an online Instagram web viewer

#kesihatan medias

Photos

[SHAKLEE news] Kenapa pengambilan supplement penting untuk kita?
.
🏗 pencemaran - tahap pencemaran makin meningkat dari hari ke hari. Kita akan menghirup udara yang tercemar. Sebab tu la kita kena ambil supplement untuk menyahtoksinkan badan kita
⏳keperluan nutrisi - dos setiap nutrisi yang diperlukan dalam badan adalah berbeza. Ada sebahagian nutrisi yang tubuh badan kita perlukan lebih berbanding nutrisi yang lain
🏋️‍♂️gaya hidup - gaya hidup masa kini adalah antara penyumbang terbesar kepada punca pelbagai penyakit dan tudak rajin melakukan senaman.
🍔makan secara berlebihan - Malaysia adalah negara yg mewah dengan makanan. Namun, kebanyakan makanan tersebut adalah banyak memudaratkan kesihatan. Contohnya roti canai, nasi lemak, kari dan lain2 lagi.
.
Inilah sebab kenapa kita perlukan supplement dalam kehidupan seharian kita. Tubuh yang kurang nutrisi akan menyebabkan sistem tubuh tidak berfungsi dengan sempurna dan ia menghalang anda untuk mengekalkan tahap kesihatan yang optimum.
Pegang dengan kata "mencegah adalah lebih baik daripada mengubati".
.
Ingin dapatkan supplement yang bersesuaian? Hubungi saya sekarang.
.
Postage seluruh Malaysia🇲🇾
-------------------------
Your trusted Shaklee Independent Distributer
Aimi Nazihah
Call / mesej : 017-6966068
Whatsapp : http://ShakleeByAimi.wasap.my
Facebook : Aimi Nazihah Ramlan
-------------------------
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #jdt #shakleemuar #shakleepagoh #hubpagoh #shakleepagohjaya #supplement #vitamin #kesihatan #healthy #setkecantikan #esp #vitaCplus #vitaminE #alfalfa #vitaminBcomplex #vivix #vivixmurah #shakleemurah #shakleeeffects #by #aimi
[SHAKLEE news] Kenapa pengambilan supplement penting untuk kita? . 🏗 pencemaran - tahap pencemaran makin meningkat dari hari ke hari. Kita akan menghirup udara yang tercemar. Sebab tu la kita kena ambil supplement untuk menyahtoksinkan badan kita ⏳keperluan nutrisi - dos setiap nutrisi yang diperlukan dalam badan adalah berbeza. Ada sebahagian nutrisi yang tubuh badan kita perlukan lebih berbanding nutrisi yang lain 🏋️‍♂️gaya hidup - gaya hidup masa kini adalah antara penyumbang terbesar kepada punca pelbagai penyakit dan tudak rajin melakukan senaman. 🍔makan secara berlebihan - Malaysia adalah negara yg mewah dengan makanan. Namun, kebanyakan makanan tersebut adalah banyak memudaratkan kesihatan. Contohnya roti canai, nasi lemak, kari dan lain2 lagi. . Inilah sebab kenapa kita perlukan supplement dalam kehidupan seharian kita. Tubuh yang kurang nutrisi akan menyebabkan sistem tubuh tidak berfungsi dengan sempurna dan ia menghalang anda untuk mengekalkan tahap kesihatan yang optimum. Pegang dengan kata "mencegah adalah lebih baik daripada mengubati". . Ingin dapatkan supplement yang bersesuaian? Hubungi saya sekarang. . Postage seluruh Malaysia🇲🇾 ------------------------- Your trusted Shaklee Independent Distributer Aimi Nazihah Call / mesej : 017-6966068 Whatsapp : http://ShakleeByAimi.wasap.my Facebook : Aimi Nazihah Ramlan ------------------------- #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #jdt  #shakleemuar  #shakleepagoh  #hubpagoh  #shakleepagohjaya  #supplement  #vitamin  #kesihatan  #healthy  #setkecantikan  #esp  #vitaCplus  #vitaminE  #alfalfa  #vitaminBcomplex  #vivix  #vivixmurah  #shakleemurah  #shakleeeffects  #by  #aimi 
BADAN PENUH TOKSIN??💀💀
.
.
Takkan nak simpan kut.. 😕
Kita pun kena elakkan daripada toksin memasuki dalam badan kita!
.
TIPS SINGKIRKAN TOKSIN
.
.
Tips 👇👇👇👇 ni boleh BANTU kita semua!! 1. Kurangkan makanan diproses.
.
Makanan yang diproses telah hilang nutrisi. Kebanyakannya, menyebabkan metabolisme yang lembap dan pengumpulan toksin dalam badan. Cth: Makanan segera, Nugget dll
.
2. Elakkan gula.
.
Gula, terutama jenis halus, sangat sukar untuk dicerna. Sukar untuk membuang tabiat makanan bergula, tetapi cuba untuk menjauhkan diri daripada gula halus dan pemanis tiruan.
.
3.Ambillah nafas panjang.
.
Kebanyakan kita meremehkan kebaikan pembersihan nafas, dan kita lupa untuk bernafas secara mendalam dan sedar. Perkara pertama pada waktu pagi, ambil beberapa minit untuk bernafas secara mendalam 8-10 kali. Ia akan menyegarkan dan membersihkan nafas kita..
.
SEKIRANYA TOKSIN SUDAH MEMASUKI BADAN KITA, CEPAT BUAT TINDAKAN SEBELUM IANYA MENDATANGKAN KEMUDARATAN PADA BADAN DAN MENIMBULKAN PELBAGAI PENYAKIT!!
.
Amalkan Detoks #moringaferanightcleanse untuk usus yang sihat!!
.
BADAN PENUH TOKSIN??💀💀 . . Takkan nak simpan kut.. 😕 Kita pun kena elakkan daripada toksin memasuki dalam badan kita! . TIPS SINGKIRKAN TOKSIN . . Tips 👇👇👇👇 ni boleh BANTU kita semua!! 1. Kurangkan makanan diproses. . Makanan yang diproses telah hilang nutrisi. Kebanyakannya, menyebabkan metabolisme yang lembap dan pengumpulan toksin dalam badan. Cth: Makanan segera, Nugget dll . 2. Elakkan gula. . Gula, terutama jenis halus, sangat sukar untuk dicerna. Sukar untuk membuang tabiat makanan bergula, tetapi cuba untuk menjauhkan diri daripada gula halus dan pemanis tiruan. . 3.Ambillah nafas panjang. . Kebanyakan kita meremehkan kebaikan pembersihan nafas, dan kita lupa untuk bernafas secara mendalam dan sedar. Perkara pertama pada waktu pagi, ambil beberapa minit untuk bernafas secara mendalam 8-10 kali. Ia akan menyegarkan dan membersihkan nafas kita.. . SEKIRANYA TOKSIN SUDAH MEMASUKI BADAN KITA, CEPAT BUAT TINDAKAN SEBELUM IANYA MENDATANGKAN KEMUDARATAN PADA BADAN DAN MENIMBULKAN PELBAGAI PENYAKIT!! . Amalkan Detoks #moringaferanightcleanse  untuk usus yang sihat!! .
Yuhuuu. #HappyGoldenSale dah start dahhh! Harga jatuh terduduk, siap dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE uolls! 🎁📮😍 Lets kaching kaching! 💃

#HappyGoldenSale 
#ehps
#ehpsdihati
#muamalaysia
#auralens
#sidr
#bidara
#foundation
#adarafoundation
#testimoni
#kecantikan
#kesihatan
#putih
#gebu
#jerawat
#jeragat
#sayajual 
#sayajualonline
#sayajualmurah
#visitmyig
#bazaaronline 
#bazaarpaknil 
#malaysia
#malaysiaonlineshop
#follow2follow 
#ajimaura
Yuhuuu. #HappyGoldenSale  dah start dahhh! Harga jatuh terduduk, siap dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE uolls! 🎁📮😍 Lets kaching kaching! 💃 #HappyGoldenSale  #ehps  #ehpsdihati  #muamalaysia  #auralens  #sidr  #bidara  #foundation  #adarafoundation  #testimoni  #kecantikan  #kesihatan  #putih  #gebu  #jerawat  #jeragat  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #follow2follow  #ajimaura 
Yuhuuu. #HappyGoldenSale dah start dahhh! Harga jatuh terduduk, siap dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE uolls! 🎁📮😍 Lets kaching kaching! 💃

#HappyGoldenSale 
#ehps
#ehpsdihati
#muamalaysia
#auralens
#sidr
#bidara
#foundation
#adarafoundation
#testimoni
#kecantikan
#kesihatan
#putih
#gebu
#jerawat
#jeragat
#sayajual 
#sayajualonline
#sayajualmurah
#visitmyig
#bazaaronline 
#bazaarpaknil 
#malaysia
#malaysiaonlineshop
#follow2follow 
#ajimaura
Yuhuuu. #HappyGoldenSale  dah start dahhh! Harga jatuh terduduk, siap dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE uolls! 🎁📮😍 Lets kaching kaching! 💃 #HappyGoldenSale  #ehps  #ehpsdihati  #muamalaysia  #auralens  #sidr  #bidara  #foundation  #adarafoundation  #testimoni  #kecantikan  #kesihatan  #putih  #gebu  #jerawat  #jeragat  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #follow2follow  #ajimaura 
Yuhuuu. #HappyGoldenSale dah start dahhh! Harga jatuh terduduk, siap dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE uolls! 🎁📮😍 Lets kaching kaching! 💃

#HappyGoldenSale 
#ehps
#ehpsdihati
#muamalaysia
#auralens
#sidr
#bidara
#foundation
#adarafoundation
#testimoni
#kecantikan
#kesihatan
#putih
#gebu
#jerawat
#jeragat
#sayajual 
#sayajualonline
#sayajualmurah
#visitmyig
#bazaaronline 
#bazaarpaknil 
#malaysia
#malaysiaonlineshop
#follow2follow 
#ajimaura
Yuhuuu. #HappyGoldenSale  dah start dahhh! Harga jatuh terduduk, siap dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE uolls! 🎁📮😍 Lets kaching kaching! 💃 #HappyGoldenSale  #ehps  #ehpsdihati  #muamalaysia  #auralens  #sidr  #bidara  #foundation  #adarafoundation  #testimoni  #kecantikan  #kesihatan  #putih  #gebu  #jerawat  #jeragat  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #follow2follow  #ajimaura 
Yuhuuu. #HappyGoldenSale dah start dahhh! Harga jatuh terduduk, siap dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE uolls! 🎁📮😍 Lets kaching kaching! 💃

#HappyGoldenSale 
#ehps
#ehpsdihati
#muamalaysia
#auralens
#sidr
#bidara
#foundation
#adarafoundation
#testimoni
#kecantikan
#kesihatan
#putih
#gebu
#jerawat
#jeragat
#sayajual 
#sayajualonline
#sayajualmurah
#visitmyig
#bazaaronline 
#bazaarpaknil 
#malaysia
#malaysiaonlineshop
#follow2follow 
#ajimaura
Yuhuuu. #HappyGoldenSale  dah start dahhh! Harga jatuh terduduk, siap dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE uolls! 🎁📮😍 Lets kaching kaching! 💃 #HappyGoldenSale  #ehps  #ehpsdihati  #muamalaysia  #auralens  #sidr  #bidara  #foundation  #adarafoundation  #testimoni  #kecantikan  #kesihatan  #putih  #gebu  #jerawat  #jeragat  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #visitmyig  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #follow2follow  #ajimaura 
"Sayalah #WANITA GEMBIRA"
.
Kesihatan dalaman wanita amat penting untuk kekal gembira.
.
==> #lenguhbadan dan #sakitsendi berkurang.
==> Kekal #bertenagasepanjanghari.
==> #haid teratur setiap bulan.
.
NAK PASTIKAN WANITA KESAYANGAN ANDA KEKAL GEMBIRA?
.
http://bit.ly/2BTa5u3
http://bit.ly/2BTa5u3
http://bit.ly/2BTa5u3
.

#periodtakteratur #haidtaklancar
#kesihatanwanita #kesihatandalaman #patilancharmelaka #lancharstokismelaka
#ABGLANCHAR
#teamabglanchar
#stokismelaka 
#lancharkansalurdarah 
#LANCHAR #teruskan 
#penawarkolesterol 
#penawarsakitjantung 
#penawarresdung 
#kesihatan
#gayahidupsihat 
#gayahidupLANCHAR
#agenwanted 
#dropshipwanted
#kolestrol #kolestroltinggi #bijikolestrol.
"Sayalah #WANITA  GEMBIRA" . Kesihatan dalaman wanita amat penting untuk kekal gembira. . ==>#lenguhbadan  dan #sakitsendi  berkurang. ==> Kekal #bertenagasepanjanghari . ==>#haid  teratur setiap bulan. . NAK PASTIKAN WANITA KESAYANGAN ANDA KEKAL GEMBIRA? . http://bit.ly/2BTa5u3 http://bit.ly/2BTa5u3 http://bit.ly/2BTa5u3 . #periodtakteratur  #haidtaklancar  #kesihatanwanita  #kesihatandalaman  #patilancharmelaka  #lancharstokismelaka  #ABGLANCHAR  #teamabglanchar  #stokismelaka  #lancharkansalurdarah  #LANCHAR  #teruskan  #penawarkolesterol  #penawarsakitjantung  #penawarresdung  #kesihatan  #gayahidupsihat  #gayahidupLANCHAR  #agenwanted  #dropshipwanted  #kolestrol  #kolestroltinggi  #bijikolestrol .
💥BIO EVER PLUS CREAM💥

Inilah rahsia manfaat krim 1001 kegunaan ~ BIO EVER PLUS... 😍Glowingkan muka
😍Runcingkan dagu
😍Menganjalkan, menegangkan, mencerahkan kulit dan payudara
😍Mengurangkan dan merawat parut dan stretchmark
😍Merawat luka2 dan lebam
😍First aid utk sakit2 biasa
😍Rawatan alternatif bg penyakit2 seperti tyroid, fibroid, katarak dan bermcm-mcm lg... In shaa allah... Dgn izinNya semua dapat diatasi👍

Banyak betul la kegunaan krim BioEverPlus ni...wajib ada sebotol di rumah👌

Sapu2 saja tau!! Kalau guna long term & konsisten selalu, memang awet muda lah!!😍 Cepat2 dapatkan skrg... Harga istimewa!!!
PM/Whatsapp
❤ Fafa 83998554❤ 
#projekstg
#oneheartalliance
#themagicofparttime
#BioEverPlus 
#kecantikan 
#kesihatan
💥BIO EVER PLUS CREAM💥 Inilah rahsia manfaat krim 1001 kegunaan ~ BIO EVER PLUS... 😍Glowingkan muka 😍Runcingkan dagu 😍Menganjalkan, menegangkan, mencerahkan kulit dan payudara 😍Mengurangkan dan merawat parut dan stretchmark 😍Merawat luka2 dan lebam 😍First aid utk sakit2 biasa 😍Rawatan alternatif bg penyakit2 seperti tyroid, fibroid, katarak dan bermcm-mcm lg... In shaa allah... Dgn izinNya semua dapat diatasi👍 Banyak betul la kegunaan krim BioEverPlus ni...wajib ada sebotol di rumah👌 Sapu2 saja tau!! Kalau guna long term & konsisten selalu, memang awet muda lah!!😍 Cepat2 dapatkan skrg... Harga istimewa!!! PM/Whatsapp ❤ Fafa 83998554❤ #projekstg  #oneheartalliance  #themagicofparttime  #BioEverPlus  #kecantikan  #kesihatan 
Menarik di dalam Mega Budaya dan Mega Rona #Utusan Malaysia hari ini, 20 Feb 2018
#lebihdaripadapolitik #bukanhanyapolitik
#MegaHITS #MegaRona #MegaSains #MegaMimbar #MegaWira #MegaBudaya #AlumniSekolah #HeloKampus
Dapatkan akhbar #UtusanMalaysia atau langgan versi digital di http://e.utusan.com.my
#islam #muslim #alquran #keluarga #wanita #kesihatan #hiburan #artis #budaya #sains #teknologi #alamsekitar #alumni #kampus #universiti #wira #tentera #polis
Menarik di dalam Mega Budaya dan Mega Rona #Utusan  Malaysia hari ini, 20 Feb 2018 #lebihdaripadapolitik  #bukanhanyapolitik  #MegaHITS  #MegaRona  #MegaSains  #MegaMimbar  #MegaWira  #MegaBudaya  #AlumniSekolah  #HeloKampus  Dapatkan akhbar #UtusanMalaysia  atau langgan versi digital di http://e.utusan.com.my #islam  #muslim  #alquran  #keluarga  #wanita  #kesihatan  #hiburan  #artis  #budaya  #sains  #teknologi  #alamsekitar  #alumni  #kampus  #universiti  #wira  #tentera  #polis 
Ramai pakat tanya. DYXY ni lulus KKM tak?
.
.
Haruslah LULUS KKM DENGAN JAYANYA sebab ingredients di dalam Dyxy Cosmetics 100% bahan natural. Tak rosakkan muka tapi boleh RAWAT kulit muka.
.
.
Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics?
.
.
♥️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
.
♥️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
.
♥️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM.
.
.
♥️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.
.
.
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
.
.
#kesihatan
#kecantikan
#johor
#kuantan
#kualalumpur
#terengganu
#telukchempedak
#pahang
#putrajaya
#kelantan
#melaka
#eastcoastmall
#perlis
#selangorku
#dyxykuantan
#dyxypahang
#muakuantan
#muapahang
#muapekan
#muatemerloh
#epietemerloh
Ramai pakat tanya. DYXY ni lulus KKM tak? . . Haruslah LULUS KKM DENGAN JAYANYA sebab ingredients di dalam Dyxy Cosmetics 100% bahan natural. Tak rosakkan muka tapi boleh RAWAT kulit muka. . . Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics? . . ♥️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless. . . ♥️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain. . . ♥️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM. . . ♥️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream. . . PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 . . #kesihatan  #kecantikan  #johor  #kuantan  #kualalumpur  #terengganu  #telukchempedak  #pahang  #putrajaya  #kelantan  #melaka  #eastcoastmall  #perlis  #selangorku  #dyxykuantan  #dyxypahang  #muakuantan  #muapahang  #muapekan  #muatemerloh  #epietemerloh 
LENGKAPI HARI ANDA DENGAN FELLERA!
.
Tak banyak pun, cukup 6 produk ni je dah lengkap!
.
Penjagaan rapi Fellera Beauty sediakan untuk para wanita semua.
.
Harga tak mahal dan yang penting berkesan dan berkualiti.
.
Ceriakan hari anda bersama Fellera Beauty yang awesome 
http://www.wasap.my/+60169547046
.
.
#fellera #TeamSitiZaleha #FelleraKelantan #FelleraKotaBharu #FelleraBeautyMalaysia #kecantikan #wanita #kesihatan #dalaman #perempuan #cantik #sihat #nona #bellarosa #inginsihat #ingincantik #tergodake #jomfellera #agendiperlukan #kurus #menarik #idamanwanita #amalkan #insyaAllah
LENGKAPI HARI ANDA DENGAN FELLERA! . Tak banyak pun, cukup 6 produk ni je dah lengkap! . Penjagaan rapi Fellera Beauty sediakan untuk para wanita semua. . Harga tak mahal dan yang penting berkesan dan berkualiti. . Ceriakan hari anda bersama Fellera Beauty yang awesome http://www.wasap.my/+60169547046 . . #fellera  #TeamSitiZaleha  #FelleraKelantan  #FelleraKotaBharu  #FelleraBeautyMalaysia  #kecantikan  #wanita  #kesihatan  #dalaman  #perempuan  #cantik  #sihat  #nona  #bellarosa  #inginsihat  #ingincantik  #tergodake  #jomfellera  #agendiperlukan  #kurus  #menarik  #idamanwanita  #amalkan  #insyaAllah 
Cantik kan skin dia. Most of pengguna collagen shaklee dah nampak kesan positif. Dalam masa 2minggu dah boleh nampak perubahan. ☺👍
.
.
#shakleekulim #shakleekedah #shakleemurah
 #kesihatan #jomsihat #jomcantik #kecantikan  #supplements #makanantambahan #collagen #collagen shaklee #spa #muamalaysia #remaja #wanita #kulimkedah #kedahan #malaysia #pendudukmalaysia #shakleemalaysia
Sabun Herba Bidara / Jujube Herbs Soap – Bioshifax
MYR30.00 .
Bebas PEWARNA, PEWANGI SINTETIK, SLS, SLES, PG & TEA
.
Penjagaan kulit dengan produk alami
.
Untuk kegunaan pada Muka / Seluruh Badan / Kulit / Sebagai Pencuci Muka
.
Sesuai untuk kulit bayi kerana bahan-bahan yang digunakan adalah lebih kepada alami dan tidak menyebabkan keradangan pada kulit
.
Kandungan : Daun bidara, kopi dan minyak kelapa dara
Khasiatnya :
.
Menanggalkan sel kulit mati
.
Melembabkan kulit muka
.
Membantu merawat masalah jerawat
.
Mamapu menghilangkan parut
.
Mampu meremajakan sel-sel kulit
.
Mempercepatkan penyembuhan luka
.
Merawat masalah kulit kering
.
Memutihkan kulit
.
Melicinkan kulit
.
Merawat masalah kulit seperti ekzema dan psoriasis
.
Mempunyai anti-oksidan yang tinggi
.
Mengandungi anti-septik untuk mengubati luka.
.
Sangat efektif untuk merawat keradangan kulit
.
Cara Guna :
.
1. Basuh muka / kulit dahulu, 2. kemudian basahkan tapak tangan dengan sedikit air, 3. gosokkan sabun herba bidara pada tapak tangan sehingga berbuih 4. kemudian, gosokkan pada kulit / muka selama seminit dan biarkan selama 1 mint pada muka/kulit, 5. selepas itu, cuci muka/kulit semula dan keringkannya.
.
Berat bersih : 100g
.
#selangor #sabah #sarawak #terengganu #kelantan #johor #putrajaya #kualalumpur #ukm #melaka #usm #uitm #upm #utm #kesihatan #kecantikan #produk #murah #jual #orangeshinesquare #health #beauty #new #healthcare #skincare #outfy @outfyinc
Sabun Herba Bidara / Jujube Herbs Soap – Bioshifax MYR30.00 . Bebas PEWARNA, PEWANGI SINTETIK, SLS, SLES, PG & TEA . Penjagaan kulit dengan produk alami . Untuk kegunaan pada Muka / Seluruh Badan / Kulit / Sebagai Pencuci Muka . Sesuai untuk kulit bayi kerana bahan-bahan yang digunakan adalah lebih kepada alami dan tidak menyebabkan keradangan pada kulit . Kandungan : Daun bidara, kopi dan minyak kelapa dara Khasiatnya : . Menanggalkan sel kulit mati . Melembabkan kulit muka . Membantu merawat masalah jerawat . Mamapu menghilangkan parut . Mampu meremajakan sel-sel kulit . Mempercepatkan penyembuhan luka . Merawat masalah kulit kering . Memutihkan kulit . Melicinkan kulit . Merawat masalah kulit seperti ekzema dan psoriasis . Mempunyai anti-oksidan yang tinggi . Mengandungi anti-septik untuk mengubati luka. . Sangat efektif untuk merawat keradangan kulit . Cara Guna : . 1. Basuh muka / kulit dahulu, 2. kemudian basahkan tapak tangan dengan sedikit air, 3. gosokkan sabun herba bidara pada tapak tangan sehingga berbuih 4. kemudian, gosokkan pada kulit / muka selama seminit dan biarkan selama 1 mint pada muka/kulit, 5. selepas itu, cuci muka/kulit semula dan keringkannya. . Berat bersih : 100g . #selangor  #sabah  #sarawak  #terengganu  #kelantan  #johor  #putrajaya  #kualalumpur  #ukm  #melaka  #usm  #uitm  #upm  #utm  #kesihatan  #kecantikan  #produk  #murah  #jual  #orangeshinesquare  #health  #beauty  #new  #healthcare  #skincare  #outfy  @outfyinc
Bunyi macam pecah belon bila sendawa!! Urkk !! Adoiyaiii 😔😔😔
.
💚7 TANDA KOLESTROL TINGGII💚
.
1.  Kaki selalu kebass - Sebab darahh selalu bergumpal
.
2.  Mudah letih & cepatt mengantuk - Aliran darahh kurang baik
.
3.  Kiri dada tdk selesa atauu senak - Urat mengecil atauu pembuluh darahh tersumbat
.
4.  Sering sakitt kepala, migraine, sakitt leher - Arteri sempit membuat peredaran darahh ke otak kurang
.
5.  Kaki bengkak - Salur darahh makin sempit dan kurang aliran darahh ke kaki
.
6.  Timbul biji putihh kutil oil seed - Pada bahagian bawah mataa, leher dan wajahh
.
7.  Wajahh kemerahan & beratt bdn berlebihan - Peredaran darahh & metabolisma merosot
.
JUS KHASIAT LEGA KAN ADA... Dahhhh jgn nakk biarkan bunyi “Urkkk”. Pergi dapatkan sekarang !!
.
💛RM40 / botol
💛RM10 / postage
.
Untuk pembelian👇👇👇
.
📲www.wasap.my/60125955066

#juskhasiatlega#V'asia#khasiat#sihat#kesihatan#
Bunyi macam pecah belon bila sendawa!! Urkk !! Adoiyaiii 😔😔😔 . 💚7 TANDA KOLESTROL TINGGII💚 . 1. Kaki selalu kebass - Sebab darahh selalu bergumpal . 2. Mudah letih & cepatt mengantuk - Aliran darahh kurang baik . 3. Kiri dada tdk selesa atauu senak - Urat mengecil atauu pembuluh darahh tersumbat . 4. Sering sakitt kepala, migraine, sakitt leher - Arteri sempit membuat peredaran darahh ke otak kurang . 5. Kaki bengkak - Salur darahh makin sempit dan kurang aliran darahh ke kaki . 6. Timbul biji putihh kutil oil seed - Pada bahagian bawah mataa, leher dan wajahh . 7. Wajahh kemerahan & beratt bdn berlebihan - Peredaran darahh & metabolisma merosot . JUS KHASIAT LEGA KAN ADA... Dahhhh jgn nakk biarkan bunyi “Urkkk”. Pergi dapatkan sekarang !! . 💛RM40 / botol 💛RM10 / postage . Untuk pembelian👇👇👇 . 📲www.wasap.my/60125955066 #juskhasiatlega #V 'asia#khasiat #sihat #kesihatan #
ARGH...!!! TAK SELESA SEBAB BANYAK ANGIN DALAM BADAN 😣
.
.
.
. 
Perut senak, kembung, badan sakit, tak selesa, lesu, mudah tertekan. Stressnya kalu banyak angin dalam badan ni!!! - Nafizah
.

Rawatan?? ➡️ Elakkan pengambilan makanan berangin dan bergas
➡️ Ambil ubat yang telah disarankan oleh doktor
➡️ Cuba untuk tidak menelan terlalu banyak udara.
➡️ Berurut
➡️ Pakai Premium Beautiful (PB) Korset 
Tahukah anda dengan sarung PB dapat membantu mengeluarkan angin dalam badan?? 🤔

Alhamdulillah, lepas pakai PB je, banyak angin keluar dari badan. Dah takde asyik nak sendawa je. Malu kak kalu asyik sendawa depan orang. Badan pun dah tak sakit dan lesu lagi. Plus pakai PB dapat shaping badan cantik - Norliah

Boleh wasap Maz utk keterangan lanjut👇👇 www.wasap.my/60173271603/nak+pb
www.wasap.my/60173271603/nak+pb
www.wasap.my/60173271603/nak+pb

#CLAgroup #premiumbeautiful #korset #pinggangramping #slim #bodyshape #kurus #senggugut #keputihan #cyst #fibroid #ikhtiarhamil #kecantikan #kesihatan #antikanser #infrared #citosan #kahwin #pengantin #bajupengantin #mengandung #berpantang #bengkung #bengkungmoden #ajimaura #terapiinstagram #dukunsaka #syurgayangkedua #bazarpaknil #butik
ARGH...!!! TAK SELESA SEBAB BANYAK ANGIN DALAM BADAN 😣 . . . . Perut senak, kembung, badan sakit, tak selesa, lesu, mudah tertekan. Stressnya kalu banyak angin dalam badan ni!!! - Nafizah . Rawatan?? ➡️ Elakkan pengambilan makanan berangin dan bergas ➡️ Ambil ubat yang telah disarankan oleh doktor ➡️ Cuba untuk tidak menelan terlalu banyak udara. ➡️ Berurut ➡️ Pakai Premium Beautiful (PB) Korset Tahukah anda dengan sarung PB dapat membantu mengeluarkan angin dalam badan?? 🤔 Alhamdulillah, lepas pakai PB je, banyak angin keluar dari badan. Dah takde asyik nak sendawa je. Malu kak kalu asyik sendawa depan orang. Badan pun dah tak sakit dan lesu lagi. Plus pakai PB dapat shaping badan cantik - Norliah Boleh wasap Maz utk keterangan lanjut👇👇 www.wasap.my/60173271603/nak+pb www.wasap.my/60173271603/nak+pb www.wasap.my/60173271603/nak+pb #CLAgroup  #premiumbeautiful  #korset  #pinggangramping  #slim  #bodyshape  #kurus  #senggugut  #keputihan  #cyst  #fibroid  #ikhtiarhamil  #kecantikan  #kesihatan  #antikanser  #infrared  #citosan  #kahwin  #pengantin  #bajupengantin  #mengandung  #berpantang  #bengkung  #bengkungmoden  #ajimaura  #terapiinstagram  #dukunsaka  #syurgayangkedua  #bazarpaknil  #butik 
V'ASIA PLATINUM DRINK ===========================
PLATINUM DRINK keluaran V’ASIA ini dirumus oleh pakar pemakanan dan nutrisi serta dikilangkan di kilang bertaraf GMP bagi memastikan kualitinya terjamin.
.
✔ Diformulasi dari 55 jenis buah-buahan dan herba terbaik dunia.
✔ Tinggi dengan antioksidan, multivitamin, mineral serta zat besi. .
✔ Turut mengandungi herba-herba nusantara seperti Kayu Manis, Cengkih, Peria, Temulawak, Kunyit, Halia Bara, Cekur, Lada Hitam dan juga Bunga Cengkih.
✔ Diadunkan bersama dengan makanan sunnah.
✔ Meningkatkan kesihatan tubuh badan secara menyeluruh. .
✔ Memelihara kesihatan dan kecantikan kulit serta melambatkan penuaan. .
✔ Membantu merangsang keupayaan mental, meningkatkan tahap tenaga dan stamina tubuh badan untuk kekal aktif sepanjang hari.
.
PLATINUM DRINK V’ASIA juga telah mendapat kelulusan dan pengkelasan makanan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan kualitinya diakui di peringkat antarabangsa kerana V’ASIA telah mendapat peranugerahan di peringkat Asia Pasifik sebagai SUPER HEALTH BRAND.
.
Khasiat Platinum Drink V’Asia
.
✅Menggalakkan fungsi organ
✅Memelihara kesihatan sistem kardiovaskular
✅Memelihara sistem saraf
✅Menstabilkan kadar kolestrol
✅Menstabilkan tekanan darahh
✅Membantu menentang kanserr
✅Melancarkan peredaran darahh
✅Meningkatkan tahap tenaga dan stamina
✅Meningkatkan sistem imunisasi
✅Meningkatkan kesihatan tbuh bdn secara menyeluruh.
.
Jomm hadiahkan ibu bapa kita dengan Platinum Drink nie.. Diakui hargaa terendah di pasaran ☺️☺️☺️
.
💜RM68 / botol
💜RM10 / postage
.
Untuk Pembelian👇👇👇
.
📲www.wasap.my/60125955066
#jusplatinumdrink#v'asia#terbaik
#kesihatan#sihat#bertenaga#
V'ASIA PLATINUM DRINK =========================== PLATINUM DRINK keluaran V’ASIA ini dirumus oleh pakar pemakanan dan nutrisi serta dikilangkan di kilang bertaraf GMP bagi memastikan kualitinya terjamin. . ✔ Diformulasi dari 55 jenis buah-buahan dan herba terbaik dunia. ✔ Tinggi dengan antioksidan, multivitamin, mineral serta zat besi. . ✔ Turut mengandungi herba-herba nusantara seperti Kayu Manis, Cengkih, Peria, Temulawak, Kunyit, Halia Bara, Cekur, Lada Hitam dan juga Bunga Cengkih. ✔ Diadunkan bersama dengan makanan sunnah. ✔ Meningkatkan kesihatan tubuh badan secara menyeluruh. . ✔ Memelihara kesihatan dan kecantikan kulit serta melambatkan penuaan. . ✔ Membantu merangsang keupayaan mental, meningkatkan tahap tenaga dan stamina tubuh badan untuk kekal aktif sepanjang hari. . PLATINUM DRINK V’ASIA juga telah mendapat kelulusan dan pengkelasan makanan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan kualitinya diakui di peringkat antarabangsa kerana V’ASIA telah mendapat peranugerahan di peringkat Asia Pasifik sebagai SUPER HEALTH BRAND. . Khasiat Platinum Drink V’Asia . ✅Menggalakkan fungsi organ ✅Memelihara kesihatan sistem kardiovaskular ✅Memelihara sistem saraf ✅Menstabilkan kadar kolestrol ✅Menstabilkan tekanan darahh ✅Membantu menentang kanserr ✅Melancarkan peredaran darahh ✅Meningkatkan tahap tenaga dan stamina ✅Meningkatkan sistem imunisasi ✅Meningkatkan kesihatan tbuh bdn secara menyeluruh. . Jomm hadiahkan ibu bapa kita dengan Platinum Drink nie.. Diakui hargaa terendah di pasaran ☺️☺️☺️ . 💜RM68 / botol 💜RM10 / postage . Untuk Pembelian👇👇👇 . 📲www.wasap.my/60125955066 #jusplatinumdrink #v 'asia#terbaik  #kesihatan #sihat #bertenaga #
BOOSTER WHITENING
KAPSUL BERHANTU !!! 👻
.
.
👻Makan beberapa biji je terus nak  terbang!!
👻Mana tak nya, kulit berubah warna
👻Dulu gelap sekarang cerah
👻Lepas cerah jadi gebu
👻Dah gebu maintain awet muda
.
.
👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue.....
.
.
👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ?
.
.
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
.
.
📮💨 Seluruh Malaysia
🚀💨 COD KUANTAN PAHANG
.
Harga : RM60.00
Postage : RM10sm RM11ss
.
.
💊1 BIJI UTK 4 HARI💊
.
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
💋100% produk mlaysia 💋Halal .
.
Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔.
.
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhiteningoriginal #kedaimakan
#sarapanpagi
#kesihatan
#kecantikan
#johor
#kuantan
#kualalumpur
#terengganu
#telukchempedak
#pahang
#putrajaya
#kelantan
#melaka
#eastcoastmall
#perlis
#selangorku
BOOSTER WHITENING KAPSUL BERHANTU !!! 👻 . . 👻Makan beberapa biji je terus nak terbang!! 👻Mana tak nya, kulit berubah warna 👻Dulu gelap sekarang cerah 👻Lepas cerah jadi gebu 👻Dah gebu maintain awet muda . . 👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue..... . . 👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ? . . PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 . . 📮💨 Seluruh Malaysia 🚀💨 COD KUANTAN PAHANG . Harga : RM60.00 Postage : RM10sm RM11ss . . 💊1 BIJI UTK 4 HARI💊 . . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!! 💋100% produk mlaysia 💋Halal . . Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔. . . #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #collagenmurah  #collagen  #putihsebadan  #emmamaembong  #pilwhiteningoriginal  #kedaimakan  #sarapanpagi  #kesihatan  #kecantikan  #johor  #kuantan  #kualalumpur  #terengganu  #telukchempedak  #pahang  #putrajaya  #kelantan  #melaka  #eastcoastmall  #perlis  #selangorku 
Terapi kaki jap petang gini , tapi rasa seluruh badan hilang lenguhnya macam kena urut manja tu ... 😀

Rajin bebeno hari ni , berdiri sakan kaki pun membengkak sakan . Terapi selimut dhuha yang boleh dibawa ke mana sahaja kita pergi . 
Alhamdulillah , syukur sangat dah ada selimut dhuha ni . Satu keluarga boleh guna .
.
.
Nak cuba selimut terapi dhuha ni, klik jer link dibawah ni ... Ain boleh bagi anda rasa auranya . Terutama area Kuala Lumpur & Rawang .

http://AinFadhlipLs.wasap.my
http://AinFadhlipLs.wasap.my
http://AinFadhlipLs.wasap.my

#kakibengkak
#Trw369
#PakLongSihat369
#projek2k18
#projekbvsm
#bvsm
#kesihatan
#kecantikkan
Terapi kaki jap petang gini , tapi rasa seluruh badan hilang lenguhnya macam kena urut manja tu ... 😀 Rajin bebeno hari ni , berdiri sakan kaki pun membengkak sakan . Terapi selimut dhuha yang boleh dibawa ke mana sahaja kita pergi . Alhamdulillah , syukur sangat dah ada selimut dhuha ni . Satu keluarga boleh guna . . . Nak cuba selimut terapi dhuha ni, klik jer link dibawah ni ... Ain boleh bagi anda rasa auranya . Terutama area Kuala Lumpur & Rawang . http://AinFadhlipLs.wasap.my http://AinFadhlipLs.wasap.my http://AinFadhlipLs.wasap.my #kakibengkak  #Trw369  #PakLongSihat369  #projek2k18  #projekbvsm  #bvsm  #kesihatan  #kecantikkan 
🌫️🌫️🌫️🌫️🌫️➕🌫️🌫️🌫️🌫️🌫️🌫️ ----------------------------------------------------------------------------
#luaskanpengaruhmu
----------------------------------------------------------------------------#auraanggun #auraanggunkl #auraanggunpuchong #stressrelief  #jiwa #positif  #syukuralhamdulillah #jiwatenang #jiwatenanghatisenang #jiwapositif #alhamdulillah #puchong #bersyukurselalu #putrajaya #tenang #kl #kesihatan #terapi #sihat #sihatdancantik #cantik #anggun #jelita #menawandunia 
#luarbiasa
🌫️🌫️🌫️🌫️🌫️➕🌫️🌫️🌫️🌫️🌫️🌫️ ---------------------------------------------------------------------------- #luaskanpengaruhmu  ----------------------------------------------------------------------------#auraanggun  #auraanggunkl  #auraanggunpuchong  #stressrelief  #jiwa  #positif  #syukuralhamdulillah  #jiwatenang  #jiwatenanghatisenang  #jiwapositif  #alhamdulillah  #puchong  #bersyukurselalu  #putrajaya  #tenang  #kl  #kesihatan  #terapi  #sihat  #sihatdancantik  #cantik  #anggun  #jelita  #menawandunia  #luarbiasa 
.
Khasiat Jus Anti Kolesterol SYAIRTIMUR
.
1. Menurunkan paras kolesterol.
.
2. Memelihara kesihatan jantung.
.
3. Membersihkan saluran darah dan mencegah berlakunya masalah "tersumbat" terutama di sekitar jantung.
.
4. Mengelakkan dari serangan Stroke/Angin Ahmar.
.
5  Menyingkirkan toksin dalam badan.
.
6. Menurunkan darah tinggi.
.
7. Membuang angin dalam badan.
.
8. Melawaskan penghadaman (masalah sembelit)
.
9. Membuangkan kahak dan mencairkan lemak.
.
10. Membantu melegakan sakit kepala dan sakit badan.
.
11. Bertenaga(tubuh akan terasa ringan dan hilang lesu).
.
12. Baik untuk sinus/resdung.
.
13. Penawar Gout dan sendi
.
14. Masalah sesak nafas / asma
.
15. Menguatkan imun sistem badan
.
16. Masalah berat badan berlebihan.
.
17. Bagus diamalkan pesakit kencing manis.
.
18. Bagus kepada perokok. Membersihkan paru paru.
.
Secara keseluruhan Jus Anti Kolesterol Syairtimur ini bertindak menurunkan paras kolesterol serta melembut dan mencairkan plak yang akan menyumbat saluran darah. Maka jantung pun akan sihat termasuk juga organ2 lain...amalkan saja Jus Anti Kolesterol Syairtimur kerana ia bukan saja baik utk kesihatan jantung juga dapat mengelakkan dari terkena angin ahmar(stroke)  malahan untuk penyakit penyakit sampingan lain dengan izin Allah....Aamiin Ya Alllah.
.
Terdapat 2 saiz jus iaitu 500ml dan 350ml.
.
*Syairtimur Enterprise*
📲 013-3640161- zamri
📗Fbook : Madu Tualang Syairtimur
📷Insta : madu_syairtimur
🌎www.syairtimur.blogspot.com
.
Dapatkan Jus Syairtimur. Hanya klik link ini:
www.wasap.my/60133640161/JusSyairtimur
.
#madutualang #kesihatan #perubatanislam #madusyairtimur #jantungtersumbat #seranganjantung #minumanbotani #jusjantung #madulebah #madulebahasli
. Khasiat Jus Anti Kolesterol SYAIRTIMUR . 1. Menurunkan paras kolesterol. . 2. Memelihara kesihatan jantung. . 3. Membersihkan saluran darah dan mencegah berlakunya masalah "tersumbat" terutama di sekitar jantung. . 4. Mengelakkan dari serangan Stroke/Angin Ahmar. . 5 Menyingkirkan toksin dalam badan. . 6. Menurunkan darah tinggi. . 7. Membuang angin dalam badan. . 8. Melawaskan penghadaman (masalah sembelit) . 9. Membuangkan kahak dan mencairkan lemak. . 10. Membantu melegakan sakit kepala dan sakit badan. . 11. Bertenaga(tubuh akan terasa ringan dan hilang lesu). . 12. Baik untuk sinus/resdung. . 13. Penawar Gout dan sendi . 14. Masalah sesak nafas / asma . 15. Menguatkan imun sistem badan . 16. Masalah berat badan berlebihan. . 17. Bagus diamalkan pesakit kencing manis. . 18. Bagus kepada perokok. Membersihkan paru paru. . Secara keseluruhan Jus Anti Kolesterol Syairtimur ini bertindak menurunkan paras kolesterol serta melembut dan mencairkan plak yang akan menyumbat saluran darah. Maka jantung pun akan sihat termasuk juga organ2 lain...amalkan saja Jus Anti Kolesterol Syairtimur kerana ia bukan saja baik utk kesihatan jantung juga dapat mengelakkan dari terkena angin ahmar(stroke) malahan untuk penyakit penyakit sampingan lain dengan izin Allah....Aamiin Ya Alllah. . Terdapat 2 saiz jus iaitu 500ml dan 350ml. . *Syairtimur Enterprise* 📲 013-3640161- zamri 📗Fbook : Madu Tualang Syairtimur 📷Insta : madu_syairtimur 🌎www.syairtimur.blogspot.com . Dapatkan Jus Syairtimur. Hanya klik link ini: www.wasap.my/60133640161/JusSyairtimur . #madutualang  #kesihatan  #perubatanislam  #madusyairtimur  #jantungtersumbat  #seranganjantung  #minumanbotani  #jusjantung  #madulebah  #madulebahasli 
BOGO SALE(20Feb)
Buy One Get One FREE .
Buy 15 mL DigestZen (Retail: RM196, Wholesale: RM147, 35PV) Get 15 mL Zendocrine FREE (worth: RM154)!
. 
doTERRA DigestZen oil blend contains: Ginger, Fennel, Coriander, Peppermint, Tarragon, Anise, Caraway
-Soothe motion sickness. Inhale before flying or taking a road trip. -Soothes occasional stomach upset and maintain overall digestive health when taken internally
.
doTERRA Zendocrine is made up with blend of powerful antioxidant ingredients such as Tangerine Peel, Rosemary Leaf, Geranium Flower, Juniper Berry and Cilantro Herb essential oils, known for their effective purification properties. Apply 1 -2 drops to desired area.
- take internally for detoxing, and supporting healthy liver function
.
I personally take Digestzen for my gastric. Also sapu on stomach(mix with FCO) untuk buang angin 😬😬😬. Digestzen has replaced my minyak kayu putih untuk buang angin. 
DoTerra members can place your orders online ya #essentialoilsforkids #healthylifestyle #hollistichealth #kesihatan #organicliving #healthybaby #healthymom #doterramalaysia #ilovedōterraessentialoils #iloveessentialoils #produkorganikmalaysia #produkorganik #doterrawellnessadvocate #aromaterapimurah
BOGO SALE(20Feb) Buy One Get One FREE . Buy 15 mL DigestZen (Retail: RM196, Wholesale: RM147, 35PV) Get 15 mL Zendocrine FREE (worth: RM154)! . doTERRA DigestZen oil blend contains: Ginger, Fennel, Coriander, Peppermint, Tarragon, Anise, Caraway -Soothe motion sickness. Inhale before flying or taking a road trip. -Soothes occasional stomach upset and maintain overall digestive health when taken internally . doTERRA Zendocrine is made up with blend of powerful antioxidant ingredients such as Tangerine Peel, Rosemary Leaf, Geranium Flower, Juniper Berry and Cilantro Herb essential oils, known for their effective purification properties. Apply 1 -2 drops to desired area. - take internally for detoxing, and supporting healthy liver function . I personally take Digestzen for my gastric. Also sapu on stomach(mix with FCO) untuk buang angin 😬😬😬. Digestzen has replaced my minyak kayu putih untuk buang angin. DoTerra members can place your orders online ya #essentialoilsforkids  #healthylifestyle  #hollistichealth  #kesihatan  #organicliving  #healthybaby  #healthymom  #doterramalaysia  #ilovedōterraessentialoils  #iloveessentialoils  #produkorganikmalaysia  #produkorganik  #doterrawellnessadvocate  #aromaterapimurah 
BOOSTER WHITENING
KAPSUL BERHANTU !!! 👻
.
.
👻Makan beberapa biji je terus nak  terbang!!
👻Mana tak nya, kulit berubah warna
👻Dulu gelap sekarang cerah
👻Lepas cerah jadi gebu
👻Dah gebu maintain awet muda
.
.
👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue.....
.
.
👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ?
.
.
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
.
.
📮💨 Seluruh Malaysia
🚀💨 COD KUANTAN PAHANG
.
Harga : RM60.00
Postage : RM10sm RM11ss
.
.
💊1 BIJI UTK 4 HARI💊
.
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
💋100% produk mlaysia 💋Halal .
.
Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔.
.
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhiteningoriginal #kedaimakan
#sarapanpagi
#kesihatan
#kecantikan
#johor
#kuantan
#kualalumpur
#terengganu
#telukchempedak
#pahang
#putrajaya
#kelantan
#melaka
#eastcoastmall
#perlis
#selangorku
BOOSTER WHITENING KAPSUL BERHANTU !!! 👻 . . 👻Makan beberapa biji je terus nak terbang!! 👻Mana tak nya, kulit berubah warna 👻Dulu gelap sekarang cerah 👻Lepas cerah jadi gebu 👻Dah gebu maintain awet muda . . 👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue..... . . 👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ? . . PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 . . 📮💨 Seluruh Malaysia 🚀💨 COD KUANTAN PAHANG . Harga : RM60.00 Postage : RM10sm RM11ss . . 💊1 BIJI UTK 4 HARI💊 . . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!! 💋100% produk mlaysia 💋Halal . . Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔. . . #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #collagenmurah  #collagen  #putihsebadan  #emmamaembong  #pilwhiteningoriginal  #kedaimakan  #sarapanpagi  #kesihatan  #kecantikan  #johor  #kuantan  #kualalumpur  #terengganu  #telukchempedak  #pahang  #putrajaya  #kelantan  #melaka  #eastcoastmall  #perlis  #selangorku 
Barang untuk customer dah sampai.
.
Korang bila lagi?
.
Cepat2 dapatkan shaklee untuk kesihatan diri anda dan juga yang tersayang.
.
Nak tahu fungsi ubat2 ni, boleh pm aimi. Aimi akan cerita lebih details 😘
.
Postage seluruh Malaysia🇲🇾
-------------------------
Your trusted Shaklee Independent Distributer
Aimi Nazihah
Call / mesej : 017-6966068
Whatsapp : http://ShakleeByAimi.wasap.my
Facebook : Aimi Nazihah Ramlan
-------------------------
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #jdt #shakleemuar #shakleepagoh #hubpagoh #shakleepagohjaya #supplement #vitamin #kesihatan #healthy #setkecantikan #esp #vitaCplus #vitaminE #alfalfa #vitaminBcomplex #vivix #vivixmurah #shakleemurah #shakleeeffects #by #aimi
Barang untuk customer dah sampai. . Korang bila lagi? . Cepat2 dapatkan shaklee untuk kesihatan diri anda dan juga yang tersayang. . Nak tahu fungsi ubat2 ni, boleh pm aimi. Aimi akan cerita lebih details 😘 . Postage seluruh Malaysia🇲🇾 ------------------------- Your trusted Shaklee Independent Distributer Aimi Nazihah Call / mesej : 017-6966068 Whatsapp : http://ShakleeByAimi.wasap.my Facebook : Aimi Nazihah Ramlan ------------------------- #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #jdt  #shakleemuar  #shakleepagoh  #hubpagoh  #shakleepagohjaya  #supplement  #vitamin  #kesihatan  #healthy  #setkecantikan  #esp  #vitaCplus  #vitaminE  #alfalfa  #vitaminBcomplex  #vivix  #vivixmurah  #shakleemurah  #shakleeeffects  #by  #aimi 
Menarik di dalam Mega Sains dan Mega Mimbar #Utusan Malaysia hari ini, 20 Feb 2018
#lebihdaripadapolitik #bukanhanyapolitik
#MegaHITS #MegaRona #MegaSains #MegaMimbar #MegaWira #MegaBudaya #AlumniSekolah #HeloKampus
Dapatkan akhbar #UtusanMalaysia atau langgan versi digital di http://e.utusan.com.my
#islam #muslim #alquran #keluarga #wanita #kesihatan #hiburan #artis #budaya #sains #teknologi #alamsekitar #alumni #kampus #universiti #wira #tentera #polis
Menarik di dalam Mega Sains dan Mega Mimbar #Utusan  Malaysia hari ini, 20 Feb 2018 #lebihdaripadapolitik  #bukanhanyapolitik  #MegaHITS  #MegaRona  #MegaSains  #MegaMimbar  #MegaWira  #MegaBudaya  #AlumniSekolah  #HeloKampus  Dapatkan akhbar #UtusanMalaysia  atau langgan versi digital di http://e.utusan.com.my #islam  #muslim  #alquran  #keluarga  #wanita  #kesihatan  #hiburan  #artis  #budaya  #sains  #teknologi  #alamsekitar  #alumni  #kampus  #universiti  #wira  #tentera  #polis 
Jemput datang kepada sesiapa yang berdekatan...😘😘😘 ----------------------------------------------------------------------------
#luaskanpengaruhmu
----------------------------------------------------------------------------#auraanggun #auraanggunkl #auraanggunpuchong #stressrelief  #jiwa #positif  #syukuralhamdulillah #jiwatenang #jiwatenanghatisenang #jiwapositif #alhamdulillah #puchong #bersyukurselalu #putrajaya #tenang #kl #kesihatan #terapi #sihat #sihatdancantik #cantik #anggun #jelita #menawandunia 
#luarbiasa
Jemput datang kepada sesiapa yang berdekatan...😘😘😘 ---------------------------------------------------------------------------- #luaskanpengaruhmu  ----------------------------------------------------------------------------#auraanggun  #auraanggunkl  #auraanggunpuchong  #stressrelief  #jiwa  #positif  #syukuralhamdulillah  #jiwatenang  #jiwatenanghatisenang  #jiwapositif  #alhamdulillah  #puchong  #bersyukurselalu  #putrajaya  #tenang  #kl  #kesihatan  #terapi  #sihat  #sihatdancantik  #cantik  #anggun  #jelita  #menawandunia  #luarbiasa 
HONEY BAR 700g!!Meh pm saya laju2 untuk dapatkan sekarang😍😍😍 .
. 🐝CODE AREA🐝
❤❤❤❤❤❤
.

JOHOR BHARU / PASIR GUDANG / UITM SKUDAI /CIQ /BBU / KEMPAS / LARKIN /TESCO EXRA PLENTONG /MYDIN TAMAN RINTING / MASAI /JUSCO TEBRAU / JUSCO PERMAS /JOHOR JAYA / SINGAPORE (BOTANIC GARDEN) / BATU PAHAT

@shuibsepahtu @beefactorydealer
#maduroyal #madusarang #madubar #maduterbaik #terlajaklaris #meletop #madukelulutsachet #bazaaronline #bazaarpaknil #kesihatan #sihat
#agentmadushuib #agentwanted #dropshipwanted #agentmadujohor #abbyakma.skincare
HONEY BAR 700g!!Meh pm saya laju2 untuk dapatkan sekarang😍😍😍 . . 🐝CODE AREA🐝 ❤❤❤❤❤❤ . JOHOR BHARU / PASIR GUDANG / UITM SKUDAI /CIQ /BBU / KEMPAS / LARKIN /TESCO EXRA PLENTONG /MYDIN TAMAN RINTING / MASAI /JUSCO TEBRAU / JUSCO PERMAS /JOHOR JAYA / SINGAPORE (BOTANIC GARDEN) / BATU PAHAT @shuibsepahtu @beefactorydealer #maduroyal  #madusarang  #madubar  #maduterbaik  #terlajaklaris  #meletop  #madukelulutsachet  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #kesihatan  #sihat  #agentmadushuib  #agentwanted  #dropshipwanted  #agentmadujohor  #abbyakma .skincare
🍃PETANDA RAHIM TIDAK SIHAT🍃
===========================
😢 Sakit Tumit - berdenyut & menyucuk-nyucuk
😢 Sakit Telapak Kaki - rasa sengal-sengal & bisa-bisa
😢Sakit Pinggang - keliling pinggang hingga ke papan punggung & ke atas urat belikat
😢Sakit Ari-ari - bahagian bawah perut hingga ke pangkal peha
😢 Kerap Kencing / kencing tak lawas - mudah jadi kencing kotor & ngilu sakit ketika buang air kecil
😢 Sakit ketika 'bersama' - sukar melakukan hubungan suami isteri
😢Sering kentut depan MissV - keluar angin ikut "Tutt "
😢 Selalu Kembung Perut - angin
😢Bawah Sentiasa Basah, Berair dan Berbau - peranakan kembang.

Cegah sebelum parah...
#amalkan herba #maharani mempunyai pelbagai khasiat.
#herba awet muda
#harba pengikat kasih sayang suami

Berminat👇
www.wasap.my/60123518326

biz Online Modal RM 50 gaya STG #ProjekRM1000seMinggu
#maharani #herbamaharanimurah #herbamaharani #dylataksukamakeup #sispakaisisjual #ajimaura #instafamous #foodlover #kesihatan
🍃PETANDA RAHIM TIDAK SIHAT🍃 =========================== 😢 Sakit Tumit - berdenyut & menyucuk-nyucuk 😢 Sakit Telapak Kaki - rasa sengal-sengal & bisa-bisa 😢Sakit Pinggang - keliling pinggang hingga ke papan punggung & ke atas urat belikat 😢Sakit Ari-ari - bahagian bawah perut hingga ke pangkal peha 😢 Kerap Kencing / kencing tak lawas - mudah jadi kencing kotor & ngilu sakit ketika buang air kecil 😢 Sakit ketika 'bersama' - sukar melakukan hubungan suami isteri 😢Sering kentut depan MissV - keluar angin ikut "Tutt " 😢 Selalu Kembung Perut - angin 😢Bawah Sentiasa Basah, Berair dan Berbau - peranakan kembang. Cegah sebelum parah... #amalkan  herba #maharani  mempunyai pelbagai khasiat. #herba  awet muda #harba  pengikat kasih sayang suami Berminat👇 www.wasap.my/60123518326 biz Online Modal RM 50 gaya STG #ProjekRM1000seMinggu  #maharani  #herbamaharanimurah  #herbamaharani  #dylataksukamakeup  #sispakaisisjual  #ajimaura  #instafamous  #foodlover  #kesihatan 
😍😍😍...Fikiran dan jiwa yang positif pasti akan datang yang positif... Sentiasalah positif dan memberi manfaat kepada orang sekeliling.... ----------------------------------------------------------------------------
#luaskanpengaruhmu
----------------------------------------------------------------------------#auraanggun #auraanggunkl #auraanggunpuchong #stressrelief  #jiwa #positif  #syukuralhamdulillah #jiwatenang #jiwatenanghatisenang #jiwapositif #alhamdulillah #puchong #bersyukurselalu #putrajaya #tenang #kl #kesihatan #terapi #sihat #sihatdancantik #cantik #anggun #jelita #menawandunia 
#luarbiasa
😍😍😍...Fikiran dan jiwa yang positif pasti akan datang yang positif... Sentiasalah positif dan memberi manfaat kepada orang sekeliling.... ---------------------------------------------------------------------------- #luaskanpengaruhmu  ----------------------------------------------------------------------------#auraanggun  #auraanggunkl  #auraanggunpuchong  #stressrelief  #jiwa  #positif  #syukuralhamdulillah  #jiwatenang  #jiwatenanghatisenang  #jiwapositif  #alhamdulillah  #puchong  #bersyukurselalu  #putrajaya  #tenang  #kl  #kesihatan  #terapi  #sihat  #sihatdancantik  #cantik  #anggun  #jelita  #menawandunia  #luarbiasa 
BOOSTER WHITENING
KAPSUL BERHANTU !!! 👻
.
.
👻Makan beberapa biji je terus nak  terbang!!
👻Mana tak nya, kulit berubah warna
👻Dulu gelap sekarang cerah
👻Lepas cerah jadi gebu
👻Dah gebu maintain awet muda
.
.
👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue.....
.
.
👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ?
.
.
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
.
.
📮💨 Seluruh Malaysia
🚀💨 COD KUANTAN PAHANG
.
Harga : RM60.00
Postage : RM10sm RM11ss
.
.
💊1 BIJI UTK 4 HARI💊
.
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
💋100% produk mlaysia 💋Halal .
.
Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔.
.
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhiteningoriginal #kedaimakan
#sarapanpagi
#kesihatan
#kecantikan
#johor
#kuantan
#kualalumpur
#terengganu
#telukchempedak
#pahang
#putrajaya
#kelantan
#melaka
#eastcoastmall
#perlis
#selangorku
BOOSTER WHITENING KAPSUL BERHANTU !!! 👻 . . 👻Makan beberapa biji je terus nak terbang!! 👻Mana tak nya, kulit berubah warna 👻Dulu gelap sekarang cerah 👻Lepas cerah jadi gebu 👻Dah gebu maintain awet muda . . 👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue..... . . 👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ? . . PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 . . 📮💨 Seluruh Malaysia 🚀💨 COD KUANTAN PAHANG . Harga : RM60.00 Postage : RM10sm RM11ss . . 💊1 BIJI UTK 4 HARI💊 . . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!! 💋100% produk mlaysia 💋Halal . . Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔. . . #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #collagenmurah  #collagen  #putihsebadan  #emmamaembong  #pilwhiteningoriginal  #kedaimakan  #sarapanpagi  #kesihatan  #kecantikan  #johor  #kuantan  #kualalumpur  #terengganu  #telukchempedak  #pahang  #putrajaya  #kelantan  #melaka  #eastcoastmall  #perlis  #selangorku 
Soalan paling femes untuk jamu power Wanni'z Herbs - Kekal Dara, Sis betul ke berkesan jamu ni? ⏩Awak, kalau tak berkesan, takkan feedback berlambak-lambak (Sila tengok album yer) ⏩Awak, kalo tak berkesan, takkan customer hari-hari repeat order, hari-hari order menimbun ⏩Awak, kalo tak berkesan, takkan customer baru makan 2 biji dah teruja bagi feedback ⏩Awak, kalo tak berkesan, takkan customer siap perkenalkan kat kawan suruh cuba jamu power nie ⏩Awak, kalo tak berkesan takkan encik suami siap suruh repeat lagi, katanya amalkan jer tiap bulan. Haa tengok! ⏩Awak, kalo tak berkesan, ai sendiri pon takkan guna 😝 ⏩Awak nak tau macam mana keberkesanannya kenalah cuba sendiri, baru tau power ke tidak. 
Konfem awak terpikat ❤
Nak DISKAUN GEMPAK RM14? meh tekan ni
www.wasap.my/+60132906237/NakOrderWH
https://www.facebook.com/susie.ahsun

#jamupower
#jamuhot
#jamuberkesan
#jamubest
#kekaldara
#hariharimalampertama
#produkhot
#produkketat
#produkgrip
#sendatseawal30minit
#jamuviral
#kecantikan 
#kesihatan 
#wannizherbshq
#safrinabeauty
#testimoniketat
#testimonigrip
#testimonihot
#testimonipower
#testimoniberkesan
#testimonibest
#malaysia
#selangorku
Soalan paling femes untuk jamu power Wanni'z Herbs - Kekal Dara, Sis betul ke berkesan jamu ni? ⏩Awak, kalau tak berkesan, takkan feedback berlambak-lambak (Sila tengok album yer) ⏩Awak, kalo tak berkesan, takkan customer hari-hari repeat order, hari-hari order menimbun ⏩Awak, kalo tak berkesan, takkan customer baru makan 2 biji dah teruja bagi feedback ⏩Awak, kalo tak berkesan, takkan customer siap perkenalkan kat kawan suruh cuba jamu power nie ⏩Awak, kalo tak berkesan takkan encik suami siap suruh repeat lagi, katanya amalkan jer tiap bulan. Haa tengok! ⏩Awak, kalo tak berkesan, ai sendiri pon takkan guna 😝 ⏩Awak nak tau macam mana keberkesanannya kenalah cuba sendiri, baru tau power ke tidak. Konfem awak terpikat ❤ Nak DISKAUN GEMPAK RM14? meh tekan ni www.wasap.my/+60132906237/NakOrderWH https://www.facebook.com/susie.ahsun #jamupower  #jamuhot  #jamuberkesan  #jamubest  #kekaldara  #hariharimalampertama  #produkhot  #produkketat  #produkgrip  #sendatseawal30minit  #jamuviral  #kecantikan  #kesihatan  #wannizherbshq  #safrinabeauty  #testimoniketat  #testimonigrip  #testimonihot  #testimonipower  #testimoniberkesan  #testimonibest  #malaysia  #selangorku 
Produk yang ada auranya pasti menjadi pilihan pengguna...
Belum cuba belum tau... #kopiauraanggun 
#jusvauraanggun 
#tehhijauauraanggun 
#seri7anggun ----------------------------------------------------------------------------
#luaskanpengaruhmu
----------------------------------------------------------------------------#auraanggun #auraanggunkl #auraanggunpuchong #stressrelief  #jiwa #positif  #syukuralhamdulillah #jiwatenang #jiwatenanghatisenang #jiwapositif #alhamdulillah #puchong #bersyukurselalu #putrajaya #tenang #kl #kesihatan #terapi #sihat #sihatdancantik #cantik #anggun #jelita #menawandunia 
#luarbiasa
Produk yang ada auranya pasti menjadi pilihan pengguna... Belum cuba belum tau... #kopiauraanggun  #jusvauraanggun  #tehhijauauraanggun  #seri7anggun  ---------------------------------------------------------------------------- #luaskanpengaruhmu  ----------------------------------------------------------------------------#auraanggun  #auraanggunkl  #auraanggunpuchong  #stressrelief  #jiwa  #positif  #syukuralhamdulillah  #jiwatenang  #jiwatenanghatisenang  #jiwapositif  #alhamdulillah  #puchong  #bersyukurselalu  #putrajaya  #tenang  #kl  #kesihatan  #terapi  #sihat  #sihatdancantik  #cantik  #anggun  #jelita  #menawandunia  #luarbiasa 
HONEY BAR 700g!!Meh pm saya laju2 untuk dapatkan sekarang😍😍😍 .
. 🐝CODE AREA🐝
❤❤❤❤❤❤
.

JOHOR BHARU / PASIR GUDANG / UITM SKUDAI /CIQ /BBU / KEMPAS / LARKIN /TESCO EXRA PLENTONG /MYDIN TAMAN RINTING / MASAI /JUSCO TEBRAU / JUSCO PERMAS /JOHOR JAYA / SINGAPORE (BOTANIC GARDEN) / BATU PAHAT

@shuibsepahtu @beefactorydealer
#maduroyal #madusarang #madubar #maduterbaik #terlajaklaris #meletop #madukelulutsachet #bazaaronline #bazaarpaknil #kesihatan #sihat
#agentmadushuib #agentwanted #dropshipwanted #agentmadujohor
HONEY BAR 700g!!Meh pm saya laju2 untuk dapatkan sekarang😍😍😍 . . 🐝CODE AREA🐝 ❤❤❤❤❤❤ . JOHOR BHARU / PASIR GUDANG / UITM SKUDAI /CIQ /BBU / KEMPAS / LARKIN /TESCO EXRA PLENTONG /MYDIN TAMAN RINTING / MASAI /JUSCO TEBRAU / JUSCO PERMAS /JOHOR JAYA / SINGAPORE (BOTANIC GARDEN) / BATU PAHAT @shuibsepahtu @beefactorydealer #maduroyal  #madusarang  #madubar  #maduterbaik  #terlajaklaris  #meletop  #madukelulutsachet  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #kesihatan  #sihat  #agentmadushuib  #agentwanted  #dropshipwanted  #agentmadujohor 
Nantikan malam ini sesi khas bersama #drnizaahary di FB live @drnizaaharyskincare Page jam 8.30 malam dalam topik OBESITI (Kenali, Jimat, Selamat). U all boleh je ajukan apa sahaja soalan berkaitan obesiti pada Dr malam ni.

#drnizaahary #drnizaaharyskincare #obesiti #fblive #kegemukan #gemuk #kesihatan #banyakmakan
Untuk regular customer yang sentiasa support fRh merangkap kawan dan kakak tersayang 😘 
Terima kasih @mamarobicakehaos 😉

#BerniagaGayaPIN #PINPreneur #kopisihat #kesihatan #migrain #darahtinggi #kencingmanis #kopisedap
#Repost @pemborong_rafica (@get_repost)
・・・
READY STOK!! MZAC BODY SHAPE
1BOTOL 30 BIJI
HARGA : RM 50.00 --------------------------------------------------------
APA KELEBIHAN MZAC BODYSHAPE ???
---------------------------------------------------------
✔ menurunkan berat badan yg berlebihan/obesiti dgn selamat
✔ menyah toksin/asid kotor didalam badan
✔ meningkatkan kadar metabolisme badan agar dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan
✔ tidak perlu berlapar/diet/senaman untuk mendapatkan berat badan ideal
✔ mencairkan lemak melalui sistem perkumuhan iaitu berpeluh/kencing
✔ membantu mempercepatkan proses pencernaan dan penghadaman
✔ membentuk (shape) kembali badan yg menggeleber ✔ membantu melancarkan kitaran haid dan menghilangkan kesakitan akibat sengugut(bgi perempuan)
✔ .. HALAL DAN SELAMAT
✔ sesuai untuk lelaki/perempuan
✔ diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan semulajadi
✔tiada cirit-birit semasa menggunakan produk ini ❌tidak sesuai utk perempuan MENGANDUNG ❌tidak sesuai utk org berpenyakit KRONIK spt DARAH TINGGI , KENCING MANIS , JANTUNG dan etc

makan 2biji MZAC BODYSHAPE pagi setengah jam sblm breakfast memang buat anda kenyang sampai malam u olls 😁😁 ade ke jamu ohhsemm mcm gini 
#mzac #diet #kuruscepat #meletop #neelofar #zularifin #mzacbodyshape #onlineshopping #produk #kesihatan #kecantikankulit
#Repost  @pemborong_rafica (@get_repost) ・・・ READY STOK!! MZAC BODY SHAPE 1BOTOL 30 BIJI HARGA : RM 50.00 -------------------------------------------------------- APA KELEBIHAN MZAC BODYSHAPE ??? --------------------------------------------------------- ✔ menurunkan berat badan yg berlebihan/obesiti dgn selamat ✔ menyah toksin/asid kotor didalam badan ✔ meningkatkan kadar metabolisme badan agar dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan ✔ tidak perlu berlapar/diet/senaman untuk mendapatkan berat badan ideal ✔ mencairkan lemak melalui sistem perkumuhan iaitu berpeluh/kencing ✔ membantu mempercepatkan proses pencernaan dan penghadaman ✔ membentuk (shape) kembali badan yg menggeleber ✔ membantu melancarkan kitaran haid dan menghilangkan kesakitan akibat sengugut(bgi perempuan) ✔ .. HALAL DAN SELAMAT ✔ sesuai untuk lelaki/perempuan ✔ diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan semulajadi ✔tiada cirit-birit semasa menggunakan produk ini ❌tidak sesuai utk perempuan MENGANDUNG ❌tidak sesuai utk org berpenyakit KRONIK spt DARAH TINGGI , KENCING MANIS , JANTUNG dan etc makan 2biji MZAC BODYSHAPE pagi setengah jam sblm breakfast memang buat anda kenyang sampai malam u olls 😁😁 ade ke jamu ohhsemm mcm gini #mzac  #diet  #kuruscepat  #meletop  #neelofar  #zularifin  #mzacbodyshape  #onlineshopping  #produk  #kesihatan  #kecantikankulit 
BOOSTER WHITENING
KAPSUL BERHANTU !!! 👻
.
.
👻Makan beberapa biji je terus nak  terbang!!
👻Mana tak nya, kulit berubah warna
👻Dulu gelap sekarang cerah
👻Lepas cerah jadi gebu
👻Dah gebu maintain awet muda
.
.
👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue.....
.
.
👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ?
.
.
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
.
.
📮💨 Seluruh Malaysia
🚀💨 COD KUANTAN PAHANG
.
Harga : RM60.00
Postage : RM10sm RM11ss
.
.
💊1 BIJI UTK 4 HARI💊
.
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
💋100% produk mlaysia 💋Halal .
.
Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔.
.
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhiteningoriginal #kedaimakan
#sarapanpagi
#kesihatan
#kecantikan
#johor
#kuantan
#kualalumpur
#terengganu
#telukchempedak
#pahang
#putrajaya
#kelantan
#melaka
#eastcoastmall
#perlis
#selangorku
BOOSTER WHITENING KAPSUL BERHANTU !!! 👻 . . 👻Makan beberapa biji je terus nak terbang!! 👻Mana tak nya, kulit berubah warna 👻Dulu gelap sekarang cerah 👻Lepas cerah jadi gebu 👻Dah gebu maintain awet muda . . 👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue..... . . 👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ? . . PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 . . 📮💨 Seluruh Malaysia 🚀💨 COD KUANTAN PAHANG . Harga : RM60.00 Postage : RM10sm RM11ss . . 💊1 BIJI UTK 4 HARI💊 . . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!! 💋100% produk mlaysia 💋Halal . . Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔. . . #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #collagenmurah  #collagen  #putihsebadan  #emmamaembong  #pilwhiteningoriginal  #kedaimakan  #sarapanpagi  #kesihatan  #kecantikan  #johor  #kuantan  #kualalumpur  #terengganu  #telukchempedak  #pahang  #putrajaya  #kelantan  #melaka  #eastcoastmall  #perlis  #selangorku 
Flint TV cabinet
.
.
Scandinavian with clean simple proportion, our sliding door media console easily blends in with any style. A blue-grey finish gives it an Scandinavian feel
.
.
Overall dimension:
102*40*37 cm
.
.
Deliver: 
Legs assembly required
.
.
#homedecormalaysia #homedecomalaysia  #homedecor  #scandinavianmalaysia #barangbaby #kidsroomdecormalaysia #nurserymalaysia #barangbabyonline #beddingmalaysia #roomdecormalaysia #bajubaby #pengantin #neelofa #tudung #ruangtamu #dapur #kekasihpaksarela #malaysiasale #ctdk #jubah #muamalaysia #hiasanrumah #bazaarpaknil #bazarpaknil #kesihatan #fattzura
#ikea #muslimah #kidsroom #perabot
Flint TV cabinet . . Scandinavian with clean simple proportion, our sliding door media console easily blends in with any style. A blue-grey finish gives it an Scandinavian feel . . Overall dimension: 102*40*37 cm . . Deliver: Legs assembly required . . #homedecormalaysia  #homedecomalaysia  #homedecor  #scandinavianmalaysia  #barangbaby  #kidsroomdecormalaysia  #nurserymalaysia  #barangbabyonline  #beddingmalaysia  #roomdecormalaysia  #bajubaby  #pengantin  #neelofa  #tudung  #ruangtamu  #dapur  #kekasihpaksarela  #malaysiasale  #ctdk  #jubah  #muamalaysia  #hiasanrumah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #kesihatan  #fattzura  #ikea  #muslimah  #kidsroom  #perabot 
OPEN DROPSHIP
BATCH 2##

tiada yuran yang dikenakan

BERMINAT NAK JOIN DROPSHIP? KOSMETIK MURAH!!! RETAIL & BORONG? 
Tiada yuran keahlian dan Tanpa Modal
❌ PERLU YURAN & MODAL
❌ PERLU POS BARANG ❌ PERLU SIMPAN STOCK
📦 Ready Stock M’sia

Anda hanya perlu : ✔️ WAJIB ADA TELEGRAM
✔ COPY AND PASTE
✔ PROMOTE
✔️ UNTUNG TERPULANG PADA ANDA

Sales Tertinggi akan dapat REWARD setiap bulan 🎁

Berminat untuk mencari side income? Meh join Dropship Zaty Kosmetik 💄

YANG PENTING KENA RAJIN USAHA 💪💪💪 Berminat? 
whatsapp sye ye 👇🏼👇🏼 0124710624

#Kosmetikmurah
#Kecantikan
#Kesihatan
#Skincare
#Dropshipwanted
OPEN DROPSHIP BATCH 2## tiada yuran yang dikenakan BERMINAT NAK JOIN DROPSHIP? KOSMETIK MURAH!!! RETAIL & BORONG? Tiada yuran keahlian dan Tanpa Modal ❌ PERLU YURAN & MODAL ❌ PERLU POS BARANG ❌ PERLU SIMPAN STOCK 📦 Ready Stock M’sia Anda hanya perlu : ✔️ WAJIB ADA TELEGRAM ✔ COPY AND PASTE ✔ PROMOTE ✔️ UNTUNG TERPULANG PADA ANDA Sales Tertinggi akan dapat REWARD setiap bulan 🎁 Berminat untuk mencari side income? Meh join Dropship Zaty Kosmetik 💄 YANG PENTING KENA RAJIN USAHA 💪💪💪 Berminat? whatsapp sye ye 👇🏼👇🏼 0124710624 #Kosmetikmurah  #Kecantikan  #Kesihatan  #Skincare  #Dropshipwanted 
DOLLITA SERUM
.
1 PCS: RM60
5 PCS: RM50
.

BEAUTE ORGANIC SERUM MASK By Dollita
Rahsia kulit cantik Siti Sarah
.
✨KELEBIHAN Beaute Serum✨ ♥ Membaikpulih wajah anda yang rosak akibat dari PRODUK MERKURI, HYDROKUINONE DAN LAIN2 KIMIA yang meninggalkan kesan seperti TANDA PARUT HITAM, JERAWAT BERNANAH DAN KULIT MENIPIS
♥ Menghilangkan jerawat
♥ Memudarkan parut jerawat dan noda
♥ Mengurangkan sensitiviti terhadap kulit akibat kekeringan dan kulit matang kerana usia
♥ Mengurangkan kedut dan garis halus dimuka
♥ Mengecilkan pori-pori di muka
♥ Tekstur kulit lebih lembut, halus dan lembap (glowing) dalam masa 3 hari
♥ Mengurangkan stretchmark kerana kegemukan atau ibu lepas bersalin
♥ Membentuk & menegangkan kulit wajah dan dagu menjadi V-Shape
♥ Kulit kelihatan anjal, sihat dan muda
♥ Sesuai utk semua jenis usia
♥ 100% bahan organik
💜 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT170504450K)
.
.
wassap 012-2285935 📲
.
POSTAGE:
RM8 SEMENANJUNG
RM12 SABAH SARAWAK
.
ikut berat barang
.
#sayajual #kosmetikmurah #sayajualOnline #kesihatan #dollitaserum
DOLLITA SERUM . 1 PCS: RM60 5 PCS: RM50 . BEAUTE ORGANIC SERUM MASK By Dollita Rahsia kulit cantik Siti Sarah . ✨KELEBIHAN Beaute Serum✨ ♥ Membaikpulih wajah anda yang rosak akibat dari PRODUK MERKURI, HYDROKUINONE DAN LAIN2 KIMIA yang meninggalkan kesan seperti TANDA PARUT HITAM, JERAWAT BERNANAH DAN KULIT MENIPIS ♥ Menghilangkan jerawat ♥ Memudarkan parut jerawat dan noda ♥ Mengurangkan sensitiviti terhadap kulit akibat kekeringan dan kulit matang kerana usia ♥ Mengurangkan kedut dan garis halus dimuka ♥ Mengecilkan pori-pori di muka ♥ Tekstur kulit lebih lembut, halus dan lembap (glowing) dalam masa 3 hari ♥ Mengurangkan stretchmark kerana kegemukan atau ibu lepas bersalin ♥ Membentuk & menegangkan kulit wajah dan dagu menjadi V-Shape ♥ Kulit kelihatan anjal, sihat dan muda ♥ Sesuai utk semua jenis usia ♥ 100% bahan organik 💜 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT170504450K) . . wassap 012-2285935 📲 . POSTAGE: RM8 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . ikut berat barang . #sayajual  #kosmetikmurah  #sayajualOnline  #kesihatan  #dollitaserum 
Menarik di dalam Mega HITS #Utusan Malaysia hari ini, 20 Feb 2018
#lebihdaripadapolitik #bukanhanyapolitik
#MegaHITS #MegaRona #MegaSains #MegaMimbar #MegaWira #MegaBudaya #AlumniSekolah #HeloKampus
Dapatkan akhbar #UtusanMalaysia atau langgan versi digital di http://e.utusan.com.my
#islam #muslim #alquran #keluarga #wanita #kesihatan #hiburan #artis #budaya #sains #teknologi #alamsekitar #alumni #kampus #universiti #wira #tentera #polis
Menarik di dalam Mega HITS #Utusan  Malaysia hari ini, 20 Feb 2018 #lebihdaripadapolitik  #bukanhanyapolitik  #MegaHITS  #MegaRona  #MegaSains  #MegaMimbar  #MegaWira  #MegaBudaya  #AlumniSekolah  #HeloKampus  Dapatkan akhbar #UtusanMalaysia  atau langgan versi digital di http://e.utusan.com.my #islam  #muslim  #alquran  #keluarga  #wanita  #kesihatan  #hiburan  #artis  #budaya  #sains  #teknologi  #alamsekitar  #alumni  #kampus  #universiti  #wira  #tentera  #polis 
Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR
✔SENDAT GRIP
✔NEN MONTOK PADAT
✔BODY MMANTOPS
✔MAKIN AWET MUDA
✔SENGGUGUT CLEAR
✔PERIOD LANCAR ✔BODY RINGAN
✔PINGGUL ANJAL
✔RAWAT BUASIR
✔SEMBELIT HILANG
✔KECUTKAN RAHIM
✔LENGUH HILANG
✔BAU BADAN HILANG
✔MAKIN LAWAS
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.

#jamupower
#jamuhot
#jamuberkesan
#jamubest
#kekaldara
#hariharimalampertama
#produkhot
#produkketat
#produkgrip
#sendatseawal30minit
#jamuviral
#kecantikan 
#kesihatan 
#wannizherbshq
#safrinabeauty
#testimoniketat
#testimonigrip
#testimonihot
#testimonipower
#testimoniberkesan
#testimonibest
#malaysia
#selangor
Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR ✔SENDAT GRIP ✔NEN MONTOK PADAT ✔BODY MMANTOPS ✔MAKIN AWET MUDA ✔SENGGUGUT CLEAR ✔PERIOD LANCAR ✔BODY RINGAN ✔PINGGUL ANJAL ✔RAWAT BUASIR ✔SEMBELIT HILANG ✔KECUTKAN RAHIM ✔LENGUH HILANG ✔BAU BADAN HILANG ✔MAKIN LAWAS ✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR) ✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan. #jamupower  #jamuhot  #jamuberkesan  #jamubest  #kekaldara  #hariharimalampertama  #produkhot  #produkketat  #produkgrip  #sendatseawal30minit  #jamuviral  #kecantikan  #kesihatan  #wannizherbshq  #safrinabeauty  #testimoniketat  #testimonigrip  #testimonihot  #testimonipower  #testimoniberkesan  #testimonibest  #malaysia  #selangor 
NAK DATANG AMBIK SENDIRI PUN BOLEH😍😍😍.
.
Tapi, anda mesti bagi tahu awal2 ya sebab stock sangat laju. Takut nanti, datang2 tapi stock habis. Hehe.
.
Ramai orang berlumba2 nak sihat. Lagi lagi nak menjelang bulan ramadan ni kan. Jadi, kalau tak nak badan lesu, jom cepat2 beli PHYTAX 😊.
.
JOM BELI SET COMBO SEBAB ANDA BOLEH JIMAT BERKALI-KALI GANDA😍.
.
FREE COD KAWASAN TERTENTU🚗💨
FREE POS SELURUH MALAYSIA📦💨
.
Whatsapp Atiqah cepat!
📲 016-2454993
.
#eskayvie #agenteskayvie #juskesihatan #kencingmanis #darahtinggi #kolestrol #jantung #strok #diabetes #merawat #sihattubuhbadan #worldwide #freecod #codkl #codselangor #kesihatan #bacaanturun #testimonieskayvie #phytax #jusbahansemulajadi #ekstrakbuah #ekstraktumbuhan #antioksidan #delima #penawardarahtinggi #solusitigaserangkai #tigaserangkai #penawarkencingmanis #penawarkolestrol #promosi
NAK DATANG AMBIK SENDIRI PUN BOLEH😍😍😍. . Tapi, anda mesti bagi tahu awal2 ya sebab stock sangat laju. Takut nanti, datang2 tapi stock habis. Hehe. . Ramai orang berlumba2 nak sihat. Lagi lagi nak menjelang bulan ramadan ni kan. Jadi, kalau tak nak badan lesu, jom cepat2 beli PHYTAX 😊. . JOM BELI SET COMBO SEBAB ANDA BOLEH JIMAT BERKALI-KALI GANDA😍. . FREE COD KAWASAN TERTENTU🚗💨 FREE POS SELURUH MALAYSIA📦💨 . Whatsapp Atiqah cepat! 📲 016-2454993 . #eskayvie  #agenteskayvie  #juskesihatan  #kencingmanis  #darahtinggi  #kolestrol  #jantung  #strok  #diabetes  #merawat  #sihattubuhbadan  #worldwide  #freecod  #codkl  #codselangor  #kesihatan  #bacaanturun  #testimonieskayvie  #phytax  #jusbahansemulajadi  #ekstrakbuah  #ekstraktumbuhan  #antioksidan  #delima  #penawardarahtinggi  #solusitigaserangkai  #tigaserangkai  #penawarkencingmanis  #penawarkolestrol  #promosi 
CEGAH TULANG RAPUH DENGAN SUSU KHALISH
.
.
Osteoporosis atau tulang rapuh sering berlaku tanpa kita sedar. Ada juga yang mengkategorikan sebagai silent disease. Bahayanyaa.. 😱
.
.
Osteoporosis boleh menyerang sesiapa sahaja tidak kira umur. Muda pun boleh kena Osteoporosis taw! Jangan ingat dah tua je baru sakit..
.
.
Vitamin D boleh mengurangkan risiko penyakit Osteoporosis dengan menyerap kalsium untuk tubuh kita. Sumber makanan yang kaya dengan kalsium dan vitamin D ialah sayuran hijau, telur kuning, hati, ikan laut dan juga susu. Susu kambing pastinya pilihan terbaik! 👍👍
.
.
KALAU TAK CUBA SEKARANG, BILA LAGI?
.
.
#susukambing #susuasli #kokokurma #susukhalish #malaysia #khasiat #simanja #sayajual #ibubapa #protein #kalsium #putihgebu #sihat #sunnah #minuman #kesihatan #halal #lifestyle
CEGAH TULANG RAPUH DENGAN SUSU KHALISH . . Osteoporosis atau tulang rapuh sering berlaku tanpa kita sedar. Ada juga yang mengkategorikan sebagai silent disease. Bahayanyaa.. 😱 . . Osteoporosis boleh menyerang sesiapa sahaja tidak kira umur. Muda pun boleh kena Osteoporosis taw! Jangan ingat dah tua je baru sakit.. . . Vitamin D boleh mengurangkan risiko penyakit Osteoporosis dengan menyerap kalsium untuk tubuh kita. Sumber makanan yang kaya dengan kalsium dan vitamin D ialah sayuran hijau, telur kuning, hati, ikan laut dan juga susu. Susu kambing pastinya pilihan terbaik! 👍👍 . . KALAU TAK CUBA SEKARANG, BILA LAGI? . . #susukambing  #susuasli  #kokokurma  #susukhalish  #malaysia  #khasiat  #simanja  #sayajual  #ibubapa  #protein  #kalsium  #putihgebu  #sihat  #sunnah  #minuman  #kesihatan  #halal  #lifestyle 
- 🍯MADU STIX Dapat meningkatkan perkembangan otak kanak-kanak🐝
.
Bagi meningkatkan perkembangan otak kanak-kanak, ibu bapa disarankan untuk rajin mengkonsumsi madu setiap hari agar perkembangan otaknya lebih optimum.
.
🍯MADU STIX Dapat menyembuhkan batuk dan selsema🐝
.
Kanak-kanak sangat mudah diserang penyakit seperti batuk dan selsema. Pengambilan madu dipercayai dapat membantu untuk menyembuhkan dan mencegah dua penyakit tersebut.
.
🍯MADU STIX Dapat melancarkan sistem pencernaan anak🐝
.
Masalah pencernaan sering berlaku kerana kanak-kanak sering tidak mempedulikan tentang kebersihan makanan dan mereka juga tidak peka terhadap kebersihan tangan mereka sebelum memakan sesuatu. Madu dipercayai dapat membantu sistem pencernaan kanak-kanak dan mengelak masalah pencernaan berlaku.
.🐝
klik link wasap di profile ya
.
#honeystick #honeystix #madushuibviral #madusarangasli #kesihatan #madushuib #honeybar #madudansarang #1001khasiat #madustik #beefactory #madustick #sarangmadulebah #maduhalia #sitisarahraisuddin #manismadu #postage #honeycomb #purehoney #madukristal #maduhalia
- 🍯MADU STIX Dapat meningkatkan perkembangan otak kanak-kanak🐝 . Bagi meningkatkan perkembangan otak kanak-kanak, ibu bapa disarankan untuk rajin mengkonsumsi madu setiap hari agar perkembangan otaknya lebih optimum. . 🍯MADU STIX Dapat menyembuhkan batuk dan selsema🐝 . Kanak-kanak sangat mudah diserang penyakit seperti batuk dan selsema. Pengambilan madu dipercayai dapat membantu untuk menyembuhkan dan mencegah dua penyakit tersebut. . 🍯MADU STIX Dapat melancarkan sistem pencernaan anak🐝 . Masalah pencernaan sering berlaku kerana kanak-kanak sering tidak mempedulikan tentang kebersihan makanan dan mereka juga tidak peka terhadap kebersihan tangan mereka sebelum memakan sesuatu. Madu dipercayai dapat membantu sistem pencernaan kanak-kanak dan mengelak masalah pencernaan berlaku. .🐝 klik link wasap di profile ya . #honeystick  #honeystix  #madushuibviral  #madusarangasli  #kesihatan  #madushuib  #honeybar  #madudansarang  #1001khasiat  #madustik  #beefactory  #madustick  #sarangmadulebah  #maduhalia  #sitisarahraisuddin  #manismadu  #postage  #honeycomb  #purehoney  #madukristal  #maduhalia 
Semua ibu bapa nak anak cemerlang dalam pelajaran kan? 
Alhamdulillah, terima kasih ibu bapa hebat kerana dapatkan Khalish A+ For Junior. Dengan izin Allah ia boleh membantu perkembangan minda dan pembelajaran anak.
.
Kami doakan adik2 semua menjadi insan cemerlang di dunia & akhirat. Semoga adik2 dapat mencapai impian masing2! ;)
.
#omega3 #dha #susukambing #malaysia #khasiat #ibubapa #protein #kalsium #sihat #sunnah #minda #kesihatan #lifestyle #produkminda #backtoschool
Semua ibu bapa nak anak cemerlang dalam pelajaran kan? Alhamdulillah, terima kasih ibu bapa hebat kerana dapatkan Khalish A+ For Junior. Dengan izin Allah ia boleh membantu perkembangan minda dan pembelajaran anak. . Kami doakan adik2 semua menjadi insan cemerlang di dunia & akhirat. Semoga adik2 dapat mencapai impian masing2! ;) . #omega3  #dha  #susukambing  #malaysia  #khasiat  #ibubapa  #protein  #kalsium  #sihat  #sunnah  #minda  #kesihatan  #lifestyle  #produkminda  #backtoschool 
BOOSTER WHITENING
KAPSUL BERHANTU !!! 👻
.
.
👻Makan beberapa biji je terus nak  terbang!!
👻Mana tak nya, kulit berubah warna
👻Dulu gelap sekarang cerah
👻Lepas cerah jadi gebu
👻Dah gebu maintain awet muda
.
.
👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue.....
.
.
👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ?
.
.
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
PM/wssp 016-951 4995
.
.
📮💨 Seluruh Malaysia
🚀💨 COD KUANTAN PAHANG
.
Harga : RM60.00
Postage : RM10sm RM11ss
.
.
💊1 BIJI UTK 4 HARI💊
.
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
💋100% produk mlaysia 💋Halal .
.
Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔.
.
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhiteningoriginal #kedaimakan
#sarapanpagi
#kesihatan
#kecantikan
#johor
#kuantan
#kualalumpur
#terengganu
#telukchempedak
#pahang
#putrajaya
#kelantan
#melaka
#eastcoastmall
#perlis
#
BOOSTER WHITENING KAPSUL BERHANTU !!! 👻 . . 👻Makan beberapa biji je terus nak terbang!! 👻Mana tak nya, kulit berubah warna 👻Dulu gelap sekarang cerah 👻Lepas cerah jadi gebu 👻Dah gebu maintain awet muda . . 👻Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue..... . . 👻Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ? . . PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 PM/wssp 016-951 4995 . . 📮💨 Seluruh Malaysia 🚀💨 COD KUANTAN PAHANG . Harga : RM60.00 Postage : RM10sm RM11ss . . 💊1 BIJI UTK 4 HARI💊 . . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!! 💋100% produk mlaysia 💋Halal . . Ibu menyusu bayi digalakkan ambil ✔. . . #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #collagenmurah  #collagen  #putihsebadan  #emmamaembong  #pilwhiteningoriginal  #kedaimakan  #sarapanpagi  #kesihatan  #kecantikan  #johor  #kuantan  #kualalumpur  #terengganu  #telukchempedak  #pahang  #putrajaya  #kelantan  #melaka  #eastcoastmall  #perlis  #
Inilah tabiat anda di rumah
😐 ada karpet 😐 pasang aircond
😐 bela haiwan dalam rumah
😐 sidai baju dalam rumah
😐 jarang bukak tingkap

Akibatnya rumah anda
😣 rasa berkuap panas
😣 banyak debu
😣 berbau hapak 
Kesihatan anda sekeluarga pasti
😥 kerap batuk
😥 bersin tiap pagi sejurus bangun dari tidur
😥 anak kerap guna nebuliser

PENYELESAIANNYA:- 😍😍😍 PASANG STORM PENAPIS UDARA 4 IN 1(1600sqf) 😱😱😱😱..
Submit order tak perlu bagi duit
Pendaftaran PERCUMA 🤗🤗🤗 RM95 SIAP PASANG‼‼‼ 🔊🔊🔊DAFTAR Hari INI, Anda Akan dapat FREE GUNA SEBULAN TANPA BAYARAN..
APRIL 2018 baru bayar..👌👌👌 Hubungi saya SEGERA.. 📞www.wasap.my/60109009499/storm
📞www.wasap.my/60109009499/storm
📞www.wasap.my/60109009499/storm

#coway #cowaymalaysia #cowaystorm #penapisudaracoway #tapishabuk #nabulizer #athma #penat #kesihatan
Inilah tabiat anda di rumah 😐 ada karpet 😐 pasang aircond 😐 bela haiwan dalam rumah 😐 sidai baju dalam rumah 😐 jarang bukak tingkap Akibatnya rumah anda 😣 rasa berkuap panas 😣 banyak debu 😣 berbau hapak Kesihatan anda sekeluarga pasti 😥 kerap batuk 😥 bersin tiap pagi sejurus bangun dari tidur 😥 anak kerap guna nebuliser PENYELESAIANNYA:- 😍😍😍 PASANG STORM PENAPIS UDARA 4 IN 1(1600sqf) 😱😱😱😱.. Submit order tak perlu bagi duit Pendaftaran PERCUMA 🤗🤗🤗 RM95 SIAP PASANG‼‼‼ 🔊🔊🔊DAFTAR Hari INI, Anda Akan dapat FREE GUNA SEBULAN TANPA BAYARAN.. APRIL 2018 baru bayar..👌👌👌 Hubungi saya SEGERA.. 📞www.wasap.my/60109009499/storm 📞www.wasap.my/60109009499/storm 📞www.wasap.my/60109009499/storm #coway  #cowaymalaysia  #cowaystorm  #penapisudaracoway  #tapishabuk  #nabulizer  #athma  #penat  #kesihatan