an online Instagram web viewer

#classmakeup medias

Photos

B E R T A N D A N G 💕 tq shaz hire akk utk nikah,sanding & bertandang ... harini lighting xde sbb tak cas, dh 2 bulan tk cas hahahaa... sbnrny akk suggest lipstick  merah utk pengantin ni, tp dia nk kaler nude je katanya... ok akk tunaikan ... ____________________________________ 🦋
👰🏼 0195555364 (wassap | sms only)
M.U.A : Based KL / Selangor  I do travel t&c apply 
_____________________________________🦋
 #muakualalumpur #muamalaysia  #muakl #makeupartistkl  #makeupartist  #mytouch #muaselangor #makeupbertunang #belajarmakeup #makeupartistmalaysia #muashahalam #muaklang #modelmuslimah #modelshahalam  #solekantunang #bridalmakeupmalaysia  #muaklang #muasubangjaya #muapj #muaklangvalley #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia #modelmuslimah #muabangsar #muapantaidalam 
#muaklang #muashahalam #muasubangjaya #classmakeup
B E R T A N D A N G 💕 tq shaz hire akk utk nikah,sanding & bertandang ... harini lighting xde sbb tak cas, dh 2 bulan tk cas hahahaa... sbnrny akk suggest lipstick merah utk pengantin ni, tp dia nk kaler nude je katanya... ok akk tunaikan ... ____________________________________ 🦋 👰🏼 0195555364 (wassap | sms only) M.U.A : Based KL / Selangor I do travel t&c apply _____________________________________🦋 #muakualalumpur  #muamalaysia  #muakl  #makeupartistkl  #makeupartist  #mytouch  #muaselangor  #makeupbertunang  #belajarmakeup  #makeupartistmalaysia  #muashahalam  #muaklang  #modelmuslimah  #modelshahalam  #solekantunang  #bridalmakeupmalaysia  #muaklang  #muasubangjaya  #muapj  #muaklangvalley  #makeupartistkualalumpur  #bridalmakeupmalaysia  #modelmuslimah  #muabangsar  #muapantaidalam  #muaklang  #muashahalam  #muasubangjaya  #classmakeup 
xSay2
Testimoni dari murid
"beauty self makeup class"
______________________
Apa itu beauty self makeup class?Beauty self makeup class adalah makeup cantik untuk diri sendiri.
Belajar makeup flawles utk diri sendiri  dan mempelajari koreksi wajah pada dirinya sendiri dari kekurangan dan kelebihan yang dimiliki pada wajahnya. 
Apa saja yg akan diplajari??
- makeup sehari-hari(daily makeup)
- makeup formal
- makeup party
- dan styling hijab.
- serta bonus belajar kesesuaian berbusana. 
Dan jangan khawatir yang emang dasarnya g punya basic atau nol g faham tentang makeup. Disini memang belajar dari basic dari nol sampai faham.

Apa saja fasilitasnya??Disini semua perlengakapn makeup sudah disiapkan utk dipinjamkn saat praktek.
Dapat buku dasar makeup
Serta sertifikat setelah dinyatakn Lulus. 
Yuk segera bergabung!!!
Cp. Wa 082234583008
#mua #makeupcourse #classmakeup #beautyclass #privatemakeuppandan #muapandaan #muamalang #muasurabaya #basicmakeupclass #professionalmakeupclass #smookyeyes #weddingmakeup
Cp : by Wa.082234583008
Testimoni dari murid "beauty self makeup class" ______________________ Apa itu beauty self makeup class?Beauty self makeup class adalah makeup cantik untuk diri sendiri. Belajar makeup flawles utk diri sendiri dan mempelajari koreksi wajah pada dirinya sendiri dari kekurangan dan kelebihan yang dimiliki pada wajahnya. Apa saja yg akan diplajari?? - makeup sehari-hari(daily makeup) - makeup formal - makeup party - dan styling hijab. - serta bonus belajar kesesuaian berbusana. Dan jangan khawatir yang emang dasarnya g punya basic atau nol g faham tentang makeup. Disini memang belajar dari basic dari nol sampai faham. Apa saja fasilitasnya??Disini semua perlengakapn makeup sudah disiapkan utk dipinjamkn saat praktek. Dapat buku dasar makeup Serta sertifikat setelah dinyatakn Lulus. Yuk segera bergabung!!! Cp. Wa 082234583008 #mua  #makeupcourse  #classmakeup  #beautyclass  #privatemakeuppandan  #muapandaan  #muamalang  #muasurabaya  #basicmakeupclass  #professionalmakeupclass  #smookyeyes  #weddingmakeup  Cp : by Wa.082234583008
"Beauty self makeup  class"
______________________
Apa itu beauty self makeup class?Beauty self makeup class adalah makeup cantik untuk diri sendiri.
Belajar makeup flawles utk diri sendiri  dan mempelajari koreksi wajah pada dirinya sendiri dari kekurangan dan kelebihan yang dimiliki pada wajahnya. 
Apa saja yg akan diplajari??
- makeup sehari-hari(daily makeup)
- makeup formal
- makeup party
- dan styling hijab.
- serta bonus belajar kesesuaian berbusana. 
Dan jangan khawatir yang emang dasarnya g punya basic atau nol g faham tentang makeup. Disini memang belajar dari basic dari nol sampai faham.

Apa saja fasilitasnya??Disini semua perlengakapn makeup sudah disiapkan utk dipinjamkn saat praktek.
Dapat buku dasar makeup
Serta sertifikat setelah dinyatakn Lulus. 
Yuk segera bergabung!!!
Cp. Wa 082234583008
#mua #makeupcourse #classmakeup #beautyclass #privatemakeuppandan #muapandaan #muamalang #muasurabaya #basicmakeupclass #professionalmakeupclass #smookyeyes #weddingmakeup
Cp : by Wa.082234583008
"Beauty self makeup class" ______________________ Apa itu beauty self makeup class?Beauty self makeup class adalah makeup cantik untuk diri sendiri. Belajar makeup flawles utk diri sendiri dan mempelajari koreksi wajah pada dirinya sendiri dari kekurangan dan kelebihan yang dimiliki pada wajahnya. Apa saja yg akan diplajari?? - makeup sehari-hari(daily makeup) - makeup formal - makeup party - dan styling hijab. - serta bonus belajar kesesuaian berbusana. Dan jangan khawatir yang emang dasarnya g punya basic atau nol g faham tentang makeup. Disini memang belajar dari basic dari nol sampai faham. Apa saja fasilitasnya??Disini semua perlengakapn makeup sudah disiapkan utk dipinjamkn saat praktek. Dapat buku dasar makeup Serta sertifikat setelah dinyatakn Lulus. Yuk segera bergabung!!! Cp. Wa 082234583008 #mua  #makeupcourse  #classmakeup  #beautyclass  #privatemakeuppandan  #muapandaan  #muamalang  #muasurabaya  #basicmakeupclass  #professionalmakeupclass  #smookyeyes  #weddingmakeup  Cp : by Wa.082234583008
Open class makeup basic until profesional 
Add my wa 081221333395 
@muavivianlin2 
Natural makeup
.
.
Makeupnatural#softmakeup#classmakeup#weddingmakeup#muasurabaya#makeupsurabaya#bridalsurabaya#muabali#mualombok#muasingapura#photographersby#makeupphotoshoot#engagementmakeup#sweet17makeup#
Makeup by @maylindamakeup 
Siang sahabat @maylindahairsalon buat kalian yg lagi butuh partner buat mempercantik diri di hari spesialnya bisa loh hubungin kita, cus kepoin @maylindamakeup shaay ❤️❤️❤️
more info please contact:
Line : irmaylinda
Wa : 085725602558
.
.
.
.
.
#makeup #makeupjogja #makeupyogyakarta #makeupboyolali #makeuprembang #hijab #graduation #wisuda #makeupwisuda #prewedding #makeuppreweding #muajogja #muarembang #muaboyolali #promo #maylindamakeup #flawlessmakeup #classmakeup #photoshootmakeup #noedit #nofilter #makeupjogja #wisudajogja #riasjogja #makeupwisudajogja #makeupwisudayogyakarta #makeupwisudarembang #preweddingmakeupjogja #prewedding #preweddingmakeup #preweddingphoto
Makeup by @maylindamakeup Siang sahabat @maylindahairsalon buat kalian yg lagi butuh partner buat mempercantik diri di hari spesialnya bisa loh hubungin kita, cus kepoin @maylindamakeup shaay ❤️❤️❤️ more info please contact: Line : irmaylinda Wa : 085725602558 . . . . . #makeup  #makeupjogja  #makeupyogyakarta  #makeupboyolali  #makeuprembang  #hijab  #graduation  #wisuda  #makeupwisuda  #prewedding  #makeuppreweding  #muajogja  #muarembang  #muaboyolali  #promo  #maylindamakeup  #flawlessmakeup  #classmakeup  #photoshootmakeup  #noedit  #nofilter  #makeupjogja  #wisudajogja  #riasjogja  #makeupwisudajogja  #makeupwisudayogyakarta  #makeupwisudarembang  #preweddingmakeupjogja  #prewedding  #preweddingmakeup  #preweddingphoto 
Makeup by @maylindamakeup 
Siang sahabat @maylindahairsalon buat kalian yg lagi butuh partner buat mempercantik diri di hari spesialnya bisa loh hubungin kita, cus kepoin @maylindamakeup shaay ❤️❤️❤️
more info please contact:
Line : irmaylinda
Wa : 085725602558
.
.
.
.
.
#makeup #makeupjogja #makeupyogyakarta #makeupboyolali #makeuprembang #hijab #graduation #wisuda #makeupwisuda #prewedding #makeuppreweding #muajogja #muarembang #muaboyolali #promo #maylindamakeup #flawlessmakeup #classmakeup #photoshootmakeup #noedit #nofilter #makeupjogja #wisudajogja #riasjogja #makeupwisudajogja #makeupwisudayogyakarta #makeupwisudarembang #preweddingmakeupjogja #prewedding #preweddingmakeup #preweddingphoto
Makeup by @maylindamakeup Siang sahabat @maylindahairsalon buat kalian yg lagi butuh partner buat mempercantik diri di hari spesialnya bisa loh hubungin kita, cus kepoin @maylindamakeup shaay ❤️❤️❤️ more info please contact: Line : irmaylinda Wa : 085725602558 . . . . . #makeup  #makeupjogja  #makeupyogyakarta  #makeupboyolali  #makeuprembang  #hijab  #graduation  #wisuda  #makeupwisuda  #prewedding  #makeuppreweding  #muajogja  #muarembang  #muaboyolali  #promo  #maylindamakeup  #flawlessmakeup  #classmakeup  #photoshootmakeup  #noedit  #nofilter  #makeupjogja  #wisudajogja  #riasjogja  #makeupwisudajogja  #makeupwisudayogyakarta  #makeupwisudarembang  #preweddingmakeupjogja  #prewedding  #preweddingmakeup  #preweddingphoto 
RAMAI PENGANTIN DH PERCAYA PADA FAUXY LENS
Pengantin telah menggunakan lens fauxy code Rapunzel grey di hari bahagia nya.
.
.
FAUXYlens sgt2 selesa
Pengantin2 yg first time pakai pon lens pon agree yg lens dri fauxy sgt2 selesa, xrase mcm pakai lens pon
.
.
Dptkan fauxy lens
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
.
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl #lenslover #softlens #fauxylens
RAMAI PENGANTIN DH PERCAYA PADA FAUXY LENS Pengantin telah menggunakan lens fauxy code Rapunzel grey di hari bahagia nya. . . FAUXYlens sgt2 selesa Pengantin2 yg first time pakai pon lens pon agree yg lens dri fauxy sgt2 selesa, xrase mcm pakai lens pon . . Dptkan fauxy lens Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 . . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  #lenslover  #softlens  #fauxylens 
Yuks belajar teknik alis ala Suhaib Daud tanpa cukur Alis. 
Ada di Surabaya nih, April ini

@suhaibdaud 
#cukuralis 
#TanpaCukuralis
#suhaibdaudmakeupclass 
#events 
#eventsurabaya 
#infosurabaya
#muajatim
#classmakeup
Persiapan MAke Up klas @omahjajan_madameinc yuk jika ada acara Make up class atau ulang tahun bisa di rayakan di tempat kami yuk ada menu yg sangat pas di tenant kami @nianie2017 ......
.
.
.
.
.
#makeuptutorial #classmakeup #kafetebet #omahjajanmadame
Hai korang, cuti harini buatapa? Takde pergi mana-mana ke. Eh dengar lagu ni rasa nk goyang sama sambil pakai lipstik depan cermin 💋
- -
💄 Obsess Cosmestics Liquid Matte Lipstick .
.
💋 Halal
💋 Merawat bibir gelap,  Kusam dan kering .
💋 Tahan lama walaupun selepas makan &  minum. 💋 Tidak mengeringkan bibir
💋 Dengan minyak Argan
💋 Mesra wudhu (mudah untuk dibersihkan) . .
💋 Tidak mengeringkan bibir
💋 Bau wangi
💋 Tahan lama
💋 Dengan kelulusan KKM
💋 Mesra wudhu (mudah untuk dibersihkan)
💋 Ringan dan tidak MELEKIT . .
.
RM40 each (exc postage) 
To order whatsapp 0139847917 .
.
.
#obsesscosmetics #obsessddcushion #foundation #obsesslipmatte #lipstick #lipmatte #bibirseksi #bibirsihat #arganoil #kulitsihat #viral #obsesscosmeticspantaitimur #makeupmalaysia  #tryanderror #simplemakeup #ootd #muamalaysia #classmakeup #belajarmakeup #obsesscosmeticjengka #kenduri #pengantinmalaysia #cantik #sayacantikawakpuncantik #obsesscosmeticpahang
Hai korang, cuti harini buatapa? Takde pergi mana-mana ke. Eh dengar lagu ni rasa nk goyang sama sambil pakai lipstik depan cermin 💋 - - 💄 Obsess Cosmestics Liquid Matte Lipstick . . 💋 Halal 💋 Merawat bibir gelap, Kusam dan kering . 💋 Tahan lama walaupun selepas makan & minum. 💋 Tidak mengeringkan bibir 💋 Dengan minyak Argan 💋 Mesra wudhu (mudah untuk dibersihkan) . . 💋 Tidak mengeringkan bibir 💋 Bau wangi 💋 Tahan lama 💋 Dengan kelulusan KKM 💋 Mesra wudhu (mudah untuk dibersihkan) 💋 Ringan dan tidak MELEKIT . . . RM40 each (exc postage) To order whatsapp 0139847917 . . . #obsesscosmetics  #obsessddcushion  #foundation  #obsesslipmatte  #lipstick  #lipmatte  #bibirseksi  #bibirsihat  #arganoil  #kulitsihat  #viral  #obsesscosmeticspantaitimur  #makeupmalaysia  #tryanderror  #simplemakeup  #ootd  #muamalaysia  #classmakeup  #belajarmakeup  #obsesscosmeticjengka  #kenduri  #pengantinmalaysia  #cantik  #sayacantikawakpuncantik  #obsesscosmeticpahang 
[DH BLI LENS FAUXY??] JOM SELFIE WEARING FAUXY LENS
.
.
selfie paling menarik akan bakal menerima makeup kit from focallure bernilai rm100 dan Fauxy Tshirt from Fauxy Official
.
.
Jom selfie2 with fauxy lens n dont forget to tag @fauxyofficial ok 😘😘
.
.
@ohdyra wearing Aurora Silver .
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
[DH BLI LENS FAUXY??] JOM SELFIE WEARING FAUXY LENS . . selfie paling menarik akan bakal menerima makeup kit from focallure bernilai rm100 dan Fauxy Tshirt from Fauxy Official . . Jom selfie2 with fauxy lens n dont forget to tag @fauxyofficial ok 😘😘 . . @ohdyra wearing Aurora Silver . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor   #muakuantan   #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
[DH BLI LENS FAUXY??] JOM SELFIE WEARING FAUXY LENS
.
.
im wering Ariel Brown 
14.5mm .
.
selfie paling menarik akan bakal menerima makeup kit from focallure bernilai rm100
.
.
Jom selfie2 with fauxy lens n dont forget to tag @fauxyofficial ok 😘😘
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl  Whatsapp only at 0127447369
[DH BLI LENS FAUXY??] JOM SELFIE WEARING FAUXY LENS . . im wering Ariel Brown 14.5mm . . selfie paling menarik akan bakal menerima makeup kit from focallure bernilai rm100 . . Jom selfie2 with fauxy lens n dont forget to tag @fauxyofficial ok 😘😘 . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor   #muakuantan   #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  Whatsapp only at 0127447369
[DH BLI LENS FAUXY??] JOM SELFIE WEARING FAUXY LENS
.
.
selfie paling menarik akan bakal menerima makeup kit from focallure bernilai rm100
.
.
Jom selfie2 with fauxy lens n dont forget to tag @fauxyofficial ok 😘😘
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl #lenslover #softlens #fauxylens
[DH BLI LENS FAUXY??] JOM SELFIE WEARING FAUXY LENS . . selfie paling menarik akan bakal menerima makeup kit from focallure bernilai rm100 . . Jom selfie2 with fauxy lens n dont forget to tag @fauxyofficial ok 😘😘 . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor   #muakuantan   #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  #lenslover  #softlens  #fauxylens 
[GIVEAWAY]SELFIE DAN MENANG WITH FAUXY LENS 😍😍
.
.
FAUXY nak bg hadiah bersempena dgn our soft launching FAUXY LENS 
YEAYY!! 😍
.
.
winners akn dapat 
1 box of makeup kit from FOCALLURE and dlm makeup kit ni ada ❤ matte liquid lipstick ❤ matte crayon lipstick
❤ mascara
❤ eyeliner
❤ eye shadow pallet
❤ compact powder ❤ blusher
❤ highlighter 
WOWWW complete set!! dan FAUXY NAK BG T-SHIRT FROM FAUXY OFFICIAL 😎 YEAYYY!! .
.
Cara dia mudah je ✔ selfie ✔ tag FAUXY OFFICIAL
✔ #fauxylens 
tarikh penyertaan akn berakhit pada 31 MAC 2018 and u still got time bebeh!! .
.
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl #lenslover #softlens #fauxylens
[GIVEAWAY]SELFIE DAN MENANG WITH FAUXY LENS 😍😍 . . FAUXY nak bg hadiah bersempena dgn our soft launching FAUXY LENS YEAYY!! 😍 . . winners akn dapat 1 box of makeup kit from FOCALLURE and dlm makeup kit ni ada ❤ matte liquid lipstick ❤ matte crayon lipstick ❤ mascara ❤ eyeliner ❤ eye shadow pallet ❤ compact powder ❤ blusher ❤ highlighter WOWWW complete set!! dan FAUXY NAK BG T-SHIRT FROM FAUXY OFFICIAL 😎 YEAYYY!! . . Cara dia mudah je ✔ selfie ✔ tag FAUXY OFFICIAL ✔ #fauxylens  tarikh penyertaan akn berakhit pada 31 MAC 2018 and u still got time bebeh!! . . Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  #lenslover  #softlens  #fauxylens 
Lens paling selesa dyra pernah guna 😘😘 is from fauxy lens code aurora silver
.
.
[PROMOTION] BLI LENS DPT JOIN BASIC DEMO CLASS DYRA FOR FREE
.
.
Nak x join ??
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl #lenslover #softlens #fauxylens

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
Lens paling selesa dyra pernah guna 😘😘 is from fauxy lens code aurora silver . . [PROMOTION] BLI LENS DPT JOIN BASIC DEMO CLASS DYRA FOR FREE . . Nak x join ?? Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  #lenslover  #softlens  #fauxylens  Book me for reservation. Whatsapp only at 0127447369
Makeup by @maylindamakeup 
Malam sahabat @maylindahairsalon buat kalian yg lagi butuh partner buat mempercantik diri di hari spesialnya bisa loh hubungin kita, cus kepoin @maylindamakeup shaay ❤️❤️❤️
more info please contact:
Line : irmaylinda
Wa : 085725602558
.
.
.
.
.
#makeup #makeupjogja #makeupyogyakarta #makeupboyolali #makeuprembang #hijab #graduation #wisuda #makeupwisuda #prewedding #makeuppreweding #muajogja #muarembang #muaboyolali #promo #maylindamakeup #flawlessmakeup #classmakeup #photoshootmakeup #noedit #nofilter #makeupjogja #wisudajogja #riasjogja #makeupwisudajogja #makeupwisudayogyakarta #makeupwisudarembang #preweddingmakeupjogja #prewedding #preweddingmakeup #preweddingphoto
Makeup by @maylindamakeup Malam sahabat @maylindahairsalon buat kalian yg lagi butuh partner buat mempercantik diri di hari spesialnya bisa loh hubungin kita, cus kepoin @maylindamakeup shaay ❤️❤️❤️ more info please contact: Line : irmaylinda Wa : 085725602558 . . . . . #makeup  #makeupjogja  #makeupyogyakarta  #makeupboyolali  #makeuprembang  #hijab  #graduation  #wisuda  #makeupwisuda  #prewedding  #makeuppreweding  #muajogja  #muarembang  #muaboyolali  #promo  #maylindamakeup  #flawlessmakeup  #classmakeup  #photoshootmakeup  #noedit  #nofilter  #makeupjogja  #wisudajogja  #riasjogja  #makeupwisudajogja  #makeupwisudayogyakarta  #makeupwisudarembang  #preweddingmakeupjogja  #prewedding  #preweddingmakeup  #preweddingphoto 
[PROMO]
[CLASS MAKE UP RM100]
Nak belajar makeup advance?? Kali ni saya bagi promosi class makeup hanya 100 sahaja !!!
.
.
Ya lagi sekali saya ulang “advance makeup class okey”
.
.
Yang penting 👇🏻
Demo & practical 
Belajar makeup” fresh look “
Peralatan disediakan 
Sijil diberi 
Dan yang penting ilmu tu 👍🏻 Lokasi sri senawang hotel 
Pada 10/3/2018 (sabtu)
Masa 1pm-5pm *Jgn pikir lama2 nanti rugi 🙇🏻‍♀️
.
.
Meh whatsapp saya untuk booking seat ☺️
https://www.wasap.my/60123456951
https://www.wasap.my/60123456951
https://www.wasap.my/60123456951

#muasbn #makeupseremban #muan9 #classmakeup #promoclass #muatravel #muamalay #makeupclassseremban #makeupartis #makeupartisn9 #makeuppengantin #makeupwedding #makeupevent #makeupday
[PROMO] [CLASS MAKE UP RM100] Nak belajar makeup advance?? Kali ni saya bagi promosi class makeup hanya 100 sahaja !!! . . Ya lagi sekali saya ulang “advance makeup class okey” . . Yang penting 👇🏻 Demo & practical Belajar makeup” fresh look “ Peralatan disediakan Sijil diberi Dan yang penting ilmu tu 👍🏻 Lokasi sri senawang hotel Pada 10/3/2018 (sabtu) Masa 1pm-5pm *Jgn pikir lama2 nanti rugi 🙇🏻‍♀️ . . Meh whatsapp saya untuk booking seat ☺️ https://www.wasap.my/60123456951 https://www.wasap.my/60123456951 https://www.wasap.my/60123456951 #muasbn  #makeupseremban  #muan9  #classmakeup  #promoclass  #muatravel  #muamalay  #makeupclassseremban  #makeupartis  #makeupartisn9  #makeuppengantin  #makeupwedding  #makeupevent  #makeupday 
[PROMO]
[CLASS MAKE UP RM100]
Nak belajar makeup advance?? Kali ni saya bagi promosi class makeup hanya 100 sahaja !!!
.
.
Ya lagi sekali saya ulang “advance makeup class okey”
.
.
Yang penting 👇🏻
Demo & practical 
Belajar makeup” fresh look “
Peralatan disediakan 
Sijil diberi 
Dan yang penting ilmu tu 👍🏻 Lokasi sri senawang hotel 
Pada 10/3/2018 (sabtu)
Masa 1pm-5pm *Jgn pikir lama2 nanti rugi 🙇🏻‍♀️
.
.
Meh whatsapp saya untuk booking seat ☺️
https://www.wasap.my/60123456951
https://www.wasap.my/60123456951
https://www.wasap.my/60123456951

#muasbn #makeupseremban #muan9 #classmakeup #promoclass #muatravel #muamalay #makeupclassseremban #makeupartis #makeupartisn9 #makeuppengantin #makeupwedding #makeupevent #makeupday
[PROMO] [CLASS MAKE UP RM100] Nak belajar makeup advance?? Kali ni saya bagi promosi class makeup hanya 100 sahaja !!! . . Ya lagi sekali saya ulang “advance makeup class okey” . . Yang penting 👇🏻 Demo & practical Belajar makeup” fresh look “ Peralatan disediakan Sijil diberi Dan yang penting ilmu tu 👍🏻 Lokasi sri senawang hotel Pada 10/3/2018 (sabtu) Masa 1pm-5pm *Jgn pikir lama2 nanti rugi 🙇🏻‍♀️ . . Meh whatsapp saya untuk booking seat ☺️ https://www.wasap.my/60123456951 https://www.wasap.my/60123456951 https://www.wasap.my/60123456951 #muasbn  #makeupseremban  #muan9  #classmakeup  #promoclass  #muatravel  #muamalay  #makeupclassseremban  #makeupartis  #makeupartisn9  #makeuppengantin  #makeupwedding  #makeupevent  #makeupday 
TURBAN TUTORIAL by @immanfaquezza 
COME AND JOIN US AT FREE DEMO MAKEUP CLASS FOR MORE HIJAB TUTORIAL .
.
DATE 25/3/2018
LOC : YOUTH HUB HUTAN BANDAR JB
.
.
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl
TURBAN TUTORIAL by @immanfaquezza COME AND JOIN US AT FREE DEMO MAKEUP CLASS FOR MORE HIJAB TUTORIAL . . DATE 25/3/2018 LOC : YOUTH HUB HUTAN BANDAR JB . . Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl 
Solemnization makeup for shahriah
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
Solemnization makeup for shahriah
.
.
Lawaaaa sgt2 sha ni 😍😍😍
Mcm anak patung 😍😍😍
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
Solemnization makeup for shahriah
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
TURBAN TUTORIAL by @immanfaquezza 
COME AND JOIN US AT FREE DEMO MAKEUP CLASS FOR MORE HIJAB TUTORIAL .
.
DATE 25/3/2018
LOC : YOUTH HUB HUTAN BANDAR JB
.
.
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl
TURBAN TUTORIAL by @immanfaquezza COME AND JOIN US AT FREE DEMO MAKEUP CLASS FOR MORE HIJAB TUTORIAL . . DATE 25/3/2018 LOC : YOUTH HUB HUTAN BANDAR JB . . Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl 
[DH BLI LENS FAUXY??] JOM SELFIE WEARING FAUXY LENS
.
.
selfie paling menarik akan bakal menerima makeup kit from focallure bernilai rm100
.
.
Jom selfie2 with fauxy lens n dont forget to tag @fauxyofficial ok 😘😘
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
[DH BLI LENS FAUXY??] JOM SELFIE WEARING FAUXY LENS . . selfie paling menarik akan bakal menerima makeup kit from focallure bernilai rm100 . . Jom selfie2 with fauxy lens n dont forget to tag @fauxyofficial ok 😘😘 . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor   #muakuantan   #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
Lens paling selesa dyra pernah guna 😘😘 is from fauxy lens code aurora silver
.
.
[PROMOTION] BLI LENS DPT JOIN BASIC DEMO CLASS DYRA FOR FREE
.
.
Nak x join ??
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
Whatsapp 0127447369
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
Lens paling selesa dyra pernah guna 😘😘 is from fauxy lens code aurora silver . . [PROMOTION] BLI LENS DPT JOIN BASIC DEMO CLASS DYRA FOR FREE . . Nak x join ?? Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 Whatsapp 0127447369 . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor   #muakuantan   #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
Harini kte buat lg short live tutorial video di fb ohdyra
.
.
Harini kte try lg buat look korean sbb nya smlm mcm xpuas hati buat live makeup look kpop dlm keadaan kelam kabut
.
.
So nk tau mcm mana dpt look dolly korean ni?? Bole cek my fb page : ohdyra ok 😘😘
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
Harini kte buat lg short live tutorial video di fb ohdyra . . Harini kte try lg buat look korean sbb nya smlm mcm xpuas hati buat live makeup look kpop dlm keadaan kelam kabut . . So nk tau mcm mana dpt look dolly korean ni?? Bole cek my fb page : ohdyra ok 😘😘 . . #muajb  #muajohor  #mekapjb  #mekapjohor  #makeupjb  #makeupjohor   #muakuantan   #makeupkuantan  #mekapkuantan  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #mekapmalaysia  #muakl  #muamelaka  #muamuar  #muarsegamat  #mua  #classmakeup  #makeupclassjb  #makeupclass  #kelasmekap  #classmekap  #makeupkl  Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369
#classmakeup#private#@ayupuspa303 ..niat yg kuat belajar  tuk sebuah cita cita.. Semangat terus neng ayu..
#classmakeup #private #@ayupuspa303 ..niat yg kuat belajar tuk sebuah cita cita.. Semangat terus neng ayu..
besok makeup orang kat lubuk kasau bemban. tuptup 31 mac pn ada nak mekap. jauh lagi masa . so sesiapa nak selit mekap murah atau yang bajet rendah boleh le wasap ke pm untuk info ye. yang nak join kelas mekap pon boleh kita bg freegift barang mekap lg nanti tau.

#mekapbajet 
#makeupmurahmelaka 
#makeuptunang 
#mekapmurah 
#melaka
#kelasmakeupmelaka 
#classmakeup
#mekapkampung 
#jasin