an online Instagram web viewer

#ireadbooks medias

Photos

Halo lagii..hihi..jangan bosen ya.. 😂
Aku lagi ikut challenge dari @bookish_indonesia buat baca genre Fantasy Romance di #readingchallenge_Feb18 dan skalian pas pula sama tema baca bareng Februari Gank Ratjun, yaitu Romance #GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng .. jadi lah aku semangat nge-post romance2 ini.
.
Nah ini pertama kalinya aku baca karya mbak Prisca. Buku yang manis dan menyentuh, tapi sayangnya...
Tipis mbaak.. aku masih momogi mo mo lagi 🤣 
Aku suka banget cara bercerita sesembaknya (beuh ketahuan deh aku followers siapa 😂) terasa kayak aku lagi baca novel Jepang terjemahan. Beneran loh.. aku suka banget dialog2 rasa Jepangnya itu. 
Ceritanya simpel banget, ringan, anehnya bisa bikin hang over. Gak bisa hilang dari otak aku. 
So mungkin setelah baca ini, aku mau berburu karya mba Prisca yang lain (siap2 di dm tokbuk onlen 😂) (langsung jawab disini aja..saldoku lagi enol kaka..ga ada tombol auto refill-nya soalnya)
.
Yok ikutan @editanainggolan39 @tanu.abdullah
.
#bookstagram #ireadbooks #bookaddict #booktiful #booklover #booknerd #bookworm #booklicious #bookish #bookstagramindonesia #booksofinstagram
#bookstagram #bookishlove #story #imagine #instagood #love #nook #instabook #paper #photooftheday #bestphotooftheday #kindle #reader #readinglist #bookstagramfeature #bookaholic #bibliophile #bookphotography
Halo lagii..hihi..jangan bosen ya.. 😂 Aku lagi ikut challenge dari @bookish_indonesia buat baca genre Fantasy Romance di #readingchallenge_Feb18  dan skalian pas pula sama tema baca bareng Februari Gank Ratjun, yaitu Romance #GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng  .. jadi lah aku semangat nge-post romance2 ini. . Nah ini pertama kalinya aku baca karya mbak Prisca. Buku yang manis dan menyentuh, tapi sayangnya... Tipis mbaak.. aku masih momogi mo mo lagi 🤣 Aku suka banget cara bercerita sesembaknya (beuh ketahuan deh aku followers siapa 😂) terasa kayak aku lagi baca novel Jepang terjemahan. Beneran loh.. aku suka banget dialog2 rasa Jepangnya itu. Ceritanya simpel banget, ringan, anehnya bisa bikin hang over. Gak bisa hilang dari otak aku. So mungkin setelah baca ini, aku mau berburu karya mba Prisca yang lain (siap2 di dm tokbuk onlen 😂) (langsung jawab disini aja..saldoku lagi enol kaka..ga ada tombol auto refill-nya soalnya) . Yok ikutan @editanainggolan39 @tanu.abdullah . #bookstagram  #ireadbooks  #bookaddict  #booktiful  #booklover  #booknerd  #bookworm  #booklicious  #bookish  #bookstagramindonesia  #booksofinstagram  #bookstagram  #bookishlove  #story  #imagine  #instagood  #love  #nook  #instabook  #paper  #photooftheday  #bestphotooftheday  #kindle  #reader  #readinglist  #bookstagramfeature  #bookaholic  #bibliophile  #bookphotography 
Hey halooo..
.
Aku akhirnya baca Red Queen setelah bertahun-tahun menundanya. Jadi awal-awal aku lihat series ini, aku pengin banget beli bukunya, trus sampai agak pengen, sampai akhirnya gak pengen. Tapi berhubung penasaran, aku iseng cari di iJak..eh ada. Akhirnya klik borrow trus read. So ini review dari aku. Tapi CAUTION, INI UNPOPULAR OPINION. Boleh skip aja kalau mau. .
Yang aku rasakan dari baca Red Queen ini tuh kayak yang..helloow..gitu. Ide awal ceritanya sih bagus, aku berharap banyak yah. Dari latar belakang dunia dystopia gitu, trus berbelok jadi banyak porsi romance yang -uuh soo tipikal gak sih- . Gadis biasa, dari desa yang teraniaya..trus tiba-tiba (tiba-tiba banget) punya kekuatan super, trus direbutin cowok-cowok (2 PANGERAN -pangeran booo..gila kali keles- + 1 sahabatnya dari kecil), trus dimusuhin cewek2 yang memperebutkan pangeran itu, trus pangeran itu bergantian bertaruh nyawa untuk menyelamatkan nyawa si tokoh utama ini -😥-. So tipikal? Yes. Kamu mau pengen banget kayak gitu? Yes / 😂🔫. Trus beres romance2.. berbelok lagi jadi drama keluarga kerajaan😂 perangnya kapan perangnya..
Naah..ini nih dibawah ini.
Oke cukup cacimakinya. Nah ni bagian bagusnya sekarang 👇👇
Tapii..naah tapi.. PLOT TWISTNYA BAGUS BANGET. Halaman 400 ke belakang aku menikmati baca dengan mata melotot dan jantung berdebar-debar. Apalagi kalau bukan adegan berantem. Walaupun belum perang, tapi cukup mengobati hatiku yang luka. So guys..kalian yang ragu-ragu mau baca RQ..ayooo baca. Tahanlah kesirikan kalian terhadap Mare..(nanti bisa lah kita karungin Mare bareng2 dan jorokin ke jurang hahaha) dan fokuslah pada Cal / eh 🙈 .
#readingchallenge_bookishFeb18 @anywdk.books @nuifebrianti
#GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng

#bookstagram #ireadbooks #bookaddict #booktiful #booklover #booknerd #bookworm #booklicious #bookish #bookstagramindonesia #booksofinstagram
#bookstagram #bookishlove #story #imagine #instagood #love #nook #instabook #paper #photooftheday #bestphotooftheday #kindle #reader #readinglist #bookstagramfeature #bookaholic #bibliophile #bookphotography
Hey halooo.. . Aku akhirnya baca Red Queen setelah bertahun-tahun menundanya. Jadi awal-awal aku lihat series ini, aku pengin banget beli bukunya, trus sampai agak pengen, sampai akhirnya gak pengen. Tapi berhubung penasaran, aku iseng cari di iJak..eh ada. Akhirnya klik borrow trus read. So ini review dari aku. Tapi CAUTION, INI UNPOPULAR OPINION. Boleh skip aja kalau mau. . Yang aku rasakan dari baca Red Queen ini tuh kayak yang..helloow..gitu. Ide awal ceritanya sih bagus, aku berharap banyak yah. Dari latar belakang dunia dystopia gitu, trus berbelok jadi banyak porsi romance yang -uuh soo tipikal gak sih- . Gadis biasa, dari desa yang teraniaya..trus tiba-tiba (tiba-tiba banget) punya kekuatan super, trus direbutin cowok-cowok (2 PANGERAN -pangeran booo..gila kali keles- + 1 sahabatnya dari kecil), trus dimusuhin cewek2 yang memperebutkan pangeran itu, trus pangeran itu bergantian bertaruh nyawa untuk menyelamatkan nyawa si tokoh utama ini -😥-. So tipikal? Yes. Kamu mau pengen banget kayak gitu? Yes / 😂🔫. Trus beres romance2.. berbelok lagi jadi drama keluarga kerajaan😂 perangnya kapan perangnya.. Naah..ini nih dibawah ini. Oke cukup cacimakinya. Nah ni bagian bagusnya sekarang 👇👇 Tapii..naah tapi.. PLOT TWISTNYA BAGUS BANGET. Halaman 400 ke belakang aku menikmati baca dengan mata melotot dan jantung berdebar-debar. Apalagi kalau bukan adegan berantem. Walaupun belum perang, tapi cukup mengobati hatiku yang luka. So guys..kalian yang ragu-ragu mau baca RQ..ayooo baca. Tahanlah kesirikan kalian terhadap Mare..(nanti bisa lah kita karungin Mare bareng2 dan jorokin ke jurang hahaha) dan fokuslah pada Cal / eh 🙈 . #readingchallenge_bookishFeb18  @anywdk.books @nuifebrianti #GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng  #bookstagram  #ireadbooks  #bookaddict  #booktiful  #booklover  #booknerd  #bookworm  #booklicious  #bookish  #bookstagramindonesia  #booksofinstagram  #bookstagram  #bookishlove  #story  #imagine  #instagood  #love  #nook  #instabook  #paper  #photooftheday  #bestphotooftheday  #kindle  #reader  #readinglist  #bookstagramfeature  #bookaholic  #bibliophile  #bookphotography 
One of my most anticipated reads of 2017 and she did not disappoint ❤️
......
And yes I stole my little sister for this picture 🤷‍♀️ #renegades #marissameyer #yascifi #youngadultbooks #yareads2017 #superhero #herolife #bookstagram #bookstagrammer #bookstagramfeature #reader #readersofinstagram #booksofinstagram #fallreads #ireadya #ireadscifi #bookworm #bookcollector #ireadtoomuch #ireadbooks #bookishlove
highly anticipated Reid (read, hah) alert! •
.
this is the final book in Penny Reid’s Knitting in the City series. and sorry to rub it in bookies but this lucky lady just so happens to have already read her ARC copy. I couldn’t wait to dive in even though it meant saying goodbye. •
.
the good news is we have plenty more of her Winston Brothers series left to look forward to. and Penny shows no sign of stopping even more spinoffs. I. Am. Here. For. It. •
. 
#arcreads #arcreview #pennyreid #marriageofinconvenience #knittinginthecity #seriesender #contemporaryromance #romancebooks #smartromance #favouriteauthors #bibliophile #reader #igreads #bookstagram #bookstagrammer #bookstagramfeature #readersofinsta #ilovebooks #ireadbooks #bookish #readerlife #booknerd #bookaddict
highly anticipated Reid (read, hah) alert! • . this is the final book in Penny Reid’s Knitting in the City series. and sorry to rub it in bookies but this lucky lady just so happens to have already read her ARC copy. I couldn’t wait to dive in even though it meant saying goodbye. • . the good news is we have plenty more of her Winston Brothers series left to look forward to. and Penny shows no sign of stopping even more spinoffs. I. Am. Here. For. It. • . #arcreads  #arcreview  #pennyreid  #marriageofinconvenience  #knittinginthecity  #seriesender  #contemporaryromance  #romancebooks  #smartromance  #favouriteauthors  #bibliophile  #reader  #igreads  #bookstagram  #bookstagrammer  #bookstagramfeature  #readersofinsta  #ilovebooks  #ireadbooks  #bookish  #readerlife  #booknerd  #bookaddict 
Coming February 19th‼️
Lady Heroin
Stand-alone Novel
#mlpp
#TREACH
#TRUTH
#TYCOON
#TIA
#TASHARA

Kijafa “Lady Heroin” Left behind the life she knew to walk into the life she deserved. All her life she had to fight and in her position nothing has changed. Lady Heroin has managed to work her way to the top and is still is willing to get back in the streets and apply Pressure!

When she forced to returning home for her fathers funeral she is faced with past that she wanted to forget. Treach, Tycoon and Truth are their mothers children even though majority of them hate to admit it. 
Tyreek “Treach” is the oldest, educated and has his mother’s business sense; so he’s the deadliest of the trio.

Tysean “Truth” is the middle child. Truth lives up to his name with no filter like his mother. Truth cuts with his words so he very seldomly has to use violence but if he does their will be slow singing and flower bringing.

Tyreese “Tycoon” the baby. The problem child. Causes the most hell for the family. Tyreek has done everything possible to keep Tycoon away from the family business. it’s in Tycoon’s blood and he wants what he feels he’s entitled to have like his mama!

Lady Heroin touched down to cause hell! She isn’t accepting  anything less than the upmost respect from everybody including family. Secrets are exposed, family bonds are tested and old debts have to be paid. Heroin is addictive, known to increase your heart rate and raise your blood pressure and she’s back!
#mlpp
#nidda
#urbanromance 
#hoodfiction 
#hoodlove 
#urbanfiction 
#streetlit 
#streetliterature 
#authoursofinstagram 
#kindleunlimited 
#amazon
#readers
#iwrite
#blackgirlmagic 
#blackexcellence 
#ireadbooks 
#cantstopwontstop 
#igrind25/8
#readersofig 
#urbanromance 
#africanamericanliterature 
#blackliterature 
#hoodstories
Coming February 19th‼️ Lady Heroin Stand-alone Novel #mlpp  #TREACH  #TRUTH  #TYCOON  #TIA  #TASHARA  Kijafa “Lady Heroin” Left behind the life she knew to walk into the life she deserved. All her life she had to fight and in her position nothing has changed. Lady Heroin has managed to work her way to the top and is still is willing to get back in the streets and apply Pressure! When she forced to returning home for her fathers funeral she is faced with past that she wanted to forget. Treach, Tycoon and Truth are their mothers children even though majority of them hate to admit it. Tyreek “Treach” is the oldest, educated and has his mother’s business sense; so he’s the deadliest of the trio. Tysean “Truth” is the middle child. Truth lives up to his name with no filter like his mother. Truth cuts with his words so he very seldomly has to use violence but if he does their will be slow singing and flower bringing. Tyreese “Tycoon” the baby. The problem child. Causes the most hell for the family. Tyreek has done everything possible to keep Tycoon away from the family business. it’s in Tycoon’s blood and he wants what he feels he’s entitled to have like his mama! Lady Heroin touched down to cause hell! She isn’t accepting anything less than the upmost respect from everybody including family. Secrets are exposed, family bonds are tested and old debts have to be paid. Heroin is addictive, known to increase your heart rate and raise your blood pressure and she’s back! #mlpp  #nidda  #urbanromance  #hoodfiction  #hoodlove  #urbanfiction  #streetlit  #streetliterature  #authoursofinstagram  #kindleunlimited  #amazon  #readers  #iwrite  #blackgirlmagic  #blackexcellence  #ireadbooks  #cantstopwontstop  #igrind25 /8 #readersofig  #urbanromance  #africanamericanliterature  #blackliterature  #hoodstories 
Available Now‼️
Link in Bio
Coming February 19th‼️
Lady Heroin
Stand-alone Novel
#mlpp
#TREACH
#TRUTH
#TYCOON
#TIA
#TASHARA

Kijafa “Lady Heroin” Left behind the life she knew to walk into the life she deserved. All her life she had to fight and in her position nothing has changed. Lady Heroin has managed to work her way to the top and is still is willing to get back in the streets and apply Pressure!

When she forced to returning home for her fathers funeral she is faced with past that she wanted to forget. Treach, Tycoon and Truth are their mothers children even though majority of them hate to admit it. 
Tyreek “Treach” is the oldest, educated and has his mother’s business sense; so he’s the deadliest of the trio.

Tysean “Truth” is the middle child. Truth lives up to his name with no filter like his mother. Truth cuts with his words so he very seldomly has to use violence but if he does their will be slow singing and flower bringing.

Tyreese “Tycoon” the baby. The problem child. Causes the most hell for the family. Tyreek has done everything possible to keep Tycoon away from the family business. it’s in Tycoon’s blood and he wants what he feels he’s entitled to have like his mama!

Lady Heroin touched down to cause hell! She isn’t accepting  anything less than the upmost respect from everybody including family. Secrets are exposed, family bonds are tested and old debts have to be paid. Heroin is addictive, known to increase your heart rate and raise your blood pressure and she’s back!
#mlpp
#nidda
#urbanromance 
#hoodfiction 
#hoodlove 
#urbanfiction 
#streetlit 
#streetliterature 
#authoursofinstagram 
#kindleunlimited 
#amazon
#readers
#iwrite
#blackgirlmagic 
#blackexcellence 
#ireadbooks 
#cantstopwontstop 
#igrind25/8
#readersofig 
#urbanromance 
#africanamericanliterature 
#blackliterature 
#hoodstories
Available Now‼️ Link in Bio Coming February 19th‼️ Lady Heroin Stand-alone Novel #mlpp  #TREACH  #TRUTH  #TYCOON  #TIA  #TASHARA  Kijafa “Lady Heroin” Left behind the life she knew to walk into the life she deserved. All her life she had to fight and in her position nothing has changed. Lady Heroin has managed to work her way to the top and is still is willing to get back in the streets and apply Pressure! When she forced to returning home for her fathers funeral she is faced with past that she wanted to forget. Treach, Tycoon and Truth are their mothers children even though majority of them hate to admit it. Tyreek “Treach” is the oldest, educated and has his mother’s business sense; so he’s the deadliest of the trio. Tysean “Truth” is the middle child. Truth lives up to his name with no filter like his mother. Truth cuts with his words so he very seldomly has to use violence but if he does their will be slow singing and flower bringing. Tyreese “Tycoon” the baby. The problem child. Causes the most hell for the family. Tyreek has done everything possible to keep Tycoon away from the family business. it’s in Tycoon’s blood and he wants what he feels he’s entitled to have like his mama! Lady Heroin touched down to cause hell! She isn’t accepting anything less than the upmost respect from everybody including family. Secrets are exposed, family bonds are tested and old debts have to be paid. Heroin is addictive, known to increase your heart rate and raise your blood pressure and she’s back! #mlpp  #nidda  #urbanromance  #hoodfiction  #hoodlove  #urbanfiction  #streetlit  #streetliterature  #authoursofinstagram  #kindleunlimited  #amazon  #readers  #iwrite  #blackgirlmagic  #blackexcellence  #ireadbooks  #cantstopwontstop  #igrind25 /8 #readersofig  #urbanromance  #africanamericanliterature  #blackliterature  #hoodstories 
The view from the rocking chair I spent time in today at our local bookshop. The Bookworm is not only who I am, it's where I like to hang out. Also, they have coffee there. A book or a few, and java too? Yes, please! 📒 ☕ .
.
.
🐧
🐧
🐧
.
.
.
#thebookworm #bookshop #readingcorner #readingchair #gottaread #ireadbooks #reader #ilovetoread #ilovebooks #readingtime #booksandcoffee #booklover #bookstagrammer #bookfinds #usedbooks #newbooksforme #readingallthetime #bookworm #bibliophile #livres #libros #bookshelves #somanybooks #abookorafewandjavatoo
The view from the rocking chair I spent time in today at our local bookshop. The Bookworm is not only who I am, it's where I like to hang out. Also, they have coffee there. A book or a few, and java too? Yes, please! 📒 ☕ . . . 🐧 🐧 🐧 . . . #thebookworm  #bookshop  #readingcorner  #readingchair  #gottaread  #ireadbooks  #reader  #ilovetoread  #ilovebooks  #readingtime  #booksandcoffee  #booklover  #bookstagrammer  #bookfinds  #usedbooks  #newbooksforme  #readingallthetime  #bookworm  #bibliophile  #livres  #libros  #bookshelves  #somanybooks  #abookorafewandjavatoo 
She was struck by the simple truth that sometimes the most ordinary things could be made extraordinary, simply by doing them with the right people... #NicholasSparks, #TheLuckyOne

Tags: #amity, #companionship
#GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng .
Morniing guuyysss..how's life? 
Its Monday and I feel positive about everything. 
Karena semua penantian pasti ada akhirnya (kecuali penantian buku diskonan dari bukabuku.com /eh), semua masalah pasti ada solusinya dan semua rekening -yang masih aktif- pasti ada saldonya (walaupun saldo minimal yang gak bisa diambil 😂).
.
Aku baru selesai baca Lucky One by Nicholas Sparks. Opa Sparks adalah autobuyauthor aku di masa-masa aku masih unyu (walaupun sekarang juga tetep unyu) dan aku suka semua karyanya. Aku paling suka Dear John, The Best of Me dan Safe Haven. 
Jadi baca Lucky One ini oke bagus..tapi agak terasa kayak opa Sparks memaksakan diri menulisnya. Cara perpindahan flashback dan masa kini nya aku kurang suka, kayak tiba-tiba teringat..gitu..aku lebih suka selang seling aja bagian flash back, trus bagian sekarang. Tapi itu sih mau2nya aku aja ahhahahaha..
Trus karakternya yang diciptakan untuk dicintai a.k.a protagonisnya bener2 perfecto -cowok bisa masak bisa benerin rem mobil bisa main piano dan biola bisa bikin layang2 bisa main catur bisa main sama anak kecil bisa melatih anjing dan bisa itu2- nah yang antagonisnya dibuat bener2 brengsek gak ada bagus2nya -childish kejam pemarah orang kaya dan berkuasa mesum somplak ue sekali pokoknya-. Jadi otomatis pembaca gak punya pilihan mau tim-tim mana. 
Tapi teteeepp..akuu sukkkaaa. Suka cerita persahabatan, hubungan antar Logan, Ben, Nana dan cinta2an antara Logan dan Beth juga. Dan ada Zeus. Anjing herder yang pintar. Aku suka anjing selama itu berupa foto atau tokoh fiksi 😂
Kalau ada beneran aku minggir2 takut kakaa 😂 -pdhl kemarin ngaku2 blackwidow 😑 tapi penakut-
.

#bookstagram #ireadbooks #bookaddict #booktiful #booklover #booknerd #bookworm #booklicious #bookish #bookstagramindonesia #bookstagrammer
#bookworm #bookishlove #story #imagine #instagood #love #nook #instabook #paper #photooftheday #bestphotooftheday #kindle #reader #readinglist #bookphotography
She was struck by the simple truth that sometimes the most ordinary things could be made extraordinary, simply by doing them with the right people... #NicholasSparks , #TheLuckyOne  Tags: #amity , #companionship  #GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng  . Morniing guuyysss..how's life? Its Monday and I feel positive about everything. Karena semua penantian pasti ada akhirnya (kecuali penantian buku diskonan dari bukabuku.com /eh), semua masalah pasti ada solusinya dan semua rekening -yang masih aktif- pasti ada saldonya (walaupun saldo minimal yang gak bisa diambil 😂). . Aku baru selesai baca Lucky One by Nicholas Sparks. Opa Sparks adalah autobuyauthor aku di masa-masa aku masih unyu (walaupun sekarang juga tetep unyu) dan aku suka semua karyanya. Aku paling suka Dear John, The Best of Me dan Safe Haven. Jadi baca Lucky One ini oke bagus..tapi agak terasa kayak opa Sparks memaksakan diri menulisnya. Cara perpindahan flashback dan masa kini nya aku kurang suka, kayak tiba-tiba teringat..gitu..aku lebih suka selang seling aja bagian flash back, trus bagian sekarang. Tapi itu sih mau2nya aku aja ahhahahaha.. Trus karakternya yang diciptakan untuk dicintai a.k.a protagonisnya bener2 perfecto -cowok bisa masak bisa benerin rem mobil bisa main piano dan biola bisa bikin layang2 bisa main catur bisa main sama anak kecil bisa melatih anjing dan bisa itu2- nah yang antagonisnya dibuat bener2 brengsek gak ada bagus2nya -childish kejam pemarah orang kaya dan berkuasa mesum somplak ue sekali pokoknya-. Jadi otomatis pembaca gak punya pilihan mau tim-tim mana. Tapi teteeepp..akuu sukkkaaa. Suka cerita persahabatan, hubungan antar Logan, Ben, Nana dan cinta2an antara Logan dan Beth juga. Dan ada Zeus. Anjing herder yang pintar. Aku suka anjing selama itu berupa foto atau tokoh fiksi 😂 Kalau ada beneran aku minggir2 takut kakaa 😂 -pdhl kemarin ngaku2 blackwidow 😑 tapi penakut- . #bookstagram  #ireadbooks  #bookaddict  #booktiful  #booklover  #booknerd  #bookworm  #booklicious  #bookish  #bookstagramindonesia  #bookstagrammer  #bookworm  #bookishlove  #story  #imagine  #instagood  #love  #nook  #instabook  #paper  #photooftheday  #bestphotooftheday  #kindle  #reader  #readinglist  #bookphotography 
Scythe, by Neal Shusterman - I give it ⭐⭐⭐⭐🌠 (that's four and a half) outta 5 stars - with a side of eerie plausibility.

In the future there is no hunger or poverty, no wars, and no disease. All have been eradicated; people now live forever. As a result of this immortality, the planet is now overpopulated. How do we deal with overpopulation? Scythes - people who "glean" (end) people's lives in order to control overpopulation. Some Scythes glean with compassion, knowing they must help control overpopulation. Other Scythes glean ferociously and with reckless abandon - body counts are all that matter.

Scythe is the story of two teenagers, Citra and Rowan, who have been chosen as Scythe apprentices - and don't wanna be. Through rigorous, exhausting, and brutal training, they have one year to learn as much as they can so that they may become Scythes. Who are Citra and Rowan? Do they know each other? Will either of them become Scythes? If they do - what kind of Scythes might each become?

Neal Shusterman creates a future world in Scythe that is completely plausible. His explanation of what happened to Earth, of how borders were shifted and renamed, and the details of Citra and Rowan's journeys are so believable you will more than once shake your head and think that we could easily be headed in that direction. If you are a Neal Shusterman fan you will LOVE Scythe. If you are new to his writing, or dystopian YA reads, then this is the perfect book to start with. Scythe is the first of a trilogy but could very easily stand alone. As for me? Bring on book two NOW! 📒 ☕ .
.
.
🐧
🐧
🐧
.
.
.
#scythe #nealshusterman @nealshusterman #yabooks #yareads #dystopianbooks #bookreview #bookreviewer #ireadya #ireadbooks #ireviewbooks #readingya #booksandcoffee #greatreads #whattoread #girlswhoread #bookrecommendation #livres #bookobsessed #lovetoread #readingallthetime #readers #bookishlove #igbooks #igreads #abookorafewandjavatooreviews #abookorafewandjavatoo
Scythe, by Neal Shusterman - I give it ⭐⭐⭐⭐🌠 (that's four and a half) outta 5 stars - with a side of eerie plausibility. In the future there is no hunger or poverty, no wars, and no disease. All have been eradicated; people now live forever. As a result of this immortality, the planet is now overpopulated. How do we deal with overpopulation? Scythes - people who "glean" (end) people's lives in order to control overpopulation. Some Scythes glean with compassion, knowing they must help control overpopulation. Other Scythes glean ferociously and with reckless abandon - body counts are all that matter. Scythe is the story of two teenagers, Citra and Rowan, who have been chosen as Scythe apprentices - and don't wanna be. Through rigorous, exhausting, and brutal training, they have one year to learn as much as they can so that they may become Scythes. Who are Citra and Rowan? Do they know each other? Will either of them become Scythes? If they do - what kind of Scythes might each become? Neal Shusterman creates a future world in Scythe that is completely plausible. His explanation of what happened to Earth, of how borders were shifted and renamed, and the details of Citra and Rowan's journeys are so believable you will more than once shake your head and think that we could easily be headed in that direction. If you are a Neal Shusterman fan you will LOVE Scythe. If you are new to his writing, or dystopian YA reads, then this is the perfect book to start with. Scythe is the first of a trilogy but could very easily stand alone. As for me? Bring on book two NOW! 📒 ☕ . . . 🐧 🐧 🐧 . . . #scythe  #nealshusterman  @nealshusterman #yabooks  #yareads  #dystopianbooks  #bookreview  #bookreviewer  #ireadya  #ireadbooks  #ireviewbooks  #readingya  #booksandcoffee  #greatreads  #whattoread  #girlswhoread  #bookrecommendation  #livres  #bookobsessed  #lovetoread  #readingallthetime  #readers  #bookishlove  #igbooks  #igreads  #abookorafewandjavatooreviews  #abookorafewandjavatoo 
SFS:::: 1) post a picture of my feed in your story 
2) comment “Done” with your favorite book title
MUST be a bookstagram account!
>> I’ll be returning these for the next 5 days! 
GO GO GO
#bookstagram #bookstagrammer #sfs #readersofinstagram #booksofinstagram #readyplayerone #favebook #ireadyalit #ireadbooks #booknerd #bookpages #ireadatwork #readerlife
Dear friend, 
You are not a freak. You are wanted. You are necessary. You are the only you there is. Don’t be afraid to leave the castle. It’s a great big world out there. 
Love, a fellow reader
-Holding Up The Universe by Jennifer Niven
📚
Hey, avid readers! It's just now that I realized that I NEED A NEW JENNIFER NIVEN BOOK IN MY LIFE.
Also, I don't know what to say right now. So maybe, tell me how your weekend went? 😊
📖
#bookishfeatures #bookstagramfeature #culturetripbooks #bookcommunity #unitedbookstagram #bookstagrammersunite #jenniferniven #penguinrandomhouse #prhinternational #partner #holdinguptheuniverse #iloveya #ireadya #yabooks #yalovin #teenreads #ireadbooks #ilovebooks #ilovereading #mybookishlife #bookishlife #booknerdigan #booknerd #vscobooks #igreads
Dear friend, You are not a freak. You are wanted. You are necessary. You are the only you there is. Don’t be afraid to leave the castle. It’s a great big world out there. Love, a fellow reader -Holding Up The Universe by Jennifer Niven 📚 Hey, avid readers! It's just now that I realized that I NEED A NEW JENNIFER NIVEN BOOK IN MY LIFE. Also, I don't know what to say right now. So maybe, tell me how your weekend went? 😊 📖 #bookishfeatures  #bookstagramfeature  #culturetripbooks  #bookcommunity  #unitedbookstagram  #bookstagrammersunite  #jenniferniven  #penguinrandomhouse  #prhinternational  #partner  #holdinguptheuniverse  #iloveya  #ireadya  #yabooks  #yalovin  #teenreads  #ireadbooks  #ilovebooks  #ilovereading  #mybookishlife  #bookishlife  #booknerdigan  #booknerd  #vscobooks  #igreads 
Что необходимо для уютно проведённых выходных?✨
Аккуратно - на фото спойлер😂
⠀
Хорошая компания может состоять из друзей и близких, а может из отличной книги или расслабляющей музыки.
⠀ 
Эти выходные я провожу с опасным и загадочным #биллимиллиган Даниэла Киза. Увлекательно!😏
⠀ 
Познаём #хюгге
⠀
#мирдолжензнатьчтоячитаю #книги #уют #новосибирск #нск #ячитаю #книжныйчервь #новосиб #nsk #novosibirsk #read #bookstagram #book #ireadbooks #hugge #flatlay #флетлей
Что необходимо для уютно проведённых выходных?✨ Аккуратно - на фото спойлер😂 ⠀ Хорошая компания может состоять из друзей и близких, а может из отличной книги или расслабляющей музыки. ⠀ Эти выходные я провожу с опасным и загадочным #биллимиллиган  Даниэла Киза. Увлекательно!😏 ⠀ Познаём #хюгге  ⠀ #мирдолжензнатьчтоячитаю  #книги  #уют  #новосибирск  #нск  #ячитаю  #книжныйчервь  #новосиб  #nsk  #novosibirsk  #read  #bookstagram  #book  #ireadbooks  #hugge  #flatlay  #флетлей 
Coming February 19th‼️
Lady Heroin
Stand-alone Novel
#mlpp
#TREACH
#TRUTH
#TYCOON
#TIA
#TASHARA

Kijafa “Lady Heroin” Left behind the life she knew to walk into the life she deserved. All her life she had to fight and in her position nothing has changed. Lady Heroin has managed to work her way to the top and is still is willing to get back in the streets and apply Pressure!

When she forced to returning home for her fathers funeral she is faced with past that she wanted to forget. Treach, Tycoon and Truth are their mothers children even though majority of them hate to admit it. 
Tyreek “Treach” is the oldest, educated and has his mother’s business sense; so he’s the deadliest of the trio.

Tysean “Truth” is the middle child. Truth lives up to his name with no filter like his mother. Truth cuts with his words so he very seldomly has to use violence but if he does their will be slow singing and flower bringing.

Tyreese “Tycoon” the baby. The problem child. Causes the most hell for the family. Tyreek has done everything possible to keep Tycoon away from the family business. it’s in Tycoon’s blood and he wants what he feels he’s entitled to have like his mama!

Lady Heroin touched down to cause hell! She isn’t accepting  anything less than the upmost respect from everybody including family. Secrets are exposed, family bonds are tested and old debts have to be paid. Heroin is addictive, known to increase your heart rate and raise your blood pressure and she’s back!
#mlpp
#nidda
#urbanromance 
#hoodfiction 
#hoodlove 
#urbanfiction 
#streetlit 
#streetliterature 
#authoursofinstagram 
#kindleunlimited 
#amazon
#readers
#iwrite
#blackgirlmagic 
#blackexcellence 
#ireadbooks 
#cantstopwontstop 
#igrind25/8
#readersofig 
#urbanromance 
#africanamericanliterature 
#blackliterature 
#hoodstories
Coming February 19th‼️ Lady Heroin Stand-alone Novel #mlpp  #TREACH  #TRUTH  #TYCOON  #TIA  #TASHARA  Kijafa “Lady Heroin” Left behind the life she knew to walk into the life she deserved. All her life she had to fight and in her position nothing has changed. Lady Heroin has managed to work her way to the top and is still is willing to get back in the streets and apply Pressure! When she forced to returning home for her fathers funeral she is faced with past that she wanted to forget. Treach, Tycoon and Truth are their mothers children even though majority of them hate to admit it. Tyreek “Treach” is the oldest, educated and has his mother’s business sense; so he’s the deadliest of the trio. Tysean “Truth” is the middle child. Truth lives up to his name with no filter like his mother. Truth cuts with his words so he very seldomly has to use violence but if he does their will be slow singing and flower bringing. Tyreese “Tycoon” the baby. The problem child. Causes the most hell for the family. Tyreek has done everything possible to keep Tycoon away from the family business. it’s in Tycoon’s blood and he wants what he feels he’s entitled to have like his mama! Lady Heroin touched down to cause hell! She isn’t accepting anything less than the upmost respect from everybody including family. Secrets are exposed, family bonds are tested and old debts have to be paid. Heroin is addictive, known to increase your heart rate and raise your blood pressure and she’s back! #mlpp  #nidda  #urbanromance  #hoodfiction  #hoodlove  #urbanfiction  #streetlit  #streetliterature  #authoursofinstagram  #kindleunlimited  #amazon  #readers  #iwrite  #blackgirlmagic  #blackexcellence  #ireadbooks  #cantstopwontstop  #igrind25 /8 #readersofig  #urbanromance  #africanamericanliterature  #blackliterature  #hoodstories 
Coming February 19th‼️
Lady Heroin
Stand-alone Novel
#mlpp
#TREACH
#TRUTH
#TYCOON
#TIA
#TASHARA

Kijafa “Lady Heroin” Left behind the life she knew to walk into the life she deserved. All her life she had to fight and in her position nothing has changed. Lady Heroin has managed to work her way to the top and is still is willing to get back in the streets and apply Pressure!

When she forced to returning home for her fathers funeral she is faced with past that she wanted to forget. Treach, Tycoon and Truth are their mothers children even though majority of them hate to admit it. 
Tyreek “Treach” is the oldest, educated and has his mother’s business sense; so he’s the deadliest of the trio.

Tysean “Truth” is the middle child. Truth lives up to his name with no filter like his mother. Truth cuts with his words so he very seldomly has to use violence but if he does their will be slow singing and flower bringing.

Tyreese “Tycoon” the baby. The problem child. Causes the most hell for the family. Tyreek has done everything possible to keep Tycoon away from the family business. it’s in Tycoon’s blood and he wants what he feels he’s entitled to have like his mama!

Lady Heroin touched down to cause hell! She isn’t accepting  anything less than the upmost respect from everybody including family. Secrets are exposed, family bonds are tested and old debts have to be paid. Heroin is addictive, known to increase your heart rate and raise your blood pressure and she’s back!
#mlpp
#nidda
#urbanromance 
#hoodfiction 
#hoodlove 
#urbanfiction 
#streetlit 
#streetliterature 
#authoursofinstagram 
#kindleunlimited 
#amazon
#readers
#iwrite
#blackgirlmagic 
#blackexcellence 
#ireadbooks 
#cantstopwontstop 
#igrind25/8
#readersofig 
#urbanromance 
#africanamericanliterature 
#blackliterature 
#hoodstories
Coming February 19th‼️ Lady Heroin Stand-alone Novel #mlpp  #TREACH  #TRUTH  #TYCOON  #TIA  #TASHARA  Kijafa “Lady Heroin” Left behind the life she knew to walk into the life she deserved. All her life she had to fight and in her position nothing has changed. Lady Heroin has managed to work her way to the top and is still is willing to get back in the streets and apply Pressure! When she forced to returning home for her fathers funeral she is faced with past that she wanted to forget. Treach, Tycoon and Truth are their mothers children even though majority of them hate to admit it. Tyreek “Treach” is the oldest, educated and has his mother’s business sense; so he’s the deadliest of the trio. Tysean “Truth” is the middle child. Truth lives up to his name with no filter like his mother. Truth cuts with his words so he very seldomly has to use violence but if he does their will be slow singing and flower bringing. Tyreese “Tycoon” the baby. The problem child. Causes the most hell for the family. Tyreek has done everything possible to keep Tycoon away from the family business. it’s in Tycoon’s blood and he wants what he feels he’s entitled to have like his mama! Lady Heroin touched down to cause hell! She isn’t accepting anything less than the upmost respect from everybody including family. Secrets are exposed, family bonds are tested and old debts have to be paid. Heroin is addictive, known to increase your heart rate and raise your blood pressure and she’s back! #mlpp  #nidda  #urbanromance  #hoodfiction  #hoodlove  #urbanfiction  #streetlit  #streetliterature  #authoursofinstagram  #kindleunlimited  #amazon  #readers  #iwrite  #blackgirlmagic  #blackexcellence  #ireadbooks  #cantstopwontstop  #igrind25 /8 #readersofig  #urbanromance  #africanamericanliterature  #blackliterature  #hoodstories 
Judul : November 9
Penulis : Colleen Hoover 
Penerbit : @gpu 
Jumlah halaman : 416
Format : e-book
.
Membaca November 9 membuat emosiku teraduk-aduk rasanya. Kadang senyum sendiri karena manisnya sikap Ben kepada Fallon. Tapi kemudian di bagian lain, bikin aku asshsyedsbgargahahsbjjkkk 😫😫😫
.
Pertengahan buku nyaris bikin aku menyerah. Bener-bener plot nya twist gila ga karuan. Tapi aku tetap bertahan dan meneruskan membaca. Sabar, kuat kan niat untuk menyelesaikan novel ini. Kemudian di bagian berikutnya dikejutkan lagi yang bikin aku 😭😭😭
.
Wooow Colleen... Hebat banget. Walaupun menurutku di pertengahan buku agak sinetshit *ngambil istilah penulis @nureesh_vhalega, tapi acung jempol lah buat novel ini. Dan udah menunggu 2 novel CoHo lainnya di TBR ku.
.
Ini adalah posting ketiga ku di baca bareng Romance #GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng Bulan Februari.
. 
#socksunday #socksokunyusunday #bookstagram #ireadbooks #bookaddict #booktiful #booklover #booknerd #bookworm #booklicious #bookish #bookstagramindonesia #bookstagrammer #booklicious #bookfeaturepage #booklover 
#bookworm #bookstagramfeature #bookfeaturepage #bookaholic #bibliophile #imagine #instagood #love  #instabook #paper #photooftheday #reader #readinglist
Judul : November 9 Penulis : Colleen Hoover Penerbit : @gpu Jumlah halaman : 416 Format : e-book . Membaca November 9 membuat emosiku teraduk-aduk rasanya. Kadang senyum sendiri karena manisnya sikap Ben kepada Fallon. Tapi kemudian di bagian lain, bikin aku asshsyedsbgargahahsbjjkkk 😫😫😫 . Pertengahan buku nyaris bikin aku menyerah. Bener-bener plot nya twist gila ga karuan. Tapi aku tetap bertahan dan meneruskan membaca. Sabar, kuat kan niat untuk menyelesaikan novel ini. Kemudian di bagian berikutnya dikejutkan lagi yang bikin aku 😭😭😭 . Wooow Colleen... Hebat banget. Walaupun menurutku di pertengahan buku agak sinetshit *ngambil istilah penulis @nureesh_vhalega, tapi acung jempol lah buat novel ini. Dan udah menunggu 2 novel CoHo lainnya di TBR ku. . Ini adalah posting ketiga ku di baca bareng Romance #GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng  Bulan Februari. . #socksunday  #socksokunyusunday  #bookstagram  #ireadbooks  #bookaddict  #booktiful  #booklover  #booknerd  #bookworm  #booklicious  #bookish  #bookstagramindonesia  #bookstagrammer  #booklicious  #bookfeaturepage  #booklover  #bookworm  #bookstagramfeature  #bookfeaturepage  #bookaholic  #bibliophile  #imagine  #instagood  #love  #instabook  #paper  #photooftheday  #reader  #readinglist 
Sunday afternoon reading.  Hopefully I Give Enough F*cks about this book to get through it.  I’ve read good things about it #sundaychill #ireadbooks #willifallasleep
Correction! I guess it’s called ice fishing! 🙊its all new to me. Regardless, there were fish involved and a good book. #fishtales #Ieatfish #ireadbooks
Correction! I guess it’s called ice fishing! 🙊its all new to me. Regardless, there were fish involved and a good book. #fishtales  #Ieatfish  #ireadbooks 
Some books I have read in the past few months.

Turtles all the Way Down - John Green ⭐⭐⭐3.5/⭐⭐⭐⭐⭐ Eleanor & Park - Rainbow Rowell ⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐
Edenbrooke - Julianne Donaldson ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐
The Marriage Lie - Kimberly Belle ⭐⭐⭐3.5/⭐⭐⭐⭐⭐
A Man Called Ove- Fredrik Backman ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐
Everything Everything- Nicola Yoon ⭐⭐⭐3.5/⭐⭐⭐⭐⭐
The Glass Castle - Jeannette Walls ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐
The Couple Next Door - Shari Lapena ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐
Me Before You - Jojo Moyes ⭐⭐⭐3.5/⭐⭐⭐⭐⭐
Misery - Stephen King ⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ Some of these books were a disappointment for me considering all the hype they've received (Turtles all the Way Down, Eleanor & Park, Me Before You). Don't get me wrong, they were good, just not amazing to me. However, The Glass Castle and Edenbrooke were both books I wasn't expecting to care for and I really enjoyed them both!

#bookstagram #tbr #booksofinstagram #read #favoritebook #bookreader #booklove #bookish #bookofthemonth #ireadbooks #currentread #bookaddict #bibliophile #bookworm #booknerd #readers #instaread #instareads #JohnGreen #StephenKing
Some books I have read in the past few months. Turtles all the Way Down - John Green ⭐⭐⭐3.5/⭐⭐⭐⭐⭐ Eleanor & Park - Rainbow Rowell ⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ Edenbrooke - Julianne Donaldson ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ The Marriage Lie - Kimberly Belle ⭐⭐⭐3.5/⭐⭐⭐⭐⭐ A Man Called Ove- Fredrik Backman ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ Everything Everything- Nicola Yoon ⭐⭐⭐3.5/⭐⭐⭐⭐⭐ The Glass Castle - Jeannette Walls ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ The Couple Next Door - Shari Lapena ⭐⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ Me Before You - Jojo Moyes ⭐⭐⭐3.5/⭐⭐⭐⭐⭐ Misery - Stephen King ⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐ Some of these books were a disappointment for me considering all the hype they've received (Turtles all the Way Down, Eleanor & Park, Me Before You). Don't get me wrong, they were good, just not amazing to me. However, The Glass Castle and Edenbrooke were both books I wasn't expecting to care for and I really enjoyed them both! #bookstagram  #tbr  #booksofinstagram  #read  #favoritebook  #bookreader  #booklove  #bookish  #bookofthemonth  #ireadbooks  #currentread  #bookaddict  #bibliophile  #bookworm  #booknerd  #readers  #instaread  #instareads  #JohnGreen  #StephenKing 
The thing I realize is, that it's not what you take, it's what you leave.

Jennifer Niven, All the Bright Places

Tags: #allthebrightplaces
.
#GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng
#socksokunyusunday
#socksunday
.

Hai guys..its rainy Sunday morning tapi aku udah banguun 🙋‍♀️ karena gak sabar mau post ini. Nah aku tarik nafas dulu ya, bacannya beraat. Tema buku ini adalah mental illness, salah satunya yang dialami oleh si Finch (tokoh utama) ini adalah OCD. Obsessive Compulsive Disorder. Penyintas OCD mengalami perasaan negatif, tidak diinginkan, dan pikiran yang terus berulang-ulang (obsessive), dan hal itu memicu tindakan yang over and over again (compulsive). Trus aku bingung lanjutannya mau bilang apa 😂
Intinya buku ini menceritakan dengan indah tentang kehidupan. Karakter Finch si berandalan dan Violet lovable banget btw. Aku bersyukur gak jadi DNF karena di awal-awal cerita aku agak jengah dengan anak SMA yang terobsesi bunuh diri. Tapi ternyata isi buku ini bagus banget guys..
Aku gak bisa cerita banyak. Kalian harus mengalami sendiri perasaan di saat baca buku ini. 
Aku rasa ini salah satu buku must have item tahun ini. .
Btw aku juga penyintas. OIBBD. Obsessive Impulsive Buying Book-(andbookishmerchs) Disorder. Who's with me? .
#bookstagram #ireadbooks #bookaddict #booktiful #booklover #booknerd #bookworm #booklicious #bookish #bookstagramindonesia #bookstagrammer
#bookworm #story #imagine #instagood #love #nook #instabook #paper
#photooftheday #bestphotooftheday #reader #readinglist #bookstagram #bookstagramfeature #bookaholic #bibliophile #bookphotography
The thing I realize is, that it's not what you take, it's what you leave. Jennifer Niven, All the Bright Places Tags: #allthebrightplaces  . #GankRatjunBacaGakBacaAsalBareng  #socksokunyusunday  #socksunday  . Hai guys..its rainy Sunday morning tapi aku udah banguun 🙋‍♀️ karena gak sabar mau post ini. Nah aku tarik nafas dulu ya, bacannya beraat. Tema buku ini adalah mental illness, salah satunya yang dialami oleh si Finch (tokoh utama) ini adalah OCD. Obsessive Compulsive Disorder. Penyintas OCD mengalami perasaan negatif, tidak diinginkan, dan pikiran yang terus berulang-ulang (obsessive), dan hal itu memicu tindakan yang over and over again (compulsive). Trus aku bingung lanjutannya mau bilang apa 😂 Intinya buku ini menceritakan dengan indah tentang kehidupan. Karakter Finch si berandalan dan Violet lovable banget btw. Aku bersyukur gak jadi DNF karena di awal-awal cerita aku agak jengah dengan anak SMA yang terobsesi bunuh diri. Tapi ternyata isi buku ini bagus banget guys.. Aku gak bisa cerita banyak. Kalian harus mengalami sendiri perasaan di saat baca buku ini. Aku rasa ini salah satu buku must have item tahun ini. . Btw aku juga penyintas. OIBBD. Obsessive Impulsive Buying Book-(andbookishmerchs) Disorder. Who's with me? . #bookstagram  #ireadbooks  #bookaddict  #booktiful  #booklover  #booknerd  #bookworm  #booklicious  #bookish  #bookstagramindonesia  #bookstagrammer  #bookworm  #story  #imagine  #instagood  #love  #nook  #instabook  #paper  #photooftheday  #bestphotooftheday  #reader  #readinglist  #bookstagram  #bookstagramfeature  #bookaholic  #bibliophile  #bookphotography 
My life in distress while I wait for the next book 😭😭😭 Holly Black you did it again! The anticipation! The excitement! EVERYTHING!!! #thecruelprince #hollyblack #hollyblackbooks #princecardan #fantasybooks #fantasybookseries #fantasygenre #faerie #faeries #ireadbooks