an online Instagram web viewer

#goodhacks medias

Photos

GoodFriends, menjaga lingkungan sekitar itu bisa dimulai dari hal-hal kecil lho! Lo bisa manfaatin bekas botol Good Day yang kosong buat letakkin sikat gigi di kamar mandi. Lo bisa kasih warna dulu biar tampilannya makin keren dan kece. Siapa nih yang mau coba? #GoodHacks
GoodFriends, menjaga lingkungan sekitar itu bisa dimulai dari hal-hal kecil lho! Lo bisa manfaatin bekas botol Good Day yang kosong buat letakkin sikat gigi di kamar mandi. Lo bisa kasih warna dulu biar tampilannya makin keren dan kece. Siapa nih yang mau coba? #GoodHacks 
xSay2
Selain identik sama angpao, setuju gak kalo Imlek juga identik sama jeruk? Nah, Mimin punya cara seru buat makan jeruk yang ternyata gampang banget, lho! Kuy ikutin nih cara makan jeruk yang asik! #GoodHacks
Selain identik sama angpao, setuju gak kalo Imlek juga identik sama jeruk? Nah, Mimin punya cara seru buat makan jeruk yang ternyata gampang banget, lho! Kuy ikutin nih cara makan jeruk yang asik! #GoodHacks 
~THE PERFECT WAY TO TAKE OFF NAIL POLISH~
1. Use cotton balls. Toilet paper and paper towels are no where near as effective.
2. Soak the nail with the cotton ball thats soaked in remover for about 30 seconds then start rubbing it off
3. After doing all ur nails, the remover drys up ur hands so have lotion to put on afterwards!
Hope it helps!😜
~~~~~~~~~~~~~~~~
#hacks #beauty #makeup #nailhacks #nails #lifehacks #nailpolish #tutorial #help #naillifehack #goodhacks #cottonballs #removingnailpolish #remover
~THE PERFECT WAY TO TAKE OFF NAIL POLISH~ 1. Use cotton balls. Toilet paper and paper towels are no where near as effective. 2. Soak the nail with the cotton ball thats soaked in remover for about 30 seconds then start rubbing it off 3. After doing all ur nails, the remover drys up ur hands so have lotion to put on afterwards! Hope it helps!😜 ~~~~~~~~~~~~~~~~ #hacks  #beauty  #makeup  #nailhacks  #nails  #lifehacks  #nailpolish  #tutorial  #help  #naillifehack  #goodhacks  #cottonballs  #removingnailpolish  #remover 
Thank you @711ph for covering me today. 
I needed something for my students and bank went crazy. I spent my points into these treats. Such a help. 😘

#sweettreats #7eleven #oreos #rewards #rewardsbazaar #love #surprising #satisfying #tiramisu #timesthree #teacherdiaries #merchantloves #goodstuff #bigbites #savedalot #februaries #freestuff #wellneverneroyals #cheapthrills #goodhacks
Hari gini masih beli kartu ucapan? Mendingan bikin aja, GoodFriends! Nih Mimin kasih cara bikin kartu ucapan 3D yang bisa lo buat dari karton warna-warni! #GoodHacks
Hari gini masih beli kartu ucapan? Mendingan bikin aja, GoodFriends! Nih Mimin kasih cara bikin kartu ucapan 3D yang bisa lo buat dari karton warna-warni! #GoodHacks 
Siapa bilang kalo penjepit kertas Cuma bisa buat kertas? Nih, Mimin punya cara seru buat gunain clip! 2 clip yang disatuin kayak gini bisa lo gunain buat nonton video di smartphone atau malah sebagai tripod kalo lo mau rekam vlog lo. Menarik kan? Siapa yang mau coba? :D #GoodHacks
Siapa bilang kalo penjepit kertas Cuma bisa buat kertas? Nih, Mimin punya cara seru buat gunain clip! 2 clip yang disatuin kayak gini bisa lo gunain buat nonton video di smartphone atau malah sebagai tripod kalo lo mau rekam vlog lo. Menarik kan? Siapa yang mau coba? :D #GoodHacks 
GoodFriends, tau gak sih? Makan jeruk sebelum olahraga ternyata bisa bikin badan jadi seger dan bisa mencegah cedera otot, lho!
Kalo abis olahraga masih kurang seger juga, coba minum Good Day Freeze Choc-O-Range yang rasa jeruknya bikin makin banyak rasa. #GoodHacks
GoodFriends, tau gak sih? Makan jeruk sebelum olahraga ternyata bisa bikin badan jadi seger dan bisa mencegah cedera otot, lho! Kalo abis olahraga masih kurang seger juga, coba minum Good Day Freeze Choc-O-Range yang rasa jeruknya bikin makin banyak rasa. #GoodHacks 
Siapa yang suka kzl sendiri kalo bungkus kado nggak rapi-rapi? Cara bungkus kado yang rapi ternyata mulainya harus dari ujung kertas kado dan dilipet secara diagonal. Hmmm… Kudu dicoba nih biar ngasih kado ke gebetan nggak malu-maluin!
#GoodHacks
Siapa yang suka kzl sendiri kalo bungkus kado nggak rapi-rapi? Cara bungkus kado yang rapi ternyata mulainya harus dari ujung kertas kado dan dilipet secara diagonal. Hmmm… Kudu dicoba nih biar ngasih kado ke gebetan nggak malu-maluin! #GoodHacks 
Udah siap hangout tapi malah gak sengaja dudukin permen karet? Jangan panik, GoodFriends! Kasih es batu di atas permen karet dan diemin  beberapa detik, dijamin langsung lepas tanpa noda dan bisa langsung cuss jalan-jalan deh! #GoodHacks
Udah siap hangout tapi malah gak sengaja dudukin permen karet? Jangan panik, GoodFriends! Kasih es batu di atas permen karet dan diemin beberapa detik, dijamin langsung lepas tanpa noda dan bisa langsung cuss jalan-jalan deh! #GoodHacks 
Here's a GOOD little beauty hack for those of us who can't drop hundreds on top skincare. I'm the girl who stands in the drugstore aisles frantically searching for the #alluremagazine best of the moment drugstore skincare products before I decide on Oil of Olay vs Roc. That's definitely more my price point and I think they do a fairly decent job, but  sometimes I really want to amp up my skin and give it the best of the best, and that's when my dirty (or shall I say clean, moisturizing) little secret comes in. See that lovely skincare line on the left?l  #Caudalie is an all natural, very effective line that I'd love nothing more than to use all the time, but since that's not possible (with the exception of  a splurge once in a great while), those little sample baggies on the right help stretch out those splurges I make or for whenever my skin is in need of a big boost. Now, I may or may not pop into a few Sephora stores in a day or over the course of a week ( living in NYC makes that pretty easy), and ask for the same samples in all the stores so I build up my stock. You're allowed three samples at a store so if I did do that (just saying IF I did that), I'm not really breaking any rules. 😊 I mean I probably shouldn't hashtag Sephora on this post though because not sure how they will feel about it, but I am a VIB with them after all. I have the card and all to prove it, (and oh I finally figured out what VIB stands for btw,- Very Important Beauty)! Anyway just in case your skin needs a boost and you love a line you can't afford, remember one very important word-samples, samples, samples! #beauty #beautyhacks #beautyhacks💕 #skincare #goodhacks #skincarehacks #samples #beautysamples
Here's a GOOD little beauty hack for those of us who can't drop hundreds on top skincare. I'm the girl who stands in the drugstore aisles frantically searching for the #alluremagazine  best of the moment drugstore skincare products before I decide on Oil of Olay vs Roc. That's definitely more my price point and I think they do a fairly decent job, but sometimes I really want to amp up my skin and give it the best of the best, and that's when my dirty (or shall I say clean, moisturizing) little secret comes in. See that lovely skincare line on the left?l #Caudalie  is an all natural, very effective line that I'd love nothing more than to use all the time, but since that's not possible (with the exception of a splurge once in a great while), those little sample baggies on the right help stretch out those splurges I make or for whenever my skin is in need of a big boost. Now, I may or may not pop into a few Sephora stores in a day or over the course of a week ( living in NYC makes that pretty easy), and ask for the same samples in all the stores so I build up my stock. You're allowed three samples at a store so if I did do that (just saying IF I did that), I'm not really breaking any rules. 😊 I mean I probably shouldn't hashtag Sephora on this post though because not sure how they will feel about it, but I am a VIB with them after all. I have the card and all to prove it, (and oh I finally figured out what VIB stands for btw,- Very Important Beauty)! Anyway just in case your skin needs a boost and you love a line you can't afford, remember one very important word-samples, samples, samples! #beauty  #beautyhacks  #beautyhacks 💕 #skincare  #goodhacks  #skincarehacks  #samples  #beautysamples 
I work with the best peeps ... Happy Monday! #GOODHACKS
I work with the best peeps ... Happy Monday! #GOODHACKS 
Happy Monday! We're sharing the love with #GoodHacks
Happy Monday! We're sharing the love with #GoodHacks