an online Instagram web viewer

#buangbuluroma medias

Photos

Dulu kulit biawak sekarang kulit bayi? 😱
.
Eh gurau jelahhhhh😜
.
Wahhh ni dia result #Organicwawawax setelah guna Wawa wax. Before ni dia cuba yang kena panaskan.
.
Then sana dia try yang cold wax,tu diaaa seronok katanya hingga ke akar & TAK SAKIT😱
.
.
phewww besh  besh nyaaa. Harga RM32.90 tapi berbaloi baloiπŸ˜‹.
.
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDERπŸ”Ό.
.
Sorry our stock very limited ya?πŸ™†πŸΎβ€β™€οΈsiapa cepat dia dapat.
.
#wawawaxampang#wawawaxkl #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
Dulu kulit biawak sekarang kulit bayi? 😱 . Eh gurau jelahhhhh😜 . Wahhh ni dia result #Organicwawawax  setelah guna Wawa wax. Before ni dia cuba yang kena panaskan. . Then sana dia try yang cold wax,tu diaaa seronok katanya hingga ke akar & TAK SAKIT😱 . . phewww besh besh nyaaa. Harga RM32.90 tapi berbaloi baloiπŸ˜‹. . . CLICK LINK IN BIO TO ORDERπŸ”Ό. . Sorry our stock very limited ya?πŸ™†πŸΎβ€β™€οΈsiapa cepat dia dapat. . #wawawaxampang #wawawaxkl  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Kekal anggun tanpa misai di bibir πŸ’ƒπŸΌ
.
.
Ramai customer datang jumpa aini merungut malu dengan misai di bibir.
.
Katanya macam lelaki,kawan kawan selalu gelakkan.nak cover guna makeup pon tak boleh.
.
.
Tapi lepas guna wawa wax phewwww terus bersih😍😍😍. Harga pon murah jaaa RM32.90 sahaja.
.
.
Nak cuba? CLICK LINK IN BIOπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό. @ 011-37448205
.
 Siapa cepat dia dapat! .
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang
#wawawaxkelantan
#wawawaxkotabharu#wawawaxshahalam #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma# πŸ“·:
Kekal anggun tanpa misai di bibir πŸ’ƒπŸΌ . . Ramai customer datang jumpa aini merungut malu dengan misai di bibir. . Katanya macam lelaki,kawan kawan selalu gelakkan.nak cover guna makeup pon tak boleh. . . Tapi lepas guna wawa wax phewwww terus bersih😍😍😍. Harga pon murah jaaa RM32.90 sahaja. . . Nak cuba? CLICK LINK IN BIOπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό. @ 011-37448205 . Siapa cepat dia dapat! . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxkelantan  #wawawaxkotabharu #wawawaxshahalam  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma # πŸ“·:
Kekal anggun tanpa misai di bibir πŸ’ƒπŸΌ
.
.
Ramai customer datang jumpa aini merungut malu dengan misai di bibir.
.
Katanya macam lelaki,kawan kawan selalu gelakkan.nak cover guna makeup pon tak boleh.
.
.
Tapi lepas guna wawa wax phewwww terus bersih😍😍😍. Harga pon murah jaaa RM32.90 sahaja.
.
.
Nak cuba? CLICK LINK IN BIOπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό.
.
 Siapa cepat dia dapat! .
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
Kekal anggun tanpa misai di bibir πŸ’ƒπŸΌ . . Ramai customer datang jumpa aini merungut malu dengan misai di bibir. . Katanya macam lelaki,kawan kawan selalu gelakkan.nak cover guna makeup pon tak boleh. . . Tapi lepas guna wawa wax phewwww terus bersih😍😍😍. Harga pon murah jaaa RM32.90 sahaja. . . Nak cuba? CLICK LINK IN BIOπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό. . Siapa cepat dia dapat! . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
TAHUKAH ANDA, kesan waxing akan tahan lebih lama sehingga 2 minggu ! .
.
Ini menunjukkan bahawa, kesan waxing membawa kpd pertumbuhan bulu yg lambat berbanding kita mencukur
.
.
Jadii, buat lah pilihan yg bijak sama ada mencukur atau berwaxing. Igt waxing, igt BeautyWax! BeautyWax berjaya membantu ramai wanita diluar sana memiliki kulit yg licin , halus & bebas bulu 😍😍😍😍
.
.
Tak percaya? Kami buktikan dgn feedback. Click #deewaxresult utk ketahui apa kata mereka πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
TAHUKAH ANDA, kesan waxing akan tahan lebih lama sehingga 2 minggu ! . . Ini menunjukkan bahawa, kesan waxing membawa kpd pertumbuhan bulu yg lambat berbanding kita mencukur . . Jadii, buat lah pilihan yg bijak sama ada mencukur atau berwaxing. Igt waxing, igt BeautyWax! BeautyWax berjaya membantu ramai wanita diluar sana memiliki kulit yg licin , halus & bebas bulu 😍😍😍😍 . . Tak percaya? Kami buktikan dgn feedback. Click #deewaxresult  utk ketahui apa kata mereka πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Bercadang untuk TRAVEL ESOK? .
Haaaa jom bercuti bersama Wawa Cold Wax sekarang!!!😘 Wawa cold wax memang sesuai untuk di bawa semasa percutian..lagi2 siapa yang nak pergi travel tu..πŸ™ˆ
.

Wawa cold wax sangat mudah dan tak perlu di panaskan..SAPU TEKAN TARIK sahaja anda sudah bebas dari bulu..Hanya 5minit kulit jadi licin dan gebu..πŸ˜˜πŸ™ˆπŸ˜
.
.
Yey sekarang Anda boleh berWawa bila2 masa dan di mana sahaja..
.
.
.
Please check @feedbackwax.aini dulu ya?
.
.
Yang nak order lekaih klik link di atasπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό
.
.
STOK & FREE GIFT dah TAK BANYAKKKKK!!!!!!! .
.
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
Bercadang untuk TRAVEL ESOK? . Haaaa jom bercuti bersama Wawa Cold Wax sekarang!!!😘 Wawa cold wax memang sesuai untuk di bawa semasa percutian..lagi2 siapa yang nak pergi travel tu..πŸ™ˆ . Wawa cold wax sangat mudah dan tak perlu di panaskan..SAPU TEKAN TARIK sahaja anda sudah bebas dari bulu..Hanya 5minit kulit jadi licin dan gebu..πŸ˜˜πŸ™ˆπŸ˜ . . Yey sekarang Anda boleh berWawa bila2 masa dan di mana sahaja.. . . . Please check @feedbackwax.aini dulu ya? . . Yang nak order lekaih klik link di atasπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό . . STOK & FREE GIFT dah TAK BANYAKKKKK!!!!!!! . . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Starting something new is a great accomplishment! Figure out what you want to try, and then go for it! :D
.
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #bodywaxmalaysia #telokpanglimagarang
KULIT LICIN TANPA BULU Dengan RM32.90 sahaja?
.
.
Phewww biar betul? RM32.90 boleh hilang kan segala bulu di seluruh badan?
.
.
Yang jenis naik motor tu, tak suka pakai legging, pastikan guna wawa ni ya? Andaikata kain terselak takdelah nangis tepi bucu kehkehek.
.
.
Siapa nak cuba? Maaf stock kami terhaddd sangat. Yang cepat kami kasi free gift ok?
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDER πŸ”Ό
 #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremoval#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma
KULIT LICIN TANPA BULU Dengan RM32.90 sahaja? . . Phewww biar betul? RM32.90 boleh hilang kan segala bulu di seluruh badan? . . Yang jenis naik motor tu, tak suka pakai legging, pastikan guna wawa ni ya? Andaikata kain terselak takdelah nangis tepi bucu kehkehek. . . Siapa nak cuba? Maaf stock kami terhaddd sangat. Yang cepat kami kasi free gift ok? . CLICK LINK IN BIO TO ORDER πŸ”Ό #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremoval #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma 
Good morning guys πŸ’›. Next pos 19/2 (Isnin) . Kali ni siapa yang purchase Beautywax akan dapat free gift 😘 .
_______________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Good morning guys πŸ’›. Next pos 19/2 (Isnin) . Kali ni siapa yang purchase Beautywax akan dapat free gift 😘 . _______________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
kenapa Candywax?
.
Candywax ni bukan boleh cabut bulu hingga akar jer 😝 tapi lambatkan proses tumbuh bulu dalam masa 3-6minggu taw uolls. Bulu naik lambat, tumbuh lagi halus pulak 😍😍
.
Kalau cukur atau guna cream hair removal, hanya buang bulu atas permukaan kulit je taw. Lepas cukur je, esok dah tumbuh misai, bulu ketiak lah, kaki lah. Hmmm πŸ˜• Tak sampai 2-3 hari, dah kena cukur balik kan? Pastu kulit jadi lagi lah gelap.
.
So, candywax ni best sangat sebab apa?
πŸ’ƒBulu naik lagi lambat (3-6minggu)
πŸ’ƒBulu tumbuh halus, tak naik kasar macam lepas cukur
πŸ’ƒKulit jadi cerah, gebu, halus lagi
.
Jom whatsapp Mylia cepat-cepat. KLIK JE LINK DEKAT BIO πŸ€—πŸ€—
Mylia bagi harga special punye taw πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹
.
#candywax 
#candywaxhologram
#waxingbulu
#hairremoval
#bakalpengantin
#buangbuluroma
#alatbuangbulu
#wawawax
#norahwax
#jellywax
#hardbeanwax
kenapa Candywax? . Candywax ni bukan boleh cabut bulu hingga akar jer 😝 tapi lambatkan proses tumbuh bulu dalam masa 3-6minggu taw uolls. Bulu naik lambat, tumbuh lagi halus pulak 😍😍 . Kalau cukur atau guna cream hair removal, hanya buang bulu atas permukaan kulit je taw. Lepas cukur je, esok dah tumbuh misai, bulu ketiak lah, kaki lah. Hmmm πŸ˜• Tak sampai 2-3 hari, dah kena cukur balik kan? Pastu kulit jadi lagi lah gelap. . So, candywax ni best sangat sebab apa? πŸ’ƒBulu naik lagi lambat (3-6minggu) πŸ’ƒBulu tumbuh halus, tak naik kasar macam lepas cukur πŸ’ƒKulit jadi cerah, gebu, halus lagi . Jom whatsapp Mylia cepat-cepat. KLIK JE LINK DEKAT BIO πŸ€—πŸ€— Mylia bagi harga special punye taw πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹ . #candywax  #candywaxhologram  #waxingbulu  #hairremoval  #bakalpengantin  #buangbuluroma  #alatbuangbulu  #wawawax  #norahwax  #jellywax  #hardbeanwax 
PRODUCT VIRAL πŸ‘».Rugi siapa tak jual WAWA  niπŸ‘».Untung sehari lebih RM300 tau.
.
.
Harini macam biasa Alhamdulillah Admin pos lebih 20  wawa wax lagi😍
.
 #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
PRODUCT VIRAL πŸ‘».Rugi siapa tak jual NORAH WAWA & CANDY niπŸ‘».Untung sehari lebih RM300 tau.
.
.
Harini macam biasa Alhamdulillah Admin pos lebih 20 wax lagi🌹.Setiap kali purchase,admin akan selit free gift,voucher less RM5. SO nak repeat memang murah sangattt!
.
Nak order? tekan num phone di bio ig atau whatsapp πŸ’’017-344-2695πŸ’’ cepat cepat.
.
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
PRODUCT VIRAL πŸ‘».Rugi siapa tak jual NORAH WAWA & CANDY niπŸ‘».Untung sehari lebih RM300 tau. . . Harini macam biasa Alhamdulillah Admin pos lebih 20 wax lagi🌹.Setiap kali purchase,admin akan selit free gift,voucher less RM5. SO nak repeat memang murah sangattt! . Nak order? tekan num phone di bio ig atau whatsapp πŸ’’017-344-2695πŸ’’ cepat cepat. . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Segalanya bermula dgn BeautyWax! .
.
BeautyWax mampu MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR hingga menyebabkan kulit bertambah HALUS, CERAH & BERSIH ! .
Ramuan kami khass utk mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif & boleh digunakan utk semua bahagian badan termasuk bahagian kemaluan ! .
.
Anda mahu nampak lebih seksi?? Pasti kan BeautyWax, baru lah seksi ! πŸ˜†πŸ˜†
.
Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 utk tempahan
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax #deewaxresult
Segalanya bermula dgn BeautyWax! . . BeautyWax mampu MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR hingga menyebabkan kulit bertambah HALUS, CERAH & BERSIH ! . Ramuan kami khass utk mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif & boleh digunakan utk semua bahagian badan termasuk bahagian kemaluan ! . . Anda mahu nampak lebih seksi?? Pasti kan BeautyWax, baru lah seksi ! πŸ˜†πŸ˜† . Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 utk tempahan . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax  #deewaxresult 
Balas mesej sepantas kilat! .
.
Minta ampun sangat banyak whatsapp masuk sempena PROMOSI CNY ni😫
.
Masing masing duk tanya pasai wawa wax. Biasa lah wawa ni tak perlu panaskan pon.
.
.
SAPU TEKAN & TARIK sahaja! .
Special CNY: βœ…free beg makeup.
βœ…free wet tissue antibactria dettol.
βœ…frew voucher less rm5.
.
.
Nak cuba? cepat spam ainiiiii! .
CLICK LINK IN BIO TO ORDER ya? πŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό
.
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
Balas mesej sepantas kilat! . . Minta ampun sangat banyak whatsapp masuk sempena PROMOSI CNY ni😫 . Masing masing duk tanya pasai wawa wax. Biasa lah wawa ni tak perlu panaskan pon. . . SAPU TEKAN & TARIK sahaja! . Special CNY: βœ…free beg makeup. βœ…free wet tissue antibactria dettol. βœ…frew voucher less rm5. . . Nak cuba? cepat spam ainiiiii! . CLICK LINK IN BIO TO ORDER ya? πŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Kekal anggun tanpa misai di bibir πŸ’ƒπŸΌ
.
.
Ramai customer datang jumpa aini merungut malu dengan misai di bibir.
.
Katanya macam lelaki,kawan kawan selalu gelakkan.nak cover guna makeup pon tak boleh.
.
.
Tapi lepas guna wawa wax phewwww terus bersih😍😍😍. Harga pon murah jaaa RM32.90 sahaja.
.
.
Nak cuba? CLICK LINK IN BIOπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό.
.
Maaf stok kami tinggal 18 sahaja ya? Siapa cepat dia dapat! .
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
Kekal anggun tanpa misai di bibir πŸ’ƒπŸΌ . . Ramai customer datang jumpa aini merungut malu dengan misai di bibir. . Katanya macam lelaki,kawan kawan selalu gelakkan.nak cover guna makeup pon tak boleh. . . Tapi lepas guna wawa wax phewwww terus bersih😍😍😍. Harga pon murah jaaa RM32.90 sahaja. . . Nak cuba? CLICK LINK IN BIOπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”ΌπŸ”Ό. . Maaf stok kami tinggal 18 sahaja ya? Siapa cepat dia dapat! . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Jum buang bulu tanpa rasa sakit ! .
Siapa yg kata waxing ni menyakitkan ? Tengok je MACAM sakit. Tp sbnrnya tak sakit pun lah πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Dah la tak sakit. Pastu dapat byk kebaikkan pulak tu ! 😍 bukan je setakat buang bulu kat badan, tetapi dpt menghaluskan & melicinkan kulit juga tauuu ! πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Haa best ke best ? Dgn daki daki melekat kat badan semua tertanggal. Tu yg kulit jadi makin putih tu πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Nak tunggu apa lagi ?? Jum dptkan BeautyWax skrg ! Hanya serendah RM28 FREE POSTAGE  shj. Whatsapp Dee 017 883 5763 .
Jum buang bulu tanpa rasa sakit ! . Siapa yg kata waxing ni menyakitkan ? Tengok je MACAM sakit. Tp sbnrnya tak sakit pun lah πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . . Dah la tak sakit. Pastu dapat byk kebaikkan pulak tu ! 😍 bukan je setakat buang bulu kat badan, tetapi dpt menghaluskan & melicinkan kulit juga tauuu ! πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . Haa best ke best ? Dgn daki daki melekat kat badan semua tertanggal. Tu yg kulit jadi makin putih tu πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Nak tunggu apa lagi ?? Jum dptkan BeautyWax skrg ! Hanya serendah RM28 FREE POSTAGE shj. Whatsapp Dee 017 883 5763 .
BeautyWax bukan sekadar mampu menanggalkan bulu HINGGA KE AKAR UMBI, tetapi juga mampu menjadikan kulit anda lebih HALUS, BERSIH & LICIN! .
Bulu yg akan tumbuh selepas menggunakan BeautyWax juga lebih SEDIKIT, HALUS & LAMBAT tidak sprti kita mencukur .
.
Nak kulit licin ? Jum dpatkan  BeautyWax segera! Jgn lupa whatsapp Dee skrg 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
BeautyWax bukan sekadar mampu menanggalkan bulu HINGGA KE AKAR UMBI, tetapi juga mampu menjadikan kulit anda lebih HALUS, BERSIH & LICIN! . Bulu yg akan tumbuh selepas menggunakan BeautyWax juga lebih SEDIKIT, HALUS & LAMBAT tidak sprti kita mencukur . . Nak kulit licin ? Jum dpatkan BeautyWax segera! Jgn lupa whatsapp Dee skrg 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
WawaWax ialah cold wax ! . .

Apa itu cold wax ? Coldwax ialah wax yg boleh digunakan tanpa perlu di panaskan ! .
.

Ianya sedia digunakan di mana shj, pada bila bila masa ! 😍😍😍
.
Best kann ?? Lebih cepat & sgt sgt mudah ! Anda berminat ? Hanya rm32.9 shj (exc. postage) whatsapp 017 883 5763
WawaWax ialah cold wax ! . . Apa itu cold wax ? Coldwax ialah wax yg boleh digunakan tanpa perlu di panaskan ! . . Ianya sedia digunakan di mana shj, pada bila bila masa ! 😍😍😍 . Best kann ?? Lebih cepat & sgt sgt mudah ! Anda berminat ? Hanya rm32.9 shj (exc. postage) whatsapp 017 883 5763
I have such productivity guilt that sometimes I feel bad for being tired?? Which is kind of ridiculous and totally unreasonable. ^^; So please don’t be like me and let yourself be tired! Our bodies and minds are only capable of so much!
.
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #bodywaxmalaysia #telokpanglimagarang
I have such productivity guilt that sometimes I feel bad for being tired?? Which is kind of ridiculous and totally unreasonable. ^^; So please don’t be like me and let yourself be tired! Our bodies and minds are only capable of so much! . . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #bodywaxmalaysia  #telokpanglimagarang 
Dari takut jadi berani lepas guna Candy ni😍😍😍.
.
.
Dulu masa tak beli duk tanya β€œSAKIT KE TAK?” .
Haaa ni namanya tak cuba tak tahu,tengok lepas guna? Dia bagi feedback β€œTAK SAKIT” .
.
Kan admin dah bebel wax ni tak sakit 😩😩.Korang je yang takut 🀭.hehe.
.
.
Nak cuba? Lekaih CLICK LINK IN BIO TO ORDER.πŸ”Ό
.
Special RAYA CINA :πŸ”½
1) free voucher less RM5.
2)free beg makeup.
3)free wet tissue antibac untuk lap lepas wax😍.
.
.
Best tak free gift kita? .
Jadi tunggu apa lagi? lekaihhhhh orderrrrr. STOK TAK BANYAK!!! .
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
Dari takut jadi berani lepas guna Candy ni😍😍😍. . . Dulu masa tak beli duk tanya β€œSAKIT KE TAK?” . Haaa ni namanya tak cuba tak tahu,tengok lepas guna? Dia bagi feedback β€œTAK SAKIT” . . Kan admin dah bebel wax ni tak sakit 😩😩.Korang je yang takut 🀭.hehe. . . Nak cuba? Lekaih CLICK LINK IN BIO TO ORDER.πŸ”Ό . Special RAYA CINA :πŸ”½ 1) free voucher less RM5. 2)free beg makeup. 3)free wet tissue antibac untuk lap lepas wax😍. . . Best tak free gift kita? . Jadi tunggu apa lagi? lekaihhhhh orderrrrr. STOK TAK BANYAK!!! . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
RAMAI YANG CONFUSE!
...
betul, ramai yang confuse antara SHAVING & WAXING! Dorang kata, sama jer kan buang bulu jugak.
...
SayangΒ², meh baca info dekat atas nie kejap, then nilai sendiri mana yang lebih best dan berkesan nak singkirkan bulus-bulus uolls tu.. πŸ˜„
...
Dah habis hadam, mai cari akak tau 😘
πŸ“²whatsapp AJHW ke 01133413940
πŸ“²whatsapp AJHW ke 01133413940
πŸ“²whatsapp AJHW ke 01133413940
...
#ajhw #ajhoneywax #honeywax #honeywaxhomemade #honeywaxmalaysia #pakarbuangbulu #buangbuluroma #buluroma #buluromalebat #buluketiak #buludada #misai #bulukaki #bikiniline #brazilianwax #wax #waxing #homespa #salon #ajimaura #terapiinstagram #madu #shaving #cukur #malaysia #kulitlicin #TeamYuna
RAMAI YANG CONFUSE! ... betul, ramai yang confuse antara SHAVING & WAXING! Dorang kata, sama jer kan buang bulu jugak. ... SayangΒ², meh baca info dekat atas nie kejap, then nilai sendiri mana yang lebih best dan berkesan nak singkirkan bulus-bulus uolls tu.. πŸ˜„ ... Dah habis hadam, mai cari akak tau 😘 πŸ“²whatsapp AJHW ke 01133413940 πŸ“²whatsapp AJHW ke 01133413940 πŸ“²whatsapp AJHW ke 01133413940 ... #ajhw  #ajhoneywax  #honeywax  #honeywaxhomemade  #honeywaxmalaysia  #pakarbuangbulu  #buangbuluroma  #buluroma  #buluromalebat  #buluketiak  #buludada  #misai  #bulukaki  #bikiniline  #brazilianwax  #wax  #waxing  #homespa  #salon  #ajimaura  #terapiinstagram  #madu  #shaving  #cukur  #malaysia  #kulitlicin  #TeamYuna 
KULIT LICIN TANPA BULU Dengan RM32.90 sahaja? .
.
Phewww biar betul? RM32.90 boleh hilang kan segala bulu di seluruh badan? .
.
Yang jenis naik motor tu,tak suka pakai legging,pastikan guna wawa ni ya? Andaikata kain terselak takdelah nangis tepi bucu kehkehek.
.
.
Siapa nak cuba? Maaf stock kami terhaddd sangat. Yang cepat kami kasi free gift ok? .
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDER πŸ”Ό
 #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
KULIT LICIN TANPA BULU Dengan RM32.90 sahaja? . . Phewww biar betul? RM32.90 boleh hilang kan segala bulu di seluruh badan? . . Yang jenis naik motor tu,tak suka pakai legging,pastikan guna wawa ni ya? Andaikata kain terselak takdelah nangis tepi bucu kehkehek. . . Siapa nak cuba? Maaf stock kami terhaddd sangat. Yang cepat kami kasi free gift ok? . . CLICK LINK IN BIO TO ORDER πŸ”Ό #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Nak kulit licin, bersih & lembut mcm kulit bayi ? 😍😍😍
.
.
Fungsi BeautyWax ialah  mencabut bulu di badan dgn berkesan seterusnya  mampu menjadikan kulit anda  licin, lembut & halus seperti bayi ! 🀀🀀
.
.
Bukan itu je, kulit anda juga menjadi semakin seksi. Dah takde hutan simpan di badan termasuk lah di kawasan tersembunyi πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Nak tahu lebih lanjut tentang BeautyWax? Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 .
.
Nak kulit licin, bersih & lembut mcm kulit bayi ? 😍😍😍 . . Fungsi BeautyWax ialah mencabut bulu di badan dgn berkesan seterusnya mampu menjadikan kulit anda licin, lembut & halus seperti bayi ! 🀀🀀 . . Bukan itu je, kulit anda juga menjadi semakin seksi. Dah takde hutan simpan di badan termasuk lah di kawasan tersembunyi πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ . Nak tahu lebih lanjut tentang BeautyWax? Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 . .
A little more somber advice, but just in case it can help some of you out there! It’s good to realize if someone isn’t willing to put in any effort towards you or your friendship.
A little more somber advice, but just in case it can help some of you out there! It’s good to realize if someone isn’t willing to put in any effort towards you or your friendship.
Stok Beautywax kali penutup warna hitam . Lagi handsome kal ini πŸ‘―β€β™€οΈ. Penutup ja warna lain tapi dia punya power still sama . RM28 sahaja and free postage 😍
______________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Stok Beautywax kali penutup warna hitam . Lagi handsome kal ini πŸ‘―β€β™€οΈ. Penutup ja warna lain tapi dia punya power still sama . RM28 sahaja and free postage 😍 ______________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
Been searching for an effective wax, that could wax all the hair and leave the skin silky smooth?
.
Why don’t you guys try Wawawax? πŸ˜‰ whatsapp me now for purchasing 017 883 5763 😘😘
Been searching for an effective wax, that could wax all the hair and leave the skin silky smooth? . Why don’t you guys try Wawawax? πŸ˜‰ whatsapp me now for purchasing 017 883 5763 😘😘
Hari ni Dee nak kongsi bahan yg ada dlm BeautyWax. Kandungan bahan yg ada dlm BeautyWax adalah 100% dari organik yg terdiri dari madu & lemon sebagai bahan utama kami .
.
Kenapa madu ? Tahukah anda madu mampu bertindak sbgai melicinkan, menghaluskan & mencerahkan kulit. Kemudian, kami campurkan sedikit dgn gula, supaya bertindak lebih lebih kuat utk melekat pada kulit & menarik bulu di badan
.
.
Lemon pulak, berfungsi utk buang sel sel mati yg ada pada kulit. Haa, yg menariknya lagi pasal Beautywax ni, kami hasilkannya sendiri fresh dari rumah tau ! Atau lebih dikenali org panggil homemade. Jadi, dijamin tiada bahan kimia lansung ! .
Ada jugak yg tanya, knp perlu panaskan ? Memang perlu panaskan sblm guna. Klu tidak, wax memang keras & susah utk digunakan. Wax menjadi keras hasil daripada campuran semua bahan di atas tadi. Utk menghasilkan wax sejujurnya bukan lah perkara yg senang πŸ˜… berpeluh akak duduk dapur jaga api & sebagainya. Suhu pun sgt panas tau 😬
.
.

Harap perkongsian ini dapat memberi sedikit infomasi kpd semua peminat BeautyWax. Terima kasih krn menyokong kami yg masih sekecil kuman dlm dunia online ni. Hihi. Love you lah ! 😘😘😘😘
.
.
Hari ni Dee nak kongsi bahan yg ada dlm BeautyWax. Kandungan bahan yg ada dlm BeautyWax adalah 100% dari organik yg terdiri dari madu & lemon sebagai bahan utama kami . . Kenapa madu ? Tahukah anda madu mampu bertindak sbgai melicinkan, menghaluskan & mencerahkan kulit. Kemudian, kami campurkan sedikit dgn gula, supaya bertindak lebih lebih kuat utk melekat pada kulit & menarik bulu di badan . . Lemon pulak, berfungsi utk buang sel sel mati yg ada pada kulit. Haa, yg menariknya lagi pasal Beautywax ni, kami hasilkannya sendiri fresh dari rumah tau ! Atau lebih dikenali org panggil homemade. Jadi, dijamin tiada bahan kimia lansung ! . Ada jugak yg tanya, knp perlu panaskan ? Memang perlu panaskan sblm guna. Klu tidak, wax memang keras & susah utk digunakan. Wax menjadi keras hasil daripada campuran semua bahan di atas tadi. Utk menghasilkan wax sejujurnya bukan lah perkara yg senang πŸ˜… berpeluh akak duduk dapur jaga api & sebagainya. Suhu pun sgt panas tau 😬 . . Harap perkongsian ini dapat memberi sedikit infomasi kpd semua peminat BeautyWax. Terima kasih krn menyokong kami yg masih sekecil kuman dlm dunia online ni. Hihi. Love you lah ! 😘😘😘😘 . .
Your attitude can change the outcome  of events in your life. πŸ’‘
Your attitude can change the outcome of events in your life. πŸ’‘
"Hi misai ! "Eh, misai pulak 🀣🀣🀣
.
Penat kan jadi bahan ejekkan ? Lagi sakit hati klu laki sendiri tak tgk muka kita sbb kita ni bermisai 😀😀
.
.
Jgn risau adik manis, ni Dee nak bgtau. BeautyWax jalan penyelesaian yg terbaik utk anda ! Lepas ni, dah takde lagi jadi bahan ejekkan & cik abang bertambah sayang. Pegi mana mana pun suami duk usung jee. Haa, seronok kan ?? .
.
Nak tahu lebih lanjut tentang cara penggunaan BeautyWax? meh whatsapp Dee 017 883 5763
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
"Hi misai ! "Eh, misai pulak 🀣🀣🀣 . Penat kan jadi bahan ejekkan ? Lagi sakit hati klu laki sendiri tak tgk muka kita sbb kita ni bermisai 😀😀 . . Jgn risau adik manis, ni Dee nak bgtau. BeautyWax jalan penyelesaian yg terbaik utk anda ! Lepas ni, dah takde lagi jadi bahan ejekkan & cik abang bertambah sayang. Pegi mana mana pun suami duk usung jee. Haa, seronok kan ?? . . Nak tahu lebih lanjut tentang cara penggunaan BeautyWax? meh whatsapp Dee 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Keep your important relationships (☺️❀️), but don't be afraid to let some go! It can hurt letting go of relationships, but it'll hurt more if you hold onto the ones that aren't good for you
.
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #bodywaxmalaysia #telokpanglimagarang
Keep your important relationships (☺️❀️), but don't be afraid to let some go! It can hurt letting go of relationships, but it'll hurt more if you hold onto the ones that aren't good for you . . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #bodywaxmalaysia  #telokpanglimagarang 
WELCOME NEW AGENT😍😍😍 PASIR PUTEH , KELANTAN

ore pasir puteh boleh direct pm sis Ayue Ayue Abdullah utk dptkan #aurawax professional Hair Removal :) Sis Ayue sdiri dah 2 kali #repeatorder tau awok2 puashati sgt sis ayue pakai aurawax ni..niat nk bantu org lain selesaikan masalah bulu roma lebat.best tau dpt share result dgn org lain.

so apa lagi org kelantan boleh direct wasap sis ayue..just klik www.wasap.my/60148003920/aurawax 
Rm40/set

#aurawax #organichairremoval #professionalhairremoval #buangbuluroma #cabuthinggaakar #saputarikcantik!
WELCOME NEW AGENT😍😍😍 PASIR PUTEH , KELANTAN ore pasir puteh boleh direct pm sis Ayue Ayue Abdullah utk dptkan #aurawax  professional Hair Removal :) Sis Ayue sdiri dah 2 kali #repeatorder  tau awok2 puashati sgt sis ayue pakai aurawax ni..niat nk bantu org lain selesaikan masalah bulu roma lebat.best tau dpt share result dgn org lain. so apa lagi org kelantan boleh direct wasap sis ayue..just klik www.wasap.my/60148003920/aurawax Rm40/set #aurawax  #organichairremoval  #professionalhairremoval  #buangbuluroma  #cabuthinggaakar  #saputarikcantik !
Get your Beautywax now just RM28 only and with free postage & free gift πŸ’›. Do whatsapp 0175519996 for your order πŸ’•.
_______________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Get your Beautywax now just RM28 only and with free postage & free gift πŸ’›. Do whatsapp 0175519996 for your order πŸ’•. _______________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
β€œHmm lecehnya nak waxing ni, dah lah lepas strip dia dah habis. Nak kena fikir kat mana pulak nak beli strip nya πŸ˜ͺ
.

Baik aku sambung bercukur jee β€œ
.

JAP! BERHENTI! 🀚🏻 .
.

Korang tahu tak, yang cotton strip kitaorg bekalkan boleh dibasuh dan digunakan kembali?Bestkan? πŸ€— lebih jimaat & sgt berbaloi! Hasil waxing pun, sgt sgt memuaskan hati πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» .
.

Jum whatsapp dee skrg 017 883 5763utk pembelian WawaWax πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Hanya rm32.9 shj (exc. postage) 😍😍😍 .
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #bodywaxmalaysia #telokpanglimagarang
β€œHmm lecehnya nak waxing ni, dah lah lepas strip dia dah habis. Nak kena fikir kat mana pulak nak beli strip nya πŸ˜ͺ . Baik aku sambung bercukur jee β€œ . JAP! BERHENTI! 🀚🏻 . . Korang tahu tak, yang cotton strip kitaorg bekalkan boleh dibasuh dan digunakan kembali?Bestkan? πŸ€— lebih jimaat & sgt berbaloi! Hasil waxing pun, sgt sgt memuaskan hati πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . . Jum whatsapp dee skrg 017 883 5763utk pembelian WawaWax πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Hanya rm32.9 shj (exc. postage) 😍😍😍 . . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #bodywaxmalaysia  #telokpanglimagarang 
Nak rasai waxing ala ala dekat spa ?? Haaa jum kita waxing home spa 😍😍😍
.
Lebih jimat, mudah & selamat tau ! πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Selamat mencubaaa πŸ™ˆ #deewaxingtips .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #ajimaura #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Nak rasai waxing ala ala dekat spa ?? Haaa jum kita waxing home spa 😍😍😍 . Lebih jimat, mudah & selamat tau ! πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Selamat mencubaaa πŸ™ˆ #deewaxingtips  . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #ajimaura  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
Anda bakal pengantin baru ?? ☺️☺️
.
.
Mcm mcm perasann nak jadi pengantin ni kan. Dah siap buat persiapan diri ? πŸ™ˆ
.
.

Haa ni nak bgtau. BeautyWax sedia membantu anda utk menghapuskan segala mcm bulu di badan ! Tampil lebih seksi di depan suami tercinta. Nak cakap byk byk segan pulak kan, hihi .
.
Jum kita borak panjang dekat whatsapp 017 883 5763
Anda bakal pengantin baru ?? ☺️☺️ . . Mcm mcm perasann nak jadi pengantin ni kan. Dah siap buat persiapan diri ? πŸ™ˆ . . Haa ni nak bgtau. BeautyWax sedia membantu anda utk menghapuskan segala mcm bulu di badan ! Tampil lebih seksi di depan suami tercinta. Nak cakap byk byk segan pulak kan, hihi . . Jum kita borak panjang dekat whatsapp 017 883 5763
Buang pisau cukur anda ! .
 Mencukur bukan jalan pintas utk buang bulu tp jalan pintas utk bulu tumbuh lebih byk ! 😱😱
.
.
Ye betul. Pisau cukur tak mampu buang bulu hingga ke akar. Sbb  tu lepas mencukur, bulu tumbuh lebih lebat & kasar 😩 .
Segera dptkan BeautyWax utk menghapuskan bulu di badan ! Pastinya  berkesan & sangatt berbaloi πŸ‘πŸ» ini kerana BeautyWax mampu mencabut bulu smpai ke akar ! 😱 serta dpt menjadikan kulit lebih haluss & lembut je😍😍
.
.
Tunggu apa lagi ? Jum dptkan skrg ! Hanya RM28 free postage utk 200g BeautyWax 😊 whatsapp Dee 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #ajimaura #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #deesritchifamily
Buang pisau cukur anda ! . Mencukur bukan jalan pintas utk buang bulu tp jalan pintas utk bulu tumbuh lebih byk ! 😱😱 . . Ye betul. Pisau cukur tak mampu buang bulu hingga ke akar. Sbb tu lepas mencukur, bulu tumbuh lebih lebat & kasar 😩 . Segera dptkan BeautyWax utk menghapuskan bulu di badan ! Pastinya berkesan & sangatt berbaloi πŸ‘πŸ» ini kerana BeautyWax mampu mencabut bulu smpai ke akar ! 😱 serta dpt menjadikan kulit lebih haluss & lembut je😍😍 . . Tunggu apa lagi ? Jum dptkan skrg ! Hanya RM28 free postage utk 200g BeautyWax 😊 whatsapp Dee 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #ajimaura  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #deesritchifamily 
It’s good to take responsibility for things you can control about yourself, but sometimes you also need to accept when things really were out of your control and blaming yourself is more harmful! .
It’s good to take responsibility for things you can control about yourself, but sometimes you also need to accept when things really were out of your control and blaming yourself is more harmful! .
Kenapa waxing semakin dikenali di Malaysia?
.

Ramai dah mula mencuba dan terus jatuh cinta 😍
.

Korang ni, bila lagi nak cuba?
.

Waxing ni sebenarnya lebih banyak kelebihan tau berbanding dengan bercukur
. 🌱Bulu tumbuh dlm tempoh 2 minggu hingga 2 bulan bergatung kepada lokasi waxing & hormon kita
. 🌱Tiada iritasi seperti rasa gatal-gatal atau tumbuh jerawat ( Kalau tumbuh adalah kerana anda tak follow basic step yg admin dah share 😏)
. 🌱Kulit halus dan lembut kerana bulu ditarik dari akar πŸ‘πŸ»
. 🌱Bulu tumbuh semakin halus 😎
.
Jadi, nak tggu apa lagi ?? Buang pisau cukur anda & berpindah lah Ke WawaWax! πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
Kenapa waxing semakin dikenali di Malaysia? . Ramai dah mula mencuba dan terus jatuh cinta 😍 . Korang ni, bila lagi nak cuba? . Waxing ni sebenarnya lebih banyak kelebihan tau berbanding dengan bercukur . 🌱Bulu tumbuh dlm tempoh 2 minggu hingga 2 bulan bergatung kepada lokasi waxing & hormon kita . 🌱Tiada iritasi seperti rasa gatal-gatal atau tumbuh jerawat ( Kalau tumbuh adalah kerana anda tak follow basic step yg admin dah share 😏) . 🌱Kulit halus dan lembut kerana bulu ditarik dari akar πŸ‘πŸ» . 🌱Bulu tumbuh semakin halus 😎 . Jadi, nak tggu apa lagi ?? Buang pisau cukur anda & berpindah lah Ke WawaWax! πŸ™ˆπŸ™ˆ . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 .
.
Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah,  bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp Dee utk pertanyaan lanjut ya .
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 . . Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah, bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp Dee utk pertanyaan lanjut ya .
Buat apa nak bayar beratus-ratus ke spa kalau anda boleh jimat?
.

Sekali tarik je dah terus licin semua bulu, unpama dapatkan khidmat professional 🀩
.

Paling penting, jimat masa dan wang & tenaga ☺️ hanya rm32.9 shj utk satu tube WawaWax! Whatsapp dee skrg 017 883 5763 . . 
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #coldwax
Buat apa nak bayar beratus-ratus ke spa kalau anda boleh jimat? . Sekali tarik je dah terus licin semua bulu, unpama dapatkan khidmat professional 🀩 . Paling penting, jimat masa dan wang & tenaga ☺️ hanya rm32.9 shj utk satu tube WawaWax! Whatsapp dee skrg 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #coldwax 
Dulu kulit biawak sekarang kulit bayi? 😱
.
Eh gurau jelahhhhh😜
.
Wahhh ni dia result #NaturalOrganicLovers setelah guna Wawa wax. Before ni dia cuba yang kena panaskan.
.
Then sana dia try yang cold wax,tu diaaa seronok katanya hingga ke akar & TAK SAKIT😱
.
.
phewww besh  besh nyaaa. Harga RM32.90 tapi berbaloi baloiπŸ˜‹.
.
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDERπŸ”Ό.
.
Sorry our stock very limited ya?πŸ™†πŸΎβ€β™€οΈsiapa cepat dia dapat.
.
wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
Dulu kulit biawak sekarang kulit bayi? 😱 . Eh gurau jelahhhhh😜 . Wahhh ni dia result #NaturalOrganicLovers  setelah guna Wawa wax. Before ni dia cuba yang kena panaskan. . Then sana dia try yang cold wax,tu diaaa seronok katanya hingga ke akar & TAK SAKIT😱 . . phewww besh besh nyaaa. Harga RM32.90 tapi berbaloi baloiπŸ˜‹. . . CLICK LINK IN BIO TO ORDERπŸ”Ό. . Sorry our stock very limited ya?πŸ™†πŸΎβ€β™€οΈsiapa cepat dia dapat. . wawawaxbangi#wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
BeautyWax sesuai digunakan utk semua orang termasuk lah ibu mengandung & mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif πŸ˜†πŸ˜†
.
Jadi, jum gunakan BeautyWax tanpa ragu utk menghapuskan bulu di badan! Bahan yg kami gunakan adalah 100% dari bahan organik πŸ€—
.
.
Tak percaya dgn keberkesanan BeautyWax? Click #deewaxresult utk lihat banyak testimoni berjaya πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Whatsapp utk pembelian  017 883 5763 .
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #ajimaura #buluketiak #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki  #aurainsta #igmashup #terapiinstagram #wawawax
BeautyWax sesuai digunakan utk semua orang termasuk lah ibu mengandung & mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif πŸ˜†πŸ˜† . Jadi, jum gunakan BeautyWax tanpa ragu utk menghapuskan bulu di badan! Bahan yg kami gunakan adalah 100% dari bahan organik πŸ€— . . Tak percaya dgn keberkesanan BeautyWax? Click #deewaxresult  utk lihat banyak testimoni berjaya πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Whatsapp utk pembelian 017 883 5763 . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #ajimaura  #buluketiak  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #aurainsta  #igmashup  #terapiinstagram  #wawawax 
Kerap guna pisau pencukur ? STOP ! Ia boleh merosakkan kulit anda . Jom bertukar ke BeautyWax . Hanya RM28 sahaja πŸ’•
_______________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Kerap guna pisau pencukur ? STOP ! Ia boleh merosakkan kulit anda . Jom bertukar ke BeautyWax . Hanya RM28 sahaja πŸ’• _______________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
So truee!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£ ada tak yg mcm ni jugak ? πŸ™ˆπŸ™ˆ
So truee!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£ ada tak yg mcm ni jugak ? πŸ™ˆπŸ™ˆ
CANDY BEATS SHAVER ! πŸ’ͺ🏻
.
.
WHY ?
.
CANDY does not only remove your hair from the roots, but also leaving your skin free from hair regrowth for 3 to 4 week. New hair growth will also appear thinner than before! 😍
.
.
SHAVING ?
.
Shaving make your hair grows out SO FAST and your skin become DARKER. Within 2 days, you need to shaving again. 😀
.
.
CLINK LINK IN BIO TO ORDER⬆️.
. 
View my feedback from customers at ✨
@feedbackwax_aini
.
.
STOK SANGAT TERHAD 😭
.
p/s: beli candy wax yang original je oke? Ada logo tau yang ori.
.
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
CANDY BEATS SHAVER ! πŸ’ͺ🏻 . . WHY ? . CANDY does not only remove your hair from the roots, but also leaving your skin free from hair regrowth for 3 to 4 week. New hair growth will also appear thinner than before! 😍 . . SHAVING ? . Shaving make your hair grows out SO FAST and your skin become DARKER. Within 2 days, you need to shaving again. 😀 . . CLINK LINK IN BIO TO ORDER⬆️. . View my feedback from customers at ✨ @feedbackwax_aini . . STOK SANGAT TERHAD 😭 . p/s: beli candy wax yang original je oke? Ada logo tau yang ori. . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Nak kulit licin ? Jum Beauty! .
Nak kulit bersih ? Jum Beauty! .
Nak kulit bebas bulu? Jum Beauty! .
Pokok pangkalnya semua Beauty! 😍😍😍 hebat kann? BeautyWax all in one ! Nak bersedia rasai kehangatan BeautyWax?? Jum whatsapp Dee 017 883 5763 .
.
 #hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma  #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #aurainsta #igmashup  #deesritchifamily
Nak kulit licin ? Jum Beauty! . Nak kulit bersih ? Jum Beauty! . Nak kulit bebas bulu? Jum Beauty! . Pokok pangkalnya semua Beauty! 😍😍😍 hebat kann? BeautyWax all in one ! Nak bersedia rasai kehangatan BeautyWax?? Jum whatsapp Dee 017 883 5763 . . #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #aurainsta  #igmashup  #deesritchifamily 
KULIT LICIN TANPA BULU Dengan RM32.90 sahaja? .
.
Phewww biar betul? RM32.90 boleh hilang kan segala bulu di seluruh badan? .
.
Yang jenis naik motor tu,tak suka pakai legging,pastikan guna wawa ni ya? Andaikata kain terselak takdelah nangis tepi bucu kehkehek.
.
.
Siapa nak cuba? Maaf stock kami terhaddd sangat. Yang cepat kami kasi free gift ok? .
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDER πŸ”Ό
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
KULIT LICIN TANPA BULU Dengan RM32.90 sahaja? . . Phewww biar betul? RM32.90 boleh hilang kan segala bulu di seluruh badan? . . Yang jenis naik motor tu,tak suka pakai legging,pastikan guna wawa ni ya? Andaikata kain terselak takdelah nangis tepi bucu kehkehek. . . Siapa nak cuba? Maaf stock kami terhaddd sangat. Yang cepat kami kasi free gift ok? . . CLICK LINK IN BIO TO ORDER πŸ”Ό . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Anda bakal pengantin baru ?? ☺️☺️
.
.
Mcm mcm perasann nak jadi pengantin ni kan. Dah siap buat persiapan diri ? πŸ™ˆ
.
.

Haa ni nak bgtau. WawaWax sedia membantu anda utk menghapuskan segala mcm bulu di badan ! Tampil lebih seksi di depan suami tercinta. Nak cakap byk byk segan pulak kan, hihi .
.
Jum kita borak panjang dekat whatsapp 017 883 5763
Anda bakal pengantin baru ?? ☺️☺️ . . Mcm mcm perasann nak jadi pengantin ni kan. Dah siap buat persiapan diri ? πŸ™ˆ . . Haa ni nak bgtau. WawaWax sedia membantu anda utk menghapuskan segala mcm bulu di badan ! Tampil lebih seksi di depan suami tercinta. Nak cakap byk byk segan pulak kan, hihi . . Jum kita borak panjang dekat whatsapp 017 883 5763
Happy lunch hour ! πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£
Happy lunch hour ! πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£
Been searching for an effective wax, that could wax all the hair and leave the skin silky smooth?
.
Why don’t you guys try Wawawax? πŸ˜‰
.
.
Whatsapp 017 883 5763
Been searching for an effective wax, that could wax all the hair and leave the skin silky smooth? . Why don’t you guys try Wawawax? πŸ˜‰ . . Whatsapp 017 883 5763
Knp BeautyWax yg terbaikk ?? .
Krn kesannya SEHEBAT RAWATAN DI SPA  yg mampu mencabut bulu hingga ke akar ! .
.
Anda tentukan sendiri ! Pegi spa dgn belanja yg mahal atau beautyWax hanya RM28 shj πŸ˜†
Knp BeautyWax yg terbaikk ?? . Krn kesannya SEHEBAT RAWATAN DI SPA yg mampu mencabut bulu hingga ke akar ! . . Anda tentukan sendiri ! Pegi spa dgn belanja yg mahal atau beautyWax hanya RM28 shj πŸ˜†
β€œDah cuba dekat kaki sepupu memang menjadi”.
.
.
waduh.Siapa yang kata candy wax ni tak berkesan? Meh sini Addmin rotan sikitπŸ˜‚
.
.
Cuba tengok kain wax tu.Sangat tebal dan wax tu tak kan melekit sebab wax tu tak tembus kain tu.
.
.
Best ke tak best? .
.
Nak cuba ke? Harga RM35 je free set waxing🀭.
.
CLICK LINK IN BIO TO ORDERπŸ”Ό
.
.
#wawawaxbangi#wawawaxkajang #wawawaxhululangat #wawawaxcheras #candywaxbangi #candywaxkajang #candywaxhululangat #alatbuangbulu#creambuangbuluorganik#hairremobal#wedding#bridal#ootd#mootd#organic#buangbulukaki#buangbulu #buangbuluroma#
β€œDah cuba dekat kaki sepupu memang menjadi”. . . waduh.Siapa yang kata candy wax ni tak berkesan? Meh sini Addmin rotan sikitπŸ˜‚ . . Cuba tengok kain wax tu.Sangat tebal dan wax tu tak kan melekit sebab wax tu tak tembus kain tu. . . Best ke tak best? . . Nak cuba ke? Harga RM35 je free set waxing🀭. . CLICK LINK IN BIO TO ORDERπŸ”Ό . . #wawawaxbangi #wawawaxkajang  #wawawaxhululangat  #wawawaxcheras  #candywaxbangi  #candywaxkajang  #candywaxhululangat  #alatbuangbulu #creambuangbuluorganik #hairremobal #wedding #bridal #ootd #mootd #organic #buangbulukaki #buangbulu  #buangbuluroma #
Good morning & have a good day! 🌸🌸
Good morning & have a good day! 🌸🌸
BEAUTYWAX HAIR REMOVAL: .
βœ”οΈremoves hair directly from the roots
βœ”οΈtakes a longer time for hair to grow again- anywhere from 2-4weeks .
βœ”οΈthe skin is saved from their damaging effect .
βœ”οΈThe hair that grows after waxing is of a finer and softer variety, not rough and hard as after shaving
βœ”οΈWaxing leaves the skin soft,smooth and rejuvenated
.
βœ”οΈNO CHEMICAL & 100% NATURAL

Grab your own now people! As low as RM28 with  FREE POSTAGE! πŸ˜‹πŸ˜‹ .
Whatsapp:
πŸ“² 017 883 5763
πŸ“² 017 883 5763 .
πŸ“² 017 883 5763
πŸ“² 017 883 5763
BEAUTYWAX HAIR REMOVAL: . βœ”οΈremoves hair directly from the roots βœ”οΈtakes a longer time for hair to grow again- anywhere from 2-4weeks . βœ”οΈthe skin is saved from their damaging effect . βœ”οΈThe hair that grows after waxing is of a finer and softer variety, not rough and hard as after shaving βœ”οΈWaxing leaves the skin soft,smooth and rejuvenated . βœ”οΈNO CHEMICAL & 100% NATURAL Grab your own now people! As low as RM28 with FREE POSTAGE! πŸ˜‹πŸ˜‹ . Whatsapp: πŸ“² 017 883 5763 πŸ“² 017 883 5763 . πŸ“² 017 883 5763 πŸ“² 017 883 5763
Is it truee? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£
Is it truee? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£
99% pengguna AJ Honey Wax mesti akan repeat order πŸ‘‡πŸ» Sebab Honeywax boleh digunapakai pada badan dan muka
.
.

Selain itu, sesuai utk kulit sensitif. .
Satu jar boleh tahan sampai 4-6bulan. Sgt menjimatkan! .
.
.
#waxinggell #organikwax #coldwax #honeywax #buangbuluroma
99% pengguna AJ Honey Wax mesti akan repeat order πŸ‘‡πŸ» Sebab Honeywax boleh digunapakai pada badan dan muka . . Selain itu, sesuai utk kulit sensitif. . Satu jar boleh tahan sampai 4-6bulan. Sgt menjimatkan! . . . #waxinggell  #organikwax  #coldwax  #honeywax  #buangbuluroma 
Good morning & happy working ! 😘😘
Good morning & happy working ! 😘😘
Segalanya bermula dgn BeautyWax! .
.
BeautyWax mampu MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR hingga menyebabkan kulit bertambah HALUS, CERAH & BERSIH ! .
Ramuan kami khass utk mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif & boleh digunakan utk semua bahagian badan termasuk bahagian kemaluan ! .
.
Anda mahu nampak lebih seksi?? Pasti kan BeautyWax, baru lah seksi ! πŸ˜†πŸ˜†
.
Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 utk tempahan
Segalanya bermula dgn BeautyWax! . . BeautyWax mampu MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR hingga menyebabkan kulit bertambah HALUS, CERAH & BERSIH ! . Ramuan kami khass utk mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif & boleh digunakan utk semua bahagian badan termasuk bahagian kemaluan ! . . Anda mahu nampak lebih seksi?? Pasti kan BeautyWax, baru lah seksi ! πŸ˜†πŸ˜† . Whatsapp Dee skrg 017 883 5763 utk tempahan
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 .
.
Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah,  bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya.
____________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 . . Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah, bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya. ____________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 .
.
Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah,  bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya.
____________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 . . Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah, bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya. ____________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 .
.
Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah,  bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya.
____________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 . . Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah, bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya. ____________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 .
.
Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah,  bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya.
____________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 . . Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah, bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya. ____________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 .
.
Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah,  bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya.
____________________
#hairremovalmalaysia #hairremovalwax #bodywax #hairremovalmurah #buangbulu #buangbulumurah #buangbuluroma #waxbadan #buluroma #buluketiak #kecantikkankulit #kecantikkanwanita #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #bebasbulu #waxingmalaysia #hairremoval #buangdaki #kulitlicin #kulitputih #kulitlembut #deesritchifamily
Jum buang bulu & berhenti mencukur ! Segera dptkan beautyWax yg mampu menghapuskan bulu di badan & menjadikan kulit semakin bersih & licin ! 😍😍😍 . . Bulu tumbuh kasar ? Dgn BeautyWax, bulu tidak akan tumbuh dgn kasar malah, bulu akan tumbuh lebih halus & lebih lambat ! 🌟 waahh, best kan ?? 😍😍 jgn lupa whatsapp utk pertanyaan lanjut ya. ____________________ #hairremovalmalaysia  #hairremovalwax  #bodywax  #hairremovalmurah  #buangbulu  #buangbulumurah  #buangbuluroma  #waxbadan  #buluroma  #buluketiak  #kecantikkankulit  #kecantikkanwanita  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #bebasbulu  #waxingmalaysia  #hairremoval  #buangdaki  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitlembut  #deesritchifamily 
AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL 🍯🍯
.
Inilah produk yang anda cari AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL rahsia tradisi sehebat rawatan laser! 😎
.
AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk : βœ” Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak di samping pasangan anda βœ” Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. βœ” Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI)
βœ” Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda.
.
BERMINAT??
JOM ORDER. 😎😎
.
Berminat ? untuk makluman lanjut sila klik sini πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60173288087/ajwax

#sayajual
#buangbuluroma
#aurajelitahairrrmoval
#ajwax
AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL 🍯🍯 . Inilah produk yang anda cari AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL rahsia tradisi sehebat rawatan laser! 😎 . AURA JELITA CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk : βœ” Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak di samping pasangan anda βœ” Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian. βœ” Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI) βœ” Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda. . BERMINAT?? JOM ORDER. 😎😎 . Berminat ? untuk makluman lanjut sila klik sini πŸ‘‡ . www.wasap.my/60173288087/ajwax #sayajual  #buangbuluroma  #aurajelitahairrrmoval  #ajwax 
We have control over our own happiness and it all start with our thoughts ❀️
We have control over our own happiness and it all start with our thoughts ❀️
It’s time waxing! 😍😍
.
.
Nampak tuu ! WawaWax berkesan dlm mencabut bulu di badan tau πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»
.
Kenapa perlu mencukur ? Tinggal kan pisau cukur anda & beralih lah ke WawaWax skrg ! .
Pisau cukur hanya menyebabkan kulit anda jd semakin kusam & bulu tumbuh makin lebat ! .
.
Dgn WawaWax, bulu tumbuh lebih halus & tiada lagi kulit kusam 😍😍
.
.
Jum dptkan skrg hanya rm32.9 (exc.postage) whatsapp 017 883 5763
It’s time waxing! 😍😍 . . Nampak tuu ! WawaWax berkesan dlm mencabut bulu di badan tau πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ» . Kenapa perlu mencukur ? Tinggal kan pisau cukur anda & beralih lah ke WawaWax skrg ! . Pisau cukur hanya menyebabkan kulit anda jd semakin kusam & bulu tumbuh makin lebat ! . . Dgn WawaWax, bulu tumbuh lebih halus & tiada lagi kulit kusam 😍😍 . . Jum dptkan skrg hanya rm32.9 (exc.postage) whatsapp 017 883 5763