penjagaan kulit, vitamin c dapat merawat jerawat , mencerahkan kulit, melicinkan kulit dan juga melembapkan kulit. 📌KELEBIHAN VITAMIN C ROSEHIPS 1500MG📌 Menghilangkan parut jerawat  Melicinkan kulit Mengecutkan jerawat Kulit tampak glowing Mencerahkan kulit Mengatasi masalah kulit kering Mengatasi masalah kulit Melembapkan kulit Menegangkan Kulit Anti penuaan Membuang toksin dalam badan 📌WHITENING BOOSTER📌 PUTIH SAHAJA TIDAK CUKUP Whitening Booster juga bertindak melembabkan dan memaksimakan pencerahan kulit supaya kulit anda tidak kusam dan kering , malah nampak flawless. ANTARA FUNGSI WHITENING BOOSTER : ♦merawat kulit kusam ♦membantu kulit yang lambat cerah ♦Mengecilkan liang-liang roma wajah ♦Melembabkan kulit dan anti penuaan ♦Merawat masalah kulit kusam, kering, gelap, parut dan jerawat ♦Wajah tampak lebih berseri-seri ======== ✅💯 Original Guaranteed #Vitamincmurah  #Whiteningbooster  #VitamincRosehipOriginalUk  #pemborongvitaminc  #combowhiteningrm110  #vitamincrosehiporiginalukmurah  #whiteningboostercombo  #combovitamincrosehip  #rosehipuk  #combowhitening  #vitamincrosehipuk  #rosehipuk1000mg  #vitamincrosehip  #vitamincrosehiporiginaluk  #nakputih  #whiteningsupplement  #supplementputih  #vitaminc  #kulitcerah  #putihmelepak  #nakputih  #nakgebu  #sweden  #oman  #malaysia  #uk  #dubai  #brunei  #france  Whatsapp +60175005707
.
.
KULIT BERJERAWAT ❓
KULIT SENSITIF ❓
KULIT KERING DAN MENGGELUPAS ❓
KULIT BERMINYAK ❓
.
Siapa dekat sini suka pakai moisturizer? Ada tak yang tak suka pakai? Okay ni Cik Mala nak bagitau, semua orang wajib pakai moisturizer ❗️
.
Tak kira kulit anda jenis berminyak atau pun kering. Moisturizer wajib ada dalam rutin skincare harian kita. .
Moisturizer Mary Kay ada dua jenis iaitu untuk kulit kering dan juga untuk kulit berminyak.
.
Jom try supplement kulit iaitu OIL FREE HYDRATING GEL yang berkhasiat untuk kulit korang ni! 😘😘
.
Dengan adanya penggunaan Oil Free Hydrating Gel (OFHG) atau Intense Moisturizing Cream (IMC) 😍 boleh bagi manfaat yang terlalu banyak untuk kulit kita tau! ❤
.
OIL- FREE HYDRATING GEL .
✔ Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi.
.
✔ Tekstur gel yang sangat ringan dan cepat meresap.
.
✔ Melembabkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
.
✔️Mengawal pengeluaran minyak.
.
✔ Dijadikan sebagai make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
.
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk.
.
✔ Meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat yang merah-merah.
.
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.
.
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan).
.
Nak kulit sihat, anjal, licin selembut kulit baby,  cuba supplemen kulit hebat ni. .
Whatsapp Cik Mala for free consultation.
.
Much Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#kulitnormal #kulitkering #kulitkombinasi #kulitberjerawat
#kulitbermasalah #skincaremalaysia #sayajualskincare #foundationmurah #sayajualkosmetik #igkosmetikmurah #produkkecantikan #kulitcerah #putihpinkish #nakcantikcarisaya #jomcantik #letscantik #putihgebu #kulitanjal #antikedutan #bintikhitam #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaarmalaysia #kolagen #kulitsensitif #bibirhitam #bibirkering ##bibirgelap #skincarehalal
. . KULIT BERJERAWAT ❓ KULIT SENSITIF ❓ KULIT KERING DAN MENGGELUPAS ❓ KULIT BERMINYAK ❓ . Siapa dekat sini suka pakai moisturizer? Ada tak yang tak suka pakai? Okay ni Cik Mala nak bagitau, semua orang wajib pakai moisturizer ❗️ . Tak kira kulit anda jenis berminyak atau pun kering. Moisturizer wajib ada dalam rutin skincare harian kita. . Moisturizer Mary Kay ada dua jenis iaitu untuk kulit kering dan juga untuk kulit berminyak. . Jom try supplement kulit iaitu OIL FREE HYDRATING GEL yang berkhasiat untuk kulit korang ni! 😘😘 . Dengan adanya penggunaan Oil Free Hydrating Gel (OFHG) atau Intense Moisturizing Cream (IMC) 😍 boleh bagi manfaat yang terlalu banyak untuk kulit kita tau! ❤ . OIL- FREE HYDRATING GEL . ✔ Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi. . ✔ Tekstur gel yang sangat ringan dan cepat meresap. . ✔ Melembabkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak. . ✔️Mengawal pengeluaran minyak. . ✔ Dijadikan sebagai make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. . ✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk. . ✔ Meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat yang merah-merah. . ✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat. . ✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan). . Nak kulit sihat, anjal, licin selembut kulit baby, cuba supplemen kulit hebat ni. . Whatsapp Cik Mala for free consultation. . Much Love Cik Lismala 60126317930 or click link on bio ☝🏻 Beauty Consultant Mary Kay . . #kulitnormal  #kulitkering  #kulitkombinasi  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #foundationmurah  #sayajualkosmetik  #igkosmetikmurah  #produkkecantikan  #kulitcerah  #putihpinkish  #nakcantikcarisaya  #jomcantik  #letscantik  #putihgebu  #kulitanjal  #antikedutan  #bintikhitam  #mampumilik  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazaarmalaysia  #kolagen  #kulitsensitif  #bibirhitam  #bibirkering  ##bibirgelap  #skincarehalal 
Nak dapatkan produk Allura Pure Vitamin C tapi pos laju dah cuti CNY?? Jom Cash On Delivery (COD) dengan ahli sah kami..Jimat masa..servis pantas 👍👍
Nak dapatkan produk Allura Pure Vitamin C tapi pos laju dah cuti CNY?? Jom Cash On Delivery (COD) dengan ahli sah kami..Jimat masa..servis pantas 👍👍
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan!
.
Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini!
.
➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata
➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi
➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. .
🎊🎉
.
For more information sila chat . 📞Wechat : princetinggicalcium
📞Whatsapp: +6285297315905
.
#kulitcerah #pencerahwajah #instabeauty#instashopmalaysia #bazaronline #cerahgebu
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . 📞Wechat : princetinggicalcium 📞Whatsapp: +6285297315905 . #kulitcerah  #pencerahwajah  #instabeauty #instashopmalaysia  #bazaronline  #cerahgebu 
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan!
.
Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini!
.
➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata
➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi
➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. .
🎊🎉
.
For more information sila chat . 📞Wechat : princetinggicalcium
📞Whatsapp: +6285297315905
.
#kulitcerah #pencerahwajah #instabeauty#instashopmalaysia #bazaronline #cerahgebu
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . 📞Wechat : princetinggicalcium 📞Whatsapp: +6285297315905 . #kulitcerah  #pencerahwajah  #instabeauty #instashopmalaysia  #bazaronline  #cerahgebu 
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan!
.
Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini!
.
➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata
➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi
➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. .
🎊🎉
.
For more information sila chat . 📞Wechat : princetinggicalcium
📞Whatsapp: +6285297315905
.
#kulitcerah #pencerahwajah #instabeauty#instashopmalaysia #bazaronline #cerahgebu
SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . 📞Wechat : princetinggicalcium 📞Whatsapp: +6285297315905 . #kulitcerah  #pencerahwajah  #instabeauty #instashopmalaysia  #bazaronline  #cerahgebu 
.
.
Sebelum nak tido, jom belai kulit dengan Mary Kay Timewise Renewing Gel dulu.
.
Kenapa perlu pakai mask/scrub setiap minggu?
.
Fungsi utama mask ni macam detoks kulit, untuk membuang kekotoran dan sel kulit mati daripada lapisan bahagian dalam kulit yang tidak dapat di lakukan oleh pencucian sahaja. Jadi... penting kan mask ni? .
Kalau uolls tak gunakan mask dalam rutin jagaan skincare, kulit akan jadi kusam, tidak bermaya dan minyak atau white head akan bermaharajalela di wajah anda. .
Jadi baca ni 👇
.
💕GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering!
💕Kesan yang menakjubkan jika anda guna 3x seminggu.
💕Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat.
💕Membantu kulit kelihatan lebih licin dan lembut.
💕Menutup pori2 💕Dapat menenangkan kulit dari kemerahan ,radang, melicinkan, melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit.
.
Tips: 
Untuk mendapatkan kesan rawatan kulit yang maksimum, guna mask sebelum tidur dan biarkan semalaman. Uolls akan rasa perubahan luar biasa pada kulit keesokan hari 💃🏻
. .
Whatsapp Cik Mala for free consultation.
.
Much Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
.
#kulitnormal #kulitkering #kulitkombinasi #kulitberjerawat
#kulitbermasalah #skincaremalaysia #sayajualskincare #foundationmurah #sayajualkosmetik #igkosmetikmurah #produkkecantikan #kulitcerah #putihpinkish #nakcantikcarisaya #jomcantik #letscantik #putihgebu #kulitanjal #antikedutan #bintikhitam #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaarmalaysia #kolagen #kulitsensitif #bibirhitam #bibirkering ##bibirgelap #skincarehalal
. . Sebelum nak tido, jom belai kulit dengan Mary Kay Timewise Renewing Gel dulu. . Kenapa perlu pakai mask/scrub setiap minggu? . Fungsi utama mask ni macam detoks kulit, untuk membuang kekotoran dan sel kulit mati daripada lapisan bahagian dalam kulit yang tidak dapat di lakukan oleh pencucian sahaja. Jadi... penting kan mask ni? . Kalau uolls tak gunakan mask dalam rutin jagaan skincare, kulit akan jadi kusam, tidak bermaya dan minyak atau white head akan bermaharajalela di wajah anda. . Jadi baca ni 👇 . 💕GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 💕Kesan yang menakjubkan jika anda guna 3x seminggu. 💕Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat. 💕Membantu kulit kelihatan lebih licin dan lembut. 💕Menutup pori2 💕Dapat menenangkan kulit dari kemerahan ,radang, melicinkan, melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit. . Tips: Untuk mendapatkan kesan rawatan kulit yang maksimum, guna mask sebelum tidur dan biarkan semalaman. Uolls akan rasa perubahan luar biasa pada kulit keesokan hari 💃🏻 . . Whatsapp Cik Mala for free consultation. . Much Love Cik Lismala 60126317930 or click link on bio ☝🏻 Beauty Consultant Mary Kay . . . #kulitnormal  #kulitkering  #kulitkombinasi  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #foundationmurah  #sayajualkosmetik  #igkosmetikmurah  #produkkecantikan  #kulitcerah  #putihpinkish  #nakcantikcarisaya  #jomcantik  #letscantik  #putihgebu  #kulitanjal  #antikedutan  #bintikhitam  #mampumilik  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazaarmalaysia  #kolagen  #kulitsensitif  #bibirhitam  #bibirkering  ##bibirgelap  #skincarehalal 
JERAWAT lagiii JERAWAT lagii!!!
.
Masa uda zaman canggih gini masi galauin JERAWAT 😆
.
Emang Gak tahu ya kalo uda ada FRUTABLEND??
Si Kapsul AJAIB yg Ampuh Habis buat TUNTASIN masalah JERAWAT mu!!
.
Dari JERAWAT kecil, Besar, Banyak, Dikit, Semua BERES deh dengan FRUTABLEND 😉😉
.
Kapsul herbal ajaib 22 jenis sayur n 22 jenis buah, Izin Bpom, Dinkes, Halal, lengkap smua..
Yuk dapetin yg original hanya disini..
.
Order ? Info ? chat me 😆😆
💗 Aphinq Hwi Batam 💗
wa : 085376897541

RESELLER WELCOME😘

#glucella #primeskin #primeskinserum #frutablend #jualglucella #jualfrutablend #jualprimeskin #primeskinmurah #glucellamurah #frutablendmurah #obatjerawat #bebasjerawat #kulitputih #kulitcerah #antiaging #pemutih #pemutihkulit #pencerahkulit #hwi #phytocellserum  #phytocellhwi #serumhwi #bandarlampungonlineshop #lampungonlineshop #lampungolshop #bandarlampungolshop #hwijakarta #hwilampung #hwibatam #hwiindonesia
JERAWAT lagiii JERAWAT lagii!!! . Masa uda zaman canggih gini masi galauin JERAWAT 😆 . Emang Gak tahu ya kalo uda ada FRUTABLEND?? Si Kapsul AJAIB yg Ampuh Habis buat TUNTASIN masalah JERAWAT mu!! . Dari JERAWAT kecil, Besar, Banyak, Dikit, Semua BERES deh dengan FRUTABLEND 😉😉 . Kapsul herbal ajaib 22 jenis sayur n 22 jenis buah, Izin Bpom, Dinkes, Halal, lengkap smua.. Yuk dapetin yg original hanya disini.. . Order ? Info ? chat me 😆😆 💗 Aphinq Hwi Batam 💗 wa : 085376897541 RESELLER WELCOME😘 #glucella  #primeskin  #primeskinserum  #frutablend  #jualglucella  #jualfrutablend  #jualprimeskin  #primeskinmurah  #glucellamurah  #frutablendmurah  #obatjerawat  #bebasjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #antiaging  #pemutih  #pemutihkulit  #pencerahkulit  #hwi  #phytocellserum  #phytocellhwi  #serumhwi  #bandarlampungonlineshop  #lampungonlineshop  #lampungolshop  #bandarlampungolshop  #hwijakarta  #hwilampung  #hwibatam  #hwiindonesia 
🌿Trauma dengan obat dokter...program hamil gak berhasil? Mari bergabung bersama kami untuk promil yg sehat dan cerdas.... sudah banyak yang ‌POSITIF HAMIL 🚼
KAMI BERI BUKTI BUKAN JANJI
TESTIMONI BISA CEK DI ALBUM FOLLOW IG KAMI BUND. 👉 ☎ WA : 085868173794 
Pin DD4BC075 
#jafra #kulitsehat #brightening #sabunberaswajah #pencerahwajah #jerawat #kulitcerah #cosmetikmurah #kosmetikonline #kosmetikmurmer #kosmetikaman #kosmetikmurahbanget #kosmetikmurahjakarta #kosmetikjakarta #kosmetikjakartamurah #kosmetikmurahonline #kosmetikonlineshop #ciltonarıcı #ciltbakım #güzellik #scrubber #peeling #verlosung #verlosungen #mitmachen #gewinne #lrhealthandbeauty #colours #machmit #vielglück
🌿Trauma dengan obat dokter...program hamil gak berhasil? Mari bergabung bersama kami untuk promil yg sehat dan cerdas.... sudah banyak yang ‌POSITIF HAMIL 🚼 KAMI BERI BUKTI BUKAN JANJI TESTIMONI BISA CEK DI ALBUM FOLLOW IG KAMI BUND. 👉 ☎ WA : 085868173794 Pin DD4BC075 #jafra  #kulitsehat  #brightening  #sabunberaswajah  #pencerahwajah  #jerawat  #kulitcerah  #cosmetikmurah  #kosmetikonline  #kosmetikmurmer  #kosmetikaman  #kosmetikmurahbanget  #kosmetikmurahjakarta  #kosmetikjakarta  #kosmetikjakartamurah  #kosmetikmurahonline  #kosmetikonlineshop  #ciltonarıcı  #ciltbakım  #güzellik  #scrubber  #peeling  #verlosung  #verlosungen  #mitmachen  #gewinne  #lrhealthandbeauty  #colours  #machmit  #vielglück 
Begitu indah gerakanmu dalam rahim bunda Nak😘
Teruslah aktif & sehat sayang. Kami harus kuat bersama dan lahirnya nanti mudah ya sayang💕
Bunda & Ayah sangat bahagia menyambut kedatanganmu Nak😂
Kami sangat bersyukur kepada Allah karna di berikan anugerah terindah telah memiliki mu Nak, karna dari dulu yang di tunggu-tunggu. Alkhamdulillah di berikan amanah oleh Allah untuj menjadi orang tua yang terbaik buat mu Nak. Amin yarrabball'alamin. Kepada yang belum di berikan keturunan semoga cepat di berikan ketunan dan tetap semangat dan jangann lupa berdoa, karna kami yakin Tuhan akan mberikan yang terbaik di waktu yang tepat (saat yang yang alami sekarang) 
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin.
Jemput buah hatinya segera mungkin bunda...
Akan kami bantu di TERAPI PROMIL HOLISTIC!!! 👉 KONSULTASI GRATIS
Silahkan hubungi:
Whatsapp: 085868173794 
BBM: DD4BC075 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . 
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 #jafra #kulitsehat #brightening #sabunberaswajah #pencerahwajah #jerawat #kulitcerah #cosmetikmurah #kosmetikonline #kosmetikmurmer #kosmetikaman #kosmetikmurahbanget #kosmetikmurahjakarta #kosmetikjakarta #kosmetikjakartamurah #kosmetikmurahonline #kosmetikonlineshop #ciltonarıcı #ciltbakım #güzellik #scrubber #peeling #verlosung #verlosungen #mitmachen #gewinne #lrhealthandbeauty #colours #machmit #vielglück
Begitu indah gerakanmu dalam rahim bunda Nak😘 Teruslah aktif & sehat sayang. Kami harus kuat bersama dan lahirnya nanti mudah ya sayang💕 Bunda & Ayah sangat bahagia menyambut kedatanganmu Nak😂 Kami sangat bersyukur kepada Allah karna di berikan anugerah terindah telah memiliki mu Nak, karna dari dulu yang di tunggu-tunggu. Alkhamdulillah di berikan amanah oleh Allah untuj menjadi orang tua yang terbaik buat mu Nak. Amin yarrabball'alamin. Kepada yang belum di berikan keturunan semoga cepat di berikan ketunan dan tetap semangat dan jangann lupa berdoa, karna kami yakin Tuhan akan mberikan yang terbaik di waktu yang tepat (saat yang yang alami sekarang) Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin. Jemput buah hatinya segera mungkin bunda... Akan kami bantu di TERAPI PROMIL HOLISTIC!!! 👉 KONSULTASI GRATIS Silahkan hubungi: Whatsapp: 085868173794 BBM: DD4BC075 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 #jafra  #kulitsehat  #brightening  #sabunberaswajah  #pencerahwajah  #jerawat  #kulitcerah  #cosmetikmurah  #kosmetikonline  #kosmetikmurmer  #kosmetikaman  #kosmetikmurahbanget  #kosmetikmurahjakarta  #kosmetikjakarta  #kosmetikjakartamurah  #kosmetikmurahonline  #kosmetikonlineshop  #ciltonarıcı  #ciltbakım  #güzellik  #scrubber  #peeling  #verlosung  #verlosungen  #mitmachen  #gewinne  #lrhealthandbeauty  #colours  #machmit  #vielglück 
MESRA WUDUK & MESRA SOLAT.
.
Kelebihan SET SHY GIRL ni adalah: 👇

Foundation dan serum ini sangat mudah digunakan apatah lagi bila sering mengejar waktu untuk cepat. Senang dibersihkan tanpa menggunakan makeup remover. 
Nak cuba SHY GIRL ni? Whatsapp 013-8989500
MESRA WUDUK & MESRA SOLAT. . Kelebihan SET SHY GIRL ni adalah: 👇 Foundation dan serum ini sangat mudah digunakan apatah lagi bila sering mengejar waktu untuk cepat. Senang dibersihkan tanpa menggunakan makeup remover. Nak cuba SHY GIRL ni? Whatsapp 013-8989500
PERTAMA DI MALAYSIA!! - Supplement yang membantu meningkatkan ketinggian tubuh badan sehingga 15cm dalam 4 bulan! - Sesuai untuk individu yang ingin menambahkan ketinggian dan merasa rendah diri kerana kurang ketinggian yang jauh berbeza dengan rakan sebaya dan adik beradik lain.. PRODUK INI SESUAI BUAT MEREKA YANG.. - Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima, tapi terpaksa undur diri sebab tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaan dek kerana kurang tinggi? - Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek, renek dll?

Cuba Height Up sekarang! - Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. - Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan

Jika Berminat Boleh Terus 📱Whatshap : 0166028456
📱Wechat id : vitamintinggi 
#putihgebu #nakcantik #sayagunasayajual #sayaguna #produkkecantikan #nakcantikcarisaya #peninggimalaysia #naktinggi #perlaking #perlakingmurah #quputeh #setkulitcantik #jeragat #parutjerawat #jeragathilang #kulitkusam #kulitputih #kulitmulus #kulitcerah #kulitcantik #kulitlembut #setkempisperut #projekkurus #taknakgemuk #jomsihat #nakkuruscepat #jomdetoks
PERTAMA DI MALAYSIA!! - Supplement yang membantu meningkatkan ketinggian tubuh badan sehingga 15cm dalam 4 bulan! - Sesuai untuk individu yang ingin menambahkan ketinggian dan merasa rendah diri kerana kurang ketinggian yang jauh berbeza dengan rakan sebaya dan adik beradik lain.. PRODUK INI SESUAI BUAT MEREKA YANG.. - Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima, tapi terpaksa undur diri sebab tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaan dek kerana kurang tinggi? - Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek, renek dll? Cuba Height Up sekarang! - Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. - Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan Jika Berminat Boleh Terus 📱Whatshap : 0166028456 📱Wechat id : vitamintinggi #putihgebu  #nakcantik  #sayagunasayajual  #sayaguna  #produkkecantikan  #nakcantikcarisaya  #peninggimalaysia  #naktinggi  #perlaking  #perlakingmurah  #quputeh  #setkulitcantik  #jeragat  #parutjerawat  #jeragathilang  #kulitkusam  #kulitputih  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitcantik  #kulitlembut  #setkempisperut  #projekkurus  #taknakgemuk  #jomsihat  #nakkuruscepat  #jomdetoks 
Yuk yg mau kulitnya sehat, glowing, cerah, bebas kusam&minyak sini yuk merapat💕
.
.
.
Mud mask untuk dipakai mingguan, dan
Serum untuk dipakai sehari hari
.
.
.
Hati hati dengan produk ini krn akan bikin jatuh cinta sejak pemakaian pertama 👌💕
.
.
.

Info pemesanan : WA 082311429521
#jaframudmask #jafraindonesia #jafrasehat #kulitglowing #kulitcerah #kosmetikpremium #kosmetikaman #serumjafra #jaframurah #jafrabandung #jafrafreeongkir
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐤 pudarkan parut hitam / berlubang
🐤 cerahkan kulit wajah & badan
🐤 sesuai untuk semua jenis kulit
🐤 jerawat akan berkurang
🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐤 cerahkan kulit
🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐤 bantu kurangkan sunburn
🐤 mengawal pertumbuhan jerawat
🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐤 tingkatkan imunisasi
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
🐤 kulit jadi lagi moist
🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering
🐤 bantu kurangkan eyebag
🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐤 pudarkan parut hitam / berlubang
🐤 cerahkan kulit wajah & badan
🐤 sesuai untuk semua jenis kulit
🐤 jerawat akan berkurang
🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐤 cerahkan kulit
🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐤 bantu kurangkan sunburn
🐤 mengawal pertumbuhan jerawat
🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐤 tingkatkan imunisasi
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
🐤 kulit jadi lagi moist
🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering
🐤 bantu kurangkan eyebag
🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐤 pudarkan parut hitam / berlubang
🐤 cerahkan kulit wajah & badan
🐤 sesuai untuk semua jenis kulit
🐤 jerawat akan berkurang
🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐤 cerahkan kulit
🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐤 bantu kurangkan sunburn
🐤 mengawal pertumbuhan jerawat
🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐤 tingkatkan imunisasi
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
🐤 kulit jadi lagi moist
🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering
🐤 bantu kurangkan eyebag
🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊

Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut.

Konsultasi wajah anda sekarang 😊
 0812 3092 1460

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊 Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut. Konsultasi wajah anda sekarang 😊 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
"Berikut harga dari produk Nu Amoorea berbagai macam kemasan.

Nu Amoorea Beauty Plus Bar disarankan untuk kulit sensitif, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit yang pernah terkena krim racikan, kulit yang sudah berusia 30 tahun ke atas.

Nu Amoorea Beauty Bar disarankan untuk kulit normal, tidak memiliki masalah yang berat di wajah, dan usia kulit 30 tahun ke bawah.

Segera konsultasikan wajah anda sekarang

WA : 0812 3092 1460

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
"Berikut harga dari produk Nu Amoorea berbagai macam kemasan. Nu Amoorea Beauty Plus Bar disarankan untuk kulit sensitif, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit yang pernah terkena krim racikan, kulit yang sudah berusia 30 tahun ke atas. Nu Amoorea Beauty Bar disarankan untuk kulit normal, tidak memiliki masalah yang berat di wajah, dan usia kulit 30 tahun ke bawah. Segera konsultasikan wajah anda sekarang WA : 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊
Bu polwan pun sukaaaa loh... Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut.

Konsultasi wajah anda sekarang 😊
 0812 3092 1460

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊 Bu polwan pun sukaaaa loh... Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut. Konsultasi wajah anda sekarang 😊 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊

Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut.

Konsultasi wajah anda sekarang 😊
 0812 3092 1460

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊 Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut. Konsultasi wajah anda sekarang 😊 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
"Berikut harga dari produk Nu Amoorea berbagai macam kemasan.

Nu Amoorea Beauty Plus Bar disarankan untuk kulit sensitif, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit yang pernah terkena krim racikan, kulit yang sudah berusia 30 tahun ke atas.

Nu Amoorea Beauty Bar disarankan untuk kulit normal, tidak memiliki masalah yang berat di wajah, dan usia kulit 30 tahun ke bawah.

Segera konsultasikan wajah anda sekarang

WA : 0812 3092 1460

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
"Berikut harga dari produk Nu Amoorea berbagai macam kemasan. Nu Amoorea Beauty Plus Bar disarankan untuk kulit sensitif, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit yang pernah terkena krim racikan, kulit yang sudah berusia 30 tahun ke atas. Nu Amoorea Beauty Bar disarankan untuk kulit normal, tidak memiliki masalah yang berat di wajah, dan usia kulit 30 tahun ke bawah. Segera konsultasikan wajah anda sekarang WA : 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
Rangkaian produk Oriflame😄Masker wajah menjaga kelembutan kulit wajah. Sunblock melindungi wajah dr sinar matahari. Lip balm untuk menjaga bibir lembut dan tidak pecah-pecah. Cream kulit wajah untuk kulit kering dan sangat kering. Rangkaian produk perawatan wajah Pure Skin utk kulit berminyak dan berjerawat. Harga berlaku di Februari 2018.
WA : 0812-9037728

BBM : D52378AF

IG : yelloohouse

#oriflame #oriflameindonesia #kulitcantik #kulitindah #kulitbersih #kulitbersinar #kulitcerah #kulitkencang #wajahmemikat #wajahcantik #indahberseri #pureskin #pureskinoriflame #sunzone #sunzoneoriflame #sunblock #sunblockoriflame #tendercare #tendercareoriflame #lipbalm #lipbalmbagus #creamuntukkulitkering  #creamwajah #creamwajahoriflame #wajahindahberseri  #oriflameproven #terimamemberoriflame #oriflameskincare #skincareoriflame #yelloohouse
Rangkaian produk Oriflame😄Masker wajah menjaga kelembutan kulit wajah. Sunblock melindungi wajah dr sinar matahari. Lip balm untuk menjaga bibir lembut dan tidak pecah-pecah. Cream kulit wajah untuk kulit kering dan sangat kering. Rangkaian produk perawatan wajah Pure Skin utk kulit berminyak dan berjerawat. Harga berlaku di Februari 2018. WA : 0812-9037728 BBM : D52378AF IG : yelloohouse #oriflame  #oriflameindonesia  #kulitcantik  #kulitindah  #kulitbersih  #kulitbersinar  #kulitcerah  #kulitkencang  #wajahmemikat  #wajahcantik  #indahberseri  #pureskin  #pureskinoriflame  #sunzone  #sunzoneoriflame  #sunblock  #sunblockoriflame  #tendercare  #tendercareoriflame  #lipbalm  #lipbalmbagus  #creamuntukkulitkering  #creamwajah  #creamwajahoriflame  #wajahindahberseri  #oriflameproven  #terimamemberoriflame  #oriflameskincare  #skincareoriflame  #yelloohouse 
from @creamhnofficial -  Wajah kamu ingin tampil lebih putih dan bersinar ?
Pakai Cream HN aja say
.
Manfaat Cream HN
- Mengecilkan pori pori
- Mengencangkan kulit dan membuka aura wajah
- Mengangkat sel kulit mati
- Menghilangkan jerawat
- kulit menjadi alami (berih dan bersinar)
.
HATI HATI BARANG KW !!!
.
HANYA DISINI @creamhnofficial yang benar benar Original !
.
ORDER SEKARANG
WA : 0857-7899-2101
ㅤ
#creamhn #creamhnoriginal #pemutihkulit  #keputihan #jafra #kulitsehat #brightening
#sabunberaswajah
#pencerahwajah #jerawat #kulitcerah #cosmetikmurah #kosmetikonline #kosmetikmurmer #kosmetikaman #kosmetikmurahbanget #kosmetikmurahjakarta #kosmetikjakarta #kosmetikjakartamurah #kosmetikmurahonline #kosmetikonlineshop #kosmetikonlinemurah
from @creamhnofficial - Wajah kamu ingin tampil lebih putih dan bersinar ? Pakai Cream HN aja say . Manfaat Cream HN - Mengecilkan pori pori - Mengencangkan kulit dan membuka aura wajah - Mengangkat sel kulit mati - Menghilangkan jerawat - kulit menjadi alami (berih dan bersinar) . HATI HATI BARANG KW !!! . HANYA DISINI @creamhnofficial yang benar benar Original ! . ORDER SEKARANG WA : 0857-7899-2101 ㅤ #creamhn  #creamhnoriginal  #pemutihkulit  #keputihan  #jafra  #kulitsehat  #brightening  #sabunberaswajah  #pencerahwajah  #jerawat  #kulitcerah  #cosmetikmurah  #kosmetikonline  #kosmetikmurmer  #kosmetikaman  #kosmetikmurahbanget  #kosmetikmurahjakarta  #kosmetikjakarta  #kosmetikjakartamurah  #kosmetikmurahonline  #kosmetikonlineshop  #kosmetikonlinemurah 
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊

Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut.

Konsultasi wajah anda sekarang 😊
 0812 3092 1460

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊 Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut. Konsultasi wajah anda sekarang 😊 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
Paling Ramai Grab utk Cantik.
.
✅esp. ✅vitamin c.
.
Yg bawah tu tengah promo, rugi nya tak grab 🤭.
.
Tak sempat nak wassap? drop no phone kat bawah 😊.
.
#WNG
#BisnesWithWNG .
.
📲0193474266.
.
#ESP #vitaC #vitaE #milkbooster #shakleemurah #shakleeeffect #shaklee #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen #shakleekualaberang #shakleekualaterengganu #shakleeterengganu #masalahjerawat #ibumengandung #tulangkuat #testimonishaklee #promoshaklee #omegapromo #energybooster #testimonishaklee
Paling Ramai Grab utk Cantik. . ✅esp. ✅vitamin c. . Yg bawah tu tengah promo, rugi nya tak grab 🤭. . Tak sempat nak wassap? drop no phone kat bawah 😊. . #WNG  #BisnesWithWNG  . . 📲0193474266. . #ESP  #vitaC  #vitaE  #milkbooster  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shaklee  #kulitcerah  #kurusjelita  #kulitputih  #kurusputih  #vitamincantik  #wng  #collagen  #shakleekualaberang  #shakleekualaterengganu  #shakleeterengganu  #masalahjerawat  #ibumengandung  #tulangkuat  #testimonishaklee  #promoshaklee  #omegapromo  #energybooster  #testimonishaklee 
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊

Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut.

Konsultasi wajah anda sekarang 😊
 0812 3092 1460

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
"Mohon bersabar. Ini adalah ujian 😊 Jangan terbawa perasaan jika selama pemakaian Nu Amoorea dalam waktu lebih dari lima bulan tetapi masih belum ada efek glowing nya 😁. Cara kerja Nu Amoorea tidak instan dalam waktu singkat ya. Dan sepandai-pandainya anda menyembunyikan pemakaian krim racikan berbahaya ke permukaan kulit, tetap saja Nu Amoorea langsung mendeteksi racun tersebut. Konsultasi wajah anda sekarang 😊 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
"Berikut harga dari produk Nu Amoorea berbagai macam kemasan.

Nu Amoorea Beauty Plus Bar disarankan untuk kulit sensitif, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit yang pernah terkena krim racikan, kulit yang sudah berusia 30 tahun ke atas.

Nu Amoorea Beauty Bar disarankan untuk kulit normal, tidak memiliki masalah yang berat di wajah, dan usia kulit 30 tahun ke bawah.

Segera konsultasikan wajah anda sekarang

WA : 0812 3092 1460

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaungu #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
"Berikut harga dari produk Nu Amoorea berbagai macam kemasan. Nu Amoorea Beauty Plus Bar disarankan untuk kulit sensitif, kulit berminyak, kulit bermasalah, kulit yang pernah terkena krim racikan, kulit yang sudah berusia 30 tahun ke atas. Nu Amoorea Beauty Bar disarankan untuk kulit normal, tidak memiliki masalah yang berat di wajah, dan usia kulit 30 tahun ke bawah. Segera konsultasikan wajah anda sekarang WA : 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaungu  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
"MASA DETOKSIFIKASI

semua pengguna Nu Amoorea mengalami masa ini. Tergantung dari jenis permasalahan kulit yang dialami pengguna.

Jadi, kalau ada yang bilang "nanti kalau tidak cocok bagaimana ya"

Tidak ya dear 😊

Memakai ini semakin keluar masalahnya itu tandanya lapisan terdalam dibersihkan dan naik ke atas ya kotoran dan racun dalam lapisan terdalam kulit anda.

Sabar dan rutin pemakaian.. Jaga asupan nutrisi makanan..
Tidak boleh stres karena berpengaruh pada masa ini.

Pemesanan langsung via WA ya
0812 3092 1460 
#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #keseh
"MASA DETOKSIFIKASI semua pengguna Nu Amoorea mengalami masa ini. Tergantung dari jenis permasalahan kulit yang dialami pengguna. Jadi, kalau ada yang bilang "nanti kalau tidak cocok bagaimana ya" Tidak ya dear 😊 Memakai ini semakin keluar masalahnya itu tandanya lapisan terdalam dibersihkan dan naik ke atas ya kotoran dan racun dalam lapisan terdalam kulit anda. Sabar dan rutin pemakaian.. Jaga asupan nutrisi makanan.. Tidak boleh stres karena berpengaruh pada masa ini. Pemesanan langsung via WA ya 0812 3092 1460 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #keseh 
Banyak Gosip Pasal Mary Kay 😧😧
.
Nak Tahu Lagi Apa Gosipnya 😨
.
Whatsapp Saya
01118742796
Banyak Gosip Pasal Mary Kay 😧😧 . Nak Tahu Lagi Apa Gosipnya 😨 . Whatsapp Saya 01118742796
I LOVE YOU MARY KAY MORE , MORE AND MORE 😘😘
.
I Love My Skin, I Love My Body 😗😗
.
Kulit Semakin Sihat, Hati Semakin Senang 💆💆
.
Free Consultation
Whatsapp
01118742796
I LOVE YOU MARY KAY MORE , MORE AND MORE 😘😘 . I Love My Skin, I Love My Body 😗😗 . Kulit Semakin Sihat, Hati Semakin Senang 💆💆 . Free Consultation Whatsapp 01118742796
Ehemm. Ada yang kenan tak lens yg gorgeous nie? 😉 dolls sangat tau sebab effect big eyes & diameter 16mm. Brown color n nice sangat okay 😍♥️ .

RM30/pair FREE cute case &
FREE POSTAGE TO SM
Ehemm. Ada yang kenan tak lens yg gorgeous nie? 😉 dolls sangat tau sebab effect big eyes & diameter 16mm. Brown color n nice sangat okay 😍♥️ . RM30/pair FREE cute case & FREE POSTAGE TO SM
Ehemm. Ada yang kenan tak lens yg gorgeous nie? 😉 dolls sangat tau sebab effect big eyes & diameter 16mm. Green color n nice sangat okay 😍♥️ .

RM30/pair FREE cute case &
FREE POSTAGE TO SM
Ehemm. Ada yang kenan tak lens yg gorgeous nie? 😉 dolls sangat tau sebab effect big eyes & diameter 16mm. Green color n nice sangat okay 😍♥️ . RM30/pair FREE cute case & FREE POSTAGE TO SM
Yang putih tetap putih..
yang coklat tetap coklat.. tapi mereka sama2 sehat alami..
Nu Amoorea jujur banget ya.. ga ngerubah warna asli kulitmu..
Tapi menutrisi kulit.. Konsultasi / join / order,WA 0822 5131 1311

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaunguptdep #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
Yang putih tetap putih.. yang coklat tetap coklat.. tapi mereka sama2 sehat alami.. Nu Amoorea jujur banget ya.. ga ngerubah warna asli kulitmu.. Tapi menutrisi kulit.. Konsultasi / join / order,WA 0822 5131 1311 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaunguptdep  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
Banyak yang bilang katanya sabun yg mb jual itu mahal ya,,?
Saya jawab,mb say ,,maff ya sabun yang saya jual kn bukan sabun biasa ini sabun ajaib ,, Bisa mengatasi semua masalah kulitmu loh ,,😊☺️
Dan sekarang punya uang 200 rb klo buat bli bedak sama gincu aja dh habis
Dan kulit tetp kusam dan fleknya trlihat jika bedak nya luntur,,
Nih say aq knalin ma sabun ajaibku 
#Nuamoorea
Ini yg bkin muka km tuh 
Glowwing nya g ketergantungan ,cantik itu ga hrus putih y mb say tp cerah alami tanpa bedak atau gincu 
Love deh ma #Nuamoorea
Join inbox/wa 0822 5131 1311😍😍😘😇 #kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaunguptdep #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
Banyak yang bilang katanya sabun yg mb jual itu mahal ya,,? Saya jawab,mb say ,,maff ya sabun yang saya jual kn bukan sabun biasa ini sabun ajaib ,, Bisa mengatasi semua masalah kulitmu loh ,,😊☺️ Dan sekarang punya uang 200 rb klo buat bli bedak sama gincu aja dh habis Dan kulit tetp kusam dan fleknya trlihat jika bedak nya luntur,, Nih say aq knalin ma sabun ajaibku #Nuamoorea  Ini yg bkin muka km tuh Glowwing nya g ketergantungan ,cantik itu ga hrus putih y mb say tp cerah alami tanpa bedak atau gincu Love deh ma #Nuamoorea  Join inbox/wa 0822 5131 1311😍😍😘😇 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaunguptdep  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
Kenapa nuAmoorea jadi begitu istimewa melebihi sabun batangan biasa...??? Saya kasih tau ya... 1. Bahan dasarnya aja udah beda, lain daripada yang lain.. NuAmoorea itu terbuat dari bahan2 alami diantaranya Heilmoor Clay, Hydration Microalgae Extract, Tea Tree Leaf Extract, dan Licorice Extract

2. NuAmoorea sudah bersertifikat halal dari negara pembuatnya, Malaysia serta mendapatkan izin dari BPOM RI

3. NuAmoorea aman digunakan oleh siapa saja, semua jenis kulit, dan semua usia termasuk bayi, anak2, ibu hamil, dan ibu menyusui

4. NuAmoorea tidak hanya mempercantik, tp sekaligus menyehatkan, merawat dan menutrisi kulit cantikmu

5. NuAmoorea aman digunakan jangka panjang

6. Cara pemakaian NuAmoorea yang mudah dan praktis sangat memudahkan khususnya bagi kamu yg dinamis atau para ibu muda yang ingin tetap tampil cantik namun repot dengan urusan rumah tangga

7. Harga sangat terjangkau dibanding dengan skincare lain dengan hasil yang serupa

kamu masih ragu dgn NuAmoorea series ?
saya sih NO... Konsul / join / order chat : 0822 5131 1311

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaunguptdep #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
Kenapa nuAmoorea jadi begitu istimewa melebihi sabun batangan biasa...??? Saya kasih tau ya... 1. Bahan dasarnya aja udah beda, lain daripada yang lain.. NuAmoorea itu terbuat dari bahan2 alami diantaranya Heilmoor Clay, Hydration Microalgae Extract, Tea Tree Leaf Extract, dan Licorice Extract 2. NuAmoorea sudah bersertifikat halal dari negara pembuatnya, Malaysia serta mendapatkan izin dari BPOM RI 3. NuAmoorea aman digunakan oleh siapa saja, semua jenis kulit, dan semua usia termasuk bayi, anak2, ibu hamil, dan ibu menyusui 4. NuAmoorea tidak hanya mempercantik, tp sekaligus menyehatkan, merawat dan menutrisi kulit cantikmu 5. NuAmoorea aman digunakan jangka panjang 6. Cara pemakaian NuAmoorea yang mudah dan praktis sangat memudahkan khususnya bagi kamu yg dinamis atau para ibu muda yang ingin tetap tampil cantik namun repot dengan urusan rumah tangga 7. Harga sangat terjangkau dibanding dengan skincare lain dengan hasil yang serupa kamu masih ragu dgn NuAmoorea series ? saya sih NO... Konsul / join / order chat : 0822 5131 1311 #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaunguptdep  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar 
Tanya dong mbk.. Kenapa sih amoorea krjanya lambat?  Gk instan kyk krim" racikan gtuh... Tanya balik dong... Knpa sih krim racikan gk boleh dipke bayi?? Cma mw bilang amoorea manfaat all in one jgan kepoin lama" cuzken saja lah

#kulitcantik #kulitkusam #kulithalus #kulitcerah #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #kecantikanalami #kecantikanwanita #kecantikandankesehatan #jerawat #kesehatankulit #kesehatan #perawatan #perawatanwajah #perawatanalami #perawatanwajahalami #perawatanwanita #perawatankulit #perawatankulitkusam #skincarealami #skincareamanbumil #nuamoorea #nuamooreaunguptdep #nuamooreastemcell #nuamooreaallinone #nuamooreaasli #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreabeautybar
Tanya dong mbk.. Kenapa sih amoorea krjanya lambat? Gk instan kyk krim" racikan gtuh... Tanya balik dong... Knpa sih krim racikan gk boleh dipke bayi?? Cma mw bilang amoorea manfaat all in one jgan kepoin lama" cuzken saja lah #kulitcantik  #kulitkusam  #kulithalus  #kulitcerah  #kecantikan  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #kecantikanalami  #kecantikanwanita  #kecantikandankesehatan  #jerawat  #kesehatankulit  #kesehatan  #perawatan  #perawatanwajah  #perawatanalami  #perawatanwajahalami  #perawatanwanita  #perawatankulit  #perawatankulitkusam  #skincarealami  #skincareamanbumil  #nuamoorea  #nuamooreaunguptdep  #nuamooreastemcell  #nuamooreaallinone  #nuamooreaasli  #nuamooreabeautyplusbar  #nuamooreabeautybar