an online Instagram web viewer

#krimmuka medias

Photos

xSay2
IMMORTAL CC CREAM NATURAL

Nih manfaat hebat dari CC Cream : 
1. Mencerahkan kulit wajah yang kusam
2. Mengembalikan kekencangan kulit wajah
3. Melembabkan kulit wajah dengan lebih baik
4. Mampu mengontrol minyak berlebih, sehingga wajah tidak mengkilat kusam
5. Selain itu, CC Cream juga bisa memperkecil pori-pori kulit loh. Sehingga mengurangi efek kulit jeruk.
6. Dan masih banyak lg manfaat hebat yang bisa didapat dari CC Cream ini.

Sekarang cobain langsung dan buktikan sendiri !! Order :
WA 087825251285
Bbm 51f36f38

#immortal #immortalkosmetik #grosir #grosirkosmetik #kosmetik #ecer #kosmetikbpom #kosmetikaman #kosmetikmurah #kosmetikori #kosmetikasli #agen #agenkosmetik #jual #sayajual #jualkosmetik #krim #krimwajah #krimmuka #krimpemutih #krimjerawat #perawatanwajah #perawatan #onlineshopbandung #onlineshopcimahi #olshopcimahi #olshopbandung #jualan #jualanku #pemutihwajah
IMMORTAL CC CREAM NATURAL Nih manfaat hebat dari CC Cream : 1. Mencerahkan kulit wajah yang kusam 2. Mengembalikan kekencangan kulit wajah 3. Melembabkan kulit wajah dengan lebih baik 4. Mampu mengontrol minyak berlebih, sehingga wajah tidak mengkilat kusam 5. Selain itu, CC Cream juga bisa memperkecil pori-pori kulit loh. Sehingga mengurangi efek kulit jeruk. 6. Dan masih banyak lg manfaat hebat yang bisa didapat dari CC Cream ini. Sekarang cobain langsung dan buktikan sendiri !! Order : WA 087825251285 Bbm 51f36f38 #immortal  #immortalkosmetik  #grosir  #grosirkosmetik  #kosmetik  #ecer  #kosmetikbpom  #kosmetikaman  #kosmetikmurah  #kosmetikori  #kosmetikasli  #agen  #agenkosmetik  #jual  #sayajual  #jualkosmetik  #krim  #krimwajah  #krimmuka  #krimpemutih  #krimjerawat  #perawatanwajah  #perawatan  #onlineshopbandung  #onlineshopcimahi  #olshopcimahi  #olshopbandung  #jualan  #jualanku  #pemutihwajah 
Fair & Pink Whitening Body Serum 100% Original 
WHITENING BODY SERUM / Serum Pemutih Seluruh Badan
BPOM: NA18141900295
Netto 160g
Mencerahkan Kulit Tubuh Yang Gelap Menjadi Cerah Berseri Seketika

Mengapa SERUM? Karena Molekul serum lebih halus dan kecil sehingga lebih cepat menyerap dan lebih efektif dibanding dengan penggunaan body lotion biasa.

Memiliki tubuh yang putih dan bersih merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika.

Kandungan Utama
Glutathione, Arbutin, Ekstrak Daun Sirih

Manfaat Utama
1. Mencerahkan kulit seluruh tubuh
2. Mencerahkan ketiak / selangkangan yang gelap
3. Melembapkan kulit
4. Mengencangkan kulit
5. Melindungi kulit dari sinar UV
6. Menghaluskan Kulit

Cara Pemakaian:
Oleskan Serum pemutih tubuh fair n pink keseluruh tubuh termasuk ketiak, selangakangan yang cenderung lebih gelap, oleskan merata pagi dan malam.

Efek Samping
Fair n Pink Body whitening serum tidak mengakibatkan efek samping karena ramuannya lebih alami, tidak mengandung bahan kimia berbahaya.
Fair n Pink Body whitening serum juga sudah terdaftar oleh BPOM : NA18141900295

Harga: 110.000
_____________________________________
WA: 08988979719

#pembersihmuka #fairnpink #pembersih #krimwajah #krimmuka #krimpemutih #pemutih #jkt48member #pink #fairnpinkindonesia #cream #pemitihmuka #pemutihwajah #pemutihtubuh #fairnpinkdrink #fantasiasoap #fairnpinkddcream #cantik #bersih #whiteningbodyserum #fairnpinkmurah #fairnpinkserum #fairnpinkasli #fairnpinkpusat #fairnpinkoriginal #fairnpinkori #fairnpinkblacksoap #fairnpinkcccream #kosmetik #jkt48
Fair & Pink Whitening Body Serum 100% Original WHITENING BODY SERUM / Serum Pemutih Seluruh Badan BPOM: NA18141900295 Netto 160g Mencerahkan Kulit Tubuh Yang Gelap Menjadi Cerah Berseri Seketika Mengapa SERUM? Karena Molekul serum lebih halus dan kecil sehingga lebih cepat menyerap dan lebih efektif dibanding dengan penggunaan body lotion biasa. Memiliki tubuh yang putih dan bersih merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Kandungan Utama Glutathione, Arbutin, Ekstrak Daun Sirih Manfaat Utama 1. Mencerahkan kulit seluruh tubuh 2. Mencerahkan ketiak / selangkangan yang gelap 3. Melembapkan kulit 4. Mengencangkan kulit 5. Melindungi kulit dari sinar UV 6. Menghaluskan Kulit Cara Pemakaian: Oleskan Serum pemutih tubuh fair n pink keseluruh tubuh termasuk ketiak, selangakangan yang cenderung lebih gelap, oleskan merata pagi dan malam. Efek Samping Fair n Pink Body whitening serum tidak mengakibatkan efek samping karena ramuannya lebih alami, tidak mengandung bahan kimia berbahaya. Fair n Pink Body whitening serum juga sudah terdaftar oleh BPOM : NA18141900295 Harga: 110.000 _____________________________________ WA: 08988979719 #pembersihmuka  #fairnpink  #pembersih  #krimwajah  #krimmuka  #krimpemutih  #pemutih  #jkt48member  #pink  #fairnpinkindonesia  #cream  #pemitihmuka  #pemutihwajah  #pemutihtubuh  #fairnpinkdrink  #fantasiasoap  #fairnpinkddcream  #cantik  #bersih  #whiteningbodyserum  #fairnpinkmurah  #fairnpinkserum  #fairnpinkasli  #fairnpinkpusat  #fairnpinkoriginal  #fairnpinkori  #fairnpinkblacksoap  #fairnpinkcccream  #kosmetik  #jkt48 
Fair & Pink Whitening Body Serum 100% Original 
WHITENING BODY SERUM / Serum Pemutih Seluruh Badan
BPOM: NA18141900295
Netto 160g
Mencerahkan Kulit Tubuh Yang Gelap Menjadi Cerah Berseri Seketika

Mengapa SERUM? Karena Molekul serum lebih halus dan kecil sehingga lebih cepat menyerap dan lebih efektif dibanding dengan penggunaan body lotion biasa.

Memiliki tubuh yang putih dan bersih merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika.

Kandungan Utama
Glutathione, Arbutin, Ekstrak Daun Sirih

Manfaat Utama
1. Mencerahkan kulit seluruh tubuh
2. Mencerahkan ketiak / selangkangan yang gelap
3. Melembapkan kulit
4. Mengencangkan kulit
5. Melindungi kulit dari sinar UV
6. Menghaluskan Kulit

Cara Pemakaian:
Oleskan Serum pemutih tubuh fair n pink keseluruh tubuh termasuk ketiak, selangakangan yang cenderung lebih gelap, oleskan merata pagi dan malam.

Efek Samping
Fair n Pink Body whitening serum tidak mengakibatkan efek samping karena ramuannya lebih alami, tidak mengandung bahan kimia berbahaya.
Fair n Pink Body whitening serum juga sudah terdaftar oleh BPOM : NA18141900295

Harga: 110.000

WA: 08988979719

#pembersihmuka #fairnpink #pembersih #wanita #krimwajah #krimmuka #krimpemutih #pemutih #jkt48member #pink #fairnpinkindonesia #cream #pemitihmuka #pemutihwajah #pemutihtubuh #tubuh #halus #wanita #cantik #bersih #putih #fairnpinkmurah #fairnpinkserum #fairnpinkasli #fairnpinkpusat #fairnpinkoriginal #fairnpinkori #fairnpinksoap #fairnpinkcccream #kosmetik #jkt48
Fair & Pink Whitening Body Serum 100% Original WHITENING BODY SERUM / Serum Pemutih Seluruh Badan BPOM: NA18141900295 Netto 160g Mencerahkan Kulit Tubuh Yang Gelap Menjadi Cerah Berseri Seketika Mengapa SERUM? Karena Molekul serum lebih halus dan kecil sehingga lebih cepat menyerap dan lebih efektif dibanding dengan penggunaan body lotion biasa. Memiliki tubuh yang putih dan bersih merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Kandungan Utama Glutathione, Arbutin, Ekstrak Daun Sirih Manfaat Utama 1. Mencerahkan kulit seluruh tubuh 2. Mencerahkan ketiak / selangkangan yang gelap 3. Melembapkan kulit 4. Mengencangkan kulit 5. Melindungi kulit dari sinar UV 6. Menghaluskan Kulit Cara Pemakaian: Oleskan Serum pemutih tubuh fair n pink keseluruh tubuh termasuk ketiak, selangakangan yang cenderung lebih gelap, oleskan merata pagi dan malam. Efek Samping Fair n Pink Body whitening serum tidak mengakibatkan efek samping karena ramuannya lebih alami, tidak mengandung bahan kimia berbahaya. Fair n Pink Body whitening serum juga sudah terdaftar oleh BPOM : NA18141900295 Harga: 110.000 WA: 08988979719 #pembersihmuka  #fairnpink  #pembersih  #wanita  #krimwajah  #krimmuka  #krimpemutih  #pemutih  #jkt48member  #pink  #fairnpinkindonesia  #cream  #pemitihmuka  #pemutihwajah  #pemutihtubuh  #tubuh  #halus  #wanita  #cantik  #bersih  #putih  #fairnpinkmurah  #fairnpinkserum  #fairnpinkasli  #fairnpinkpusat  #fairnpinkoriginal  #fairnpinkori  #fairnpinksoap  #fairnpinkcccream  #kosmetik  #jkt48 
Cara Memakai Foundation Cream yang Baik dan Benar

Langkah pertama 
yang harus anda lakukan yaitu mencuci wajah terlebih dahulu hingga bersih. Apabila sebelum menggunakan foundation keadaan wajah anda kotor maka kotoran akan berakumulasi sehingga akan menyebabkan jerawat.

Selanjutnya, setelah mencuci muka sebelum mengaplikasikan foundation anda gunakan terlebih dahulu pelembab. Apabila kulit tidak dilapisi dengan pelembab terlebih dahulu  maka ditakutkan kulit akan menjadi kering dan pecah-pecah.

Cara yang paling mudah mengaplikasikan foundation cream ini yaitu dengan menggunakan jari. Selain akan memberikan hasil yang natural, juga hasilnya akan terlihat lebih merata. Namun, sebelum mengaplikasikan foundation dengan tangan pastikan terlebih dahulu bahwa tangan anda dalam keadaan bersih.

Untuk mengaplikasikan foundation cream ini, awali dengan bentuk titik-titik kecil pada bagian wajah tertentu seperti, pipi, hidung, dahi, dagu dan lainnya. Kemudian anda ratakan dengan jari-jari tangan anda. Ketika meratakannya pastikan anda mengusapkannya dengan satu arah, karena apabila anda mengusapkan dengan sembarangan arah maka foundation tidak akan merata selain itu kulit wajah anda juga kemungkinan akan menjadi rusak.

Setelah rata kemudia aplikasikan kembali foundation pada daerah wajah yang tersembunyi. Daerah wajah yang tersembunyi biasanya yaitu dahi paling ujung yang tertutupi oleh rambut. Nah, anda bisa mengaplikasikan sedikit produk pada daerah tersebut.

Kemudian agar warna leher dan wajah terlihat rata, anda bisa mengaplikasikannya pada leher. Karena apabila bagian ini terlewatkan maka akan terlihat belang dan akan mempengaruhi penampilan anda.

Order :
WA 087825251285
BBM 51f36f38

#immortal #immortalkosmetik #grosir #grosirkosmetik #kosmetik #ecer #kosmetikbpom #kosmetikaman #kosmetikmurah #kosmetikori #kosmetikasli #agen #agenkosmetik #jual #sayajual #jualkosmetik #krim #krimwajah #krimmuka #krimpemutih #krimjerawat #perawatanwajah #perawatan #onlineshopbandung #onlineshopcimahi #olshopcimahi #olshopbandung #jualan #jualanku #pemutihwajah
Cara Memakai Foundation Cream yang Baik dan Benar Langkah pertama yang harus anda lakukan yaitu mencuci wajah terlebih dahulu hingga bersih. Apabila sebelum menggunakan foundation keadaan wajah anda kotor maka kotoran akan berakumulasi sehingga akan menyebabkan jerawat. Selanjutnya, setelah mencuci muka sebelum mengaplikasikan foundation anda gunakan terlebih dahulu pelembab. Apabila kulit tidak dilapisi dengan pelembab terlebih dahulu maka ditakutkan kulit akan menjadi kering dan pecah-pecah. Cara yang paling mudah mengaplikasikan foundation cream ini yaitu dengan menggunakan jari. Selain akan memberikan hasil yang natural, juga hasilnya akan terlihat lebih merata. Namun, sebelum mengaplikasikan foundation dengan tangan pastikan terlebih dahulu bahwa tangan anda dalam keadaan bersih. Untuk mengaplikasikan foundation cream ini, awali dengan bentuk titik-titik kecil pada bagian wajah tertentu seperti, pipi, hidung, dahi, dagu dan lainnya. Kemudian anda ratakan dengan jari-jari tangan anda. Ketika meratakannya pastikan anda mengusapkannya dengan satu arah, karena apabila anda mengusapkan dengan sembarangan arah maka foundation tidak akan merata selain itu kulit wajah anda juga kemungkinan akan menjadi rusak. Setelah rata kemudia aplikasikan kembali foundation pada daerah wajah yang tersembunyi. Daerah wajah yang tersembunyi biasanya yaitu dahi paling ujung yang tertutupi oleh rambut. Nah, anda bisa mengaplikasikan sedikit produk pada daerah tersebut. Kemudian agar warna leher dan wajah terlihat rata, anda bisa mengaplikasikannya pada leher. Karena apabila bagian ini terlewatkan maka akan terlihat belang dan akan mempengaruhi penampilan anda. Order : WA 087825251285 BBM 51f36f38 #immortal  #immortalkosmetik  #grosir  #grosirkosmetik  #kosmetik  #ecer  #kosmetikbpom  #kosmetikaman  #kosmetikmurah  #kosmetikori  #kosmetikasli  #agen  #agenkosmetik  #jual  #sayajual  #jualkosmetik  #krim  #krimwajah  #krimmuka  #krimpemutih  #krimjerawat  #perawatanwajah  #perawatan  #onlineshopbandung  #onlineshopcimahi  #olshopcimahi  #olshopbandung  #jualan  #jualanku  #pemutihwajah 
Testimoni Pemakaian Paket Acne Theraskin dalam 3 kali pemakaian sudah hasil !! Jerawat hilang bekas noda hitam memudar.

Order : 
WA 087825251285 / BBM 51F36F38

#theraskin #theraskincimahi #theraskinbandung #grosirkosmetik #kosmetik #ecer #kosmetikbpom #kosmetikaman #kosmetikmurah #kosmetikori #kosmetikasli #agen #agenkosmetik #jual #sayajual #grosir #krim #krimwajah #krimmuka #krimpemutih #krimjerawat #perawatanwajah #perawatan #onlineshopbandung #onlineshopcimahi #olshopcimahi #olshopbandung #jualan #jualanku #pemutihwajah
Testimoni Pemakaian Paket Acne Theraskin dalam 3 kali pemakaian sudah hasil !! Jerawat hilang bekas noda hitam memudar. Order : WA 087825251285 / BBM 51F36F38 #theraskin  #theraskincimahi  #theraskinbandung  #grosirkosmetik  #kosmetik  #ecer  #kosmetikbpom  #kosmetikaman  #kosmetikmurah  #kosmetikori  #kosmetikasli  #agen  #agenkosmetik  #jual  #sayajual  #grosir  #krim  #krimwajah  #krimmuka  #krimpemutih  #krimjerawat  #perawatanwajah  #perawatan  #onlineshopbandung  #onlineshopcimahi  #olshopcimahi  #olshopbandung  #jualan  #jualanku  #pemutihwajah 
Testimoni paket flek glow max dari Theraskin, asal rutiin dipakai flek berkurang ko ga instant karena krim yang instant berbahaya lho. Theraskin bersertifikat Bpom aman dan Halal.

ORDER :
WA 087825251285
BBM 51F36F38

#theraskin #theraskincimahi #theraskinbandung #grosirkosmetik #kosmetik #kosmetikbpom #kosmetikaman #kosmetikmurah #kosmetikori #kosmetikasli #agen #agenkosmetik #wajah #sayajual #grosir #krim #krimwajah #krimmuka #flekwajah #krimflek #perawatanwajah #perawatan #onlineshopbandung #onlineshopcimahi #olshopcimahi #olshopbandung #jualan #jualanku #pemutihwajah #flekhitam
Testimoni paket flek glow max dari Theraskin, asal rutiin dipakai flek berkurang ko ga instant karena krim yang instant berbahaya lho. Theraskin bersertifikat Bpom aman dan Halal. ORDER : WA 087825251285 BBM 51F36F38 #theraskin  #theraskincimahi  #theraskinbandung  #grosirkosmetik  #kosmetik  #kosmetikbpom  #kosmetikaman  #kosmetikmurah  #kosmetikori  #kosmetikasli  #agen  #agenkosmetik  #wajah  #sayajual  #grosir  #krim  #krimwajah  #krimmuka  #flekwajah  #krimflek  #perawatanwajah  #perawatan  #onlineshopbandung  #onlineshopcimahi  #olshopcimahi  #olshopbandung  #jualan  #jualanku  #pemutihwajah  #flekhitam 
FACE CREAM THE BEAUTY HACKS

Boleh digunakan oleh Lelaki dan Perempuan. Boys jangan risau ia tak akan affect kemaskulinan anda. Hehe. In fact, bila dah muka jadi lebih berseri, inshaAllah keyakinan diri korang pun akan bertambah seraya membuatkan anda lebih yakin untuk tampil kehadapan. Tak perlu sembunyi-sembunyi sebab insecure ke apa dah.

Jadi jom cuba abang-abang sekalian!

#Krimmuka #Facecream #WhiteningCream #WhiteningSupplement #SupplementKulit #VitaminC #SupplementPutih #SupplementMalalaysia #SkincareMalaysia #SkincareLelaki #TheBeautyHacks #Seribella #SatinSkinzPremium
#WhiteningInjection #BeeSecretSkinSolutions #BodyScrub #OrganicSkincare #ElysianSerum #SerumMuka #NaturalSkincare #dyxybccreamfoundationmalaysia
FACE CREAM THE BEAUTY HACKS Boleh digunakan oleh Lelaki dan Perempuan. Boys jangan risau ia tak akan affect kemaskulinan anda. Hehe. In fact, bila dah muka jadi lebih berseri, inshaAllah keyakinan diri korang pun akan bertambah seraya membuatkan anda lebih yakin untuk tampil kehadapan. Tak perlu sembunyi-sembunyi sebab insecure ke apa dah. Jadi jom cuba abang-abang sekalian! #Krimmuka  #Facecream  #WhiteningCream  #WhiteningSupplement  #SupplementKulit  #VitaminC  #SupplementPutih  #SupplementMalalaysia  #SkincareMalaysia  #SkincareLelaki  #TheBeautyHacks  #Seribella  #SatinSkinzPremium  #WhiteningInjection  #BeeSecretSkinSolutions  #BodyScrub  #OrganicSkincare  #ElysianSerum  #SerumMuka  #NaturalSkincare  #dyxybccreamfoundationmalaysia 
Zaman sekarang ni kulit muka makin sensitif kan? mana tak nye dengan cuaca panas terik, dengan produk kecantikan yang rata2 dihasilkan dengan campuran merkuri serta penjagaan kulit muka yang tidak sihat.

Jadi, saya cadangkan pada kawan2 terutama yang bekerja sepenuh masa dari pagi hingga ke petang jom la bertukar. Kesian..kadang2 tak sempat nak bersolek cantik2 sebab kejar punch kad kan.๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Guna lah krim kecantikan yang betul dan berkesan.

Saya perkenalkan krim muka terbaik dari Korea iaitu CC CREAM COZUMA. 
Hanya calit2 dah siap. Tak perlu lagi bedak tebal yang merimaskan ~ Dengan perlindungan uv yang menyeluruh mampu membantu melindungi kulit dari sinaran matahari. ~ Sesuai untuk semu jenis kulit. ~ mengawal kulit berminyak serta menutup cela di wajah ~ Dapat mengurangkan kedutan di wajah.

Untuk kawan2 yang ada masalah kulit muka boleh cuba Cozuma Cc Cream bagi mendapat kulit muka yang licin, glowing dan cerah berseri.

Whatsapp segera untuk pek percubaan.
- www.wasap.my/60148107463/ccCream

#foundationCcCream 
#krimmuka
Zaman sekarang ni kulit muka makin sensitif kan? mana tak nye dengan cuaca panas terik, dengan produk kecantikan yang rata2 dihasilkan dengan campuran merkuri serta penjagaan kulit muka yang tidak sihat. Jadi, saya cadangkan pada kawan2 terutama yang bekerja sepenuh masa dari pagi hingga ke petang jom la bertukar. Kesian..kadang2 tak sempat nak bersolek cantik2 sebab kejar punch kad kan.๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Guna lah krim kecantikan yang betul dan berkesan. Saya perkenalkan krim muka terbaik dari Korea iaitu CC CREAM COZUMA. Hanya calit2 dah siap. Tak perlu lagi bedak tebal yang merimaskan ~ Dengan perlindungan uv yang menyeluruh mampu membantu melindungi kulit dari sinaran matahari. ~ Sesuai untuk semu jenis kulit. ~ mengawal kulit berminyak serta menutup cela di wajah ~ Dapat mengurangkan kedutan di wajah. Untuk kawan2 yang ada masalah kulit muka boleh cuba Cozuma Cc Cream bagi mendapat kulit muka yang licin, glowing dan cerah berseri. Whatsapp segera untuk pek percubaan. - www.wasap.my/60148107463/ccCream #foundationCcCream  #krimmuka 
Jgn penah menyesal cuba. ni adalah cream whitening yg paling hebat dan ajaib. Bukan sis cakap.tp customer cakap. lelaki pun boleh pakai. ada yg dah pakai sampai lebih 5 kali repeat order tau. 
thalia cream boleh membantu semua masalah korang. just sapu je kat seluruh muka pagi siang dan malam. kesan seawal 3 hr
cONFIRM selepas 2 minggu ramai yg akn tegur kulit awak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk rasa perubhan ?? nak lagi cantik ??
whatsap๐Ÿ“ฒ +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
Jgn penah menyesal cuba. ni adalah cream whitening yg paling hebat dan ajaib. Bukan sis cakap.tp customer cakap. lelaki pun boleh pakai. ada yg dah pakai sampai lebih 5 kali repeat order tau. thalia cream boleh membantu semua masalah korang. just sapu je kat seluruh muka pagi siang dan malam. kesan seawal 3 hr cONFIRM selepas 2 minggu ramai yg akn tegur kulit awak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk rasa perubhan ?? nak lagi cantik ?? whatsap๐Ÿ“ฒ +60139888633 #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
Jgn penah menyesal cuba. ni adalah cream whitening yg paling hebat dan ajaib. Bukan sis cakap.tp customer cakap. lelaki pun boleh pakai. ada yg dah pakai sampai lebih 5 kali repeat order tau. 
thalia cream boleh membantu semua masalah korang. just sapu je kat seluruh muka pagi siang dan malam. kesan seawal 3 hr
cONFIRM selepas 2 minggu ramai yg akn tegur kulit awak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk rasa perubhan ?? nak lagi cantik ??
whatsap๐Ÿ“ฒ +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
Jgn penah menyesal cuba. ni adalah cream whitening yg paling hebat dan ajaib. Bukan sis cakap.tp customer cakap. lelaki pun boleh pakai. ada yg dah pakai sampai lebih 5 kali repeat order tau. thalia cream boleh membantu semua masalah korang. just sapu je kat seluruh muka pagi siang dan malam. kesan seawal 3 hr cONFIRM selepas 2 minggu ramai yg akn tegur kulit awak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk rasa perubhan ?? nak lagi cantik ?? whatsap๐Ÿ“ฒ +60139888633 #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
Jgn penah menyesal cuba. ni adalah cream whitening yg paling hebat dan ajaib. Bukan sis cakap.tp customer cakap. lelaki pun boleh pakai. ada yg dah pakai sampai lebih 5 kali repeat order tau. 
thalia cream boleh membantu semua masalah korang. just sapu je kat seluruh muka pagi siang dan malam. kesan seawal 3 hr
cONFIRM selepas 2 minggu ramai yg akn tegur kulit awak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk rasa perubhan ?? nak lagi cantik ??
whatsap๐Ÿ“ฒ +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
Jgn penah menyesal cuba. ni adalah cream whitening yg paling hebat dan ajaib. Bukan sis cakap.tp customer cakap. lelaki pun boleh pakai. ada yg dah pakai sampai lebih 5 kali repeat order tau. thalia cream boleh membantu semua masalah korang. just sapu je kat seluruh muka pagi siang dan malam. kesan seawal 3 hr cONFIRM selepas 2 minggu ramai yg akn tegur kulit awak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk rasa perubhan ?? nak lagi cantik ?? whatsap๐Ÿ“ฒ +60139888633 #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
Jgn penah menyesal cuba. ni adalah cream whitening yg paling hebat dan ajaib. Bukan sis cakap.tp customer cakap. lelaki pun boleh pakai. ada yg dah pakai sampai lebih 5 kali repeat order tau. 
thalia cream boleh membantu semua masalah korang. just sapu je kat seluruh muka pagi siang dan malam. kesan seawal 3 hr
cONFIRM selepas 2 minggu ramai yg akn tegur kulit awak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk rasa perubhan ?? nak lagi cantik ??
whatsap๐Ÿ“ฒ +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
Jgn penah menyesal cuba. ni adalah cream whitening yg paling hebat dan ajaib. Bukan sis cakap.tp customer cakap. lelaki pun boleh pakai. ada yg dah pakai sampai lebih 5 kali repeat order tau. thalia cream boleh membantu semua masalah korang. just sapu je kat seluruh muka pagi siang dan malam. kesan seawal 3 hr cONFIRM selepas 2 minggu ramai yg akn tegur kulit awak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk rasa perubhan ?? nak lagi cantik ?? whatsap๐Ÿ“ฒ +60139888633 #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
Kulit cantik , Muka cantik , kulit badan cantik , makeup cantik semuanya bermula dari cara pembersihan yang sempurna . DEEP CLEANSING yes barulah cantik kulit tu๐Ÿค—
โ€ข
Antara bahan yang ada dalam #scrubdistrict nie memang THE BEST sgt. Our magical scrub bukan macam scrub normal yer sayang๐Ÿ˜Š Texture scrub yg sangat โ€œmildโ€ sesuai untuk daily use.
โ€ขโ €โ €
Scrubdistrict,Num 1 Magical Scrubโ €โ €โ €
โคall the way fresh from Koreaโ €โ €โ €
โคOriginally made from๐Ÿ‘‡โ €โ €โ €
โžกApricot essenceโ €โ €โ €
โžกBrown sugarโ €โ €โ €
โžกRock saltโ €โ €โ €
โžกWhitening essenceโ €โ €โ €
โžกContains SLS(minimal contents)โ €โ €โ €
โžกContains salicylic acid (minimal contents)โ €โ €โ €
โžกKKM approvedโ €โ €โ €
โ€ข 
Here are all of the Scrub benefits yang ramai buat orang jatuh cinta. Hiks!โค๏ธ Nak tau best ker tidak harusss cuba๐Ÿค—
โ€ข
๐ŸŒนPutihkan kulit muka & hilangkan jerawatโ €โ €โ €
๐ŸŒนHilangkan blackhead & Whitehead โ €
๐ŸŒนHilangkan parut hitam, jeragat โ €โ €โ €
๐ŸŒนMerawat rashes dan excemaโ €โ €โ €
๐ŸŒนPutihkan ketiak hitamโ €โ €โ €
๐ŸŒนHilangkan jerawat belakang badan
๐ŸŒนKulit kurang berminyak/kering
๐ŸŒนKulit gebu dan lembut
๐ŸŒนMeredakan radang kulit sensitive
๐ŸŒนTahan selama 2 bulanโ €โ €โ €
๐ŸŒนMenjamin kulit flawless seawal 3 Hari!!๐Ÿค—โ €โ €โ €
โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €
Harga Jar: RM62 โ €โ €โ €โ €โ €
Postage : RM8/sm & RM12/ss โ €โ €โ €โ €โ €
Whatsapp 012-3862572โ €โ €โ €โ €โ €โ €
COD ๐Ÿš— Subang/ Shah Alamโ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€ข
#scrubdistrict #teamdatinsumelodi โ €โ €โ €โ €โ €
#scrubdistrictfeedback #scrubdistricselangorโ €โ €โ €โ €โ €
#sayajualkosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu #jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering #scrubmuka #kulitputih #kulitgebu #awetmuda
Kulit cantik , Muka cantik , kulit badan cantik , makeup cantik semuanya bermula dari cara pembersihan yang sempurna . DEEP CLEANSING yes barulah cantik kulit tu๐Ÿค— โ€ข Antara bahan yang ada dalam #scrubdistrict  nie memang THE BEST sgt. Our magical scrub bukan macam scrub normal yer sayang๐Ÿ˜Š Texture scrub yg sangat โ€œmildโ€ sesuai untuk daily use. โ€ขโ €โ € Scrubdistrict,Num 1 Magical Scrubโ €โ €โ € โคall the way fresh from Koreaโ €โ €โ € โคOriginally made from๐Ÿ‘‡โ €โ €โ € โžกApricot essenceโ €โ €โ € โžกBrown sugarโ €โ €โ € โžกRock saltโ €โ €โ € โžกWhitening essenceโ €โ €โ € โžกContains SLS(minimal contents)โ €โ €โ € โžกContains salicylic acid (minimal contents)โ €โ €โ € โžกKKM approvedโ €โ €โ € โ€ข Here are all of the Scrub benefits yang ramai buat orang jatuh cinta. Hiks!โค๏ธ Nak tau best ker tidak harusss cuba๐Ÿค— โ€ข ๐ŸŒนPutihkan kulit muka & hilangkan jerawatโ €โ €โ € ๐ŸŒนHilangkan blackhead & Whitehead โ € ๐ŸŒนHilangkan parut hitam, jeragat โ €โ €โ € ๐ŸŒนMerawat rashes dan excemaโ €โ €โ € ๐ŸŒนPutihkan ketiak hitamโ €โ €โ € ๐ŸŒนHilangkan jerawat belakang badan ๐ŸŒนKulit kurang berminyak/kering ๐ŸŒนKulit gebu dan lembut ๐ŸŒนMeredakan radang kulit sensitive ๐ŸŒนTahan selama 2 bulanโ €โ €โ € ๐ŸŒนMenjamin kulit flawless seawal 3 Hari!!๐Ÿค—โ €โ €โ € โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ € Harga Jar: RM62 โ €โ €โ €โ €โ € Postage : RM8/sm & RM12/ss โ €โ €โ €โ €โ € Whatsapp 012-3862572โ €โ €โ €โ €โ €โ € COD ๐Ÿš— Subang/ Shah Alamโ €โ €โ €โ €โ €โ € โ€ข #scrubdistrict  #teamdatinsumelodi  โ €โ €โ €โ €โ € #scrubdistrictfeedback  #scrubdistricselangor โ €โ €โ €โ €โ € #sayajualkosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmakeup  #berniagadotcom  #kkm  #jeragat  #jerawat  #jerawatbatu  #krimpemutih  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #parutjerawat  #krimmuka  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #awetmuda  #pipipink  #nourainmurah  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #bibirkering  #scrubmuka  #kulitputih  #kulitgebu  #awetmuda 
Jawapan untuk kulit cantik dan flawless mestilah hari2 scrub dengan @scrubdistrict๐Ÿ˜ƒโ €
โ€ข
โ€ข
DEEP CLEANSING sgt penting darling. Scrub Every morning & every night okay kesayangans utk kulit flawless sehalus kulit Baby ๐Ÿ’ฏ Yes not only boleh hilangkan jerawat but here are all of the Scrub benefitsโ™ฅ๏ธ โ€ข
๐ŸŒนPutihkan kulit muka & hilangkan jerawatโ €โ €โ €
๐ŸŒนHilangkan blackhead & Whitehead โ €
๐ŸŒนHilangkan parut hitam, jeragat โ €โ €โ €
๐ŸŒนMerawat rashes dan excemaโ €โ €โ €
๐ŸŒนPutihkan ketiak hitamโ €โ €โ €
๐ŸŒนHilangkan jerawat belakang badan
๐ŸŒนKulit kurang berminyak/kering
๐ŸŒนKulit gebu dan lembut
๐ŸŒนMeredakan radang kulit sensitive
๐ŸŒนTahan selama 2 bulanโ €โ €โ €
๐ŸŒนMenjamin kulit flawless seawal 3 Hari!!๐Ÿค—โ €โ €โ €
โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €
Harga Jar: RM62 โ €โ €โ €โ €โ €
Postage : RM8/sm & RM12/ss โ €โ €โ €โ €โ €
Whatsapp 012-3862572โ €โ €โ €โ €โ €โ €
COD ๐Ÿš— Subang/ Shah Alamโ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€ข
#scrubdistrict #teamdatinsumelodi โ €โ €โ €โ €โ €
#scrubdistrictfeedback #scrubdistricselangorโ €โ €โ €โ €โ €
#sayajualkosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu #jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering #scrubmuka #kulitputih #kulitgebu #awetmuda
Jawapan untuk kulit cantik dan flawless mestilah hari2 scrub dengan @scrubdistrict๐Ÿ˜ƒโ € โ€ข โ€ข DEEP CLEANSING sgt penting darling. Scrub Every morning & every night okay kesayangans utk kulit flawless sehalus kulit Baby ๐Ÿ’ฏ Yes not only boleh hilangkan jerawat but here are all of the Scrub benefitsโ™ฅ๏ธ โ€ข ๐ŸŒนPutihkan kulit muka & hilangkan jerawatโ €โ €โ € ๐ŸŒนHilangkan blackhead & Whitehead โ € ๐ŸŒนHilangkan parut hitam, jeragat โ €โ €โ € ๐ŸŒนMerawat rashes dan excemaโ €โ €โ € ๐ŸŒนPutihkan ketiak hitamโ €โ €โ € ๐ŸŒนHilangkan jerawat belakang badan ๐ŸŒนKulit kurang berminyak/kering ๐ŸŒนKulit gebu dan lembut ๐ŸŒนMeredakan radang kulit sensitive ๐ŸŒนTahan selama 2 bulanโ €โ €โ € ๐ŸŒนMenjamin kulit flawless seawal 3 Hari!!๐Ÿค—โ €โ €โ € โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ € Harga Jar: RM62 โ €โ €โ €โ €โ € Postage : RM8/sm & RM12/ss โ €โ €โ €โ €โ € Whatsapp 012-3862572โ €โ €โ €โ €โ €โ € COD ๐Ÿš— Subang/ Shah Alamโ €โ €โ €โ €โ €โ € โ€ข #scrubdistrict  #teamdatinsumelodi  โ €โ €โ €โ €โ € #scrubdistrictfeedback  #scrubdistricselangor โ €โ €โ €โ €โ € #sayajualkosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmakeup  #berniagadotcom  #kkm  #jeragat  #jerawat  #jerawatbatu  #krimpemutih  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #parutjerawat  #krimmuka  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #awetmuda  #pipipink  #nourainmurah  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #bibirkering  #scrubmuka  #kulitputih  #kulitgebu  #awetmuda 
#FaceCreamTBHFeedback

Sisthur ni pakai 3 jenis produk dari The Beauty Hacks; Rice Soap, Face Scrub Milk dan juga FACE CREAM.

Is yakin, kecerahan kulit dia tu banyak bergantung pada Face Cream TBH. Sebab FCTBH mengandungi tiga jenis agen pencerah yang POWER; Glutathione, Kojic Acid dan Arbutin.

Jika dipakai secara konsisten, paling cepat 2 minggu dah nampak kesan yang minima, nanti kalau dah pakai 2 bulan, barulah nampak kesan dia yang betul.

Jom gais cuba.

#Krimmuka #Facecream #WhiteningCream #WhiteningSupplement #SupplementKulit #VitaminC #SupplementPutih #SupplementMalalaysia #SkincareMalaysia #SkincareLelaki #TheBeautyHacks #Seribella #SatinSkinzPremium
#WhiteningInjection #BeeSecretSkinSolutions #BodyScrub #OrganicSkincare #ElysianSerum #SerumMuka #NaturalSkincare #dyxybccreamfoundationmalaysia
#FaceCreamTBHFeedback  Sisthur ni pakai 3 jenis produk dari The Beauty Hacks; Rice Soap, Face Scrub Milk dan juga FACE CREAM. Is yakin, kecerahan kulit dia tu banyak bergantung pada Face Cream TBH. Sebab FCTBH mengandungi tiga jenis agen pencerah yang POWER; Glutathione, Kojic Acid dan Arbutin. Jika dipakai secara konsisten, paling cepat 2 minggu dah nampak kesan yang minima, nanti kalau dah pakai 2 bulan, barulah nampak kesan dia yang betul. Jom gais cuba. #Krimmuka  #Facecream  #WhiteningCream  #WhiteningSupplement  #SupplementKulit  #VitaminC  #SupplementPutih  #SupplementMalalaysia  #SkincareMalaysia  #SkincareLelaki  #TheBeautyHacks  #Seribella  #SatinSkinzPremium  #WhiteningInjection  #BeeSecretSkinSolutions  #BodyScrub  #OrganicSkincare  #ElysianSerum  #SerumMuka  #NaturalSkincare  #dyxybccreamfoundationmalaysia 
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Jom grab #Thaliacream .kindly whatsapp me for details +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . Jom grab #Thaliacream  .kindly whatsapp me for details +60139888633 #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Jom grab #Thaliacream .kindly whatsapp me for details +60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
Kulit makin berseri,makin cerah no sunburn.jerawat pun takde lagi.warna kulit pun dah sekata okayyy๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . Jom grab #Thaliacream  .kindly whatsapp me for details +60139888633 #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker
#stikerlabel #stikerbening #labelmurah #cetakstiker #labelstiker #stikertransparan #toplescantik #toplesshabby #botollotion #krimmuka #krimjerawat #krimwajah #botoljuice #jualtoples #toplesbumbu #botolbowling #jualbotolpetmurah #botolmurah #jualbotolpet #wadahkosmetikmurah #kemasankosmetik #jualanbotol #creamkiloan
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerlabel  #stikerbening  #labelmurah  #cetakstiker  #labelstiker  #stikertransparan  #toplescantik  #toplesshabby  #botollotion  #krimmuka  #krimjerawat  #krimwajah  #botoljuice  #jualtoples  #toplesbumbu  #botolbowling  #jualbotolpetmurah  #botolmurah  #jualbotolpet  #wadahkosmetikmurah  #kemasankosmetik  #jualanbotol  #creamkiloan 
Seberapa parahkah jerawat kamu, Ladies? Coba yuk, kenali jenis jerawat dan tingkat keparahan jerawat kamu.
.
1. Mild: Jerawat biasanya terdiri dari whiteheads dan blackheads dengan beberapa papules dan pustules. Jerawat ini diakibatkan sebum yang terinfeksi bakteri di bawah permukaan kulit dan berukuran sangat kecil. ๐Ÿ˜ฎ
2. Moderate: Banyak memiliki papule dan pustule yang muncul di permukaan kulit berbentuk benjolan dan berwarna merah muda. ๐Ÿ˜ก
3. Severe: Terdapat banyak pustule dan nodul yang jelas terlihat di wajah dan berukuran besar dan menyakitkan bila disentuh. Jerawat ini terbentuk jika folikel mengalami peradangan dan mengindesi pori-pori disekitarnya. ๐Ÿ˜ฃ
.
Penanganan jerawat harus disesuaikan dengan jenis, kondisi, dan tingkat keparahan jerawat yang sedang kamu alami. Eleora memiliki berbagai produk untuk jerawat yang disesuaikan dengan kondisi dan jenis jerawat masing-masing. Makanya setiap konsumen akan mendapatkan produk yang berbeda-beda, tergantung dengan kebutuhan kulitnya.
.
Yuk, sharing-sharing sama Eleora yang manakah jenis keparahan jerawatmu sekarang?
Atau tag temenmu tentang info penting ini yang sedang galau karena jerawat. Because sharing is caring. ๐Ÿ˜˜
Comment dan tag dibawah ini ya teman-teman. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Order : 082213064838

#eleora #creamcantik #jualkosmetik #beauty #krimmuka #beautyskin #beautycare #beautyproduct #daycream #kulitcantik #kulitcerah #kulitmulus #naturalskincare #sensitiveskin #dryskin #krimwajah #creammuka #krimbpom #krimpemutih #krimaman
Seberapa parahkah jerawat kamu, Ladies? Coba yuk, kenali jenis jerawat dan tingkat keparahan jerawat kamu. . 1. Mild: Jerawat biasanya terdiri dari whiteheads dan blackheads dengan beberapa papules dan pustules. Jerawat ini diakibatkan sebum yang terinfeksi bakteri di bawah permukaan kulit dan berukuran sangat kecil. ๐Ÿ˜ฎ 2. Moderate: Banyak memiliki papule dan pustule yang muncul di permukaan kulit berbentuk benjolan dan berwarna merah muda. ๐Ÿ˜ก 3. Severe: Terdapat banyak pustule dan nodul yang jelas terlihat di wajah dan berukuran besar dan menyakitkan bila disentuh. Jerawat ini terbentuk jika folikel mengalami peradangan dan mengindesi pori-pori disekitarnya. ๐Ÿ˜ฃ . Penanganan jerawat harus disesuaikan dengan jenis, kondisi, dan tingkat keparahan jerawat yang sedang kamu alami. Eleora memiliki berbagai produk untuk jerawat yang disesuaikan dengan kondisi dan jenis jerawat masing-masing. Makanya setiap konsumen akan mendapatkan produk yang berbeda-beda, tergantung dengan kebutuhan kulitnya. . Yuk, sharing-sharing sama Eleora yang manakah jenis keparahan jerawatmu sekarang? Atau tag temenmu tentang info penting ini yang sedang galau karena jerawat. Because sharing is caring. ๐Ÿ˜˜ Comment dan tag dibawah ini ya teman-teman. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Order : 082213064838 #eleora  #creamcantik  #jualkosmetik  #beauty  #krimmuka  #beautyskin  #beautycare  #beautyproduct  #daycream  #kulitcantik  #kulitcerah  #kulitmulus  #naturalskincare  #sensitiveskin  #dryskin  #krimwajah  #creammuka  #krimbpom  #krimpemutih  #krimaman 
Kamu punya cream wajah? Coba cek cream wajah kamu mengandung Merkuri apa engga? .
Cara ceknya :
Test sederhana menggunakan logam atau setrikaan. Jika cream brubah warna hitam berarti ada merkuri. 
Kalian taro cream nya di tangan sedikit aja nah gosok pake barang yg berbahan emas atau logam asli

Kalau digosok emas berubah menjadi warna hitam itu mengandung merkuri

Lihat cream SR12 tidak berubah warna, itu tandanya tidak mengandung merkuri ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š Apalagi yang cream wajahnya wajib di simpen di kulkas wajib banget buat di tes cara ini ๐Ÿ˜€
.
#creamwajah #cream #creamherbal #creamalami #creamalamiwajah #creammerkuri #krim #krimpemutihwajah #krimpencerahwajah #krimwajah #krimpemutih #krimjerawatampuh #krimbpom #krimbpommurah #krimbpomindonesia #krimbpomresmi #krimaman #krimamanbpom #krimamanbumil #krimamanbusui #wajahputih #pemutihwajah #krimmuka #krimaman #krimwajahaman - #regrann
Kamu punya cream wajah? Coba cek cream wajah kamu mengandung Merkuri apa engga? . Cara ceknya : Test sederhana menggunakan logam atau setrikaan. Jika cream brubah warna hitam berarti ada merkuri. Kalian taro cream nya di tangan sedikit aja nah gosok pake barang yg berbahan emas atau logam asli Kalau digosok emas berubah menjadi warna hitam itu mengandung merkuri Lihat cream SR12 tidak berubah warna, itu tandanya tidak mengandung merkuri ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š Apalagi yang cream wajahnya wajib di simpen di kulkas wajib banget buat di tes cara ini ๐Ÿ˜€ . #creamwajah  #cream  #creamherbal  #creamalami  #creamalamiwajah  #creammerkuri  #krim  #krimpemutihwajah  #krimpencerahwajah  #krimwajah  #krimpemutih  #krimjerawatampuh  #krimbpom  #krimbpommurah  #krimbpomindonesia  #krimbpomresmi  #krimaman  #krimamanbpom  #krimamanbumil  #krimamanbusui  #wajahputih  #pemutihwajah  #krimmuka  #krimaman  #krimwajahaman  - #regrann 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== .
Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? .
Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? .
OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. .
Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi.
Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari.
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522

Whatsapp POLISH ke 013-8433522
.
.
Atau !
.
.
Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Happy Polish๐Ÿ˜˜

#queenfacepolish
#sapusapuconfirmjadilawa
#nakcantik
#krimajaib
#malaysia
#krimmuka
#krimrawatmuka
#rawatanmuka
#healingcream
#polishface
#polishfacetreatment
#polishfacemalaysia
#assalamualaikum
SIAPA YANG DAH PUTUS ASA NAK CUBA PRODUKK HILANGKAN JERAGaT & KUSAM MUKA. ============================== . Dah guna pelbagai-bagai produkk skincare tapi takda hasil? macam hampeh rugi duit? . Harga mahaal beratus-ratus ringgit tapi produkk nya kurang berkualiti & tak hilangkan ape yang ada di kulit muka? . OK ni AYA tunjuk TESTIMONI BERJAYA selesaikan masalah kulit dengan betul-betul berkesan. . Yang penting guna 2 kali secara konsisten setiap hari, kalau skip-skip tak jadi. Ingat ya. Konsisten 2 kali setiap hari. . . Whatsapp POLISH ke 013-8433522 Whatsapp POLISH ke 013-8433522 . . Atau ! . . Korang nak lagi cepat mesej Kakya boleh terus klik link dekat bio๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Happy Polish๐Ÿ˜˜ #queenfacepolish  #sapusapuconfirmjadilawa  #nakcantik  #krimajaib  #malaysia  #krimmuka  #krimrawatmuka  #rawatanmuka  #healingcream  #polishface  #polishfacetreatment  #polishfacemalaysia  #assalamualaikum 
.
KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER???
.
Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Elanish SERUM
.
๐Ÿ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
๐Ÿ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
๐Ÿ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
๐Ÿ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
๐Ÿ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
๐Ÿ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
๐Ÿ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
๐Ÿ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐Ÿ‘Merawat kulit terbakar/sunburn.
๐Ÿ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
๐Ÿ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
๐Ÿ‘ Whitening- mencerahkan kulit kusam.
๐Ÿ‘ Memberi keserian pada wajah.
๐Ÿ‘Mengurangkan eyebag.
๐Ÿ‘Menghilangkan white/black head
๐Ÿ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp ๏ผ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam
. KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER??? . Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe.. . Elanish SERUM . ๐Ÿ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT. ๐Ÿ‘ Menyamaratakan tona warna kulit. ๐Ÿ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak. ๐Ÿ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi ๐Ÿ‘ Kurang kedutan pada kulit muka. ๐Ÿ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. ๐Ÿ‘ Menganjal dan melembapkan kulit. ๐Ÿ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. ๐Ÿ‘Merawat kulit terbakar/sunburn. ๐Ÿ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. ๐Ÿ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka. ๐Ÿ‘ Whitening- mencerahkan kulit kusam. ๐Ÿ‘ Memberi keserian pada wajah. ๐Ÿ‘Mengurangkan eyebag. ๐Ÿ‘Menghilangkan white/black head ๐Ÿ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan??? . Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku. . Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat! . Whatsapp ๏ผ‹601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #testimonielanishserum  #serumwajah  #serum  #skincaremalaysia  #jerawat  #jeragat  #sunburn  #sayajual  #bazaarpaknil  #nakcantik  #putih  #gebu  #produkkecantikan  #krimmuka  #sayajualskincare  #skincaremurah  #bajubaby  #mekapmurah  #shahalam  #kualalumpur  #malaysia  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam 
Dengan sepaket I'M QWEENSkincare kamu dapat mengubah wajah kusammu menjadi cerah alami, putih merona tanpa ada efek samping.
Ribuan testi membuktikan Im Qween cocok untuk semua jenis kulit dari usia 14 sampai lansia :)
Tunggu Apalagi ayookk buktikan jangan hanya menjadi penonton :D

PRODUK PERAWATAN KECANTIKAN TERSEDIA PAKET PEMUTIH WAJAH, PAKETBODY
AMAN NON MERCURY NON HIDROQINON..
PRODUK I'M QWEEN SKINCARE :
CREAM IM QWEEN Best Seller
KULIT TAMPAK CERAH & BERSINAR TANPA
JERAWAT DAN FLEK HITAM dalam 12hari
keunggulan I'm Qween skincare:
-Meratakan/ mengecilkan pori-pori yang
membesar akibat jerawat
-Mengecilkan pori-pori kulit sehingga
mengurangi jerawat
-Membuat kulit bening merona, halus, dan
tampak putih merata (DIJAMIN)
-Meremajakan kulit dan mengangkat sel kulit mati
-Membuat kulit putih dan licin alami (PASTI)
-Menghilangkan noda hitam
-Mencerahkan kulit muka
-Mengikis kulit mati

Cream yg memberi nutrisi pd kulit
wajah,melindungi kulit dr paparan sinar matahari secara langsung&serangan radikal bebas.

Non Hydroquinon/mercury& Aman utk
pemakaian sehari-hari & tdk menyebabkan ketergantungan.
Buktikan dlm 1minggu pemakaian rutin hasil akan terlihat,tanpa proses pengelupasan/ kemerah-merahan sprti kepiting rebus

Anda jg bebas utk pakai bedak/ make-up
decoratif anda sendiri setelah pemakaian day cream.

NOTE:
1. Aman utk laki laki,wanita,ibu hamil&menyusui.
2.Bisa utk semua jenis kulit bahkan utk kulit
sangat sensitif sekalipun.
3.Untuk Usia 14 tahun ke atas
TERSEDIA PAKET BODY,,,PEELING,,,BEDAK ,,LIPSHINE

Fast respon: 
Wa:  082228887715
Bb: 542C2E26
LINE lihat di Bio !

#imqweenoriginal #imqweenjakarta #imqweenmurah #imqweenskincare #imqweena #promosi #paketimqween #kosmetikmurah #krimmuka #krimwajah #pemutihtubuh #krimwajahaman #imqweenaman #grosirimqween #imqweenori #creampramugari #imqweenscjakarta #wajahkinclong #creamwajahaman #imqweenbpom #kosmetik #bibirmerah #bodyscrub #facialfoam #bestseller #awkarinjadul #awkarin
Dengan sepaket I'M QWEENSkincare kamu dapat mengubah wajah kusammu menjadi cerah alami, putih merona tanpa ada efek samping. Ribuan testi membuktikan Im Qween cocok untuk semua jenis kulit dari usia 14 sampai lansia :) Tunggu Apalagi ayookk buktikan jangan hanya menjadi penonton :D PRODUK PERAWATAN KECANTIKAN TERSEDIA PAKET PEMUTIH WAJAH, PAKETBODY AMAN NON MERCURY NON HIDROQINON.. PRODUK I'M QWEEN SKINCARE : CREAM IM QWEEN Best Seller KULIT TAMPAK CERAH & BERSINAR TANPA JERAWAT DAN FLEK HITAM dalam 12hari keunggulan I'm Qween skincare: -Meratakan/ mengecilkan pori-pori yang membesar akibat jerawat -Mengecilkan pori-pori kulit sehingga mengurangi jerawat -Membuat kulit bening merona, halus, dan tampak putih merata (DIJAMIN) -Meremajakan kulit dan mengangkat sel kulit mati -Membuat kulit putih dan licin alami (PASTI) -Menghilangkan noda hitam -Mencerahkan kulit muka -Mengikis kulit mati Cream yg memberi nutrisi pd kulit wajah,melindungi kulit dr paparan sinar matahari secara langsung&serangan radikal bebas. Non Hydroquinon/mercury& Aman utk pemakaian sehari-hari & tdk menyebabkan ketergantungan. Buktikan dlm 1minggu pemakaian rutin hasil akan terlihat,tanpa proses pengelupasan/ kemerah-merahan sprti kepiting rebus Anda jg bebas utk pakai bedak/ make-up decoratif anda sendiri setelah pemakaian day cream. NOTE: 1. Aman utk laki laki,wanita,ibu hamil&menyusui. 2.Bisa utk semua jenis kulit bahkan utk kulit sangat sensitif sekalipun. 3.Untuk Usia 14 tahun ke atas TERSEDIA PAKET BODY,,,PEELING,,,BEDAK ,,LIPSHINE Fast respon: Wa: 082228887715 Bb: 542C2E26 LINE lihat di Bio ! #imqweenoriginal  #imqweenjakarta  #imqweenmurah  #imqweenskincare  #imqweena  #promosi  #paketimqween  #kosmetikmurah  #krimmuka  #krimwajah  #pemutihtubuh  #krimwajahaman  #imqweenaman  #grosirimqween  #imqweenori  #creampramugari  #imqweenscjakarta  #wajahkinclong  #creamwajahaman  #imqweenbpom  #kosmetik  #bibirmerah  #bodyscrub  #facialfoam  #bestseller  #awkarinjadul  #awkarin 
Todayโ€™s delivery

terima kasih atas orderannya, ditunggu honest reviewnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yang lain ayo ikutan coba flawless products dan konsultasi gratis dengan dokter estetik kami ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Next, akan launching lip blush dan seri yang lainnya

#krimwajah #krimmuka #krimwajahaman #krimacne #krimjerawat #krimwhitening #pencerah #sunscreen #jualsunblock #jualspf #jualkrim #jualkrimwajah #dokterkecantikan
Jangan berkira kalau nak cantik..tak payah nak tunggu lama-lama nanti menyesal tak sudah..harga tak mahal mana pun..Yang penting PUAS HATI..rugi tak cuba.. .

Lepas pakai 2minggu confirm ramai yang tegur muka uollsssss

Nak order??
๐Ÿ“ฒ+60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
Jangan berkira kalau nak cantik..tak payah nak tunggu lama-lama nanti menyesal tak sudah..harga tak mahal mana pun..Yang penting PUAS HATI..rugi tak cuba.. . Lepas pakai 2minggu confirm ramai yang tegur muka uollsssss Nak order?? ๐Ÿ“ฒ+60139888633 #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
WAHH YANG CANTIK MAKIN CANTIK.
.

Setiap masa mesti akan ada testimoni & feedback yang baru kami terima.INI BERMAKNA PRODUK #Thaliacream SANGAT2 BERKESAN LAN KAN???kalau tak berkesan macam mana ada testimoni & feedback..cantik kan akak ni..kalau nak cantik macam dia dihari raya nanti cepat2 whatsapp๐Ÿ“ฒ +60139888633 sekarang

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
WAHH YANG CANTIK MAKIN CANTIK. . Setiap masa mesti akan ada testimoni & feedback yang baru kami terima.INI BERMAKNA PRODUK #Thaliacream  SANGAT2 BERKESAN LAN KAN???kalau tak berkesan macam mana ada testimoni & feedback..cantik kan akak ni..kalau nak cantik macam dia dihari raya nanti cepat2 whatsapp๐Ÿ“ฒ +60139888633 sekarang #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
TOMATO SOAP MOQ50 pcs rm4/pcs ๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ws sis di link ๐Ÿ˜ Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
TOMATO SOAP MOQ50 pcs rm4/pcs ๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ws sis di link ๐Ÿ˜ Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
.
KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER???
.
Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Elanish SERUM
.
๐Ÿ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
๐Ÿ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
๐Ÿ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
๐Ÿ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
๐Ÿ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
๐Ÿ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
๐Ÿ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
๐Ÿ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐Ÿ‘Merawat kulit terbakar/sunburn.
๐Ÿ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
๐Ÿ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
๐Ÿ‘ Whitening- mencerahkan kulit kusam.
๐Ÿ‘ Memberi keserian pada wajah.
๐Ÿ‘Mengurangkan eyebag.
๐Ÿ‘Menghilangkan white/black head
๐Ÿ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp ๏ผ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam
. KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER??? . Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe.. . Elanish SERUM . ๐Ÿ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT. ๐Ÿ‘ Menyamaratakan tona warna kulit. ๐Ÿ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak. ๐Ÿ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi ๐Ÿ‘ Kurang kedutan pada kulit muka. ๐Ÿ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. ๐Ÿ‘ Menganjal dan melembapkan kulit. ๐Ÿ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. ๐Ÿ‘Merawat kulit terbakar/sunburn. ๐Ÿ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. ๐Ÿ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka. ๐Ÿ‘ Whitening- mencerahkan kulit kusam. ๐Ÿ‘ Memberi keserian pada wajah. ๐Ÿ‘Mengurangkan eyebag. ๐Ÿ‘Menghilangkan white/black head ๐Ÿ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan??? . Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku. . Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat! . Whatsapp ๏ผ‹601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #testimonielanishserum  #serumwajah  #serum  #skincaremalaysia  #jerawat  #jeragat  #sunburn  #sayajual  #bazaarpaknil  #nakcantik  #putih  #gebu  #produkkecantikan  #krimmuka  #sayajualskincare  #skincaremurah  #bajubaby  #mekapmurah  #shahalam  #kualalumpur  #malaysia  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam 
WAHH YANG CANTIK MAKIN CANTIK.
.

Setiap masa mesti akan ada testimoni & feedback yang baru kami terima.INI BERMAKNA PRODUK #Thaliacream SANGAT2 BERKESAN LAN KAN???kalau tak berkesan macam mana ada testimoni & feedback..cantik kan akak ni..kalau nak cantik macam dia dihari raya nanti cepat2 whatsapp๐Ÿ“ฒ +60139888633 sekarang

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
WAHH YANG CANTIK MAKIN CANTIK. . Setiap masa mesti akan ada testimoni & feedback yang baru kami terima.INI BERMAKNA PRODUK #Thaliacream  SANGAT2 BERKESAN LAN KAN???kalau tak berkesan macam mana ada testimoni & feedback..cantik kan akak ni..kalau nak cantik macam dia dihari raya nanti cepat2 whatsapp๐Ÿ“ฒ +60139888633 sekarang #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
Jangan berkira kalau nak cantik..tak payah nak tunggu lama-lama nanti menyesal tak sudah..harga tak mahal mana pun..Yang penting PUAS HATI..rugi tak cuba.. .

Lepas pakai 2minggu confirm ramai yang tegur muka uollsssss

Nak order??
๐Ÿ“ฒ+60139888633

#krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka 
#krimparut #krimpemutih #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer #lakukeras
Jangan berkira kalau nak cantik..tak payah nak tunggu lama-lama nanti menyesal tak sudah..harga tak mahal mana pun..Yang penting PUAS HATI..rugi tak cuba.. . Lepas pakai 2minggu confirm ramai yang tegur muka uollsssss Nak order?? ๐Ÿ“ฒ+60139888633 #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimpemutih  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer  #lakukeras 
Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
cer teka ni sabun apa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ ๐Ÿ˜˜ gabungan apa? siapa teka betul sis bagi free topup ๐ŸŒ  Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
cer teka ni sabun apa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ ๐Ÿ˜˜ gabungan apa? siapa teka betul sis bagi free topup ๐ŸŒ  Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
Amboiii KRIM APA NII WARNA HIJAU?? hehe dear ni krim seeweed tau , night treatment memang bagus untuk muka , klik ws saya di link untuk details ๐Ÿ’•Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
Amboiii KRIM APA NII WARNA HIJAU?? hehe dear ni krim seeweed tau , night treatment memang bagus untuk muka , klik ws saya di link untuk details ๐Ÿ’•Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
sabun homemade ๐Ÿ˜ OAT +CLAY ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ cust req, MOQ 50 je dear harga murah berpatutan tapi kesan high punya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅHai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
sabun homemade ๐Ÿ˜ OAT +CLAY ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ cust req, MOQ 50 je dear harga murah berpatutan tapi kesan high punya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅHai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
Bottle pump with tube inside , MOQ 100 , boleh letak air ke spray muka , boleh isi juga serum ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
Bottle pump with tube inside , MOQ 100 , boleh letak air ke spray muka , boleh isi juga serum ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
Baby balm pun ada dah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ boleh google kebaikan baby balm nak nak yg home made kan ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ organik dear ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ BELUM ADA FOUNDER๐Ÿ’•๐Ÿ’• Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
Baby balm pun ada dah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ boleh google kebaikan baby balm nak nak yg home made kan ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ organik dear ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ BELUM ADA FOUNDER๐Ÿ’•๐Ÿ’• Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
Sabun emas 24k ๐Ÿ’…๐Ÿป๐Ÿ’…๐ŸปHai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
Sabun emas 24k ๐Ÿ’…๐Ÿป๐Ÿ’…๐ŸปHai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
BOTTLE 1liter MOQ 100 Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
BOTTLE 1liter MOQ 100 Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
Jom rembat sebelum stock licin lagi!! Salam Sayonara ๐Ÿค—
#krimmuka #krimpemutih #krimglowing #jannanick #terlajaklaris #begmurah #bajumenyusui
Sabun TOMATO ๐Ÿ… Mencantikkan โœ…melembabkan kulitโœ… memuda kan โœ… menghilangkan jeragatโœ… melicinkan kulit โœ… organik โœ… Didatangkan dengan tomato serum ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MOQ RENDAH DM SEGERA Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
Sabun TOMATO ๐Ÿ… Mencantikkan โœ…melembabkan kulitโœ… memuda kan โœ… menghilangkan jeragatโœ… melicinkan kulit โœ… organik โœ… Didatangkan dengan tomato serum ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ MOQ RENDAH DM SEGERA Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
Jom rembat sebelum stock licin lagi!! Salam Sayonara ๐Ÿค—
#krimmuka #krimpemutih #krimglowing #jannanick #terlajaklaris #begmurah #bajumenyusui
Lipmate ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅHai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ
.
Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
.
Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ
.
Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF
.
Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’
.
BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜
.
Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ
.
Tester :
#brandsendiri #bakalfounder #serum #sabunorganik #pencucimuka #krimmuka #murah #organik #luluskkm  #founder #jumbuatduit #modalciput #kakmeen #minyakbelacak 
#serumpelbagai #borong #scrubmuka #maskerkunyit #lipmatemurah #arbutin #fddoll #toner #sunblock #krimmalam #krimpemutih #lotion #bbstick #compactpowder #bekasfoundation
Lipmate ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅHai semua , Kak Meen ada tawaran untung bergandaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ . Nak jadi founder atas produk sendiri ? ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Tak tahu nak jual apa ?๐Ÿ˜ฐ . Bajet ciput ๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“„LULUS KKM๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Produk Homemade & Direct Kilang ? ๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿฌ โ€ผ๏ธTIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik ๐ŸŒท๐ŸŒน๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒบ๐ŸŒป๐Ÿ’ . BERKESAN ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Pm Segera โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri ๐Ÿ˜ Ada testimoni boleh jual ๐Ÿ˜ . Keuntungan ๐Ÿ’ฏ Ditangan anda ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk ๐Ÿ“ฆ . Tester : #brandsendiri  #bakalfounder  #serum  #sabunorganik  #pencucimuka  #krimmuka  #murah  #organik  #luluskkm  #founder  #jumbuatduit  #modalciput  #kakmeen  #minyakbelacak  #serumpelbagai  #borong  #scrubmuka  #maskerkunyit  #lipmatemurah  #arbutin  #fddoll  #toner  #sunblock  #krimmalam  #krimpemutih  #lotion  #bbstick  #compactpowder  #bekasfoundation 
.
BUKAN JERAWAT JE KECUT TAU! PARUT SEMUA LESAP. MUKA PUN MAKIN BERSERI!!!
.
RAHSIANYA???
.
ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM LAAAA :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp ๏ผ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
 #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #produkkecantikan #shahalam #kulitputih #flawless
. BUKAN JERAWAT JE KECUT TAU! PARUT SEMUA LESAP. MUKA PUN MAKIN BERSERI!!! . RAHSIANYA??? . ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM LAAAA :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp ๏ผ‹601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #testimonielanishserum  #serumwajah  #serum  #skincaremalaysia  #jerawat  #jeragat  #sunburn  #sayajual  #bazaarpaknil  #nakcantik  #putih  #gebu  #produkkecantikan  #krimmuka  #sayajualskincare  #skincaremurah  #bajubaby  #mekapmurah  #shahalam  #kualalumpur  #malaysia  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #produkkecantikan  #shahalam  #kulitputih  #flawless 
.
BUKAN JERAWAT JE KECUT TAU! PARUT SEMUA LESAP. MUKA PUN MAKIN BERSERI!!!
.
RAHSIANYA???
.
ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM LAAAA :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp ๏ผ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
 #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #produkkecantikan #shahalam #kulitputih #flawless
. BUKAN JERAWAT JE KECUT TAU! PARUT SEMUA LESAP. MUKA PUN MAKIN BERSERI!!! . RAHSIANYA??? . ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM LAAAA :) . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp ๏ผ‹601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #testimonielanishserum  #serumwajah  #serum  #skincaremalaysia  #jerawat  #jeragat  #sunburn  #sayajual  #bazaarpaknil  #nakcantik  #putih  #gebu  #produkkecantikan  #krimmuka  #sayajualskincare  #skincaremurah  #bajubaby  #mekapmurah  #shahalam  #kualalumpur  #malaysia  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #produkkecantikan  #shahalam  #kulitputih  #flawless 
Cream temenmu bikin kulitnya ngelupas?
Kulitnya jad tipis,berhenti jad item, jadi ketergantungan,muka jadi susah diapa2in, kamu takut deh coba2,takut sama yg KW ๐Ÿ˜‚
Gak lg klo pakai IM QWEEN sc,cream
berkualitas, terpopuler dan terpercaya bikin kulitmu putih n cerah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
Hasilnya permanen,jd ga perlu ragu berhenti kapan aja klo lg bokek๐Ÿ˜‚
Mau kulitmu kayak cust aku udah pada puas&kirim testi ke aku?mau kan?buruan yuk merapat.. KEPO2 juga boleh๐Ÿ’‹ pasti tambah cantikkk dgn harga terjangkauโ™ฅ

Wellcome yg mau reseller, dropshiper, eceran ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ UNTUK KONSULTASI / PEMESANAN / DLL FAST RESPON: 
Wa:  081807435630
Bb: 542C2E26
LINE lihat di Bio !

#imqweenoriginal #imqweenjakarta #imqweenmurah #imqweenskincare #imqweena #promosi #paketimqween #kosmetikmurah #krimmuka #krimwajah #pemutihtubuh #krimwajahaman #imqweenaman #grosirimqween #imqweenori #creampramugari #imqweenscjakarta #wajahkinclong #creamwajahaman #imqweenbpom #kosmetik #bibirmerah #bodyscrub #facialfoam #bestseller #reseller #dropshiper
Cream temenmu bikin kulitnya ngelupas? Kulitnya jad tipis,berhenti jad item, jadi ketergantungan,muka jadi susah diapa2in, kamu takut deh coba2,takut sama yg KW ๐Ÿ˜‚ Gak lg klo pakai IM QWEEN sc,cream berkualitas, terpopuler dan terpercaya bikin kulitmu putih n cerah๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Hasilnya permanen,jd ga perlu ragu berhenti kapan aja klo lg bokek๐Ÿ˜‚ Mau kulitmu kayak cust aku udah pada puas&kirim testi ke aku?mau kan?buruan yuk merapat.. KEPO2 juga boleh๐Ÿ’‹ pasti tambah cantikkk dgn harga terjangkauโ™ฅ Wellcome yg mau reseller, dropshiper, eceran ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ UNTUK KONSULTASI / PEMESANAN / DLL FAST RESPON: Wa: 081807435630 Bb: 542C2E26 LINE lihat di Bio ! #imqweenoriginal  #imqweenjakarta  #imqweenmurah  #imqweenskincare  #imqweena  #promosi  #paketimqween  #kosmetikmurah  #krimmuka  #krimwajah  #pemutihtubuh  #krimwajahaman  #imqweenaman  #grosirimqween  #imqweenori  #creampramugari  #imqweenscjakarta  #wajahkinclong  #creamwajahaman  #imqweenbpom  #kosmetik  #bibirmerah  #bodyscrub  #facialfoam  #bestseller  #reseller  #dropshiper 
Mau wajah cerah alami tanpa efek samping? Solusinya cukup pakai cream IM QWEEN Skincare original membantu mencerahkan kulit kusam, bersih, bebas jerawat, dan flek hitam.. tanpa pengelupasan dan tidak merah dalam proses pemakaian sayy 1-2 minggu sudah terlihat cerah, putih, merona, dan glowing ๐Ÿ˜

UNTUK KONSULTASI / PEMESANAN / DLL FAST RESPON: 
Wa:  082228887715
Bb: 542C2E26
LINE lihat di Bio !

#imqweenoriginal #imqweenjakarta #imqweenmurah #imqweenskincare #imqweena #promosi #paketimqween #kosmetikmurah #krimmuka #krimwajah #pemutihtubuh #krimwajahaman #imqweenaman #grosirimqween #imqweenori #creampramugari #imqweenscjakarta #wajahkinclong #creamwajahaman #imqweenbpom #kosmetik #bibirmerah #bodyscrub #facialfoam #bestseller #reseller #dropshiper
Mau wajah cerah alami tanpa efek samping? Solusinya cukup pakai cream IM QWEEN Skincare original membantu mencerahkan kulit kusam, bersih, bebas jerawat, dan flek hitam.. tanpa pengelupasan dan tidak merah dalam proses pemakaian sayy 1-2 minggu sudah terlihat cerah, putih, merona, dan glowing ๐Ÿ˜ UNTUK KONSULTASI / PEMESANAN / DLL FAST RESPON: Wa: 082228887715 Bb: 542C2E26 LINE lihat di Bio ! #imqweenoriginal  #imqweenjakarta  #imqweenmurah  #imqweenskincare  #imqweena  #promosi  #paketimqween  #kosmetikmurah  #krimmuka  #krimwajah  #pemutihtubuh  #krimwajahaman  #imqweenaman  #grosirimqween  #imqweenori  #creampramugari  #imqweenscjakarta  #wajahkinclong  #creamwajahaman  #imqweenbpom  #kosmetik  #bibirmerah  #bodyscrub  #facialfoam  #bestseller  #reseller  #dropshiper 
PERCAYA TAK??? Mimpi ngeri anda bakal berakhir
.
Masalah pori2 terbuka??
Masalah jerawat pasir??
Kulit muka menggerutu??
Kesan lebam jerawat??
Nak kulit putih glowing tanpa cela??
Nak kulit pink2 gitu?? .
Lihat perbezaan ketara. Takkan korang nak tengok je kot๐Ÿ™Š

Jom jadi cantik dengan thalia skincare. Jangan tunggu lagi uolls.. dengan modal serendah RM80sm,RM85ss anda mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah :-
โœ๐ŸปJerawat
โœ๐ŸปJeragat
โœ๐ŸปKulit berminyak
โœ๐ŸปKulit sensitif
.
Semua kami rawat. Jom order sekarang!
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60169890555 .
#testimonithaliacream  #thaliaskincare #freepostagesemenanjung #krimjerawat #krimparutjerawat #krimjeragat #krimmuka #krimparut #krimwajah #krim #krimpemutih #krimberkesan #acne #acnescars #cream #skincare #jerawat #jeragat #parut #paruthilang #beforeandafter #beforeafter #glowingskin #thaliacream #thaliaskincare #thaliafeedback #feedback #testimoni #thaliatestimoni #feedbackcustomer #testimonicustomer
PERCAYA TAK??? Mimpi ngeri anda bakal berakhir . Masalah pori2 terbuka?? Masalah jerawat pasir?? Kulit muka menggerutu?? Kesan lebam jerawat?? Nak kulit putih glowing tanpa cela?? Nak kulit pink2 gitu?? . Lihat perbezaan ketara. Takkan korang nak tengok je kot๐Ÿ™Š Jom jadi cantik dengan thalia skincare. Jangan tunggu lagi uolls.. dengan modal serendah RM80sm,RM85ss anda mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah :- โœ๐ŸปJerawat โœ๐ŸปJeragat โœ๐ŸปKulit berminyak โœ๐ŸปKulit sensitif . Semua kami rawat. Jom order sekarang! WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60169890555 . #testimonithaliacream  #thaliaskincare  #freepostagesemenanjung  #krimjerawat  #krimparutjerawat  #krimjeragat  #krimmuka  #krimparut  #krimwajah  #krim  #krimpemutih  #krimberkesan  #acne  #acnescars  #cream  #skincare  #jerawat  #jeragat  #parut  #paruthilang  #beforeandafter  #beforeafter  #glowingskin  #thaliacream  #thaliaskincare  #thaliafeedback  #feedback  #testimoni  #thaliatestimoni  #feedbackcustomer  #testimonicustomer 
Mahal ke RM45?๐Ÿ˜Ž Berat untuk sebekas Krim TBH adalah 25gram. Bunyi sikit tapi hakikatnya BANYAK GILA. Sekali pemakaian hanyalah sedikit sahaja kerana teksturnya agak tebal tapi tidak merimaskan. Sebekas krim ni boleh bertahan selama TIGA BULAN. Yes baby. 3 MONTH!

Seriously gais bang is pun dah macam, "ya ampuuun bila kau nak habis ni?!" Sebab dah lama sangat pakai tapi semacam tak nak habis lagi. Jadi bang is stress.

So RM45 tidaklah mahal. RM45 bahagi 3 bulan = RM15. What is this guys mahal?? Ni bukan meniaga tapi semacam amal jariah dah. Jadi jom cuba sebelum founder naikkan harga lagi!

#Krimmuka #Facecream #WhiteningCream #WhiteningSupplement #SupplementKulit #VitaminC #SupplementPutih #SupplementMalalaysia #SkincareMalaysia #SkincareLelaki #TheBeautyHacks #Seribella #SatinSkinzPremium
#WhiteningInjection #BeeSecretSkinSolutions #BodyScrub #OrganicSkincare #ElysianSerum #SerumMuka #NaturalSkincare #dyxybccreamfoundationmalaysia
Mahal ke RM45?๐Ÿ˜Ž Berat untuk sebekas Krim TBH adalah 25gram. Bunyi sikit tapi hakikatnya BANYAK GILA. Sekali pemakaian hanyalah sedikit sahaja kerana teksturnya agak tebal tapi tidak merimaskan. Sebekas krim ni boleh bertahan selama TIGA BULAN. Yes baby. 3 MONTH! Seriously gais bang is pun dah macam, "ya ampuuun bila kau nak habis ni?!" Sebab dah lama sangat pakai tapi semacam tak nak habis lagi. Jadi bang is stress. So RM45 tidaklah mahal. RM45 bahagi 3 bulan = RM15. What is this guys mahal?? Ni bukan meniaga tapi semacam amal jariah dah. Jadi jom cuba sebelum founder naikkan harga lagi! #Krimmuka  #Facecream  #WhiteningCream  #WhiteningSupplement  #SupplementKulit  #VitaminC  #SupplementPutih  #SupplementMalalaysia  #SkincareMalaysia  #SkincareLelaki  #TheBeautyHacks  #Seribella  #SatinSkinzPremium  #WhiteningInjection  #BeeSecretSkinSolutions  #BodyScrub  #OrganicSkincare  #ElysianSerum  #SerumMuka  #NaturalSkincare  #dyxybccreamfoundationmalaysia 
#PWH krim herbal alami mencerahkan muka, dapat digunakan juga di leher, mengobati jerawat, kulit kusam, kering & berminyak, mengecilkan pori2, menghilangkan flek jadi gak perlu laser di salon kecantikan mengeluarkan uang berjuta2 dan nahan sakit karena di laser.

PWH sudah goes to Jepang. Dan pegawai bank BSM banyak yg pakai PWH lho ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Krim #PWH sudah tersedia di shopee (follow at shopee pwhcosmetic) jangan salah pilih ya krim kami tidak abal2. Tidak ada pengelupasan dan tidak bikin muka seperti udang rebus.

#krimmuka #mukakusam #mukajerawat #skincare #creampwh #creamwajah #creamwalet #creammuka #krimwajahherbal #creamwajahherbal #wajahkusam #wajahberjerawat #mencerahkanmuka #mencerahkanwajah
#PWH  krim herbal alami mencerahkan muka, dapat digunakan juga di leher, mengobati jerawat, kulit kusam, kering & berminyak, mengecilkan pori2, menghilangkan flek jadi gak perlu laser di salon kecantikan mengeluarkan uang berjuta2 dan nahan sakit karena di laser. PWH sudah goes to Jepang. Dan pegawai bank BSM banyak yg pakai PWH lho ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Krim #PWH  sudah tersedia di shopee (follow at shopee pwhcosmetic) jangan salah pilih ya krim kami tidak abal2. Tidak ada pengelupasan dan tidak bikin muka seperti udang rebus. #krimmuka  #mukakusam  #mukajerawat  #skincare  #creampwh  #creamwajah  #creamwalet  #creammuka  #krimwajahherbal  #creamwajahherbal  #wajahkusam  #wajahberjerawat  #mencerahkanmuka  #mencerahkanwajah 
Krim KLT hitam 145.000

Loc : Tulangan, sidoarjo

For order :
๐Ÿ“ฒ 087768175553
๐Ÿ“Žkirim screenshot gambar via DM or WA sis
.
.
๐Ÿ’• HAPPY SHOPPING ๐Ÿ’•

#kosmetikmurah #kosmetikmurmer #krimklt #krimkltmurah #krimklthitam #krimsidoarjo #krimkltmurahsurabaya #krimkltoriginal #kosmetikmurahsidoarjo #krimpemutihwajah #krimmuka #krimwajah