an online Instagram web viewer

#kimchi medias

Photos

Ngán bánh chưng thì ăn gì #korean #food #bibimpap #kimchi #potato
This is what I love about Bandung or eat at Restaurants in Indonesia 🇮🇩 . Eat delicious Korean food at Mujigae Korean Restaurant and it cost only 2-4 euros for one person . I am in food heaven place seriously 😂. Welcome to Indonesia#Korean#Barbeque#BBQ#beef#bulgogi#rice#prawn#shrimp#dumplings#soup#kimchi#spicy#sour#jasmine#tea#Restaurant#Korea-Indonesia#🇰🇷🇮🇩
We enjoy introducing our new items..new cuisines..giving them good, flavorful food..healthier choices..#LoveYou1st #Vegan #Vegetarian #Goodness #GoodFood #GoodEats #Healthier #EggRolls #Kimchi #OrderNow #Atlanta #Duluth #Alpharetta #Decatur #GetYouSome
TONIGHT’S DINNER. 初めて!KIMCHI CURRY! 맛있었어!
#tuesday #kimchi #curry #tuna #foodporn #korean #dinner #ramen #rice #longday #school #latenight
#foodtour night! I went out to try this #kbbq #restaurant and give my humble opinion, it’s a 5 🌟 all around ❤️ just lo

The place has a quite modern style with fidelity to the nightlife of the city.

In terms of attention and service, they are definitely good, generally speaking, their waiters are incredibly attentive and friendly, as well as fast; when we compare its service with that of other "All you can eat" type restaurants, we only managed to position this restaurant much more higher than the usual.

With each table suited with grills, true to the style of some typical Korean restaurants, which becomes the heart of this magnificent restaurant.
#foodtour  night! I went out to try this #kbbq  #restaurant  and give my humble opinion, it’s a 5 🌟 all around ❤️ just lo The place has a quite modern style with fidelity to the nightlife of the city. In terms of attention and service, they are definitely good, generally speaking, their waiters are incredibly attentive and friendly, as well as fast; when we compare its service with that of other "All you can eat" type restaurants, we only managed to position this restaurant much more higher than the usual. With each table suited with grills, true to the style of some typical Korean restaurants, which becomes the heart of this magnificent restaurant.
My last post for tonight! Supper was a random mish-mash tonight lol 😂 Panko-crusted haddock, sautéed mushrooms and homemade kimchi & homemade pickled carrots / daikon. Lots of H2O! #haddock #kimchi #pickledcarrotsanddaikon #sauteedmushrooms #randomsupper #lotsofwater #itdidthejob #cantalwaysbegourmet #healthychoices
Mau Soto Tangkar?
.

#Repost @carimakan.co.id
(@get_repost)
• • • .
🏠 Soto Tangkar Mang Nean 📍Jl. Dewi Sartika (samping hotel Dewi), Karawang
💲12K
.
#carimakandotcodotid .
Sumber Video: IG @filipusverdi 
#carimakandotcodotid #carimakanjakarta #kulinerjakarta #asmrkoreanfood #asmrseafood #mukbang #mukbangasmr #mukbangkoreanfood #koreanfood #makanankorea #asmrmakanankorea #asmreatingseafood 
#school2017 #kpop #kdrama #kpopl4l #kpopf4f #fancam #mv #korea #bts  #asmr #mukbang #kimchi #gashina #eating #agenkuliner_007
#agenrepost_007
Mau Soto Tangkar? . #Repost  @carimakan.co.id (@get_repost) • • • . 🏠 Soto Tangkar Mang Nean 📍Jl. Dewi Sartika (samping hotel Dewi), Karawang 💲12K . #carimakandotcodotid  . Sumber Video: IG @filipusverdi #carimakandotcodotid  #carimakanjakarta  #kulinerjakarta  #asmrkoreanfood  #asmrseafood  #mukbang  #mukbangasmr  #mukbangkoreanfood  #koreanfood  #makanankorea  #asmrmakanankorea  #asmreatingseafood  #school2017  #kpop  #kdrama  #kpopl4l  #kpopf4f  #fancam  #mv  #korea  #bts  #asmr  #mukbang  #kimchi  #gashina  #eating  #agenkuliner_007  #agenrepost_007 
21/2
Breakfast of today💕
.
橙 | 燕麥片 |黑芝麻黑豆粉|南瓜籽亞麻籽南瓜穀麥片少許|兩粒腰果|
.
今朝做左個瑜珈同10mins abs(跟youtube)
.
#營養餐 #diet #eatclean #tomato #fatloss #nutrition #food #summer #eat #recipe #cleaneating #vegetables #loveyourself #dinnertime #breakfast #lunch #lunchtime #lunchbox #bendo
#自己煮 #煮 #帶飯 #orange #泡菜 #kimchi #pumpkin #happycny #cny #恭喜發財
Kimchi kimochi kimchi 
#kimchi
When you have a cough, and you’re the coldest you’ve ever been...Kimchi Chigae #sogood #steaming #spicy #koreanchickensoup #kimchi #happy
Because you were watching too much of Korean cooking show on Netflix during the weekend... 🤣🤣🤣#bibimbap #koreanfood #bibimbapbowl #bibimbaps #korean #food #foodporn #foodie #yummy #instafood #korea #비빔밥 #tasty #kimchi #foodgasm #일상 #먹스타그램 #lunch #foodblog #dinner #bulgogi #bibimbaplove #travelblog #seoul #rice #koreanfoods #koreanfoodlover #instagood #homemade Powered by @TagOmatic
Just the usual breakfast stuff: a big bowl of soup and some fruit, coconut flakes and tigernuts in coconut yogurt. 💁🏼‍♀️
We made s huge batch of beef and kimchi soup in the instant pot last night. 
I honestly can’t say enough good things about it. It really is such a time saver when it comes to dinner and meal prep. If you haven’t got one, I highly recommend them!
Just the usual breakfast stuff: a big bowl of soup and some fruit, coconut flakes and tigernuts in coconut yogurt. 💁🏼‍♀️ We made s huge batch of beef and kimchi soup in the instant pot last night. I honestly can’t say enough good things about it. It really is such a time saver when it comes to dinner and meal prep. If you haven’t got one, I highly recommend them!
개는 (무려!)텐덜로인을 3초만에 다 먹었는 데 딸래미는 고기 안먹는 다고 버틴다. 그저 밥과 씻은 김치만 입에 밀어 넣네.
.
.
.
#너이게얼마짜린줄아니#스테이크와김치#아빠입맛#실속있게먹자응?#30개월#가은이#밴쿠버맘#데일리#일상#육아#육아맘#리치#미니푸들#반려견#저녁#30monthsold#babypaige#vancouvermom#daily#motherhood#dinner#steak#and#kimchi#richie#minipoodle#familydog
개는 (무려!)텐덜로인을 3초만에 다 먹었는 데 딸래미는 고기 안먹는 다고 버틴다. 그저 밥과 씻은 김치만 입에 밀어 넣네. . . . #너이게얼마짜린줄아니 #스테이크와김치 #아빠입맛 #실속있게먹자응 ?#30개월 #가은이 #밴쿠버맘 #데일리 #일상 #육아 #육아맘 #리치 #미니푸들 #반려견 #저녁 #30monthsold #babypaige #vancouvermom #daily #motherhood #dinner #steak #and #kimchi #richie #minipoodle #familydog 
Leftover Korean beef bone soup (#설렁탕//#seolleongtang) with two eggs and kimchi - I failed at making the thin ribbons of egg... but it was still delicious and hearty. •
•
•
•
•
•
#beefbonebroth #soup #eggdrop #korean #ketokorean #koreanfood #koreandinner #lowcarbkoreanfood #lowcarb #koreanketo #kimchi #probiotics #egg #soup #beef #lowcarbdinner #ketodiet #ketogenic #ketooptions #ketofied #norice #ketocommunity #asianketo #ketoasian #저탄고지
Leftover Korean beef bone soup (#설렁탕 //#seolleongtang ) with two eggs and kimchi - I failed at making the thin ribbons of egg... but it was still delicious and hearty. • • • • • • #beefbonebroth  #soup  #eggdrop  #korean  #ketokorean  #koreanfood  #koreandinner  #lowcarbkoreanfood  #lowcarb  #koreanketo  #kimchi  #probiotics  #egg  #soup  #beef  #lowcarbdinner  #ketodiet  #ketogenic  #ketooptions  #ketofied  #norice  #ketocommunity  #asianketo  #ketoasian  #저탄고지 
Nhìn trên cao khoảng trời yêu mà em lỡ dành cho anh❤️ #phuquocisland🌴🌴🌴🌞🌞🌞🏊 #hònmóngtay#phuquocbeach 
#kimchi#instargam#instargam#❤️
Teringin... Nah resepi.

Yangneyom Chicken (양념 치킨) adalah ayam goreng yang disira dengan sos merah yang melekit. Secara mudahnya diterjemahkan kepada ayam berperisa, dan bersama dengan dakgangjeong, ia adalah salah satu daripada variasi hidangan ayam yang popular di rantai makanan segera di Korea.

RESEPI:

16 ketul paha atau kepak
1 sudu teh garam
Secubit serbuk Lada hitam
1/2 sudu teh halia parut
1/2 cawan tepung kentang (atau jagung) (atau campuran goreng)
minyak masak (kira-kira 5 hingga 6 cawan)

Untuk sos:
2 sudu besar bawang merah
1 sudu teh bawang putih yang dicincang
1 sudu teh halia parut halus
1 sudu besar kicap cair
4 sudu besar cuka (optional)
2 - 3 sudu besar hot sauce (optional)
4 sudu besar sos cili atau sos tomato
2 sudu besar gochujang
2 sudu besar sirup jagung atau madu
1 sudu besar gula (atau lebih secukupnya)
1/2 sudu teh madu dijon mustard (optional)
1 sudu minyak bijan

Untuk hiasan: 1/2 sudu teh biji bijan yg disangai

Cara Penyediaan:

Basuh sayap ayam dengan teliti. Campurkan garam, lada, dan halia. Perap selama 20 hingga 30 minit.

Panaskan pan di atas api sederhana. Tambah 1 sudu minyak masak dan kemudian bawang, bawang putih, dan halia. Kacau sebentar hingga naik bau.

Masukkan semua bahan sos yang lain, dan kacau dengan rata. Biar sehingga mendidih dan sedikit memekat.Matikan api.

Keluarkan air yang berlebihan daripada ayam. Tambah tepung kentang (atau jagung) ke ayam.

Masukkan minyak ke dalam kuali, atau periuk besar. Panaskan minyak. Menggunakan penyepit,  ayam dalam minyak satu per satu pada satu masa. Masak hingga keemasan, sekitar 5 hingga 7 minit, bergantung pada saiz ayam. Keluarkan ayam dan tapis minyak.

Tinggikan suhu minyak untuk goreng kali ke dua selama 2 hingga 3 minit, sehingga coklat perang keemasan. Siap. Angkat dan toskan minyak.

Panaskan sos di atas api sederhana. Masukkan ayam dan kacau sehingga ayam bersalut rata. Taburkan dengan biji bijan sebagai hiasan.
.
#danmuji #takuan #kimchi #halalkimchi #homemadekimchi #kimchilangkawi #gochujang #gochujangmalaysia #halalgochujang  #homemadegochujang #homemade #aykitchen #langkawi #feedbackaykitchen #langkawifooddelivery #kfood #halalkoreanfood #koreanfood
Teringin... Nah resepi. Yangneyom Chicken (양념 치킨) adalah ayam goreng yang disira dengan sos merah yang melekit. Secara mudahnya diterjemahkan kepada ayam berperisa, dan bersama dengan dakgangjeong, ia adalah salah satu daripada variasi hidangan ayam yang popular di rantai makanan segera di Korea. RESEPI: 16 ketul paha atau kepak 1 sudu teh garam Secubit serbuk Lada hitam 1/2 sudu teh halia parut 1/2 cawan tepung kentang (atau jagung) (atau campuran goreng) minyak masak (kira-kira 5 hingga 6 cawan) Untuk sos: 2 sudu besar bawang merah 1 sudu teh bawang putih yang dicincang 1 sudu teh halia parut halus 1 sudu besar kicap cair 4 sudu besar cuka (optional) 2 - 3 sudu besar hot sauce (optional) 4 sudu besar sos cili atau sos tomato 2 sudu besar gochujang 2 sudu besar sirup jagung atau madu 1 sudu besar gula (atau lebih secukupnya) 1/2 sudu teh madu dijon mustard (optional) 1 sudu minyak bijan Untuk hiasan: 1/2 sudu teh biji bijan yg disangai Cara Penyediaan: Basuh sayap ayam dengan teliti. Campurkan garam, lada, dan halia. Perap selama 20 hingga 30 minit. Panaskan pan di atas api sederhana. Tambah 1 sudu minyak masak dan kemudian bawang, bawang putih, dan halia. Kacau sebentar hingga naik bau. Masukkan semua bahan sos yang lain, dan kacau dengan rata. Biar sehingga mendidih dan sedikit memekat.Matikan api. Keluarkan air yang berlebihan daripada ayam. Tambah tepung kentang (atau jagung) ke ayam. Masukkan minyak ke dalam kuali, atau periuk besar. Panaskan minyak. Menggunakan penyepit, ayam dalam minyak satu per satu pada satu masa. Masak hingga keemasan, sekitar 5 hingga 7 minit, bergantung pada saiz ayam. Keluarkan ayam dan tapis minyak. Tinggikan suhu minyak untuk goreng kali ke dua selama 2 hingga 3 minit, sehingga coklat perang keemasan. Siap. Angkat dan toskan minyak. Panaskan sos di atas api sederhana. Masukkan ayam dan kacau sehingga ayam bersalut rata. Taburkan dengan biji bijan sebagai hiasan. . #danmuji  #takuan  #kimchi  #halalkimchi  #homemadekimchi  #kimchilangkawi  #gochujang  #gochujangmalaysia  #halalgochujang  #homemadegochujang  #homemade  #aykitchen  #langkawi  #feedbackaykitchen  #langkawifooddelivery  #kfood  #halalkoreanfood  #koreanfood 
Love the Cumin Lamb @chikofrc. It’s definitely my favorite spot to bring chefs when they’re visiting DC. Had a great time with @knifeandakitchen. Awesome stuff @scottdrewno @dannyleedc
Love the Cumin Lamb @chikofrc. It’s definitely my favorite spot to bring chefs when they’re visiting DC. Had a great time with @knifeandakitchen. Awesome stuff @scottdrewno @dannyleedc
Angliss short course students have been learning all about fermenting with @thefermentary this week it was Kimchi! Check out our short courses site for more fermenting courses!
.
.
.
.
.
.
.
#repost #fermenting #food #foodie #kimchi #cabbage #shortcourse #melbourneweekend #thingstodo #leaningbydoing #sustainable #pickling #pickle
This year marks 10 years since we lit out on a two-year detour to Japan. If all we brought back with us to the states were semi-frequent cravings for select, favorite foods & dishes from that adventure...well, then on days like today it was all entirely worth it.🥢
🍜🍲🍱🥟🍙🍣
*
*
*
*
*
*
*
*
*
#japan #detour #goodeats #asianfood #asianmarket #anchorage #alaska #decade #yum #food #family #kimchi #soba #noodles #cravings #checkout #mochi #pink
There are a lot of great DC restaurants...but I always end up @chikofrc. Was there again tonight
There are a lot of great DC restaurants...but I always end up @chikofrc. Was there again tonight
【 #キムチ納豆味噌ラーメン 🍜🍥 】
北海道味噌の濃厚スープ、相性の良いキムチと納豆に卵黄をON😲❗体の芯から暖まります👌
Ψ( ̄∇ ̄)Ψ~🍜🍥❤
#麺処大昇#麺処#大昇#冬期限定#キムチ納豆#味噌ラーメン#キムチ#納豆#味噌#ラーメン#卵黄#北海道味噌#濃厚#美味しい#暖まる#新潟県#見附
#kimchi#natto#misoramen#ramen#delicious#instafood#japanesefood#niigata#japan
#キムチ納豆味噌ラーメン  🍜🍥 】 北海道味噌の濃厚スープ、相性の良いキムチと納豆に卵黄をON😲❗体の芯から暖まります👌 Ψ( ̄∇ ̄)Ψ~🍜🍥❤ #麺処大昇 #麺処 #大昇 #冬期限定 #キムチ納豆 #味噌ラーメン #キムチ #納豆 #味噌 #ラーメン #卵黄 #北海道味噌 #濃厚 #美味しい #暖まる #新潟県 #見附  #kimchi #natto #misoramen #ramen #delicious #instafood #japanesefood #niigata #japan 
오랜만에 밥모닝🍚
전은 이웃집에서 협찬인데 바삭바삭 너무 잘먹었어요💛 이제 커피한잔 하면 딱 좋겠는 오후🌿
#나른한수요일
#김치볶음밥
#김치참치볶음밥
#오스틴디아
Made Kimchi fried rice and quinoa. Not bad...needed some sriracha though. Wasn’t spicy enough lol. .
.
.
.
.
.
#food #kimchi #friedrice #AsianFood #foodporn #Vegetarian #Sriracha #veggies #health #diet #dinner #cook #ICanCook #iChef #Yum #spicy #IGotHotSauceInMyBagSwag
Kimchi fried rice! 🍳😍
Kimchi fried rice! 🍳😍
Assalamualaikum gais 🙋🏻
.
Haa korang nak tau tak pasal #DANMUJI? 🙀
Hmm, apa tu danmuji? Ala yang benda kuning tu 😂 lobak putih jeruk la awak 😉
.
Haa kuning bukan sebarang kuning tau, berkhasiat!!! 👍🏻
Jom tengok apa khasiatnya 👇🏻
.
✔Lobak putih mengandungi Vitamin C dan anti oksidan.
.
✔Lobak putih mengandungi serat yang tinggi untuk bantu memudahkan pembuangan makanan yang terperangkap di dalam usus kita.
.
✔Ia juga membantu memudahkan rembesan hempedu yang sekali lagi adalah baik untuk sistem penghadaman kita.
.
✔Lobak putih amat rendah kalori. Dengan hidangan 100g tunggal yang mengandungi hanya 16 kalori , lobak boleh menjadi sebahagian daripada mana-mana diet untuk menurunkan berat badan.
. 
Selain itu. Lobak putih banyak khasiat untuk kesihatan kita tau 🤩
. 
Antaranya  ialah (dengan izin Allah)
🍀 Lobak putih boleh kurangkan risiko kanser kerana mengandungi fitokimia yang mempunyai ciri-ciri anti-karsinogenik. Dan vitamin C dalam lobak putih membantu menjaga tubuh badan kita agar sel-sel sentiasa sihat, sekali gus mencegah pertumbuhan sel-sel kanser
.
🍀Lobak putih bole memastikan tekanan darah kita normal dan stabil kerana mempunyai ciri-ciri anti-hipertensi yang membantu dalam mengawal tekanan darah tinggi. Ia juga mengandungi kalium iaitu sangat membantu dalam menangani kesan buruk akibat tekanan darah yang tinggi akibat pengambilan sodium(garam) yang berlebihan
.
🍀Lobak putih baik untuk pesakit kencing manis dan untuk melawan demam dan batuk ✨
.
Haa best kan? Kalau best jom la try 😘
WhatsApp Anna 😍 0172713646 !!!
Atau tekan je LINK di BIO hokey 💕
.
#koreanfood #jjajangmyeon #marimogo #upm #uniten #iukl #puchong #putrajaya #oppa #lapar #food #makan #kptmbangi #unikl #halal #kimchi #danmuji #koreanfoodhalal #halalkoreanfood #kimchihalal #food #malaysianfood #malaysia #sayajual #produktempatan #samyang #makanan
Assalamualaikum gais 🙋🏻 . Haa korang nak tau tak pasal #DANMUJI ? 🙀 Hmm, apa tu danmuji? Ala yang benda kuning tu 😂 lobak putih jeruk la awak 😉 . Haa kuning bukan sebarang kuning tau, berkhasiat!!! 👍🏻 Jom tengok apa khasiatnya 👇🏻 . ✔Lobak putih mengandungi Vitamin C dan anti oksidan. . ✔Lobak putih mengandungi serat yang tinggi untuk bantu memudahkan pembuangan makanan yang terperangkap di dalam usus kita. . ✔Ia juga membantu memudahkan rembesan hempedu yang sekali lagi adalah baik untuk sistem penghadaman kita. . ✔Lobak putih amat rendah kalori. Dengan hidangan 100g tunggal yang mengandungi hanya 16 kalori , lobak boleh menjadi sebahagian daripada mana-mana diet untuk menurunkan berat badan. . Selain itu. Lobak putih banyak khasiat untuk kesihatan kita tau 🤩 . Antaranya ialah (dengan izin Allah) 🍀 Lobak putih boleh kurangkan risiko kanser kerana mengandungi fitokimia yang mempunyai ciri-ciri anti-karsinogenik. Dan vitamin C dalam lobak putih membantu menjaga tubuh badan kita agar sel-sel sentiasa sihat, sekali gus mencegah pertumbuhan sel-sel kanser . 🍀Lobak putih bole memastikan tekanan darah kita normal dan stabil kerana mempunyai ciri-ciri anti-hipertensi yang membantu dalam mengawal tekanan darah tinggi. Ia juga mengandungi kalium iaitu sangat membantu dalam menangani kesan buruk akibat tekanan darah yang tinggi akibat pengambilan sodium(garam) yang berlebihan . 🍀Lobak putih baik untuk pesakit kencing manis dan untuk melawan demam dan batuk ✨ . Haa best kan? Kalau best jom la try 😘 WhatsApp Anna 😍 0172713646 !!! Atau tekan je LINK di BIO hokey 💕 . #koreanfood  #jjajangmyeon  #marimogo  #upm  #uniten  #iukl  #puchong  #putrajaya  #oppa  #lapar  #food  #makan  #kptmbangi  #unikl  #halal  #kimchi  #danmuji  #koreanfoodhalal  #halalkoreanfood  #kimchihalal  #food  #malaysianfood  #malaysia  #sayajual  #produktempatan  #samyang  #makanan 
S8 Sisters👭🌸💙 @kimchi_chic & @naomismalls
-
-
-
#rupaulsdragrace #rupaulsdragraceallstars3 #dragrace #dragqueen #rpdr #drag #naomismalls #kimchi
Meal prep Bibimbap for the week 🍳. This was probably my easiest meal prep.
.
.
.
.
#koreanfood #bibimbap #homemade #homemadefood #friedegg #carrots #spinach #babysprouts #kimchi #cucumbers #zucchini #rice #sesame #seaweed #nori #foodie #torontofoodie #mealprep #lunchbowl
요즘 유행하는 음식 주문방법🤣
.
.
브로맨스(VROMANCE)의 화음으로 주문하기😂 주문 후에 오글거림은 내몫인가😂🤣😂
.
.
👉 Eng) https://youtu.be/bpRWjFmKhZ8
👉 Kor) https://youtu.be/EWDjeC9w3lU
.
#화음자판기 #harmony #dispenser #점심 #떡볶이 #김밥 #tteokbokki  #gimbap #kimchi #맛집 #오빠랑 #병맛 #개그 #유머 #믹스나인 #kpop #kdrama #브로맨스 #vromance #rbw #강남 #홍대 #가로수길 #노을 #스윗소로우 #인친 #일상 #소통 #music #reddit
요즘 유행하는 음식 주문방법🤣 . . 브로맨스(VROMANCE)의 화음으로 주문하기😂 주문 후에 오글거림은 내몫인가😂🤣😂 . . 👉 Eng) https://youtu.be/bpRWjFmKhZ8 👉 Kor) https://youtu.be/EWDjeC9w3lU . #화음자판기  #harmony  #dispenser  #점심  #떡볶이  #김밥  #tteokbokki  #gimbap  #kimchi  #맛집  #오빠랑  #병맛  #개그  #유머  #믹스나인  #kpop  #kdrama  #브로맨스  #vromance  #rbw  #강남  #홍대  #가로수길  #노을  #스윗소로우  #인친  #일상  #소통  #music  #reddit 
TRIP KOREA MUSIM BUNGA🌸BELOW 2K⁉️😱
SERIUS BOLEH DAPAT.
BACA SAMPAI HABIS KALAU TAK NAK TERLEPAS PELUANG NI.😎🎈
.
.
.
Mudah saja caranya.😉
.
.
. 🌺 Follow @salamtraveltour . 🅰️Book tiket return air asia sekarang dengan harga *RM883* bagi tarikh *13-17 APRIL 2018*. .

Swipe tepi untuk tengok details flight. Ataupun bukak je airasia sekarang dan tengok.👀🛩✈️Proven✔️ . 🅱️Ambik *ground pakej* ke korea 5 hari 4 malam dengan *#salamtravel*. Harga macam dalam gambar terbaik punya.👍 .

Menariknya kami buka open trip ni ini untuk *12 orang* sahaja satu group. Kalau geng2 hampa pon cukup 12 orang lagi cun la. Kira ni trip hampa la.😆👬👬👭👭👬👫 .
.

Hampa boleh daftar seramai mana orang hampa nak. Kami akan kumpulkan sampai cukup 12 orang then kita gerak sekali.🏃🕺🏻
.
.
.
Nak tau lagi details trip. Baca bawah plak.🤓🎒👢 . 🌸 *PAKEJ TERMASUK* 🌸 ✅Tour Guide berpengalaman dan  fasih berbahasa *Korea, Malaysia, English*. ✅Penginapan bilik berdua/bertiga sepanjang 5 hari 4 malam. ✅Pengangkutan sepanjang 5 hari 4 malam termasuk Airport transfer. ✅Sarapan setiap hari di tempat penginapan. ✅Entrance fee. *(Gyeongbukgung Palace & Nami Island)* . 🌸 *EXCLUDE* 🌸 ❌Return flight ❌Makan tengahari dan malam ❌Travel Insurance . 🌸 *SPECIAL EXTRA* 🌸 🔥Bayi (0-2 tahun) : Rm200
🔥Kanak-kanak berkatil : harga asal
🔥Kanak-kanak tanpa katil (3-7 tahun) : RM899
🔥Pakej bersama makan tengah hari dan malam : RM1399
.
.
.
Nice tak nice⁉️2k ja mana nak dapat.🤑 Hampa gabungkan ja 2 step tu settle. Musim bunga siap waktu tu fuh❗️Cantik la sampai tak mau balik nanti hehe.🤗🌷🌹🌼🍀 .

Dapat lagi guide daripada harga tiket yang paling best sampai habis trip di Seoul nanti. 🙆🏻 Nak tahu lanjut lagi. Pm kami di link bawah👇👇👇 ☎️https://api.whatsapp.com/send?phone=60143325737
.

Kita sembang2 bagi jelas semua apa yang hampa nak tau. Baru best gittu.😙 .
.
.
Tahniah kerana anda berjaya baca sehingga habis.👏🏻👏🏻 Nah hadiah 🎁😁 #salamtravelinaction #salamedge #pakejmurahkorea #springontheroad #kimchi #travel #backpackers #koreatrip
TRIP KOREA MUSIM BUNGA🌸BELOW 2K⁉️😱 SERIUS BOLEH DAPAT. BACA SAMPAI HABIS KALAU TAK NAK TERLEPAS PELUANG NI.😎🎈 . . . Mudah saja caranya.😉 . . . 🌺 Follow @salamtraveltour . 🅰️Book tiket return air asia sekarang dengan harga *RM883* bagi tarikh *13-17 APRIL 2018*. . Swipe tepi untuk tengok details flight. Ataupun bukak je airasia sekarang dan tengok.👀🛩✈️Proven✔️ . 🅱️Ambik *ground pakej* ke korea 5 hari 4 malam dengan *#salamtravel *. Harga macam dalam gambar terbaik punya.👍 . Menariknya kami buka open trip ni ini untuk *12 orang* sahaja satu group. Kalau geng2 hampa pon cukup 12 orang lagi cun la. Kira ni trip hampa la.😆👬👬👭👭👬👫 . . Hampa boleh daftar seramai mana orang hampa nak. Kami akan kumpulkan sampai cukup 12 orang then kita gerak sekali.🏃🕺🏻 . . . Nak tau lagi details trip. Baca bawah plak.🤓🎒👢 . 🌸 *PAKEJ TERMASUK* 🌸 ✅Tour Guide berpengalaman dan fasih berbahasa *Korea, Malaysia, English*. ✅Penginapan bilik berdua/bertiga sepanjang 5 hari 4 malam. ✅Pengangkutan sepanjang 5 hari 4 malam termasuk Airport transfer. ✅Sarapan setiap hari di tempat penginapan. ✅Entrance fee. *(Gyeongbukgung Palace & Nami Island)* . 🌸 *EXCLUDE* 🌸 ❌Return flight ❌Makan tengahari dan malam ❌Travel Insurance . 🌸 *SPECIAL EXTRA* 🌸 🔥Bayi (0-2 tahun) : Rm200 🔥Kanak-kanak berkatil : harga asal 🔥Kanak-kanak tanpa katil (3-7 tahun) : RM899 🔥Pakej bersama makan tengah hari dan malam : RM1399 . . . Nice tak nice⁉️2k ja mana nak dapat.🤑 Hampa gabungkan ja 2 step tu settle. Musim bunga siap waktu tu fuh❗️Cantik la sampai tak mau balik nanti hehe.🤗🌷🌹🌼🍀 . Dapat lagi guide daripada harga tiket yang paling best sampai habis trip di Seoul nanti. 🙆🏻 Nak tahu lanjut lagi. Pm kami di link bawah👇👇👇 ☎️https://api.whatsapp.com/send?phone=60143325737 . Kita sembang2 bagi jelas semua apa yang hampa nak tau. Baru best gittu.😙 . . . Tahniah kerana anda berjaya baca sehingga habis.👏🏻👏🏻 Nah hadiah 🎁😁 #salamtravelinaction  #salamedge  #pakejmurahkorea  #springontheroad  #kimchi  #travel  #backpackers  #koreatrip 
Pork belly stew. Korean goodness. 🥘
Pork belly stew. Korean goodness. 🥘
Homefood.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #집밥 #배고파 #김치 #김치찌개 #꽁치 #고등어 #밥상 #밥상스타그램 #맛있어 #져녁 #아침 #냠냠 #미국 #요리 #미국 #보스턴 #요리스타그램 #좋아 #kimchi #soup #mackerel  #rice #dinner #homemade
G’day mate:) How’s it going, today!
Today we’ll introduce about “BEEF BULGOGI BENTO BOX “! What is Beef Bulgogi. It’s one of Korea’s most popular beef dishes that is made from thinly sliced sirloin or another prime cut of beef. It’s usually marinated in a mixture of soy sauce, sesame oil, black pepper, garlic, onions, ginger, and sugar for two or four hours to enhance the flavor and its tenderization.  It’s soooooo tasty!!!!!!!!! If you’re interesting about it, please try it!!! Thanks:) 🍗98 eighth st. Mildura. Vic 3500
🍗0434 247 082
🐔Delivery is only by text message🐔
11am~9pm
🌈🌈🌈Delivery Available🌈🌈🌈
🌺🌺🌺Take away🌺🌺🌺 🍗Fried Chicken☆only $33☆
Sweet Chili 
Soy Garlic
Half & Half
Fried Chicken 
with Chips, Pickles and 1 soft drink 🍗Boneless chicken $20
Sweet Chili 
Soy Garlic 
Without Sauce 🍱Bento box ☆only $12.99☆
Teriyaki Chicken
Beef Bulgogi
Spicy Pork 🍛Bowl ☆only $8.99☆
Fried Chicken Mayo
Spicy Pork
Teriyaki Chicken 
Beef Bulgogi

https://www.facebook.com/JJ-Korean-chicken-bento-322945688200572/

#호주 #밀두라 #ミルドューラ #mildura #melburn #sydney #chicken #spicychicken #lunchbox #bento #delivery  #양념치킨 #치킨 #런치박스 #도시락 #배달 #korean #kimchi #bulgogi #お弁当 #チキン #丼ぶり #からあげ  #メルボルン #シドニー #墨爾本 #澳大利亚 #米爾迪拉
G’day mate:) How’s it going, today! Today we’ll introduce about “BEEF BULGOGI BENTO BOX “! What is Beef Bulgogi. It’s one of Korea’s most popular beef dishes that is made from thinly sliced sirloin or another prime cut of beef. It’s usually marinated in a mixture of soy sauce, sesame oil, black pepper, garlic, onions, ginger, and sugar for two or four hours to enhance the flavor and its tenderization. It’s soooooo tasty!!!!!!!!! If you’re interesting about it, please try it!!! Thanks:) 🍗98 eighth st. Mildura. Vic 3500 🍗0434 247 082 🐔Delivery is only by text message🐔 11am~9pm 🌈🌈🌈Delivery Available🌈🌈🌈 🌺🌺🌺Take away🌺🌺🌺 🍗Fried Chicken☆only $33☆ Sweet Chili Soy Garlic Half & Half Fried Chicken with Chips, Pickles and 1 soft drink 🍗Boneless chicken $20 Sweet Chili Soy Garlic Without Sauce 🍱Bento box ☆only $12.99☆ Teriyaki Chicken Beef Bulgogi Spicy Pork 🍛Bowl ☆only $8.99☆ Fried Chicken Mayo Spicy Pork Teriyaki Chicken Beef Bulgogi https://www.facebook.com/JJ-Korean-chicken-bento-322945688200572/ #호주  #밀두라  #ミルドューラ  #mildura  #melburn  #sydney  #chicken  #spicychicken  #lunchbox  #bento  #delivery  #양념치킨  #치킨  #런치박스  #도시락  #배달  #korean  #kimchi  #bulgogi  #お弁当  #チキン  #丼ぶり  #からあげ  #メルボルン  #シドニー  #墨爾本  #澳大利亚  #米爾迪拉 
Kim who? #kimchi #kimchiramen
February 21, 2018
.
➖➖➖
5 #TableForOne
.
My classmate showed me the pict of her beautifully made Chinese dumpling batch yesterday. And, she encouraged me to make one too. So this morning I made my tofu version added with some chopped kimchi. Hahah, mine just looks like: Oh-My-God-you-need-a-lot-of-practices 🙈🙈🙈. Sorry, Lu 😂
.
#TableForOne
🍲 Seaweed knots and carrot soup
🥟 Tofu and kimchi dumplings
🥗 Kimchi
🍇 Fruits
.
먹자!
➖➖➖
ⓣⓐⓣⓐ
#bonitafood #homecooking #tableforone #dumpling #seaweed #carrot #soup #meatless #vegetarian #kimchi
February 21, 2018 . ➖➖➖ 5 #TableForOne  . My classmate showed me the pict of her beautifully made Chinese dumpling batch yesterday. And, she encouraged me to make one too. So this morning I made my tofu version added with some chopped kimchi. Hahah, mine just looks like: Oh-My-God-you-need-a-lot-of-practices 🙈🙈🙈. Sorry, Lu 😂 . #TableForOne  🍲 Seaweed knots and carrot soup 🥟 Tofu and kimchi dumplings 🥗 Kimchi 🍇 Fruits . 먹자! ➖➖➖ ⓣⓐⓣⓐ #bonitafood  #homecooking  #tableforone  #dumpling  #seaweed  #carrot  #soup  #meatless  #vegetarian  #kimchi 
Dinner at my umma's, and boy can she cook!
Dinner at my umma's, and boy can she cook!