an online Instagram web viewer

#cikguseo medias

Photos

#TERBARU‼️
#IRONLESS, GOJES DAN MENGANCAMM!!!.
.
KURUNG LUNA CANTIKK BAK HANGG!! YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI.. BATCH 1 & 2 DAH ABIS LICIN TAU 😱😱 MANA TAKNYA, LUNA BUAT UOLLS LEBIH GOJES GITEW💃🏻 SESUAI SGT KALAU PAKAI KE KENDURI KAHWIN, RAYA ATAU KEMANA SHJ...SURE NAMPAK CUN MELECUN 😍

#IRONLESS..DAH SEMESTINYA SEMUA SUKA.. MUDAHKAN KERJA..JIMAT MS TAU💃

Stok sangat-sangat TERHAD❗❗
.
================
KURUNG LUNA V.3
================
#rujukkatalogkurungluna3
.
💃🏻MATERIAL LYCRA BERKUALITI
Tak panas, tak kecut, tak kedut,tahan lasak & lagi best, #IRONLESS‼️
.
💃🏻POKET DI KANAN BAJU
Memudahkan uolsss letak barang kecil seperti kunci dan duit.. best kannn 😘
.
💃🏻 NURSING & WUDHU FRIENDLY
#LUNA membantu ibu-ibu yang BF tau ‼️juga memudahkan uolss mengambil wudhu sbb material memeri...mudah nak singsing 😉 💃🏻 #PINGGANGGETAH
Haa... Jangan risau tau. Pinggang kain LUNA getah penuh...xde mslh sempit...ukuran tak regang ye.. pinggang kain blh regang lg lbih 4" 😍
.
💃🏻 SIZE S-XXXL 
#SAIZ BESAR pun ada tau sampai 3xl.. kakak-kakak semua boleh bergaya dgn LUNA
.
.
KURUNG LUNA V.3 DENGAN HARGA MAMPU MILIK
.
.
💰HANYA RM109 SHJA
POSTAGE KAMI TANGGUNG 😱😱
.
BERMINAT??
PM/WA 👉 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious buyer only
📌No cancel Order
.
.
.
#kurunglunabybutikmuslimah #kurungluna3 #kurungluna #kurunglunamurah #koleksibajukurungbybutikmuslimah #santaijim #minikurungmurah #kurungmodenmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #jualanmurah #jualanhebat #weddingplanner #kerjakahwin #promosibajukurung #kurungseragam #cikguseo #malaysiaonlineshop #kurungsedondon #black #kurunglycranursingfriendly #kurunglycramurah
#TERBARU ‼️ #IRONLESS , GOJES DAN MENGANCAMM!!!. . KURUNG LUNA CANTIKK BAK HANGG!! YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI.. BATCH 1 & 2 DAH ABIS LICIN TAU 😱😱 MANA TAKNYA, LUNA BUAT UOLLS LEBIH GOJES GITEW💃🏻 SESUAI SGT KALAU PAKAI KE KENDURI KAHWIN, RAYA ATAU KEMANA SHJ...SURE NAMPAK CUN MELECUN 😍 #IRONLESS ..DAH SEMESTINYA SEMUA SUKA.. MUDAHKAN KERJA..JIMAT MS TAU💃 Stok sangat-sangat TERHAD❗❗ . ================ KURUNG LUNA V.3 ================ #rujukkatalogkurungluna3  . 💃🏻MATERIAL LYCRA BERKUALITI Tak panas, tak kecut, tak kedut,tahan lasak & lagi best, #IRONLESS ‼️ . 💃🏻POKET DI KANAN BAJU Memudahkan uolsss letak barang kecil seperti kunci dan duit.. best kannn 😘 . 💃🏻 NURSING & WUDHU FRIENDLY #LUNA  membantu ibu-ibu yang BF tau ‼️juga memudahkan uolss mengambil wudhu sbb material memeri...mudah nak singsing 😉 💃🏻 #PINGGANGGETAH  Haa... Jangan risau tau. Pinggang kain LUNA getah penuh...xde mslh sempit...ukuran tak regang ye.. pinggang kain blh regang lg lbih 4" 😍 . 💃🏻 SIZE S-XXXL #SAIZ  BESAR pun ada tau sampai 3xl.. kakak-kakak semua boleh bergaya dgn LUNA . . KURUNG LUNA V.3 DENGAN HARGA MAMPU MILIK . . 💰HANYA RM109 SHJA POSTAGE KAMI TANGGUNG 😱😱 . BERMINAT?? PM/WA 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . 📌Booking 24 jam 📌Serious buyer only 📌No cancel Order . . . #kurunglunabybutikmuslimah  #kurungluna3  #kurungluna  #kurunglunamurah  #koleksibajukurungbybutikmuslimah  #santaijim  #minikurungmurah  #kurungmodenmurah  #bajukurungmodenmurah  #bajukurungmurah  #kurungmurah  #jualanmurah  #jualanhebat  #weddingplanner  #kerjakahwin  #promosibajukurung  #kurungseragam  #cikguseo  #malaysiaonlineshop  #kurungsedondon  #black  #kurunglycranursingfriendly  #kurunglycramurah 
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan

#terapiinstagram #igmonsta #cikguseo  #sutrinalove #sayajual #sutrina #sutrinafoundation #sutrinaloosepowder #foundation #loosepowder  #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #organicmakeup #terapiinstagram #diwalisales  #sutrinaambassador #sutrinaagentkl #sutrinaagentpuchong #sutrinaambassador  #terapiinstagram #cikguseo #yearendsale #yearendsalesutrina #micellarwater #sutrinacyberjaya #sutrinakualalumpur #sutrinaklcc #sutrinaampang #sutrinamalaysia #bazarpaknil #cikguseo
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan #terapiinstagram  #igmonsta  #cikguseo   #sutrinalove  #sayajual  #sutrina  #sutrinafoundation  #sutrinaloosepowder  #foundation  #loosepowder   #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #organicmakeup  #terapiinstagram  #diwalisales   #sutrinaambassador  #sutrinaagentkl  #sutrinaagentpuchong  #sutrinaambassador  #terapiinstagram  #cikguseo  #yearendsale  #yearendsalesutrina  #micellarwater  #sutrinacyberjaya  #sutrinakualalumpur  #sutrinaklcc  #sutrinaampang  #sutrinamalaysia  #bazarpaknil  #cikguseo 
LIPSMATTE BGM 💋💋
.
Banyak kelebihan lipsmatte nie..
✔️lulusan KKM & HALAL
✔️tak hitamkan bibir
✔️tak keringkan bibir
✔️tahan lama tak perlu touch up
✔️ringan di bibir
✔️murah/jimat/produk berkesan
.
6 warna memukau..
.
Rm 30 / pcs
💄Cutie baby
💄Dreamy coral
💄Fantasy
💄Gossip girl
💄Romantic
💄Sexy Red
.

Berminat wasap 📲 011-33304916

#LipmatteBGM #BihangirlyMakeup 
#viral #VIRALbihangirlymakeup 
#tahanlamadibibir #merawatbibir
#ringandibibir #hargamurah
#yangpopular #yangcantik #cikguseo
#bazarpaknilmurah #BGMBEST
#lawakhambar #lipmattebgmbest #ninija
LIPSMATTE BGM 💋💋 . Banyak kelebihan lipsmatte nie.. ✔️lulusan KKM & HALAL ✔️tak hitamkan bibir ✔️tak keringkan bibir ✔️tahan lama tak perlu touch up ✔️ringan di bibir ✔️murah/jimat/produk berkesan . 6 warna memukau.. . Rm 30 / pcs 💄Cutie baby 💄Dreamy coral 💄Fantasy 💄Gossip girl 💄Romantic 💄Sexy Red . Berminat wasap 📲 011-33304916 #LipmatteBGM  #BihangirlyMakeup  #viral  #VIRALbihangirlymakeup  #tahanlamadibibir  #merawatbibir  #ringandibibir  #hargamurah  #yangpopular  #yangcantik  #cikguseo  #bazarpaknilmurah  #BGMBEST  #lawakhambar  #lipmattebgmbest  #ninija 
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan

#terapiinstagram #igmonsta #cikguseo  #sutrinalove #sayajual #sutrina #sutrinafoundation #sutrinaloosepowder #foundation #loosepowder  #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #organicmakeup #terapiinstagram #diwalisales  #sutrinaambassador #sutrinaagentkl #sutrinaagentpuchong #sutrinaambassador  #terapiinstagram #cikguseo #yearendsale #yearendsalesutrina #micellarwater #sutrinacyberjaya #sutrinakualalumpur #sutrinaklcc #sutrinaampang #sutrinamalaysia #bazarpaknil #cikguseo
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan #terapiinstagram  #igmonsta  #cikguseo   #sutrinalove  #sayajual  #sutrina  #sutrinafoundation  #sutrinaloosepowder  #foundation  #loosepowder   #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #organicmakeup  #terapiinstagram  #diwalisales   #sutrinaambassador  #sutrinaagentkl  #sutrinaagentpuchong  #sutrinaambassador  #terapiinstagram  #cikguseo  #yearendsale  #yearendsalesutrina  #micellarwater  #sutrinacyberjaya  #sutrinakualalumpur  #sutrinaklcc  #sutrinaampang  #sutrinamalaysia  #bazarpaknil  #cikguseo 
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan

#terapiinstagram #igmonsta #cikguseo  #sutrinalove #sayajual #sutrina #sutrinafoundation #sutrinaloosepowder #foundation #loosepowder  #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #organicmakeup #terapiinstagram #diwalisales  #sutrinaambassador #sutrinaagentkl #sutrinaagentpuchong #sutrinaambassador  #terapiinstagram #cikguseo #yearendsale #yearendsalesutrina #micellarwater #sutrinacyberjaya #sutrinakualalumpur #sutrinaklcc #sutrinaampang #sutrinamalaysia #bazarpaknil #cikguseo
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan #terapiinstagram  #igmonsta  #cikguseo   #sutrinalove  #sayajual  #sutrina  #sutrinafoundation  #sutrinaloosepowder  #foundation  #loosepowder   #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #organicmakeup  #terapiinstagram  #diwalisales   #sutrinaambassador  #sutrinaagentkl  #sutrinaagentpuchong  #sutrinaambassador  #terapiinstagram  #cikguseo  #yearendsale  #yearendsalesutrina  #micellarwater  #sutrinacyberjaya  #sutrinakualalumpur  #sutrinaklcc  #sutrinaampang  #sutrinamalaysia  #bazarpaknil  #cikguseo 
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan

#terapiinstagram #igmonsta #cikguseo  #sutrinalove #sayajual #sutrina #sutrinafoundation #sutrinaloosepowder #foundation #loosepowder  #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #organicmakeup #terapiinstagram #diwalisales  #sutrinaambassador #sutrinaagentkl #sutrinaagentpuchong #sutrinaambassador  #terapiinstagram #cikguseo #yearendsale #yearendsalesutrina #micellarwater #sutrinacyberjaya #sutrinakualalumpur #sutrinaklcc #sutrinaampang #sutrinamalaysia #bazarpaknil #cikguseo
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan #terapiinstagram  #igmonsta  #cikguseo   #sutrinalove  #sayajual  #sutrina  #sutrinafoundation  #sutrinaloosepowder  #foundation  #loosepowder   #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #organicmakeup  #terapiinstagram  #diwalisales   #sutrinaambassador  #sutrinaagentkl  #sutrinaagentpuchong  #sutrinaambassador  #terapiinstagram  #cikguseo  #yearendsale  #yearendsalesutrina  #micellarwater  #sutrinacyberjaya  #sutrinakualalumpur  #sutrinaklcc  #sutrinaampang  #sutrinamalaysia  #bazarpaknil  #cikguseo 
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan

#terapiinstagram #igmonsta #cikguseo  #sutrinalove #sayajual #sutrina #sutrinafoundation #sutrinaloosepowder #foundation #loosepowder  #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #organicmakeup #terapiinstagram #diwalisales  #sutrinaambassador #sutrinaagentkl #sutrinaagentpuchong #sutrinaambassador  #terapiinstagram #cikguseo #yearendsale #yearendsalesutrina #micellarwater #sutrinacyberjaya #sutrinakualalumpur #sutrinaklcc #sutrinaampang #sutrinamalaysia #bazarpaknil #cikguseo
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan #terapiinstagram  #igmonsta  #cikguseo   #sutrinalove  #sayajual  #sutrina  #sutrinafoundation  #sutrinaloosepowder  #foundation  #loosepowder   #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #organicmakeup  #terapiinstagram  #diwalisales   #sutrinaambassador  #sutrinaagentkl  #sutrinaagentpuchong  #sutrinaambassador  #terapiinstagram  #cikguseo  #yearendsale  #yearendsalesutrina  #micellarwater  #sutrinacyberjaya  #sutrinakualalumpur  #sutrinaklcc  #sutrinaampang  #sutrinamalaysia  #bazarpaknil  #cikguseo 
LIPSMATTE BGM 💋💋
.
Banyak kelebihan lipsmatte nie..
✔️lulusan KKM & HALAL
✔️tak hitamkan bibir
✔️tak keringkan bibir
✔️tahan lama tak perlu touch up
✔️ringan di bibir
✔️murah/jimat/produk berkesan
.
6 warna memukau..
.
Rm 30 / pcs
💄Cutie baby
💄Dreamy coral
💄Fantasy
💄Gossip girl
💄Romantic
💄Sexy Red
.

Berminat wasap 📲 011-33304916

#LipmatteBGM #BihangirlyMakeup 
#viral #VIRALbihangirlymakeup 
#tahanlamadibibir #merawatbibir
#ringandibibir #hargamurah
#yangpopular #yangcantik #cikguseo
#bazarpaknilmurah #BGMBEST
#lawakhambar #ninija
LIPSMATTE BGM 💋💋 . Banyak kelebihan lipsmatte nie.. ✔️lulusan KKM & HALAL ✔️tak hitamkan bibir ✔️tak keringkan bibir ✔️tahan lama tak perlu touch up ✔️ringan di bibir ✔️murah/jimat/produk berkesan . 6 warna memukau.. . Rm 30 / pcs 💄Cutie baby 💄Dreamy coral 💄Fantasy 💄Gossip girl 💄Romantic 💄Sexy Red . Berminat wasap 📲 011-33304916 #LipmatteBGM  #BihangirlyMakeup  #viral  #VIRALbihangirlymakeup  #tahanlamadibibir  #merawatbibir  #ringandibibir  #hargamurah  #yangpopular  #yangcantik  #cikguseo  #bazarpaknilmurah  #BGMBEST  #lawakhambar  #ninija 
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan

#terapiinstagram #igmonsta #cikguseo  #sutrinalove #sayajual #sutrina #sutrinafoundation #sutrinaloosepowder #foundation #loosepowder  #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #organicmakeup #terapiinstagram #diwalisales  #sutrinaambassador #sutrinaagentkl #sutrinaagentpuchong #sutrinaambassador  #terapiinstagram #cikguseo #yearendsale #yearendsalesutrina #micellarwater #sutrinacyberjaya #sutrinakualalumpur #sutrinaklcc #sutrinaampang #sutrinamalaysia #bazarpaknil #cikguseo
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan #terapiinstagram  #igmonsta  #cikguseo   #sutrinalove  #sayajual  #sutrina  #sutrinafoundation  #sutrinaloosepowder  #foundation  #loosepowder   #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #organicmakeup  #terapiinstagram  #diwalisales   #sutrinaambassador  #sutrinaagentkl  #sutrinaagentpuchong  #sutrinaambassador  #terapiinstagram  #cikguseo  #yearendsale  #yearendsalesutrina  #micellarwater  #sutrinacyberjaya  #sutrinakualalumpur  #sutrinaklcc  #sutrinaampang  #sutrinamalaysia  #bazarpaknil  #cikguseo 
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan

#terapiinstagram #igmonsta #cikguseo  #sutrinalove #sayajual #sutrina #sutrinafoundation #sutrinaloosepowder #foundation #loosepowder  #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #organicmakeup #terapiinstagram #diwalisales  #sutrinaambassador #sutrinaagentkl #sutrinaagentpuchong #sutrinaambassador  #terapiinstagram #cikguseo #yearendsale #yearendsalesutrina #micellarwater #sutrinacyberjaya #sutrinakualalumpur #sutrinaklcc #sutrinaampang #sutrinamalaysia #bazarpaknil #cikguseo
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan #terapiinstagram  #igmonsta  #cikguseo   #sutrinalove  #sayajual  #sutrina  #sutrinafoundation  #sutrinaloosepowder  #foundation  #loosepowder   #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #organicmakeup  #terapiinstagram  #diwalisales   #sutrinaambassador  #sutrinaagentkl  #sutrinaagentpuchong  #sutrinaambassador  #terapiinstagram  #cikguseo  #yearendsale  #yearendsalesutrina  #micellarwater  #sutrinacyberjaya  #sutrinakualalumpur  #sutrinaklcc  #sutrinaampang  #sutrinamalaysia  #bazarpaknil  #cikguseo 
LIPSMATTE BGM 💋💋
.
Banyak kelebihan lipsmatte nie..
✔️lulusan KKM & HALAL
✔️tak hitamkan bibir
✔️tak keringkan bibir
✔️tahan lama tak perlu touch up
✔️ringan di bibir
✔️murah/jimat/produk berkesan
.
8 warna memukau..
.
Rm 30 / pcs
💄Cutie baby
💄Dreamy coral
💄Fantasy
💄Gossip girl
💄Romantic
💄Sexy Red
. . 💄Lipmatte Limited Edition bgm (1box/2 WARNA ) -Nude Luve & Evouge 
RM 65 sahaja
.

Berminat wasap 📲 011-33304916

#LipmatteBGM #BihangirlyMakeup 
#viral #VIRALbihangirlymakeup 
#tahanlamadibibir #merawatbibir
#ringandibibir #hargamurah
#yangpopular #yangcantik #cikguseo
#bazarpaknilmurah #BGMBEST
#lawakhambar #lipmattebgmbest
LIPSMATTE BGM 💋💋 . Banyak kelebihan lipsmatte nie.. ✔️lulusan KKM & HALAL ✔️tak hitamkan bibir ✔️tak keringkan bibir ✔️tahan lama tak perlu touch up ✔️ringan di bibir ✔️murah/jimat/produk berkesan . 8 warna memukau.. . Rm 30 / pcs 💄Cutie baby 💄Dreamy coral 💄Fantasy 💄Gossip girl 💄Romantic 💄Sexy Red . . 💄Lipmatte Limited Edition bgm (1box/2 WARNA ) -Nude Luve & Evouge RM 65 sahaja . Berminat wasap 📲 011-33304916 #LipmatteBGM  #BihangirlyMakeup  #viral  #VIRALbihangirlymakeup  #tahanlamadibibir  #merawatbibir  #ringandibibir  #hargamurah  #yangpopular  #yangcantik  #cikguseo  #bazarpaknilmurah  #BGMBEST  #lawakhambar  #lipmattebgmbest 
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan

#terapiinstagram #igmonsta #cikguseo  #sutrinalove #sayajual #sutrina #sutrinafoundation #sutrinaloosepowder #foundation #loosepowder  #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #organicmakeup #terapiinstagram #diwalisales  #sutrinaambassador #sutrinaagentkl #sutrinaagentpuchong #sutrinaambassador  #terapiinstagram #cikguseo #yearendsale #yearendsalesutrina #micellarwater #sutrinacyberjaya #sutrinakualalumpur #sutrinaklcc #sutrinaampang #sutrinamalaysia #bazarpaknil #cikguseo
Di Sutrina kami menyediakan anda kosmetik yang dibuat daripada 100% bahan organik yang Premium. Kami percaya setiap insan dilahirkan dengan kecantikan yang pelbagai, kenapa perlu dicemari dengan bahan kimia yang sudah terbukti memudaratkan. Kami hasilkan Sutrina untuk mengekalkan kecantikan anda dengan menggunakan bahan organik yang tidak memudaratkan #terapiinstagram  #igmonsta  #cikguseo   #sutrinalove  #sayajual  #sutrina  #sutrinafoundation  #sutrinaloosepowder  #foundation  #loosepowder   #makeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #organicmakeup  #terapiinstagram  #diwalisales   #sutrinaambassador  #sutrinaagentkl  #sutrinaagentpuchong  #sutrinaambassador  #terapiinstagram  #cikguseo  #yearendsale  #yearendsalesutrina  #micellarwater  #sutrinacyberjaya  #sutrinakualalumpur  #sutrinaklcc  #sutrinaampang  #sutrinamalaysia  #bazarpaknil  #cikguseo 
⏺
.
🌹ROSE SOAP @ SABUN ROS🌹

Sabun Pembersih Wajah
(SABUN AJAIB)
.
- Ini adalah sabun herba
- Diperbuat daripada pati bunga ros @ mawar
- Tiada campuran bahan kimia
- Merupakan produk dari India
.
.
📌KEBAIKAN
.
- Membantu menghilangkan jerawat
- Menghilangkan bintik-bintik hitam di muka
- Menghilangkan lubang-lubang oleh jerawat dengan penggunaan selama setahun
- Menghilangkan kesan minyak yang berlebihan
- Menghapuskan panau
- Menghilangkan ruam
- Melindungi kulit dari kesan "sunburn"
- Menghilangkan gelung hitam di sekeliling mata
- Menghilangkan jeragat
- Mencerahkan kulit muka
- Produk ini bukan sahaja digunakan untuk muka malah ianya sesuai juga digunakan untuk sapuan diseluruh badan
- Produk ini tiada kesan sampingan
.
.
📌CARA PENGGUNAAN
.
- Basahkan muka dengan air. Kemudian sapukan sabun pada tangan dahulu sehingga menghasilkan banyak buih
- Sapukan ke seluruh muka dengan lembut "MASSAGE" dan urut perlahan-lahan sehingga 30 saat
- Bilas muka dengan air bersih
.
Digalakkan cuci muka sehingga 3 atau 4 kali sehari
.
.
Whatsapp 📲 0192843446
.
www.wasap.my/60192843446

#pinklady #rosebud #rosebudmagicsoap #sabunmuka #sabun #cantik #jerawat #hilangjerawat #jeragat #hilangjeragat #putih #flawless #glowing #awekmuda #bersih #wanitasihat #kulitbersih #hilangkusam #gebu #whitening #hilangparut #pikatsuami #idaman #menawan #kulitcantik #igshopmalaysia #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil
⏺ . 🌹ROSE SOAP @ SABUN ROS🌹 Sabun Pembersih Wajah (SABUN AJAIB) . - Ini adalah sabun herba - Diperbuat daripada pati bunga ros @ mawar - Tiada campuran bahan kimia - Merupakan produk dari India . . 📌KEBAIKAN . - Membantu menghilangkan jerawat - Menghilangkan bintik-bintik hitam di muka - Menghilangkan lubang-lubang oleh jerawat dengan penggunaan selama setahun - Menghilangkan kesan minyak yang berlebihan - Menghapuskan panau - Menghilangkan ruam - Melindungi kulit dari kesan "sunburn" - Menghilangkan gelung hitam di sekeliling mata - Menghilangkan jeragat - Mencerahkan kulit muka - Produk ini bukan sahaja digunakan untuk muka malah ianya sesuai juga digunakan untuk sapuan diseluruh badan - Produk ini tiada kesan sampingan . . 📌CARA PENGGUNAAN . - Basahkan muka dengan air. Kemudian sapukan sabun pada tangan dahulu sehingga menghasilkan banyak buih - Sapukan ke seluruh muka dengan lembut "MASSAGE" dan urut perlahan-lahan sehingga 30 saat - Bilas muka dengan air bersih . Digalakkan cuci muka sehingga 3 atau 4 kali sehari . . Whatsapp 📲 0192843446 . www.wasap.my/60192843446 #pinklady  #rosebud  #rosebudmagicsoap  #sabunmuka  #sabun  #cantik  #jerawat  #hilangjerawat  #jeragat  #hilangjeragat  #putih  #flawless  #glowing  #awekmuda  #bersih  #wanitasihat  #kulitbersih  #hilangkusam  #gebu  #whitening  #hilangparut  #pikatsuami  #idaman  #menawan  #kulitcantik  #igshopmalaysia  #cikguseo  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil 
••••••••••••••••••••••••••
RM55  RM55  RM55
(TAK TERMASUK POSTAGE)
•
🌸READY STOCK ITEM🌸
(TIADA PRE ODER‼️)
•
Mini Cat 3in1 set
✅backpack + pouch bag + slot card
✅FREE Bear
•
🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada)
Black
White
Pink
•
🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja)
(Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit)
❤️backpack 
24cm L x 10cm W x 30cm H
❤️handbag
24cm L  x 14cm H
❤️slot card
11cm L x 8cm H
•
🌸MATERIAL
Pu Leather
•

WHATSAPP 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #begrm20 #beglelong #slingbagmurah #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #bagpackrm20 #cikguseo
•••••••••••••••••••••••••• RM55 RM55 RM55 (TAK TERMASUK POSTAGE) • 🌸READY STOCK ITEM🌸 (TIADA PRE ODER‼️) • Mini Cat 3in1 set ✅backpack + pouch bag + slot card ✅FREE Bear • 🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada) Black White Pink • 🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja) (Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit) ❤️backpack 24cm L x 10cm W x 30cm H ❤️handbag 24cm L x 14cm H ❤️slot card 11cm L x 8cm H • 🌸MATERIAL Pu Leather • WHATSAPP 0174066335 #begmurah  #begmurahmalaysia  #begrm20  #beglelong  #slingbagmurah  #begmurah  #begmurahmalaysia  #begmampumilik  #bucketbagmurah  #bucketbagmurahmalaysia  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmurahmalaysia  #slingbagmalaysia  #begrm20  #lubukbegmurah  #bagpackmurah  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackrm25  #bagpackrm20  #cikguseo 
••••••••••••••••••••••••••
RM55  RM55  RM55
(TAK TERMASUK POSTAGE)
•
🌸READY STOCK ITEM🌸
(TIADA PRE ODER‼️)
•
Mini Cat 3in1 set
✅backpack + pouch bag + slot card
✅FREE Bear
•
🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada)
Black
White
Pink
•
🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja)
(Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit)
❤️backpack 
24cm L x 10cm W x 30cm H
❤️handbag
24cm L  x 14cm H
❤️slot card
11cm L x 8cm H
•
🌸MATERIAL
Pu Leather
•

WHATSAPP 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #begrm20 #beglelong #slingbagmurah #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #bagpackrm20 #cikguseo
•••••••••••••••••••••••••• RM55 RM55 RM55 (TAK TERMASUK POSTAGE) • 🌸READY STOCK ITEM🌸 (TIADA PRE ODER‼️) • Mini Cat 3in1 set ✅backpack + pouch bag + slot card ✅FREE Bear • 🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada) Black White Pink • 🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja) (Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit) ❤️backpack 24cm L x 10cm W x 30cm H ❤️handbag 24cm L x 14cm H ❤️slot card 11cm L x 8cm H • 🌸MATERIAL Pu Leather • WHATSAPP 0174066335 #begmurah  #begmurahmalaysia  #begrm20  #beglelong  #slingbagmurah  #begmurah  #begmurahmalaysia  #begmampumilik  #bucketbagmurah  #bucketbagmurahmalaysia  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmurahmalaysia  #slingbagmalaysia  #begrm20  #lubukbegmurah  #bagpackmurah  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackrm25  #bagpackrm20  #cikguseo 
••••••••••••••••••••••••••
RM55  RM55  RM55
(TAK TERMASUK POSTAGE)
•
🌸READY STOCK ITEM🌸
(TIADA PRE ODER‼️)
•
Mini Cat 3in1 set
✅backpack + pouch bag + slot card
✅FREE Bear
•
🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada)
Black
White
Pink
•
🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja)
(Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit)
❤️backpack 
24cm L x 10cm W x 30cm H
❤️handbag
24cm L  x 14cm H
❤️slot card
11cm L x 8cm H
•
🌸MATERIAL
Pu Leather
•

WHATSAPP 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #begrm20 #beglelong #slingbagmurah #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #bagpackrm20 #cikguseo
•••••••••••••••••••••••••• RM55 RM55 RM55 (TAK TERMASUK POSTAGE) • 🌸READY STOCK ITEM🌸 (TIADA PRE ODER‼️) • Mini Cat 3in1 set ✅backpack + pouch bag + slot card ✅FREE Bear • 🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada) Black White Pink • 🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja) (Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit) ❤️backpack 24cm L x 10cm W x 30cm H ❤️handbag 24cm L x 14cm H ❤️slot card 11cm L x 8cm H • 🌸MATERIAL Pu Leather • WHATSAPP 0174066335 #begmurah  #begmurahmalaysia  #begrm20  #beglelong  #slingbagmurah  #begmurah  #begmurahmalaysia  #begmampumilik  #bucketbagmurah  #bucketbagmurahmalaysia  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmurahmalaysia  #slingbagmalaysia  #begrm20  #lubukbegmurah  #bagpackmurah  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackrm25  #bagpackrm20  #cikguseo 
SET 
Harga: rm55
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL TOP : CREPE
MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

PALAZO
WAIST 30" 
HIP 38"
LENGTH 40"

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb
SET Harga: rm55 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL TOP : CREPE MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 38" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 29" PALAZO WAIST 30" HIP 38" LENGTH 40" WHATSAPP 0174066335 #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #cikguseo  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #terapiinstagram  #ajimaura  #tijmkb 
SET 
Harga: rm55
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL TOP : CREPE
MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

PALAZO
WAIST 30" 
HIP 38"
LENGTH 40"

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb
SET Harga: rm55 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL TOP : CREPE MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 38" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 29" PALAZO WAIST 30" HIP 38" LENGTH 40" WHATSAPP 0174066335 #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #cikguseo  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #terapiinstagram  #ajimaura  #tijmkb 
⭐TESTIMONY CUSTOMER⭐
.
🌻NOIR UV WHITE &
🌻AMARYLLIS SERUM .
.
Again and again, testimony  WOW untuk tatapan uolls. Semakin ramai wanita cantik bersama Noir dengan penggunaan yg konsisten akan mendapat wajah yg sihat, cantik dan glowing😍
.
.
p/s: Nak remind uolls bahawa apabila usia semakin meningkat, pemakaian serum sangat di perlukan.. .
.
Oppss.. jangan scroll dulu ya..jom tgk video saya sampai habis..😅
.
.
🌸Where Beauty Blossom🌸
.
.
WA 0162879438 for fast respond!
.
.
#noiruvwhite 
#amarylliserum 
#meiroseperfume 
#noirlips 
#produkviral 
#produklakukeras 
#bazaarpaknilmurah 
#cikguseo 
#ctdk 
#bisnesonline 
#onlineshop 
#instashop 
#malaysiaonlineshopping 
#nona 
#wanita 
#beauty 
#muamalaysia 
#kosmetic 
#neelofa 
#jomcantilk 
#jomflawless 
#gebugebas 
#uitm 
#politeknik 
#shahalam 
#sayagunasayajual
#emma_maebongofficial 
#ingatnoiringatmadammu 
#teamcikya
⭐TESTIMONY CUSTOMER⭐ . 🌻NOIR UV WHITE & 🌻AMARYLLIS SERUM . . Again and again, testimony WOW untuk tatapan uolls. Semakin ramai wanita cantik bersama Noir dengan penggunaan yg konsisten akan mendapat wajah yg sihat, cantik dan glowing😍 . . p/s: Nak remind uolls bahawa apabila usia semakin meningkat, pemakaian serum sangat di perlukan.. . . Oppss.. jangan scroll dulu ya..jom tgk video saya sampai habis..😅 . . 🌸Where Beauty Blossom🌸 . . WA 0162879438 for fast respond! . . #noiruvwhite  #amarylliserum  #meiroseperfume  #noirlips  #produkviral  #produklakukeras  #bazaarpaknilmurah  #cikguseo  #ctdk  #bisnesonline  #onlineshop  #instashop  #malaysiaonlineshopping  #nona  #wanita  #beauty  #muamalaysia  #kosmetic  #neelofa  #jomcantilk  #jomflawless  #gebugebas  #uitm  #politeknik  #shahalam  #sayagunasayajual  #emma_maebongofficial  #ingatnoiringatmadammu  #teamcikya 
Face wash kesukaan ramai! Bila pakai sekejap ja dah serap masuk kulit. Lembut ja kulit lepas bilas dengan air bersih.
.
Face wash buih dia lllllaaaaaagiiiii halus! Memang cepat sangat terserap masuk kulit.
.
Face wash ni sesuai untuk semua jenis kulit yang mudah sangat terbakar/sunburn!
.
Orang yang nak pergi Pulau, kena bawa siap-siap face wash ni. Sebab memang superb untuk sunburn.
.
Goncang-goncang, keluar buih! Gittuh. Besstttt!
.
Orang yang ada eczema, yang suka sangat kering tepi mulut tepi hidung tu, boleh guna face wash ni.
.
Orang yang kulit suka berminyak + sunburn pun digalakkan guna face wash.
.
Matured skin pun digalakkan guna face wash juga.
.
Sebab kelembapan yang dia tinggalkan dekat kulit lepas cuci muka tu memang tak akan dapat dimana-mana dah.
.
Lagi 1, kulit memang tak akan jadi cekang tau. Tidak mengelupaskan kulit dan paling penting tidak bertoksik.
.
Harga : Rm55
Harga diskaun : Rm43
50ml.
.
#bekasjerawat
#kulitkombinasi
#kulitsunburn
#kulittidakberminyak
#tiadaarahjodohkita
#gopaknil
#kulitberminyak
#jerawataktif
#purebysafiyyahosman 
#lafazkankalimahcintamu
#jerawatbatu 
#jerawatpasir 
#jerawatbernanah 
#kulitkering 
#sethadiah
#kulitsensitif 
#jeragat 
#kusam 
#sunburn
#masalahkulitmuka
#cikguseo
#hilangkanjerawat
#tiadatoxic
#Ajl32
#tiadabahankimia
#puncakalam
#kualaselangor 
#codjeram
#agentpurebySO
.
Face wash kesukaan ramai! Bila pakai sekejap ja dah serap masuk kulit. Lembut ja kulit lepas bilas dengan air bersih. . Face wash buih dia lllllaaaaaagiiiii halus! Memang cepat sangat terserap masuk kulit. . Face wash ni sesuai untuk semua jenis kulit yang mudah sangat terbakar/sunburn! . Orang yang nak pergi Pulau, kena bawa siap-siap face wash ni. Sebab memang superb untuk sunburn. . Goncang-goncang, keluar buih! Gittuh. Besstttt! . Orang yang ada eczema, yang suka sangat kering tepi mulut tepi hidung tu, boleh guna face wash ni. . Orang yang kulit suka berminyak + sunburn pun digalakkan guna face wash. . Matured skin pun digalakkan guna face wash juga. . Sebab kelembapan yang dia tinggalkan dekat kulit lepas cuci muka tu memang tak akan dapat dimana-mana dah. . Lagi 1, kulit memang tak akan jadi cekang tau. Tidak mengelupaskan kulit dan paling penting tidak bertoksik. . Harga : Rm55 Harga diskaun : Rm43 50ml. . #bekasjerawat  #kulitkombinasi  #kulitsunburn  #kulittidakberminyak  #tiadaarahjodohkita  #gopaknil  #kulitberminyak  #jerawataktif  #purebysafiyyahosman  #lafazkankalimahcintamu  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawatbernanah  #kulitkering  #sethadiah  #kulitsensitif  #jeragat  #kusam  #sunburn  #masalahkulitmuka  #cikguseo  #hilangkanjerawat  #tiadatoxic  #Ajl32  #tiadabahankimia  #puncakalam  #kualaselangor  #codjeram  #agentpurebySO  .
*SLEEPING BEG KEKABU* 
1) border sleeping bag kekabu 
2) sarung sleeping bag
3) 1 unit b.kepala bentuk special (cth : mickey/bunny/apple/ikan bawal n etc) *Details & Ukuran* 🌲Ukuran XL : 27" x 18"
🌲Isi kandungan : kekabu 100 %
🌲selimut berzip kiri & kanan
🌲selimut dgn jahitan 3D 🌲Material Sarung :
Kod 3- kain cotton 100%,
Kod 5- kain cotton baldu 
Kod 2,4,6,7- Japaness cotton ( lembut, sejuk dan tak berbulu)
🌲Sarung boleh di buka dan dinbasuh. Kekabu boleh di jemur

#ctdk
#mommytobe 
#sleepingbag 
#klinikbersalin #baranganbaby
#barangananak
#babyshark
#cikguseo 
#bazarpaknil 
#ajimaura
#sifucilik
#keperluananak 
#babycradle
#buaiviral 
#simanja
#kitajuara 
#majlisakikah 
#babysharkdoodoo 
#anak
#babycomel 
#anakku
*SLEEPING BEG KEKABU* 1) border sleeping bag kekabu 2) sarung sleeping bag 3) 1 unit b.kepala bentuk special (cth : mickey/bunny/apple/ikan bawal n etc) *Details & Ukuran* 🌲Ukuran XL : 27" x 18" 🌲Isi kandungan : kekabu 100 % 🌲selimut berzip kiri & kanan 🌲selimut dgn jahitan 3D 🌲Material Sarung : Kod 3- kain cotton 100%, Kod 5- kain cotton baldu Kod 2,4,6,7- Japaness cotton ( lembut, sejuk dan tak berbulu) 🌲Sarung boleh di buka dan dinbasuh. Kekabu boleh di jemur #ctdk  #mommytobe  #sleepingbag  #klinikbersalin  #baranganbaby  #barangananak  #babyshark  #cikguseo  #bazarpaknil  #ajimaura  #sifucilik  #keperluananak  #babycradle  #buaiviral  #simanja  #kitajuara  #majlisakikah  #babysharkdoodoo  #anak  #babycomel  #anakku 
“Lipbalm ni bagus sangat. Saya ni pengguna lipbalm yang mahal-mahal, tapi bila dah pakai lipbalm PbySO®, saya tak tukar yang lain dah.”- Didi, Melaka.
.
“Bibir saya dah tak berdarah lagi dah. Saya pakai setiap malam sebelum tidor. Saya suka.” - Afifah, Ipoh.
.
“Lipbalm ni la penyelamat. Bibir saya dah nampak pink pink dah. Tiap malam saya pakai!” - Kina, Seremban.
.
Hooyeeeeaaah! Best! Siapa yang dah guna memang tau la macamana bestnya. Ringan di bibir & bibir kekal lembap lebih dari 8jam.
.
Bahan yang digunakan, Beeswax, Honey, Shea Butter, Stevia, Vit-E Oil, Sweet Almond Oil, Virgin Avocado Oil.
.
Selamat.
Tidak buat bibir jadi kering & menggelupas.
Bebas dari bahan kimia merbahaya & beracun.
Tidak bersifat menghakis kulit.
.
Harga retail : Rm28 (5ml)
Harga % : Rm20 (5ml)
.

#bibirkering
#kulitkombinasi
#bibirhitam
#bibirhitammerokok
#produknatural
#gegarvaganza2017
#lafazkankalimahcintamu
#setpenjagaanbibir
#sethantaran
#scrubbibir
#purebysafiyyahosman 
#kesanlipstick
#buangkulitmati
#bibirmerahnature
#melembabkanbibir
#blushernature
#sethadiah
#jeragat 
#kusam 
#bibirgelap
#masalahkulitmuka
#cikguseo
#instaboomakademik
#tiadatoxic
#AJL32
#tiadabahankimia
#codpuncakalam
#kualaselangor 
#jeram
#agentPurebySO
“Lipbalm ni bagus sangat. Saya ni pengguna lipbalm yang mahal-mahal, tapi bila dah pakai lipbalm PbySO®, saya tak tukar yang lain dah.”- Didi, Melaka. . “Bibir saya dah tak berdarah lagi dah. Saya pakai setiap malam sebelum tidor. Saya suka.” - Afifah, Ipoh. . “Lipbalm ni la penyelamat. Bibir saya dah nampak pink pink dah. Tiap malam saya pakai!” - Kina, Seremban. . Hooyeeeeaaah! Best! Siapa yang dah guna memang tau la macamana bestnya. Ringan di bibir & bibir kekal lembap lebih dari 8jam. . Bahan yang digunakan, Beeswax, Honey, Shea Butter, Stevia, Vit-E Oil, Sweet Almond Oil, Virgin Avocado Oil. . Selamat. Tidak buat bibir jadi kering & menggelupas. Bebas dari bahan kimia merbahaya & beracun. Tidak bersifat menghakis kulit. . Harga retail : Rm28 (5ml) Harga % : Rm20 (5ml) . #bibirkering  #kulitkombinasi  #bibirhitam  #bibirhitammerokok  #produknatural  #gegarvaganza2017  #lafazkankalimahcintamu  #setpenjagaanbibir  #sethantaran  #scrubbibir  #purebysafiyyahosman  #kesanlipstick  #buangkulitmati  #bibirmerahnature  #melembabkanbibir  #blushernature  #sethadiah  #jeragat  #kusam  #bibirgelap  #masalahkulitmuka  #cikguseo  #instaboomakademik  #tiadatoxic  #AJL32  #tiadabahankimia  #codpuncakalam  #kualaselangor  #jeram  #agentPurebySO 
Tag someone you'd do this with 🕺💃❤
Song 🎶: "Perfect" - by Ed Sheeran
.
.
.
#tagbae #tagsomeone #taglove #dancingqueen #sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #begmurah #clutchbag #clutchbegmalaysia #jammurah #sayajualjam
Muahhhhh 💋💋💋
Are you ready girlsss????? Cominggg soooo soon
Muahhhhh 💋💋💋 Are you ready girlsss????? Cominggg soooo soon
BAWAL ANGGUN
RM 29
Postage:
RM8 SM / RM12 SS
.
😍 Material Top dari High Quality Dull Satin
😍 Dihiasi Batu batu tabur
😍 Bidang 45"
😍 Mudah Bentuk
😍 Tidak Panas
.
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
 #tudungmurah #tudungcantik #bawalmurah #bawalcantik #bawalanggun #bawalviral #fesyenterkini #fashion #ladies #cantik #shopping #likeforfollow #love #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
BAWAL ANGGUN
RM 29
Postage:
RM8 SM / RM12 SS
.
😍 Material Top dari High Quality Dull Satin
😍 Dihiasi Batu batu tabur
😍 Bidang 45"
😍 Mudah Bentuk
😍 Tidak Panas
.
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
 #tudungmurah #tudungcantik #bawalmurah #bawalcantik #bawalanggun #bawalviral #fesyenterkini #fashion #ladies #cantik #shopping #likeforfollow #love #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
BAWAL ANGGUN
RM 29
Postage:
RM8 SM / RM12 SS
.
😍 Material Top dari High Quality Dull Satin
😍 Dihiasi Batu batu tabur
😍 Bidang 45"
😍 Mudah Bentuk
😍 Tidak Panas
.
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
 #tudungmurah #tudungcantik #bawalmurah #bawalcantik #bawalanggun #bawalviral #fesyenterkini #fashion #ladies #cantik #shopping #likeforfollow #love #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
BAWAL ANGGUN
RM 29
Postage:
RM8 SM / RM12 SS
.
😍 Material Top dari High Quality Dull Satin
😍 Dihiasi Batu batu tabur
😍 Bidang 45"
😍 Mudah Bentuk
😍 Tidak Panas
.
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
 #tudungmurah #tudungcantik #bawalmurah #bawalcantik #bawalanggun #bawalviral #fesyenterkini #fashion #ladies #cantik #shopping #likeforfollow #love #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
BAWAL ANGGUN
RM 29
Postage:
RM8 SM / RM12 SS
.
😍 Material Top dari High Quality Dull Satin
😍 Dihiasi Batu batu tabur
😍 Bidang 45"
😍 Mudah Bentuk
😍 Tidak Panas
.
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
 #tudungmurah #tudungcantik #bawalmurah #bawalcantik #bawalanggun #bawalviral #fesyenterkini #fashion #ladies #cantik #shopping #likeforfollow #love #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
Hasil Dari JutawanApps😱
.
Anda Bila Lagii? Takkan Tngk Je?😎 Berminat Nak Join Klik Link Dibawah👇
http://j.mp/2Gpz4nA
http://j.mp/2Gpz4nA
http://j.mp/2Gpz4nA

#KakiBisnes
#KakiPromote 
#KakiViral 
#KakiOnline
#bisnessonline 
#sabah 
#bisnessonlinemalaysia 
#incomelumayan
#eusahawan 
#tudungmurah 
#terlajaklaris 
#terapiinstagram 
#erezeki 
#sayajualonline
#uitm
#ukm 
#drazizanosman
#PartTime 
#bisnesDarirumah
#IncomeRm1kSeminggu
#bisnessurirumah
#robotcariduit
#cariduit
#komisentinggi
#bisnesonline
#peniaga
#bisnesmudah
#untungtinggi
#peniagaonline
#cikguseo
Hasil Dari JutawanApps😱 . Anda Bila Lagii? Takkan Tngk Je?😎 Berminat Nak Join Klik Link Dibawah👇 http://j.mp/2Gpz4nA http://j.mp/2Gpz4nA http://j.mp/2Gpz4nA #KakiBisnes  #KakiPromote  #KakiViral  #KakiOnline  #bisnessonline   #sabah   #bisnessonlinemalaysia   #incomelumayan  #eusahawan   #tudungmurah   #terlajaklaris   #terapiinstagram   #erezeki   #sayajualonline  #uitm  #ukm   #drazizanosman  #PartTime  #bisnesDarirumah  #IncomeRm1kSeminggu  #bisnessurirumah  #robotcariduit  #cariduit  #komisentinggi  #bisnesonline  #peniaga  #bisnesmudah  #untungtinggi  #peniagaonline  #cikguseo 
BAWAL ANGGUN
RM 29
Postage:
RM8 SM / RM12 SS
.
😍 Material Top dari High Quality Dull Satin
😍 Dihiasi Batu batu tabur
😍 Bidang 45"
😍 Mudah Bentuk
😍 Tidak Panas
.
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
 #tudungmurah #tudungcantik #bawalmurah #bawalcantik #bawalanggun #bawalviral #fesyenterkini #fashion #ladies #cantik #shopping #likeforfollow #love #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura
EKSAITED PERIOD KALI NI TAK ADA LANGSUNG SAKIT GULING-GULING 😊😘
.
.
#Assalamualaikum semua.
Alhamdulillah makin ramai yang serasi dengan kebaikkan gula.subur.strawberi .
.
Ada banyak lagi testimoni terbaru kak ila belum sempat update. Bz nawnaw lately nih 😭😊
.
.
Rujuk TESTIMONI : ⤵⤵⤵ .
@ubat.period.stoberi
@ubat.period.stoberi
@ubat.period.stoberi
.
.
 Wasap no kat atas okeyhhh 😊😘
EKSAITED PERIOD KALI NI TAK ADA LANGSUNG SAKIT GULING-GULING 😊😘 . . #Assalamualaikum  semua. Alhamdulillah makin ramai yang serasi dengan kebaikkan gula.subur.strawberi . . Ada banyak lagi testimoni terbaru kak ila belum sempat update. Bz nawnaw lately nih 😭😊 . . Rujuk TESTIMONI : ⤵⤵⤵ . @ubat.period.stoberi @ubat.period.stoberi @ubat.period.stoberi . . Wasap no kat atas okeyhhh 😊😘
SEMAKIN RINDU SEMAKIN SAYANG 😊😘 << swipe gambar >>
.
Salam rezeki rimbun buat semua.
Ramai juga yang wassap admin mengadu masalah ini :
.
.
💎 Suami menjauh - tiada mood bersama
💎 Susah nak tambah anak
💎 kerap alami masalah keguguran
💎 usia dah makin meningkat, suami nak baby baru
💎 ada masalah period, senggugut, keputihan
💎 tidak pernah hamil
💎 ada masalah cyst/fibroid/pcos
💎 pernah hamil luar rahim
💎 tiub ada sebelah jerr
.
.
Jangan berputus asa ya.
Sekarang ada cara mudah nak subur dengan selamat. 😊
.
.
JSP GOLD atau lebih dikenali sebagai gula.subur.strawberi sangat sesuai untuk wanita yang ada masalah seperti diatas dan membantu menjaga dalaman serta meningkatkan kesuburan 😍
.
.
ARJUNA GOLD pula untuk dalaman suami. Sesuai sangat untuk suami yang ada masalah :
👉🏻 Kekurangan sperma
👉🏻 Air mani cair / sedikit
👉🏻 Kerap letih ( faktor kerja tak menentu )
👉🏻 Sesuai utk lelaki yang ada masalah kencing manis
👉🏻 Sesuai untuk perokok
👉🏻 masalah mati pucuk
👉🏻 kurang teransang dll
.
.
Jom share masalah awak semua. Team kami sudi membantu. 👏🏻
.
.
Follow IG team Admin kami ya 👌
@nakbaby.2018
@nakbaby.2018
@ubat.period.stoberi
@ubat.period.stoberi
__________________________________
SEMAKIN RINDU SEMAKIN SAYANG 😊😘 << swipe gambar >> . Salam rezeki rimbun buat semua. Ramai juga yang wassap admin mengadu masalah ini : . . 💎 Suami menjauh - tiada mood bersama 💎 Susah nak tambah anak 💎 kerap alami masalah keguguran 💎 usia dah makin meningkat, suami nak baby baru 💎 ada masalah period, senggugut, keputihan 💎 tidak pernah hamil 💎 ada masalah cyst/fibroid/pcos 💎 pernah hamil luar rahim 💎 tiub ada sebelah jerr . . Jangan berputus asa ya. Sekarang ada cara mudah nak subur dengan selamat. 😊 . . JSP GOLD atau lebih dikenali sebagai gula.subur.strawberi sangat sesuai untuk wanita yang ada masalah seperti diatas dan membantu menjaga dalaman serta meningkatkan kesuburan 😍 . . ARJUNA GOLD pula untuk dalaman suami. Sesuai sangat untuk suami yang ada masalah : 👉🏻 Kekurangan sperma 👉🏻 Air mani cair / sedikit 👉🏻 Kerap letih ( faktor kerja tak menentu ) 👉🏻 Sesuai utk lelaki yang ada masalah kencing manis 👉🏻 Sesuai untuk perokok 👉🏻 masalah mati pucuk 👉🏻 kurang teransang dll . . Jom share masalah awak semua. Team kami sudi membantu. 👏🏻 . . Follow IG team Admin kami ya 👌 @nakbaby.2018 @nakbaby.2018 @ubat.period.stoberi @ubat.period.stoberi __________________________________
Assalamualaikum dan selamat malam semua. 
Sebelum tidur eloklah kita renungkan. Semoga diri ini menjadi hamba Allah yang lebih bertaqwa. 
Semoga kita dapat mencantik dan memperelok lagi akhlak kita insya Allah. 😉😊 . . . 
#hijabbyhanifa #shopee #longshawl #squarescarf #satinshawl #satinsilk #hijab #hijabfashion #night #sweetdreams #shawlcantik #tudungonline #sofearose #ootdfashion #ootdhijab #anaktudung #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahstyle #ajimaura #onlineshopping #pictureoftheday #instashop #aurainsta #igmashup #cikguseo #terapiinstagram #santaijim #nasihat
Assalamualaikum dan selamat malam semua. Sebelum tidur eloklah kita renungkan. Semoga diri ini menjadi hamba Allah yang lebih bertaqwa. Semoga kita dapat mencantik dan memperelok lagi akhlak kita insya Allah. 😉😊 . . . #hijabbyhanifa  #shopee  #longshawl  #squarescarf  #satinshawl  #satinsilk  #hijab  #hijabfashion  #night  #sweetdreams  #shawlcantik  #tudungonline  #sofearose  #ootdfashion  #ootdhijab  #anaktudung  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahstyle  #ajimaura  #onlineshopping  #pictureoftheday  #instashop  #aurainsta  #igmashup  #cikguseo  #terapiinstagram  #santaijim  #nasihat 
❤️Lengan + paha kecik
Seluar saiz 29 ------->> 27
.
.
🌹Mandi je
❤️Lengan + paha kecik Seluar saiz 29 ------->> 27 . . 🌹Mandi je
Dah mandi dgn mandian Red Bella ? 😍
.
Yg mengalami masalah usus lembap 3  hari sekali membuang
Masa mandi tu, gosok bahagian perut selama 2 3 minit
.
.
Pembuangan anda akan menjadi aktif semula
.
Yg buasir
.
Cuci bahagian berkenaan setiap kali mandi dan buang air besar dengan mandian Red Bella
.
Luka akan kecut dan tersentot masuk ke dalam balik
.
Dan
.
Tada lagi bau .
.

Eh tetiba plk mcm banyak sangat manfaat body wash kan
.

Ha bukan utk kurus je tau
Banyak lagi kebaikan lain
Dah mandi dgn mandian Red Bella ? 😍 . Yg mengalami masalah usus lembap 3 hari sekali membuang Masa mandi tu, gosok bahagian perut selama 2 3 minit . . Pembuangan anda akan menjadi aktif semula . Yg buasir . Cuci bahagian berkenaan setiap kali mandi dan buang air besar dengan mandian Red Bella . Luka akan kecut dan tersentot masuk ke dalam balik . Dan . Tada lagi bau . . Eh tetiba plk mcm banyak sangat manfaat body wash kan . Ha bukan utk kurus je tau Banyak lagi kebaikan lain
OFFER:RM80SEM/RM85SS
.
KURUNG FAZURA . .
🌸Material blouse moss crepe
🌸Material Skirt cotton strechable
🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian
🌸Tali dipinggang boleh diikat reben
🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah .
UKURAN

BLOUSE
BAHU 15.5"
PANJANG LENGAN 21.5"
KETIAK 18"
DADA 40"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 28"

SKIRT
PINGGANG 26"-34"
PINGGUL 36"-40"
LABUH 40" .
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS . KURUNG FAZURA . . 🌸Material blouse moss crepe 🌸Material Skirt cotton strechable 🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian 🌸Tali dipinggang boleh diikat reben 🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah . UKURAN BLOUSE BAHU 15.5" PANJANG LENGAN 21.5" KETIAK 18" DADA 40" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 28" SKIRT PINGGANG 26"-34" PINGGUL 36"-40" LABUH 40" . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS
.
KURUNG FAZURA . .
🌸Material blouse moss crepe
🌸Material Skirt cotton strechable
🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian
🌸Tali dipinggang boleh diikat reben
🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah .
UKURAN

BLOUSE
BAHU 15.5"
PANJANG LENGAN 21.5"
KETIAK 18"
DADA 40"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 28"

SKIRT
PINGGANG 26"-34"
PINGGUL 36"-40"
LABUH 40" .
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS . KURUNG FAZURA . . 🌸Material blouse moss crepe 🌸Material Skirt cotton strechable 🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian 🌸Tali dipinggang boleh diikat reben 🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah . UKURAN BLOUSE BAHU 15.5" PANJANG LENGAN 21.5" KETIAK 18" DADA 40" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 28" SKIRT PINGGANG 26"-34" PINGGUL 36"-40" LABUH 40" . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS
.
KURUNG FAZURA . .
🌸Material blouse moss crepe
🌸Material Skirt cotton strechable
🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian
🌸Tali dipinggang boleh diikat reben
🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah .
UKURAN

BLOUSE
BAHU 15.5"
PANJANG LENGAN 21.5"
KETIAK 18"
DADA 40"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 28"

SKIRT
PINGGANG 26"-34"
PINGGUL 36"-40"
LABUH 40" .
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS . KURUNG FAZURA . . 🌸Material blouse moss crepe 🌸Material Skirt cotton strechable 🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian 🌸Tali dipinggang boleh diikat reben 🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah . UKURAN BLOUSE BAHU 15.5" PANJANG LENGAN 21.5" KETIAK 18" DADA 40" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 28" SKIRT PINGGANG 26"-34" PINGGUL 36"-40" LABUH 40" . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
NAK CARI ORIGINAL SECONDHAND/ NEW IPHONE YG TGH BUAT PROMOSI ?? 🤔
.
SINI DINOS NAK SHARE 1 IG YG GILA GEMPAK. KORANG WAJIB FOLLOW RAPAT @iekasyafiqa_ipungmung | 100% TRUSTED SELLER. MEMANG MURAH IPHONE KAT SITU. OWNER DIA PUN PERAMAH🤓. ORANG SELANGOR/ KUALA TERENGGANU BOLEH WALK IN JE KEDAI DORANG. NAK COD PUN BOLEH 😍
.
ORANG SELAIN SELANGOR/ KUALA TERENGGANU JANGAN RISAU, DORG BOLEH POS IPHONE KORANG KALAU KORANG JAUH. SO MEMANG RUGI LA KALAU TAK FOLLOW @iekasyafiqa_ipungmung @iekasyafiqa_ipungmung @iekasyafiqa_ipungmung
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
#swapreviewmalaysia #supportmember #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline
NAK CARI ORIGINAL SECONDHAND/ NEW IPHONE YG TGH BUAT PROMOSI ?? 🤔 . SINI DINOS NAK SHARE 1 IG YG GILA GEMPAK. KORANG WAJIB FOLLOW RAPAT @iekasyafiqa_ipungmung | 100% TRUSTED SELLER. MEMANG MURAH IPHONE KAT SITU. OWNER DIA PUN PERAMAH🤓. ORANG SELANGOR/ KUALA TERENGGANU BOLEH WALK IN JE KEDAI DORANG. NAK COD PUN BOLEH 😍 . ORANG SELAIN SELANGOR/ KUALA TERENGGANU JANGAN RISAU, DORG BOLEH POS IPHONE KORANG KALAU KORANG JAUH. SO MEMANG RUGI LA KALAU TAK FOLLOW @iekasyafiqa_ipungmung @iekasyafiqa_ipungmung @iekasyafiqa_ipungmung 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . #swapreviewmalaysia  #supportmember  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #sayajualmurah  #bazarpaknik  #cikguseo  #terapiinstagram  #sayajual  #bazaronline 
NEW ARRIVAL‼‼‼
.
👖Jogger Army Baby👖
.
Seriously smart & cute sgt taw mommy ❤
Unisex boy girl boleh pakai 👧🏻👦🏻
Tali boleh adjust ✅ .
Available size:
3-6m,6-9m,9-12m,12-18m,18-24m
.
Rm29 shj untk pants ni mommy 😍😍😍
.
Boleh order melalui whatsapp 👇👇👇
www.wasap.my/60193913453
.
Atau grab 5% diskaun jika mommy shopping direct di website (masukkan DISCOUNT CODE "WARDROBEFORLOVE") 👇👇👇 www.wardrobeforlove.com
.
#wardrobeforlove #bajubaby #bajubudak #bajuanak #bajubabymurah #bajubudakmurah #bazaarpaknil #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #cikguseo #sayajual #sayajualmurah #sayajualbajubaby #sayajualbajubudak #raya2018 #barangbaby #kajang #bangi #serdang #cyberjaya #putrajaya #visitmyig #babyshop #kedaibabymalaysia #kedaibaby
NEW ARRIVAL‼‼‼ . 👖Jogger Army Baby👖 . Seriously smart & cute sgt taw mommy ❤ Unisex boy girl boleh pakai 👧🏻👦🏻 Tali boleh adjust ✅ . Available size: 3-6m,6-9m,9-12m,12-18m,18-24m . Rm29 shj untk pants ni mommy 😍😍😍 . Boleh order melalui whatsapp 👇👇👇 www.wasap.my/60193913453 . Atau grab 5% diskaun jika mommy shopping direct di website (masukkan DISCOUNT CODE "WARDROBEFORLOVE") 👇👇👇 www.wardrobeforlove.com . #wardrobeforlove  #bajubaby  #bajubudak  #bajuanak  #bajubabymurah  #bajubudakmurah  #bazaarpaknil  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropshipmalaysia  #dropshipdiperlukan  #cikguseo  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualbajubaby  #sayajualbajubudak  #raya2018  #barangbaby  #kajang  #bangi  #serdang  #cyberjaya  #putrajaya  #visitmyig  #babyshop  #kedaibabymalaysia  #kedaibaby 
Order & payment hari sama gambar di POST dapat diskaun RM5🤗
.
Onz ❌onz ?
.
💃STOCK BARU ❤️
💥Merecik Hawau💥
😲Kualiti terbaik, bukan cikai2 punya😒
.
🤗Pm untuk gambar details. Jangan takut admin friendly orangnya🤗
.
💯 gambar sebenar
.
Limited stock, so hurry up klik link di bio untuk order cepat
.
WALLET PANJANG
ANELLO
.
💵 Price : RM 40 SM, RM 45 SS
.
👌 Quality : Tip top macam dalam gambar 🙌
.
Berminat? Whatsapp 0174077943 .
Like, Follow & Tag kawan2 korang 😘

#sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #begmurah #clutchbag #clutchbegmalaysia
Order & payment hari sama gambar di POST dapat diskaun RM5🤗 . Onz ❌onz ? . 💃STOCK BARU ❤️ 💥Merecik Hawau💥 😲Kualiti terbaik, bukan cikai2 punya😒 . 🤗Pm untuk gambar details. Jangan takut admin friendly orangnya🤗 . 💯 gambar sebenar . Limited stock, so hurry up klik link di bio untuk order cepat . WALLET PANJANG ANELLO . 💵 Price : RM 40 SM, RM 45 SS . 👌 Quality : Tip top macam dalam gambar 🙌 . Berminat? Whatsapp 0174077943 . Like, Follow & Tag kawan2 korang 😘 #sayajualmurah  #bazarpaknik  #cikguseo  #terapiinstagram  #sayajual  #bazaronline  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #begmurah  #clutchbag  #clutchbegmalaysia 
YOUTH SKINCARE
.
.
➡Youth terbukti bebas 2,500 harmful chemicals
.
➡Selamat untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
.
➡Diuji oleh pakar dermatologi dan oftalmologi selama 8 tahun!
.
➡100% Vegan dan 100% Cruelty Free
.
.
Sayangi kulit anda dan jom dapatkan Youth 😉
.
Sangat berbaloi dengan harga nya
.
Nak dapatkan BEST PRICE jom whatsapp anis www.wasap.my/60179053292
.
@kedaivitaminsubangbestari 
@kedaivitaminsubangbestari 
@kedaivitaminsubangbestari .
.
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleebukitsubang #shakleedenaialam #shakleesubangperdana #shakleesubang #shakleepetalingjaya #shakleemalaysia #shaklee #shakleearadamansara #youth #youthskincare #youthskincareshaklee #shakleeyouth #skincare #skincareshaklee #pencucimuka #jerawatpudar #collagenshaklee #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram
YOUTH SKINCARE . . ➡Youth terbukti bebas 2,500 harmful chemicals . ➡Selamat untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif . ➡Diuji oleh pakar dermatologi dan oftalmologi selama 8 tahun! . ➡100% Vegan dan 100% Cruelty Free . . Sayangi kulit anda dan jom dapatkan Youth 😉 . Sangat berbaloi dengan harga nya . Nak dapatkan BEST PRICE jom whatsapp anis www.wasap.my/60179053292 . @kedaivitaminsubangbestari @kedaivitaminsubangbestari @kedaivitaminsubangbestari . . #shakleesubangbestari  #shakleesubangperdana  #shakleebukitsubang  #shakleedenaialam  #shakleesubangperdana  #shakleesubang  #shakleepetalingjaya  #shakleemalaysia  #shaklee  #shakleearadamansara  #youth  #youthskincare  #youthskincareshaklee  #shakleeyouth  #skincare  #skincareshaklee  #pencucimuka  #jerawatpudar  #collagenshaklee  #cikguseo  #ajimaura  #terapiinstagram 
Selamat malam semua.
. 
Sebelum tidur maafkan kesilapan orang lain terhadap kita..
. 
Moga hati kita tenang sentiasa. #amin 😊
.
#kurungmoden #byzararissa
_
Surfina navy blue available L dan XL only
Selamat malam semua. . Sebelum tidur maafkan kesilapan orang lain terhadap kita.. . Moga hati kita tenang sentiasa. #amin  😊 . #kurungmoden  #byzararissa  _ Surfina navy blue available L dan XL only
Haiii guys. Dah dinner ke ? Sambil rehat2 tu jom usya blouse kat ig sis. Kot ada yang berkenan di hati. Yang sis upload ni yang latest 😊

MATERIAL : CREPE

MEASUREMENT (INCH)
Bahu 14.5"
Dada 38"
Labuh 27"

HARGA :
RM40 PLUS POSTAGE

WS meera 018-3573775 or just click link on my bio or just leave a comment below😉

#blousecantikmurah #blouse #blouseplussizemurah #blousesinglet #blousesetmurah #erezeki #kemeja #terapiinstagram #ajimaura #youcanduit #dropshipdiperlukan #uum #unimap #uia #unikl #kpj #dropshipwantedmalaysia #wedding #onlineboutique #cikguseo #onlineshopping #freepostage #murah2 #muslimah
Haiii guys. Dah dinner ke ? Sambil rehat2 tu jom usya blouse kat ig sis. Kot ada yang berkenan di hati. Yang sis upload ni yang latest 😊 MATERIAL : CREPE MEASUREMENT (INCH) Bahu 14.5" Dada 38" Labuh 27" HARGA : RM40 PLUS POSTAGE WS meera 018-3573775 or just click link on my bio or just leave a comment below😉 #blousecantikmurah  #blouse  #blouseplussizemurah  #blousesinglet  #blousesetmurah  #erezeki  #kemeja  #terapiinstagram  #ajimaura  #youcanduit  #dropshipdiperlukan  #uum  #unimap  #uia  #unikl  #kpj  #dropshipwantedmalaysia  #wedding  #onlineboutique  #cikguseo  #onlineshopping  #freepostage  #murah2  #muslimah 
Bulan ni masih lg Promosi Collagen dan vitamin C..
Jom dptkn sekarang dgn CikYam..😘 #Repost @shaklee.tebrau 
SAHABAT BAIK KULIT ANDA
.
jom kita lihat fungsi #collagen dan juga #vitaminC ini..
.
Antara Manfaat Collagen Powder Shaklee:
.
🌸memperbaiki tekstur kulit wajah
🌸menghilangkan #kedutan
🌸#melembabkan kulit
🌸melindungi kulit dari radikal bebas
melicin dan melembutkan kulit
🌸menegang payu dara dan punggung
🌸mengurangkan #pigmentasi jeragat
🌸memberi tenaga
🌸membantu pola tidur
🌸mengurangkan parut degil & jenis berlubang
🌸memelihara #sendi
🌸mengecutkan jerawat
🌸menguatkan otot dan tulang
🌸menyokong baik pulih otot dari kecederaan otot dan tulang
.
.
 VITA C PLUS:
👉 Mengurangkan masalah kulit berminyak
👉 Mengurangkan #jerawat dan resdung
👉 Mengecutkan jerawat
👉 #Mencerahkan kulit dan memudarkan #parut jerawat
👉 Menguatkan sistem imun badan - antibodi
👉 Mengurangkan simptom demam dan selesema
👉 Mengurangkan #eczema
👉 Menglowingkan kulit
👉 Melembapkan kulit

Jom cantik sama2..😘
.
Whatsapp 012-7639236 .

www.wasap.my/60127639236
Trusted SID since 2012

#ShakleeTebrau 
#shakleemurah
#shakleereadystock
#shakleeJb
#santaijim
#cikguseo
#shakleeCod
#shakleejohorjaya
#shakleelarkin
#shakleepandan
#shakleepermasjaya
#pengedarshakleeanda
#sihatdancantiksemulajadi
#promocollagen
#promofebuari
#promovitaminc
#shakleeesp
Bulan ni masih lg Promosi Collagen dan vitamin C.. Jom dptkn sekarang dgn CikYam..😘 #Repost  @shaklee.tebrau SAHABAT BAIK KULIT ANDA . jom kita lihat fungsi #collagen  dan juga #vitaminC  ini.. . Antara Manfaat Collagen Powder Shaklee: . 🌸memperbaiki tekstur kulit wajah 🌸menghilangkan #kedutan  🌸#melembabkan  kulit 🌸melindungi kulit dari radikal bebas melicin dan melembutkan kulit 🌸menegang payu dara dan punggung 🌸mengurangkan #pigmentasi  jeragat 🌸memberi tenaga 🌸membantu pola tidur 🌸mengurangkan parut degil & jenis berlubang 🌸memelihara #sendi  🌸mengecutkan jerawat 🌸menguatkan otot dan tulang 🌸menyokong baik pulih otot dari kecederaan otot dan tulang . . VITA C PLUS: 👉 Mengurangkan masalah kulit berminyak 👉 Mengurangkan #jerawat  dan resdung 👉 Mengecutkan jerawat 👉 #Mencerahkan  kulit dan memudarkan #parut  jerawat 👉 Menguatkan sistem imun badan - antibodi 👉 Mengurangkan simptom demam dan selesema 👉 Mengurangkan #eczema  👉 Menglowingkan kulit 👉 Melembapkan kulit Jom cantik sama2..😘 . Whatsapp 012-7639236 . www.wasap.my/60127639236 Trusted SID since 2012 #ShakleeTebrau  #shakleemurah  #shakleereadystock  #shakleeJb  #santaijim  #cikguseo  #shakleeCod  #shakleejohorjaya  #shakleelarkin  #shakleepandan  #shakleepermasjaya  #pengedarshakleeanda  #sihatdancantiksemulajadi  #promocollagen  #promofebuari  #promovitaminc  #shakleeesp 
••••••••••••••••••••••••••
RM55  RM55  RM55
(TAK TERMASUK POSTAGE)
•
🌸READY STOCK ITEM🌸
(TIADA PRE ODER‼️)
•
Mini Cat 3in1 set
✅backpack + pouch bag + slot card
✅FREE Bear
•
🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada)
Black
White
Pink
•
🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja)
(Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit)
❤️backpack 
24cm L x 10cm W x 30cm H
❤️handbag
24cm L  x 14cm H
❤️slot card
11cm L x 8cm H
•
🌸MATERIAL
Pu Leather
•

WHATSAPP 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #begrm20 #beglelong #slingbagmurah #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #bagpackrm20 #cikguseo
•••••••••••••••••••••••••• RM55 RM55 RM55 (TAK TERMASUK POSTAGE) • 🌸READY STOCK ITEM🌸 (TIADA PRE ODER‼️) • Mini Cat 3in1 set ✅backpack + pouch bag + slot card ✅FREE Bear • 🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada) Black White Pink • 🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja) (Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit) ❤️backpack 24cm L x 10cm W x 30cm H ❤️handbag 24cm L x 14cm H ❤️slot card 11cm L x 8cm H • 🌸MATERIAL Pu Leather • WHATSAPP 0174066335 #begmurah  #begmurahmalaysia  #begrm20  #beglelong  #slingbagmurah  #begmurah  #begmurahmalaysia  #begmampumilik  #bucketbagmurah  #bucketbagmurahmalaysia  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmurahmalaysia  #slingbagmalaysia  #begrm20  #lubukbegmurah  #bagpackmurah  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackrm25  #bagpackrm20  #cikguseo 
••••••••••••••••••••••••••
RM55  RM55  RM55
(TAK TERMASUK POSTAGE)
•
🌸READY STOCK ITEM🌸
(TIADA PRE ODER‼️)
•
Mini Cat 3in1 set
✅backpack + pouch bag + slot card
✅FREE Bear
•
🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada)
Black
White
Pink
•
🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja)
(Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit)
❤️backpack 
24cm L x 10cm W x 30cm H
❤️handbag
24cm L  x 14cm H
❤️slot card
11cm L x 8cm H
•
🌸MATERIAL
Pu Leather
•

WHATSAPP 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #begrm20 #beglelong #slingbagmurah #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #bagpackrm20 #cikguseo
•••••••••••••••••••••••••• RM55 RM55 RM55 (TAK TERMASUK POSTAGE) • 🌸READY STOCK ITEM🌸 (TIADA PRE ODER‼️) • Mini Cat 3in1 set ✅backpack + pouch bag + slot card ✅FREE Bear • 🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada) Black White Pink • 🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja) (Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit) ❤️backpack 24cm L x 10cm W x 30cm H ❤️handbag 24cm L x 14cm H ❤️slot card 11cm L x 8cm H • 🌸MATERIAL Pu Leather • WHATSAPP 0174066335 #begmurah  #begmurahmalaysia  #begrm20  #beglelong  #slingbagmurah  #begmurah  #begmurahmalaysia  #begmampumilik  #bucketbagmurah  #bucketbagmurahmalaysia  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmurahmalaysia  #slingbagmalaysia  #begrm20  #lubukbegmurah  #bagpackmurah  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackrm25  #bagpackrm20  #cikguseo 
••••••••••••••••••••••••••
RM55  RM55  RM55
(TAK TERMASUK POSTAGE)
•
🌸READY STOCK ITEM🌸
(TIADA PRE ODER‼️)
•
Mini Cat 3in1 set
✅backpack + pouch bag + slot card
✅FREE Bear
•
🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada)
Black
White
Pink
•
🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja)
(Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit)
❤️backpack 
24cm L x 10cm W x 30cm H
❤️handbag
24cm L  x 14cm H
❤️slot card
11cm L x 8cm H
•
🌸MATERIAL
Pu Leather
•

WHATSAPP 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #begrm20 #beglelong #slingbagmurah #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #bagpackrm20 #cikguseo
•••••••••••••••••••••••••• RM55 RM55 RM55 (TAK TERMASUK POSTAGE) • 🌸READY STOCK ITEM🌸 (TIADA PRE ODER‼️) • Mini Cat 3in1 set ✅backpack + pouch bag + slot card ✅FREE Bear • 🌸COLOUR AVAILABLE (warna yang ada) Black White Pink • 🌸SIZE ITEM (saya copy supplr bagi saiz sahaja) (Anggaran Saiz Mungkin Ada Kesilapan Ukur Sedikit) ❤️backpack 24cm L x 10cm W x 30cm H ❤️handbag 24cm L x 14cm H ❤️slot card 11cm L x 8cm H • 🌸MATERIAL Pu Leather • WHATSAPP 0174066335 #begmurah  #begmurahmalaysia  #begrm20  #beglelong  #slingbagmurah  #begmurah  #begmurahmalaysia  #begmampumilik  #bucketbagmurah  #bucketbagmurahmalaysia  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagmurahmalaysia  #slingbagmalaysia  #begrm20  #lubukbegmurah  #bagpackmurah  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackmurahmalaysia  #bagpackrm25  #bagpackrm20  #cikguseo 
SET 
Harga: rm55
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL TOP : CREPE
MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

PALAZO
WAIST 30" 
HIP 38"
LENGTH 40"

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb
SET Harga: rm55 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL TOP : CREPE MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 38" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 29" PALAZO WAIST 30" HIP 38" LENGTH 40" WHATSAPP 0174066335 #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #cikguseo  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #terapiinstagram  #ajimaura  #tijmkb 
ADIDAS PEGASUS
BLACK WHITE

SIZE 41-45
RM100
ADIDAS PEGASUS BLACK WHITE SIZE 41-45 RM100
SET 
Harga: rm55
Pos rm10sm/rm15ss

MATERIAL TOP : CREPE
MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 15"
BUST 38"
ARMPIT 20"
SLEEVE 21"
LENGTH 29"

PALAZO
WAIST 30" 
HIP 38"
LENGTH 40"

WHATSAPP 0174066335

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb
SET Harga: rm55 Pos rm10sm/rm15ss MATERIAL TOP : CREPE MATERIAL BOTTOM : CREPE BUBBLE .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 38" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 29" PALAZO WAIST 30" HIP 38" LENGTH 40" WHATSAPP 0174066335 #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #utem  #uthm  #blouselabuh  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #cikguseo  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #terapiinstagram  #ajimaura  #tijmkb 
OFFER:RM80SEM/RM85SS
.
KURUNG FAZURA . .
🌸Material blouse moss crepe
🌸Material Skirt cotton strechable
🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian
🌸Tali dipinggang boleh diikat reben
🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah .
UKURAN

BLOUSE
BAHU 15.5"
PANJANG LENGAN 21.5"
KETIAK 18"
DADA 40"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 28"

SKIRT
PINGGANG 26"-34"
PINGGUL 36"-40"
LABUH 40" .
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS . KURUNG FAZURA . . 🌸Material blouse moss crepe 🌸Material Skirt cotton strechable 🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian 🌸Tali dipinggang boleh diikat reben 🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah . UKURAN BLOUSE BAHU 15.5" PANJANG LENGAN 21.5" KETIAK 18" DADA 40" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 28" SKIRT PINGGANG 26"-34" PINGGUL 36"-40" LABUH 40" . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS
.
KURUNG FAZURA . .🌸Material blouse moss crepe
🌸Material Skirt cotton strechable
🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian
🌸Tali dipinggang boleh diikat reben
🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah .
UKURAN

BLOUSE
BAHU 15.5"
PANJANG LENGAN 21.5"
KETIAK 18"
DADA 40"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 28"

SKIRT
PINGGANG 26"-34"
PINGGUL 36"-40"
LABUH 40" .
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS . KURUNG FAZURA . .🌸Material blouse moss crepe 🌸Material Skirt cotton strechable 🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian 🌸Tali dipinggang boleh diikat reben 🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah . UKURAN BLOUSE BAHU 15.5" PANJANG LENGAN 21.5" KETIAK 18" DADA 40" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 28" SKIRT PINGGANG 26"-34" PINGGUL 36"-40" LABUH 40" . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS
.
KURUNG FAZURA . 🌸Material blouse moss crepe
🌸Material Skirt cotton strechable
🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian
🌸Tali dipinggang boleh diikat reben
🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah .
UKURAN

BLOUSE
BAHU 15.5"
PANJANG LENGAN 21.5"
KETIAK 18"
DADA 40"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 28"

SKIRT
PINGGANG 26"-34"
PINGGUL 36"-40"
LABUH 40" .
_____________________
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers 
______________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

__NO URGENT ORDER.TQ_____ .
OFFER:RM80SEM/RM85SS . KURUNG FAZURA . 🌸Material blouse moss crepe 🌸Material Skirt cotton strechable 🌸Butang belakang baju memudahkan pemakaian 🌸Tali dipinggang boleh diikat reben 🌸Skirt mermaid cutt pinggang bergetah . UKURAN BLOUSE BAHU 15.5" PANJANG LENGAN 21.5" KETIAK 18" DADA 40" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 28" SKIRT PINGGANG 26"-34" PINGGUL 36"-40" LABUH 40" . _____________________ 💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ______________________. CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp 📲 +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9 __NO URGENT ORDER.TQ_____ .
ni RAHSIA yang tersembunyi tau.. Perasan tak kenapa IG kita bila Posting jer ada terus dapat LIKE, walhal dia tu bukan Follower kita pun..
kadang2 mereka Follow kita tak kira masa.

Rahsianya mereka guna Robot dan Robotlah membantu kerja-kerja mereka...
Dalam pasaran melambak ada, ada yang mahal dan murah.

Cheq Ana pun ada Robot, sebab cheq ni pemalas nak buat manual, kena Follow lah pastu dah maksimum 7500 Following kena buang satu persatu manalah ada masa nak buat macam tu.

Paling BEST Robot Cheq Ana ni paling murah dalam PASARAN bawah dari RM80 dan tiada bayaran bulanan dan paling SUPER BEST boleh buat banyak akaun tanpa charge >>TAMBAHAN<< Benda baik kena diKongsikan...klik sini ⤵⤵⤵
wasap cheq ana
 http://www.wasap.my/60
174363327

#kedahdarulaman #igmonsta #ejen01001 #akademibijakit #cikguseo #sabah 
#sarawak #versian2.0
ni RAHSIA yang tersembunyi tau.. Perasan tak kenapa IG kita bila Posting jer ada terus dapat LIKE, walhal dia tu bukan Follower kita pun.. kadang2 mereka Follow kita tak kira masa. Rahsianya mereka guna Robot dan Robotlah membantu kerja-kerja mereka... Dalam pasaran melambak ada, ada yang mahal dan murah. Cheq Ana pun ada Robot, sebab cheq ni pemalas nak buat manual, kena Follow lah pastu dah maksimum 7500 Following kena buang satu persatu manalah ada masa nak buat macam tu. Paling BEST Robot Cheq Ana ni paling murah dalam PASARAN bawah dari RM80 dan tiada bayaran bulanan dan paling SUPER BEST boleh buat banyak akaun tanpa charge >>TAMBAHAN<< Benda baik kena diKongsikan...klik sini ⤵⤵⤵ wasap cheq ana http://www.wasap.my/60 174363327 #kedahdarulaman  #igmonsta  #ejen01001  #akademibijakit  #cikguseo  #sabah  #sarawak  #versian2 .0
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow!
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung..
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket..
.
✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww.. CAMELIA BLOUSE BATCH 2 💰RM73 SM, RM75 SS  termasuk pos 📮 📲wasap nina ~ 01115261140

#blouse #blouselabuh #patuhsyariah  #wanita #remaja #kolej #pejabat #wanitabekerjaya
#blouselakukeras #assalamualaikum #selamatmalam #cikguseo
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN YG PERTAMA - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow! . ✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔ WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian bunga dan ranting menaikkan lagi seri blouse.. . ✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer . ✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung.. . ✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw! . ✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn . ✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket.. . ✔BOLEH LTK BATU SWAROVSKI SENDIRI-haaa yg ni kami x de tpi uolls boleh menaikkan seri blouse camelia dgn meletakkan batu swarovski sendiri..mesti lip lap giteww.. CAMELIA BLOUSE BATCH 2 💰RM73 SM, RM75 SS termasuk pos 📮 📲wasap nina ~ 01115261140 #blouse  #blouselabuh  #patuhsyariah  #wanita  #remaja  #kolej  #pejabat  #wanitabekerjaya  #blouselakukeras  #assalamualaikum  #selamatmalam  #cikguseo 
KURUNG DARWISYA 💰RM80 SM, RM85 SS termasuk pos 📮 🌸  Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt Material songket sulam
🌸 Lengan kembang dihiasi reben di tepi 🌸 Skirt Pinggang bergetah cutting mermaid

UKURAN

BAHU 16"
DADA 40"
KETIAK 16"
PINGGANG 36"
PANJANG LENGAN 22"
LABUH 27.5"

SKIRT
PINGGANG 28"-34"
PINGGUL 38"
LABUH 40" 📲wasap nina ~ 01115261140

#kurung #santai #anggun #bergaya #wanitabekerjaya #remaja #muslimahsejati #pelajar #remaja #ibubergaya #pejabat #cikguseo #assalamualaikum
KURUNG DARWISYA 💰RM80 SM, RM85 SS termasuk pos 📮 🌸 Blouse Material moss crepe 🌸 Skirt Material songket sulam 🌸 Lengan kembang dihiasi reben di tepi 🌸 Skirt Pinggang bergetah cutting mermaid UKURAN BAHU 16" DADA 40" KETIAK 16" PINGGANG 36" PANJANG LENGAN 22" LABUH 27.5" SKIRT PINGGANG 28"-34" PINGGUL 38" LABUH 40" 📲wasap nina ~ 01115261140 #kurung  #santai  #anggun  #bergaya  #wanitabekerjaya  #remaja  #muslimahsejati  #pelajar  #remaja  #ibubergaya  #pejabat  #cikguseo  #assalamualaikum 
MURAH ‼ MURAH ‼

BAJU YANG MURAH DAN SELESA DIPAKAI 😍
BOLEH BUAT DESIGN SENDIRI 🤙
__________________________________________
.
⚫KUALITI MEMANG CANTIK💥
⚫💯COTTON DAN LEMBUT
⚫HARGA PUN MURAH🔥
⚫TSHIRT LOGO PLAIN
.
---SHORT SLEEVE---
>>>>>>RM40<<<<<<
.
---LONG SLEEVE---
>>>>>RM50<<<<<
.
⚫SAIZ : XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL
⚫COLOUR : (BLACK/WHITE/GREY/MAROON/RED)
__________________________________________
.
🤗PM/WS UNTUK DEAL. JANGAN TAKUT ADMIN FRIENDLY ORANGNYA🤗
.
🙌 POSTAGE : ADMIN TANGGUNG / SS TAMBAH RM5

BERMINAT? WHATSAPP 0174077943 . ATAU KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER CEPAT

LIKE, FOLLOW & TAG KAWAN2 KORANG 😘

#bajumurah #bajutrending #bajuhipster #jualmurah #igersmalaya #hipstermalaya #bajutiptop #tshirtcantik #tshirtmurah #printtshirt #sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #matmotor #driftmalaysia #customtshirt #custommade #shortandlongsleeve #teamtshirt
MURAH ‼ MURAH ‼ BAJU YANG MURAH DAN SELESA DIPAKAI 😍 BOLEH BUAT DESIGN SENDIRI 🤙 __________________________________________ . ⚫KUALITI MEMANG CANTIK💥 ⚫💯COTTON DAN LEMBUT ⚫HARGA PUN MURAH🔥 ⚫TSHIRT LOGO PLAIN . ---SHORT SLEEVE--- >>>>>>RM40<<<<<< . ---LONG SLEEVE--- >>>>>RM50<<<<< . ⚫SAIZ : XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL ⚫COLOUR : (BLACK/WHITE/GREY/MAROON/RED) __________________________________________ . 🤗PM/WS UNTUK DEAL. JANGAN TAKUT ADMIN FRIENDLY ORANGNYA🤗 . 🙌 POSTAGE : ADMIN TANGGUNG / SS TAMBAH RM5 BERMINAT? WHATSAPP 0174077943 . ATAU KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER CEPAT LIKE, FOLLOW & TAG KAWAN2 KORANG 😘 #bajumurah  #bajutrending  #bajuhipster  #jualmurah  #igersmalaya  #hipstermalaya  #bajutiptop  #tshirtcantik  #tshirtmurah  #printtshirt  #sayajualmurah  #bazarpaknik  #cikguseo  #terapiinstagram  #sayajual  #bazaronline  #matmotor  #driftmalaysia  #customtshirt  #custommade  #shortandlongsleeve  #teamtshirt 
Seatle

I'm ur independent beauty consultant marykay

Nak k.nil consult skin korang dan nak test barang2 marykay?

Terus wassp no tu na😉😉 Nak try?

Jom wassap...k.nil advice.... 0124511856

Nak cantik JANGAN KEDEKUT

Nak gojes JANGAN BERKIRA

Nak awet muda JANGAN MALAS

Nak pinkish JANGAN MALAS TOUCH UP

Jom

Jom

Jom ..
.. #pemerahpipi 
#pipi 
#pipimerah 
#pipipink 
#pipipinkmurah 
#pipipinkblusher 
#pipipinkish 
#noradanish 
#neelofa 
#simplysiti 
#lofattah 
#hannahdelisha 
#loveumrphotographer 
#bazarpaknilmurah
#diskaun 
#agentmalaysia
#azizanosman 
#beautyconsultant_anil 
#marykay
#igmonsta
#cikguseo 
#produkviral
Seatle I'm ur independent beauty consultant marykay Nak k.nil consult skin korang dan nak test barang2 marykay? Terus wassp no tu na😉😉 Nak try? Jom wassap...k.nil advice.... 0124511856 Nak cantik JANGAN KEDEKUT Nak gojes JANGAN BERKIRA Nak awet muda JANGAN MALAS Nak pinkish JANGAN MALAS TOUCH UP Jom Jom Jom .. .. #pemerahpipi  #pipi  #pipimerah  #pipipink  #pipipinkmurah  #pipipinkblusher  #pipipinkish  #noradanish  #neelofa  #simplysiti  #lofattah  #hannahdelisha  #loveumrphotographer  #bazarpaknilmurah  #diskaun  #agentmalaysia  #azizanosman  #beautyconsultant_anil  #marykay  #igmonsta  #cikguseo  #produkviral 
Jom serlahkan keayuan dengan berbaju kurung, sopan bergaya dengan trend muslimah.
.
Special nya surfina ni sebab bila pakai dengan pants, boleh jadi blouse
_
Dusty Purple surfina available XL dan 2XL sahaja
.
#kurungmoden #byzararissa
Jom serlahkan keayuan dengan berbaju kurung, sopan bergaya dengan trend muslimah. . Special nya surfina ni sebab bila pakai dengan pants, boleh jadi blouse _ Dusty Purple surfina available XL dan 2XL sahaja . #kurungmoden  #byzararissa 
Tq dear... 5 kali repaet oder dari kita... last2 upgradekan Skincare ke Set melacep Skincare..😘😘😘
Bestnya dpt pakai set melacep skincare nie...
Hanya yang dah pakai jer tahu betapa KPOP nya kulit wajah kita di buatnya😘😘 #cikguseo #jeragathilang  #jeragatpudar #muamalaysia #muasarawak #muasabah #muakuching  #marykaykuching #sayajual #kamekjual
PROMOSI ON LAGI.. 💰 RM95 SM, RM105 SS termasuk pos 📮

2 SARUNG BANTAL 
2 SARUNG BANTAL PELOK 
1 COMFORTER
1 CADAR FITTED 180CMX200CMX25CM (MUAT QUEEN TILAM 30CM DAN FIT KING) 📲wasap nina ~ 01115261140

#tilamqueen #surirumah #sarungtilam #sarungbantal #ibu #rumah #assalamualaikum #selamatmalam #cikguseo
Order & payment hari sama gambar di POST dapat diskaun RM5🤗
.
Onz ❌onz ?
.
💃STOCK BARU ❤️
💥Merecik Hawau💥
😲Kualiti terbaik, bukan cikai2 punya😒
.
🤗Pm untuk gambar details. Jangan takut admin friendly orangnya🤗
.
💯 gambar sebenar
.
Limited stock, so hurry up klik link di bio untuk order cepat
.
WALLET PANJANG
ANELLO BLACK
.
💵 Price : RM 40 SM, RM 45 SS
.
👌 Quality : Tip top macam dalam gambar 🙌
.
Berminat? Whatsapp 0174077943 .
Like, Follow & Tag kawan2 korang 😘

#sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #begmurah #clutchbag #clutchbegmalaysia
Order & payment hari sama gambar di POST dapat diskaun RM5🤗 . Onz ❌onz ? . 💃STOCK BARU ❤️ 💥Merecik Hawau💥 😲Kualiti terbaik, bukan cikai2 punya😒 . 🤗Pm untuk gambar details. Jangan takut admin friendly orangnya🤗 . 💯 gambar sebenar . Limited stock, so hurry up klik link di bio untuk order cepat . WALLET PANJANG ANELLO BLACK . 💵 Price : RM 40 SM, RM 45 SS . 👌 Quality : Tip top macam dalam gambar 🙌 . Berminat? Whatsapp 0174077943 . Like, Follow & Tag kawan2 korang 😘 #sayajualmurah  #bazarpaknik  #cikguseo  #terapiinstagram  #sayajual  #bazaronline  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #begmurah  #clutchbag  #clutchbegmalaysia 
PLUS SIZE TOPS
RM70 FREE POSTAGE SM
POSTAGE SS +RM5 
TO ORDER WA 0137700177
⭐️
SIZE/SHOULDER/SLEEVE/BUST/LENGTH
6XL/55cm/62cm/134cm/81cm
6XL/21”/24”/52”/31”
⭐️
MATERIAL POLYESTER 
COLOUR YELLOW/LIGHT BROWN
⭐️
LIMITED STOCK
FIRST PAY FIRST SERVE
POST AT 11AM 
ON SUNDAY, TUESDAY, THURSDAY
⭐️
#plussize #plussizemalaysia #plussizefashion  #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #plussizedress #bajubesar #bajugemuk #bajuplussizemalaysia #dressplussize #plussizejeansmalaysia #seluarplussize #bazarpaknil #saizbesar #oversize #bigsizemalaysia #sayajualplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #uitm #um #bazaarpaknil #cikguseo #saizbesar #saizbesarmalaysia #bfshirtplussize #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia
PLUS SIZE TOPS RM70 FREE POSTAGE SM POSTAGE SS +RM5 TO ORDER WA 0137700177 ⭐️ SIZE/SHOULDER/SLEEVE/BUST/LENGTH 6XL/55cm/62cm/134cm/81cm 6XL/21”/24”/52”/31” ⭐️ MATERIAL POLYESTER COLOUR YELLOW/LIGHT BROWN ⭐️ LIMITED STOCK FIRST PAY FIRST SERVE POST AT 11AM ON SUNDAY, TUESDAY, THURSDAY ⭐️ #plussize  #plussizemalaysia  #plussizefashion  #plussizefashionmalaysia  #bajuplussize  #plussizedress  #bajubesar  #bajugemuk  #bajuplussizemalaysia  #dressplussize  #plussizejeansmalaysia  #seluarplussize  #bazarpaknil  #saizbesar  #oversize  #bigsizemalaysia  #sayajualplussize  #sayajualbajubesar  #sayajualseluarbesar  #sayajualbajuplussize  #sayajualseluarplussize  #uitm  #um  #bazaarpaknil  #cikguseo  #saizbesar  #saizbesarmalaysia  #bfshirtplussize  #bajusaizbesar  #bajusaizbesarmalaysia 
PLUS SIZE TOPS
RM75 FREE POSTAGE SM
POSTAGE SS +RM5 
TO ORDER WA 0137700177
⭐️
SIZE/SHOULDER/SLEEVE/BUST/LENGTH
4XL/53cm/56cm/132cm/74cm
4XL/20”/22”/51”/29”
⭐️
MATERIAL COTTON 
COLOUR BLACK
⭐️
LIMITED STOCK
FIRST PAY FIRST SERVE
POST AT 11AM 
ON SUNDAY, TUESDAY, THURSDAY
⭐️
#plussize #plussizemalaysia #plussizefashion  #plussizefashionmalaysia #bajuplussize #plussizedress #bajubesar #bajugemuk #bajuplussizemalaysia #dressplussize #plussizejeansmalaysia #seluarplussize #bazarpaknil #saizbesar #oversize #bigsizemalaysia #sayajualplussize #sayajualbajubesar #sayajualseluarbesar #sayajualbajuplussize #sayajualseluarplussize #uitm #um #bazaarpaknil #cikguseo #saizbesar #saizbesarmalaysia #bfshirtplussize #bajusaizbesar #bajusaizbesarmalaysia
PLUS SIZE TOPS RM75 FREE POSTAGE SM POSTAGE SS +RM5 TO ORDER WA 0137700177 ⭐️ SIZE/SHOULDER/SLEEVE/BUST/LENGTH 4XL/53cm/56cm/132cm/74cm 4XL/20”/22”/51”/29” ⭐️ MATERIAL COTTON COLOUR BLACK ⭐️ LIMITED STOCK FIRST PAY FIRST SERVE POST AT 11AM ON SUNDAY, TUESDAY, THURSDAY ⭐️ #plussize  #plussizemalaysia  #plussizefashion  #plussizefashionmalaysia  #bajuplussize  #plussizedress  #bajubesar  #bajugemuk  #bajuplussizemalaysia  #dressplussize  #plussizejeansmalaysia  #seluarplussize  #bazarpaknil  #saizbesar  #oversize  #bigsizemalaysia  #sayajualplussize  #sayajualbajubesar  #sayajualseluarbesar  #sayajualbajuplussize  #sayajualseluarplussize  #uitm  #um  #bazaarpaknil  #cikguseo  #saizbesar  #saizbesarmalaysia  #bfshirtplussize  #bajusaizbesar  #bajusaizbesarmalaysia