an online Instagram web viewer

#jangantakutlipas medias

Photos

Walaupun Intanserah dan chordnya yang salah berpisah tiada , cintaku terhadap hidungnya tidak pernah salah dan tidak akan pernah terpisah hew hew πŸ˜…πŸ˜‡ .. Can’t help falling in love - Serah Present 🎢
Cover by - Intanserah 🎀

Suara hang memang gempak @intanserah !! πŸŒ‹

#senyum #onxon #bukanbiasabiasa #elvispresley #canthelpfallinginlovewithyou #cover #instagramcover #malaysiancover #sercover #serahcover #guitar #guitarcover #dreamchology #intanserah #cover #jangankecamhidung #intanpayung #jangankecam #guraujesishehe #janganisapgam #jangantakutlipas #is23 #as23 #23
Walaupun Intanserah dan chordnya yang salah berpisah tiada , cintaku terhadap hidungnya tidak pernah salah dan tidak akan pernah terpisah hew hew πŸ˜…πŸ˜‡ .. Can’t help falling in love - Serah Present 🎢 Cover by - Intanserah 🎀 Suara hang memang gempak @intanserah !! πŸŒ‹ #senyum  #onxon  #bukanbiasabiasa  #elvispresley  #canthelpfallinginlovewithyou  #cover  #instagramcover  #malaysiancover  #sercover  #serahcover  #guitar  #guitarcover  #dreamchology  #intanserah  #cover  #jangankecamhidung  #intanpayung  #jangankecam  #guraujesishehe  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #is23  #as23  #23 
Tak pasti dahi ke padang bola πŸ˜… , eta terangkanlah… #senyum #onxon #bukanbiasabiasa #jangankecam #janganjadipenunggu #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Semoga berjaya membawa pulang tiga mata penuh kepada penyokong pahang πŸ™‡πŸ™ . Goodluck Pahang Fa ❀😘
#senyum #onxon 
#awayday #matchday #pahangvspkns #hbmatdavies #ayuhtokgajah #amuktokgajah #hogohpahanghogoh #pahangforever #mohbuatlagi #ultras #elephantarmy #darulmakmur #away #bukanbiasabiasa #janganjadipenunggu #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
BREAKING: It gets even better, Mesut Ozil has FINALLY signed a new 3 year contract! From a horrible day yesterday to a club changing day today. COYG!πŸ’ͺπŸ™ŒπŸ’“
-
#AFC #COYG #YAGUNNERSYA #Arsenal #Ozil #lmao #senyum #onxon #bukanbiasabiasa #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23 @m10_official 😣
Hidup kau, hidup aku

Hidup aku tak bererti Tanpa kau. πŸ˜‚

#senyum #onxon #bukanbiasabiasa #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Goodluck @itsmebayley for the @wwe Royal Rumble Match πŸ™ŒπŸ’“ .. #goodluck
#wweraw #wwesmackdown #wweroyalrumble #raw25 #idol #bayley #bayleyhugs #onxon #senyum #bukanbiasabiasa #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Antara gadis yang kutemui
kau saja kini dalam renungan πŸ‘€, mungkin kerana dengan senyuman terpaku diriku 😳 .. #onxon #senyum #dinamikantaragadis #bukanbiasabiasa #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Buang cerita lama ada hati ada kecewa , Lupakan semalam malam ini kita punyaπŸ’ƒ. 🌚
 #senyum #onxon #biarhodoh #janganbodoh #inimalamkitapunya #raybanorang #jangankeacam #janganisapgam #jangantakutlipas #janamjanam #intanserah #comel #is23 #as23 #23
Sekeping harimau πŸ† dan tuanya yang comel πŸ˜›πŸ˜³ .. Happy 23rd @intanserah 😊 , and goodluck @phoenixrc for friendly match tonight πŸ’ͺ . 
#onxon #senyum #senyumselalu #senyumdenganku #senyumkansedekah #23january #23rd #duapuluhtiga #first23rdin2018 #its23rdofjanuary #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #serah #intanserah #ggmu #coyg #vivalaphoenix #teambonding #phoenixrc #friendly #erapositif #is23 #as23 #23 🎊
Sekeping harimau πŸ† dan tuanya yang comel πŸ˜›πŸ˜³ .. Happy 23rd @intanserah 😊 , and goodluck @phoenixrc for friendly match tonight πŸ’ͺ . #onxon  #senyum  #senyumselalu  #senyumdenganku  #senyumkansedekah  #23january  #23rd  #duapuluhtiga  #first23rdin2018  #its23rdofjanuary  #jangankecam  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #serah  #intanserah  #ggmu  #coyg  #vivalaphoenix  #teambonding  #phoenixrc  #friendly  #erapositif  #is23  #as23  #23  🎊
@arsenal to @manchesterunited . Finally it really happened , goodbye to @alexis_officia1 and goodluck at @manchesterunited teams .. I'm really so sad 😭😩 , thanks @alexis_officia1 because create a thousand memories with gunners πŸ˜ŠπŸ’– . Swipe left to see smile of @manchesterunited fans when @alexis_officia1 join a new team @manchesterunited .. @intanserah πŸ˜›πŸ˜œπŸ˜€ #onxon #senyum #arsenal #arsenalworld #arsenalboy #arsenawengerout #arsenalswipe #alexissanchez #sanchezfans #arsenalfans #gunners4life #yagunnersya #coyg #arsenalfanatic #wearearsenal #manchesterunitedfans #ggmu #swipeleft #goodbye #goodluck #sukalatuintan #hurmss #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #intanserah #comel #is23 #as23 #23
@arsenal to @manchesterunited . Finally it really happened , goodbye to @alexis_officia1 and goodluck at @manchesterunited teams .. I'm really so sad 😭😩 , thanks @alexis_officia1 because create a thousand memories with gunners πŸ˜ŠπŸ’– . Swipe left to see smile of @manchesterunited fans when @alexis_officia1 join a new team @manchesterunited .. @intanserah πŸ˜›πŸ˜œπŸ˜€ #onxon  #senyum  #arsenal  #arsenalworld  #arsenalboy  #arsenawengerout  #arsenalswipe  #alexissanchez  #sanchezfans  #arsenalfans  #gunners4life  #yagunnersya  #coyg  #arsenalfanatic  #wearearsenal  #manchesterunitedfans  #ggmu  #swipeleft  #goodbye  #goodluck  #sukalatuintan  #hurmss  #jangankecam  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #intanserah  #comel  #is23  #as23  #23 
senyum mu yang manis di dalam dunia ambil daku bawa aku gayamu seperti jejaka korea senyum mu yang manis di dalam dunia annyeong boleh panggil aku ova tapi bukan cassanova tapi kalau cakap tentang cinta jangan risau aku akan tetap setia πŸ˜ŽπŸ˜‚ .. #onxon #senyum #jejakakorea #annyeong #lagujejanganlahkecam #takhensem #perasanjelebih #doayangbaikbaik #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #coyg #arsenal #gunners4life #as23 #23
Kalah ? Tapi kami Bangga 😊 !! Bukan rezeki kita di sini , InsyaAllah rezeki kita di pentas yang lebih besar di luar sana .. Malaysia sudah banggakan kita semua dan bermain dengan sepenuh jiwa dan raga demi lencana di hati . Terima Kasih Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ 🐯 
#kasilanggar #malaysiau23 #bangkitbersama #afcu23championshipchina2018 #malaysiaisgreat #goodgame #doayangbaikbaik #InsyaAllah #malaysiasoccer #nextyear #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #futsalmalaysia #teammalaysia #kakibola #kamiteammalaysia #malaysiapower #teammalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Kalah ? Tapi kami Bangga 😊 !! Bukan rezeki kita di sini , InsyaAllah rezeki kita di pentas yang lebih besar di luar sana .. Malaysia sudah banggakan kita semua dan bermain dengan sepenuh jiwa dan raga demi lencana di hati . Terima Kasih Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ 🐯 #kasilanggar  #malaysiau23  #bangkitbersama  #afcu23championshipchina2018  #malaysiaisgreat  #goodgame  #doayangbaikbaik  #InsyaAllah  #malaysiasoccer  #nextyear  #selamanyaharimaumalaya  #harimaumalaya  #ultrasmalaya  #tanahtumpahnyadarahku  #malaysia  #malaysiaboleh  #demimalaysia  #negaraku  #futsalmalaysia  #teammalaysia  #kakibola  #kamiteammalaysia  #malaysiapower  #teammalaysia  #ligamalaysia  #futsal  #kakifutsal  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23 
Inilah barisan kita
Yang ikhlas berjuang
Siap sedia berkorban
Untuk ibu pertiwi
Sebelum kita berjaya
Jangan harap kami pulang
Inilah sumpah pendekar kita
Menuju medan bakti
Andai kata kami gugur semua
Taburlah bunga di atas pusara
Kami mohon doa
Malaysia berjaya
Semboyan telah berbunyi
Menuju medan bakti 🐯 πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ...
#kasilanggar #bangkitbersama #afcu23championshipchina2018 #doordie #goodluck #doayangbaikbaik #InsyaAllah #malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #kakibola #kamiteammalaysia #malaysiapower #teammalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Inilah barisan kita Yang ikhlas berjuang Siap sedia berkorban Untuk ibu pertiwi Sebelum kita berjaya Jangan harap kami pulang Inilah sumpah pendekar kita Menuju medan bakti Andai kata kami gugur semua Taburlah bunga di atas pusara Kami mohon doa Malaysia berjaya Semboyan telah berbunyi Menuju medan bakti 🐯 πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ... #kasilanggar  #bangkitbersama  #afcu23championshipchina2018  #doordie  #goodluck  #doayangbaikbaik  #InsyaAllah  #malaysiasoccer  #selamanyaharimaumalaya  #harimaumalaya  #ultrasmalaya  #tanahtumpahnyadarahku  #malaysia  #malaysiaboleh  #demimalaysia  #negaraku  #futsalmalaysia  #nfdp  #teammalaysia  #kakibola  #kamiteammalaysia  #malaysiapower  #teammalaysia  #ligamalaysia  #futsal  #kakifutsal  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23 
@arsenal to @manchesterunited .If it really happened, goodbye to sanchez and goodluck at the new team .. i'm really so sad 😭 .Thanks you @alexis_officia1 Because create memories with gunners 😊
#onxon #senyum #arsenal #arsenalworld #arsenalboys #arsenalfights #arsenawenger #arsenalswipe #wearefamily #emairatesstadium #alexissanchez #arsenalfans #sanchezfans #yagunnersya #coyg #emairates #puma #arsenalfanatic #arsenalmalaysia #wearearsenal #swipeleft #goodbye #goodluck #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
@arsenal to @manchesterunited .If it really happened, goodbye to sanchez and goodluck at the new team .. i'm really so sad 😭 .Thanks you @alexis_officia1 Because create memories with gunners 😊 #onxon  #senyum  #arsenal  #arsenalworld  #arsenalboys  #arsenalfights  #arsenawenger  #arsenalswipe  #wearefamily  #emairatesstadium  #alexissanchez  #arsenalfans  #sanchezfans  #yagunnersya  #coyg  #emairates  #puma  #arsenalfanatic  #arsenalmalaysia  #wearearsenal  #swipeleft  #goodbye  #goodluck  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23 
Muka happy sebab MALAYSIA layak ke suku akhir AFC U23 Championship πŸ™ŒπŸ™† .
Tahniah MALAYSIA layak ke suku akhir buat pertama kali dalam sejarah !! πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ SAUDI ARABIA 0 - 1 MALAYSIA πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’™@matttdavies terbaikπŸ‘ 
#onxon #senyum #teammalaysia #kamiteammalaysia #harimaumalaya #malaysiaboleh #tanahtumpahnyadarahku #ayuhmalaysiaku #bangkitbersama #demimalaysia #negaraku #malaysia #afcu23championshipchina2018 #tahniah #loveuguys #keepfighting #uneverwalkalone #rimau #nevergiveup #nextchapter #goodluck #InsyaAllah #malaysiau23 #doayangbaikbaik #swipeleft #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Muka happy sebab MALAYSIA layak ke suku akhir AFC U23 Championship πŸ™ŒπŸ™† . Tahniah MALAYSIA layak ke suku akhir buat pertama kali dalam sejarah !! πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ SAUDI ARABIA 0 - 1 MALAYSIA πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’™@matttdavies terbaikπŸ‘ #onxon  #senyum  #teammalaysia  #kamiteammalaysia  #harimaumalaya  #malaysiaboleh  #tanahtumpahnyadarahku  #ayuhmalaysiaku  #bangkitbersama  #demimalaysia  #negaraku  #malaysia  #afcu23championshipchina2018  #tahniah  #loveuguys  #keepfighting  #uneverwalkalone  #rimau  #nevergiveup  #nextchapter  #goodluck  #InsyaAllah  #malaysiau23  #doayangbaikbaik  #swipeleft  #jangankecam  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23 
#Repost @delayft_ (@get_repost)
・・・
Kepada yang nak pergi bandar esok enjoy dengan kekawan makan sedapΒ² πŸ²πŸ› tapi duit tak ramai tu .. Marilah datang stadium sukpa petang esok support kita orang delay ft ⚽ , jangan risau tak perlu keluarkan duit pon  cuma perlu keluarkan suara untuk sorak dan sokong kita orang πŸ˜ŠπŸ˜† .. πŸ’

Match - DELAY FT VS HBPRO FT
Tempat - STADIUM SUKPA KUANTAN
Masa - 4.00 PETANG πŸ•“

Caption @delayft_ πŸ˜‘πŸ˜… .

#onxon #senyum #futsal #mansfutsal #lfku21 #ligafutsalkuantan #slowslow #delayft #mansfutsalteam #bismillahirrahmanirrahim #doayangbaikbaik #firsttimewithdelayftfamily #delayfamily #vamosladelay #kalahbiasamenangluarbiasa #futsalmalaysia #kepadayangsudi #mairamairamai #supportkami  #jangankeacam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23 #jersino24not23 #23takada #hurmss #shosaddddd #goodluckguys
#Repost  @delayft_ (@get_repost) ・・・ Kepada yang nak pergi bandar esok enjoy dengan kekawan makan sedapΒ² πŸ²πŸ› tapi duit tak ramai tu .. Marilah datang stadium sukpa petang esok support kita orang delay ft ⚽ , jangan risau tak perlu keluarkan duit pon cuma perlu keluarkan suara untuk sorak dan sokong kita orang πŸ˜ŠπŸ˜† .. πŸ’ Match - DELAY FT VS HBPRO FT Tempat - STADIUM SUKPA KUANTAN Masa - 4.00 PETANG πŸ•“ Caption @delayft_ πŸ˜‘πŸ˜… . #onxon  #senyum  #futsal  #mansfutsal  #lfku21  #ligafutsalkuantan  #slowslow  #delayft  #mansfutsalteam  #bismillahirrahmanirrahim  #doayangbaikbaik  #firsttimewithdelayftfamily  #delayfamily  #vamosladelay  #kalahbiasamenangluarbiasa  #futsalmalaysia  #kepadayangsudi  #mairamairamai  #supportkami  #jangankeacam  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23  #jersino24not23  #23takada  #hurmss  #shosaddddd  #goodluckguys 
this is chairman's room and nobody can be inside to this room , same like nobody can be inside my heart 'unless you' πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ˜… ..
#first2018 #senyum #janganisapgam #kentel #onxon #guraugurau #janganlahserious #mansnothot #masihmenunggujodoh #notbodoh #doayangbaikbaik #jangankecam #jangantakutlipas #as23 #23
Walaupun bro senyum tak bermakna bro happy nak tinggalkan 2017 ni 😭 .. Tahun yang penuh dengan cabaran dan juga kenangan bersama family and kekawan πŸ™Œ , Semoga tahun 2018 akan lebih banyak kenangan dicipta bersama 😊 . Thanks you to idolaΒ² and jodohΒ² di luar sana kerana memberikan bro semangat secara langsung mahupun tidak langsung πŸ˜ŠπŸ™ .. HAPPY NEW YEAR EVERYONE πŸŽ‡πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ†πŸŽˆ !!!
#onxon #senyum #hello2018 #happynewyear2018 #goodbye2017 #2018benicetome #thanksyou2017 #thanksyoufamily #thanksyoufreinds 
#thanksinstagramfreinds
#thanksyouidola #thanksyoujodoh #thanksyouALLAH #maafkansalahsilapsaya  #semoga2018jumpajodoh #notbodoh #sayangsemua #gambartakadakaitan #takmuatnaktag #kasutkoyak #hatitakkoyaklagi #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23 @m10_official @jannanick πŸ‘‹
Walaupun bro senyum tak bermakna bro happy nak tinggalkan 2017 ni 😭 .. Tahun yang penuh dengan cabaran dan juga kenangan bersama family and kekawan πŸ™Œ , Semoga tahun 2018 akan lebih banyak kenangan dicipta bersama 😊 . Thanks you to idolaΒ² and jodohΒ² di luar sana kerana memberikan bro semangat secara langsung mahupun tidak langsung πŸ˜ŠπŸ™ .. HAPPY NEW YEAR EVERYONE πŸŽ‡πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ†πŸŽˆ !!! #onxon  #senyum  #hello2018  #happynewyear2018  #goodbye2017  #2018benicetome  #thanksyou2017  #thanksyoufamily  #thanksyoufreinds  #thanksinstagramfreinds  #thanksyouidola  #thanksyoujodoh  #thanksyouALLAH  #maafkansalahsilapsaya  #semoga2018jumpajodoh  #notbodoh  #sayangsemua  #gambartakadakaitan  #takmuatnaktag  #kasutkoyak  #hatitakkoyaklagi  #jangankecam  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23  @m10_official @jannanick πŸ‘‹
Semua ini terjadi sejurus selepas i tendang kepala @realdonaldtrump yang busuk macam hati dia yang kotor tuh 😊 .. Kan best kalau ianya nyata πŸ˜”.
#prayforpalestine #jerusalemisthecapitalofpalestine #fightforrights #kalaudiberipeluanguntuksepak #memangkasuttusampaijadiseliparakutendangkepaladia #notyour #fuckdonaltrump #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
sampai bila tak terganti seperti "dirinya" ❀
sampai bila tak terubah rinduku padanya .. @tv3malaysia @diatv3 @dayangsayangkamu @jannanick @irwansyah_15 @izaraaishahofficial

#tealive #tonton #tv3malaysia #dramatv3 #dramasangat #diatv3 #sayangketatsendatpadat #jannanicker #sephiamy #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23
My shadow , my life .. Not yoursπŸ‘Š . Hadam sampai lumat 😊 
#akanbercinta #mylifemystyle #notyours #shadow #bayangmekardidalamjiwaku #onxon #jalanjalan #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Harini adalah 23rd yang terakhir untuk tahun 2017 😒 .. Sempena dengan tu i nak payung seseorang dengan senyuman semanis wasabi πŸ˜‡ . Jikalau senyum tawa mu itu adalah sesuatu benda yang dijual di 7eleven , Walau dengan harga mencecah gunung sekalipun. Akanku beli dengan harga dua puluh tiga kali ganda demi memiliki senyum dan tawa mu itu .. cia 😝😊 . @intanserah senyum kit 😊

#intanserah #senyum #besipunbolehcair #inikanpulahati #senyumselalu #senyumdenganku #senyumkansedekah #ciacia #takhabishabisdenganciacia #23kalichia #23rd #disember #bye2017 #wasabitakmaniswasabipedas #7elevenmalaysia #onxon #Elclasico #vivabarcelona #duapuluhtiga #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #serah #intanserah #is23 #as23 #23
Harini adalah 23rd yang terakhir untuk tahun 2017 😒 .. Sempena dengan tu i nak payung seseorang dengan senyuman semanis wasabi πŸ˜‡ . Jikalau senyum tawa mu itu adalah sesuatu benda yang dijual di 7eleven , Walau dengan harga mencecah gunung sekalipun. Akanku beli dengan harga dua puluh tiga kali ganda demi memiliki senyum dan tawa mu itu .. cia 😝😊 . @intanserah senyum kit 😊 #intanserah  #senyum  #besipunbolehcair  #inikanpulahati  #senyumselalu  #senyumdenganku  #senyumkansedekah  #ciacia  #takhabishabisdenganciacia  #23kalichia  #23rd  #disember  #bye2017  #wasabitakmaniswasabipedas  #7elevenmalaysia  #onxon  #Elclasico  #vivabarcelona  #duapuluhtiga  #jangankecam  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #serah  #intanserah  #is23  #as23  #23 
Jangan kita terlalu sibuk dengan harta dunia ni kerana harta akhiratlah segalanya bagi kita, Dan hendaklah sentiasa kita ingat bahawasanya mati itu pastiπŸ˜‡πŸ˜Š. @gegar.my πŸ“Ή

#salamjumaat #hartaduniatakkemana #hartaakhiratInsyaAllahkesyurga #matiitupasti #doayangbaik2 #thrgegar #permatapantaitimur #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Camera buruk gambar pun buruk ar , Nasib baik tuan dia tak buruk 😜 .. iphone8 plus i tak mampu , tapi iloveu100 plus sekali pun , i seribu kali mampu πŸ˜ŽπŸ˜πŸ˜‚ . 
#onxon #captioncamharam #gambarburuk #gambarjeburuk #sayatakburuklaberuk #sayatakpunyahartatapisayapunyaicinta #pagipetangsiangmalambola #coyg #arsenal #mesutozil #habangpayung #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Satu jejaka satu hati,  Dimana letak hati si manis,

Satu hati seribu rahsianya,  Hanya si manis yang mengetahuinya, πŸ˜†

#tealive #tonton #tv3malaysia #dramatv3 #dramasangat #diatv3 #pantundia #pantun2kerat #onxon #brocuba #kenatakkenabelakangcerita #sayangketatsendatpadat #jannanicker #sephiamy #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23 #Repost @tv3malaysia @dramasangat (@get_repost)
・・・
Lengkapkan pantun dia ini , pantun dia yang betul dan menarik akan berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik seperti Novel Dia, buku Dia & Cinta serta baucer minuman Aku&Dia di TeaLive. Jadi jangan lepaskan peluang ini ! #PantunDia
Satu jejaka satu hati, Dimana letak hati si manis, Satu hati seribu rahsianya, Hanya si manis yang mengetahuinya, πŸ˜† #tealive  #tonton  #tv3malaysia  #dramatv3  #dramasangat  #diatv3  #pantundia  #pantun2kerat  #onxon  #brocuba  #kenatakkenabelakangcerita  #sayangketatsendatpadat  #jannanicker  #sephiamy  #jangankecam  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23  #Repost  @tv3malaysia @dramasangat (@get_repost) ・・・ Lengkapkan pantun dia ini , pantun dia yang betul dan menarik akan berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik seperti Novel Dia, buku Dia & Cinta serta baucer minuman Aku&Dia di TeaLive. Jadi jangan lepaskan peluang ini ! #PantunDia 
Orang yang bodoh akan memulakan pergaduhan , orang yang bijak akan abaikan , orang yang baik akan memaafkan dan orang yang dengki akan terus berdendam ... Dan ada satu lagi 'orang' πŸ”š Orang yang ku sayangΒ²
Kini dah disambar orang
Perit hatiku tidak terkata
Oh...bisanya 🎢😁 . 
#OrangYangKuSayangSayangScreen  #throwback #langkawiparadise #zamanmuda #sekarangpunmuda #jalanjalan #carijodoh #ootd #sayatagidola #huhuhu #museumikanbukanmuseumcinta #cintamanacinta #keawaksudi  #jangankecam #jomisapgambersama #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Orang yang bodoh akan memulakan pergaduhan , orang yang bijak akan abaikan , orang yang baik akan memaafkan dan orang yang dengki akan terus berdendam ... Dan ada satu lagi 'orang' πŸ”š Orang yang ku sayangΒ² Kini dah disambar orang Perit hatiku tidak terkata Oh...bisanya 🎢😁 . #OrangYangKuSayangSayangScreen  #throwback  #langkawiparadise  #zamanmuda  #sekarangpunmuda  #jalanjalan  #carijodoh  #ootd  #sayatagidola  #huhuhu  #museumikanbukanmuseumcinta  #cintamanacinta  #keawaksudi  #jangankecam  #jomisapgambersama  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23 
Life is not movie , so stop waiting for someone to come around and write you a happy ending .
 #smile #throwback #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Akan ku pastikan .
Hanya kau yang satu .
Percaya pada diriku .
Dan aku pinta kau setia bersama ku
● ● ●

Pencuri hati (original) - eny shafina 
By: @enyrafael_ 😎

Dengarlah lagu yang dicipta sendiri oleh @enyrafael_ ni . Serius best lagu ni , lagu best suara pulak gempak habis 😍 .. πŸ”ŠπŸ‘ Kalau nak dengar full lagu ni boleh pergi dengar dekat puan youtube search je =  Eny Shafina - Pencuri Hati (original) .. 🎢

Selamat mendengar😊

#enyrafael #pencurihati #originalsong #lagubest #suaragempak #rugikalaukorangtakdengar #lagusendiri #sajapayung #sebablagunibest #dengar #youtube #instagram #thevoice #music #greatsong #nice #malaysiaawesome #jangankecam #jomisapgambersama #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Akan ku pastikan . Hanya kau yang satu . Percaya pada diriku . Dan aku pinta kau setia bersama ku ● ● ● Pencuri hati (original) - eny shafina By: @enyrafael_ 😎 Dengarlah lagu yang dicipta sendiri oleh @enyrafael_ ni . Serius best lagu ni , lagu best suara pulak gempak habis 😍 .. πŸ”ŠπŸ‘ Kalau nak dengar full lagu ni boleh pergi dengar dekat puan youtube search je = Eny Shafina - Pencuri Hati (original) .. 🎢 Selamat mendengar😊 #enyrafael  #pencurihati  #originalsong  #lagubest  #suaragempak  #rugikalaukorangtakdengar  #lagusendiri  #sajapayung  #sebablagunibest  #dengar  #youtube  #instagram  #thevoice  #music  #greatsong  #nice  #malaysiaawesome  #jangankecam  #jomisapgambersama  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #as23  #23 
Walau Hanya Sebentar Saja .
Dapat aku melihat senyummu .
Cukup membuat hatiku .
Rasa bahagia
#jannanick #akanbercinta #sayangketatsendatpadat #janganisapgam #jangantakutlipas #as23 #23
Sempena kemenangan manchester united malam semalam , bro nak payung satu video buat penyokong setia manchester united sorang ni β†’ @intanserah anggaplah video ni hadiah kemenangan . 😜

Tengok sampai habis guys padunya sepakan sis ni .. Sepakanya teramatlah padu sepadu dia rembat hati saya ni πŸ˜πŸ˜‚ cia 😝 .πŸ˜† Dia juga rajin di dalam court dan memiliki pelbagai skill yang menarik antaranya adalah rabona,ole, dan sentiasa senyum di dalam court .Skill yang paling mencuri tumpuan adalah pandai mencuri hati saya πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜‡ .. Kalau pasangan lain ibarat romeo and juliet kita pulak ibarat @rlukaku9 and @paulpogba hahah ... πŸ’

Semoga terhibur 😊

#arsmun #yagunnersya #gloryglorymanunited #haritakhujanpun #sajajepayung #sediakanpayungsebelumhujan #kalaupayungtakadaintanpayungkanada #23kalichia #loveusmile #senyumselalu #habangpayung #futsalmalaysia #alanwalkerspectre #harapintantakmakanrambutdahbilalapar #makanlahnasikansedap #hahahaha #cumicumi #jangankecam #jomisapgambersama #janganisapgam #jangantakutlipas #is23 #as23 #23
Sempena kemenangan manchester united malam semalam , bro nak payung satu video buat penyokong setia manchester united sorang ni β†’ @intanserah anggaplah video ni hadiah kemenangan . 😜 Tengok sampai habis guys padunya sepakan sis ni .. Sepakanya teramatlah padu sepadu dia rembat hati saya ni πŸ˜πŸ˜‚ cia 😝 .πŸ˜† Dia juga rajin di dalam court dan memiliki pelbagai skill yang menarik antaranya adalah rabona,ole, dan sentiasa senyum di dalam court .Skill yang paling mencuri tumpuan adalah pandai mencuri hati saya πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜‡ .. Kalau pasangan lain ibarat romeo and juliet kita pulak ibarat @rlukaku9 and @paulpogba hahah ... πŸ’ Semoga terhibur 😊 #arsmun  #yagunnersya  #gloryglorymanunited  #haritakhujanpun  #sajajepayung  #sediakanpayungsebelumhujan  #kalaupayungtakadaintanpayungkanada  #23kalichia  #loveusmile  #senyumselalu  #habangpayung  #futsalmalaysia  #alanwalkerspectre  #harapintantakmakanrambutdahbilalapar  #makanlahnasikansedap  #hahahaha  #cumicumi  #jangankecam  #jomisapgambersama  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #is23  #as23  #23 
Fahri, yang kini tinggal di Edinburgh dan bahkan menjadi dosen di University of Edinburgh, terpaksa menjalani ke hidupan sehari-harinya sendirian. Bersama dengan Paman Hulusi, asisten rumah tangganya yang berdarah Turki, ia meneruskan kehidupannya tanpa Aisha.
Terkadang Fahri masih saja menangis saat mengingat kenangan-kenangannya bersama Aisha. Kenyataan bahwa istri yang sangat dicintainya itu kini menghilang entah kemana, membuatnya nelangsa dan hampir putus asa. Maka ia menghabiskan hari-harinya dengan menenggelamkan diri dalam kesibukan pekerjaan, penelitian, mengajar, dan bisnis yang dulu dikelola berdua bersama Aisha.
Aisha menghilang dalam sebuah perjalanan ke Palestina bersama teman wanitanya saat ingin membuat cerita dan reportase tentang kehidupan di sana. Teman Aisha ditemukan dalam keadaan sudah kehilangan nyawa dan kondisi tubuh yang mengenaskan dan sangat mungkin kondisi Aisha juga sama meski tubuhnya belum ditemukan saat ini.
Sudah lebih dari dua tahun Fahri berduka dan tenggelam dalam usaha pencarian istri yang sanagat dicintainya itu. Ia pun pindah ke Edinburgh karena itulah kota yang sangat disukai Aisha di dataran Inggris. Dengan menyibukkan dirinya, ia berusaha menyingkirkan rasa sedihnya sekaligus memperbaiki citra Islam dan muslim di negeri dunia pertama itu. Ia berbuat baik pada tetangganya, menyebarkan ilmu agama pada berbagai pihak, dan membantu orang-orang yang butuh bantuannya tanpa memandang bulu.
Berbagai kegiatan menyibukkan dirinya, hingga sebuah pertanyaan mengusik datang dari berbagai pihak. Akankah ia membujang seumur hidup setelah ditinggal Aisha? Akankah ia bertemu dengan istrinya itu sekali lagi? πŸ’• 
P/s : Tarikh tayangan asal:Β 21 Disember 2017

Pengarah:Β Guntur Soeharjanto

Muzik digubah oleh:Β Tya Subiakto Satrio

Lakon layar:Β Alim Sudio

Siri filem:Β Ayat-Ayat Cinta film series

Editor:Β Cesa David Luckmansyah πŸ”₯

Sumber pakcik google πŸ”
@fedinuril @chelseaislan @tatjanasaphira  @filmaac2 @md_entertainment 😍

#mummyhappy #aac2 #ayatayatcinta2 #ayatayatcintabercerita #romantis #suppsampaikeatas #mairamairamai #janganlupa #21disember #taksabar #awesome #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #serah #as23 #23
Fahri, yang kini tinggal di Edinburgh dan bahkan menjadi dosen di University of Edinburgh, terpaksa menjalani ke hidupan sehari-harinya sendirian. Bersama dengan Paman Hulusi, asisten rumah tangganya yang berdarah Turki, ia meneruskan kehidupannya tanpa Aisha. Terkadang Fahri masih saja menangis saat mengingat kenangan-kenangannya bersama Aisha. Kenyataan bahwa istri yang sangat dicintainya itu kini menghilang entah kemana, membuatnya nelangsa dan hampir putus asa. Maka ia menghabiskan hari-harinya dengan menenggelamkan diri dalam kesibukan pekerjaan, penelitian, mengajar, dan bisnis yang dulu dikelola berdua bersama Aisha. Aisha menghilang dalam sebuah perjalanan ke Palestina bersama teman wanitanya saat ingin membuat cerita dan reportase tentang kehidupan di sana. Teman Aisha ditemukan dalam keadaan sudah kehilangan nyawa dan kondisi tubuh yang mengenaskan dan sangat mungkin kondisi Aisha juga sama meski tubuhnya belum ditemukan saat ini. Sudah lebih dari dua tahun Fahri berduka dan tenggelam dalam usaha pencarian istri yang sanagat dicintainya itu. Ia pun pindah ke Edinburgh karena itulah kota yang sangat disukai Aisha di dataran Inggris. Dengan menyibukkan dirinya, ia berusaha menyingkirkan rasa sedihnya sekaligus memperbaiki citra Islam dan muslim di negeri dunia pertama itu. Ia berbuat baik pada tetangganya, menyebarkan ilmu agama pada berbagai pihak, dan membantu orang-orang yang butuh bantuannya tanpa memandang bulu. Berbagai kegiatan menyibukkan dirinya, hingga sebuah pertanyaan mengusik datang dari berbagai pihak. Akankah ia membujang seumur hidup setelah ditinggal Aisha? Akankah ia bertemu dengan istrinya itu sekali lagi? πŸ’• P/s : Tarikh tayangan asal:Β 21 Disember 2017 Pengarah:Β Guntur Soeharjanto Muzik digubah oleh:Β Tya Subiakto Satrio Lakon layar:Β Alim Sudio Siri filem:Β Ayat-Ayat Cinta film series Editor:Β Cesa David Luckmansyah πŸ”₯ Sumber pakcik google πŸ” @fedinuril @chelseaislan @tatjanasaphira @filmaac2 @md_entertainment 😍 #mummyhappy  #aac2  #ayatayatcinta2  #ayatayatcintabercerita  #romantis  #suppsampaikeatas  #mairamairamai  #janganlupa  #21disember  #taksabar  #awesome  #jangankecam  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #serah  #as23  #23 
Dalam banyakΒ² bunga , bunga ni la favourite saya πŸŒΉπŸ˜† .. suara boek dari @arajohari 😍 . #bunga #araaf2016 #akustik #suaratakpernahmengecewakan #goodluck #thrgegar #takjemudengar #terbaik #janganisapgam #jangantakutlipas #serah #as23 #23
Orang kata mendung tak berertinya hujan β˜” , Begitu juga dengan jatuh . Jatuh tak semestinya cinta ❀, Boleh juga jadi jatuh tangga sebab ternampak bodoh lalu 😁. 'eh bodoh pulek πŸ˜† i means *jodoh .. hahah πŸ˜…β›… #mendungtakberertihujan #jatuhtaksemestinyacinta #bodohyanglalu #manajodoh  #payunggambarstadiumcomel #darulmakmurstadium #captionkenakedengangambar #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #serah #as23 #23
Di saat anda jatuh bukalah mata anda seluasnya , Supaya anda dapat melihat siapakah yang membuat anda jatuh .πŸ‘€ #lirikkanmatamu #matatakbolehnakbawakbincang #jatuhbangkitsemula #habangpayung #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #serah #as23 #23
● ● ●
Pecah jari-jemari tekan tubi pensil kayu,
Resah harianku telan ubi berkipas bayu, Bangkit hadap mentari biar terik ku tak layu,
Belari kerah lagi selagi ku dirgahayu, Serapah pejuang-ulang sehingga mahkota dijulang, 
Dari putih mata, biar putus tunjang, putih tulang, Kalah sekali bukan bermakna selamanyaπŸ† ⚽ 
#pucketfckuantan
#football2017
#football9side 
#jengka21
#comebackstronger 
#risingtogether 
#janganisapgam 
#jangantakutlipas
#serah
#as23
#23
● ● ● Pecah jari-jemari tekan tubi pensil kayu, Resah harianku telan ubi berkipas bayu, Bangkit hadap mentari biar terik ku tak layu, Belari kerah lagi selagi ku dirgahayu, Serapah pejuang-ulang sehingga mahkota dijulang, Dari putih mata, biar putus tunjang, putih tulang, Kalah sekali bukan bermakna selamanyaπŸ† ⚽ #pucketfckuantan  #football2017  #football9side  #jengka21  #comebackstronger  #risingtogether  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #serah  #as23  #23 
I nak payung pantun orang putih satu kali hahahah , kena tak kena terserah dan berserah jelah..
πŸ˜‚

Love this song ,
Love this voice ,
Love your smile more than your voice , HahhahaπŸ˜‚ πŸ˜„

Credit to @intanserah 🎀 & guitar yang power dari @dreamchology 🎸

#adele #alliask #malaysiancover #sercover #serahcover #cover #guitarcover #guitar #dreamchology #pantuntigakerat #blackandwhite #loveu #loveusmile #keepsmiling #nicesmile #intanpayung #bilasaatnyatelahtibakuinginkaumenjadiisteriku #hahahahah #hurmsss #suaramacamella
#intanserah #serah #is23 #as23 #jangankecam #jomsapgam #jomlah #janganisapgam #jangantakutlipas #23
I nak payung pantun orang putih satu kali hahahah , kena tak kena terserah dan berserah jelah.. πŸ˜‚ Love this song , Love this voice , Love your smile more than your voice , HahhahaπŸ˜‚ πŸ˜„ Credit to @intanserah 🎀 & guitar yang power dari @dreamchology 🎸 #adele  #alliask  #malaysiancover  #sercover  #serahcover  #cover  #guitarcover  #guitar  #dreamchology  #pantuntigakerat  #blackandwhite  #loveu  #loveusmile  #keepsmiling  #nicesmile  #intanpayung  #bilasaatnyatelahtibakuinginkaumenjadiisteriku  #hahahahah  #hurmsss  #suaramacamella  #intanserah  #serah  #is23  #as23  #jangankecam  #jomsapgam  #jomlah  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #23 
apa beza nike dengan awak ? nike just do it , awak just keep smile ❀😊 .. #nike #ootd #keepsmiling #senyumituindah #senyumselalu #senyumitusedekah #loveusmile #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #serah #intanserah #AS23 #23
Goodluck to all SPM candidate πŸ™ . especially to all my friends πŸ™ŒπŸ™† , jawab dengan elok and dengan sabar 😠.. bukan macam nak cari goal selepas tertinggalan 3 kosong πŸ˜… . Bismillah let's go πŸ’ͺ .. πŸ’™

#tb #spm #2017 #batch00 #jawabelokΒ² #abangwishadikadik #ikutkatahati #goodluck #pesan #INSYAALLAH #jangannakal #jangankecam #janganisapgam #jangantakutlipas #AS23 #23
Senyum, tak perlu ragu
Senyum, usah dibimbang
Tiada seindah senyumanmu
Bukan maksud tuk memikat
Tapi kalau kau terpikat
Ku tak kisah, apa salahnya
Kalau dah pandang jangan malu
Tidak salah tuk mengenali
Siapa kata kamu tak cantik kalau senyum? (tiada masalah)
Siapa kata aku mengata kalau senyum? (tiada masalah)
Ok, tiada masalah
Tiada masalah ..πŸ˜…πŸ˜. πŸ˜‡

Credit to @azizharun212 🎢

Tak salah kalau kita senyum kan ? Senyum juga merupakan satu sedekah , jadi teruskanlah senyum sampai lengah tulang pipi tu πŸ˜‚ .. Senyumlah dengan ku πŸ˜‰πŸ˜ .

Akhir kata , saya ada sedikit tips untuk korang semua . kalau jodoh lalu korang jangan senyum , korang cuba jelir kan lidah dekat jodoh korang tu.. confirm jodoh korang tu lari sebab korang bodoh πŸ˜‚πŸ˜‚. πŸ˜‡

#senyum #senyumlah #senyumitucomel #senyumitusedekah #kepadayangsudi #brocuba #manajodoh #hurm
#manabodoh #habangpayung #jangankecamhabang #syoksendiri #motorsiapa #yangsayatagsemuaidola #idolamerata #happy #helloween #trickortreat #futsal #kuantanfutsal #legendfutsal #futsalmalaysia #pagisiangpetangmalambola #deanambrose #janganisapgam #jangantakutlipas #MY #AS23 #23
Senyum, tak perlu ragu Senyum, usah dibimbang Tiada seindah senyumanmu Bukan maksud tuk memikat Tapi kalau kau terpikat Ku tak kisah, apa salahnya Kalau dah pandang jangan malu Tidak salah tuk mengenali Siapa kata kamu tak cantik kalau senyum? (tiada masalah) Siapa kata aku mengata kalau senyum? (tiada masalah) Ok, tiada masalah Tiada masalah ..πŸ˜…πŸ˜. πŸ˜‡ Credit to @azizharun212 🎢 Tak salah kalau kita senyum kan ? Senyum juga merupakan satu sedekah , jadi teruskanlah senyum sampai lengah tulang pipi tu πŸ˜‚ .. Senyumlah dengan ku πŸ˜‰πŸ˜ . Akhir kata , saya ada sedikit tips untuk korang semua . kalau jodoh lalu korang jangan senyum , korang cuba jelir kan lidah dekat jodoh korang tu.. confirm jodoh korang tu lari sebab korang bodoh πŸ˜‚πŸ˜‚. πŸ˜‡ #senyum  #senyumlah  #senyumitucomel  #senyumitusedekah  #kepadayangsudi  #brocuba  #manajodoh  #hurm  #manabodoh  #habangpayung  #jangankecamhabang  #syoksendiri  #motorsiapa  #yangsayatagsemuaidola  #idolamerata  #happy  #helloween  #trickortreat  #futsal  #kuantanfutsal  #legendfutsal  #futsalmalaysia  #pagisiangpetangmalambola  #deanambrose  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #MY  #AS23  #23 
Auchhhh 😱😰😨 .. πŸ˜‡

Apabila anda bermain bolasepak terlalu mengikut akan perasaan ini lah hasilnya . Jadi sebelum anda membuat keputusan untuk menjadi player bolasepak , mental lah perkara pertama yang harus anda mengawalnya dengan betul kedua barulah bola πŸ˜„ .. Kalau anda rasa geram atau marah sangat jangan lepaskanya atas padang bola , anda cuba tukar sukan okay ? Anda cubalah masuk ufc di situ anda nak lepaskan geram selama mana pun boleh . Lagipun ufc tak ada kad merah πŸ˜…

P/s : cuma nasihat kepada adik adik yang baru kenal bolasepak dan kepada abang abang yang panas baran tuh 😁 . Akhir pesan Janganisapgam dan majulah sukan untuk negara πŸ’ͺ !! πŸ‘Ό

Credit to @goalfix πŸ“· .

#football #dangerous #veryhurt #ufc #yellowcard #redcard #europefootball #asiafootball #worldfootball #malaysia #negarakumalaysia #bolasepakmalaysia #harimaumalaya #malaysiatigers #astroarenahd #habangpayung  #jangankecamhabang #cumapesan #malaysiavshongkong #famlangsat #gurauje #hahahaha #55555 #instagram #video #goalfix #433 #janganisapgam #jangantakutlipas #23
Auchhhh 😱😰😨 .. πŸ˜‡ Apabila anda bermain bolasepak terlalu mengikut akan perasaan ini lah hasilnya . Jadi sebelum anda membuat keputusan untuk menjadi player bolasepak , mental lah perkara pertama yang harus anda mengawalnya dengan betul kedua barulah bola πŸ˜„ .. Kalau anda rasa geram atau marah sangat jangan lepaskanya atas padang bola , anda cuba tukar sukan okay ? Anda cubalah masuk ufc di situ anda nak lepaskan geram selama mana pun boleh . Lagipun ufc tak ada kad merah πŸ˜… P/s : cuma nasihat kepada adik adik yang baru kenal bolasepak dan kepada abang abang yang panas baran tuh 😁 . Akhir pesan Janganisapgam dan majulah sukan untuk negara πŸ’ͺ !! πŸ‘Ό Credit to @goalfix πŸ“· . #football  #dangerous  #veryhurt  #ufc  #yellowcard  #redcard  #europefootball  #asiafootball  #worldfootball  #malaysia  #negarakumalaysia  #bolasepakmalaysia  #harimaumalaya  #malaysiatigers  #astroarenahd  #habangpayung  #jangankecamhabang  #cumapesan  #malaysiavshongkong  #famlangsat  #gurauje  #hahahaha  #55555  #instagram  #video  #goalfix  #433  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #23 
Sempena 23rd ini anaserah ingin memayung anda dengan aksi boomerang yang tak berapa nak boomerang sangat ni 😹 . 
kejadian ini terjadi sejurus selepas kami layak ke rumah masingΒ² setelah berjaya disingkirkan dari peringkat kumpulan akibat perbezaan hanya dengan satu mata 😣 . apa pun kami dari phuket fc dah buat yang baik dan terbaik πŸ’ͺ

P/s : korang tolong jangan tanya apa yang tiga orang dekat belakang tu buat dan tolong jangan tanya apa jenis nama tarian yang @its_ajiss buat 😁 .. akhir kata janganisapgam dan majulah sukan untuk negara . πŸ’ͺ

Credit to @luqmandiego πŸ“·

#23oktober #futsal #futsalmalysia #playgroundno6 #malaysia #tournamentfutsal #macfc #kamiredha #kamipasrah #nice #shot #joget #boomerang #nike #kedaijersikita #jersimurahoutlet #bangkitbersama #kitajuara #winningmentality #futsal2017 #throwback #congratulationsmacfc #phuketfc #jariakukauyangpanas #arsenal #novaping #janganisapgam #jangantakutlipas #23
Sempena 23rd ini anaserah ingin memayung anda dengan aksi boomerang yang tak berapa nak boomerang sangat ni 😹 . kejadian ini terjadi sejurus selepas kami layak ke rumah masingΒ² setelah berjaya disingkirkan dari peringkat kumpulan akibat perbezaan hanya dengan satu mata 😣 . apa pun kami dari phuket fc dah buat yang baik dan terbaik πŸ’ͺ P/s : korang tolong jangan tanya apa yang tiga orang dekat belakang tu buat dan tolong jangan tanya apa jenis nama tarian yang @its_ajiss buat 😁 .. akhir kata janganisapgam dan majulah sukan untuk negara . πŸ’ͺ Credit to @luqmandiego πŸ“· #23oktober  #futsal  #futsalmalysia  #playgroundno6  #malaysia  #tournamentfutsal  #macfc  #kamiredha  #kamipasrah  #nice  #shot  #joget  #boomerang  #nike  #kedaijersikita  #jersimurahoutlet  #bangkitbersama  #kitajuara  #winningmentality  #futsal2017  #throwback  #congratulationsmacfc  #phuketfc  #jariakukauyangpanas  #arsenal  #novaping  #janganisapgam  #jangantakutlipas  #23 
Great match hell in a cell kevin owens vs shane mcmahon 😬πŸ’ͺ.. πŸ˜‡

#hiac #wwe #smackdownlive #kevinowens #samizayn #shanemcmahon #mcmahon #live #hellinacell #fightforrights #moneyman #awesome #greatmatch #lifeordeath #talkingsmack #uwantsomecomegetsome #jangantakutlipas #23
Shield is back 😱😨 ?😍. #deanambrose #romanreigns #sethrollins #theshield #wwe #wweraw #shield #isback #themiz #ohno #jangantakutlipas #23
my favourite 😍 . @m10_official @arsenal @dfb_team #mesutozil #arsenal #dfb_team #mesutozilcool #gunners4life #germany #idola #jangantakutlipas #23
Happy Birthday Aunty Yuya ku Sayang ❀️ @sryasmra 
Semoga dikurniakan kesihatan yg baik, dipermudahkan dalam segala urusan dan diberi rezeki yg melimpah ruah

Ucapan khas dr kakakmu #jangantakutlipas #cepat2habisbelajar #janganjerit2terkejutbakalnnt kihkih

We all love u so much From Akak, Abg n Baby Ifra