an online Instagram web viewer

#boosterserum medias

Photos

Assalamualaikum, salam Jumaat penuh keberkatan, sayyidul ayyam đŸŒ»đŸŒ»
. 
Alhamdulillah, thumma alhamdulillah 💕
. 
Lama rsnye mnyepi, ni nk blanja la testimonial terbaru hasil penggunaan Elysian, nmpk tak perubahan pd kulit cik customer kte ni😍😍😍. Bengkak jerawat yg merah tu dh makin kurang, mengecutkan jerawat👍
. 
Haaaa uollsss nk tgk je ke ni...sbb bkn saja dpt merawat jerawat tau, dpt jaga kelembapan kulit di samping bina semula sel2 kulit wajah dr dlm.. Sbb tu anjal n awet muda(penuaan seiring usia hokeyyyy) 😊😊😊
. 
Nak tau details blh pm sis ye, jgn malu2, kte sembang psl Elysian 👍
đŸŽïžđŸŽïžđŸŽïžCOD available : Kuala Terengganu, Chendering, Unisza, UMT, Gong Badak đŸŽïžđŸŽïžđŸŽïž
Postage pn boleh💌💌💌
#elysianterengganu 
#teamelysianfarah 
#rubyskincare 
#boosterserum 
#setbasicelysian 
#lafazkankalimahcintamu 
#gapoever 
#kulitkusam
#kulitkering
#tiamosweetheart100hari 
#antiaging
Assalamualaikum, salam Jumaat penuh keberkatan, sayyidul ayyam đŸŒ»đŸŒ» . Alhamdulillah, thumma alhamdulillah 💕 . Lama rsnye mnyepi, ni nk blanja la testimonial terbaru hasil penggunaan Elysian, nmpk tak perubahan pd kulit cik customer kte ni😍😍😍. Bengkak jerawat yg merah tu dh makin kurang, mengecutkan jerawat👍 . Haaaa uollsss nk tgk je ke ni...sbb bkn saja dpt merawat jerawat tau, dpt jaga kelembapan kulit di samping bina semula sel2 kulit wajah dr dlm.. Sbb tu anjal n awet muda(penuaan seiring usia hokeyyyy) 😊😊😊 . Nak tau details blh pm sis ye, jgn malu2, kte sembang psl Elysian 👍 đŸŽïžđŸŽïžđŸŽïžCOD available : Kuala Terengganu, Chendering, Unisza, UMT, Gong Badak đŸŽïžđŸŽïžđŸŽïž Postage pn boleh💌💌💌 #elysianterengganu  #teamelysianfarah  #rubyskincare  #boosterserum  #setbasicelysian  #lafazkankalimahcintamu  #gapoever  #kulitkusam  #kulitkering  #tiamosweetheart100hari  #antiaging 
xSay2
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum? 
Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactiveÂź white dan liftoninÂź xpert. 
Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut.  Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan? 
Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland.  Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best! 
Jerawat terpaksa kecut.  Parut terpaksa hilang.  Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal.

Hebat kan penangan Elysian ni?
Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum? Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactiveÂź white dan liftoninÂź xpert. Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut. Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan? Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland. Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best! Jerawat terpaksa kecut. Parut terpaksa hilang. Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal. Hebat kan penangan Elysian ni?
Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum? 
Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactiveÂź white dan liftoninÂź xpert. 
Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut.  Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan? 
Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland.  Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best! 
Jerawat terpaksa kecut.  Parut terpaksa hilang.  Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal.

Hebat kan penangan Elysian ni?
Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum? Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactiveÂź white dan liftoninÂź xpert. Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut. Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan? Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland. Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best! Jerawat terpaksa kecut. Parut terpaksa hilang. Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal. Hebat kan penangan Elysian ni?
Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum? 
Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactiveÂź white dan liftoninÂź xpert. 
Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut.  Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan? 
Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland.  Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best! 
Jerawat terpaksa kecut.  Parut terpaksa hilang.  Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal.

Hebat kan penangan Elysian ni?
Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum? Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactiveÂź white dan liftoninÂź xpert. Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut. Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan? Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland. Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best! Jerawat terpaksa kecut. Parut terpaksa hilang. Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal. Hebat kan penangan Elysian ni?
Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum? 
Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactiveÂź white dan liftoninÂź xpert. 
Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut.  Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan? 
Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland.  Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best! 
Jerawat terpaksa kecut.  Parut terpaksa hilang.  Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal.

Hebat kan penangan Elysian ni?
Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum? Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactiveÂź white dan liftoninÂź xpert. Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut. Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan? Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland. Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best! Jerawat terpaksa kecut. Parut terpaksa hilang. Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal. Hebat kan penangan Elysian ni?
ELYSIAN BOOSTER SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi dimport khas dari Switzerland
.
.
ELYSIAN BOOSTER SERUM telah mendapat pengiktirafan dari Institusi RAHN di Switzerland kerana menggunakan bahan bahan yang berkualiti tinggi, selamat, berkesan dan telah melalui ujian klinikal di makmal sebelum dikeluarkan
.
.
Bahan bahan yang digunakan dalam ELYSIAN BOOSTER SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi seperti Nasturtium Officinale, Chlorella vulgaris, Witch Hazel Water, Bulbine frutescens, Abelmoshus manihot, Niacinamide
.
.
KELEBIHAN ELYSIAN BOOSTER SERUM
1. Mencerahkan kulit wajah
2. Mengatasi masalah tanda tanda penuaan pada wajah
3. Membantu memudarkan parut
4. Membantu memudarkan jeragat/melasma.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Menghilangkan masalah Sunburn.
7. Mengatasi masalah kulit rosak akibat tersalah guna produk yang mengandungi
bahan bahan kimia berbahaya.
8. Mengatasi masalah ruam, eczema, allergic.
9. Mengurangkan masalah pori pori terbuka dan parut berlubang.
10. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata dan eye bag.
11. Melembapkan kulit.
12. Menganjalkan kuli wajah.
13. Membantu mengurangkan whitehead dan black head.
14. Selamat digunakan oleh bayi dan ibu mengandung.
15. Menghilangkan ruam lampin pada bayi .
16. Memberi kesan kelegaan pada kulit yang sensitive.
17. Membantu menganjalkan kulit
ELYSIAN BOOSTER SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi dimport khas dari Switzerland . . ELYSIAN BOOSTER SERUM telah mendapat pengiktirafan dari Institusi RAHN di Switzerland kerana menggunakan bahan bahan yang berkualiti tinggi, selamat, berkesan dan telah melalui ujian klinikal di makmal sebelum dikeluarkan . . Bahan bahan yang digunakan dalam ELYSIAN BOOSTER SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi seperti Nasturtium Officinale, Chlorella vulgaris, Witch Hazel Water, Bulbine frutescens, Abelmoshus manihot, Niacinamide . . KELEBIHAN ELYSIAN BOOSTER SERUM 1. Mencerahkan kulit wajah 2. Mengatasi masalah tanda tanda penuaan pada wajah 3. Membantu memudarkan parut 4. Membantu memudarkan jeragat/melasma. 5. Mengecutkan jerawat. 6. Menghilangkan masalah Sunburn. 7. Mengatasi masalah kulit rosak akibat tersalah guna produk yang mengandungi bahan bahan kimia berbahaya. 8. Mengatasi masalah ruam, eczema, allergic. 9. Mengurangkan masalah pori pori terbuka dan parut berlubang. 10. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata dan eye bag. 11. Melembapkan kulit. 12. Menganjalkan kuli wajah. 13. Membantu mengurangkan whitehead dan black head. 14. Selamat digunakan oleh bayi dan ibu mengandung. 15. Menghilangkan ruam lampin pada bayi . 16. Memberi kesan kelegaan pada kulit yang sensitive. 17. Membantu menganjalkan kulit
ELYSIAN BOOSTER SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi dimport khas dari Switzerland
.
.
ELYSIAN BOOSTER SERUM telah mendapat pengiktirafan dari Institusi RAHN di Switzerland kerana menggunakan bahan bahan yang berkualiti tinggi, selamat, berkesan dan telah melalui ujian klinikal di makmal sebelum dikeluarkan
.
.
Bahan bahan yang digunakan dalam ELYSIAN BOOSTER SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi seperti Nasturtium Officinale, Chlorella vulgaris, Witch Hazel Water, Bulbine frutescens, Abelmoshus manihot, Niacinamide
.
.
KELEBIHAN ELYSIAN BOOSTER SERUM
1. Mencerahkan kulit wajah
2. Mengatasi masalah tanda tanda penuaan pada wajah
3. Membantu memudarkan parut
4. Membantu memudarkan jeragat/melasma.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Menghilangkan masalah Sunburn.
7. Mengatasi masalah kulit rosak akibat tersalah guna produk yang mengandungi
bahan bahan kimia berbahaya.
8. Mengatasi masalah ruam, eczema, allergic.
9. Mengurangkan masalah pori pori terbuka dan parut berlubang.
10. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata dan eye bag.
11. Melembapkan kulit.
12. Menganjalkan kuli wajah.
13. Membantu mengurangkan whitehead dan black head.
14. Selamat digunakan oleh bayi dan ibu mengandung.
15. Menghilangkan ruam lampin pada bayi .
16. Memberi kesan kelegaan pada kulit yang sensitive.
17. Membantu menganjalkan kulit
ELYSIAN BOOSTER SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi dimport khas dari Switzerland . . ELYSIAN BOOSTER SERUM telah mendapat pengiktirafan dari Institusi RAHN di Switzerland kerana menggunakan bahan bahan yang berkualiti tinggi, selamat, berkesan dan telah melalui ujian klinikal di makmal sebelum dikeluarkan . . Bahan bahan yang digunakan dalam ELYSIAN BOOSTER SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi seperti Nasturtium Officinale, Chlorella vulgaris, Witch Hazel Water, Bulbine frutescens, Abelmoshus manihot, Niacinamide . . KELEBIHAN ELYSIAN BOOSTER SERUM 1. Mencerahkan kulit wajah 2. Mengatasi masalah tanda tanda penuaan pada wajah 3. Membantu memudarkan parut 4. Membantu memudarkan jeragat/melasma. 5. Mengecutkan jerawat. 6. Menghilangkan masalah Sunburn. 7. Mengatasi masalah kulit rosak akibat tersalah guna produk yang mengandungi bahan bahan kimia berbahaya. 8. Mengatasi masalah ruam, eczema, allergic. 9. Mengurangkan masalah pori pori terbuka dan parut berlubang. 10. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata dan eye bag. 11. Melembapkan kulit. 12. Menganjalkan kuli wajah. 13. Membantu mengurangkan whitehead dan black head. 14. Selamat digunakan oleh bayi dan ibu mengandung. 15. Menghilangkan ruam lampin pada bayi . 16. Memberi kesan kelegaan pada kulit yang sensitive. 17. Membantu menganjalkan kulit
Cara cara menggunakan Ruby Skincare dan Elysian Booster Serum yang betul. >>Guna secara konsisten tau untuk dapat kesan yang WOW<<. .
💎Set Ruby Skincare Rm 135
(harga asal rm159)
💎Elysian Booster Serum Rm 85
💎Serum Foundation Rm 60
💎Treatment Matte Lip Cream Rm 39.90
.
📩Postage Rm 7 sm / Rm12 ss
Beli lebih free postage 😎
 Ada free gift menarik. (selagi stok masih ada)

Jika berminat whatsapp đŸ“Č 0179022328  #jomcantikdenganelysianbeauty#elysianbeauty#sayajualsayapakai#pkb#polisas#polimas#produknatural#trending#ded2017#dedpkbdis17#dpmstudent#digitalenterpreneurship#elysianterbaik#serumfoundation#boosterserum#deepgelcleanserelysian#setbasicelysian
Cara cara menggunakan Ruby Skincare dan Elysian Booster Serum yang betul. >>Guna secara konsisten tau untuk dapat kesan yang WOW<<. . 💎Set Ruby Skincare Rm 135 (harga asal rm159) 💎Elysian Booster Serum Rm 85 💎Serum Foundation Rm 60 💎Treatment Matte Lip Cream Rm 39.90 . 📩Postage Rm 7 sm / Rm12 ss Beli lebih free postage 😎 Ada free gift menarik. (selagi stok masih ada) Jika berminat whatsapp đŸ“Č 0179022328 #jomcantikdenganelysianbeauty #elysianbeauty #sayajualsayapakai #pkb #polisas #polimas #produknatural #trending #ded2017 #dedpkbdis17 #dpmstudent #digitalenterpreneurship #elysianterbaik #serumfoundation #boosterserum #deepgelcleanserelysian #setbasicelysian 
đŸ„‡BEST SELLERS - Intraceuticals Booster Serums dramatically amplify your in-salon professional treatment and results. I am often asked what Booster is best for different skin conditions and concerns and this is a great way of quickly determining the best Serum Boosters for you! 
I would love to know your favourites? 
I use all four at different times to keep my skin as healthy as possible but I do use either Vitamin C or Antioxidant as my first step after cleansing every day of the year to protect my skin from the sun's harmful rays. In the evening I incorporate Collagen for plumping and firming & Vitamin A to keep my skin as even as possible, to control lines and wrinkles & to minimise breakouts. At $49 per Serum they are a brilliant way to increase the effectiveness of your skincare. 
Booster Serums by @intraceuticals_official can be incorporated into any skincare routine. So effective, luxurious and affordable 💖
.
.
.

#intraceuticals #booster #boosterserum #collagen #serum #vitamina #vitaminc #antioxidants #antioxidant #antiageing #acne #youthful #luxury #affordableluxury #facial #beauty #oxygenfacial #bestversionofyou #healthyskin #serum #sunprotection #beautifulskin #skincare #cosmeceutical #australian #instantresults #skinrejuvenation #castlehill #threegraceshealthbeauty #skincareroutine
đŸ„‡BEST SELLERS - Intraceuticals Booster Serums dramatically amplify your in-salon professional treatment and results. I am often asked what Booster is best for different skin conditions and concerns and this is a great way of quickly determining the best Serum Boosters for you! I would love to know your favourites? I use all four at different times to keep my skin as healthy as possible but I do use either Vitamin C or Antioxidant as my first step after cleansing every day of the year to protect my skin from the sun's harmful rays. In the evening I incorporate Collagen for plumping and firming & Vitamin A to keep my skin as even as possible, to control lines and wrinkles & to minimise breakouts. At $49 per Serum they are a brilliant way to increase the effectiveness of your skincare. Booster Serums by @intraceuticals_official can be incorporated into any skincare routine. So effective, luxurious and affordable 💖 . . . #intraceuticals  #booster  #boosterserum  #collagen  #serum  #vitamina  #vitaminc  #antioxidants  #antioxidant  #antiageing  #acne  #youthful  #luxury  #affordableluxury  #facial  #beauty  #oxygenfacial  #bestversionofyou  #healthyskin  #serum  #sunprotection  #beautifulskin  #skincare  #cosmeceutical  #australian  #instantresults  #skinrejuvenation  #castlehill  #threegraceshealthbeauty  #skincareroutine 
2018 ni kena jadi pengguna yang lebih bijak kan? 
Bila kata nak jadi pengguna yang bijak, kena bijak ambik tahu bahan dalam setiap produk yang kita gunakan.

Zaman 2018 ni, masih ada lagi yang nak pilih produk yang komfem bagi jaminan kesan yang cepat? Bahan apa tak kisah.. Janji aku cantik? Gitu?

Ikut yuols lah. Tapi, kami suka bagitahu pengguna bahan bahan dalam produk Elysian ni. 
Nak bagi pengguna sendiri faham, kandungan bahan dalam produk Elysian Skincare ni, bukan biasa biasa.. Tapi bahan yang aktif yang bole bagi kesan yang positif pada kulit. So kesan yang cepat, bukan kerana bahan kimia berbahaya. Tapi bahan aktif yang bersifat natural. Bahan yang semestinya berkualiti, baru lah boleh bagi kesan yang terbaik. Baru lah harga  setanding kualiti.

Antara bahan yang terkandung adalah "bulbine frutescen" iaitu sejenis tumbuhan yang tumbuh di Afrika selatan.

Kelebihan bulbine frustescen :

1. Mengecutkan jerawat
2. Mengatasi masalah sunburn / kulit sensitive
3. Bersifat antiseptik
4. Membantu memulihkan ruam dan allergic

Tu baru satu bahan. Dalam Elysian ni, ada berpuluh bahan yang berkualiti yang membantu mengatasi masalah kulit wajah.

Paling penting, jadi pengguna yang bijak. Ambil tahu setiap bahan yang anda gunakan dalam produk kecantikan dan penjagaan diri anda.
.
đŸ“Č Boleh klik link wasap ☝profile Ima untuk dapatkan free beauty consultant ❀
đŸ“Č 019 2778315 🎁 Free Gift pon adaaa 😍

#agentwanted#dropshipwanted#elysiankuantan#boosterserum#rubyskincare#basicset#parutjerawat#jeragatnakal#kulitkusam#sunburn#jerawatbatu#jerawatnanah#kulitjadiputih#bijikolestrolcepathilang#hilangkanpenuaan#masalahkulit#rawatancepatsembuh#serummagic#rahsiaflawless#liangporiterbuka#ruammerahbaby#ketuatmati
2018 ni kena jadi pengguna yang lebih bijak kan? Bila kata nak jadi pengguna yang bijak, kena bijak ambik tahu bahan dalam setiap produk yang kita gunakan. Zaman 2018 ni, masih ada lagi yang nak pilih produk yang komfem bagi jaminan kesan yang cepat? Bahan apa tak kisah.. Janji aku cantik? Gitu? Ikut yuols lah. Tapi, kami suka bagitahu pengguna bahan bahan dalam produk Elysian ni. Nak bagi pengguna sendiri faham, kandungan bahan dalam produk Elysian Skincare ni, bukan biasa biasa.. Tapi bahan yang aktif yang bole bagi kesan yang positif pada kulit. So kesan yang cepat, bukan kerana bahan kimia berbahaya. Tapi bahan aktif yang bersifat natural. Bahan yang semestinya berkualiti, baru lah boleh bagi kesan yang terbaik. Baru lah harga setanding kualiti. Antara bahan yang terkandung adalah "bulbine frutescen" iaitu sejenis tumbuhan yang tumbuh di Afrika selatan. Kelebihan bulbine frustescen : 1. Mengecutkan jerawat 2. Mengatasi masalah sunburn / kulit sensitive 3. Bersifat antiseptik 4. Membantu memulihkan ruam dan allergic Tu baru satu bahan. Dalam Elysian ni, ada berpuluh bahan yang berkualiti yang membantu mengatasi masalah kulit wajah. Paling penting, jadi pengguna yang bijak. Ambil tahu setiap bahan yang anda gunakan dalam produk kecantikan dan penjagaan diri anda. . đŸ“Č Boleh klik link wasap ☝profile Ima untuk dapatkan free beauty consultant ❀ đŸ“Č 019 2778315 🎁 Free Gift pon adaaa 😍 #agentwanted #dropshipwanted #elysiankuantan #boosterserum #rubyskincare #basicset #parutjerawat #jeragatnakal #kulitkusam #sunburn #jerawatbatu #jerawatnanah #kulitjadiputih #bijikolestrolcepathilang #hilangkanpenuaan #masalahkulit #rawatancepatsembuh #serummagic #rahsiaflawless #liangporiterbuka #ruammerahbaby #ketuatmati 
ăƒŒăƒ»

ăŸă äœżç”šäž­ăȘたにăƒȘăƒ‹ăƒ„ăƒŒă‚ąăƒ«ă•ă‚ŒăŸăżăŸă„ă§đŸ’Šăƒ» ăƒ‹ăƒ„ăƒŒăƒ‡ă‚¶ă‚€ăƒłă«ăȘăŁăŠă‚‹đŸ˜“ăƒ» #oneessential#boosterserum #dior 
#ć„łć­ăƒ‘ă‚·ăƒ„ăƒŒăƒˆé‡‘ăƒĄăƒ€ăƒ«ăŠă‚ă§ăšă† đŸ‡ŻđŸ‡”đŸ„‡
tiada HAD UMUR dan KEADAAN untuk pakai #rubyskincareseries #ebs 👍always terbaikkkkkkk 👍
.
✔ Lulus KKM dan disahkan oleh JAKIM
✔ 100% bahan natural
✔ Selamat digunakan
✔ Harga setanding kualiti 👍
❌No paraben
❌No mercury
❌No chemical
.
Yang selalu breakout sbb salah pakai produk pon boleh guna sebab bahanÂČ yg ada dalam #basicsetelysian ni semua berasaskan bahan natural ❀ đŸ“Č Boleh klik link wasap ☝profile Ima untuk dapatkan free beauty consultant ❀
đŸ“Č 019 2778315 🎁 Free Gift pon adaaa 😍

#agentwanted#dropshipwanted#elysiankuantan#boosterserum#rubyskincare#basicset#parutjerawat#jeragatnakal#kulitkusam#sunburn#jerawatbatu#jerawatnanah#kulitjadiputih#bijikolestrolcepathilang#hilangkanpenuaan#masalahkulit#rawatancepatsembuh#serummagic#rahsiaflawless#liangporiterbuka#ruammerahbaby#ketuat
tiada HAD UMUR dan KEADAAN untuk pakai #rubyskincareseries  #ebs  👍always terbaikkkkkkk 👍 . ✔ Lulus KKM dan disahkan oleh JAKIM ✔ 100% bahan natural ✔ Selamat digunakan ✔ Harga setanding kualiti 👍 ❌No paraben ❌No mercury ❌No chemical . Yang selalu breakout sbb salah pakai produk pon boleh guna sebab bahanÂČ yg ada dalam #basicsetelysian  ni semua berasaskan bahan natural ❀ đŸ“Č Boleh klik link wasap ☝profile Ima untuk dapatkan free beauty consultant ❀ đŸ“Č 019 2778315 🎁 Free Gift pon adaaa 😍 #agentwanted #dropshipwanted #elysiankuantan #boosterserum #rubyskincare #basicset #parutjerawat #jeragatnakal #kulitkusam #sunburn #jerawatbatu #jerawatnanah #kulitjadiputih #bijikolestrolcepathilang #hilangkanpenuaan #masalahkulit #rawatancepatsembuh #serummagic #rahsiaflawless #liangporiterbuka #ruammerahbaby #ketuat 
CHARMS STARGLOW LASER SCRUB .
LASER SCRUB NO 1 DI MALAYSIA! FORMULA KHAS SCRUB UTK PARUT
 BERLEKUK & BERLUBANG TELAH SAMPAI KE MALAYSIA!
.
APE SPECIALNYA LASER SCRUB STARGLOW NI?💄STARGLOW adalah 'treatment scrub' yang berfungsi untuk menyingkirkan kulit mati/kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 di wajah. .
Ianya juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT 
BARU (COLLAGEN) dari bawah kulit permukaan sekaligus 
mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti SKINCARE
dsb menyerap ke dalam kulit! .
Dalam masa yg sama, parut2 berlubang cepat tertutup melalui proses scrubbing.
.
Jika kita tidak scrubbing, proses2 di atas akan lambat memberikan 
kesannya. .
STARGLOW bukan scrub biasa tau.. ianya adalah
FORMULA KHAS dari bahan2 yg mempercepatkan penutupan parut2 berlubang serta mslh2 di atas. Ni dia rempah ratusnya! .
❀ALPHA ARBUTIN
❀PATI WITCH HAZEL ❀VITAMIN C
❀EKSTRAK TEH HIJAU
.
👍STARGLOW adalah produk buatan muslim di Malaysia dan telah
 diluluskan KKM! 😍
.
Dihasilkan dari buah Oren,wangi sangat2. Sambil gosok-gosok manja 
tu,rasa nak jilat2 kat bibir tu..
.
Sel-sel kulit mati pun tanggal,black n white head pun boleh hilang.
.
đŸ“ČWhatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil  #igbiz #trustedseller #aydajebat #student #uitm #produkwanita 
#swapreview  #igreview #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #zulariffin #syurgayangkedua #lafazkankalimahcintamu #jannanick
#starglowscrub #starglow #scrubmuka #charmsfoundationnaturalbeauty #charmskaisyaserum #charmscleanser #charmscleansermakeupremoval #charmsfoundation #scrubstarglow #starglow #boosterserum #produkcharms
CHARMS STARGLOW LASER SCRUB . LASER SCRUB NO 1 DI MALAYSIA! FORMULA KHAS SCRUB UTK PARUT BERLEKUK & BERLUBANG TELAH SAMPAI KE MALAYSIA! . APE SPECIALNYA LASER SCRUB STARGLOW NI?💄STARGLOW adalah 'treatment scrub' yang berfungsi untuk menyingkirkan kulit mati/kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 di wajah. . Ianya juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT BARU (COLLAGEN) dari bawah kulit permukaan sekaligus mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti SKINCARE dsb menyerap ke dalam kulit! . Dalam masa yg sama, parut2 berlubang cepat tertutup melalui proses scrubbing. . Jika kita tidak scrubbing, proses2 di atas akan lambat memberikan kesannya. . STARGLOW bukan scrub biasa tau.. ianya adalah FORMULA KHAS dari bahan2 yg mempercepatkan penutupan parut2 berlubang serta mslh2 di atas. Ni dia rempah ratusnya! . ❀ALPHA ARBUTIN ❀PATI WITCH HAZEL ❀VITAMIN C ❀EKSTRAK TEH HIJAU . 👍STARGLOW adalah produk buatan muslim di Malaysia dan telah diluluskan KKM! 😍 . Dihasilkan dari buah Oren,wangi sangat2. Sambil gosok-gosok manja tu,rasa nak jilat2 kat bibir tu.. . Sel-sel kulit mati pun tanggal,black n white head pun boleh hilang. . đŸ“ČWhatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual  #visitmyig  #bazaarpaknil  #igbiz  #trustedseller  #aydajebat  #student  #uitm  #produkwanita  #swapreview  #igreview  #tiamosweetheart  #tiamosweetheart100hari  #zulariffin  #syurgayangkedua  #lafazkankalimahcintamu  #jannanick  #starglowscrub  #starglow  #scrubmuka  #charmsfoundationnaturalbeauty  #charmskaisyaserum  #charmscleanser  #charmscleansermakeupremoval  #charmsfoundation  #scrubstarglow  #starglow  #boosterserum  #produkcharms 
SET BASIC PALING LARIS! LAKU KERAS!
.
Kalau tanya admin.. "Saya baru nak tukar skincare.. Dulu saya guna skincare lain tapi saya dah stop.. So saya nak guna yang mana?" Terus yakin je admin jawab.. Guna set SET BASIC ya. Sebab apa? Sebab dah beribu feedback yang guna set basic ni best, sampai terpaksa restock setiap bulan. Nak cantik, kena laburkan sikit untuk jaga kulit. .
.
Set basic ni set permulaan yuols perlu guna untuk stabilkan kulit yuols dulu. Bila kulit dah stable, baru teruskan dengan set yang seterusnya. RUBY SKINCARE SERIES.
.
Make sure guna set basic dulu tau. Percayalah, guna SET BASIC pun dah dapat kesan yang bukan biasa biasa. Kesan yang memang ketara. Paling best kulit fresh sangat.
.
Nak guna Elysian skincare? Guna Set Basic dulu okay.

www.wasap.my/601136622825/setBasic

#setBasic
#elysianBeauty
#boosterSerum
#deepGelCleanser
SET BASIC PALING LARIS! LAKU KERAS! . Kalau tanya admin.. "Saya baru nak tukar skincare.. Dulu saya guna skincare lain tapi saya dah stop.. So saya nak guna yang mana?" Terus yakin je admin jawab.. Guna set SET BASIC ya. Sebab apa? Sebab dah beribu feedback yang guna set basic ni best, sampai terpaksa restock setiap bulan. Nak cantik, kena laburkan sikit untuk jaga kulit. . . Set basic ni set permulaan yuols perlu guna untuk stabilkan kulit yuols dulu. Bila kulit dah stable, baru teruskan dengan set yang seterusnya. RUBY SKINCARE SERIES. . Make sure guna set basic dulu tau. Percayalah, guna SET BASIC pun dah dapat kesan yang bukan biasa biasa. Kesan yang memang ketara. Paling best kulit fresh sangat. . Nak guna Elysian skincare? Guna Set Basic dulu okay. www.wasap.my/601136622825/setBasic #setBasic  #elysianBeauty  #boosterSerum  #deepGelCleanser 
ELYSIAN TAK KENAL USIA‌
.
Cer teka sis ni umur berapa agak agak ya? Biar lah rahsia😊
.
Tapi yang penting lepas guna Elysian Full set skincare dan Serum foundation... Nampak tak tu.. Dah muda 5 kali ganda! .
Beza sangat dengan yang sebelum tu.
.
✔ lebih cerah
✔ lebih muda
✔ lebih runcing
✔ lebih berseri
✔ kulit lebih halus
.
Satu je admin nak bagitahu pada semua, serum ni memang paling penting kena guna tau! Sebab serum merangsang kembali sel sel kulit wajah yang dah kendur. Menegang kan kembali... Menjadikan wajah lebih segar dan awet muda.
.
Dan paling penting, Elysian Booster Serum, mengandungi formulasi liftoninÂź xpert. Satu satunya serum yang bole menegangkan kembali kulit wajah dengan formulasi khas dari Switzerland ni.
.
Yang dah cuba je alami kesannya❀
.
Elysian, produk kecantikan dengan standard antarabangsa.😍 www.wasap.my/6001136622825/Elysian

#ElysianBeauty
#serumFoundation 
#boosterSerum
ELYSIAN TAK KENAL USIA‌ . Cer teka sis ni umur berapa agak agak ya? Biar lah rahsia😊 . Tapi yang penting lepas guna Elysian Full set skincare dan Serum foundation... Nampak tak tu.. Dah muda 5 kali ganda! . Beza sangat dengan yang sebelum tu. . ✔ lebih cerah ✔ lebih muda ✔ lebih runcing ✔ lebih berseri ✔ kulit lebih halus . Satu je admin nak bagitahu pada semua, serum ni memang paling penting kena guna tau! Sebab serum merangsang kembali sel sel kulit wajah yang dah kendur. Menegang kan kembali... Menjadikan wajah lebih segar dan awet muda. . Dan paling penting, Elysian Booster Serum, mengandungi formulasi liftoninÂź xpert. Satu satunya serum yang bole menegangkan kembali kulit wajah dengan formulasi khas dari Switzerland ni. . Yang dah cuba je alami kesannya❀ . Elysian, produk kecantikan dengan standard antarabangsa.😍 www.wasap.my/6001136622825/Elysian #ElysianBeauty  #serumFoundation  #boosterSerum 
Petang2 nie cikdora belanja korang testimoni pengguna #boosterserumelysian.. memang ramai yg dah jatuh hati dgn #boosterserum nie... nak tahu lebih lanjut?? jangan laa malu2 nak pm cikdora... cikdora akan layan korang sebaik mungkin... cikdora yakin ini produk pilihan anda.. klik link ini untuk wassp terus dgn cikdora yee 
http://wasapp.me/+60105173937
Petang2 nie cikdora belanja korang testimoni pengguna #boosterserumelysian .. memang ramai yg dah jatuh hati dgn #boosterserum  nie... nak tahu lebih lanjut?? jangan laa malu2 nak pm cikdora... cikdora akan layan korang sebaik mungkin... cikdora yakin ini produk pilihan anda.. klik link ini untuk wassp terus dgn cikdora yee http://wasapp.me/+60105173937
"RAMAI GILA BAGI CADANGAN GUNA RUBY SKINCARE SERIES"
.
Elysian ni ramai yang jugak yg kenal dari mulut ke mulut bila masing ramai yang rekmen guna Elysian ni. Ini salah satu petanda produk yang bagus. Kalau tak bagus tak kompiden nak rekmen orang lain guna tau.
.
So @fynnjamal pun tergugat dengan produk Elysian ni dan memilih set basic untuk guna.
.
Tengok je teksture Deep Gel Cleanser tu, langsung tak berbuih dan membersih secara mendalam. Tak mengeringkan kulit langsung. Malah, buat kulit lebih tegang, anjal dan glowing.
.
So kalau @fynnjamal  dah.. Yuols bila lagi? Yang dah cuba je faham kesannya.
.
Khas untuk kulit sensitive, kulit yang tersalah guna produk.. Kulit kering.. Berjerawat.. SET BASIC ni set paling sesuai untuk anda 👍
.
Yang selalu breakout sbb salah pakai produk pon boleh guna sebab bahanÂČ yg ada dalam #basicsetelysian ni semua berasaskan bahan natural ❀ đŸ“Č Boleh klik link wasap ☝profile Ima untuk dapatkan free beauty consultant ❀
đŸ“Č 019 2778315 🎁 Free Gift pon adaaa 😍

#agentwanted#dropshipwanted#elysiankuantan#boosterserum#rubyskincare#basicset#parutjerawat#jeragatnakal#kulitkusam#sunburn#jerawatbatu#jerawatnanah#kulitjadiputih#bijikolestrolcepathilang#hilangkanpenuaan
#masalahkulit#rawatancepatsembuh#serummagic
#rahsiaflawless#liangporiterbuka#ruammerahbaby
"RAMAI GILA BAGI CADANGAN GUNA RUBY SKINCARE SERIES" . Elysian ni ramai yang jugak yg kenal dari mulut ke mulut bila masing ramai yang rekmen guna Elysian ni. Ini salah satu petanda produk yang bagus. Kalau tak bagus tak kompiden nak rekmen orang lain guna tau. . So @fynnjamal pun tergugat dengan produk Elysian ni dan memilih set basic untuk guna. . Tengok je teksture Deep Gel Cleanser tu, langsung tak berbuih dan membersih secara mendalam. Tak mengeringkan kulit langsung. Malah, buat kulit lebih tegang, anjal dan glowing. . So kalau @fynnjamal dah.. Yuols bila lagi? Yang dah cuba je faham kesannya. . Khas untuk kulit sensitive, kulit yang tersalah guna produk.. Kulit kering.. Berjerawat.. SET BASIC ni set paling sesuai untuk anda 👍 . Yang selalu breakout sbb salah pakai produk pon boleh guna sebab bahanÂČ yg ada dalam #basicsetelysian  ni semua berasaskan bahan natural ❀ đŸ“Č Boleh klik link wasap ☝profile Ima untuk dapatkan free beauty consultant ❀ đŸ“Č 019 2778315 🎁 Free Gift pon adaaa 😍 #agentwanted #dropshipwanted #elysiankuantan #boosterserum #rubyskincare #basicset #parutjerawat #jeragatnakal #kulitkusam #sunburn #jerawatbatu #jerawatnanah #kulitjadiputih #bijikolestrolcepathilang #hilangkanpenuaan  #masalahkulit #rawatancepatsembuh #serummagic  #rahsiaflawless #liangporiterbuka #ruammerahbaby 
SANGAT MUDAH DICUCI.
.
Texture yang ringan dan mudah di cuci, buatkan customer repeat order berkali-kali 😍
.
Harga: RM 60 (sm) / RM 65 (ss)
.
Beli 3 item Elysian Cosmetic đŸ‘‡đŸ»
.
FREE POSTAGE!
.
Cecepat DM CikT atau whatsapp jek.
.
Cantik dengan produk natural.
.
-CikT
.
019.6629794
019.6629794
019.6629794
.
Nak mudah? Klik link wasap di profile
SANGAT MUDAH DICUCI. . Texture yang ringan dan mudah di cuci, buatkan customer repeat order berkali-kali 😍 . Harga: RM 60 (sm) / RM 65 (ss) . Beli 3 item Elysian Cosmetic đŸ‘‡đŸ» . FREE POSTAGE! . Cecepat DM CikT atau whatsapp jek. . Cantik dengan produk natural. . -CikT . 019.6629794 019.6629794 019.6629794 . Nak mudah? Klik link wasap di profile
Kenapa set basic?
.
Waktu muka sis tengah masalah kusam jerawat atau breakout kulit sis dalam keadaan sgt sensitif..Jangan guna banyak produk sebab ia boleh buat kulit sis bertambah teruk..
.
So saya sugestkan DEEP CLEANSER untuk neutralkan balik PH wajah sis dan jangan lupa SERUM BOOSTER untuk membantu kecutkan jerawat dan soothing effect utk mberi kelegaan kpada kulit pedih & nipis..
.
Gunakan secara konsisten utk dapatkn kesan lebih baik.. #setbasic #produkselamat #elysianterbaik #kkm
Kenapa set basic? . Waktu muka sis tengah masalah kusam jerawat atau breakout kulit sis dalam keadaan sgt sensitif..Jangan guna banyak produk sebab ia boleh buat kulit sis bertambah teruk.. . So saya sugestkan DEEP CLEANSER untuk neutralkan balik PH wajah sis dan jangan lupa SERUM BOOSTER untuk membantu kecutkan jerawat dan soothing effect utk mberi kelegaan kpada kulit pedih & nipis.. . Gunakan secara konsisten utk dapatkn kesan lebih baik.. #setbasic  #produkselamat  #elysianterbaik  #kkm 
Repost @shazreeyanashukri Part 1: Warm Bronze Look.
Suka tak look ni? Warm colours are my favorite! Especially for Asian skin with yellow undertone macam kita sangat sesuai warna2 macam ni. Daripada comot ke glam!
.
Sekarang ni viral trend pakai serum sebelum makeup dan sebelum tidoq kan supaya makeup tahan lama dan kulit nampak lembab kan? Kami baru cuba WOWSKIN Day & Night Serum ni dah seminggu dan kami sangat suka!
.
Kulit terus rasa hydrated dan makeup pun glides on smoothly. Tak bercapuk!
.
Day serum dia ada 3 jenis Vitamins iaitu B3, C dan E dan Night serum ada Vitamins A&D. Rasa kulit sihat sangat ampa.
.
Packaging dia pun kami suka sebab hygienic. Picit and pump saja.
.
Seriously lepas pakai kulit kami rasa licin, pores mengecil dan makeup sangat tahan lama. Nampak celebrities and influencers ramai dok pakai.
.
#wowskin #vitamin #flawless #setserumvitaminlengkap #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #kotabharu #kelantan #serumviral #serummurah #boosterserum #vitaminserum #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi #makeuptutorial #shazreeyanashukri #shazreeyanashukricotton
Repost @shazreeyanashukri Part 1: Warm Bronze Look. Suka tak look ni? Warm colours are my favorite! Especially for Asian skin with yellow undertone macam kita sangat sesuai warna2 macam ni. Daripada comot ke glam! . Sekarang ni viral trend pakai serum sebelum makeup dan sebelum tidoq kan supaya makeup tahan lama dan kulit nampak lembab kan? Kami baru cuba WOWSKIN Day & Night Serum ni dah seminggu dan kami sangat suka! . Kulit terus rasa hydrated dan makeup pun glides on smoothly. Tak bercapuk! . Day serum dia ada 3 jenis Vitamins iaitu B3, C dan E dan Night serum ada Vitamins A&D. Rasa kulit sihat sangat ampa. . Packaging dia pun kami suka sebab hygienic. Picit and pump saja. . Seriously lepas pakai kulit kami rasa licin, pores mengecil dan makeup sangat tahan lama. Nampak celebrities and influencers ramai dok pakai. . #wowskin  #vitamin  #flawless  #setserumvitaminlengkap  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #serummurah  #boosterserum  #vitaminserum  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi  #makeuptutorial  #shazreeyanashukri  #shazreeyanashukricotton 
Impikan Fondesyen yang Tak nampak FAKE, nampak natural glowing. Ofcz la Hello CANTIK. .
fondesyen Hello CANTIK, setiap malam termimpi-mimpi pegang pipi sendirii.😆😍
.
Korang teruja tak nak cuba? Rm 29 sajurr korang semua boleh dapat benefits ni. Walaupun travel pack ni kecik 5gm aje. Tapi tahan sebulan atau lebih. Haa kan kate nak cuba, kalau serasi boleh terus dapatkan pack besar 20gm akan keluar tahun depan 👄 Tapi kami suka yang kecik cmni cz senang nak sumbat dalam handbag je. Yang besar tgl kat umah. Hehe
.
Yang paling special kulit muka makin lebih sihat cantik sebab tambahan booster serum dan collagen. Bukan yang biasa-biasa, kita guna booster dan gred A+ collagen. 
#foundation2018
#boosterserum
#premiumcollagen
#newbabybelvya
Impikan Fondesyen yang Tak nampak FAKE, nampak natural glowing. Ofcz la Hello CANTIK. . fondesyen Hello CANTIK, setiap malam termimpi-mimpi pegang pipi sendirii.😆😍 . Korang teruja tak nak cuba? Rm 29 sajurr korang semua boleh dapat benefits ni. Walaupun travel pack ni kecik 5gm aje. Tapi tahan sebulan atau lebih. Haa kan kate nak cuba, kalau serasi boleh terus dapatkan pack besar 20gm akan keluar tahun depan 👄 Tapi kami suka yang kecik cmni cz senang nak sumbat dalam handbag je. Yang besar tgl kat umah. Hehe . Yang paling special kulit muka makin lebih sihat cantik sebab tambahan booster serum dan collagen. Bukan yang biasa-biasa, kita guna booster dan gred A+ collagen. #foundation2018  #boosterserum  #premiumcollagen  #newbabybelvya 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
WHITENING.GLOWING.SHINING

SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE

RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR!
WOWWW!
.
Harga TERMURAHHH :
BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI
💊SERUM
💎 Kesan pemutihan 3x ganda
💎 Mencegah penuaan kulit
💎 Menghalang kedut
💎 Mencerahkan tona kulit
💎 Mengekalkan keremajaan kulit
💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam
💎 Menghilangkan jeragat
💎 Menghilangkan masalah parut jerawat
💎 Melembapkan kulit
.
💊BOOSTER
💎 Memberi kelembapan yang segar
💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
💎 Menyegar & menyejukkan kulit
💎 Anti penuaan & anti kedut
💎 Menangkis radikal bebas
💎 Menghilangkan jerawat
💎 Menghilangkan parut jerawat
💎 Mengurangkan sun burn
💎 Kulit menjadi gebu berseri
💎 Mengecilkan pori-pori di muka
.
SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE
🎈 Kesan 5x ganda lebih effective
🎈 No more common night cream or day cream yang melekit.
🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder.
🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap.
🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone !
🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin.
🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu.
.
💼READY STOCK
💼STOCK LAKU KERAS
💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!!
💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962
.
www.wasap.my/60166376962
.
#sayajual #cshineskincare #shalicious #putih #korea #beliyangoriginal #elaktiruan #beautysecretmurah #serum  #beautysecret #cshine #bccream #dyxy #booster #serum #boosterwhitening  #uum #malaysia #travel #cshineskincaremurah #boosterserum #serummuka #flawless #putihseluruhbadan #produkviral #viral #skincare #produkkecantikkanmurah #pemborongmurah #setskincare
WHITENING.GLOWING.SHINING SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM70 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM135 FREE POSTAGE SM . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE 2IN1 TERBUKTI 💊SERUM 💎 Kesan pemutihan 3x ganda 💎 Mencegah penuaan kulit 💎 Menghalang kedut 💎 Mencerahkan tona kulit 💎 Mengekalkan keremajaan kulit 💎 Menghilangkan tompok-tompok hitam 💎 Menghilangkan jeragat 💎 Menghilangkan masalah parut jerawat 💎 Melembapkan kulit . 💊BOOSTER 💎 Memberi kelembapan yang segar 💎 Mewujudkan tekstur kulit yang cerah 💎 Menyegar & menyejukkan kulit 💎 Anti penuaan & anti kedut 💎 Menangkis radikal bebas 💎 Menghilangkan jerawat 💎 Menghilangkan parut jerawat 💎 Mengurangkan sun burn 💎 Kulit menjadi gebu berseri 💎 Mengecilkan pori-pori di muka . SHALICIOUS C-SHINE SKINCARE SGT AWESOMEEE 🎈 Kesan 5x ganda lebih effective 🎈 No more common night cream or day cream yang melekit. 🎈 Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. 🎈 Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. 🎈 Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! 🎈 Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. 🎈 Dalam sebulan, dengan cara pemakaian C Shine skincare dengan cara yang betul anda pasti akan teruja dengan hasilnya! Lagi-lagi untuk mereka yang memang ada masalah kulit muka. C Shine Skincare memang sangat membantu. . 💼READY STOCK 💼STOCK LAKU KERAS 💼DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #sayajual  #cshineskincare  #shalicious  #putih  #korea  #beliyangoriginal  #elaktiruan  #beautysecretmurah  #serum  #beautysecret  #cshine  #bccream  #dyxy  #booster  #serum  #boosterwhitening  #uum  #malaysia  #travel  #cshineskincaremurah  #boosterserum  #serummuka  #flawless  #putihseluruhbadan  #produkviral  #viral  #skincare  #produkkecantikkanmurah  #pemborongmurah  #setskincare 
àžŁàž±àžšàžąàž­àž”àž§àž™àč„àž›àž„àčˆàž° #àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™ 5 àž‚àž§àž”

àžœàžŽàž§àč€àž”àč‰àž‡àč† àč€àžžàž”àžąàž‡àž•àžšàč†1-2àž«àžąàž” àč€àžŠàč‰àžČ-àč€àžąàč‡àž™ àžŁàžŽàč‰àž§àžŁàž­àžąàž«àžČàžąàž„àčˆàž°

_____________________________________ 🍒#àž”àž°àžŁàžŽàž™àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž”đŸ’
àč€àž„àž‚àžˆàž”àčàžˆàč‰àž‡àž­.àžą. 10-1-6013958
#àž›àžŁàžŽàžĄàžČàž“10àžĄàž„. àžŁàžČàž„àžČ 369àžšàžČàž— àč„àžĄàčˆàžŁàž§àžĄàžȘàčˆàž‡
#àžȘàž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­5àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡
#àžȘàž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­10àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡+àžšàž±àž•àžŁàž•àž±àž§àčàž—àž™ đŸŽ€àžŁàž±àžšàž•àž±àž§àčàž—àž™àžˆàžłàž«àž™àčˆàžČàžąàž—àž±àčˆàž§àž›àžŁàž°àč€àž—àžšđŸŽ€ 👉àžȘàž™àčƒàžˆàž•àžŽàž”àž•àčˆàž­àžĄàžŽàč‰àž™àž—àčŒàč‚àž”àžąàž•àžŁàž‡àč„àž”àč‰đŸ‘ˆ
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀àč€àžžàžˆ https://www.facebook.com/isumiskincare
àč€àž‚àž•àžĄ.àž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™ àč‚àž„àž•àž±àžȘàč€àž­àžàž•àžŁàč‰àžČàž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™àž™àž±àž”àžŁàž±àžšàč„àž”àč‰

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #isumiskincare #àž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž„àžČàžŁàžžàž„àž‡àžˆàžč #àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž” #àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž­àžŽàžȘàžžàžĄàžŽàžȘàžàžŽàž™àčàž„àžŁàčŒ #àžȘàžŽàž§ #àžàč‰àžČ #àžàžŁàž° #àžȘàžŽàž§àž­àž±àžàč€àžȘàžš #àžŁàž­àžąàž”àžł #àžŁàž­àžąàžȘàžŽàž§ #àžŁàž­àžąàčàž”àž‡ #àž«àž™àč‰àžČàč€àž”àč‰àž‡ #acne  #àžšàžčàž—àč€àž•àž­àžŁàčŒàč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄ #boosterserum
àžŁàž±àžšàžąàž­àž”àž§àž™àč„àž›àž„àčˆàž° #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™ 5 àž‚àž§àž” àžœàžŽàž§àč€àž”àč‰àž‡àč† àč€àžžàž”àžąàž‡àž•àžšàč†1-2àž«àžąàž” àč€àžŠàč‰àžČ-àč€àžąàč‡àž™ àžŁàžŽàč‰àž§àžŁàž­àžąàž«àžČàžąàž„àčˆàž° _____________________________________ 🍒#àž”àž°àžŁ àžŽàž™àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž”đŸ’ àč€àž„àž‚àžˆàž”àčàžˆàč‰àž‡àž­.àžą. 10-1-6013958 #àž›àžŁ àžŽàžĄàžČàž“10àžĄàž„. àžŁàžČàž„àžČ 369àžšàžČàž— àč„àžĄàčˆàžŁàž§àžĄàžȘàčˆàž‡ #àžȘ àž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­5àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡ #àžȘ àž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­10àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡+àžšàž±àž•àžŁàž•àž±àž§àčàž—àž™ đŸŽ€àžŁàž±àžšàž•àž±àž§àčàž—àž™àžˆàžłàž«àž™àčˆàžČàžąàž—àž±àčˆàž§àž›àžŁàž°àč€àž—àžšđŸŽ€ 👉àžȘàž™àčƒàžˆàž•àžŽàž”àž•àčˆàž­àžĄàžŽàč‰àž™àž—àčŒàč‚àž”àžąàž•àžŁàž‡àč„àž”àč‰đŸ‘ˆ 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀àč€àžžàžˆ https://www.facebook.com/isumiskincare àč€àž‚àž•àžĄ.àž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™ àč‚àž„àž•àž±àžȘàč€àž­àžàž•àžŁàč‰àžČàž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™àž™àž±àž”àžŁàž±àžšàč„àž”àč‰ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #isumiskincare  #àž”àž°àžŁ àžŽàž™ #àž„àžČàžŁ àžžàž„àž‡àžˆàžč #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž” #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž­ àžŽàžȘàžžàžĄàžŽàžȘàžàžŽàž™àčàž„àžŁàčŒ #àžȘ àžŽàž§ #àž àč‰àžČ #àžàžŁàž°  #àžȘ àžŽàž§àž­àž±àžàč€àžȘàžš #àžŁàž­àžąàž”àžł  #àžŁàž­àžąàžȘ àžŽàž§ #àžŁàž­àžąàčàž”àž‡  #àž«àž™ àč‰àžČàč€àž”àč‰àž‡ #acne  #àžš àžčàž—àč€àž•àž­àžŁàčŒàč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄ #boosterserum 
SET BASIC ni dah kata memang syok habissss lah kalau dapat pakai. Dari kulit normal sampai super sensitif macam cukni. Awal-awal dulu cukni pernah reject serum ni. Sebab rasa naik merah-merah. Maybe tindak balas sebab dulu pernah pakai produk chemical. Rasanya hampir 3 bulan camtu tak sentuh serum. Hanya pakai pencuci muka dan foundation ja. Lama lepas tu rasa nak cuba balik. rugi tau beli mahal-mahal tapi tak pakaiđŸ€­.
.
Alhamdulillah, keberanian yang tadi dah membawa cukni beli #boosterserum lebih dari 5 botol😊😊😊.
.
Jerawat tu ada tapi jerawat yang cantiklah hahah. Yang naik sebulan sekali. Ada yang rajin baca post ni sampai habis? Cer komen. SAYA~ nak belanja hadiah. Siyes!
SET BASIC ni dah kata memang syok habissss lah kalau dapat pakai. Dari kulit normal sampai super sensitif macam cukni. Awal-awal dulu cukni pernah reject serum ni. Sebab rasa naik merah-merah. Maybe tindak balas sebab dulu pernah pakai produk chemical. Rasanya hampir 3 bulan camtu tak sentuh serum. Hanya pakai pencuci muka dan foundation ja. Lama lepas tu rasa nak cuba balik. rugi tau beli mahal-mahal tapi tak pakaiđŸ€­. . Alhamdulillah, keberanian yang tadi dah membawa cukni beli #boosterserum  lebih dari 5 botol😊😊😊. . Jerawat tu ada tapi jerawat yang cantiklah hahah. Yang naik sebulan sekali. Ada yang rajin baca post ni sampai habis? Cer komen. SAYA~ nak belanja hadiah. Siyes!
#àčàžžàž„àč€àžàžˆàčƒàž«àžĄàčˆàž„àčˆàžČàžȘàžžàž”!! 2017 🎆✹👉 Clarins Double Serum [Hydric + Lipidic System] Complete Age Control Concentrate àž‚àž™àžČàž”àžžàžŽàč€àžšàž© àž‹àž·àč‰àž­àč„àž”àč‰àč€àž‰àžžàžČàž°àž•àž­àž™àč„àž›àžšàžŽàž™àč€àž—àčˆàžČàž™àž±àč‰àž™àž„àčˆàžČàžČ >> Travel Exclusive àž‚àž™àžČàž”àž›àžàž•àžŽ 50 ml. ×2 àž‚àž§àž”

àčƒàž«àč‰àžœàžŽàž§àž—àž”àčˆàž•àč‰àž­àž‡àč€àžˆàž­àžàž±àžšàč€àžŁàž·àčˆàž­àž‡àč€àž„àžŁàž”àžąàž” àč† àžžàž±àžàžœàčˆàž­àž™àž™àč‰àž­àžąàžĄàžČàž•àž„àž­àž”àžȘàž±àž›àž”àžČàž«àčŒ àč„àž”àč‰àžžàž±àžàžœàčˆàž­àž™àčàž„àž°àžŸàž·àč‰àž™àžŸàžčàžˆàžČàžàž„àžžàž“àž„àčˆàžČàž‚àž­àž‡ Double Serum àčƒàž«àžĄàčˆ àž”àžčàčàž„àžœàžŽàž§àč€àž›àč‡àž™àžžàžŽàč€àžšàž©

àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž•àčˆàž­àž•àč‰àžČàž™àž„àž§àžČàžĄàžŁàčˆàž§àž‡àč‚àžŁàžąàž­àž±àž™àž”àž±àžš 1 àž—àž”àčˆàž™àčˆàžČàž—àž¶àčˆàž‡ àžŁàž«àž±àžȘàž„àž±àžšàž«àžąàžžàž”àč€àž§àž„àžČàčƒàž«àč‰àžœàžŽàž§

Double Serum àž­àž­àžàžŁàžžàčˆàž™àž—àž”àčˆ 8 àž„àčˆàž° àž‹àž¶àčˆàž‡àžĄàž”àžàžČàžŁàžžàž±àž’àž™àžČàžȘàžčàž•àžŁàč€àžžàžŽàčˆàžĄàž›àžŁàž°àžȘàžŽàž—àž˜àžŽàžœàž„àž„àž”àžŁàžŽàč‰àž§àžŁàž­àžąàčƒàž«àč‰àč€àž«àč‡àž™àč„àž”àč‰àč€àžŁàč‡àž§àž‚àž¶àč‰àž™ àžžàžŁàč‰àž­àžĄàžȘàčˆàž§àž™àžœàžȘàžĄàčƒàž«àžĄàčˆàž„àčˆàžČàžȘàžžàž” àžˆàžČàž Tumaric àž—àž”àčˆàžŠàčˆàž§àžąàčƒàž«àč‰àč€àž‹àž„àž„àčŒàžœàžŽàž§àžȘàžČàžĄàžČàžŁàž–àžȘàž·àčˆàž­àžȘàžČàžŁàžàž±àž™àč„àž”àč‰àčƒàž«àč‰àžœàžŽàž§àžàžŁàž°àž•àžžàč‰àž™ àžœàž„àž±àž”àč€àž‹àž„àž„àčŒàžœàžŽàž§àč€àžȘàž·àčˆàž­àžĄàžȘàž àžČàžžàčƒàž«àč‰àžàž„àž±àžšàž­àčˆàž­àž™àč€àžąàžČàž§àčŒ àčàž„àž°àč„àž”àč‰àžŁàž±àžšàžȘàžČàžŁàžšàžłàžŁàžžàž‡àž—àž”àčˆàč€àž«àžĄàžČàž°àžȘàžĄàž­àžąàčˆàžČàž‡àč€àž•àč‡àžĄàž—àž”àčˆ àžĄàž­àžš 5 àžȘàž±àžàžàžČàž“àčàž«àčˆàž‡àžœàžŽàž§àžȘàž§àžąàž­àž±àž™àč„àž”àč‰àčàžàčˆ àžàžČàžŁàžȘàžŁàč‰àžČàž‡àč€àž‹àž„àž„àčŒàžœàžŽàž§àčƒàž«àžĄàčˆ, àžàžČàžŁàč„àž”àč‰àžŁàž±àžšàž­àž­àžàž‹àžŽàč€àžˆàž™àž—àž”àčˆàžœàžŽàž§, àžȘàžČàžŁàč„àž”àč‰àžŁàž±àžšàžȘàžČàžŁàž­àžČàž«àžČàžŁàž—àž”àčˆàžˆàžłàč€àž›àč‡àž™àžàž±àžšàžœàžŽàž§, àž„àž§àžČàžĄàžŠàžžàčˆàžĄàžŠàž·àč‰àž™, àč€àžàžŁàžČàž°àž›àč‰àž­àž‡àžàž±àž™àžœàžŽàž§àž—àž”àčˆàčàž‚àč‡àž‡àčàžŁàž‡ àžàč‡àžˆàž°àžŠàčˆàž§àžąàčƒàž«àč‰àžœàžŽàž§àčàž„àž”àžčàžȘàž”àčƒàžȘ àžĄàž”àžœàž„àč€àž›àč‡àž™ Anti-aging action àž—àž”àčˆàž—àžŁàž‡àž›àžŁàž°àžȘàžŽàž—àž˜àžŽàž àžČàžž

àž„àž„àžČàčàžŁàž‡àžȘàčŒàč„àž”àč‰àžžàž±àž’àž™àžČàž«àž±àž§àžàž”àčƒàž«àč‰àžȘàžČàžĄàžČàžŁàž–àž›àžŁàž±àžšàč„àž”àč‰ 2 àžŁàž°àž”àž±àžš àč€àžžàž·àčˆàž­àž•àž­àžšàč‚àžˆàž—àžąàčŒàč„àž„àžŸàčŒàžȘàč„àž•àž„àčŒ àčàž„àž°àžȘàž àžČàžžàžœàžŽàž§àž—àž”àčˆàž•àčˆàžČàž‡àžàž±àž™ àžàžČàžŁàčƒàžŠàč‰àčƒàž™àž›àžŁàžŽàžĄàžČàž“àž—àž”àčˆàž™àč‰àž­àžą àžȘàžłàž«àžŁàž±àžšàž•àž­àž™àč€àžŠàč‰àžČ, àžœàžŽàž§àžœàžȘàžĄàž—àž”àčˆàž„àčˆàž­àž™àč„àž›àž—àžČàž‡àžĄàž±àž™, àčƒàž™àž§àž±àž™àž—àž”àčˆàž­àžČàžàžČàžšàžŁàč‰àž­àž™àžŠàž·àč‰àž™ àčàž„àž°àž›àžŁàž±àžšàžŁàž°àž”àž±àžšàčƒàž«àč‰àžĄàžČàžàžąàžŽàčˆàž‡àž‚àž¶àč‰àž™àč€àžžàž·àčˆàž­àžàžČàžŁàž”àžčàčàž„àžžàžŽàč€àžšàž©àžȘàžłàž«àžŁàž±àžš àž•àž­àž™àžàž„àžČàž‡àž„àž·àž™, àžœàžŽàž§àčàž«àč‰àž‡ àčàž„àž°àčƒàž™àž§àž±àž™àž—àž”àčˆàž­àžČàžàžČàžšàčàž«àč‰àž‡àčàž„àž°àč€àžąàč‡àž™ àč‚àž”àžąàžąàž±àž‡àž„àž‡àžȘàž±àž”àžȘàčˆàž§àž™ 2:1 àž—àž”àčˆàčàžĄàčˆàž™àžąàžłàč€àžŠàčˆàž™àč€àž”àžŽàžĄ

àžœàžŽàž§àžĄàž±àž™àž«àžŁàž·àž­àžœàžŽàž§àčàž«àč‰àž‡? #DoubleSerum àž‚àž§àž”àčƒàž«àžĄàčˆ àčƒàž«àč‰àž„àžžàž“àč€àž„àž·àž­àžàž”àžčàčàž„àžœàžŽàž§àč„àž”àč‰àž•àžČàžĄàž—àž”àčˆàž•àč‰àž­àž‡àžàžČàžŁ àž«àžĄàžžàž™àž«àž±àž§àžàž”àžœàž„àžŽàž•àž àž±àž“àž‘àčŒàč„àž”àč‰ 2 àžŁàž°àž”àž±àžš àž›àžŁàž±àžšàč€àž›àč‡àž™àžŁàž°àž”àž±àžšàčàžŁàžàžȘàžłàž«àžŁàž±àžšàžœàžŽàž§àžĄàž±àž™àč€àžžàž·àčˆàž­àž”àžčàčàž„àž­àžąàčˆàžČàž‡àč€àž«àžĄàžČàž°àžȘàžĄàž«àžŁàž·àž­àžŁàž°àž”àž±àžšàž—àž”àčˆàžȘàž­àž‡àč€àžžàž·àčˆàž­àžœàžŽàž§àčàž«àč‰àž‡àž—àž”àčˆàž•àč‰àž­àž‡àžàžČàžŁàžšàžłàžŁàžžàž‡àžžàžŽàč€àžšàž© àč€àžžàžŁàžČàž°àžĄàž”àč€àžžàž”àžąàž‡àžœàž„àž„àž±àžžàž˜àčŒàč€àž”àž”àžąàž§ àž„àž·àž­àžœàžŽàž§àž‡àž”àž‡àžČàžĄàž­àžąàčˆàžČàž‡àž—àž”àčˆàž•àč‰àž­àž‡àžàžČàžŁ

àčàž„àž°àč€àž™àž·àč‰àž­àžœàž„àžŽàž•àž àž±àž“àž‘àčŒàž–àžčàžàž­àž­àžàčàžšàžšàčƒàž«àč‰àž‹àž¶àžĄàč€àž‚àč‰àžČàžȘàžčàčˆàžœàžŽàž§àč„àž”àč‰àž—àž±àž™àž—àž” àžŁàž§àž”àč€àžŁàč‡àž§ àžàž§àčˆàžČàž—àžžàž àč† àžŁàžžàčˆàž™àž—àž”àčˆàč€àž„àžąàžĄàž”àžĄàžČ àč€àžžàžŁàžČàž°àč€àž›àč‡àž™àžàžČàžŁàč€àž„àž”àžąàžšàčàžšàžšàž‚àž­àž‡àč€àž«àž„àž§àčƒàž™àžœàžŽàž§

àžàžČàžŁàž„àž‡àžœàž„àžŽàž•àž àž±àž“àž‘àčŒàžˆàž¶àž‡àž­àžČàžšàž±àžąàčàž„àčˆàč€àžžàž”àžąàž‡àžàžČàžŁàžàžŁàž°àžˆàžČàžą Double Serum àž—àž±àčˆàž§àžàčˆàžČàžĄàž·àž­ àčàž„àž°àžàž”àž„àž‡àžšàž™àžœàžŽàž§àč€àžšàžČ àč† àžœàžŽàž§àžàč‡àžˆàž°àžȘàžČàžĄàžČàžŁàž–àž”àžčàž”àžœàž„àžŽàž•àž àž±àž“àž‘àčŒàč€àž‚àč‰àžČàžȘàžčàčˆàžœàžŽàž§àč„àž›àč„àž”àč‰àžˆàž™àž«àžĄàž”

SALE 5,490 àžšàžČàž— đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± àč€àž—àčˆàžČàž™àž±àč‰àž™àž„àčˆàžČàžČ
(àžŁàžČàž„àžČàž›àžàž•àžŽ 50 ml. àžàč‡ 4àžžàž±àž™àžàž§àčˆàžČàžšàžČàž—àčàž„àč‰àž§àž„àčˆàžČàžČ àž„àžžàč‰àžĄàč€àžàžŽàčŠàž™)
àž‚àž­àž‡àčàž—àč‰ 100% àžžàžŁàč‰àž­àžĄàžȘàčˆàž‡àž—àž±àč‰àž‡àžŁàč‰àžČàž™
3 àžŠàžŽàč‰àž™ àžȘàčˆàž‡àžŸàžŁàž” EMS
Line : pa-ployzzz
#clarins#clarinsthailand#clarinscontourbodytreatmentoil#clarinstreatment#clarinstreatmentoil#clarinsoil#momaypaplearn#clarinsbodyoil#clarinsbody#clarinsbodytreatmentoil#clarinsdoubleserum#clarinsserum#clarinsserum#clarinsbooster#clarinbooster#boosterserum#clarinsboosterdetox#clarinsboosterenergy#clarinsboosterrepair#doubleserumnextgen#nextgenserum#clarinstravelsize
#àčàžžàž„àč€àžàžˆàčƒàž«àžĄ àčˆàž„àčˆàžČàžȘàžžàž”!! 2017 🎆✹👉 Clarins Double Serum [Hydric + Lipidic System] Complete Age Control Concentrate àž‚àž™àžČàž”àžžàžŽàč€àžšàž© àž‹àž·àč‰àž­àč„àž”àč‰àč€àž‰àžžàžČàž°àž•àž­àž™àč„àž›àžšàžŽàž™àč€àž—àčˆàžČàž™àž±àč‰àž™àž„àčˆàžČàžČ >> Travel Exclusive àž‚àž™àžČàž”àž›àžàž•àžŽ 50 ml. ×2 àž‚àž§àž” àčƒàž«àč‰àžœàžŽàž§àž—àž”àčˆàž•àč‰àž­àž‡àč€àžˆàž­àžàž±àžšàč€àžŁàž·àčˆàž­àž‡àč€àž„àžŁàž”àžąàž” àč† àžžàž±àžàžœàčˆàž­àž™àž™àč‰àž­àžąàžĄàžČàž•àž„àž­àž”àžȘàž±àž›àž”àžČàž«àčŒ àč„àž”àč‰àžžàž±àžàžœàčˆàž­àž™àčàž„àž°àžŸàž·àč‰àž™àžŸàžčàžˆàžČàžàž„àžžàž“àž„àčˆàžČàž‚àž­àž‡ Double Serum àčƒàž«àžĄàčˆ àž”àžčàčàž„àžœàžŽàž§àč€àž›àč‡àž™àžžàžŽàč€àžšàž© àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž•àčˆàž­àž•àč‰àžČàž™àž„àž§àžČàžĄàžŁàčˆàž§àž‡àč‚àžŁàžąàž­àž±àž™àž”àž±àžš 1 àž—àž”àčˆàž™àčˆàžČàž—àž¶àčˆàž‡ àžŁàž«àž±àžȘàž„àž±àžšàž«àžąàžžàž”àč€àž§àž„àžČàčƒàž«àč‰àžœàžŽàž§ Double Serum àž­àž­àžàžŁàžžàčˆàž™àž—àž”àčˆ 8 àž„àčˆàž° àž‹àž¶àčˆàž‡àžĄàž”àžàžČàžŁàžžàž±àž’àž™àžČàžȘàžčàž•àžŁàč€àžžàžŽàčˆàžĄàž›àžŁàž°àžȘàžŽàž—àž˜àžŽàžœàž„àž„àž”àžŁàžŽàč‰àž§àžŁàž­àžąàčƒàž«àč‰àč€àž«àč‡àž™àč„àž”àč‰àč€àžŁàč‡àž§àž‚àž¶àč‰àž™ àžžàžŁàč‰àž­àžĄàžȘàčˆàž§àž™àžœàžȘàžĄàčƒàž«àžĄàčˆàž„àčˆàžČàžȘàžžàž” àžˆàžČàž Tumaric àž—àž”àčˆàžŠàčˆàž§àžąàčƒàž«àč‰àč€àž‹àž„àž„àčŒàžœàžŽàž§àžȘàžČàžĄàžČàžŁàž–àžȘàž·àčˆàž­àžȘàžČàžŁàžàž±àž™àč„àž”àč‰àčƒàž«àč‰àžœàžŽàž§àžàžŁàž°àž•àžžàč‰àž™ àžœàž„àž±àž”àč€àž‹àž„àž„àčŒàžœàžŽàž§àč€àžȘàž·àčˆàž­àžĄàžȘàž àžČàžžàčƒàž«àč‰àžàž„àž±àžšàž­àčˆàž­àž™àč€àžąàžČàž§àčŒ àčàž„àž°àč„àž”àč‰àžŁàž±àžšàžȘàžČàžŁàžšàžłàžŁàžžàž‡àž—àž”àčˆàč€àž«àžĄàžČàž°àžȘàžĄàž­àžąàčˆàžČàž‡àč€àž•àč‡àžĄàž—àž”àčˆ àžĄàž­àžš 5 àžȘàž±àžàžàžČàž“àčàž«àčˆàž‡àžœàžŽàž§àžȘàž§àžąàž­àž±àž™àč„àž”àč‰àčàžàčˆ àžàžČàžŁàžȘàžŁàč‰àžČàž‡àč€àž‹àž„àž„àčŒàžœàžŽàž§àčƒàž«àžĄàčˆ, àžàžČàžŁàč„àž”àč‰àžŁàž±àžšàž­àž­àžàž‹àžŽàč€àžˆàž™àž—àž”àčˆàžœàžŽàž§, àžȘàžČàžŁàč„àž”àč‰àžŁàž±àžšàžȘàžČàžŁàž­àžČàž«àžČàžŁàž—àž”àčˆàžˆàžłàč€àž›àč‡àž™àžàž±àžšàžœàžŽàž§, àž„àž§àžČàžĄàžŠàžžàčˆàžĄàžŠàž·àč‰àž™, àč€àžàžŁàžČàž°àž›àč‰àž­àž‡àžàž±àž™àžœàžŽàž§àž—àž”àčˆàčàž‚àč‡àž‡àčàžŁàž‡ àžàč‡àžˆàž°àžŠàčˆàž§àžąàčƒàž«àč‰àžœàžŽàž§àčàž„àž”àžčàžȘàž”àčƒàžȘ àžĄàž”àžœàž„àč€àž›àč‡àž™ Anti-aging action àž—àž”àčˆàž—àžŁàž‡àž›àžŁàž°àžȘàžŽàž—àž˜àžŽàž àžČàžž àž„àž„àžČàčàžŁàž‡àžȘàčŒàč„àž”àč‰àžžàž±àž’àž™àžČàž«àž±àž§àžàž”àčƒàž«àč‰àžȘàžČàžĄàžČàžŁàž–àž›àžŁàž±àžšàč„àž”àč‰ 2 àžŁàž°àž”àž±àžš àč€àžžàž·àčˆàž­àž•àž­àžšàč‚àžˆàž—àžąàčŒàč„àž„àžŸàčŒàžȘàč„àž•àž„àčŒ àčàž„àž°àžȘàž àžČàžžàžœàžŽàž§àž—àž”àčˆàž•àčˆàžČàž‡àžàž±àž™ àžàžČàžŁàčƒàžŠàč‰àčƒàž™àž›àžŁàžŽàžĄàžČàž“àž—àž”àčˆàž™àč‰àž­àžą àžȘàžłàž«àžŁàž±àžšàž•àž­àž™àč€àžŠàč‰àžČ, àžœàžŽàž§àžœàžȘàžĄàž—àž”àčˆàž„àčˆàž­àž™àč„àž›àž—àžČàž‡àžĄàž±àž™, àčƒàž™àž§àž±àž™àž—àž”àčˆàž­àžČàžàžČàžšàžŁàč‰àž­àž™àžŠàž·àč‰àž™ àčàž„àž°àž›àžŁàž±àžšàžŁàž°àž”àž±àžšàčƒàž«àč‰àžĄàžČàžàžąàžŽàčˆàž‡àž‚àž¶àč‰àž™àč€àžžàž·àčˆàž­àžàžČàžŁàž”àžčàčàž„àžžàžŽàč€àžšàž©àžȘàžłàž«àžŁàž±àžš àž•àž­àž™àžàž„àžČàž‡àž„àž·àž™, àžœàžŽàž§àčàž«àč‰àž‡ àčàž„àž°àčƒàž™àž§àž±àž™àž—àž”àčˆàž­àžČàžàžČàžšàčàž«àč‰àž‡àčàž„àž°àč€àžąàč‡àž™ àč‚àž”àžąàžąàž±àž‡àž„àž‡àžȘàž±àž”àžȘàčˆàž§àž™ 2:1 àž—àž”àčˆàčàžĄàčˆàž™àžąàžłàč€àžŠàčˆàž™àč€àž”àžŽàžĄ àžœàžŽàž§àžĄàž±àž™àž«àžŁàž·àž­àžœàžŽàž§àčàž«àč‰àž‡? #DoubleSerum  àž‚àž§àž”àčƒàž«àžĄàčˆ àčƒàž«àč‰àž„àžžàž“àč€àž„àž·àž­àžàž”àžčàčàž„àžœàžŽàž§àč„àž”àč‰àž•àžČàžĄàž—àž”àčˆàž•àč‰àž­àž‡àžàžČàžŁ àž«àžĄàžžàž™àž«àž±àž§àžàž”àžœàž„àžŽàž•àž àž±àž“àž‘àčŒàč„àž”àč‰ 2 àžŁàž°àž”àž±àžš àž›àžŁàž±àžšàč€àž›àč‡àž™àžŁàž°àž”àž±àžšàčàžŁàžàžȘàžłàž«àžŁàž±àžšàžœàžŽàž§àžĄàž±àž™àč€àžžàž·àčˆàž­àž”àžčàčàž„àž­àžąàčˆàžČàž‡àč€àž«àžĄàžČàž°àžȘàžĄàž«àžŁàž·àž­àžŁàž°àž”àž±àžšàž—àž”àčˆàžȘàž­àž‡àč€àžžàž·àčˆàž­àžœàžŽàž§àčàž«àč‰àž‡àž—àž”àčˆàž•àč‰àž­àž‡àžàžČàžŁàžšàžłàžŁàžžàž‡àžžàžŽàč€àžšàž© àč€àžžàžŁàžČàž°àžĄàž”àč€àžžàž”àžąàž‡àžœàž„àž„àž±àžžàž˜àčŒàč€àž”àž”àžąàž§ àž„àž·àž­àžœàžŽàž§àž‡àž”àž‡àžČàžĄàž­àžąàčˆàžČàž‡àž—àž”àčˆàž•àč‰àž­àž‡àžàžČàžŁ àčàž„àž°àč€àž™àž·àč‰àž­àžœàž„àžŽàž•àž àž±àž“àž‘àčŒàž–àžčàžàž­àž­àžàčàžšàžšàčƒàž«àč‰àž‹àž¶àžĄàč€àž‚àč‰àžČàžȘàžčàčˆàžœàžŽàž§àč„àž”àč‰àž—àž±àž™àž—àž” àžŁàž§àž”àč€àžŁàč‡àž§ àžàž§àčˆàžČàž—àžžàž àč† àžŁàžžàčˆàž™àž—àž”àčˆàč€àž„àžąàžĄàž”àžĄàžČ àč€àžžàžŁàžČàž°àč€àž›àč‡àž™àžàžČàžŁàč€àž„àž”àžąàžšàčàžšàžšàž‚àž­àž‡àč€àž«àž„àž§àčƒàž™àžœàžŽàž§ àžàžČàžŁàž„àž‡àžœàž„àžŽàž•àž àž±àž“àž‘àčŒàžˆàž¶àž‡àž­àžČàžšàž±àžąàčàž„àčˆàč€àžžàž”àžąàž‡àžàžČàžŁàžàžŁàž°àžˆàžČàžą Double Serum àž—àž±àčˆàž§àžàčˆàžČàžĄàž·àž­ àčàž„àž°àžàž”àž„àž‡àžšàž™àžœàžŽàž§àč€àžšàžČ àč† àžœàžŽàž§àžàč‡àžˆàž°àžȘàžČàžĄàžČàžŁàž–àž”àžčàž”àžœàž„àžŽàž•àž àž±àž“àž‘àčŒàč€àž‚àč‰àžČàžȘàžčàčˆàžœàžŽàž§àč„àž›àč„àž”àč‰àžˆàž™àž«àžĄàž” SALE 5,490 àžšàžČàž— đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± àč€àž—àčˆàžČàž™àž±àč‰àž™àž„àčˆàžČàžČ (àžŁàžČàž„àžČàž›àžàž•àžŽ 50 ml. àžàč‡ 4àžžàž±àž™àžàž§àčˆàžČàžšàžČàž—àčàž„àč‰àž§àž„àčˆàžČàžČ àž„àžžàč‰àžĄàč€àžàžŽàčŠàž™) àž‚àž­àž‡àčàž—àč‰ 100% àžžàžŁàč‰àž­àžĄàžȘàčˆàž‡àž—àž±àč‰àž‡àžŁàč‰àžČàž™ 3 àžŠàžŽàč‰àž™ àžȘàčˆàž‡àžŸàžŁàž” EMS Line : pa-ployzzz #clarins #clarinsthailand #clarinscontourbodytreatmentoil #clarinstreatment #clarinstreatmentoil #clarinsoil #momaypaplearn #clarinsbodyoil #clarinsbody #clarinsbodytreatmentoil #clarinsdoubleserum #clarinsserum #clarinsserum #clarinsbooster #clarinbooster #boosterserum #clarinsboosterdetox #clarinsboosterenergy #clarinsboosterrepair #doubleserumnextgen #nextgenserum #clarinstravelsize 
Apa beza WowSkin Vitamin Serum dgn serum2 lain di pasaran? Haa swipe and baca sendiri okay jangan malas 😘😘
.
Now still harga promo ni, better grab your WowSkin now. Nk tunggu harga asal pon tkpe 😝😋
.
Normal Price : RM120
Promo Price :
1 set - RM70
.
Click the link on my bio to purchase 💕
.
 #wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinmalaysia #wowskinkelatan #agentkb #agentkelantan #uitmmachang #uitmck #flawlesswithvitamins #setserumvitaminlengkap #kotabharu #kelantan #serumviral #boosterserum #vitaminserum #serummurah #mua #flawless #azanisscarserum #quputeh #aurawhite #sayajualserum #sayajualmurah #promoserum #promosi
Apa beza WowSkin Vitamin Serum dgn serum2 lain di pasaran? Haa swipe and baca sendiri okay jangan malas 😘😘 . Now still harga promo ni, better grab your WowSkin now. Nk tunggu harga asal pon tkpe 😝😋 . Normal Price : RM120 Promo Price : 1 set - RM70 . Click the link on my bio to purchase 💕 . #wowskin  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #wowskinserummalaysia  #wowskinmalaysia  #wowskinkelatan  #agentkb  #agentkelantan  #uitmmachang  #uitmck  #flawlesswithvitamins  #setserumvitaminlengkap  #kotabharu  #kelantan  #serumviral  #boosterserum  #vitaminserum  #serummurah  #mua  #flawless  #azanisscarserum  #quputeh  #aurawhite  #sayajualserum  #sayajualmurah  #promoserum  #promosi 
SET PALING LARIS SEKALI.

SET BASIC antara set paling laris sekali yang memang 99% yang dah cuba takkan cari lain dah. Dan terus tertarik nak guna FULL SET ELYSIAN SKINCARE.

Mana nak cari pencuci muka dan tak terlalu berbuih tapi? Boleh cuci muka bersih licin sampai ke akar umbi? Dan paling penting tak berbuih dan tak keringkan muka.

Muka tengah bersih tu terus apply kan Elysian Booster Serum tu. Dia punya feel sejuk, tenang, lembap dan terus meresap ke dalam kulit. Terus dapat feel kulit tegang dan anjal tau.

Tu bukan magik. Tapi tula hasil formula liftoninÂź xpert dalam Booster Serum ni. Bukan biasa biasa tau. Tapi bertaraf anatarabangsa.

Yang nak feel cantik berseri secara sihat dan selamat. Dapat feel sekali guna produk international, boleh guna basic set ni dulu sebelum cuba FULL SET. Gerenti tak cari lain dah!

Nak dapatkan Elysian jom wassap
01128560306
SET PALING LARIS SEKALI. SET BASIC antara set paling laris sekali yang memang 99% yang dah cuba takkan cari lain dah. Dan terus tertarik nak guna FULL SET ELYSIAN SKINCARE. Mana nak cari pencuci muka dan tak terlalu berbuih tapi? Boleh cuci muka bersih licin sampai ke akar umbi? Dan paling penting tak berbuih dan tak keringkan muka. Muka tengah bersih tu terus apply kan Elysian Booster Serum tu. Dia punya feel sejuk, tenang, lembap dan terus meresap ke dalam kulit. Terus dapat feel kulit tegang dan anjal tau. Tu bukan magik. Tapi tula hasil formula liftoninÂź xpert dalam Booster Serum ni. Bukan biasa biasa tau. Tapi bertaraf anatarabangsa. Yang nak feel cantik berseri secara sihat dan selamat. Dapat feel sekali guna produk international, boleh guna basic set ni dulu sebelum cuba FULL SET. Gerenti tak cari lain dah! Nak dapatkan Elysian jom wassap 01128560306
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
BIJI-BIJI BERDARAH KESAN AIR KLORIN HILANG.
.
Kesian kat baby sebab kulit sensitif jadi biji-biji gatal dan berdarah sebab garu.
.
Bila sapu booster serum biji-biji tu dah hilang and kulit baby makin cantik dan cerah. Ye, BOOSTER SERUM ELYSIAN ni memang sesuai dan selamat dari baby hingga dewasa boleh guna.😊
.
Semua nak kulit cantik kan? Kesan selamat dan berkesan. Stok booster serum sis memang cepat habis.â˜ș
.
Ramai dah customers rasai keberkesanan Booster Serum ni. Biar lambat asal selamat dan berkesan pada kulit.👍
BIJI-BIJI BERDARAH KESAN AIR KLORIN HILANG. . Kesian kat baby sebab kulit sensitif jadi biji-biji gatal dan berdarah sebab garu. . Bila sapu booster serum biji-biji tu dah hilang and kulit baby makin cantik dan cerah. Ye, BOOSTER SERUM ELYSIAN ni memang sesuai dan selamat dari baby hingga dewasa boleh guna.😊 . Semua nak kulit cantik kan? Kesan selamat dan berkesan. Stok booster serum sis memang cepat habis.â˜ș . Ramai dah customers rasai keberkesanan Booster Serum ni. Biar lambat asal selamat dan berkesan pada kulit.👍
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
PENANGAN FULL SEY SKINCARE DARI ELYSIAN MUKA YANG DULUNYA BREAK OUT TERUK KINI PULIH SEPENUHNYAA! .
.
Asbab konsisten dengan Elysian wajah yang dulunya penuh dengan jerawat besar2 dan parut kini pulih. Muka pon makin cerah berseri alhamdulillah .
.
Untuk mereka yang kulit tengah break out ekin suggestkan uolls cuba set basic terlebih dulu. Bagi muka uols stabil dulu, kulit makin sihat dan jerawat surut dulu. Lepas tu baru try full set skincare kita
.
.
Elysian ialah produk natural yang menggunakan teknologi dari Switzerland. Satu satunya produk Malaysia setaraf dengan kualiti antarabangsa. Yang dah cuba pasti jatuhh chinta dan xcarik skincare lain 🙈
.
Elysian Beauty
011-36622825
Nanie Hamdan

#ElysianMalaysia
#serumFoundation
#boosterSerum
#Murah
#Cantik
PENANGAN FULL SEY SKINCARE DARI ELYSIAN MUKA YANG DULUNYA BREAK OUT TERUK KINI PULIH SEPENUHNYAA! . . Asbab konsisten dengan Elysian wajah yang dulunya penuh dengan jerawat besar2 dan parut kini pulih. Muka pon makin cerah berseri alhamdulillah . . Untuk mereka yang kulit tengah break out ekin suggestkan uolls cuba set basic terlebih dulu. Bagi muka uols stabil dulu, kulit makin sihat dan jerawat surut dulu. Lepas tu baru try full set skincare kita . . Elysian ialah produk natural yang menggunakan teknologi dari Switzerland. Satu satunya produk Malaysia setaraf dengan kualiti antarabangsa. Yang dah cuba pasti jatuhh chinta dan xcarik skincare lain 🙈 . Elysian Beauty 011-36622825 Nanie Hamdan #ElysianMalaysia  #serumFoundation  #boosterSerum  #Murah  #Cantik 
Serum foundation.
.
🏼Tahan sehingga 9 jam
🏼 Merawat kulit
🏼Tak berminyak
🏼Tak bercapuk
.
Harga : RM60 (SM) / RM65 (SS)
.
Klik link wasap on profile for order.
Serum foundation. . 🏼Tahan sehingga 9 jam 🏼 Merawat kulit 🏼Tak berminyak 🏼Tak bercapuk . Harga : RM60 (SM) / RM65 (SS) . Klik link wasap on profile for order.
KULIT KERING PULIH DENGAN BOOSTER SERUM!
.
Bila kulit muka kering maka akan terjadi pengelupasan... bila kulit dah mengelupas akan jadi gatal dan juga merah merah n dalam masa yg sama jerawat pun cepat naik..
.
Alhamdulillah sejak guna ELYSIAN BOOSTER SERUM kulit yang mengelupas beransur hilang n kulit muka makin lembab...
.
Bye bye kulit kering😍😍
.
Nak cantik?! Jom klik link bio sis di atas 😘😘 #elysianbydsyina
#agenelysianampang
#codaeonmaluri#codampang
#codpandanindah#uitm#uiam
#codpandanjaya#kptm#gmikl
#jerawat #jeragat#parut#panau #kurap#openpori#kulitkusam #kulitkering#kulitsensitif#serum
#serumajaib#serumelysian#boosterserum#serummurah
KULIT KERING PULIH DENGAN BOOSTER SERUM! . Bila kulit muka kering maka akan terjadi pengelupasan... bila kulit dah mengelupas akan jadi gatal dan juga merah merah n dalam masa yg sama jerawat pun cepat naik.. . Alhamdulillah sejak guna ELYSIAN BOOSTER SERUM kulit yang mengelupas beransur hilang n kulit muka makin lembab... . Bye bye kulit kering😍😍 . Nak cantik?! Jom klik link bio sis di atas 😘😘 #elysianbydsyina  #agenelysianampang  #codaeonmaluri #codampang  #codpandanindah #uitm #uiam  #codpandanjaya #kptm #gmikl  #jerawat  #jeragat #parut #panau  #kurap #openpori #kulitkusam  #kulitkering #kulitsensitif #serum  #serumajaib #serumelysian #boosterserum #serummurah 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Assalamualaikum uolls

Best Seller Elysian 2 2 ni taw

Booster serum RM85
Serum foundation RM60

Sis pakai serum foundation kod warna light

Kedua dua produk ni boleh tahan selama 2 bulan taw..tapi bergantung pada berapa tebal awak2 semua guna la

Berminat boleh terus whatsapp 0122480618

#elysian #elysianskincare #elysianboosterserum #elysianserumfoundation #boosterserum #serumfoundation #serum #foundation #elysianampang #codampang #ejenelysianampang
.
.
Kelebihan Elysian Booster Serum

1- Mencerahkan kulit gelap dan kusam
2- Menghilangkan masalah kulit kering dan berminyak
3- Menjadikan kulit lembap dan anjal
4- Mengurangkan jeragat/ Melasma
5- Menghilangkan masalah kulit tak sekata
6- Menghilangkan semua jenis jerawat( jerawat nanah,jerawat pasir)
7- Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk dihilangkan)
8- Mengurangkan eye bag bawah mata
9- Menghilangkan oil seed/ kolestrol bawah mata.
10- Menghilangkan garis halus bawah mata,muka,kulit kendur.
11- Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk hilangkan terus)
12- Mengecilkan liang roma/pori2 terbuka
13- Eczema,ruam,nappy rash (baby)
14- Kulit sensitif
15- Kawah/lubang pada muka
.
=================
Info Booster Serum
=================
✔ pembuatan dengan teknologi nano Germany
✔ mendapat pengiktirafan HALAL
✔ mempunyai kelulusan KKM NOT150902912K
✔ sesuai untuk bayi/ibu mengandung
✔ Produk dari bahan semulajadi

Hanya Rm85 untuk semua kebaikan Elysian Booster Serum ni
. . Kelebihan Elysian Booster Serum 1- Mencerahkan kulit gelap dan kusam 2- Menghilangkan masalah kulit kering dan berminyak 3- Menjadikan kulit lembap dan anjal 4- Mengurangkan jeragat/ Melasma 5- Menghilangkan masalah kulit tak sekata 6- Menghilangkan semua jenis jerawat( jerawat nanah,jerawat pasir) 7- Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk dihilangkan) 8- Mengurangkan eye bag bawah mata 9- Menghilangkan oil seed/ kolestrol bawah mata. 10- Menghilangkan garis halus bawah mata,muka,kulit kendur. 11- Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk hilangkan terus) 12- Mengecilkan liang roma/pori2 terbuka 13- Eczema,ruam,nappy rash (baby) 14- Kulit sensitif 15- Kawah/lubang pada muka . ================= Info Booster Serum ================= ✔ pembuatan dengan teknologi nano Germany ✔ mendapat pengiktirafan HALAL ✔ mempunyai kelulusan KKM NOT150902912K ✔ sesuai untuk bayi/ibu mengandung ✔ Produk dari bahan semulajadi Hanya Rm85 untuk semua kebaikan Elysian Booster Serum ni
APA PUNCA JERAGAT?? Ramai yang terlepas pandang bab jeragat ni. Bila jeragat dah penuh satu muka baru mula risau. Kalut.. Tapi jangan sampai tersalah pilih produk yang bole memudarkan jeragat tau dengan cepat tau. Bila tersalah pilih produk yang menipiskan kulit pun, jeragat boleh naik dengan mudah sehingga penuh satu muka. .

Jeragat ni berpunca apabila anda keluar rumah tanpa menggunakan krim yang mengandungi SPF yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh mengaktifkan jeragat untuk naik dengan lebih jelas dan terang lagi. Bukan setakat keluar tanpa krim spf je. Duduk rumah pun kena guna krim spf. Sebab, kita sentiasa terdedah dengan sinaran uv pada waktu siang. Tv, lampu, semua boleh buat kulit kusam dan dipenuhi jeragat!
.
Sel sel jeragat memang dah sedia ada di bawah kulit wajah kita. Cuma bergantung pada cara penjagaan kulit wajah yang kita lakukan. .
Paling penting mesti guna krim spf yang boleh menghalang dari sinaran uva dan uvb. .
.
Dan untuk menghalang jeragat tumbuh, penggunaan set basic yang mengandungi serum booster dan cleanser jugak sangat penting untuk memudarkan jeragat. .
Set pudar jeragat adalah set terbaik untuk menghalang jeragat dari terus tumbuh dan membantu memudarkan jeragat yang sedia ada.

#DeepGelCleanser
#BoosterSerum
#SerumFoundation
#elysianterbaik
APA PUNCA JERAGAT?? Ramai yang terlepas pandang bab jeragat ni. Bila jeragat dah penuh satu muka baru mula risau. Kalut.. Tapi jangan sampai tersalah pilih produk yang bole memudarkan jeragat tau dengan cepat tau. Bila tersalah pilih produk yang menipiskan kulit pun, jeragat boleh naik dengan mudah sehingga penuh satu muka. . Jeragat ni berpunca apabila anda keluar rumah tanpa menggunakan krim yang mengandungi SPF yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh mengaktifkan jeragat untuk naik dengan lebih jelas dan terang lagi. Bukan setakat keluar tanpa krim spf je. Duduk rumah pun kena guna krim spf. Sebab, kita sentiasa terdedah dengan sinaran uv pada waktu siang. Tv, lampu, semua boleh buat kulit kusam dan dipenuhi jeragat! . Sel sel jeragat memang dah sedia ada di bawah kulit wajah kita. Cuma bergantung pada cara penjagaan kulit wajah yang kita lakukan. . Paling penting mesti guna krim spf yang boleh menghalang dari sinaran uva dan uvb. . . Dan untuk menghalang jeragat tumbuh, penggunaan set basic yang mengandungi serum booster dan cleanser jugak sangat penting untuk memudarkan jeragat. . Set pudar jeragat adalah set terbaik untuk menghalang jeragat dari terus tumbuh dan membantu memudarkan jeragat yang sedia ada. #DeepGelCleanser  #BoosterSerum  #SerumFoundation  #elysianterbaik 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Siapa yang sesuai menggunakan SET BASIC ELYSIAN SKINCARE?

1. Ibu mengandung.
2. Semua kaum wanita.
3. Mereka yang ada masalah kulit sensitive, kulit kering, kulit berminyak, kulit berparut, berjeragat dan berjerawat.
4. Mereka yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang berbahaya.
5. Kaum lelaki yang ingin menjaga kesihatan kulit. 
Set basic adalah set laku keras dan menjadi set yang kami cadangkan untuk pengguna yang baru nak mencuba Elysian Skincare.

#elysian #elysianlovers #rubyskincare #serumfoundation #glowing #jeragat #anticapuk #jerawat #treatmentlipmatte #boosterserum #compactpowder
Siapa yang sesuai menggunakan SET BASIC ELYSIAN SKINCARE? 1. Ibu mengandung. 2. Semua kaum wanita. 3. Mereka yang ada masalah kulit sensitive, kulit kering, kulit berminyak, kulit berparut, berjeragat dan berjerawat. 4. Mereka yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang berbahaya. 5. Kaum lelaki yang ingin menjaga kesihatan kulit. Set basic adalah set laku keras dan menjadi set yang kami cadangkan untuk pengguna yang baru nak mencuba Elysian Skincare. #elysian  #elysianlovers  #rubyskincare  #serumfoundation  #glowing  #jeragat  #anticapuk  #jerawat  #treatmentlipmatte  #boosterserum  #compactpowder 
DOKTOR KULIT DAH SAH KAN PRODUK ELYSIAN 100% MENGGUNAKAN BAHAN AKTIF YANG BERSIFAT NATURAL.

Gara gara bawak Elysian pegi jumpa doktor kulit.. Doctor kulit pun terjebak guna nak order Elysian jugak!

Doctor dah sah kan dah produk Elysian ni selamat digunakan. Tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya seperti #mercury #paraben #hydroquinon . Semuanya menggunakan bahan aktif yang bersifat natural. Hasil formulasi saintis pakar dari rahn switzerland. Semestinya formulasi cellactivewhite dan liftonin xpert.

So, kalau doctor pun dah sah kan product Elysian ni selamat. Dan 100% menggunakan bahan aktif yang bersifat natural, anda juga kena rasai kesan produk selamat dan terbukti berkesan ni.  Saya tahu.. Disaat ramai yang kian fobia nak guna local produk kerana fobia dengan isu produk repacking atau rebranding.. Kami tampil untuk hasilkan produk tempatan dengan standard antarabangsa.

Biar ramai wanita yang dapat manfaat produk yang berkualiti, selamat dan terbukti berkesan.

Elysian, produk Malaysia.. Dengan standard antarabangsa.

#elysian #elysianlovers #rubyskincare #serumfoundation #glowing #jeragat #anticapuk #jerawat #treatmentlipmatte #boosterserum #compactpowder #flawless #cantik
DOKTOR KULIT DAH SAH KAN PRODUK ELYSIAN 100% MENGGUNAKAN BAHAN AKTIF YANG BERSIFAT NATURAL. Gara gara bawak Elysian pegi jumpa doktor kulit.. Doctor kulit pun terjebak guna nak order Elysian jugak! Doctor dah sah kan dah produk Elysian ni selamat digunakan. Tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya seperti #mercury  #paraben  #hydroquinon  . Semuanya menggunakan bahan aktif yang bersifat natural. Hasil formulasi saintis pakar dari rahn switzerland. Semestinya formulasi cellactivewhite dan liftonin xpert. So, kalau doctor pun dah sah kan product Elysian ni selamat. Dan 100% menggunakan bahan aktif yang bersifat natural, anda juga kena rasai kesan produk selamat dan terbukti berkesan ni. Saya tahu.. Disaat ramai yang kian fobia nak guna local produk kerana fobia dengan isu produk repacking atau rebranding.. Kami tampil untuk hasilkan produk tempatan dengan standard antarabangsa. Biar ramai wanita yang dapat manfaat produk yang berkualiti, selamat dan terbukti berkesan. Elysian, produk Malaysia.. Dengan standard antarabangsa. #elysian  #elysianlovers  #rubyskincare  #serumfoundation  #glowing  #jeragat  #anticapuk  #jerawat  #treatmentlipmatte  #boosterserum  #compactpowder  #flawless  #cantik 
RUTIN SEBELUM TIDUR!!! Sebelum tidur kalau nak kulit cerah, lembap.. Kalau nak jeragat, dan parut pudar kena guna 3 items ni sebelum tidur.

Deep Gel Cleanser:
1. Membersihkan kulit secara mendalam.
2. Melembapkan kulit.
3. Menstabilkan PH kulit. 
Elysian Booster Serum:
1. Mengekalkan keremajaan kulit.
2. Memudarkan parut.
3. Menegangkan kulit wajah.

Brightening Night Cream:
1. Melembapkan kulit wajah.
2. Mencerahkan kulit wajah. 
3. Memudarkan jeragat.

Nak kesan luar biasa dengan produk yang selamat dan terbukti berkesan? 
Cukup gunakan 3 items ni setiap malam.

Bangun pagi esok. Terasa kulit cerah dan lembap. Tak berminyak dan sangat segar!

#elysian #elysianlovers #rubyskincare #serumfoundation #glowing #jeragat #anticapuk #jerawat #treatmentlipmatte #boosterserum #compactpowder #flawless #cantik
RUTIN SEBELUM TIDUR!!! Sebelum tidur kalau nak kulit cerah, lembap.. Kalau nak jeragat, dan parut pudar kena guna 3 items ni sebelum tidur. Deep Gel Cleanser: 1. Membersihkan kulit secara mendalam. 2. Melembapkan kulit. 3. Menstabilkan PH kulit. Elysian Booster Serum: 1. Mengekalkan keremajaan kulit. 2. Memudarkan parut. 3. Menegangkan kulit wajah. Brightening Night Cream: 1. Melembapkan kulit wajah. 2. Mencerahkan kulit wajah. 3. Memudarkan jeragat. Nak kesan luar biasa dengan produk yang selamat dan terbukti berkesan? Cukup gunakan 3 items ni setiap malam. Bangun pagi esok. Terasa kulit cerah dan lembap. Tak berminyak dan sangat segar! #elysian  #elysianlovers  #rubyskincare  #serumfoundation  #glowing  #jeragat  #anticapuk  #jerawat  #treatmentlipmatte  #boosterserum  #compactpowder  #flawless  #cantik 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
àžŁàž±àžšàžąàž­àž”àžĄàžČàč€àžŁàž·àčˆàž­àžąàč† đŸ˜
#àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™5àž‚àž§àž” 
àžˆàž±àž”àžàžČàžŁàžŁàžŽàč‰àž§àžŁàž­àžąàčàž«àčˆàž‡àž§àž±àžą àč€àžžàž”àžąàž‡àž•àžšàč†àž„àžŁàž±àč‰àž‡àž„àž° 1-2àž«àžąàž” àč€àžŠàč‰àžČ-àč€àžąàč‡àž™ 
àžœàžŽàž§àžȘàž§àžąàž”àž±àčˆàž‡àčƒàžˆàč€àžžàž”àžąàž‡àž›àž„àžČàžąàž™àžŽàč‰àž§

_____________________________________ 🍒#àž”àž°àžŁàžŽàž™àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž”đŸ’
àč€àž„àž‚àžˆàž”àčàžˆàč‰àž‡àž­.àžą. 10-1-6013958
#àž›àžŁàžŽàžĄàžČàž“10àžĄàž„. àžŁàžČàž„àžČ 369àžšàžČàž— àč„àžĄàčˆàžŁàž§àžĄàžȘàčˆàž‡
#àžȘàž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­5àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡
#àžȘàž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­10àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡+àžšàž±àž•àžŁàž•àž±àž§àčàž—àž™ đŸŽ€àžŁàž±àžšàž•àž±àž§àčàž—àž™àžˆàžłàž«àž™àčˆàžČàžąàž—àž±àčˆàž§àž›àžŁàž°àč€àž—àžšđŸŽ€ 👉àžȘàž™àčƒàžˆàž•àžŽàž”àž•àčˆàž­àžĄàžŽàč‰àž™àž—àčŒàč‚àž”àžąàž•àžŁàž‡àč„àž”àč‰đŸ‘ˆ
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀àč€àžžàžˆ https://www.facebook.com/isumiskincare
àč€àž‚àž•àžĄ.àž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™ àč‚àž„àž•àž±àžȘàč€àž­àžàž•àžŁàč‰àžČàž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™àž™àž±àž”àžŁàž±àžšàč„àž”àč‰

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #isumiskincare #àž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž„àžČàžŁàžžàž„àž‡àžˆàžč #àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž” #àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž­àžŽàžȘàžžàžĄàžŽàžȘàžàžŽàž™àčàž„àžŁàčŒ #àžȘàžŽàž§ #àžàč‰àžČ #àžàžŁàž° #àžȘàžŽàž§àž­àž±àžàč€àžȘàžš #àžŁàž­àžąàž”àžł #àžŁàž­àžąàžȘàžŽàž§ #àžŁàž­àžąàčàž”àž‡ #àž«àž™àč‰àžČàč€àž”àč‰àž‡ #acne  #àžšàžčàž—àč€àž•àž­àžŁàčŒàč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄ #boosterserum
àžŁàž±àžšàžąàž­àž”àžĄàžČàč€àžŁàž·àčˆàž­àžąàč† đŸ˜ #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™5àž‚àž§àž” àžˆàž±àž”àžàžČàžŁàžŁàžŽàč‰àž§àžŁàž­àžąàčàž«àčˆàž‡àž§àž±àžą àč€àžžàž”àžąàž‡àž•àžšàč†àž„àžŁàž±àč‰àž‡àž„àž° 1-2àž«àžąàž” àč€àžŠàč‰àžČ-àč€àžąàč‡àž™ àžœàžŽàž§àžȘàž§àžąàž”àž±àčˆàž‡àčƒàžˆàč€àžžàž”àžąàž‡àž›àž„àžČàžąàž™àžŽàč‰àž§ _____________________________________ 🍒#àž”àž°àžŁ àžŽàž™àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž”đŸ’ àč€àž„àž‚àžˆàž”àčàžˆàč‰àž‡àž­.àžą. 10-1-6013958 #àž›àžŁ àžŽàžĄàžČàž“10àžĄàž„. àžŁàžČàž„àžČ 369àžšàžČàž— àč„àžĄàčˆàžŁàž§àžĄàžȘàčˆàž‡ #àžȘ àž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­5àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡ #àžȘ àž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­10àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡+àžšàž±àž•àžŁàž•àž±àž§àčàž—àž™ đŸŽ€àžŁàž±àžšàž•àž±àž§àčàž—àž™àžˆàžłàž«àž™àčˆàžČàžąàž—àž±àčˆàž§àž›àžŁàž°àč€àž—àžšđŸŽ€ 👉àžȘàž™àčƒàžˆàž•àžŽàž”àž•àčˆàž­àžĄàžŽàč‰àž™àž—àčŒàč‚àž”àžąàž•àžŁàž‡àč„àž”àč‰đŸ‘ˆ 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀àč€àžžàžˆ https://www.facebook.com/isumiskincare àč€àž‚àž•àžĄ.àž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™ àč‚àž„àž•àž±àžȘàč€àž­àžàž•àžŁàč‰àžČàž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™àž™àž±àž”àžŁàž±àžšàč„àž”àč‰ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #isumiskincare  #àž”àž°àžŁ àžŽàž™ #àž„àžČàžŁ àžžàž„àž‡àžˆàžč #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž” #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž­ àžŽàžȘàžžàžĄàžŽàžȘàžàžŽàž™àčàž„àžŁàčŒ #àžȘ àžŽàž§ #àž àč‰àžČ #àžàžŁàž°  #àžȘ àžŽàž§àž­àž±àžàč€àžȘàžš #àžŁàž­àžąàž”àžł  #àžŁàž­àžąàžȘ àžŽàž§ #àžŁàž­àžąàčàž”àž‡  #àž«àž™ àč‰àžČàč€àž”àč‰àž‡ #acne  #àžš àžčàž—àč€àž•àž­àžŁàčŒàč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄ #boosterserum 
RAMAI YANG TANYA KRIM ELYSIAN NI MELEKIT TAK??? Untuk yang masih ragu ragu nak gunakan Elysian Skincare.. Katanya fobia dengan krim kecantikan buatan Malaysia.. Sebab krim yang melekit.. Tak selamat! Ada mercury.

Kami dah buktikan yang krim Elysian ni langsung tak melekit dan selamat digunakan. Teksture yang halus, ringan dan mudah meresap. Macam losyen baby je. Halus dan lembut.

Teksture krim Elysian ni memang lain dari yang lain. Gara gara formulasi  saintis pakar dari Switzerland. Kandungan krim yang mengandungi formulasi cellactiveÂź white membuatkan kulit cerah, berseri dan kekal awet muda.

Nak rasa feel guna produk yang bertaraf antarabangsa dengan harga setanding kualiti? Elysian, Produk tempatan dengan standard antarabangsa. Jom order dengan agen Sah Elysian.
RAMAI YANG TANYA KRIM ELYSIAN NI MELEKIT TAK??? Untuk yang masih ragu ragu nak gunakan Elysian Skincare.. Katanya fobia dengan krim kecantikan buatan Malaysia.. Sebab krim yang melekit.. Tak selamat! Ada mercury. Kami dah buktikan yang krim Elysian ni langsung tak melekit dan selamat digunakan. Teksture yang halus, ringan dan mudah meresap. Macam losyen baby je. Halus dan lembut. Teksture krim Elysian ni memang lain dari yang lain. Gara gara formulasi saintis pakar dari Switzerland. Kandungan krim yang mengandungi formulasi cellactiveÂź white membuatkan kulit cerah, berseri dan kekal awet muda. Nak rasa feel guna produk yang bertaraf antarabangsa dengan harga setanding kualiti? Elysian, Produk tempatan dengan standard antarabangsa. Jom order dengan agen Sah Elysian.
àž™àž±àžšàč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàč„àž›àžȘàčˆàž‡àčƒàž™àž‡àžČàž™Pride Awards 😂
#àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™50àž‚àž§àž”

_____________________________________ 🍒#àž”àž°àžŁàžŽàž™àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž”đŸ’
àč€àž„àž‚àžˆàž”àčàžˆàč‰àž‡àž­.àžą. 10-1-6013958
#àž›àžŁàžŽàžĄàžČàž“10àžĄàž„. àžŁàžČàž„àžČ 369àžšàžČàž— àč„àžĄàčˆàžŁàž§àžĄàžȘàčˆàž‡
#àžȘàž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­5àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡
#àžȘàž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­10àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡+àžšàž±àž•àžŁàž•àž±àž§àčàž—àž™ đŸŽ€àžŁàž±àžšàž•àž±àž§àčàž—àž™àžˆàžłàž«àž™àčˆàžČàžąàž—àž±àčˆàž§àž›àžŁàž°àč€àž—àžšđŸŽ€ 👉àžȘàž™àčƒàžˆàž•àžŽàž”àž•àčˆàž­àžĄàžŽàč‰àž™àž—àčŒàč‚àž”àžąàž•àžŁàž‡àč„àž”àč‰đŸ‘ˆ
📬 m.me/isumimint
🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀àč€àžžàžˆ https://www.facebook.com/isumiskincare
àč€àž‚àž•àžĄ.àž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™ àč‚àž„àž•àž±àžȘàč€àž­àžàž•àžŁàč‰àžČàž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™àž™àž±àž”àžŁàž±àžšàč„àž”àč‰

#darin #galugongju #serum #darinserum #skincarebyisumi #isumiskincare #àž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž„àžČàžŁàžžàž„àž‡àžˆàžč #àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž” #àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž­àžŽàžȘàžžàžĄàžŽàžȘàžàžŽàž™àčàž„àžŁàčŒ #àžȘàžŽàž§ #àžàč‰àžČ #àžàžŁàž° #àžȘàžŽàž§àž­àž±àžàč€àžȘàžš #àžŁàž­àžąàž”àžł #àžŁàž­àžąàžȘàžŽàž§ #àžŁàž­àžąàčàž”àž‡ #àž«àž™àč‰àžČàč€àž”àč‰àž‡ #acne  #àžšàžčàž—àč€àž•àž­àžŁàčŒàč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄ #boosterserum
àž™àž±àžšàč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàč„àž›àžȘàčˆàž‡àčƒàž™àž‡àžČàž™Pride Awards 😂 #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™50àž‚àž§àž” _____________________________________ 🍒#àž”àž°àžŁ àžŽàž™àč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž”đŸ’ àč€àž„àž‚àžˆàž”àčàžˆàč‰àž‡àž­.àžą. 10-1-6013958 #àž›àžŁ àžŽàžĄàžČàž“10àžĄàž„. àžŁàžČàž„àžČ 369àžšàžČàž— àč„àžĄàčˆàžŁàž§àžĄàžȘàčˆàž‡ #àžȘ àž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­5àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡ #àžȘ àž±àčˆàž‡àž‹àž·àč‰àž­10àž‚àž§àž” àč„àž”àč‰àžŁàžČàž„àžČàžȘàčˆàž‡+àžšàž±àž•àžŁàž•àž±àž§àčàž—àž™ đŸŽ€àžŁàž±àžšàž•àž±àž§àčàž—àž™àžˆàžłàž«àž™àčˆàžČàžąàž—àž±àčˆàž§àž›àžŁàž°àč€àž—àžšđŸŽ€ 👉àžȘàž™àčƒàžˆàž•àžŽàž”àž•àčˆàž­àžĄàžŽàč‰àž™àž—àčŒàč‚àž”àžąàž•àžŁàž‡àč„àž”àč‰đŸ‘ˆ 📬 m.me/isumimint 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 🎀àč€àžžàžˆ https://www.facebook.com/isumiskincare àč€àž‚àž•àžĄ.àž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™ àč‚àž„àž•àž±àžȘàč€àž­àžàž•àžŁàč‰àžČàž‚àž­àž™àčàžàčˆàž™àž™àž±àž”àžŁàž±àžšàč„àž”àč‰ #darin  #galugongju  #serum  #darinserum  #skincarebyisumi  #isumiskincare  #àž”àž°àžŁ àžŽàž™ #àž„àžČàžŁ àžžàž„àž‡àžˆàžč #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž§àžŽàž•àžČàžĄàžŽàž™àž‹àž”àžȘàž” #àč€àž‹àžŁ àž±àčˆàžĄàž”àž°àžŁàžŽàž™ #àž­ àžŽàžȘàžžàžĄàžŽàžȘàžàžŽàž™àčàž„àžŁàčŒ #àžȘ àžŽàž§ #àž àč‰àžČ #àžàžŁàž°  #àžȘ àžŽàž§àž­àž±àžàč€àžȘàžš #àžŁàž­àžąàž”àžł  #àžŁàž­àžąàžȘ àžŽàž§ #àžŁàž­àžąàčàž”àž‡  #àž«àž™ àč‰àžČàč€àž”àč‰àž‡ #acne  #àžš àžčàž—àč€àž•àž­àžŁàčŒàč€àž‹àžŁàž±àčˆàžĄ #boosterserum 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Booster Serum sesuai utk semua peringkat umur & jantina. Sape ckp utk perempuan aje? đŸ€­ babies pon boleh. Pakai kat mana saje bahagian yg ade parut, bukan muke je tauuu. .
INSTOCK! 
But very limited.
.
#elysianbeauty
#elysianbeautysingapore
#boosterserum
#antiaging
#antiwrinkle
#antiscar
Booster Serum sesuai utk semua peringkat umur & jantina. Sape ckp utk perempuan aje? đŸ€­ babies pon boleh. Pakai kat mana saje bahagian yg ade parut, bukan muke je tauuu. .
INSTOCK! 
But very limited.
.
#elysianbeauty
#elysianbeautysingapore
#boosterserum
#antiaging
#antiwrinkle
#antiscar
Booster Serum sesuai utk semua peringkat umur & jantina. Sape ckp utk perempuan aje? đŸ€­ babies pon boleh. Pakai kat mana saje bahagian yg ade parut, bukan muke je tauuu. .
INSTOCK! 
But very limited.
.
#elysianbeauty
#elysianbeautysingapore
#boosterserum
#antiaging
#antiwrinkle
#antiscar
Yankoskincare_kaka
SET BASIC TAHAN 6BULAN.. PASTIKAN ORIGINAL 
0168370518

PEMBEKAL/PEMBORONG YANKO SKINCARE Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Yankoskincare_kaka SET BASIC TAHAN 6BULAN.. PASTIKAN ORIGINAL 0168370518 PEMBEKAL/PEMBORONG YANKO SKINCARE Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum
.
Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan
.
Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
.
Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing)
.
Mengecilkan liang pori di wajah
.
Menyekatakan warna kulit
Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
.
 Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
.
 Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
.
Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
.
Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap)
.
Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
.
 Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
.
Mengurangkan 'double chin'
.
Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
.
Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
.
Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
.
Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
.
Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
.
Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
.
Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
.
Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.
.
Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat

0168370518
.
#serum #botoxserum #boosterbotox #boosterserum #boosterbotoxserum #serumcod #boosterbotoxroriginal #boosterbotoxshahalam #boosterbotoxmalaysia #boosterbotoxori #boosterbotoxklang #boosterbotoxcod #shahalam #codshahalam #codklang #serumterbaik #serumbotoxbest
Kebaikan N'Dell Fresh Skin Booster Botox Serum . Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 sapuan . Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri . Menjadikan kulit bersinar-sinar(glowing) . Mengecilkan liang pori di wajah . Menyekatakan warna kulit Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam .  Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan .  Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam . Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah . Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray selepas mekap) . Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal .  Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes) . Mengurangkan 'double chin' . Menjadikan bentuk wajah lebih v shape . Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar . Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman . Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit . Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif . Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan . Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan . Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil. . Banyak kan kebaikkan booster serum botox ni?? Nak cuba? Jom ws kakak cepat 0168370518 . #serum  #botoxserum  #boosterbotox  #boosterserum  #boosterbotoxserum  #serumcod  #boosterbotoxroriginal  #boosterbotoxshahalam  #boosterbotoxmalaysia  #boosterbotoxori  #boosterbotoxklang  #boosterbotoxcod  #shahalam  #codshahalam  #codklang  #serumterbaik  #serumbotoxbest 
Let us choose the best booster for ur skin..how about aloe vera? 😍😍😍😍 #De'daun
#serum 
#serumwajah 
#boosterserum 
#agentdropshipwanted
Alhamdulillah..customer order lipmatte color sexy dan cleanser
#feedbackcustomer #happycustomer #liza_elysiansabah #azzacollections #repeatorder #customersabah
SILKY & SMOOTH COMPACT POWDER!
.
Menggunakan bahan-bahan premium yang berkuality tinggi.
.
🏼Witch hazel water
🏼Grape seed oil
🏼Tea tree oil
🏼Vitamin C
🏼Vitamin E
.
NOW : RM85 (SM) / RM90 (SS)
NP : RM89 (SM) / RM94 (SS)
.
Whatsapp di profile untuk pre-order.
SILKY & SMOOTH COMPACT POWDER! . Menggunakan bahan-bahan premium yang berkuality tinggi. . 🏼Witch hazel water 🏼Grape seed oil 🏼Tea tree oil 🏼Vitamin C 🏼Vitamin E . NOW : RM85 (SM) / RM90 (SS) NP : RM89 (SM) / RM94 (SS) . Whatsapp di profile untuk pre-order.
Booster Serum by Elysian Beauty.
.
INSTOCK! INSTOCK! INSTOCK! .
✔anti wrinkle
✔anti scar
✔anti aging
✔whitening
✔suitable for all skin types & ages
✔helps to cure blisters caused by chicken pox
✔good for ezcema
.
$38/15ml.
.
Normal mail $2.
Delivery ard woodlands $5.
Smartpac $3.80.
Delivery other areas $10.
.
#elysianbeauty
#elysianbeautysingapore
#boosterserum
#antiaging
#antiwrinkle
#antiscar
#whitening
Booster Serum by Elysian Beauty. . INSTOCK! INSTOCK! INSTOCK! . ✔anti wrinkle ✔anti scar ✔anti aging ✔whitening ✔suitable for all skin types & ages ✔helps to cure blisters caused by chicken pox ✔good for ezcema . $38/15ml. . Normal mail $2. Delivery ard woodlands $5. Smartpac $3.80. Delivery other areas $10. . #elysianbeauty  #elysianbeautysingapore  #boosterserum  #antiaging  #antiwrinkle  #antiscar  #whitening 
Booster Serum by Elysian Beauty.
.
INSTOCK! INSTOCK! INSTOCK! .
✔anti wrinkle
✔anti scar
✔anti aging
✔whitening
✔suitable for all skin types & ages
✔helps to cure blisters caused by chicken pox
✔good for ezcema
.
$38/15ml.
.
Normal mail $2.
Delivery ard woodlands $5.
Smartpac $3.80.
Delivery other areas $10.
.
#elysianbeauty
#elysianbeautysingapore
#boosterserum
#antiaging
#antiwrinkle
#antiscar
#whitening
Booster Serum by Elysian Beauty. . INSTOCK! INSTOCK! INSTOCK! . ✔anti wrinkle ✔anti scar ✔anti aging ✔whitening ✔suitable for all skin types & ages ✔helps to cure blisters caused by chicken pox ✔good for ezcema . $38/15ml. . Normal mail $2. Delivery ard woodlands $5. Smartpac $3.80. Delivery other areas $10. . #elysianbeauty  #elysianbeautysingapore  #boosterserum  #antiaging  #antiwrinkle  #antiscar  #whitening