an online Instagram web viewer

#faraalipbutter medias

Photos

Assalamualaikum & salam jumaat earthlings! ๐Ÿ’‹
.
Hi, pepagi yg indah ni maya nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter in Orchid Vanilla ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
_
Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
_
Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#flbofficialstokistfeedback
.
Hanya RM55 sahaja dear โค
.
FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜
_
Whatsapp maya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ

#faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & salam jumaat earthlings! ๐Ÿ’‹ . Hi, pepagi yg indah ni maya nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter  in Orchid Vanilla ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ _ Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ _ Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #flbofficialstokistfeedback  . Hanya RM55 sahaja dear โค . FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜ _ Whatsapp maya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
xSay2
Assalamualaikum & salam jumaat earthlings! ๐Ÿ’‹
.
Hi, pepagi yg indah ni maya nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter in Orchid Vanilla ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
_
"Ohhmaii our lovely customer ni dah fallin in love habess ngan orchid vanilla ๐Ÿ˜ฎ"
.
Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
_
Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#flbofficialstokistfeedback
.
Hanya RM55 sahaja dear โค
.
FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜
_
Whatsapp maya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ

#faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & salam jumaat earthlings! ๐Ÿ’‹ . Hi, pepagi yg indah ni maya nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter  in Orchid Vanilla ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ _ "Ohhmaii our lovely customer ni dah fallin in love habess ngan orchid vanilla ๐Ÿ˜ฎ" . Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ _ Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #flbofficialstokistfeedback  . Hanya RM55 sahaja dear โค . FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜ _ Whatsapp maya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Assalamualaikum & salam jumaat earthlings! ๐Ÿ’‹
.
Hi, pepagi yg indah ni maya nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter in Caramel Mint ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
_
Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
_
Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#flbofficialstokistfeedback
.
Hanya RM55 sahaja dear โค
.
FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜
_
Whatsapp maya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ

#faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum & salam jumaat earthlings! ๐Ÿ’‹ . Hi, pepagi yg indah ni maya nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter  in Caramel Mint ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ _ Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ _ Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #flbofficialstokistfeedback  . Hanya RM55 sahaja dear โค . FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜ _ Whatsapp maya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
#repost @faraalipbutter
โ€ข โ€ข โ€ข .
tak sangka betul RHB pun ada bidadari secantik ini dihiasi indah dgn memakai @faraalipbutter in Orchid Vanilla. MashaAllah ๐Ÿ˜Š
.
Tiada lagi masalah bibir kering, bibir pucat lesu, merekah dan berdarah! thank youu @faraalipbutter !

Wow jom Dapatkan sekarang orchid vanilla sementara stok masih ada.  Meh DM.  Nanti huda reply tau! ๐Ÿ˜

#bangi #ukm #putrajaya #farahanim #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #naklawa #nakcantik #bibirsihat #bibirpink #bibir #rawatbibir #lipbalm  #lipbutter #lipstik #iklanmurah #murah #insta #igshop #neelofar
#repost  @faraalipbutter โ€ข โ€ข โ€ข . tak sangka betul RHB pun ada bidadari secantik ini dihiasi indah dgn memakai @faraalipbutter in Orchid Vanilla. MashaAllah ๐Ÿ˜Š . Tiada lagi masalah bibir kering, bibir pucat lesu, merekah dan berdarah! thank youu @faraalipbutter ! Wow jom Dapatkan sekarang orchid vanilla sementara stok masih ada. Meh DM. Nanti huda reply tau! ๐Ÿ˜ #bangi  #ukm  #putrajaya  #farahanim  #faraaantioxidantlipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #naklawa  #nakcantik  #bibirsihat  #bibirpink  #bibir  #rawatbibir  #lipbalm  #lipbutter  #lipstik  #iklanmurah  #murah  #insta  #igshop  #neelofar 
Cantiknya pretty mommy for super cute twins kita ni pakai Orchid Vanilla. Dlm berpantang pun cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
.
Grab yours right now! .
RM55 WITH FREE POSTAGE!
RM55 WITH FREE POSTAGE!
RM55 WITH FREE POSTAGE!
.
.
DM now @faraalipbutter_f
DM now @faraalipbutter_f 
DM now @faraalipbutter_f .
.
.
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad
Cantiknya pretty mommy for super cute twins kita ni pakai Orchid Vanilla. Dlm berpantang pun cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . . Grab yours right now! . RM55 WITH FREE POSTAGE! RM55 WITH FREE POSTAGE! RM55 WITH FREE POSTAGE! . . DM now @faraalipbutter_f DM now @faraalipbutter_f DM now @faraalipbutter_f . . . . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad 
Cantiknya bidadari Faraa Lip Butter ni pakai Orchid Vanilla ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
.
Grab yours right now! .
RM55 WITH FREE POSTAGE!
RM55 WITH FREE POSTAGE!
RM55 WITH FREE POSTAGE!
.
.
DM now @faraalipbutter_f
DM now @faraalipbutter_f 
DM now @faraalipbutter_f .
.
.
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad
Cantiknya bidadari Faraa Lip Butter ni pakai Orchid Vanilla ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . . Grab yours right now! . RM55 WITH FREE POSTAGE! RM55 WITH FREE POSTAGE! RM55 WITH FREE POSTAGE! . . DM now @faraalipbutter_f DM now @faraalipbutter_f DM now @faraalipbutter_f . . . . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad 
Cantiknya bidadari Faraa Lip Butter ni pakai Orchid Vanilla ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
.
Grab yours right now! .
RM55 WITH FREE POSTAGE!
RM55 WITH FREE POSTAGE!
RM55 WITH FREE POSTAGE!
.
.
DM now @faraalipbutter_f
DM now @faraalipbutter_f 
DM now @faraalipbutter_f .
.
.
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad
Cantiknya bidadari Faraa Lip Butter ni pakai Orchid Vanilla ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . . Grab yours right now! . RM55 WITH FREE POSTAGE! RM55 WITH FREE POSTAGE! RM55 WITH FREE POSTAGE! . . DM now @faraalipbutter_f DM now @faraalipbutter_f DM now @faraalipbutter_f . . . . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad 
Faraa Lip butter ni cuma RM55 jea uolls ๐Ÿ˜Ž Beli 2 FREE POS! ๐Ÿค— Tahan lama. And hasil dia memang lumayan tip top! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Lepas guna ni, takyah mekap lagi dah. Muka nampak berseri jea uolls ๐Ÿ’ƒ
.

Berminat? Jom order ๐Ÿ˜Š
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-7977432
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-7977432
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-7977432
Atau klik link wasap di bio
.

#FaraaLipButter #FarahanimRazak
#FaraaLipButterSquad #FaraaLipButterNegeriSembilan #FaraaLipButterKualaPilah #FaraaLipButterSeremban #FaraaLipButterPagoh #FaraaLipButterFreePostage #FaraaLipButterSenawang #FaraaLipButterBatuPahat #FaraaLipButterJohor #FaraaLipButterSquadMelaka #FaraaLipButterMelaka #FaraaLipButterMasjidTanah #FaraaLipButterAlorGajah #FaraaLipButterMelaka #lipcare #lipbutter #lipmatte #lipbalm #lipstick #BazaarPaknil #Malaysia #ProdukMalaysia #FlbmAngle #DropshipWanted #BibirCantik
Faraa Lip butter ni cuma RM55 jea uolls ๐Ÿ˜Ž Beli 2 FREE POS! ๐Ÿค— Tahan lama. And hasil dia memang lumayan tip top! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Lepas guna ni, takyah mekap lagi dah. Muka nampak berseri jea uolls ๐Ÿ’ƒ . Berminat? Jom order ๐Ÿ˜Š Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-7977432 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-7977432 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-7977432 Atau klik link wasap di bio . #FaraaLipButter  #FarahanimRazak  #FaraaLipButterSquad  #FaraaLipButterNegeriSembilan  #FaraaLipButterKualaPilah  #FaraaLipButterSeremban  #FaraaLipButterPagoh  #FaraaLipButterFreePostage  #FaraaLipButterSenawang  #FaraaLipButterBatuPahat  #FaraaLipButterJohor  #FaraaLipButterSquadMelaka  #FaraaLipButterMelaka  #FaraaLipButterMasjidTanah  #FaraaLipButterAlorGajah  #FaraaLipButterMelaka  #lipcare  #lipbutter  #lipmatte  #lipbalm  #lipstick  #BazaarPaknil  #Malaysia  #ProdukMalaysia  #FlbmAngle  #DropshipWanted  #BibirCantik 
Selamat pagi, Salam Jumaat.  Hi @faraalipbutter_bangsar lovers. Dah breakfast ke tu? ๐Ÿฝ Nak bagitahu ni ,kalau dah oleskan #faraalipbutter tu jangan risau lepas makan pun #faraalipbutter tetap lekat di bibir awak๐Ÿ˜Š Jimatkan oles hanya sekali! Tak nak try ke??
.
WA +60199111791 ๐ŸŒท
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #postage #bangsar #pantaidalam #klgatewaymall #pj #midvalley #um #masjidjamek #klsentral #kl #kgbaru #hkl #ampang #cheras #setapak #sentul #lips #lipscare #lipbutter #kkmapproved #sayajual #organic #bazarpaknil #viral #malaysianhijjabi #codavailable
Selamat pagi, Salam Jumaat. Hi @faraalipbutter_bangsar lovers. Dah breakfast ke tu? ๐Ÿฝ Nak bagitahu ni ,kalau dah oleskan #faraalipbutter  tu jangan risau lepas makan pun #faraalipbutter  tetap lekat di bibir awak๐Ÿ˜Š Jimatkan oles hanya sekali! Tak nak try ke?? . WA +60199111791 ๐ŸŒท . #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #postage  #bangsar  #pantaidalam  #klgatewaymall  #pj  #midvalley  #um  #masjidjamek  #klsentral  #kl  #kgbaru  #hkl  #ampang  #cheras  #setapak  #sentul  #lips  #lipscare  #lipbutter  #kkmapproved  #sayajual  #organic  #bazarpaknil  #viral  #malaysianhijjabi  #codavailable 
Undi semalam. Ramai penyokong Caramel Mint keluar. ๐Ÿ˜‚ Sebab apa? Sebabnya korang dah try Caramel mint tapi belum try Orchid Vanilla kan? ๐Ÿ˜. Apa kata try cuba dua2 baru buat perbandingan sendiri? ๐Ÿ’• FREE POSTAGE + FREE GIFT = walaupun 1 Item .
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang #lrtgombak #lrtkelanajaya #lrtbangsar #lrtmaluri #lrtampang #puchong #uiagombak #midvalleymegamall #lrtpandanindah #pengkalanhulu #klang #shahalam
Undi semalam. Ramai penyokong Caramel Mint keluar. ๐Ÿ˜‚ Sebab apa? Sebabnya korang dah try Caramel mint tapi belum try Orchid Vanilla kan? ๐Ÿ˜. Apa kata try cuba dua2 baru buat perbandingan sendiri? ๐Ÿ’• FREE POSTAGE + FREE GIFT = walaupun 1 Item . #faraalipbutter  #farahanim  #bibirsihat  #oliveoil  #jolobaoil  #bibirsihat  #faraalipbuttersquad  #faralipbutterbyfarahanimrazak  #batucaves  #selayang  #gombak  #kl  #ampang  #klcc  #rawang  #lrtgombak  #lrtkelanajaya  #lrtbangsar  #lrtmaluri  #lrtampang  #puchong  #uiagombak  #midvalleymegamall  #lrtpandanindah  #pengkalanhulu  #klang  #shahalam 
Good Morning Lovelies~~
Jom order ORCHID VANILLA dgn sy..ready stock and free postage sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‹
Lovelies WhatsApp je terus sampai rumah ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ WA NOW +6010.630.2267 lovelies to secure order ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #farahanimrazak #faraalipbutterbangsar #teamflbbangsar #faraalipbutterkwsnkeramat #organiclipstickfaraalipbutter #kkmapproved #bazarpaknil #sayajual #skincarejunkie #malaysianproductsforsale
#menjemputrezekisy
Good Morning Lovelies~~ Jom order ORCHID VANILLA dgn sy..ready stock and free postage sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‹ Lovelies WhatsApp je terus sampai rumah ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ WA NOW +6010.630.2267 lovelies to secure order ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜#faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #farahanimrazak  #faraalipbutterbangsar  #teamflbbangsar  #faraalipbutterkwsnkeramat  #organiclipstickfaraalipbutter  #kkmapproved  #bazarpaknil  #sayajual  #skincarejunkie  #malaysianproductsforsale  #menjemputrezekisy 
FARAALIPBUTTER IS PART OF THE VICTORY! Giceww
.
Haaa oles faraalipbutter menang case, yang lain? Menang hati seseorangkah?๐Ÿ˜‰
.
Yes uolls saya faham yang kadang-kadang if bibir kering ni kite rasa keras je bibir nak bercakap takut luka la berdarah-darah ke ap.
.

Haa mana yang nak bibir rasa smooth je, lembap sepanjang hari tak perlu fikir duapuluhtiga kali. Our faraalipbutter is worth to try.
.
Terus whatsapp 013-3332749 OR click link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ˜Š
.
COD: UM, Kl Sentral, Shah Alam, Bandar Sri Damansara โ˜บ๏ธ
FARAALIPBUTTER IS PART OF THE VICTORY! Giceww . Haaa oles faraalipbutter menang case, yang lain? Menang hati seseorangkah?๐Ÿ˜‰ . Yes uolls saya faham yang kadang-kadang if bibir kering ni kite rasa keras je bibir nak bercakap takut luka la berdarah-darah ke ap. . Haa mana yang nak bibir rasa smooth je, lembap sepanjang hari tak perlu fikir duapuluhtiga kali. Our faraalipbutter is worth to try. . Terus whatsapp 013-3332749 OR click link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ˜Š . COD: UM, Kl Sentral, Shah Alam, Bandar Sri Damansara โ˜บ๏ธ
Hai dah pergi kerja ke uolls? Dah calit LipButter ke belum? Bulan puasa ni mesti laa nak natural look je kan, bibir pink pink gojes giteww. Semestinya dgn LipButter!! Bibir dah la cantik, boleh merawat sekali pulak tu seronok!! Tak payah risau dah bibir kering ke ape, maintain cun sampai malam๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
Nak Order ? WA 0134807833
COD Available .
.
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter 
#faraalipbutterperlis
#faraalipbuttersquad
#FaraaLipButter
#lipbutter
Hai dah pergi kerja ke uolls? Dah calit LipButter ke belum? Bulan puasa ni mesti laa nak natural look je kan, bibir pink pink gojes giteww. Semestinya dgn LipButter!! Bibir dah la cantik, boleh merawat sekali pulak tu seronok!! Tak payah risau dah bibir kering ke ape, maintain cun sampai malam๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Nak Order ? WA 0134807833 COD Available . . #farahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter  #faraalipbutterperlis  #faraalipbuttersquad  #FaraaLipButter  #lipbutter 
Bidadari mana lah ni! semua yg dah cuba #faraalipbutter in Orchid Vanilla & Caramel Mint mesti jatuh hati sebab dah boleh tinggal lipstick/lipmatte jauh jauh nanti bibir asyik kering je kan โ˜บ๏ธ
.
๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678
๐Ÿ’„Cod pun boleh
๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah)
๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday
๐Ÿ’„Free Gift
.
 #alhaalfafoundation #sephoramalaysia #kosmetikmurahmalaysia #muamalaysia #bazaarpaknil #codampang #codkl #codcheras #aprilskinmalaysia  #farralipbutter #makeupmurah #makeupmalaysia #dyxymurahmalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #sobellacosmetics #sobellamurah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterampang #faraalipbutterklcc #faraalipbuttercheras #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #faraalipbutterNisa #TiAmoSweetheart
Bidadari mana lah ni! semua yg dah cuba #faraalipbutter  in Orchid Vanilla & Caramel Mint mesti jatuh hati sebab dah boleh tinggal lipstick/lipmatte jauh jauh nanti bibir asyik kering je kan โ˜บ๏ธ . ๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678 ๐Ÿ’„Cod pun boleh ๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah) ๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday ๐Ÿ’„Free Gift . #alhaalfafoundation  #sephoramalaysia  #kosmetikmurahmalaysia  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #codampang  #codkl  #codcheras  #aprilskinmalaysia  #farralipbutter  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #dyxymurahmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #sobellacosmetics  #sobellamurah  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkl  #faraalipbutterampang  #faraalipbutterklcc  #faraalipbuttercheras  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #faraalipbuttercaramelmint  #faraalipbutterorchidvanilla  #lafazkankalimahcintamu  #tiamosweetheart100hari  #faraalipbutterNisa  #TiAmoSweetheart 
WHATSAPP ME NOW DARLINGS! WE HAVE RESTOCKED THE MOST HOT SELLING PRODUCTS OF ALL TIME #faraalipbutter !
.
๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678
๐Ÿ’„Cod pun boleh
๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah)
๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday
๐Ÿ’„Free Gift
.
 #alhaalfafoundation #sephoramalaysia #kosmetikmurahmalaysia #muamalaysia #bazaarpaknil #codampang #codkl #codcheras #aprilskinmalaysia  #farralipbutter #makeupmurah #makeupmalaysia #dyxymurahmalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #sobellacosmetics #sobellamurah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterampang #faraalipbutterklcc #faraalipbuttercheras #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #faraalipbutterNisa #TiAmoSweetheart
WHATSAPP ME NOW DARLINGS! WE HAVE RESTOCKED THE MOST HOT SELLING PRODUCTS OF ALL TIME #faraalipbutter  ! . ๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678 ๐Ÿ’„Cod pun boleh ๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah) ๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday ๐Ÿ’„Free Gift . #alhaalfafoundation  #sephoramalaysia  #kosmetikmurahmalaysia  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #codampang  #codkl  #codcheras  #aprilskinmalaysia  #farralipbutter  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #dyxymurahmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #sobellacosmetics  #sobellamurah  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkl  #faraalipbutterampang  #faraalipbutterklcc  #faraalipbuttercheras  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #faraalipbuttercaramelmint  #faraalipbutterorchidvanilla  #lafazkankalimahcintamu  #tiamosweetheart100hari  #faraalipbutterNisa  #TiAmoSweetheart 
Alaa comelnya kakak ni oleskan FaraaLipButter kat bibir die kan?๐Ÿ˜๐Ÿ˜..
.
Terus pink lawa gitu bibir die..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Uollss yg xde lagi FaraaLipButter ni xnak try ke??
.
Aajummm order dgn Sis skrg utk dapatkan bibir yg menawan,sihat & pinkish giteww..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Untuk sebarang pertanyaan atau order  boleh hubungi 019-4481723๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
. 
#farahanimrazak #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuttersquad #EmpireTeamDiana #faraalipbuttersgbesi #faraalipbutterklsentral #faraalipbuttertamanmaluricheras #faraalipbuttermytown #faraalipbutterbanting #faraalipbuttermidvalley
#faraalipbutterbangsar
#faraalipbutterpetalingjaya
#faraalipbutterputrajaya #rahsiabibircantik
#rahsiabibirmenawan
#faraaantioxidantlipbutter
Alaa comelnya kakak ni oleskan FaraaLipButter kat bibir die kan?๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. . Terus pink lawa gitu bibir die..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Uollss yg xde lagi FaraaLipButter ni xnak try ke?? . Aajummm order dgn Sis skrg utk dapatkan bibir yg menawan,sihat & pinkish giteww..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ’„๐Ÿ’„ . Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh hubungi 019-4481723๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . #farahanimrazak  #faraalipbutter  #faraaantioxidantlipbutter  #faraalipbuttersquad  #EmpireTeamDiana  #faraalipbuttersgbesi  #faraalipbutterklsentral  #faraalipbuttertamanmaluricheras  #faraalipbuttermytown  #faraalipbutterbanting  #faraalipbuttermidvalley  #faraalipbutterbangsar  #faraalipbutterpetalingjaya  #faraalipbutterputrajaya  #rahsiabibircantik  #rahsiabibirmenawan  #faraaantioxidantlipbutter 
WHATSAPP ME NOW DARLINGS! WE HAVE RESTOCKED THE MOST HOT SELLING PRODUCTS OF ALL TIME #faraalipbutter !
.
๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678
๐Ÿ’„Cod pun boleh
๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah)
๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday
๐Ÿ’„Free Gift
.
 #alhaalfafoundation #sephoramalaysia #kosmetikmurahmalaysia #muamalaysia #bazaarpaknil #codampang #codkl #codcheras #aprilskinmalaysia  #farralipbutter #makeupmurah #makeupmalaysia #dyxymurahmalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #sobellacosmetics #sobellamurah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterampang #faraalipbutterklcc #faraalipbuttercheras #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #faraalipbutterNisa #TiAmoSweetheart
WHATSAPP ME NOW DARLINGS! WE HAVE RESTOCKED THE MOST HOT SELLING PRODUCTS OF ALL TIME #faraalipbutter  ! . ๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678 ๐Ÿ’„Cod pun boleh ๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah) ๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday ๐Ÿ’„Free Gift . #alhaalfafoundation  #sephoramalaysia  #kosmetikmurahmalaysia  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #codampang  #codkl  #codcheras  #aprilskinmalaysia  #farralipbutter  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #dyxymurahmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #sobellacosmetics  #sobellamurah  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkl  #faraalipbutterampang  #faraalipbutterklcc  #faraalipbuttercheras  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #faraalipbuttercaramelmint  #faraalipbutterorchidvanilla  #lafazkankalimahcintamu  #tiamosweetheart100hari  #faraalipbutterNisa  #TiAmoSweetheart 
Dah bersedia cantikkan bibir dengan #faraalipbutter VIRAL !! Semua ada dekat @faraalipbutter.nisa .
๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678
๐Ÿ’„Cod pun boleh
๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah)
๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday
๐Ÿ’„Free Gift
.
 #alhaalfafoundation #sephoramalaysia #kosmetikmurahmalaysia #muamalaysia #bazaarpaknil #codampang #codkl #codcheras #aprilskinmalaysia  #farralipbutter #makeupmurah #makeupmalaysia #dyxy #dyxymurahmalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #sobellacosmetics #sobellamurah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterampang #faraalipbutterklcc #faraalipbuttercheras #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari
Dah bersedia cantikkan bibir dengan #faraalipbutter  VIRAL !! Semua ada dekat @faraalipbutter.nisa . ๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678 ๐Ÿ’„Cod pun boleh ๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah) ๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday ๐Ÿ’„Free Gift . #alhaalfafoundation  #sephoramalaysia  #kosmetikmurahmalaysia  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #codampang  #codkl  #codcheras  #aprilskinmalaysia  #farralipbutter  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #dyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #sobellacosmetics  #sobellamurah  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkl  #faraalipbutterampang  #faraalipbutterklcc  #faraalipbuttercheras  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #faraalipbuttercaramelmint  #faraalipbutterorchidvanilla  #lafazkankalimahcintamu  #tiamosweetheart100hari 
Dah bersedia cantikkan bibir dengan #faraalipbutter VIRAL !! Semua ada dekat @faraalipbutter.nisa .
๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678
๐Ÿ’„Cod pun boleh
๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah)
๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday
๐Ÿ’„Free Gift
.
 #alhaalfafoundation #sephoramalaysia #kosmetikmurahmalaysia #muamalaysia #bazaarpaknil #codampang #codkl #codcheras #aprilskinmalaysia  #farralipbutter #makeupmurah #makeupmalaysia #dyxy #dyxymurahmalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #sobellacosmetics #sobellamurah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterampang #faraalipbutterklcc #faraalipbuttercheras #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari
Dah bersedia cantikkan bibir dengan #faraalipbutter  VIRAL !! Semua ada dekat @faraalipbutter.nisa . ๐Ÿ’„Nak tahu lebih lanjut boleh lah http://www.wasap.my/60183808678 ๐Ÿ’„Cod pun boleh ๐Ÿ’„GLENEAGLES KL| TESCO AMPANG | CHERAS | SELURUH KL (sampai depan rumah) ๐Ÿ’„COD 24jam sehari , Postage everyday ๐Ÿ’„Free Gift . #alhaalfafoundation  #sephoramalaysia  #kosmetikmurahmalaysia  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #codampang  #codkl  #codcheras  #aprilskinmalaysia  #farralipbutter  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #dyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #sobellacosmetics  #sobellamurah  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterkl  #faraalipbutterampang  #faraalipbutterklcc  #faraalipbuttercheras  #faraalipbutterbangsar  #farahanimrazak  #faraalipbuttercaramelmint  #faraalipbutterorchidvanilla  #lafazkankalimahcintamu  #tiamosweetheart100hari