an online Instagram web viewer

#freetester medias

Photos

♡
回购【VIRO®】泡泡洗面奶
轻松洁净肌肤 同时让肌肤水嫩不干燥
一瓶Rm88即可带走 
再额外配送产品试用装礼物 ⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
♡ 回购【VIRO®】泡泡洗面奶 轻松洁净肌肤 同时让肌肤水嫩不干燥 一瓶Rm88即可带走 再额外配送产品试用装礼物 ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
xSay2
TESTIMONI SUSU HAYRA
.
Sis ni peminat susu kambing, dah try mcm2 jenama, tapi susu hayra paling best, bila bancuh tak berketul mcm produk2 susu kambing yg lain, rase pn x manis sgt.
.
Hafiza, Putrajaya.
.
Berminat dngn susu hayra pm kak Hani yer.
.
wassap "HAYRA" ke 019-918 8525

#promotion #promoyearendsales #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susumaez #susurizqi #susukambing #susukambinghayra #breastfeeding #susuanakterbaik #ttc #susuutkcerdaskanminda #nakhamil #nakkulitcantik #susuperla #susucerepron #susuajaib
TESTIMONI SUSU HAYRA . Sis ni peminat susu kambing, dah try mcm2 jenama, tapi susu hayra paling best, bila bancuh tak berketul mcm produk2 susu kambing yg lain, rase pn x manis sgt. . Hafiza, Putrajaya. . Berminat dngn susu hayra pm kak Hani yer. . wassap "HAYRA" ke 019-918 8525 #promotion  #promoyearendsales  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susumaez  #susurizqi  #susukambing  #susukambinghayra  #breastfeeding  #susuanakterbaik  #ttc  #susuutkcerdaskanminda  #nakhamil  #nakkulitcantik  #susuperla  #susucerepron  #susuajaib 
TESTIMONI SUSU HAYRA
.
Sis ni peminat susu kambing, dah try mcm2 jenama, tapi susu hayra paling best, bila bancuh tak berketul mcm produk2 susu kambing yg lain, rase pn x manis sgt.
.
Hafiza, Putrajaya.
.
Berminat dngn susu hayra pm kak Hani yer.
.
wassap "HAYRA" ke 019-918 8525

#promotion #promoyearendsales #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susumaez #susurizqi #susukambing #susukambinghayra #breastfeeding #susuanakterbaik #ttc #susuutkcerdaskanminda #nakhamil #nakkulitcantik #susuperla #susucerepron #susuajaib
TESTIMONI SUSU HAYRA . Sis ni peminat susu kambing, dah try mcm2 jenama, tapi susu hayra paling best, bila bancuh tak berketul mcm produk2 susu kambing yg lain, rase pn x manis sgt. . Hafiza, Putrajaya. . Berminat dngn susu hayra pm kak Hani yer. . wassap "HAYRA" ke 019-918 8525 #promotion  #promoyearendsales  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susumaez  #susurizqi  #susukambing  #susukambinghayra  #breastfeeding  #susuanakterbaik  #ttc  #susuutkcerdaskanminda  #nakhamil  #nakkulitcantik  #susuperla  #susucerepron  #susuajaib 
♡
【VIRO®】眼罩精油套装
百善孝为先 ,爸爸工作劳累
买套眼罩精油套装给爸爸💗
舒缓眼部疲劳 同时可改善眼部皱纹!
爸爸用了后大赞:很舒服
批发10盒眼罩精油套装享有授权价格!
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
♡ 【VIRO®】眼罩精油套装 百善孝为先 ,爸爸工作劳累 买套眼罩精油套装给爸爸💗 舒缓眼部疲劳 同时可改善眼部皱纹! 爸爸用了后大赞:很舒服 批发10盒眼罩精油套装享有授权价格! ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
JERAGAT MENEMPEL & MENEBAL DI PIPI???😱
AKAK2 JOM BERIKHTIAR SET NIE, ALHAMDULILLAH 
DA RAMAI YANG DAH CUBA IKHTIAR DAN HASILNYA XMENGECEWAKAN😍 👉🏻PUDAR JERAGAT
👉🏻PARUT BERLUBANG
👉🏻KUSAM
👉🏻SUNBURN

SET SPECIAL 3 IN 1 ; ❤Serum Kaisya
❤Starglow Laser Scrub
❤Foundation

Gabungan ketiga2 item tersebut sangat membantu dalam kerja2 memudarkan jeragat taw you alls🤗. Selain memudarkan jeragat, bantu merawat mslh jerawat, mengecilkan pori2 terbuka, memudarkan parut2 kawah/berlubang akibat jerawat dan chicken pox, merawat kulit sunburn dan tona kulit xsekata.😘 Jika anda punyai masalah yg diatas☝🏻..sgt syorkan untuk cuba set ni taw🙂. Sebarang pertanyaan lanjut,whatsup: 
www.wasap.my/60164142487
www.wasap.my/60164142487
www.wasap.my/60164142487

#charmsmalaysia
#halalbyjakim
#setpudarjeragat
#charmshalal
#raiseyourlife
#skincare
#bestmakeup
#routinemakeup
#freetester
#freegift
JERAGAT MENEMPEL & MENEBAL DI PIPI???😱 AKAK2 JOM BERIKHTIAR SET NIE, ALHAMDULILLAH DA RAMAI YANG DAH CUBA IKHTIAR DAN HASILNYA XMENGECEWAKAN😍 👉🏻PUDAR JERAGAT 👉🏻PARUT BERLUBANG 👉🏻KUSAM 👉🏻SUNBURN SET SPECIAL 3 IN 1 ; ❤Serum Kaisya ❤Starglow Laser Scrub ❤Foundation Gabungan ketiga2 item tersebut sangat membantu dalam kerja2 memudarkan jeragat taw you alls🤗. Selain memudarkan jeragat, bantu merawat mslh jerawat, mengecilkan pori2 terbuka, memudarkan parut2 kawah/berlubang akibat jerawat dan chicken pox, merawat kulit sunburn dan tona kulit xsekata.😘 Jika anda punyai masalah yg diatas☝🏻..sgt syorkan untuk cuba set ni taw🙂. Sebarang pertanyaan lanjut,whatsup: www.wasap.my/60164142487 www.wasap.my/60164142487 www.wasap.my/60164142487 #charmsmalaysia  #halalbyjakim  #setpudarjeragat  #charmshalal  #raiseyourlife  #skincare  #bestmakeup  #routinemakeup  #freetester  #freegift 
Ilmu rasa mengalahkan semua ilmu . Kalau abg pndai bercakap tp tak rasa lg. Tak high bang. . Ckp2 mulut belum tentu benar . . Nak kata pakar enjin tp masih kerja biasa2 . . Pomen pun pakai jtx 😁

Nak try bleh pm atau klik link
www.wasap.my/60104626562
.
#FREETESTER 
#freedemo 
#freedelivery
Ilmu rasa mengalahkan semua ilmu . Kalau abg pndai bercakap tp tak rasa lg. Tak high bang. . Ckp2 mulut belum tentu benar . . Nak kata pakar enjin tp masih kerja biasa2 . . Pomen pun pakai jtx 😁 Nak try bleh pm atau klik link www.wasap.my/60104626562 . #FREETESTER  #freedemo  #freedelivery 
Thanks again to abg rostam...skali lagi bru balik cod jtx 4l lokasi wangsa maju ...katenya nk balik kg servis kereta kat jb....thanks kerana memilih jtx dan memilih utk berjimat dalam penggunaan petrol...semoga perjalanan abg selamat smp ke destinasi yg dituju amin... Anda yang berminat utk merasai kehebatan minyak jtx kami...jangan la segam silu wasap anna terus yer... Kami ada #FreeDemo #FreeTester #FreeCod
Meh laju2 wasap anna di www.wasap.my/+60104626562
.
Follow ig : 
@cantiksihatforyou
@cantiksihatforyou 
@cantiksihatforyou
Thanks again to abg rostam...skali lagi bru balik cod jtx 4l lokasi wangsa maju ...katenya nk balik kg servis kereta kat jb....thanks kerana memilih jtx dan memilih utk berjimat dalam penggunaan petrol...semoga perjalanan abg selamat smp ke destinasi yg dituju amin... Anda yang berminat utk merasai kehebatan minyak jtx kami...jangan la segam silu wasap anna terus yer... Kami ada #FreeDemo  #FreeTester  #FreeCod  Meh laju2 wasap anna di www.wasap.my/+60104626562 . Follow ig : @cantiksihatforyou @cantiksihatforyou @cantiksihatforyou
ATASI JERAWAT DAN HILANGKAN PARUT
-
-
-
Semua orang ingin 
kulit muka yang sihat
 dan berseri. 
Percayalah dengan
 memiliki kulit yang 
sempurna, ia boleh mengembalikan
 keyakinan diri kita.
-
-
-
Jom BEBAS jerawat dan parut!
-
-
••
-
-
-
ALOE VERA GELLY
+ Tidak berminyak, berguna untuk melincirkan tisu-tisu sensitif
+ Rawatan untuk melegakan luka-luka kecil, lecur ringan
+ Gel lutcahaya yang kaya dengan humektan dan pelembap
+ Sesuai untuk semua jenis kulit
-
-
••
-
-
ALOE PROPOLIS CREME
+ Kombinasi Aloe Vera dan propolis lebah
+ Membantu melawan jangkitan
+ Mengandungi kamomil serta Vitamin A dan E, meredakan kerengsaan dan luka-luka ringan
-
-
#Aloeveragelly
#Aloepropoliscreme
#sihatbersamaforeverliving
-
-
Pm/whatsapp Qisya
 018 468 0010
.
.
.
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Promosi X% Diskaun 22 Feb-4 Mac .
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
.
Awak2, bukan dapat diskaun je tau, Qisya juga akan bagi special #FreeGift dan #FreeTester utk produk tertentu sahaja. Best ke best? .
.
.
#jomjadiahli#dropshipwanted#foreverbusinessowner#agentwanted#angentneeded#agentewantedseluruhmalaysia
.
SERIOUS BUYER ONLY
.
.
.
.
.
=======================
AGENT/DISTRIBUTOR/DROPSHIP NEEDED
.
.
🤗 Awak promote2 FLP online + offline
🙋Awak submit order, Qisya pos
😉 Untung 💸 masuk poket awak terus
😍 Awak achieve target sales, Qisya reward awak💰 + 🎁
👭Awak ajak kawan berDROPSHIP dengan #FLPteamRaf, Qisya reward awak 💰 lagi! .
Suka tak? JOM! 📲 018-4680010
ATASI JERAWAT DAN HILANGKAN PARUT - - - Semua orang ingin kulit muka yang sihat dan berseri. Percayalah dengan memiliki kulit yang sempurna, ia boleh mengembalikan keyakinan diri kita. - - - Jom BEBAS jerawat dan parut! - - •• - - - ALOE VERA GELLY + Tidak berminyak, berguna untuk melincirkan tisu-tisu sensitif + Rawatan untuk melegakan luka-luka kecil, lecur ringan + Gel lutcahaya yang kaya dengan humektan dan pelembap + Sesuai untuk semua jenis kulit - - •• - - ALOE PROPOLIS CREME + Kombinasi Aloe Vera dan propolis lebah + Membantu melawan jangkitan + Mengandungi kamomil serta Vitamin A dan E, meredakan kerengsaan dan luka-luka ringan - - #Aloeveragelly  #Aloepropoliscreme  #sihatbersamaforeverliving  - - Pm/whatsapp Qisya 018 468 0010 . . . . . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Promosi X% Diskaun 22 Feb-4 Mac . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 . Awak2, bukan dapat diskaun je tau, Qisya juga akan bagi special #FreeGift  dan #FreeTester  utk produk tertentu sahaja. Best ke best? . . . #jomjadiahli #dropshipwanted #foreverbusinessowner #agentwanted #angentneeded #agentewantedseluruhmalaysia  . SERIOUS BUYER ONLY . . . . . ======================= AGENT/DISTRIBUTOR/DROPSHIP NEEDED . . 🤗 Awak promote2 FLP online + offline 🙋Awak submit order, Qisya pos 😉 Untung 💸 masuk poket awak terus 😍 Awak achieve target sales, Qisya reward awak💰 + 🎁 👭Awak ajak kawan berDROPSHIP dengan #FLPteamRaf , Qisya reward awak 💰 lagi! . Suka tak? JOM! 📲 018-4680010
JERAAAAAWAAAT 😡😡😡
-
-
-
-
Ada pulak yg kata sabtu ahad nk kerjakan muka sendiri .. nak picit smua bg kluar nanah nasi bagai .. nk kopek bg x nmpk parut
-
-
-
Ehhhh jangan dik
sabtu ahad lah masa nk jaga muka
-
-
-
bagi simple treatment :
1. cuci bilas bersih
2. apply #AloeVeraGelly atas jerawat tu
3. sapu #AloePropolisCreme untul elak parut
-
-
-
#Qisyaguna
#Qisyasuka
#Qisyakongsi .
.
👩🏻👨🏻
cantik x salah,
Qisya 
#ForeverBussinesOwner
#FLPteamRaf
.
.
.
.
. 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Promosi X% Diskaun 22 Feb-4 Mac .
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
.
Awak2, bukan dapat diskaun je tau, Qisya juga akan bagi special #FreeGift dan #FreeTester utk produk tertentu sahaja. Best ke best? .
.
.
#jomjadiahli#dropshipwanted#foreverbusinessowner#agentwanted#angentneeded#agentewantedseluruhmalaysia
.
SERIOUS BUYER ONLY
.
.
.
.
.
=======================
AGENT/DISTRIBUTOR/DROPSHIP NEEDED
.
.
🤗 Awak promote2 FLP online + offline
🙋Awak submit order, Qisya pos
😉 Untung 💸 masuk poket awak terus
😍 Awak achieve target sales, Qisya reward awak💰 + 🎁
👭Awak ajak kawan berDROPSHIP dengan #FLPteamRaf, Qisya reward awak 💰 lagi! .
Suka tak? JOM! 📲 018-4680010
JERAAAAAWAAAT 😡😡😡 - - - - Ada pulak yg kata sabtu ahad nk kerjakan muka sendiri .. nak picit smua bg kluar nanah nasi bagai .. nk kopek bg x nmpk parut - - - Ehhhh jangan dik sabtu ahad lah masa nk jaga muka - - - bagi simple treatment : 1. cuci bilas bersih 2. apply #AloeVeraGelly  atas jerawat tu 3. sapu #AloePropolisCreme  untul elak parut - - - #Qisyaguna  #Qisyasuka  #Qisyakongsi  . . 👩🏻👨🏻 cantik x salah, Qisya #ForeverBussinesOwner  #FLPteamRaf  . . . . . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Promosi X% Diskaun 22 Feb-4 Mac . 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 . Awak2, bukan dapat diskaun je tau, Qisya juga akan bagi special #FreeGift  dan #FreeTester  utk produk tertentu sahaja. Best ke best? . . . #jomjadiahli #dropshipwanted #foreverbusinessowner #agentwanted #angentneeded #agentewantedseluruhmalaysia  . SERIOUS BUYER ONLY . . . . . ======================= AGENT/DISTRIBUTOR/DROPSHIP NEEDED . . 🤗 Awak promote2 FLP online + offline 🙋Awak submit order, Qisya pos 😉 Untung 💸 masuk poket awak terus 😍 Awak achieve target sales, Qisya reward awak💰 + 🎁 👭Awak ajak kawan berDROPSHIP dengan #FLPteamRaf , Qisya reward awak 💰 lagi! . Suka tak? JOM! 📲 018-4680010
Feedback dari cust aku yang dah pakai sebotol JTX RED pada moto RG SPORT🔥. Memang terbaik JTX1000🔥.. "DM/WS atau CALL" Aku di (011-335 63863) #pmlajulaju #stocktengahpanas #freetester #freedemo #freecod #dealerjtx #jtx1000gold #jtx1000 #tribologyconform #jtxdimanamana #jtxjimatpetrol #jtddimanamana #jet_turbo #extreme #klang #shahalam
TESTIMONI SUSU HAYRA
.
Sis ni baru jea nk cuba minum susu hayra.
.
Nanti Kak Hani update ape feedback sis ni lps minum susu hayra ni yer.
. 
Murney, Labuan, Sabah
.
Berminat dngn susu hayra wassap Kak Hani yer.
.
wassap "HAYRA" ke 019-918 8525

#promotion #promoyearendsales #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susumaez #susurizqi #susukambing #susukambinghayra #breastfeeding #susuanakterbaik #ttc #susuutkcerdaskanminda #nakhamil #nakkulitcantik #susuperla #susucerepron #susuajaibuntukkulit
TESTIMONI SUSU HAYRA . Sis ni baru jea nk cuba minum susu hayra. . Nanti Kak Hani update ape feedback sis ni lps minum susu hayra ni yer. . Murney, Labuan, Sabah . Berminat dngn susu hayra wassap Kak Hani yer. . wassap "HAYRA" ke 019-918 8525 #promotion  #promoyearendsales  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susumaez  #susurizqi  #susukambing  #susukambinghayra  #breastfeeding  #susuanakterbaik  #ttc  #susuutkcerdaskanminda  #nakhamil  #nakkulitcantik  #susuperla  #susucerepron  #susuajaibuntukkulit 
TESTIMONI SUSU HAYRA
.
Sis ni cakap susu hayra sedap sgt, smpai je terus jea die rasa..rase susu hayra ni macam rasa susu vanilla..👍🏻👍🏻👍🏻
.
Khalidah, N9
.
Berminat dngn susu hayra wassap Kak Hani yer.
.
wassap "HAYRA" ke 019-918 8525

#promotion #promoyearendsales #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susumaez #susurizqi #susukambing #susukambinghayra #breastfeeding #susuanakterbaik #ttc #susuutkcerdaskanminda #nakhamil #nakkulitcantik #susuperla #susucerepron #susuajaib
TESTIMONI SUSU HAYRA . Sis ni cakap susu hayra sedap sgt, smpai je terus jea die rasa..rase susu hayra ni macam rasa susu vanilla..👍🏻👍🏻👍🏻 . Khalidah, N9 . Berminat dngn susu hayra wassap Kak Hani yer. . wassap "HAYRA" ke 019-918 8525 #promotion  #promoyearendsales  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susumaez  #susurizqi  #susukambing  #susukambinghayra  #breastfeeding  #susuanakterbaik  #ttc  #susuutkcerdaskanminda  #nakhamil  #nakkulitcantik  #susuperla  #susucerepron  #susuajaib 
♡
【VIRO®】按摩仪好评➕①
材质高档,防止脸部下垂极好
便宜又好用 ❤ 坚持使用达到满意效果! ⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
♡ 【VIRO®】按摩仪好评➕① 材质高档,防止脸部下垂极好 便宜又好用 ❤ 坚持使用达到满意效果! ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
♡
【VIRO®】面部按摩仪器
搭配维奥产品使用 效果一级棒!
物美价廉 ~ 想要瘦脸 让轮廓更精致
选这款美容仪 ❤
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
♡ 【VIRO®】面部按摩仪器 搭配维奥产品使用 效果一级棒! 物美价廉 ~ 想要瘦脸 让轮廓更精致 选这款美容仪 ❤ ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
TESTIMONI SUSU HAYRA
.
Alhamdulillah cepat sgt susu harya  ni terbang pg jumpa custmer tersyg..
.
Yg belum cuba cepat2 wassap Kak Hani yer..
0199188525
.
#promotion #promoyearendsales #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susumaez #susurizqi #susukambing #susukambinghayra #breastfeeding #susuanakterbaik #ttc #susuutkcerdaskanminda #nakhamil #nakkulitcantik #susuperla #susucerepron #susuajaib
TESTIMONI SUSU HAYRA . Alhamdulillah cepat sgt susu harya ni terbang pg jumpa custmer tersyg.. . Yg belum cuba cepat2 wassap Kak Hani yer.. 0199188525 . #promotion  #promoyearendsales  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susumaez  #susurizqi  #susukambing  #susukambinghayra  #breastfeeding  #susuanakterbaik  #ttc  #susuutkcerdaskanminda  #nakhamil  #nakkulitcantik  #susuperla  #susucerepron  #susuajaib 
Assalamualaikum & morning!
Bangun pagi jgn lupa selalu ucap Alhamdulillah. Supaya kita bukan tergolong dlm kalangan org yg kufur nikmat 😊 .

#charmsmalaysia 
#halalbyjakim 
#solekNrawat 
#bestskincare
#raiseyourlife 
#Freetester
♡
【VIRO®】新年下单
开工大吉🍊🍊🍊
带走6套产品!!!
感谢宝贝推荐给身边亲朋好友
尝试后 有效帮助宝贝改善肌肤问题,
对产品信任满满!!!
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
♡ 【VIRO®】新年下单 开工大吉🍊🍊🍊 带走6套产品!!! 感谢宝贝推荐给身边亲朋好友 尝试后 有效帮助宝贝改善肌肤问题, 对产品信任满满!!! ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
♡
【VIRO®】继续加单
新年吃了太多垃圾食品
脸上长痘 熬夜肤色不均??
欢迎找我聊聊 改善肌肤问题😘
要面交的代理 尽快给我知道时间 
好让我安排面交呢❤ ⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
♡ 【VIRO®】继续加单 新年吃了太多垃圾食品 脸上长痘 熬夜肤色不均?? 欢迎找我聊聊 改善肌肤问题😘 要面交的代理 尽快给我知道时间 好让我安排面交呢❤ ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
♡
初五开工发货啦!!
年前加单赶不及发的
现在可以安排发走了哟!!
都送小礼物!!🎁
产品全现货供应,
想要改善肌肤问题/彩妆产品
赶紧找我 😘
⬇️
Wechat:
⑴daphnechea626 
⑵daphnechea0626
FB Page:Daphne Online Shop
⬇️
#DosTeam #AdTeam #agentwanted #freetester  #readystock #skincare #haircare #bodycare #cosmetic #edwina #艾德温娜 #EDWINACEO #viro #维奥 #VIRO总代 #dira #蒂拉 #macass #蜜卡丝 #diers #黛迩思 #gearoy #菁丽源 #Cinefl磨骨精华 #实物拍摄 #现货供应
♡ 初五开工发货啦!! 年前加单赶不及发的 现在可以安排发走了哟!! 都送小礼物!!🎁 产品全现货供应, 想要改善肌肤问题/彩妆产品 赶紧找我 😘 ⬇️ Wechat: ⑴daphnechea626 ⑵daphnechea0626 FB Page:Daphne Online Shop ⬇️ #DosTeam  #AdTeam  #agentwanted  #freetester  #readystock  #skincare  #haircare  #bodycare  #cosmetic  #edwina  #艾德温娜  #EDWINACEO  #viro  #维奥  #VIRO总代  #dira  #蒂拉  #macass  #蜜卡丝  #diers  #黛迩思  #gearoy  #菁丽源  #Cinefl磨骨精华  #实物拍摄  #现货供应 
HPnya kekinian,, pembalutnya kok gituan.... 😱😱😱... Tiap bulan beli kuota ratusan ribu, tpi untuk menjaga mahkota beli hrga tiga ribuan dari daur ulang sampah.... helloooo... Emank mau ya barang vital anda di timbun sampah terus,,,,?? aduhhhh makin lama bisa membusuk juga.. Tiap bulan beli bedak,lipstik,baju,tas dll dng harga mahal,,, tapi mahkotanya sendiri dipakaikan dari bahan bekaSs.... Ohhhhh tidakkkk... Bedak putih ma sudah biasa palingn tahan 15 menit setelah itu hilang warnanya...
Lipstik merah merona ma cuma cantik sebentar sj,,,, setelah itu hilang..... Saatnya Cek  pembalut yg biasa dipakai yg murah yg berbahaya..
Yang mauCANTIK LUAR DALAM.

More info hub. 083850004377(wa only)
#distributoravailsurabaya
#availsurabaya
#availgresik
#availsidoarjo
#availsampang
#availsumenep
#availbandung
#availmurah
#pembalutsehat
#pembalutherbal
#freeTESTER
#avail 
#availpembalutherbal
#availpembalutsehat 
#solusimasakini 
#solusisehat #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu
#availpedulikesehatan #availkebutuhanpokokwanita 
#repeatorder 
#multifungsi 
#obatkeputihan
#SiapMembukaCabangBaru
#BimbinganOlehTeamYangHandal
#BisnisCerdas
#BisnisDuniaAkhirat
#ADA_TESTERutkYgBelumCoba
HPnya kekinian,, pembalutnya kok gituan.... 😱😱😱... Tiap bulan beli kuota ratusan ribu, tpi untuk menjaga mahkota beli hrga tiga ribuan dari daur ulang sampah.... helloooo... Emank mau ya barang vital anda di timbun sampah terus,,,,?? aduhhhh makin lama bisa membusuk juga.. Tiap bulan beli bedak,lipstik,baju,tas dll dng harga mahal,,, tapi mahkotanya sendiri dipakaikan dari bahan bekaSs.... Ohhhhh tidakkkk... Bedak putih ma sudah biasa palingn tahan 15 menit setelah itu hilang warnanya... Lipstik merah merona ma cuma cantik sebentar sj,,,, setelah itu hilang..... Saatnya Cek pembalut yg biasa dipakai yg murah yg berbahaya.. Yang mauCANTIK LUAR DALAM. More info hub. 083850004377(wa only) #distributoravailsurabaya  #availsurabaya  #availgresik  #availsidoarjo  #availsampang  #availsumenep  #availbandung  #availmurah  #pembalutsehat  #pembalutherbal  #freeTESTER  #avail  #availpembalutherbal  #availpembalutsehat  #solusimasakini  #solusisehat  #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati  #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu  #availpedulikesehatan  #availkebutuhanpokokwanita  #repeatorder  #multifungsi  #obatkeputihan  #SiapMembukaCabangBaru  #BimbinganOlehTeamYangHandal  #BisnisCerdas  #BisnisDuniaAkhirat  #ADA_TESTERutkYgBelumCoba 
RAHSIA MEKAP FLAWLESS & TAHAN LAMA!!! 😱 tentunya *FOUNDATION PRIMER* by Mary Kay!!! Berbentuk gel didalamnya. Mesti ada yang tak tahu apa kepentingan Foundation Primer ni kan?
.
.
Kalau kita nak solekan kita tahan lama dan nampak smooth tanpa bercapuk-capuk kita kena pakai primer yang super gojes ni tau. Baru lah nampak flawless and kulit pun nampak licin berseri. Lagi 1 ia mampu mengecilkan pori pori kita juga dan sgt sesuai utk org yg kulit jerawat. Bila kita ada jerawat pori kita mmg besar.
.
.
Tambahan pula Primer daripada Mary Kay *ada SPF15* untuk melindungi kulit wajah daripada matahari. Lepas tu baru lah boleh apply foundation pilihan hati confirm cantik berseri *;)* P/s: 1 tiub ni tahan 8+- bulan tau 😱
.
.
.
*Kelebihan FOUNDATION PRIMER MARY KAY* :-
💋Gel yg ringan dan mudah dipakai
💋Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation
💋Sesuai utk semua jenis kulit
💋Makeup nampak lebih licin dan flawless
💋Memberi perlindungan kepada muka
💋Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap2 hari

Wow 😱😱😱 Nampak tak kehebatan *FOUNDATION PRIMER MARY KAY* ni kalau ditambah dgn *FOUNDATION MARY KAY* ... lg bestttt, lg superbbb kan 😍

Credit to ESSD Suzana Abidin @sueriasdiri 
#promooftheday 
#greatdeals 
#freetester 
#primerfoundation
#primer
#largepores
#jomsamasamacantik
RAHSIA MEKAP FLAWLESS & TAHAN LAMA!!! 😱 tentunya *FOUNDATION PRIMER* by Mary Kay!!! Berbentuk gel didalamnya. Mesti ada yang tak tahu apa kepentingan Foundation Primer ni kan? . . Kalau kita nak solekan kita tahan lama dan nampak smooth tanpa bercapuk-capuk kita kena pakai primer yang super gojes ni tau. Baru lah nampak flawless and kulit pun nampak licin berseri. Lagi 1 ia mampu mengecilkan pori pori kita juga dan sgt sesuai utk org yg kulit jerawat. Bila kita ada jerawat pori kita mmg besar. . . Tambahan pula Primer daripada Mary Kay *ada SPF15* untuk melindungi kulit wajah daripada matahari. Lepas tu baru lah boleh apply foundation pilihan hati confirm cantik berseri *;)* P/s: 1 tiub ni tahan 8+- bulan tau 😱 . . . *Kelebihan FOUNDATION PRIMER MARY KAY* :- 💋Gel yg ringan dan mudah dipakai 💋Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation 💋Sesuai utk semua jenis kulit 💋Makeup nampak lebih licin dan flawless 💋Memberi perlindungan kepada muka 💋Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap2 hari Wow 😱😱😱 Nampak tak kehebatan *FOUNDATION PRIMER MARY KAY* ni kalau ditambah dgn *FOUNDATION MARY KAY* ... lg bestttt, lg superbbb kan 😍 Credit to ESSD Suzana Abidin @sueriasdiri #promooftheday  #greatdeals  #freetester  #primerfoundation  #primer  #largepores  #jomsamasamacantik 
FREE TESTER STILL AVAILABLE! 
Boleh whatsapp (link di bio) atau DM for more details😉

Nak cuba tapi belum nak beli lagi? Boleh...Kita bagi free je! Rasanya sendiri lepas tu fikir balik, perlu atau tidak untuk grab sebotol!

#mmgmenyengat #mmgpuchong #mmgbanting #mmgjelebu #freetester
FREE TESTER STILL AVAILABLE! Boleh whatsapp (link di bio) atau DM for more details😉 Nak cuba tapi belum nak beli lagi? Boleh...Kita bagi free je! Rasanya sendiri lepas tu fikir balik, perlu atau tidak untuk grab sebotol! #mmgmenyengat  #mmgpuchong  #mmgbanting  #mmgjelebu  #freetester 
*CHARMS FOUNDATION* .
🍏 FOUNDATION FORMULATED WITH A COMBINATION OF COLLAGEN AND APPLE STEMCELL 🍏
⏩ Mengandungi minyak kelapa dara yang berfungsi menghaluskan sapuan foundation pada kulit wajah.
⏩ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
⏩ Menyerlahkan lagi kulit wajah [kesan yang lebih flawless dan cerah tidak berminyak.
⏩ Memberikan perlidungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat.
⏩ Menambahkan kolagen yang dapat membantu menegangkan kulit wajah.
⏩ Memperbaiki tisu yang rosak di bahagian yang bermasalah.
⏩ Tidak basah atau berminyak. .

#CHARMSMALAYSIA
#SOLEKDANRAWAT
#RAISEYOURLIFE 
#HALALBYJAKIM 
#BESTSKINCARE
#FREETESTER
#FREEGIFT
*CHARMS FOUNDATION* . 🍏 FOUNDATION FORMULATED WITH A COMBINATION OF COLLAGEN AND APPLE STEMCELL 🍏 ⏩ Mengandungi minyak kelapa dara yang berfungsi menghaluskan sapuan foundation pada kulit wajah. ⏩ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain. ⏩ Menyerlahkan lagi kulit wajah [kesan yang lebih flawless dan cerah tidak berminyak. ⏩ Memberikan perlidungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat. ⏩ Menambahkan kolagen yang dapat membantu menegangkan kulit wajah. ⏩ Memperbaiki tisu yang rosak di bahagian yang bermasalah. ⏩ Tidak basah atau berminyak. . #CHARMSMALAYSIA  #SOLEKDANRAWAT  #RAISEYOURLIFE  #HALALBYJAKIM  #BESTSKINCARE  #FREETESTER  #FREEGIFT 
Silahkan Promo untuk bulan ini 👇

1. Free join member/mitra Avail
2. Free dan subsidi onkir untuk Mitra Baru Se Indonesia 😍
3. Free Banner/Spanduk 😘

Yuk Cuz manfaatin promo menarik dari vega.avail 😉😉
Untuk Ibu rumah tangga, pekerja kantoran, karyawan, dll
Vega.avail siap membuka cabang dari Sabang sampai Merauke 😍😍 More info hub. 083850004377 (wa only)
#distributoravailsurabaya
#availsurabaya
#availgresik
#availsidoarjo
#availsampang
#availsumenep
#availbandung
#availmurah
#pembalutsehat
#pembalutherbal
#freeTESTER
#avail 
#availpembalutherbal
#availpembalutsehat 
#solusimasakini 
#solusisehat #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu
#availpedulikesehatan #availkebutuhanpokokwanita 
#repeatorder 
#multifungsi 
#obatkeputihan
#SiapMembukaCabangBaru
#BimbinganOlehTeamYangHandal
#BisnisCerdas
#BisnisDuniaAkhirat
Silahkan Promo untuk bulan ini 👇 1. Free join member/mitra Avail 2. Free dan subsidi onkir untuk Mitra Baru Se Indonesia 😍 3. Free Banner/Spanduk 😘 Yuk Cuz manfaatin promo menarik dari vega.avail 😉😉 Untuk Ibu rumah tangga, pekerja kantoran, karyawan, dll Vega.avail siap membuka cabang dari Sabang sampai Merauke 😍😍 More info hub. 083850004377 (wa only) #distributoravailsurabaya  #availsurabaya  #availgresik  #availsidoarjo  #availsampang  #availsumenep  #availbandung  #availmurah  #pembalutsehat  #pembalutherbal  #freeTESTER  #avail  #availpembalutherbal  #availpembalutsehat  #solusimasakini  #solusisehat  #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati  #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu  #availpedulikesehatan  #availkebutuhanpokokwanita  #repeatorder  #multifungsi  #obatkeputihan  #SiapMembukaCabangBaru  #BimbinganOlehTeamYangHandal  #BisnisCerdas  #BisnisDuniaAkhirat 
FREE FACE OIL TESTER❤
++++++++++++++++++++ Sapa berminat nak cuba boleh dm atau click ni yer

https://www.wasap.my/60194881044

#MJNuur 
#Freetester
#FaceOil
FREE FACE OIL TESTER❤ ++++++++++++++++++++ Sapa berminat nak cuba boleh dm atau click ni yer https://www.wasap.my/60194881044 #MJNuur  #Freetester  #FaceOil 
APA ITU SUSU HAYRA?
.
Susu Hayra adalah susu kambing tomato tanpa collagen yang diperkaya dengan Ekstrak Tomato dan Ekstrak Kurma khas untuk kulit cantik, sihat & berseri dan untuk kesihatan dalaman & luaran. Sesuai utk seisi keluarga.
.
Berminat nak cuba susu hayra whatsapp 01139618206
@ click link di bio ☝🏻
.
.
#promotion #cny #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susukambing #sunnah
APA ITU SUSU HAYRA? . Susu Hayra adalah susu kambing tomato tanpa collagen yang diperkaya dengan Ekstrak Tomato dan Ekstrak Kurma khas untuk kulit cantik, sihat & berseri dan untuk kesihatan dalaman & luaran. Sesuai utk seisi keluarga. . Berminat nak cuba susu hayra whatsapp 01139618206 @ click link di bio ☝🏻 . . #promotion  #cny  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susukambing  #sunnah 
=========================
DE'XANDRA BODY ODOURLESS
=========================
.
🌼Produk penyembur badan & merupakan alternatif kepada deodorant.
🌼Berkesan membantu anda hilangkan bau badan,ketiak,kaki & bahagian-bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil.
🌼Bertindak serta merta dalam masa kurang 5 saat selepas semburan.
🌼Boleh bertahan sehingga 24jam.
.
Kelebihan body odourless ▪Bebas tanpa bahan kimia merbahaya
▪Bebas alkohol
▪Tanpa minyak
▪Bebas Wangian
▪Tanpa pewarna
▪Selesa dan menyegarkan
▪Jimat dlm botol 60ml
.
KEBAIKAN DE'XANDRA BODY ODOURLESS
🌸Membantu hilangkan bau badan kurang 5 saat.
🌸Tahan 24 jam
🌸Penguat bau perfume; lebih tahan lama
🌸Memelihara kulit sensitif
🌸Pembantu pengering luka (luka kecil,kerensangan kulit selepas bercukur)
🌸Merawat gigitan serangga
🌸Membantu merawat penyakit kulit

Untuk info dan order klik link dio ya

#BodyOdourlessDexandra
#Bebaskimia
#Tahan24jam
#AuraInsta
#AuraInstabatch13
#dexandra
#dexandrakuantan
#perfumekuantan
#perfumeoriginal
#perfumemurah
#iamme
#red
#biru
#fattzura
========================= DE'XANDRA BODY ODOURLESS ========================= . 🌼Produk penyembur badan & merupakan alternatif kepada deodorant. 🌼Berkesan membantu anda hilangkan bau badan,ketiak,kaki & bahagian-bahagian yang menjadi punca bau badan terhasil. 🌼Bertindak serta merta dalam masa kurang 5 saat selepas semburan. 🌼Boleh bertahan sehingga 24jam. . Kelebihan body odourless ▪Bebas tanpa bahan kimia merbahaya ▪Bebas alkohol ▪Tanpa minyak ▪Bebas Wangian ▪Tanpa pewarna ▪Selesa dan menyegarkan ▪Jimat dlm botol 60ml . KEBAIKAN DE'XANDRA BODY ODOURLESS 🌸Membantu hilangkan bau badan kurang 5 saat. 🌸Tahan 24 jam 🌸Penguat bau perfume; lebih tahan lama 🌸Memelihara kulit sensitif 🌸Pembantu pengering luka (luka kecil,kerensangan kulit selepas bercukur) 🌸Merawat gigitan serangga 🌸Membantu merawat penyakit kulit Untuk info dan order klik link dio ya #BodyOdourlessDexandra  #Bebaskimia  #Tahan24jam  #AuraInsta  #AuraInstabatch13  #dexandra  #dexandrakuantan  #perfumekuantan  #perfumeoriginal  #perfumemurah  #iamme  #red  #biru  #fattzura 
SAPA DULU YG SUKA KOMPLEN TU.. Alaa yg suka sgt komplen bau xmo ilang lekat kat tudung, kat baju, sampai basuh 2-3 kalo boh sabun dynamo baru nak ilang tu..😂 Haa mai nak gitau, slps 3 tahun stgh org komplen bau perfume bukan main tahan lama yang bukan2, NOW Dexandra dah kuarkan produk NYAH BAU pulak tau😍😍😍 'Dexandra Body Odorless' nama diberi. 
Fungsi utama nak hilangan bau badan. 
Tapi lps kami try try sebulan lebih, rupanya BO can do wonders okeh. Siap hilangkan sakit2 kulit, gatal2, alergic, eczema... Haaa siapa sangka kan. 
Ikut logik, mmg logik, sbb bau kurangs enak tu dtgnya dari bakteria. Bila bakteria dah dinyahkan, maka hilanglah bau.. Gatal2 pun ada jenis yg jangkitan bakteria.. Sbb tu leh ilang..👍🏻 Oke oke apa lagi yg bole Body Odorless buat? ✅ Hilang bau badan serta merta
✅ Smokers dah jumpa solution uoll ok pada masalah badan kuat bau, mulut bau
✅ Berkesankan kurangkan gatal2 kulit
✅ Nyah bau almost apa sahaja termasuk kereta, tilam, fabrik dan badan

Nak cuba?
Meh pm naa😘

#dexandra
#dexandrabodyodorless
#AuraInsta
#AuraInstabatch13
#dexandra
#dexandrakuantan
#perfumekuantan
#perfumeoriginal
#perfumemurah
#iamme
#red
#biru
#fattzura
SAPA DULU YG SUKA KOMPLEN TU.. Alaa yg suka sgt komplen bau xmo ilang lekat kat tudung, kat baju, sampai basuh 2-3 kalo boh sabun dynamo baru nak ilang tu..😂 Haa mai nak gitau, slps 3 tahun stgh org komplen bau perfume bukan main tahan lama yang bukan2, NOW Dexandra dah kuarkan produk NYAH BAU pulak tau😍😍😍 'Dexandra Body Odorless' nama diberi. Fungsi utama nak hilangan bau badan. Tapi lps kami try try sebulan lebih, rupanya BO can do wonders okeh. Siap hilangkan sakit2 kulit, gatal2, alergic, eczema... Haaa siapa sangka kan. Ikut logik, mmg logik, sbb bau kurangs enak tu dtgnya dari bakteria. Bila bakteria dah dinyahkan, maka hilanglah bau.. Gatal2 pun ada jenis yg jangkitan bakteria.. Sbb tu leh ilang..👍🏻 Oke oke apa lagi yg bole Body Odorless buat? ✅ Hilang bau badan serta merta ✅ Smokers dah jumpa solution uoll ok pada masalah badan kuat bau, mulut bau ✅ Berkesankan kurangkan gatal2 kulit ✅ Nyah bau almost apa sahaja termasuk kereta, tilam, fabrik dan badan Nak cuba? Meh pm naa😘 #dexandra  #dexandrabodyodorless  #AuraInsta  #AuraInstabatch13  #dexandra  #dexandrakuantan  #perfumekuantan  #perfumeoriginal  #perfumemurah  #iamme  #red  #biru  #fattzura 
" Bro. Terbaikkkk la bau ni. Alhamdulillah Semenjak pakai  Clubman by de'xandra ni Ramai yang tegur aku bau macam pakai CK. "

Alhamdulillah.. Ini kata-kata Ahmad pada saya. Beliau sangat berpuas hati dengan koleksi wangian ini. 
Dah macam koleksi payung dragon ball dah. 
Ahmad Jenis orang yang sangat teliti dalam semua bab. Lebih-lebih lagi bab perfume. 
Dan Sekarang Ahmad bahagia . Jelas kegembiraan terpancar dari nur wajah dia. Sebab apa? 
Sebab dia cakap, terima kasih sangat-sangat. Selama ni dia Malu nak usya sorang amoi ni.  Tapi lepas pakai Clubman dia jadi berani bak bara yang menyala. 
Komen Pm atau Terus jer pm Saya Jika u kurang confidence . 
Insyaallah saya bantu.

#AuraInsta
#AuraInstabatch13
#dexandra
#dexandrakuantan
#perfumekuantan
#perfumeoriginal
#perfumemurah
#iamme
#red
#biru
#fattzura
" Bro. Terbaikkkk la bau ni. Alhamdulillah Semenjak pakai Clubman by de'xandra ni Ramai yang tegur aku bau macam pakai CK. " Alhamdulillah.. Ini kata-kata Ahmad pada saya. Beliau sangat berpuas hati dengan koleksi wangian ini. Dah macam koleksi payung dragon ball dah. Ahmad Jenis orang yang sangat teliti dalam semua bab. Lebih-lebih lagi bab perfume. Dan Sekarang Ahmad bahagia . Jelas kegembiraan terpancar dari nur wajah dia. Sebab apa? Sebab dia cakap, terima kasih sangat-sangat. Selama ni dia Malu nak usya sorang amoi ni. Tapi lepas pakai Clubman dia jadi berani bak bara yang menyala. Komen Pm atau Terus jer pm Saya Jika u kurang confidence . Insyaallah saya bantu. #AuraInsta  #AuraInstabatch13  #dexandra  #dexandrakuantan  #perfumekuantan  #perfumeoriginal  #perfumemurah  #iamme  #red  #biru  #fattzura 
TESTIMONI SUSU HAYRA
.
First time minum terus cakap Ya Allah sedap nyerrr 👍🏻👍🏻👍🏻, bau wangi, rase sedap sgt dan yg penting tiada bau hamis. Tak sabar nk repeat order lg.
.
Syuhadah, Selangor.
.
Berminat dngn susu hayra wassap Kak Hani yer.
.
wassap "HAYRA" ke 019-918 8525

#promotion #promoyearendsales #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susumaez #susurizqi #susukambing #susukambinghayra #breastfeeding #susuanakterbaik #ttc #susuutkcerdaskanminda #nakhamil #nakkulitcantik #susuperla #susucerepron #susuajaib
TESTIMONI SUSU HAYRA . First time minum terus cakap Ya Allah sedap nyerrr 👍🏻👍🏻👍🏻, bau wangi, rase sedap sgt dan yg penting tiada bau hamis. Tak sabar nk repeat order lg. . Syuhadah, Selangor. . Berminat dngn susu hayra wassap Kak Hani yer. . wassap "HAYRA" ke 019-918 8525 #promotion  #promoyearendsales  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susumaez  #susurizqi  #susukambing  #susukambinghayra  #breastfeeding  #susuanakterbaik  #ttc  #susuutkcerdaskanminda  #nakhamil  #nakkulitcantik  #susuperla  #susucerepron  #susuajaib 
Banana Nugget
Greentea Almond & Tiramisu Kismis.

#banananugget #happysunday #bismillahbisnisbaru #homemade #freetester
SEMAKIN GLOWING WALAU DAH PETANG 😍
.
Sarah nak kongsi dengan u alls semua, feedback dari CHARMS Lover yg super Glowing ni..
.
Tak sampai 1 bulan, kulit makin LICIN & GLOWING gitu.. dgn cara selamat, HALAL, dan berkesan! .
Sarah nak bagi #FreeTester Charms skali tau... Dm cepat2 @saralana.my // Whatsapp 019-5522712 (kat link pun ada) 😍

#charmsraiseyourlife
#charmshalal
#charmsrawatdansolek
SEMAKIN GLOWING WALAU DAH PETANG 😍 . Sarah nak kongsi dengan u alls semua, feedback dari CHARMS Lover yg super Glowing ni.. . Tak sampai 1 bulan, kulit makin LICIN & GLOWING gitu.. dgn cara selamat, HALAL, dan berkesan! . Sarah nak bagi #FreeTester  Charms skali tau... Dm cepat2 @saralana.my // Whatsapp 019-5522712 (kat link pun ada) 😍 #charmsraiseyourlife  #charmshalal  #charmsrawatdansolek 
MINERAL POWDER FOUNDATION
.
Bedak ni jenis serbuk halus, ringan dan mempunyai liputan yg bersifat MATTE sangat sesuai untuk menutup garis-garis halus dan cela kat muka. Sesuai untuk kulit berminyak sebabnya bedak ni dapat menyerap minyak kat muka wajah tetap berseri even berpeluh sebabnya bedak ni akan blend dengan kulit so xyah bimbang if berpeluh.. uolss akan tetap nampak berseri.. Nak wasap akak #linkinbio
#loosepowder 
#marykay
#nakcuba
#freetester 
#marykaybeautyconsultant 
#marykayputrajaya
#marykaykualalumpur
MINERAL POWDER FOUNDATION . Bedak ni jenis serbuk halus, ringan dan mempunyai liputan yg bersifat MATTE sangat sesuai untuk menutup garis-garis halus dan cela kat muka. Sesuai untuk kulit berminyak sebabnya bedak ni dapat menyerap minyak kat muka wajah tetap berseri even berpeluh sebabnya bedak ni akan blend dengan kulit so xyah bimbang if berpeluh.. uolss akan tetap nampak berseri.. Nak wasap akak #linkinbio  #loosepowder  #marykay  #nakcuba  #freetester  #marykaybeautyconsultant  #marykayputrajaya  #marykaykualalumpur 
15 KEUNGGULAN AVAIL:

1.Tidak mengandung Dioxin & bahan berbahaya

2.Lembut, cepat menyerap, kering, sejuk (tidak terasa panas) & nyaman dipakai, tidak menyebabkan iritasi

3.Membantu mencegah PMS (Pre Menstrual Syndrome)

4.Membantu menghilangkan nyeri haid (dismenore)

5.Membantu menghilangkan keputihan, gatal & bau tidak sedap

6.Meningkatkan system imun

7.Menjaga lingkungan pH vagina tetap asam.

8.Membantu melindungi dari infeksi, mencegah pertumbuhan & membasmi bakteri, jamur, parasit, virus.

9.Mencegah peradangan.

10.Mengatur siklus haid & melancarkan haid

11.Mengoptimalkan detoksifikasi

12.Membantu memperbaiki masalah pencernaan

13.Multifungsi dan Membantu dalam regenerasi sel 
14. Terbuat dari 100% kapas,aman,nyaman,higienis n multifungsi 
15.Daya Serap 3x lipat dibanding pembalut biasa

More info hub. 089647617650 (wa only)
#distributoravailsurabaya
#availsurabaya
#availgresik
#availsidoarjo
#availsampang
#availsumenep
#availbandung
#availmurah
#pembalutsehat
#pembalutherbal
#freeTESTER
#avail 
#availpembalutherbal
#availpembalutsehat 
#solusimasakini 
#solusisehat #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu
#availpedulikesehatan #availkebutuhanpokokwanita 
#repeatorder 
#multifungsi 
#obatkeputihan
#SiapMembukaCabangBaru
#BimbinganOlehTeamYangHandal
#BisnisCerdas
#BisnisDuniaAkhirat
#baityavail089647617650
15 KEUNGGULAN AVAIL: 1.Tidak mengandung Dioxin & bahan berbahaya 2.Lembut, cepat menyerap, kering, sejuk (tidak terasa panas) & nyaman dipakai, tidak menyebabkan iritasi 3.Membantu mencegah PMS (Pre Menstrual Syndrome) 4.Membantu menghilangkan nyeri haid (dismenore) 5.Membantu menghilangkan keputihan, gatal & bau tidak sedap 6.Meningkatkan system imun 7.Menjaga lingkungan pH vagina tetap asam. 8.Membantu melindungi dari infeksi, mencegah pertumbuhan & membasmi bakteri, jamur, parasit, virus. 9.Mencegah peradangan. 10.Mengatur siklus haid & melancarkan haid 11.Mengoptimalkan detoksifikasi 12.Membantu memperbaiki masalah pencernaan 13.Multifungsi dan Membantu dalam regenerasi sel 14. Terbuat dari 100% kapas,aman,nyaman,higienis n multifungsi 15.Daya Serap 3x lipat dibanding pembalut biasa More info hub. 089647617650 (wa only) #distributoravailsurabaya  #availsurabaya  #availgresik  #availsidoarjo  #availsampang  #availsumenep  #availbandung  #availmurah  #pembalutsehat  #pembalutherbal  #freeTESTER  #avail  #availpembalutherbal  #availpembalutsehat  #solusimasakini  #solusisehat  #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati  #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu  #availpedulikesehatan  #availkebutuhanpokokwanita  #repeatorder  #multifungsi  #obatkeputihan  #SiapMembukaCabangBaru  #BimbinganOlehTeamYangHandal  #BisnisCerdas  #BisnisDuniaAkhirat  #baityavail089647617650 
Silahkan Promo untuk bulan ini 👇

1. Free join member/mitra Avail
2. Free dan subsidi onkir untuk Mitra Baru Se Indonesia 😍
3. Free Banner/Spanduk 😘

Yuk Cuz manfaatin promo menarik dari baity.avail 😉😉
Untuk Ibu rumah tangga, pekerja kantoran, karyawan, dll
Baity.avail siap membuka cabang dari Sabang sampai Merauke 😍😍 More info hub. 089647617650 (wa only)
#distributoravailsurabaya
#availsurabaya
#availgresik
#availsidoarjo
#availsampang
#availsumenep
#availbandung
#availmurah
#pembalutsehat
#pembalutherbal
#freeTESTER
#avail 
#availpembalutherbal
#availpembalutsehat 
#solusimasakini 
#solusisehat #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu
#availpedulikesehatan #availkebutuhanpokokwanita 
#repeatorder 
#multifungsi 
#obatkeputihan
#SiapMembukaCabangBaru
#BimbinganOlehTeamYangHandal
#BisnisCerdas
#BisnisDuniaAkhirat
#baityavail089647617650
Silahkan Promo untuk bulan ini 👇 1. Free join member/mitra Avail 2. Free dan subsidi onkir untuk Mitra Baru Se Indonesia 😍 3. Free Banner/Spanduk 😘 Yuk Cuz manfaatin promo menarik dari baity.avail 😉😉 Untuk Ibu rumah tangga, pekerja kantoran, karyawan, dll Baity.avail siap membuka cabang dari Sabang sampai Merauke 😍😍 More info hub. 089647617650 (wa only) #distributoravailsurabaya  #availsurabaya  #availgresik  #availsidoarjo  #availsampang  #availsumenep  #availbandung  #availmurah  #pembalutsehat  #pembalutherbal  #freeTESTER  #avail  #availpembalutherbal  #availpembalutsehat  #solusimasakini  #solusisehat  #MencegahLebihBaikDariPadaMengobati  #MariLebihPeduliDenganKesehatanOrganIntimmu  #availpedulikesehatan  #availkebutuhanpokokwanita  #repeatorder  #multifungsi  #obatkeputihan  #SiapMembukaCabangBaru  #BimbinganOlehTeamYangHandal  #BisnisCerdas  #BisnisDuniaAkhirat  #baityavail089647617650 
Creme-to-powder foundation © 2in1 formula
© easy to apply cream
© cream application/matte powder finish
© minimizes pores
© safe for all skin types
© water resistant

#akakpakaiakakjual 
#akaksuka 
#nakcuba
#freetester 
#marykaybeautyconsultant
Looking forward to a lovely relaxing end of the week bath with my favourite spa treats!! What’s your Friday treat?
Looking forward to a lovely relaxing end of the week bath with my favourite spa treats!! What’s your Friday treat?
TESTIMONI SUSU HAYRA
.
First time minum terus cakap Ya Allah sedap nyerrr 👍🏻👍🏻👍🏻, bau wangi, rase sedap sgt dan yg penting tiada bau hamis. Tak sabar nk repeat order lg.
.
Syuhadah, Selangor.
.
Berminat dngn susu hayra wassap Kak Hani yer.
.
wassap "HAYRA" ke 019-918 8525

#promotion #promoyearendsales #susuhayra #susupalingsedap #susuutkkulit #susutomato #susutanpakolagen #freepostage #penghantaranpercuma #freetester #freesamples #susumaez #susurizqi #susukambing #susukambinghayra #breastfeeding #susuanakterbaik #ttc #susuutkcerdaskanminda #nakhamil #nakkulitcantik #susuperla #susucerepron #susuajaib
TESTIMONI SUSU HAYRA . First time minum terus cakap Ya Allah sedap nyerrr 👍🏻👍🏻👍🏻, bau wangi, rase sedap sgt dan yg penting tiada bau hamis. Tak sabar nk repeat order lg. . Syuhadah, Selangor. . Berminat dngn susu hayra wassap Kak Hani yer. . wassap "HAYRA" ke 019-918 8525 #promotion  #promoyearendsales  #susuhayra  #susupalingsedap  #susuutkkulit  #susutomato  #susutanpakolagen  #freepostage  #penghantaranpercuma  #freetester  #freesamples  #susumaez  #susurizqi  #susukambing  #susukambinghayra  #breastfeeding  #susuanakterbaik  #ttc  #susuutkcerdaskanminda  #nakhamil  #nakkulitcantik  #susuperla  #susucerepron  #susuajaib 
NEW! Product Evolution of Botanical Effects Skincare
.
Siapa suka packaging color pinky winky cmni 🤗
.

Mencari set penjagaan yg sesuai utk kulit remaja anda (23 thn kebawah). Yang pasti ia nya selamat utk kulit remaja anda. Jom dapatkan nya, jgn biarkan kulit remaja anda tidak kelihatan b'maya & jgn biarkan kulit remaja anda tercemar dgn bahan berbahaya.
.
Mempunyai 5 set yang sangat mudah untuk penjagaan muka harian anda.
.
1. Botanical Effects Cleansing Gel.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub.
3. Botanical Effects Refreshing Toner.
4. Botanical Effects Moisturizing Gel.
5. Botanical Effects Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen.
.
Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah:
🌼Mengandungi bahan semula jadi yg tak tidak akan merosakkan kulit muka anda.
🌼 Sesuai utk semua jenis kulit.
🌼Sesuai utk kulit yg sensitif.
🌼Tiada bahan berchemical / kimia yg merosakkan kulit muka anda.
🌼Melembutkan kulit.
🌼Menanggalkan kotoran pd kulit muka dgn lembut & selamat.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sy utk free skin consultation.
.
Love, 
Nad: 0192112260
Beauty Consultant Mary Kay

#botanicaleffectsevo #freegift #freetester
NEW! Product Evolution of Botanical Effects Skincare . Siapa suka packaging color pinky winky cmni 🤗 . Mencari set penjagaan yg sesuai utk kulit remaja anda (23 thn kebawah). Yang pasti ia nya selamat utk kulit remaja anda. Jom dapatkan nya, jgn biarkan kulit remaja anda tidak kelihatan b'maya & jgn biarkan kulit remaja anda tercemar dgn bahan berbahaya. . Mempunyai 5 set yang sangat mudah untuk penjagaan muka harian anda. . 1. Botanical Effects Cleansing Gel. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub. 3. Botanical Effects Refreshing Toner. 4. Botanical Effects Moisturizing Gel. 5. Botanical Effects Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen. . Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah: 🌼Mengandungi bahan semula jadi yg tak tidak akan merosakkan kulit muka anda. 🌼 Sesuai utk semua jenis kulit. 🌼Sesuai utk kulit yg sensitif. 🌼Tiada bahan berchemical / kimia yg merosakkan kulit muka anda. 🌼Melembutkan kulit. 🌼Menanggalkan kotoran pd kulit muka dgn lembut & selamat. . Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sy utk free skin consultation. . Love, Nad: 0192112260 Beauty Consultant Mary Kay #botanicaleffectsevo  #freegift  #freetester 
Sebelum tidur, apply CLEAR PROOF PORE-PURIFYING SERUM dulu for bersihkan pori pori korang yang keletihan tu hihi 💕😍 Letih ? Sbb jerawat, kulit merengsa, merah merah dan acne prone skin!! Bukan yg berjerawat jee, yang nak extra bersihkan pori pun boleh apply serum ni tau hihihi best kan? 🌸
.
Sebarang pertanyaan boleh dm @farahbeautytalk_ atau whatsapp link on bio sahaja!! #marykay #serum #acneserum #serumjerawat #hilangjerawat #hilangparut #jerawat #bersihkanpori #bersihkanjerawat #skincareclass #freetry #freetester #samplepercuma #sample #kelaspenjagaanwajah #beautyconsultant #beautyclass #beautyclassputrajaya #beautyclasskajang #beautyclasskl #beautician #beauticianwanted
Sebelum tidur, apply CLEAR PROOF PORE-PURIFYING SERUM dulu for bersihkan pori pori korang yang keletihan tu hihi 💕😍 Letih ? Sbb jerawat, kulit merengsa, merah merah dan acne prone skin!! Bukan yg berjerawat jee, yang nak extra bersihkan pori pun boleh apply serum ni tau hihihi best kan? 🌸 . Sebarang pertanyaan boleh dm @farahbeautytalk_ atau whatsapp link on bio sahaja!! #marykay  #serum  #acneserum  #serumjerawat  #hilangjerawat  #hilangparut  #jerawat  #bersihkanpori  #bersihkanjerawat  #skincareclass  #freetry  #freetester  #samplepercuma  #sample  #kelaspenjagaanwajah  #beautyconsultant  #beautyclass  #beautyclassputrajaya  #beautyclasskajang  #beautyclasskl  #beautician  #beauticianwanted