an online Instagram web viewer

#damansara medias

Photos

Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Pavillion Damansara & Damansara City. Do you think it still have room to grow here? Buy high sell higher 👆? It is a question of timing. 
You don't hear much shouts about this area. It does make sense since this area is one of the most exclusive address in Klang Valley. It ain't for the mass market or any investors. It is for the affluent one. A total different level, different playground, different turf for different type of investors.
For the "high" them, trying much to stay low as possible. 
#damansaracity #pavilliondamansara #MalaysiaProperty #propertyprogress #propertyblogger #bloggerlife #propertyblog #propcafe #propertyinvestment #damansara #exclusiveliving #luxuryhome
Pavillion Damansara & Damansara City. Do you think it still have room to grow here? Buy high sell higher 👆? It is a question of timing. You don't hear much shouts about this area. It does make sense since this area is one of the most exclusive address in Klang Valley. It ain't for the mass market or any investors. It is for the affluent one. A total different level, different playground, different turf for different type of investors. For the "high" them, trying much to stay low as possible. #damansaracity  #pavilliondamansara  #MalaysiaProperty  #propertyprogress  #propertyblogger  #bloggerlife  #propertyblog  #propcafe  #propertyinvestment  #damansara  #exclusiveliving  #luxuryhome 
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hot item always the best!! kuku bercagu?
kuku berkerakk?
kuku cengkam??
Nak kuku cantik?
kuku sihat?
kuku berkilat?
kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik!

Produk mesra wuduk dan selamat digunakan!

inai yang telah dimodenkan.

senang untuk dibawa kemana2.

harga super duper murahh!
sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer.

Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang 
ws no ditalian
0193159570
0193159570
0193159570

stock terhad!
#zurarahimhenna #agentzurarahimhenna #inaikukuhipster #dropshipwanted  #sayapakaisayajual#inaipengantin #bridalhenna #rambutsihat#produkorganik #inaicelupmurah #shampoorganik #bridal #inaikl #ootd#inaiselangor #inaiputrajaya  #henna #bazaarpaknil #kukucagu #hennaartmalaysia#hennakamunting#hennataiping#hennaperak#hennabaganserai#cikguseo#igmonsta#damansara
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Hot item always the best!! kuku bercagu? kuku berkerakk? kuku cengkam?? Nak kuku cantik? kuku sihat? kuku berkilat? kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik! Produk mesra wuduk dan selamat digunakan! inai yang telah dimodenkan. senang untuk dibawa kemana2. harga super duper murahh! sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer. Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang ws no ditalian 0193159570 0193159570 0193159570 stock terhad! #zurarahimhenna  #agentzurarahimhenna  #inaikukuhipster  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual #inaipengantin  #bridalhenna  #rambutsihat #produkorganik  #inaicelupmurah  #shampoorganik  #bridal  #inaikl  #ootd #inaiselangor  #inaiputrajaya  #henna  #bazaarpaknil  #kukucagu  #hennaartmalaysia #hennakamunting #hennataiping #hennaperak #hennabaganserai #cikguseo #igmonsta #damansara 
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hot item always the best!! kuku bercagu?
kuku berkerakk?
kuku cengkam??
Nak kuku cantik?
kuku sihat?
kuku berkilat?
kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik!

Produk mesra wuduk dan selamat digunakan!

inai yang telah dimodenkan.

senang untuk dibawa kemana2.

harga super duper murahh!
sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer.

Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang 
ws no ditalian
0193159570
0193159570
0193159570

stock terhad!
#zurarahimhenna #agentzurarahimhenna #inaikukuhipster #dropshipwanted  #sayapakaisayajual#inaipengantin #bridalhenna #rambutsihat#produkorganik #inaicelupmurah #shampoorganik #bridal #inaikl #ootd#inaiselangor #inaiputrajaya  #henna #bazaarpaknil #kukucagu #hennaartmalaysia#hennakamunting#hennataiping#hennaperak#hennabaganserai#cikguseo#igmonsta#damansara
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Hot item always the best!! kuku bercagu? kuku berkerakk? kuku cengkam?? Nak kuku cantik? kuku sihat? kuku berkilat? kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik! Produk mesra wuduk dan selamat digunakan! inai yang telah dimodenkan. senang untuk dibawa kemana2. harga super duper murahh! sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer. Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang ws no ditalian 0193159570 0193159570 0193159570 stock terhad! #zurarahimhenna  #agentzurarahimhenna  #inaikukuhipster  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual #inaipengantin  #bridalhenna  #rambutsihat #produkorganik  #inaicelupmurah  #shampoorganik  #bridal  #inaikl  #ootd #inaiselangor  #inaiputrajaya  #henna  #bazaarpaknil  #kukucagu  #hennaartmalaysia #hennakamunting #hennataiping #hennaperak #hennabaganserai #cikguseo #igmonsta #damansara 
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hot item always the best!! kuku bercagu?
kuku berkerakk?
kuku cengkam??
Nak kuku cantik?
kuku sihat?
kuku berkilat?
kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik!

Produk mesra wuduk dan selamat digunakan!

inai yang telah dimodenkan.

senang untuk dibawa kemana2.

harga super duper murahh!
sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer.

Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang 
ws no ditalian
0193159570
0193159570
0193159570

stock terhad!
#zurarahimhenna #agentzurarahimhenna #inaikukuhipster #dropshipwanted  #sayapakaisayajual#inaipengantin #bridalhenna #rambutsihat#produkorganik #inaicelupmurah #shampoorganik #bridal #inaikl #ootd#inaiselangor #inaiputrajaya  #henna #bazaarpaknil #kukucagu #hennaartmalaysia#hennakamunting#hennataiping#hennaperak#hennabaganserai#cikguseo#igmonsta#damansara
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Hot item always the best!! kuku bercagu? kuku berkerakk? kuku cengkam?? Nak kuku cantik? kuku sihat? kuku berkilat? kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik! Produk mesra wuduk dan selamat digunakan! inai yang telah dimodenkan. senang untuk dibawa kemana2. harga super duper murahh! sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer. Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang ws no ditalian 0193159570 0193159570 0193159570 stock terhad! #zurarahimhenna  #agentzurarahimhenna  #inaikukuhipster  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual #inaipengantin  #bridalhenna  #rambutsihat #produkorganik  #inaicelupmurah  #shampoorganik  #bridal  #inaikl  #ootd #inaiselangor  #inaiputrajaya  #henna  #bazaarpaknil  #kukucagu  #hennaartmalaysia #hennakamunting #hennataiping #hennaperak #hennabaganserai #cikguseo #igmonsta #damansara 
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hot item always the best!! kuku bercagu?
kuku berkerakk?
kuku cengkam??
Nak kuku cantik?
kuku sihat?
kuku berkilat?
kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik!

Produk mesra wuduk dan selamat digunakan!

inai yang telah dimodenkan.

senang untuk dibawa kemana2.

harga super duper murahh!
sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer.

Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang 
ws no ditalian
0193159570
0193159570
0193159570

stock terhad!
#zurarahimhenna #agentzurarahimhenna #inaikukuhipster #dropshipwanted  #sayapakaisayajual#inaipengantin #bridalhenna #rambutsihat#produkorganik #inaicelupmurah #shampoorganik #bridal #inaikl #ootd#inaiselangor #inaiputrajaya  #henna #bazaarpaknil #kukucagu #hennaartmalaysia#hennakamunting#hennataiping#hennaperak#hennabaganserai#cikguseo#igmonsta#damansara
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Hot item always the best!! kuku bercagu? kuku berkerakk? kuku cengkam?? Nak kuku cantik? kuku sihat? kuku berkilat? kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik! Produk mesra wuduk dan selamat digunakan! inai yang telah dimodenkan. senang untuk dibawa kemana2. harga super duper murahh! sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer. Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang ws no ditalian 0193159570 0193159570 0193159570 stock terhad! #zurarahimhenna  #agentzurarahimhenna  #inaikukuhipster  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual #inaipengantin  #bridalhenna  #rambutsihat #produkorganik  #inaicelupmurah  #shampoorganik  #bridal  #inaikl  #ootd #inaiselangor  #inaiputrajaya  #henna  #bazaarpaknil  #kukucagu  #hennaartmalaysia #hennakamunting #hennataiping #hennaperak #hennabaganserai #cikguseo #igmonsta #damansara 
Ramai dah guna ni bc cream dxxy. Puluhan ribu testimoni yang diberi.😍😍 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
Nak order? Boleh Dm atau wasap nabilah 📲0149597834. Lagi mudah klik je link di bio ya. See u🤓🤗
.
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
Ramai dah guna ni bc cream dxxy. Puluhan ribu testimoni yang diberi.😍😍 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . . Nak order? Boleh Dm atau wasap nabilah 📲0149597834. Lagi mudah klik je link di bio ya. See u🤓🤗 . #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hot item always the best!! kuku bercagu?
kuku berkerakk?
kuku cengkam??
Nak kuku cantik?
kuku sihat?
kuku berkilat?
kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik!

Produk mesra wuduk dan selamat digunakan!

inai yang telah dimodenkan.

senang untuk dibawa kemana2.

harga super duper murahh!
sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer.

Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang 
ws no ditalian
0193159570
0193159570
0193159570

stock terhad!
#zurarahimhenna #agentzurarahimhenna #inaikukuhipster #dropshipwanted  #sayapakaisayajual#inaipengantin #bridalhenna #rambutsihat#produkorganik #inaicelupmurah #shampoorganik #bridal #inaikl #ootd#inaiselangor #inaiputrajaya  #henna #bazaarpaknil #kukucagu #hennaartmalaysia#hennakamunting#hennataiping#hennaperak#hennabaganserai#cikguseo#igmonsta#damansara
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Hot item always the best!! kuku bercagu? kuku berkerakk? kuku cengkam?? Nak kuku cantik? kuku sihat? kuku berkilat? kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik! Produk mesra wuduk dan selamat digunakan! inai yang telah dimodenkan. senang untuk dibawa kemana2. harga super duper murahh! sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer. Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang ws no ditalian 0193159570 0193159570 0193159570 stock terhad! #zurarahimhenna  #agentzurarahimhenna  #inaikukuhipster  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual #inaipengantin  #bridalhenna  #rambutsihat #produkorganik  #inaicelupmurah  #shampoorganik  #bridal  #inaikl  #ootd #inaiselangor  #inaiputrajaya  #henna  #bazaarpaknil  #kukucagu  #hennaartmalaysia #hennakamunting #hennataiping #hennaperak #hennabaganserai #cikguseo #igmonsta #damansara 
just pell off!

oh i love inaikukuhipster 💕 
tak comot
senang nak guna. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hot item always the best!! kuku bercagu?
kuku berkerakk?
kuku cengkam??
Nak kuku cantik?
kuku sihat?
kuku berkilat?
kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik!

Produk mesra wuduk dan selamat digunakan!

inai yang telah dimodenkan.

senang untuk dibawa kemana2.

harga super duper murahh!
sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer.

Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang 
ws no ditalian
0193159570
0193159570
0193159570

stock terhad!
#zurarahimhenna #agentzurarahimhenna #inaikukuhipster #dropshipwanted  #sayapakaisayajual#inaipengantin #bridalhenna #rambutsihat#produkorganik #inaicelupmurah #shampoorganik #bridal #inaikl #ootd#inaiselangor #inaiputrajaya  #henna #bazaarpaknil #kukucagu #hennaartmalaysia#hennakamunting#hennataiping#hennaperak#hennabaganserai#cikguseo#igmonsta#damansara
just pell off! oh i love inaikukuhipster 💕 tak comot senang nak guna. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Hot item always the best!! kuku bercagu? kuku berkerakk? kuku cengkam?? Nak kuku cantik? kuku sihat? kuku berkilat? kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik! Produk mesra wuduk dan selamat digunakan! inai yang telah dimodenkan. senang untuk dibawa kemana2. harga super duper murahh! sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer. Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang ws no ditalian 0193159570 0193159570 0193159570 stock terhad! #zurarahimhenna  #agentzurarahimhenna  #inaikukuhipster  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual #inaipengantin  #bridalhenna  #rambutsihat #produkorganik  #inaicelupmurah  #shampoorganik  #bridal  #inaikl  #ootd #inaiselangor  #inaiputrajaya  #henna  #bazaarpaknil  #kukucagu  #hennaartmalaysia #hennakamunting #hennataiping #hennaperak #hennabaganserai #cikguseo #igmonsta #damansara 
i love the color ❤️❤️ PERFECT!! inaikukuhipster halal dan sah 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hot item always the best!! kuku bercagu?
kuku berkerakk?
kuku cengkam??
Nak kuku cantik?
kuku sihat?
kuku berkilat?
kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik!

Produk mesra wuduk dan selamat digunakan!

inai yang telah dimodenkan.

senang untuk dibawa kemana2.

harga super duper murahh!
sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer.

Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang 
ws no ditalian
0193159570
0193159570
0193159570

stock terhad!
#zurarahimhenna #agentzurarahimhenna #inaikukuhipster #dropshipwanted  #sayapakaisayajual#inaipengantin #bridalhenna #rambutsihat#produkorganik #inaicelupmurah #shampoorganik #bridal #inaikl #ootd#inaiselangor #inaiputrajaya  #henna #bazaarpaknil #kukucagu #hennaartmalaysia#hennakamunting#hennataiping#hennaperak#hennabaganserai#cikguseo#igmonsta#damansara
i love the color ❤️❤️ PERFECT!! inaikukuhipster halal dan sah 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Hot item always the best!! kuku bercagu? kuku berkerakk? kuku cengkam?? Nak kuku cantik? kuku sihat? kuku berkilat? kuku ‘matte’ bak lipstick merah menyala?? Produk inaikukuhipster mampu merealisasikan impian korang untuk kelihatan cantik! konfident!nampak ceria! kuku yang sihat dan cantik! Produk mesra wuduk dan selamat digunakan! inai yang telah dimodenkan. senang untuk dibawa kemana2. harga super duper murahh! sekotak rm30 shaja akan dapat FREE item nail buffer. Dapatkan produk 🔥🔥🔥 sekarang ws no ditalian 0193159570 0193159570 0193159570 stock terhad! #zurarahimhenna  #agentzurarahimhenna  #inaikukuhipster  #dropshipwanted  #sayapakaisayajual #inaipengantin  #bridalhenna  #rambutsihat #produkorganik  #inaicelupmurah  #shampoorganik  #bridal  #inaikl  #ootd #inaiselangor  #inaiputrajaya  #henna  #bazaarpaknil  #kukucagu  #hennaartmalaysia #hennakamunting #hennataiping #hennaperak #hennabaganserai #cikguseo #igmonsta #damansara 
Terima kasih semua yg hadir td abam zahid dan abam aril tak lupa juga pada #rojakstation dan #musikseringgit sudi rakam dan interview kami... InsyaAllah kepada semua yg ada malam td kami akan announce bila rakaman tadi akan disiarkan😊....
Alhamdulillah Selesai sudah busking malam ni👏
Muka2 dh penat...
#buskinglife #musician #sarasaraakustika #ecurve #damansara #livemusic #malaysianband #malaywedding #wedding #perkahwinan #perkahwinanmelayu #raikancinta
White colours

DOBBY CHIFFON material for only RM69
Instant turban  V:2
#feedbackiona #iONAscarf

Please follow and visit my ig @iONAscarf 
Love,
iONA💋

#shahalam #damansara #glam #instahijab #limited #glamhijab #kualalumpur #pinlesshijab #hijabster #chiffon #onlineshop #iONAscarf #inner #style #ootd #sek7 #hijabstyle #hijabfashion #hijabfashionista #tutorialturban #turbanhijabista #turban #turbanista #turbanista #turbanstylehijab
JOM GRAB ONE SET INFINITY LOVE COMBO DISCOUNT RM105 OFF 💓
.
.

Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu.
•
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
•
"Peloless moless persis Awek Korea"
•
Nak cuba ?
📲 0132169043
.
.

#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
JOM GRAB ONE SET INFINITY LOVE COMBO DISCOUNT RM105 OFF 💓 . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu. • BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh • "Peloless moless persis Awek Korea" • Nak cuba ? 📲 0132169043 . . #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
Your lips cry everytime you took that matte lipstick out.

Not anymore with Amoura.

Say bye bye to cracked lips! Amoura is here to save youuu 💖

#amouralovers #amouracosmetics #kotadamansara #lipstick #sayajual #sayajuallipstick #longlasting #makeup #beauty #instagood #kl #ttdi #damansara #amouradamansara #amourakotadamansara #lipmatte #motd #murahgiler #amouralovers #teamamouralina #girlboss #amourattdi #amourakl #eyeliner #damansaraperdana #swatches #makeupswatches #linabeautyparlour #freepostage #promosi #shopping
Your lips cry everytime you took that matte lipstick out. Not anymore with Amoura. Say bye bye to cracked lips! Amoura is here to save youuu 💖 #amouralovers  #amouracosmetics  #kotadamansara  #lipstick  #sayajual  #sayajuallipstick  #longlasting  #makeup  #beauty  #instagood  #kl  #ttdi  #damansara  #amouradamansara  #amourakotadamansara  #lipmatte  #motd  #murahgiler  #amouralovers  #teamamouralina  #girlboss  #amourattdi  #amourakl  #eyeliner  #damansaraperdana  #swatches  #makeupswatches  #linabeautyparlour  #freepostage  #promosi  #shopping 
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah?

1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga

2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan

3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka

4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur

5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah)

6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan.

7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat

8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat)

9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan
. .
🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya

1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. .

1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi)

1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar

1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. .
1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi.

1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati

1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan.

1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup  70 kejahatan di dunia.

1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan

2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh

2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian

2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. .
.
👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah
..
.
Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah? 1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga 2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan 3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka 4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur 5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah) 6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan. 7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat 8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat) 9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan . . 🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya 1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. . 1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi) 1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar 1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. . 1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi. 1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati 1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan. 1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup 70 kejahatan di dunia. 1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan 2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh 2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian 2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. . . 👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah .. . Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah?

1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga

2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan

3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka

4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur

5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah)

6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan.

7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat

8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat)

9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan
. .
🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya

1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. .

1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi)

1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar

1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. .
1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi.

1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati

1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan.

1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup  70 kejahatan di dunia.

1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan

2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh

2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian

2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. .
.
👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah
..
.
Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
👳📝Adakah anda pernah membaca tentang faedah bersedekah? 1⃣✏Amalan sedekah itu adalah salah satu pintu daripada pintu2 syurga 2⃣✏Sedekah adalah sebaik2 amalan soleh dan sebaik2 sedekah ialah memberi makan 3⃣✏Pahala sedekah akan menaungi pemiliknya pada hari kiamat dan melepaskannya dari azab neraka 4⃣✏Sedekah dapat memadam kemurkaan Allah dan kepanasan kubur 5⃣✏Sedekah adalah sebaik2 hadiah buat si mati, yang paling bermanfaat untuknya di kubur dan yang ditambah oleh Allah akan rezeki (kerana bersedekah) 6⃣✏Sedekah adalah satu penyucian harta dan jiwa dpt menggandakan kebaikan. 7⃣✏Sedekah adalah punca kegembiraan si pemberi dan punca wajahnya bercahaya di hari kiamat 8⃣✏Sedekah menjadi pengaman dari ketakutan pada hari huru hara besar dan hari yang tiada kesedihan kerana hilangnya sesuatu drpnya (hari kiamat) 9⃣✏Sedekah menjadi punca keampunan trhadap dosa dan penghapusan daripada kejahatan . . 🔟✏Sebagai pembawa berita gembira tntang pengakhiran yg baik dan punca doa malaikat buatnya 1⃣1⃣✏Orang yg bersedekah adlah org yg terbaik di kalangan manusia. . 1⃣2⃣✏Pahala sedekah pula adalah utk semua yg berkongsi tentang sedekah itu (bukan hanya utk si pemberi) 1⃣3⃣✏Pemberi sedekah dijanjikan kebaikan yg banyak dan pahala yg besar 1⃣4⃣✏Org yg suka menginfaq adalah salah satu sifat orang yg bertaqwa. . 1⃣5⃣✏Dan sedekah menjadi punca lahirnya kasih sayang hamba Allah kepada si pemberi. 1⃣6⃣✏Sedekah tanda dermawan dan salah satu tanda kemuliaan dan kemurahan hati 1⃣7⃣✏Bersedekah memustajabkan doa dan merungkaikan segala kesulitan. 1⃣8⃣✏Bersedekah menolak bala dan menutup 70 kejahatan di dunia. 1⃣9⃣✏Sedekah memanjangkan umur, menambah rezeki, menjadi punca rezeki dan kemenangan 2⃣0⃣✏Sedekah menjadi ubat, penawar dan penyembuh 2⃣1⃣✏Sedekah menghalang kebakaran, tenggelam akibat banjir dan kecurian 2⃣2⃣✏Pahala sedekah adalah tetap (tidak berbeza-beza) walaupun diberikan kepada haiwan ternakan atau burung2. . . 👳💌Dan sebaik2 sedekah skrg ini ialah menyebarkan msj ini dengan niat bersedekah .. . Klik link utk join channel telegram dan peluang2 bersedekah
🇲🇾Fitness , Self Defense & Personal Protection training in Kuala Lumpur by Master Poya Rostami , learn how to protect yourself and your family before you become the next victim. Join us.  Without any age barrier and physical-condition limitation. Anyone can learn and join! 
Additional Courses: 
MMA, Boxing, Samurai Sword Training ( Iaido) , Yoga, Fitness, Knife Combat, Short Sticks Training ,, Cold Weapons and Warm Weapons. 
www.selfdefensekl.com
+60173703001
آموزش دفاع شخصی هوشمند و بادیگاردی ایران , هنر رزمی 
ترکیبی, فیتنس، یوگا، شمشیر زنی سامورایی، مبارزه با کارد، چوب کوتاه، تمامی سلاح های سرد و تیراندازی برای خانم ها و آقایان  با حضور بنیان گذار این سازمان  پروفسور علی رستمی و  رییس  این سازمان استاد پویا رستمی برای اولین بار در ایران تهران و مالزی  برگذار می شود ، برای شرکت در این کلاس ها به ما دایرکت بفرستین. یا به سایت ما روجوع کنید: www.isdmaa.com
+989128120701
🇲🇾Fitness , Self Defense & Personal Protection training in Kuala Lumpur by Master Poya Rostami , learn how to protect yourself and your family before you become the next victim. Join us. Without any age barrier and physical-condition limitation. Anyone can learn and join! Additional Courses: MMA, Boxing, Samurai Sword Training ( Iaido) , Yoga, Fitness, Knife Combat, Short Sticks Training ,, Cold Weapons and Warm Weapons. www.selfdefensekl.com +60173703001 آموزش دفاع شخصی هوشمند و بادیگاردی ایران , هنر رزمی ترکیبی, فیتنس، یوگا، شمشیر زنی سامورایی، مبارزه با کارد، چوب کوتاه، تمامی سلاح های سرد و تیراندازی برای خانم ها و آقایان با حضور بنیان گذار این سازمان پروفسور علی رستمی و رییس این سازمان استاد پویا رستمی برای اولین بار در ایران تهران و مالزی برگذار می شود ، برای شرکت در این کلاس ها به ما دایرکت بفرستین. یا به سایت ما روجوع کنید: www.isdmaa.com +989128120701
Walk in stay available ✂💈!! stay cool with @pablokaizu_barbershop @thecap2018 on , Sat 17 Feb 2018 ! ! 12pm - 12am
For appointment, please call Lokai +018-3747077
Waze : The H, Jalan Sri Hartamas 22, Kuala Lumpur. In front of Shell , Desa Sri Hartamas
#PabloKaizuBarbershop #TheHHartamas #localbarber #pomademalaysia #barbershopmalaysia #barbershopconnect #kualalumpur #hartamas #sinibarberbaik #damansara #barberlife #barbergang #wahl #andis #50480 #budakjahat #culture #mexico #japan #sapotlokal #lokalbarber #srihartamas #thehhartamas #montkiara #solaris #ttdi #segambut #jalanduta
Walk in stay available ✂💈!! stay cool with @pablokaizu_barbershop @thecap2018 on , Sat 17 Feb 2018 ! ! 12pm - 12am For appointment, please call Lokai +018-3747077 Waze : The H, Jalan Sri Hartamas 22, Kuala Lumpur. In front of Shell , Desa Sri Hartamas #PabloKaizuBarbershop  #TheHHartamas  #localbarber  #pomademalaysia  #barbershopmalaysia  #barbershopconnect  #kualalumpur  #hartamas  #sinibarberbaik  #damansara  #barberlife  #barbergang  #wahl  #andis  #50480  #budakjahat  #culture  #mexico  #japan  #sapotlokal  #lokalbarber  #srihartamas  #thehhartamas  #montkiara  #solaris  #ttdi  #segambut  #jalanduta 
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊
Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.!
.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.!
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
.
.
🔆 Minimum G A J I  B A S I C  RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )*
.
.
📌 PERCUMA servis 5 Tahun
.
.
🔆 Pinjaman akan diuruskan
.
.
📌 Readystock
.
.
🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje
.
.
📌 CTOS boleh memohon* (T&C)
.
.
🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C)
.
.
📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C)
.
.
🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj
.
.
Kepada  yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin
.
Jgn malu² utk WHATSAPP kami di :
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
📲 011 2102 4044 ADRINAZS
.
📲 018 275 9988 ZAHIR
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️
.
#proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton  #protoniriz  #protonsaga  #protonpersona  #protonertiga  #protonperdana  #protonpreve  #protonsuprima  #iriz  #saga  #persona  #preve  #ertiga  #perdana  #suprima  #peroduaprotononline  #sayajualonline  #bazaarpaknil 
Salah satu kepesatan pembangunan... Berdekatan dengan unit retail...
#damansara #thecure 
#ikeadamansara #selangor #mrtstation
dapatkan produk dyxy korang dengan saya boleh dpat byk freegift lg😊😊
.
.
.
. .berminat? directly komen "PM" kalau taknak terlepas peluang ini. cepat2!
.
.#foundationmalaysia #themines #dropshipwanted #melaka  #terengganu
#muamalaysia #petalingjaya #perak #damansara #muakl #sarawak #setiawangsa #wangsamaju 
#serdang #kelantan #muamelaka #penang 
#muautara #bccreambydyana #muar 
#serikembangan #kuantan # 
#dyxycosmetics 
#seremban #kotatinggi #sabah  #bangi #teamFl
.
dapatkan produk dyxy korang dengan saya boleh dpat byk freegift lg😊😊 . . . . .berminat? directly komen "PM" kalau taknak terlepas peluang ini. cepat2! . .#foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  # #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFl  .
We Are Cyclist

Services Pickup and Accessories (WACSPA) 🔰 Kuala Lumpur dan Selangor 🔰 Full bike services RM99.00 🔰 Road Bike , MTB , Folding Bike , Fatbike , Touring Bike , kids bike 🔰 9.30pm to 2.00am deliver/pickup time every day depend on slot 🔰 Home based bike services and online resseller shop

Visit Like Follow for info about cycling 
Facebook
We Are Cyclist
http://www.facebook.com/WeAreCyclistSPA
Shopee
http://www.shopee.com.my/wacspa
Instagram
http://instagram.com/w.a.c.s.p.a
we are cyclist
http://www.bicyclebuysell.com
WhatsApp
www.wasap.my/60189074346
#wac #wacspa #wearecyclist #wearecyclistservicespickupandaccessories #kualalumpur #selangor #cheras #ampang #damansara #shahalam #putrajaya #kajang #services #bicycle #cycling #cyclist #touring #superb #parktool #trail #uci #pro #promechanic
We Are Cyclist Services Pickup and Accessories (WACSPA) 🔰 Kuala Lumpur dan Selangor 🔰 Full bike services RM99.00 🔰 Road Bike , MTB , Folding Bike , Fatbike , Touring Bike , kids bike 🔰 9.30pm to 2.00am deliver/pickup time every day depend on slot 🔰 Home based bike services and online resseller shop Visit Like Follow for info about cycling Facebook We Are Cyclist http://www.facebook.com/WeAreCyclistSPA Shopee http://www.shopee.com.my/wacspa Instagram http://instagram.com/w.a.c.s.p.a we are cyclist http://www.bicyclebuysell.com WhatsApp www.wasap.my/60189074346 #wac  #wacspa  #wearecyclist  #wearecyclistservicespickupandaccessories  #kualalumpur  #selangor  #cheras  #ampang  #damansara  #shahalam  #putrajaya  #kajang  #services  #bicycle  #cycling  #cyclist  #touring  #superb  #parktool  #trail  #uci  #pro  #promechanic 
Pintu Ka'abah Premium
.
Diperbuat dari kertas khusus
Detail jelas dan terang
.
Warna GOLD on GOLD
A4 (294 x 219 mm) 
A5 (214 x 149 mm)
A6 (159 x 119 mm)
.
3 pilihan isi :
1 ( TWIT ) alquran tajwid berwarna
Terjemah Bahasa .
2 (WAIT) alquran transliterasi Arab-Latin
Tajwid berwarna
Terjemah Bahasa .
3 (MUST ) alquran tajwid berwarna
Tanpa Terjemah
.
Kertas Custom 60gsm
-Hard cover
-Gold Foil
-Embossed
-Edging Gold
.
Whatsapp 0132013794
No call / sms
Dm #alqurankaabah #AkFj
.
#alquranemas #alquranalhadi #alquranalmumayyaz #alquranannur
#alquranhantaran #alquranmurah #alquranmadina #alquranpelangi #alquranshop
.
#putrajaya #shahalam #damansara
.
#malayweddingguide
#malaysiawedding
#hantaranpilihan
#hantaranmurah #hantarankahwin
#bazzarpaknil #bazzaronline
#cyberjaya #mhi
#ajimaura #penang 
#salamdhuha
.
Multazam Edition
Pintu Kaabah
Kiswah Kaabah
Batik Series
Islamic Ornament
Zaskia Sungkar
Pintu Ka'abah Premium . Diperbuat dari kertas khusus Detail jelas dan terang . Warna GOLD on GOLD A4 (294 x 219 mm) A5 (214 x 149 mm) A6 (159 x 119 mm) . 3 pilihan isi : 1 ( TWIT ) alquran tajwid berwarna Terjemah Bahasa . 2 (WAIT) alquran transliterasi Arab-Latin Tajwid berwarna Terjemah Bahasa . 3 (MUST ) alquran tajwid berwarna Tanpa Terjemah . Kertas Custom 60gsm -Hard cover -Gold Foil -Embossed -Edging Gold . Whatsapp 0132013794 No call / sms Dm #alqurankaabah  #AkFj  . #alquranemas  #alquranalhadi  #alquranalmumayyaz  #alquranannur  #alquranhantaran  #alquranmurah  #alquranmadina  #alquranpelangi  #alquranshop  . #putrajaya  #shahalam  #damansara  . #malayweddingguide  #malaysiawedding  #hantaranpilihan  #hantaranmurah  #hantarankahwin  #bazzarpaknil  #bazzaronline  #cyberjaya  #mhi  #ajimaura  #penang  #salamdhuha  . Multazam Edition Pintu Kaabah Kiswah Kaabah Batik Series Islamic Ornament Zaskia Sungkar
Serious cantik gila trio marble ni. Glam up your phone with this super funky case. Whatsapp je kita orang, pre order only k! 💙💖💜 NEW IN 💕// Funky Marble Case 💜// Hard Case // Half Wrapped Cover // Model available for order: iPhone 6, 6+, 7, 7+, 8, 8+, iPhone X 
Price: RM 30 per pcs 📱whatsapp ➡️ +60165212264 
#dekogadget #phonecasemalaysia #sayajual #casingmurah #petalingjaya #iphonecasing #kualalumpur #casemalaysia #iphonecasemurah #iphonecasemalaysia #casingmalaysia #iphonecasingmalaysia #casinglelong #damansara #casingmurah #iphone6pluscase #tamantun #damansara #bandarutama #oneutama #iphonecasemurah #iphonecasemurah  #iphonexcase #iphonexcasingmalaysia #iphonexcasemurah #marblecasemurah #marblecasemalaysia #marblegoldcase #funkymarblecase #purplemarblecase
Serious cantik gila trio marble ni. Glam up your phone with this super funky case. Whatsapp je kita orang, pre order only k! 💙💖💜 NEW IN 💕// Funky Marble Case 💜// Hard Case // Half Wrapped Cover // Model available for order: iPhone 6, 6+, 7, 7+, 8, 8+, iPhone X Price: RM 30 per pcs 📱whatsapp ➡️ +60165212264 #dekogadget  #phonecasemalaysia  #sayajual  #casingmurah  #petalingjaya  #iphonecasing  #kualalumpur  #casemalaysia  #iphonecasemurah  #iphonecasemalaysia  #casingmalaysia  #iphonecasingmalaysia  #casinglelong  #damansara  #casingmurah  #iphone6pluscase  #tamantun  #damansara  #bandarutama  #oneutama  #iphonecasemurah  #iphonecasemurah  #iphonexcase  #iphonexcasingmalaysia  #iphonexcasemurah  #marblecasemurah  #marblecasemalaysia  #marblegoldcase  #funkymarblecase  #purplemarblecase 
🍌adidas blue backpack
🍌Item readystock
🍌Size : 42 x 26 x 11.5 cm
🍌Price rm70 only
🍌Pos rm10 sm rm15 ss
🍌Cod damansara utama
🍌Contact 0132509106

#backpack #bazaarpaknil #bazaaronline #bagpackers  #uitm #uitmshahalam #kualalumpur #um #damansara #begmurah #bagpack #begdeuter #bag #beg #students #adidasmurah #backpackmurah #bagpackmurah #bagadidasmurah #adidasbackpack #schoolbag #begsekolahmurah
🍒Herschel clutch
🍒Size :22 x 16 x 10.5 cm
🍒Readystock
🍒Price rm70 only
🍒Pos rm7 sm, rm10 ss
🍒Cod damansara utama
🍒Contact 0132509106

#backpack #uitmshahalam #bazaarpaknil #authentic #bagpackers #beg #kualalumpur
#backpackmurah #backpackmalaysia #bag #bagpack #bagmurah #bagsekolah #bagbudak #bagcantik #begsekolah #begmurah2 #beg #begpackmurah #murahmeriah #student #uitmshahalam #damansara #shahalam #uitm #pelajar #waistbag #pouchbag #clutchmurah
🍒Herschel clutch 🍒Size :22 x 16 x 10.5 cm 🍒Readystock 🍒Price rm70 only 🍒Pos rm7 sm, rm10 ss 🍒Cod damansara utama 🍒Contact 0132509106 #backpack  #uitmshahalam  #bazaarpaknil  #authentic  #bagpackers  #beg  #kualalumpur  #backpackmurah  #backpackmalaysia  #bag  #bagpack  #bagmurah  #bagsekolah  #bagbudak  #bagcantik  #begsekolah  #begmurah2  #beg  #begpackmurah  #murahmeriah  #student  #uitmshahalam  #damansara  #shahalam  #uitm  #pelajar  #waistbag  #pouchbag  #clutchmurah 
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Nak order? Boleh Dm or Wasap 📲0149597834 Nabilah ye. Nak mudah klik je link di bio ye. See u gaiss🤓😘.
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Nak order? Boleh Dm or Wasap 📲0149597834 Nabilah ye. Nak mudah klik je link di bio ye. See u gaiss🤓😘. #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
- FEBRUARY SALE ! ! ! 💞
haa.. sis ni pakai DYXY mascara.. DYX mascara ni sangat best u alls.. .
 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata ❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 okay😘 sementara promosi masih ada.. 😀
.
whatsapp now to order ! 😘
.
📲 0109523586
📲 0109523586
📲 0109523586

#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
- FEBRUARY SALE ! ! ! 💞 haa.. sis ni pakai DYXY mascara.. DYX mascara ni sangat best u alls.. . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 okay😘 sementara promosi masih ada.. 😀 . whatsapp now to order ! 😘 . 📲 0109523586 📲 0109523586 📲 0109523586 #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
OFFER 
OFFER
OFFER

Valid until 19/02/2017 only
FREE POSTAGE
FREE COD
LIMITED FREE GIFT

Nak order ?
📲 Admin 017-344 2532
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
THE BEST LOOSE POWDER EVER!

sebab apa best? sebab sesuai dgn semua kulit muka, takyah pening2 nak pk skin tone kita and akan blend helok je dgn skin kita. takkan jd kelabu or putih sgt.

Yg azie suka bila muka kita jadi makin glowing sbb ada sheer effect tu. plus dia ringan and boleh control minyak dekat muka kita. Nk buat as finishing powder pun ok (I lah tuu hikhik)

Nk try ke? cepat2 whatsapp Azie sbb azie nak  bg discount ni hihihi nak ke tak??
.
010-2727 088,
Azie 💕
.
#MaryKay #Damansara #Kotadamansara #BeautyConsultantDamansara #BeautyConsultantPetalingJaya #MaryKaySelangor #MaryKayKualaLumpur
THE BEST LOOSE POWDER EVER! sebab apa best? sebab sesuai dgn semua kulit muka, takyah pening2 nak pk skin tone kita and akan blend helok je dgn skin kita. takkan jd kelabu or putih sgt. Yg azie suka bila muka kita jadi makin glowing sbb ada sheer effect tu. plus dia ringan and boleh control minyak dekat muka kita. Nk buat as finishing powder pun ok (I lah tuu hikhik) Nk try ke? cepat2 whatsapp Azie sbb azie nak bg discount ni hihihi nak ke tak?? . 010-2727 088, Azie 💕 . #MaryKay  #Damansara  #Kotadamansara  #BeautyConsultantDamansara  #BeautyConsultantPetalingJaya  #MaryKaySelangor  #MaryKayKualaLumpur 
Alhamdulillah, syukur... Open slot spa untuk hari Ahad.. Masih ada kekosongan.. .
.
Buat bakal pengantin. Ada pakej pengantin.. .
.
Untuk booking rawatan:
🔹 3 hari sebelum rawatan 🔹Deposit 50% dari harga rawatan 🚗Caj Mileage : RM 25 - RM 30 🚩 Area - Bandar sunway, Petaling jaya, Puchong, Damansara & KL 🔹WA alamat yang betul 🔹 JIKA CANCEL PASTIKAN SEHARI AWAL DARI MASA RAWATAN ATAU WANG DEPOSIT TIDAK DI KEMBALIKAN .
.
🔹Waktu Operasi 🔹 * Sabtu, Ahad & Cuti Umum. : 9.00 a.m. - 9.00 p.m * Cuti Sekolah (weekday 6pm-9pm ) .
.
🔹Untuk tempahan Pakej Spa @ Promosi Pakej Spa🔹
WA⤵⤵⤵⤵ 018-2329435( Kak Aine ) #kyramobilespa 
#eusahawan 
#nakcantik
#petalingjaya 
#sunway 
#damansara 
#puchong 
#johor 
#bukitjelutong 
#serdang 
#putrajaya 
#bangi 
#kajang 
#visitmyig 
#visitig 
#iklanvisitmyig 
#igmalaysia 
#igsellermalaysia 
#iklanvisitig 
#bazarpaknil 
#sayajualservis 
#sayajual 
#muslimah 
#homespa 
#spalover 
#spamuslimah 
#spaselangor 
#spamalaysia 
#mandibunga 
#wassap0182329435
Alhamdulillah, syukur... Open slot spa untuk hari Ahad.. Masih ada kekosongan.. . . Buat bakal pengantin. Ada pakej pengantin.. . . Untuk booking rawatan: 🔹 3 hari sebelum rawatan 🔹Deposit 50% dari harga rawatan 🚗Caj Mileage : RM 25 - RM 30 🚩 Area - Bandar sunway, Petaling jaya, Puchong, Damansara & KL 🔹WA alamat yang betul 🔹 JIKA CANCEL PASTIKAN SEHARI AWAL DARI MASA RAWATAN ATAU WANG DEPOSIT TIDAK DI KEMBALIKAN . . 🔹Waktu Operasi 🔹 * Sabtu, Ahad & Cuti Umum. : 9.00 a.m. - 9.00 p.m * Cuti Sekolah (weekday 6pm-9pm ) . . 🔹Untuk tempahan Pakej Spa @ Promosi Pakej Spa🔹 WA⤵⤵⤵⤵ 018-2329435( Kak Aine ) #kyramobilespa  #eusahawan  #nakcantik  #petalingjaya  #sunway  #damansara  #puchong  #johor  #bukitjelutong  #serdang  #putrajaya  #bangi  #kajang  #visitmyig  #visitig  #iklanvisitmyig  #igmalaysia  #igsellermalaysia  #iklanvisitig   #bazarpaknil  #sayajualservis  #sayajual  #muslimah  #homespa  #spalover  #spamuslimah  #spaselangor  #spamalaysia  #mandibunga  #wassap0182329435 
DYXY LOVERSSS MESTI DAPATKAN COMBO SET YANG TAK MASUK AKAL NI !!! Serius tak masuk akal langsung weh !
Makin korang sharing makin jimat BERBALOI BALOI ! 👍🏻👍🏻☺️ Rugi terokkk sape yang tak cuba lagi
Harga terrrlajak murah kite bagi dengan FREEGIFT BANYAK2 kompom PUAS HATI sangat2 😁

WhatsApp admin cecepat grab sebelum tamat
Atau DM
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
DYXY LOVERSSS MESTI DAPATKAN COMBO SET YANG TAK MASUK AKAL NI !!! Serius tak masuk akal langsung weh ! Makin korang sharing makin jimat BERBALOI BALOI ! 👍🏻👍🏻☺️ Rugi terokkk sape yang tak cuba lagi Harga terrrlajak murah kite bagi dengan FREEGIFT BANYAK2 kompom PUAS HATI sangat2 😁 WhatsApp admin cecepat grab sebelum tamat Atau DM #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
😍INFINITY LOVE COMBO😍
.
❤DYXY LOVE FANTASTIC MONTH❤
.
🙋🏻Sempena FEBRUARY 2018 dapatkan set combo LOVELY DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited UNTIL 19 FEB 2018
.
🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
Nak order? Boleh Dm or wasap 📲0149597834 Nabilah ye. Rugi tau tak grab. See u 🤓🤗
.
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
😍INFINITY LOVE COMBO😍 . ❤DYXY LOVE FANTASTIC MONTH❤ . 🙋🏻Sempena FEBRUARY 2018 dapatkan set combo LOVELY DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited UNTIL 19 FEB 2018 . 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘 . Nak order? Boleh Dm or wasap 📲0149597834 Nabilah ye. Rugi tau tak grab. See u 🤓🤗 . #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
produk dyxy akan d post setiap hari(isnin-jumaat). bukan saja yg nak try nak beli tp ramai jg yg repeat order tw. jd cepat2 dpatkan!
.
.
. .berminat? directly komen "PM" kalau taknak terlepas peluang ini. cepat2!
.
.#foundationmalaysia #themines #dropshipwanted #melaka  #terengganu
#muamalaysia #petalingjaya #perak #damansara #muakl #sarawak #setiawangsa #wangsamaju 
#serdang #kelantan #muamelaka #penang 
#muautara #bccreambydyana #muar 
#serikembangan #kuantan # 
#dyxycosmetics 
#seremban #kotatinggi #sabah  #bangi #teamFl
.
produk dyxy akan d post setiap hari(isnin-jumaat). bukan saja yg nak try nak beli tp ramai jg yg repeat order tw. jd cepat2 dpatkan! . . . .berminat? directly komen "PM" kalau taknak terlepas peluang ini. cepat2! . .#foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  # #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFl  .
Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap☺☺ barang murah and berbaloii. Siapa je taknak kan! Tipu🤗🤗 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! korang bila lagi nak try? 💃🏼💃🏼
.
10ml - RM38 SM / RM46 SS
30ml - RM90 SM / RM98 SS
.
Boleh cod sekitar⤵
🚗Weekdays:
Kajang
BTHO
Balakong
Bangi
De centrum (free)
Unipark (free)
Uniten (free)
Putajaya
.
🚗Weekends:
Kota damansara (free seksyen 6/ seksyen 4/ seksyen 7)
Subang bestari
Mutiara damansara
Sungai buloh
Damansara damai
.
🚗Everydays:
Taman Wahyu
Gombak
Batu Caves
Sentul
Segambut
Bangsar
Kl Sentral
.
Macam mana nak order?Whatsapp 019-2785112. Kalau malas nak save number tekan je link dekat bio Rina terus😘😘
.
#miracleserumdanielin
#agentselangor 
#miracleserumbangi
#miracleserumkajang #miracleserumkotadamansara #miracleserumkl 
#miracleserumselayang #miracleserummutiaradamansara #miracleserumbydanielin #mircleserumuniten #kotadamansara #miracleserumsungaibuloh #miracleserumsgbuloh #miracleserumputrajaya #kptmbangi #uniklmfi #oneutama #kajang #bandarbarubangi #subangbestari #mutiaradamansara #damansaradamai #damansara #uniten #miracleserumpuchong #miracleserumkeramat #miracleserumampang #miracleserumgombak #miracleserumkl #miracleserumputrajaya #miracleserumbtho #miracleserumbalakong
Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap☺☺ barang murah and berbaloii. Siapa je taknak kan! Tipu🤗🤗 safe and long term effect sekaligus! Alhamdulillah semua dah puas hati! korang bila lagi nak try? 💃🏼💃🏼 . 10ml - RM38 SM / RM46 SS 30ml - RM90 SM / RM98 SS . Boleh cod sekitar⤵ 🚗Weekdays: Kajang BTHO Balakong Bangi De centrum (free) Unipark (free) Uniten (free) Putajaya . 🚗Weekends: Kota damansara (free seksyen 6/ seksyen 4/ seksyen 7) Subang bestari Mutiara damansara Sungai buloh Damansara damai . 🚗Everydays: Taman Wahyu Gombak Batu Caves Sentul Segambut Bangsar Kl Sentral . Macam mana nak order?Whatsapp 019-2785112. Kalau malas nak save number tekan je link dekat bio Rina terus😘😘 . #miracleserumdanielin  #agentselangor  #miracleserumbangi  #miracleserumkajang  #miracleserumkotadamansara  #miracleserumkl  #miracleserumselayang  #miracleserummutiaradamansara  #miracleserumbydanielin  #mircleserumuniten  #kotadamansara  #miracleserumsungaibuloh  #miracleserumsgbuloh  #miracleserumputrajaya  #kptmbangi  #uniklmfi  #oneutama  #kajang  #bandarbarubangi  #subangbestari  #mutiaradamansara  #damansaradamai  #damansara  #uniten  #miracleserumpuchong  #miracleserumkeramat  #miracleserumampang  #miracleserumgombak  #miracleserumkl  #miracleserumputrajaya  #miracleserumbtho  #miracleserumbalakong 
Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Alhamdulillah. 😊
_
FREE POSTAGE? Terus klik link shopee.com.my/syahierarich769 di bio profile atau Whatsapp Sya 601132043296 untuk pertanyaan lanjut.
_
#terapiinstagram
#ajimaura
#feedbackAADC
Alhamdulillah. 😊 _ FREE POSTAGE? Terus klik link shopee.com.my/syahierarich769 di bio profile atau Whatsapp Sya 601132043296 untuk pertanyaan lanjut. _ #terapiinstagram  #ajimaura  #feedbackAADC 
" there is no better friend than a sister" 
This cake is as pink on the inside as it it on the outside.
Inside : Strawberry cake with Biscoff frosting
Price : RM2++
Click the link on our bio for further inquiries and orders
•delivery available with separate charges
•self pick up at USJ1

#cupcakesmalaysia #doorgift #cakesmalaysia #unicorncake #unicorncupcake #cakestagram #butikpasta #kekhantaran #hantarancupcake #cupcakehantaran #hantaran #subangjaya #shahalam #damansara #47500 #layerfrostmy #scrollcake #unicorncakemy #unicorn #cupcakemalaysia #hantaran #bakingclassmalaysia #fondantcakes #handbagcake #soccercupcakes #footballcupcakes #onthetable
" there is no better friend than a sister" This cake is as pink on the inside as it it on the outside. Inside : Strawberry cake with Biscoff frosting Price : RM2++ Click the link on our bio for further inquiries and orders •delivery available with separate charges •self pick up at USJ1 #cupcakesmalaysia  #doorgift  #cakesmalaysia  #unicorncake  #unicorncupcake  #cakestagram  #butikpasta  #kekhantaran  #hantarancupcake  #cupcakehantaran  #hantaran  #subangjaya  #shahalam  #damansara  #47500  #layerfrostmy  #scrollcake  #unicorncakemy  #unicorn  #cupcakemalaysia  #hantaran  #bakingclassmalaysia  #fondantcakes  #handbagcake  #soccercupcakes  #footballcupcakes  #onthetable 
COMBO DEAL ❤ Dermaroller + Serum VitC Gluta.
.
.
Awak Semua nak CANTIK tak? Nak muka flawless? Pening dah nak pakai Produk apa. Hehehe alolo jangan risau sis ada jalan penyelesaian ni. #rosebsm
.
Ni sis nak bagitahu korang semua tauu, excited la tu nak tahu dan mesti tak sabar nak cuba kan 💕
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT:
🔴 Membantu menghilangkan parut jerawat.
🔴 Mengecilkan pori pori dimuka.
🔴 Menghilangkan dan memudarkan jeragat
🔴 Menganjalkan kulit yang kendur
🔴 Menjadikan makeup licin dan tahan lama
🔴 Meransang pertumbuhan rambut
.
.
--------------------------
READY STOCK 📦
POSTAGE EVERYDAY 📮
.
Whatsapp to order +60139555211
Click LINK bio di atas ya muaahhh..
--------------------------
📌 NAK COD?
• Boleh dear AREA SHAH ALAM
• SEKSYEN 7 dan kawasan berdekatan
• Kalau COD TIADA CAJ tau..
.
.
.
#dermaroller #dermarollersystem #dermarollermalaysia #dermarollermurah #dermarolleragent #dermarollertreatment #dermarollerbangi #dermarollerkajang #dropship #seksyen13 #seksyen7 #shahalam #freepostage #uitm #sayajualmurah #sayajual #BazaarPaknil #uitmshahalam #murahmurah #paknilbazaar #jualmurah #jual #damansara #klang #sayajualmurah #roller #face #facial #treatment #nakcantik
COMBO DEAL ❤ Dermaroller + Serum VitC Gluta. . . Awak Semua nak CANTIK tak? Nak muka flawless? Pening dah nak pakai Produk apa. Hehehe alolo jangan risau sis ada jalan penyelesaian ni. #rosebsm  . Ni sis nak bagitahu korang semua tauu, excited la tu nak tahu dan mesti tak sabar nak cuba kan 💕 . KELEBIHAN DAN MANFAAT: 🔴 Membantu menghilangkan parut jerawat. 🔴 Mengecilkan pori pori dimuka. 🔴 Menghilangkan dan memudarkan jeragat 🔴 Menganjalkan kulit yang kendur 🔴 Menjadikan makeup licin dan tahan lama 🔴 Meransang pertumbuhan rambut . . -------------------------- READY STOCK 📦 POSTAGE EVERYDAY 📮 . Whatsapp to order +60139555211 Click LINK bio di atas ya muaahhh.. -------------------------- 📌 NAK COD? • Boleh dear AREA SHAH ALAM • SEKSYEN 7 dan kawasan berdekatan • Kalau COD TIADA CAJ tau.. . . . #dermaroller  #dermarollersystem  #dermarollermalaysia  #dermarollermurah  #dermarolleragent  #dermarollertreatment  #dermarollerbangi  #dermarollerkajang  #dropship  #seksyen13  #seksyen7  #shahalam  #freepostage  #uitm  #sayajualmurah  #sayajual  #BazaarPaknil  #uitmshahalam  #murahmurah  #paknilbazaar  #jualmurah  #jual  #damansara  #klang  #sayajualmurah  #roller  #face  #facial  #treatment  #nakcantik 
Ramai dah guna ni bc cream dxxy. Puluhan ribu testimoni yang diberi.😍😍 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
Nak order? Boleh Dm atau wasap nabilah 📲0149597834. Lagi mudah klik je link di bio ya.🤓🤗
.
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
Ramai dah guna ni bc cream dxxy. Puluhan ribu testimoni yang diberi.😍😍 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . . Nak order? Boleh Dm atau wasap nabilah 📲0149597834. Lagi mudah klik je link di bio ya.🤓🤗 . #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
Jangan Cintai orang yang tidak mencintai ALLAH. Kalau Allah saja ia tinggalkan, apalagi KAMU. - Imam Syafie -
Jangan Cintai orang yang tidak mencintai ALLAH. Kalau Allah saja ia tinggalkan, apalagi KAMU. - Imam Syafie -
We offer classes in the mornings, evenings and weekdays. 
Monday - Thursday 10am, 6.30pm 7.30pm
Friday 10am 7.15pm
Tuesday, Thursday, Saturday, Sunday 9am
.
.
# jazzercise #jazzercisedamansarajaya  #dancefitness  #jazzercisedjkrew #fit #ladies #wellness #fitforlife #motivation  #schedule #flexibility #findusonkfit #weareonfave #guavapassisyourchoice #strongwithmotus #ss2 #pj #dj #kj #kayuara #tamanmayang #bandarutama #damansara #ttdi
Jejalan IKEA DAMANSARA , penat 😭 #ikea #damansara #shoppingday
PROMOSI BULAN CINTA MASIH ON 🙌🏻🙌🏻
Grab sekarang sebelum habis promo dan FREEGIFT best2 👍🏻👍🏻 Nak tanya?
Wassap admin 017-344 2532
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
PROMOSI BULAN CINTA MASIH ON 🙌🏻🙌🏻 Grab sekarang sebelum habis promo dan FREEGIFT best2 👍🏻👍🏻 Nak tanya? Wassap admin 017-344 2532 #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
That one time when we raided the unsuspecting birthday girl's house.

Happy Birthday @nadia_elena . Wish you the best in this world and to many more dive trips together.

#divebuddy #kyuem #friends #damansara #birthdaygirl #surprise
I nak share SATU tips untuk sentiasa KEKAL CANTIK macam our lady boss barbie. Tips nya sangat mudah cuma you je nak atau tak nak 😛 . TIPS KECANTIKAN nya ialah RAJIN. Yes, you kena RAJIN je.
.
RAJIN jaga muka. RAJIN bersihkan muka after makeup. RAJIN scrub muka supaya kulit kekal segar. RAJIN amalkan pemakanan yang SIHAT. RAJIN bersenam. RAJIN minum air masak. THAT'S ALL. Kalau malas tak dapat apa2 pun !.
.
.
💛SCRUB DISTRICT IN JAR READYSTOCK💛
.
💖ORDER : WHATSAPP Wawa 016-9471585
.
Or Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . .
.
#scrubdistrictkl#scrubdistrictjohor#scrubdistrictklcc#scrubdistrictseremban#scrubmurah#scrubmalaysia#fattzura#scrubdistrictagent#scrubdistrict#cantik#ScrubMalaysia#kulitcerah#barbiemalaysia#SCRUBDISTRICT#damansara#scrubdistrictdamansara#scrubdistrictkualalumpur#barbie#wawapinksquad#teambarbiefaa
I nak share SATU tips untuk sentiasa KEKAL CANTIK macam our lady boss barbie. Tips nya sangat mudah cuma you je nak atau tak nak 😛 . TIPS KECANTIKAN nya ialah RAJIN. Yes, you kena RAJIN je. . RAJIN jaga muka. RAJIN bersihkan muka after makeup. RAJIN scrub muka supaya kulit kekal segar. RAJIN amalkan pemakanan yang SIHAT. RAJIN bersenam. RAJIN minum air masak. THAT'S ALL. Kalau malas tak dapat apa2 pun !. . . 💛SCRUB DISTRICT IN JAR READYSTOCK💛 . 💖ORDER : WHATSAPP Wawa 016-9471585 . Or Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . . . #scrubdistrictkl #scrubdistrictjohor #scrubdistrictklcc #scrubdistrictseremban #scrubmurah #scrubmalaysia #fattzura #scrubdistrictagent #scrubdistrict #cantik #ScrubMalaysia #kulitcerah #barbiemalaysia #SCRUBDISTRICT #damansara #scrubdistrictdamansara #scrubdistrictkualalumpur #barbie #wawapinksquad #teambarbiefaa 
Saloma top (BUY 2 RM 99.00 🔥🔥🔥) .
.
Freesize fit up to L
.
.
Colour : Cream, white, black
.
.

RM 55.00 (BUY TWO RM 99)
.
.
Post only on Monday,Tuesday & Friday .
.
.
DM or whatsapp +6013-6344060 to purchase or Walk in @nananovendors TTDI
.
.
.
.
.
.
.

#sayajualbajumurah #palazzomurah #palazo #onlineshopping #bajumurah #bajumurahmalaysia #faridkamil #igshopmurah #instashop #shahalam #damansara #instabazaar #kaftan #kaftanmurah #noradanish #neno
.
.
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina*
.

Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_
.

Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 ♥️*Kebaikan Timun*
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan ♥️*Kebaikan Lavender*
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ ♥️*Kebaikan Aloe Vera*
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external ♥️*Kebaikan Saponaria Officinalis*
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik.
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat ♥️*Kebaikan Asparagopsis Armata*
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
.
.
Click link Whatsapp to order 💋
📲 01121309931
📲 01121309931
📲 01121309931 
#nsabeautyofficial #beauty #serum #skinserum #skinproduct #cosmetic #malaysia #instashopmalaysia #sayajual #damansara #ampang #curve #bangsar #universitimalaya #publika #petalingjaya #uptown #cod #nsabeauty #oneutama #byws #ainnaserum #serumviral #bazarpaknil #ainaaserumkl
. . *AINAA SERUM by Syafiqah Aina* . Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ . Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 ♥️*Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan ♥️*Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ ♥️*Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external ♥️*Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat ♥️*Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_ . . Click link Whatsapp to order 💋 📲 01121309931 📲 01121309931 📲 01121309931 #nsabeautyofficial  #beauty  #serum  #skinserum  #skinproduct  #cosmetic  #malaysia  #instashopmalaysia  #sayajual  #damansara  #ampang  #curve  #bangsar  #universitimalaya  #publika  #petalingjaya  #uptown  #cod  #nsabeauty  #oneutama  #byws  #ainnaserum  #serumviral  #bazarpaknil  #ainaaserumkl 
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Nak order? Boleh Dm or Wasap 📲0149597834 Nabilah ye. Nak mudah klik je link di bio ye. See u gaiss🤓😘.
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Nak order? Boleh Dm or Wasap 📲0149597834 Nabilah ye. Nak mudah klik je link di bio ye. See u gaiss🤓😘. #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Sape lagi nak COD area #kl #wangsamaju #setapak#sentul #gombak #batucaves #kgbaru #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepong mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
✅COD area #KL, #Wangsamaju, #Ampang,#cheras, #Setapak #BatuCaves, #Sentul &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetik #missvketat #badancantik#malaysiaonlineshop #kulitgebu #kulitputih#payudarabesar #mukaputih #pinkladykl
Sape lagi nak COD area #kl  #wangsamaju  #setapak #sentul  #gombak  #batucaves  #kgbaru  #ampang #cheras #damansara #jinjangutara #jinjangselatan #kepong  mehh pm sis cepat2. . COD FREE je tau❗️❗️ . Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘 . "PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil  Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋" . . Berminat ❓❓ WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘 . ✅COD area #KL , #Wangsamaju , #Ampang ,#cheras , #Setapak  #BatuCaves , #Sentul  &#Gombak  . #pinkladybyzeeyraa  #kosmetik  #missvketat  #badancantik #malaysiaonlineshop  #kulitgebu  #kulitputih #payudarabesar  #mukaputih  #pinkladykl 
Have u experience the #Best #Steamboat & #BBQ #Buffet in town already?

Our Pak John 2nd NEW buffet restaurant which is located in Ground Floor, IOI City Mall Putrajaya ( same role with Starbucks & Coffee Bean). Let’s check it out on our #Grandma #Homemade soups varieties & In House sauces choices to surprise your #tastebuds!

For any seats reservation, u r welcome to contact us now at 012-7050684. C u!

#halalbuffet #bestrestaurant #pakjohn #hotpot #steamboat #bbq #sepang #cyberjaya #puchong #usj #nilai #dengkil #bangi #kajang #putrajaya #ioicity #yummy #delicious #damansara #petalingjaya #selangor #shahalam #subang
Have u experience the #Best  #Steamboat  & #BBQ  #Buffet  in town already? Our Pak John 2nd NEW buffet restaurant which is located in Ground Floor, IOI City Mall Putrajaya ( same role with Starbucks & Coffee Bean). Let’s check it out on our #Grandma  #Homemade  soups varieties & In House sauces choices to surprise your #tastebuds ! For any seats reservation, u r welcome to contact us now at 012-7050684. C u! #halalbuffet  #bestrestaurant  #pakjohn  #hotpot  #steamboat  #bbq  #sepang  #cyberjaya  #puchong  #usj  #nilai  #dengkil  #bangi  #kajang  #putrajaya  #ioicity  #yummy  #delicious  #damansara  #petalingjaya  #selangor  #shahalam  #subang 
Semenjak dua menjak ni cuaca sangat laah panas kan 🌞 
Soo untuk menjaga kulit muka kita , elok gunakan Ainaa Serum untuk kekalkan kelembapan wajah kita. 
@syafiqahaina sedih sebab nak serum Ainaa 😂😂 #Repost @hafizmahamad (@get_repost)
・・・
Alolo manja nak kena ketuk kepala ni 🤣
.
Dekat fb manja sebab nak cendol
Yang ni manja nak apa ni 🤣
.
.
✔Nak order ? - .
📲whatsapp ke 0126749095. .
🔹️RM65 + 8 (Semenanjung)
🔸️ RM69+12 (Sabah & Sarawak)
.
📦 🚗COD Delivery : UM, MAHSA, Damansara,Bangsar, TTDI & Curve 😍
.
#nsabeautyofficial #beauty #serum #skinserum #skinproduct #cosmetic #malaysia #instashopmalaysia #sayajual #damansara #ampang #curve #bangsar #universitimalaya #publika #petalingjaya #uptown #cod
Semenjak dua menjak ni cuaca sangat laah panas kan 🌞 Soo untuk menjaga kulit muka kita , elok gunakan Ainaa Serum untuk kekalkan kelembapan wajah kita. @syafiqahaina sedih sebab nak serum Ainaa 😂😂 #Repost  @hafizmahamad (@get_repost) ・・・ Alolo manja nak kena ketuk kepala ni 🤣 . Dekat fb manja sebab nak cendol Yang ni manja nak apa ni 🤣 . . ✔Nak order ? - . 📲whatsapp ke 0126749095. . 🔹️RM65 + 8 (Semenanjung) 🔸️ RM69+12 (Sabah & Sarawak) . 📦 🚗COD Delivery : UM, MAHSA, Damansara,Bangsar, TTDI & Curve 😍 . #nsabeautyofficial  #beauty  #serum  #skinserum  #skinproduct  #cosmetic  #malaysia  #instashopmalaysia  #sayajual  #damansara  #ampang  #curve  #bangsar  #universitimalaya  #publika  #petalingjaya  #uptown  #cod 
.
.
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina*
.

Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_
.

Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 ♥️*Kebaikan Timun*
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan ♥️*Kebaikan Lavender*
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ ♥️*Kebaikan Aloe Vera*
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external ♥️*Kebaikan Saponaria Officinalis*
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik.
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat ♥️*Kebaikan Asparagopsis Armata*
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
.
.
Click link Whatsapp to order 💋
📲 01121309931
📲 01121309931
📲 01121309931 
#nsabeautyofficial #beauty #serum #skinserum #skinproduct #cosmetic #malaysia #instashopmalaysia #sayajual #damansara #ampang #curve #bangsar #universitimalaya #publika #petalingjaya #uptown #cod #nsabeauty #oneutama #byws #ainnaserum #serumviral #bazarpaknil #ainaaserumkl
. . *AINAA SERUM by Syafiqah Aina* . Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ . Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 ♥️*Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan ♥️*Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ ♥️*Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external ♥️*Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat ♥️*Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_ . . Click link Whatsapp to order 💋 📲 01121309931 📲 01121309931 📲 01121309931 #nsabeautyofficial  #beauty  #serum  #skinserum  #skinproduct  #cosmetic  #malaysia  #instashopmalaysia  #sayajual  #damansara  #ampang  #curve  #bangsar  #universitimalaya  #publika  #petalingjaya  #uptown  #cod  #nsabeauty  #oneutama  #byws  #ainnaserum  #serumviral  #bazarpaknil  #ainaaserumkl 
.
.
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina*
.

Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_
.

Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 ♥️*Kebaikan Timun*
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan ♥️*Kebaikan Lavender*
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ ♥️*Kebaikan Aloe Vera*
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external ♥️*Kebaikan Saponaria Officinalis*
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik.
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat ♥️*Kebaikan Asparagopsis Armata*
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
.
.
Click link Whatsapp to order 💋
📲 01121309931
📲 01121309931
📲 01121309931 
#nsabeautyofficial #beauty #serum #skinserum #skinproduct #cosmetic #malaysia #instashopmalaysia #sayajual #damansara #ampang #curve #bangsar #universitimalaya #publika #petalingjaya #uptown #cod #nsabeauty #oneutama #byws #ainnaserum #serumviral #bazarpaknil #ainaaserumkl
. . *AINAA SERUM by Syafiqah Aina* . Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ . Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 ♥️*Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan ♥️*Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ ♥️*Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external ♥️*Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat ♥️*Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_ . . Click link Whatsapp to order 💋 📲 01121309931 📲 01121309931 📲 01121309931 #nsabeautyofficial  #beauty  #serum  #skinserum  #skinproduct  #cosmetic  #malaysia  #instashopmalaysia  #sayajual  #damansara  #ampang  #curve  #bangsar  #universitimalaya  #publika  #petalingjaya  #uptown  #cod  #nsabeauty  #oneutama  #byws  #ainnaserum  #serumviral  #bazarpaknil  #ainaaserumkl 
Hi everyone! 
I’m selling this delicious and sweet Banoffee Pie, anyone interested to taste it? Yes, you can ws/dm me (0127353094) anytime in shaa Allah I’ll respon as soon as possible 😘
.
Next COD on Monday & Tuesday (19 & 20 feb) for Damansara, Shah Alam & Puncak Alam. Please drop your order before tomorrow evening. Other than that, you can order with min 5 boxes and delivery charge.
.
Small RM7
Big RM25
Thank you everyone. Love ya ❤️
#sayajual
#banoffeepie 
#shahalam
#damansara
Hi everyone! I’m selling this delicious and sweet Banoffee Pie, anyone interested to taste it? Yes, you can ws/dm me (0127353094) anytime in shaa Allah I’ll respon as soon as possible 😘 . Next COD on Monday & Tuesday (19 & 20 feb) for Damansara, Shah Alam & Puncak Alam. Please drop your order before tomorrow evening. Other than that, you can order with min 5 boxes and delivery charge. . Small RM7 Big RM25 Thank you everyone. Love ya ❤️ #sayajual  #banoffeepie  #shahalam  #damansara 
DYXY LOVERSSS MESTI DAPATKAN COMBO SET YANG TAK MASUK AKAL NI !!! Serius tak masuk akal langsung weh !
Makin korang sharing makin jimat BERBALOI BALOI ! 👍🏻👍🏻☺️ Rugi terokkk sape yang tak cuba lagi
Harga terrrlajak murah kite bagi dengan FREEGIFT BANYAK2 kompom PUAS HATI sangat2 😁

Wassap admin cecepat booking sebelum tamat
017-344 2532
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
DYXY LOVERSSS MESTI DAPATKAN COMBO SET YANG TAK MASUK AKAL NI !!! Serius tak masuk akal langsung weh ! Makin korang sharing makin jimat BERBALOI BALOI ! 👍🏻👍🏻☺️ Rugi terokkk sape yang tak cuba lagi Harga terrrlajak murah kite bagi dengan FREEGIFT BANYAK2 kompom PUAS HATI sangat2 😁 Wassap admin cecepat booking sebelum tamat 017-344 2532 #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL