an online Instagram web viewer

#bnecodpuncakalam medias

Photos

.
Selamat petang korang. beriadah ptg ye. Apa je aktiviti korang hari ni ?? Ptg ni kyra nak share kelebihan yg ada dlm produk keluaran BNE 😍
.
Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub:
📍Menanggalkan sel kulit mati
📍Memudarkan parut
📍Menghilangkan selulit
📍Anti penuaan
📍Menghilangkan bau badan
.
Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm:
💥Pelembab kulit
💥Menghilangkan jerawat
💥Terapi mata
💥Menghilangkan biji kolestrol
💥Menghilangkan eye bag
💥Anti penuaan .
.
Link di bio ye 😉
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Selamat petang korang. beriadah ptg ye. Apa je aktiviti korang hari ni ?? Ptg ni kyra nak share kelebihan yg ada dlm produk keluaran BNE 😍 . Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub: 📍Menanggalkan sel kulit mati 📍Memudarkan parut 📍Menghilangkan selulit 📍Anti penuaan 📍Menghilangkan bau badan . Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm: 💥Pelembab kulit 💥Menghilangkan jerawat 💥Terapi mata 💥Menghilangkan biji kolestrol 💥Menghilangkan eye bag 💥Anti penuaan . . Link di bio ye 😉 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
xSay2
.
Korangggg, Harga promo CNY sales tinggal 7 hari lagi. Susah nak dapat harga promo gini. 😱😱
.
Nanti hq letak balik harga yg kt packaging tu. Better korang grabb sekarang tau. Nak booking utk Harga Promo CNY sales pun boleh dearies. Harga kasih sayang haa kyra bg. 💕💕
.
📍MAGIC SCRUB
👉🏻Harga Asal RM 45
👉🏻Harga Promo RM 35
.
📍AQUA EYE BALM
👉🏻Harga Asal RM 45.90
👉🏻Harga Promo RM 35
.
📍CANDY LIPS BALM
👉🏻Harga Asal RM 35
👉🏻Harga Promo RM 20
.
Haa berbaloi kan. Korang booking je dulu okay. Kyra simpan tepi. 🤗🤗
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalmbne #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #kulitkusam #jeragat #jerawat #matahitam #matapanda #katarak #bijikolestrol #ketumbit #kerutan #antipenuaan #bneagent #bnecodsetialam #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagentselangor #secret #beauty
. Korangggg, Harga promo CNY sales tinggal 7 hari lagi. Susah nak dapat harga promo gini. 😱😱 . Nanti hq letak balik harga yg kt packaging tu. Better korang grabb sekarang tau. Nak booking utk Harga Promo CNY sales pun boleh dearies. Harga kasih sayang haa kyra bg. 💕💕 . 📍MAGIC SCRUB 👉🏻Harga Asal RM 45 👉🏻Harga Promo RM 35 . 📍AQUA EYE BALM 👉🏻Harga Asal RM 45.90 👉🏻Harga Promo RM 35 . 📍CANDY LIPS BALM 👉🏻Harga Asal RM 35 👉🏻Harga Promo RM 20 . Haa berbaloi kan. Korang booking je dulu okay. Kyra simpan tepi. 🤗🤗 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat  #matahitam  #matapanda  #katarak  #bijikolestrol  #ketumbit  #kerutan  #antipenuaan  #bneagent  #bnecodsetialam  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagentselangor  #secret  #beauty 
Hai semua, Salam Jumaat. Jom semua, mulakan hari kita dgn recite Surah Al-Kahfi. 😊😊
.
Ni kyra nak share produk Bne, Aqua Eye Balm rupanya boleh dijadikan Night Cream tau guys. Korang pakai haa nipis2 satu muka tu. In shaa Allah bangun pagi kulit tegang & selembut kulit bayi. 😍😍
.
Bg yg nak booking tu cepat2, whatsapp Kyra ye. CNY sales nak tamat dah ni guys. 😖😖.
.
.
#aquaeyebalmbne #aquaeyebalm #aeb #matahitam #matapanda #katarak #bijikolestrol #ketumbit #kerutan #antipenuaan #bneagent #bnecodsetialam #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagentselangor #secret #beauty
Hai semua, Salam Jumaat. Jom semua, mulakan hari kita dgn recite Surah Al-Kahfi. 😊😊 . Ni kyra nak share produk Bne, Aqua Eye Balm rupanya boleh dijadikan Night Cream tau guys. Korang pakai haa nipis2 satu muka tu. In shaa Allah bangun pagi kulit tegang & selembut kulit bayi. 😍😍 . Bg yg nak booking tu cepat2, whatsapp Kyra ye. CNY sales nak tamat dah ni guys. 😖😖. . . #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalm  #aeb  #matahitam  #matapanda  #katarak  #bijikolestrol  #ketumbit  #kerutan  #antipenuaan  #bneagent  #bnecodsetialam  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagentselangor  #secret  #beauty 
.
Hai dear ✌🏻 Harga promo utk CNY sales masih lagi berlangsung. Sehingga 28/2 ni tauu. Korang boleh lah booking dgn Kyra ye. Nak cod area Selangor pun boleh, terus Whatsapp Kyra ye 😍😍
.
2 Kombinasi produk keluaran BNE yg sedang hangattt dibicarakan. Gabungan Maguc Scrub dan Aqua Eye Balm utk mendapatkan kelembutan dan mengekalkan kelembapan kulit wajah. 🤩🤩
.
2 Kombinasi produk yg multifungsi yg mana selain boleh ditempek dimuka. Magic Scrub jugak boleh digunakan utk kulit tangan yg kering, pelipat2 gelap (tengkuk, siku, buku lali dll). while for Aqua Eye Balm, bg yg ada masalah kedutan halus & mata panda tu, nak bg ketegangan muka. Haa boleh lah tempek AEB ye. 🤗🤗
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. Hai dear ✌🏻 Harga promo utk CNY sales masih lagi berlangsung. Sehingga 28/2 ni tauu. Korang boleh lah booking dgn Kyra ye. Nak cod area Selangor pun boleh, terus Whatsapp Kyra ye 😍😍 . 2 Kombinasi produk keluaran BNE yg sedang hangattt dibicarakan. Gabungan Maguc Scrub dan Aqua Eye Balm utk mendapatkan kelembutan dan mengekalkan kelembapan kulit wajah. 🤩🤩 . 2 Kombinasi produk yg multifungsi yg mana selain boleh ditempek dimuka. Magic Scrub jugak boleh digunakan utk kulit tangan yg kering, pelipat2 gelap (tengkuk, siku, buku lali dll). while for Aqua Eye Balm, bg yg ada masalah kedutan halus & mata panda tu, nak bg ketegangan muka. Haa boleh lah tempek AEB ye. 🤗🤗 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
Hai semua. Ada yg belum grab lg takk produk keluaran Bne sebelum habis harga promo sempena CNY sales ni. Sehingga rabu depann tauu, tp kalau yg booking dlm tempoh CNY sales ni pun tp byr dlm mggu dpn, akan dpt jugak harga promosi. 😱😱
.
Haaaa semangatt Kyra cter. Semangat nak bg korang 20% less lahh. haa booking cepat tau. Stok xbanyak dah ni. 🤩🤩
.
Bg yg mempunyai masalah jeragat, elok lah tempek Magic Scrub selama 30-45 minit. Bg menghilangkan kulit berminyak & pori2 terbuka. Nak bg jeragat korg hilang, Haa Kyra recommend kan Magic Scrub ye. 😍😍
.
Terus whatsapp Kyra ye 👉🏻013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Hai semua. Ada yg belum grab lg takk produk keluaran Bne sebelum habis harga promo sempena CNY sales ni. Sehingga rabu depann tauu, tp kalau yg booking dlm tempoh CNY sales ni pun tp byr dlm mggu dpn, akan dpt jugak harga promosi. 😱😱 . Haaaa semangatt Kyra cter. Semangat nak bg korang 20% less lahh. haa booking cepat tau. Stok xbanyak dah ni. 🤩🤩 . Bg yg mempunyai masalah jeragat, elok lah tempek Magic Scrub selama 30-45 minit. Bg menghilangkan kulit berminyak & pori2 terbuka. Nak bg jeragat korg hilang, Haa Kyra recommend kan Magic Scrub ye. 😍😍 . Terus whatsapp Kyra ye 👉🏻013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Manfaat Ginseng dlm produk perawatan kulit wajah. Salah satu tumbuhan yg mmpunyai manfaat bg kecantikan adlh ginseng. 😱😱
.
Ginseng ni nama lainnya Panax, bnyk tumbuh di wilayah belahan bumi utara, spt daerah Siberia, Manchuria, Korea & AS. 😍😍
.
Ginseng ni selain dpt beri manfaat bt kesihatan & kelancaran aliran darah. Bg yg mempunyai masalah kulit pun boleh mngunakan ginseng. Disebabkan manfaat utama nya adlh merawat kulit. 🤩🤩
.
Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra 👉🏻013-3491323
.
#cnysales #chinesenewyear #sales #magicscrub #aeb #aquaeyebalm #ms #candylipsbalm #clb #matasihat #matacantik #bibirmungil #bibirmontok #kulitsihat #menawan #bnelover #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #codsetiaalam #codselangor #bnecod
. Manfaat Ginseng dlm produk perawatan kulit wajah. Salah satu tumbuhan yg mmpunyai manfaat bg kecantikan adlh ginseng. 😱😱 . Ginseng ni nama lainnya Panax, bnyk tumbuh di wilayah belahan bumi utara, spt daerah Siberia, Manchuria, Korea & AS. 😍😍 . Ginseng ni selain dpt beri manfaat bt kesihatan & kelancaran aliran darah. Bg yg mempunyai masalah kulit pun boleh mngunakan ginseng. Disebabkan manfaat utama nya adlh merawat kulit. 🤩🤩 . Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra 👉🏻013-3491323 . #cnysales  #chinesenewyear  #sales  #magicscrub  #aeb  #aquaeyebalm  #ms  #candylipsbalm  #clb  #matasihat  #matacantik  #bibirmungil  #bibirmontok  #kulitsihat  #menawan  #bnelover  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #codsetiaalam  #codselangor  #bnecod 
.
Hi semua, excited pulak Kyra bila nak post2 nih🤗🤗🤗 Haa siapa lagi nak join postage hari ni. 👍🏻👍🏻
.
CNY sales masih lagi berlangsung. siapa lagi tak grab one of the product haaa. Susah ni nak dapat harga jatuh gedebukk gedebuk, korang dapat jimat berganda & produk yg multifungsi okay. 😍😍
.
Antara set-set viral BNE :
🤩🌸SET A🌸🤩
Magic Scrub + Aqua Eye Balm .
😍🌸SET B🌸😍
Aqua Eye Balm + Candy Lips Balm
.
😱🌸SET C🌸😱
Magic Scrub + Candy Lips Balm
.
Haaa berbaloi kan? Jom whatsapp Kyra laju2. Kalau tak, tinggalkan aje diruangan komen. Direct Kyra wasep. 👍🏻👍🏻
.
#aquaeyebalm #aeb #magicscrub #ms #candylipsbalm #clb #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #matapanda #matakusam #mataletih #bijikolestrol #katarakmata #bibirhitam #bibirkering #mengelupas #bneagent #bneagentselangor #bneagentpuncakalam #bnecoduitmpuncakalam #bnecodpuncakalam #bnecodsetiaalam
. Hi semua, excited pulak Kyra bila nak post2 nih🤗🤗🤗 Haa siapa lagi nak join postage hari ni. 👍🏻👍🏻 . CNY sales masih lagi berlangsung. siapa lagi tak grab one of the product haaa. Susah ni nak dapat harga jatuh gedebukk gedebuk, korang dapat jimat berganda & produk yg multifungsi okay. 😍😍 . Antara set-set viral BNE : 🤩🌸SET A🌸🤩 Magic Scrub + Aqua Eye Balm . 😍🌸SET B🌸😍 Aqua Eye Balm + Candy Lips Balm . 😱🌸SET C🌸😱 Magic Scrub + Candy Lips Balm . Haaa berbaloi kan? Jom whatsapp Kyra laju2. Kalau tak, tinggalkan aje diruangan komen. Direct Kyra wasep. 👍🏻👍🏻 . #aquaeyebalm  #aeb  #magicscrub  #ms  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead  #matapanda  #matakusam  #mataletih  #bijikolestrol  #katarakmata  #bibirhitam  #bibirkering  #mengelupas  #bneagent  #bneagentselangor  #bneagentpuncakalam  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetiaalam 
💕💕💕💕💕💕
Hai semua, Saya Kyra 🙋🏻‍♀️
.
‼️Discount 20%‼️
.
🍀AQUA EYE BALM
Normal price : RM 45.90
Promo price : RM 35.00
.
🍀MAGIC SCRUB 
Normal price : RM 45.00
Promo Price : RM 35.00
.
🍀CANDY LIPS BALM
Normal price : RM 35
Promo Price : RM 20
.
🤗🌸COMBO SET A🌸🤗
Magic Scrub & Aqua Eye Balm = RM 70 .
🤗🌸COMBO SET B🌸🤗
Aqua Eye Balm + Candy Lips Balm = RM 55
.
🤗🌸COMBO SET C🌸🤗
Magic Scrub + Candy Lips Balm = RM 55
🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚
.
All exclude postage 📦📦📦📦📦📦📦📦📦📦
.
Postage Add
SM : RM 8
SS : RM 12
.
Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra 👉🏻013-3491323
.
#cnysales #chinesenewyear #sales #magicscrub #aeb #aquaeyebalm #ms #candylipsbalm #clb #matasihat #matacantik #bibirmungil #bibirmontok #kulitsihat #menawan #bnelover #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #codsetiaalam #codselangor #bnecod
💕💕💕💕💕💕 Hai semua, Saya Kyra 🙋🏻‍♀️ . ‼️Discount 20%‼️ . 🍀AQUA EYE BALM Normal price : RM 45.90 Promo price : RM 35.00 . 🍀MAGIC SCRUB Normal price : RM 45.00 Promo Price : RM 35.00 . 🍀CANDY LIPS BALM Normal price : RM 35 Promo Price : RM 20 . 🤗🌸COMBO SET A🌸🤗 Magic Scrub & Aqua Eye Balm = RM 70 . 🤗🌸COMBO SET B🌸🤗 Aqua Eye Balm + Candy Lips Balm = RM 55 . 🤗🌸COMBO SET C🌸🤗 Magic Scrub + Candy Lips Balm = RM 55 🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚 . All exclude postage 📦📦📦📦📦📦📦📦📦📦 . Postage Add SM : RM 8 SS : RM 12 . Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra 👉🏻013-3491323 . #cnysales  #chinesenewyear  #sales  #magicscrub  #aeb  #aquaeyebalm  #ms  #candylipsbalm  #clb  #matasihat  #matacantik  #bibirmungil  #bibirmontok  #kulitsihat  #menawan  #bnelover  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #codsetiaalam  #codselangor  #bnecod 
.
Morning dearies🤗 Ni Kyra nak tanya, penting ke menggunakan primer or base makeup ? .
Haa ni Kyra nak share penting nya menggunakan Aqua Eye Balm sebagai base makeup sekaligus sebagai pelembap wajah. 👍🏻👍🏻
.
Multifungsi kan‼️
📍Tips makeup utk tahan lama adlh korg kena guna primer as pelembap. tp jgn risau, kalau korang ada AEB, korang dah boleh apply AEB as pelembap sebelum apply foundation. 😍😍
.
📍Next AEB jugak kita boleh apply as Base Makeup. So jadi lebih mudah kita nak sapu or tempek foundation pd wajah. mudah serap gitu. 🤩🤩
.
📍Haa kebnyakan primer or base makeup adlh utk menutup pori2 & supaya kulit wajah tidak berminyak, TETAPI kalau korang tempek AEB, cream ni boleh menghalang kulit wajah korang berminyak & akan mengecilkan pori2. 😱😱
.
Haa penting kan primer & base makeup. TAPI nak jimat, terus je tempek AQUA EYE BALM ye . 😉😉
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
.
#aquaeyebalmbne #aquaeyebalm #aeb #matahitam #matapanda #katarak #bijikolestrol #ketumbit #kerutan #antipenuaan #bneagent #bnecodsetialam #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagentselangor #secret #beauty
. Morning dearies🤗 Ni Kyra nak tanya, penting ke menggunakan primer or base makeup ? . Haa ni Kyra nak share penting nya menggunakan Aqua Eye Balm sebagai base makeup sekaligus sebagai pelembap wajah. 👍🏻👍🏻 . Multifungsi kan‼️ 📍Tips makeup utk tahan lama adlh korg kena guna primer as pelembap. tp jgn risau, kalau korang ada AEB, korang dah boleh apply AEB as pelembap sebelum apply foundation. 😍😍 . 📍Next AEB jugak kita boleh apply as Base Makeup. So jadi lebih mudah kita nak sapu or tempek foundation pd wajah. mudah serap gitu. 🤩🤩 . 📍Haa kebnyakan primer or base makeup adlh utk menutup pori2 & supaya kulit wajah tidak berminyak, TETAPI kalau korang tempek AEB, cream ni boleh menghalang kulit wajah korang berminyak & akan mengecilkan pori2. 😱😱 . Haa penting kan primer & base makeup. TAPI nak jimat, terus je tempek AQUA EYE BALM ye . 😉😉 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . . #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalm  #aeb  #matahitam  #matapanda  #katarak  #bijikolestrol  #ketumbit  #kerutan  #antipenuaan  #bneagent  #bnecodsetialam  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagentselangor  #secret  #beauty 
.
Hai ladies. CNY sales masih berlangsung guys. Cepat grab your chances. Tak banyak dah ni tinggal. Bg yg nak join postage hari ni, sempat lagi. Sebelum kyra pergi pos petang ni. 📦📦
.
Bg yg mempunyai masalah kulit kusam, wajah tidak bermaya, kelihatan letih saja raut wajah tu, haa boleh lah try tempek Magic Scrub. 🧕🏻🧕🏻
.
Korang akan nampak kesannya seawal 7hari, asalkan kan korang konsisten ye. 👍🏻👍🏻
.
Terus whatsapp Kyra ye 👉🏻013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Hai ladies. CNY sales masih berlangsung guys. Cepat grab your chances. Tak banyak dah ni tinggal. Bg yg nak join postage hari ni, sempat lagi. Sebelum kyra pergi pos petang ni. 📦📦 . Bg yg mempunyai masalah kulit kusam, wajah tidak bermaya, kelihatan letih saja raut wajah tu, haa boleh lah try tempek Magic Scrub. 🧕🏻🧕🏻 . Korang akan nampak kesannya seawal 7hari, asalkan kan korang konsisten ye. 👍🏻👍🏻 . Terus whatsapp Kyra ye 👉🏻013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Hai semua, malam ni Kyra nak share kebaikan satu vitamin ni. Vitamin E & kecantikan mmg tak dapat dipisahkan. 🤗🤗
.
📍Antara kebaikan Vit E utk kulit wajah adalah dpt membantu kulit wajah kelihatan muda sbb mengandungi andioksidan yg dpt melawan radikal bebas. 😱😱
.
📍Dapat mencerahkan kukit wajah jugak. bg yg ada masalah warna kukit tidak sekata atau sunburn. Boleh lah tempek Magic Scrub as masker tau. 🤩🤩
.
📍Vitamin E juga terdpt dlm Candy Lips Balm yg dpt bantu utk kekalkan kelembapan bibir & menjaga ketrampilan wajah. Biar lipstick tu kekal lama. 💕💕
.
Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra 👉🏻013-3491323
.
#cnysales #chinesenewyear #sales #magicscrub #aeb #aquaeyebalm #ms #candylipsbalm #clb #matasihat #matacantik #bibirmungil #bibirmontok #kulitsihat #menawan #bnelover #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #codsetiaalam #codselangor #bnecod
. Hai semua, malam ni Kyra nak share kebaikan satu vitamin ni. Vitamin E & kecantikan mmg tak dapat dipisahkan. 🤗🤗 . 📍Antara kebaikan Vit E utk kulit wajah adalah dpt membantu kulit wajah kelihatan muda sbb mengandungi andioksidan yg dpt melawan radikal bebas. 😱😱 . 📍Dapat mencerahkan kukit wajah jugak. bg yg ada masalah warna kukit tidak sekata atau sunburn. Boleh lah tempek Magic Scrub as masker tau. 🤩🤩 . 📍Vitamin E juga terdpt dlm Candy Lips Balm yg dpt bantu utk kekalkan kelembapan bibir & menjaga ketrampilan wajah. Biar lipstick tu kekal lama. 💕💕 . Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra 👉🏻013-3491323 . #cnysales  #chinesenewyear  #sales  #magicscrub  #aeb  #aquaeyebalm  #ms  #candylipsbalm  #clb  #matasihat  #matacantik  #bibirmungil  #bibirmontok  #kulitsihat  #menawan  #bnelover  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #codsetiaalam  #codselangor  #bnecod 
.
Happy Chinese New Year & Happy Holidays guys. Jangan lupa haa sale BNE ni haaa. Harga promo syokk gilerr. Bila lagi nak dapat harga gini. 🤩🤩
.
Hanya dgn harga RM 20 sahaja korang dah boleh dpt Candy Lips Balm. manfaat CLB korang akn nampak sendiri. Nak bibir mungil, kena biar bibir tu nampak sihat dulu. So nak lipmatte/ lipstick kita kekal lama, kena pakai CLB as lip based dulu. tak perlu lah tiap minit pakai lipstick balik. 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
.
Haaa hanya pakai Candy Lips Balm keluaran Bne jahh. Jom whatsapp Kyra 👉🏻013-3491323 .
.

#candylipsbalm #clb #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam ##coduitmpuncakalam #bnecod #bnestokis #mungil #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #pecah #bibirpinkish #cny #cnysales
. Happy Chinese New Year & Happy Holidays guys. Jangan lupa haa sale BNE ni haaa. Harga promo syokk gilerr. Bila lagi nak dapat harga gini. 🤩🤩 . Hanya dgn harga RM 20 sahaja korang dah boleh dpt Candy Lips Balm. manfaat CLB korang akn nampak sendiri. Nak bibir mungil, kena biar bibir tu nampak sihat dulu. So nak lipmatte/ lipstick kita kekal lama, kena pakai CLB as lip based dulu. tak perlu lah tiap minit pakai lipstick balik. 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️ . Haaa hanya pakai Candy Lips Balm keluaran Bne jahh. Jom whatsapp Kyra 👉🏻013-3491323 . . #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  ##coduitmpuncakalam  #bnecod  #bnestokis  #mungil  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #pecah  #bibirpinkish  #cny  #cnysales 
. Hai dearies, morning🤗 selamat berhujung minggu guys‼️Have a great day. 😍💕
.
ni Kyra nak tanya. Korang ada tak masalah Garis halus pd bibir atau bibir kelihatan berkerut❓
.
Haaa ni Kyra nak share satu produk keluaran BNE yg mampu hilangkan masalah diatas. 🤩🤩
. 
Candy Lips Balm 👄 (CLB) mempunyai 5 bahan utama yg memberi 5 perasa yg berbeza & 5 bau yg sgtt menyenangkan. 😍😍
.
Haaa cer tgk story Kyra, review ttg CLB, ramai jatuh cinta slps dh bukak bungkusan. 😉😉
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
#candylipsbalm #clb #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam ##coduitmpuncakalam #bnecod #bnestokis #mungil #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #pecah #bibirpinkish
. Hai dearies, morning🤗 selamat berhujung minggu guys‼️Have a great day. 😍💕 . ni Kyra nak tanya. Korang ada tak masalah Garis halus pd bibir atau bibir kelihatan berkerut❓ . Haaa ni Kyra nak share satu produk keluaran BNE yg mampu hilangkan masalah diatas. 🤩🤩 . Candy Lips Balm 👄 (CLB) mempunyai 5 bahan utama yg memberi 5 perasa yg berbeza & 5 bau yg sgtt menyenangkan. 😍😍 . Haaa cer tgk story Kyra, review ttg CLB, ramai jatuh cinta slps dh bukak bungkusan. 😉😉 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  ##coduitmpuncakalam  #bnecod  #bnestokis  #mungil  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #pecah  #bibirpinkish 
.
Haii semua🙋🏻‍♀️ Malam ni Kyra nak share kelebihan Argan Oil utk bibir mungil yg semestinya terdapat dlm Candy Lips Balm keluaran BNE ni. 😍😍
.
📍Argan oil ni berfungsi utk melembabkan & melembutkan bibir krn mengandungi Vitamin E yg banyak .
.
📍Membantu membuang sel kulit mati pd bibir supaya bibir menjdi lebih halus & tak mengelupas .
.
📍Bantu mengurangkan garis halus pd bibir yg menyebabkan kita kelihatan tua .
.
Haaa banyakkan kelebihan yg kita boleh dpt drpd satu produk Bibir iaitu Candy Lips Balm 💯💯 Korang nampak je kecik, tp ada pelbagai bahan utama utk atasi bibir hitam, bibir kering, mengelupas / pecah2. 😵😵
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
#candylipsbalm #clb #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam ##coduitmpuncakalam #bnecod #bnestokis #mungil #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #pecah #bibirpinkish
. Haii semua🙋🏻‍♀️ Malam ni Kyra nak share kelebihan Argan Oil utk bibir mungil yg semestinya terdapat dlm Candy Lips Balm keluaran BNE ni. 😍😍 . 📍Argan oil ni berfungsi utk melembabkan & melembutkan bibir krn mengandungi Vitamin E yg banyak . . 📍Membantu membuang sel kulit mati pd bibir supaya bibir menjdi lebih halus & tak mengelupas . . 📍Bantu mengurangkan garis halus pd bibir yg menyebabkan kita kelihatan tua . . Haaa banyakkan kelebihan yg kita boleh dpt drpd satu produk Bibir iaitu Candy Lips Balm 💯💯 Korang nampak je kecik, tp ada pelbagai bahan utama utk atasi bibir hitam, bibir kering, mengelupas / pecah2. 😵😵 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  ##coduitmpuncakalam  #bnecod  #bnestokis  #mungil  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #pecah  #bibirpinkish 
.
Sempena CNY, Team Bne decided utk buat sales besar-besaran utk semua BNE lover. 🎉🎉
.
Haaa dengan hanya RM 35.00‼️Semua Bne lover boleh dapatkan dgn harga yg special ni. 🤗🤗
.
Harga hanya adalah RM 45.00, so once korang dah grab Magic Scrub ni. Korang  dapat jimat sebanyak RM 10.00‼️ Haa tunggu apa lagi❓
Terus whatsapp Kyra ye 👉🏻013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Sempena CNY, Team Bne decided utk buat sales besar-besaran utk semua BNE lover. 🎉🎉 . Haaa dengan hanya RM 35.00‼️Semua Bne lover boleh dapatkan dgn harga yg special ni. 🤗🤗 . Harga hanya adalah RM 45.00, so once korang dah grab Magic Scrub ni. Korang dapat jimat sebanyak RM 10.00‼️ Haa tunggu apa lagi❓ Terus whatsapp Kyra ye 👉🏻013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Masalah kerutan bawah mata❓Garis halus sekitar mata, dahi, mulut❓Haa ni Kyra nak share pasal Aqua Eye Balm yg menjadi permintaan org ramai .🤩🤩
.
AEB ni adlh produk keluaran BNE yg Bebas Merkuri. Terlalu bnyk consume produk yg ada merkuri pun tak boleh. Muka akan cepat kedut. 😱😱
.
Bahan Utama dlm AEB ni adlh Red ginseng, Avocado extract, Bird nest colagen & bahan lain yg dibenarkan guna . 😵😵
.
Haaa korang sendiri dh tahu kan manfaat setiap bahan tu utk kulit wajah kita. Jadi, terus Whatsapp Kyra utk order yaa 👉🏻013-3491323
.
#aquaeyebalmbne #aquaeyebalm #aeb #matahitam #matapanda #katarak #bijikolestrol #ketumbit #kerutan #antipenuaan #bneagent #bnecodsetialam #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagentselangor #secret #beauty
. Masalah kerutan bawah mata❓Garis halus sekitar mata, dahi, mulut❓Haa ni Kyra nak share pasal Aqua Eye Balm yg menjadi permintaan org ramai .🤩🤩 . AEB ni adlh produk keluaran BNE yg Bebas Merkuri. Terlalu bnyk consume produk yg ada merkuri pun tak boleh. Muka akan cepat kedut. 😱😱 . Bahan Utama dlm AEB ni adlh Red ginseng, Avocado extract, Bird nest colagen & bahan lain yg dibenarkan guna . 😵😵 . Haaa korang sendiri dh tahu kan manfaat setiap bahan tu utk kulit wajah kita. Jadi, terus Whatsapp Kyra utk order yaa 👉🏻013-3491323 . #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalm  #aeb  #matahitam  #matapanda  #katarak  #bijikolestrol  #ketumbit  #kerutan  #antipenuaan  #bneagent  #bnecodsetialam  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagentselangor  #secret  #beauty 
.
Happy Chinese New Year & Happy Holidays guys. Jangan lupa haa sale BNE ni haaa. Harga promo syokk gilerr. Bila lagi nak dapat harga gini. 🤩🤩
.
Hanya dgn harga RM 35 sahaja korang dah boleh dpt AEB. manfaat AEB korang akn nampak sendiri. Nak cantik kulit, kena biar kulit tu nampak sihat dulu. So xperlu lahh pakai concealer banyak, foundation tebal2, BB cushion bagai. 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
.
Haaa hanya tempek Aqua Eye Balm keluaran Bne jahh. Jom whatsapp Kyra 👉🏻013-3491323
.
#aquaeyebalmbne #aquaeyebalm #aeb #matahitam #matapanda #katarak #bijikolestrol #ketumbit #kerutan #antipenuaan #bneagent #bnecodsetialam #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagentselangor #secret #beauty
. Happy Chinese New Year & Happy Holidays guys. Jangan lupa haa sale BNE ni haaa. Harga promo syokk gilerr. Bila lagi nak dapat harga gini. 🤩🤩 . Hanya dgn harga RM 35 sahaja korang dah boleh dpt AEB. manfaat AEB korang akn nampak sendiri. Nak cantik kulit, kena biar kulit tu nampak sihat dulu. So xperlu lahh pakai concealer banyak, foundation tebal2, BB cushion bagai. 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️ . Haaa hanya tempek Aqua Eye Balm keluaran Bne jahh. Jom whatsapp Kyra 👉🏻013-3491323 . #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalm  #aeb  #matahitam  #matapanda  #katarak  #bijikolestrol  #ketumbit  #kerutan  #antipenuaan  #bneagent  #bnecodsetialam  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagentselangor  #secret  #beauty 
.
Assalamualaikum & Selamat pagi semua. selamat bercuti & have a nice holiday. Yahoooo. Happy Chinese New Year. 🎉🎉
.
✨Korang ada masalah garis halus/ kerutan bahagian dahi, bwh mata & mulut❓Dua faktor utama penyebab pra-penuaan adlh trlalu terdedah pd sinar matahari, mahupun genetik . 😱😱
.
✨Bg yg terlalu bnyk terdedah bwh cahaya matahari utk 20 tahun pertama, better ada produk yg berfungsi sbgai Anti-penuaan or else korang dah boleh nampak sendiri garis halus di bhgn bwh mata & mulut. 😦😦
.
✨Terlalu terdedah bwh cahaya matahari yg Kyra maksudkan adlh berdiri di tgh panas utk 4 jam berturut tanpa pakai pelindung kulit yg mengandungi SPF. 🤩🤩
.
Haa bermanfaat kan Magic Scrub keluaran Bne nih. sbb bahan utama nya adlh peppermint, aloe vera, Vitamin dll 😘😘
.
Terus whatsapp Kyra ye 👉🏻013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Assalamualaikum & Selamat pagi semua. selamat bercuti & have a nice holiday. Yahoooo. Happy Chinese New Year. 🎉🎉 . ✨Korang ada masalah garis halus/ kerutan bahagian dahi, bwh mata & mulut❓Dua faktor utama penyebab pra-penuaan adlh trlalu terdedah pd sinar matahari, mahupun genetik . 😱😱 . ✨Bg yg terlalu bnyk terdedah bwh cahaya matahari utk 20 tahun pertama, better ada produk yg berfungsi sbgai Anti-penuaan or else korang dah boleh nampak sendiri garis halus di bhgn bwh mata & mulut. 😦😦 . ✨Terlalu terdedah bwh cahaya matahari yg Kyra maksudkan adlh berdiri di tgh panas utk 4 jam berturut tanpa pakai pelindung kulit yg mengandungi SPF. 🤩🤩 . Haa bermanfaat kan Magic Scrub keluaran Bne nih. sbb bahan utama nya adlh peppermint, aloe vera, Vitamin dll 😘😘 . Terus whatsapp Kyra ye 👉🏻013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Haii dearies, ni Kyra nak share berita gembira utk semua BNE Lovers diluar sana . Btw chinese new year sales is back girls. 🎉🎉
.
Harga memang turun habis wehh. Harga promo; 🤩🤩 .
.
🎀Magic Scrub : RM 35 (Jimat RM 10) .
🎀Aqua Eye Balm : RM 35 (Jimat RM 10.90) .
🎀Candy Lips Balm : RM 20 (Jimat RM 15) .
.
Jadi tunggu apa lagi semua. Meh serangg BNE agent terdekat korang & grab yours now. Freegift pun tak banyak tinggal dah ni. 😱😱
.
Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra 👉🏻013-3491323
.
#cnysales #chinesenewyear #sales #magicscrub #aeb #aquaeyebalm #ms #candylipsbalm #clb #matasihat #matacantik #bibirmungil #bibirmontok #kulitsihat #menawan #bnelover #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #codsetiaalam #codselangor #bnecod
. Haii dearies, ni Kyra nak share berita gembira utk semua BNE Lovers diluar sana . Btw chinese new year sales is back girls. 🎉🎉 . Harga memang turun habis wehh. Harga promo; 🤩🤩 . . 🎀Magic Scrub : RM 35 (Jimat RM 10) . 🎀Aqua Eye Balm : RM 35 (Jimat RM 10.90) . 🎀Candy Lips Balm : RM 20 (Jimat RM 15) . . Jadi tunggu apa lagi semua. Meh serangg BNE agent terdekat korang & grab yours now. Freegift pun tak banyak tinggal dah ni. 😱😱 . Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra 👉🏻013-3491323 . #cnysales  #chinesenewyear  #sales  #magicscrub  #aeb  #aquaeyebalm  #ms  #candylipsbalm  #clb  #matasihat  #matacantik  #bibirmungil  #bibirmontok  #kulitsihat  #menawan  #bnelover  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #codsetiaalam  #codselangor  #bnecod 
.
🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Assalamualaikum & selamat pagi semua. Dah pakai belum AEB sebelum pi kerja❓Haaa jgn lupa pulak sapu Candy Lips Balm di bibir supaya bibir sentiasa kelihatan pinkish & mungil. 💋💋
.
Haa mesti tertanya2 kan “Kenapa lah bibir aku hitam padahal tak merokok pun.” ☹️☹️
.
✨Bibir kering menyebabkan bibir pecah2 & akan mngelap secara perlahan. Tu kena pakai CLB nak cover drpd terlalu terdedah kpd cahaya matahari .
.
✨Hiperpigmentasi adlh keadaan dimana melanin di dlm tubuh terlalu bnyk sehingga mmpengaruhi warna bibir .
.
✨Terlalu consume kafein akn menyebabkan kita terhidrasi, bibir pecah2, tidak sihat, & kemudian warna bibir berubah ke gelap.
.
Haaa sekarang dearies dah tahu kan antara penyebab nya, jadi tunggu apa lg. Mehh cantik bersama Candy Lips Balm. 😉😉
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
#candylipsbalm #clb #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam ##coduitmpuncakalam #bnecod #bnestokis #mungil #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #pecah #bibirpinkish
. 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞 Assalamualaikum & selamat pagi semua. Dah pakai belum AEB sebelum pi kerja❓Haaa jgn lupa pulak sapu Candy Lips Balm di bibir supaya bibir sentiasa kelihatan pinkish & mungil. 💋💋 . Haa mesti tertanya2 kan “Kenapa lah bibir aku hitam padahal tak merokok pun.” ☹️☹️ . ✨Bibir kering menyebabkan bibir pecah2 & akan mngelap secara perlahan. Tu kena pakai CLB nak cover drpd terlalu terdedah kpd cahaya matahari . . ✨Hiperpigmentasi adlh keadaan dimana melanin di dlm tubuh terlalu bnyk sehingga mmpengaruhi warna bibir . . ✨Terlalu consume kafein akn menyebabkan kita terhidrasi, bibir pecah2, tidak sihat, & kemudian warna bibir berubah ke gelap. . Haaa sekarang dearies dah tahu kan antara penyebab nya, jadi tunggu apa lg. Mehh cantik bersama Candy Lips Balm. 😉😉 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  ##coduitmpuncakalam  #bnecod  #bnestokis  #mungil  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #pecah  #bibirpinkish 
.
Haii uolls, selamat malam. sudah dinner kah belum? ke nak tidur dah? Jangan lupa tempek Magic Scrub dulu ye. 🌚🌻
.
Kulit wajah pun makin terjaga dgn penggunaan Magic Scrub & Aqua Eye Balm dr Bne nih. bg yg apply makeup tu, nak makeup nmpk nice je even natural, haa elok lah apply AEB sbgai makeup based. 💃🏻👩🏻
.
Setiap wanita pakai lipstick or lipgloss kan kalau keluar umah. tp sebelum pakai lipstick tu korang kne apply lip base dulu. baru kekal lama & sekata je haa warnanya 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #bneagent #bnestokis #bneagentselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam #bnecodsaujanautama #jerawat #jeragat #pori 
#blackhead #whiteheads #bijikolestrol #matahitam #matapanda #matakering #bibirhitam #bibirkering #mengelupas #secrets #beauty @bne.byra
. Haii uolls, selamat malam. sudah dinner kah belum? ke nak tidur dah? Jangan lupa tempek Magic Scrub dulu ye. 🌚🌻 . Kulit wajah pun makin terjaga dgn penggunaan Magic Scrub & Aqua Eye Balm dr Bne nih. bg yg apply makeup tu, nak makeup nmpk nice je even natural, haa elok lah apply AEB sbgai makeup based. 💃🏻👩🏻 . Setiap wanita pakai lipstick or lipgloss kan kalau keluar umah. tp sebelum pakai lipstick tu korang kne apply lip base dulu. baru kekal lama & sekata je haa warnanya 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnestokis  #bneagentselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  #bnecodsaujanautama  #jerawat  #jeragat  #pori  #blackhead  #whiteheads  #bijikolestrol  #matahitam  #matapanda  #matakering  #bibirhitam  #bibirkering  #mengelupas  #secrets  #beauty  @bne.byra
.
Hai semua, Selamat petang. Nih Kyra nak share kenapa boleh wujudnya dark circle tu haa 🤔🤔
.
Dark circle adlh satu masalah kulit yg penyebab major nya bukanlah drpd alat makeup. sbb fokus point kpd kecantikan adlh dari kulit yg sihat. 😑😑
.
Dark circle ni terjadi krn keturunan atau disebbkan dr proses penuaan, stress. Ia buat kita terlihat lebih tua dr umur. umur baru 20-an tp terlihat mcm umur 40-an. 😦😦
.
Antara sbb lain adlh kurang nutrisi spt zat besi & Vit E. so kena perbanyakan Vitamin & ambilan buah2-an. Haaa yg penyebab plg major adlh kurang tidur. Kurang tidur dpt mengarah ke stress. 😴😴
.
Haaa dh tahu penyebab, kena ada solutionnya. Bg yg ada masalah dark circle, dearies boleh lah try tempek Aqua Eye Balm di bawah mata. Calit sikit je, dah nampak kesannya. 🤗🤗
.
Whatsapp Kyra ⤵️
013-3491323
.
#aquaeyebalmbne #aquaeyebalm #aeb #matahitam #matapanda #katarak #bijikolestrol #ketumbit #kerutan #antipenuaan #bneagent #bnecodsetialam #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagentselangor #secret #beauty
. Hai semua, Selamat petang. Nih Kyra nak share kenapa boleh wujudnya dark circle tu haa 🤔🤔 . Dark circle adlh satu masalah kulit yg penyebab major nya bukanlah drpd alat makeup. sbb fokus point kpd kecantikan adlh dari kulit yg sihat. 😑😑 . Dark circle ni terjadi krn keturunan atau disebbkan dr proses penuaan, stress. Ia buat kita terlihat lebih tua dr umur. umur baru 20-an tp terlihat mcm umur 40-an. 😦😦 . Antara sbb lain adlh kurang nutrisi spt zat besi & Vit E. so kena perbanyakan Vitamin & ambilan buah2-an. Haaa yg penyebab plg major adlh kurang tidur. Kurang tidur dpt mengarah ke stress. 😴😴 . Haaa dh tahu penyebab, kena ada solutionnya. Bg yg ada masalah dark circle, dearies boleh lah try tempek Aqua Eye Balm di bawah mata. Calit sikit je, dah nampak kesannya. 🤗🤗 . Whatsapp Kyra ⤵️ 013-3491323 . #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalm  #aeb  #matahitam  #matapanda  #katarak  #bijikolestrol  #ketumbit  #kerutan  #antipenuaan  #bneagent  #bnecodsetialam  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagentselangor  #secret  #beauty 
.
😱😱😱😱😱😱😱😱
. “Kyra, lepas apply Magic Scrub kan, parut jerawat makin pudar, jerawat pun makin kecut, blackhead hilang tp yg plg suka, kulit makin cerah lah.” 🧖🏻‍♀️🧖🏻‍♀️
.
“Sis, sy dah tempek AEB di lingkaran hitam bawah mata. Awl2 tu mmg amik masa cuma perlu konsisten. Alhamdulillah hitam bawah mata dah hilang.”🐼🐼
.
“Awak, sy dah try CLB. Alhamdulillah, bibir sy dh kurang mengelupas. Xde lah kulit bibir luka2 lg. Betul juga, kena bnyakkan air.” 💋💋
.
Haaa happy nya rasa bila dapat feedback positif gitu dr cust Kyra sendiri. Tengok tu, bila cust berpuas hati. Kyra pun jd senang hati. 😍😍
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. 😱😱😱😱😱😱😱😱 . “Kyra, lepas apply Magic Scrub kan, parut jerawat makin pudar, jerawat pun makin kecut, blackhead hilang tp yg plg suka, kulit makin cerah lah.” 🧖🏻‍♀️🧖🏻‍♀️ . “Sis, sy dah tempek AEB di lingkaran hitam bawah mata. Awl2 tu mmg amik masa cuma perlu konsisten. Alhamdulillah hitam bawah mata dah hilang.”🐼🐼 . “Awak, sy dah try CLB. Alhamdulillah, bibir sy dh kurang mengelupas. Xde lah kulit bibir luka2 lg. Betul juga, kena bnyakkan air.” 💋💋 . Haaa happy nya rasa bila dapat feedback positif gitu dr cust Kyra sendiri. Tengok tu, bila cust berpuas hati. Kyra pun jd senang hati. 😍😍 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
🔥DATANG TAK DIJEMPUT, PULANGNYA DIHANTAR DGN MAGIC SCRUB🔥
.
Haa ni Kyra nak share apa itu Jerawat ? 🤨🤨
.
Jerawat (acne) adalah kulit yg tak normal di mana terjadinya infeksi bakteria & perandangan tisu kulit pada pori-pori.😱😱
.
Haa nak tahu sbb apa ? ini disebabkan kotoran yg menyumbat saluran minyak. Jadi, terbentuk lah masalah kulit wajah yg berJerawat. 😧😧
.
Meh bg Kyra bantu settle kan masalah kulit wajah berjerawat 🤗 
Whatsapp Kyra ➡️013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. 🔥DATANG TAK DIJEMPUT, PULANGNYA DIHANTAR DGN MAGIC SCRUB🔥 . Haa ni Kyra nak share apa itu Jerawat ? 🤨🤨 . Jerawat (acne) adalah kulit yg tak normal di mana terjadinya infeksi bakteria & perandangan tisu kulit pada pori-pori.😱😱 . Haa nak tahu sbb apa ? ini disebabkan kotoran yg menyumbat saluran minyak. Jadi, terbentuk lah masalah kulit wajah yg berJerawat. 😧😧 . Meh bg Kyra bantu settle kan masalah kulit wajah berjerawat 🤗 Whatsapp Kyra ➡️013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Real Testimoni lg yg baru keluar oven. Haaa siapa yg belum Grab tu, better Grab now. atau korangg tgh tunggu sale ni 😛😛
.
Bolehh haa booking dgn Kyra, Kyra simpankan stok utk korg. Ramai yg grab terus ikut set, korang dpt combo jimat tau. 😍😍😍
.
Kalau korang grab Set A yg ada Magic Scrub + Aqua Eye Balm. korang dpt combo jimat sebanyak RM 30 haaa. Untung ke xuntung utk korangg 😉😉😉
.
Whatsapp Kyra laju2 ye, 013-3491323
.
💋💋💋💋💋💋💋
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Real Testimoni lg yg baru keluar oven. Haaa siapa yg belum Grab tu, better Grab now. atau korangg tgh tunggu sale ni 😛😛 . Bolehh haa booking dgn Kyra, Kyra simpankan stok utk korg. Ramai yg grab terus ikut set, korang dpt combo jimat tau. 😍😍😍 . Kalau korang grab Set A yg ada Magic Scrub + Aqua Eye Balm. korang dpt combo jimat sebanyak RM 30 haaa. Untung ke xuntung utk korangg 😉😉😉 . Whatsapp Kyra laju2 ye, 013-3491323 . 💋💋💋💋💋💋💋 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Haiii semua, morningg 🙆🏻‍♀️ Pagi2 lg Kyra nak share real testimoni Set A haaa yg jadi rebutan ramai 🔥🔥🔥🔥
.
Haa mestilah menjadi rebutan ramai. Lepas cleansing, kita scrubbing pulak dgn Magic Scrub keluaran BNE ni. Biar kulit wajah kekal kelembapan & warnanya sekata. 😉😉😉
.
Then kita moisturizing guna Aqua Eye Balm pulak. Korang calit skit je, korang dh akan nampak kesannya. Biar kulit wajah tu nampak awet muda, anti wrinkle gitu. 😘😘😘
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra 
013-3491323
.
#magicscrubbne #magicscrub #scrub #scrubslife #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #ms #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #mengelupas #beauty #secrets #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodselangor #bneagent #bnestokis #uitmpuncakalam
. Haiii semua, morningg 🙆🏻‍♀️ Pagi2 lg Kyra nak share real testimoni Set A haaa yg jadi rebutan ramai 🔥🔥🔥🔥 . Haa mestilah menjadi rebutan ramai. Lepas cleansing, kita scrubbing pulak dgn Magic Scrub keluaran BNE ni. Biar kulit wajah kekal kelembapan & warnanya sekata. 😉😉😉 . Then kita moisturizing guna Aqua Eye Balm pulak. Korang calit skit je, korang dh akan nampak kesannya. Biar kulit wajah tu nampak awet muda, anti wrinkle gitu. 😘😘😘 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #magicscrub  #scrub  #scrubslife  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #ms  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #mengelupas  #beauty  #secrets  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor  #bneagent  #bnestokis  #uitmpuncakalam 
.
Real Testimoni lg yg baru keluar oven. Haaa siapa yg belum Grab tu, better Grab now. atau korangg tgh tunggu sale ni 😛😛
.
Bolehh haa booking dgn Kyra, Kyra simpankan stok utk korg. Ramai yg grab terus ikut set, korang dpt combo jimat tau. 😍😍😍
.
Kalau korang grab Set A yg ada Magic Scrub + Aqua Eye Balm. korang dpt combo jimat sebanyak RM 30 haaa. Untung ke xuntung utk korangg 😉😉😉
.
Whatsapp Kyra laju2 ye, 013-3491323
.
💋💋💋💋💋💋💋
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Real Testimoni lg yg baru keluar oven. Haaa siapa yg belum Grab tu, better Grab now. atau korangg tgh tunggu sale ni 😛😛 . Bolehh haa booking dgn Kyra, Kyra simpankan stok utk korg. Ramai yg grab terus ikut set, korang dpt combo jimat tau. 😍😍😍 . Kalau korang grab Set A yg ada Magic Scrub + Aqua Eye Balm. korang dpt combo jimat sebanyak RM 30 haaa. Untung ke xuntung utk korangg 😉😉😉 . Whatsapp Kyra laju2 ye, 013-3491323 . 💋💋💋💋💋💋💋 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Haii BNE lovers, ready tak CNY sale 15hb ni 💃💃💃 Macam2 menanti korang once korang dah grab set keluaran BNE. Excited tak 😄😄😄 .
.

so tunggu apa lagi? Jom cantik bersama produk BNE, lebih cerah dgn Magic Scrub, Lebih flawless dengan Aqua Eye Balm, lebih mungil dengan Candy Lips Balm 😎😎😎
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. Haii BNE lovers, ready tak CNY sale 15hb ni 💃💃💃 Macam2 menanti korang once korang dah grab set keluaran BNE. Excited tak 😄😄😄 . . so tunggu apa lagi? Jom cantik bersama produk BNE, lebih cerah dgn Magic Scrub, Lebih flawless dengan Aqua Eye Balm, lebih mungil dengan Candy Lips Balm 😎😎😎 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
Best Seller Set yg menjadi rebutan ramai. Girls out there, korang dah kena ada Set Produk Terhangat ni sekarang dlm koleksi skincare korang. 😍😍😍
.
Kyra bukan main ckp, mmg dh terbukti. Jom grab ramai2. utk bulan 2 ni kyra bg discount utk Postage ya ‼️ .
Siapa yg nak join next postage, whatsapp Kyra laju2 ya ‼️ .
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. Best Seller Set yg menjadi rebutan ramai. Girls out there, korang dah kena ada Set Produk Terhangat ni sekarang dlm koleksi skincare korang. 😍😍😍 . Kyra bukan main ckp, mmg dh terbukti. Jom grab ramai2. utk bulan 2 ni kyra bg discount utk Postage ya ‼️ . Siapa yg nak join next postage, whatsapp Kyra laju2 ya ‼️ . . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Assalammualaikum & Good Morning Dearies. Dah breakfast kah belum ? Pagi ni Kyra nak share kat korang, produk terhangat abad ni ehh 🙊 Yg tengah hot sekarangg. 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
.
CNY sales bakal menyusul nih. Korang dah ready belum❓BNE lovers, are u ready❓Promo yg lain drpd yg lain. Korangg kena tunggu ye 15hb nih 🔥🔥🔥
.
Terus booking dgn Kyra okay. Bg yg nak Cod area Selangor. Haaa whatsapp Kyra ye. Area Puncak Alam, Uitm Puncak Alam, Meru, Klang Sentral, Setia City Mall 😍😍😍 .
.

To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Assalammualaikum & Good Morning Dearies. Dah breakfast kah belum ? Pagi ni Kyra nak share kat korang, produk terhangat abad ni ehh 🙊 Yg tengah hot sekarangg. 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ . CNY sales bakal menyusul nih. Korang dah ready belum❓BNE lovers, are u ready❓Promo yg lain drpd yg lain. Korangg kena tunggu ye 15hb nih 🔥🔥🔥 . Terus booking dgn Kyra okay. Bg yg nak Cod area Selangor. Haaa whatsapp Kyra ye. Area Puncak Alam, Uitm Puncak Alam, Meru, Klang Sentral, Setia City Mall 😍😍😍 . . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
Assalammualaikum semua & Selamat petang. Nih Kyra nak share terus testimoni hangat yg baru kuar dr oven 🔥 🔥 🔥 
Haaa kan Kyra dah ckp, Best Seller Set ni mmg jadi permintaan ramai, Jimat pun jimat. 😍😍👍🏻
.
Korang grab best seller set ni, korang dpt combo jimat sebanyak RM 35 haaa. banyak kan tu. bkn tu saja, korang akn dpt diskaun jugak utk postagee haaa 😱😱
.
Combination Magic Scrub + Aqua Eye Balm yg mampu buat kulit korang lebih mulus, lembap, & natural beauty gitu 😍😍😍 Tambah pulak Candy Lips Balm utk Bantu kekalkan bibir dearies kekal pinkish haaa 💋💋💋
.
Menarik kan ‼️❓
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra 
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. Assalammualaikum semua & Selamat petang. Nih Kyra nak share terus testimoni hangat yg baru kuar dr oven 🔥 🔥 🔥 Haaa kan Kyra dah ckp, Best Seller Set ni mmg jadi permintaan ramai, Jimat pun jimat. 😍😍👍🏻 . Korang grab best seller set ni, korang dpt combo jimat sebanyak RM 35 haaa. banyak kan tu. bkn tu saja, korang akn dpt diskaun jugak utk postagee haaa 😱😱 . Combination Magic Scrub + Aqua Eye Balm yg mampu buat kulit korang lebih mulus, lembap, & natural beauty gitu 😍😍😍 Tambah pulak Candy Lips Balm utk Bantu kekalkan bibir dearies kekal pinkish haaa 💋💋💋 . Menarik kan ‼️❓ . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
Haaaa dearies. dah tengok belum 👀 Kiri kanan kyra letak real testimoni utk Best Seller Set 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Baru lagi tu, haaa siapa yg tak grab lg tu, tak dapat lah rasa haaa 😛😛😛
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra 
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. Haaaa dearies. dah tengok belum 👀 Kiri kanan kyra letak real testimoni utk Best Seller Set 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Baru lagi tu, haaa siapa yg tak grab lg tu, tak dapat lah rasa haaa 😛😛😛 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
Assalammualaikum semua & Selamat pagi. Pagi2 ni Kyra nak share terus testimoni hangat yg baru kuar dr oven 🔥 🔥 🔥 
Haaa kan Kyra dah ckp, Best Seller Set ni mmg jadi permintaan ramai, Jimat pun jimat. 😍😍👍🏻
.
Korang grab best seller set ni, korang dpt combo jimat sebanyak RM 35 haaa. banyak kan tu. bkn tu saja, korang akn dpt diskaun jugak utk postagee haaa 😱😱
.
Menarik kan ‼️❓
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra 
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. Assalammualaikum semua & Selamat pagi. Pagi2 ni Kyra nak share terus testimoni hangat yg baru kuar dr oven 🔥 🔥 🔥 Haaa kan Kyra dah ckp, Best Seller Set ni mmg jadi permintaan ramai, Jimat pun jimat. 😍😍👍🏻 . Korang grab best seller set ni, korang dpt combo jimat sebanyak RM 35 haaa. banyak kan tu. bkn tu saja, korang akn dpt diskaun jugak utk postagee haaa 😱😱 . Menarik kan ‼️❓ . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
Mencari produk yg multifungsi❓Mencari produk yg bebas merkuri❓Haa Magic scrub, Aqua Eye Balm & Candy Lips Balm keluaran BNE lah jalan penyelesaian nya 🤗🤗
Utk hilangkan maslaah kulit berminyak, kulit kering, parut2 jerawat, whitehead blackhead, dll, haa amalkan penjagaan muka dgn rapi.👍🏻👍🏻👍🏻
.
Jgn lupa tempek Magic Scrub ye sebelum tidur as Night Masker. Esok pagi cuci, terus tempek pulak AEB. 😍😍😍
Jgn lupa pulak ke bibir Candy Lips Balm ye ‼️
.
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra 
013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. Mencari produk yg multifungsi❓Mencari produk yg bebas merkuri❓Haa Magic scrub, Aqua Eye Balm & Candy Lips Balm keluaran BNE lah jalan penyelesaian nya 🤗🤗 Utk hilangkan maslaah kulit berminyak, kulit kering, parut2 jerawat, whitehead blackhead, dll, haa amalkan penjagaan muka dgn rapi.👍🏻👍🏻👍🏻 . Jgn lupa tempek Magic Scrub ye sebelum tidur as Night Masker. Esok pagi cuci, terus tempek pulak AEB. 😍😍😍 Jgn lupa pulak ke bibir Candy Lips Balm ye ‼️ . . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
Hai dearies, Selamat petang. Ni kyra nak share produk yg jadi rebutan ramai, Set Aqua Eye Balm + Magic Scrub + Candy Lips Balm hanya RM 90 sahaja ‼️ Tiga combination produk ni lah yg bt kulit korang jd lebih mulus, lembab, lembut & cerah 😱😱😱
.
Haa korang xperlu fikir dh lps scrub tu, Nk guna produk apa as moisturizer. Korang terus je tempek AEB sebagai Moisturizer. Korang tempek sikit je, lps tu korang dh akan rasa kulit korang lebih tegang, kedutan halus berkurang. tak percayaa ❓Belum cuba, Belum tahu lah 🤗🤗🤗
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra 
017-6258727
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #jerawat #jerawatbatu #jeragat #matapanda #kulitkering #bijikolestrol  #kulitkusam #bibirhitam #mengelupas #bibirkering #bneagentselangor #bnecodsetialam #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #bnestokis
. Hai dearies, Selamat petang. Ni kyra nak share produk yg jadi rebutan ramai, Set Aqua Eye Balm + Magic Scrub + Candy Lips Balm hanya RM 90 sahaja ‼️ Tiga combination produk ni lah yg bt kulit korang jd lebih mulus, lembab, lembut & cerah 😱😱😱 . Haa korang xperlu fikir dh lps scrub tu, Nk guna produk apa as moisturizer. Korang terus je tempek AEB sebagai Moisturizer. Korang tempek sikit je, lps tu korang dh akan rasa kulit korang lebih tegang, kedutan halus berkurang. tak percayaa ❓Belum cuba, Belum tahu lah 🤗🤗🤗 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #matapanda  #kulitkering  #bijikolestrol  #kulitkusam  #bibirhitam  #mengelupas  #bibirkering  #bneagentselangor  #bnecodsetialam  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #bnestokis 
.
Assalamualaikum & selamat pagi semua. Stay pretty, stay flawless & stay awesome with BNE. Mulakan rutin pg korang dengan tempek Aqua Eye Balm ye 😍
.
Utk kekalkan kelembutan bibir, hilangkan garis2 halus. Jgn lupa apply Candy Lips Balm. 😍
.
Untuk dapat kulit wajah yg bebas jerawat & segala jenis parut, jadikan Magic Scrub sebagai Face Masker ye. 🤗
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #bneagent #bnestokis #bneagentselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam #bnecodsaujanautama #jerawat #jeragat #pori 
#blackhead #whiteheads #bijikolestrol #matahitam #matapanda #matakering #bibirhitam #bibirkering #mengelupas #secrets #beauty @bne.byra
. Assalamualaikum & selamat pagi semua. Stay pretty, stay flawless & stay awesome with BNE. Mulakan rutin pg korang dengan tempek Aqua Eye Balm ye 😍 . Utk kekalkan kelembutan bibir, hilangkan garis2 halus. Jgn lupa apply Candy Lips Balm. 😍 . Untuk dapat kulit wajah yg bebas jerawat & segala jenis parut, jadikan Magic Scrub sebagai Face Masker ye. 🤗 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnestokis  #bneagentselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  #bnecodsaujanautama  #jerawat  #jeragat  #pori  #blackhead  #whiteheads  #bijikolestrol  #matahitam  #matapanda  #matakering  #bibirhitam  #bibirkering  #mengelupas  #secrets  #beauty  @bne.byra
. Bestt Seller Set masih lagi hanya RM 90 ‼️ Baik korang grab sebelum harga promo tu menghilang 💃🏻💃🏻💃🏻 Meh sini baca, kyra share kebaikan nya:
.
Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub:
📍Menanggalkan sel kulit mati
📍Memudarkan parut
📍Menghilangkan selulit
📍Anti penuaan
📍Menghilangkan bau badan
.
Kelebihan yang ada dalam Candy Lips Balm:
🍓Merawat bibir kering
🍓Melembabkan bibir
🍓Merawat bibir gelap
🍓Lipbase untuk Lipstick/ lipmatte
.
Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm:
💥Pelembab kulit
💥Menghilangkan jerawat
💥Terapi mata
💥Menghilangkan biji kolestrol
💥Menghilangkan eye bag
💥Anti penuaan .
.

To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #bneagent #bnestokis #bneagentselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam #bnecodsaujanautama #jerawat #jeragat #pori 
#blackhead #whiteheads #bijikolestrol #matahitam #matapanda #matakering #bibirhitam #bibirkering #mengelupas #secrets #beauty @bne.byra
. Bestt Seller Set masih lagi hanya RM 90 ‼️ Baik korang grab sebelum harga promo tu menghilang 💃🏻💃🏻💃🏻 Meh sini baca, kyra share kebaikan nya: . Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub: 📍Menanggalkan sel kulit mati 📍Memudarkan parut 📍Menghilangkan selulit 📍Anti penuaan 📍Menghilangkan bau badan . Kelebihan yang ada dalam Candy Lips Balm: 🍓Merawat bibir kering 🍓Melembabkan bibir 🍓Merawat bibir gelap 🍓Lipbase untuk Lipstick/ lipmatte . Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm: 💥Pelembab kulit 💥Menghilangkan jerawat 💥Terapi mata 💥Menghilangkan biji kolestrol 💥Menghilangkan eye bag 💥Anti penuaan . . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnestokis  #bneagentselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  #bnecodsaujanautama  #jerawat  #jeragat  #pori  #blackhead  #whiteheads  #bijikolestrol  #matahitam  #matapanda  #matakering  #bibirhitam  #bibirkering  #mengelupas  #secrets  #beauty  @bne.byra
.
Haii semua. Assalamualaikum. Dah grab belum Best Seller Set ni. Sementara BNE tgh bg harga promo lg. Jom GRAB girls. 😊😊
.
Ni sampai ada yg booking. Yg repeat order pun adaaaa. Jom Grab Girls 💁🏻‍♀️
.
Haa tak percaya, Meh Whatsapp Kyra 017-6258727💋💋💋 Tag your member yaa ❗️
.
#magicscrubbne #aquaeyebalmbne #candylipsbalm #aeb #ms #clb #cantik #flawless #glowing #jerawat #jeragat #matakusam #matapanda #matahitam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #bijikolestrol #jerawat #pudar #bnecodselangor #bnecoduitmpuncakalam #bnecodpuncakalam #bneagent #bnestokis
. Haii semua. Assalamualaikum. Dah grab belum Best Seller Set ni. Sementara BNE tgh bg harga promo lg. Jom GRAB girls. 😊😊 . Ni sampai ada yg booking. Yg repeat order pun adaaaa. Jom Grab Girls 💁🏻‍♀️ . Haa tak percaya, Meh Whatsapp Kyra 017-6258727💋💋💋 Tag your member yaa ❗️ . #magicscrubbne  #aquaeyebalmbne  #candylipsbalm  #aeb  #ms  #clb  #cantik  #flawless  #glowing  #jerawat  #jeragat  #matakusam  #matapanda  #matahitam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bijikolestrol  #jerawat  #pudar  #bnecodselangor  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodpuncakalam  #bneagent  #bnestokis 
. Selamat malam semua. Nih kyra nak share nih. Korang tahu x Magic Scrub keluaran BNE ni boleh diguna di celah2 pelipat yg gelap 🤨🤨
.
Haaa tu kyra kata. Multifunction magic scrub keluaran BNE ni. Selain kulit wajah, korang boleh tempek jugak Magic Scrub ni dkt celah pelipat yg gelap. cth ketiak, siku tangan, peha dll. 😱😱
.
so tunggu apa lagi? Bg yg dh ada MS tu boleh lah try. Yg belum tu, cer whatsapp kyra ye 😉
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Selamat malam semua. Nih kyra nak share nih. Korang tahu x Magic Scrub keluaran BNE ni boleh diguna di celah2 pelipat yg gelap 🤨🤨 . Haaa tu kyra kata. Multifunction magic scrub keluaran BNE ni. Selain kulit wajah, korang boleh tempek jugak Magic Scrub ni dkt celah pelipat yg gelap. cth ketiak, siku tangan, peha dll. 😱😱 . so tunggu apa lagi? Bg yg dh ada MS tu boleh lah try. Yg belum tu, cer whatsapp kyra ye 😉 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
FREE GIFT WILL BE GIVEN TO THOSE YG GRAB: .
💕BEST SELLER SET RM 90
👉🏻Magic Scrub
👉🏻Aqua Eye Balm
👉🏻Candy Lips Balm
.
💕SET A RM 70
👉🏻Magic Scrub
👉🏻Aqua Eye Balm
.
💕SET B RM 55
👉🏻Aqua Eye Balm
👉🏻Candy Lips Balm
.
💕SET C RM 55
👉🏻Magic Scrub 👉🏻Candy Lips Balm
.
🌼SKINNY MASCARA WILL BE GIVEN TO THOSE YG GRAB ONE OF THIS FULL SET🌼
.
Haa tak percaya, Meh Whatsapp Kyra 017-6258727💋💋💋 Tag your member yaa ❗️
.
#magicscrubbne #aquaeyebalmbne #candylipsbalm #aeb #ms #clb #cantik #flawless #glowing #jerawat #jeragat #matakusam #matapanda #matahitam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #bijikolestrol #jerawat #pudar #bnecodselangor #bnecoduitmpuncakalam #bnecodpuncakalam #bneagent #bnestokis
. FREE GIFT WILL BE GIVEN TO THOSE YG GRAB: . 💕BEST SELLER SET RM 90 👉🏻Magic Scrub 👉🏻Aqua Eye Balm 👉🏻Candy Lips Balm . 💕SET A RM 70 👉🏻Magic Scrub 👉🏻Aqua Eye Balm . 💕SET B RM 55 👉🏻Aqua Eye Balm 👉🏻Candy Lips Balm . 💕SET C RM 55 👉🏻Magic Scrub 👉🏻Candy Lips Balm . 🌼SKINNY MASCARA WILL BE GIVEN TO THOSE YG GRAB ONE OF THIS FULL SET🌼 . Haa tak percaya, Meh Whatsapp Kyra 017-6258727💋💋💋 Tag your member yaa ❗️ . #magicscrubbne  #aquaeyebalmbne  #candylipsbalm  #aeb  #ms  #clb  #cantik  #flawless  #glowing  #jerawat  #jeragat  #matakusam  #matapanda  #matahitam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bijikolestrol  #jerawat  #pudar  #bnecodselangor  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodpuncakalam  #bneagent  #bnestokis 
.
Selamat malam semua. sebelum tidur, guna Magic Scrub as Masker. jadikan Candy lips balm utk pelembap bibir korang sebelum tidur. Supaya bangun pagi, kulit wajah kekal mulus, bibir kekal mungil 😉
.
Haaa yg berminat dgn CLB or nak tahu mcm2 pasal CLB. Direct whatsapp kyra ye ☺️
.
#candylipsbalm #candylipsbalmbne #bnestokis #bnecodpuncakalam #bneagentpuncakalam #bneagentselangor #BNECOD #clb #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmontok #bibirmungil #uitmpuncakalam #bnecodsaujanautama
. Selamat malam semua. sebelum tidur, guna Magic Scrub as Masker. jadikan Candy lips balm utk pelembap bibir korang sebelum tidur. Supaya bangun pagi, kulit wajah kekal mulus, bibir kekal mungil 😉 . Haaa yg berminat dgn CLB or nak tahu mcm2 pasal CLB. Direct whatsapp kyra ye ☺️ . #candylipsbalm  #candylipsbalmbne  #bnestokis  #bnecodpuncakalam  #bneagentpuncakalam  #bneagentselangor  #BNECOD  #clb  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bibirmontok  #bibirmungil  #uitmpuncakalam  #bnecodsaujanautama 
.
Haa ni Kyra nak share manfaat yg korang boleh dapat dr produk yg mengandungi Peppermint 🧐
.
1. Daun peppermint mmg dr sebelum ni digunakan utk merawat kulit wajah yg berminyak 👍🏻
.
2. Dapat rawat kulit yg iritasi, dapat kurangkan peradangan kulit, gigitan serangga & ruam pada kulit 👍🏻
.
3. Haaa ni sbb utama knp ramai tempek Magic Scrub bne ni. Sbb peppermint dpt bantu rawat jerawat2 di wajah 👍🏻
.
4. Peppermint ni mengandungi Vit A & C yg banyak. so dpt merawat kulit yg terlalu terdedah pd cahaya matahari (sunburn) 👍🏻
.
Whatsapp je kyra ok,
017-6258727
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Haa ni Kyra nak share manfaat yg korang boleh dapat dr produk yg mengandungi Peppermint 🧐 . 1. Daun peppermint mmg dr sebelum ni digunakan utk merawat kulit wajah yg berminyak 👍🏻 . 2. Dapat rawat kulit yg iritasi, dapat kurangkan peradangan kulit, gigitan serangga & ruam pada kulit 👍🏻 . 3. Haaa ni sbb utama knp ramai tempek Magic Scrub bne ni. Sbb peppermint dpt bantu rawat jerawat2 di wajah 👍🏻 . 4. Peppermint ni mengandungi Vit A & C yg banyak. so dpt merawat kulit yg terlalu terdedah pd cahaya matahari (sunburn) 👍🏻 . Whatsapp je kyra ok, 017-6258727 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
sebab kyra dh janji nak share malam ni kan “apa haa biji kolestrol tu”... 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
.
Biji kolestrol atau jugak dipanggil sbgai milia, adlh lebihan lemak yg timbul bwh kulit. 
Semua orang boleh dapat biji kolestrol ini trmasuk kanak2 & orang dewasa, tak kire perempuan atau lelaki. 🧐🧐🧐
.

Biji kolestrol boleh muncul dimana2 shj pd badan tp biasanya ada dkt siku, lutut, tangan, kaki, sendi, tendon & punggung. Tp, biasanya terjadi kt bwh mata. 😱😱😱
.
Individu yg tak mempunyai bacaan kolestrol yg tinggi pun boleh dapat biji kolestrol jenis ini. 🤨🤨🤨 tp korang jgn risau, nak kecutkan biji kolestrol tu. korang tempek je AEB kt area mata ye 👍🏻👍🏻👍🏻
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #bnecodpuncakalam #bnecoduitmpuncakalam #bnecodsaujanautama #matahitam #matapanda #bijikolestrol #katarak #bintikhitam #jerawat #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #flawless #glowingskin #beauty #puashati #bneagent #COD #followbackalways #uitmpuncakalam #bnestokispuncakalam #bnestokisselangor
. sebab kyra dh janji nak share malam ni kan “apa haa biji kolestrol tu”... 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ . Biji kolestrol atau jugak dipanggil sbgai milia, adlh lebihan lemak yg timbul bwh kulit. Semua orang boleh dapat biji kolestrol ini trmasuk kanak2 & orang dewasa, tak kire perempuan atau lelaki. 🧐🧐🧐 . Biji kolestrol boleh muncul dimana2 shj pd badan tp biasanya ada dkt siku, lutut, tangan, kaki, sendi, tendon & punggung. Tp, biasanya terjadi kt bwh mata. 😱😱😱 . Individu yg tak mempunyai bacaan kolestrol yg tinggi pun boleh dapat biji kolestrol jenis ini. 🤨🤨🤨 tp korang jgn risau, nak kecutkan biji kolestrol tu. korang tempek je AEB kt area mata ye 👍🏻👍🏻👍🏻 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #bnecodpuncakalam  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodsaujanautama  #matahitam  #matapanda  #bijikolestrol  #katarak  #bintikhitam  #jerawat  #jerawatbatu  #kulitkering  #kulitkusam  #flawless  #glowingskin  #beauty  #puashati  #bneagent  #COD  #followbackalways  #uitmpuncakalam  #bnestokispuncakalam  #bnestokisselangor 
.
Korangg, nak tak Kulit mulus , licin tanpa jerawat ? Jeragat ? ohh no blackhead ? pori2 besar nayy ? kulit kusam ? Ohhh yaa, semua kire settle once korang apply Magic Scrub keluaran BNE ni. 🤗 Kyra xtipu tau, mmg berhasil. rata2 yg guna, mmg bg feedback positif. Cuma take time & kena konsisten 😉
.
Kalau hari ni pakai terus cantik, adaa ke? haaa ada, produk yg mengandungi merkuri tinggi. No No No. Tak elok utk kulit bila dah meningkat usia nanti. 💁🏻‍♀️
.
so produk keluaran BNE, korang jgn risau. Bebas merkuri okay 🙆🏻‍♀️
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Korangg, nak tak Kulit mulus , licin tanpa jerawat ? Jeragat ? ohh no blackhead ? pori2 besar nayy ? kulit kusam ? Ohhh yaa, semua kire settle once korang apply Magic Scrub keluaran BNE ni. 🤗 Kyra xtipu tau, mmg berhasil. rata2 yg guna, mmg bg feedback positif. Cuma take time & kena konsisten 😉 . Kalau hari ni pakai terus cantik, adaa ke? haaa ada, produk yg mengandungi merkuri tinggi. No No No. Tak elok utk kulit bila dah meningkat usia nanti. 💁🏻‍♀️ . so produk keluaran BNE, korang jgn risau. Bebas merkuri okay 🙆🏻‍♀️ . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
. Bestt Seller Set masih lagi hanya RM 90 ‼️ Baik korang grab sebelum harga promo tu menghilang 💃🏻💃🏻💃🏻 Meh sini baca, kyra share kebaikan nya:
.
Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub:
📍Menanggalkan sel kulit mati
📍Memudarkan parut
📍Menghilangkan selulit
📍Anti penuaan
📍Menghilangkan bau badan
.
Kelebihan yang ada dalam Candy Lips Balm:
🍓Merawat bibir kering
🍓Melembabkan bibir
🍓Merawat bibir gelap
🍓Lipbase untuk Lipstick/ lipmatte
.
Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm:
💥Pelembab kulit
💥Menghilangkan jerawat
💥Terapi mata
💥Menghilangkan biji kolestrol
💥Menghilangkan eye bag
💥Anti penuaan .
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #bneagent #bnestokis #bneagentselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam #bnecodsaujanautama #jerawat #jeragat #pori 
#blackhead #whiteheads #bijikolestrol #matahitam #matapanda #matakering #bibirhitam #bibirkering #mengelupas #secrets #beauty @bne.byra
. Bestt Seller Set masih lagi hanya RM 90 ‼️ Baik korang grab sebelum harga promo tu menghilang 💃🏻💃🏻💃🏻 Meh sini baca, kyra share kebaikan nya: . Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub: 📍Menanggalkan sel kulit mati 📍Memudarkan parut 📍Menghilangkan selulit 📍Anti penuaan 📍Menghilangkan bau badan . Kelebihan yang ada dalam Candy Lips Balm: 🍓Merawat bibir kering 🍓Melembabkan bibir 🍓Merawat bibir gelap 🍓Lipbase untuk Lipstick/ lipmatte . Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm: 💥Pelembab kulit 💥Menghilangkan jerawat 💥Terapi mata 💥Menghilangkan biji kolestrol 💥Menghilangkan eye bag 💥Anti penuaan . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnestokis  #bneagentselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  #bnecodsaujanautama  #jerawat  #jeragat  #pori  #blackhead  #whiteheads  #bijikolestrol  #matahitam  #matapanda  #matakering  #bibirhitam  #bibirkering  #mengelupas  #secrets  #beauty  @bne.byra
.
Haii uolls, selamat tengahari dah ni. Hari ni langit cerah je. Tak panas sangat. 🌞🌻
.
Kulit wajah pun makin terjaga dgn penggunaan Magic Scrub & Aqua Eye Balm dr Bne nih. bg yg apply makeup tu, nak makeup nmpk nice je even natural, haa elok lah apply AEB sbgai makeup based. 💃🏻👩🏻
.
Setiap wanita pakai lipstick or lipgloss kan kalau keluar umah. tp sebelum pakai lipstick tu korang kne apply lip base dulu. baru kekal lama & sekata je haa warnanya 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #bneagent #bnestokis #bneagentselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam #bnecodsaujanautama #jerawat #jeragat #pori 
#blackhead #whiteheads #bijikolestrol #matahitam #matapanda #matakering #bibirhitam #bibirkering #mengelupas #secrets #beauty @bne.byra
. Haii uolls, selamat tengahari dah ni. Hari ni langit cerah je. Tak panas sangat. 🌞🌻 . Kulit wajah pun makin terjaga dgn penggunaan Magic Scrub & Aqua Eye Balm dr Bne nih. bg yg apply makeup tu, nak makeup nmpk nice je even natural, haa elok lah apply AEB sbgai makeup based. 💃🏻👩🏻 . Setiap wanita pakai lipstick or lipgloss kan kalau keluar umah. tp sebelum pakai lipstick tu korang kne apply lip base dulu. baru kekal lama & sekata je haa warnanya 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #bneagent  #bnestokis  #bneagentselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  #bnecodsaujanautama  #jerawat  #jeragat  #pori  #blackhead  #whiteheads  #bijikolestrol  #matahitam  #matapanda  #matakering  #bibirhitam  #bibirkering  #mengelupas  #secrets  #beauty  @bne.byra
.
Haaa mana nak cari moisturizer sekaligus sebagai cream muka ? 😥 Haaa Aqua Eye Balm kann adaa. Selain boleh melembabkan kulit wajah korang tuu, AEB nih boleh jadi MAKE UP BASED jugak tau. Baru makeup tu tahan lama. Baru cantik flawless kebabom kebabomm 😱😱😱😱
.
So Kyra recommends kan kt korang semua this product. Aqua Eye Balm ni jugakk BEBAS MERKURI tau. so takde yg merosakkan WAJAH. so farr ramai yg makin glowing je guna BNE nih 💕💕💕💕💕
.
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #bnecodpuncakalam #bnecoduitmpuncakalam #bnecodsaujanautama #matahitam #matapanda #bijikolestrol #katarak #bintikhitam #jerawat #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #flawless #glowingskin #beauty #puashati #bneagent #COD #followbackalways #uitmpuncakalam #bnestokispuncakalam #bnestokisselangor
. Haaa mana nak cari moisturizer sekaligus sebagai cream muka ? 😥 Haaa Aqua Eye Balm kann adaa. Selain boleh melembabkan kulit wajah korang tuu, AEB nih boleh jadi MAKE UP BASED jugak tau. Baru makeup tu tahan lama. Baru cantik flawless kebabom kebabomm 😱😱😱😱 . So Kyra recommends kan kt korang semua this product. Aqua Eye Balm ni jugakk BEBAS MERKURI tau. so takde yg merosakkan WAJAH. so farr ramai yg makin glowing je guna BNE nih 💕💕💕💕💕 . 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #bnecodpuncakalam  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodsaujanautama  #matahitam  #matapanda  #bijikolestrol  #katarak  #bintikhitam  #jerawat  #jerawatbatu  #kulitkering  #kulitkusam  #flawless  #glowingskin  #beauty  #puashati  #bneagent  #COD  #followbackalways  #uitmpuncakalam  #bnestokispuncakalam  #bnestokisselangor 
.
Hai korangg, Nak tak kalau BNE team buat Chinese New Year Sale. Agakk2 ada yangg nak tak 🤔🤨 BNE lovers dah semakin ramai sekarang, mesti korang taknak lepaskan peluang tu nanti. 😱😱😱
.
Haaaa excited kann🤗 Kalau yg nak join next postage ni pun, boleh lah direct whatsapp Kyra terus ye 👉🏻 017-6258727
.
#magicscrub #magicscrubbne #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #candylipsbalm #aeb #ms #clb #muka #cantik #flawless #glowing #bebas #jerawat #jeragat #matakusam #matapanda #matahitam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #bijikolestrol #jerawat #pudar #bnecodselangor #bnecoduitmpuncakalam #bnecodpuncakalam #bneagent #bnestokis
. Hai korangg, Nak tak kalau BNE team buat Chinese New Year Sale. Agakk2 ada yangg nak tak 🤔🤨 BNE lovers dah semakin ramai sekarang, mesti korang taknak lepaskan peluang tu nanti. 😱😱😱 . Haaaa excited kann🤗 Kalau yg nak join next postage ni pun, boleh lah direct whatsapp Kyra terus ye 👉🏻 017-6258727 . #magicscrub  #magicscrubbne  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #candylipsbalm  #aeb  #ms  #clb  #muka  #cantik  #flawless  #glowing  #bebas  #jerawat  #jeragat  #matakusam  #matapanda  #matahitam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bijikolestrol  #jerawat  #pudar  #bnecodselangor  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodpuncakalam  #bneagent  #bnestokis 
.
Assalammualaikum semua 🤗 Berminat dgn bisnes? Nak cari pendapatan sampingan? Zero modal okay‼️ Haaa yg berminat tu boleh terus whatsapp Kyra. biar Kyra ajar korang sampai korang power 💪🏼
.
Penting tau saving utk future. tapi bila dah ada saving, jgn lah guna pulak. Kunci ketat2 haaa peti besi tu. Kalau tabung pun beli tabung yg xboleh bukak. kalau simpan kt bank pun, pi melabur. supaya xgunaa.👍🏻👍🏻👍🏻
.
Haaa so kt sini kita dh tahu, tak boleh haaa guna saving. Komisen dr dropship ni lahh duit utk kita berhuhu. haaa kalau jenis yg bkn berhuhu mcm Kyra ni hahahah, simpan lah ye dlm tabung. Aim haa duit tu utk apa. Kawin ke haa 🤭😝
.
DM or Whatsapp Kyra ye. Banyak tau komisen nya. korang xperlu pegang stok or pergi post pun 😉😘
.
Link di Bio ye🌸🙏🏻💋
.
#dropshipwanted #ds #komisen #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagent #bnestokisselangor #bnestokispuncakalam #magicscrubbne #ms #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #uitmpuncakalam
. Assalammualaikum semua 🤗 Berminat dgn bisnes? Nak cari pendapatan sampingan? Zero modal okay‼️ Haaa yg berminat tu boleh terus whatsapp Kyra. biar Kyra ajar korang sampai korang power 💪🏼 . Penting tau saving utk future. tapi bila dah ada saving, jgn lah guna pulak. Kunci ketat2 haaa peti besi tu. Kalau tabung pun beli tabung yg xboleh bukak. kalau simpan kt bank pun, pi melabur. supaya xgunaa.👍🏻👍🏻👍🏻 . Haaa so kt sini kita dh tahu, tak boleh haaa guna saving. Komisen dr dropship ni lahh duit utk kita berhuhu. haaa kalau jenis yg bkn berhuhu mcm Kyra ni hahahah, simpan lah ye dlm tabung. Aim haa duit tu utk apa. Kawin ke haa 🤭😝 . DM or Whatsapp Kyra ye. Banyak tau komisen nya. korang xperlu pegang stok or pergi post pun 😉😘 . Link di Bio ye🌸🙏🏻💋 . #dropshipwanted  #ds  #komisen  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagent  #bnestokisselangor  #bnestokispuncakalam  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #uitmpuncakalam 
.
FREE GIFT WILL BE GIVEN TO THOSE YG GRAB: .
💕BEST SELLER SET RM 90
👉🏻Magic Scrub
👉🏻Aqua Eye Balm
👉🏻Candy Lips Balm
.
💕SET A RM 70
👉🏻Magic Scrub
👉🏻Aqua Eye Balm
.
💕SET B RM 55
👉🏻Aqua Eye Balm
👉🏻Candy Lips Balm
.
💕SET C RM 55
👉🏻Magic Scrub 👉🏻Candy Lips Balm
.
🌼SKINNY MASCARA WILL BE GIVEN TO THOSE YG GRAB ONE OF THIS FULL SET🌼
.
Haa tak percaya, Meh Whatsapp Kyra 017-6258727💋💋💋 Tag your member yaa ❗️
.
#magicscrub #magicscrubbne #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #candylipsbalm #aeb #ms #clb #muka #cantik #flawless #glowing #bebas #jerawat #jeragat #matakusam #matapanda #matahitam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #bijikolestrol #jerawat #pudar #bnecodselangor #bnecoduitmpuncakalam #bnecodpuncakalam #bneagent #bnestokis
. FREE GIFT WILL BE GIVEN TO THOSE YG GRAB: . 💕BEST SELLER SET RM 90 👉🏻Magic Scrub 👉🏻Aqua Eye Balm 👉🏻Candy Lips Balm . 💕SET A RM 70 👉🏻Magic Scrub 👉🏻Aqua Eye Balm . 💕SET B RM 55 👉🏻Aqua Eye Balm 👉🏻Candy Lips Balm . 💕SET C RM 55 👉🏻Magic Scrub 👉🏻Candy Lips Balm . 🌼SKINNY MASCARA WILL BE GIVEN TO THOSE YG GRAB ONE OF THIS FULL SET🌼 . Haa tak percaya, Meh Whatsapp Kyra 017-6258727💋💋💋 Tag your member yaa ❗️ . #magicscrub  #magicscrubbne  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #candylipsbalm  #aeb  #ms  #clb  #muka  #cantik  #flawless  #glowing  #bebas  #jerawat  #jeragat  #matakusam  #matapanda  #matahitam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bijikolestrol  #jerawat  #pudar  #bnecodselangor  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodpuncakalam  #bneagent  #bnestokis 
.
hai dearies. korang ada masalah bibir tak ‼️ Cer korang bagitahu kyra apa masalah bibir korang. or else mungkin korang ada tips ke haaa utk member2 yg lain take note. .
Haaa comment bawah ye. Sbb kyra nak jugak tips utk bibir ni. biar nampak mungil gitu 💋💋💋 nak pakai lipstick pun xkesah warna apa 💄 💄💄
.
Haaa yg berminat dgn CLB or nak tahu mcm2 pasal CLB. Direct whatsapp kyra ye ☺️
.
#candylipsbalm #candylipsbalmbne #bnestokis #bnecodpuncakalam #bneagentpuncakalam #bneagentselangor #BNECOD #clb #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmontok #bibirmungil #uitmpuncakalam #bnecodsaujanautama
. hai dearies. korang ada masalah bibir tak ‼️ Cer korang bagitahu kyra apa masalah bibir korang. or else mungkin korang ada tips ke haaa utk member2 yg lain take note. . Haaa comment bawah ye. Sbb kyra nak jugak tips utk bibir ni. biar nampak mungil gitu 💋💋💋 nak pakai lipstick pun xkesah warna apa 💄 💄💄 . Haaa yg berminat dgn CLB or nak tahu mcm2 pasal CLB. Direct whatsapp kyra ye ☺️ . #candylipsbalm  #candylipsbalmbne  #bnestokis  #bnecodpuncakalam  #bneagentpuncakalam  #bneagentselangor  #BNECOD  #clb  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bibirmontok  #bibirmungil  #uitmpuncakalam  #bnecodsaujanautama 
.
Hai uolls, korang dah tidur ke⁉️ Jangan lupa ye tempek Magic Scrub dlu sebelum tidur. Buat jd masker haaa. so nanti korang bangun pagi, kulit wajah rasa lembut je. 🤗🤗👍🏻👍🏻
.
Haaa yg dipanggil penternak blackhead pun wajib try mcm Kyra ni. malu haa keluar mana, pakai bedak tebal mana pun. tp kena tegur ada bintik2 hitam di hdg 😞😞😞
.
Rasa down & hilang mood terus lahh. so solution nye korang grab ye produk keluaran bne ni 👉🏻👉🏻🧐🧐
.
Whatsapp je kyra ok,
017-6258727
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Hai uolls, korang dah tidur ke⁉️ Jangan lupa ye tempek Magic Scrub dlu sebelum tidur. Buat jd masker haaa. so nanti korang bangun pagi, kulit wajah rasa lembut je. 🤗🤗👍🏻👍🏻 . Haaa yg dipanggil penternak blackhead pun wajib try mcm Kyra ni. malu haa keluar mana, pakai bedak tebal mana pun. tp kena tegur ada bintik2 hitam di hdg 😞😞😞 . Rasa down & hilang mood terus lahh. so solution nye korang grab ye produk keluaran bne ni 👉🏻👉🏻🧐🧐 . Whatsapp je kyra ok, 017-6258727 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
Haaa korang dah grab belum Combo Set C ni ⁉️ Alang2 kulit wajah dah flawless, bibir kne tiptop jugak. 💯
.
Haa yg mencari produk yg tanpa merkuri, boleh lah guna produk keluaran BNe ni. Sbb kalau chemical lebih sgt kt muka tak elok jugak haa 🙅🏻‍♀️
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra 
017-6258727
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
Haaa korang dah grab belum Combo Set C ni ⁉️ Alang2 kulit wajah dah flawless, bibir kne tiptop jugak. 💯 . Haa yg mencari produk yg tanpa merkuri, boleh lah guna produk keluaran BNe ni. Sbb kalau chemical lebih sgt kt muka tak elok jugak haa 🙅🏻‍♀️ . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
Hai dearie followers 🤗 Haaa selamat berhujung minggu. Korang berholiday ke tu huhu 😛
.
Haaa ni kyra nak share haaa. cust kyra ngadu ttg kulit wajah dy yg kering. dy dah apply pelbagai produk dh. But once dy try Magic Scrub keluaran BNE. kulit wajah dy sikit2 kembali pulih haa. Kulit dy jd lembut & tegang lah 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Haa sbb apa tu?? Haa korang nak tahu takk 😁🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Ptg nanti kyra share ye. 😅 .
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
Hai dearie followers 🤗 Haaa selamat berhujung minggu. Korang berholiday ke tu huhu 😛 . Haaa ni kyra nak share haaa. cust kyra ngadu ttg kulit wajah dy yg kering. dy dah apply pelbagai produk dh. But once dy try Magic Scrub keluaran BNE. kulit wajah dy sikit2 kembali pulih haa. Kulit dy jd lembut & tegang lah 👍🏻👍🏻👍🏻 . Haa sbb apa tu?? Haa korang nak tahu takk 😁🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Ptg nanti kyra share ye. 😅 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Cantik bersama COMBO SET 😍 Gerenti repeat order laahhh 🕺🏻🕺🏻🕺🏻
.
Haaa ramai yg whatsapp Kyra, terus book utk Set A ni. mmg yg beli je haa akan dpt manfaat nya. korang yg tak grab tu, taknak try ke 🤗🤗🤗
.
Kalau korang ada masalah wajah or else nak mintak pendapat Kyra. Whatsapp Kyra ok 😉
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Cantik bersama COMBO SET 😍 Gerenti repeat order laahhh 🕺🏻🕺🏻🕺🏻 . Haaa ramai yg whatsapp Kyra, terus book utk Set A ni. mmg yg beli je haa akan dpt manfaat nya. korang yg tak grab tu, taknak try ke 🤗🤗🤗 . Kalau korang ada masalah wajah or else nak mintak pendapat Kyra. Whatsapp Kyra ok 😉 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Korang ada masalah bawah mata gelap tak 😭 hmmm sama lah kita. korang buat apaa nak hilangkan bwh mata hitam tu 🤔🤔🤔
.
Kyra masih belajar so xsempat nak cari bahan sume. tp bila ada masa kyra amalkan lah scrub timun haaa.
.
Tapi bila tahap malas dtg.mmg tak terjaga lah mata i. so kyra amalkan or tempek je haa Aqua Eye Balm sblom tidur, selepas mencuci muka, sebelum makeup. Alhamduliah, makin kurang mata panda iolls. 😍😍😍😱😱😱
.
Link di bio ye 😉
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Korang ada masalah bawah mata gelap tak 😭 hmmm sama lah kita. korang buat apaa nak hilangkan bwh mata hitam tu 🤔🤔🤔 . Kyra masih belajar so xsempat nak cari bahan sume. tp bila ada masa kyra amalkan lah scrub timun haaa. . Tapi bila tahap malas dtg.mmg tak terjaga lah mata i. so kyra amalkan or tempek je haa Aqua Eye Balm sblom tidur, selepas mencuci muka, sebelum makeup. Alhamduliah, makin kurang mata panda iolls. 😍😍😍😱😱😱 . Link di bio ye 😉 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Selamat Pagi korang. Mulakan Hari korang dgn Bismillah ye. Apa je aktiviti korang hari ni ?? Pagi ni kyra nak share kelebihan yg ada dlm produk keluaran BNE 😍
.
Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub:
📍Menanggalkan sel kulit mati
📍Memudarkan parut
📍Menghilangkan selulit
📍Anti penuaan
📍Menghilangkan bau badan
.
Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm:
💥Pelembab kulit
💥Menghilangkan jerawat
💥Terapi mata
💥Menghilangkan biji kolestrol
💥Menghilangkan eye bag
💥Anti penuaan .
.
Link di bio ye 😉
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Selamat Pagi korang. Mulakan Hari korang dgn Bismillah ye. Apa je aktiviti korang hari ni ?? Pagi ni kyra nak share kelebihan yg ada dlm produk keluaran BNE 😍 . Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub: 📍Menanggalkan sel kulit mati 📍Memudarkan parut 📍Menghilangkan selulit 📍Anti penuaan 📍Menghilangkan bau badan . Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm: 💥Pelembab kulit 💥Menghilangkan jerawat 💥Terapi mata 💥Menghilangkan biji kolestrol 💥Menghilangkan eye bag 💥Anti penuaan . . Link di bio ye 😉 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Selamat malam uolls 😘Berminat nak jadi dropship under Kyra ‼️ Nak bt dropship tanpa modal ‼️ Haa whatsapp Kyra. Tiada modal yg dikenakan. Tak perlu pegang produk. urusan postage sume kyra yg uruskan. 😱😱😱😱😱
.
Haa berminat kan🤔 Mesti sume lg berminat dgn komisen kann. jgn risau, nk tahu lebih psl komisen. Whatsapp jugak Kyra ye 😉
.
Kyra nak share jugak Set A viral keluaran BNE. dah scrub tp tak pakai cream, takkk tantikkk lah awk. hehe so kena grab dua2 ye. Biar kita sama2 tantikkk ye 🤗
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Selamat malam uolls 😘Berminat nak jadi dropship under Kyra ‼️ Nak bt dropship tanpa modal ‼️ Haa whatsapp Kyra. Tiada modal yg dikenakan. Tak perlu pegang produk. urusan postage sume kyra yg uruskan. 😱😱😱😱😱 . Haa berminat kan🤔 Mesti sume lg berminat dgn komisen kann. jgn risau, nk tahu lebih psl komisen. Whatsapp jugak Kyra ye 😉 . Kyra nak share jugak Set A viral keluaran BNE. dah scrub tp tak pakai cream, takkk tantikkk lah awk. hehe so kena grab dua2 ye. Biar kita sama2 tantikkk ye 🤗 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
SET A YG TGH VIRAL SKRG NIH 🔥 🔥 🔥 .
Korang grab Set A korang akan dapat Magic Scrub & Aqua Eye Balm. Kan kyra dh janji nak bg discount utk postage awl bulann 2. Haaaaa Siapa yg nak grab or booking dgn Kyra, boleh Whatsapp kyra ye. 😍😍😍
.
Korangg jimat RM 25 tauu, jarang ni nak dpt combo jimatt dr BNE ni. Whatsapp Kyra laju2 ye. cepattt 🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻
.
Link di bio ye 😉
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. SET A YG TGH VIRAL SKRG NIH 🔥 🔥 🔥 . Korang grab Set A korang akan dapat Magic Scrub & Aqua Eye Balm. Kan kyra dh janji nak bg discount utk postage awl bulann 2. Haaaaa Siapa yg nak grab or booking dgn Kyra, boleh Whatsapp kyra ye. 😍😍😍 . Korangg jimat RM 25 tauu, jarang ni nak dpt combo jimatt dr BNE ni. Whatsapp Kyra laju2 ye. cepattt 🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻 . Link di bio ye 😉 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Hai chuolls, Selamat Pagi sume. Semoga hari ni lebih baik dr hari yg sebelum. Mulakan hari korang dgn ucap Alhamdulillah sebagai tanda kesyukuran & Bismillah. sbb nk mulakkn sesuatu baik mulakan dlu dgn mengagungkan Allah.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Hai chuolls, Selamat Pagi sume. Semoga hari ni lebih baik dr hari yg sebelum. Mulakan hari korang dgn ucap Alhamdulillah sebagai tanda kesyukuran & Bismillah. sbb nk mulakkn sesuatu baik mulakan dlu dgn mengagungkan Allah. . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
SET A BNE yg tengah laku keras sekarang. Korang jangan lupa Candy Lips Balm jugak tau👍🏻 Kyra juga bt COD area puncak alam. tempat lain yg Kyra boleh considers, In shaa Allah kyra hantar ye 😉 Tag member korang yg dok area selangor ye🤞🏻
.
Jangan risau, Tak dapat COD pun. Kyra boleh post haaa. Mulai 1/2 ni Kyra nak bg discount postage. 😱😱😱😱
.
Haaa kalau nak tahu lbih details or nak book, tggu bulan 2. Boleh haa Whatsapp Kyra ye 😘
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. SET A BNE yg tengah laku keras sekarang. Korang jangan lupa Candy Lips Balm jugak tau👍🏻 Kyra juga bt COD area puncak alam. tempat lain yg Kyra boleh considers, In shaa Allah kyra hantar ye 😉 Tag member korang yg dok area selangor ye🤞🏻 . Jangan risau, Tak dapat COD pun. Kyra boleh post haaa. Mulai 1/2 ni Kyra nak bg discount postage. 😱😱😱😱 . Haaa kalau nak tahu lbih details or nak book, tggu bulan 2. Boleh haa Whatsapp Kyra ye 😘 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Haa yg nak cantik tu, boleh lah grab set lengkap BNE haaa. Ada Magic Scrub, Aqua Eye Balm & Candy Lips Balm. Sesuai utk semua jenis kulit ☺️☺️☺️☺️
.
Yang ada masalah jerawat batu, jeragat, blackheads & whitehead dll boleh lah try Magic Scrub. 😎😎😎😎
.
Then selepas cuci tu, boleh lah tempek Aqua Eye Balm as a cream utk kekalkan kelembapan kulit wajah. Korang boleh tempek pd tangan jugak tau 😉😉😉
.
Candy Lips Balm pulak korang boleh pakai anytime anywhere. korang boleh haa letak CLB tu dlm purse korang. Bwk kehulur-hilir utk pastikan bibir tetap lembut. 💋💋💋💋
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Haa yg nak cantik tu, boleh lah grab set lengkap BNE haaa. Ada Magic Scrub, Aqua Eye Balm & Candy Lips Balm. Sesuai utk semua jenis kulit ☺️☺️☺️☺️ . Yang ada masalah jerawat batu, jeragat, blackheads & whitehead dll boleh lah try Magic Scrub. 😎😎😎😎 . Then selepas cuci tu, boleh lah tempek Aqua Eye Balm as a cream utk kekalkan kelembapan kulit wajah. Korang boleh tempek pd tangan jugak tau 😉😉😉 . Candy Lips Balm pulak korang boleh pakai anytime anywhere. korang boleh haa letak CLB tu dlm purse korang. Bwk kehulur-hilir utk pastikan bibir tetap lembut. 💋💋💋💋 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
JERAWAT KURANG & KULIT CERAH .
Haaaa, JERAWAT BATU boleh kecut⁉️ PARUT JERAWAT boleh hilang⁉️ Wajah lebih GLOWING, lebih CERAH‼️ Wajah Makin LICIN‼️ So kenalah apply #magicscrub BNE ni. Ramai berpuas hati, jgn risau. Korang takkan menyesal. Sesuai utk semua jenis kulit. 💯💯💯
.
To order⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrub #scrub #magicscrubbne #bnecodpuncakalam #bnecoduitmpuncakalam #bnecodsaujanautama #jerawat #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #flawless #glowingskin #beauty #puashati #bneagent #COD #followbackalways #uitmpuncakalam #bnestokispuncakalam #bnestokisselangor
JERAWAT KURANG & KULIT CERAH . Haaaa, JERAWAT BATU boleh kecut⁉️ PARUT JERAWAT boleh hilang⁉️ Wajah lebih GLOWING, lebih CERAH‼️ Wajah Makin LICIN‼️ So kenalah apply #magicscrub  BNE ni. Ramai berpuas hati, jgn risau. Korang takkan menyesal. Sesuai utk semua jenis kulit. 💯💯💯 . To order⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrub  #scrub  #magicscrubbne  #bnecodpuncakalam  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodsaujanautama  #jerawat  #jerawatbatu  #kulitkering  #kulitkusam  #flawless  #glowingskin  #beauty  #puashati  #bneagent  #COD  #followbackalways  #uitmpuncakalam  #bnestokispuncakalam  #bnestokisselangor 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Morning semua, Alhamdulillah atas setiap kurniaan Allah. Bangun pagi masih bernafas, dikurniakan kesihatan yg baik & diberi peluang lg utk mencari rezeki ☺️
.
Sebelum keluar tu, jangan lupa tempek Aqua Eye Balm yee utk mengekalkan kelembapan kulit wajah. 😎
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #matagelap #matahitam #matapanda #bijikolestrol #blackheads #whiteheads #poriporiterbuka #mengelupas #rahsia #cantik #bneagent #bneagentselangor #bneagentpuncakalam #bnestokis #bnecodpuncakalam #bnecodselangor
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Morning semua, Alhamdulillah atas setiap kurniaan Allah. Bangun pagi masih bernafas, dikurniakan kesihatan yg baik & diberi peluang lg utk mencari rezeki ☺️ . Sebelum keluar tu, jangan lupa tempek Aqua Eye Balm yee utk mengekalkan kelembapan kulit wajah. 😎 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #matagelap  #matahitam  #matapanda  #bijikolestrol  #blackheads  #whiteheads  #poriporiterbuka  #mengelupas  #rahsia  #cantik  #bneagent  #bneagentselangor  #bneagentpuncakalam  #bnestokis  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor 
.
BEST SELLER SET yg digilai ramai. Ramai terus grab satu set produk BNE. Sebab korangg dpt combo jimat sampai RM 35 wehh 😍😍😍😍
.
sementara masih promo, better korang grab terus satu set. susah nanti nak dapat balik harga ni. Gigit jari je lahh 🤗 .
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra ye
017-6258727
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. BEST SELLER SET yg digilai ramai. Ramai terus grab satu set produk BNE. Sebab korangg dpt combo jimat sampai RM 35 wehh 😍😍😍😍 . sementara masih promo, better korang grab terus satu set. susah nanti nak dapat balik harga ni. Gigit jari je lahh 🤗 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra ye 017-6258727 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Mahukan kulit wajah extra putih & extra cerah. korang kena lah try #magicscrub dr BNE ni😍 Extra whitening tau & tanpa merkuri okay 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Mercury yg berlebihan tak baik utk wajah. so korang kena cari produk yg dihasilkan dr bahan utama yg semulajadi. 😍😍😍
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrubbne #magicscrub #scrub #scrubslife #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #ms #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #mengelupas #beauty #secrets #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodselangor #bneagent #bnestokis #uitmpuncakalam
. Mahukan kulit wajah extra putih & extra cerah. korang kena lah try #magicscrub  dr BNE ni😍 Extra whitening tau & tanpa merkuri okay 👍🏻👍🏻👍🏻 . Mercury yg berlebihan tak baik utk wajah. so korang kena cari produk yg dihasilkan dr bahan utama yg semulajadi. 😍😍😍 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #magicscrub  #scrub  #scrubslife  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #ms  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #mengelupas  #beauty  #secrets  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor  #bneagent  #bnestokis  #uitmpuncakalam 
💎💎💎💎💎💎💎💎
.
💋 PAKEJ PRODUK BNE 💋
.
💎💎💎💎💎💎💎💎
⏳⏳⏳⏳⏳⏳⏳⏳
PRICE⤵️
MAGIC SCRUB RM 40
AQUA EYE BALM RM 40
CANDY LIPS BALM RM 22
.
NAK LAGI JIMAT, KORANG GRAB SET YG KT BWH NI ⤵️
.
💃🏼 SET BEST SELLER 💃🏼
1⃣ AQUA EYE BALM
1⃣ MAGIC SCRUB
1⃣ CANDY LIPS BALM
.
🔛Offer price : RM 90 (exc post)
🔜Normal price : RM 125.90
.
💄 SET A 💄
1⃣ AQUA EYE BALM
1⃣ MAGIC SCRUB
.
🔛Offer price : RM 70 (exc post)
🔜Normal price : RM 90.90 (exc post)
.
❄ SET B ❄
1⃣ AQUA EYE BALM
1⃣ CANDY LIPS BALM
.
🔛Offer price : RM 55 (exc post)
🔜Normal Price : RM 80 (exc post?
.
🌸 SET C 🌸
1⃣ MAGIC SCRUB
1⃣ CANDY LIPS BALM
.
🔛Offer Price : RM 55 (exc post)
🔜Normal Price : RM 80 (exc post)
.
🚚 POSTAGE ADD ON 🚛 .
📦SM : RM 8 📦SS : RM 12
⌛⌛⌛⌛⌛⌛⌛⌛
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra 
017-6258727
.
#magicscrubbne #magicscrub #scrub #scrubslife #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #ms #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #mengelupas #beauty #secrets #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodselangor #bneagent #bnestokis #uitmpuncakalam
💎💎💎💎💎💎💎💎 . 💋 PAKEJ PRODUK BNE 💋 . 💎💎💎💎💎💎💎💎 ⏳⏳⏳⏳⏳⏳⏳⏳ PRICE⤵️ MAGIC SCRUB RM 40 AQUA EYE BALM RM 40 CANDY LIPS BALM RM 22 . NAK LAGI JIMAT, KORANG GRAB SET YG KT BWH NI ⤵️ . 💃🏼 SET BEST SELLER 💃🏼 1⃣ AQUA EYE BALM 1⃣ MAGIC SCRUB 1⃣ CANDY LIPS BALM . 🔛Offer price : RM 90 (exc post) 🔜Normal price : RM 125.90 . 💄 SET A 💄 1⃣ AQUA EYE BALM 1⃣ MAGIC SCRUB . 🔛Offer price : RM 70 (exc post) 🔜Normal price : RM 90.90 (exc post) . ❄ SET B ❄ 1⃣ AQUA EYE BALM 1⃣ CANDY LIPS BALM . 🔛Offer price : RM 55 (exc post) 🔜Normal Price : RM 80 (exc post? . 🌸 SET C 🌸 1⃣ MAGIC SCRUB 1⃣ CANDY LIPS BALM . 🔛Offer Price : RM 55 (exc post) 🔜Normal Price : RM 80 (exc post) . 🚚 POSTAGE ADD ON 🚛 . 📦SM : RM 8 📦SS : RM 12 ⌛⌛⌛⌛⌛⌛⌛⌛ . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #magicscrub  #scrub  #scrubslife  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #ms  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #mengelupas  #beauty  #secrets  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor  #bneagent  #bnestokis  #uitmpuncakalam 
.
Nak tahu rahsia Kyra hilangkan parut atau bekas jerawat ‼️ Haa kyra amalkan rutin pembersihan muka yg konsisten bermula dr cleansing, toner, moisturising and then scrubbing.🤗🤗🤗🤗
.
So utk scrubbing tu korang tahu kan sis guna apa. Confirm lah Magic Scrub dr BNE. 😍😍😍
.
Sebab Kulit wajah Kyra banyak terdedah pd matahari. so scrubbing ni sangat perlu. utk pastikan kulit wajah kekal lembap & glowing gitu. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
To order ⤵️
DM or Whatsapp Kyra
017-6258727
.
#magicscrubbne #magicscrub #scrub #scrubslife #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #ms #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #mengelupas #beauty #secrets #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodselangor #bneagent #bnestokis #uitmpuncakalam
. Nak tahu rahsia Kyra hilangkan parut atau bekas jerawat ‼️ Haa kyra amalkan rutin pembersihan muka yg konsisten bermula dr cleansing, toner, moisturising and then scrubbing.🤗🤗🤗🤗 . So utk scrubbing tu korang tahu kan sis guna apa. Confirm lah Magic Scrub dr BNE. 😍😍😍 . Sebab Kulit wajah Kyra banyak terdedah pd matahari. so scrubbing ni sangat perlu. utk pastikan kulit wajah kekal lembap & glowing gitu. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 . To order ⤵️ DM or Whatsapp Kyra 017-6258727 . #magicscrubbne  #magicscrub  #scrub  #scrubslife  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #ms  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #mengelupas  #beauty  #secrets  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor  #bneagent  #bnestokis  #uitmpuncakalam 
.
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑Assalamualaikum semua, Selamat pagi. Apa je aktiviti hari ni?? Kyra nak ke KL ni, nak shopping huhu 🙆🏻‍♀️
.
Bulan ni ramai yg grab SET A, laku keras wehh ‼️
Hanya RM 70 shj satu set. Free Gift Mascara will be given. Whatsapp kyra ye 😉
.
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
.
#magicscrubbne #magicscrub #scrub #scrubslife #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #ms #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #mengelupas #beauty #secrets #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodselangor #bneagent #bnestokis #uitmpuncakalam
. 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑Assalamualaikum semua, Selamat pagi. Apa je aktiviti hari ni?? Kyra nak ke KL ni, nak shopping huhu 🙆🏻‍♀️ . Bulan ni ramai yg grab SET A, laku keras wehh ‼️ Hanya RM 70 shj satu set. Free Gift Mascara will be given. Whatsapp kyra ye 😉 . 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 . #magicscrubbne  #magicscrub  #scrub  #scrubslife  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #ms  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #mengelupas  #beauty  #secrets  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor  #bneagent  #bnestokis  #uitmpuncakalam