an online Instagram web viewer

#kekasihku medias

Photos

.
Down jerawat penuh satu muka😒😒😒.
.
Walaupun tak pernah rasa tapi Kak Ida faham sangat perasaan bila satu muka penuh dengan  jerawat. Habis merah merah bengkak bernanah nak pegang muka pun sakit. 
Berdenyutt denyutt. 😫

Toksah kata banyak ,kalau yang bernanah tu naik sebiji pun sakit tau. Try macam macam skincare pun tak ok. Makan supplement elok kejap pastu jadi balik. Allah frustnyaa. .
.
Nak keluar rumah pun malu orang tengok. 
Nak ditakdirkan ber jodoh dengan WD. Tengok iklan lalu lalang. Hati terdetik " macam bestt je, nak try la ." Pakai pakai tengok jerawat makin kecut , kering.Lelama tinggal parut je. Sampai la sekarang ni. Kulit dah flawless. Tak sangka pulak calit kat 3point nadi je kesannya sampai macam ni. .
.
Macam mimpi dapat balik kulit macam dulu. 
Kawan kawan tak habis habis puji. Makin cantik makin Berserii kalah pengantin baru. .
.
Whatsapp πŸ“²πŸ“² 017 8452528

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. Down jerawat penuh satu muka😒😒😒. . Walaupun tak pernah rasa tapi Kak Ida faham sangat perasaan bila satu muka penuh dengan jerawat. Habis merah merah bengkak bernanah nak pegang muka pun sakit. Berdenyutt denyutt. 😫 Toksah kata banyak ,kalau yang bernanah tu naik sebiji pun sakit tau. Try macam macam skincare pun tak ok. Makan supplement elok kejap pastu jadi balik. Allah frustnyaa. . . Nak keluar rumah pun malu orang tengok. Nak ditakdirkan ber jodoh dengan WD. Tengok iklan lalu lalang. Hati terdetik " macam bestt je, nak try la ." Pakai pakai tengok jerawat makin kecut , kering.Lelama tinggal parut je. Sampai la sekarang ni. Kulit dah flawless. Tak sangka pulak calit kat 3point nadi je kesannya sampai macam ni. . . Macam mimpi dapat balik kulit macam dulu. Kawan kawan tak habis habis puji. Makin cantik makin Berserii kalah pengantin baru. . . Whatsapp πŸ“²πŸ“² 017 8452528 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
_
JERAWAT GHAIB&MUKA GLOWING 😍😍
.
Seronok tahap excited  nak lompat . Bila  customer sendiri berpuas hati dengan produk yang kita jual.
.
" Sebulan saya konsisten pakai dah dapat kesan cam ni . Pelik taw saya duk calit hari hari tapi krim ni macam tak luak pulak . Sebab saya calit sikit sangat. Memang jimat berbaloi baloi la.
.
Ya Allah tak pernah lagi sepanjang hayat saya jumpa produk paling senang pakai . Calit calit nadi 3 point jer tak  sampai 5 minit siap . Mudah betul kak yer nak cantik zaman teknologi canggih manggih ni sekarang .
.
Heppi tak tawww nak kata apa dah . Cuba akak tengok pic muka saya ni . Berbeza kan kak? Pakai kamera yang sama . Makeup nipis pun sama . Tapi kulit saya cerah sekata. Dulu jerawat berpasir penuh bertapa kat dahi tu. Sekarang  ghaib entah kemana. Pelik saya kak WD ni memang tak duduk diam dah bekerja zass zasss hambekk ko si Jerawat . "
.
Dalam krim WD ni dik kalau nak tahu ada arbutin & glutha agent pencerahan No 1 .Sebab tulah feedback cust semua kulit putih mulus 1 badan . Membina sel sel kulit baru sekali . Sebab tu boleh nampak kulit putih gebu.
..
Haishhh raya nanti mesti ramai kawan2 dok pakat risik tanya.  Pakai apa sampai dah transform kulit tu jadi cantik.
Ha ah kan kakk 😊 . Boleh lah nanti saya pomote kat kawan2 lak . Mesti mereka teruja nak cuba.  Ada promosi kan sekarang . Nak beli bebanyak lah. Nak buat stock bebanyak . Tak mauu terputus stock kak . Haishh lain benor rasanyaa kalau tak mencalit walau sehari pungggg l ❀ WD
.
WhatsApp  011-33888191 πŸ˜‰

#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi
#WDTetapDiHati #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm
_ JERAWAT GHAIB&MUKA GLOWING 😍😍 . Seronok tahap excited nak lompat . Bila customer sendiri berpuas hati dengan produk yang kita jual. . " Sebulan saya konsisten pakai dah dapat kesan cam ni . Pelik taw saya duk calit hari hari tapi krim ni macam tak luak pulak . Sebab saya calit sikit sangat. Memang jimat berbaloi baloi la. . Ya Allah tak pernah lagi sepanjang hayat saya jumpa produk paling senang pakai . Calit calit nadi 3 point jer tak sampai 5 minit siap . Mudah betul kak yer nak cantik zaman teknologi canggih manggih ni sekarang . . Heppi tak tawww nak kata apa dah . Cuba akak tengok pic muka saya ni . Berbeza kan kak? Pakai kamera yang sama . Makeup nipis pun sama . Tapi kulit saya cerah sekata. Dulu jerawat berpasir penuh bertapa kat dahi tu. Sekarang ghaib entah kemana. Pelik saya kak WD ni memang tak duduk diam dah bekerja zass zasss hambekk ko si Jerawat . " . Dalam krim WD ni dik kalau nak tahu ada arbutin & glutha agent pencerahan No 1 .Sebab tulah feedback cust semua kulit putih mulus 1 badan . Membina sel sel kulit baru sekali . Sebab tu boleh nampak kulit putih gebu. .. Haishhh raya nanti mesti ramai kawan2 dok pakat risik tanya. Pakai apa sampai dah transform kulit tu jadi cantik. Ha ah kan kakk 😊 . Boleh lah nanti saya pomote kat kawan2 lak . Mesti mereka teruja nak cuba. Ada promosi kan sekarang . Nak beli bebanyak lah. Nak buat stock bebanyak . Tak mauu terputus stock kak . Haishh lain benor rasanyaa kalau tak mencalit walau sehari pungggg l ❀ WD . WhatsApp 011-33888191 πŸ˜‰ #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #WDTetapDiHati  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm 
.
.
Down jerawat penuh satu muka😒😒😒.
.
Walaupun tak pernah rasa tapi Kak Ida faham sangat perasaan bila satu muka penuh dengan  jerawat. Habis merah merah bengkak bernanah nak pegang muka pun sakit. 
Berdenyutt denyutt. 😫

Toksah kata banyak ,kalau yang bernanah tu naik sebiji pun sakit tau. Try macam macam skincare pun tak ok. Makan supplement elok kejap pastu jadi balik. Allah frustnyaa. .
.
Nak keluar rumah pun malu orang tengok. 
Nak ditakdirkan ber jodoh dengan WD. Tengok iklan lalu lalang. Hati terdetik " macam bestt je, nak try la ." Pakai pakai tengok jerawat makin kecut , kering.Lelama tinggal parut je. Sampai la sekarang ni. Kulit dah flawless. Tak sangka pulak calit kat 3point nadi je kesannya sampai macam ni. .
.
Macam mimpi dapat balik kulit macam dulu. 
Kawan kawan tak habis habis puji. Makin cantik makin Berserii kalah pengantin baru. .
.
Whatsapp πŸ“²πŸ“² 019-6199811

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . Down jerawat penuh satu muka😒😒😒. . Walaupun tak pernah rasa tapi Kak Ida faham sangat perasaan bila satu muka penuh dengan jerawat. Habis merah merah bengkak bernanah nak pegang muka pun sakit. Berdenyutt denyutt. 😫 Toksah kata banyak ,kalau yang bernanah tu naik sebiji pun sakit tau. Try macam macam skincare pun tak ok. Makan supplement elok kejap pastu jadi balik. Allah frustnyaa. . . Nak keluar rumah pun malu orang tengok. Nak ditakdirkan ber jodoh dengan WD. Tengok iklan lalu lalang. Hati terdetik " macam bestt je, nak try la ." Pakai pakai tengok jerawat makin kecut , kering.Lelama tinggal parut je. Sampai la sekarang ni. Kulit dah flawless. Tak sangka pulak calit kat 3point nadi je kesannya sampai macam ni. . . Macam mimpi dapat balik kulit macam dulu. Kawan kawan tak habis habis puji. Makin cantik makin Berserii kalah pengantin baru. . . Whatsapp πŸ“²πŸ“² 019-6199811 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
.
.
Petang ni tengok testi hot  cenggini lalu,semangat rasa nak sesame cantik cam sis ni😊
.
Kadang kita takde masalah kulit yang serius pun.Jerawat,jeragat takde.
.
Tapi kita rasa ade je yang kurang kan.Rupenya kulit kita kusam dan mata kita ade sebakul eyebag.
.
Teringin nak glowing,peloles,gebu dan gebas cam orang lain.
.
Sebab tu sis ni guna WD.Rawat kulit dari dalam. Rawatan dari dalam sama penting ngan luaran.Nanti seimbang la kecantikkan kulit awak.Best!
.
Buang segala kotoran n keladak toksin dulu.Lepas tu baru khasiat lain meresap.
.
Dalam WD ade ekstrak akar tree peony yang bantu buang toksin n lancar aliran darah.Bila 2 proses ni berlaku,kulit lebih sihat n pink-pink gitew.Maklumlah aliran darah ke kulit dah lancar.
.
Selain tu dalam WD ade glutathione,pueraria mirifica dan arbutin. 3 bahan ni berfungsi menganjal,mencerah,beri kesan awet muda,dan menjaga aset kewanitaan.
.
Cerah sekata ni buat kulit kusam disingkirkan.Yang tinggal kulit yang kita impikan.Tq kat 3 bahan hebat ni.Lain macam kesan die tau.
.
Bila kulit tegang,anjal.Segala eyebag pun makin bekurang dan hilang.
.
Ape pun,bila dah serasi,tak cari yang lain dah.Yang penting WD rawat tang dalam,luaran ikutlah nak guna ape yang serasiπŸ’“
.

Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . Petang ni tengok testi hot cenggini lalu,semangat rasa nak sesame cantik cam sis ni😊 . Kadang kita takde masalah kulit yang serius pun.Jerawat,jeragat takde. . Tapi kita rasa ade je yang kurang kan.Rupenya kulit kita kusam dan mata kita ade sebakul eyebag. . Teringin nak glowing,peloles,gebu dan gebas cam orang lain. . Sebab tu sis ni guna WD.Rawat kulit dari dalam. Rawatan dari dalam sama penting ngan luaran.Nanti seimbang la kecantikkan kulit awak.Best! . Buang segala kotoran n keladak toksin dulu.Lepas tu baru khasiat lain meresap. . Dalam WD ade ekstrak akar tree peony yang bantu buang toksin n lancar aliran darah.Bila 2 proses ni berlaku,kulit lebih sihat n pink-pink gitew.Maklumlah aliran darah ke kulit dah lancar. . Selain tu dalam WD ade glutathione,pueraria mirifica dan arbutin. 3 bahan ni berfungsi menganjal,mencerah,beri kesan awet muda,dan menjaga aset kewanitaan. . Cerah sekata ni buat kulit kusam disingkirkan.Yang tinggal kulit yang kita impikan.Tq kat 3 bahan hebat ni.Lain macam kesan die tau. . Bila kulit tegang,anjal.Segala eyebag pun makin bekurang dan hilang. . Ape pun,bila dah serasi,tak cari yang lain dah.Yang penting WD rawat tang dalam,luaran ikutlah nak guna ape yang serasiπŸ’“ . Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
_
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini.

Produk ini adalah produk Krim Kecantikan.

Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain.

Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini. 
DM kami utk info lanjut... FAST RESPONSE:
πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡

WhatsApp  011-33888191 😘
.
.
#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #surihatimrpilot #upm
_ Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. Produk ini adalah produk Krim Kecantikan. Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini. DM kami utk info lanjut... FAST RESPONSE: πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ WhatsApp 011-33888191 😘 . . #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #surihatimrpilot  #upm 
_
Biar betul seawal 2minitt jadi TEGANG DAN HILANG KEDUTAN?

Ye betul.Krim kami ada effect untuk "Instant Firming".Yang terbukti BERKESAN. 
Kalau tak percaya boleh try pada kawan kawan yang ada masalah kedutan atau eyebag yang teruk
.
. 
Bolehla ambil sedikit krim dan buat sapuan secara dep dep dep pelahan lahan. Dan ambil gambar sebelum dan selepas. Pasti uols akan nampakk perubahan ketara selepas 2minit sapuan di kawasan yang bermasalah
.
.
Selain tu boleh juga menegangkan CIK B uols dengan cara sapuan ke atas.Di bahagian atas nipple Cik B tu, Sapu sebelah je dulu dan lihat perubahannya selepas beberapa minit. Cik B uols akan terangkatt sebelah. Macam ada tekan lift no. 1 gituww. Jadi nak ratakan sapu ke dua belah ye sayang. Karang nampak tak normal plak.Terjungkit sebelah 😝
.
.
Tapi kesannya boleh tahan untuk 3-4jam sahaja. Tapi penggunaan yang beterusan akan buatkan ianya kembali membentuk membulat menegang dan mantop seperti zaman anak dara. Merecikk habiss uolss.Cik B tegang tegang,Walaupon anak bederet 3,4 orang. 😁
.
.
WhatsApp  011-33888191
.
.
#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #surihatimrpilot #upm
_ Biar betul seawal 2minitt jadi TEGANG DAN HILANG KEDUTAN? Ye betul.Krim kami ada effect untuk "Instant Firming".Yang terbukti BERKESAN. Kalau tak percaya boleh try pada kawan kawan yang ada masalah kedutan atau eyebag yang teruk . . Bolehla ambil sedikit krim dan buat sapuan secara dep dep dep pelahan lahan. Dan ambil gambar sebelum dan selepas. Pasti uols akan nampakk perubahan ketara selepas 2minit sapuan di kawasan yang bermasalah . . Selain tu boleh juga menegangkan CIK B uols dengan cara sapuan ke atas.Di bahagian atas nipple Cik B tu, Sapu sebelah je dulu dan lihat perubahannya selepas beberapa minit. Cik B uols akan terangkatt sebelah. Macam ada tekan lift no. 1 gituww. Jadi nak ratakan sapu ke dua belah ye sayang. Karang nampak tak normal plak.Terjungkit sebelah 😝 . . Tapi kesannya boleh tahan untuk 3-4jam sahaja. Tapi penggunaan yang beterusan akan buatkan ianya kembali membentuk membulat menegang dan mantop seperti zaman anak dara. Merecikk habiss uolss.Cik B tegang tegang,Walaupon anak bederet 3,4 orang. 😁 . . WhatsApp 011-33888191 . . #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #surihatimrpilot  #upm 
Terima kasih atas perjuangan dan pengorbananmu slama ini..
Bidadari tanpa sayapku.. #mywife#myprinces#kesayangan#kekasihku
my dear you are mine #kekasihku #imyours
Edisi malam minggu, 
Tag pacar kamu yang suka berbuat salah, 
Terus minta maaf, 
Buat salah lagi 
Minta maaf lagi,,,
.
follow : @indopostpendaki @travellerofindonesia dan @vidiofun
.
#travellerofindonesia #indopostpendaki #vidiofun  #kekasihku #viral #ngakak #kocakdeh #kocakbanget #kocakabis #ngakakk #ngakakkocakvideo #ngakaksehat #ngakakk #batam #funnyvideos #funnymemes #justforfun
_
Sekali tengok macam teknik photoshop, punya runcing DAGU dia. Habis hilang semua pipi gembol tu. Muka 40an terus nampak muda merelipp. Sampaikan orang ingat dara pingitan nak hantar rombongan meminang.
.
.
Jangan jeles! Lain orang lain feedbacknya. Ada yang dapat kesan seawal 3 hari penggunaan, ada pulak dapat kesan lepas habis botol ke-3. Dalaman kita tak sama. Hormon kita juga berbeza. Umur luaran muda belum tentu dalaman pun muda ya. Nampak sihat padahal banyak problem.
.
.
Hari hari ada je yang serah diri bagi feedback positif. Yang penting konsisten calit 3 nadi. Amalkan minum air cukup untuk kesan terbaik.
.
.
WD RM95 harga asal tau, sekarang ada promo anniversary jimat RM20.
.
Harga sekarang RM75 😘 Dah berkenan, mehh cepat datang merisik. Lambat nanti melepass. Promo sampai bila? Sampai HQ kata stop sis 😘
.
.
WhatsApp link di bio tu ok πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.

#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm #surihatimrpilot #upm
_ Sekali tengok macam teknik photoshop, punya runcing DAGU dia. Habis hilang semua pipi gembol tu. Muka 40an terus nampak muda merelipp. Sampaikan orang ingat dara pingitan nak hantar rombongan meminang. . . Jangan jeles! Lain orang lain feedbacknya. Ada yang dapat kesan seawal 3 hari penggunaan, ada pulak dapat kesan lepas habis botol ke-3. Dalaman kita tak sama. Hormon kita juga berbeza. Umur luaran muda belum tentu dalaman pun muda ya. Nampak sihat padahal banyak problem. . . Hari hari ada je yang serah diri bagi feedback positif. Yang penting konsisten calit 3 nadi. Amalkan minum air cukup untuk kesan terbaik. . . WD RM95 harga asal tau, sekarang ada promo anniversary jimat RM20. . Harga sekarang RM75 😘 Dah berkenan, mehh cepat datang merisik. Lambat nanti melepass. Promo sampai bila? Sampai HQ kata stop sis 😘 . . WhatsApp link di bio tu ok πŸ˜‰πŸ˜‰ . . #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #surihatimrpilot  #upm 
Hari bahagia itu telah tiba, pelaminan jadi saksi. Ikrar suci telah terucap, akad pun telah terlafas. Semoga sakinah bersamamu kekasih dunia akhirat ku @arieestaku 
#sakinah#bersamamu#kekasihku#istriku#pendampingdunia#pendampimgakhiratku#
_
Wah!!! Untungnya bila ada orang tegur akak sweet 20. Siap tanya masih belajar ke? Inilah penangan calitan Krim WD.  Tak payah telan, shake shake ke. Calit2 kat nadi je, dah awet muda πŸ˜‰..Tapi kenala konsisten ye. Kalau tak istiqomah, pakai apapun takkan nampak cantik.Hikhik.
.
Niat pada asalnya pakai WD ni untuk kecantikan tapi dapat manfaat yang lain jugak, period dah lancar. Syukur tahniah sis. Inilah kehebatan krim kecantikan WD yang diformulasikan dengan teknologi nano yang meresap dalam pembulur darah 12x ganda.

Whatsapp 011-33888191 atau klik link di bio tanpa perlu save number ye 😘

#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm  #ketat #keputihan
_ Wah!!! Untungnya bila ada orang tegur akak sweet 20. Siap tanya masih belajar ke? Inilah penangan calitan Krim WD. Tak payah telan, shake shake ke. Calit2 kat nadi je, dah awet muda πŸ˜‰..Tapi kenala konsisten ye. Kalau tak istiqomah, pakai apapun takkan nampak cantik.Hikhik. . Niat pada asalnya pakai WD ni untuk kecantikan tapi dapat manfaat yang lain jugak, period dah lancar. Syukur tahniah sis. Inilah kehebatan krim kecantikan WD yang diformulasikan dengan teknologi nano yang meresap dalam pembulur darah 12x ganda. Whatsapp 011-33888191 atau klik link di bio tanpa perlu save number ye 😘 #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #ketat  #keputihan 
I love you
#kekasihku
#25february
Hbd my love 😍😍
Wish you all the bestπŸ˜‡πŸ˜‡
@jefri_pria_permadi 
#ultah26th 
#ultahkekasihku 
#harispesial 
#kekasihku #happybirthday #metmiladsayang
jiwa@roh...
ianya dicipta sebenarnye cukup sifat sperti tubuh zahir...
boleh mendengar..
melihat dan merasa...
kerana tu jiwa@roh mampu memahami perkara yg tak mampu utk akal fikiran cerna dan mengerti...
contohnya...kasih...sayang...cinta...rindu...
dan takut....
#jiwa #roh #kasih #sayang #cinta #rindu #kekasih #kekasihku #kekasihhati #takut #ciaciaciacia
😍😍😍😘 #kekasihku #pilihanhatiku #love #eightball #happyending #
*JODOH ITU* Seperti cabang dipohon, memiliki arah berbeda namun akar tetap satu, yaitu TAKDIR ❗
.
.
#memories #temenanaja #dulu #kekasihku #bogorpisan #bogorkeren
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini.
.
WD adalah  krim kecantikan TEKNOLOGI NANO . Alhamdulillah customer dapat kesan best lebih dari tu.
.
Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain.
.
Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh whatsapp FARA 013-5828920 😊

#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm  #ketat
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. . WD adalah krim kecantikan TEKNOLOGI NANO . Alhamdulillah customer dapat kesan best lebih dari tu. . Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. . Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini . Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh whatsapp FARA 013-5828920 😊 #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #ketat 
Tahukah anda, serum muka mengandungi concentrated ingredients dan effecriveness lebih tinggi berbanding cream muka. 
Sebab itu kebanyakan harga jualan serum agak mahal kerana ingredients dia yang compressed. Faham ke ? Yang paling best ianya compact paling mudah dibawa ke mana sahaja. 
Jika anda mempunyai masalah kulit :
Β° Kusam
Β° Gelap
Β° Jeragat
Β° Kasar
Β° Tidak Bermaya

Mary Kay Ultimate Serum Plus+ membantu meningkatkan penampilan keseluruhan kulit, menjadikannya berasa lebih licin, sihat dan mulus. Serum ini bertindak lebih mendalam daripada melanin, iaitu mensasar kekotoran memudaratkan yang menjadikan kulit nampak kusam dan tak bermaya.

Love your skin 😘
Jaja Anfiza
+60195577009
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaypenang#marykayperak#marykaykedah#marykaykelantan#marykaykotabharu#marykaylimbang#marykayipoh#marykaysabah#marykaybangi#cikgutaiping#cikgusekolahrendah#cikgusekolah#nursekpj#politeknik#politeknikmerlimau#mpsp#kekasihku#jerawatjeragat#kulitkusam#serumpemutih#serumbotanical#jamurapat#ubatjerawat#neelofa#fareeda#purdypetalslover
Tahukah anda, serum muka mengandungi concentrated ingredients dan effecriveness lebih tinggi berbanding cream muka. Sebab itu kebanyakan harga jualan serum agak mahal kerana ingredients dia yang compressed. Faham ke ? Yang paling best ianya compact paling mudah dibawa ke mana sahaja. Jika anda mempunyai masalah kulit : Β° Kusam Β° Gelap Β° Jeragat Β° Kasar Β° Tidak Bermaya Mary Kay Ultimate Serum Plus+ membantu meningkatkan penampilan keseluruhan kulit, menjadikannya berasa lebih licin, sihat dan mulus. Serum ini bertindak lebih mendalam daripada melanin, iaitu mensasar kekotoran memudaratkan yang menjadikan kulit nampak kusam dan tak bermaya. Love your skin 😘 Jaja Anfiza +60195577009 Beauty Consultant Mary Kay #marykaypenang #marykayperak #marykaykedah #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaylimbang #marykayipoh #marykaysabah #marykaybangi #cikgutaiping #cikgusekolahrendah #cikgusekolah #nursekpj #politeknik #politeknikmerlimau #mpsp #kekasihku #jerawatjeragat #kulitkusam #serumpemutih #serumbotanical #jamurapat #ubatjerawat #neelofa #fareeda #purdypetalslover 
❀ MAKE UP? UISHHH TAK SUKA LA ❀ "Make up? Ya ampun memang tak suka betul. Tolong la. Sanggup biar kulit wajah ni berterusan kusam dari pilih make up huhu"

Uols judge sendiri. Akak ni dah 49 tahun. Dalam usia camni masalah kusam tu biasa. Bahkan wajib ada masalah ni

Tapi, kalau ada peluang untuk cantik rugi la kalau tak nak kan? Nak nak pulak jenis calit-calit 3 nadi, 30 saat siap. Makkk aiii mudahnya hidup nak cantik. Ngeeee

Ni hasil calit-calit Women Desiree 8 bekas. Kulit kusam dah bertukar jadi cerah berseri-seri. Nampak bersih je kan? Berbaloi sangat setia dengan WD dari Disember 2016 uols

Uols yang pakai sebekas WD pastu tinggal rugi sangat. Kalau setia, WD leh andam jadi cantik sampai camni sekali tau

Dah sedia nak jadi pungguk yang setia calit-calit WD? Ngeeee

Whatsapp πŸ“²πŸ“² 012-6765247

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #wdsuffah #titiancinta
❀ MAKE UP? UISHHH TAK SUKA LA ❀ "Make up? Ya ampun memang tak suka betul. Tolong la. Sanggup biar kulit wajah ni berterusan kusam dari pilih make up huhu" Uols judge sendiri. Akak ni dah 49 tahun. Dalam usia camni masalah kusam tu biasa. Bahkan wajib ada masalah ni Tapi, kalau ada peluang untuk cantik rugi la kalau tak nak kan? Nak nak pulak jenis calit-calit 3 nadi, 30 saat siap. Makkk aiii mudahnya hidup nak cantik. Ngeeee Ni hasil calit-calit Women Desiree 8 bekas. Kulit kusam dah bertukar jadi cerah berseri-seri. Nampak bersih je kan? Berbaloi sangat setia dengan WD dari Disember 2016 uols Uols yang pakai sebekas WD pastu tinggal rugi sangat. Kalau setia, WD leh andam jadi cantik sampai camni sekali tau Dah sedia nak jadi pungguk yang setia calit-calit WD? Ngeeee Whatsapp πŸ“²πŸ“² 012-6765247 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #wdsuffah  #titiancinta 
Malam ni sebelum tido jangan lupa calit WD dulu tau .Tengok macam sis ni setahun dengan WD makin cerah sekata , pipi semakin anjal , gebu , dagu semakin runcing , jerawat tak berani singgah tapi kalau nak singgah jugak calitkan aje dengan WD . Bukan susah pun kan ? Oh yaaa lagi situ masalah bibir kering n hitam pun gone , pakai lipstick pun takda masalah , nampak cantik je dekat bibir 😍
.
Pokok pangkalnya sis ni just baiki dalaman dulu . Sebab dia tahu punca jerawat naik , bibir gelap , kulit kering , kulit kusam semua datangnya dan penyebabnya dari dalaman yang mana berpunca dari masalah toksin yang berlambak dalam badan dan diringi dengan darah kotor . U'olls , u'olls pakai la skincare ape sekali pun pakai la produk kecantikan ape pun kalau dalaman u'olls failed maka jadi sia sia je u'olls beli segala machiam skincare dan produk kecantikan😒
.
Nak rawat macam mana ? WD kan ada . Dalam WD ada estrak akar tree peony yang akan membuang segala toksin dalam badan u'olls , melancarkan perjalanan darah u'olls mana mana yang tersumbat dan perbaiki ape yang dah rosak dalam badan u'olls . Kesan dia bukan hari ni pakai esok dah elok tapi WD menjanjikan hasil buat yang KONSISTEN mencalitnya . Mudah je kan 😍
.
WhatsappπŸ“²πŸ“²012-6765247

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #wdsuffah #titiancinta
Malam ni sebelum tido jangan lupa calit WD dulu tau .Tengok macam sis ni setahun dengan WD makin cerah sekata , pipi semakin anjal , gebu , dagu semakin runcing , jerawat tak berani singgah tapi kalau nak singgah jugak calitkan aje dengan WD . Bukan susah pun kan ? Oh yaaa lagi situ masalah bibir kering n hitam pun gone , pakai lipstick pun takda masalah , nampak cantik je dekat bibir 😍 . Pokok pangkalnya sis ni just baiki dalaman dulu . Sebab dia tahu punca jerawat naik , bibir gelap , kulit kering , kulit kusam semua datangnya dan penyebabnya dari dalaman yang mana berpunca dari masalah toksin yang berlambak dalam badan dan diringi dengan darah kotor . U'olls , u'olls pakai la skincare ape sekali pun pakai la produk kecantikan ape pun kalau dalaman u'olls failed maka jadi sia sia je u'olls beli segala machiam skincare dan produk kecantikan😒 . Nak rawat macam mana ? WD kan ada . Dalam WD ada estrak akar tree peony yang akan membuang segala toksin dalam badan u'olls , melancarkan perjalanan darah u'olls mana mana yang tersumbat dan perbaiki ape yang dah rosak dalam badan u'olls . Kesan dia bukan hari ni pakai esok dah elok tapi WD menjanjikan hasil buat yang KONSISTEN mencalitnya . Mudah je kan 😍 . WhatsappπŸ“²πŸ“²012-6765247 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #wdsuffah  #titiancinta 
Tentang cinta dalam setiap perhubunganπŸ’ž
#ayatcinta#cinta#cintamonyet#kekasihku#kesayanganku#mylove#kesayangan
Pacaran dulu😘😘😘
#kekasihku 
#pujaanhati
Pacaran dulu....πŸ˜‰ dulu g pacaran sih...
#lelakiku
#Imamku
#kekasihku
#@fredyarabs
Berhentilah dii bodoh ii zona nyaman , Jika tanpa kepastian kau hanya terlihat seperti orng BODOH yg gila hanya karna sebuah PERASAAN .. πŸ‘ŒπŸ‘Œ #Repost #pantaimodangan #bukitwaung #Paralayangmodangan #ninjakrr #ninjahits #modifikasiharian #modifikasimotor #kekasihku #kece #kidsjamannow #hits✨ #ngehits #kodew #model_cantik #ninjamerah #babymodel #kekinianbanget #modifikasi #kiss #ketogenicdiet #nss #ninjasukasuka
Sebab kau tak pernah gagal mengukir senyum di wajahku. Semarah apapun aku sejengkel apapun aku. Kau punya cara tersendiri untuk tetap membuatku Bahagia😘
.
.
Kamu dukun yah? Tahu banget kelemahankuπŸ˜‚
.
.
#kekasihbayangan #kekasihku #rindukamu
Sebab kau tak pernah gagal mengukir senyum di wajahku. Semarah apapun aku sejengkel apapun aku. Kau punya cara tersendiri untuk tetap membuatku Bahagia😘 . . Kamu dukun yah? Tahu banget kelemahankuπŸ˜‚ . . #kekasihbayangan  #kekasihku  #rindukamu 
Kangen kamu 
#kekasihku 
Oriorio
Jangan pernah membanding"kan orang, Karna setiap orang memiliki cara tersendiri
@rustdhee026 😘
.
.
. 
#lelakiku 
#priaku 
#kekasihku
Jangan pernah membanding"kan orang, Karna setiap orang memiliki cara tersendiri @rustdhee026 😘 . . . #lelakiku  #priaku  #kekasihku 
Tentang cinta dalam setiap perhubunganπŸ’ž
#ayatcinta#cinta#cintamonyet#cintaku#kekasihku
.
.
❀ SEGALANYA PASTI BERLALU PERGI ❀

Bertahun-tahun menanggung masalah kusam jerawat dan eyebag. Mimipi ngeri kini semakin beransur pergi.

Kulit wajah dah mula cerah berseri. Parut-parut jerawat semakin menghilang. Ternyata calitan Women Desiree sangat superb mengembalikan keanjalan, kejelitaan sebenar wajah. Kulit bertambah pinkish dgn calitan WD.

3 calitan nadi setiap hari kini menjadi igauan wanita yang obses nak tampil jelita. Kejelitaan dari dalam terpancar habis ke luar.

Nak juga rasa diri kembali jelita?
.
Whatsapp πŸ“²πŸ“² 019-3620193

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . ❀ SEGALANYA PASTI BERLALU PERGI ❀ Bertahun-tahun menanggung masalah kusam jerawat dan eyebag. Mimipi ngeri kini semakin beransur pergi. Kulit wajah dah mula cerah berseri. Parut-parut jerawat semakin menghilang. Ternyata calitan Women Desiree sangat superb mengembalikan keanjalan, kejelitaan sebenar wajah. Kulit bertambah pinkish dgn calitan WD. 3 calitan nadi setiap hari kini menjadi igauan wanita yang obses nak tampil jelita. Kejelitaan dari dalam terpancar habis ke luar. Nak juga rasa diri kembali jelita? . Whatsapp πŸ“²πŸ“² 019-3620193 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
Best friends.. Jangan pernah lupakan momen dimana kita tertawa lepas bersama
See you on top πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ’‹
#kekasihku
Best friends.. Jangan pernah lupakan momen dimana kita tertawa lepas bersama See you on top πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ’‹ #kekasihku 
Banyak sebab sebenarnya jerawat naik dekat muka ni . Antaranya pemakanan , persekitaran , hormon yang tak stabil , toksin yang dah penuh satu badan , salah pakai produk , selalu makeup dan macam macam lagi . Pakai skincare pun still tak dapat balik kulit macam waktu baby baby dulu . Memang la ada kesan tapi kulit dah tak secantik dulu sebab tu ade yang cakap pakai skincare pun kulit muka nampak kusam jugak πŸ˜‚
.
Sebab tu perawatan dari dalam diperlukan , bersihkan yang berkeladak dalam badan tu , yang kotor kotor yang busuk busuk kasi buang nahh . Macam mana nak buang ? Detox kan aje diri awak . Tapi kalau malas jugak dah boleh start dah tu merisik risik WD sebab dalam WD ada estrak tree peony yang mana sama fungsinya dengan membuang toksin dari dalam badan u'olls . Darah darah kotor pun ikut sama terbuang tau . Bila perawatan dari akar umbi kita lakukan jadi mustahillah jerawat nak naik suka hati dia je.😘
.
WhatsappπŸ“²πŸ“²012-6765247

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #wdsuffah #titiancinta
Banyak sebab sebenarnya jerawat naik dekat muka ni . Antaranya pemakanan , persekitaran , hormon yang tak stabil , toksin yang dah penuh satu badan , salah pakai produk , selalu makeup dan macam macam lagi . Pakai skincare pun still tak dapat balik kulit macam waktu baby baby dulu . Memang la ada kesan tapi kulit dah tak secantik dulu sebab tu ade yang cakap pakai skincare pun kulit muka nampak kusam jugak πŸ˜‚ . Sebab tu perawatan dari dalam diperlukan , bersihkan yang berkeladak dalam badan tu , yang kotor kotor yang busuk busuk kasi buang nahh . Macam mana nak buang ? Detox kan aje diri awak . Tapi kalau malas jugak dah boleh start dah tu merisik risik WD sebab dalam WD ada estrak tree peony yang mana sama fungsinya dengan membuang toksin dari dalam badan u'olls . Darah darah kotor pun ikut sama terbuang tau . Bila perawatan dari akar umbi kita lakukan jadi mustahillah jerawat nak naik suka hati dia je.😘 . WhatsappπŸ“²πŸ“²012-6765247 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #wdsuffah  #titiancinta 
Sebenarnya yg harus ddk di samping ko tuh sa,pejam mata anggap sa di samping dan rasakan,sa dsini polo ko dari jauh❀
#ldr #ldrcouples #bandaneira #kesayangan #couplegoals #mytrip #kekasihku #lamatakjumpa #rindu #pasanganromantis #pasanganpendaki #longdistancerelationship #iloveyou
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini.
.
WD adalah  krim kecantikan TEKNOLOGI NANO . Alhamdulillah customer dapat kesan best lebih dari tu.
.
Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain.
.
Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh whatsapp FARA 013-5828920 😊

#womendesiree #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #uitm  #ketat
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. . WD adalah krim kecantikan TEKNOLOGI NANO . Alhamdulillah customer dapat kesan best lebih dari tu. . Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. . Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini . Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh whatsapp FARA 013-5828920 😊 #womendesiree  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #dealerdiperlukan  #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #buahhatiku  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #uitm  #ketat 
Diantara banyak nya pilihan
Ada sebuah tusukan ke hati
Dan aku harus memilih utk meninggalkan mu
#kekasihku
Diantara banyak nya pilihan Ada sebuah tusukan ke hati Dan aku harus memilih utk meninggalkan mu #kekasihku 
.
.
DERITA JERAWAT PENUH SATU MUKA ?

Hanya yg pernah alami saja tahu perasaan bila jerawat penuh 
bersusun kat muka ni macam nak pergi berperang. Tunggu masa je nak meletusss macam gunung berapi.
.
Benjol sana benjol sini, sampaikan nak jumpa kawan pun malu dan tak yakin. Kalau boleh menyorok bawah katil, rasanya dah menyorok sebab nak tutup muka ni..
.
Tapi, itu dulu. Kalau boleh benda yang lepas orang kata jangan dikenang.
.
Semua ni berubah 360 darjah bila ada WD disisi. Sampaikan jerawat pun lari lintang pukang nak selamatkan diri. Hihi. Nampak tak penangan WD tu.
.
Syukur sangat, bila pegang muka sekarang. Macam tak percaya hanya dengan calitan di 3 point nadi setiap hari, kulit muka bersih dan lembut bak disimbahi softlan.
.
Bila jerawat dah tak ada, baru lah rasa yakin kat diri nak make up dan jumpa orang. Terima kasih WD menjadi penyelamat muka ni dari meletus dek jerawat yang menimbun.
.
Bukan mudah tau nak dapatkan 5 BAHAN HEBAT tu. So nak mudah, JOM dapatkan WD sekarang. JIMAT dan sangat BERBALOI untuk uolls.
.
PENJIMATAN sebanyak RM20 selagi PROMOSI berjalan. Cepat cepat jangan lambat lambat untuk rasai 1001 MANFAAT WD.
.
Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193

#womendesiree #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wdecpromosi #womendesireeessentialcream 
#agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #tilljannah#wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #happyanniversary #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
. . DERITA JERAWAT PENUH SATU MUKA ? Hanya yg pernah alami saja tahu perasaan bila jerawat penuh bersusun kat muka ni macam nak pergi berperang. Tunggu masa je nak meletusss macam gunung berapi. . Benjol sana benjol sini, sampaikan nak jumpa kawan pun malu dan tak yakin. Kalau boleh menyorok bawah katil, rasanya dah menyorok sebab nak tutup muka ni.. . Tapi, itu dulu. Kalau boleh benda yang lepas orang kata jangan dikenang. . Semua ni berubah 360 darjah bila ada WD disisi. Sampaikan jerawat pun lari lintang pukang nak selamatkan diri. Hihi. Nampak tak penangan WD tu. . Syukur sangat, bila pegang muka sekarang. Macam tak percaya hanya dengan calitan di 3 point nadi setiap hari, kulit muka bersih dan lembut bak disimbahi softlan. . Bila jerawat dah tak ada, baru lah rasa yakin kat diri nak make up dan jumpa orang. Terima kasih WD menjadi penyelamat muka ni dari meletus dek jerawat yang menimbun. . Bukan mudah tau nak dapatkan 5 BAHAN HEBAT tu. So nak mudah, JOM dapatkan WD sekarang. JIMAT dan sangat BERBALOI untuk uolls. . PENJIMATAN sebanyak RM20 selagi PROMOSI berjalan. Cepat cepat jangan lambat lambat untuk rasai 1001 MANFAAT WD. . Whatsapp πŸ“²πŸ“²019-3620193 #womendesiree  #womendesire  #adleesyabeauty  #lofattah  #wdpromosi  #wdecpromosi  #womendesireeessentialcream  #agendiperlukan  #nakzuriat  #vhygiene  #tilljannah #wdec  #calitcalitcantik  #cabutanbertuah  #happyanniversary  #cintahati  #tunangku  #cintaku  #kekasih  #kekasihhati  #kekasihku  #suamiku  #kesayanganku  #jantunghati  #anakkusayang  #keluargakusyurgaku  #buahhatimama  #kesayanganmama  #terapiinstagram  #ajimaura 
Tuhan, tolong jagakan dia..
Dia kekasihku, kan tetap milikkuπŸ˜ŠπŸ˜™πŸ€—πŸ’β€
#kekasihku #jodohku #pertamadanterakhir #kekasihhalalkuπŸ’‹πŸ’‘ #wanitaberharga #wanitacantik
Pertanyaan ku ke suami..
A : kak hidungku pesek ya..???
R : itu bukan pesek dek tapi "MINI" πŸ˜πŸ˜†
A : cia elah kak itu mah kata* nya lebih parah lagi.. ( dia makin ketawa )

#Ronyku #Kakakku #Suamiku #Sayangku #Cintaku #Kekasihku #ILYF
With sang pemilik hatiku 😍😘
.
.
.
#kesayanganku 
#kekasihku 
#smatwayangku
#bayibesarku 
#bayigemesku 
#masihedisiliburan 
#happyweekend
kakak tuh lagi suka maen lego... hari ini lagi berkreasi beginian.. pas ditanya.. πŸ‘©: ini apa kak? πŸ‘¦ jawab: robot ... πŸ‘©: hmmm.. baguuuus😊😘😘😘 #fawwazsyazaniaryasatya #kekasihku
kakak tuh lagi suka maen lego... hari ini lagi berkreasi beginian.. pas ditanya.. πŸ‘©: ini apa kak? πŸ‘¦ jawab: robot ... πŸ‘©: hmmm.. baguuuus😊😘😘😘 #fawwazsyazaniaryasatya  #kekasihku 
Mengisi waktu yg tersisaπŸ‘«
🌞
β˜”
❀
#bersamamu#mydear#kekasihku #tersayanggggπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž #lfl#bjm
Mengisi waktu yg tersisaπŸ‘« 🌞 β˜” ❀ #bersamamu #mydear #kekasihku  #tersayangggg πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž #lfl #bjm 
Setuju kah Bila @ayutingting92 Membuat single bersama @lestykejora ? (KOMEN) 
#ayutingting #lestykejora #mikirinkamu #matigaya #kamukamukamu #kejora #egois #sambalado #zapinmelayu #kekasihku
#justforfun #kekasihku lirik @xaw40 #coversong with @onenyusof
Wanita wanita baik adalah untuk laki laki baik #kekasihku #tersayang #terindah #Adinda #cantikhijab