an online Instagram web viewer

#clearancesalesdexandra medias

Photos

TINGGAL 3 BOTOL SAHAJA LAGI!
.
.
Clearance sales DeXandra dah nak sampai ke penghujung. Pada 28 February 2018 ini clearance sales akan ditamatkan. Maka, takkan ada lagi dah DeXandra RM45. Yang mana tinggal ni hanya akan jadi kenang-kenangan je. Sobss. :'(
.
.
Jadi, sesiapa yang berminat akan ketiga-tiga wangian ini, boleh terus WhatsApp Min di 016-6344531 ya. :)
.
.
#DeXandra #dexandraclearancesales #clearancesales #clearancesalesdexandra #D276 #dropshipampang #dexandraampang #dexandrakl #dexandraselangor #instagood #instafamous #kedaiperfumeonline #trustedonlineseller #sayajualmurah
TINGGAL 3 BOTOL SAHAJA LAGI! . . Clearance sales DeXandra dah nak sampai ke penghujung. Pada 28 February 2018 ini clearance sales akan ditamatkan. Maka, takkan ada lagi dah DeXandra RM45. Yang mana tinggal ni hanya akan jadi kenang-kenangan je. Sobss. :'( . . Jadi, sesiapa yang berminat akan ketiga-tiga wangian ini, boleh terus WhatsApp Min di 016-6344531 ya. :) . . #DeXandra  #dexandraclearancesales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #D276  #dropshipampang  #dexandraampang  #dexandrakl  #dexandraselangor  #instagood  #instafamous  #kedaiperfumeonline  #trustedonlineseller  #sayajualmurah 
TINGGAL 3 BOTOL SAHAJA LAGI!
.
.
Clearance sales DeXandra dah nak sampai ke penghujung. Pada 28 February 2018 ini clearance sales akan ditamatkan. Maka, takkan ada lagi dah DeXandra RM45. Yang mana tinggal ni hanya akan jadi kenang-kenangan je. Sobss. :'(
.
.
Jadi, sesiapa yang berminat akan ketiga-tiga wangian ini, boleh terus WhatsApp Min di 016-6344531 ya. :)
.
.
#DeXandra #dexandraclearancesales #clearancesales #clearancesalesdexandra #D276 #dropshipampang #dexandraampang #dexandrakl #dexandraselangor #instagood #instafamous #kedaiperfumeonline #trustedonlineseller #sayajualmurah
TINGGAL 3 BOTOL SAHAJA LAGI! . . Clearance sales DeXandra dah nak sampai ke penghujung. Pada 28 February 2018 ini clearance sales akan ditamatkan. Maka, takkan ada lagi dah DeXandra RM45. Yang mana tinggal ni hanya akan jadi kenang-kenangan je. Sobss. :'( . . Jadi, sesiapa yang berminat akan ketiga-tiga wangian ini, boleh terus WhatsApp Min di 016-6344531 ya. :) . . #DeXandra  #dexandraclearancesales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #D276  #dropshipampang  #dexandraampang  #dexandrakl  #dexandraselangor  #instagood  #instafamous  #kedaiperfumeonline  #trustedonlineseller  #sayajualmurah 
Berbondong2 arini dah dipinang

So habis sudah stok Clearance Sales Dexandra ye

Alhamdulillah

Rezeki nak bersalin ni

Tak nak penat2 sangat lagipun HB nga drop ni so nak banyak rehat bila da hujung trimester 3 ni

#dexandrainspiredperfume 
#clearancesalesdexandra
Berbondong2 arini dah dipinang So habis sudah stok Clearance Sales Dexandra ye Alhamdulillah Rezeki nak bersalin ni Tak nak penat2 sangat lagipun HB nga drop ni so nak banyak rehat bila da hujung trimester 3 ni #dexandrainspiredperfume  #clearancesalesdexandra 
[ UPDATE ] - LEBIH 100,000 NEW DE'XANDRA SOLD SEJAK 16 OKTOBER LALU
.
Sejak pelancaran The New De'Xandra 16 Oktober lalu, stokis2, agen2 dan dropship2 De'Xandra tak menang tangan kerana penangan New De'Xandra ni . Mana taknya ribuan pengguna setia De'Xandra sendiri dah tak sabar2 nak dapatkan yang baru .
.
Yg masih belum dapat imagine The New De'Xandra ni mcm mana, yg masih belum dapat 'feel' lagi, mesti beli ya. Orang kata merecik sgt ☺️
.
Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
[ UPDATE ] - LEBIH 100,000 NEW DE'XANDRA SOLD SEJAK 16 OKTOBER LALU . Sejak pelancaran The New De'Xandra 16 Oktober lalu, stokis2, agen2 dan dropship2 De'Xandra tak menang tangan kerana penangan New De'Xandra ni . Mana taknya ribuan pengguna setia De'Xandra sendiri dah tak sabar2 nak dapatkan yang baru . . Yg masih belum dapat imagine The New De'Xandra ni mcm mana, yg masih belum dapat 'feel' lagi, mesti beli ya. Orang kata merecik sgt ☺️ . Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
"Saya nak bau yang 'have-have' ade tak? Nak unik. Jarang orang pakai."😏 Ade je dik yang type high range ni. Akak suggest Bond 9 for woman. Ni memang orang 'have-have' je pakai. Bau citrus, fresh sangat. Campur sweet and musky sikit-sikit hujung. Very relaxing. Memang lasting baunya. 
Sesuai untuk awak yang ade class dan unik tu!Harga original die memang tak mampu milik la dik. Tapi Dexandra jangan risau. Terlajak mampu milik lagi-lagi tengah #clearancesales ni 😘😍 #Bergayakenabijak #ClearancesalesDexandra
"Saya nak bau yang 'have-have' ade tak? Nak unik. Jarang orang pakai."😏 Ade je dik yang type high range ni. Akak suggest Bond 9 for woman. Ni memang orang 'have-have' je pakai. Bau citrus, fresh sangat. Campur sweet and musky sikit-sikit hujung. Very relaxing. Memang lasting baunya. Sesuai untuk awak yang ade class dan unik tu!Harga original die memang tak mampu milik la dik. Tapi Dexandra jangan risau. Terlajak mampu milik lagi-lagi tengah #clearancesales  ni 😘😍 #Bergayakenabijak  #ClearancesalesDexandra 
DEXANDRA PETITE CHERIE 😘
.
Dexandra Petite Cherie ni memang MOST WANTED & FAST SELLING!
.
Pati Annick Goutal memang MAHAL. Sebab tu De'Xandra ambil masa setahun untuk tunggu pati Petite Cherie ni dikeluarkan..
.
Bau dia manis-manis macam buah cherie.. Sesuai untuk awak yang manis.. hehe
.
Meh whatsapp akak kalau nak cuba haruman yg mahal giler ni.. sebotol dexandra Rm45 je.. murah dan berbaloi wangi mcm orang kaya.. 😊
.
Do contact 👇
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #yesdexandra #clearancesalesdexandra #clearancesales
DEXANDRA PETITE CHERIE 😘 . Dexandra Petite Cherie ni memang MOST WANTED & FAST SELLING! . Pati Annick Goutal memang MAHAL. Sebab tu De'Xandra ambil masa setahun untuk tunggu pati Petite Cherie ni dikeluarkan.. . Bau dia manis-manis macam buah cherie.. Sesuai untuk awak yang manis.. hehe . Meh whatsapp akak kalau nak cuba haruman yg mahal giler ni.. sebotol dexandra Rm45 je.. murah dan berbaloi wangi mcm orang kaya.. 😊 . Do contact 👇 www.wasap.my/60107014330 Roger 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandramurah  #yesdexandra  #clearancesalesdexandra  #clearancesales 
★ J'ADORE DEXANDRA ★
.
Sukakan glamor dan moden??
.
J'adore antara wangian yang mempunyai bau yang mewah, klasik dan paling best bauannya buat kita rasa glamoressss. .
Eh! Hehe.. Best ke best? If korang sukakan bau baun yang klasik dan glamor ala-ala artis boleh la cuba J'adore by Dexandra! 💖 💖
.
Nak dapatkan info lanjut De'Xandra?
.
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandraperfume #perfume #fenomenadexandra #wangiankehidupan #perfumewanita #perfumelelaki #clearancesales #clearancesalesdexandra #dexandramurah #wangian #perfumemurah
★ J'ADORE DEXANDRA ★ . Sukakan glamor dan moden?? . J'adore antara wangian yang mempunyai bau yang mewah, klasik dan paling best bauannya buat kita rasa glamoressss. . Eh! Hehe.. Best ke best? If korang sukakan bau baun yang klasik dan glamor ala-ala artis boleh la cuba J'adore by Dexandra! 💖 💖 . Nak dapatkan info lanjut De'Xandra? . www.wasap.my/60107014330 Roger 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandraperfume  #perfume  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #perfumewanita  #perfumelelaki  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #dexandramurah  #wangian  #perfumemurah 
Pon pon ponn...
.
Alhamdulilahh.. Done postage untuk harini 😁😁
.
Thankyou thankyou dear customer.. Ada masa & rezeki, kita berurusan lagi yee 😉😉
.
Sat lagii iolss share no track tau 😘
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
DeXandra VERSACE Bright Crystal
.
De'xandra Bright Crystal adalah wangian yg dicari-cari oleh ramai wanita. Aromanya sgt gorgeous, soft & pleasant.
.
Tone wangiannya light & easy. Aroma yg sangat tenang as crystal water, menyerlahkan aura elegant, classy, feminine, happy & romantic.
.
Kekuatan baunya sillage dari soft to moderate. So jgn overspray supaya aromanya tidak menjadi terlalu berat. .
Sesuai dipakai from youth to middle age woman. A very safe scent to office wear.
.
.
☎PM/Whatsaap👇
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
DeXandra VERSACE Bright Crystal . De'xandra Bright Crystal adalah wangian yg dicari-cari oleh ramai wanita. Aromanya sgt gorgeous, soft & pleasant. . Tone wangiannya light & easy. Aroma yg sangat tenang as crystal water, menyerlahkan aura elegant, classy, feminine, happy & romantic. . Kekuatan baunya sillage dari soft to moderate. So jgn overspray supaya aromanya tidak menjadi terlalu berat. . Sesuai dipakai from youth to middle age woman. A very safe scent to office wear. . . ☎PM/Whatsaap👇 www.wasap.my/60107014330 Roger 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra 
TINGGAL 2 HARI LAGI JEE GUYSS !!
.
Jom jom grab sekarang sebelum tak sempat uolss 😘😘 Lepas ni dah takde dah botol lama dexandra tau ☺ .
www.wasap.my/60107014330
Contact 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
Tiga bungkus beg perfume Dexandra harini dah dipinang orang

Clearance Sales masih berjalan sehingga 31/12/2017😍

Mewangi dengan Dexandra

Harga murah, sebotol RM45 je, 35ml...mana nak dapat kan?😀 Tahan wangi pulak tu 8 jam☺

#dexandramitc 
#clearancesalesdexandra 
#murahgiler 
#bazar 
#dexandrainspiredperfumes
TOP SELLING FOR HIM !
.
Main accords : citrus, marine, aromatic, fresh spicy, woody
.
Top notes : grapefruit, sea notes, mandarin orange
.
Middle notes: bay leaf, jasmine
.
Base notes: guaiac wood, oakmoss, patchoulli, ambergris
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock sangat limited. Banyak perfume botol lama dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss..
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#mainaccorddm
TOP SELLING FOR HIM ! . Main accords : citrus, marine, aromatic, fresh spicy, woody . Top notes : grapefruit, sea notes, mandarin orange . Middle notes: bay leaf, jasmine . Base notes: guaiac wood, oakmoss, patchoulli, ambergris . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock sangat limited. Banyak perfume botol lama dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss.. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #mainaccorddm 
😎DEXANDRA BLUE DE CHANEL 😎
.
Dexandra Bleu de Chanel menepati ciri wangian so 'Chanel' kerana ia juga mempunyai aroma citrus.
.
Masa mula-mula spray, top notes nya adalah strong citrus with fresh spicy aroma. .
Bila mula masuk middle dan dry down, wangiannya bertukar menjadi soft masculine yang sexy, alluring, elegant dan classy.
.
Sesuai dipakai as office wear, casual wear dan untuk special occassion.
.
💰Dexandra 35ml ➡ Rm 45 - 1 botol

www.wasap.my/60107014330
Contact 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
😎DEXANDRA BLUE DE CHANEL 😎 . Dexandra Bleu de Chanel menepati ciri wangian so 'Chanel' kerana ia juga mempunyai aroma citrus. . Masa mula-mula spray, top notes nya adalah strong citrus with fresh spicy aroma. . Bila mula masuk middle dan dry down, wangiannya bertukar menjadi soft masculine yang sexy, alluring, elegant dan classy. . Sesuai dipakai as office wear, casual wear dan untuk special occassion. . 💰Dexandra 35ml ➡ Rm 45 - 1 botol www.wasap.my/60107014330 Contact 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra 
💕💕OUR MOMENT by ONE DIRECTION 💕💕
.
💖 De'xandra Our Moment antara perfume yang tengah hot selling untuk women perfume . 
Ramai yang sangka wangiannya hanya sekadar "girlie scent".. Almaklum la, budak² one direction punyer brand kan .😍😍 💖 Tapi yang sebenarnya wangiannya adalah sangat feminin, menawan, memikat dan romantik bagi orang² muda. 
Yang suka wangian sweet pasti sukakan yang ni juga . 💖 Bukan setakat adik² Manis je boleh pakai, akak² Manis pun boleh pakai jugak!
.
Ni pun salah satu koleksi admin tau😉😉
Nak try?? Of course boleh !
.
www.wasap.my/60107014330
Contact 👉 010-7014330
.
#ourmomentdexandra #dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #dexandralovers #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra #clearancesalesstock
💕💕OUR MOMENT by ONE DIRECTION 💕💕 . 💖 De'xandra Our Moment antara perfume yang tengah hot selling untuk women perfume . Ramai yang sangka wangiannya hanya sekadar "girlie scent".. Almaklum la, budak² one direction punyer brand kan .😍😍 💖 Tapi yang sebenarnya wangiannya adalah sangat feminin, menawan, memikat dan romantik bagi orang² muda. Yang suka wangian sweet pasti sukakan yang ni juga . 💖 Bukan setakat adik² Manis je boleh pakai, akak² Manis pun boleh pakai jugak! . Ni pun salah satu koleksi admin tau😉😉 Nak try?? Of course boleh ! . www.wasap.my/60107014330 Contact 👉 010-7014330 . #ourmomentdexandra  #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #dexandralovers  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #clearancesalesstock 
TAHAN LAMA ! SEBIJIK ORI ! 😍😍
.
Boleh ke dapatkan perfume dengan harga murah tapi bau dia sama dengan ori dan tahan lama 8jam? .
Payah nak jumpa dah sis. Ada ke? .
Serious talk! Ada babe 😍😍
.
Dexandra sekarang ada buat #yesdexandra tauu!! Sebotol cuma RM45 SAHAJA!!!
.
Korang bayangkan lahh, betapa beruntungnya korang bila dapat pakai perfume yang harga beratus bahkan beribu tapi dengan harga RM45 sahajaa!!
.
Tunggu apa lagi?
Jom jom dapatkan dexandra dengan harga promo 😍😃
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #dexandralovers #dexandrayes #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
TAHAN LAMA ! SEBIJIK ORI ! 😍😍 . Boleh ke dapatkan perfume dengan harga murah tapi bau dia sama dengan ori dan tahan lama 8jam? . Payah nak jumpa dah sis. Ada ke? . Serious talk! Ada babe 😍😍 . Dexandra sekarang ada buat #yesdexandra  tauu!! Sebotol cuma RM45 SAHAJA!!! . Korang bayangkan lahh, betapa beruntungnya korang bila dapat pakai perfume yang harga beratus bahkan beribu tapi dengan harga RM45 sahajaa!! . Tunggu apa lagi? Jom jom dapatkan dexandra dengan harga promo 😍😃 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #yesdexandra  #dexandralovers  #dexandrayes  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra 
💛💛Modern Muse by Estee Lauder 💛💛
.
RM45 RM45 RM45
.
Inspired by De'Xandra Perfume .
De'Xandra Modern Muse for her
Orang kata De'Xandra Modern Muse (for her) ni sesuai untuk cik-cik Engineer yang sering berperang dengan habuk kat site dan bau asap😁
.
Tapi admin selalu syorkan De'Xandra Modern Muse (for her) ni untuk geng mesyuarat tingkap admin..hihihi😉😉
.
Syok tau!! Surirumah yang gunakan De'Xandra Modern Muse (for her) ni, sembur sekali je.. Walaupun berperang dengan sauna dapur dan bau sambal, bila Encik Husband balik, kita tetap wangiii!!
.
Tak percaya! Cuba sekarang!
.
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #yesdexandra #clearancesales #clearancesalesmurah #clearancesalesdexandra
💛💛Modern Muse by Estee Lauder 💛💛 . RM45 RM45 RM45 . Inspired by De'Xandra Perfume . De'Xandra Modern Muse for her Orang kata De'Xandra Modern Muse (for her) ni sesuai untuk cik-cik Engineer yang sering berperang dengan habuk kat site dan bau asap😁 . Tapi admin selalu syorkan De'Xandra Modern Muse (for her) ni untuk geng mesyuarat tingkap admin..hihihi😉😉 . Syok tau!! Surirumah yang gunakan De'Xandra Modern Muse (for her) ni, sembur sekali je.. Walaupun berperang dengan sauna dapur dan bau sambal, bila Encik Husband balik, kita tetap wangiii!! . Tak percaya! Cuba sekarang! . www.wasap.my/60107014330 Roger 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #yesdexandra  #yesdexandra  #clearancesales  #clearancesalesmurah  #clearancesalesdexandra 
Satu lagi testimoni dexandra :D
.
Ramai dah yang puas hati dengan dexandra. Sekali try, confirm repeat sebab memang puas hati gilaaaaa lahh !
.
www.wasap.my/60107014330
Pm/whatsapp = 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #dexandrayes #yesdexandra #clearancesales #clearancesalesdexandra #murahmurah
Aigner Blue Emotion by DeXandra 😍😍
.
Kalau uols nak tahu, perfume ni khas buat jejaka yang sentiasa menjaga "Penampilan Diri" & "Mempunyai Kepercayaan Yang Tinggi" dalam diri...😎😎
.
Aigner Blue Emotion Man merupakan haruman yang sangat lembut & long lasting aromanya
.
Sebenarnye, Aigner Blue Emotion ni telah dilancarkan sejak tahun 2003 lagi dengan haruman yang sangat mewah , maskulin serta aromatic ..
.
Bau dia memang sangat Fresh Aromatic. Malah boleh juga dikatakan agak Sporty jugak. Apa lagi abam2 macho kat luar tu.
Meh le try sebotol sebab ada sale sekarang ni.. RM 45 je sebotol 😍😍
.
www.wasap.my/60107014330
Contact 👉 0107014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
Aigner Blue Emotion by DeXandra 😍😍 . Kalau uols nak tahu, perfume ni khas buat jejaka yang sentiasa menjaga "Penampilan Diri" & "Mempunyai Kepercayaan Yang Tinggi" dalam diri...😎😎 . Aigner Blue Emotion Man merupakan haruman yang sangat lembut & long lasting aromanya . Sebenarnye, Aigner Blue Emotion ni telah dilancarkan sejak tahun 2003 lagi dengan haruman yang sangat mewah , maskulin serta aromatic .. . Bau dia memang sangat Fresh Aromatic. Malah boleh juga dikatakan agak Sporty jugak. Apa lagi abam2 macho kat luar tu. Meh le try sebotol sebab ada sale sekarang ni.. RM 45 je sebotol 😍😍 . www.wasap.my/60107014330 Contact 👉 0107014330 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra 
READY STOCK BOTOL LAMA ❗❗
.
For women :
.
Jo malone : english pear
Jo malone : peony & blush
Jo malone : orange blossom
Petite cherie
Creed love in white
Fantasy
Ralph lauren
Angel
Chanel chance
212 vip 
Daisy
Versace eros
D&g the one
Bright crystal
Narciso pink
Narciso white
Love story
Signorina
Chanel coco
Dexandra her
Modern muse
Our moment
Jadore
Katy perry purr
Incanto shine
Bvlgari rose
.
For men :
.
Black xs 
Abir
One million
D&g the one
Dunhill blue
Jpg le male
Creed men
Chanel bleu
.
Tak banyak dahh aihh untuk stok lama RM45 ni.. Jom jom!! Roger iolss okay 😘
.
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
READY STOCK BOTOL LAMA ❗❗ . For women : . Jo malone : english pear Jo malone : peony & blush Jo malone : orange blossom Petite cherie Creed love in white Fantasy Ralph lauren Angel Chanel chance 212 vip Daisy Versace eros D&g the one Bright crystal Narciso pink Narciso white Love story Signorina Chanel coco Dexandra her Modern muse Our moment Jadore Katy perry purr Incanto shine Bvlgari rose . For men : . Black xs Abir One million D&g the one Dunhill blue Jpg le male Creed men Chanel bleu . Tak banyak dahh aihh untuk stok lama RM45 ni.. Jom jom!! Roger iolss okay 😘 . www.wasap.my/60107014330 Roger 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra 
#YESDEXANDRA #YESDEXANDRA #YESDEXANDRA
.
Yaa!! #Yesdexandra maii lagii.. Tapi kali ni, dengan harga tak masuk akal wehhh! .
Haritu #dexandra buat jualan gila2 dengan adakan #clearancesales untuk 37 jenis wangian sahaja.. Tapi kali ni, lagi2 tak masuk akal bila dexandra buat #yesdexandra untuk semua perfume botol lama lah uolsss 😍😍😍
.
Harga? Abang abang, kakak kakak tak payah risau.. Nak bagi harga adik beradik jee ni haa.. .
Berapa? Cuma RM45sm/RM50ss lah uolss 😍😍
Sangat2 murahh 😍😍 .
Siapa cepat, dia dapat okayy 😉
.
#dexandra #dexandramurah #yesdexandra #clearancesales #clearancesalesdexandra #yearendsales #murahmurah
#YESDEXANDRA  #YESDEXANDRA  #YESDEXANDRA  . Yaa!! #Yesdexandra  maii lagii.. Tapi kali ni, dengan harga tak masuk akal wehhh! . Haritu #dexandra  buat jualan gila2 dengan adakan #clearancesales  untuk 37 jenis wangian sahaja.. Tapi kali ni, lagi2 tak masuk akal bila dexandra buat #yesdexandra  untuk semua perfume botol lama lah uolsss 😍😍😍 . Harga? Abang abang, kakak kakak tak payah risau.. Nak bagi harga adik beradik jee ni haa.. . Berapa? Cuma RM45sm/RM50ss lah uolss 😍😍 Sangat2 murahh 😍😍 . Siapa cepat, dia dapat okayy 😉 . #dexandra  #dexandramurah  #yesdexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #yearendsales  #murahmurah 
2 BOTOL RM100 SM ❌
2 BOTOL RM90 SM ✔
.
Beli 1 botol jimat RM20.
Beli 2 botol jimat RM30.
Suka ke suka? 😉
.
Tak banyak stock yg tinggal skg ni. Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
2 BOTOL RM100 SM ❌ 2 BOTOL RM90 SM ✔ . Beli 1 botol jimat RM20. Beli 2 botol jimat RM30. Suka ke suka? 😉 . Tak banyak stock yg tinggal skg ni. Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
[DE'XANDRA ALLURE HOMME SPORT inspired by CHANEL]
.
Hari-hari kerja luar pejabat? Selalu bersukan? Senang berpeluh? Kawan tidak suka dengan bau anda? Bau rokok di baju anda??
.
Tak perlu risau.. Kita boleh atasi masalah tu...zasss lah DEXANDRA EDP ALLURE HOMME SPORT...fresh baunya !
.
Dexandra Allure Homme Sport inspired by Chanel ni adalah jenis wangian yang SPORTY, CLASSY dan VERSATILE.
.
Memang sesuai lah untuk sesiapa yang bekerja bukan di bawah aircond dan aktif bersukan.
.
Salah satu value added Homme Sport ini adalah, baunya lebih 'wow' bila bercampur dengan peluh. Lagi berpeluh, lagi sedap baunya tau! That is why namanya pun 'Sport'😌.
.
Tak pernah lagi ada complen De'xandra Allure Home Sport ney tak sedap. Semua yg dah pakai really fall in love wif this perfume .
Bau fresh maskulin, sporty dan sgt menawan kalbu. Kebanyakan yg ambik this perfume golongan yg berjiwa muda remaja .. Amboii 😍 😍😍😍😍
.
Wajib Ada DLM READY STOCK tau....Baru la chill kan abam2...😘😘😘
.
P/S:
Baunya yg strong maskulin ini sesuai digunakan untuk sport dan yang bekerja di site.
Dah try, confirm nak repeat order lepas ni. 😃😉😉
.
READY STOCK❗❗
.
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #dexandralovers #yesdexandra #dexandrayes #yearendsales #clearancesales #clearancesalesstock #clearancesalesdexandra
[DE'XANDRA ALLURE HOMME SPORT inspired by CHANEL] . Hari-hari kerja luar pejabat? Selalu bersukan? Senang berpeluh? Kawan tidak suka dengan bau anda? Bau rokok di baju anda?? . Tak perlu risau.. Kita boleh atasi masalah tu...zasss lah DEXANDRA EDP ALLURE HOMME SPORT...fresh baunya ! . Dexandra Allure Homme Sport inspired by Chanel ni adalah jenis wangian yang SPORTY, CLASSY dan VERSATILE. . Memang sesuai lah untuk sesiapa yang bekerja bukan di bawah aircond dan aktif bersukan. . Salah satu value added Homme Sport ini adalah, baunya lebih 'wow' bila bercampur dengan peluh. Lagi berpeluh, lagi sedap baunya tau! That is why namanya pun 'Sport'😌. . Tak pernah lagi ada complen De'xandra Allure Home Sport ney tak sedap. Semua yg dah pakai really fall in love wif this perfume . Bau fresh maskulin, sporty dan sgt menawan kalbu. Kebanyakan yg ambik this perfume golongan yg berjiwa muda remaja .. Amboii 😍 😍😍😍😍 . Wajib Ada DLM READY STOCK tau....Baru la chill kan abam2...😘😘😘 . P/S: Baunya yg strong maskulin ini sesuai digunakan untuk sport dan yang bekerja di site. Dah try, confirm nak repeat order lepas ni. 😃😉😉 . READY STOCK❗❗ . www.wasap.my/60107014330 Roger 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #dexandralovers  #yesdexandra  #dexandrayes  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesstock  #clearancesalesdexandra 
TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI !
.
.
Betul sis tak tipu. Last day year end sale De'xandra 31 Disember ni tauuu. Tinggal beberapa hari je lagiii 😭
.
Stock pun tak banyak yang tinggal ni. Meh cepat grab perfume dgn harga murah ni. Lepas ni tak dapat dah harga murah mcm ni ya 😜.
.
Untuk order whatsapp 0123540522 atau click shj link dekat bio untuk terus whatsapp.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI ! . . Betul sis tak tipu. Last day year end sale De'xandra 31 Disember ni tauuu. Tinggal beberapa hari je lagiii 😭 . Stock pun tak banyak yang tinggal ni. Meh cepat grab perfume dgn harga murah ni. Lepas ni tak dapat dah harga murah mcm ni ya 😜. . Untuk order whatsapp 0123540522 atau click shj link dekat bio untuk terus whatsapp. . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
DEXANDRA ANGEL (by Thierry Mugler). Baunya memang strong and loud, a sweet gourmand😱🌼
Combination of vanilla, chocolate, honey, caramel and cotton candy aroma😋😋
.
kalau anda nak rasa pakai perfume bau 'orang kaya', Dexandra Angel is the one. Kalau nak tau, Angel ni juga favourite perfume Dato' Siti Nurhaliza (yang original punyer ler).
.
Tapi AWAS!! Mula2 spray baunya memang ler tersangat strong and thick sweet, tapi bila dah dry down, boleh buat ramai orang nak follow awak semata-mata nak cium bau perfume tu😘🌼
.
Siyes! Anda mungkin kurang perasan sebab anda yg pakai, tapi orang yg dok seblah kiri kanan?
.
Harga? Cuma RM45 sebotol lah awokk 😘😘
.
Nak dapatkan info lanjut De'Xandra?
.
www.wasap.my/60107014330
WhatsApp --> 010-7014330
WhatsApp --> 010-7014330
.
#dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra #dexandrayes
DEXANDRA ANGEL (by Thierry Mugler). Baunya memang strong and loud, a sweet gourmand😱🌼 Combination of vanilla, chocolate, honey, caramel and cotton candy aroma😋😋 . kalau anda nak rasa pakai perfume bau 'orang kaya', Dexandra Angel is the one. Kalau nak tau, Angel ni juga favourite perfume Dato' Siti Nurhaliza (yang original punyer ler). . Tapi AWAS!! Mula2 spray baunya memang ler tersangat strong and thick sweet, tapi bila dah dry down, boleh buat ramai orang nak follow awak semata-mata nak cium bau perfume tu😘🌼 . Siyes! Anda mungkin kurang perasan sebab anda yg pakai, tapi orang yg dok seblah kiri kanan? . Harga? Cuma RM45 sebotol lah awokk 😘😘 . Nak dapatkan info lanjut De'Xandra? . www.wasap.my/60107014330 WhatsApp --> 010-7014330 WhatsApp --> 010-7014330 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandramurah  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #dexandrayes 
TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI !
.
.
Betul sis tak tipu. Last day year end sale De'xandra 31 Disember ni tauuu. Tinggal beberapa hari je lagiii 😭
.
Stock pun tak banyak yang tinggal ni. Meh cepat grab perfume dgn harga murah ni. Lepas ni tak dapat dah harga murah mcm ni ya 😜.
.
Untuk order whatsapp 0123540522 atau click shj link dekat bio untuk terus whatsapp.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI ! . . Betul sis tak tipu. Last day year end sale De'xandra 31 Disember ni tauuu. Tinggal beberapa hari je lagiii 😭 . Stock pun tak banyak yang tinggal ni. Meh cepat grab perfume dgn harga murah ni. Lepas ni tak dapat dah harga murah mcm ni ya 😜. . Untuk order whatsapp 0123540522 atau click shj link dekat bio untuk terus whatsapp. . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
DEXANDRA BLEU DE CHANEL
.
Bila a guy wear this perfume, it smells really nice 😍😍😍
.
Bau macam sofistikated and elegance gitu. Bau yang handsome orang kata!  Sebab ini dexandra version, jadi baunya memang sangattt long lasting korang. Itu korang sangatla tak payah risau okeh.
.
Tambah pulak ada #Clearance_Sales ni cecepat dapatkan okeh. RM 45 je sebotol 😉
.
Nak shopping dexandra dengan admin? Klik je link ni 👇

www.wasap.my/60107014330
Contact 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
DEXANDRA BLEU DE CHANEL . Bila a guy wear this perfume, it smells really nice 😍😍😍 . Bau macam sofistikated and elegance gitu. Bau yang handsome orang kata! Sebab ini dexandra version, jadi baunya memang sangattt long lasting korang. Itu korang sangatla tak payah risau okeh. . Tambah pulak ada #Clearance_Sales  ni cecepat dapatkan okeh. RM 45 je sebotol 😉 . Nak shopping dexandra dengan admin? Klik je link ni 👇 www.wasap.my/60107014330 Contact 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra 
NEW DE'XANDRA 💕

GRACE DULU CHLOE
.
Serious wangi sangat fresh. tahan sehingga 12jam.

Kategory Soft dari bunga Peony, Rose dan Litchi.
.
Wahhh cantik betul kan packaging baru De'xandra ni. Nampak ekslusif sangat. Kualiti pun lagi upgrade dari dulu. Nak order boleh roger sis ya.

Whatsapp K Eni 0126842052 😊
.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandrainspiredperfume
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandraperfumemalaysia
#perfume
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#bazarpaknil
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim
#wangiankehidupan 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandraclearancesales 
#dexandrasales
#saledexandra
#salesdexandra
#clearancesalesdexandra
#dropshipwantedseluruhmalaysia
#dexandranarciso
#codklcentral
#codkeramat
#newdexandra
NEW DE'XANDRA 💕 GRACE DULU CHLOE . Serious wangi sangat fresh. tahan sehingga 12jam. Kategory Soft dari bunga Peony, Rose dan Litchi. . Wahhh cantik betul kan packaging baru De'xandra ni. Nampak ekslusif sangat. Kualiti pun lagi upgrade dari dulu. Nak order boleh roger sis ya. Whatsapp K Eni 0126842052 😊 . . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandrainspiredperfume  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandraperfumemalaysia  #perfume  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #bazarpaknil  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim  #wangiankehidupan   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandraclearancesales   #dexandrasales  #saledexandra  #salesdexandra  #clearancesalesdexandra  #dropshipwantedseluruhmalaysia  #dexandranarciso  #codklcentral  #codkeramat  #newdexandra 
NEW DE'XANDRA 💕

GRACE DULU CHLOE
.
Serious wangi sangat fresh. tahan sehingga 12jam.

Kategory Soft dari bunga Peony, Rose dan Litchi.
.
Wahhh cantik betul kan packaging baru De'xandra ni. Nampak ekslusif sangat. Kualiti pun lagi upgrade dari dulu. Nak order boleh roger sis ya. Whatsapp K Eni 0126842052 😊
.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandrainspiredperfume
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandraperfumemalaysia
#perfume
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#bazarpaknil
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim
#wangiankehidupan 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandraclearancesales 
#dexandrasales
#saledexandra
#salesdexandra
#clearancesalesdexandra
#clearancesaledexandra
#dexandranarciso
#dexandranarcisopink
#dexandranarcisoher
#newdexandra
NEW DE'XANDRA 💕 GRACE DULU CHLOE . Serious wangi sangat fresh. tahan sehingga 12jam. Kategory Soft dari bunga Peony, Rose dan Litchi. . Wahhh cantik betul kan packaging baru De'xandra ni. Nampak ekslusif sangat. Kualiti pun lagi upgrade dari dulu. Nak order boleh roger sis ya. Whatsapp K Eni 0126842052 😊 . . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandrainspiredperfume  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandraperfumemalaysia  #perfume  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #bazarpaknil  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim  #wangiankehidupan   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandraclearancesales   #dexandrasales  #saledexandra  #salesdexandra  #clearancesalesdexandra  #clearancesaledexandra  #dexandranarciso  #dexandranarcisopink  #dexandranarcisoher  #newdexandra 
☂☂☂KATY PERRY PURR DEXANDRA☂☂☂
.
Dexandra Katy Perry Purr adalah wangian vanilla based, tetapi ia dikelaskan dalam kategori fruity floral. .
Berbanding perfume vanilla based yang lain, De’xandra Purr adalah jenis wangian yang lebih ‘women’ berbanding ‘girly’. .
Tidak kisah peringkat umur awak, as long awak suka kan bau perfume vanilla with fruity floral, perfume ni memang sesuai untuk awak!
.
Aura Wangian
.
De’xandra Katy Perry Purr memberikan aura lady like, charm, sexy and alluring. 
Wangiannya tidak daring, tetapi sangat pleasant dan adaptable for people surrounding. .
Mana boleh dapat De’xandra ni?
www.wasap.my/60107014330
Roger ➡ 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfume #yesdexandra #yearendsales #clearancesales #clearancesalesdexandra
☂☂☂KATY PERRY PURR DEXANDRA☂☂☂ . Dexandra Katy Perry Purr adalah wangian vanilla based, tetapi ia dikelaskan dalam kategori fruity floral. . Berbanding perfume vanilla based yang lain, De’xandra Purr adalah jenis wangian yang lebih ‘women’ berbanding ‘girly’. . Tidak kisah peringkat umur awak, as long awak suka kan bau perfume vanilla with fruity floral, perfume ni memang sesuai untuk awak! . Aura Wangian . De’xandra Katy Perry Purr memberikan aura lady like, charm, sexy and alluring. Wangiannya tidak daring, tetapi sangat pleasant dan adaptable for people surrounding. . Mana boleh dapat De’xandra ni? www.wasap.my/60107014330 Roger ➡ 010-7014330 . #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfume  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra 
APA ITU TOP NOTES, MIDDLE NOTES & BASE NOTES?
.
Mesti ada yang tak tau lagi kan apa tu top notes, middle notes & base notes? Sis share ni untuk uols okay? 😘.
.
Bau perfume yang mula-mula kita bau tu tak kekal tau. Bau dia akan berubah selepas beberapa minit. Bau selepas 30 minit pemakaian perfume tu yang akan kekal.
.
Maybe bau yang mula-mula uols bau tu uols tak berapa suka. Then, selepas beberapa min uols suka & kata wangi pulak 😜.
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandravivalajuicy
#dexandrainvictus
APA ITU TOP NOTES, MIDDLE NOTES & BASE NOTES? . Mesti ada yang tak tau lagi kan apa tu top notes, middle notes & base notes? Sis share ni untuk uols okay? 😘. . Bau perfume yang mula-mula kita bau tu tak kekal tau. Bau dia akan berubah selepas beberapa minit. Bau selepas 30 minit pemakaian perfume tu yang akan kekal. . Maybe bau yang mula-mula uols bau tu uols tak berapa suka. Then, selepas beberapa min uols suka & kata wangi pulak 😜. . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandravivalajuicy  #dexandrainvictus 
BLUE DE CHANEL
=============== Seperti wangian wanita lain dalam rangkaian Chanel, Dexandra Bleu de Chanel juga menepati ciri wangian so 'Chanel' kerana ia juga mempunyai aroma citrus.
.
Masa mula-mula spray, top notes nya adalah strong citrus with fresh spicy aroma. Pastu bila mula masuk middle dan dry down, wangiannya bertukar menjadi soft masculine yang sexy, alluring, elegant dan classy.😍😍😍...
.
Sesuai dipakai as office wear, casual wear dan untuk special occassion.
.
.
Nak order? 😉☺
Jom jom jom !! Klik je link bawah ni hokayy 😘😉
.
www.wasap.my/60107014330
www.wasap.my/60107014330
Whatsapp 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #yesdexandra #clearancesales #clearancesalesdexandra #yearendsales #dexandraperfumes #perfumegempak #perfumerare #perfumemurah #perfumemesrasolat #perfumesratravel #perfumetahanlama #perfumemurahtapikualitisuperb #rugitakcuba #dahcubabarutahu #lakukeras
BLUE DE CHANEL =============== Seperti wangian wanita lain dalam rangkaian Chanel, Dexandra Bleu de Chanel juga menepati ciri wangian so 'Chanel' kerana ia juga mempunyai aroma citrus. . Masa mula-mula spray, top notes nya adalah strong citrus with fresh spicy aroma. Pastu bila mula masuk middle dan dry down, wangiannya bertukar menjadi soft masculine yang sexy, alluring, elegant dan classy.😍😍😍... . Sesuai dipakai as office wear, casual wear dan untuk special occassion. . . Nak order? 😉☺ Jom jom jom !! Klik je link bawah ni hokayy 😘😉 . www.wasap.my/60107014330 www.wasap.my/60107014330 Whatsapp 👉 010-7014330 . #dexandra  #dexandramurah  #yesdexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #yearendsales  #dexandraperfumes  #perfumegempak  #perfumerare  #perfumemurah  #perfumemesrasolat  #perfumesratravel  #perfumetahanlama  #perfumemurahtapikualitisuperb  #rugitakcuba  #dahcubabarutahu  #lakukeras 
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY )
.
.
.

Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. .

Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤
.

Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤
.

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY ) . . . Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. . Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤ . Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤ . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
JOM CLEARKAN DENGAN CLEARANCE SALES 🎉
.
.
Wahhh, tak boleh lepaskan ni sebab lepas ni takde dah de’xandra botol lama . Ada clearance price pulak haa peluang ni tak selalu datang tau .
.
.
Anyway beberapa list perfume dah betul2 sold out . Nak tau apa yang available ? Meh la sembang ya ☺️
.
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
LET PASSION LEAD YOU
.
#newdexandra #dexandra #dexandramurah #clearancesales #yesdexandra #yearendsales #clearancesalesdexandra #dexandraperfumes
JOM CLEARKAN DENGAN CLEARANCE SALES 🎉 . . Wahhh, tak boleh lepaskan ni sebab lepas ni takde dah de’xandra botol lama . Ada clearance price pulak haa peluang ni tak selalu datang tau . . . Anyway beberapa list perfume dah betul2 sold out . Nak tau apa yang available ? Meh la sembang ya ☺️ . www.wasap.my/60107014330 Roger 👉 010-7014330 . LET PASSION LEAD YOU . #newdexandra  #dexandra  #dexandramurah  #clearancesales  #yesdexandra  #yearendsales  #clearancesalesdexandra  #dexandraperfumes 
GRAB 2 BOTOL
.

Alhamdulillah 2 botol perfume selamat sampai kpd tuan barunya. Terima kasih beli drp kami @dexandramurahh 😘. Kindly click #dexandramurahhfeedback to view other feedbacks.
.
Kalau uols tak tau lagi, kami ada Facebook page. Boleh cari @dexandramurahh dekat Facebook ya. Dekat page tu uols boleh tengok main accords, kekuatan bau dan ketahanan bau setiap jenis perfume tau. Jangan lupa like & follow ya 🤗.
. 
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandravivalajuicy
#dexandrainvictus
GRAB 2 BOTOL . Alhamdulillah 2 botol perfume selamat sampai kpd tuan barunya. Terima kasih beli drp kami @dexandramurahh 😘. Kindly click #dexandramurahhfeedback  to view other feedbacks. . Kalau uols tak tau lagi, kami ada Facebook page. Boleh cari @dexandramurahh dekat Facebook ya. Dekat page tu uols boleh tengok main accords, kekuatan bau dan ketahanan bau setiap jenis perfume tau. Jangan lupa like & follow ya 🤗. .  Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandravivalajuicy  #dexandrainvictus 
SPRAY VS ROLL ON

Ade yg tanya apa beza ROLL dan SPRAY?
Beza???
.
.
Roll(calit) : Molekul bau berkumpul,bau mudah berubah setelah digosok,mudah mengewap dan tumpah.
.
.
Hurm tak tahan lama lah kalau gitu kan... Jadi jika ada yg seriously nk juga tester, jgn nanti kata De'Xandra tak tahan lama as per what we claim tau.. Bukan sebab our product but it is because of HUKUM KIMIA..😄😄😄. Tapi...
.
.
Spray Pula : Molekul bau pecah..terserlah setiap note bau,keluar bau yg sebenar perfume..
.
.
Sebab tu I lebih cadangkan U'Olls pakai yg SPRAY utk bau yg lebih tahan lama.
.
DeXandra Perfumes didatangkan dgn 2 jenis packaging, iaitu asas 35ml dan juga perfume mini 3ml untuk tester.
Mini tester kami lebih fokus pada reseller sahaja atau lebih mudah dikatakan ia hanyalah sekadar MARKETING TOOLS.
.
.
Jika pergi mall pun jarang on the counter mereka jual TESTER sbb kesannya not as effective as the SPRAY..
.
.
Alah membeli 35ml menang memakai😃😃. Korang suka yang mana?
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.

Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandravivalajuicy
#dexandracocomademoiselle
#dexandrainvictus
SPRAY VS ROLL ON Ade yg tanya apa beza ROLL dan SPRAY? Beza??? . . Roll(calit) : Molekul bau berkumpul,bau mudah berubah setelah digosok,mudah mengewap dan tumpah. . . Hurm tak tahan lama lah kalau gitu kan... Jadi jika ada yg seriously nk juga tester, jgn nanti kata De'Xandra tak tahan lama as per what we claim tau.. Bukan sebab our product but it is because of HUKUM KIMIA..😄😄😄. Tapi... . . Spray Pula : Molekul bau pecah..terserlah setiap note bau,keluar bau yg sebenar perfume.. . . Sebab tu I lebih cadangkan U'Olls pakai yg SPRAY utk bau yg lebih tahan lama. . DeXandra Perfumes didatangkan dgn 2 jenis packaging, iaitu asas 35ml dan juga perfume mini 3ml untuk tester. Mini tester kami lebih fokus pada reseller sahaja atau lebih mudah dikatakan ia hanyalah sekadar MARKETING TOOLS. . . Jika pergi mall pun jarang on the counter mereka jual TESTER sbb kesannya not as effective as the SPRAY.. . . Alah membeli 35ml menang memakai😃😃. Korang suka yang mana? . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandravivalajuicy  #dexandracocomademoiselle  #dexandrainvictus 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
#fattzura
#SkyRichGroup
#SkySquad
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted  #fattzura  #SkyRichGroup  #SkySquad 
TAK SEMPAT NAK SUSUN KAT RAK.
.
.
.

Haa gitu. Penangan yes punya pasal kan.. Baru je restock, tak sempat ambil nafas lagi customer dh berebut order.
.

Baik uolss cepat sebab stock kat hq ada yg dah habis terus & kami x restock dah yee.. .
.

Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.

Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
TAK SEMPAT NAK SUSUN KAT RAK. . . . Haa gitu. Penangan yes punya pasal kan.. Baru je restock, tak sempat ambil nafas lagi customer dh berebut order. . Baik uolss cepat sebab stock kat hq ada yg dah habis terus & kami x restock dah yee.. . . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
💖De’Xandra Miracle by Lancome💖
.
😊Just few spray dah boleh buat awak tersenyum happy dengan De’xandra Miracle ni😊
.
💋Miracle ni wangian yang berbau sangat lembut je.. Bau fresh floral, sweet, soft yet nice giteww! ✅Orang senang je duduk sebelah kita, sebab bau De’xandra Miracle ni terbuai2 macam duduk tepi pantai
.
🌹Trust me! It’s more than perfect❤Harga dia mahal okeh kat luar tu. Tapi De’xandra Lancome miracle ade...Yayy, Jauh lebih murah dengan Kualiti setanding ori😃 .
CUMA RM45 SAHAJA!!!
.
Nak info lanjut mengenai Dexandra?
.
www.wasap.my/60107014330
Roger 📲 010-7014330
.
#yesdexandra #dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #clearancesales #clearancesalesdexandra #yearendsales
💖De’Xandra Miracle by Lancome💖 . 😊Just few spray dah boleh buat awak tersenyum happy dengan De’xandra Miracle ni😊 . 💋Miracle ni wangian yang berbau sangat lembut je.. Bau fresh floral, sweet, soft yet nice giteww! ✅Orang senang je duduk sebelah kita, sebab bau De’xandra Miracle ni terbuai2 macam duduk tepi pantai . 🌹Trust me! It’s more than perfect❤Harga dia mahal okeh kat luar tu. Tapi De’xandra Lancome miracle ade...Yayy, Jauh lebih murah dengan Kualiti setanding ori😃 . CUMA RM45 SAHAJA!!! . Nak info lanjut mengenai Dexandra? . www.wasap.my/60107014330 Roger 📲 010-7014330 . #yesdexandra  #dexandra  #dexandramurah  #dexandraperfumes  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #yearendsales 
Y.E.S !! Y.E.S !! Y.E.S !!
.
Yes! #yesdexandra still berlangsung sampai sekarang guyss!! Dah tak banyak dahh wehh stok yang lama ni, tinggal berapa ketull je lagi ni haa.. Siapa cepat, dia dapat 😉😉
.
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #yesdexandra #clerancesales #clearancesalesdexandra #clearancesalesrm45
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
#fattzura
#SkyRichGroup
#SkySquad
#vadsttdi
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted  #fattzura  #SkyRichGroup  #SkySquad  #vadsttdi 
TOP 10 DE'XANDRA PERFUME
.

Kalau awak tak tau nak beli perfume mana satu, boleh cuba top 10 perfume dexandra ni. Confirm jatuh cinta 😍😍.
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss..
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
TOP 10 DE'XANDRA PERFUME . Kalau awak tak tau nak beli perfume mana satu, boleh cuba top 10 perfume dexandra ni. Confirm jatuh cinta 😍😍. . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss.. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY )
.
.
.

Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. .

Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤
.

Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤
.

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY ) . . . Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. . Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤ . Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤ . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY )
.
.
.

Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. .

Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤
.

Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤
.

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY ) . . . Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. . Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤ . Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤ . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
PENTINGNYA QR CODE. 😋
.

Sambil2 wangi, boleh collect point untuk redeem gift daripada de'xandra, lagi best boleh join Lucky Draw tau . Abg ni da menang Ipad Pro . Skrg peluang uolss pulak utk menang Iphone 8 yg terbaru 😎
.

Ok jom scan dan JOIN skrg !
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
PENTINGNYA QR CODE. 😋 . Sambil2 wangi, boleh collect point untuk redeem gift daripada de'xandra, lagi best boleh join Lucky Draw tau . Abg ni da menang Ipad Pro . Skrg peluang uolss pulak utk menang Iphone 8 yg terbaru 😎 . Ok jom scan dan JOIN skrg ! . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
.
#CLEARANCESALESDEXANDRA 🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , .
HARGA BIASA RM65 , 
NOW NEW PRICE RM45
. .
LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 .
Clearance Sale Women

1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake

16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her .
Clearance Sale Men

2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL

12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10
-Sabah Sarawak
. #CLEARANCESALESDEXANDRA  🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , . HARGA BIASA RM65 , NOW NEW PRICE RM45 . . LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 . Clearance Sale Women 1. Petite Cherrie 2. Purr Katty Perry 3. English Pear JM 4. Ma vie 5. Chance 6. Orange Blossom JM 7. Marry Me 8. 212 Vip 9. Bond No. 9 10. Tresor Midnight Rose 11. My Burberry 12. Peony Blossom JM 13. Creed Love In White 14. Issey Miyake 16. Body Edp 17. De'Xandra Her 18. Signorina 19. Angel TM 20. The One D & G 21. Narciso Pink 22. Love Story 23. Modern Muse 24. Narciso Her . Clearance Sale Men 2. Armani Code 3. Abir 4. Black XS 5. Emblem 6. Aigner Blue 7. De'Xandra Him 8. Le Male 9. YSL 12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10 -Sabah Sarawak
.
#CLEARANCESALESDEXANDRA 🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , .
HARGA BIASA RM65 , 
NOW NEW PRICE RM45
. .
LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 .
Clearance Sale Women

1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake

16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her .
Clearance Sale Men

2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL

12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10
-Sabah Sarawak
. #CLEARANCESALESDEXANDRA  🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , . HARGA BIASA RM65 , NOW NEW PRICE RM45 . . LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 . Clearance Sale Women 1. Petite Cherrie 2. Purr Katty Perry 3. English Pear JM 4. Ma vie 5. Chance 6. Orange Blossom JM 7. Marry Me 8. 212 Vip 9. Bond No. 9 10. Tresor Midnight Rose 11. My Burberry 12. Peony Blossom JM 13. Creed Love In White 14. Issey Miyake 16. Body Edp 17. De'Xandra Her 18. Signorina 19. Angel TM 20. The One D & G 21. Narciso Pink 22. Love Story 23. Modern Muse 24. Narciso Her . Clearance Sale Men 2. Armani Code 3. Abir 4. Black XS 5. Emblem 6. Aigner Blue 7. De'Xandra Him 8. Le Male 9. YSL 12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10 -Sabah Sarawak
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
CLEARANCE SALESSSSS 🎉🎉
.
.
Siapa lagi yang masih belum dapatkan dexandra botol lama dengan harga clearance nie, nak bagitahu je yang stok botol lama ni dah tak banyak dah tau . Ada tu terus ambil 10 botol nak simpan sampai tahun depan katanya . Rugilah kalau tengok je uolss 😌
.
.
Meh la klik sini —> www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
#dexandra #dexandramurah #dexandraperfumes #clearancesales #clearancesalesrm45dexandra #clearancesalesdexandra
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
Year end sale tahun ni lagi murah daripada tahun lepas tau. Sekarang uols boleh beli semua perfume De'xandra packaging lama dengan harga super duper murah.
.
Beli 1 botol jimat RM20.
Beli 2 botol jimat RM30.
Suka ke suka? 😉
.
Nak order boleh whatsapp sis @ 0135393112
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
Year end sale tahun ni lagi murah daripada tahun lepas tau. Sekarang uols boleh beli semua perfume De'xandra packaging lama dengan harga super duper murah. . Beli 1 botol jimat RM20. Beli 2 botol jimat RM30. Suka ke suka? 😉 . Nak order boleh whatsapp sis @ 0135393112 . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
Good morning gais!
.
.
.

Kami dapat banyak dm yang menyatakan perfume kegemaran diorang habis dan kerap dapat mesej 'tak restock ke?'.
.

Soalan paling hot, Midnight Fantasy botol lama tak restock ke?
.

Dukacita dimaklumkan, once it's gone, it will be impossible to get back!
.

Kami dah tak keluar botol lama dah. If nak jugak flavour Midnight Fantasy tu.. Kami suggest DELUNA. Mana yang suka Midnight Fantasy mesti jatuh hati dengan DELUNA. 😁
.

Jadi jom order DELUNA ramai2 then join lucky draw secara berjemaah. Mana tau awak bertuah dapat iphone 8. Kan? Tak salah mencuba. Heheh...
.

Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.

Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandramidnightfantasy
#dexandradeluna
Good morning gais! . . . Kami dapat banyak dm yang menyatakan perfume kegemaran diorang habis dan kerap dapat mesej 'tak restock ke?'. . Soalan paling hot, Midnight Fantasy botol lama tak restock ke? . Dukacita dimaklumkan, once it's gone, it will be impossible to get back! . Kami dah tak keluar botol lama dah. If nak jugak flavour Midnight Fantasy tu.. Kami suggest DELUNA. Mana yang suka Midnight Fantasy mesti jatuh hati dengan DELUNA. 😁 . Jadi jom order DELUNA ramai2 then join lucky draw secara berjemaah. Mana tau awak bertuah dapat iphone 8. Kan? Tak salah mencuba. Heheh... . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandramidnightfantasy  #dexandradeluna 
STOK DAH SOLD OUT ? 😨
.
.
Haa mcm mana kalau korang lengah2 masa promosi botol lama ni, pastu stok habis. Mesti sedih kan, sebab makin hari makin banyak stok yang susut .
.
Bila kata sold out yang botol lama ni, makanya memg sold out ye dan takde production lagi dah 😌
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
STOK DAH SOLD OUT ? 😨 . . Haa mcm mana kalau korang lengah2 masa promosi botol lama ni, pastu stok habis. Mesti sedih kan, sebab makin hari makin banyak stok yang susut . . Bila kata sold out yang botol lama ni, makanya memg sold out ye dan takde production lagi dah 😌 . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
BELI 4 BOTOL ??? 😱
.
.
Tudia customer sis borong perfume De'xandra Petite Cherie masa clearance sale hari tu. Thank you dear 😘😘😘. To view other feedbacks, kindly click #dexandramurahhfeedback.
.
Harga murah macam ni memang ramai ambil peluang borong perfume. RM45 jeee untuk semenanjung Malaysia. Normal price RM65 tau. Jimat tak jimat? 😊.
.
Kalau uols nak tau, skg ada sale juga.
CLEARANCE SALE + YEAR END SALE !
Bagi licin stock botol lama.
.
Lepas habis semua stock ni...
👉NO MORE PRODUCTION BOTOL LAMA.
👉NO MORE SALE RM45 SM.
.
So cepat-cepat grab perfume uols sebelum habis stock. Stock sangat cepat susut. Nak beli perfume De'xandra boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
BELI 4 BOTOL ??? 😱 . . Tudia customer sis borong perfume De'xandra Petite Cherie masa clearance sale hari tu. Thank you dear 😘😘😘. To view other feedbacks, kindly click #dexandramurahhfeedback . . Harga murah macam ni memang ramai ambil peluang borong perfume. RM45 jeee untuk semenanjung Malaysia. Normal price RM65 tau. Jimat tak jimat? 😊. . Kalau uols nak tau, skg ada sale juga. CLEARANCE SALE + YEAR END SALE ! Bagi licin stock botol lama. . Lepas habis semua stock ni... 👉NO MORE PRODUCTION BOTOL LAMA. 👉NO MORE SALE RM45 SM. . So cepat-cepat grab perfume uols sebelum habis stock. Stock sangat cepat susut. Nak beli perfume De'xandra boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj meng 😉

http://www.wasap.my/601128073311

http://www.wasap.my/601128073311

http://www.wasap.my/601128073311 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#D17852
#DeXandrasabah
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj meng 😉 http://www.wasap.my/601128073311 http://www.wasap.my/601128073311 http://www.wasap.my/601128073311 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #D17852  #DeXandrasabah  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
DE'XANDRA SALE 😱
.
HARGA SELEPAS SALE
💕 1 botol RM45 SM | RM50 SS (JIMAT RM20)
💕 2 botol RM90 SM | RM100 SS (JIMAT RM30)
.
FOR HER
- Jádore ❌
- Miracle ✔
- La Vie Est Belle ✔
- Hypnose ❌
- Bright Crystal ✔
- Be Delicious ❌
- Fresh Blossom ❌
- Chloe ✔
- Incanto Shine ✔
- Hugo Boss Women ✔
- Lady Million ❌
- Gucci Flora ❌
- Gucci Bamboo ❌
- Rose Essentielle ✔
- Daisy Marc Jacobs ✔
- Moon Sparkle ❌
- Still ❌
- Midnight Fantasy ❌
- Fantasy ✔
- Ralph ❌
- Bombshell ❌
- Our Moment ✔
- Forbidden Rose ❌
- Paris Hilton ❌
- Rose Pompon ✔
- Zahra ✔
- Viva La Juicy ❌
- 212 vip ✔
- The One ✔
- Narciso Her ✔
- Narciso Pink ✔
.
FOR HIM
- 1 Million ✔
- Invictus ✔
- Hugo Boss Bottled ❌
- Hugo Red ❌
- Allure Homme Sport ✔
- 212 VIP ❌
- 212 Sexy ✔
- Dunhill Red ✔
- Dunhill Blue ✔
- Acqua Di Gio ✔
- Polo Black ✔
- Polo Red ❌
- Starwalker ❌
- Aventus ❌
- Eternity ❌
- Eros ❌
- Pour Homme Extreme ✔
- Bond 9 ✔
- Montblanc Emblem ✔
- Le Male ✔
- A Men ✔
- YSL Homme Sport ✔
- Aigner Blue Emotion ✔
- Abir ✔
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss..
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
DE'XANDRA SALE 😱 . HARGA SELEPAS SALE 💕 1 botol RM45 SM | RM50 SS (JIMAT RM20) 💕 2 botol RM90 SM | RM100 SS (JIMAT RM30) . FOR HER - Jádore ❌ - Miracle ✔ - La Vie Est Belle ✔ - Hypnose ❌ - Bright Crystal ✔ - Be Delicious ❌ - Fresh Blossom ❌ - Chloe ✔ - Incanto Shine ✔ - Hugo Boss Women ✔ - Lady Million ❌ - Gucci Flora ❌ - Gucci Bamboo ❌ - Rose Essentielle ✔ - Daisy Marc Jacobs ✔ - Moon Sparkle ❌ - Still ❌ - Midnight Fantasy ❌ - Fantasy ✔ - Ralph ❌ - Bombshell ❌ - Our Moment ✔ - Forbidden Rose ❌ - Paris Hilton ❌ - Rose Pompon ✔ - Zahra ✔ - Viva La Juicy ❌ - 212 vip ✔ - The One ✔ - Narciso Her ✔ - Narciso Pink ✔ . FOR HIM - 1 Million ✔ - Invictus ✔ - Hugo Boss Bottled ❌ - Hugo Red ❌ - Allure Homme Sport ✔ - 212 VIP ❌ - 212 Sexy ✔ - Dunhill Red ✔ - Dunhill Blue ✔ - Acqua Di Gio ✔ - Polo Black ✔ - Polo Red ❌ - Starwalker ❌ - Aventus ❌ - Eternity ❌ - Eros ❌ - Pour Homme Extreme ✔ - Bond 9 ✔ - Montblanc Emblem ✔ - Le Male ✔ - A Men ✔ - YSL Homme Sport ✔ - Aigner Blue Emotion ✔ - Abir ✔ . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss.. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
ONE MILLION BY PACO RABANNE 😉❤ Dexandra One Million ni berhantu sikit. Antara top selling untuk perfume lelaki. Bau dia sangat nakal dan menggoda selain menyerlah sebagai wangian yang luxuries, wealth dan powerful. 
Sesuai untuk outdoor dan special occasion. Rahsia Pati Dexandra adalah dari ekstrak tebu.
Dari adunan Pati EDP Pekat dan tidak pelik ia sangat TAHAN LAMA kepada si pemakai.

P/s : 9 daripada 10 pengguna Perfume Ori telah BERTUKAR kepada Perfume Dexandra.
.
Ini FAKTA !!! Pm/whatsapp cepat : 010-7014330
.
Harga? 
Cuma RM45 sm/ RM50 ss lah uolsss 😍😍
*exclude postage
.
#dexandra #dexandramurah #yesdexandra #clearancesales #clearancesalesdexandra #yearendsales
ONE MILLION BY PACO RABANNE 😉❤ Dexandra One Million ni berhantu sikit. Antara top selling untuk perfume lelaki. Bau dia sangat nakal dan menggoda selain menyerlah sebagai wangian yang luxuries, wealth dan powerful. Sesuai untuk outdoor dan special occasion. Rahsia Pati Dexandra adalah dari ekstrak tebu. Dari adunan Pati EDP Pekat dan tidak pelik ia sangat TAHAN LAMA kepada si pemakai. P/s : 9 daripada 10 pengguna Perfume Ori telah BERTUKAR kepada Perfume Dexandra. . Ini FAKTA !!! Pm/whatsapp cepat : 010-7014330 . Harga? Cuma RM45 sm/ RM50 ss lah uolsss 😍😍 *exclude postage . #dexandra  #dexandramurah  #yesdexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #yearendsales 
"WANGINYA AWAKKK" 🌸
.
.
Haaa mesti happy kan kalau ada orang tegur macam ni. Senyum sepanjang hari la kalau orang tegur kita wangi. Lagi-lagi kalau crush yang tegur kan hikss 🙈.
.
Cuba kalau orang tegur kita busuk? Bila kita lalu je orang tutup-tutup hidung & jeling-jeling kita. Mesti kita bad mood gila satu hari kan. Busuk sangat ke kita ni? 😢😢.
.
Menjaga kebersihan diri tu penting. Kadang-kadang kita tak perasan badan kita berbau tapi orang lain yang akan perasan. Kalau nak keluar rumah tu pakai la deodorant & sembur la perfume sikit.
.
Tak ada perfume? Boleh beli perfume De'xandra. Skg De'xandra tengah buat clearance sale ni. Murah sangat-sangat tau. Uols boleh la beli stock untuk setahun simpan dekat rumah. So tak perlu risau bau badan lagi. De'xandra kan ada hehehe.. Spray sikit je tahan satu hari 😉.
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss..
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
"WANGINYA AWAKKK" 🌸 . . Haaa mesti happy kan kalau ada orang tegur macam ni. Senyum sepanjang hari la kalau orang tegur kita wangi. Lagi-lagi kalau crush yang tegur kan hikss 🙈. . Cuba kalau orang tegur kita busuk? Bila kita lalu je orang tutup-tutup hidung & jeling-jeling kita. Mesti kita bad mood gila satu hari kan. Busuk sangat ke kita ni? 😢😢. . Menjaga kebersihan diri tu penting. Kadang-kadang kita tak perasan badan kita berbau tapi orang lain yang akan perasan. Kalau nak keluar rumah tu pakai la deodorant & sembur la perfume sikit. . Tak ada perfume? Boleh beli perfume De'xandra. Skg De'xandra tengah buat clearance sale ni. Murah sangat-sangat tau. Uols boleh la beli stock untuk setahun simpan dekat rumah. So tak perlu risau bau badan lagi. De'xandra kan ada hehehe.. Spray sikit je tahan satu hari 😉. . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss.. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
DAH HABIS STOCK ???
.
.
Cepat cepattt.. Banyak perfume top selling dah sold out tau. Ye la.. mana tak nya. Dah harga murah macam ni laju je la orang beli kan. Normal price sebotol RM65 sm. Skg RM45 je sm. Jimat RM20 hokayyy... Cepatttt selagi stock masih ada 😊
.
Beli 1 botol jimat RM20.
Beli 2 botol jimat RM30.
Suka ke suka? 😉
.
Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
DAH HABIS STOCK ??? . . Cepat cepattt.. Banyak perfume top selling dah sold out tau. Ye la.. mana tak nya. Dah harga murah macam ni laju je la orang beli kan. Normal price sebotol RM65 sm. Skg RM45 je sm. Jimat RM20 hokayyy... Cepatttt selagi stock masih ada 😊 . Beli 1 botol jimat RM20. Beli 2 botol jimat RM30. Suka ke suka? 😉 . Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
JOM CLEARKAN DGN CLEARANCE SALES 🎉
.
.
Wahhh, tak boleh lepaskan ni sebb lepas ni takde dah de’xandra botol lama . Ada clearance price pulak haa peluang ni tak selalu datang tau .
.
Anyway beberapa list perfume dah betul2 sold out . Nak tau apa yang available ? Meh la sembang ya ☺️
.
Nak order / tanya boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
JOM CLEARKAN DGN CLEARANCE SALES 🎉 . . Wahhh, tak boleh lepaskan ni sebb lepas ni takde dah de’xandra botol lama . Ada clearance price pulak haa peluang ni tak selalu datang tau . . Anyway beberapa list perfume dah betul2 sold out . Nak tau apa yang available ? Meh la sembang ya ☺️ . Nak order / tanya boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
Sukar hendak memilih wangian?? Saya nak share tips pemilihan wangian mengikut kategori;
.
💌VANILLA
Hypnose🌼D&G🌼Lady Million🌼212 Vip🌼La Vie Est Belle🌼Midnight Fantasy🌼Katty Perry Purr🌼Angle🌼Forbidden Rose
.
💌FRESH
Dior Addict 2💐Fresh Blossom💐DeXandra💐Miracle💐Bright Crystal💐Incanto Shine💐Be Delicious💐Ralph Lauren💐Issey Miyake💐Chloe Love Story
.
💌ROSE FLORAL
Coco Mademoiselle🌹Narciso Her🌹Modern Muse🌹Daisy MJ🌹Narciso🌹Chanel Chance🌹Jlo Still🌹Chloe
.
🌻FRUITY FLORAL
Bombshell🌟Our Moment🌟Marry Me🌟Jadore🌟Moon Sparkle🌟Burberry Body🌟
Sigorina🌟Untold🌟Fantasy🌟Paris Hilton
.
🌻SOFT
Gucci Flora🌟Miracle🌟Bright Crystal🌟Signorina🌟Chloe🌟Untold🌟Forbidden Rose
.
🎊SALE  RM45 sm/ RM50 ss sebotol *exclude postage
.
WHATSAPP ☎ 010-7014330
WHATSAPP ☎ 010-7014330
WHATSAPP ☎ 010-7014330
.
#Dexandra #dexandramurah #YESdexandra #clearancesales #clearancesalesdexandra #dexandraperfumes
Sukar hendak memilih wangian?? Saya nak share tips pemilihan wangian mengikut kategori; . 💌VANILLA Hypnose🌼D&G🌼Lady Million🌼212 Vip🌼La Vie Est Belle🌼Midnight Fantasy🌼Katty Perry Purr🌼Angle🌼Forbidden Rose . 💌FRESH Dior Addict 2💐Fresh Blossom💐DeXandra💐Miracle💐Bright Crystal💐Incanto Shine💐Be Delicious💐Ralph Lauren💐Issey Miyake💐Chloe Love Story . 💌ROSE FLORAL Coco Mademoiselle🌹Narciso Her🌹Modern Muse🌹Daisy MJ🌹Narciso🌹Chanel Chance🌹Jlo Still🌹Chloe . 🌻FRUITY FLORAL Bombshell🌟Our Moment🌟Marry Me🌟Jadore🌟Moon Sparkle🌟Burberry Body🌟 Sigorina🌟Untold🌟Fantasy🌟Paris Hilton . 🌻SOFT Gucci Flora🌟Miracle🌟Bright Crystal🌟Signorina🌟Chloe🌟Untold🌟Forbidden Rose . 🎊SALE RM45 sm/ RM50 ss sebotol *exclude postage . WHATSAPP ☎ 010-7014330 WHATSAPP ☎ 010-7014330 WHATSAPP ☎ 010-7014330 . #Dexandra  #dexandramurah  #YESdexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #dexandraperfumes 
JOM CLEARKAN DENGAN CLEARANCE SALES 🎉
.
.
Wahhh, tak boleh lepaskan ni sebab lepas ni takde dah de’xandra botol lama . Ada clearance price pulak haa peluang ni tak selalu datang tau .
.
.
Anyway beberapa list perfume dah betul2 sold out . Nak tau apa yang available ? Meh la sembang ya ☺️
.
www.wasap.my/60107014330
Roger 👉 010-7014330
.
LET PASSION LEAD YOU
.
#newdexandra #dexandra #dexandramurah #yesdexandra #clearancesalesdexandra #clearancesales
JOM CLEARKAN DENGAN CLEARANCE SALES 🎉 . . Wahhh, tak boleh lepaskan ni sebab lepas ni takde dah de’xandra botol lama . Ada clearance price pulak haa peluang ni tak selalu datang tau . . . Anyway beberapa list perfume dah betul2 sold out . Nak tau apa yang available ? Meh la sembang ya ☺️ . www.wasap.my/60107014330 Roger 👉 010-7014330 . LET PASSION LEAD YOU . #newdexandra  #dexandra  #dexandramurah  #yesdexandra  #clearancesalesdexandra  #clearancesales 
Masih kumpul order

Penangan Clearance Sales

Penangan Gaji

Pasni dah tak ada harga RM45 lagi
Tak payah nk pujuk nangis bucu katil ye😂😂 #Dexandra
#RM45
#clearancesalesdexandra
Masih kumpul order Penangan Clearance Sales Penangan Gaji Pasni dah tak ada harga RM45 lagi Tak payah nk pujuk nangis bucu katil ye😂😂 #Dexandra  #RM45  #clearancesalesdexandra 
LAST 1 BOTOL CLEARANCE SALES! RM45 JER. JIMAT RM20 TUU

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 1 BOTOL CLEARANCE SALES! RM45 JER. JIMAT RM20 TUU Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
.
.
. 🍃De’Xandra Black XS🍃
Inspired by Paco Rabbane .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #blackxs #pacorabbane
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
.
.

Do’a Sebelum Tidur : .
. ‎بِاسْمِكَ اللّهُمَّ أَحْيَاوَأَمُوتُ .
.

BismikaAllahumma ahya wa amutu .
.

Artinya :
Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati .
.
.
.
.

#dexandra 
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted