an online Instagram web viewer

#kuantan medias

Photos

xSay2
sesi barber jam di 7sinatraim8 terimakasih kepada kawan2 barber2 yg support you rock๐Ÿค˜๐Ÿพ๐Ÿค˜๐Ÿพ๐ŸŽธ๐ŸŽธ๐ŸŽธ Kedai beroperasi seperti biasa
@7sinatrabarbershop 
LOKASI KAMI:
Berdekatan McD IM8. Bangunan PASFA bersebelahan PUTRAMEDIC KUANTAN

Google maps: 
SEVEN SINATRA BARBERSHOP IM8

Fades : RM 20
Standard Cut : Rm15
Kids : Rm10

MONDAY - SATURDAY : 11am - 11pm
FRIDAY : 3pm - 11pm 
SUNDAY : CLOSE. ๐Ÿ’ˆCut-Shave-RocknRoll๐Ÿ’ˆ

#7sinatra #sevensinatra #7sinatrastreetcafe #7sinatrapomade #sevensinatrafamily #kuantan #pahang #utc #pahangtourism #wargakuantan #ecm #telukcempedak #bestinkuantan #kuantantv #pomade #pomademurah #sinibarberbaek #trustyourbarber #localbarber #malaysiabarbershopconnect #barberlife #barbergang #barbershop #barbermy #thebarberpost #barber
sesi barber jam di 7sinatraim8 terimakasih kepada kawan2 barber2 yg support you rock๐Ÿค˜๐Ÿพ๐Ÿค˜๐Ÿพ๐ŸŽธ๐ŸŽธ๐ŸŽธ Kedai beroperasi seperti biasa @7sinatrabarbershop LOKASI KAMI: Berdekatan McD IM8. Bangunan PASFA bersebelahan PUTRAMEDIC KUANTAN Google maps: SEVEN SINATRA BARBERSHOP IM8 Fades : RM 20 Standard Cut : Rm15 Kids : Rm10 MONDAY - SATURDAY : 11am - 11pm FRIDAY : 3pm - 11pm SUNDAY : CLOSE. ๐Ÿ’ˆCut-Shave-RocknRoll๐Ÿ’ˆ #7sinatra  #sevensinatra  #7sinatrastreetcafe  #7sinatrapomade  #sevensinatrafamily  #kuantan  #pahang  #utc  #pahangtourism  #wargakuantan  #ecm  #telukcempedak  #bestinkuantan  #kuantantv  #pomade  #pomademurah  #sinibarberbaek  #trustyourbarber  #localbarber  #malaysiabarbershopconnect  #barberlife  #barbergang  #barbershop  #barbermy  #thebarberpost  #barber 
Hi warga Kuantan dan Kemaman.

Mencari tempat terbaik untuk pendaftaran lesen memandu ?? .
.
Pendaftaran bagi lesen GDL juga kami sediakan.
.
.
Syarat-syarat :
1) Warga Negara Malaysia & Penduduk tetap
2) Berumur 21 tahun ke atas mengikut tarikh lahir
3) Mempunyai lesen kelas D @ E
4) Layak medical check up

#kuantan #lesenmemandu #gdl #amkbatu6
Hi warga Kuantan dan Kemaman. Mencari tempat terbaik untuk pendaftaran lesen memandu ?? . . Pendaftaran bagi lesen GDL juga kami sediakan. . . Syarat-syarat : 1) Warga Negara Malaysia & Penduduk tetap 2) Berumur 21 tahun ke atas mengikut tarikh lahir 3) Mempunyai lesen kelas D @ E 4) Layak medical check up #kuantan  #lesenmemandu  #gdl  #amkbatu6 
.
.
SET KULIT CANTIK ๐Ÿ˜๐Ÿ’–๐Ÿ’•
.
Fungsi VitC + VitE
-
-
Vit E
๐Ÿ’žhilangkan parut & jerawat
๐Ÿ’žkulit & rambut sihat dari dalam
๐Ÿ’žgoodbye whitehead & blackhead !
๐Ÿ’žmengurangkan eyebag
๐Ÿ’žmengawal sebum kulit
๐Ÿ’žawet muda !
๐Ÿ’žvitamin CINTA suami isteri ๐Ÿ’•
-
-
VIT C
๐Ÿ’ž menggalakkan penghasilan kolagen
๐Ÿ’ž sebagai SUNBLOCK semulajadi
๐Ÿ’ž menghilangkan sunburn
๐Ÿ’ž mengecilkan pori
๐Ÿ’ž membunuh jerawat
๐Ÿ’ž menegangkan kulit
๐Ÿ’ž meningkatkan sistem pertahanan badan
๐Ÿ’ž mengelakkan inflammasi
๐Ÿ’ž anti resdung ๐Ÿ‘ƒ
-
-
Nak tahu vit E tuu apasal kakak panggil vitamin cinta meh pm kakak. Kakak memang bagi harga TERLAJAK LARIS JEE. Dont worryy be happy. Untuk order @ booking boleh whatsapp kakak ya.
-
-
โœ” SPECIAL CONSULTATION
โœ” CARA MAKAN
โœ” CARA BUAT MASKER
โœ” BEAUTY & HEALTH tipss
-
-
FB Faridah Faris
0199644664
-
-
#vitaminc #vitamine #setkulit #setcantik #setkecantikan #setjerawat #jeragat #kuantan #pahang #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #shakleereadystock #kulitanjal #fareedafaris #shakleekuantan #shakleecodkuantan #shakleepahang #shakleekemaman #shakleemurah #pengedarshakleekuantan #fattzura #codkuantan #neelofa #aaisyahdhiarana #yusufiskandar #flawless #shakleeump #laraalana
. . SET KULIT CANTIK ๐Ÿ˜๐Ÿ’–๐Ÿ’• . Fungsi VitC + VitE - - Vit E ๐Ÿ’žhilangkan parut & jerawat ๐Ÿ’žkulit & rambut sihat dari dalam ๐Ÿ’žgoodbye whitehead & blackhead ! ๐Ÿ’žmengurangkan eyebag ๐Ÿ’žmengawal sebum kulit ๐Ÿ’žawet muda ! ๐Ÿ’žvitamin CINTA suami isteri ๐Ÿ’• - - VIT C ๐Ÿ’ž menggalakkan penghasilan kolagen ๐Ÿ’ž sebagai SUNBLOCK semulajadi ๐Ÿ’ž menghilangkan sunburn ๐Ÿ’ž mengecilkan pori ๐Ÿ’ž membunuh jerawat ๐Ÿ’ž menegangkan kulit ๐Ÿ’ž meningkatkan sistem pertahanan badan ๐Ÿ’ž mengelakkan inflammasi ๐Ÿ’ž anti resdung ๐Ÿ‘ƒ - - Nak tahu vit E tuu apasal kakak panggil vitamin cinta meh pm kakak. Kakak memang bagi harga TERLAJAK LARIS JEE. Dont worryy be happy. Untuk order @ booking boleh whatsapp kakak ya. - - โœ” SPECIAL CONSULTATION โœ” CARA MAKAN โœ” CARA BUAT MASKER โœ” BEAUTY & HEALTH tipss - - FB Faridah Faris 0199644664 - - #vitaminc  #vitamine  #setkulit  #setcantik  #setkecantikan  #setjerawat  #jeragat  #kuantan  #pahang  #pengedarshakleekuantan  #agenshakleekuantan  #shakleereadystock  #kulitanjal  #fareedafaris  #shakleekuantan  #shakleecodkuantan  #shakleepahang  #shakleekemaman  #shakleemurah  #pengedarshakleekuantan  #fattzura  #codkuantan  #neelofa  #aaisyahdhiarana  #yusufiskandar  #flawless  #shakleeump  #laraalana 
๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜… @jonathanlgoldstein
๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜… @jonathanlgoldstein
Fancy balloon in balloon 
Available at kostlich.ktn shop ๐Ÿš โœจ
.
.
.

Whatsapp to order :
0145078305(kin)
โ€ช01125460979โ€ฌ(zee)
.
.
.
.

#bouquetchocolate #bouquetbunga #bouquetmurah #suprisedeliverykuantan #suprisekuantanmurah #suprisekuantan #chocolatebouquetmurah #kuantan #kuantanpahang #kuantanbouquet #kostlichktn #kostlich #deliverysurprise#deliveryPekan #deliveryGambang #supriseplanner
Bubble helium balloon ๐ŸŽˆ (Preorder)
.
Available at kostlich.ktn shop ๐Ÿš โœจ
.
.
.

Whatsapp to order :
0145078305(kin)
โ€ช01125460979โ€ฌ(zee)
.
.
.
.

#bouquetchocolate #bouquetbunga #bouquetmurah #suprisedeliverykuantan #suprisekuantanmurah #suprisekuantan #chocolatebouquetmurah #kuantan #kuantanpahang #kuantanbouquet #kostlichktn #kostlich #deliverysurprise#deliveryPekan #deliveryGambang #supriseplanner
MASK TRENDING ๐Ÿค˜
HOT DESIGN ๐Ÿ”ฅ & COOL PLAIN MASK ๐Ÿ’Ž
-
warna simple yang jarang jarang sekali korang lihat ade orang pkai โœจ, design sgt simple dan exclusive ๐Ÿ”ฅ jdi org lain mesti tertanya2 beli kt mane, sebb tkde org lain penah pakai design mcm ni ๐Ÿ›ก๐Ÿ˜ฃ
-
SRS COOL GILA DESIGN NI ๐Ÿ˜๐Ÿฆ
โ€ขโ€ขโ€ข
FREE SIZE ๐Ÿšป
โ€ขโ€ขโ€ข
RM35 ๐Ÿ’ฐ
PRICE INCLUDE POSTAGE , MANE2 DARI SABAH & SARAWAK ADD ON RM5 ๐Ÿš›
-
harini banking esok terus postage ๐Ÿ“ฅ๐Ÿ™
โ€ขโ€ขโ€ข
berminat? mcm mane nak order?
โœ… screen shot gmbr design dan gmbr item yang hendak die beli
โœ… hantar pada admin untuk admin confirm stock dan proceed order
โ€ขโ€ขโ€ข
tekan link pada bio untuk whatsapp ๐Ÿ“ฒ (0197986526) dgn tnpa save nombor
โ€ขโ€ขโ€ข
#apparel #streetwear #wear #tshirt #tshirtdesign #tshirtmurah #cap #style #facemask #fashion #malaysia #johor #pakaian #johorbahru #patches #sweater #perak #sabah #sarawak #selangor #kedah #pulaupinang #perlis #melaka #kualalumpur #kelantan #kuantan #terengganu #pahang #negerisembilan
MASK TRENDING ๐Ÿค˜ HOT DESIGN ๐Ÿ”ฅ & COOL PLAIN MASK ๐Ÿ’Ž - warna simple yang jarang jarang sekali korang lihat ade orang pkai โœจ, design sgt simple dan exclusive ๐Ÿ”ฅ jdi org lain mesti tertanya2 beli kt mane, sebb tkde org lain penah pakai design mcm ni ๐Ÿ›ก๐Ÿ˜ฃ - SRS COOL GILA DESIGN NI ๐Ÿ˜๐Ÿฆ โ€ขโ€ขโ€ข FREE SIZE ๐Ÿšป โ€ขโ€ขโ€ข RM35 ๐Ÿ’ฐ PRICE INCLUDE POSTAGE , MANE2 DARI SABAH & SARAWAK ADD ON RM5 ๐Ÿš› - harini banking esok terus postage ๐Ÿ“ฅ๐Ÿ™ โ€ขโ€ขโ€ข berminat? mcm mane nak order? โœ… screen shot gmbr design dan gmbr item yang hendak die beli โœ… hantar pada admin untuk admin confirm stock dan proceed order โ€ขโ€ขโ€ข tekan link pada bio untuk whatsapp ๐Ÿ“ฒ (0197986526) dgn tnpa save nombor โ€ขโ€ขโ€ข #apparel  #streetwear  #wear  #tshirt  #tshirtdesign  #tshirtmurah  #cap  #style  #facemask  #fashion  #malaysia  #johor  #pakaian  #johorbahru  #patches  #sweater  #perak  #sabah  #sarawak  #selangor  #kedah  #pulaupinang  #perlis  #melaka  #kualalumpur  #kelantan  #kuantan  #terengganu  #pahang  #negerisembilan 
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
Cik Kiah pakai Dusty Lavender Shawlsolid
.
.
Huwaa tak dpt nk penuhi byk COD byk daerah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
UNTUK MALAM NI BOLEH CONTACT @oh.tulips @oh.tulips @oh.tulips .
.
Agent sah shawlpemalas ni ye
.
#kuantan #pahang ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Cik Kiah pakai Dusty Lavender Shawlsolid . . Huwaa tak dpt nk penuhi byk COD byk daerah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . UNTUK MALAM NI BOLEH CONTACT @oh.tulips @oh.tulips @oh.tulips . . Agent sah shawlpemalas ni ye . #kuantan  #pahang  ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Alhamdulillah. Di hari Jumaat yang mulia ini. Saya Ingin berkongsi berita gembira. Akhirnya....
.
.
.
.
.
.
.
.
Berpeluang disekolahkan bersama Master Faried, Founder Mind Hypnotherapy Institute dari Jakarta.
.
.
.
#seminarmotivasiubahsikap #agc #agcteam 
#seminar #kemmotivasi #motivasi #cutisekolah #cutisekolah2018 #ibubapa #ibubapacemerlang #ibubapaprihatin 
#cikguhajar #johor #melaka #selangor #seremban #kl #kuantan #kotabahru #kotakinabalu
#sh2
Cik Kiah pakai Dusty Lavender Shawlsolid
.
.
Huwaa tak dpt nk penuhi byk COD byk daerah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
UNTUK MALAM NI BOLEH CONTACT @oh.tulips @oh.tulips @oh.tulips .
.
Agent sah shawlpemalas ni ye
.
#kuantan #pahang ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Cik Kiah pakai Dusty Lavender Shawlsolid . . Huwaa tak dpt nk penuhi byk COD byk daerah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . UNTUK MALAM NI BOLEH CONTACT @oh.tulips @oh.tulips @oh.tulips . . Agent sah shawlpemalas ni ye . #kuantan  #pahang  ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Cik Kiah pakai Dusty Lavender Shawlsolid
.
.
Huwaa tak dpt nk penuhi byk COD byk daerah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
UNTUK MALAM NI BOLEH CONTACT @oh.tulips @oh.tulips @oh.tulips .
.
Agent sah shawlpemalas ni ye
.
#kuantan #pahang ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Cik Kiah pakai Dusty Lavender Shawlsolid . . Huwaa tak dpt nk penuhi byk COD byk daerah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . UNTUK MALAM NI BOLEH CONTACT @oh.tulips @oh.tulips @oh.tulips . . Agent sah shawlpemalas ni ye . #kuantan  #pahang  ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
KEUNIKAN MAGIC BLUE NATURAL DEODORANT ๐ŸŒทProduk berasaskan tawas, air mawar dan ramuan khas (mesra solat) ๐ŸŒท Hilang bau ketiak, hilang bau kaki, hilang bau badan dan kekal segar. ๐ŸŒท Tanpa bahan kimia, selamat dan berkesan kepada pelbagai jenis kulit ๐ŸŒท Tidak melekit-lekit dan tidak berwarna ๐ŸŒท Tidak menutup liang2 roma supaya kulit bernafas ๐ŸŒท Tidak meninggalkan kesan kuning pada baju ๐ŸŒท Sesuai untuk semua peringkat usia dan jantina ๐ŸŒท Anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ๐ŸŒท Hilang  ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ๐ŸŒท Menanggalkan daki dan sel kulit mati. ๐ŸŒทBoleh digunakan di ketiak, leher, badan, celah kelengkang dan di kaki. ๐ŸŒท 100% halal dan ada kelulusan KKM NOT170301871K.

Whatsapp direct KakYan ok..
Just klik link ๐Ÿ“ฒ  010-8484629

#naturaldeodorant  #codkuantan
#teamkakwangigojes  #agenmagicbluekuantan  #kuantan #luluskkm #dropshipwanted  #cerah  #putih  #bebasbau  #nyahbau  #baubadan  #busuk  #baupeluh  #deodorant  #murah  #halal  #mesrasolat  #ketiakwangi  #baukaki  #teamrafflesiagojes  #magicblue  #magicbluedeodorant #magicbluekuantan  #deodorantorganik  #sihat  #bazarpaknil  #ketiakhitam #hapusbaukaki  #suci
KEUNIKAN MAGIC BLUE NATURAL DEODORANT ๐ŸŒทProduk berasaskan tawas, air mawar dan ramuan khas (mesra solat) ๐ŸŒท Hilang bau ketiak, hilang bau kaki, hilang bau badan dan kekal segar. ๐ŸŒท Tanpa bahan kimia, selamat dan berkesan kepada pelbagai jenis kulit ๐ŸŒท Tidak melekit-lekit dan tidak berwarna ๐ŸŒท Tidak menutup liang2 roma supaya kulit bernafas ๐ŸŒท Tidak meninggalkan kesan kuning pada baju ๐ŸŒท Sesuai untuk semua peringkat usia dan jantina ๐ŸŒท Anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ๐ŸŒท Hilang ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ๐ŸŒท Menanggalkan daki dan sel kulit mati. ๐ŸŒทBoleh digunakan di ketiak, leher, badan, celah kelengkang dan di kaki. ๐ŸŒท 100% halal dan ada kelulusan KKM NOT170301871K. Whatsapp direct KakYan ok.. Just klik link ๐Ÿ“ฒ 010-8484629 #naturaldeodorant  #codkuantan  #teamkakwangigojes  #agenmagicbluekuantan  #kuantan  #luluskkm  #dropshipwanted  #cerah  #putih  #bebasbau  #nyahbau  #baubadan  #busuk  #baupeluh  #deodorant  #murah  #halal  #mesrasolat  #ketiakwangi  #baukaki  #teamrafflesiagojes  #magicblue  #magicbluedeodorant  #magicbluekuantan  #deodorantorganik  #sihat  #bazarpaknil  #ketiakhitam  #hapusbaukaki  #suci 
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
nun diatas pucuk pokok #tongkatali ada baucer #KFC ... nak ? boleh ajak isteri tersayang sama2 makan kepci ๐Ÿ˜€
.
best kan?
.
wasap BIG ke 013-466 9730 sekarang 
kami nak belanja kepci agar anda bahagia
.
#shahalam #kualakangsar #alorsetar #kelantan #kuantan #perkahwinan #bertunang #kuching #khasiatTONGKATALI #sandakan #tawausabah #seremban #putrajaya #malamjumaat #matipucuk #ubatkuatlelaki #tahanlama #luluskkm #kotabharu #kubangkerian #sayangisteri #sayajual #makankfc #belanjakfc #kursuskahwin
nun diatas pucuk pokok #tongkatali  ada baucer #KFC  ... nak ? boleh ajak isteri tersayang sama2 makan kepci ๐Ÿ˜€ . best kan? . wasap BIG ke 013-466 9730 sekarang kami nak belanja kepci agar anda bahagia . #shahalam  #kualakangsar  #alorsetar  #kelantan  #kuantan  #perkahwinan  #bertunang  #kuching  #khasiatTONGKATALI  #sandakan  #tawausabah  #seremban  #putrajaya  #malamjumaat  #matipucuk  #ubatkuatlelaki  #tahanlama  #luluskkm  #kotabharu  #kubangkerian  #sayangisteri  #sayajual  #makankfc  #belanjakfc  #kursuskahwin 
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
Live a little sparke wherever you go. ๐Ÿ’‹
.

Walk in : ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
AYSARA VENDOR BOUTIQUE
Isnin - Sabtu
10.30 am - 6.30 pm
Bandar Indera Mahkota 7 Kuantan

Landmark:
โœ”depan Hotel Seri Manja
โœ”atas Ijan Cookies & Kokok Bundle
.

Nak beli secara online? Whatsapp 0175513646. ๐Ÿ’‹
.
#kuantan #inderamahkota #wargakuantan #vendorkuantan #butikkuantan #kuantanvendor #iiumkuantan #vendorwanted #bazaarpaknil #aysaravendor
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
BERITA BAIK !

Kali ni free gift nak bagi 1 pocket perfume 20ml tau.
.

Buy 2 box and more, will get :

FREE cod / postage, 
FREE JTT Calendar
rm10 CASH VOUCHER
FREE pocket perfume
Another FREE gifts and
FREE consultation of course! .
.

Authorized Agent Kuantan
JTTA0017
๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0172506926 ๐Ÿš— cod Kuantan
๐Ÿ“ฎ post within Malaysia
.

For fast reply, just click link on my bio. .

#jamutunteja #jamutuntejadell #jamutuntejakuantan #jttbabes #ekinjttteam #kuantan #codkuantan #kuantanese #pantaitimur #pahang #brunei #melaka #kelantan #johor #sayajualjamu #energybooster #healthylifestyle #tenaga #kekasihpaksarela #cintahatibatu #melankolia #syurgayangkedua  #freepostagemalaysia #freegift #workingmom #workinglife
BERITA BAIK ! Kali ni free gift nak bagi 1 pocket perfume 20ml tau. . Buy 2 box and more, will get : FREE cod / postage, FREE JTT Calendar rm10 CASH VOUCHER FREE pocket perfume Another FREE gifts and FREE consultation of course! . . Authorized Agent Kuantan JTTA0017 ๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0172506926 ๐Ÿš— cod Kuantan ๐Ÿ“ฎ post within Malaysia . For fast reply, just click link on my bio. . #jamutunteja  #jamutuntejadell  #jamutuntejakuantan  #jttbabes  #ekinjttteam  #kuantan  #codkuantan  #kuantanese  #pantaitimur  #pahang  #brunei  #melaka  #kelantan  #johor  #sayajualjamu  #energybooster  #healthylifestyle  #tenaga  #kekasihpaksarela  #cintahatibatu  #melankolia  #syurgayangkedua  #freepostagemalaysia  #freegift  #workingmom  #workinglife 
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
Wow.. Syatilla pun dah guna & rasai sendiri keberkesanannya si botol biru ni..
Tak rugi mencuba.. Best sangat, 1 magicblue 1 familyโค
Sangat sesuai untuk menghilangkan bau badan, dakialah bau kaki juga lesap dengan sekali semburan.

Jom dapatkan segera Natural Deodorant.
Harga promo sedang berlansung..
โœ” Free Postge
โœ” Free Gift

SEBOTOL 29
KOMBO 2 BOTOL RM54 [ Jimat rm4]
KOMBO 3 BOTOL RM75 [ Jimat rm12]

Whatsapp direct KakYan ok..
Just klik link ๐Ÿ“ฒ  010-8484629

#naturaldeodorant  #codkuantan
#teamkakwangigojes  #agenmagicbluekuantan  #kuantan #luluskkm #dropshipwanted  #cerah  #putih  #bebasbau  #nyahbau  #baubadan  #busuk  #baupeluh  #deodorant  #murah  #halal  #mesrasolat  #ketiakwangi  #baukaki  #teamrafflesiagojes  #magicblue  #magicbluedeodorant #magicbluekuantan  #deodorantorganik  #sihat  #bazarpaknil  #ketiakhitam #hapusbaukaki  #suci
Wow.. Syatilla pun dah guna & rasai sendiri keberkesanannya si botol biru ni.. Tak rugi mencuba.. Best sangat, 1 magicblue 1 familyโค Sangat sesuai untuk menghilangkan bau badan, dakialah bau kaki juga lesap dengan sekali semburan. Jom dapatkan segera Natural Deodorant. Harga promo sedang berlansung.. โœ” Free Postge โœ” Free Gift SEBOTOL 29 KOMBO 2 BOTOL RM54 [ Jimat rm4] KOMBO 3 BOTOL RM75 [ Jimat rm12] Whatsapp direct KakYan ok.. Just klik link ๐Ÿ“ฒ 010-8484629 #naturaldeodorant  #codkuantan  #teamkakwangigojes  #agenmagicbluekuantan  #kuantan  #luluskkm  #dropshipwanted  #cerah  #putih  #bebasbau  #nyahbau  #baubadan  #busuk  #baupeluh  #deodorant  #murah  #halal  #mesrasolat  #ketiakwangi  #baukaki  #teamrafflesiagojes  #magicblue  #magicbluedeodorant  #magicbluekuantan  #deodorantorganik  #sihat  #bazarpaknil  #ketiakhitam  #hapusbaukaki  #suci 
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
RAHSIA UNTUK KEMBALIKAN RASA SEGAR DI WAJAH ANDA SERTA MERTA -
Haa untuk pengetahuan anda, kami ada satu rahsia facial yang akan kembalikan kesegaran di wajah anda
-
Bangun pagi jangan terkejut kalau muka rasa segar dan lembat ๐Ÿ˜  Yang penting facial ni dah LEBIH 10,000 orang kagun -
Treatment ni memang bleh buat anda cantik tanpa miss j dan muka tidak lagi kusam
-
CARBON PEEL THERAPY adalah rahsia sebenar yang telah dikagumi lebih 10,000 orang sebab ia bleh selesaikan masalah muka anda seperti
- Berkedut
- Jerawat
- Kulit muka kusam
-
CARBON PEEL juga mampu mengembalikan kecantikkan anda sebab ia akan
- Membuang toksin
- Samakan tona kulit yang tak sekata
-
Kami juga syorkan kepada anda yang mempunyai masalah jerawat atau kulit muka kusam sebab facial ni boleh membantu masalah muka anda -
Ingin dapatkan facial terbaik kami ?! Jom kongsikan masalah anda dengan kami dan sila komen โ€œNAKโ€

ATAU

Book your slot today!
๐Ÿ“ž0189062588
๐Ÿ“ž0189062588
๐Ÿ“ž0189062588

#hannanmedispa #hannancosmetic #kuantan #wargakuantan #hmk #cleopatra #oxycryo #visitpahang2017 #visitpahangapp
RAHSIA UNTUK KEMBALIKAN RASA SEGAR DI WAJAH ANDA SERTA MERTA - Haa untuk pengetahuan anda, kami ada satu rahsia facial yang akan kembalikan kesegaran di wajah anda - Bangun pagi jangan terkejut kalau muka rasa segar dan lembat ๐Ÿ˜ Yang penting facial ni dah LEBIH 10,000 orang kagun - Treatment ni memang bleh buat anda cantik tanpa miss j dan muka tidak lagi kusam - CARBON PEEL THERAPY adalah rahsia sebenar yang telah dikagumi lebih 10,000 orang sebab ia bleh selesaikan masalah muka anda seperti - Berkedut - Jerawat - Kulit muka kusam - CARBON PEEL juga mampu mengembalikan kecantikkan anda sebab ia akan - Membuang toksin - Samakan tona kulit yang tak sekata - Kami juga syorkan kepada anda yang mempunyai masalah jerawat atau kulit muka kusam sebab facial ni boleh membantu masalah muka anda - Ingin dapatkan facial terbaik kami ?! Jom kongsikan masalah anda dengan kami dan sila komen โ€œNAKโ€ ATAU Book your slot today! ๐Ÿ“ž0189062588 ๐Ÿ“ž0189062588 ๐Ÿ“ž0189062588 #hannanmedispa  #hannancosmetic  #kuantan  #wargakuantan  #hmk  #cleopatra  #oxycryo  #visitpahang2017  #visitpahangapp 
Jus Lentik Dara Memberi Kesan Yang Sangat Baik Untuk Kesihatan Dalaman Dan Luaran. Antaranya seperti : 
1. Membuang toksik di dalam badan
2. Membaikki tona kulit pada badan dan juga wajah
3. Menambahkan keserian 
4. Memberi tenaga dalaman dan luaran
5. Membuang toksik di dalam badan
6. Mengatasi masalah period 
7. Melancarkan sistem pembuangan 
8. Dll

Nak tambah info boleh whtsap nieyra k. 
http://www.wasap.my/60169398447/Lentikdarabynieyra

COD AREA BANDAR SAUJANA PUTRA DAN MARAN PAHANG. 
#lentikdara 
#lentikdarabynieyra 
#lentikdarapahang
#lentikdarabsp
#lentikdarasaujanaputra
#putrajaya 
#pahang
#kuantan
#sabah
#sarawak
#johor
#terengganu
#shahalam
#kelantan
#dengkil 
#cyberjaya
#sihat
#masalahdalaman 
#makanansunnah
#buahbuahan
#foodhunter
Jus Lentik Dara Memberi Kesan Yang Sangat Baik Untuk Kesihatan Dalaman Dan Luaran. Antaranya seperti : 1. Membuang toksik di dalam badan 2. Membaikki tona kulit pada badan dan juga wajah 3. Menambahkan keserian 4. Memberi tenaga dalaman dan luaran 5. Membuang toksik di dalam badan 6. Mengatasi masalah period 7. Melancarkan sistem pembuangan 8. Dll Nak tambah info boleh whtsap nieyra k. http://www.wasap.my/60169398447/Lentikdarabynieyra COD AREA BANDAR SAUJANA PUTRA DAN MARAN PAHANG. #lentikdara  #lentikdarabynieyra  #lentikdarapahang  #lentikdarabsp  #lentikdarasaujanaputra  #putrajaya  #pahang  #kuantan  #sabah  #sarawak  #johor  #terengganu  #shahalam  #kelantan  #dengkil  #cyberjaya  #sihat  #masalahdalaman  #makanansunnah  #buahbuahan  #foodhunter 
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
anda perhatikan dan nilai ๐Ÿ˜‰ 
1pcs ๐Ÿ‘‰ RM75 each exc pos/cod .
2pcs ๐Ÿ‘‰ RM69 each exc pos/cod .
!! POSTAGE ADD RM8 !! SELFPICKUP FREE ๐Ÿ˜ . COD CHARGE *TENGOK AREA JUGAK ๐Ÿ˜Š*
.
.
#serumwajah #serumcantik #serumviral #serumbougasbeauty #serumno1dimalaysia #bougass #cantik #serumno1 #bougaslover #bougasPAHANG #ernibougas #bayabougas #nsa #nsabougasserum #bougaspartner #bougaslover #TEMERLOH #BENTONG #KUANTAN #onlineshopping
Jus Lentik Dara Memberi Kesan Yang Sangat Baik Untuk Kesihatan Dalaman Dan Luaran. Antaranya seperti : 
1. Membuang toksik di dalam badan
2. Membaikki tona kulit pada badan dan juga wajah
3. Menambahkan keserian 
4. Memberi tenaga dalaman dan luaran
5. Membuang toksik di dalam badan
6. Mengatasi masalah period 
7. Melancarkan sistem pembuangan 
8. Dll

Nak tambah info boleh whtsap nieyra k. 
http://www.wasap.my/60169398447/Lentikdarabynieyra

COD AREA BANDAR SAUJANA PUTRA DAN MARAN PAHANG. 
#lentikdara 
#lentikdarabynieyra 
#lentikdarapahang
#lentikdarabsp
#lentikdarasaujanaputra
#putrajaya 
#pahang
#kuantan
#sabah
#sarawak
#johor
#terengganu
#shahalam
#kelantan
#dengkil 
#cyberjaya
#sihat
#masalahdalaman 
#makanansunnah
#buahbuahan
#foodhunter
Jus Lentik Dara Memberi Kesan Yang Sangat Baik Untuk Kesihatan Dalaman Dan Luaran. Antaranya seperti : 1. Membuang toksik di dalam badan 2. Membaikki tona kulit pada badan dan juga wajah 3. Menambahkan keserian 4. Memberi tenaga dalaman dan luaran 5. Membuang toksik di dalam badan 6. Mengatasi masalah period 7. Melancarkan sistem pembuangan 8. Dll Nak tambah info boleh whtsap nieyra k. http://www.wasap.my/60169398447/Lentikdarabynieyra COD AREA BANDAR SAUJANA PUTRA DAN MARAN PAHANG. #lentikdara  #lentikdarabynieyra  #lentikdarapahang  #lentikdarabsp  #lentikdarasaujanaputra  #putrajaya  #pahang  #kuantan  #sabah  #sarawak  #johor  #terengganu  #shahalam  #kelantan  #dengkil  #cyberjaya  #sihat  #masalahdalaman  #makanansunnah  #buahbuahan  #foodhunter 
Jus Lentik Dara Memberi Kesan Yang Sangat Baik Untuk Kesihatan Dalaman Dan Luaran. Antaranya seperti : 
1. Membuang toksik di dalam badan
2. Membaikki tona kulit pada badan dan juga wajah
3. Menambahkan keserian 
4. Memberi tenaga dalaman dan luaran
5. Membuang toksik di dalam badan
6. Mengatasi masalah period 
7. Melancarkan sistem pembuangan 
8. Dll

Nak tambah info boleh whtsap nieyra k. 
http://www.wasap.my/60169398447/Lentikdarabynieyra

COD AREA BANDAR SAUJANA PUTRA DAN MARAN PAHANG. 
#lentikdara 
#lentikdarabynieyra 
#lentikdarapahang
#lentikdarabsp
#lentikdarasaujanaputra
#putrajaya 
#pahang
#kuantan
#sabah
#sarawak
#johor
#terengganu
#shahalam
#kelantan
#dengkil 
#cyberjaya
#sihat
#masalahdalaman 
#makanansunnah
#buahbuahan
#foodhunter
Jus Lentik Dara Memberi Kesan Yang Sangat Baik Untuk Kesihatan Dalaman Dan Luaran. Antaranya seperti : 1. Membuang toksik di dalam badan 2. Membaikki tona kulit pada badan dan juga wajah 3. Menambahkan keserian 4. Memberi tenaga dalaman dan luaran 5. Membuang toksik di dalam badan 6. Mengatasi masalah period 7. Melancarkan sistem pembuangan 8. Dll Nak tambah info boleh whtsap nieyra k. http://www.wasap.my/60169398447/Lentikdarabynieyra COD AREA BANDAR SAUJANA PUTRA DAN MARAN PAHANG. #lentikdara  #lentikdarabynieyra  #lentikdarapahang  #lentikdarabsp  #lentikdarasaujanaputra  #putrajaya  #pahang  #kuantan  #sabah  #sarawak  #johor  #terengganu  #shahalam  #kelantan  #dengkil  #cyberjaya  #sihat  #masalahdalaman  #makanansunnah  #buahbuahan  #foodhunter 
SONGKET TENUN BUNGA TABUR
(New arrival)
Polysilk+cotton
Bidang 44
4.15 meter 
Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
PROMOSI TAHUN BARU CINA!!! .
.
Beli WATER FILTER secara outright, anda boleh pilih samada: .
.
โ˜บ PERCUMA 3 tahun services, penukaran filter dan warranty

OR .
.
โ˜บ PERCUMA 2 tahun services, penukaran filter dan warranty serta MAX BLENDER bernilai RM1500 .
.
*OUTRIGHT:
โ˜บ Bayar secara cash / debit card
โ˜บ Credit card, easy payment 0% interest (boleh pilih tempoh 12bulan/24bulan atau 36bulan)

More details, wasap sy ye
www.wasap.my/601133718022

#penapiscuckoo #cuckoomalaysia #sayajualcuckoo #penapisaircuckoo #penapisudaracuckoo #cuckoopahang #kuantan #pahang #temerloh #raub #pekan #jengka #jerantut #jandabaik #cameronhighland #gentinghighland #gambang #cherating #tasikchini #telukchempedak #bukittinggi #fraserhill
PROMOSI TAHUN BARU CINA!!! . . Beli WATER FILTER secara outright, anda boleh pilih samada: . . โ˜บ PERCUMA 3 tahun services, penukaran filter dan warranty OR . . โ˜บ PERCUMA 2 tahun services, penukaran filter dan warranty serta MAX BLENDER bernilai RM1500 . . *OUTRIGHT: โ˜บ Bayar secara cash / debit card โ˜บ Credit card, easy payment 0% interest (boleh pilih tempoh 12bulan/24bulan atau 36bulan) More details, wasap sy ye www.wasap.my/601133718022 #penapiscuckoo  #cuckoomalaysia  #sayajualcuckoo  #penapisaircuckoo  #penapisudaracuckoo  #cuckoopahang  #kuantan  #pahang  #temerloh  #raub  #pekan  #jengka  #jerantut  #jandabaik  #cameronhighland  #gentinghighland  #gambang  #cherating  #tasikchini  #telukchempedak  #bukittinggi  #fraserhill 
Feedback founder sistho menggunakan sistho lipmatte code Baby Muah.
.

Kelebihan sistho lipmatte : .
๐ŸŒผ Tahan lama
๐ŸŒผ Tidak mengeringkan bibir
๐ŸŒผ Bau honeydew
๐ŸŒผ Melembutkan bibir
๐ŸŒผ Harga berpatutan
๐ŸŒผ Kandungan madu
๐ŸŒผ Melindungi bibir daripada sinaran uv
๐ŸŒผ Mengandungi vitamin C
๐ŸŒผ Membantu penyerapan vitamin A
.
.
**Dalam sistho lipmatte juga terdapat Squalane iaitu ekstrak daripada ikan hui yang membantu melembapkan bibir dan anti aging.
.
.
Harga sebatang Sistho Lipmatte cuma RM35 sahaja tau. Harga mampu milik untuk semua. 
Siapa nak order? DM atau whatssap ๐Ÿ“ฒ0179655088
.
.
**Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita
.
#lipmatteviral #lipmattegebu #sistholipmatte #kekasihpaksarela #lipmatte #bibirgelap #aijuicedossier #butikkuantan #butikvendorkuantan #kuantan #produkkurus #produkkurusviral #kulitcantik #glowingskin #lipmatte2018 #makeuptutorial #makeupvideos #makeup #redlips #glowingskin #healthyskin #flawlessskin #tutorialshawl #jutawanaifira #aifirahq #mrbossmissstalker #nudemakeup #ootd
Feedback founder sistho menggunakan sistho lipmatte code Baby Muah. . Kelebihan sistho lipmatte : . ๐ŸŒผ Tahan lama ๐ŸŒผ Tidak mengeringkan bibir ๐ŸŒผ Bau honeydew ๐ŸŒผ Melembutkan bibir ๐ŸŒผ Harga berpatutan ๐ŸŒผ Kandungan madu ๐ŸŒผ Melindungi bibir daripada sinaran uv ๐ŸŒผ Mengandungi vitamin C ๐ŸŒผ Membantu penyerapan vitamin A . . **Dalam sistho lipmatte juga terdapat Squalane iaitu ekstrak daripada ikan hui yang membantu melembapkan bibir dan anti aging. . . Harga sebatang Sistho Lipmatte cuma RM35 sahaja tau. Harga mampu milik untuk semua. Siapa nak order? DM atau whatssap ๐Ÿ“ฒ0179655088 . . **Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita . #lipmatteviral  #lipmattegebu  #sistholipmatte  #kekasihpaksarela  #lipmatte  #bibirgelap  #aijuicedossier  #butikkuantan  #butikvendorkuantan  #kuantan  #produkkurus  #produkkurusviral  #kulitcantik  #glowingskin  #lipmatte2018  #makeuptutorial  #makeupvideos  #makeup  #redlips  #glowingskin  #healthyskin  #flawlessskin  #tutorialshawl  #jutawanaifira  #aifirahq  #mrbossmissstalker  #nudemakeup  #ootd 
Feedback customer menggunakan sistho lipmatte code Baby Muah.
.

Kelebihan sistho lipmatte : .
๐ŸŒผ Tahan lama
๐ŸŒผ Tidak mengeringkan bibir
๐ŸŒผ Bau honeydew
๐ŸŒผ Melembutkan bibir
๐ŸŒผ Harga berpatutan
๐ŸŒผ Kandungan madu
๐ŸŒผ Melindungi bibir daripada sinaran uv
๐ŸŒผ Mengandungi vitamin C
๐ŸŒผ Membantu penyerapan vitamin A
.
.
**Dalam sistho lipmatte juga terdapat Squalane iaitu ekstrak daripada ikan hui yang membantu melembapkan bibir dan anti aging.
.
.
Harga sebatang Sistho Lipmatte cuma RM35 sahaja tau. Harga mampu milik untuk semua. 
Siapa nak order? DM atau whatssap ๐Ÿ“ฒ0179655088
.
.
**Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita
.
#lipmatteviral #lipmattegebu #sistholipmatte #kekasihpaksarela #lipmatte #bibirgelap #aijuicedossier #butikkuantan #butikvendorkuantan #kuantan #produkkurus #produkkurusviral #kulitcantik #glowingskin #lipmatte2018 #makeuptutorial #makeupvideos #makeup #redlips #glowingskin #healthyskin #flawlessskin #tutorialshawl #jutawanaifira #aifirahq #mrbossmissstalker #nudemakeup #ootd
Feedback customer menggunakan sistho lipmatte code Baby Muah. . Kelebihan sistho lipmatte : . ๐ŸŒผ Tahan lama ๐ŸŒผ Tidak mengeringkan bibir ๐ŸŒผ Bau honeydew ๐ŸŒผ Melembutkan bibir ๐ŸŒผ Harga berpatutan ๐ŸŒผ Kandungan madu ๐ŸŒผ Melindungi bibir daripada sinaran uv ๐ŸŒผ Mengandungi vitamin C ๐ŸŒผ Membantu penyerapan vitamin A . . **Dalam sistho lipmatte juga terdapat Squalane iaitu ekstrak daripada ikan hui yang membantu melembapkan bibir dan anti aging. . . Harga sebatang Sistho Lipmatte cuma RM35 sahaja tau. Harga mampu milik untuk semua. Siapa nak order? DM atau whatssap ๐Ÿ“ฒ0179655088 . . **Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita . #lipmatteviral  #lipmattegebu  #sistholipmatte  #kekasihpaksarela  #lipmatte  #bibirgelap  #aijuicedossier  #butikkuantan  #butikvendorkuantan  #kuantan  #produkkurus  #produkkurusviral  #kulitcantik  #glowingskin  #lipmatte2018  #makeuptutorial  #makeupvideos  #makeup  #redlips  #glowingskin  #healthyskin  #flawlessskin  #tutorialshawl  #jutawanaifira  #aifirahq  #mrbossmissstalker  #nudemakeup  #ootd 
Warna nude kegemaran semua ๐Ÿ˜
.
.
Code Baby Muah yang paling fast selling ni memang sangat cantik. Warna nude yang sesuai untuk semua warna kulit. .
.
Code Baby Muah ni memang sangat limited stock. Hanya RM35 sahaja sebatang. .

Siapa nak order? DM atau Whatssap ๐Ÿ“ฒ+60179655088
.
.
.
#lipmatteviral #lipmattegebu #sistholipmatte #kekasihpaksarela #lipmatte #bibirgelap #aijuicedossier #butikkuantan #butikvendorkuantan #kuantan #produkkurus #produkkurusviral #kulitcantik #glowingskin #lipmatte2018 #makeuptutorial #makeupvideos #makeup #redlips #glowingskin #healthyskin #flawlessskin #tutorialshawl #jutawanaifira #aifirahq #mrbossmissstalker #nudemakeup #ootd
Warna nude kegemaran semua ๐Ÿ˜ . . Code Baby Muah yang paling fast selling ni memang sangat cantik. Warna nude yang sesuai untuk semua warna kulit. . . Code Baby Muah ni memang sangat limited stock. Hanya RM35 sahaja sebatang. . Siapa nak order? DM atau Whatssap ๐Ÿ“ฒ+60179655088 . . . #lipmatteviral  #lipmattegebu  #sistholipmatte  #kekasihpaksarela  #lipmatte  #bibirgelap  #aijuicedossier  #butikkuantan  #butikvendorkuantan  #kuantan  #produkkurus  #produkkurusviral  #kulitcantik  #glowingskin  #lipmatte2018  #makeuptutorial  #makeupvideos  #makeup  #redlips  #glowingskin  #healthyskin  #flawlessskin  #tutorialshawl  #jutawanaifira  #aifirahq  #mrbossmissstalker  #nudemakeup  #ootd 
TQ dear customer krn sudi shopping dgn akak songket tenun kesuma ...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Order?ws +6010 7827108
(Tmbh +6 dpn no tel br ws naik)

#kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton
#songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm
HARGA BARU!
HARGA BARU!
HARGA BARU!
.
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT
.
Iphone 6 16gb
RM1199
.

Iphone 6 64gb
RM1350
.

Iphone 6 128gb
RM1499
.

Iphone 6 plus 16gb
RM1399
.

Iphone 6 plus 64gb
RM1599
.

Iphone 6 plus 128gb
RM1750
.
Free :
Tempered glass
Casing
Postage
.

Whatsapp 0193251514

#readystockalongauummm #alonggadget #giveaway #giveawaymalaysia #trustedseller #palam #uitmpalam #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmstudent #sayajualgadgetmurah #sayajualgadget #iphonemurahmalaysia #iphone6smalaysia #iphone7malaysia #iphone7plusmalaysia #iphonexmalaysiamurah #kuantan #iphonekuantan #telukcempedak #ecm #iphone6smalaysia #batupahat
HARGA BARU! HARGA BARU! HARGA BARU! . CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT . Iphone 6 16gb RM1199 . Iphone 6 64gb RM1350 . Iphone 6 128gb RM1499 . Iphone 6 plus 16gb RM1399 . Iphone 6 plus 64gb RM1599 . Iphone 6 plus 128gb RM1750 . Free : Tempered glass Casing Postage . Whatsapp 0193251514 #readystockalongauummm  #alonggadget  #giveaway  #giveawaymalaysia  #trustedseller  #palam  #uitmpalam  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmstudent  #sayajualgadgetmurah  #sayajualgadget  #iphonemurahmalaysia  #iphone6smalaysia  #iphone7malaysia  #iphone7plusmalaysia  #iphonexmalaysiamurah  #kuantan  #iphonekuantan  #telukcempedak  #ecm  #iphone6smalaysia  #batupahat 
testimony #luvitz 
baru 2 sachet makan LUVITZ. tudia kemainn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Best tak? ofkos best uolls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Whatsapp 017 966 5308 
#teamMieza #ajimaura #terapiinstagram #kuantan #pahang #gambang #mollysbeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #vitaminc #jerawat #vitaminkulit  #parut #supplementkulit #jerawatbatu #eyebag #detoks #cela #detox #santaijim #lafazkankalimahcintamu #noradanish #ctdk
Feedback customer menggunakan sistho lipmatte code No Lies.
.

Kelebihan sistho lipmatte : .
๐ŸŒผ Tahan lama
๐ŸŒผ Tidak mengeringkan bibir
๐ŸŒผ Bau honeydew
๐ŸŒผ Melembutkan bibir
๐ŸŒผ Harga berpatutan
๐ŸŒผ Kandungan madu
๐ŸŒผ Melindungi bibir daripada sinaran uv
๐ŸŒผ Mengandungi vitamin C
๐ŸŒผ Membantu penyerapan vitamin A
.
.
**Dalam sistho lipmatte juga terdapat Squalane iaitu ekstrak daripada ikan hui yang membantu melembapkan bibir dan anti aging.
.
.
Harga sebatang Sistho Lipmatte cuma RM35 sahaja tau. Harga mampu milik untuk semua. 
Siapa nak order? DM atau whatssap ๐Ÿ“ฒ0179655088
.
.
**Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita
.
#lipmatteviral #lipmattegebu #sistholipmatte #kekasihpaksarela #lipmatte #bibirgelap #aijuicedossier #butikkuantan #butikvendorkuantan #kuantan #produkkurus #produkkurusviral #kulitcantik #glowingskin #lipmatte2018 #makeuptutorial #makeupvideos #makeup #redlips #glowingskin #healthyskin #flawlessskin #tutorialshawl #jutawanaifira #aifirahq #mrbossmissstalker #nudemakeup #ootd
Feedback customer menggunakan sistho lipmatte code No Lies. . Kelebihan sistho lipmatte : . ๐ŸŒผ Tahan lama ๐ŸŒผ Tidak mengeringkan bibir ๐ŸŒผ Bau honeydew ๐ŸŒผ Melembutkan bibir ๐ŸŒผ Harga berpatutan ๐ŸŒผ Kandungan madu ๐ŸŒผ Melindungi bibir daripada sinaran uv ๐ŸŒผ Mengandungi vitamin C ๐ŸŒผ Membantu penyerapan vitamin A . . **Dalam sistho lipmatte juga terdapat Squalane iaitu ekstrak daripada ikan hui yang membantu melembapkan bibir dan anti aging. . . Harga sebatang Sistho Lipmatte cuma RM35 sahaja tau. Harga mampu milik untuk semua. Siapa nak order? DM atau whatssap ๐Ÿ“ฒ0179655088 . . **Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita . #lipmatteviral  #lipmattegebu  #sistholipmatte  #kekasihpaksarela  #lipmatte  #bibirgelap  #aijuicedossier  #butikkuantan  #butikvendorkuantan  #kuantan  #produkkurus  #produkkurusviral  #kulitcantik  #glowingskin  #lipmatte2018  #makeuptutorial  #makeupvideos  #makeup  #redlips  #glowingskin  #healthyskin  #flawlessskin  #tutorialshawl  #jutawanaifira  #aifirahq  #mrbossmissstalker  #nudemakeup  #ootd 
Feedback customer menggunakan sistho lipmatte code No Lies.
.

Kelebihan sistho lipmatte : .
๐ŸŒผ Tahan lama
๐ŸŒผ Tidak mengeringkan bibir
๐ŸŒผ Bau honeydew
๐ŸŒผ Melembutkan bibir
๐ŸŒผ Harga berpatutan
๐ŸŒผ Kandungan madu
๐ŸŒผ Melindungi bibir daripada sinaran uv
๐ŸŒผ Mengandungi vitamin C
๐ŸŒผ Membantu penyerapan vitamin A
.
.
**Dalam sistho lipmatte juga terdapat Squalane iaitu ekstrak daripada ikan hui yang membantu melembapkan bibir dan anti aging.
.
.
Harga sebatang Sistho Lipmatte cuma RM35 sahaja tau. Harga mampu milik untuk semua. 
Siapa nak order? DM atau whatssap ๐Ÿ“ฒ0179655088
.
.
**Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita
.
#lipmatteviral #lipmattegebu #sistholipmatte #kekasihpaksarela #lipmatte #bibirgelap #aijuicedossier #butikkuantan #butikvendorkuantan #kuantan #produkkurus #produkkurusviral #kulitcantik #glowingskin #lipmatte2018 #makeuptutorial #makeupvideos #makeup #redlips #glowingskin #healthyskin #flawlessskin #tutorialshawl #jutawanaifira #aifirahq #mrbossmissstalker #nudemakeup #ootd
Feedback customer menggunakan sistho lipmatte code No Lies. . Kelebihan sistho lipmatte : . ๐ŸŒผ Tahan lama ๐ŸŒผ Tidak mengeringkan bibir ๐ŸŒผ Bau honeydew ๐ŸŒผ Melembutkan bibir ๐ŸŒผ Harga berpatutan ๐ŸŒผ Kandungan madu ๐ŸŒผ Melindungi bibir daripada sinaran uv ๐ŸŒผ Mengandungi vitamin C ๐ŸŒผ Membantu penyerapan vitamin A . . **Dalam sistho lipmatte juga terdapat Squalane iaitu ekstrak daripada ikan hui yang membantu melembapkan bibir dan anti aging. . . Harga sebatang Sistho Lipmatte cuma RM35 sahaja tau. Harga mampu milik untuk semua. Siapa nak order? DM atau whatssap ๐Ÿ“ฒ0179655088 . . **Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita . #lipmatteviral  #lipmattegebu  #sistholipmatte  #kekasihpaksarela  #lipmatte  #bibirgelap  #aijuicedossier  #butikkuantan  #butikvendorkuantan  #kuantan  #produkkurus  #produkkurusviral  #kulitcantik  #glowingskin  #lipmatte2018  #makeuptutorial  #makeupvideos  #makeup  #redlips  #glowingskin  #healthyskin  #flawlessskin  #tutorialshawl  #jutawanaifira  #aifirahq  #mrbossmissstalker  #nudemakeup  #ootd 
Code warna No Lies daripada Sistho Lipmatte ni memang tak pernah mengecewakan ๐Ÿ˜
.
.
Asal lepas pakai jek, tak berhenti-henti tatap cermin. Setiap masa nak tengok cermin. .
.
Bila dah calit sikit, terus rasa confident dalam diri. Tak perlu mekap tebal-tebal pon takpe. .
.
Harga pon berpatutan. Bermodalkan RM35 sahaja dah boleh dapat warna bibir yang memukau. ๐Ÿ’•
.
.
Jom order sekarang.
.
**Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita
.
#lipmatteviral #lipmattegebu #sistholipmatte #kekasihpaksarela #lipmatte #bibirgelap #aijuicedossier #butikkuantan #butikvendorkuantan #kuantan #produkkurus #produkkurusviral #kulitcantik #glowingskin #lipmatte2018 #makeuptutorial #makeupvideos #makeup #redlips #glowingskin #healthyskin #flawlessskin #tutorialshawl #jutawanaifira #aifirahq #mrbossmissstalker #nudemakeup #ootd
Code warna No Lies daripada Sistho Lipmatte ni memang tak pernah mengecewakan ๐Ÿ˜ . . Asal lepas pakai jek, tak berhenti-henti tatap cermin. Setiap masa nak tengok cermin. . . Bila dah calit sikit, terus rasa confident dalam diri. Tak perlu mekap tebal-tebal pon takpe. . . Harga pon berpatutan. Bermodalkan RM35 sahaja dah boleh dapat warna bibir yang memukau. ๐Ÿ’• . . Jom order sekarang. . **Jangan lupa like facebook page Pakar Kecantikan Wanita . #lipmatteviral  #lipmattegebu  #sistholipmatte  #kekasihpaksarela  #lipmatte  #bibirgelap  #aijuicedossier  #butikkuantan  #butikvendorkuantan  #kuantan  #produkkurus  #produkkurusviral  #kulitcantik  #glowingskin  #lipmatte2018  #makeuptutorial  #makeupvideos  #makeup  #redlips  #glowingskin  #healthyskin  #flawlessskin  #tutorialshawl  #jutawanaifira  #aifirahq  #mrbossmissstalker  #nudemakeup  #ootd 
==================
SET PENINGGI TIENS
==================
๐Ÿ‘Set peninggi yang Terbaik di Malaysia
๐Ÿ’ชTambah ketinggian badan walaupun dah dewasa.
๐Ÿ’ชTulang anda lebih kuat dan sihat
๐Ÿ’ชMelurus dan menegakkan struktur tulang
๐Ÿ’ชMencegah osteoporosis
๐ŸŒทDiadun dari bahan semulajadi
๐Ÿ’ชMerangsang perkembangan tumbesaran
๐Ÿ’ชMenguatkan daya ingatan ๐ŸŒŸTingkatkan potensi minda
.
===============================
JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI ! .
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +601151537863
.
#tipstinggitiens #tiens #sihat #syukurselalu #tinggi #usim #ukm #putrajaya #bangi #sukan #syjual #kelantan #kuantan #sabah #sarawak #negerisembilan #johor #miri #kuching #mersing
================== SET PENINGGI TIENS ================== ๐Ÿ‘Set peninggi yang Terbaik di Malaysia ๐Ÿ’ชTambah ketinggian badan walaupun dah dewasa. ๐Ÿ’ชTulang anda lebih kuat dan sihat ๐Ÿ’ชMelurus dan menegakkan struktur tulang ๐Ÿ’ชMencegah osteoporosis ๐ŸŒทDiadun dari bahan semulajadi ๐Ÿ’ชMerangsang perkembangan tumbesaran ๐Ÿ’ชMenguatkan daya ingatan ๐ŸŒŸTingkatkan potensi minda . =============================== JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI ! . ๐Ÿ“ฑWhatsapp : +601151537863 . #tipstinggitiens  #tiens  #sihat  #syukurselalu  #tinggi  #usim  #ukm  #putrajaya  #bangi  #sukan  #syjual  #kelantan  #kuantan  #sabah  #sarawak  #negerisembilan  #johor  #miri  #kuching  #mersing 
Bawal Manik Tabur๐ŸŒธ
.
*_KENAPA ISTIMEWANYA #BAWALGEMEERA NI?_*
.
๐ŸŒธ Material kain yg terbaik COTTON (gred premium) 1:1 bawal asli
๐ŸŒธ Mudah dibentuk (bahagian muka) dan jahitan tepi halus yg sgt kemas.
๐ŸŒธ Kainnya yg sejuk (tak panas) dan sgt selesa.
๐ŸŒธ Kain mudah digosok
๐ŸŒธ Bidang 45' x 45 (round edge)
.
#bawalmurah #bawalmurahkuantan #bawalmaniktabur #codkuantan #kuantan #kuantantv #jualbeli
Air freshener
.
.
A scent that make your life in positive and happy.
.
.
#dexandragheperfume
#letpassionleadyou
#kuantan
Tq beli IPhone X dengan kita, cod kuala terengganu..semalam deposit esoknya cod.. yang mana cari iphone X meh ws sy..
...
.
.
.
#iphonekuantan
.
.
#iphonex #iphonemurah #kuantan #iphone8plus #iphone7murah #iphone7plusmurah #iphonemalaysia #codiphone #servisterbaik #customersporting #yearendsale2017 #specialpromo #iphonesecond #iphonecun #iphonekuantanmurah #iphonekuantann #iphonekuantann #kuantanese
"Ideal Accomodations at Affordable Prices"
.
UMP Services (a subsidiary of UMP Holdings) has successfully managed to complete 4 projects to restructure, maintain and uplift some of the facilities under their purview namely:
.
1) Rumah Tamu UMP (guest house) located in UMP Gambang Campus.
2) Futsal court (located at rooftop of Kompleks UMP Holdings).
3) Training Room at L2 Kompleks UMP Holdings.
4) Convention Hall at L2 Kompleks UMP Holdings.
.
This will enable all users / prospects / community in #Gambang to use the facilities at its highest quality, with the best customer service experience, at a very affordable prices!.
.
If you are keen ( and I bet you will! ) kindly liaise with our friendly and superefficient Business Development Personnel, Ms. Masita at 011-2606 4842.
.
Oh yes, she entertains enquiries via Whatsapp too, just so you know ๐Ÿ˜‡.
.
#umpholdings #umph #umpservices #ump #umpmalaysia #pahang #kuantan #futsal #hall #training #rumahtamu #rumahtamugambang #guesthouse
"Ideal Accomodations at Affordable Prices" . UMP Services (a subsidiary of UMP Holdings) has successfully managed to complete 4 projects to restructure, maintain and uplift some of the facilities under their purview namely: . 1) Rumah Tamu UMP (guest house) located in UMP Gambang Campus. 2) Futsal court (located at rooftop of Kompleks UMP Holdings). 3) Training Room at L2 Kompleks UMP Holdings. 4) Convention Hall at L2 Kompleks UMP Holdings. . This will enable all users / prospects / community in #Gambang  to use the facilities at its highest quality, with the best customer service experience, at a very affordable prices!. . If you are keen ( and I bet you will! ) kindly liaise with our friendly and superefficient Business Development Personnel, Ms. Masita at 011-2606 4842. . Oh yes, she entertains enquiries via Whatsapp too, just so you know ๐Ÿ˜‡. . #umpholdings  #umph  #umpservices  #ump  #umpmalaysia  #pahang  #kuantan  #futsal  #hall  #training  #rumahtamu  #rumahtamugambang  #guesthouse 
Cara paling kesan untuk tinggi?

Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh atasi. Kenapa masih tunggu? Consumlah sekarang. ๐Ÿ˜™

Apa tu CALCIUM TIENS??
โœ” CALCIUM TIENSโ„ข adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang  amat selamat. 
CALCIUM TIENSโ„ข telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN  yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-25cm keatas bergantung pada metabolisma masingโœฆ โœ”  SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN 
RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. โœฆ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! โœ” Scientificall Researched & Proven Height Formula : โœ” CUBA CALCIUM TIENS SEKARANGโ„ข KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK

NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL โœฆ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi โ˜…

JOMM๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž whats app : +60 11-5153 7726
โ˜Ž wechat : SIHAT_TINGGI 
#mersing #miri #muar #nibongtebal #nilai #pangkalkalong #paritbuntar #igersmalaysia #instamalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #malay #singaporean #malaysiaonlineshop #kualakangsar #kualaselangor #kualaterengganu #kuantan #kuching #kudat #kulai #valdor
Cara paling kesan untuk tinggi? Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh atasi. Kenapa masih tunggu? Consumlah sekarang. ๐Ÿ˜™ Apa tu CALCIUM TIENS?? โœ” CALCIUM TIENSโ„ข adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang amat selamat. CALCIUM TIENSโ„ข telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-25cm keatas bergantung pada metabolisma masingโœฆ โœ” SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. โœฆ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! โœ” Scientificall Researched & Proven Height Formula : โœ” CUBA CALCIUM TIENS SEKARANGโ„ข KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL โœฆ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi โ˜… JOMM๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž whats app : +60 11-5153 7726 โ˜Ž wechat : SIHAT_TINGGI #mersing  #miri  #muar  #nibongtebal  #nilai  #pangkalkalong  #paritbuntar  #igersmalaysia  #instamalaysia  #malaysiaonlineshop  #bazarpaknil  #malay  #singaporean  #malaysiaonlineshop  #kualakangsar  #kualaselangor  #kualaterengganu  #kuantan  #kuching  #kudat  #kulai  #valdor 
Semalam punye citew,, raye cina bukit bintang street ๐Ÿค“๐Ÿค“ best nyer ,, agak2 kalaw ponw adew 100plus besaq tu bilew boleh nak habis kan? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kelaka ahhh,,, jom order produk peninggi terbaik kitew orang , sebab tengah promotion ong raye china, boleh cod kl and postage 2 hari sekali 
DM DAN WS. +601111001702

#malaysia #klsentral #raye #bigsale #postage #codkl #selangor #murahjer #Feedback #nasilemak #hangtuah #ipoh #petaling #perak #melaka #muar #johor #kuantan #negeri9
Semalam punye citew,, raye cina bukit bintang street ๐Ÿค“๐Ÿค“ best nyer ,, agak2 kalaw ponw adew 100plus besaq tu bilew boleh nak habis kan? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kelaka ahhh,,, jom order produk peninggi terbaik kitew orang , sebab tengah promotion ong raye china, boleh cod kl and postage 2 hari sekali DM DAN WS. +601111001702 #malaysia  #klsentral  #raye  #bigsale  #postage  #codkl  #selangor  #murahjer  #Feedback  #nasilemak  #hangtuah  #ipoh  #petaling  #perak  #melaka  #muar  #johor  #kuantan  #negeri9 
Meet us tomorrow at Gegaria Kuantan, Pahang. This exclusive Kugiran Masdo x The Terrace Gentlemen polo shirt comes in black &  white. What's your shirt number? ๐Ÿ˜Ž
#ttg #theterracegentlemen #ttgos #officialstore #inibarumasdo #GengPakMaon #GengBentaraGuru #ttgxmasdo #gogegaria #gegariafest #kuantan #pahang #exclusivepoloshirt #saturday
WONDERCHEESE DI BERJAYA MEGAMALL LAGI WEEKEND NI ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Jumaat - Ahad
10pg - 10mlm
Booth RODONG LUBUK MAKAN

WONDERCHEESE 600GRAM RM25 SAHAJA
TESTER DISEDIAKAN

MAHU BELI HARGA BORONG/AGENT
www.wasap.my/60129479801

#wondercheese #wondercheesekuantan #wondercheeselover #wondercheese88 #wondercheeseagent #kuantan #megamall #berjayamegamall #megamallkuantan #agentwondercheese #stokiswondercheeae #wonderteameja
Semalam punya cerita...terima kasih dik @aleya_dadu_66 beli oat cookies kami ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ jual ya ๐Ÿ˜Š

#kuantan #cookies #cookieskuantan #codkuantan #oatcookies
.
.

Ramai pulak yg DM kami mntk nk tgk pic 3 size pokok ni sebelah menyebelah.
.
So nye, ni dia. Bole nmpk kan perbezaan ketinggiannye tu.
.
Dah tetiba rs mcm nk buat combo la pokok monstera ni. .

COMBO MONSTERA 3 IN 1. Cm best jugak kan? Hehehee... Suka ke suka?
.

Nak tau details? DM or whatsapp je. Link da ada kt atas. Senangkan  x pyh2 nk save2 no. Hehehee...
.
.

#agentabyllahomedecor
#artificialplant #pokokpalsubybloomingreens 
#pokokpalsu #pokokpalsumurah #pokokpalsumurahmalaysia #pokokpalsumurahkuantan #kuantanย  #kuantanese #pokoktiruan #pokoktiruanmurah #pokoktiruanmalaysia #pokokviral #orchidpalsu #artificialorchid #orchidmurah #scandinavianhomes #scandinaviandecor #scandinaviandecomalaysia
. . Ramai pulak yg DM kami mntk nk tgk pic 3 size pokok ni sebelah menyebelah. . So nye, ni dia. Bole nmpk kan perbezaan ketinggiannye tu. . Dah tetiba rs mcm nk buat combo la pokok monstera ni. . COMBO MONSTERA 3 IN 1. Cm best jugak kan? Hehehee... Suka ke suka? . Nak tau details? DM or whatsapp je. Link da ada kt atas. Senangkan x pyh2 nk save2 no. Hehehee... . . #agentabyllahomedecor  #artificialplant  #pokokpalsubybloomingreens  #pokokpalsu  #pokokpalsumurah  #pokokpalsumurahmalaysia  #pokokpalsumurahkuantan  #kuantan ย  #kuantanese  #pokoktiruan  #pokoktiruanmurah  #pokoktiruanmalaysia  #pokokviral  #orchidpalsu  #artificialorchid  #orchidmurah  #scandinavianhomes  #scandinaviandecor  #scandinaviandecomalaysia 
Roti jala. Kari ayam. ๐Ÿ“ฒ 019-4701838

#CakesMeLove #kuantan #rotijala #rotijalakuantan #daridapurKakMas #hitea #minumpetang
.
Bila ๐Ÿง€ keju + cili bergabung memang mantap rasanya..
.
*CheeseBomb*.. rasa lemak2 cheese + pedas2
๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹
.
Yang jauh kita boleh pos, yang dekat kita Cod ๐Ÿ’•
.
Cod : Balok - Bandar Kuantan 
Berminat?? Klik link dibawah โคตโคตโคต
www.wasap.my/60199202994
.
Bulan 3 ni boleh walk in ke butik aysara vendor dekat indera mahkota. (Depan sri manja hotel)
.
#agentcheesebomb #cheesebombkuantan #codkuantan #cheesebomb
. Bila ๐Ÿง€ keju + cili bergabung memang mantap rasanya.. . *CheeseBomb*.. rasa lemak2 cheese + pedas2 ๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹๐ŸŒ‹ . Yang jauh kita boleh pos, yang dekat kita Cod ๐Ÿ’• . Cod : Balok - Bandar Kuantan Berminat?? Klik link dibawah โคตโคตโคต www.wasap.my/60199202994 . Bulan 3 ni boleh walk in ke butik aysara vendor dekat indera mahkota. (Depan sri manja hotel) . #agentcheesebomb  #cheesebombkuantan  #codkuantan  #cheesebomb