an online Instagram web viewer

#doublecheese medias

Photos

Have a nice day๐Ÿ˜†#humberger #doublecheese
Batman & Robin love burgers ๐Ÿ’•๐Ÿ”
#doublecheese #doubletrouble #breadandbutter #pullandbear
The weekend starts right now mofoโ€™s and weโ€™re starting it right! With getting your bootys to come grab yourself a burger from @thepattyfreaks! Doors open at 5pm and I want to be seeing queues for miles ๐Ÿ‘Š Being Chinese New Year there is a cracking special on the board tonight but this was Wednesdays one! I can confirm it was phenomenal ๐Ÿ˜ This was the.......
The Reuben - Steak Patty, Pastrami, Sauerkraut, Dutch Cheese, Sour Cream & Chive, Mayo, Lettuce, Red Onion. All in a Salted Pretzel Bun ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TheFatFoodieUK #streetfeast #burgerporn #burgers #burgertime #doublecheese #burgerlover #bigeats #bacon #burgersfordays #cheese #burgerlab #instaburger #foodie #burgerorder #f52grams #nomnomnom #dinner #food #instafood #foodstagram #london #buzzfeast #goodfood #buzzfeedfood #devourpower #eatfortheinsta #biggestburgers101 #jakesfoodbible #eeeeeats ๎€ˆ: @thefatfoodieuk
The weekend starts right now mofoโ€™s and weโ€™re starting it right! With getting your bootys to come grab yourself a burger from @thepattyfreaks! Doors open at 5pm and I want to be seeing queues for miles ๐Ÿ‘Š Being Chinese New Year there is a cracking special on the board tonight but this was Wednesdays one! I can confirm it was phenomenal ๐Ÿ˜ This was the....... The Reuben - Steak Patty, Pastrami, Sauerkraut, Dutch Cheese, Sour Cream & Chive, Mayo, Lettuce, Red Onion. All in a Salted Pretzel Bun ๐Ÿ’ฅ . . . . . . . . . . . . #TheFatFoodieUK  #streetfeast  #burgerporn  #burgers  #burgertime  #doublecheese  #burgerlover  #bigeats  #bacon  #burgersfordays  #cheese  #burgerlab  #instaburger  #foodie  #burgerorder  #f52grams  #nomnomnom  #dinner  #food  #instafood  #foodstagram  #london  #buzzfeast  #goodfood  #buzzfeedfood  #devourpower  #eatfortheinsta  #biggestburgers101  #jakesfoodbible  #eeeeeats  ๎€ˆ: @thefatfoodieuk
One thing that we both enjoy; giant pizza ๐Ÿ˜๐Ÿ’• #panarottis #love #couplegoals #kittyandbunny #kitty #bunny #amuzing #fun #happy #feelloved #pizza #pizzalover #greatdate #calories #doublecheese
Terรงa, quarta e quinta vocรช pode comer um delicioso hambรบrguer gourmet na Tijuca pagando pouco: peรงa o Double Cheese  por apenas 13,90!
โœ”๏ธPรฃo brioche artesanal
โœ”๏ธ180g de hambรบrguer
โœ”๏ธCheddar em dobro
โœ”๏ธMussarela de bรบfala
โœ”๏ธUm molho ร  escolha
โžก๏ธPromoรงรฃo vรกlida para consumo no local de 17h ร s 23:30h
#Tijuca #Maracana #hamburguer๐Ÿ”
#partiuburguer #hamburguergourmet #promoรงรฃo #doublecheese #loucosporhamburguer
Terรงa, quarta e quinta vocรช pode comer um delicioso hambรบrguer gourmet na Tijuca pagando pouco: peรงa o Double Cheese por apenas 13,90! โœ”๏ธPรฃo brioche artesanal โœ”๏ธ180g de hambรบrguer โœ”๏ธCheddar em dobro โœ”๏ธMussarela de bรบfala โœ”๏ธUm molho ร  escolha โžก๏ธPromoรงรฃo vรกlida para consumo no local de 17h ร s 23:30h #Tijuca  #Maracana  #hamburguer ๐Ÿ” #partiuburguer  #hamburguergourmet  #promoรงรฃo  #doublecheese  #loucosporhamburguer 
#Repost @riama_sitorus
ใƒปใƒปใƒป
No feeling guilty makan burger ini,  krn beef patty nya bikin sendiri. Rasaanyaa enakk bingit.  Yg tersisa hanya feeling guilty BB naik ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ Red cheddar anchor dr @mozakitchen yg cepat leleh kl ditaro diatas beef patty nya. Lettuce pakai baby lettuce spy lbh kriuk2 n segerrr bgt. 
#burger #doublecheese #homemade #homecook #homecookisthebest #burgers #beefpatty #cookingmama
#Repost  @riama_sitorus ใƒปใƒปใƒป No feeling guilty makan burger ini, krn beef patty nya bikin sendiri. Rasaanyaa enakk bingit. Yg tersisa hanya feeling guilty BB naik ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ Red cheddar anchor dr @mozakitchen yg cepat leleh kl ditaro diatas beef patty nya. Lettuce pakai baby lettuce spy lbh kriuk2 n segerrr bgt. #burger  #doublecheese  #homemade  #homecook  #homecookisthebest  #burgers  #beefpatty  #cookingmama 
ๅ‡ๆœŸๅฐพ่ฒไบ†ใ… ใ… ๅ…ญๅคฉไธๅค ไธๅค ๅ•ฆ๐Ÿ˜ฉ
ๆŠŠๆกไปŠๅคฉ็š„ๅฐ่šๆœƒใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹
#DoubleCheese #Wanttodrink
ๅ‡ๆœŸๅฐพ่ฒไบ†ใ… ใ… ๅ…ญๅคฉไธๅค ไธๅค ๅ•ฆ๐Ÿ˜ฉ ๆŠŠๆกไปŠๅคฉ็š„ๅฐ่šๆœƒใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ #DoubleCheese  #Wanttodrink 
Halo sobat joeang jangan lupa yah ada Talk show with @arieltatum di Urban Culture Festival yang akan diadakan pada tanggal 22 - 25 Februari 2018 di Grand Indonesia West Mall, Level 5. Jadi jangan lupa dateng yaah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Halo sobat joeang jangan lupa yah ada Talk show with @arieltatum di Urban Culture Festival yang akan diadakan pada tanggal 22 - 25 Februari 2018 di Grand Indonesia West Mall, Level 5. Jadi jangan lupa dateng yaah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Halo sobat joeang jangan lupa yah ada Talk show with @arieltatum di Urban Culture Festival yang akan diadakan pada tanggal 22 - 25 Februari 2018 di Grand Indonesia West Mall, Level 5. Jadi jangan lupa dateng yaah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Halo sobat joeang jangan lupa yah ada Talk show with @arieltatum di Urban Culture Festival yang akan diadakan pada tanggal 22 - 25 Februari 2018 di Grand Indonesia West Mall, Level 5. Jadi jangan lupa dateng yaah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Halo sobat joeang jangan lupa yah ada Talk show with @arieltatum di Urban Culture Festival yang akan diadakan pada tanggal 22 - 25 Februari 2018 di Grand Indonesia West Mall, Level 5. Jadi jangan lupa dateng yaah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Halo sobat joeang jangan lupa yah ada Talk show with @arieltatum di Urban Culture Festival yang akan diadakan pada tanggal 22 - 25 Februari 2018 di Grand Indonesia West Mall, Level 5. Jadi jangan lupa dateng yaah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Notre double cheese cโ€™est du savoir faire mais avant tout cโ€™est beaucoup dโ€™amour ! ๐Ÿ” @steakgeneve #doublecheese #steak #geneve #geneva #gruyere #legoรปt #tulas #outulaspas #everythinghomemade #artisanat #kitchenlife #fishandbeef #streetfood #neoconcept #frenchfries #laclaquasse #pourlesvrais #foodlover #foodie #yummy #instagood #instafood #foodporn #picoftheday
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************
Store
Jl Dharmahusada no 72
031-5954105
@bolujoeangsurabaya *********************************************
#bolujoeang #banggarek #bolujoeangsurabaya #yoikirek #areksuroboyo #oleholehsurabaya #kulinersurabaya #infokulinersurabaya #surabayakuliner #sparklingsurabaya #surabayakotapahlawan #infosurabaya #wisatasurabaya #surabayapejuang #coffeematcha #doublecheese #blackcrunchy #redspekoek #milkymango #bolujoeangbyarieltatum #arieltatum
Nih sobat joeang macam macam varian rasa dari @bolujoeangsurabaya yang gak bakalan bikin lidah kalian bosen cicipin lagi dan lagiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan gak usah khawatir juga masalah harga dijamin gak bakalan bikin kantong kalian bolong ๐Ÿ˜†!!! So tunggu apalagi sobat joeang langsung cuss aja yah ke outlet kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ************************************************ Store Jl Dharmahusada no 72 031-5954105 @bolujoeangsurabaya ********************************************* #bolujoeang  #banggarek  #bolujoeangsurabaya  #yoikirek  #areksuroboyo  #oleholehsurabaya  #kulinersurabaya  #infokulinersurabaya  #surabayakuliner  #sparklingsurabaya  #surabayakotapahlawan  #infosurabaya  #wisatasurabaya  #surabayapejuang  #coffeematcha  #doublecheese  #blackcrunchy  #redspekoek  #milkymango  #bolujoeangbyarieltatum  #arieltatum 
It's never too late to dream about this double chili cheeseburger ๐Ÿ”๐Ÿ‘Œ#broilerexpress #sancarlos #foodporn #foodie #foodstagram #foodblogger #doublecheeseburger #chili #doublecheese #latergram
Preparation #food #foodie #foodporn #doublecheese #ingredients im a #chef ๐Ÿž
Handmade pizza.
ๅง‘ๅง‘ๆŠŠ้บต็ณฐ/้…ๆ–™/้†ฌๆฑ/้ฆ™ๆ–™ๆบ–ๅ‚™ๅฅฝ๏ผŒ
ๆŽฅไธ‹ไพ†ๅฐฑๆ˜ฏๅฑๅญฉๅ€‘็š„DIY TIME.
#handmadepizza #plentyoffood #happyholidays #withrelatives #doublecheese
This monster took me a while to finish!! I had cheese everywhere. This almost made me not order a cheesecake, but yโ€™all know I couldnโ€™t go to the Cheesecake Factory without a cheesecake. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜ #foodie #foodie #burger #burgerlife #yum #comfortfood #bacon #doublecheese #sesameseed
My all time fav Bugger๐Ÿ˜
#burgerking #doublecheese
Double Cheese Burger available at HABITUAL, Bali. #americana ๐Ÿ™Œ
.
.
HABITUAL (Quench & Feed)
Tuesday-Sunday: 9am-6pm
Jalan Umalas 1 No. 12b
Kerobokan 80361 Bali
0851 001 81801
Dine in / take away / delivery
Go-Jek delivery service ๐Ÿ™Œ
.
.
.
#americana #beinspired #burger #burgerjoint #burgerplace #qualitymatters #umalas #cookslife #ilovenewyork #iloveny #ilovenyc #queens #habitualbali #habitualquenchfeed #canggu #baliexpat #comfortfood #instafood #foodgasm #foodie #foodies #foodofinstagram #visitbali #diner #cafe #doublecheese #doublepatty #doublecheeseburger
Double Cheese Burger available at HABITUAL, Bali. #americana  ๐Ÿ™Œ . . HABITUAL (Quench & Feed) Tuesday-Sunday: 9am-6pm Jalan Umalas 1 No. 12b Kerobokan 80361 Bali 0851 001 81801 Dine in / take away / delivery Go-Jek delivery service ๐Ÿ™Œ . . . #americana  #beinspired  #burger  #burgerjoint  #burgerplace  #qualitymatters  #umalas  #cookslife  #ilovenewyork  #iloveny  #ilovenyc  #queens  #habitualbali  #habitualquenchfeed  #canggu  #baliexpat  #comfortfood  #instafood  #foodgasm  #foodie  #foodies  #foodofinstagram  #visitbali  #diner  #cafe  #doublecheese  #doublepatty  #doublecheeseburger 
Hoy es una gran oportunidad para pagar esa deuda โฌ…๏ธ
Hoy si compras una hamburguesa en combo, la segunda hamburguesa te cuesta la mitad. ๐Ÿ”๐Ÿ‘€
#hamburguesas #burgerjoint #bienhechas #lunesdepromo #autenticas #doublecheese #artesanales #cali #productocaleรฑo #hamburgueseros #comelones #amigos #realfastfood
Monday dinner be like... ๐Ÿ˜
Double beef burger in brioche bun with dirty fries ๐Ÿ˜‹
#MandS #beef #burger #thebest #homemade #monday #dinner #guiltypleasure #foodie #eyecandy #doubleburger #doublecheese #cheddar #mozarella #dirtyfries #brioche #bun #yum #delish #yummm #delicious #burmesefoodie #sueats #londonfoodie #londoneats #london #uklife #sueats
Monday dinner be like... ๐Ÿ˜
Double beef burger in brioche bun with dirty fries ๐Ÿ˜‹
#MandS #beef #burger #thebest #homemade #monday #dinner #guiltypleasure #foodie #eyecandy #doubleburger #doublecheese #cheddar #mozarella #dirtyfries #brioche #bun #yum #delish #yummm #delicious #burmesefoodie #sueats #londonfoodie #londoneats #london #uklife #sueats
Monday blues? Come have a $10 dollar double cheese burger with a choice of adding a $1 tap Pacifico. Regular fries or eggplant fries are $2.50 extra! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”โœจ๐Ÿบ #BurgerMondays #Beerandburgers #doublecheese
Monday blues? Come have a $10 dollar double cheese burger with a choice of adding a $1 tap Pacifico. Regular fries or eggplant fries are $2.50 extra! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”โœจ๐Ÿบ #BurgerMondays  #Beerandburgers  #doublecheese 
So God Dam Plukin Good ๐Ÿ‘Š Couldn't go down and only have one burger now could we! The crispy coating on these beauts were just perfect! @othersidefried know what they are doing and they're doing it spiffingly well ๐Ÿ‘Œ This oozzing masterpiece was the.........
*BUFFALO - Fried Chicken, Hot Sauce, Ranch Sauce, Pickles & Lettuce ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TheFatFoodieUK #streetfeast #burgerporn #burgers #burgertime #doublecheese #burgerlover #bigeats #friedchicken #burgersfordays #cheese #burgerlab #instaburger #foodie #burgerorder #f52grams #nomnomnom #dinner #food #instafood #foodstagram #london #buzzfeast #goodfood #buzzfeedfood #devourpower #eatfortheinsta #biggestburgers101 #jakesfoodbible #eeeeeats
So God Dam Plukin Good ๐Ÿ‘Š Couldn't go down and only have one burger now could we! The crispy coating on these beauts were just perfect! @othersidefried know what they are doing and they're doing it spiffingly well ๐Ÿ‘Œ This oozzing masterpiece was the......... *BUFFALO - Fried Chicken, Hot Sauce, Ranch Sauce, Pickles & Lettuce ๐Ÿ’ฅ . . . . . . . . . . . . . . . #TheFatFoodieUK  #streetfeast  #burgerporn  #burgers  #burgertime  #doublecheese  #burgerlover  #bigeats  #friedchicken  #burgersfordays  #cheese  #burgerlab  #instaburger  #foodie  #burgerorder  #f52grams  #nomnomnom  #dinner  #food  #instafood  #foodstagram  #london  #buzzfeast  #goodfood  #buzzfeedfood  #devourpower  #eatfortheinsta  #biggestburgers101  #jakesfoodbible  #eeeeeats 
Gk afdol rasanya kalo udh smp bogor gk mampir nyicip kue nya si mba @princessyahrini yg cetar membahana sejagat raya indonesia merdeka ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ setelah di icip icip mayan lah ya bs hempaskan kelaperan bumil ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
.
#princesscake 
#princessyahrini 
#cake 
#doublecheese 
#mocca 
#kulinerbogor 
#kotabogor
Twice the taste with one great burger! 
#lodys #doublecheese #burger #delicious
In picture: Cheese fries, Fiery chicken wing fries and Double cheese fries.โค
.
.
From: @thebombayfries
.
.
Taste- 8/10
Service- 7/10
Value for money- 8.5/10
Ambience- 7/10
.
.
Follow @thefoodphilic for more such food related posts. .
.
.
#frenchfries #fries #cheese #meltedcheese #gratedcheese #doublecheese #sauce #chickenfries #chickenwings #thebombayfries #frenchfrieslover #friedfood #highcalories #fattyfood #undyingloveforfries #fastfood #instafoodie #foodislife #foodisbae #foodie #instafood #navimumbaifoodie #navimumbaifoodblogger #nomnom #mumbaifoodie #indianfoodie #indianfoodblogger #yumyum #tastyfood #yumminess
In picture: Cheese fries, Fiery chicken wing fries and Double cheese fries.โค . . From: @thebombayfries . . Taste- 8/10 Service- 7/10 Value for money- 8.5/10 Ambience- 7/10 . . Follow @thefoodphilic for more such food related posts. . . . #frenchfries  #fries  #cheese  #meltedcheese  #gratedcheese  #doublecheese  #sauce  #chickenfries  #chickenwings  #thebombayfries  #frenchfrieslover  #friedfood  #highcalories  #fattyfood  #undyingloveforfries  #fastfood  #instafoodie  #foodislife  #foodisbae  #foodie  #instafood  #navimumbaifoodie  #navimumbaifoodblogger  #nomnom  #mumbaifoodie  #indianfoodie  #indianfoodblogger  #yumyum  #tastyfood  #yumminess 
2018.02.19
ๆˆ‘ๅ–œๆญก ๆˆ‘ๆƒณๅฟต็š„ไฝ ๅ€‘
ๆ™‚้–“ไพ่ˆŠไธๆœƒๆ”น่ฎŠๆˆ‘ๅ€‘็š„่ท้›ขๅ‘ข
็œ‹่‘—็œผๅ‰็š„้€™็พคไบบๅพžๅฅณๅญฉๅˆฐๅฅณไบบ
ไธ่ฎŠ็š„้‚„ๆ˜ฏๆˆ‘ๅ€‘ๅนธ็ฆ็š„็ฌ‘่ฒโค๏ธ
๏ผˆๅ…ถๅฏฆๅขžๅŠ ็š„ไธๆ˜ฏๅนด็ด€ๆ˜ฏ้ฃŸ้‡
#313่€้ผ ๆ—ฅๅธธ๐Ÿญ #doublecheese #missyousomuch #vsco
2018.02.19 ๆˆ‘ๅ–œๆญก ๆˆ‘ๆƒณๅฟต็š„ไฝ ๅ€‘ ๆ™‚้–“ไพ่ˆŠไธๆœƒๆ”น่ฎŠๆˆ‘ๅ€‘็š„่ท้›ขๅ‘ข ็œ‹่‘—็œผๅ‰็š„้€™็พคไบบๅพžๅฅณๅญฉๅˆฐๅฅณไบบ ไธ่ฎŠ็š„้‚„ๆ˜ฏๆˆ‘ๅ€‘ๅนธ็ฆ็š„็ฌ‘่ฒโค๏ธ ๏ผˆๅ…ถๅฏฆๅขžๅŠ ็š„ไธๆ˜ฏๅนด็ด€ๆ˜ฏ้ฃŸ้‡ #313่€้ผ ๆ—ฅๅธธ ๐Ÿญ #doublecheese  #missyousomuch  #vsco 
๐ŸŽถDon't you.. forget about cheese.. ๐ŸŽถ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Cheesy Tuesday is just around the corner! Don't for get to ask for double cheese with your burger, or upgrade to a cheesy meal with loaded fries.
๐ŸŽถDon't you.. forget about cheese.. ๐ŸŽถ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Cheesy Tuesday is just around the corner! Don't for get to ask for double cheese with your burger, or upgrade to a cheesy meal with loaded fries.
Kickinโ€™ it old school tonight! The very first CX class i ever did, and the very class that made me fall in love with the program #cxworx #lesmillsasiapacific #oldAF #wayback #doublecheese #modulerelease #biddlefit_pt
#pizza #doublecheese #holiday #sunnyday ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜
ๅˆๅ››
ๆดปๅŠ›ๆ—บๆ—บ้ค ๐Ÿคฃ
ๅฅถ้…ช๏ผŒ่ตทๅฃซ๏ผŒๅฅถ้…ชๆข๏ผŒ่›‹๏ผŒๅŸนๆ น๏ผŒ็‰›่‚‰๏ผŒๅฝฉๆค’๏ผŒ้ฆ™ๆ–™
้€™ไธๅชๆดปๅŠ›ๆ—บ๏ผŒ่‚ฅ่‚‰ไนŸไธ€่ตทๆ—บ ๐Ÿ˜†
#brunch #cooking #toast #doublecheese #ๆ–™็† #ไธ‰ๆ˜Žๆฒป
ๅˆๅ›› ๆดปๅŠ›ๆ—บๆ—บ้ค ๐Ÿคฃ ๅฅถ้…ช๏ผŒ่ตทๅฃซ๏ผŒๅฅถ้…ชๆข๏ผŒ่›‹๏ผŒๅŸนๆ น๏ผŒ็‰›่‚‰๏ผŒๅฝฉๆค’๏ผŒ้ฆ™ๆ–™ ้€™ไธๅชๆดปๅŠ›ๆ—บ๏ผŒ่‚ฅ่‚‰ไนŸไธ€่ตทๆ—บ ๐Ÿ˜† #brunch  #cooking  #toast  #doublecheese  #ๆ–™็†  #ไธ‰ๆ˜Žๆฒป 
Double cheese with beef in between, oven fries and fresher than fresh @singlecutbeer Half Stack. Takinโ€™ on Sunday like there ainโ€™t no Monday. #dinner #burger #cheeseburger #doublecheese #doublecheeseburger #beer #ipa #hops #singlecutbeersmiths #singlecut #halfstack #billyhalfstackipa
Para quem estรก com fome de combo...
#doublecheese
โšก๏ธDOMINGOโšก๏ธ
โ€ข Burgers y Jam de Jazz โ€ข
#aftermisa #burger #jazz #blues #swing #livemusic #doublecheese
Mc. Schotel 2in1 seafood mix cheese #doublecheese
https://www.tokopedia.com/schotelalame
Mc. Schotel 2in1 seafood mix cheese #doublecheese  https://www.tokopedia.com/schotelalame
Mc. Schotel 2in1 rasa bbq mix cheese #doublecheese https://www.tokopedia.com/schotelalame
Mc. Schotel 2in1 rasa bbq mix cheese #doublecheese  https://www.tokopedia.com/schotelalame
Coming back round to my tour of the LDN and what a way to finish! @othersidefried has to be some of the finest fried chicken in zee planet! Absolutley smashing it up at @peckhamlevels! Can't wait to get me hands on one of these beautys again! This was the.........
*O.S.F. - Fried Chicken, Brown Butter Mayo, Parmesan, Garlic, Lettuce ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TheFatFoodieUK #streetfeast #burgerporn #burgers #burgertime #doublecheese #burgerlover #bigeats #bacon #burgersfordays #cheese #burgerlab #instaburger #foodie #burgerorder #f52grams #nomnomnom #dinner #food #instafood #foodstagram #london #buzzfeast #goodfood #buzzfeedfood #devourpower #eatfortheinsta #biggestburgers101 #jakesfoodbible #eeeeeats
Coming back round to my tour of the LDN and what a way to finish! @othersidefried has to be some of the finest fried chicken in zee planet! Absolutley smashing it up at @peckhamlevels! Can't wait to get me hands on one of these beautys again! This was the......... *O.S.F. - Fried Chicken, Brown Butter Mayo, Parmesan, Garlic, Lettuce ๐Ÿ’ฅ . . . . . . . . . . . . . #TheFatFoodieUK  #streetfeast  #burgerporn  #burgers  #burgertime  #doublecheese  #burgerlover  #bigeats  #bacon  #burgersfordays  #cheese  #burgerlab  #instaburger  #foodie  #burgerorder  #f52grams  #nomnomnom  #dinner  #food  #instafood  #foodstagram  #london  #buzzfeast  #goodfood  #buzzfeedfood  #devourpower  #eatfortheinsta  #biggestburgers101  #jakesfoodbible  #eeeeeats 
Home made. Cut off 4 pizza ๐Ÿ• ๐Ÿ• ๐Ÿ• ๐Ÿ• #homemade #nonstopfeeling #pizza #cocktailpizza #doublecheese #bangkok #thewhitehatclub
Pizza๐Ÿ•้‚„ๆ˜ฏ่ฆ้…่Šๅฃซ๐Ÿง€ๅƒ
้‚„้ปžไบ†้›™้‡่Šๅฃซ็š„
ๅŠ ไธŠ๐Ÿฆ€่Ÿน่‚‰
Iโ€™m loving itโฃ๏ธ็ต•ๅฐๆŽจไป‹โฃ๏ธ
*
Espuma (็ฃไป”)
็ฃไป”็š‡ๅŽๅคง้“ๆฑ202่™ŸQRE Plaza 25ๆจ“
*
#ๅฐๅฆฎ็ดซ #violetyhs_food #violetyhs_็ฃไป” #hkfood #food #foodporn #yummy #amazing #photooftheday #tasty #delicious #foodie #foodies #doublecheesecrabmeatpizza #pizza #doublecheese #espuma #QREplaza #cny #chinesenewyear #wanchai #็ฃไป” #ๅƒ่ฒจ #็›ธๆฉŸ้ฃŸๅ…ˆ #ๆ‰‹ๆฉŸ้ฃŸๅ…ˆ #้ฃŸๅฅฝ่ฅฟ #ๅชฝ่ซ‹ๅฎข #้–‹ๅนด้ฃฏ #้›™้‡่Šๅฃซ่Ÿน่‚‰่–„้ค…
Pizza๐Ÿ•้‚„ๆ˜ฏ่ฆ้…่Šๅฃซ๐Ÿง€ๅƒ ้‚„้ปžไบ†้›™้‡่Šๅฃซ็š„ ๅŠ ไธŠ๐Ÿฆ€่Ÿน่‚‰ Iโ€™m loving itโฃ๏ธ็ต•ๅฐๆŽจไป‹โฃ๏ธ * Espuma (็ฃไป”) ็ฃไป”็š‡ๅŽๅคง้“ๆฑ202่™ŸQRE Plaza 25ๆจ“ * #ๅฐๅฆฎ็ดซ  #violetyhs_food  #violetyhs_็ฃไป”  #hkfood  #food  #foodporn  #yummy  #amazing  #photooftheday  #tasty  #delicious  #foodie  #foodies  #doublecheesecrabmeatpizza  #pizza  #doublecheese  #espuma  #QREplaza  #cny  #chinesenewyear  #wanchai  #็ฃไป”  #ๅƒ่ฒจ  #็›ธๆฉŸ้ฃŸๅ…ˆ  #ๆ‰‹ๆฉŸ้ฃŸๅ…ˆ  #้ฃŸๅฅฝ่ฅฟ  #ๅชฝ่ซ‹ๅฎข  #้–‹ๅนด้ฃฏ  #้›™้‡่Šๅฃซ่Ÿน่‚‰่–„้ค…