an online Instagram web viewer

#buangangin medias

Photos

Konsistenlah makan #Jamuindahkeluarga ni,  selain badan sihat,  mana yg tembam2 tu bonus dia dpt turun berat dan mantain . Yg mana dh kurus kering tu tak payahlah risau makin kurus.  Jamu ni bukan ubat kurus. Haid teratur,  badan sihat,  x lemau,  x penat,  rahim sihat,  elok dimakan oleh anak dara sehinggalah ke para isteri.  Smua bleh makan! 
Rm129
Postage rm7sm/ rm10ss

Kalau ambil set combo dgn coklat love habibi,  hanya rm168 termasuk pos.  Mahu nggak? 
Wasap kak Ann k
📲017 903 2210
STOKIS SAH JSD

#jamuindahkeluarga #jamupantang #pelawashaid #haidtaklawas #haidtaklancar #periodtakdatang #senggugut #buangangin #coklatlovehabibi #jamususukdara #sisjualjsd #sisjualjamu #sabah #sarawak #kulitsihat #ikhtiarhamil #migrain #lesubadan
Konsistenlah makan #Jamuindahkeluarga  ni, selain badan sihat, mana yg tembam2 tu bonus dia dpt turun berat dan mantain . Yg mana dh kurus kering tu tak payahlah risau makin kurus. Jamu ni bukan ubat kurus. Haid teratur, badan sihat, x lemau, x penat, rahim sihat, elok dimakan oleh anak dara sehinggalah ke para isteri. Smua bleh makan! Rm129 Postage rm7sm/ rm10ss Kalau ambil set combo dgn coklat love habibi, hanya rm168 termasuk pos. Mahu nggak? Wasap kak Ann k 📲017 903 2210 STOKIS SAH JSD #jamuindahkeluarga  #jamupantang  #pelawashaid  #haidtaklawas  #haidtaklancar  #periodtakdatang  #senggugut  #buangangin  #coklatlovehabibi  #jamususukdara  #sisjualjsd  #sisjualjamu  #sabah  #sarawak  #kulitsihat  #ikhtiarhamil  #migrain  #lesubadan 
Saya skg berada di kota bharu.. ssiapa yg berdekatan KB yg nk mencuba Maajun S.Ali blh la pm saya , COD terus 👍💪.. produk baik , puas hati😍

Maajun S.Ali 💯% Herbs and Tradisional

Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988  Instagram : 
https://www.instagram.com/jazlan
Page :
https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali
Saya skg berada di kota bharu.. ssiapa yg berdekatan KB yg nk mencuba Maajun S.Ali blh la pm saya , COD terus 👍💪.. produk baik , puas hati😍 Maajun S.Ali 💯% Herbs and Tradisional Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988 Instagram : https://www.instagram.com/jazlan Page : https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/ #ubatkuat  #maajun  #sakiturat  #sakitpinggang  #jantungsihat  #hilangletih  #keputihan  #haid  #buangangin  #gastrik  #sakitlutut  #sakitsendi  #sembelit  #lemahtenagabatin  @MaajunKuatS.Ali
Masalah period tak teratur?  Haid tak dtg langsung?  Senggugut?  Wanita dlm pantang? Anak dara?  Semua boleh consume KECUALI WANITA HAMIL.

JAMU INDAH KELUARGA : RM129/50 BIJI
POSTAGE RM7SM/ RM10SS

WASAP KAK ANN😘
📲017 9032210
STOKIS JSD ANDA
✅AGEN NEEDED

#jamuindahkeluarga #jik #jamususukdara #senggugut #jeragat #cantikkankulit #rawatrahim #masalahcyst #migrain #buangangin #setjamuberpantang #panaskanrahim #rahimkembang #peranakanjatuh #terapiinstagram
#sabah #sarawak
Masalah period tak teratur? Haid tak dtg langsung? Senggugut? Wanita dlm pantang? Anak dara? Semua boleh consume KECUALI WANITA HAMIL. JAMU INDAH KELUARGA : RM129/50 BIJI POSTAGE RM7SM/ RM10SS WASAP KAK ANN😘 📲017 9032210 STOKIS JSD ANDA ✅AGEN NEEDED #jamuindahkeluarga  #jik  #jamususukdara  #senggugut  #jeragat  #cantikkankulit  #rawatrahim  #masalahcyst  #migrain  #buangangin  #setjamuberpantang  #panaskanrahim  #rahimkembang  #peranakanjatuh  #terapiinstagram  #sabah  #sarawak 
Ni la tanda2 yg akan hadir kalau KURANG VITAMIN D...
.
jaga2....sapa kata Vitamin D x penting .
#jusjuna 
#chantiqcergascegahkenser 
#tingkatimunbdn 
#buangangin
10 botol Maajun S.Ali ke Perlis.. utk agen perlis @tokwan_cucu 
Maajun S.Ali 💯% Herbs and Tradisional

Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988  Instagram : 
https://www.instagram.com/jazlan
Page :
https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali
#Assalamualaikum
.
#SETENGAHJAM(1/2) #PERUTBUNCIT LESAP MASALAH #ANGINHILANG .
SABAR!
Dengan Hanya Sapuan Di Bahagian Masalah Anda Hilang 1-3 INCI.
Terbukti Berkesan👍
.
KESAN:Sapuan Pertama
👉Anda akan #Sendawa/#BuangAngin
👉#BadanRingan
👉#InciHilang 1-3 Inci
👉#Bertenaga
.
KESAN:Sapuan Seterusnya
💖#PerutSusut
💖#BeratTurun
💖#pehabesar mengecil
💖Muka semakin #Runcing
💖Tenaga semakin bertambah
.
KESAN:Sapuan pada Minggu Ke-4
💝#PerutBuncit Tiada
💝#HilangBerat sehingga berkilo-kilo
💃🏼Bersedia utk beli seluar baru!
.
💯LULUS KKM
💯SELAMAT
.
Harga? Ok..Harga Promosi Chinese New Year untuk Anda Yang Wasap SEGERA!
.
DAH TAK SABAR NAK #KEMPISPERUT? NAK #LANGSING?NAK #BUANGANGIN? .
WhatApps:📱+60196638126
atau klik link di profile utk direct wasap ye😀
#teamiedamizan
#Assalamualaikum  . #SETENGAHJAM (1/2) #PERUTBUNCIT  LESAP MASALAH #ANGINHILANG  . SABAR! Dengan Hanya Sapuan Di Bahagian Masalah Anda Hilang 1-3 INCI. Terbukti Berkesan👍 . KESAN:Sapuan Pertama 👉Anda akan #Sendawa /#BuangAngin  👉#BadanRingan  👉#InciHilang  1-3 Inci 👉#Bertenaga  . KESAN:Sapuan Seterusnya 💖#PerutSusut  💖#BeratTurun  💖#pehabesar  mengecil 💖Muka semakin #Runcing  💖Tenaga semakin bertambah . KESAN:Sapuan pada Minggu Ke-4 💝#PerutBuncit  Tiada 💝#HilangBerat  sehingga berkilo-kilo 💃🏼Bersedia utk beli seluar baru! . 💯LULUS KKM 💯SELAMAT . Harga? Ok..Harga Promosi Chinese New Year untuk Anda Yang Wasap SEGERA! . DAH TAK SABAR NAK #KEMPISPERUT ? NAK #LANGSING ?NAK #BUANGANGIN ? . WhatApps:📱+60196638126 atau klik link di profile utk direct wasap ye😀 #teamiedamizan 
Seawal 5 minit. Itulah kesan MSA yang diperbuat dari rempah terpilih 100% ini.
.
Amalkan selama 40 hari untuk kesan optimum.
.
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #senggugut #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali
http://maajunsali.wasap.my/60145060470 
https://www.instagram.com/kalamsakti
Kurangkan kolesterol. Nikmati kehidupan yang lebih sihat dan bebas dari penyakit dengan Maajun S. Ali yang semakin digemari ramai
.
Maajun S. Ali BEBAS dari bahan terlarang seperti dexamethasone dan lain-lain.
.
Ramuan yang digunakan sejak dahulu masih kekal hingga kini.
.
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #senggugut #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali #maajunkuat #nikmat #sihat
Kurangkan kolesterol. Nikmati kehidupan yang lebih sihat dan bebas dari penyakit dengan Maajun S. Ali yang semakin digemari ramai . Maajun S. Ali BEBAS dari bahan terlarang seperti dexamethasone dan lain-lain. . Ramuan yang digunakan sejak dahulu masih kekal hingga kini. . #ubatkuat  #maajun  #sakiturat  #sakitpinggang  #jantungsihat  #hilangletih  #keputihan  #haid  #buangangin  #gastrik  #sakitlutut  #senggugut  #sakitsendi  #sembelit  #lemahtenagabatin  @MaajunKuatS.Ali #maajunkuat  #nikmat  #sihat 
Beli 2 jimat banyak tau!
. 🎉
.🎉
📞: http://www.wasap.my/601156505672/
Beli 2 jimat banyak tau! . 🎉 .🎉 📞: http://www.wasap.my/601156505672/
La Mamma Care Lotion .
.

Losyen kurus wangi dari Elsee.
.
.🎉
.🎉
.📞 http://www.wasap.my/601156505672/
La Mamma Care Lotion . . Losyen kurus wangi dari Elsee. . .🎉 .🎉 .📞 http://www.wasap.my/601156505672/
Wajah baru Care Lotion.
. 💠
. 💠
. 📞  http://www.wasap.my/601156505672/
Wajah baru Care Lotion. . 💠 . 💠 . 📞 http://www.wasap.my/601156505672/
Sejak berkurun lamanya, Maajun S. Ali menjadi pilihan utama orang2 Arab di Timur Tengah.
.
Maajun S. Ali BEBAS dari bahan terlarang seperti dexamethasone dan lain-lain.
.
Ramuan yang digunakan sejak dahulu masih kekal hingga kini.

Berminat..? taip MSA dan SMS atau wasap
www.wasap.my/601110965098
.
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #senggugut #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali #maajunkuat #nikmat
Sejak berkurun lamanya, Maajun S. Ali menjadi pilihan utama orang2 Arab di Timur Tengah. . Maajun S. Ali BEBAS dari bahan terlarang seperti dexamethasone dan lain-lain. . Ramuan yang digunakan sejak dahulu masih kekal hingga kini. Berminat..? taip MSA dan SMS atau wasap www.wasap.my/601110965098 . #ubatkuat  #maajun  #sakiturat  #sakitpinggang  #jantungsihat  #hilangletih  #keputihan  #haid  #buangangin  #gastrik  #sakitlutut  #senggugut  #sakitsendi  #sembelit  #lemahtenagabatin  @MaajunKuatS.Ali #maajunkuat  #nikmat 
Ni kalau tanya testi customer, kebanyakan mesti bagi feedback positif.
.
.
👸kulit lebih cerah
👸jerawat berkurang
👸badan sihat
.
.
Kelebihan ESP
.
.
✔Bagi tenaga berpanjangan
✔Kurangkan kolestrol
✔Repair kulit
✔Cantikkan kulit, rambut dan kuku
.
.
Vitamin C
.
.
✔Kuatkan imum
✔Kuatkan gigi, tulang dan gusi
✔Elak kulit kusam
✔Bekalkan kolagen pada kulit

@nabighahramli 
0137029475
Your Trusted SID
Ni kalau tanya testi customer, kebanyakan mesti bagi feedback positif. . . 👸kulit lebih cerah 👸jerawat berkurang 👸badan sihat . . Kelebihan ESP . . ✔Bagi tenaga berpanjangan ✔Kurangkan kolestrol ✔Repair kulit ✔Cantikkan kulit, rambut dan kuku . . Vitamin C . . ✔Kuatkan imum ✔Kuatkan gigi, tulang dan gusi ✔Elak kulit kusam ✔Bekalkan kolagen pada kulit @nabighahramli 0137029475 Your Trusted SID
Testimoni Vitamin C dan E. ✔Parut hilang
✔Bebas jerawat
✔Kulit kusam tiada
✔Makin cerah

Selamat,Berkesan Semulajadi.

@nabighahramlioriginal 
0137029475
Testimoni Vitamin C dan E. ✔Parut hilang ✔Bebas jerawat ✔Kulit kusam tiada ✔Makin cerah Selamat,Berkesan Semulajadi. @nabighahramlioriginal 0137029475
🌸 BODY TONE 🌸
.
.
~ Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention. ~ sangat wangi & memberikan kesan sejuk pada kulit.
~ penggunaannya boleh membuatkan kulit menjadi halus dan cerah. Gunakan setiap hari, selepas mandi dan tidak perlu dibilas. ~ bagi wanita yg sedang berpantang, #bodytone ini  boleh digunakan sebagai pilis. .
.
📲📲📲 Whatsapp sis, 0182273515 utk order yaa.
.
.
>> COMING SOON to @butik_syuhanis , TUARAN
>> READY STOCK at @ae_vendor_keningau_mall
.
.
#herbalbodylotion 
#waterretentionsolution 
#pilas
#buangangin 
#deadskincells 
#sendayutinggimynetworks 
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggibrunei 
#sendayutinggisingapore 
#sendayutinggiaustralia 
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy 
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar 
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggicentrepointkk
#dealersahsendayutinggi 
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST
#SyJual 
#SihatBersamaCantikBersama 
#CantikDanSihatBersamaST 
#JommmTransformDiriDgnST
🌸 BODY TONE 🌸 . . ~ Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention. ~ sangat wangi & memberikan kesan sejuk pada kulit. ~ penggunaannya boleh membuatkan kulit menjadi halus dan cerah. Gunakan setiap hari, selepas mandi dan tidak perlu dibilas. ~ bagi wanita yg sedang berpantang, #bodytone  ini boleh digunakan sebagai pilis. . . 📲📲📲 Whatsapp sis, 0182273515 utk order yaa. . . >> COMING SOON to @butik_syuhanis , TUARAN >> READY STOCK at @ae_vendor_keningau_mall . . #herbalbodylotion  #waterretentionsolution  #pilas  #buangangin  #deadskincells  #sendayutinggimynetworks  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggisabah  #sendayutinggimiri  #sendayutinggibrunei  #sendayutinggisingapore  #sendayutinggiaustralia  #sendayutinggihq  #sendayutinggimy  #sendayutinggiputatan  #sendayutinggipapar  #sendayutinggikk  #sendayutinggituaran  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggicentrepointkk  #dealersahsendayutinggi  #dealersendayutinggisabah  #ILoveST  #SyJual  #SihatBersamaCantikBersama  #CantikDanSihatBersamaST  #JommmTransformDiriDgnST 
Maajun S. Ali BEBAS dari bahan terlarang seperti dexamethasone dan lain-lain.
.
Ramuan yang digunakan sejak dahulu masih kekal hingga kini.
.
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #senggugut #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali #maajunkuat #kekalsihat
PENTING JUGOK VITAMIN D NIH....
.
Assalamualaikum..#Junalovers semua...
.
Wat gapo seme loni...
.
Ko dok makan lg masa ni...
.
Ermmm...kata nak diet...🤔🤔...jgn ambik carbo byk2 malam2 ni..nanti berat makin naik pulop....
.
Pada dok saja tu...kita tgk KEBAIKAN VITAMIN D pada kita....
.
Yg penting blh BANTU CEGAH KENSER...💪💪
.
Tau kan semua...sumber vitamin D ni dapat dari mana...
.
Nanti lain kali Kak Jay story mory deh..
.
❤❤❤Kak Jay
.
#jusjuna
#chantiqcergascegahkenser
#tingkatimunbdn
#buangangin
PENTING JUGOK VITAMIN D NIH.... . Assalamualaikum..#Junalovers  semua... . Wat gapo seme loni... . Ko dok makan lg masa ni... . Ermmm...kata nak diet...🤔🤔...jgn ambik carbo byk2 malam2 ni..nanti berat makin naik pulop.... . Pada dok saja tu...kita tgk KEBAIKAN VITAMIN D pada kita.... . Yg penting blh BANTU CEGAH KENSER...💪💪 . Tau kan semua...sumber vitamin D ni dapat dari mana... . Nanti lain kali Kak Jay story mory deh.. . ❤❤❤Kak Jay . #jusjuna  #chantiqcergascegahkenser  #tingkatimunbdn  #buangangin 
Ramai yg tak faham dari segi proses lemak dibakar .. meh saya share🙋🏻‍♂️
.
First , perlu berdiet dan berlaku defisit kalori .. maksudnya apa yg badan bakar perlu lebih banyak dari yang kita makan .. dari situ badan mula mencari satu sumber tenaga lain untuk cover kalori yang kurang tadi .. dari situ lah badan akan mula ambil lemak2 dan salurkan kedalam saluran darah sebagai sumber tenaga .. cuma hati2 jangan terlalu rendah defisit sebab badan masih perlukan sumber nutrition seperti karbo , protein , lemak baik , serat , etc untuk berfungsi dengan baik.
.
Dengan tambahkan senaman , pembakaran kalori menjadi lebih cepat dan metabolisma menjadi lebih aktif .. senaman kardio dan weight training adalah pilihan bergantung atas diri sendiri .. .
Tahniah bila dah berjaya turun berat badan .. cuma WARNING ⚠️ untuk semua supaya jangan selesa .. lemak tidak hilang , ia hanya mengecut .. jika balik pada habit lama tak mustahil cell lemak akan mengembang lagi .. jadi bina habit healthy active lifestyle sebagai amalan harian anda💪🏻
.
Tag & share kat kawan2 yang dah lama diet tapi tak kurus2.
.
#detoxmurah #dietepalhijau #kurussihatcantik #kurusdenganpantas #kurustanpalapar #kurus7hari #dietatkins #dietsihat #slimteatox #slimteamurah #detoxkurus #airdetox #airdetoxlemon #buangangin #nakkuruskanbadan # #l #perutboroi #perutkempis #perutbuncitlepasbersalin #ubatkurusberkesan #tipskurus1minggu
Ramai yg tak faham dari segi proses lemak dibakar .. meh saya share🙋🏻‍♂️ . First , perlu berdiet dan berlaku defisit kalori .. maksudnya apa yg badan bakar perlu lebih banyak dari yang kita makan .. dari situ badan mula mencari satu sumber tenaga lain untuk cover kalori yang kurang tadi .. dari situ lah badan akan mula ambil lemak2 dan salurkan kedalam saluran darah sebagai sumber tenaga .. cuma hati2 jangan terlalu rendah defisit sebab badan masih perlukan sumber nutrition seperti karbo , protein , lemak baik , serat , etc untuk berfungsi dengan baik. . Dengan tambahkan senaman , pembakaran kalori menjadi lebih cepat dan metabolisma menjadi lebih aktif .. senaman kardio dan weight training adalah pilihan bergantung atas diri sendiri .. . Tahniah bila dah berjaya turun berat badan .. cuma WARNING ⚠️ untuk semua supaya jangan selesa .. lemak tidak hilang , ia hanya mengecut .. jika balik pada habit lama tak mustahil cell lemak akan mengembang lagi .. jadi bina habit healthy active lifestyle sebagai amalan harian anda💪🏻 . Tag & share kat kawan2 yang dah lama diet tapi tak kurus2. . #detoxmurah  #dietepalhijau  #kurussihatcantik  #kurusdenganpantas  #kurustanpalapar  #kurus7hari  #dietatkins  #dietsihat  #slimteatox  #slimteamurah  #detoxkurus  #airdetox  #airdetoxlemon  #buangangin  #nakkuruskanbadan  # #l  #perutboroi  #perutkempis  #perutbuncitlepasbersalin  #ubatkurusberkesan  #tipskurus1minggu 
Customer Maajun S.Ali.. botol kedua.. buang angin katanya👍

PENINGGALAN BERHARGA DR. BURHANUDDIN AL HELMY
🌿Almarhum Dr. Burhanuddin Helmi, selain meninggalkan warisan Homeopathy juga telah mewariskan beberapa formula maajun.
🌿Diantaranya ialah MAAJUN S. ALI yang boleh dimakan oleh LELAKI & WANITA. Ianya 💯% Herbs and Tradisional. 🌿Legasi Maajun S.Ali diteruskan oleh generasi beliau iaitu Dr Kamal Shah seorang doktor Homeopathy dan pengamal perubatan Tradisional ( Thailand )  Di antara kegunaan maajun ini ialah:
✅Melancarkan peredaran darah
✅Membaiki pencernaan
✅Mengembalikan tenaga/stamina tubuh
✅Mencerdaskan otak
✅Membuang angin
✅Melangsingkan badan (perlu minum air banyak)
✅Mengurangkan kolesterol
✅Mengatur gula dalam darah
✅Menghilangkan sakit sendi
✅Menguatkan dan menyehatkan jantung ✅Senggugut
✅Kuat tenaga batin
✅Kurangkan keputihan
✅Melancarkan haid
✅Menghilangkan bau badan
✅Batuk dan kesehatan paru-paru dan sistem pernafasan
✅Menurunkan berat badan
✅Mengatasi susah buang air besar
✅Cegah kolesterol
✅Untuk penderita anemia
✅Menyihatkan mata
✅Mengubati sakit kepala dan sakit telinga
✅Mencegah jerawat dan bintik hitam
✅Bertindak sebagai antioksidan 🌿Maajun S. Ali DIJAMIN TIDAK MEMPUNYAI BAHAN ❌STEROID
❌MERCURY ❌NSAID dan bahan terlarang yang lain.
🌿Kesannya boleh dilihat dalam seminggu.
🌿Maajun S.Ali jg menambah keserian wajah @ awet muda
🌿Aturan Makan:
Makan sebiji waktu pagi sebelum makan yang lain dan sebiji pada waktu malam sebelum tidur🕙 🌿Satu Botol RM20 ( 20 biji maajun ) tidak termasuk pos.

Maajun S.Ali 💯% Herbs and Tradisional

Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988  Instagram : 
https://www.instagram.com/jazlan
Page :
https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali
Customer Maajun S.Ali.. botol kedua.. buang angin katanya👍 PENINGGALAN BERHARGA DR. BURHANUDDIN AL HELMY 🌿Almarhum Dr. Burhanuddin Helmi, selain meninggalkan warisan Homeopathy juga telah mewariskan beberapa formula maajun. 🌿Diantaranya ialah MAAJUN S. ALI yang boleh dimakan oleh LELAKI & WANITA. Ianya 💯% Herbs and Tradisional. 🌿Legasi Maajun S.Ali diteruskan oleh generasi beliau iaitu Dr Kamal Shah seorang doktor Homeopathy dan pengamal perubatan Tradisional ( Thailand ) Di antara kegunaan maajun ini ialah: ✅Melancarkan peredaran darah ✅Membaiki pencernaan ✅Mengembalikan tenaga/stamina tubuh ✅Mencerdaskan otak ✅Membuang angin ✅Melangsingkan badan (perlu minum air banyak) ✅Mengurangkan kolesterol ✅Mengatur gula dalam darah ✅Menghilangkan sakit sendi ✅Menguatkan dan menyehatkan jantung ✅Senggugut ✅Kuat tenaga batin ✅Kurangkan keputihan ✅Melancarkan haid ✅Menghilangkan bau badan ✅Batuk dan kesehatan paru-paru dan sistem pernafasan ✅Menurunkan berat badan ✅Mengatasi susah buang air besar ✅Cegah kolesterol ✅Untuk penderita anemia ✅Menyihatkan mata ✅Mengubati sakit kepala dan sakit telinga ✅Mencegah jerawat dan bintik hitam ✅Bertindak sebagai antioksidan 🌿Maajun S. Ali DIJAMIN TIDAK MEMPUNYAI BAHAN ❌STEROID ❌MERCURY ❌NSAID dan bahan terlarang yang lain. 🌿Kesannya boleh dilihat dalam seminggu. 🌿Maajun S.Ali jg menambah keserian wajah @ awet muda 🌿Aturan Makan: Makan sebiji waktu pagi sebelum makan yang lain dan sebiji pada waktu malam sebelum tidur🕙 🌿Satu Botol RM20 ( 20 biji maajun ) tidak termasuk pos. Maajun S.Ali 💯% Herbs and Tradisional Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988 Instagram : https://www.instagram.com/jazlan Page : https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/ #ubatkuat  #maajun  #sakiturat  #sakitpinggang  #jantungsihat  #hilangletih  #keputihan  #haid  #buangangin  #gastrik  #sakitlutut  #sakitsendi  #sembelit  #lemahtenagabatin  @MaajunKuatS.Ali
Dah cuba? Angin badan berkurang, berat pun turun secara selamat.
.
100% Natural.
.
#kempisperut #turunberatsecarasihat #turunberat #buangangin #buangangindalambadan
Kaum adam apa yang kalian pikirkan waktu liat didepan mata ada yang model begini 😈
Ayo ketawa biar awet muda 😃
#videolucu #buangangin
Kaum adam apa yang kalian pikirkan waktu liat didepan mata ada yang model begini 😈 Ayo ketawa biar awet muda 😃 #videolucu  #buangangin 
As salam semua,
Malam ni delivery ke Puncak Jalil & Casariana...
Esok ada COD area Petaling Jaya, Dewan Sivik.
kakak2/x/abang2x gorgeous nak join, sila la ya 
rm15 shj harga pengenalan termurah & terbanyak.
#garliccrispy
#antivirus
#masakanpantang
#menupantang #confinementfood ##perutsebu #buangangin
#dewansivikmbpj
SAUNA GOLD TWO IN ONE
.
Sauna best seller!!!!
.
Bersauna dua orang serentak.😍
.
sauna kaki bagus untuk orang yang selalu  kebas-kebas dan lenguh kaki...dan bagus juga untuk buang toksin dalam badan.
. 
Cara Order:
Whatsapp Maria klik di Bio Profile skg!!! #portablesauna #saunagold #terapisauna #tipskurus #tipskesihatan #burnfat #kulitcantik #relaxing #buangtoksin #detox #langsing #buangangin #sakiturat #carakurus #carasihat #berpeluhpeluh #berpantangtradional #saunamalaysia #saunamurah #saunamalaysia #flawless #kebas #bertangas #bersalin #ibuberpantang #petang #santai#athome #mandiwap
SAUNA GOLD TWO IN ONE . Sauna best seller!!!! . Bersauna dua orang serentak.😍 . sauna kaki bagus untuk orang yang selalu kebas-kebas dan lenguh kaki...dan bagus juga untuk buang toksin dalam badan. . Cara Order: Whatsapp Maria klik di Bio Profile skg!!! #portablesauna  #saunagold  #terapisauna  #tipskurus  #tipskesihatan  #burnfat  #kulitcantik  #relaxing  #buangtoksin  #detox  #langsing  #buangangin  #sakiturat  #carakurus  #carasihat  #berpeluhpeluh  #berpantangtradional  #saunamalaysia  #saunamurah  #saunamalaysia  #flawless  #kebas  #bertangas  #bersalin  #ibuberpantang  #petang  #santai #athome  #mandiwap 
Minyak urut moden MMG boleh melegakan gatal kurap
Minyak urut moden MMG boleh melegakan gatal kurap
Minyak urut moden MMG mengurangkan kesan lebam
Minyak urut moden MMG mengurangkan kesan lebam
Buang air besar tidak lawas? Dua hari sekali baru buang? Amalkan Maajun S. Ali dan pulihkan sistem pembuangan anda.
.
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #senggugut #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali #sihat
KESAN MINUM SDT 🌂Kesan awal akan rasa selalu nak membuang dalam 3 hari
🌂Seleoas tu akan back to normal bila usus dah bersih
🌂Setiap hari akan buang tp tak cirit  KESAN MINUM KCT 🌂Akan merasa dahaga disarankan minum air lebih
🌂Kerap membuang air kecil
🌂Akan merasa kurang selera makan
🌂Cepat kenyang
🌂Di sarankan minum KCT berterusan utk mendapat kesan yang cepat

Dm or Wa 0163268840

#nakkuruscepat #menukurus #meletop #jimat #weightloss #workout #berbaloi #breastfeeding #sayajualmurah #berkesan #produkbakarlemak #detoxbadanslim #buangtoksin #buangangin
KESAN MINUM SDT 🌂Kesan awal akan rasa selalu nak membuang dalam 3 hari 🌂Seleoas tu akan back to normal bila usus dah bersih 🌂Setiap hari akan buang tp tak cirit KESAN MINUM KCT 🌂Akan merasa dahaga disarankan minum air lebih 🌂Kerap membuang air kecil 🌂Akan merasa kurang selera makan 🌂Cepat kenyang 🌂Di sarankan minum KCT berterusan utk mendapat kesan yang cepat Dm or Wa 0163268840 #nakkuruscepat  #menukurus  #meletop  #jimat  #weightloss  #workout  #berbaloi  #breastfeeding  #sayajualmurah  #berkesan  #produkbakarlemak  #detoxbadanslim  #buangtoksin  #buangangin 
💡Tips menyediakan makanan sihat selain menggunakan Garam.
.
Konfius nak makan sihat, takut tekak dengan lidah tidak boleh nak terima..banyak kaedah bahan lain yg mengharumkan dan bangkitkan selera meal plan uollss..
.
Perisakan makanan dengan perahan lemon, cuka (cuka buah pun sedap), herba (oregano, rosemary, basil,parsley), hirisan bawang putih dan bawang merah, rempah ratus (kayu manis, bunga lawang, halia,jintan) dll. Sila tinggalkan sos tiram, kicap, mentega atau sos.
.
Sy pon baru kenal perasa2 lulus ni masa berdiet. Kalau tak asik layan ajinomoto jelaa..😅
.

Nak tips kurus banyak lagi. Follow ig @lilymellysaa tau.
.
#detoxmurah #dietepalhijau #kurussihatcantik #kurusdenganpantas #kurustanpalapar #kurus7hari #dietatkins #dietsihat #slimteatox #slimteamurah #detoxkurus #airdetox #airdetoxlemon #buangangin #nakkuruskanbadan # #l #perutboroi #perutkempis #perutbuncitlepasbersalin #ubatkurusberkesan #tipskurus1minggu
💡Tips menyediakan makanan sihat selain menggunakan Garam. . Konfius nak makan sihat, takut tekak dengan lidah tidak boleh nak terima..banyak kaedah bahan lain yg mengharumkan dan bangkitkan selera meal plan uollss.. . Perisakan makanan dengan perahan lemon, cuka (cuka buah pun sedap), herba (oregano, rosemary, basil,parsley), hirisan bawang putih dan bawang merah, rempah ratus (kayu manis, bunga lawang, halia,jintan) dll. Sila tinggalkan sos tiram, kicap, mentega atau sos. . Sy pon baru kenal perasa2 lulus ni masa berdiet. Kalau tak asik layan ajinomoto jelaa..😅 . Nak tips kurus banyak lagi. Follow ig @lilymellysaa tau. . #detoxmurah  #dietepalhijau  #kurussihatcantik  #kurusdenganpantas  #kurustanpalapar  #kurus7hari  #dietatkins  #dietsihat  #slimteatox  #slimteamurah  #detoxkurus  #airdetox  #airdetoxlemon  #buangangin  #nakkuruskanbadan  # #l  #perutboroi  #perutkempis  #perutbuncitlepasbersalin  #ubatkurusberkesan  #tipskurus1minggu 
JUS HALIA AKHTAR bukan sekadar JUS... JUS HALIA AKHTAR merupakan jus semula jadi yang membantu memecahkan lemak2 degil.. mengeluarkan angin dan membantu menyelesaikan masalah2 kesihatan yang lain... Dah ramai yang dapat manfaat dari JUS HALIA AKHTAR ni.. Tak percaya??? Jom tengok khasiat dan testimoni di bawah 👇👇👇
•Menurunkan berat badan
•Memberi tenaga berpanjangan
•Memecahkan lemak tepu
•Membuang angin
•Membakar lemak
•Segala Toksin disingkirkan melalui urin
•Memberi bentuk badan yg ideal
•Membantu mengawal nafsu makan
•Menstabilkan metabolisme badan
•Melawaskan Pembuangan Air Besar
•Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut
•menambah susu badan
•menghilangkan senggugut
•menstabilkan kolestrol dalam badan
•menghilangkan kembung perut untuk kanak2

Harga rm18 sebotol

Dapatkan esklusif di Vendor Butik Awatif Kuantan.
Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan.

www.wasap.my/60148410787

#jushalia #jus #halia #akhtar #buangangin 
#kempisperut #anginbadan #sayajual #murah 
#vendorwanted #supportmemberniaga
JUS HALIA AKHTAR bukan sekadar JUS... JUS HALIA AKHTAR merupakan jus semula jadi yang membantu memecahkan lemak2 degil.. mengeluarkan angin dan membantu menyelesaikan masalah2 kesihatan yang lain... Dah ramai yang dapat manfaat dari JUS HALIA AKHTAR ni.. Tak percaya??? Jom tengok khasiat dan testimoni di bawah 👇👇👇 •Menurunkan berat badan •Memberi tenaga berpanjangan •Memecahkan lemak tepu •Membuang angin •Membakar lemak •Segala Toksin disingkirkan melalui urin •Memberi bentuk badan yg ideal •Membantu mengawal nafsu makan •Menstabilkan metabolisme badan •Melawaskan Pembuangan Air Besar •Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut •menambah susu badan •menghilangkan senggugut •menstabilkan kolestrol dalam badan •menghilangkan kembung perut untuk kanak2 Harga rm18 sebotol Dapatkan esklusif di Vendor Butik Awatif Kuantan. Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan. www.wasap.my/60148410787 #jushalia  #jus  #halia  #akhtar  #buangangin  #kempisperut  #anginbadan  #sayajual  #murah  #vendorwanted  #supportmemberniaga 
JUS HALIA AKHTAR bukan sekadar JUS... JUS HALIA AKHTAR merupakan jus semula jadi yang membantu memecahkan lemak2 degil.. mengeluarkan angin dan membantu menyelesaikan masalah2 kesihatan yang lain... Dah ramai yang dapat manfaat dari JUS HALIA AKHTAR ni.. Tak percaya??? Jom tengok khasiat dan testimoni di bawah 👇👇👇
•Menurunkan berat badan
•Memberi tenaga berpanjangan
•Memecahkan lemak tepu
•Membuang angin
•Membakar lemak
•Segala Toksin disingkirkan melalui urin
•Memberi bentuk badan yg ideal
•Membantu mengawal nafsu makan
•Menstabilkan metabolisme badan
•Melawaskan Pembuangan Air Besar
•Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut
•menambah susu badan
•menghilangkan senggugut
•menstabilkan kolestrol dalam badan
•menghilangkan kembung perut untuk kanak2

Harga rm18 sebotol

Dapatkan esklusif di Vendor Butik Awatif Kuantan.
Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan.

www.wasap.my/60148410787

#jushalia #jus #halia #akhtar #buangangin 
#kempisperut #anginbadan #sayajual #murah 
#vendorwanted #supportmemberniaga
JUS HALIA AKHTAR bukan sekadar JUS... JUS HALIA AKHTAR merupakan jus semula jadi yang membantu memecahkan lemak2 degil.. mengeluarkan angin dan membantu menyelesaikan masalah2 kesihatan yang lain... Dah ramai yang dapat manfaat dari JUS HALIA AKHTAR ni.. Tak percaya??? Jom tengok khasiat dan testimoni di bawah 👇👇👇 •Menurunkan berat badan •Memberi tenaga berpanjangan •Memecahkan lemak tepu •Membuang angin •Membakar lemak •Segala Toksin disingkirkan melalui urin •Memberi bentuk badan yg ideal •Membantu mengawal nafsu makan •Menstabilkan metabolisme badan •Melawaskan Pembuangan Air Besar •Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut •menambah susu badan •menghilangkan senggugut •menstabilkan kolestrol dalam badan •menghilangkan kembung perut untuk kanak2 Harga rm18 sebotol Dapatkan esklusif di Vendor Butik Awatif Kuantan. Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan. www.wasap.my/60148410787 #jushalia  #jus  #halia  #akhtar  #buangangin  #kempisperut  #anginbadan  #sayajual  #murah  #vendorwanted  #supportmemberniaga 
Banyak cara yang boleh dilakukan untuk atasi masalah perut buncit antaranya sentiasa bersenam (senaman Crunches) dan juga amalkan pemakanan yang sihat.
.
Garlic Plus bertindak untuk membuang angin & memecahkan selulit, membakar lemak di bahagian perut, paha dan lengan. Orang yang ada masalah perut buncit, boleh ambil produk ini bersama Lucimax dan Body Contour Cream.
.
.
Untuk order
🌻Whatsapp 0132127783
🌻Self pickup :Seksyen 7 BB Bangi
🌻Pos seluruh Malaysia
.
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#dealersendayutinggi
#dealerst
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#garlicplus #garlicplussendayutinggi #buangangin #pecahkanlemak #pecahkanselulit #dietsihat #dietkalori #pilkurusselamat
Banyak cara yang boleh dilakukan untuk atasi masalah perut buncit antaranya sentiasa bersenam (senaman Crunches) dan juga amalkan pemakanan yang sihat. . Garlic Plus bertindak untuk membuang angin & memecahkan selulit, membakar lemak di bahagian perut, paha dan lengan. Orang yang ada masalah perut buncit, boleh ambil produk ini bersama Lucimax dan Body Contour Cream. . . Untuk order 🌻Whatsapp 0132127783 🌻Self pickup :Seksyen 7 BB Bangi 🌻Pos seluruh Malaysia . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #dealerst  #sendayutinggibangi  #sendayutinggikajang  #sendayutinggiputrajaya  #garlicplus  #garlicplussendayutinggi  #buangangin  #pecahkanlemak  #pecahkanselulit  #dietsihat  #dietkalori  #pilkurusselamat 
2 ni memang untuk si cantik manis yang mahu kulit ➡Lembap
➡Cerah
➡Tegang
➡Pudarkan parut
➡Kuatkan imum
➡Awet muda

Gabungan yang meletopss tau.
Sihat dalaman dan luaran

@nabighahramlioriginal
0137029475
2 ni memang untuk si cantik manis yang mahu kulit ➡Lembap ➡Cerah ➡Tegang ➡Pudarkan parut ➡Kuatkan imum ➡Awet muda Gabungan yang meletopss tau. Sihat dalaman dan luaran @nabighahramlioriginal 0137029475
Omega ni minyak ikan terbaik. 
Mengalami 3x menyulingan untuk menyingkirkan bahan merbahaya seperti plumbum,merkuri, arsenik, kadmium.

Kebaikan Omega ni. ✔Bantu cepatkan pembakaran lemak. Boleh kurus oii. ✔Baik untuk otak dan mata ✔Rendahkan kolestrol ✔Tingkatkan imum ✔Kurangkan radang ✔Cegah insomia dan kurangkan tekanan

@nabighahramli 
0137029575
Omega ni minyak ikan terbaik. Mengalami 3x menyulingan untuk menyingkirkan bahan merbahaya seperti plumbum,merkuri, arsenik, kadmium. Kebaikan Omega ni. ✔Bantu cepatkan pembakaran lemak. Boleh kurus oii. ✔Baik untuk otak dan mata ✔Rendahkan kolestrol ✔Tingkatkan imum ✔Kurangkan radang ✔Cegah insomia dan kurangkan tekanan @nabighahramli 0137029575
.
Feedback terbaik punya... .
✔lawaskan pembuangan.
✔perut dah tak buncit.
✔bertenaga.
✔tambah mood bg yg dah berkawen. ====================================== 💘SIAPA YANG SESUAI MAKAN COKLAT LOVE HABIBI??
.
. 👉lelaki, perempuan,yang dah kawen, yang belum kawen, yang tua, yang masih muda, remaja.
👉yang baru mula nak berjamu.
👉yang nak jaga kesihatan.
👉yang ada migrain.
👉yang ada banyak angin dalam badan.
👉yang ada banyak toksin dalam badan.
👉yang kitaran period tak teratur setiap bulan.
👉yang period tak lawas..datang sikit2 dan sekejap2.
👉yang selalu senggugut/PMS.
yang selalu moody semasa datang period.
👉yang badan selalu letih2, lemau2, malas2,lesu2, lenguh2.
👉yang perut selalu sebu/pencernaan tak berapa bagus.
👉yang selalu sembelit.
👉yang peredaran darah dalam badan tak lancar.
👉yang ada tekanan darah tinggi (bergantung kpd bacaan tekanan darah).
👉yang ingin turukan berat badan.
👉yang hormon tak stabil.
👉yang kurang nafsu (bagi yang dah berkahwin).
👉yang inginkan zuriat (isteri: makan semasa period..sebelum waktu subur, berhenti semasa dan selepas waktu subur wanita//suami: makan setiap hari).
👉yang penat bekerja dan perlukan tenaga tambahan.
.
. 😊MANA NAK DAPATKANNYA??
👉Wasap kak Ann
📲017 9032210
STOKIS SAH JSD

AGEN DIPERLUKAN

#AgenDiperlukan #senggugut #Haidtaklancar #periodtakdatang #pelawashaid #ikhtiarhamil #haidtaklawas #sembelit #buangangin #perutbuncit #migrain #kepalasakit #badanlesu #Membekaltenaga #seksual #jsdselangor #stokisselangor #shahalam #kualalumpur #sabah #sarawak
. Feedback terbaik punya... . ✔lawaskan pembuangan. ✔perut dah tak buncit. ✔bertenaga. ✔tambah mood bg yg dah berkawen. ====================================== 💘SIAPA YANG SESUAI MAKAN COKLAT LOVE HABIBI?? . . 👉lelaki, perempuan,yang dah kawen, yang belum kawen, yang tua, yang masih muda, remaja. 👉yang baru mula nak berjamu. 👉yang nak jaga kesihatan. 👉yang ada migrain. 👉yang ada banyak angin dalam badan. 👉yang ada banyak toksin dalam badan. 👉yang kitaran period tak teratur setiap bulan. 👉yang period tak lawas..datang sikit2 dan sekejap2. 👉yang selalu senggugut/PMS. yang selalu moody semasa datang period. 👉yang badan selalu letih2, lemau2, malas2,lesu2, lenguh2. 👉yang perut selalu sebu/pencernaan tak berapa bagus. 👉yang selalu sembelit. 👉yang peredaran darah dalam badan tak lancar. 👉yang ada tekanan darah tinggi (bergantung kpd bacaan tekanan darah). 👉yang ingin turukan berat badan. 👉yang hormon tak stabil. 👉yang kurang nafsu (bagi yang dah berkahwin). 👉yang inginkan zuriat (isteri: makan semasa period..sebelum waktu subur, berhenti semasa dan selepas waktu subur wanita//suami: makan setiap hari). 👉yang penat bekerja dan perlukan tenaga tambahan. . . 😊MANA NAK DAPATKANNYA?? 👉Wasap kak Ann 📲017 9032210 STOKIS SAH JSD AGEN DIPERLUKAN #AgenDiperlukan  #senggugut  #Haidtaklancar  #periodtakdatang  #pelawashaid  #ikhtiarhamil  #haidtaklawas  #sembelit  #buangangin  #perutbuncit  #migrain  #kepalasakit  #badanlesu  #Membekaltenaga  #seksual  #jsdselangor  #stokisselangor  #shahalam  #kualalumpur  #sabah  #sarawak 
- Coklat Love Habibi(CLH) JSD😘😘 Siapa yang memerlukan CLH🤔🤔❓❓ ✔Mereka yang susah buang angin
✔Mereka yang kencing tidak lawas dan sembelit
✔Wanita yang mengalami senggugut dan darah period berketul ketul
✔Mereka yang sering penat dah tidak bertenaga
✔Wanita yang susah atau lewat datang period berbulan² @ bertahun²
✔Mereka yg mengalami migrain
✔Mereka yg ada gastrik
✔Mereka yg mengalami gout 💢sesuai untuk lelaki dan perempuan💢

Rm48
Postage rm7sm/ rm10ss

Wasap kak ann
📲017 9032210
🌹STOKIS SAH JSD🌹

DROPSHIP NEEDED

#agendiperlukan #dropshipwanted
#senggugut #buangangin #jsdselangor #coklatlovehabibi #haidtaklawas #kentut #sukarbuangangin #sembelit #badanlesu #tambahtenaga #stokisjsd #jamususukdara #balakong #sabah #sarawak #ikhtiarhamil
- Coklat Love Habibi(CLH) JSD😘😘 Siapa yang memerlukan CLH🤔🤔❓❓ ✔Mereka yang susah buang angin ✔Mereka yang kencing tidak lawas dan sembelit ✔Wanita yang mengalami senggugut dan darah period berketul ketul ✔Mereka yang sering penat dah tidak bertenaga ✔Wanita yang susah atau lewat datang period berbulan² @ bertahun² ✔Mereka yg mengalami migrain ✔Mereka yg ada gastrik ✔Mereka yg mengalami gout 💢sesuai untuk lelaki dan perempuan💢 Rm48 Postage rm7sm/ rm10ss Wasap kak ann 📲017 9032210 🌹STOKIS SAH JSD🌹 DROPSHIP NEEDED #agendiperlukan  #dropshipwanted  #senggugut  #buangangin  #jsdselangor  #coklatlovehabibi  #haidtaklawas  #kentut  #sukarbuangangin  #sembelit  #badanlesu  #tambahtenaga  #stokisjsd  #jamususukdara  #balakong  #sabah  #sarawak  #ikhtiarhamil 
.
Feedback terbaik punya... .
✔lawaskan pembuangan.
✔perut dah tak buncit.
✔bertenaga.
✔tambah mood bg yg dah berkawen. ====================================== 💘SIAPA YANG SESUAI MAKAN COKLAT LOVE HABIBI??
.
. 👉lelaki, perempuan,yang dah kawen, yang belum kawen, yang tua, yang masih muda, remaja.
👉yang baru mula nak berjamu.
👉yang nak jaga kesihatan.
👉yang ada migrain.
👉yang ada banyak angin dalam badan.
👉yang ada banyak toksin dalam badan.
👉yang kitaran period tak teratur setiap bulan.
👉yang period tak lawas..datang sikit2 dan sekejap2.
👉yang selalu senggugut/PMS.
yang selalu moody semasa datang period.
👉yang badan selalu letih2, lemau2, malas2,lesu2, lenguh2.
👉yang perut selalu sebu/pencernaan tak berapa bagus.
👉yang selalu sembelit.
👉yang peredaran darah dalam badan tak lancar.
👉yang ada tekanan darah tinggi (bergantung kpd bacaan tekanan darah).
👉yang ingin turukan berat badan.
👉yang hormon tak stabil.
👉yang kurang nafsu (bagi yang dah berkahwin).
👉yang inginkan zuriat (isteri: makan semasa period..sebelum waktu subur, berhenti semasa dan selepas waktu subur wanita//suami: makan setiap hari).
👉yang penat bekerja dan perlukan tenaga tambahan.
.
. 😊MANA NAK DAPATKANNYA??
👉Wasap kak Ann
📲017 9032210
STOKIS SAH JSD

AGEN DIPERLUKAN

#AgenDiperlukan #senggugut #Haidtaklancar #periodtakdatang #pelawashaid #ikhtiarhamil #haidtaklawas #sembelit #buangangin #perutbuncit #migrain #kepalasakit #badanlesu #Membekaltenaga #seksual #jsdselangor #stokisselangor #shahalam #kualalumpur #sabah #sarawak
. Feedback terbaik punya... . ✔lawaskan pembuangan. ✔perut dah tak buncit. ✔bertenaga. ✔tambah mood bg yg dah berkawen. ====================================== 💘SIAPA YANG SESUAI MAKAN COKLAT LOVE HABIBI?? . . 👉lelaki, perempuan,yang dah kawen, yang belum kawen, yang tua, yang masih muda, remaja. 👉yang baru mula nak berjamu. 👉yang nak jaga kesihatan. 👉yang ada migrain. 👉yang ada banyak angin dalam badan. 👉yang ada banyak toksin dalam badan. 👉yang kitaran period tak teratur setiap bulan. 👉yang period tak lawas..datang sikit2 dan sekejap2. 👉yang selalu senggugut/PMS. yang selalu moody semasa datang period. 👉yang badan selalu letih2, lemau2, malas2,lesu2, lenguh2. 👉yang perut selalu sebu/pencernaan tak berapa bagus. 👉yang selalu sembelit. 👉yang peredaran darah dalam badan tak lancar. 👉yang ada tekanan darah tinggi (bergantung kpd bacaan tekanan darah). 👉yang ingin turukan berat badan. 👉yang hormon tak stabil. 👉yang kurang nafsu (bagi yang dah berkahwin). 👉yang inginkan zuriat (isteri: makan semasa period..sebelum waktu subur, berhenti semasa dan selepas waktu subur wanita//suami: makan setiap hari). 👉yang penat bekerja dan perlukan tenaga tambahan. . . 😊MANA NAK DAPATKANNYA?? 👉Wasap kak Ann 📲017 9032210 STOKIS SAH JSD AGEN DIPERLUKAN #AgenDiperlukan  #senggugut  #Haidtaklancar  #periodtakdatang  #pelawashaid  #ikhtiarhamil  #haidtaklawas  #sembelit  #buangangin  #perutbuncit  #migrain  #kepalasakit  #badanlesu  #Membekaltenaga  #seksual  #jsdselangor  #stokisselangor  #shahalam  #kualalumpur  #sabah  #sarawak 
TEH NI BUKAN UBAT KURUS.
TEH NI CUMA MINUMAN DETOX YANG BANTU TINGKATKAN METABOLISME BADAN DAN CEPATKAN PEMBAKARAN KALORI.
.
Dia turunkan berat awak secara natural jer. Awak ttp kena jaga makan dan makan ikut portion yg betul💕
.
Selalunya kalau dah cuba mcm2 ni tp berat still tak turun puncanya byk toksin dlm badan. Toksin tu yang menghalang lemak dalam badan terbakar. .
Set combo ni memula dia  detox dgn slimming detox tu. pastu bakar lemak n kawal selera makan dgn kakicantiq
.
In sha Allah 3 step ni ngam utk turun brt. .
X ecercise pn xpe. Exercise cover 20% je dr proses trun brt. 
80% tu lg dtg dr pemakanan n supp.
.
JANGAN RISAU NK MINUM K. KITA ADA KELULUSAN SIRIM DAN ADA SIJIL BEBAS RACUN😘
.
Whatsapp
0124174224
TEH NI BUKAN UBAT KURUS. TEH NI CUMA MINUMAN DETOX YANG BANTU TINGKATKAN METABOLISME BADAN DAN CEPATKAN PEMBAKARAN KALORI. . Dia turunkan berat awak secara natural jer. Awak ttp kena jaga makan dan makan ikut portion yg betul💕 . Selalunya kalau dah cuba mcm2 ni tp berat still tak turun puncanya byk toksin dlm badan. Toksin tu yang menghalang lemak dalam badan terbakar. . Set combo ni memula dia detox dgn slimming detox tu. pastu bakar lemak n kawal selera makan dgn kakicantiq . In sha Allah 3 step ni ngam utk turun brt. . X ecercise pn xpe. Exercise cover 20% je dr proses trun brt. 80% tu lg dtg dr pemakanan n supp. . JANGAN RISAU NK MINUM K. KITA ADA KELULUSAN SIRIM DAN ADA SIJIL BEBAS RACUN😘 . Whatsapp 0124174224
TEH NI BUKAN UBAT KURUS.
TEH NI CUMA MINUMAN DETOX YANG BANTU TINGKATKAN METABOLISME BADAN DAN CEPATKAN PEMBAKARAN KALORI.
.
Dia turunkan berat awak secara natural jer. Awak ttp kena jaga makan dan makan ikut portion yg betul💕
.
Selalunya kalau dah cuba mcm2 ni tp berat still tak turun puncanya byk toksin dlm badan. Toksin tu yang menghalang lemak dalam badan terbakar. .
Set combo ni memula dia  detox dgn slimming detox tu. pastu bakar lemak n kawal selera makan dgn kakicantiq
.
In sha Allah 3 step ni ngam utk turun brt. .
X ecercise pn xpe. Exercise cover 20% je dr proses trun brt. 
80% tu lg dtg dr pemakanan n supp.
.
JANGAN RISAU NK MINUM K. KITA ADA KELULUSAN SIRIM DAN ADA SIJIL BEBAS RACUN😘
.
Whatsapp
0124174224
TEH NI BUKAN UBAT KURUS. TEH NI CUMA MINUMAN DETOX YANG BANTU TINGKATKAN METABOLISME BADAN DAN CEPATKAN PEMBAKARAN KALORI. . Dia turunkan berat awak secara natural jer. Awak ttp kena jaga makan dan makan ikut portion yg betul💕 . Selalunya kalau dah cuba mcm2 ni tp berat still tak turun puncanya byk toksin dlm badan. Toksin tu yang menghalang lemak dalam badan terbakar. . Set combo ni memula dia detox dgn slimming detox tu. pastu bakar lemak n kawal selera makan dgn kakicantiq . In sha Allah 3 step ni ngam utk turun brt. . X ecercise pn xpe. Exercise cover 20% je dr proses trun brt. 80% tu lg dtg dr pemakanan n supp. . JANGAN RISAU NK MINUM K. KITA ADA KELULUSAN SIRIM DAN ADA SIJIL BEBAS RACUN😘 . Whatsapp 0124174224
TEH NI BUKAN UBAT KURUS.
TEH NI CUMA MINUMAN DETOX YANG BANTU TINGKATKAN METABOLISME BADAN DAN CEPATKAN PEMBAKARAN KALORI.
.
Dia turunkan berat awak secara natural jer. Awak ttp kena jaga makan dan makan ikut portion yg betul💕
.
Selalunya kalau dah cuba mcm2 ni tp berat still tak turun puncanya byk toksin dlm badan. Toksin tu yang menghalang lemak dalam badan terbakar. .
Set combo ni memula dia  detox dgn slimming detox tu. pastu bakar lemak n kawal selera makan dgn kakicantiq
.
In sha Allah 3 step ni ngam utk turun brt. .
X ecercise pn xpe. Exercise cover 20% je dr proses trun brt. 
80% tu lg dtg dr pemakanan n supp.
.
JANGAN RISAU NK MINUM K. KITA ADA KELULUSAN SIRIM DAN ADA SIJIL BEBAS RACUN😘
.
Whatsapp
0124174224
TEH NI BUKAN UBAT KURUS. TEH NI CUMA MINUMAN DETOX YANG BANTU TINGKATKAN METABOLISME BADAN DAN CEPATKAN PEMBAKARAN KALORI. . Dia turunkan berat awak secara natural jer. Awak ttp kena jaga makan dan makan ikut portion yg betul💕 . Selalunya kalau dah cuba mcm2 ni tp berat still tak turun puncanya byk toksin dlm badan. Toksin tu yang menghalang lemak dalam badan terbakar. . Set combo ni memula dia detox dgn slimming detox tu. pastu bakar lemak n kawal selera makan dgn kakicantiq . In sha Allah 3 step ni ngam utk turun brt. . X ecercise pn xpe. Exercise cover 20% je dr proses trun brt. 80% tu lg dtg dr pemakanan n supp. . JANGAN RISAU NK MINUM K. KITA ADA KELULUSAN SIRIM DAN ADA SIJIL BEBAS RACUN😘 . Whatsapp 0124174224
Hai semua!Petang ni CikDayah akan ke branch untuk ambil supplement Shaklee.  Sahabat CikDayah perlukan Peppermint Ginger Plus segera untuk mengatasi rasa mual dan kembung perut. Sahabat ni ibu mengandung. Masih dalam trimester pertama. Tak.sampai hati pula menghampakan ibu mengandung kan.  Oh ya. Ada sesiapa yang nak kirim apa2 tak dengan CikDayah? Boleh ambil sekali petang ni. Kalau nak konsultasi secara personal pun dialu2kan. CikDayah cuba bantu ya. WhatsApp 0197522606/Shaklee

#shaklee
#supplement
#peppermintgingerplus
#buangangin
#kembung
#morningsickness
#supplementviral
Hai semua!Petang ni CikDayah akan ke branch untuk ambil supplement Shaklee. Sahabat CikDayah perlukan Peppermint Ginger Plus segera untuk mengatasi rasa mual dan kembung perut. Sahabat ni ibu mengandung. Masih dalam trimester pertama. Tak.sampai hati pula menghampakan ibu mengandung kan. Oh ya. Ada sesiapa yang nak kirim apa2 tak dengan CikDayah? Boleh ambil sekali petang ni. Kalau nak konsultasi secara personal pun dialu2kan. CikDayah cuba bantu ya. WhatsApp 0197522606/Shaklee #shaklee  #supplement  #peppermintgingerplus  #buangangin  #kembung  #morningsickness  #supplementviral 
Hai customers 😚 .
Lama tak update sebab busy dengan event sana sini . Ini pon event tak habis lagi . Fuhhh . Yang duduk area Shah Alam, boleh la lawat booth kami (B7) di Kompleks PKNS Shah Alam 😊 .

Ramai lagi yang masih tak peka tentang kebaikan jus delima pada tubuh badan kan?
Meh luang sikit masa, baca kebaikan jus delima ni 😚 .

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi 011-12310488(Ahmad) /012-3290717 (Nur) .

#olivehousebangi #bazaarpaknil #hargakasihsayang #makanansunnah #sayajualmakanansunnah #hargamurah #agentolivehouse #pmlaju2 #makanankesihatan #AMJ#naksihat #carahidupsihat #pmjikaberminat#minyakzaitun#makananasihat #minyakzaitun #cuka #turunkanberat #buangangin #buahteen #jusdelimaasli #maduasli #nakkurus
Hai customers 😚 . Lama tak update sebab busy dengan event sana sini . Ini pon event tak habis lagi . Fuhhh . Yang duduk area Shah Alam, boleh la lawat booth kami (B7) di Kompleks PKNS Shah Alam 😊 . Ramai lagi yang masih tak peka tentang kebaikan jus delima pada tubuh badan kan? Meh luang sikit masa, baca kebaikan jus delima ni 😚 . Untuk maklumat lanjut boleh hubungi 011-12310488(Ahmad) /012-3290717 (Nur) . #olivehousebangi  #bazaarpaknil  #hargakasihsayang  #makanansunnah  #sayajualmakanansunnah  #hargamurah  #agentolivehouse  #pmlaju2  #makanankesihatan  #AMJ #naksihat  #carahidupsihat  #pmjikaberminat #minyakzaitun #makananasihat  #minyakzaitun  #cuka  #turunkanberat  #buangangin  #buahteen  #jusdelimaasli  #maduasli  #nakkurus 
Customer repeat order lg Maajun S.Ali .. produk laku keras! Jom cuba Maajun S.Ali👍

Maajun S.Ali 💯% Herbs and Spices

Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988  Instagram : 
https://www.instagram.com/jazlan
Page :
https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali
Customer repeat order lg Maajun S.Ali .. produk laku keras! Jom cuba Maajun S.Ali👍 Maajun S.Ali 💯% Herbs and Spices Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988 Instagram : https://www.instagram.com/jazlan Page : https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/ #ubatkuat  #maajun  #sakiturat  #sakitpinggang  #jantungsihat  #hilangletih  #keputihan  #haid  #buangangin  #gastrik  #sakitlutut  #sakitsendi  #sembelit  #lemahtenagabatin  @MaajunKuatS.Ali
ANGIN DALAM BADAN

Tahap 'kuat angin' juga bergantung pada tubuh badan seseorang.
Angin menyebabkan kesihatan seseorang terjejas tanpa mengira usia.. Apabila tubuh badan seseorang itu lemah ia mudah untuk dapat penyakit.. Tanda-tanda Banyak Angin Dalam Badan • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga.
• Selalu rasa kebas/lenguh/sengal.
• Tapak tangan/kaki berasa sejuk.
• Selalu menguap/mudah mengantuk.
• Sukar bernafas/nafas pendek.
• Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang.
• Kulit kering.
•'Muscle spasms' waktu tidur/jaga.
• Perut berangin.
• Sakit kepala/migraine.
• Perasaan mudah marah.
• Hilang selera makan.
• Hilang/kurang nafsu seks
• Dll rasa ketidakselesaan badan.

Anda pernah tak mengalami masalah ANGIN DALAM BADAN ni.. Boleh cuba amalkan GARLIC TABLET.. InshaAllah.. Membantu mengurangkan masalah angin dalam badan. 
#GarlicTablet
#BawangPutih
#BuangAngin
#BakarLemak
#KempiskanPerut
ANGIN DALAM BADAN Tahap 'kuat angin' juga bergantung pada tubuh badan seseorang. Angin menyebabkan kesihatan seseorang terjejas tanpa mengira usia.. Apabila tubuh badan seseorang itu lemah ia mudah untuk dapat penyakit.. Tanda-tanda Banyak Angin Dalam Badan • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. • Kulit kering. •'Muscle spasms' waktu tidur/jaga. • Perut berangin. • Sakit kepala/migraine. • Perasaan mudah marah. • Hilang selera makan. • Hilang/kurang nafsu seks • Dll rasa ketidakselesaan badan. Anda pernah tak mengalami masalah ANGIN DALAM BADAN ni.. Boleh cuba amalkan GARLIC TABLET.. InshaAllah.. Membantu mengurangkan masalah angin dalam badan. #GarlicTablet  #BawangPutih  #BuangAngin  #BakarLemak  #KempiskanPerut 
Sejak berkurun lamanya, Maajun S. Ali menjadi pilihan utama orang2 Arab di Timur Tengah.
.
Maajun S. Ali BEBAS dari bahan terlarang seperti dexamethasone dan lain-lain.
.
Ramuan yang digunakan sejak dahulu masih kekal hingga kini.
.
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #senggugut #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali #maajunkuat #kekalsihat.  http://maajunsali.wasap.my/60145060470
Sejak berkurun lamanya, Maajun S. Ali menjadi pilihan utama orang2 Arab di Timur Tengah. . Maajun S. Ali BEBAS dari bahan terlarang seperti dexamethasone dan lain-lain. . Ramuan yang digunakan sejak dahulu masih kekal hingga kini. . #ubatkuat  #maajun  #sakiturat  #sakitpinggang  #jantungsihat  #hilangletih  #keputihan  #haid  #buangangin  #gastrik  #sakitlutut  #senggugut  #sakitsendi  #sembelit  #lemahtenagabatin  @MaajunKuatS.Ali #maajunkuat  #kekalsihat . http://maajunsali.wasap.my/60145060470
.
Feedback terbaik punya... .
✔lawaskan pembuangan.
✔perut dah tak buncit.
✔bertenaga.
✔tambah mood bg yg dah berkawen. ====================================== 💘SIAPA YANG SESUAI MAKAN COKLAT LOVE HABIBI??
.
. 👉lelaki, perempuan,yang dah kawen, yang belum kawen, yang tua, yang masih muda, remaja.
👉yang baru mula nak berjamu.
👉yang nak jaga kesihatan.
👉yang ada migrain.
👉yang ada banyak angin dalam badan.
👉yang ada banyak toksin dalam badan.
👉yang kitaran period tak teratur setiap bulan.
👉yang period tak lawas..datang sikit2 dan sekejap2.
👉yang selalu senggugut/PMS.
yang selalu moody semasa datang period.
👉yang badan selalu letih2, lemau2, malas2,lesu2, lenguh2.
👉yang perut selalu sebu/pencernaan tak berapa bagus.
👉yang selalu sembelit.
👉yang peredaran darah dalam badan tak lancar.
👉yang ada tekanan darah tinggi (bergantung kpd bacaan tekanan darah).
👉yang ingin turukan berat badan.
👉yang hormon tak stabil.
👉yang kurang nafsu (bagi yang dah berkahwin).
👉yang inginkan zuriat (isteri: makan semasa period..sebelum waktu subur, berhenti semasa dan selepas waktu subur wanita//suami: makan setiap hari).
👉yang penat bekerja dan perlukan tenaga tambahan.
.
. 😊MANA NAK DAPATKANNYA??
👉Wasap kak Ann
📲017 9032210
STOKIS SAH JSD

AGEN DIPERLUKAN

#AgenDiperlukan #senggugut #Haidtaklancar #periodtakdatang #pelawashaid #ikhtiarhamil #haidtaklawas #sembelit #buangangin #perutbuncit #migrain #kepalasakit #badanlesu #Membekaltenaga #seksual #jsdselangor #stokisselangor #shahalam #kualalumpur #sabah #sarawak
. Feedback terbaik punya... . ✔lawaskan pembuangan. ✔perut dah tak buncit. ✔bertenaga. ✔tambah mood bg yg dah berkawen. ====================================== 💘SIAPA YANG SESUAI MAKAN COKLAT LOVE HABIBI?? . . 👉lelaki, perempuan,yang dah kawen, yang belum kawen, yang tua, yang masih muda, remaja. 👉yang baru mula nak berjamu. 👉yang nak jaga kesihatan. 👉yang ada migrain. 👉yang ada banyak angin dalam badan. 👉yang ada banyak toksin dalam badan. 👉yang kitaran period tak teratur setiap bulan. 👉yang period tak lawas..datang sikit2 dan sekejap2. 👉yang selalu senggugut/PMS. yang selalu moody semasa datang period. 👉yang badan selalu letih2, lemau2, malas2,lesu2, lenguh2. 👉yang perut selalu sebu/pencernaan tak berapa bagus. 👉yang selalu sembelit. 👉yang peredaran darah dalam badan tak lancar. 👉yang ada tekanan darah tinggi (bergantung kpd bacaan tekanan darah). 👉yang ingin turukan berat badan. 👉yang hormon tak stabil. 👉yang kurang nafsu (bagi yang dah berkahwin). 👉yang inginkan zuriat (isteri: makan semasa period..sebelum waktu subur, berhenti semasa dan selepas waktu subur wanita//suami: makan setiap hari). 👉yang penat bekerja dan perlukan tenaga tambahan. . . 😊MANA NAK DAPATKANNYA?? 👉Wasap kak Ann 📲017 9032210 STOKIS SAH JSD AGEN DIPERLUKAN #AgenDiperlukan  #senggugut  #Haidtaklancar  #periodtakdatang  #pelawashaid  #ikhtiarhamil  #haidtaklawas  #sembelit  #buangangin  #perutbuncit  #migrain  #kepalasakit  #badanlesu  #Membekaltenaga  #seksual  #jsdselangor  #stokisselangor  #shahalam  #kualalumpur  #sabah  #sarawak 
SET LUARAN DAN DALAMAN:
COKLAT LOVE HABIBI by #JamuSusukDara

Susah buang angin?

Jom cuba coklat love habibi. Uolsss yg suka makan coklat tu mesti suka #CoklatLoveHabibi ni tau.

Gentel-gentel kecik je pastu telan dengan air masak, konfem tak sampai 5 minit angin keluar menderu-deru.

Tak elok tau simpan angin jahat dlm badan tu.

Jom pakat=pakat buang angin jahat tu Coklat Love Habibi.

Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai coklat love habibi?

Jom wasap kak ann
017 9032210
Stokis Sah Jsd

#coklatlovehabibi #buangangin #migrain #senggugut #masalahhaid #haidtaklawas #periodtaklancar #sisjualjsd #jamususukdara #haidtaklawas #pelawashaid #jsdstokis #stokisjamususukdara #coklatlovehabibijsd #sabah #sarawak #shahalam #ikhtiarhamil
SET LUARAN DAN DALAMAN: COKLAT LOVE HABIBI by #JamuSusukDara  Susah buang angin? Jom cuba coklat love habibi. Uolsss yg suka makan coklat tu mesti suka #CoklatLoveHabibi  ni tau. Gentel-gentel kecik je pastu telan dengan air masak, konfem tak sampai 5 minit angin keluar menderu-deru. Tak elok tau simpan angin jahat dlm badan tu. Jom pakat=pakat buang angin jahat tu Coklat Love Habibi. Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai coklat love habibi? Jom wasap kak ann 017 9032210 Stokis Sah Jsd #coklatlovehabibi  #buangangin  #migrain  #senggugut  #masalahhaid  #haidtaklawas  #periodtaklancar  #sisjualjsd  #jamususukdara  #haidtaklawas  #pelawashaid  #jsdstokis  #stokisjamususukdara  #coklatlovehabibijsd  #sabah  #sarawak  #shahalam  #ikhtiarhamil 
MOMMIES CUMA ADA 9 HARI JE LAGI SEBELUM PELUANG MOMMIES UNTUK MEMENANGI GELANG EMAS 916 TERTUTUP UNTUK SELAMANYA!
.
Ye betul Mommies, Mommies ada kurang dari 9 hari je lagi sebelum peluang Mommies nak menang gelang EMAS tu pergi tak kembali. EMAS ORIGINAL bukan EMAS CELUP tau Mommies
.
Beli produk AZN Mengikut harga dan set kombo yang telah ditetapkan dan Mommies layak menerima kupon cabutan bertuah dari kami. Set Kombo ni terhad bulan ini je tau, bulan depan dah tak ada TAWARAN TERHAD ni. .
INGAT KURUS, INGAT AZN! .
📲 012.939.7332

#AZNBodyCream
#SapuSapuSettle
#TakCubaTakTahu
#KrimSerbaguna
#GelPuteriLentik
#TakLentikPunLentik
#KurusTanpaMakanUbat
#KurusDalamMasa7Hari

#BuangSelulit #BuangAngin #Gemuk #NakKurus #NakCantik #Lemak #LenguhBadan #Senggugut #PerutBuncit #IbuBerpantang #IbuBersalinNormal #IbuBersalinCeaser #AnakKencingMalam #SakitLutut #Zumba #KebasKakiTangan #Terseliuh
MOMMIES CUMA ADA 9 HARI JE LAGI SEBELUM PELUANG MOMMIES UNTUK MEMENANGI GELANG EMAS 916 TERTUTUP UNTUK SELAMANYA! . Ye betul Mommies, Mommies ada kurang dari 9 hari je lagi sebelum peluang Mommies nak menang gelang EMAS tu pergi tak kembali. EMAS ORIGINAL bukan EMAS CELUP tau Mommies . Beli produk AZN Mengikut harga dan set kombo yang telah ditetapkan dan Mommies layak menerima kupon cabutan bertuah dari kami. Set Kombo ni terhad bulan ini je tau, bulan depan dah tak ada TAWARAN TERHAD ni. . INGAT KURUS, INGAT AZN! . 📲 012.939.7332 #AZNBodyCream  #SapuSapuSettle  #TakCubaTakTahu  #KrimSerbaguna  #GelPuteriLentik  #TakLentikPunLentik  #KurusTanpaMakanUbat  #KurusDalamMasa7Hari  #BuangSelulit  #BuangAngin  #Gemuk  #NakKurus  #NakCantik  #Lemak  #LenguhBadan  #Senggugut  #PerutBuncit  #IbuBerpantang  #IbuBersalinNormal  #IbuBersalinCeaser  #AnakKencingMalam  #SakitLutut  #Zumba  #KebasKakiTangan  #Terseliuh 
Coklat Love Habibi(CLH) JSD😘😘 Siapa yang memerlukan CLH🤔🤔❓❓ ✔Mereka yang susah buang angin
✔Mereka yang kencing tidak lawas dan sembelit
✔Wanita yang mengalami senggugut dan darah period berketul ketul
✔Mereka yang sering penat dah tidak bertenaga
✔Wanita yang susah atau lewat datang period berbulan² @ bertahun²
✔Mereka yg mengalami migrain
✔Mereka yg ada gastrik
✔Mereka yg mengalami gout 💢sesuai untuk lelaki dan perempuan💢

Rm48
Postage rm7sm/ rm10ss

Wasap kak ann
📲017 9032210
🌹STOKIS SAH JSD🌹

DROPSHIP NEEDED

#agendiperlukan #dropshipwanted
#senggugut #buangangin #jsdselangor #coklatlovehabibi #haidtaklawas #kentut #sukarbuangangin #sembelit #badanlesu #tambahtenaga #stokisjsd #jamususukdara #balakong #sabah #sarawak #ikhtiarhamil
Coklat Love Habibi(CLH) JSD😘😘 Siapa yang memerlukan CLH🤔🤔❓❓ ✔Mereka yang susah buang angin ✔Mereka yang kencing tidak lawas dan sembelit ✔Wanita yang mengalami senggugut dan darah period berketul ketul ✔Mereka yang sering penat dah tidak bertenaga ✔Wanita yang susah atau lewat datang period berbulan² @ bertahun² ✔Mereka yg mengalami migrain ✔Mereka yg ada gastrik ✔Mereka yg mengalami gout 💢sesuai untuk lelaki dan perempuan💢 Rm48 Postage rm7sm/ rm10ss Wasap kak ann 📲017 9032210 🌹STOKIS SAH JSD🌹 DROPSHIP NEEDED #agendiperlukan  #dropshipwanted  #senggugut  #buangangin  #jsdselangor  #coklatlovehabibi  #haidtaklawas  #kentut  #sukarbuangangin  #sembelit  #badanlesu  #tambahtenaga  #stokisjsd  #jamususukdara  #balakong  #sabah  #sarawak  #ikhtiarhamil 
8 TANDA BADAN PENUH TOKSIN
.
🥝 Sembelit
🥝 Kembung Perut
🥝 Sakit Kepala
🥝 Letih & Lesu
🥝 Mulut Berbau
🥝 Perut Buncit
🥝 Kulit Kusam
🥝 Kemaruk Makan
.
So... guysss.. Eat Like You Love Yourself & Lets #seritoks kurangkan toksin dalam badan anda. Macam mana tu?
.
Dm / whatsapp @seri.watika 📲 0195411151... 👉 http://www.wasap.my/60195411151 .
#kurus #buangangin #toksin #kiwi #sembelit #perutbuncit #fit #fitness #eathealthy #sihat #kuruscepat #kurussihat #bakarlemak #buanglemak #vitamin #readystock #dietsihat #ubatkurus #detox #langsing #buncit #slim #jomkurus #jomsihat #sayajual #promosi #seriempirenerry #seriwatika #mulutberbau
8 TANDA BADAN PENUH TOKSIN . 🥝 Sembelit 🥝 Kembung Perut 🥝 Sakit Kepala 🥝 Letih & Lesu 🥝 Mulut Berbau 🥝 Perut Buncit 🥝 Kulit Kusam 🥝 Kemaruk Makan . So... guysss.. Eat Like You Love Yourself & Lets #seritoks  kurangkan toksin dalam badan anda. Macam mana tu? . Dm / whatsapp @seri.watika 📲 0195411151... 👉 http://www.wasap.my/60195411151 . #kurus  #buangangin  #toksin  #kiwi  #sembelit  #perutbuncit  #fit  #fitness  #eathealthy  #sihat  #kuruscepat  #kurussihat  #bakarlemak  #buanglemak  #vitamin  #readystock  #dietsihat  #ubatkurus  #detox  #langsing  #buncit  #slim  #jomkurus  #jomsihat  #sayajual  #promosi  #seriempirenerry  #seriwatika  #mulutberbau 
SET LUARAN DAN DALAMAN:
COKLAT LOVE HABIBI by #JamuSusukDara

Susah buang angin?

Jom cuba coklat love habibi. Uolsss yg suka makan coklat tu mesti suka #CoklatLoveHabibi ni tau.

Gentel-gentel kecik je pastu telan dengan air masak, konfem tak sampai 5 minit angin keluar menderu-deru.

Tak elok tau simpan angin jahat dlm badan tu.

Jom pakat=pakat buang angin jahat tu Coklat Love Habibi.

Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai coklat love habibi?

Jom wasap kak ann
017 9032210
Stokis Sah Jsd

#coklatlovehabibi #buangangin #migrain #senggugut #masalahhaid #haidtaklawas #periodtaklancar #sisjualjsd #jamususukdara #haidtaklawas #pelawashaid #jsdstokis #stokisjamususukdara #coklatlovehabibijsd #sabah #sarawak #shahalam #ikhtiarhamil
SET LUARAN DAN DALAMAN: COKLAT LOVE HABIBI by #JamuSusukDara  Susah buang angin? Jom cuba coklat love habibi. Uolsss yg suka makan coklat tu mesti suka #CoklatLoveHabibi  ni tau. Gentel-gentel kecik je pastu telan dengan air masak, konfem tak sampai 5 minit angin keluar menderu-deru. Tak elok tau simpan angin jahat dlm badan tu. Jom pakat=pakat buang angin jahat tu Coklat Love Habibi. Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai coklat love habibi? Jom wasap kak ann 017 9032210 Stokis Sah Jsd #coklatlovehabibi  #buangangin  #migrain  #senggugut  #masalahhaid  #haidtaklawas  #periodtaklancar  #sisjualjsd  #jamususukdara  #haidtaklawas  #pelawashaid  #jsdstokis  #stokisjamususukdara  #coklatlovehabibijsd  #sabah  #sarawak  #shahalam  #ikhtiarhamil 
Coklat Love Habibi(CLH) JSD😘😘 Siapa yang memerlukan CLH🤔🤔❓❓ ✔Mereka yang susah buang angin
✔Mereka yang kencing tidak lawas dan sembelit
✔Wanita yang mengalami senggugut dan darah period berketul ketul
✔Mereka yang sering penat dah tidak bertenaga
✔Wanita yang susah atau lewat datang period berbulan² @ bertahun²
✔Mereka yg mengalami migrain
✔Mereka yg ada gastrik
✔Mereka yg mengalami gout 💢sesuai untuk lelaki dan perempuan💢

Rm48
Postage rm7sm/ rm10ss

Wasap kak ann
📲017 9032210
🌹STOKIS SAH JSD🌹

DROPSHIP NEEDED

#agendiperlukan #dropshipwanted
#senggugut #buangangin #jsdselangor #coklatlovehabibi #haidtaklawas #kentut #sukarbuangangin #sembelit #badanlesu #tambahtenaga #stokisjsd #jamususukdara #balakong #sabah #sarawak #ikhtiarhamil
Coklat Love Habibi(CLH) JSD😘😘 Siapa yang memerlukan CLH🤔🤔❓❓ ✔Mereka yang susah buang angin ✔Mereka yang kencing tidak lawas dan sembelit ✔Wanita yang mengalami senggugut dan darah period berketul ketul ✔Mereka yang sering penat dah tidak bertenaga ✔Wanita yang susah atau lewat datang period berbulan² @ bertahun² ✔Mereka yg mengalami migrain ✔Mereka yg ada gastrik ✔Mereka yg mengalami gout 💢sesuai untuk lelaki dan perempuan💢 Rm48 Postage rm7sm/ rm10ss Wasap kak ann 📲017 9032210 🌹STOKIS SAH JSD🌹 DROPSHIP NEEDED #agendiperlukan  #dropshipwanted  #senggugut  #buangangin  #jsdselangor  #coklatlovehabibi  #haidtaklawas  #kentut  #sukarbuangangin  #sembelit  #badanlesu  #tambahtenaga  #stokisjsd  #jamususukdara  #balakong  #sabah  #sarawak  #ikhtiarhamil 
Nak kurus ? Body lawa ? 
Jom kecilkan peha & lengan minum teh medina ni.

Seminggu dah boleh kurus Tanpa lapar. 
Ade 17 uncang sepeket . Cukup untuk Sebulan.
.
#detoxmurah #dietepalhijau #kurussihatcantik #kurusdenganpantas #kurustanpalapar #kurus7hari #dietatkins #dietsihat #slimteatox #slimteamurah #detoxkurus #airdetox #airdetoxlemon #buangangin #nakkuruskanbadan # #l #perutboroi #perutkempis #perutbuncitlepasbersalin #ubatkurusberkesan #tipskurus1minggu
Nak kurus ? Body lawa ? Jom kecilkan peha & lengan minum teh medina ni. Seminggu dah boleh kurus Tanpa lapar. Ade 17 uncang sepeket . Cukup untuk Sebulan. . #detoxmurah  #dietepalhijau  #kurussihatcantik  #kurusdenganpantas  #kurustanpalapar  #kurus7hari  #dietatkins  #dietsihat  #slimteatox  #slimteamurah  #detoxkurus  #airdetox  #airdetoxlemon  #buangangin  #nakkuruskanbadan  # #l  #perutboroi  #perutkempis  #perutbuncitlepasbersalin  #ubatkurusberkesan  #tipskurus1minggu 
Sering letih? Amalkan Maajun S. Ali untuk mengembalikan tenaga.
.
MSA bebas bahan terlarang seperti dexamethasone dll.
.
Hubungi kami untuk pembelian.
.
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #senggugut #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali #sihat
DULU SUSAHNYA NAK KURUS.. SEKARANG DAH TAK LAGI. SYUKURNYA! .
Kalau dulu berat badan tak pernah turun .
Diet pon macam tu jugak.
Tapi hasil minum set combo berat turun 10kg sebulan. 😲
Dengan minum teh je. Tak diet teruk tak senaman. 
Awak taknak ke ?
Whatsapp 0178461700
.
#detoxmurah #dietepalhijau #kurussihatcantik #kurusdenganpantas #kurustanpalapar #kurus7hari #dietatkins #dietsihat #slimteatox #slimteamurah #detoxkurus #airdetox #airdetoxlemon #buangangin #buangtoksin #buangdoublechin #buangselulit #perutboroi #perutkempis #perutbuncitlepasbersalin #ubatkurusberkesan #tipskurus1minggu
DULU SUSAHNYA NAK KURUS.. SEKARANG DAH TAK LAGI. SYUKURNYA! . Kalau dulu berat badan tak pernah turun . Diet pon macam tu jugak. Tapi hasil minum set combo berat turun 10kg sebulan. 😲 Dengan minum teh je. Tak diet teruk tak senaman. Awak taknak ke ? Whatsapp 0178461700 . #detoxmurah  #dietepalhijau  #kurussihatcantik  #kurusdenganpantas  #kurustanpalapar  #kurus7hari  #dietatkins  #dietsihat  #slimteatox  #slimteamurah  #detoxkurus  #airdetox  #airdetoxlemon  #buangangin  #buangtoksin  #buangdoublechin  #buangselulit  #perutboroi  #perutkempis  #perutbuncitlepasbersalin  #ubatkurusberkesan  #tipskurus1minggu 
Apa bulat-bulat bujur putih tuh 👀👀.. Tu #bawangputih jahhh.. Atau nama moden nya #garlictablet.. Setiap orang perlu ada membantu banyak kebaikan utk kesihatan..Bebaru ni akk selsema & batuk teruk... Datang pakej pula dengan resdung.. Perhhh seksa yamaat nak bernafas. Antibiotik ubat batuk pun tak jalan.. Terus akk amalkan #garlic ni.. Alhamdulillah kurang seminggu reda semua sekali.. Haritu nak beli Garlic ni tertangguh-tangguh.. Korang grablah.. Anak akk pun suka bau Garlic ni.. Wangi.. Membantu juga utk #buangangin #pecahlemak #pecahkankolestrol..
Apa bulat-bulat bujur putih tuh 👀👀.. Tu #bawangputih  jahhh.. Atau nama moden nya #garlictablet .. Setiap orang perlu ada membantu banyak kebaikan utk kesihatan..Bebaru ni akk selsema & batuk teruk... Datang pakej pula dengan resdung.. Perhhh seksa yamaat nak bernafas. Antibiotik ubat batuk pun tak jalan.. Terus akk amalkan #garlic  ni.. Alhamdulillah kurang seminggu reda semua sekali.. Haritu nak beli Garlic ni tertangguh-tangguh.. Korang grablah.. Anak akk pun suka bau Garlic ni.. Wangi.. Membantu juga utk #buangangin  #pecahlemak  #pecahkankolestrol ..
Customer repeat order Maajun S.Ali.. katanya menjadi 👍 sgt berbaloi, harga pun murah😁

Maajun S.Ali 💯% Herbs and Spices

Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988  Instagram : 
https://www.instagram.com/jazlan
Page :
https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali
Customer repeat order Maajun S.Ali.. katanya menjadi 👍 sgt berbaloi, harga pun murah😁 Maajun S.Ali 💯% Herbs and Spices Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988 Instagram : https://www.instagram.com/jazlan Page : https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/ #ubatkuat  #maajun  #sakiturat  #sakitpinggang  #jantungsihat  #hilangletih  #keputihan  #haid  #buangangin  #gastrik  #sakitlutut  #sakitsendi  #sembelit  #lemahtenagabatin  @MaajunKuatS.Ali
COD Maajun S.Ali kt Ust Bahrain.. repeat order.. katanya sedap n menjadi MSA ni👍

Maajun S.Ali 💯% Herbs and Spices

Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988  Instagram : 
https://www.instagram.com/jazlan
Page :
https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali
COD Maajun S.Ali kt Ust Bahrain.. repeat order.. katanya sedap n menjadi MSA ni👍 Maajun S.Ali 💯% Herbs and Spices Berminat ? Taip "MSA" dan hantar melalui SMS atau WHATSAPP ke : http://wasap.my/601129292988 Instagram : https://www.instagram.com/jazlan Page : https://www.facebook.com/MSAMaajunSAli/ #ubatkuat  #maajun  #sakiturat  #sakitpinggang  #jantungsihat  #hilangletih  #keputihan  #haid  #buangangin  #gastrik  #sakitlutut  #sakitsendi  #sembelit  #lemahtenagabatin  @MaajunKuatS.Ali
ANGIN DALAM BADAN

Tahap 'kuat angin' juga bergantung pada tubuh badan seseorang.
Angin menyebabkan kesihatan seseorang terjejas tanpa mengira usia.. Apabila tubuh badan seseorang itu lemah ia mudah untuk dapat penyakit.. Tanda-tanda Banyak Angin Dalam Badan • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga.
• Selalu rasa kebas/lenguh/sengal.
• Tapak tangan/kaki berasa sejuk.
• Selalu menguap/mudah mengantuk.
• Sukar bernafas/nafas pendek.
• Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang.
• Kulit kering.
•'Muscle spasms' waktu tidur/jaga.
• Perut berangin.
• Sakit kepala/migraine.
• Perasaan mudah marah.
• Hilang selera makan.
• Hilang/kurang nafsu seks
• Dll rasa ketidakselesaan badan.

Anda pernah tak mengalami masalah ANGIN DALAM BADAN ni.. Boleh cuba amalkan GARLIC TABLET.. InshaAllah.. Membantu mengurangkan masalah angin dalam badan. 
Boleh hubungi Suriani 011-56786607

#GarlicTablet
#BawangPutih
#BuangLemak #BakarLemak
#BuangAngin
#KempiskanPerut
#TheDiamondCircle
ANGIN DALAM BADAN Tahap 'kuat angin' juga bergantung pada tubuh badan seseorang. Angin menyebabkan kesihatan seseorang terjejas tanpa mengira usia.. Apabila tubuh badan seseorang itu lemah ia mudah untuk dapat penyakit.. Tanda-tanda Banyak Angin Dalam Badan • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. • Kulit kering. •'Muscle spasms' waktu tidur/jaga. • Perut berangin. • Sakit kepala/migraine. • Perasaan mudah marah. • Hilang selera makan. • Hilang/kurang nafsu seks • Dll rasa ketidakselesaan badan. Anda pernah tak mengalami masalah ANGIN DALAM BADAN ni.. Boleh cuba amalkan GARLIC TABLET.. InshaAllah.. Membantu mengurangkan masalah angin dalam badan. Boleh hubungi Suriani 011-56786607 #GarlicTablet  #BawangPutih  #BuangLemak  #BakarLemak  #BuangAngin  #KempiskanPerut  #TheDiamondCircle 
SET SUPER JIMAT
FREE SHIPING
.
.
oder👇
www.wasap.my/60135984611
SET SUPER JIMAT FREE SHIPING . . oder👇 www.wasap.my/60135984611
Dapatkan suppliment yang kaya dengan khasiat makanan sunnah. .
🍃 naikkan HB
🍃 kurangkan alahan loya muntah
🍃 kurangkan sembelit semasa hamil. .
RM90
Free postage sm
.
www.wasap.my/60135984611
Dapatkan suppliment yang kaya dengan khasiat makanan sunnah. . 🍃 naikkan HB 🍃 kurangkan alahan loya muntah 🍃 kurangkan sembelit semasa hamil. . RM90 Free postage sm . www.wasap.my/60135984611
Sejak berkurun lamanya, Maajun S. Ali menjadi pilihan utama orang2 Arab di Timur Tengah.
.
Maajun S. Ali BEBAS dari bahan terlarang seperti dexamethasone dan lain-lain.
.
Ramuan yang digunakan sejak dahulu masih kekal hingga kini.
.
#ubatkuat #maajun #sakiturat #sakitpinggang #jantungsihat #hilangletih #keputihan #haid #buangangin #gastrik #sakitlutut  #senggugut #sakitsendi #sembelit #lemahtenagabatin @MaajunKuatS.Ali #maajunkuat #kekalsihat
Antara bahan sunnah dalam Prenatal. .
Sangat berkhasiat untuk ibu hamil. .
HABBATUS SAUDA
🍃 meningkatkan daya ketahanan tubuh
🍃 mengatasi gangguan tidur
🍃 meningkatkan daya ingatan ibu dab baby. .
.
www.wasao.my/60135984611
Antara bahan sunnah dalam Prenatal. . Sangat berkhasiat untuk ibu hamil. . HABBATUS SAUDA 🍃 meningkatkan daya ketahanan tubuh 🍃 mengatasi gangguan tidur 🍃 meningkatkan daya ingatan ibu dab baby. . . www.wasao.my/60135984611
[ANOTHER HAPPY CUSTOMER! 😘]
.
BARU SUDAH COD SLEYSA UNTUK CUSTOMER DI TAMAN WARISAN , PUTRAJAYA .
Thank you sis ina for your support!😍😘 Sis ni hangkut 7 botol teruih! 
Terbaek lah sisss!!!!👍🏻😘😍
.
Beli lagi na nanti ☺️ #sleysahappyfaces
[ANOTHER HAPPY CUSTOMER! 😘] . BARU SUDAH COD SLEYSA UNTUK CUSTOMER DI TAMAN WARISAN , PUTRAJAYA . Thank you sis ina for your support!😍😘 Sis ni hangkut 7 botol teruih! Terbaek lah sisss!!!!👍🏻😘😍 . Beli lagi na nanti ☺️ #sleysahappyfaces 
ANGIN 💨💨💨KELUAR BERDENTAM DENTUM LEPAS ROLL ON KAN SLEYSA!
.
Bila perut kembung masuk hanginnn, memang hazab kann... 😖😖😖
.
Hadoiiii..... selagi angin kuskus dok melilau tak jumpa jalan keluar, memang seksa sangat kann...
.
Masa tu baru la tau nak appreciate nikmat sihat tu macammana... 🙁
.
Terus capai Sleysa Soothing Oil, roll on kan sekitar perut & dan bawah ari-ari.. lepas tu tunggu la macammana berdentam dentum angin tu keluar mencanak-canak!!😆😆😆
.
Sumpah legaa dikkkk! 👍🏻
.
Jom la try!😘
http://wasap.my/60133155061/naksleysa
.
#sleysabuangangin
#sleysasoothingoil
#lifeismoresleysa
#rollfeelsmell
#ohsosleysa
ANGIN 💨💨💨KELUAR BERDENTAM DENTUM LEPAS ROLL ON KAN SLEYSA! . Bila perut kembung masuk hanginnn, memang hazab kann... 😖😖😖 . Hadoiiii..... selagi angin kuskus dok melilau tak jumpa jalan keluar, memang seksa sangat kann... . Masa tu baru la tau nak appreciate nikmat sihat tu macammana... 🙁 . Terus capai Sleysa Soothing Oil, roll on kan sekitar perut & dan bawah ari-ari.. lepas tu tunggu la macammana berdentam dentum angin tu keluar mencanak-canak!!😆😆😆 . Sumpah legaa dikkkk! 👍🏻 . Jom la try!😘 http://wasap.my/60133155061/naksleysa . #sleysabuangangin  #sleysasoothingoil  #lifeismoresleysa  #rollfeelsmell  #ohsosleysa 
SUPERSLEYSA PINKY💕DEAL! .
Best price ever!
.
✅ Get 1 for RM15 .
✅ Get 3 for only RM40. Jimat RM5!👍🏻
✅ Affordable to everyone 🤩
.
HOW TO GET THE SUPERSLEYSA PINKY DEAL?
.
Let’s come & meet us at our booth @ .
👉🏻JOM WANITA GEMILANG, Stadium Shah Alam
👉🏻10 FEBRUARY 2018
👉🏻8.30am - 3pm
.
Hurry up, book your date now!
Jumpa nanti!😘
.

Jangan lupa pakai baju PINK😁💕 #sleysapilihanwanita
#sleysajoinzumba
#supersleysapinkydeal
#sleysasoothingoil
#lifeismoresleysa
#memperkasawanita 
#TMW18 
#2GetHer
SUPERSLEYSA PINKY💕DEAL! . Best price ever! . ✅ Get 1 for RM15 . ✅ Get 3 for only RM40. Jimat RM5!👍🏻 ✅ Affordable to everyone 🤩 . HOW TO GET THE SUPERSLEYSA PINKY DEAL? . Let’s come & meet us at our booth @ . 👉🏻JOM WANITA GEMILANG, Stadium Shah Alam 👉🏻10 FEBRUARY 2018 👉🏻8.30am - 3pm . Hurry up, book your date now! Jumpa nanti!😘 . Jangan lupa pakai baju PINK😁💕 #sleysapilihanwanita  #sleysajoinzumba  #supersleysapinkydeal  #sleysasoothingoil  #lifeismoresleysa  #memperkasawanita  #TMW18  #2GetHer 
WOW OFFER LIKE NO OTHERS!🤩🤩🤩
.

With this great offer, you will never think twice to grab your first set! .

Come and join us! #sleysagogopartner
Spread the benefits! 
Life is more Sleysa with SLEYSA SOOTHING OIL!💕
.
#sleysabagioffer
#sleysagogopartner 
#sleysasoothingoil 
#senangsangatnakjualsleysa
[SUKA BAU SLEYSA! SANGAT MEMBANTU PREGGY MOM TIME2 LOYA & MUAL MACAM SIS NI😘] Highly recommended untuk ibu2 mengandung yang always on the go. Mual & loya tu memang kadang2 out of sudden je menyerang kannn.. yess, yess i know..i feel you! 
Bila dah ada Sleysa S.O ni, kalau rasa mual, pening2 nak uwek wek tu, sis roll on kan ajer kat leher, dahi dan di tapak tangan. Gosok2 sikit tapak tangan tu dan bau.

Aroma Sleysa S.O memang sangat2 menyegarkan. Tak jadi nak uwekwek. Pening kepala pun terus hilang. 
Legaaaa.. sangat2 membantu sis di saat memerlukan!😘👍🏻 #sleysabantupreggymommy
#lifeismoresleysa
#sleysasoothingoil
#sosleysa
[SUKA BAU SLEYSA! SANGAT MEMBANTU PREGGY MOM TIME2 LOYA & MUAL MACAM SIS NI😘] Highly recommended untuk ibu2 mengandung yang always on the go. Mual & loya tu memang kadang2 out of sudden je menyerang kannn.. yess, yess i know..i feel you! Bila dah ada Sleysa S.O ni, kalau rasa mual, pening2 nak uwek wek tu, sis roll on kan ajer kat leher, dahi dan di tapak tangan. Gosok2 sikit tapak tangan tu dan bau. Aroma Sleysa S.O memang sangat2 menyegarkan. Tak jadi nak uwekwek. Pening kepala pun terus hilang. Legaaaa.. sangat2 membantu sis di saat memerlukan!😘👍🏻 #sleysabantupreggymommy  #lifeismoresleysa  #sleysasoothingoil  #sosleysa 
PENGANTIN PUAS HATI! 👍🏻 Alhamdulillah. Throwback SLEYSA RAIKAN CINTA❤️ last weekend di Marina Putrajaya. 
Semua guests pun happy yakmat bila tuan rumah baik hati sangat2 bagi doorgift  Sleysa S.O 💕

Pengantin yang awesome pun puas hati sangat2! Terima kasih ye kerana percayakan Sleysa utk sama2 raikan cinta di majlis kalian! Tempat lovely, pelamin cantik, makan sedap, pengantin pun comels😍

Nota kaki: Dah ada yg dpt doorgift tu dah contact sleysa.fb nak beli lagi 5 botol. To be updated later eh😘

#sleysaraikancinta
PENGANTIN PUAS HATI! 👍🏻 Alhamdulillah. Throwback SLEYSA RAIKAN CINTA❤️ last weekend di Marina Putrajaya. Semua guests pun happy yakmat bila tuan rumah baik hati sangat2 bagi doorgift Sleysa S.O 💕 Pengantin yang awesome pun puas hati sangat2! Terima kasih ye kerana percayakan Sleysa utk sama2 raikan cinta di majlis kalian! Tempat lovely, pelamin cantik, makan sedap, pengantin pun comels😍 Nota kaki: Dah ada yg dpt doorgift tu dah contact sleysa.fb nak beli lagi 5 botol. To be updated later eh😘 #sleysaraikancinta